abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_179345033
Post hier je dromen van vannacht!


Laatste post uit vorige deel:

quote:
10s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:08 schreef SeLang het volgende:
Ik droomde dat ik drugs ging kopen via termijncontracten op de beurs. Maar opeens zakte de prijs van ¤5.000 naar ¤25 omdat ze een goedkopere plant gingen gebruiken voor de drugs. Toen moest ik kiezen tussen geld terug of 20x zoveel drugs. Toen was er opeens een zeer geefbaar blond meisje dat mij opeens begon te zoenen. Zij had alleen een badjas aan en één van haar tietjes rolde steeds naar buiten.

Toen werd ik wakker -O-
Huh? 2015? (dit doetie automatisch hoor)

Maar terug naar de echte laatste poster
Helemaal a la Iwanius:De laatste post was van Iwanius.

Ik droomde dat ik "rood" was op FOK! en toen gelijk de zogenaamde "Iwanius doctrine" kon invoeren. D.w.z. kwaliteitscrew aanstellen, haters onmiddelijk verbannen inclusief klonen van FOK! zodat het een gezwellig acclimatiseringsforum wordt met alleen gelijkgezinden. Een 'puur' forum dus. })

[ Bericht 9% gewijzigd door Sigaartje op 23-05-2018 21:38:58 ]
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_179345102
Deze had ik ook gepost in het geluksmoment van de dag.

Vannacht gedroomd dat ik zweefde door helder blauw water met prachtige rustige muziek en beneden me een lichtgekleurde zandbodem. Toen ik opdook met mijn hoofd uit het water zag ik stralende diepblauwe tropenlucht en een intens gelukgevoel drong in me en ik voelde: alles is goed, maak je nergens zorgen om.

Zoals jullie weten ben ik een professioneel hobbydromer.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_179345246
Dat ik vermoord werd.
  dinsdag 12 juni 2018 @ 20:24:10 #4
399061 kuolema
vermaledijd
pi_179751396
Het lijkt alsof mijn emoties in mijn dromen sterker zijn dan gebruikelijk in het echt. Herkent iemand dat?

[ Bericht 64% gewijzigd door kuolema op 12-06-2018 20:33:21 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
  woensdag 20 juni 2018 @ 13:43:39 #5
399061 kuolema
vermaledijd
pi_179919229
Vorige week had ik Ariel waspoeder gehaald omdat het in de aanbieding was, drie pakken voor 10 euro. De daaropvolgende nacht droomde ik dat de normale prijs lager was dan dat, namelijk 9 euro en nog iets en dat ik dus te veel had betaald. Heel saaie droom :')
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 1 juli 2018 @ 23:23:18 #6
478810 Jarko12
Ng Ying Kungfu is mijn passie
pi_180177090
Ik droomde laatst dat ik mijn zwarte band in de vechtsport ng ying kungfu haalde. Maar dat ik kan ik voorlopig alleen maar dromen nog.
  maandag 2 juli 2018 @ 11:12:58 #7
476677 DatDitKanJoh
Dat wist ik heel nie!
pi_180182746
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 20:24 schreef kuolema het volgende:
Het lijkt alsof mijn emoties in mijn dromen sterker zijn dan gebruikelijk in het echt. Herkent iemand dat?

Soms minder dan normaal maar soms zeker ook zeker meer. Ik denk dat het komt omdat je in het echt toch meer inhoud dan in een droom. Daar doe ik ook wel eens veel gekkere dingen die ik in het echt niet zou doen.
  maandag 2 juli 2018 @ 11:19:12 #8
476677 DatDitKanJoh
Dat wist ik heel nie!
pi_180182821
Ik droomde dat ik reed in een Mercedes A bonke ding om naar de sloop te gaan om een zooi oude banden in te laden met iemand. Die tweede persoon (ik ken hem niet maar kwam wel bekend voor) stond geleund tegen het dashboard (hoe dat kan weet ik niet maargoed, dromen) tegen mij te lullen. We reden er naartoe over het frame van een half afgebouwd flatgebouw.
Eenmaal aangekomen achterklep geopend en vol gas die banden ingeladen.

Toen de auto vol was ben ik weg gaan vliegen. Dat vliegen gaat alleen niet zo soepel als een Superman of Peter Pan zou doen. Nee, ik moet fladderen om omhoog te gaan en een soort van duikvluchten maken om voorwaarts te gaan. Het fladderen wilt alleen niet altijd werken en bochten maken wilt ook al niet lukken. Ik had er bijna geen controle over en op een gegeven moment ga ik veel te hard door een te strakke duikvlucht. Ik wijk af naar boven toe om een boom te vermijden en 'val' omhoog met extreem veel kriebels in mijn buik.
Daar schrok ik toen ook wel wakker van.

Ik weet dat ik meer had gedroomd maar ik weet niet meer wat het was.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 09:48:10 #9
476677 DatDitKanJoh
Dat wist ik heel nie!
pi_180370547
Nou, ik gooi er nog maar een levendige droom doorheen:

Ik weet niet of ik een docu aan het kijken was of wat maar er waren een man en een vrouw op een strand bergen aan het opgraven. Dat deden zij door stenen te vinden wat de toppen zouden zijn van de bergen. Vervolgens ging de man op de knieën en duwde voorzichtig het zand opzij met een soort van waaier om te kijken of er daadwerkelijk een berg onder die steen was. Omdat het water er ook op stroomde en dus daardoor elke keer weer zand op kwam zette de man iets meer kracht waarop de vrouw snauwde: "voorzichtig! straks beschadig je het nog!"

Vervolgens kwam ik zonder overgang of logica ('t is een droom hè) in een soort grot terecht met allemaal mensen onder het bloed. Ik vond het vrij normaal en had het idee dat ik erbij hoorde. Er lagen ook dode mensen op de grond waar waarschijnlijk het bloed vandaan kwam. Er stond verderop een vrouw met open armen en iedereen om mij heen ging met een opgeluchte gevoel de vrouw omarmen. Alsof er een strijd is geweest en zij hebben gewonnen en die vrouw een soort van messias was. Ik liep achter de meute aan en gaf aan één van de mensen een schouderklop alsof ik zei: ga maar vieren dat het is gelukt, ik moet nog even wat doen.
Ik liep verder en zag om de hoek een man in een kooi met uitgestrekte arm rijken naar een stuk rauw vlees. (Dit lijkt op een Walking Dead scène en die doden en die in de kooi lijken mij zombies, ik heb alleen echt al heel lang geen Walking Dead gekeken maargoed...)

Door een stukje verder te hebben gelopen kwam ik in een betonnen vierkante kamer uit waar een stale tafel stond met daarop een open liggend leeg boek met een staal lolliestokje er naast. De kamer was pikkedonker op de lamp die de tafel bescheen na. Er was nog een klein raampje hoog in een hoek waar amper licht doorheen kwam en een gang die zeer slecht verlicht was.
Ik was met dat lolliestokje aan het schudden alsof er iets moest gebeuren; alsof het in iets moest veranderen met een enkele stevige zwaai.
Opeens hoorde ik zware stappen langzaam mijn kant op komen vanuit de slecht verlichte gang en de "feestende menigte" hoorde ik ook niet meer. Hoe dichterbij hij kwam hoe meer lichten er ui waren. Ik vraag nog een paar keer: "Hallo? Wie is daar? Hallo!?" Ik raak in paniek en begin harder met dat stokje te zwaaien maar het wilde maar niet veranderen (in wat weet ik niet). De stappen werden steeds dreigender en kwam steeds dichter bij de betonnen kamer in waar ik in vast stond.
Toen ik een glimp opving van de schoen van de persoon viel het licht uit in de kamer zelf en voelde ik een kille grote hand op mijn schouder en schrok ik met angst en kippevel over mijn rug wakker.

Dit was wel een zeer levendige droom en herinner mij vrij veel details dus vandaar dat ik m maar even neerplemp.

TL;DR: Droom was eng en schrok wakker.
pi_181637988
Ik heb wat uitgebreide dromen die ik nog moet uitschrijven. Maar vannacht ook een simpele.
Ik had een e-mail gestuurd naar mijn vader en in de laatste zin daarvan gebruikte ik het woord 'uiterst' in plaats van 'uiterlijk', als in 'uiterst *insert datum*'. Mijn vader en mijn broertje lachten me uit omdat ik zo'n stomme fout had gemaakt en ik vond het heel erg en begreep er niets van want ik ben altijd zo perfectionistisch met taal en controleer mijn e-mails meerdere keren voordat ik ze verstuur.
Naja dat was het :').

Daarnaast had ik een ontzettend nare droom over ouder worden, maar die ga ik een andere keer beschrijven.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_181638402
Deze is best tof.
*Met de 'skips' bedoel ik dat de droom ineens op een andere plek verdergaat alsof er een stukje is overgeslagen. Dat heb ik vaak in dromen.

28 augustus 2018:

Ik zat bij mijn moeder en stiefvader achter in de auto. Mijn stiefvader reed veel te hard en ik was doodsbang. Ik zei dat hij langzamer moest rijden maar dat deed hij niet. Ik raakte in paniek, was doodsbang en wist zeker dat hij ons te pletter zou rijden want we reden zo snel dat mijn ogen het niet konden bijhouden (ik keek door de voorruit). Ik schreeuwde dat ik eruit wilde en dat we langzamer moesten maar mijn moeder en stiefvader werden boos en vonden dat ik me niet zo moest aanstellen.
Skip naar weer thuis: ik stak bij de voordeur zowel mijn stiefvader als mijn moeder neer met een groot keukenmes omdat ik ze zo walgelijk vond en woedend was.
De politie kwam me arresteren maar ik sloeg op de vlucht. Ik sprong in de sloot zodat ze me niet te pakken konden krijgen, maar zo konden ze me juist insluiten. Weet niet meer precies hoe het verder ging. Uiteindelijk had de politie me gepakt en ze waren heel hardhandig. Ik probeerde uit alle macht los te komen. Er waren veel mensen bij betrokken die me vasthielden. Ze hielden me in het politiebusje tegen de grond, een ander moment zat ik ineens in een gewone auto. Het was een heel lange rit. Ze twijfelden of ik naar de gevangenis moest of naar het ziekenhuis. Dat vond ik raar; gezien de situatie hoorde ik thuis in de gevangenis.
Skip. Ik was ergens vandaan ontsnapt (gevangenis of ziekenhuis) en wilde terug naar huis omdat ik daar iets moest pakken, ik weet niet wat. Verder had ik opzettelijk mijn zakmes in het gras bij de rand van de sloot verstopt toen ik eerder was gevlucht voor de politie omdat ik wist dat dat afgepakt zou worden en ook sleutels midden op de straat voor het huis gelegd zodat ik die later weer zou kunnen gebruiken. Er was niemand thuis, maar het huis werd bewaakt door de politie. Ik zag verschillende scenario’s voor me hoe ik binnen zou komen en de politie kon vermijden maar dat was het.
Skip. Ik was in een groot warenhuis. Eerst was ik van plan een hoed te kopen omdat ik wist dat ik gezocht werd en dus onherkenbaar wilde zijn. Daarna kwam ik op het idee om mijn haar te verven, in dezelfde rode kleur als de Manic Panic waar ik irl nog wat van heb liggen. Maar ik kon dus niet naar huis om de verf te halen en had geen portemonnee bij me dus zou moeten stelen van de winkel. Dacht eerst dat het wel ging lukken maar besefte later dat het toch best groot was (pakje verf + Kruidvat color remover) en ik het niet onopvallend onder mijn shirt kon verstoppen. Maar toen had ik ineens mijn Dakinetas. Ik dacht: 'wat als het alarm afgaat?' Ik bedacht waar en hoe ik het in mijn tas kon stoppen zodat ze het niet zagen als ze mijn tas dan zouden controleren.
Ik stond bij de afdeling met haarverf en er waren heel veel kleuren maar de kleur die ik wilde was er alleen met glitters. Toen dacht ik: ik kan ook voor bijna-zwart gaan, dus heel donkerbruin dat zwart lijkt. Ik vroeg advies aan de medewerkster van de winkel maar zij adviseerde lichtblond, lichter dan mijn natuurlijke haarkleur. Daar had ik niets aan. Dat was het denk ik.
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 2 september 2018 @ 15:31:02 #12
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_181642732
Dat ik door de macdrive ging maar me portemonnee vergeten was :') !
#KICKOUTZP
pi_181645555
quote:
1s.gif Op zondag 2 september 2018 15:31 schreef wollah het volgende:
Dat ik door de macdrive ging maar me portemonnee vergeten was :') !
Heftig. Was het een nachtmerrie?
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 2 september 2018 @ 17:39:27 #14
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_181645582
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2018 17:38 schreef kuolema het volgende:

[..]

Heftig. Was het een nachtmerrie?
Ja ben helemaal in paniek nu
#KICKOUTZP
pi_181645661
quote:
1s.gif Op zondag 2 september 2018 17:39 schreef wollah het volgende:

[..]

Ja ben helemaal in paniek nu
Sterkte :* .
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 2 september 2018 @ 17:49:09 #16
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_181645815
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2018 17:42 schreef kuolema het volgende:

[..]

Sterkte :* .
Danku
#KICKOUTZP
pi_181645947
quote:
1s.gif Op zondag 2 september 2018 15:31 schreef wollah het volgende:
Dat ik door de macdrive ging maar me portemonnee vergeten was :') !
Positieve droom.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_181690361
Dat ik op n cruise zat en ik zocht n manier om van t schip af te komen :') _O-
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 5 september 2018 @ 10:32:49 #19
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_181700039
Ik droomde over zeebeesten die ik niet ken. Het was een waterige droom met veel groen en blauw.
With the stars as her umbrella
pi_181719443
quote:
1s.gif Op zondag 2 september 2018 15:31 schreef wollah het volgende:
Dat ik door de macdrive ging maar me portemonnee vergeten was :') !
Een beetje baas kreeg alsnog zijn biggie mac. :7
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  donderdag 6 september 2018 @ 01:24:07 #21
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_181719449
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 01:22 schreef FireFox1 het volgende:

[..]

Een beetje baas kreeg alsnog zijn biggie mac. :7
heb ook gefixt maar net toen ik een hap wilde nemen was mijn droom afgelopen :(
#KICKOUTZP
pi_181953475
Ik zat in n donkere kamer en de tv stond aan, ik probeerde et via de afstandsbediening op andere kanalen te krijgen maar het lukte niet ;(

Toen probeerde ik n ander knopje op de afstandsbediening en toen lukte het wel ^O^

:')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_182064148
Ik zat met een dealer in de auto op een parkeerplaats. Op een gegeven moment kwamen er politieauto’s in burger aanrijden en werd de hele auto gecontroleerd en moesten we uitstappen. Er werd veel contant geld gevonden en een zak met packies. Ik had zelf ook al afgenomen, dus bij mij werd ook gevonden.

Toen moest ik in m’n eentje mee in de auto. Ik zat op de achterbank met een rooie agent met krullen naast me. Die man had een heel enge kop en keek me vies aan. Ik zag m’n hele toekomst in duigen vallen. Dat wordt de rest van m’n leven burgers flippen, want een goede baan kan je met een veroordeling wel op je buik schrijven. ;(

Ik denk dat dit een teken is en dat er iets slechts met me staat te gebeuren de aankomende tijd. Ik moet nu echt 24/7 op m’n hoede zijn voor fatoemannen die m’n geest willen storen.

Vervelende droom wel. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-09-2018 13:14:20 ]
pi_182129888
Ik zag n dier (geen idee welke) die veranderde in n soort cartoonachtige tovenaar van hout, maar dat was n enge man hoor, lang, slank, cape, rode blosjes op de wangen, 2 zwarte puntjes als ogen en dat kon veranderen in n monster die hele steden kon vernietigen :{

Het was dus n nachtmerrie en ik was blij toen ik weer wakker werd :o :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
  dinsdag 20 november 2018 @ 10:25:16 #25
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_183260068
Ik droomde dat er een zwerfkat was en die wilde ik aaien, maar hij beet me en bleef mij bijten. Ik probeerde met mijn andere hand hem van mij af te duwen maar ging niet.
pi_183260340
Ik droomde dat ik seks had met een collegaatje
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  dinsdag 20 november 2018 @ 10:50:26 #27
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183260410
Dat ik opeens 600.000 euro op me rekening had staan. Toen ik wakker werd gelijk gecheckt maar stond nog steeds 310 in het rood ;(
#KICKOUTZP
  dinsdag 20 november 2018 @ 11:10:40 #28
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_183260748
Mijn man was opeens een operazanger. Werd ontdekt bij de jumbo en diezelfde dag meteen naar Chicago gevlogen. _O-
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  dinsdag 20 november 2018 @ 11:11:37 #29
189403 Mickytjuh
Ik weet wat mijn probleem is,
pi_183260760
Ik droomde dat ik aan het slowchatten was met dud0r
Groene zeep op je rug en af laten glijden.
Allergisch voor Koemelk, Soja en Noten
Reminder voor DTS spelers
  User die je het meest gemist hebt 2022 vrijdag 21 december 2018 @ 10:28:42 #30
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183870940
Eergisteren droomde ik dat ik in een passagiersvliegtuig zat en toen brak opeens de cockpit eraf. Ik stond aan de voorkant van het vliegtuig (vlak voor het punt waar de cockpit was afgebroken) en kon zo naar beneden kijken.

Ik zag de cockpit naar beneden vallen met piloot en al, maar vreemd genoeg hoorde ik de rustige stem van de piloot door de speakers de passagiers gerust stellen dat er niets ernstigs aan de hand was. Ik dacht "hoe kan dit?" Heeft de cockpit een draadloze verbinding met ons?

Daarna dacht ik "Vliegtuig op 10km hoogte zonder voorkant en zonder piloot, dat gaat niet goed komen. Dit was het dan. Nou ja, in elk geval een mooi leven gehad". Vreemd genoeg was ik niet in paniek. Toen werd ik wakker.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  User die je het meest gemist hebt 2022 vrijdag 21 december 2018 @ 10:34:04 #31
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183871023
En vannacht weer een rare droom. Ik was weer op een lange kampeertocht geweest waardoor ik mij dagenlang niet kon wassen. Na een aantal dagen groeide er een schimmel over mij heen die licht gaf in het donker. (Lichtgevende schimmels bestaan echt btw, ik heb ze zelf gezien in de jungles van Maleisië. Alleen groeien die op boomstammen en bladeren op de grond).

Toen kwam ik iemand tegen en die waarschuwde mij dat ik geen dieren mocht aanraken want die zouden sterven aan een schimmelinfectie. Die persoon had zelf ook schimmel maar alleen op zijn handen. De rest weet ik niet meer.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_183873408
Dat ik een liefde ontmoette die ik nog nooit in persoon gezien heb.
pi_183873443
Dat mn vriend en ik op vakantie waren ergens waar heel oude gebouwen en smalle lage steegjes waren, ik constant mn hoofd stopte en hij 5 meter voor me liep te flirten met n andere vrouw :'(
compact en kleverig.
pi_184506310
Dat er een menigte was een berg op te klimmen, waarbij ik zat te denken 'damn das n heel end omhoog en dadelijk moeten die mensen de berg ook nog af'

En toen zag ik ineens de top van de berg en die keek uit over n prachtige vallei met n dorp beneden :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  User die overal opduikt 2022 zondag 20 januari 2019 @ 08:40:18 #35
186611 Haags
pi_184506556
Ik heb niet gedroomd
Zonder wrijving geen glans
pi_184507932
Ik droom de laatste week vaak over vervelende dingen. Veel over de problemen in mijn familie.
pi_184508304
Van vannacht kan ik me niets herinneren, maar eergisteren had ik een soort Maxisachtig winkelcentrum geopend waarin allemaal vreemde gespecialiseerde winkels zaten. Eentje was zowel een enorme bibliotheek als boekenwinkel, bij eentje kon je allemaal voorwerpen uit de oudheid kopen en waren de winkelmedewerkers gekleed in toga's, en er was een indoor kinderboerderij waar ook allemaal zuivel enzo verkocht werden. Vervolgens nam de droom een compleet andere wending omdat mensen me kwamen vertellen dat de politie naar mij op zoek was vanwege een bankoverval, en toen probeerde ik met de trein naar Engeland te vluchten omdat ik dacht dat die door de Brexit geen uitleveringen meer zouden doen.

:')
  donderdag 24 januari 2019 @ 10:16:33 #38
483570 Peetweetbeet_uhr
Ik heb altijd gelijk
pi_184588794
Dat ik oliebollen wou eten maar dat ik ze nergens meer kon kopen
pi_187162374
Oh ff n kickje hoor :s)

laatst zo bizar gedroomd, dat ik in n tunnel liep en er kwam ineens een man op me afrennen met n geweer, en hij begon op me te schieten :{ maar op de een of andere manier verloor hij zn geweer waarna ik t oppakte, en ik n oude vrouw vriendelijk vroeg om even aan de kant te gaan en daarna ik die vent door zn nek schoot

:')
"You can call me Susan if it makes you happy"
  donderdag 4 juli 2019 @ 21:27:08 #40
399061 kuolema
vermaledijd
pi_187757071
Ik bezocht een voormalig concentratiekamp. Het was een groot gebouw, veel beton, hoge muren.
Daarna ging het terug in de tijd en droomde ik over de mensen die er gevangen zaten. Ze werden in een ruimte bij elkaar gebracht en moesten hun kleren uitdoen. Twee mensen probeerden te ontsnappen en dat was weer een heel verhaal op zich. Ik weet dat er veel details waren maar die ben ik vergeten.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_187760646
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 21:28 schreef Sigaartje het volgende:
Post hier je dromen van vannacht!


Laatste post uit vorige deel:
[..]

Huh? 2015? (dit doetie automatisch hoor)

Maar terug naar de echte laatste poster
Helemaal a la Iwanius:

[ afbeelding ]

De laatste post was van Iwanius.

Ik droomde dat ik "rood" was op FOK! en toen gelijk de zogenaamde "Iwanius doctrine" kon invoeren. D.w.z. kwaliteitscrew aanstellen, haters onmiddelijk verbannen inclusief klonen van FOK! zodat het een gezwellig acclimatiseringsforum wordt met alleen gelijkgezinden. Een 'puur' forum dus. })

Nergens over denk ik
  vrijdag 5 juli 2019 @ 10:16:05 #42
189403 Mickytjuh
Ik weet wat mijn probleem is,
pi_187762070
Ik droomde dat de tentamens op de HAN zo overbevolkt waren dat ze zelfs op de gang tafels en stoelen. Hadden staan
Groene zeep op je rug en af laten glijden.
Allergisch voor Koemelk, Soja en Noten
Reminder voor DTS spelers
pi_187764829
Dat ik fehepodz heb besteld
  User die je het meest gemist hebt 2022 vrijdag 5 juli 2019 @ 13:58:18 #44
78918 SeLang
Black swans matter
pi_187764898
Ik was terug in mijn kinderjaren in het ouderlijk huis. Achter ons huis was een sloot en daar zwom een krokodil doorheen waarvan alleen al de bek ongeveer zo groot was als een bus.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_187765257
Dat de auto van mn vriendin kapot ging. ;(
pi_187769055
Dat er achter het huis waar ik eerst woonde 3 legerauto's reden, waarna ze het huis onder vuur namen. Heb toen het complete huis gebarricadeerd, door matrassen voor de ramen te leggen en had ook nog ergens wapens liggen. Heel vuurgevecht gehouden, maar ze gingen toen weg :')
pi_189808317
Ik wilde weg van iedereen die ik kende en wilde dat niemand erachter kon komen waar ik was. Ik ging met de trein naar Rotterdam. Daar ging ik lopend op zoek naar een specifiek ziekenhuis waarvan ik geen idee had welke kant dat op was. Ik wilde naar een ziekenhuis omdat ik een gratis warme plek nodig had om te overnachten. En twijfelde of ik per ongeluk wel had uitgecheckt bij het station, wat zou betekenen dat ze zouden kunnen weten waar ik was. Daar was ik bang voor. Ik liep dus door de stad en vroeg aan een groepje oudere vrouwen de weg. Dat voelde verkeerd, ik wilde eigenlijk geen contact met mensen. Maar ze hielpen en gaven me 7 euro muntgeld omdat ze blijkbaar de indruk kregen dat ik heel arm was of zo.
Ik was al vrij snel bij het ziekenhuis. Er was een rij bij de balie bij de ingang. Het was heel druk. Het probleem was dat het een streng beveiligd ziekenhuis was of zo waar je alleen binnen kon komen op vertoon van je identiteitsbewijs en pinpas. Ik kon ook geen valse naam invullen, want ik had alleen mijn echte id-kaart. Maar ik moest daar per se naar binnen, geen idee waarom. Dat betekende dat ik mijn pasjes moest laten zien en bovendien moest liegen over iemand die ik daar ging bezoeken - want je had ook een geldige reden nodig om daar binnen te komen. Dus zou ik niet anoniem zijn zoals ik eigenlijk wilde en kon ik getraceerd worden omdat mijn naam werd geregistreerd.
Daarbij kwam nog dat je werd ingedeeld in een categorie op basis van je persoonlijke geschiedenis. Sommige mensen mochten meteen door naar binnen, sommigen moesten drie dagen wachten in een aparte ruimte als test of ze geschikt waren om naar binnen te gaan en anderen werden helemaal afgewezen. Ze hadden dus toegang tot allerlei persoonlijke informatie en op basis daarvan viel ik in de tweede categorie en werd ik onder toezicht gesteld. Het leek een soort groot zwembad te zijn waar ik moest zitten. Er waren nog meer mensen. Iedereen werd in de gaten gehouden met een camera. Ik zocht naar manieren om stiekem toch binnen te komen, maar dat lukte niet vanwege het strenge toezicht. Dat was ongeveer het einde.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_189822632
Ik droomde vannacht dat er een heks zat in een schommelstoel op mijn zolder.
Raar, want ik heb helemaal geen zolder.
pi_189822795
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 20:53 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik droomde vannacht dat er een heks zat in een schommelstoel op mijn zolder.
Raar, want ik heb helemaal geen zolder.
Maar je hebt wel een heks?
  woensdag 6 november 2019 @ 21:18:42 #50
487685 Poesje_Mauw77
Poesje is woedend
pi_189823278
Ik droomde dat ik prachtige bosjes Alternanthera reineckii Mini had.
De teleurstelling was groot na het wakker worden ;(
Houd van poesjes
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')