abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179222564
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
10s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:25 schreef Chewie het volgende:

[..]

Wel een stunt, heen vliegen voor een tinder wip en dan niet mijn vriendin bezoeken (of als ze hier is).
O, dat zou ik dan wel combineren. Halveert de kosten per wip weer. ;)
pi_179222580
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:01 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Tinder, in dansclub e.d.. Dat zijn plekken waar uiterlijk een grotere rol speelt. Op het eerste gezicht wordt een keuze gemaakt. Die vooral fysiek is.
Als je daar doorheen komt wordt op inhoud beoordeeld. Maar als lelijke vent met geweldig innerlijk zijn dit niet de beste plaatsen. Veel aanbod, snelle eerste selectie, waardoor die lelijke, maar geweldige, vent niet de kans krijgt zijn goede kanten te laten zien.

Die lelijke, maar geweldige, vent heeft de ruimte nodig zijn pluspunten te laten zien. Die moet in gesprek kunnen komen met die vrouw zodat zijn sterke punten boven tafel komen.
Tinder is niet de plaats waar hij sterk staat, vrouwen swipen op uiterlijk, op enkele foto's. Hij krijgt de kans daardoor niet om zijn voordelen te laten zien (andersom geld dat ook, alhoewel het verschil in aanbod maakt vrouwen selectiever kunnen zijn).
Dus je geeft toe dat een lelijk persoon een enorm nadeel heeft en zichzelf moet bewijzen, moet compenseren voor zijn uiterlijk?

Bedankt. Dat is het enige dat ik heb proberen te zeggen hier.
pi_179222598
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 15:54 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

De rode lijn van dit topic is dat je juist oppervlakkiger moest zijn als man om aantrekkelijk gevonden te worden. Volgens de (vrouwelijke) OP althans. Dus daar gaan we. Oppervlakkig is casual. Net zoals op Tinder.

Je zegt dan Tinder-gedrag kun je niet meteen vertalen naar real life. De hamvraag is dan, hoeveel dit wel vertaalt naar real life. En volgens mij gewoon alles. Het doel is toch mekaar in real life gaan ontmoeten?
Nou heb ik niet de hele discussie gelezen, maar ik heb zo het vermoeden dat dat dikgedrukte nergens staat geschreven. Net zoals dat er denk ik nergens daadwerkelijk is geschreven dat iemand onaardig(er) zou moeten zijn.
Het is puur dat iemand doorgaans meer succes zal behalen wanneer hij/zij 'flirterig' is, maar 'flirterig' heeft niets met oppervlakkig en/of onaardig zijn van doen, maar met sociale vaardigheden en een zekere speelsheid. Wil je het enigszins naar de 'bad boy/girl' kant trekken, dan kun je op zijn hoogst zeggen dat je er wel een beetje 'ondeugend'/'uitdagend' voor moet zijn...
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179222624
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:28 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dit precies inderdaad. Als je onderaan de groep staat in sociale status, dan is het veel te riskant om je sociale status te riskeren.
Welke sociale status? Als je toch onderaan staat.

Iedereen loopt wel eens een blauwtje hoor. En als je gewoon niet meteen op seks uit bent, dan kun je snel genoeg inschatten of er een kans is dat je op je bek zal gaan of niet.

Ik zie niet in waarom geen telefoonnummer krijgen na een leuk gesprek meteen je sociale status verneukt.
pi_179222660
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:11 schreef Dranakyuek het volgende:

[..]

Toch onzin? Als er meer geneukt wordt dan kom iedereen wel een keer aan zijn trekken zolang je maar niet omhoog wil neuken als man, dat gebeurt zelden. Gewoon weten wat je niche is. En misschien niet zo in een slachtofferrol vallen en vinden dat seks een recht is wat vrouwen aan mannen geven.
Vreemd dat de groep mannelijke maagden alleen maar gegroeid is de laatste jaren, terwijl Tinder en andere apps het alleen maar makkelijker zouden moeten maken.
De sexuele revolutie heeft juist voor een enorme inbalans gezorgd waarin een kleine groep mannen de meeste sex krijgen.

70Ez-8L-nKH6c3c33L3L_753X-ubEomDcdLdll1Jkvg.png?w=564&s=b263ab6cac428b9d1d187a768f124f5b
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:39:54 #206
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179222688
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:27 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Nope
https://www.al.com/entert(...)hades_of_grey_t.html

Experts zijn het over eens dat verschillende scenes in 50 shades of grey neerkomen op verkrachting.
Ik heb (met moeite, als iemand die van 'grove' seks houdt, deel 2 heb ik nog niet gezien, deel 1 was al erg genoeg) die film afgezien.
In die film zijn vele 'ja' signalen die 'gelezen' worden.

Losse scenes, uit de context getrokken, kunnen erg twijfelachtig zijn. Bij het totaal is dat niet echt het geval. Gaat het juist om dat 'lezen' van de werkelijke gevoelens.
In een FICTIE omgeving, waar de spelers een soort van telepathisch zijn en die werkelijke gevoelens begrijpen.

In de werkelijkheid is het natuurlijk niet zo simpel. Iemand innerlijke beslommeringen lezen zit er voor de meeste (inc ikzelf) gewoon niet in. Moet men het hebben van gegeven signalen.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179222748
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:32 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik date nog altijd ‘op’. Als man.

Hoezo ‘kan’ dat niet?

Er is echt zoveel meer dan alleen uiterlijk. Niet dat ik een 4/10 ben (vraag me niet wat ik wel ben, want ik heb mij daar nog nooit een seconde druk om gemaakt), maar dat lijkt mij in dezen niet zo relevant.


Als jij kan up-daten. Dat is zeer zeker wel relevant. Want dan ben jij geen 4/10. Ook getuige het feit dat je aangeeft je er nooit druk om te hebben hoeven maken. Want neem maar aan als vrouwen je konsekwent afwijzen dat je wel gaat twijvelen aan je eigen uiterlijk. En terecht.
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:43:17 #208
467475 Dranakyuek
Destroyer of worlds
pi_179222762
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:23 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Dat is te makkelijk door jou gesteld. Er is meer aan de hand. Veel vrouwen 'daten' in hun jonge jaren over het algemeen op. Dat wil zeggen, nemen met knappere partners dan zijzelf eigenlijk zijn.

Stel dat je een incel man bent die 4/10 scoort. Maar de vrouwelijke 4/10 tegenhangster wil jou niet. Want ze weet ook wel, als ze lang geoeg wacht is er wel een 6 of 7 of zelfs 8/10 man die haar haar wilt neuken. Als incel aan de ondergrens kwa uiterlijk kom je gewoonweg nooit aan de beurt.

Verder vind ik het jammer als je denkt dat incels sex eisen van vrouwen. Ik kan wellicht begrijpen dat het gejammer van ze zo op je overkomt. Ik denk over het algemeen van niet. Sex is een sterke drijfveer en menselijke behoefte. Als je gefrustreerd bent omdat de datingmarkt je echt tegenzit. Kan je heel eisend overkomen ja. Maar je uit alleen je frustraties.
Ik zie het hele incel dingetje als een stelletje jankballen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is en te veel waarde hechten aan seks. Door dingetjes zoals je hier doet, 4/10 5/10, waar heb je het over? Het is voornamelijk de schuld ergens anders neerleggen.

Werk aan jezelf, als jij ergens in uitblinkt valt dat op, ook bij de andere sekse. De bal bij jezelf neerleggen en aan jezelf werken, leren om te gaan met mensen om een normale manier en niet iedereen indelen in een potentieel neukobject of rivaal. Scheelt een slok op de borrel.
pi_179222772
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:25 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Ben het hier geheel mee eens.

De zelfverklaarde 'nice guys' of zelfs incels hier op fok tonen sociaal onwenselijk gedrag.

Eigenlijk alle incels hier spreken niet enkel van geen vrouwen kunnen strikken. Maar spreken van amper normaal sociaal contact, ook niet met mannen onderling. Waar seksuele aantrekking geen enkele rol speelt.
_O- _O- _O- Wereldvreemd

Alsof je seksuele aantrekkingskracht voor vrouwen er niet toe doet tussen mannen onderling. Vooral op de middelbare school bepaald jouw populariteit bij vrouwen voor een groot deel jouw populariteit bij mannen.

quote:
Veel spreken van een gestoorde jeugd, slechte band met ouders (tot aan geestelijke mishandeling aan toe), in hun jeugd echt door iedereen uitgescheten worden (treurig maar waar). Maar roepen nu keihard dat vrouwen de schuld zijn.
Nee, incels roepen dat hun uiterlijk de schuld is. Niet vrouwen. Jij wilt heel graag dat incels vrouwen de schuld geven, maar dat is helemaal niet het geval. Houdt eens op in een slachtofferrol te duiken.

quote:
Dat ze ook door hun medemannen genegeerd worden is niet zo'n zwaar onderwerp. Dat ze helemaal alleen zijn. Geen warme familiebanden, geen vrienden, is niet het onderwerp. Geen seks (vooral dat!) wel.

Sociaal isolement is het werkelijke probleem, maar ze projecteren het op 'vrouwen'.
Tussen haakjes omdat het vrijwel altijd om wat hun betreft erg knappe vrouwen gaat ipv alle vrouwen.
Ik ben het overigens volledig met je eens dat geen seks een symptoom is en niet het hoofdprobleem van een incel. Dat is namelijk vooral uiterlijk.
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:48:02 #210
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179222866
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:32 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Dit vind ik wel een mooi gevonden argument om incels mee te slaan. Je doet wel keihard je best. Als ik voor mezelf spreek. Is mijn gebrek aan sociale contacten met mannen nu, omdat ik gewoon niet meer uitga. Deel van het uitgaan was toch om interesse van de andere sexe te trekken. Maar dit heeft nooit gewerkt voor mij. Zodoende dacht ik na jaren, waarom ga ik nog naar discotheken. Het zijn plekken geworden die mij doen denken aan mijn lage atatus. Ik heb daar niks te zoeken. Is toch zelfkastijding steeds als ik erheen ga. En als je vrienden je steeds meevragen maar je wilt niet meer. Op een gegeven moment vragen ze je ook niet meer en verlies je deze contacten.

Volg je hoe dit zo tot stand komt in mijn geval?
Ben ik dan maar eenn naar persoon met verrot innerlijk?
Snap je hoe vals je als vrouw overkomt op een incel zoals mij om naar mijn persoon te gaan ziten vingerwijzen dat dat hét probleem zou zijn terwijl er meer speelt?
Met incel doel ik dus op mannen die zichzelf zo noemen. Niet op elke man die het wat lastiger heeft een (bed)partner te vinden.
Gooi er eens een Google search tegenaan om te zien hoe die mannen zelf praten.

En sorry, ik ken echt een heleboel mannen waarbij samen uitgaan niet perse gericht is op in een broekje van een vrouw komen. Ken zelfs mannen die daar amper tot niet aan toe komen omdat ze op elkaar gericht zijn.
Degene die geen incel zijn hebben wel normaal sociaal contact met familie en andere mannen. Als je contact met mannen enkel gericht is op uitgaan en of je dan vrouwen scoort heb je geen echt inhoudelijk contact met die andere mannen.

En nee, ik zeg nergens dat je verrot bent. Wel dat je (ondanks goede bedoelingen) onhandig bent in sociaal contact. Anders had je wel goede relaties met bv andere mannen gehad. En niet enkel gericht op kutje scoren.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179222891
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:36 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Welke sociale status? Als je toch onderaan staat.
Zeg maar het verschil tussen onderaan de groep hangen, of helemaal niet meer deel uitmaken van die groep. Best wel een enorm verschil.

quote:
Iedereen loopt wel eens een blauwtje hoor. En als je gewoon niet meteen op seks uit bent, dan kun je snel genoeg inschatten of er een kans is dat je op je bek zal gaan of niet.

Ik zie niet in waarom geen telefoonnummer krijgen na een leuk gesprek meteen je sociale status verneukt.
Jij zegt 'geen telefoonnummer krijgen' alsof dat het ergste is wat je kunt overkomen na een gefaalde flirtpoging. Ik zeg: 'als creep aangekeken worden en dat die meid daarna tegen andere mensen gaat zeggen hoe creepy jij bent' zoals die aziaat in die club dat overkwam en mijn huisgenote die mij dat kwam zeggen.

Flirten heeft gewoon enorme risico's, daar moet je je overheen zetten en mee leren omgaan. En dat is moeilijker voor lelijke mensen die een grote kans hebben om te falen of hard afgewezen te worden.
pi_179222957
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:48 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Zeg maar het verschil tussen onderaan de groep hangen, of helemaal niet meer deel uitmaken van die groep. Best wel een enorm verschil.

[..]

Jij zegt 'geen telefoonnummer krijgen' alsof dat het ergste is wat je kunt overkomen na een gefaalde flirtpoging. Ik zeg: 'als creep aangekeken worden en dat die meid daarna tegen andere mensen gaat zeggen hoe creepy jij bent' zoals die aziaat in die club dat overkwam en mijn huisgenote die mij dat kwam zeggen.

Flirten heeft gewoon enorme risico's, daar moet je je overheen zetten en mee leren omgaan. En dat is moeilijker voor lelijke mensen die een grote kans hebben om te falen of hard afgewezen te worden.
Nog nooit meegemaakt dat ik als creep gezien werd.

Dus zou iemand zich dan niet als creep hebben gedragen?
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:54:06 #213
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223020
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:34 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dus je geeft toe dat een lelijk persoon een enorm nadeel heeft en zichzelf moet bewijzen, moet compenseren voor zijn uiterlijk?

Bedankt. Dat is het enige dat ik heb proberen te zeggen hier.
Dat zegt echt iedereen continue tegen je. Maar jij maakt daar geen enkele kans van ipv een moet kans krijgen zichzelf te tonen.

Of het een enorm nadeel is hangt af van de situatie. Tinder is daar een goed vb van. Andere dating sites doen het niet veel beter.
De eerste selectie daar is gewoon gericht op uiterlijk, waarbij het aantal beschikbare mannen een veelvoud is van het aantal beschikbare vrouwen.

Tinder. Zie foto's en korte en nietszeggende beschrijving. Die foto's geven dus simpelweg de doorslag. Uiterlijk en sfeer die de foto's meegeven zorgen voor de eerste selectie.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179223068
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 14:29 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Dit is precies wat ik bedoel. Ondanks dat het misschien niet bedoeld is komt het wel zo over.
Maar dat komt dus niet door het uiterlijk van de flirter, maar door het gedrag. Wwat gewoonweg creepy overkomt.

Zelf heb ik dit op andere gebieden. Ik kom (zeker in geschreven taal) soms wat hard over.
Dat bedoel ik niet zo, maar het is niet de schuld van de ander dat hij/zij dat zo oppakt. Ik kom zo over, ik vertoont dat gedrag. Dat is mijn sociale onhandigheid.
*ff aan het teruglezen*

Jij (zeker in geschreven taal) hard? No way, joh... dat vind IK in ieder geval echt niet! :N
Op een bepaalde manier afstandelijk wel (vind ik). Althans soms ;) , vaak genoeg ook dat niet...
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179223086
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:43 schreef Dranakyuek het volgende:

[..]

Ik zie het hele incel dingetje als een stelletje jankballen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is en te veel waarde hechten aan seks. Door dingetjes zoals je hier doet, 4/10 5/10, waar heb je het over? Het is voornamelijk de schuld ergens anders neerleggen.

Werk aan jezelf, als jij ergens in uitblinkt valt dat op, ook bij de andere sekse. De bal bij jezelf neerleggen en aan jezelf werken, leren om te gaan met mensen om een normale manier en niet iedereen indelen in een potentieel neukobject of rivaal. Scheelt een slok op de borrel.
Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels op die manier framed als zeer slechte mensen. Met slechte intenties, zo inherent slecht. Dat is niet zo. Ik kan wel begrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Want als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. En dat doen de meeste incels NIET.

Daarentegen maken zij dus alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.

Als sex overrated is hoe verklaar je 8 miljard mensen op deze aardbol. Hoe verklaar je dat sex verkoopt waar je ook komt. Dat makeup en verzorgingsprodukten honderden miljarden oplevert.
pi_179223143
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:56 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels O framed als zeer slechte mensen. Dat is niet zo. Ik kan wel bwgrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. Daarentegen maken zij alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.
Er is helemaal niets normaals aan incels en de manier waarop ze de wereld zien. Sorry.
Motherfucker
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:59:04 #217
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223165
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:43 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

_O- _O- _O- Wereldvreemd

Alsof je seksuele aantrekkingskracht voor vrouwen er niet toe doet tussen mannen onderling. Vooral op de middelbare school bepaald jouw populariteit bij vrouwen voor een groot deel jouw populariteit bij mannen.

[..]

Nee, incels roepen dat hun uiterlijk de schuld is. Niet vrouwen. Jij wilt heel graag dat incels vrouwen de schuld geven, maar dat is helemaal niet het geval. Houdt eens op in een slachtofferrol te duiken.

[..]

Ik ben het overigens volledig met je eens dat geen seks een symptoom is en niet het hoofdprobleem van een incel. Dat is namelijk vooral uiterlijk.
Hoe is jouw relatie met je ouders (ik meen dat jij over geestelijke mishandeling spreekt en je ouders bij voorkeur zou willen aanklagen omdat ze niet genoeg om je gaven en je 'dik' lieten zijn)?

Hoeveel mannelijke vrienden heb jij? Hoe zit je sociale leven in elkaar?
En pas op met je antwoord, wat je al hebt gepost is terug te vinden, ook op ander fora).
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179223228
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:54 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Dat zegt echt iedereen continue tegen je. Maar jij maakt daar geen enkele kans van ipv een moet kans krijgen zichzelf te tonen.

Of het een enorm nadeel is hangt af van de situatie. Tinder is daar een goed vb van. Andere dating sites doen het niet veel beter.
De eerste selectie daar is gewoon gericht op uiterlijk, waarbij het aantal beschikbare mannen een veelvoud is van het aantal beschikbare vrouwen.

Tinder. Zie foto's en korte en nietszeggende beschrijving. Die foto's geven dus simpelweg de doorslag. Uiterlijk en sfeer die de foto's meegeven zorgen voor de eerste selectie.
Maar elk wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat ook bij dates in de echte wereld, uiterlijk de grootste factor is in succes. Online-dating maakt het gewoon heel makkelijk om daar cijfers bij te zetten en die keiharde conclusie op tafel te zetten.

En nee, ik zeg niet dat lelijke mensen kansloos zijn, maar ik verkondig gewoon dat uiterlijk de grootste determinant is in romantisch en seksueel succes. En de wetenschap erkent dat. Als je geheel onsuccesvol bent met vrouwen, dan is het verbeteren van je uiterlijk waarschijnlijk datgene dat het grootste verschil gaat maken.

Heb je al enige mate van succes, of heb je niet de relaties die je graag wilt hebben, of wil je nog meer succes, kijk dan is het belangrijk om ook naar andere zaken te kijken. Maar logischerwijs als je TOTAAL geen succes hebt met vrouwen, dan ga je allereerst kijken naar datgene dat de grootste invloed heeft op succes met vrouwen. En dat is uiterlijk.

Wetenschappelijk bewezen en ik heb hier dan ook al tientallen studies naar gepost hier op dit forum die mensen weigeren te accepteren ook al quote ik de desbetreffende zinnen en conclusies.
pi_179223229
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
pi_179223263
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:38 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Vreemd dat de groep mannelijke maagden alleen maar gegroeid is de laatste jaren, terwijl Tinder en andere apps het alleen maar makkelijker zouden moeten maken.
De sexuele revolutie heeft juist voor een enorme inbalans gezorgd waarin een kleine groep mannen de meeste sex krijgen.

[ afbeelding ]
OK jij somt het echt heel kort en netjes op.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:02:19 #221
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223265
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:55 schreef Forbry het volgende:

[..]

*ff aan het teruglezen*

Jij (zeker in geschreven taal) hard? No way, joh... dat vind IK in ieder geval echt niet! :N
Op een bepaalde manier afstandelijk wel (vind ik). Althans soms ;) , vaak genoeg ook dat niet...
Nou ja, afstandelijk dan. In zeker opzicht ben ik ook sociaal onhandig (zeker online, kan daar minder goed mee omgaan ten opzichte van de meeste).

Waar het om gaat is dat dat niet aan al die anderen ligt, maar mijn 'zwakheid' is.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:04:18 #222
467475 Dranakyuek
Destroyer of worlds
pi_179223318
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:56 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels O framed als zeer slechte mensen. Dat is niet zo. Ik kan wel bwgrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. Daarentegen maken zij alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.
Ik zet ze niet neer als zeer slechte mensen. Maar als mensen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is. Dat is een veel voorkomend probleem bij de huidige generatie. Kinderen die nooit nee hebben gehoord en opgevoed zijn door een tv die ze in elke tv-serie of film verteld dat iedereen recht heeft op een bepaald ideaalplaatje.

In jullie geval is dat seks. Als je een normaal persoon bent, iemand die meedraait in de maatschappij dan moet seks regelen geen issue zijn. Is dat niet het geval ligt het niet aan de rest van de wereld, maar aan jezelf. Daar moeten die mensen aan werken; hoe kom ik in dat spectrum dat ik wel iets te bieden heb? In plaats van frusti lopen doen.
pi_179223373
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef Crooyzwans het volgende:
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
Bravo.
Motherfucker
pi_179223521
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:02 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Nou ja, afstandelijk dan. In zeker opzicht ben ik ook sociaal onhandig (zeker online, kan daar minder goed mee omgaan ten opzichte van de meeste).

Waar het om gaat is dat dat niet aan al die anderen ligt, maar mijn 'zwakheid' is.
Oh, het punt wat je wilde maken was verder volkomen duidelijk hoor. Verbaasde me gewoon even over dat 'hard zijn', want vind je juist altijd zo bijzonder lief/empathisch/behulpzaam overkomen, that's all ;)
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179223546
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef Crooyzwans het volgende:
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
^O^
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:20:33 #226
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223675
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:12 schreef Forbry het volgende:

[..]

Oh, het punt wat je wilde maken was verder volkomen duidelijk hoor. Verbaasde me gewoon even over dat 'hard zijn', want vind je juist altijd zo bijzonder lief/empathisch/behulpzaam overkomen, that's all ;)
Wordt gewaardeerd. Lief van je😘

Ik probeer dat ook echt te zijn. Komt niet altijd even goed over.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179223719
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:56 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels op die manier framed als zeer slechte mensen. Met slechte intenties, zo inherent slecht. Dat is niet zo. Ik kan wel begrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Want als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. En dat doen de meeste incels NIET.

Daarentegen maken zij dus alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.

Als sex overrated is hoe verklaar je 8 miljard mensen op deze aardbol. Hoe verklaar je dat sex verkoopt waar je ook komt. Dat makeup en verzorgingsprodukten honderden miljarden oplevert.
weet je wat ik lees in je reacties, dat je het probleem bij jezelf moet zoeken en niet bij de vrouwen.

Het probleem is namelijk "het alleen je frustraties uiten" en dat maakt je het meest onaantrekkelijk. Een ander probleem is dat je een klankbord van mede-incels gevonden hebt die je alleen maar bevestigen en de frustraties alleen maar versterkt worden waardoor je nog onaantrekkelijker wordt.
pi_179223760
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:04 schreef Dranakyuek het volgende:

[..]

Ik zet ze niet neer als zeer slechte mensen. Maar als mensen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is. Dat is een veel voorkomend probleem bij de huidige generatie. Kinderen die nooit nee hebben gehoord en opgevoed zijn door een tv die ze in elke tv-serie of film verteld dat iedereen recht heeft op een bepaald ideaalplaatje.

In jullie geval is dat seks. Als je een normaal persoon bent, iemand die meedraait in de maatschappij dan moet seks regelen geen issue zijn. Is dat niet het geval ligt het niet aan de rest van de wereld, maar aan jezelf. Daar moeten die mensen aan werken; hoe kom ik in dat spectrum dat ik wel iets te bieden heb? In plaats van frusti lopen doen.
Je zegt wel dat je het begrijpt en het niet beodelt om incels kwaad te framen. Maar dan ga je weer los. Je gaat er ook vanuit dat het maar makkelijk is om aan sex te komen. Dat is naar mijn ervaring in ieder geval niet zo. Als ik hier maar uit mn nek zou lullen en doen alsof ik incel ben. Waarom dan. Waarom zou ik zoveel energie verspillen?

Er is een groeiende groep jongens en mannen die incel zijn. En ik denk dat dit net zoals met de Moslims deze situatie wordt onkent en ontkent tot het uit de hand loopt.

En nogmaals, als ik sex zou eisen en sex als recht zou zien. Dan zou ik godverdomde naar buiten gaan en meiden aanranden. En niet zoveel moeite doen en alleen praten en dan frustreren over het feit dat mensen mij alleen als slechterik zien. Maar dat doe ik dus niet.

[ Bericht 3% gewijzigd door JeSuisER op 17-05-2018 17:30:22 ]
pi_179223907
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

.... En dat is uiterlijk.

Wetenschappelijk bewezen en ik heb hier dan ook al tientallen studies naar gepost hier op dit forum die mensen weigeren te accepteren ook al quote ik de desbetreffende zinnen en conclusies.
Mannen beoordelen vrouwen hard op uiterlijk. Vrouwen maken er tegenwoordig geen geheim van dit ook te doen, is dat dan zo oneerlijk?

Zie je er al als vrouw beetje oke uit en wil je online daten, dan krijg je gelijk een stortvloed aan berichten van geile mannen over je heen. Tja, logisch dat ze aan cherry picking doen dan toch?

Mannen hebben het vooral aan zichzelf te danken.
pi_179223965
Precies het leven is nou eenmaal oneerlijk zoals Crooyzwans zegt. En het is dan ook soort van onze cultuur geworden om overal om te klagen. Vrouwen klagen dat ze oneerlijk behandeld worden, allochtonen doen het, homo's doen het, laagopgeleide mensen, zieke mensen, arme mensen en nu dus ook: Incels.

Alleen krijgen incels letterlijk 0 sympathie en wordt hen gewoon gezegd dat ze vreselijke mensen zijn en maar aan zichzelf moeten werken.

Doet men dat ook naar vrouwen, zwarten, zieken, allochtonen, homo's, laagopgeleiden, arme mensen? Nee, die krijgen meer sympathie en vaak ook veel meer mogelijkheden, zelfs zo geregeld vanuit de overheid!

Dat maakt incels dan ook vaak bitter. Er is 0 sympathie voor hun problemen, maar er wordt wel verwacht van ze dat ze maar sympathie hebben voor de problemen die andere mensen hebben. Ik heb zelf keihard gewerkt om op de universiteit te komen waar ik nu zit en later veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd ben ik lange tijd depressief en eenzaam geweest omdat ik onaantrekkelijk was bij vrouwen.

Maarja, niemand geeft ook maar een fuck om mijn problemen. Ik verdien het om alleen te zijn, omdat ik een vreselijk persoon ben. Geen wonder dat geen vrouw mij mag, ik ben afschuwelijk. Maar er wordt wel even van mij verwacht dat ik een significante bijdrage lever aan armen, aan het klimaat, aan het milieu en of ik niet ook even stil kan staan bij het feit dat vrouwen gediscrimineerd worden.

Top samenleving :') Een samenleving die niks geeft om mijn problemen, daar geef ik ook niks om.
pi_179223983
Uit de goedheid van mijn hart probeer ik dit ondwrwerp bespreekbar te houden. Want zo ben ik opgevoed. Je praat en houdt alles netjes je wordt nooit agressief zo hoort dat. Maar het enige wat ik en andere incels krijgen zijn verwijten en ik wordt afgeschilderd als inherent slecht mens. Terwijl ik er zoveel moeite voor doe om goed voor de dag te komen in real life. Weet je hoe dit mij laat voelen?
pi_179223994
Die incel discussie is ook een lachertje. Gefrustreerde mannetjes (die er over het algemeen normaal uitzien, niet heel lelijk ofzo), welke gefrustreerd zijn dat ze geen mooi meisje kunnen scoren.

Tsja ga aan je sociale vaardigheden werken, zoek wat hobbies, werk aan je carriere. In plaats van dom lopen janken dat je als "6/10" geen "8/10" kan scoren o.i.d.
pi_179224017
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:31 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Mannen beoordelen vrouwen hard op uiterlijk. Vrouwen maken er tegenwoordig geen geheim van dit ook te doen, is dat dan zo oneerlijk?

Zie je er al als vrouw beetje oke uit en wil je online daten, dan krijg je gelijk een stortvloed aan berichten van geile mannen over je heen. Tja, logisch dat ze aan cherry picking doen dan toch?

Mannen hebben het vooral aan zichzelf te danken.
Precies, zo is de natuur. En sommige mensen hebben nou eenmaal pech gehad met hun uiterlijk. En anderen worden met het verkeerde geslacht geboren, als vrouw, waardoor ze blijkbaar allerlei nadelen hebben.

Als wij geen aandacht besteden aan de problemen van de mensen uit de eerste groep, dan waarom wel aan mensen uit de tweede groep of welke ander groep die zich 'oneerlijk' behandeld voelt?
pi_179224051
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:36 schreef Joppiez het volgende:
Die incel discussie is ook een lachertje. Gefrustreerde mannetjes (die er over het algemeen normaal uitzien, niet heel lelijk ofzo), welke gefrustreerd zijn dat ze geen mooi meisje kunnen scoren.

Tsja ga aan je sociale vaardigheden werken, zoek wat hobbies, werk aan je carriere. In plaats van dom lopen janken dat je als "6/10" geen "8/10" kan scoren o.i.d.
Onzin dat je hier verkondigd. Incels willen geen topmodel zoals domme mensen zoals jij hier lopen te verkondigen om je frustratie ten opzichte van maagden beter te kunnen rechvaardigen.

Incels zijn lelijker dan gemiddeld. Dit is de incel:
1501814228593.jpg

Gediscrimineerd vanwege zijn uiterlijk in het echte leven, om dan maar te ontsnappen in videogames om nog wat levenskwaliteit over te hebben.
pi_179224114
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef Crooyzwans het volgende:
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
‘Fair’ is what you pay to ride the bus!

En voor diegenen die geen ONS kunnen krijgen, don’t worry, het is verre van de beste seks. Vergelijk het maar met McDonalds, voordat je gaat heb je er zin in, maar als het op is voel je de spijt al weer opborrelen en een uurtje later heb je al weer trek.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:44:54 #236
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224119
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:24 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je zegt wel dat je het begrijpt en het niet beodelt om incels kwaad te framen. Maar dan ga je weer los. Je gaat er ook vanuit dat het maar makkelijk is om aan sex te komen. Dat is naar mijn ervaring in ieder geval niet zo. Als ik hier maar uit mn nek zou lullen en doen alsof ik incel ben. Waarom dan. Waarom zou ik zoveel energie verspillen?

Er is een groeiende groep jongens en mannen die incel zijn. En ik denk dat dit net zoals met de Moslims deze situatie wordt onkent en ontkent tot het uit de hand loopt.

En nogmaals, als ik sex zou eisen en sex als recht zou zien. Dan zou ik godverdomde naar buiten gaan en meiden aanranden. En niet zoveel moeite doen en alleen praten en dan frustreren over het feit dat mensen mij alleen als slechterik zien. Maar dat doe ik dus niet.
Staar jij je niet teveel blind op die uitzondering die elke weekend een schatje heeft?
Want het gemiddelde aantal bedpartners per leven (!) ligt tussen de 5 en de 10 hier in Nederland.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179224194
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:42 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Als jij kan up-daten. Dat is zeer zeker wel relevant. Want dan ben jij geen 4/10. Ook getuige het feit dat je aangeeft je er nooit druk om te hebben hoeven maken. Want neem maar aan als vrouwen je konsekwent afwijzen dat je wel gaat twijvelen aan je eigen uiterlijk. En terecht.
Even iets rechtzetten: ik ben ook wel eens vol op mijn plaat gegaan. Zeker toen ik jong was had ik geen idee en was ik vaak erg onhandig. Ik ben ook nu helemaal geen gladde kerel. Bepaald geen casanova.

Maar ik ben dan ook nooit uit op seks. Ik ben oprecht geïnteresseerd (of ik haak af, dat kan ook, soms oogt het alleen maar leuk). Ik vind het ook prima als het bij een goed gesprek blijft, of dat je er een vriendschap aan overhoudt zonder al die heisa.

Dat hoort allemaal bij volwassen worden denk ik dan.
pi_179224250
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:36 schreef JeSuisER het volgende:
Uit de goedheid van mijn hart probeer ik dit ondwrwerp bespreekbar te houden. Want zo ben ik opgevoed. Je praat en houdt alles netjes je wordt nooit agressief zo hoort dat. Maar het enige wat ik en andere incels krijgen zijn verwijten en ik wordt afgeschilderd als inherent slecht mens. Terwijl ik er zoveel moeite voor doe om goed voor de dag te komen in real life. Weet je hoe dit mij laat voelen?
De toonzetting van de groep is het probleem.

Net zo goed als dat een groep als kick out zwarte piet wordt uitgekotst.

Of iedere andere groep die alleen maar verongelijkt zit te doen.
pi_179224271
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:44 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Staar jij je niet teveel blind op die uitzondering die elke weekend een schatje heeft?
Want het gemiddelde aantal bedpartners per leven (!) ligt tussen de 5 en de 10 hier in Nederland.
Zo weinig ja?
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:57:17 #240
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224342
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:34 schreef JaJammerJan het volgende:
Precies het leven is nou eenmaal oneerlijk zoals Crooyzwans zegt. En het is dan ook soort van onze cultuur geworden om overal om te klagen. Vrouwen klagen dat ze oneerlijk behandeld worden, allochtonen doen het, homo's doen het, laagopgeleide mensen, zieke mensen, arme mensen en nu dus ook: Incels.

Alleen krijgen incels letterlijk 0 sympathie en wordt hen gewoon gezegd dat ze vreselijke mensen zijn en maar aan zichzelf moeten werken.

Doet men dat ook naar vrouwen, zwarten, zieken, allochtonen, homo's, laagopgeleiden, arme mensen? Nee, die krijgen meer sympathie en vaak ook veel meer mogelijkheden, zelfs zo geregeld vanuit de overheid!

Dat maakt incels dan ook vaak bitter. Er is 0 sympathie voor hun problemen, maar er wordt wel verwacht van ze dat ze maar sympathie hebben voor de problemen die andere mensen hebben. Ik heb zelf keihard gewerkt om op de universiteit te komen waar ik nu zit en later veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd ben ik lange tijd depressief en eenzaam geweest omdat ik onaantrekkelijk was bij vrouwen.

Maarja, niemand geeft ook maar een fuck om mijn problemen. Ik verdien het om alleen te zijn, omdat ik een vreselijk persoon ben. Geen wonder dat geen vrouw mij mag, ik ben afschuwelijk. Maar er wordt wel even van mij verwacht dat ik een significante bijdrage lever aan armen, aan het klimaat, aan het milieu en of ik niet ook even stil kan staan bij het feit dat vrouwen gediscrimineerd worden.

Top samenleving :') Een samenleving die niks geeft om mijn problemen, daar geef ik ook niks om.
Incels worden 'vreselijke' mensen genoemd door de mening die ze ventileren.
Zoals de Reddit is gesloten door vergaande geweldsfantasieen. Zoals je huisgenoot castreren omdat hij wel meisjes scoort, verkrachtingsfantasieen en iets minder ernstig, maar doodeng. Hoe je jonge meisjes kan achtervolgen en bang kan maken zonder dat je gearresteerd wordt (want dan 'zien' ze je eindelijk).

Diepgaande haat naar vrouwen en mensen die wel instaat zijn succesvol contact te maken maakt dat incels een nare naam hebben.
En nogmaals, met klem, een incel is wat anders dan een man met weinig succes met de dames. Er zit een erg naar gedachtegoed achter. Van de verdeling van seks (waarin knappe vrouwen maar verdeeld moeten worden) tot opgelegde mongamie (verplicht en iig voor de vrouw geen uitweg) zijn maar het begin daarvan.

Jij bent daar een vb van. Wie jouw post geschiedenis (inc berichten op andere fora) leest wordt ongemakkelijk. Niet omdat je geen success in de dames hebt, maar omdat je zelfbeeld en wereldbeeld nogal verstoort zijn. Inc fotos die jemhebt geplaats waar vrijwel iedereen het over eens was dat jij gewoonweg niet grof lelijk was (maar je dat zelf anders zag).
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179224359
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 15:09 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Aaaaaarrrgggghhhhh dit weer.

Als je 50 grijstinten goed leest(ziet) dan zie je enorme 'ja' signalen waar de man op ingaat.

Groen licht = ga verder. Rood licht = stop.

Het is helemaal niet zo dubbel, het hangt af van kan je signalen lezen.
Zelfs in FICTIE komt dat terug.
Waarschijnlijk stoort het JeSuisER dan dat aantrekkelijke mannen sneller 'ja'-signalen krijgen dan 'lelijke' mannen, en bedoelt hij dat met 'dubbele moraal'.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:59:27 #242
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224372
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:53 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo weinig ja?
Yep.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179224411
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:34 schreef JaJammerJan het volgende:
Precies het leven is nou eenmaal oneerlijk zoals Crooyzwans zegt. En het is dan ook soort van onze cultuur geworden om overal om te klagen. Vrouwen klagen dat ze oneerlijk behandeld worden, allochtonen doen het, homo's doen het, laagopgeleide mensen, zieke mensen, arme mensen en nu dus ook: Incels.

Alleen krijgen incels letterlijk 0 sympathie en wordt hen gewoon gezegd dat ze vreselijke mensen zijn en maar aan zichzelf moeten werken.

Doet men dat ook naar vrouwen, zwarten, zieken, allochtonen, homo's, laagopgeleiden, arme mensen? Nee, die krijgen meer sympathie en vaak ook veel meer mogelijkheden, zelfs zo geregeld vanuit de overheid!

Dat maakt incels dan ook vaak bitter. Er is 0 sympathie voor hun problemen, maar er wordt wel verwacht van ze dat ze maar sympathie hebben voor de problemen die andere mensen hebben. Ik heb zelf keihard gewerkt om op de universiteit te komen waar ik nu zit en later veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd ben ik lange tijd depressief en eenzaam geweest omdat ik onaantrekkelijk was bij vrouwen.

Maarja, niemand geeft ook maar een fuck om mijn problemen. Ik verdien het om alleen te zijn, omdat ik een vreselijk persoon ben. Geen wonder dat geen vrouw mij mag, ik ben afschuwelijk. Maar er wordt wel even van mij verwacht dat ik een significante bijdrage lever aan armen, aan het klimaat, aan het milieu en of ik niet ook even stil kan staan bij het feit dat vrouwen gediscrimineerd worden.

Top samenleving :') Een samenleving die niks geeft om mijn problemen, daar geef ik ook niks om.
Het is helemaal niet zo dat niemand iets om jullie problemen geeft. Er worden overal, niet alleen hier op fok, maar daadwerkelijk overal oplossingen voor jouw problemen aangedragen, maar je doet er helemaal niks mee. Je kruipt enkel in de rol van slachtoffer, alsof anderen jou iets verschuldigd zijn. Ga eens naar speeddate events, ga eens naar open borrels, een keer met studiegenoten wat drinken, ga duizend keer op je bek. Als het probleem echt zo zwaar weegt voor jou als je doet voorkomen, dan moet je het ook niet erg vinden om tig keer op je plaat te gaan voor die ene keer dat het wel lukt.

Het is bij vrouwen, buitenlanders, laagopgeleiden, zieken voor mij allemaal hetzelfde. Is het klagen op iets dat daadwerkelijk oneerlijk is of is het een makkelijk excuus? Blijven ze in het klagen hangen, of proberen ze er het beste van te maken? Allemaal redenen waarom mensen mogelijk wel of geen sympathie voor hun problemen tonen. En bij jou gaat dit allemaal richting: kom op joh, stel je niet zo aan. Daar bovenop daag je hier zelf aan bij door de manier waarop je je uit.

Ja er bestaat oneerlijkheid in de wereld, maar de ene oneerlijkheid is de andere niet. Als je soliciteert op een baan, veruit de beste kwalificaties hebt, maar je wordt het niet vanwege je afkomst, geslacht, danwel handicap: dan zie ik dat als onrechtvaardig. Maar soliciteer je ergens op waar meerdere personen ongeveer dezelfde kwalificaties hebben, en je wordt het niet en je gaat lopen klagen over racisme danwel seksisme, dan denk ik en vele met mij: Lig niet zo te zeiken en zoek verder, want er is echt wel iets waar je wel een kans krijgt en hierdoor zul je ook geen sympathie van mij krijgen. Sterker nog er zijn genoeg bedrijven tegenwoordig waar je eerder die kans krijgt omdat een sociaal thema binnen veel bedrijven diversiteit in alle aspecten is.

Niemand verdient het om alleen te zijn naar mijn idee, maar jij verdient het wat mij betreft wel om bij iemand te zijn die net zoals jij is, maar dan de vrouwelijke variant. Maar die hoef je niet, daar ben ik heilig van overtuigd. En dat is nu precies waar je probleem ligt. Als jij de vrouwelijke jou niet zou willen, hoe kun je dan ooit verwachten dat de vrouwelijke jij, jou wel wil? En je kunt nu wel zeggen dat jij de vrouwelijke jou echt wel zou willen, maar dan komt het grootste probleem: De vrouwelijke jou denk jij precies zo over als menigeen hier over jou denkt: Joh stel je niet zo aan en lig niet zo te klagen en probeer er zelf het beste van te maken het is niet zo uitzichtloos, hier heb ik geen zin in. Oftewel je hebt hier helemaal niet door hoeveel lager je jezelf maakt door te klagen en te denken in problemen ipv te zoeken naar oplossingen en er het beste van proberen te maken.

Edit: ow wacht, dacht dat JeSuisER dit getypt had, deel van mijn reactie was meer aan hem gericht, excuses.
pi_179224535
Ik leef wel degelijk mee met (de problematiek en frustraties van) 'incels' die ik sympathiek vind. Zo leef ik bijvoorbeeld ook met FOK!-user Drieklank mee. Maar (heel) véél van wat ik zo van 'incels' meekrijg - via FOK! that is - vind ik nou niet bepaald sympathiek te noemen, dus tja...
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179224556
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:11 schreef Forbry het volgende:
Ik leef wel degelijk mee met (de problematiek en frustraties van) 'incels' die ik sympathiek vind. Zo leef ik bijvoorbeeld ook met FOK!-user Drieklank mee. Maar (heel) véél van wat ik zo van 'incels' meekrijg - via FOK! that is - vind ik nou niet bepaald sympathiek te noemen, dus tja...
Precies dit.
  donderdag 17 mei 2018 @ 18:12:49 #246
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_179224562
quote:
10s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:18 schreef Chewie het volgende:
Het enige wat ik van Tinder geleerd heb door mijn vriendin is dat mocht mijn huidige relatie mislukken ik aardig goed in de markt lig in Taiwan.
Jij was toch die bolle, kalende systeembeheerder!? _O-
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_179224618
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:57 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Incels worden 'vreselijke' mensen genoemd door de mening die ze ventileren.
Zoals de Reddit is gesloten door vergaande geweldsfantasieen. Zoals je huisgenoot castreren omdat hij wel meisjes scoort, verkrachtingsfantasieen en iets minder ernstig, maar doodeng. Hoe je jonge meisjes kan achtervolgen en bang kan maken zonder dat je gearresteerd wordt (want dan 'zien' ze je eindelijk).
Dat zijn uitzonderlijke individuen die ook gewoon gebanned werden. Overigens werd er al op mannelijke maagden gehaat, voordat er überhaupt 'misogyne incels' waren: https://www.reddit.com/r/(...)attack_foreveralone/

Dat verhaal van dat meisjes bang maken 's avonds was trouwens wel baas _O_
quote:
So I'm back home from uni for the weekend to escape all the chads and stacies fucking each other in the halls like the wild pigs they are. At about 11pm I decide to go for a jog since the rest of my family is asleep and there's nothing interesting on TV. So I go out wearing my tracksuit and a gym shirt with some trainers. I have my headphones on and I'm jogging on a quiet road that isn't that well-lit. I stop for a while outside a convenience store to catch my breath, a 30 year old lady comes out with two bags, she looks at my face and looks disgusted I smile at her and nod and she walks in the opposite direction. I decide it's time to start jogging again and my break is over so I turn my music back on and jog, the woman sees me jogging towards her and since I'm sub 8 assumes I'm chasing her down or something. So she starts walking faster, before I would have switched to a walk to not threaten her. Since swallowing the black pill I decided to continue my jog why should she dictate my life. She notices I'm catching up and starts really walking fast now, but I'm jogging too fast and still catching up with her. She looks behind and is horrified to see my face 10 feet away the sheer look on this roasties face was life fuel. She drops her groceries and starts to sprint in a thick coat, I decide nows a good time for sprint training and sprint as fast as I can, she starts to scream as she sees I'm almost 5 feet away from her. I give it my all and sprint as fast as I can and then overtake her and continue sprinting all the way to the end of the road it must be a new personal record and I feel amazing now. Inb4 normie brigaders will call me a cruel human being for jogging and sprinting as a sub 8 male.
_O- Dit zijn echt pareltjes. Die subreddit was geweldig.

quote:
Jij bent daar een vb van. Wie jouw post geschiedenis (inc berichten op andere fora) leest wordt ongemakkelijk. Niet omdat je geen success in de dames hebt, maar omdat je zelfbeeld en wereldbeeld nogal verstoort zijn. Inc fotos die jemhebt geplaats waar vrijwel iedereen het over eens was dat jij gewoonweg niet grof lelijk was (maar je dat zelf anders zag).
Te lelijk voor vrouwen blijkbaar die mij non stop achter mijn rug om een lelijk varken noemden en mij als belediging naar elkaar gebruikten: 'Jij bent zo vies dat je Jajammerjan zou daten, haahha' 'Ewwwww, noooooit' keer 100. :')
pi_179224625
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:40 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Onzin dat je hier verkondigd. Incels willen geen topmodel zoals domme mensen zoals jij hier lopen te verkondigen om je frustratie ten opzichte van maagden beter te kunnen rechvaardigen.

Incels zijn lelijker dan gemiddeld. Dit is de incel:
[ afbeelding ]

Gediscrimineerd vanwege zijn uiterlijk in het echte leven, om dan maar te ontsnappen in videogames om nog wat levenskwaliteit over te hebben.
Die jongen is inderdaad best wel fucked alhoewel met de nodige verzorging voor degene vast ook wel een vriendin te regelen is (denk dat er niet snel een mooie vrouw op valt maargoed, je moet realistisch blijven).

Maar kijk eens bijv op incels.me. Is een topic te vinden daar waar mensen foto's van zichzelf delen. 9/10 ziet er vrij normaal uit. Ik heb toch stevig het idee dat het vooral goed tot hoog opgeleide jonge mannen zijn die het niet kunnen accepteren dat een lekker wijf (Stacy) onbereikbaar lijkt/is. En dat is ergens ook zo, want deze vrouwen hebben aan aandacht geen gebrek (het klopt ook dat vrouwen tegenwoordig erg verwend zijn wat dit betreft dus...).

En ja ze willen geen topmodel maar wel een leuke slanke jonge vrouw. Precies het type vrouw die tegenwoordig een overvloed aan keuze heeft.

Kun je hoog en laag springen maar het is nou eenmaal zo. Het heeft weinig zin om daar depressief van te worden, en probeer ondanks dat gewoon een leuk leven te hebben.
pi_179224776
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:12 schreef Crooyzwans het volgende:

[..]

Precies dit.
Vijandigheid en onbegrip richting incels zorgt voor vijandigheid en onbegrip vanuit incels. Zo polariseren de meeste tegenpartijen in de wereld.

Kijk maar eens goed rond wanneer incels besproken worden op dit forum hoe smerig en vies mensen reageren richting gefrustreerde maagden. Men hoeft niet eens wat te zeggen of je wordt op een hoop gegooid met misogyne verkrachters (een maagd als verkrachter _O- ) die iemand willen castreren en een 8/10 supermodel als sekslaaf willen in de kelder

Belachelijk.

Het is ook de enorme agenda die mensen blijkbaar hebben om incels duidelijk te maken dat uiterlijk er niet toe doet en ze helemaal geen inherente nadelen hebben en hun falen volledig aan henzelf of hun persoonlijkheid te danken hebben.

Ga een vrouw maar eens zeggen dat ze assertiever moeten zijn en een studie moet kiezen die beter betaald in plaats van de zorg maar in te gaan of psychologie te studeren. Seksisme!

Er is geen grotere vorm van discriminatie in de wereld dan die op uiterlijk en die is overal in wetenschappelijke literatuur terug te vinden. Het weigeren dat te erkennen door veel users hier zorgt voor polarisatie van de discussie.
pi_179224935
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:28 schreef JaJammerJan het volgende:
Het is ook de enorme agenda die mensen blijkbaar hebben om incels duidelijk te maken dat uiterlijk er niet toe doet en ze helemaal geen inherente nadelen hebben en hun falen volledig aan henzelf of hun persoonlijkheid te danken hebben.

De waarheid ligt in het midden. Uiterlijk is belangrijk maar incels doen alsof het allesbepalend is. Op Tinder en dat soort platformen wellicht, maar in het algemeen gaat het om het totaalplaatje.

Dusja daarom ook mijn advies. Werk aan hetgeen je doet groeien als mens en maak je niet druk over zaken waar je toch geen controle over hebt.
pi_179224939
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:28 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Vijandigheid en onbegrip richting incels zorgt voor vijandigheid en onbegrip vanuit incels. Zo polariseren de meeste tegenpartijen in de wereld.

Kijk maar eens goed rond wanneer incels besproken worden op dit forum hoe smerig en vies mensen reageren richting gefrustreerde maagden. Men hoeft niet eens wat te zeggen of je wordt op een hoop gegooid met misogyne verkrachters (een maagd als verkrachter _O- ) die iemand willen castreren en een 8/10 supermodel als sekslaaf willen in de kelder

Belachelijk.

Het is ook de enorme agenda die mensen blijkbaar hebben om incels duidelijk te maken dat uiterlijk er niet toe doet en ze helemaal geen inherente nadelen hebben en hun falen volledig aan henzelf of hun persoonlijkheid te danken hebben.

Ga een vrouw maar eens zeggen dat ze assertiever moeten zijn en een studie moet kiezen die beter betaald in plaats van de zorg maar in te gaan of psychologie te studeren. Seksisme!

Er is geen grotere vorm van discriminatie in de wereld dan die op uiterlijk en die is overal in wetenschappelijke literatuur terug te vinden. Het weigeren dat te erkennen door veel users hier zorgt voor polarisatie van de discussie.
Als iemand jou 100 keer zegt dat niemand zegt dat uiterlijk niets uitmaakt, maar dat dat niet het enige is dat telt en jij blijft stug volhouden dat beweerd wordt dat uiterlijk niets uitmaakt, dan vraag je toch om negativiteit.

Als je bloedserieus gaat betogen dat incels recht hebben op seks en dat de overheid dat maar moet regelen, dan vraag je toch om negativiteit.

En zo kan ik wel doorgaan.

Jij krijgt de wind van voren omdat je daar echt heel duidelijk naar solliciteert.
  donderdag 17 mei 2018 @ 18:40:10 #252
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224992
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:15 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dat zijn uitzonderlijke individuen die ook gewoon gebanned werden. Overigens werd er al op mannelijke maagden gehaat, voordat er überhaupt 'misogyne incels' waren: https://www.reddit.com/r/(...)attack_foreveralone/

Dat verhaal van dat meisjes bang maken 's avonds was trouwens wel baas _O_

[..]

_O- Dit zijn echt pareltjes. Die subreddit was geweldig.

[..]

Te lelijk voor vrouwen blijkbaar die mij non stop achter mijn rug om een lelijk varken noemden en mij als belediging naar elkaar gebruikten: 'Jij bent zo vies dat je Jajammerjan zou daten, haahha' 'Ewwwww, noooooit' keer 100. :')
Dat dat uitzonderingen waren viel vies tegen, zelfs die extreme zaken werden massaal ge upvote.

De gedachtegang dat 'lekkere' wijven op de een of andere manier gedwongen zouden moeten worden seks met incels te hebben wordt breed gedragen. Ook jij roept iets in die richting, via 'feminisme' afschaffen (vrije partnerkeuze voor vrouwen) tot gesubsidieerde prostititutie, waarbij mannen als jij regelmatig seks kunnen hebben (gratis) met lekkere wijven. Waarbij willekeurige lekkere wijven maar door de overheid betaald moeten worden om seks met die mannen te hebben.
Eerlijk is eerlijk, van jou mogen ze nog nee zeggen, van veel andere incels niet. Take one for the team!

JammerJan, ik voel echt wel medeleven voor je omdat je zo afschuwelijk gepest bent vroeger. Maar dat waren niet alleen vrouwen, ging wel wat verder dan partnerkeuze.
Door jouw jeugd en misschien (weet ik niet) een onbalans in je hersenen (ik wil niet tussen de oren zeggen omdat dat kan klinken alsof je er wat aan kan doen ipv ziek bent/was) heb je een ernstig verstoord zelfbeeld gekregen. Zie (zag?) je jezelf als grof lelijk, wat je gewoonweg niet bent.
Je hebt hier vaker fotos getoond van jezelf, eigenlijk vond iedereen het wel meevallen, vond je gewoon normaal. Geen supermodel, maar zeker ook niet erg lelijk. Zoals de meeste mensen dus.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179225164
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:36 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Als iemand jou 100 keer zegt dat niemand zegt dat uiterlijk niets uitmaakt, maar dat dat niet het enige is dat telt en jij blijft stug volhouden dat beweerd wordt dat uiterlijk niets uitmaakt, dan vraag je toch om negativiteit.
'Uiterlijk doet er voornamelijk toe online, in het echte leven is dat echt niet de voornaamste factor'
'Het gaat vooral om uitstraling en zelfvertrouwen'
'Mensen die er beter uit zijn gaan zien, hebben meer succes met vrouwen omdat ze door hun verbeterde zelf-perceptie meer zelfvertrouwen gekregen hebben'
'Alleen oppervlakkige vrouwen geven veel om je uiterlijk, en met die vrouwen wil je eigenlijk toch niks te maken hebben?'
'Incels zijn alleen omdat ze een slechte persoonlijkheid hebben'
'Aantrekkelijkheid doet er niet toe in mannelijke vriendschappen'
'Aantrekkelijkheid doet er alleen toe als je een ONS of casual sex wilt, voor lange termijn relaties doet het er niet toe'
'Uiterlijk doet er niet in relaties, maar lelijke mensen zijn alleen omdat ze alleen een supermodel willen. Ze zoeken maar iemand die even lelijk is als henzelf'

quote:
Als je bloedserieus gaat betogen dat incels recht hebben op seks en dat de overheid dat maar moet regelen, dan vraag je toch om negativiteit.
Seks en intieme relaties zijn enorm belangrijk voor levenskwaliteit. Zeggen dat iemand daar geen recht op heeft, zorgt ervoor dat je meteen een enorm aantal sociale hulpprogramma's en uitkeringen die voor meer levenskwaliteit zorgen onder diezelfde noemer ook zou moeten kunnen schrappen.
pi_179225179
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:36 schreef Joppiez het volgende:

[..]

De waarheid ligt in het midden. Uiterlijk is belangrijk maar incels doen alsof het allesbepalend is. Op Tinder en dat soort platformen wellicht, maar in het algemeen gaat het om het totaalplaatje.

Dusja daarom ook mijn advies. Werk aan hetgeen je doet groeien als mens en maak je niet druk over zaken waar je toch geen controle over hebt.
Dit, met als toevoeging dat ik ook wel begrip heb voor de frustraties die voortkomen uit de ongewenste situatie, zo lang men maar enigszins normaal in het denken/voelen blijft (als in: ga - op welke manier dan ook - niet richting extremen en dat zie ik heel veel 'incels' wel voortdurend doen) en vooral: werk je frustraties niet op anderen uit. Zo goed als iederéén op deze wereld heeft (soms) te maken met bepaalde dingen in zijn/haar leven, die het leven (in vergelijking met anderen) oneerlijk maken... Iemand heeft zijn/haar uiterlijk niet mee? Nou, een ander heeft wel weer iets anders niet mee en moet daar ook mee zien te dealen.
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179225222
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:40 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

De gedachtegang dat 'lekkere' wijven op de een of andere manier gedwongen zouden moeten worden seks met incels te hebben wordt breed gedragen. Ook jij roept iets in die richting, via 'feminisme' afschaffen (vrije partnerkeuze voor vrouwen)
Waar de f lees je dat precies. Is dat meer gewoon jouw zwartgallige kijk op mannen die het minder hebben zodat je je niet schuldig of anderzijds empathie hoeft te voelen voor ze?
  donderdag 17 mei 2018 @ 18:58:10 #256
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179225269
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:55 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Waar de f lees je dat precies. Is dat meer gewoon jouw zwartgallige kijk op mannen die het minder hebben zodat je je niet schuldig of anderzijds empathie hoeft te voelen voor ze?
Sla de posthistorie van bv jajammerjan er maar eens op na, of open een incel forum.
Meerdere mannen die zichzelf incel noemen op fok hebben zulke zaken geuit. En zoals gezegd, Reddit en andere incel fora wordt dit ruim besproken.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179225290
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:52 schreef Forbry het volgende:

[..]

Dit, met als toevoeging dat ik ook wel begrip heb voor de frustraties die voortkomen uit de ongewenste situatie, zo lang men maar enigszins normaal in het denken/voelen blijft (als in: ga - op welke manier dan ook - niet richting extremen en dat zie ik heel veel 'incels' wel voortdurend doen) en vooral: werk je frustraties niet op anderen uit. Zo goed als iederéén op deze wereld heeft (soms) te maken met bepaalde dingen in zijn/haar leven, die het leven (in vergelijking met anderen) oneerlijk maken... Iemand heeft zijn/haar uiterlijk niet mee? Nou, een ander heeft wel weer iets anders niet mee en moet daar ook mee zien te dealen.
Wat joppiez zegt, uiterlijk is het eerste wat je ziet. Dus in die zin wel allesbepalend. Of een meid het waard vindt jou beter te willen leren kennen bijvoorbeeld.
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:01:19 #258
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_179225341
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:55 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Waar de f lees je dat precies. Is dat meer gewoon jouw zwartgallige kijk op mannen die het minder hebben zodat je je niet schuldig of anderzijds empathie hoeft te voelen voor ze?
Uiteraard is zielig en wanhopig doen een afknapper bij alle vrouwen.

Maar JaJammerDan zegt daarboven dat seks een levensbehoefte is dat gesubsidieerd moet worden. Dat is gewoon een gevaarlijke onderwerp. Controversieel en de maatschappij is lang niet zo ver.

Wat ik vooral verschrikkelijk vind is dat dan vrouwen gedwongen worden seks te hebben. Ook hoeren zijn mensen en ik denk dat de meeste vrouwen geen hoer willen zijn.
Pain is temporary, Pride is forever.
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:01:53 #259
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179225356
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:15 schreef JaJammerJan het volgende:
Te lelijk voor vrouwen blijkbaar die mij non stop achter mijn rug om een lelijk varken noemden en mij als belediging naar elkaar gebruikten: 'Jij bent zo vies dat je Jajammerjan zou daten, haahha' 'Ewwwww, noooooit' keer 100. :')
Jij hebt afluisterapparaatjes geplaatst bij de vrouwen die volgens jou achter jouw rug om over jouw dingen zeggen? Of kun je gedachten van mensen lezen?

Ik denk eerder dat het tussen jouw oren zit.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_179225367
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:51 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

'Uiterlijk doet er voornamelijk toe online, in het echte leven is dat echt niet de voornaamste factor'
'Het gaat vooral om uitstraling en zelfvertrouwen'
'Mensen die er beter uit zijn gaan zien, hebben meer succes met vrouwen omdat ze door hun verbeterde zelf-perceptie meer zelfvertrouwen gekregen hebben'
'Alleen oppervlakkige vrouwen geven veel om je uiterlijk, en met die vrouwen wil je eigenlijk toch niks te maken hebben?'
'Incels zijn alleen omdat ze een slechte persoonlijkheid hebben'
'Aantrekkelijkheid doet er niet toe in mannelijke vriendschappen'
'Aantrekkelijkheid doet er alleen toe als je een ONS of casual sex wilt, voor lange termijn relaties doet het er niet toe'
'Uiterlijk doet er niet in relaties, maar lelijke mensen zijn alleen omdat ze alleen een supermodel willen. Ze zoeken maar iemand die even lelijk is als henzelf'

[..]

Seks en intieme relaties zijn enorm belangrijk voor levenskwaliteit. Zeggen dat iemand daar geen recht op heeft, zorgt ervoor dat je meteen een enorm aantal sociale hulpprogramma's en uitkeringen die voor meer levenskwaliteit zorgen onder diezelfde noemer ook zou moeten kunnen schrappen.
Uiterlijk is ook niet de voornaamste factor, zeker als het om relaties gaat.

Seks op zichzelf is helemaal niet belangrijk voor levenskwaliteit. Een goede relatie wel. En daar hoort ook wel seks bij, maar dat kun je simpelweg niet vervangen door betaalde seks.
pi_179225398
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:43 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

_O- _O- _O- Wereldvreemd

Alsof je seksuele aantrekkingskracht voor vrouwen er niet toe doet tussen mannen onderling. Vooral op de middelbare school bepaald jouw populariteit bij vrouwen voor een groot deel jouw populariteit bij mannen.

[..]

Nee, incels roepen dat hun uiterlijk de schuld is. Niet vrouwen. Jij wilt heel graag dat incels vrouwen de schuld geven, maar dat is helemaal niet het geval. Houdt eens op in een slachtofferrol te duiken.

[..]

Ik ben het overigens volledig met je eens dat geen seks een symptoom is en niet het hoofdprobleem van een incel. Dat is namelijk vooral uiterlijk.
Nee, het is status en zelfvertrouwen. Uiterlijk is daar maar een onderdeel van.
Whatever...
pi_179225427
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:59 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Wat joppiez zegt, uiterlijk is het eerste wat je ziet. Dus in die zin wel allesbepalend. Of een meid het waard vindt jou beter te willen leren kennen bijvoorbeeld.
In Nederland is de gemiddelde blanke jongen al redelijk knap. Met wat meer houding kom je dan aardig ver met vrouwen. Ik kan me voorstellen dat dit de basis is voor het algemene idee dat hier gesragen wordt. Dat het innerlijk van belang is en niet het uiterlijk Maar er zijn vele mannen die onder dat gemiddelde uiterlijk vallen. Voor hun is het verhaal abders en maakt een zelfverteouwde houding ze niet meer sexy.
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:05:20 #263
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179225438
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:03 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Nee, het is status en zelfvertrouwen. Uiterlijk is daar maar een onderdeel van.
Maak daar maar alleen 'zelfvertrouwen' van. Een miljonair die zich een complete mislukkeling voelt zal ook niet veel succes hebben.

Uitstraling is nou eenmaal een gevolg van zelfvertrouwen en dat komt van binnen.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_179225450
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:59 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Wat joppiez zegt, uiterlijk is het eerste wat je ziet. Dus in die zin wel allesbepalend. Of een meid het waard vindt jou beter te willen leren kennen bijvoorbeeld.
Jij praat alleen maar met vrouwen die je net hebt aangesproken?

Veel relaties ontstaan juist nadat mensen elkaar onder andere omstandigheden hebben leren kennen. Op school. Op het werk. Dezelfde vriendenkring. Zelfde sportvereniging. De kerk. Enz.
pi_179225476
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:04 schreef JeSuisER het volgende:
In Nederland is de gemiddelde blanke jongen al redelijk knap.
Wtf?
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:06:55 #266
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_179225487
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:05 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Jij praat alleen maar met vrouwen die je net hebt aangesproken?

Veel relaties ontstaan juist nadat mensen elkaar onder andere omstandigheden hebben leren kennen.
Relaties wel, oppervlakkige contacten wat minder, en daar is een eerste indruk wel belangrijker.

Maar die eerste indruk is een totaalplaatje, een vrouw gaat geen liniaaltje naast je kaaklijn leggen.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_179225490
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:04 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

In Nederland is de gemiddelde blanke jongen al redelijk knap. Met wat meer houding kom je dan aardig ver met vrouwen. Ik kan me voorstellen dat dit de basis is voor het algemene idee dat hier gesragen wordt. Dat het innerlijk van belang is en niet het uiterlijk Maar er zijn vele mannen die onder dat gemiddelde uiterlijk vallen.
Laat me raden: de helft.
pi_179225522
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:05 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Jij praat alleen maar met vrouwen die je net hebt aangesproken?

Veel relaties ontstaan juist nadat mensen elkaar onder andere omstandigheden hebben leren kennen. Op school. Op het werk. Dezelfde vriendenkring. Zelfde sportvereniging. De kerk. Enz.
Vrouwen die ik regelmatig spreek willen mij ook niet sexueel of voor een relatie. Wat the f is je punt dan ik begin hier echt geduld kwijt te raken.

Veel relaties beginnen oook met pure lust en aantrekkingskracht. wat is je punt.
pi_179225598
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:08 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Vrouwen die ik regelmatig spreek willen mij ook niet sexueel of voor een relatie. Wat the f is je punt dan ik begin hier echt geduld kwijt te raken.

Veel relaties beginnen oook met pure lust en aantrekkingskracht. wat is je punt.
Aantrekking: ja. Maar dat is echt een combinatie.

Dat vrouwen die jou regelmatig spreken geen relatie met jou willen kan aan tig factoren liggen. Overigens is het normaal dat het merendeel geen relatie met je wil. Anders krijg je het wel heel druk.
pi_179225612
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:01 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Jij hebt afluisterapparaatjes geplaatst bij de vrouwen die volgens jou achter jouw rug om over jouw dingen zeggen? Of kun je gedachten van mensen lezen?

Ik denk eerder dat het tussen jouw oren zit.
Nee, ze deden het ook vaak genoeg in mijn bijzijn en schrokken dan als ze zagen dat ik het gehoord had. Ik ben geen autist, dus ik weet wel wat er dan wel niet achter mijn rug gezegd werd.

De mening van mensen verandert overigens niet ten opzichte van lelijke mensen, men realiseert zich alleen dat het niet sociaal geaccepteerd is om deze mening zo vaak te uiten.
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:16:56 #271
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_179225686
Tja, ik snap de frustratie heel goed van JaJammerDan. Ik was niet perse lelijk, maar had zichtbare en onzichtbare beperkingen waardoor ik in mijn jeugd en brugklas niet so knap was. Mensen kunnen gemeen zijn. Zowel mannen als vrouwen.

Toch vind ik gesubsidieerd seks een slecht idee.
Pain is temporary, Pride is forever.
pi_179225698
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:12 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Nee, ze deden het ook vaak genoeg in mijn bijzijn en schrokken dan als ze zagen dat ik het gehoord had. Ik ben geen autist, dus ik weet wel wat er dan wel niet achter mijn rug gezegd werd.

De mening van mensen verandert overigens niet ten opzichte van lelijke mensen, men realiseert zich alleen dat het niet sociaal geaccepteerd is om deze mening zo vaak te uiten.
Ik lees hier van anderen dat jij helemaal niet lelijk bent, dus dan lijkt er toch iets heel anders te spelen.
pi_179225708
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:06 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Wtf?
Ik heb het over gemiddelde blanke hollandse jongens. Lang slank beetje jagersogen en vooruitgestoken kin veel symmetrie in gezicht en wat kaaklijn redelijk atletisch maar superslank is ook niet weg voor vrouwen. Ik kan me voorstellen dat onder andere je persoon je nog laat uitsteken boven de rest.
pi_179225718
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:02 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Uiterlijk is ook niet de voornaamste factor, zeker als het om relaties gaat.
Kijk, en dit soort ontkenning van wetenschappelijke FEITEN is iets waar ik spuugziek van wordt. 'Nee de aarde is niet rond, hij is plat! Wetenschappelijk onderzoek? blah blah blah, allemaal onzin. Als ik loop is het toch plat of niet'- of iets in die trend. Zo klink jij.

quote:
Seks op zichzelf is helemaal niet belangrijk voor levenskwaliteit. Een goede relatie wel. En daar hoort ook wel seks bij, maar dat kun je simpelweg niet vervangen door betaalde seks.
Precies, en daarom is betaalde seks dan uiteindelijk ook geen goede oplossing voor het incel-probleem.
pi_179225743
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:03 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Nee, het is status en zelfvertrouwen. Uiterlijk is daar maar een onderdeel van.
:') Wetenschap-ontkenner gespot.
pi_179225774
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:18 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Kijk, en dit soort ontkenning van wetenschappelijke FEITEN is iets waar ik spuugziek van wordt. 'Nee de aarde is niet rond, hij is plat! Wetenschappelijk onderzoek? blah blah blah, allemaal onzin. Als ik loop is het toch plat of niet'- of iets in die trend. Zo klink jij.

[..]

Precies, en daarom is betaalde seks dan uiteindelijk ook geen goede oplossing voor het incel-probleem.
Ik las op reddit een post. Iets met stel dat de top 20% mannen (Chads) werden vermoord. Zou er meer belans ontstaan op de datingmarkt en zullen ,elfs de 3-4/10 mannen het iets breder krijgen?
Of zouden vrouwen nooit meer helemaal gelukkig kunnen worden omdat ze Chad hebben geproefd?
pi_179225801
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:20 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Ik las op reddit een post. Iets met stel dat 20% van de knappe Chads werden vermoord. Zou er meer belans ontstaan op de datingmarkt en zullen de 3-4/10 mannen het iets breder krijgen?
Als je de top van mannelijke schoonheid eruit haalt, dan worden de lelijke mannen vanzelf relatief knapper inderdaad. Maar dit is een idioot plan.
pi_179225820
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:17 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Ik heb het over gemiddelde blanke hollandse jongens. Lang slank beetje jagersogen en vooruitgestoken kin veel symmetrie in gezicht en wat kaaklijn redelijk atletisch maar superslank is ook niet weg voor vrouwen. Ik kan me voorstellen dat onder andere je persoon je nog laat uitsteken boven de rest.
Nog steeds wtf!
pi_179225827
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:19 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

:') Wetenschap-ontkenner gespot.
Selectief lezer gespot.
pi_179225836
Nog steeds geen oplossing voor de Incels huh?
pi_179225838
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:22 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nog steeds wtf!
Ja dat is ook wtf. ik begrijp dat. Maar ik leef ook in een wtf tijd. De tijdsgeest is wtf.
pi_179225839
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:18 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Kijk, en dit soort ontkenning van wetenschappelijke FEITEN is iets waar ik spuugziek van wordt. 'Nee de aarde is niet rond, hij is plat! Wetenschappelijk onderzoek? blah blah blah, allemaal onzin. Als ik loop is het toch plat of niet'- of iets in die trend. Zo klink jij.

[..]

Precies, en daarom is betaalde seks dan uiteindelijk ook geen goede oplossing voor het incel-probleem.
Euh? Wat dan wel?

En graag zie ik het wetenschappelijke onderzoek waaruit blijkt dat uiterlijk doorslaggevend is.
pi_179225854
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:20 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Ik las op reddit een post. Iets met stel dat de top 20% mannen (Chads) werden vermoord. Zou er meer belans ontstaan op de datingmarkt en zullen ,elfs de 3-4/10 mannen het iets breder krijgen?
Of zouden vrouwen nooit meer helemaal gelukkig kunnen worden omdat ze Chad hebben geproefd?
En je dan afvragen waarom incels mikpunt zijn van spot!
pi_179225892
quote:
10s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:24 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

En je dan afvragen waarom incels mikpunt zijn van spot!
Je kunt je beter afvragen waarom incels zo ver zijn gedreven om zulke dingen te bedenken.
pi_179225898
quote:
10s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:24 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

En je dan afvragen waarom incels mikpunt zijn van spot!
Wel de eerste oplossing die aangedragen wordt voor hun 'probleem'.
pi_179225905
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:26 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je kunt je beter afvragen waarom incels zo ver zijn gedreven om zulke dingen te bedenken.
Teveel chatten op internet?
pi_179225961
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:20 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Ik las op reddit een post. Iets met stel dat de top 20% mannen (Chads) werden vermoord. Zou er meer belans ontstaan op de datingmarkt en zullen ,elfs de 3-4/10 mannen het iets breder krijgen?
Of zouden vrouwen nooit meer helemaal gelukkig kunnen worden omdat ze Chad hebben geproefd?
Kijk, zulke shit. En dan raar vinden dat jullie geen sympathie krijgen. :')
Motherfucker
pi_179225979
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:17 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik lees hier van anderen dat jij helemaal niet lelijk bent, dus dan lijkt er toch iets heel anders te spelen.
Mijn oude foto's werden op 4 tot 12% aantrekkelijkheid beoordeeld. Op internet ratingssites: 4/10.

Mijn nieuwe foto's zijn 60-95% aantrekkelijkheid. Op internet ratingssites: 7/10 tot 9/10.

Ik ben letterlijk van een lelijk vies mormel naar een bovengemiddeld aantrekkelijk persoon gegaan. Als iemand weet hoe groot het verschil in hoe je behandeld wordt, is op basis van aantrekkelijkheid, dan ben ik dat wel. En dan heb ik het niet eens over relaties, maar gewoon in het algemeen.
pi_179226001
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:30 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Mijn oude foto's werden op 4 tot 12% aantrekkelijkheid beoordeeld. Op internet ratingssites: 4/10.

Mijn nieuwe foto's zijn 60-95% aantrekkelijkheid. Op internet ratingssites: 7/10 tot 9/10.

Ik ben letterlijk van een lelijk vies mormel naar een bovengemiddeld aantrekkelijk persoon gegaan. Als iemand weet hoe groot het verschil in hoe je behandeld wordt, is op basis van aantrekkelijkheid, dan ben ik dat wel. En dan heb ik het niet eens over relaties, maar gewoon in het algemeen.
Nou, mooi toch?
pi_179226039
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:21 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Als je de top van mannelijke schoonheid eruit haalt, dan worden de lelijke mannen vanzelf relatief knapper inderdaad. Maar dit is een idioot plan.
Ja dat is een idioot plan. Het is namelijk niet uitvoerbaar. Misvhien een beetje als je een tiental Chads met vervroegde pensioen stuurt. Maar als vergevorderde incel vind ik dat wel een interessant idee. Proof is in the pudding. Het alternatief is dat ik de rest van mijn leven opzij blijf stappen voor diegenen die het wel goed hebben. Die wel sex genegnheid en liefde uitbundig mogen genieten. En dat zie ik totaal niet zitten.
pi_179226077
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:34 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Ja dat is een idioot plan. Het is namelijk niet uitvoerbaar. Misvhien een beetje als je een tiental Chads met vervroegde pensioen stuurt. Maar als vergevorderde incel vind ik dat wel een interessant idee. Proof is in the pudding. Het alternatief is dat ik de rest van mijn leven opzij blijf stappen voor diegenen die het wel goed hebben. Die wel sex genegnheid en liefde uitbundig mogen genieten. En dat zie ik totaal niet zitten.
Kunt beter gaan werken aan zelfwaardering en -acceptatie.
pi_179226161
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:31 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou, mooi toch?
Nee want kuthoeren. Sowieso.
pi_179226163
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:35 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Kunt beter gaan werken aan zelfwaardering en -acceptatie.
Iedereen wilt wel een roffe peer gevonden worden en/of begeerd. Daarvoor zijn wij sociale dieren. Alleen genoegen nemen met zelfacceptatie en zelfwaardering is een soort zelfcastratie.
pi_179226188
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:41 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Iedereen wilt wel een roffe peer gevonden worden en/of begeerd. Daarvoor zijn wij sociale dieren. Alleen genoegen nemen met zelfacceptatie en waardering is een soort zelfcasfratie.
Okee, dan doe je dat niet. ^O^
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:42:31 #295
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_179226193
Zonder voeding ga je dood.
Zonder bescherming tegen de elementen (dak boven je hoofd) ga je dood.
Zonder seks ga je niet dood.

The end...
Omnibus in omnibus.
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:43:49 #296
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_179226220
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:23 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Euh? Wat dan wel?

En graag zie ik het wetenschappelijke onderzoek waaruit blijkt dat uiterlijk doorslaggevend is.
JaJammerdan bedoelt dat het niet de bedoeling is dat de incel dat ZELF gaat betalen, maar dat dat voor hem wordt betaald. Is echt wezenlijk anders.
Omnibus in omnibus.
pi_179226258
Ik denk dat er gewoon geen oplossing is, anders hadden we die wel in de voorgaande topics gevonden.
pi_179226284
quote:
2s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:30 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Kijk, zulke shit. En dan raar vinden dat jullie geen sympathie krijgen. :')
Incels kregen al geen sympathie, want als incel eis je sex van vrouwen en je bent eigenlijk een door en door slecht persoon. Die sympathieën kwamen mischien eerst?
pi_179226308
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:26 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je kunt je beter afvragen waarom incels zo ver zijn gedreven om zulke dingen te bedenken.
Kortsluiting in de bovenkamer.
  donderdag 17 mei 2018 @ 19:47:34 #300
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_179226315
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:46 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Incels kregen al geen sympathie, want als incel eis je sex van vrouwen en bent eigenlijk een door en door slecht persoon. Dat kwam mischien eerst?
Incels bestaan niet. Is een modieuze slachtofferrol term waarin men kan zwelgen...
Omnibus in omnibus.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')