abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:20:33 #226
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223675
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:12 schreef Forbry het volgende:

[..]

Oh, het punt wat je wilde maken was verder volkomen duidelijk hoor. Verbaasde me gewoon even over dat 'hard zijn', want vind je juist altijd zo bijzonder lief/empathisch/behulpzaam overkomen, that's all ;)
Wordt gewaardeerd. Lief van je😘

Ik probeer dat ook echt te zijn. Komt niet altijd even goed over.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179223719
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:56 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels op die manier framed als zeer slechte mensen. Met slechte intenties, zo inherent slecht. Dat is niet zo. Ik kan wel begrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Want als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. En dat doen de meeste incels NIET.

Daarentegen maken zij dus alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.

Als sex overrated is hoe verklaar je 8 miljard mensen op deze aardbol. Hoe verklaar je dat sex verkoopt waar je ook komt. Dat makeup en verzorgingsprodukten honderden miljarden oplevert.
weet je wat ik lees in je reacties, dat je het probleem bij jezelf moet zoeken en niet bij de vrouwen.

Het probleem is namelijk "het alleen je frustraties uiten" en dat maakt je het meest onaantrekkelijk. Een ander probleem is dat je een klankbord van mede-incels gevonden hebt die je alleen maar bevestigen en de frustraties alleen maar versterkt worden waardoor je nog onaantrekkelijker wordt.
pi_179223760
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:04 schreef Dranakyuek het volgende:

[..]

Ik zet ze niet neer als zeer slechte mensen. Maar als mensen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is. Dat is een veel voorkomend probleem bij de huidige generatie. Kinderen die nooit nee hebben gehoord en opgevoed zijn door een tv die ze in elke tv-serie of film verteld dat iedereen recht heeft op een bepaald ideaalplaatje.

In jullie geval is dat seks. Als je een normaal persoon bent, iemand die meedraait in de maatschappij dan moet seks regelen geen issue zijn. Is dat niet het geval ligt het niet aan de rest van de wereld, maar aan jezelf. Daar moeten die mensen aan werken; hoe kom ik in dat spectrum dat ik wel iets te bieden heb? In plaats van frusti lopen doen.
Je zegt wel dat je het begrijpt en het niet beodelt om incels kwaad te framen. Maar dan ga je weer los. Je gaat er ook vanuit dat het maar makkelijk is om aan sex te komen. Dat is naar mijn ervaring in ieder geval niet zo. Als ik hier maar uit mn nek zou lullen en doen alsof ik incel ben. Waarom dan. Waarom zou ik zoveel energie verspillen?

Er is een groeiende groep jongens en mannen die incel zijn. En ik denk dat dit net zoals met de Moslims deze situatie wordt onkent en ontkent tot het uit de hand loopt.

En nogmaals, als ik sex zou eisen en sex als recht zou zien. Dan zou ik godverdomde naar buiten gaan en meiden aanranden. En niet zoveel moeite doen en alleen praten en dan frustreren over het feit dat mensen mij alleen als slechterik zien. Maar dat doe ik dus niet.

[ Bericht 3% gewijzigd door JeSuisER op 17-05-2018 17:30:22 ]
pi_179223907
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

.... En dat is uiterlijk.

Wetenschappelijk bewezen en ik heb hier dan ook al tientallen studies naar gepost hier op dit forum die mensen weigeren te accepteren ook al quote ik de desbetreffende zinnen en conclusies.
Mannen beoordelen vrouwen hard op uiterlijk. Vrouwen maken er tegenwoordig geen geheim van dit ook te doen, is dat dan zo oneerlijk?

Zie je er al als vrouw beetje oke uit en wil je online daten, dan krijg je gelijk een stortvloed aan berichten van geile mannen over je heen. Tja, logisch dat ze aan cherry picking doen dan toch?

Mannen hebben het vooral aan zichzelf te danken.
pi_179223965
Precies het leven is nou eenmaal oneerlijk zoals Crooyzwans zegt. En het is dan ook soort van onze cultuur geworden om overal om te klagen. Vrouwen klagen dat ze oneerlijk behandeld worden, allochtonen doen het, homo's doen het, laagopgeleide mensen, zieke mensen, arme mensen en nu dus ook: Incels.

Alleen krijgen incels letterlijk 0 sympathie en wordt hen gewoon gezegd dat ze vreselijke mensen zijn en maar aan zichzelf moeten werken.

Doet men dat ook naar vrouwen, zwarten, zieken, allochtonen, homo's, laagopgeleiden, arme mensen? Nee, die krijgen meer sympathie en vaak ook veel meer mogelijkheden, zelfs zo geregeld vanuit de overheid!

Dat maakt incels dan ook vaak bitter. Er is 0 sympathie voor hun problemen, maar er wordt wel verwacht van ze dat ze maar sympathie hebben voor de problemen die andere mensen hebben. Ik heb zelf keihard gewerkt om op de universiteit te komen waar ik nu zit en later veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd ben ik lange tijd depressief en eenzaam geweest omdat ik onaantrekkelijk was bij vrouwen.

Maarja, niemand geeft ook maar een fuck om mijn problemen. Ik verdien het om alleen te zijn, omdat ik een vreselijk persoon ben. Geen wonder dat geen vrouw mij mag, ik ben afschuwelijk. Maar er wordt wel even van mij verwacht dat ik een significante bijdrage lever aan armen, aan het klimaat, aan het milieu en of ik niet ook even stil kan staan bij het feit dat vrouwen gediscrimineerd worden.

Top samenleving :') Een samenleving die niks geeft om mijn problemen, daar geef ik ook niks om.
pi_179223983
Uit de goedheid van mijn hart probeer ik dit ondwrwerp bespreekbar te houden. Want zo ben ik opgevoed. Je praat en houdt alles netjes je wordt nooit agressief zo hoort dat. Maar het enige wat ik en andere incels krijgen zijn verwijten en ik wordt afgeschilderd als inherent slecht mens. Terwijl ik er zoveel moeite voor doe om goed voor de dag te komen in real life. Weet je hoe dit mij laat voelen?
pi_179223994
registreer om deze reclame te verbergen
Die incel discussie is ook een lachertje. Gefrustreerde mannetjes (die er over het algemeen normaal uitzien, niet heel lelijk ofzo), welke gefrustreerd zijn dat ze geen mooi meisje kunnen scoren.

Tsja ga aan je sociale vaardigheden werken, zoek wat hobbies, werk aan je carriere. In plaats van dom lopen janken dat je als "6/10" geen "8/10" kan scoren o.i.d.
pi_179224017
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:31 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Mannen beoordelen vrouwen hard op uiterlijk. Vrouwen maken er tegenwoordig geen geheim van dit ook te doen, is dat dan zo oneerlijk?

Zie je er al als vrouw beetje oke uit en wil je online daten, dan krijg je gelijk een stortvloed aan berichten van geile mannen over je heen. Tja, logisch dat ze aan cherry picking doen dan toch?

Mannen hebben het vooral aan zichzelf te danken.
Precies, zo is de natuur. En sommige mensen hebben nou eenmaal pech gehad met hun uiterlijk. En anderen worden met het verkeerde geslacht geboren, als vrouw, waardoor ze blijkbaar allerlei nadelen hebben.

Als wij geen aandacht besteden aan de problemen van de mensen uit de eerste groep, dan waarom wel aan mensen uit de tweede groep of welke ander groep die zich 'oneerlijk' behandeld voelt?
pi_179224051
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:36 schreef Joppiez het volgende:
Die incel discussie is ook een lachertje. Gefrustreerde mannetjes (die er over het algemeen normaal uitzien, niet heel lelijk ofzo), welke gefrustreerd zijn dat ze geen mooi meisje kunnen scoren.

Tsja ga aan je sociale vaardigheden werken, zoek wat hobbies, werk aan je carriere. In plaats van dom lopen janken dat je als "6/10" geen "8/10" kan scoren o.i.d.
Onzin dat je hier verkondigd. Incels willen geen topmodel zoals domme mensen zoals jij hier lopen te verkondigen om je frustratie ten opzichte van maagden beter te kunnen rechvaardigen.

Incels zijn lelijker dan gemiddeld. Dit is de incel:
1501814228593.jpg

Gediscrimineerd vanwege zijn uiterlijk in het echte leven, om dan maar te ontsnappen in videogames om nog wat levenskwaliteit over te hebben.
pi_179224114
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef Crooyzwans het volgende:
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
‘Fair’ is what you pay to ride the bus!

En voor diegenen die geen ONS kunnen krijgen, don’t worry, het is verre van de beste seks. Vergelijk het maar met McDonalds, voordat je gaat heb je er zin in, maar als het op is voel je de spijt al weer opborrelen en een uurtje later heb je al weer trek.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:44:54 #236
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224119
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:24 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je zegt wel dat je het begrijpt en het niet beodelt om incels kwaad te framen. Maar dan ga je weer los. Je gaat er ook vanuit dat het maar makkelijk is om aan sex te komen. Dat is naar mijn ervaring in ieder geval niet zo. Als ik hier maar uit mn nek zou lullen en doen alsof ik incel ben. Waarom dan. Waarom zou ik zoveel energie verspillen?

Er is een groeiende groep jongens en mannen die incel zijn. En ik denk dat dit net zoals met de Moslims deze situatie wordt onkent en ontkent tot het uit de hand loopt.

En nogmaals, als ik sex zou eisen en sex als recht zou zien. Dan zou ik godverdomde naar buiten gaan en meiden aanranden. En niet zoveel moeite doen en alleen praten en dan frustreren over het feit dat mensen mij alleen als slechterik zien. Maar dat doe ik dus niet.
Staar jij je niet teveel blind op die uitzondering die elke weekend een schatje heeft?
Want het gemiddelde aantal bedpartners per leven (!) ligt tussen de 5 en de 10 hier in Nederland.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179224194
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:42 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Als jij kan up-daten. Dat is zeer zeker wel relevant. Want dan ben jij geen 4/10. Ook getuige het feit dat je aangeeft je er nooit druk om te hebben hoeven maken. Want neem maar aan als vrouwen je konsekwent afwijzen dat je wel gaat twijvelen aan je eigen uiterlijk. En terecht.
Even iets rechtzetten: ik ben ook wel eens vol op mijn plaat gegaan. Zeker toen ik jong was had ik geen idee en was ik vaak erg onhandig. Ik ben ook nu helemaal geen gladde kerel. Bepaald geen casanova.

Maar ik ben dan ook nooit uit op seks. Ik ben oprecht geïnteresseerd (of ik haak af, dat kan ook, soms oogt het alleen maar leuk). Ik vind het ook prima als het bij een goed gesprek blijft, of dat je er een vriendschap aan overhoudt zonder al die heisa.

Dat hoort allemaal bij volwassen worden denk ik dan.
pi_179224250
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:36 schreef JeSuisER het volgende:
Uit de goedheid van mijn hart probeer ik dit ondwrwerp bespreekbar te houden. Want zo ben ik opgevoed. Je praat en houdt alles netjes je wordt nooit agressief zo hoort dat. Maar het enige wat ik en andere incels krijgen zijn verwijten en ik wordt afgeschilderd als inherent slecht mens. Terwijl ik er zoveel moeite voor doe om goed voor de dag te komen in real life. Weet je hoe dit mij laat voelen?
De toonzetting van de groep is het probleem.

Net zo goed als dat een groep als kick out zwarte piet wordt uitgekotst.

Of iedere andere groep die alleen maar verongelijkt zit te doen.
pi_179224271
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:44 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Staar jij je niet teveel blind op die uitzondering die elke weekend een schatje heeft?
Want het gemiddelde aantal bedpartners per leven (!) ligt tussen de 5 en de 10 hier in Nederland.
Zo weinig ja?
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:57:17 #240
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224342
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:34 schreef JaJammerJan het volgende:
Precies het leven is nou eenmaal oneerlijk zoals Crooyzwans zegt. En het is dan ook soort van onze cultuur geworden om overal om te klagen. Vrouwen klagen dat ze oneerlijk behandeld worden, allochtonen doen het, homo's doen het, laagopgeleide mensen, zieke mensen, arme mensen en nu dus ook: Incels.

Alleen krijgen incels letterlijk 0 sympathie en wordt hen gewoon gezegd dat ze vreselijke mensen zijn en maar aan zichzelf moeten werken.

Doet men dat ook naar vrouwen, zwarten, zieken, allochtonen, homo's, laagopgeleiden, arme mensen? Nee, die krijgen meer sympathie en vaak ook veel meer mogelijkheden, zelfs zo geregeld vanuit de overheid!

Dat maakt incels dan ook vaak bitter. Er is 0 sympathie voor hun problemen, maar er wordt wel verwacht van ze dat ze maar sympathie hebben voor de problemen die andere mensen hebben. Ik heb zelf keihard gewerkt om op de universiteit te komen waar ik nu zit en later veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd ben ik lange tijd depressief en eenzaam geweest omdat ik onaantrekkelijk was bij vrouwen.

Maarja, niemand geeft ook maar een fuck om mijn problemen. Ik verdien het om alleen te zijn, omdat ik een vreselijk persoon ben. Geen wonder dat geen vrouw mij mag, ik ben afschuwelijk. Maar er wordt wel even van mij verwacht dat ik een significante bijdrage lever aan armen, aan het klimaat, aan het milieu en of ik niet ook even stil kan staan bij het feit dat vrouwen gediscrimineerd worden.

Top samenleving :') Een samenleving die niks geeft om mijn problemen, daar geef ik ook niks om.
Incels worden 'vreselijke' mensen genoemd door de mening die ze ventileren.
Zoals de Reddit is gesloten door vergaande geweldsfantasieen. Zoals je huisgenoot castreren omdat hij wel meisjes scoort, verkrachtingsfantasieen en iets minder ernstig, maar doodeng. Hoe je jonge meisjes kan achtervolgen en bang kan maken zonder dat je gearresteerd wordt (want dan 'zien' ze je eindelijk).

Diepgaande haat naar vrouwen en mensen die wel instaat zijn succesvol contact te maken maakt dat incels een nare naam hebben.
En nogmaals, met klem, een incel is wat anders dan een man met weinig succes met de dames. Er zit een erg naar gedachtegoed achter. Van de verdeling van seks (waarin knappe vrouwen maar verdeeld moeten worden) tot opgelegde mongamie (verplicht en iig voor de vrouw geen uitweg) zijn maar het begin daarvan.

Jij bent daar een vb van. Wie jouw post geschiedenis (inc berichten op andere fora) leest wordt ongemakkelijk. Niet omdat je geen success in de dames hebt, maar omdat je zelfbeeld en wereldbeeld nogal verstoort zijn. Inc fotos die jemhebt geplaats waar vrijwel iedereen het over eens was dat jij gewoonweg niet grof lelijk was (maar je dat zelf anders zag).
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179224359
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 15:09 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Aaaaaarrrgggghhhhh dit weer.

Als je 50 grijstinten goed leest(ziet) dan zie je enorme 'ja' signalen waar de man op ingaat.

Groen licht = ga verder. Rood licht = stop.

Het is helemaal niet zo dubbel, het hangt af van kan je signalen lezen.
Zelfs in FICTIE komt dat terug.
Waarschijnlijk stoort het JeSuisER dan dat aantrekkelijke mannen sneller 'ja'-signalen krijgen dan 'lelijke' mannen, en bedoelt hij dat met 'dubbele moraal'.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:59:27 #242
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179224372
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:53 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo weinig ja?
Yep.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179224411
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:34 schreef JaJammerJan het volgende:
Precies het leven is nou eenmaal oneerlijk zoals Crooyzwans zegt. En het is dan ook soort van onze cultuur geworden om overal om te klagen. Vrouwen klagen dat ze oneerlijk behandeld worden, allochtonen doen het, homo's doen het, laagopgeleide mensen, zieke mensen, arme mensen en nu dus ook: Incels.

Alleen krijgen incels letterlijk 0 sympathie en wordt hen gewoon gezegd dat ze vreselijke mensen zijn en maar aan zichzelf moeten werken.

Doet men dat ook naar vrouwen, zwarten, zieken, allochtonen, homo's, laagopgeleiden, arme mensen? Nee, die krijgen meer sympathie en vaak ook veel meer mogelijkheden, zelfs zo geregeld vanuit de overheid!

Dat maakt incels dan ook vaak bitter. Er is 0 sympathie voor hun problemen, maar er wordt wel verwacht van ze dat ze maar sympathie hebben voor de problemen die andere mensen hebben. Ik heb zelf keihard gewerkt om op de universiteit te komen waar ik nu zit en later veel geld te verdienen, maar tegelijkertijd ben ik lange tijd depressief en eenzaam geweest omdat ik onaantrekkelijk was bij vrouwen.

Maarja, niemand geeft ook maar een fuck om mijn problemen. Ik verdien het om alleen te zijn, omdat ik een vreselijk persoon ben. Geen wonder dat geen vrouw mij mag, ik ben afschuwelijk. Maar er wordt wel even van mij verwacht dat ik een significante bijdrage lever aan armen, aan het klimaat, aan het milieu en of ik niet ook even stil kan staan bij het feit dat vrouwen gediscrimineerd worden.

Top samenleving :') Een samenleving die niks geeft om mijn problemen, daar geef ik ook niks om.
Het is helemaal niet zo dat niemand iets om jullie problemen geeft. Er worden overal, niet alleen hier op fok, maar daadwerkelijk overal oplossingen voor jouw problemen aangedragen, maar je doet er helemaal niks mee. Je kruipt enkel in de rol van slachtoffer, alsof anderen jou iets verschuldigd zijn. Ga eens naar speeddate events, ga eens naar open borrels, een keer met studiegenoten wat drinken, ga duizend keer op je bek. Als het probleem echt zo zwaar weegt voor jou als je doet voorkomen, dan moet je het ook niet erg vinden om tig keer op je plaat te gaan voor die ene keer dat het wel lukt.

Het is bij vrouwen, buitenlanders, laagopgeleiden, zieken voor mij allemaal hetzelfde. Is het klagen op iets dat daadwerkelijk oneerlijk is of is het een makkelijk excuus? Blijven ze in het klagen hangen, of proberen ze er het beste van te maken? Allemaal redenen waarom mensen mogelijk wel of geen sympathie voor hun problemen tonen. En bij jou gaat dit allemaal richting: kom op joh, stel je niet zo aan. Daar bovenop daag je hier zelf aan bij door de manier waarop je je uit.

Ja er bestaat oneerlijkheid in de wereld, maar de ene oneerlijkheid is de andere niet. Als je soliciteert op een baan, veruit de beste kwalificaties hebt, maar je wordt het niet vanwege je afkomst, geslacht, danwel handicap: dan zie ik dat als onrechtvaardig. Maar soliciteer je ergens op waar meerdere personen ongeveer dezelfde kwalificaties hebben, en je wordt het niet en je gaat lopen klagen over racisme danwel seksisme, dan denk ik en vele met mij: Lig niet zo te zeiken en zoek verder, want er is echt wel iets waar je wel een kans krijgt en hierdoor zul je ook geen sympathie van mij krijgen. Sterker nog er zijn genoeg bedrijven tegenwoordig waar je eerder die kans krijgt omdat een sociaal thema binnen veel bedrijven diversiteit in alle aspecten is.

Niemand verdient het om alleen te zijn naar mijn idee, maar jij verdient het wat mij betreft wel om bij iemand te zijn die net zoals jij is, maar dan de vrouwelijke variant. Maar die hoef je niet, daar ben ik heilig van overtuigd. En dat is nu precies waar je probleem ligt. Als jij de vrouwelijke jou niet zou willen, hoe kun je dan ooit verwachten dat de vrouwelijke jij, jou wel wil? En je kunt nu wel zeggen dat jij de vrouwelijke jou echt wel zou willen, maar dan komt het grootste probleem: De vrouwelijke jou denk jij precies zo over als menigeen hier over jou denkt: Joh stel je niet zo aan en lig niet zo te klagen en probeer er zelf het beste van te maken het is niet zo uitzichtloos, hier heb ik geen zin in. Oftewel je hebt hier helemaal niet door hoeveel lager je jezelf maakt door te klagen en te denken in problemen ipv te zoeken naar oplossingen en er het beste van proberen te maken.

Edit: ow wacht, dacht dat JeSuisER dit getypt had, deel van mijn reactie was meer aan hem gericht, excuses.
pi_179224535
Ik leef wel degelijk mee met (de problematiek en frustraties van) 'incels' die ik sympathiek vind. Zo leef ik bijvoorbeeld ook met FOK!-user Drieklank mee. Maar (heel) véél van wat ik zo van 'incels' meekrijg - via FOK! that is - vind ik nou niet bepaald sympathiek te noemen, dus tja...
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179224556
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:11 schreef Forbry het volgende:
Ik leef wel degelijk mee met (de problematiek en frustraties van) 'incels' die ik sympathiek vind. Zo leef ik bijvoorbeeld ook met FOK!-user Drieklank mee. Maar (heel) véél van wat ik zo van 'incels' meekrijg - via FOK! that is - vind ik nou niet bepaald sympathiek te noemen, dus tja...
Precies dit.
  donderdag 17 mei 2018 @ 18:12:49 #246
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_179224562
quote:
10s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:18 schreef Chewie het volgende:
Het enige wat ik van Tinder geleerd heb door mijn vriendin is dat mocht mijn huidige relatie mislukken ik aardig goed in de markt lig in Taiwan.
Jij was toch die bolle, kalende systeembeheerder!? _O-
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_179224618
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:57 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Incels worden 'vreselijke' mensen genoemd door de mening die ze ventileren.
Zoals de Reddit is gesloten door vergaande geweldsfantasieen. Zoals je huisgenoot castreren omdat hij wel meisjes scoort, verkrachtingsfantasieen en iets minder ernstig, maar doodeng. Hoe je jonge meisjes kan achtervolgen en bang kan maken zonder dat je gearresteerd wordt (want dan 'zien' ze je eindelijk).
Dat zijn uitzonderlijke individuen die ook gewoon gebanned werden. Overigens werd er al op mannelijke maagden gehaat, voordat er überhaupt 'misogyne incels' waren: https://www.reddit.com/r/(...)attack_foreveralone/

Dat verhaal van dat meisjes bang maken 's avonds was trouwens wel baas _O_
quote:
So I'm back home from uni for the weekend to escape all the chads and stacies fucking each other in the halls like the wild pigs they are. At about 11pm I decide to go for a jog since the rest of my family is asleep and there's nothing interesting on TV. So I go out wearing my tracksuit and a gym shirt with some trainers. I have my headphones on and I'm jogging on a quiet road that isn't that well-lit. I stop for a while outside a convenience store to catch my breath, a 30 year old lady comes out with two bags, she looks at my face and looks disgusted I smile at her and nod and she walks in the opposite direction. I decide it's time to start jogging again and my break is over so I turn my music back on and jog, the woman sees me jogging towards her and since I'm sub 8 assumes I'm chasing her down or something. So she starts walking faster, before I would have switched to a walk to not threaten her. Since swallowing the black pill I decided to continue my jog why should she dictate my life. She notices I'm catching up and starts really walking fast now, but I'm jogging too fast and still catching up with her. She looks behind and is horrified to see my face 10 feet away the sheer look on this roasties face was life fuel. She drops her groceries and starts to sprint in a thick coat, I decide nows a good time for sprint training and sprint as fast as I can, she starts to scream as she sees I'm almost 5 feet away from her. I give it my all and sprint as fast as I can and then overtake her and continue sprinting all the way to the end of the road it must be a new personal record and I feel amazing now. Inb4 normie brigaders will call me a cruel human being for jogging and sprinting as a sub 8 male.
_O- Dit zijn echt pareltjes. Die subreddit was geweldig.

quote:
Jij bent daar een vb van. Wie jouw post geschiedenis (inc berichten op andere fora) leest wordt ongemakkelijk. Niet omdat je geen success in de dames hebt, maar omdat je zelfbeeld en wereldbeeld nogal verstoort zijn. Inc fotos die jemhebt geplaats waar vrijwel iedereen het over eens was dat jij gewoonweg niet grof lelijk was (maar je dat zelf anders zag).
Te lelijk voor vrouwen blijkbaar die mij non stop achter mijn rug om een lelijk varken noemden en mij als belediging naar elkaar gebruikten: 'Jij bent zo vies dat je Jajammerjan zou daten, haahha' 'Ewwwww, noooooit' keer 100. :')
pi_179224625
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:40 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Onzin dat je hier verkondigd. Incels willen geen topmodel zoals domme mensen zoals jij hier lopen te verkondigen om je frustratie ten opzichte van maagden beter te kunnen rechvaardigen.

Incels zijn lelijker dan gemiddeld. Dit is de incel:
[ afbeelding ]

Gediscrimineerd vanwege zijn uiterlijk in het echte leven, om dan maar te ontsnappen in videogames om nog wat levenskwaliteit over te hebben.
Die jongen is inderdaad best wel fucked alhoewel met de nodige verzorging voor degene vast ook wel een vriendin te regelen is (denk dat er niet snel een mooie vrouw op valt maargoed, je moet realistisch blijven).

Maar kijk eens bijv op incels.me. Is een topic te vinden daar waar mensen foto's van zichzelf delen. 9/10 ziet er vrij normaal uit. Ik heb toch stevig het idee dat het vooral goed tot hoog opgeleide jonge mannen zijn die het niet kunnen accepteren dat een lekker wijf (Stacy) onbereikbaar lijkt/is. En dat is ergens ook zo, want deze vrouwen hebben aan aandacht geen gebrek (het klopt ook dat vrouwen tegenwoordig erg verwend zijn wat dit betreft dus...).

En ja ze willen geen topmodel maar wel een leuke slanke jonge vrouw. Precies het type vrouw die tegenwoordig een overvloed aan keuze heeft.

Kun je hoog en laag springen maar het is nou eenmaal zo. Het heeft weinig zin om daar depressief van te worden, en probeer ondanks dat gewoon een leuk leven te hebben.
pi_179224776
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:12 schreef Crooyzwans het volgende:

[..]

Precies dit.
Vijandigheid en onbegrip richting incels zorgt voor vijandigheid en onbegrip vanuit incels. Zo polariseren de meeste tegenpartijen in de wereld.

Kijk maar eens goed rond wanneer incels besproken worden op dit forum hoe smerig en vies mensen reageren richting gefrustreerde maagden. Men hoeft niet eens wat te zeggen of je wordt op een hoop gegooid met misogyne verkrachters (een maagd als verkrachter _O- ) die iemand willen castreren en een 8/10 supermodel als sekslaaf willen in de kelder

Belachelijk.

Het is ook de enorme agenda die mensen blijkbaar hebben om incels duidelijk te maken dat uiterlijk er niet toe doet en ze helemaal geen inherente nadelen hebben en hun falen volledig aan henzelf of hun persoonlijkheid te danken hebben.

Ga een vrouw maar eens zeggen dat ze assertiever moeten zijn en een studie moet kiezen die beter betaald in plaats van de zorg maar in te gaan of psychologie te studeren. Seksisme!

Er is geen grotere vorm van discriminatie in de wereld dan die op uiterlijk en die is overal in wetenschappelijke literatuur terug te vinden. Het weigeren dat te erkennen door veel users hier zorgt voor polarisatie van de discussie.
pi_179224935
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:28 schreef JaJammerJan het volgende:
Het is ook de enorme agenda die mensen blijkbaar hebben om incels duidelijk te maken dat uiterlijk er niet toe doet en ze helemaal geen inherente nadelen hebben en hun falen volledig aan henzelf of hun persoonlijkheid te danken hebben.

De waarheid ligt in het midden. Uiterlijk is belangrijk maar incels doen alsof het allesbepalend is. Op Tinder en dat soort platformen wellicht, maar in het algemeen gaat het om het totaalplaatje.

Dusja daarom ook mijn advies. Werk aan hetgeen je doet groeien als mens en maak je niet druk over zaken waar je toch geen controle over hebt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')