Dank je wel! Dan wordt het simpel met gegrilde groente .quote:Op zaterdag 1 juni 2019 14:11 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik houd hem zelf meestal naturel (peper & zout) , en voeg smaak toe met iets "erbij".
Ludiek:
https://bbqproof.nl/bbqrecepten/longhaas-caveman-style/
Iets "er bij":
https://www.macsbbqpit.com/gegrilde-longhaas-met-raita/
"op z'n Frans" (de Fransen gebruiken onglet vaker dan wij hier):
https://dagelijksekost.ee(...)en-pommes-allumettes
(En dan het pan-gedeelte vervangen door de BBQ)
Gewoon lendestuk toch?quote:Op maandag 3 juni 2019 18:40 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Hoe vertalen we "sirloin" naar het Nederlands?
Lende = loin, meen ik, maar sirloin?
Als ik het goed begrepen heb gaan beiden inderdaad door voor lende, waarbij je kan spreken van de dunne lende (loin) en de dikke lende (sirloin).quote:
Nice! Veel plezier ermee!quote:Op dinsdag 4 juni 2019 12:45 schreef Asschen_sukar het volgende:
[ afbeelding ]
Hij is er klaar voor. Helaas pas morgen tijd om echt wat te gaan hobby'en.
Had nog buikspek liggen voor op de weber, die heeft de eer het 1e test lapje te worden
Deze zijn best dun. 1.5 ppquote:Op donderdag 13 juni 2019 23:48 schreef Chivaz het volgende:
https://beefensteak.nl/bb(...)st-louis-style-ribs/
Heeft iemand ervaring met deze ribs? Zo ja, hoeveel kilo moet ik bestellen voor 2 grote eters?
Thx, ben ik dan beter af met die baby backs met die vleesketting?quote:
Minus het vocht (verdampt), een groot deel van het vet (eruit gelopen) is dat nog aardig wat minder, zeker als ze langdurige bereiding krijgen.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 10:08 schreef vincevega82 het volgende:
Ik heb deze vaker gehad, en zijn zeker niet dun. Als je een slab sparerib hebt van 2,5 kg dan ben je best een grote eter als je dat met 2 man weg krijgt. Stel dat er dan een halve kilo aan bot in zit (wat me wat veel lijkt) heb je een kilo vlees per persoon.
Dan nog, mijns inziens hou je echt wel genoeg over voor 2 personen. Voor grote groepen hou ik 400 gram rauw vlees per persoon aan, plus wat bijgerechten natuurlijk. Dan is 2500 gram met 2 man toch echt wel genoeg.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 10:50 schreef fietsie het volgende:
[..]
Minus het vocht (verdampt), een groot deel van het vet (eruit gelopen) is dat nog aardig wat minder, zeker als ze langdurige bereiding krijgen.
Ja als je van een grote hap houdt wel jaquote:Op vrijdag 14 juni 2019 09:13 schreef Chivaz het volgende:
[..]
Thx, ben ik dan beter af met die baby backs met die vleesketting?
Reken maar op 1kilo bot en dan 30% vleesverlies bij low en slow. Ik heb deze ook gehad en had aan 1.5 genoeg.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 10:08 schreef vincevega82 het volgende:
Ik heb deze vaker gehad, en zijn zeker niet dun. Als je een slab sparerib hebt van 2,5 kg dan ben je best een grote eter als je dat met 2 man weg krijgt. Stel dat er dan een halve kilo aan bot in zit (wat me wat veel lijkt) heb je een kilo vlees per persoon.
Ja leuk en aardig wat je doet met een gemiddelde groep, maar dat was niet de vraag.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 11:55 schreef vincevega82 het volgende:
[..]
Dan nog, mijns inziens hou je echt wel genoeg over voor 2 personen. Voor grote groepen hou ik 400 gram rauw vlees per persoon aan, plus wat bijgerechten natuurlijk. Dan is 2500 gram met 2 man toch echt wel genoeg.
De vraag was inderdaad hoeveel vlees hij denkt nodig te hebben voor 2 man, en ik geef aan dat ik uit ga van 400 gram rauw vlees per persoon.quote:Op vrijdag 14 juni 2019 14:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:
[..]
Ja leuk en aardig wat je doet met een gemiddelde groep, maar dat was niet de vraag.
Nee.alleen Bonfire private label. Die ze bij mij kopen 🔥😍quote:Op vrijdag 14 juni 2019 22:07 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Geen Ecobrasa / Dammers kokosbriketten bij de Sligro?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |