abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178558907
registreer om deze reclame te verbergen
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178558918
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:18 schreef illusions het volgende:
Heren, heeft iemand een idee waarom die website van Verge zo achterlijk snel is? Ik zit op een vrij trage connectie (3mbit ADSL) maar het gaat nog steeds als de brandweer.

Heb redelijk wat ervaring met design en development, maar WTF, dit is wel bizar vlot. Komt dat door CloudFlare?
Net zoals de blockchain van Verge is het near instant. Komt doordat er devs werken met veel kennis!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178558929
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:26 schreef ITrade het volgende:

[..]

Net zoals de blockchain van Verge is het near instant. Komt doordat er devs werken met veel kennis!
Ik was naar een serieus antwoord op zoek.
pi_178558952
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 13:16 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Widely known op het internet.. Ze zoeken dan iets uit eigen buurt, niet uit China, Shanghai, Tokyo of whatever.
Mooie bron en jij zeurt om bronnen toch? Iets waar ik als eerste al om vroeg.

Nogmaals, misschien moet je eens een stapje terug nemen en niet zo hoog van de toren blazen. Er komt nog al wat poep uit.
pi_178558993
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik was naar een serieus antwoord op zoek.
Caching?
pi_178558998
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik was naar een serieus antwoord op zoek.
Ah ok, ja Cloudflare en goede settings qua caching etc. De website heeft gewoon een normale snelheid, niet echt bijzonder snel.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178559013
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:23 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Kabinet Rutte III: verlengen IOW

Het kabinet wil de Wet Inkomensvoorziening voor oudere werklozen (IOW) met 4 jaar verlengen. Vanaf 2020 wil het kabinet de leeftijdsgrens aanpassen door deze te laten meestijgen met de AOW-leeftijd. Dit staat in het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’.

Is gewoon politieke kennis. Je weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor het kennen van de wet? DE IOAW duurt nog tot minimaal 2027. Nog 9 jaar.

:')
Hahaha, ik dacht 2019 of wat zei je? En dan anderen betichten van kennis, je moest het blijkbaar eerst opzoeken. :'(
Je weet zelf niets dus, en ik had gewoon gelijk. Op dit moment is er gewoon een oplossing voor en daar ging het om. Wat er over 9 jaar is zien we dan wel.

Verder, om je hele achterlijke shit onderuit te halen, Export;

China export meeste fake shit van alles, rest eromheen doet hetzelfde.
Het feit enkel al daarom, als ik een goed merk had in EU, laat ik dit liever door iets regelen wat ook ligt in de EU.
Bedankt voor het aanhalen van export.

Helaas ging het daar nieteens om, maar lees gerust terug dat je ontopic leert reageren.
pi_178559087
Wtf lees ik hier toch allemaal weer over Chinese fakes en daardoor voorkeur voor westerse bedrijven
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178559094
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:30 schreef pnxsinned het volgende:
China export meeste fake shit van alles, rest eromheen doet hetzelfde.
Het feit enkel al daarom, als ik een goed merk had in EU, laat ik dit liever door iets regelen wat ook ligt in de EU.
Bedankt voor het aanhalen van export.
Zoek eens op wat er allemaal uit China komt en welke bedrijven er met China samenwerken.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178559105
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:29 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ah ok, ja Cloudflare en goede settings qua caching etc. De website heeft gewoon een normale snelheid, niet echt bijzonder snel.
Thanks. Maar ik ken meerdere sites op CloudFlare, ik zie ze zelden zo snel. Misschien zie jij weinig verschil, maar ik zit echt op een enorm trage verbinding (er is hier niets snellers te krijgen) en het is enorm merkbaar. Er is gewoon géén laadtijd. Zou wel willen weten hoe ik dit precies op m'n eigen sites krijg. :)
  maandag 16 april 2018 @ 18:34:57 #11
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_178559125
verge site is inderdaad snel
You mad.. brah?
pi_178559128
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:33 schreef ITrade het volgende:

[..]

Zoek eens op wat er allemaal uit China komt en welke bedrijven er met China samenwerken.
Genoeg!
Maar ik zeg nergens dat dit niet zo is!
Als ik zeg dat er ook genoeg bedrijven zijn die dit juist niet doen, klopt dat gewoonweg ook. :)
pi_178559129
Statische html pagina’s.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178559130
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:30 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hahaha, ik dacht 2019 of wat zei je? En dan anderen betichten van kennis, je moest het blijkbaar eerst opzoeken. :'(
Je weet zelf niets dus, en ik had gewoon gelijk. Op dit moment is er gewoon een oplossing voor en daar ging het om. Wat er over 9 jaar is zien we dan wel.

Verder, om je hele achterlijke shit onderuit te halen, Export;

China export meeste fake shit van alles, rest eromheen doet hetzelfde.
Het feit enkel al daarom, als ik een goed merk had in EU, laat ik dit liever door iets regelen wat ook ligt in de EU.
Bedankt voor het aanhalen van export.

Helaas ging het daar nieteens om, maar lees gerust terug dat je ontopic leert reageren.
Ongeveer alles komt komt wel bij China vandaan hoor. :P
pi_178559140
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:33 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wtf lees ik hier toch allemaal weer over Chinese fakes en daardoor voorkeur voor westerse bedrijven
Doe maar even boos worden, toemaar.
Vakman pur sang
pi_178559151
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Statische html pagina’s.
Nah, dat is het zeker niet. Die laden zonder bepaalde pre-loading nog steeds "langzaam." Overigens merk je het verschil op dergelijke pagina's niet tussen statisch en dynamisch, en al helemaal niet op mijn 3mbit kutverbinding.
pi_178559155
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Statische html pagina’s.
Gratis template gebruikt, zo te zien.
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_178559171
haha deze man lult zichzelf echt vast..

Er komt allemaal fake shit uit china, ja dat kan wel wezen, maar dan komt het nog wel steeds uit china flapdrol...
pi_178559173
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Ongeveer alles komt komt wel bij China vandaan hoor. :P
Ow?
VW, Fiat, ING, Nokia?
kan uren doorgaan, genoeg iig.
pi_178559178
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gratis template gebruikt, zo te zien.
Waar zie je dat aan? Het feit dat anno 2018 alle websites een beetje dezelfde opmaak hebben? Dit is geen gratis template, er is zeker wel wat moeite in gestopt. Check de source maar.

Ben geen Verge fanboy ofzo hoor, maar de snelheid viel me gewoon enorm op.
pi_178559197
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:37 schreef noobcrypto het volgende:
haha deze man lult zichzelf echt vast..

Er komt allemaal fake shit uit china, ja dat kan wel wezen, maar dan komt het nog wel steeds uit china flapdrol...
Juist, en daarom willen bedrijven die een stevig merk in EU hebben, niet altijd zomaar samenwerken met een bv VeChain.
Jij bent te dom om te poepen, dat merk ik al.
Net als je IOAW info wat voor geen meter klopte :D

[ Bericht 9% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 18:39:02 ]
pi_178559210
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:37 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ow?
VW, Fiat, ING, Nokia?
kan uren doorgaan, genoeg iig.
Dat is natuurlijk een non-argument. Het meeste spul bij jou thuis komt ook uit China vandaan. En dan heb ik het niet over een Volkswagen Golf in je woonkamer.
pi_178559211
HTML op de blockchain
pi_178559214
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:38 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Juist, en daarom willen bedrijven die een stevig merk in EU hebben, niet altijd zomaar samenwerken met een bv VeChain.
Jij bent te dom om te poepen, dat merk ik al.
hahahaha
pi_178559235
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:35 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Genoeg!
Maar ik zeg nergens dat dit niet zo is!
Als ik zeg dat er ook genoeg bedrijven zijn die dit juist niet doen, klopt dat gewoonweg ook. :)
Noem eens 5 bedrijven op die echt niet met China durven samen te werken dan.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178559260
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:39 schreef ITrade het volgende:

[..]

Noem eens 5 bedrijven op die echt niet met China durven samen te werken dan.
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 13:16 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Widely known op het internet.. Ze zoeken dan iets uit eigen buurt, niet uit China, Shanghai, Tokyo of whatever.
zzzzzz
pi_178559271
Nokia produceert sinds de 6 ook gewoon in China hoor. :P
pi_178559279
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:39 schreef ITrade het volgende:

[..]

Noem eens 5 bedrijven op die echt niet met China durven samen te werken dan.
Alsof ze dat openbaar gaan aangeven...
Genoeg artikelen op het internet te vinden though.

Maar goed, laat dit dan onzin zijn.
Als ik jullie allen goed begrijp, is er maar ruimte voor 1, en dat is VEN.

Fine. Ik zeg dat er meer dan genoeg ruimte voor 2 is, en zo niet meer.
Paar maanden zien we de koers wel, en gaan we het hier nog eens over hebben.
pi_178559295
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:41 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Alsof ze dat openbaar gaan aangeven...
Genoeg artikelen op het internet te vinden though.

Maar goed, laat dit dan onzin zijn.
Als ik jullie allen goed begrijp, is er maar ruimte voor 1, en dat is VEN.

Fine. Ik zeg dat er meer dan genoeg ruimte voor 2 is, en zo niet meer.
Paar maanden zien we de koers wel, en gaan we het hier nog eens over hebben.
Nog steeds geen bron he? hahaha deze man..

wel mooi, het is niet openbaar bekend maar hij weet het ons wel even te vertellen. Heeft een vogeltje het verteld ofzo?
pi_178559325
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk een non-argument. Het meeste spul bij jou thuis komt ook uit China vandaan. En dan heb ik het niet over een Volkswagen Golf in je woonkamer.
China heeft een maakmarkt mits onder westerse supervisie komen daar ook goede producten uit.
Vakman pur sang
pi_178559335
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:41 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Alsof ze dat openbaar gaan aangeven...
Genoeg artikelen op het internet te vinden though.

Maar goed, laat dit dan onzin zijn.
Als ik jullie allen goed begrijp, is er maar ruimte voor 1, en dat is VEN.

Fine. Ik zeg dat er meer dan genoeg ruimte voor 2 is, en zo niet meer.
Paar maanden zien we de koers wel, en gaan we het hier nog eens over hebben.
Waarom zouden ze dat niet bekend maken dan? China = fake shit niet mee samen werken!!!

Het zou dus een USP zijn om dit wel te vertellen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178559344
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:41 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Alsof ze dat openbaar gaan aangeven...
Genoeg artikelen op het internet te vinden though.

Maar goed, laat dit dan onzin zijn.
Als ik jullie allen goed begrijp, is er maar ruimte voor 1, en dat is VEN.

Fine. Ik zeg dat er meer dan genoeg ruimte voor 2 is, en zo niet meer.
Paar maanden zien we de koers wel, en gaan we het hier nog eens over hebben.
Tuurlijk geven ze dat openbaar aan. Google maar eens hoe Nokia produceert, HMD Global i.s.m.
Foxconn, 2 Chinese bedrijven. Productie en eerste launch in China. :) Ook VW heeft 1 van z'n grootste markten en productiecentra in China zitten.
pi_178559346
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:41 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Nog steeds geen bron he? hahaha deze man..
Kerel, kan je de 1e zin niet eens lezen? :)

Weet je wat ik triest vind, en wat ook meteen laatste keer voor mij is, ik zie potentie hierin, al is het short term, heb er veel over opgezocht, ze staan er fkin goed voor met hun ICO, product is al klaar... en ik laat het hier weten.
Ding is nu super cheap... maar ik wordt idd enkel afgebrand, al het negatieve moet maar komen, omdat er maar 1 holy coin blijkbaar is.

Laat het maar.
Jammer dat jullie er zo mee omgaan, oh, mijn laatste ICO was ook al zo. Deed wel lekker 40x in 2 maandjes.
Succes ermee.
pi_178559355
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 18:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

China heeft een maakmarkt mits onder westerse supervisie komen daar ook goede producten uit.
Dat zeg ik toch? :?
pi_178559366
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch? :?
Ik spreek je ook niet tegen :P
Vakman pur sang
pi_178559372
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Kerel, kan je de 1e zin niet eens lezen? :)

Weet je wat ik triest vind, en wat ook meteen laatste keer voor mij is, ik zie potentie hierin, al is het short term, heb er veel over opgezocht, ze staan er fkin goed voor met hun ICO, product is al klaar... en ik laat het hier weten.
Ding is nu super cheap... maar ik wordt idd enkel afgebrand, al het negatieve moet maar komen, omdat er maar 1 holy coin blijkbaar is.

Laat het maar.
Jammer dat jullie er zo mee omgaan, oh, mijn laatste ICO was ook al zo. Deed wel lekker 40x in 2 maandjes.
Succes ermee.
Ik heb geen reet over een ICO gelezen hoor, alleen wat geneuzel over China waar niets van klopte.
pi_178559391
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb geen reet over een ICO gelezen hoor, alleen wat geneuzel over China waar niets van klopte.
Oh, china export niet de meeste fake shit?
Of wat klopte er niet.
Buiten dat, lees je maar lekker terug, dan vind je wel dingen over ICO enzo.
pi_178559401
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Kerel, kan je de 1e zin niet eens lezen? :)

Weet je wat ik triest vind, en wat ook meteen laatste keer voor mij is, ik zie potentie hierin, al is het short term, heb er veel over opgezocht, ze staan er fkin goed voor met hun ICO, product is al klaar... en ik laat het hier weten.
Ding is nu super cheap... maar ik wordt idd enkel afgebrand, al het negatieve moet maar komen, omdat er maar 1 holy coin blijkbaar is.

Laat het maar.
Jammer dat jullie er zo mee omgaan, oh, mijn laatste ICO was ook al zo. Deed wel lekker 40x in 2 maandjes.
Succes ermee.
Nogmaals, jij maakte mij zwart, ik moest met bronnen aankomen, terwijl ik al 100x die van jou vroeg.

En dan nu het slachtoffertje spelen?

Gast, GROW UP!
pi_178559407
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Kerel, kan je de 1e zin niet eens lezen? :)

Weet je wat ik triest vind, en wat ook meteen laatste keer voor mij is, ik zie potentie hierin, al is het short term, heb er veel over opgezocht, ze staan er fkin goed voor met hun ICO, product is al klaar... en ik laat het hier weten.
Ding is nu super cheap... maar ik wordt idd enkel afgebrand, al het negatieve moet maar komen, omdat er maar 1 holy coin blijkbaar is.

Laat het maar.
Jammer dat jullie er zo mee omgaan, oh, mijn laatste ICO was ook al zo. Deed wel lekker 40x in 2 maandjes.
Succes ermee.
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Kerel, kan je de 1e zin niet eens lezen? :)

Weet je wat ik triest vind, en wat ook meteen laatste keer voor mij is, ik zie potentie hierin, al is het short term, heb er veel over opgezocht, ze staan er fkin goed voor met hun ICO, product is al klaar... en ik laat het hier weten.
Ding is nu super cheap... maar ik wordt idd enkel afgebrand, al het negatieve moet maar komen, omdat er maar 1 holy coin blijkbaar is.

Laat het maar.
Jammer dat jullie er zo mee omgaan, oh, mijn laatste ICO was ook al zo. Deed wel lekker 40x in 2 maandjes.
Succes ermee.
boeien toch, iedereen zit hier in shitcoins. Enige troost voor ze is als iemand anders in een nog grotere shitcoin zit :D
pi_178559414
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Kerel, kan je de 1e zin niet eens lezen? :)

Weet je wat ik triest vind, en wat ook meteen laatste keer voor mij is, ik zie potentie hierin, al is het short term, heb er veel over opgezocht, ze staan er fkin goed voor met hun ICO, product is al klaar... en ik laat het hier weten.
Ding is nu super cheap... maar ik wordt idd enkel afgebrand, al het negatieve moet maar komen, omdat er maar 1 holy coin blijkbaar is.

Laat het maar.
Jammer dat jullie er zo mee omgaan, oh, mijn laatste ICO was ook al zo. Deed wel lekker 40x in 2 maandjes.
Succes ermee.
Schiet iemand even uit zijn panty hier. Rustig aan kerel.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178559435
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:46 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Oh, china export niet de meeste fake shit?
Of wat klopte er niet.
Buiten dat, lees je maar lekker terug, dan vind je wel dingen over ICO enzo.
Je doet alsof niks uit de EU met China wil samenwerken omdat ze alleen maar fake shit maken. :') Nogal wat anders als je nu verkondigt.
pi_178559436
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:47 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Nogmaals, jij maakte mij zwart, ik moest met bronnen aankomen, terwijl ik al 100x die van jou vroeg.

En dan nu het slachtoffertje spelen?

Gast, GROW UP!
Mijn eigen bedrijf dat doet niet.
Zo, heb je je bron.
Als je enig beetje logisch kon denken, zou er bij jou ook in opkomen dat het gewoon waarheid is.
Snappen doe je het helaas niet.
pi_178559445
En seal is VECHAIN KILLER JA TOG NIET DAN
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178559457
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:48 schreef illusions het volgende:

[..]

Je doet alsof niks uit de EU met China wil samenwerken omdat ze alleen maar fake shit maken. :') Nogal wat anders als je nu verkondigt.
Nog een die niet kan lezen.
Heb nooit gezegd, heel EU, alle bedrijven.
Leg me niks in de mond kerel. Een groot deel is er wel.
pi_178559467
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:
En seal is VECHAIN KILLER JA TOG NIET DAN
Al is het niet zo man.
Pak je winst.
pi_178559476
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:49 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Nog een die niet kan lezen.
Heb nooit gezegd, heel EU, alle bedrijven.
Leg me niks in de mond kerel. Een groot deel is er wel.
Ik leg geen woorden in je mond, ik zeg "je doet alsof". Neem je chillpill even gast, niet zo boos worden. :*
pi_178559510
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik leg geen woorden in je mond, ik zeg "je doet alsof". Neem je chillpill even gast, niet zo boos worden. :*
Wat is je punt.
Houd het bij feiten, niet je eigen zwevende gedachtes wat je verzint.
pi_178559517
ik heb ook een eigen bedrijf en ik wil wel samenwerken met china, zo en nu staan onze bronnen gelijk en nu?

Gast nogmaals, niemand brandt je COIN af, alleen jij blaast nog al zo hoog van de toren met veel onzin.
Hou je gewoon bij de feiten en nu niet zo er om heen draaien, laat het gewoon lekker rusten.
pi_178559524
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:
En seal is VECHAIN KILLER JA TOG NIET DAN
Ik geloof niet zo in mensen die zeggen dat het succes van VeChain al vast staat. Genoeg ruimte voor concurrentie.
pi_178559542
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:51 schreef noobcrypto het volgende:
ik heb ook een eigen bedrijf en ik wil wel samenwerken met china, zo en nu staan onze bronnen gelijk en nu?

Gast nogmaals, niemand brandt je COIN af, alleen jij blaast nog al zo hoog van de toren met veel onzin.
Hou je gewoon bij de feiten en nu niet zo er om heen draaien, laat het gewoon lekker rusten.
Maar het is toch een feit dat er genoeg toko's zijn die dat niet willen?
Waar men verzint dat ik alles zeg of wtf dan ook mag joost weten.
0 onzin wat ik spuw hoor.
Feiten.

[ Bericht 2% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 18:52:58 ]
pi_178559545
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:51 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wat is je punt.
Houd het bij feiten, niet je eigen zwevende gedachtes wat je verzint.
:')

Gaat het wel met je? :P
pi_178559580
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:52 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Maar het is toch een feit dat er genoeg toko's zijn die dat niet willen?
Waar men verzint dat ik alles zeg of wtf dan ook mag joost weten.
0 onzin wat ik spuw hoor.
Feiten.

Het is pas een feit als je een bron hebt. Niks meer niks minder.
pi_178559582
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:52 schreef illusions het volgende:

[..]

:')

Gaat het wel met je? :P
Prima hoor... maar valt mij wel iets op aan je:

- Jij denkt te kunnen bepalen/zien wat de ander bedoelt, op een forum zonder emotie.

Ik ben rustiger dan jou op dit moment, geloof me.
Stop met die aannames maat.
pi_178559584
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:52 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Maar het is toch een feit dat er genoeg toko's zijn die dat niet willen?
Waar men verzint dat ik alles zeg of wtf dan ook mag joost weten.
0 onzin wat ik spuw hoor.
Feiten.

Ok, iemand vroeg je eerder al, wat voor bedrijven willen dan absoluut niet met China werken? Als jij zegt "0 onzin, feiten" neem ik aan dat je dat kunt onderbouwen? Elk groot merk komt er niet onderuit om op een gegeven moment met China te werken, we leven nu eenmaal in een globale maatschappij.
pi_178559597
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:53 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Prima hoor... maar valt mij wel iets op aan je:

- Jij denkt te kunnen bepalen/zien wat de ander bedoelt, op een forum zonder emotie.

Ik ben rustiger dan jou op dit moment, geloof me.
Stop met die aannames maat.
Je doet nu precies hetzelfde bij hem he, want jij denkt nu te weten hoe rustig hij nu is.... :')

hahahaha wel leuk dit :D
pi_178559600
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:53 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Prima hoor... maar valt mij wel iets op aan je:

- Jij denkt te kunnen bepalen/zien wat de ander bedoelt, op een forum zonder emotie.
Ok, en dan dit:

quote:
Ik ben rustiger dan jou op dit moment, geloof me.
En dan weer dit:

quote:
Stop met die aannames maat.
Tegenstrijdig much? :D _O-
pi_178559610
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:53 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Het is pas een feit als je een bron hebt. Niks meer niks minder.
Ik ben er 1 van, en ken nog 2 vrienden die net zo denken.
Hoeveel bronnen wil je?
Het feit wat ik al aangaf dat er genoeg toko's zijn is al bewezen. :D
Nogmaals, ik spuw geen onzin. Genoeg ruimte voor VEN, Walton, Seal, en nog meer.
En ook dat is een feit.
pi_178559615
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:49 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Al is het niet zo man.
Pak je winst.
Zeg bedankt voor de tip.
We lezen ons even in.
Vakman pur sang
pi_178559616
:DDDD

JAJA UNIVERSAAA
pi_178559624
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:55 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik ben er 1 van, en ken nog 2 vrienden die net zo denken.
Hoeveel bronnen wil je?
Het feit wat ik al aangaf dat er genoeg toko's zijn is al bewezen. :D
Nogmaals, ik spuw geen onzin. Genoeg ruimte voor VEN, Walton, Seal, en nog meer.
En ook dat is een feit.
Oh, jij en je 2 vrienden. Goed argument zeg.
pi_178559627
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:54 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Je doet nu precies hetzelfde bij hem he, want jij denkt nu te weten hoe rustig hij nu is.... :')

hahahaha wel leuk dit :D
Dit heeft zich wel enigszins bewezen door hetgeen wat hij typte. Ik analyseer dat, leg kansen neer, en voila. Niet zomaar iets randoms.
pi_178559630
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:55 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik ben er 1 van, en ken nog 2 vrienden die net zo denken.
Hoeveel bronnen wil je?
Het feit wat ik al aangaf dat er genoeg toko's zijn is al bewezen. :D
Nogmaals, ik spuw geen onzin. Genoeg ruimte voor VEN, Walton, Seal, en nog meer.
En ook dat is een feit.
Mijn broer mijn zus mijn tanten mijn oom en mijn neef willen allemaal wel. Zo nu heb ik meer bronnen. En nu?

:')
pi_178559645
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:55 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dit heeft zich wel enigszins bewezen door hetgeen wat hij typte. Ik analyseer dat, leg kansen neer, en voila. Niet zomaar iets randoms.
Oke, jij doet dat wel, maar anderen niet? Bepaal je nu alweer iets voor anderen? Iets waar je net iemand van betichte?
pi_178559647
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Oh, jij en je 2 vrienden. Goed argument zeg.
Goed, jij doet nu dus "alsof" er geen anderen zijn.
Hetgeen, je mij van beticht.
Kom eens uit die ontkenningsfase, en geef gewoon aan dat het klopt. :D
pi_178559662
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:56 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Goed, jij doet nu dus "alsof" er geen anderen zijn.
Hetgeen, je mij van beticht.
Kom eens uit die ontkenningsfase, en geef gewoon aan dat het klopt. :D
Waar de fuck heb je het over man?
pi_178559690
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:56 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Goed, jij doet nu dus "alsof" er geen anderen zijn.
Hetgeen, je mij van beticht.
Kom eens uit die ontkenningsfase, en geef gewoon aan dat het klopt. :D
Weet je wel wat een bron is? Bron vermelding : ik zelf en mijn vriend :')

Mocht dat maar tijdens mijn studie :(
pi_178559701
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:56 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Oke, jij doet dat wel, maar anderen niet? Bepaal je nu alweer iets voor anderen? Iets waar je net iemand van betichte?
Jij in ieder geval niet :D
pi_178559703
Rustig mensen.

Baby+Seal+3..jpg
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178559718
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:59 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Weet je wel wat een bron is? Bron vermelding : ik zelf en mijn vriend :')

Mocht dat maar tijdens mijn studie :(
Jij en anderen die denken dat dit niet zo is, zijn gewoon naïef. :)
Waarschijnlijk jong schat ik, moeten het leven nog verkennen.
pi_178559723
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:59 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jij in ieder geval niet :D
Je snapt mijn vraag niet.. geeft niet..

Hahaha, tnx man, jij bezorgt mij echt een lach op mijn gezicht :D
pi_178559732
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:00 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jij en anderen die denken dat dit niet zo is, zijn gewoon naïef. :)
Waarschijnlijk jong schat ik, moeten het leven nog verkennen.
Goede analyse :')
pi_178559747
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:00 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Je snapt mijn vraag niet.. geeft niet..

Hahaha, tnx man, jij bezorgt mij echt een lach op mijn gezicht :D
Of jij mij, puur vanwege het feit dat je niet begrijpend kan lezen :D
hahahah.
Oh, ga je nog je ongelijk toegeven over AOW shizzle? :D

[ Bericht 8% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 19:02:03 ]
pi_178559775
doe eens website geven van je bedrijf dan en die van je vriend.

Ps.

Iemand zin in weddenschap? Ik zet 5 VERGE! in, dat hij het niet geeft!
pi_178559782
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:01 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Of jij mij, puur vanwege het feit dat je niet begrijpend kan lezen :D
hahahah.
Oh, ga je nog je ongelijk toegeven over AOW shizzle? :D
Waar heb je het nou eigenlijk over?
pi_178559785
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:01 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Of jij mij, puur vanwege het feit dat je niet begrijpend kan lezen :D
hahahah.
Oh, ga je nog je ongelijk toegeven over AOW shizzle? :D
Aow? :')
pi_178559811
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:02 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar heb je het nou eigenlijk over?
Jij/Jullie denken, als ik alles goed begrijp, dat elk bedrijf met dikke merken willen samen werken uit een bedrijf in de hoek van China.
En dat is gewoon echt niet zo. Simple as that.
Kan je denken wat je wilt.
pi_178559828
Ga samen amnesia roken. Neem je vriend en tanten ook mee
Vakman pur sang
pi_178559833
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:02 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Aow? :')
Je weet erg goed wat ik bedoel, en dat je nu zo reageert, geeft enkel kracht wat ik al aangaf.
Inhoudelijk en goed reageren kun je niet.
pi_178559836
bron.

Hij en zijn vriend!

ohja stond ook op facebook!
pi_178559838
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:03 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jij/Jullie denken, als ik alles goed begrijp, dat elk bedrijf met dikke merken willen samen werken uit een bedrijf in de hoek van China.
En dat is gewoon echt niet zo. Simple as that.
Kan je denken wat je wilt.
En dat baseer je op jouw mening en die van je 2 vrienden?
pi_178559859
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:04 schreef illusions het volgende:

[..]

En dat baseer je op jouw mening en die van je 2 vrienden?
op feiten jongeman hij berust zijn uitspraken op feiten!!!

Bron: zijn vriend
pi_178559885
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:04 schreef illusions het volgende:

[..]

En dat baseer je op jouw mening en die van je 2 vrienden?
Zijn genoeg artikelen te vinden hoor, ga ze niet alle 100 linken. :)
Maar mijn zin klopt dus? Jullie zijn zo naïef om te denken dat dit niet zo is?
Lachwekkend gewoon, en onervaren in bedrijfsleven.
pi_178559924
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:05 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Zijn genoeg artikelen te vinden hoor, ga ze niet alle 100 linken. :)
Maar mijn zin klopt dus? Jullie zijn zo naïef om te denken dat dit niet zo is?
Lachwekkend gewoon, en onervaren in bedrijfsleven.
Ok pik, wat jij wil. ^O^

Nu weer over iets anders hebben?
pi_178559928
Ik zei toch net dat mijn neef en zus oom tante achterbuurman mijn kat enzo allemaal wel zaken willen doen met china. Wil jij nu beweren dat mijn bronnen liegen?

Lachwekkend en onervaren ben jij. Maar jouw netwerk bestaat uit 2 vrienden en die van mij uit meer ha! Ik win! :')
pi_178559947
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:07 schreef noobcrypto het volgende:
Ik zei toch net dat mijn neef en zus oom tante achterbuurman mijn kat enzo allemaal wel zaken willen doen met china. Wil jij nu beweren dat mijn bronnen liegen?

Lachwekkend en onervaren ben jij. Maar jouw netwerk bestaat uit 2 vrienden en die van mij uit meer ha! Ik win! :')
Kijk, iemand die mad is en het niet snapt :D
pi_178559969
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:08 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Kijk, iemand die mad is en het niet snapt :D
Shit, betrapt :(

Hoe weet jij zo goed hoe ik mij voel, jij maakt echt goede analyses, petje af hoor.

:')
pi_178559973
Heel dit topic weer naar de tyfus. Bedankt hoor.
pi_178559992
:$
pi_178559997
Wacht maar alleen als ik x50 eruit trek, en jullie met die kut VEN nog zitten, en liggen te wachten tot die een keer x5 doet. :D

Op short-term zie ik er veel meer inzitten van VEN atm, enkel al vanwege die factor.
pi_178560041
ven max 12 dollar jwz

bron : fok!!!!!! :D
pi_178560051
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:09 schreef pnxsinned het volgende:
Wacht maar alleen als ik x50 eruit trek, en jullie met die kut VEN nog zitten, en liggen te wachten tot die een keer x5 doet. :D

Op short-term zie ik er veel meer inzitten van VEN atm, enkel al vanwege die factor.
Al ga je keer honderduizend, kom nu maar eerst met bronnen van bedrijven uit het bedrijfsleven waar wij niets van snappen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178560090
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:11 schreef ITrade het volgende:

[..]

Al ga je keer honderduizend, kom nu maar eerst met bronnen van bedrijven uit het bedrijfsleven waar wij niets van snappen.
Bedrijven gaan dit niet zomaar openlijk toegeven.
Wel zijn er genoeg links WAAROM ze dat niet zomaar willen. En zelfs ik, als je groot merk hebt, zoek je het liever niet die kanten uit... waar of niet?
Nogmaals, mijn punt is enkel dat er ruimte genoeg is, voor meerdere partijen, en mark my words, dat gaat ook gebeuren.

Quote dit, onthoud dit, het gaat gebeuren.
pi_178560122
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:12 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Bedrijven gaan dit niet zomaar openlijk toegeven.
En zelfs ik, als je groot merk hebt,
Doe eens website van je bedrijf?
pi_178560144
Jullie mogen er zijn vriendjes
pi_178560190
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:14 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Doe eens website van je bedrijf?
Ga ik niet vertellen.
Wat je ook geloofd of niet, naïef ben je wel.

[ Bericht 12% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 19:18:48 ]
pi_178560232
verrassend die krijgen we niet. Goed verhaal verder allemaal, ga nu maar terug naar feestboek.
pi_178560296
Mensen die Cryptopia gebruiken ?

Ik kan op de laptop nieteens de website laden (geen veilige verbinding) met geeneen browser (Chrome, Brave, Edge)

Maar op me telefoon weer wel met gewoon Chrome.. :?
pi_178560305
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:12 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Bedrijven gaan dit niet zomaar openlijk toegeven.
Wel zijn er genoeg links WAAROM ze dat niet zomaar willen. En zelfs ik, als je groot merk hebt, zoek je het liever niet die kanten uit... waar of niet?
Nogmaals, mijn punt is enkel dat er ruimte genoeg is, voor meerdere partijen, en mark my words, dat gaat ook gebeuren.

Quote dit, onthoud dit, het gaat gebeuren.
Welk groot merk heb je dan?

Maar nee ik begrijp het niet. Want als groot merk wil ik ofwel mijn zooi kunnen dumpen bij 1.4 miljard mensen of laten maken zoals alle andere grote spelers op de wereldmarkt het doen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178560309
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 18:49 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Al is het niet zo man.
Pak je winst.
Heb geen fiat meer man
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178560334
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:15 schreef Weissmania het volgende:
Jullie mogen er zijn vriendjes
MzS en BSB zijn er niet en alsnog vliegt men elkaar in de haren.

RADELOOS
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178560338
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:21 schreef ITrade het volgende:

[..]

Welk groot merk heb je dan?

Maar nee ik begrijp het niet. Want als groot merk wil ik ofwel mijn zooi kunnen dumpen bij 1.4 miljard mensen of laten maken zoals alle andere grote spelers op de wereldmarkt het doen.
Ik wil als groot merk, dat mijn producten wat waard blijven, hoe dan ook.
Ook op de 2e hands markt.
Het moet echt zijn en echt blijven, teveel fake shit in omloop van land x of y.
Maar niet uit land z, die de dingen checked. :)
pi_178560341
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 19:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

MzS en BSB zijn er niet en alsnog vliegt men elkaar in de haren.

RADELOOS
GEKKEHUIS
pi_178560354
BSB was hier gisteren! hij negeerde mij wel :(
pi_178560365
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:22 schreef Weissmania het volgende:

[..]

GEKKEHUIS
Nu ben ik het zeker :'(
pi_178560379
sambal manis

volwassen

jesse
pi_178560384
Mooi antwoord op zijn vraag haha
pi_178560386
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:20 schreef TwztId het volgende:
Mensen die Cryptopia gebruiken ?

Ik kan op de laptop nieteens de website laden (geen veilige verbinding) met geeneen browser (Chrome, Brave, Edge)

Maar op me telefoon weer wel met gewoon Chrome.. :?
Ik zit er nu op toevallig, geen problemen hier met Chrome
pi_178560387
WE HEBBEN ROMIGE DUKATEN NODIG
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178560404
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:22 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik wil als groot merk, dat mijn producten wat waard blijven, hoe dan ook.
Ook op de 2e hands markt.
Het moet echt zijn en echt blijven, teveel fake shit in omloop van land x of y.
Maar niet uit land z, die de dingen checked. :)
Wat brabbel je nou allemaal met je groot merk?
pi_178560407
Topic gaat weer ineens razend snel.
pi_178560412
quote:
quote:
En met diezelfde technologie moet het tevens mogelijk zijn om allerlei vertrouwelijke data op een veilige manier op te slaan, somt Lagarde op. Dat laatste is bijvoorbeeld interessant voor bedrijven in de gezondheidszorg.
healthcare

data

1*H2jw0DiZVZNBAqyb9e4H-Q.png

1*cMDV33dkE0sXwxwTuet7XQ.png

https://medium.com/@vecha(...)ve-data-e8188e9d8362

en nu opdonderen met je seal

tfoe
pi_178560441
quote:
IMF Vechain Partnership confirmed, MOON.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178560456
wollah broer

jullie hebben Dima boos gemaakt he

ik bemoei niet
  maandag 16 april 2018 @ 19:26:15 #115
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178560459
Goeie toppa deze

Hier bij één

gemma-correll-seal-of-approval-button-magnet-MAIN-56c77172eef68-1500.jpg
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178560467
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:12 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Bedrijven gaan dit niet zomaar openlijk toegeven.
Wel zijn er genoeg links WAAROM ze dat niet zomaar willen. En zelfs ik, als je groot merk hebt, zoek je het liever niet die kanten uit... waar of niet?
Nogmaals, mijn punt is enkel dat er ruimte genoeg is, voor meerdere partijen, en mark my words, dat gaat ook gebeuren.

Quote dit, onthoud dit, het gaat gebeuren.
Wat LUL je nou slap gast? WAAROM zou je niet met Chinezen zaken willen doen, omdat er neptasjes vandaan komen? En dan noem je een paar voorbeelden zoals VW en Nokia, en dan noem je precies bedrijven die bijna hun grootste marktaandeel én productie in China hebben liggen.

Nou, wat een baken van kennis blijk je te zijn.

En dan heb je zelf ook nog een groot merk, maar even laten weten welke, nee dat weer niet. :') Mag ook bij een modje hoor, dan verifieert die dat even onafhankelijk voor ons.

Ik woon bijv. wel in een grote villa met zwembad in Spanje en een dikke Mercedes voor de deur. Het verschil is dat ik geen poep lul en jij wel. Ik kan het ook bewijzen, jij niet.
pi_178560470
Fake is china is fake!

Bron : Een niet zo goede vriend, maar hij was wel heeeeel slim op school
  maandag 16 april 2018 @ 19:26:41 #118
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178560472
Ik wil ook een boot met een partner.
pi_178560473
quote:
SEAL ftw.
Opbokken met die (mainly) RFID shit.
pi_178560495
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat LUL je nou slap gast? WAAROM zou je niet met Chinezen zaken willen doen, omdat er neptasjes vandaan komen? En dan noem je een paar voorbeelden zoals VW en Nokia, en dan noem je precies bedrijven die bijna hun grootste marktaandeel én productie in China hebben liggen.

Nou, wat een baken van kennis blijk je te zijn.

En dan heb je zelf ook nog een groot merk, maar even laten weten welke, nee dat weer niet. :') Mag ook bij een modje hoor, dan verifieert die dat even onafhankelijk voor ons.

Ik woon bijv. wel in een grote villa met zwembad in Spanje en een dikke Mercedes voor de deur. Het verschil is dat ik geen poep lul en jij wel. Ik kan het ook bewijzen, jij niet.
Is goed, mr. Naïef. :D
Ga meer ervaring doen in grote bedrijven en shit, voor je weer praat.
Thanks!
pi_178560504
The bulls are back in town
pi_178560509
quote:
9s.gif Op maandag 16 april 2018 19:26 schreef hodlwave het volgende:
Ik wil ook een boot met een partner.
Koop seal!
pi_178560513
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:27 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Is goed, mr. Naïef. :D
Ga meer ervaring doen in grote bedrijven en shit, voor je weer praat.
Thanks!
Wat is er naïef aan? Je geeft weer 0,0 antwoord. Blijkt wel dat je vol zit met kennis.
  maandag 16 april 2018 @ 19:28:46 #124
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178560529
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:27 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Koop seal!
:D
pi_178560537
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:26 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

SEAL ftw.
Opbokken met die (mainly) RFID shit.
ik snap niet zo goed waarop je baseert dat seals tech superieur is

net zoals wtc fanboys dat doen
pi_178560543
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat is er naïef aan? Je geeft weer 0,0 antwoord. Blijkt wel dat je vol zit met kennis.
Heel simpel, denken dat ze allemaal als jou denken en met bv China willen samenwerken hiervoor. :')
Naïviteit to the top. Simple as that.
pi_178560549
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ik snap niet zo goed waarop je baseert dat seals tech superieur is

net zoals wtc fanboys dat doen
Op de mening van z'n 2 vrienden, jwz.
  maandag 16 april 2018 @ 19:29:58 #128
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178560562
Nou, het waren weer twee fantastische minuten. Discovery dan maar. Succes allen!
pi_178560569
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:29 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Heel simpel, denken dat ze allemaal als jou denken en met bv China willen samenwerken hiervoor. :')
Naïviteit to the top. Simple as that.
Ik en andere mensen vragen je nu al 100 miljoen miljard keer om bronnen of redenen waarom bedrijven NIET met China samen zouden willen werken, zoals jij claimt. Als antwoord geef jij het bovenstaande, knap staaltje cirkelredeneren.
pi_178560572
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ik snap niet zo goed waarop je baseert dat seals tech superieur is

net zoals wtc fanboys dat doen
Hij baseert dat op feiten, bron: zijn vriend!
  maandag 16 april 2018 @ 19:30:35 #131
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_178560579
Cardano lekker bezig zeg.
pi_178560582
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:29 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ik snap niet zo goed waarop je baseert dat seals tech superieur is

net zoals wtc fanboys dat doen
Lees de WP, maar simpel voorbeeld, ook 2e hands werkt dit altijd, de markt wat Vechain bv niet bereikt.
pi_178560593
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Op de mening van z'n 2 vrienden, jwz.
Hoho ho hooooo eens even!!

Toevallig wel allebei een bedrijf met een groot merk!
pi_178560595
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik en andere mensen vragen je nu al 100 miljoen miljard keer om bronnen of redenen waarom bedrijven NIET met China samen zouden willen werken, zoals jij claimt. Als antwoord geef jij het bovenstaande, knap staaltje cirkelredeneren.
En dat antwoord heb ik al meerdere malen gegeven.
Leer lezen.
pi_178560633
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:30 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Lees de WP, maar simpel voorbeeld, ook 2e hands werkt dit altijd, de markt wat Vechain bv niet bereikt.
waarom zou ik de wp lezen ?
pi_178560636
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

En dat antwoord heb ik al meerdere malen gegeven.
Leer lezen.
Nietes. :6
pi_178560707
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:30 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Lees de WP, maar simpel voorbeeld, ook 2e hands werkt dit altijd, de markt wat Vechain bv niet bereikt.
Hoezo bereikt Vechain die markt niet?

Omdat jij en jouw grote merk die al hebben? :')
pi_178560708
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

waarom zou ik de wp lezen ?
Geen idee.. er valt wel gold te halen al is het short-term.
Gezien je posts besteed hieraan, why not?
Kan geen kwaad, en je kunt hierna alsnog dingen afbranden toch.
Of, maakt ff wat moneyz, waar we hier voor zijn uiteindelijk, althans de meesten.
pi_178560742
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Geen idee.. er valt wel gold te halen al is het short-term.
Gezien je posts besteed hieraan, why not?
Kan geen kwaad, en je kunt hierna alsnog dingen afbranden toch.
Of, maakt ff wat moneyz, waar we hier voor zijn uiteindelijk, althans de meesten.
Ga jij lekker moneyz maken pik, hoef je niet zoveel poep te lullen op een forum. :')
pi_178560750
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Geen idee.. er valt wel gold te halen al is het short-term.
Gezien je posts besteed hieraan, why not?
Kan geen kwaad, en je kunt hierna alsnog dingen afbranden toch.
Of, maakt ff wat moneyz, waar we hier voor zijn uiteindelijk, althans de meesten.
neuh ben all-in op vechain

goed nachtrust is ook wat waard

er is momenteel geen 1 team dat kan tippen aan vechains team objectief gezien
pi_178560758
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:34 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Hoezo bereikt Vechain die markt niet?

Omdat jij en jouw grote merk die al hebben? :')
Lees WP, en ga het snappen.
pi_178560781
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Ga jij lekker moneyz maken pik, hoef je niet zoveel poep te lullen op een forum. :')
Jij roept poep dus door te denken dat heel EU, alles met China wilt doen :D
Gewoon dom om dat te denken, en kortzichtig en etc etc. :')

Jij moet hier bronnen voor hebben, hahahahahah!

[ Bericht 2% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 19:37:28 ]
pi_178560809
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:36 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jij roept poep dus door te denken dat heel EU, alles met China wilt doen :D
Gewoon dom om dat te denken, en kortzichtig en etc etc. :')
Sure. En nou oprotten. :W

:P
pi_178560812
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Geen idee.. er valt wel gold te halen al is het short-term.
Gezien je posts besteed hieraan, why not?
Kan geen kwaad, en je kunt hierna alsnog dingen afbranden toch.
Of, maakt ff wat moneyz, waar we hier voor zijn uiteindelijk, althans de meesten.
moneyz...

Dat was echt zo'n woordje van de jaren 80 toch? :')
pi_178560831
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:12 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Bedrijven gaan dit niet zomaar openlijk toegeven.
Wel zijn er genoeg links WAAROM ze dat niet zomaar willen. En zelfs ik, als je groot merk hebt, zoek je het liever niet die kanten uit... waar of niet?


Quote dit, onthoud dit, het gaat gebeuren.
Mark zuckerberg ben jij dit?
Vakman pur sang
pi_178560840
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Sure. En nou oprotten. :W

:P
Oh, niks, 0 argument meer? :D Hahahah
pi_178560857
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:36 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jij roept poep dus door te denken dat heel EU, alles met China wilt doen :D
Gewoon dom om dat te denken, en kortzichtig en etc etc. :')

Jij moet hier bronnen voor hebben, hahahahahah!
Wat kost een nep Lambo eigenlijk in China?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178560896
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:38 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Oh, niks, 0 argument meer? :D Hahahah
Wacht nog op jouw 1e argument.

Vraag me nog steeds af waarom bedrijven niet openlijk toegeven dat ze in China werken. Dat valt niet echt te verbergen ofzo.
pi_178560904
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:38 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wat kost een nep Lambo eigenlijk in China?
Geen idee, ik ga Seal gebruiken om te checken, je weet.
pi_178560921
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:39 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Geen idee, ik ga Seal gebruiken om te checken, je weet.
~O>
pi_178560933
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Wacht nog op jouw 1e argument.

Vraag me nog steeds af waarom bedrijven niet openlijk toegeven dat ze in China werken. Dat valt niet echt te verbergen ofzo.
Whut?
Omg.
Ik stop met je, jij bent uber naïef. Goed gelovig enzo.
Blijf maar bij jezelf, ik laat me niet meer voor de gek houden. Doe maar meer ervaring op in dit leventje.
pi_178560970
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Whut?
Omg.
Ik stop met je, jij bent uber naïef. Goed gelovig enzo.
Blijf maar bij jezelf, ik laat me niet meer voor de gek houden. Doe maar meer ervaring op in dit leventje.
Ok. Mag ik voor jouw merk werken? Waar kan ik m'n CV naartoe sturen?
pi_178560980
ICODrops twitterde op maandag 16-04-2018 om 09:26:03 According to Ian Balina's Telegram group, his wallets were hacked: indeed, the tokens were transferred to another wallet, total amount of relocated funds is estimated at 2 million USD - https://t.co/mEgsLBsd9K https://t.co/uJYuFAVslL reageer retweet
pi_178561003
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Ok. Mag ik voor jouw merk werken? Waar kan ik m'n CV naartoe sturen?
Zo wishful denken als jij doet, is niet toegestaan helaas. :D
pi_178561007
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Whut?
Omg.
Ik stop met je, jij bent uber naïef. Goed gelovig enzo.
Blijf maar bij jezelf, ik laat me niet meer voor de gek houden. Doe maar meer ervaring op in dit leventje.
Bewijs jij nou je bedrijf eens.

Met je "grote "merk.

Je praat poep, DIKKE POEP.

Maar moet toegeven, je bent wel vermakelijk :D
pi_178561033
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Ok. Mag ik voor jouw merk werken? Waar kan ik m'n CV naartoe sturen?
Ik lach me dood als hij nu met een facebook pagina komt he, dan ga ik stuk :D
pi_178561041
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Whut?
Omg.
Ik stop met je, jij bent uber naïef. Goed gelovig enzo.
Blijf maar bij jezelf, ik laat me niet meer voor de gek houden. Doe maar meer ervaring op in dit leventje.
Jij weet trouwens niet eens hoe een hypotheek werkt zie ik alweer, dus dat sollicitatieverzoek trek ik in. Lijkt me sterk dat je een groot merk hebt en zoveel verstand van internationale handel, maar niet snapt hoe een hypotheek werkt. :D
pi_178561046
Seal mensen, invest erin, haal het evt. short term eruit.
Dat is de reden dat ik dit post en doe. Make money, ik GUN het iedereen namelijk.
pi_178561068
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Jij weet trouwens niet eens hoe een hypotheek werkt zie ik alweer, dus dat sollicitatieverzoek trek ik in. Lijkt me sterk dat je een groot merk hebt en zoveel verstand van internationale handel, maar niet snapt hoe een hypotheek werkt. :D
Ik heb ook dan een hypotheek wat er niet meer is ;-)
Maar snap het inmiddels, dingen maar checked na de reacties van hier snap je. Het klopte toch niet helemaal hoe ze hier deden schetsen. Geeft al genoeg aan lijkt me.
pi_178561074
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:43 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ik lach me dood als hij nu met een facebook pagina komt he, dan ga ik stuk :D
Geef het weinig kans.
pi_178561088
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:45 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik heb ook dan een hypotheek wat er niet meer is ;-)
Maar snap het inmiddels, dingen maar checked na de reacties van hier snap je. Het klopte toch niet helemaal hoe ze hier deden schetsen. Geeft al genoeg aan lijkt me.
Je zinnen kloppen niet eens gast. Waar heb je het nou allemaal over?
pi_178561090
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Geef het weinig kans.
Ik heb niet eens Facebook. :D
pi_178561104
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap je zinnen niet eens gast. Waar heb je het nou allemaal over?
Fixed.

[ Bericht 1% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 19:46:41 ]
pi_178561106
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:46 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik heb niet eens Facebook. :D
Ook geen merk. :D

Ook geen bedrijf. :D

Wel veel fantasie. :D
pi_178561135
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Ook geen merk. :D

Ook geen bedrijf. :D

Wel veel fantasie. :D
Idd, heb ook veel fantasie.
Rest ook tho.
Heb je ook nodig, ipv die goedgelovigheid van jullie 2 :D

[ Bericht 8% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 16-04-2018 19:47:53 ]
pi_178561138
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:46 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Fixed.
Right. Klopt ook, zinnen die niet kloppen snap ik niet. Mag jij dit even checken:

quote:
dingen maar checked na de reacties van hier snap je
Nee, SNAP IK NIET.
pi_178561142
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:47 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Idd, heb ook veel fantasie.
Rest ook tho.
Bewijs dan. Anders niet slap lullen.
pi_178561168
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Bewijs dan. Anders niet slap lullen.
Nah, hoef 0 tov. jou te bewijzen.
Doe maar eerst wat ouder worden, kid. :)
pi_178561187
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:48 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Nah, hoef 0 tov. jou te bewijzen.
Doe maar eerst wat ouder worden, kid. :)
Ben al 16 hoor, oud zat!!!!!!!!!
pi_178561216
Ik heb een Chinese collega gehad. Kon ik erg goed mee samenwerken.
pi_178561225
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:47 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Idd, heb ook veel fantasie.
Rest ook tho.
Heb je ook nodig, ipv die goedgelovigheid van jullie 2 :D
Geeft er al een beetje een draai aan dat hij liegt en probeert het op onze goedgelovigheid te gooien.

Weet je zeker dat je geen facebook hebt? Je leeft namelijk echt in je eigen wereld of niet?
En in je eigen wereld met je eigen grote merk :')
pi_178561234
Komop nou, bewijs nou effe dat je een groot merk bezit, dan heb je ons allemaal de mond gesnoerd.

Dan laat ik je een foto zien van m'n mooie zwembadje. Misschien krijg je als bonus een foto van m'n auto. Uiteraard met zo'n papiertje met m'n nickname erop enzo, dat je zeker weet dat ik de foto heb gemaakt.

:')

Durf je niet?
pi_178561244
quote:
15s.gif Op maandag 16 april 2018 19:49 schreef BadVlad het volgende:
Ik heb een Chinese collega gehad. Kon ik erg goed mee samenwerken.
BRON?!
pi_178561260
APompliano twitterde op maandag 16-04-2018 om 18:08:12 HERE WE GO: Coinbase has acquired Earn(dot)com for over $120 million and made @balajis the first CTO.The battle for retail crypto investors is going to be epic! reageer retweet
pi_178561267
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:50 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

BRON?!
(BadVlad, 2018)
pi_178561307
GELUKKIG GAAT OUDER WORDEN AUTOMATISCH!!!!! TROUWENS
pi_178561310
Seal... x50 soon®
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 19:52:30 #178
416575 crew  Kyran
pi_178561316
Wat een hoop diarree. Ga lekker katten in DM ofzo ...
pi_178561317
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 19:52 schreef pnxsinned het volgende:
Seal... x50 soon®
Komop nou, bewijs nou effe dat je een groot merk bezit, dan heb je ons allemaal de mond gesnoerd.

Dan laat ik je een foto zien van m'n mooie zwembadje. Misschien krijg je als bonus een foto van m'n auto. Uiteraard met zo'n papiertje met m'n nickname erop enzo, dat je zeker weet dat ik de foto heb gemaakt.

:')

Durf je niet?
pi_178561335
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:52 schreef Kyran het volgende:
Wat een hoop diarree. Ga lekker katten in DM ofzo ...
Kerel... ik heb dingen erg netjes gehouden... :P
pi_178561351
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:02 schreef noobcrypto het volgende:
doe eens website geven van je bedrijf dan en die van je vriend.

Ps.

Iemand zin in weddenschap? Ik zet 5 VERGE! in, dat hij het niet geeft!
Ik ga winnen?
pi_178561385
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:52 schreef Kyran het volgende:
Wat een hoop diarree. Ga lekker katten in DM ofzo ...
Een hoop diarree? Heb je daar bewijs van ofzo? een bron?

Of zei een vriend het net tegen je, want dan stop ik.
pi_178561397
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:53 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ik ga winnen?
Was bij voorbaat al duidelijk hè. Nogal een thuiswedstrijd. :P
pi_178561413
https://seal.network/

Heel groot bedrijf jongens, deze gaan niet samenwerken met China want die zijn fake!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 19:58:42 #185
416575 crew  Kyran
pi_178561518
Jongens, kap nou aub. met dat bekvechten. Dit gaat toch nergens over. Voer de discussie dan in ieder geval een beetje inhoudelijk. Dat was het de eerste paar pagina's in ieder geval nog.

Iedereen staat vrij om hier coins te shillen en daar mag iedereen ook best (fel) op reageren, maar hou het wel inhoudelijk. Ja, ik weet het, het is een SC, maar op de man spelen en pagina's lang verbale diarree posten schiet niemand iets mee op. Ook niet in een SC.

Ik ben het niet met pnxsinned eens, maar dat wil niet zeggen dat ik pagina's lang bash posts moet maken. Keep it civil. Please.
pi_178561585
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 19:58 schreef Kyran het volgende:
Jongens, kap nou aub. met dat bekvechten. Dit gaat toch nergens over. Voer de discussie dan in ieder geval een beetje inhoudelijk. Dat was het de eerste paar pagina's in ieder geval nog.

Iedereen staat vrij om hier coins te shillen en daar mag iedereen ook best (fel) op reageren, maar hou het wel inhoudelijk. Ja, ik weet het, het is een SC, maar op de man spelen en pagina's lang verbale diarree posten schiet niemand iets mee op. Ook niet in een SC.

Ik ben het niet met pnxsinned eens, maar dat wil niet zeggen dat ik pagina's lang bash posts moet maken. Keep it civil. Please.
Mijn excuses. Ik snap je wel, maar die lullige remarks komen dus pas nadat je 10 keer om bewijs hebt gevraagd. Domme claims, maar 0.0 bewijs - dan kun je vrij moeilijk een inhoudelijke discussie houden, want er wordt gewoon geen bewijs geleverd nog inhoudelijke reacties geleverd.
  maandag 16 april 2018 @ 20:01:56 #187
61320 TwztId
ja toch..
pi_178561616
BTC buy ordertje op ~7500 ??

Heb een beetje het gevoel dat we niet echt meer onder de 7k gaan vallen..
pi_178561639
Blijf vooral doorgaan, en mijn doel voorbij gaan.
Ik kwam hiermee voor jullie! Wil toch geld maken of niet, fck de verdere discussie.
Het is goed geweest.
pi_178561684
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 20:02 schreef pnxsinned het volgende:
Blijf vooral doorgaan, en mijn doel voorbij gaan.
Ik kwam hiermee voor jullie! Wil toch geld maken of niet, fck de verdere discussie.
Het is goed geweest.
Oh, in dat geval dankjewel.

ALLES VOOR DE MENSEN

_O-
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 20:06:00 #190
416575 crew  Kyran
pi_178561717
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Mijn excuses. Ik snap je wel, maar die lullige remarks komen dus pas nadat je 10 keer om bewijs hebt gevraagd. Domme claims, maar 0.0 bewijs - dan kun je vrij moeilijk een inhoudelijke discussie houden, want er wordt gewoon geen bewijs geleverd nog inhoudelijke reacties geleverd.
Ik snap jullie en ik snap pnxsinned ook. Hij vindt iets goed, jullie niet (en ik persoonlijk ook niet). Heb mijn redenen ook gepost een paar pagina's terug. Het is goed om kritisch te zijn en dat mag ook best fel gebeuren. Geen enkel probleem mee.

Alleen als het pagina's lang beetje kleuterschoolniveau "welles, nietus" spelletje wordt is de lol er ook van af :P

Thanks voor je begrip.

tenor.gif
pi_178561724
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:01 schreef TwztId het volgende:
BTC buy ordertje op ~7500 ??

Heb een beetje het gevoel dat we niet echt meer onder de 7k gaan vallen..
Alles verkocht morgen sub 6k bedankt Hans
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178561761
Maar dat seal is zo gek.nog niet.
Kijk de founder Bart is 99% hoogbegaafd Mensa lid volgens zijn eigen website:
"Bart is a 99th percentile member of Mensa and holds a master in Marketing Intelligence from the University of Groningen"
Vakman pur sang
pi_178561788
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:07 schreef Lospedrosa het volgende:
Maar dat seal is zo gek.nog niet.
Kijk de founder Bart is 99% hoogbegaafd Mensa lid volgens zijn eigen website:
"Bart is a 99th percentile member of Mensa and holds a master in Marketing Intelligence from the University of Groningen"
Ik hoop dat je zoiets niet al te serieus neemt :P
pi_178561830
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 20:08 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik hoop dat je zoiets niet al te serieus neemt :P
Nou ik denk dat zijn lidmaatschap ¤100 is en hij maakt steeds ¤ 99 over.
Vakman pur sang
pi_178561888
Sprak vandaag een oom van me die van 125.000 eerst 2.000.000 (maar niet uitgestapt) en daarna 100.000 heeft weten te maken :D _O-
Nu laat 'ie het maar staan ook.

Dan zou ik toch net iets eerder hebben uitgecasht.
pi_178561926
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:07 schreef Lospedrosa het volgende:
Maar dat seal is zo gek.nog niet.
Kijk de founder Bart is 99% hoogbegaafd Mensa lid volgens zijn eigen website:
"Bart is a 99th percentile member of Mensa and holds a master in Marketing Intelligence from the University of Groningen"
Marketing Intelligence, ik ken zulke lui. Concreet worden ze nooit.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178562036
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:07 schreef Lospedrosa het volgende:
Maar dat seal is zo gek.nog niet.
Kijk de founder Bart is 99% hoogbegaafd Mensa lid volgens zijn eigen website:
"Bart is a 99th percentile member of Mensa and holds a master in Marketing Intelligence from the University of Groningen"
Dat kan ook goed fout gaan. Kijk A Beautiful Mind. ;)
pi_178562084
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:19 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat kan ook goed fout gaan. Kijk A Beautiful Mind. ;)
Lekker wijf he dat buurmeisje :P
Vakman pur sang
pi_178562162
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 20:21 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Lekker wijf he dat buurmeisje :P
Herinner ik me niet meer. Net serie "Troy" van Netflix gekeken, echt alleen maar 2 sterren recensies (uit 10) maar ik vond 'm wel top. Maargoed, daar zit ook echt een lekker wijf in.

tumblr_p1k13fqzJS1v5zaklo1_540.png

Wowa wiewaaaaa. :9
pi_178562339
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Herinner ik me niet meer. Net serie "Troy" van Netflix gekeken, echt alleen maar 2 sterren recensies (uit 10) maar ik vond 'm wel top. Maargoed, daar zit ook echt een lekker wijf in.

[ afbeelding ]

Wowa wiewaaaaa. :9
Lekkerrrrrr!
Is was trouwens ff in de war met american Beauty :')
Vakman pur sang
pi_178563508
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 20:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Lekkerrrrrr!
Is was trouwens ff in de war met american Beauty :')
Grappig ook dat ze later in de serie minder mooi werd puur omdat je een idee krijgt van hoe vals ze eigenlijk is. Beetje story of my life, mijn ex lijkt er enorm op, bloedmooi maar na 4 jaar lelijk omdat je de binnenkant kent. :P
pi_178563807
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Grappig ook dat ze later in de serie minder mooi werd puur omdat je een idee krijgt van hoe vals ze eigenlijk is. Beetje story of my life, mijn ex lijkt er enorm op, bloedmooi maar na 4 jaar lelijk omdat je de binnenkant kent. :P
Binnenkant is altijd roze toch?
Vakman pur sang
pi_178564031
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Binnenkant is altijd roze toch?
Technisch gesproken wel. :P
pi_178564049
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 20:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Herinner ik me niet meer. Net serie "Troy" van Netflix gekeken, echt alleen maar 2 sterren recensies (uit 10) maar ik vond 'm wel top. Maargoed, daar zit ook echt een lekker wijf in.

[ afbeelding ]

Wowa wiewaaaaa. :9
je moet spartacus kijken

best serie evurrrrrrrrr
pi_178564128
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:22 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

je moet spartacus kopen

best serie evurrrrrrrrr
Al lang al gezien. Ik ben professioneel film en seriekijker.

Staat ook op Netflix geloof ik.

Dit wijf is wel enorm lekker, ben verliefd geloof ik.

Bella-Dayne-1259531.jpg

Lijkt wel Colombiaans. Maar is gewoon Duits. :P
pi_178564192
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:21 schreef illusions het volgende:

[..]

Technisch gesproken wel. :P
Heb eens een negerin gehad, en gechecked hartstikke roze. En goed in bed ook.
Vakman pur sang
pi_178564316
Even een check, ik denk dat ik wel licht narcistisch ben.
Wie herkent zich daar meer in?
Ik geloof dat meer dan de helft dat in dit topic is.

https://www.intermediair.(...)20en%20collega’;s
Vakman pur sang
pi_178564387
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:26 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Heb eens een negerin gehad, en gechecked hartstikke roze. En goed in bed ook.
Niet mijn smaak. Liever een lekker Colombiaans wijf.

Eigenlijk gewoon het liefst een Nederlandse, daar snap je tenminste nog een klein beetje van (en dan heb ik 't niet over de taal. :P Heb je alleen zo weinig van waar ik woon.
pi_178564406
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:29 schreef Lospedrosa het volgende:
Even een check, ik denk dat ik wel licht narcistisch ben.
Wie herkent zich daar meer in?
Ik geloof dat meer dan de helft dat in dit topic is.

https://www.intermediair.(...)20en%20collega’;s
Uit dat soort tests komt altijd dat ik narcistisch ben en een psychopaat. En paranoide.
pi_178564499
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet mijn smaak. Liever een lekker Colombiaans wijf.

Eigenlijk gewoon het liefst een Nederlandse, daar snap je tenminste nog een klein beetje van (en dan heb ik 't niet over de taal. :P Heb je alleen zo weinig van waar ik woon.
Ben al voorzien van een blonde nl godin.
Maar snappen doe ik ze nooit ;(

Maar waar The fuck woon je dan?
Vakman pur sang
pi_178564560
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:33 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ben al voorzien van een blonde nl godin.
Maar snappen doe ik ze nooit ;(

Maar waar The fuck woon je dan?
Zuid Spanje. Er zijn hier wel Nederlanders hoor, heel veel zelfs, maar niet echt mooie Nederlandse vrouwen van mijn leeftijd (32) die hier ook permanent wonen.
pi_178564591
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Zuid Spanje. Er zijn hier wel Nederlanders hoor, heel veel zelfs, maar niet echt mooie Nederlandse vrouwen van mijn leeftijd (32) die hier ook permanent wonen.
Ben jij die vent van Barbie :') ?

P.s. ik vind Spaanse vrouwen ook jummie hoor ala Yolanthe :P
Vakman pur sang
pi_178564625
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:36 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ben jij die vent van Barbie :') ?
Hahaha nee, ik kom ook niet in Nederlandse kroegen. Daar komt alleen dat soort volk.
pi_178564702
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:36 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ben jij die vent van Barbie :') ?

P.s. ik vind Spaanse vrouwen ook jummie hoor ala Yolanthe :P
Spaanse vrouwen zijn niet zo hoor. Als ik in Amsterdam kom kijk ik echt m'n ogen uit omdat er zoveel mooie vrouwen rond lopen.

Doe mij maar zoiets:
Luisa-Fernanda-W-volvi%C3%B3-con-su-ex.jpg

Daar loopt dan wel weer het e.e.a. van rond hier. Gelukkig. Maar knettergek allemaal.
pi_178564703
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Hahaha nee, ik kom ook niet in Nederlandse kroegen. Daar komt alleen dat soort volk.
Zou je toch eens moeten doen als je een blondje zoekt.
Gewoon een ongelukkige schone opzoeken en omturnen naar een godin met je crypto dukaten.
Vakman pur sang
pi_178564733
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zou je toch eens moeten doen als je een blondje zoekt.
Gewoon een ongelukkige schone opzoeken en omturnen naar een godin met je crypto dukaten.
Er komen in die Nederlandse kroegen veelal oudere mensen (rond de 50). Jongeren laten zich daar niet echt zien helaas.
pi_178564753
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:39 schreef illusions het volgende:

[..]


Doe mij maar zoiets:
[ afbeelding ]

Daar loopt dan wel weer het e.e.a. van rond hier. Gelukkig. Maar knettergek allemaal.
Die zijn allemaal Loco. Ik ken ze wel.
Die van die foto is ook nog eens lelijk :-(

Doe.mij die maar!:

http://www.menworld.nl/f/(...)ayo_3eee74401c_2.jpg
Vakman pur sang
pi_178564826
Mooie vrouwen zijn de enige reden dat ik de taal heb geleerd. Dat had ik beter niet kunnen doen, want toen ik er geen reet van snapte was 't veel leuker.
pi_178564935
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:42 schreef illusions het volgende:
Mooie vrouwen zijn de enige reden dat ik de taal heb geleerd. Dat had ik beter niet kunnen doen, want toen ik er geen reet van snapte was 't veel leuker.
Wat doe je daar dan eigenlijk.
Ik woon in een dorp met een sterk Arisch gen, hier zijn gewoon 80% van de vrouwen bloedmooi.

Ps @mods, niet zeuren dit topic is toch al naar de kloten, niet meer te redden ook :')
Vakman pur sang
pi_178565173
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:45 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wat doe je daar dan eigenlijk.
Ik woon in een dorp met een sterk Arisch gen, hier zijn gewoon 80% van de vrouwen bloedmooi.

Ps @mods, niet zeuren dit topic is toch al naar de kloten, niet meer te redden ook :')
Vind 't hier gewoon fijn wonen, merendeel van het jaar lekker weer enzo, 300+ dagen zon en niet zo'n druk leventje als in Nederland.

Wat ik hier verder doe, niet zoveel. Beetje zuipen, aan 't zwembad liggen en hele dagen lang op de bank films kijken, lekker toeren met de auto, etc. Naar m'n maten toe, naar de kroeg toe. Genoeg te doen in principe, en moet maar weinig.

Oh ja, werk ook af en toe wel hoor. Vanuit huis, als het te warm of te koud is.

P.S. Dit is een SC dus mag overal over gaan toch?
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 21:56:25 #221
416575 crew  Kyran
pi_178565306
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:45 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wat doe je daar dan eigenlijk.
Ik woon in een dorp met een sterk Arisch gen, hier zijn gewoon 80% van de vrouwen bloedmooi.

Ps @mods, niet zeuren dit topic is toch al naar de kloten, niet meer te redden ook :')
Off topic gelul mag gewoon hoor.
pi_178565343
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:51 schreef illusions het volgende:

[..]

Vind 't hier gewoon fijn wonen,
P.S. Dit is een SC dus mag overal over gaan toch?
Hmm klinkt licht eenzaam.
NL is echt zo slecht niet denk ik.
Veel gereisd en gezien, weet zeker dat nl een vd top 10 landen ter wereld is.
Al zou ik m'n oude dag goed op een zuidamerikaans land kunnen doorbrengen. Maar niet als ik mijn kinderen weinig zie
Vakman pur sang
pi_178565417
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 21:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hmm klinkt licht eenzaam.
NL is echt zo slecht niet denk ik.
Veel gereisd en gezien, weet zeker dat nl een vd top 10 landen ter wereld is.
Al zou ik m'n oude dag goed op een zuidamerikaans land kunnen doorbrengen. Maar niet als ik mijn kinderen weinig zie
Het is hier echt niet eenzaam hoor. :P Ik ben met 5 minuten in 1 van m'n stamkroegjes.
pi_178565477
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 21:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Het is hier echt niet eenzaam hoor. :P Ik ben met 5 minuten in 1 van m'n stamkroegjes.
Ik ga altijd naar de kroeg als ik eenzaam ben als me maten bv druk zijn en ik mijn vrouw zat ben Enzo :') maar das maar paar keer per jaar
Vakman pur sang
  maandag 16 april 2018 @ 22:02:42 #225
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_178565519
Glibberige peseta op je mahonie houten doos.

Ik heb er nu al zin in.
pi_178565520
Grappig, ik ben nooit eenzaam.
Niemand of iets nodig.
pi_178565550
Gaan we ooit nog moonen.
pi_178565568
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 22:01 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik ga altijd naar de kroeg als ik eenzaam ben als me maten bv druk zijn en ik mijn vrouw zat ben Enzo :') maar das maar paar keer per jaar
Ik ga 3 keer per week naar de kroeg om m'n maten te zien juist, maar eenzaamheid is er geen onderdeel van hoor. :D Waar zou ik ze anders moeten zien? Ja, soms gaan we uit eten ofzo.

Het loopt alleen altijd een beetje uit de hand, ik ga zometeen ook naar de kroeg, kan nou al raden dat het weer 7 uur 's ochtends wordt.
  maandag 16 april 2018 @ 22:04:48 #229
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_178565578
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:03 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we ooit nog moonen.
Kijk naar de 6 maand-chart in de OP en je ziet je moon -O-
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 22:06:09 #230
416575 crew  Kyran
pi_178565605
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:03 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we ooit nog moonen.
Morgen, anders overmorgen.
pi_178565628
Me fucking internet is weer tyfuslangzaam. Kan gvd geen pagina fatsoenlijk laden. APENLAND.
pi_178565630
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:06 schreef Kyran het volgende:

[..]

Morgen, anders overmorgen.
Azië is bijna wakker
pi_178565633
Ik denk dat het allemaal voorbij is.
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 22:07:43 #234
416575 crew  Kyran
pi_178565643
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:07 schreef BadVlad het volgende:
Ik denk dat het allemaal voorbij is.
Bedankt, alles verkocht :D
pi_178565666
Ik denk dat ik 't op een zuipen ga zetten, kan zo toch niet werken. De kabel is helemaal dichtgeslibt volgens mij.
pi_178565685
Edje heeft weer een plaatje voor ons gemaakt.

https://www.tradingview.c(...)0-as-decision-point/
pi_178565764
Jeej, m'n internet doet 't weer... stel ik de kroeg nog een half uurtje uit.
pi_178565774
quote:
11s.gif Op maandag 16 april 2018 22:09 schreef BadVlad het volgende:
Edje heeft weer een plaatje voor ons gemaakt.

https://www.tradingview.c(...)0-as-decision-point/
El.positovo.


Hij praat alweer over 16k
Vakman pur sang
pi_178565791
In de disco van m'n maat gaan ze trouwens ETH accepteren binnenkort. _O_

Hij wou eigenlijk Bitcoin maarja, sta je een half uur je drankie af te rekenen, schiet niet op.
pi_178565796
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 22:13 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

El.positovo.

Hij praat alweer over 16k
Spreek jij Spaans?
pi_178565821
Geen Spaans spreken. :') :') :')
pi_178565825
Tu si?
pi_178565830
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:14 schreef illusions het volgende:

[..]

Spreek jij Spaans?
Ze noemen me niet voor niets de Ivo niehe van het oosten ;(
Vakman pur sang
pi_178565849
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 22:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ze noemen me niet voor niets de Ivo niehe van het oosten ;(
Die snap ik niet. :P
pi_178565898
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:15 schreef BadVlad het volgende:
Geen Spaans spreken. :') :') :')
Ik kon echt de eerste 4 a 5 jaar dat ik hier woonde geen fucking woord Spaans. Ik mixte maar een beetje een paar liedjes aan elkaar. Gelukkig is wodka een vrij internationaal begrepen woord.
pi_178565925
Trez cervesa, compandre Amigo!
Vakman pur sang
pi_178565936
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:15 schreef illusions het volgende:
Tu si?
Claro que si. Heb in een paar Spaanstalige landen gewoond. Zelfs verliefd geworden op een Mexicaanse. :%

Begint wel langzaam weer af te brokkelen moet ik toegeven.
  maandag 16 april 2018 @ 22:22:29 #248
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178565995
Negra por favor, iedereen weer dat Eddie een baas is _O_
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178565999
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:20 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Claro que si. Heb in een paar Spaanstalige landen gewoond. Zelfs verliefd geworden op een Mexicaanse. :%

Begint wel langzaam weer af te brokkelen moet ik toegeven.
Ze zijn allemaal meer loko dan we ons normaal voorstellen in Nederland he? Haha
Vakman pur sang
pi_178566005
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:19 schreef Lospedrosa het volgende:
Trez cervesa, compandre Amigo!
Haha, niet dus. :P
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:20 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Claro que si. Heb in een paar Spaanstalige landen gewoond. Zelfs verliefd geworden op een Mexicaanse. :%

Begint wel langzaam weer af te brokkelen moet ik toegeven.
Gaat snel weer weg he. Merk het bij maten die hier al 20 jaar wonen, die kunnen geen fatsoenlijk woord Nederlands meer schrijven.
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:24:39 #251
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566048
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:23 schreef illusions het volgende:

[..]

Haha, niet dus. :P

[..]

Gaat snel weer weg he. Merk het bij maten die hier al 20 jaar wonen, die kunnen geen fatsoenlijk woord Nederlands meer schrijven.
Waar zit jij dan
Lambo of Rekt
pi_178566062
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Waar zit jij dan
Alicante
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:25:51 #253
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566081
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:25 schreef illusions het volgende:

[..]

Alicante
Je woont en werkt daar ja?
Lambo of Rekt
pi_178566097
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je woont en werkt daar ja?
Ja. Maar ik werk gewoon thuis hoor, maakt niet echt uit waar ik woon. Self employed FTW.
pi_178566116
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je woont en werkt daar ja?
Vroeger wel lokaal gewerkt hier overigens, heb een paar Nederlands en Engelstalige callcenters gehad (geen timeshare).
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:27:53 #256
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566129
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja. Maar ik werk gewoon thuis hoor, maakt niet echt uit waar ik woon. Self employed FTW.
Nice. Online business?
Lambo of Rekt
pi_178566137
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Vroeger wel lokaal gewerkt hier overigens, heb een paar Nederlands en Engelstalige callcenters gehad (geen timeshare).
En nu? As ik vragen mag?
Vakman pur sang
  maandag 16 april 2018 @ 22:29:41 #258
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_178566160
Wtf is er hier allemaal gebeurd! Veel blabla weinig crypto! Ben mijn Spaans helaas redelijk “verloren” woon alweer 7 jaar in nl :(.

Ben toch wel nieuwschierig naar morgen... bedoel stel dat verge toch iets bekend gaat maken! :P
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_178566162
quote:
11s.gif Op maandag 16 april 2018 22:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nice. Online business?
Ja, aantal webwinkels, en help vaak bedrijven met het opzetten van grote projecten. Dan ben ik weer een paar maanden zoet, en doe ik zo'n beetje alles van het web development tot backend programming, maar ook de management van de marketing.
pi_178566179
Spaans in Spanje vond ik ook lastig om te begrijpen, in Midden-Amerika spreken ze tenminste niet zo snel. :P
pi_178566188
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 22:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

En nu? As ik vragen mag?
Zie hierboven. ;)
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:31:34 #262
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566205
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, aantal webwinkels, en help vaak bedrijven met het opzetten van grote projecten. Dan ben ik weer een paar maanden zoet, en doe ik zo'n beetje alles van het web development tot backend programming, maar ook de management van de marketing.
Netjes.
Lambo of Rekt
pi_178566211
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:30 schreef BadVlad het volgende:
Spaans in Spanje vond ik ook lastig om te begrijpen, in Midden-Amerika spreken ze tenminste niet zo snel. :P
Ja het is hier ook best een hondenaccent. Ik heb eerst Colombiaans geleerd, en daarna pas Spaans. :P Dan gaat het wel erg makkelijk af. Kan nu redelijk gemakkelijk zo'n beetje elk accent verstaan. Spaans dan, Catalaans enzo versta ik niet echt.
pi_178566220
Als jij daar blij van wordt lekker doen man!
Vakman pur sang
pi_178566296
Weet je waar ik blij van word? Niet werken, zuipen, en crypto sneller omhoog zien gaan dan ik 't uitgeef.
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:36:05 #266
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566326
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:35 schreef illusions het volgende:
Weet je waar ik blij van word? Niet werken, zuipen, en crypto sneller omhoog zien gaan dan ik 't uitgeef.
Ja, wie niet... tijd voor nieuwe ATH's, alles.
Lambo of Rekt
pi_178566349
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 22:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, wie niet... tijd voor nieuwe ATH's, alles.
M'n NAV krabbelt eindelijk weer een beetje omhoog. Zit gvd al maanden te HODL'en. Ging 2 maanden geleden even goed, en daarna weer door de helft gvd.
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:37:58 #268
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566363
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:37 schreef illusions het volgende:

[..]

M'n NAV krabbelt eindelijk weer een beetje omhoog. Zit gvd al maanden te HODL'en. Ging 2 maanden geleden even goed, en daarna weer door de helft gvd.
NAV ja? die heb ik van de hand gedaan nadat ik 3x was gegaan ermee, tijdje terug al. Is het nog wat, dat project?
Lambo of Rekt
pi_178566433
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

NAV ja? die heb ik van de hand gedaan nadat ik 3x was gegaan ermee, tijdje terug al. Is het nog wat, dat project?
Ik heb geen idee eigenlijk, ik volg het niet meer, alleen de koers. Het boeit me ook niet, ik doe het niet van de hand zonder winst, dus of kapot of lambo. :P
pi_178566539
Ik snap er echt geen KUT van waarom m'n internet 't ene moment gewoon normaal doet, en nu al een uur of 2 gewoon zwaar naar de tyfus is. Tis niet alsof er hier zoveel mensen wonen.
  maandag 16 april 2018 @ 22:45:33 #271
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178566556
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:45 schreef illusions het volgende:
Ik snap er echt geen KUT van waarom m'n internet 't ene moment gewoon normaal doet, en nu al een uur of 2 gewoon zwaar naar de tyfus is. Tis niet alsof er hier zoveel mensen wonen.
lekker boeiend
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:45:36 #272
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566558
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:45 schreef illusions het volgende:
Ik snap er echt geen KUT van waarom m'n internet 't ene moment gewoon normaal doet, en nu al een uur of 2 gewoon zwaar naar de tyfus is. Tis niet alsof er hier zoveel mensen wonen.
Endless ping ? verandert je latency tijdens die momenten?
Lambo of Rekt
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:45:54 #273
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566569
Wanneer komt MAN nou met die exchanges ffs.
Lambo of Rekt
  maandag 16 april 2018 @ 22:46:02 #274
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178566575
We zouden 16 april toch moen gaan?
pi_178566587
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:46 schreef leolinedance het volgende:
We zouden 16 april toch moen gaan?
is verschoven naar morgen...
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:46:37 #276
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566589
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:46 schreef leolinedance het volgende:
We zouden 16 april toch moen gaan?
Dat zij vlad ja, dus als dat niet zo is zal hij waarschijnlijk btc gaan betalen om ons te compenseren voor blij maken met dode mus :Y)
Lambo of Rekt
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:49:52 #278
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566665
quote:
quote:
$XVG partnership confirmed.🔥 Indian company called Stall no47. With CEO Radji. He owns one tea stall near Delhi market. Soon costumers will be able to pay with Verge. If internet works.
"If internet works" _O-
Lambo of Rekt
pi_178566674
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Endless ping ? verandert je latency tijdens die momenten?
Ja, gewoon enorme timeouts.

Zal wel weer wat aan de hand zijn, gelukkig fixen ze dat dan wel binnen een half jaar. :')

Laatst (vorig jaar) hield de straatverlichting ermee op. Net een week gefixt.
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:52:14 #280
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178566722
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 22:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, gewoon enorme timeouts.

Zal wel weer wat aan de hand zijn, gelukkig fixen ze dat dan wel binnen een half jaar. :')

Laatst (vorig jaar) hield de straatverlichting ermee op. Net een week gefixt.
Woon je dan in een pauperbuurt, of is het overal zo
Lambo of Rekt
pi_178567010
Jaja, het is 17 april. Helaas loopt de rest van de wereld achter op het oosten dus moet ik nog een hele dag wachten voordat de Verge announcement komt. Ik zie er serieus naar uit. Berge. Hahahahahaaaa
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 23:06:49 #282
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178567026
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:05 schreef kthxbye het volgende:
Jaja, het is 17 april. Helaas loopt de rest van de wereld achter op het oosten dus moet ik nog een hele dag wachten voordat de Verge announcement komt. Ik zie er serieus naar uit. Berge. Hahahahahaaaa
Verge gaat naar 50 usd vanmiddag.
Lambo of Rekt
pi_178567102
Ik hoop het ook
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 23:11:35 #284
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178567117
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:10 schreef metallicelmo het volgende:
Ik hoop het ook
Hebbie veel verge?
Lambo of Rekt
pi_178567157
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 23:11 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hebbie veel verge?
Heb wel wat liggen ja, ik twijfel alleen nog wat te doen. Ik kan me namelijk niet helemaal voorstellen dat een echt groot bedrijf als Amazon, Google of whatever met Verge in zee zou (willen) gaan. Ik hoorde van een Amerikaan dat morgen, de 17e, de deadline is van dat "tax season". Dat is toch wel toevallig
  maandag 16 april 2018 @ 23:14:39 #286
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178567166
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:05 schreef kthxbye het volgende:
Jaja, het is 17 april. Helaas loopt de rest van de wereld achter op het oosten dus moet ik nog een hele dag wachten voordat de Verge announcement komt. Ik zie er serieus naar uit. Berge. Hahahahahaaaa
Welke Verge announcement? Dat Sunerok een partnership heeft met de IRS die hij afbetaald heeft van z'n donaties?
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178567275
quote:
7s.gif Op maandag 16 april 2018 23:14 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Welke Verge announcement? Dat Sunerok een partnership heeft met de IRS die hij afbetaald heeft van z'n donaties?
Ja die ja haha, zou mij nog steeds niets verbazen
pi_178567293
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 22:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat zij vlad ja, dus als dat niet zo is zal hij waarschijnlijk btc gaan betalen om ons te compenseren voor blij maken met dode mus :Y)
Ik zit er blijkbaar een dagje naast. Morgen, 17 april, gaat het echt gebeuren.
pi_178567317
90% kans dat Verge zakt na de officiële aankondiging (zoals bij vrijwel iedere aankondiging).
En kan natuurlijk ook nog eens zijn dat de aankondiging tegenvalt of "uitgesteld" wordt.

Dus nu uitstappen, tenzij je er voor de hodl inzit.

Ik zit er sowieso niet in :P
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_178567408
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:23 schreef MaGNeT het volgende:
90% kans dat Verge zakt na de officiële aankondiging (zoals bij vrijwel iedere aankondiging).
En kan natuurlijk ook nog eens zijn dat de aankondiging tegenvalt of "uitgesteld" wordt.

Dus nu uitstappen, tenzij je er voor de hodl inzit.

Ik zit er sowieso niet in :P
Dat je het nog moet uitleggen ;(
Vakman pur sang
pi_178567434
Pantos ICO loopt binnen 2 dagen af. Ben benieuwd wat de ICO-prijs gaat zijn. Heb er wel slechts 15 LTC ingestopt.

Je kan je trouwens aanmelden voor een gratis airdrop van Pantos. https://pantos.io/
  maandag 16 april 2018 @ 23:31:58 #292
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178567438
Ik zag dat ik wat verge had verkregen via een paar Binance referrals. _O-

Net verkocht :)
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178567490
quote:
10s.gif Op maandag 16 april 2018 23:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dat je het nog moet uitleggen ;(
Ik doe dit voor het "ik heb het zo gezegd" momentje van morgen.

Ik leer nog wel van MzS :P
“We build too many walls and not enough bridges” - Donald Trump
pi_178567519
Morgen een fantastische dag hoe dan ook voor verge hodlers.
Of gigantisch falen of er gebeurd iets groots.
Of niets wat dan weer falen is na die gigantische hype die ze gecreëerd hebben.

Anyhow bis morgen.
Vakman pur sang
pi_178567529
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:37 schreef Lospedrosa het volgende:
Morgen een fantastische dag hoe dan ook voor verge hodlers.
Of gigantisch falen of er gebeurd iets groots.
Of niets wat dan weer falen is na die gigantische hype die ze gecreëerd hebben.

Anyhow bis morgen.
Je krijgt wel waar voor je geld.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 23:52:50 #296
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178567661
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik doe dit voor het "ik heb het zo gezegd" momentje van morgen.

Ik leer nog wel van MzS :P
Waar is die pikkenpijper?
Lambo of Rekt
pi_178567691
En het gekke is, volgens mij als het Verge nieuws tegenvalt, misschien gebeurt er dan alsnog niets omdat iedereen gaat ontkennen dat het slecht nieuws is. Anything can happen
pi_178567701
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:37 schreef Lospedrosa het volgende:
Morgen een fantastische dag hoe dan ook voor verge hodlers.
Of gigantisch falen of er gebeurd iets groots.
Of niets wat dan weer falen is na die gigantische hype die ze gecreëerd hebben.

Anyhow bis morgen.
alleen een partnership met het complete universum kan Verge nog redden na al die hype....
pi_178567711
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 23:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

alleen een partnership met het complete universum kan Verge nog redden na al die hype....
UNIVERSUM JAAA HAHAHAAA!
pi_178567725
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:55 schreef metallicelmo het volgende:
En het gekke is, volgens mij als het Verge nieuws tegenvalt, misschien gebeurt er dan alsnog niets omdat iedereen gaat ontkennen dat het slecht nieuws is. Anything can happen
en als het als een kaartenhuis inelkaar klapt dan schreeuwen om moord en brand...
net als de crypto broers en die Twenste BCC promoter..... "wij zijn er zelf ook ingetuind!" yeah right!
  Moderator / Redactie Sport maandag 16 april 2018 @ 23:59:14 #301
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_178567739
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 23:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

alleen een partnership met het complete universum kan Verge nog redden na al die hype....
En dat blijkt dan de scam te zijn ;(

Doet me denken aan een geniale film; now you see me _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 17 april 2018 @ 00:04:54 #302
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_178567796
We gaan moen
Lambo of Rekt
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')