abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178529514
registreer om deze reclame te verbergen
Zoals jullie van ons mogen verwachten gaan we jullie uitgebreid beschrijven hoe onze dag was, dus pak een bak koffie en ga er maar even voor zitten!

Beiden aangekomen bij de carpool in De Meern zat de stemming er al meteen in. Het nieuwe album van Waylon ging in de CD-player in de auto, starten maar! Oh maar wacht, als we nu gaan rijden zijn we een uur te vroeg.. laten we even een selfie maken 'van de verslaggevers', dan hebben we die maar vast en hoeft het niet meer als we straks zweterig en hysterisch zijn. Vierenveertig selfiepogingen later liepen de tranen van het lachen letterlijk over onze wangen en overwogen we op FOK! te melden dat we vandaag helaas niet verder zijn gekomen dan De Meern. Gelukkig voor jullie (en ons) hadden we toch één acceptabele en vertrokken we richting Amsterdam.

xPJFCqK.jpg

Onderweg kwamen we tot de conclusie dat het album écht fantastisch is, dat er meerdere kanshebbers voor het Eurovisie op staan – zelfs een paar die we niet bij DWDD hebben gehoord – maar waren we toch blij dat hij voor Outlaw in 'Em heeft gekozen wegens ánders en opvallend.

Aangekomen en geparkeerd onder AFAS Live. Op dat moment, nog voor twaalf uur, stonden er al buitenlandse fans met vlaggetjes bij de achteringang, hopend op een glimp van hun idolen. Die-hards!! De persregistratie was vanaf kwart over twaalf, dus eerst even iets gedronken en gegeten zodat we de kans op flauwvallen in de komende uren tijdens zo veel spannende ontmoetingen tot een minimum zouden beperken...
Bij de hoofdingang van AFAS Live zagen we al diverse cameraploegen en Wiwi William liep drukdrukdruk te bellen. Eenmaal binnen toonde iedereen van de pers zijn/haar ID aan de organisatie, er was tassencontrole en daarna door naar boven waar een zaal ingericht was voor het persgebeuren. Al snel herkenden we een dame en heer die één van onze favoriete reactievideo's hadden gemaakt over Waylon (Eurovoxx), we spraken hen aan en hadden er meteen twee bff's bij. Wát een heerlijke mensen. Toen we vertelden dat we best zenuwachtig waren voor wat er ging komen zei hij meteen “if you need ány help today, just say so and I will come and help you”. Eurovisiemensen onder elkaar, het is echt een warm bad.

c2dUpqg.jpg

Op het (kleine) podium heette Cornald alle pers welkom en daarna kwamen één voor één de artiesten oplopen om bij Cornald op het podium te gaan staan. Persoonlijk vonden we dat een wat awkward geheel, omdat de persmensen de handen vol hadden aan hun camera's en er dus amper applaus was bij het oplopen van de zwaaiende artiesten. Als laatste kwam Waylon op, mét hoed, stoere jas en leren handschoenen. Wegens plaatsgebrek (en om niet pal voor de anderen te gaan staan) nam hij zittend plaats op de rand van het podium. Lea Sirk (Slovenië) gilde iets, Cornald vroeg wat er aan de hand was en ze wees naar Waylon “I SEE HIM!!!! I'M SUCH A HUGE FAN, I LOVE HIM!'. Cornald zei iets over dat er nu al een ESF-loveduo was en Lea riep snel dat haar husband er vandaag ook bij was.
Daarna kwamen de welkomspraatjes van Marc Harbers, staatssecretaris van Justitie en Veiligheid – en vooral een écht groot songfestivalfan!! – en Jon Ola Sand, Executive Supervisor van het Eurovisie namens de EBU, die even netjes benadrukte dat er meerdere pre-party's zijn maar dat Eurovision in Concert echt de enige officiële is. Daarna was het tijd voor het nemen van groepsfoto's.

Hierna werden er op de verschillende sta-tafels bordjes geplaatst met de landennamen en nam de bijbehorende artiest plaats aan een tafeltje. Er was geen interviewschema dus alle pers stoof naar een bepaalde tafel toe en wij stonden daar op dat moment toch een beetje verloren van “euh, en nu, waar beginnen we”. Lichte paniek (bij Greys was de paniek iets minder licht) dus even uit de massa gestapt om adem te halen. Daar kwamen we de heerlijke René Romkes tegen, één van de organisatoren van EIC. Met een enthousiast “poesjeeeeee!” kwam hij kussen en een dikke knuffel geven, waarna Greys er weer helemaal tegen kon. Dus hop, aan de gang met het echte werk!

We besloten dat Waylon de hoogste prioriteit had uiteraard dus sloten we aan in de rij die daar stond. Terwijl we daar stonden viel ons al op, luisterend naar andere mensen die hem interviewden, hoe ontzettend spraakzaam hij was. Stel één vraag en je bent met zijn antwoord tien minuten verder. Wij houden ervan!! Ook opvallend was zijn warmte. Een dame die hem vóór ons interviewde was wat zenuwachtig waardoor haar hand met microfoon wat trilde. Hij pakte haar hand in zijn beide handen en praatte door. We verzuchtten “ahwwwww...”.
Inmiddels waren we in de wachtrij (die één meter naast Waylon was waardoor je alle andere interviews gewoon kon volgen) vergezeld door zowel Richard van de Telegraaf als Stefan van het AD. Uiteraard grepen we de kans om Stefan te informeren over het feit dat hij op het forum nou niet bepaald positief onthaald was met zijn steeds negatieve mening over het gekozen lied. “Jij bent toch Stefan van het AD?? Je ziet er eigenlijk best aardig uit maar echt iedereen bij ons op het forum is boos op je, vooral door de zelfmoordopmerking!”. Daar kon hij om lachen en hij legde uit dat hij wel vaker reacties krijgt op zijn andere stukken 'maar dat de Songfestivalmensen vaak toch het meest emotioneel reageren... tóch, Richard?'. Richard beaamde. Beide mannen waren overigens oprecht aardig als persoon en ik heb Stefan beloofd dat ook hier te melden. Bij deze.

Tijdens het wachten kwam Kristian Kostov voorbij lopen, Greys greep hem aan de mouw en trok hem aan het blonde Wilderskapsel richting Cee. “She is a fan! Can we take a picture?” OF COURSSSSSSE! Cee zat heerlijk te fangirlen en gilde hem toe dat hij haar favoriet was vorig jaar. Het jankmuiltje lichtte op en zei op z'n Kristians thankyouuuuuuuu.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jessica uit Australië stond inmiddels bij ons in het hoekje vrolijk haar gezicht te poederen, naar ons met haar kwast wapperend of we ook wat wilden. Greys stond inmiddels met de journaliste (of zo dacht ze...) voor zich te praten, dat die dame dit natuurlijk veel vaker deed maar wij best zenuwachtig waren maar gelukkig zijn de echte journalisten zo aardig tegen ons en blaaaaaaaaaaaaablablabla, waarna de dame rustig antwoordde dat ze daar niet stond als journalist maar gewoon hoorde hij het team van Waylon. Oh oké. :@

Het persteam van Waylon kwam zich verontschuldigen aan de wachtenden dat hij tussendoor wel éven wilde gaan roken. De rookruimte was aan de overkant van de gang dus hij zou snel weer terug zijn. Inmiddels stonden we al bijna een uur in de wacht en we begonnen te merken dat we weinig tijd over zouden houden voor de overige deelnemers maar we móesten en zouden Waylon spreken.

EN TOEN WAS HET ZO VER.
Eerst jubelden we als ware fangirls (wég was ons serieuze 'wij zijn van de pers'-hoofd) dat we van het forum kwamen en dat de reacties hier – toen bekend werd dat het Outlaw in 'Em zou worden – echt heel positief en blij waren. We stonden heerlijk door elkaar te tetteren hoe enthousiast iedereen is over het lied, waarna hij grinnikend opmerkte dat wij hier op het forum misschien niet echt zijn (doelend op het Dotannieuws van die ochtend met de 'fake fans') waarna Cee zei 'ja klopt we zijn eigenlijk allemaal dood' waarop Waylon “DOOT-an” riep en hard moest lachen. Het ijs was gebroken! Oh ja, vragen hadden we ook nog..

[letterlijk uitgetypte opname]

Normaal zijn de reacties op het forum elk jaar op de inzending nogal gemengd, de ene helft vindt het geweldig en de andere helft mwah. Dit is eigenlijk voor het eerst dat er zo massaal blij gereageerd werd op het gekozen lied en er waren mensen die zeiden 'zelfs als hij hiermee laatste wordt zijn we nog trots op deze inzending'. Had jij dat gevoel bij dit lied ook, koos je het daarom?
Nou was een beetje mijn.. mijn.. nou ja ik wil niet zeggen dilemma maar het was een beetje een ding. Ik dacht ik wil daar héél graag nog een keer naar toe en ik wil heel graag proberen daar een kléin beetje nieuwe adem, wat nieuw leven te blazen in het songfestival. Weet je, er zijn bepaalde dingen gewoon nog nooit gedaan daar en dat is onder andere wat ik ga doen en het is maar de vraag of dit überhaupt nog een keer gedaan gaat worden. Het is zo'n specifieke muziekstijl waar je wel mee opgegroeid móet zijn om het geloofwaardig te kunnen brengen. En dit is het enige.. nou ja niet het enige.. dat ik kan, dit is het enige dat van nature echt in me zit. Er zijn andere liedjes op de plaat die misschien ook geweldig daar hadden kunnen werken, maar dat zijn dan gewoon mooie liedjes en dit is nét effe anders. Weet je wat ik bedoel, hier gaan mensen naar luisteren en kijken met éven meer aandacht. Even zo van 'wat is dit precies en wat kunnen we hiermee'.

Wij zeiden in de auto bijvoorbeeld ook liedje 5 van je album, Home, had ook heel goed gepast op het Songfestival, maar bijvoorbeeld Duitsland heeft ook 'een mooie ballad' en..
JA!
En kijk, wat je ziet de afgelopen jaren bij het Songfestival is dat er een bepaalde verandering lijkt te zijn gekomen. Als je kijkt naar de nineties en een deel van de zero's.. er waren best een hoop gekken joh! Dat je echt denkt van maar het was ooit zo'n mooi festival en daar zat toen ook heus weleens een gekkie tussen en een keer een gek liedje, maar over het algemeen waren het allemaal vroeger wel mooie liedjes en mooie tekst en klonk het altijd goed en fatsoenlijk. En ik wil nu het daar weer wat meer terug naar lijkt te gaan echt weer iets toevoegen. Dat vind ik eigenlijk het belangrijkste, of we nou winnen of niet, als je echt iets toevoegt heb je ook iets gewonnen.

Onze users hadden uitgevogeld via de Instagram van je documentaire-maker dat jullie in Spanje zijn geweest. Hebben jullie daar een clip opgenomen?
JA!
En komt 'ie binnenkort uit..?
Er komt binnenkort een clip voor Outlaw in 'Em uit ja.
Komt 'ie al snel?
Dat zal wat meer richting het songfestival zijn.
We hebben uit zitten pluizen aan de hand van de plaatsnaam wat daar allemaal is, een western dorp en een woestijn en..
Hahaha! Fans zijn ongelofelijk. Echt, die weten nog meer van mezelf dan ik! :D

Oh wat we ook nog graag willen weten, op de tape staat een tweede stem. Hoe ga je dat straks live oplossen of ga je die weglaten?
Nee nee nee er gaat een zanger mee en die gaat dat gewoon live zingen.
En die staat straks achter het podium?
Ja!

Cornald had het gisteren bij Tijd voor MAX over je act, dat hij daar niks over mocht zeggen maar dat het anders wordt dan iedereen waarschijnlijk denkt. Want Waylon houdt van verrassen.
Ja zeker. Nou laat ik het zo zeggen... de muziek die ik maak daar hoort bij de mensen een soort gedachte achter van 'daar hoort dát bij'. En dat is de reden dat deze muziek nooit écht heel erg gelukt is in Europa en vooral ook in Nederland, er is toch een beeld bij van een beetje cowboytje en indiaantje spelen.. Cee: “en line dancing”.. PRECIES! Nou, dát hele ding... ik wil de muziek in ere houden maar ik wil die hele lifestyle eromheen toch een beetje een andere invloed geven. Want dat kan gewoon, dat misstaat absoluut niet. Dus dát ga je straks terugzien in Lissabon.
Met of zonder hoed...?
Ehhhhhhhhhhh... ehhhhh, ik dénk dat ik een hoed ga dragen. Maar ik ben daar serieus nog niet uit.

Dé wenkbrauw. Close-up. Toen...
HAHAHAHAHA!
dat was wel een dingetje hoor. Dat gifje dat komt na jaren nu nog steeds voorbij op het forum. Gaat Hans weer zorgen voor weer een paar van die goede close-ups?
Weet je wat het mooie is tussen Hans en ik... we hebben dat de vorige keer dus ook gehad, toen deden we een repetitie en na de eerste repetitie kwam Hans naar me toe en zei (hier zet Waylon een Belgisch accent op) “alléééé... dat doettegij van nature he, da's helemaal mooi en te gek he, uw blikken in de camera” dus dat is echt a natural thing. Ik ga niet extra lachen enzo. Tuurlijk speel je met het gegeven dat je wel iets doet, maar in eerste instantie komt dat dus van nature en daarna ga je het er eventueel inhouden als het tijdens een repetitie opvalt dat een bepaalde blik het toevallig heel goed doet.
Maar Hans gaat wel weer zorgen voor een paar echt flinke close-ups dus dit jaar?
Ja tuuuuuuurlijk! Tuurlijk.
Want wij vonden de lock and loaaaad blik al wel erg goed..
HAHAHAHA!

(Intussen is de rij achter ons wel heel erg lang en wij staan hier nog steeds te kletsen)

Even kijken, hadden we nog een vraag die we echt moeten vragen...
Persdame van Waylon: nou eh die had eigenlijk dan al wel gevraagd moeten zijn want het duurt al best eh...
Waylon: “ahhhhhhhh joh, niet zo van dat eh....”

Nou weet je wat, wil je dan alleen nog even met ons op de foto?
Tuurlijk!

4spAl6N.jpg

Daarna wensten we Waylon heel veel succes in Lissabon, vertelden dat we daar ook heen gaan en hij zei dat het daar gewoon supergezellig gaat worden en hij bedankt ons voor het leuke interview.

Even he... wat een écht mens is het. Waylon komt echt geen seconde 'fake' over, niet tijdens andere interviews en ook niet bij ons. Totaal niet. Geen greintje. Hij vertelt zó vol passie over zijn muziek en over het songfestival en luistert oprecht naar wat mensen te zeggen hebben, stelt mensen heel erg op hun gemak en je kunt gewoon géén hekel aan de persoon Waylon hebben zelfs niet als je je best zou doen. Integendeel. Zo op deze dag van heel dichtbij voel je echt de warmte die van hem als persoon uitgaat. Stoer uiterlijk en een héél klein hartje, voelt zich niet beter dan de mensen die hem interviewen, heeft voor iedereen heel veel aandacht.
Toen de man van Eurovoxx hem interviewde (deze Engelse meneer had een gewéldige reactievideo gemaakt toen het nummer van Waylon net uit was) bedankte Waylon hem uit zichzelf na het interview voor z'n supertoffe reactievideo. Dat soort attente dingen, hem even bedanken voor z'n positiviteit. De man glunderde van top tot teen en is nu alleen nog maar meer fan. Zo doe je dat!

Inmiddels was er van de twee uur perstijd nog maar een half uurtje over... en overal leken rijen te staan. Vooral bij Netta (Israël) en Equinox (Bulgarije). Oh wacht meisje Litouwen zit alleen, Ieva Nogwat! Dat lieve meisje. Kom we gaan! Haar manager glunderde toen we naar hen toe kwamen en gaf ons met gelukzalige lach een button met de vlag van Litouwen. O+

It is not your first time here in The Netherlands, because of the Junior Song Contest.
Hahaha, that was way back!
Do you have any memories of that, our country and the experience?
I remember that there were a lot of children, hihi, a lot of music and I remember that we were skiing in Rotterdam, because it was winter time, and I didn't care about Eurovision actually. You know I was a child, and for me it was like 'oh how nice, I am in a foreign country!
You performed once with a former winner of Eurovision. Dima Bilan. Did he give you any tips? Not that he knew by that time that you were going to be in the big contest, but..
He didn't know anything about me and he was not communicating that much... but I remember his smile, his perfume and I remember that I said something about that to him. And I remember that he had a very expensive microphone and I didn't. But he was very cute.
There is a Lithuanian version of your song and an English version. You will perform the English version on the stage in Lisbon?
Yes but at the end we will sing some lines in Lithuanian. And IF I will win the finals and will win Eurovision... then I will do it in Lithuanian.
Does the song have a strong personal meaning to you?
Yes! The most important thing for me to achieve when I'm old is that my marriage will be nice, because nowadays it is so diffucult to be in marriage and relationships because everything is changing and we are rushing, and we're fighting so much, but I think the most important thing is love and we need to work on it. It doesn't matter if it is a husband, or colleague or just a friend, the most important message of this song is that erhm.. that we need to have that person, not to be alone.
Waylon, the Dutch singer, sings about the fact that everybody has a little outlaw in them. Do yóu have a little outlaw in you?
What does it mean, outlaw..?
Like a little rebel.
You mean like a wild thing? Of course I have, and you can see this in my home where I am fighting with my husband hahaha! (note van de redactie: dit is de tweede keer dat ze begint over fighting with her husband, gaat dat wel goed daar thuis...?)
You have been to some other pre-party's. Who is your favorite? As a person, not as a song.
I reaaaaaaaally like Switserland. And I really like Ireland. And I really love Spain and I really love France and... there are so many nice people this year.

We bedankten de lieve Ieva, hebben haar succes gewenst in Lissabon en maken ons nog steeds een beetje zorgen omtrent het huiselijk geweld in Litouwen...

Goed, nog een paar minuten perstijd te gaan. Nog steeds overal rijen. Oh wacht daar is Cornald. Heel even aanspreken. We hadden wat vragen over de commissie. Hij hield het allemaal heel erg netjes en gaf aan dat hij wel heel erg is van de echte muzikanten/artiesten met eigen nummers. Hij was heel erg aardig, liet helaas niet heel veel opvallends los, behalve
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
VANJA! We moeten nog naar Vanja, onze humoristische held van Montenegro met z'n hilarische droge tweets.
Dit werd een heel bijzonder interview. Je krijgt niet één serieus antwoord van deze man :D

Vanja, can you tell us in short what your song is about?
It is a shitty song.
With shitty lyrics.
That is why I don't sing in English because now nobody will notice it is a shitty song. With shitty lyrics.
(vijf minuten tranen met tuiten lachen, hij zelf ook om zijn eigen grap, de manager gebaart iets van 'sorry hoor meiden maar zo is hij nou eenmaal)
What will your act look like in Lisbon?
Act....? Erhm. I don't have an act.
They bought me a plane ticket to Eurovision and I was like YAY and I have no clue what I will be doing there yet.
You have been to all the pre-party's, wha...
Yes! I told my wife you have to take care of the kids, I am going to party's! Ha! Bye, I am going to the party's!
(manager ligt helemaal dubbel, Vanja zelf vindt het interview ook heel goed gaan)
Vanja do you have a little outlaw in you?
A little? I am all outlaw. Well maybe a fewwwww good things but, yeah outlaw!

Daarna gingen we met hem op de foto. Omdat we hem zo leuk als persoon vinden kusten we hem van beide kanten op de wang op de foto en nam de manager die foto met onze telefoon. Vanja riep meteen dat het ook even met zijn telefoon moest want “YEAH A KISSING PICTURE FOR MY WIFE AT HOME!”

7qMFKwj.jpg

We plaatsten daarna deze foto op de ESF-Twitter en deze werd kort daarna al geretweet door Vanja met een hartje erbij en een opmerking die we niet echt vertaald krijgen maar kennelijk vond hij het leuk. En z'n landgenoten tweetten het ook met 'oh look he dóes have fans' :D

En toen kwam het moment al dat we de zaal liefdevol werden uitgeveegd door de crew. Twee uur vliegen voorbij en dan heb je maar drie mensen echt gesproken. We hebben in de gang staan verzuchten dat dit nog wel tien uren had mogen duren, zo leuk was het! En iedereen was écht heel aardig. (Behalve de Finse dame, werd ons ingefluisterd door bronnen. En dan vooral haar manager...) Dus niet zo erg dat we die overgeslagen hebben zullen we maar zeggen.

Daarna hebben we in de Ierse Pub aan de overkant – waar keiharde ESF muziek uit de speakers schalde – even lekker wat gedronken en gewacht op de andere ESF-ers die 's avonds mee naar het concert zouden gaan. Toen we daar met de groep stonden, met leuke mensen, een drankje, dansend op de ESF-muziek zei ik 'het klinkt misschien raar maar IK BEN NU ZO GELUKKIG, nu op dit moment'. En het wás ook zo. Wat heeft het hele ESF en alles eromheen toch een zalige sfeer. We genoten ons een ongeluk en dan was het concert nog niet eens begonnen.
We zagen al een enorme rij vormen voor de ingang van Afas, sommigen hebben vijf uren in de rij gestaan. Onze groep besloot dat we achteraan wilden staan omdat we dan meer ruimte hadden om te dansen en om gemakkelijk wat te drinken te kunnen halen (en te plassen...)

Over het concert kunnen we kort maar krachtig zijn (en er komen vast nog heel goede video's van want er waren een aantal enórme camera's van de organisatie zelf), wat was deze jubileumlocatie goed en vooral het geluid! Het zag er zo goed als uitverkocht uit, het was echt druk, ontzettend gezellig. Het voorprogramma werd verzorgd door Franklin en Maxine die een uitstekende en leuke eurovisiemedley zongen en heel hard werden toegejuichd door het publiek. Cornald en Edsilia presenteerden het concert erg leuk en grappig. Alle deelnemers kregen veel applaus en de sfeer was echt geweldig. Het slotakkoord was voor Waylon, die deze keer 'de man van de tweede stem' naast zich had staan met een gitaar. Het klonk echt beter dan ooit! Op de achtergrond dachten we kleine stukjes uit z'n nieuwe clip te ontdekken omdat je af en toe een stukje woestijn leek te zien. Wat een geweldig optreden, wat een geweldig concert!

v9WRazw.jpg

Mensen, Cee en ik gaan de rest van de zondag even bijkomen van de heerlijke dag gisteren en we hopen dit elk jaar te kunnen en mogen doen.
We willen de organisatie van EIC bedanken dat we hiervoor uitgenodigd waren en voor de goede verzorging en geweldige organisatie van dit fantastische en grootse evenement. En de ESF-ers die naar het concert kwamen, bedankt voor echt een zálige avond met jullie! Hier kunnen we nog heel erg lang van nagenieten.

We hopen dat jullie genoten hebben van het verslag, als jullie nog vragen hebben horen we het graag. Even belangrijk over de foto's die zo nog in dit topic volgen: in de zaal waar de persdingen waren was één ding niet helemaal handig geregeld. De hele zaal hing vol met spots met ROOD licht. Dat kan je ook zien aan de video's van andere interviewers, je ziet bijna alleen maar interviews met Waylon met knalrood licht. Zonde. Maar dat zie je dus ook terug op onze foto's, het was bijna niet te doen om met dat licht enigszins fatsoenlijke foto's te maken. We hopen op jullie begrip en dat het jullie gewoon om de indruk gaat en ons willen vergeven voor het feit dat wij uiteraard geen professionele fotografen zijn maar gewoon ons best deden ;)

Dankjewel voor het lezen! w/

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 15-04-2018 21:54:18 ]
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 13:10:30 #2
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_178529590
Ja, het verslag is er *O*
Nu lezen :Y
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 15 april 2018 @ 13:13:27 #3
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178529632
Chickies.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178529739
registreer om deze reclame te verbergen
Ben nog aan het lezen, maar word al heel blij van wat Waylon over de staging zegt _O_
  zondag 15 april 2018 @ 13:20:50 #5
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_178529774
Wat heerlijk om dit terug te lezen Greys en Cee! Met name tof om te lezen hoe Waylon zichzelf is en vol bezig is met het songfestival. Ik ben ontzettend benieuwd nu naar de staging na al die teasers. Dat die de camera weer gaat pakken is in ieder geval duidelijk.

En die Vanja, wat een held! :')

En wat een leuke foto's! Leuke meiden zijn jullie zo te zien :D
pi_178529811
Waylon heeft in andere interviews ook diverse keren benadrukt dat de act 'SEXY, cool en.. ánders' wordt!
Koutist in opleiding.
pi_178529842
registreer om deze reclame te verbergen
Super leuk om te lezen _O_

Lea van Slovenië is wel echt fan he _O- O+
  zondag 15 april 2018 @ 13:25:18 #8
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_178529855
Leuk om te lezen.
Bedankt voor alle moeite die je jullie erin stopt :)
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  zondag 15 april 2018 @ 13:26:13 #9
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_178529880
Tof verslag! ^O^ *O*
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 15 april 2018 @ 13:26:15 #10
467241 lashatumbai
russia goodbye
pi_178529881
quote:
14s.gif Op zondag 15 april 2018 13:22 schreef Greys het volgende:
Waylon heeft in andere interviews ook diverse keren benadrukt dat de act 'SEXY, cool en.. ánders' wordt!
giphy.gif
pi_178529943
Prachtig verslag _O_
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_178529984
Vertaling van de Vanja-tweet: 'mijn Ivana is trots!' Dan zal Ivana zijn vrouw wel zijn.
pi_178530079
Wauw, wat leuk geschreven! Heel tof!
  zondag 15 april 2018 @ 13:36:09 #14
2681 Dave
···········
pi_178530112
Leuk verslag meiden!
:o)
pi_178530118
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 13:30 schreef Wuwwa het volgende:
Vertaling van de Vanja-tweet: 'mijn Ivana is trots!' Dan zal Ivana zijn vrouw wel zijn.
Ah mooi :D
Koutist in opleiding.
pi_178530120
Heel leuk!! *O* ^O^ Jullie hebben ook echt goede en leuke vragen gesteld. Leuk om op deze manier nog meer te weten over de deelnemers.
pi_178530134
Dank jullie voor de leuke reacties.

Wat wel echt duidelijk werd is dat we weinig tot geen countrythema in de act gaan zien dus.
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 13:38:03 #18
87554 Cee
Welluk?
pi_178530147
Jongens ik heb fotopoststress, dus heb even geduld, er komen foto's aan, maar deze fotopostdigibeet moet even uitvogelen hoe dat ook alweer gaat. :')
pi_178530150
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 13:37 schreef Greys het volgende:
Dank jullie voor de leuke reacties.

Wat wel echt duidelijk werd is dat we weinig tot geen countrythema in de act gaan zien dus.
Dat vind ik heel positief, daar hoopte ik al stiekem op :D Heb er ook echt wel vertrouwen in dat de staging tof is. En dan wordt dat contrast met die muziekcafé video heeeel groot ^O^
pi_178530215
Supertof! Leuk interview. En dat vond-ie zelf blijkbaar ook. Gaaf :D

Heldinnen w/ *O*
  zondag 15 april 2018 @ 13:42:37 #21
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_178530226
Ah leuk Krees! En je moment van ultiem geluk is tussen alle regels door te lezen! ❤👍
Heerlijk verslag dames!😁
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  zondag 15 april 2018 @ 13:42:59 #22
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_178530230
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 13:38 schreef Cee het volgende:
Jongens ik heb fotopoststress, dus heb even geduld, er komen foto's aan, maar deze fotopostdigibeet moet even uitvogelen hoe dat ook alweer gaat. :')
Neem je tijd ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 15 april 2018 @ 13:43:44 #23
87554 Cee
Welluk?
pi_178530248
Het is gelukt hoor, hier komen wat foto's aan! Ik bouw het rustig op. Eerst wat van de algemene setting. Die bestond uit een podiumpje aan de ene kant van de zaal en in de BLOEDRODE hoerenverlichting een gezellige ambiance van tafeltjes alwaar de heren en dames artiesten later aan plaats zouden nemen. Sommigen bleven netjes op hun plek, anderen liepen steeds rond (mevrouw Malta deelde een tafel met Waylon maar die stond misschien te veel in de weg van de wachtrij dus die was nooit bij haar bordje te bekennen). :P

De setting van de pers-schavotten. Waylon's tafel stond achterin, achter dat hysterische bloemstuk
D2jR6I1.jpg
Een eclatante selectie tafelbordjes
At0GETB.jpg
Aan de muren loeigrote handen
oPpVJV0.jpg
pi_178530256
Oh wij hadden dus geen tijd meer om naar die blauwe video te vragen. Maar aangezien we goed op konden schieten met Richard van de Telegraaf en hij na ons moest zou hij het voor ons vragen. En ook voor grazz vragen of de 'HUHHHH' er in Lissabon ook in komt in het lied.

's Avonds tijdens concert zagen we Richard weer en hij had het gevraagd en toen hij hem naar die ene blauwe clip vroeg had Waylon gezegd 'welke clip..'. Dus dat zegt genoeg.
En de HUH moest ie om lachen maar die komt erin. :P
Koutist in opleiding.
pi_178530267
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 13:42 schreef Ingetje79 het volgende:
Ah leuk Krees! En je moment van ultiem geluk is tussen alle regels door te lezen! ❤👍
Heerlijk verslag dames!😁
:D O+
Koutist in opleiding.
pi_178530274
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 13:43 schreef Cee het volgende:
Het is gelukt hoor, hier komen wat foto's aan! Ik bouw het rustig op. Eerst wat van de algemene setting. Die bestond uit een podiumpje aan de ene kant van de zaal en in de BLOEDRODE hoerenverlichting een gezellige ambiance van tafeltjes alwaar de heren en dames artiesten later aan plaats zouden nemen. Sommigen bleven netjes op hun plek, anderen liepen steeds rond (mevrouw Malta deelde een tafel met Waylon maar die stond misschien te veel in de weg van de wachtrij dus die was nooit bij haar bordje te bekennen). :P

De setting van de pers-schavotten. Waylon's tafel stond achterin, achter dat hysterische bloemstuk
[ afbeelding ]
Een eclatante selectie tafelbordjes
[ afbeelding ]
Hoerenverlichting _O- _O-
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 13:47:00 #27
345170 Roger_Epiales
Witte vleugels Zwarte vleugels
pi_178530305
Mooi verslag! *O*

Foto's zijn ook goed, ondanks de 'hoerenverlichting'. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_178530334
:D leuk verslag!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zondag 15 april 2018 @ 13:49:49 #29
87554 Cee
Welluk?
pi_178530336
Podiumpresentatie! Alle pers opstellen in rijen van 5 en praatjes aanhoren, plaatjes schieten en milde applausjes geven voor de Helden van 2018. Cornald warmt ons alvast op.

u5xGdkV.jpg

Tromgeroffel...
pi_178530343
Heerlijk verslag en ik heb een paar van jullie in het kort gezien. Maar jullie zijn leuk, volgende keer langere meeting ^O^ .

En oh ja, zei Cornald iets negatiefs over OGENE, of liet het door een bepaalde blik merken.

En Waylon klonk super, mooi ook met de achtergrond zanger en achtergrond.
Life can be a bitch, so like it..
pi_178530371
Wat een heerlijk verslag Cee en Greys, jullie mogen dit elk jaar doen O+ O+ O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_178530418
Wat betreft de hoed.

In één van de video’s zei Waylon dat ze volgende week nog een repetitie hebben voor Lissabon. Dikke kans dat ze het een keer met en zonder hoed oefenen...

Aan de ene kant heeft het iets ‘eigens’ en herkenbaars. Dat de recap aan het eind van avond voorbij komt en het kijkersvolk denkt: ‘o ja die met die hoed.’ Aan de andere kant zie je zonder die hoed zijn hoofd beter en zijn haar - en als dat een beetje lang is en wild zit, dan past dat ook goed bij het nummer. :+
pi_178530502
Leuk verslag meiden! :D
Het was heel gezellig gisteren met jullie en de rest van de fokkers! *O*
  zondag 15 april 2018 @ 14:04:07 #34
87554 Cee
Welluk?
pi_178530571
All the way from Australia, it's Jessica Mauboy! Met rechts van haar Eugent Bushpepa (hihi, bushpepper) van Albanië.
Wy1b8E0.jpg

Cesár Sampson (mrrowwrr) van Oostenrijk (rechts) en ALEKSEEV uit Wit-Rusland voegen zich bij de eerste artiesten en wachten de rest op en het houdt niet op niet vanzelf, het podium wordt steeds voller.
ooyLhjn.jpg

Het podium is pas écht een feest als onze favoriete Montenegrijn Vanja Radovanovic er is geweest. Hij kijkt hier nog niet zo vrolijk maar dat komt omdat hij ons hier nog niet heeft ontmoet en alles is shitty. Gelukkig is SuRie uit het Verenigd Koninkrijk er om hem een beetje op te beuren.
2g79azp.jpg

Topfavoriet Netta uit Israël is haar fabulous self en vertelt Cornald wat over een clip op YouTube waarop kinderen uit Uganda dansen op haar nummer 'Toy', en hoe mooi ze dat vindt. Haar volgende clip gaat ze daar opnemen.
uyMW9S9.jpg

Als de hele meute bijeen is wordt de gastheer er bij geroepen: WAYLON! Hij mag nog wat zeggen en dan gaat hij er ook efkes bij zitten, blijft per slot van rekening een ouwe man hè.
KWl4BgU.jpg
e3UyMMw.jpg
AkrnVQu.jpg
Hier staat Cornald een fangirlende Lea Sirk te interviewen. Ik geef haar geen ongelijk.
joRG282.jpg
pi_178530612
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 13:54 schreef Zen90 het volgende:
Wat betreft de hoed.

In één van de video’s zei Waylon dat ze volgende week nog een repetitie hebben voor Lissabon. Dikke kans dat ze het een keer met en zonder hoed oefenen...

Aan de ene kant heeft het iets ‘eigens’ en herkenbaars. Dat de recap aan het eind van avond voorbij komt en het kijkersvolk denkt: ‘o ja die met die hoed.’ Aan de andere kant zie je zonder die hoed zijn hoofd beter en zijn haar - en als dat een beetje lang is en wild zit, dan past dat ook goed bij het nummer. :+
Dat hoorde je ook terug in de interviews dat hij alles tot in detail regelt maar dat ie qua hoed er écht nog niet uit is. Dat zei hij niet om vaag te doen maar omdat ie het écht nog niet weet.

Wel hoe de act wordt. Wel wat ie aan doet verder. Alleen de hoed twijfelt hij nog.

Cornald zei ons trouwens in ons gesprekje met hem toen we hem vroegen naar wat hij weet over de act 'Vergis je niet, Waylon laat echt NIETS aan het toeval over. Maar dan ook echt níets. Hij is alles tot in detail aan het regelen. ALLES. Hij is er heel erg mee bezig. En dat vind ik zo goed.'

(Hij zei nog net niet 'in tegenstelling tot Trijntje' maar hij is echt héél tevreden met z'n doordachte professionele aanpak)
Koutist in opleiding.
pi_178530629
Cee, wat een heerlijke foto's en bijschriften :D Ik beleef het helemaal nog een keer _O_
Koutist in opleiding.
pi_178530807
Jeetje, ja wat een dilemma. Die hoed.
Voor zowel met als zonder zijn goede argumenten te bedenken.

Neem aan ze idd heel goed naar de repetitiebeelden gaan kijken en dan de beslissing nemen. Zolang hij zich er maar goed bij voelt. En wij staan er sowieso achter, wat het ook gaat worden. Juist omdat over alles zo goed wordt nagedacht.
pi_178530817
^O^ _O_ ^O^
pi_178530911
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:06 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat hoorde je ook terug in de interviews dat hij alles tot in detail regelt maar dat ie qua hoed er écht nog niet uit is. Dat zei hij niet om vaag te doen maar omdat ie het écht nog niet weet.

Wel hoe de act wordt. Wel wat ie aan doet verder. Alleen de hoed twijfelt hij nog.

Cornald zei ons trouwens in ons gesprekje met hem toen we hem vroegen naar wat hij weet over de act 'Vergis je niet, Waylon laat echt NIETS aan het toeval over. Maar dan ook echt níets. Hij is alles tot in detail aan het regelen. ALLES. Hij is er heel erg mee bezig. En dat vind ik zo goed.'

(Hij zei nog net niet 'in tegenstelling tot Trijntje' maar hij is echt héél tevreden met z'n doordachte professionele aanpak)
Hier word je toch echt ontzettend blij van _O_ _O_
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 14:21:41 #40
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_178530916
Wat cool :D
Jammer dat de tijd dan zo snel voorbij gaat dat je eigenlijk nauwelijks mensen hebt kunnen interviewen _O-
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  zondag 15 april 2018 @ 14:22:48 #41
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_178530943
Superleuk zeg :D Thanks voor het leuke verslag!
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_178530947
Goed gedaan hoor. Leuk verslag en leuke foto's.
Dank je
pi_178530964
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:21 schreef Moira. het volgende:
Wat cool :D
Jammer dat de tijd dan zo snel voorbij gaat dat je eigenlijk nauwelijks mensen hebt kunnen interviewen _O-
Voor ons en voor hier op het forum was Waylon echt het belangrijkste en we zijn achteraf blij dat we veel tijd aan hem 'kwijt' waren. Want het was het waard :Y
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 14:26:42 #44
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_178531015
Maar hoe zijn jullie hier nu precies terechtgekomen eigenlijk?

[ Bericht 57% gewijzigd door Greys op 15-04-2018 14:50:14 ]
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
  zondag 15 april 2018 @ 14:29:05 #45
276822 Monopoly
Ik eet gehaktballen
pi_178531062
Leuk gedaan! ^O^
Ik ook.
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 14:31:40 #46
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_178531112
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Voor ons en voor hier op het forum was Waylon echt het belangrijkste en we zijn achteraf blij dat we veel tijd aan hem 'kwijt' waren. Want het was het waard :Y
True O+
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 14:32:42 #47
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_178531132
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:26 schreef Guanabana het volgende:
Maar hoe zijn jullie hier nu precies terechtgekomen eigenlijk?
Nou was dit een toevalligheidje dat specifiek Greys betrof, maar FOK! als website krijgt regelmatig persaccreditaties om ergens verslag van te komen leggen, hoor :Y

[ Bericht 12% gewijzigd door Greys op 15-04-2018 14:50:50 ]
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  zondag 15 april 2018 @ 14:32:50 #48
236849 CrashO
Omelette du baguette
pi_178531135
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:26 schreef Guanabana het volgende:
Maar hoe zijn jullie hier nu precies terechtgekomen eigenlijk?
Frontpage is gewoon een nieuwsmedium. Staan regelmatig repo's op van concerten, festivals, events, etc. Daar kan Fok! gewoon lui heen sturen met perskaart.

*edit*
Gesniped door Moira ;(

[ Bericht 9% gewijzigd door Greys op 15-04-2018 14:51:31 ]
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 14:33:31 #49
351614 crew  ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_178531149
Cee. _O_ _O_ _O_ _O_
Greys _O_ _O_ _O_ _O_
Waylon _O_ _O_ _O_ _O_
Vanja. _O- _O- _O- _O-

Genoten van het verslag dames. :D
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  zondag 15 april 2018 @ 14:34:28 #50
87554 Cee
Welluk?
pi_178531167
Ik ga nu even een bonkende hoofdpijn wegrennen en mijn huis stofzuigen en dan komen straks nog meer foto's dus watch this space!
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 14:34:44 #51
351614 crew  ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_178531171
Komt trouwens toch ook wel een berichtje op de frontpage om jullie verslag te promoten he?
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_178531250
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:26 schreef Guanabana het volgende:
Maar hoe zijn jullie hier nu precies terechtgekomen eigenlijk?
FOK is gewoon een nieuwsmedium. En als onderdeel daarvan is ESF toch wel het enige Nederlandse songfestivalforum waar iedereen terecht kan en alles al maanden besproken wordt.

We zijn er namens FOK twee keer eerder geweest (in de jaren van Sieneke en de 3Js) en dit jaar kreeg ik van een van de organisatoren een appje of we toch zeker ook wel weer kwamen? Dat ie onze accreditatie-aanvraag nog niet had gezien en ons er gewoon bij wilde hebben. Dus een persoonlijke uitnodiging. Heel tof ^O^

[ Bericht 7% gewijzigd door Greys op 15-04-2018 14:54:08 ]
Koutist in opleiding.
pi_178531358
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 13:54 schreef Zen90 het volgende:
Wat betreft de hoed.

In één van de video’s zei Waylon dat ze volgende week nog een repetitie hebben voor Lissabon. Dikke kans dat ze het een keer met en zonder hoed oefenen...

Aan de ene kant heeft het iets ‘eigens’ en herkenbaars. Dat de recap aan het eind van avond voorbij komt en het kijkersvolk denkt: ‘o ja die met die hoed.’ Aan de andere kant zie je zonder die hoed zijn hoofd beter en zijn haar - en als dat een beetje lang is en wild zit, dan past dat ook goed bij het nummer. :+
Ik moest wel lachen, toen iedereen op het laatst op het podium stond.
Zag ik veel hoedjes, volgens mij ook van Zwitserland (die ik overigens toch niet zo slecht vond).

Waylon liep als baasje het eerst van het podium af :)

Ik hou wel van zijn attitude.
Life can be a bitch, so like it..
pi_178531376
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:45 schreef ato het volgende:

[..]

Ik moest wel lachen, toen iedereen op het laatst op het podium stond.
Zag ik veel hoedjes, volgens mij ook van Zwitserland (die ik overigens toch niet zo slecht vond).

Waylon liep als baasje het eerst van het podium af :)

Ik hou wel van zijn attitude.
Hij was wel heel respectvol naar de andere deelnemers. Ook op het concert, voor iedereen klappen toen ze weer het podium opkwamen. Netjes.
Koutist in opleiding.
pi_178531412
De Dotan-grappen van Waylon :D
pi_178531423
Wel dat vond ik ook, hij laat een lieve kant zien en een soort van zelfverzekerdheid.
Vind ik leuk. Hij toont zeker respect. Dat merk je ook in de interviews.
Life can be a bitch, so like it..
pi_178531439
en dat we nu officieel weten dat O'g3ne een Jan-keuze was
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 14:52:12 #58
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_178531446
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:51 schreef ShippedFromTheNetherlands het volgende:
en dat we nu officieel weten dat O'g3ne een Jan-keuze was
Zijn Jan en Cornald de enige die kiezen?
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_178531478
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:52 schreef Moira. het volgende:

[..]

Zijn Jan en Cornald de enige die kiezen?
Waarschijnlijk wel de hoofdkiezsez. Je hebt ook nog Daniël en de AVROTROS-baas
pi_178531483
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:52 schreef Moira. het volgende:

[..]

Zijn Jan en Cornald de enige die kiezen?
Jan, Cornald, Daniël Dekker en de AvroTros directeur.
Koutist in opleiding.
pi_178531583
Oh wat goed gedaan dat verslag en wat een werk..HULDE..!! *O*
Onder het lezen begon mijn hart sneller te kloppen en aan het eind werd ik emotioneel O+
Hulde meisjes!
pi_178531712
Dank jullie O+

Even liken en retweeten graag!
https://twitter.com/ESF_FOK/status/985504449945915392?s=19
Koutist in opleiding.
pi_178531735
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Jan, Cornald, Daniël Dekker en de AvroTros directeur.
Mag ik zeggen dat ik dat qua muziek kennis een matig kwartet vind?
pi_178531837
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 15:06 schreef Momo... het volgende:

[..]

Mag ik zeggen dat ik dat qua muziek kennis een matig kwartet vind?
Alleen Cornald mag blijven, de rest lozen zeg ik ;)
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 15:14:32 #65
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_178531868
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 15:06 schreef Momo... het volgende:

[..]

Mag ik zeggen dat ik dat qua muziek kennis een matig kwartet vind?
Ja het is een wonder dat we dan überhaupt de laatste jaren nog iets van kwaliteit hebben weten te produceren.

Maar dat we van dat nationaal songfestival af zijn heeft ook wel geholpen. Fucking Sieneke kiezen :')__
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_178531882
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:45 schreef ato het volgende:

[..]

Ik moest wel lachen, toen iedereen op het laatst op het podium stond.
Zag ik veel hoedjes, volgens mij ook van Zwitserland (die ik overigens toch niet zo slecht vond).

Waylon liep als baasje het eerst van het podium af :)

Ik hou wel van zijn attitude.
Ik hou van ALLES van hem O+
Die antwoorden van hem zijn gewoon GEWELDIG en hij laat NIETS aan het toeval over, maar dan ook NIETS _O_ _O_ _O_
Sorry ik sla door :@
pi_178531932
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 15:06 schreef Momo... het volgende:

[..]

Mag ik zeggen dat ik dat qua muziek kennis een matig kwartet vind?
Ja jammer dat er niet een grotere artiest bij zit, al is het maar om advies te geven en andere artiesten over te halen.
pi_178531984
Nice _O_

Vanja _O-
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
pi_178532334
Mooi verhaal hoor met leuke foto's! :D _O_ Positief interview met Waylon ook. Benieuwd naar zijn clip! :)

quote:
10s.gif Op zondag 15 april 2018 13:06 schreef Greys het volgende:
Inmiddels was er van de twee uur perstijd nog maar een half uurtje over... en overal leken rijen te staan. Vooral bij Netta (Israël) en Equinox (Bulgarije). Oh wacht meisje Litouwen zit alleen, Ieva Nogwat! Dat lieve meisje. Kom we gaan!
Dit vind ik zo zielig klinken, overal rijen, Litouwen helemaal alleen :P Lief dat jullie daar wel langs zijn gegaan! O+
  zondag 15 april 2018 @ 15:46:00 #70
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_178532360
Wat een geweldig verslag en foto's! _O_ _O_ _O_
Ik vind het zo geweldig dat we gewoon een eigen Fok persteam daar hadden zitten. :D

Die opmerking van Waylon ook, dat de fans meer van hem weten dan hij zelf. :D Was Ieva niet ook een beetje verrast dat we zo'n nieuwtje (over haar JESF avontuur jaren geleden) gewoon wisten?

Ik ben wel heel erg blij met zijn antwoorden, ook met die van Cornald. Ik twijfelde al niet aan Waylons professionaliteit en dat hij niets aan het toeval over wil laten, maar het is altijd weer goed om dat ook elke keer bevestigd te horen worden.

En het is nu dus ook echt officieel dat Cornald OG3NE niets vond. Greys, zei je niet bij de Ierse pub nog tegen me dat Cornald ook had gezegd dat het écht niet zo is dat hij het ene jaar kiest en Jan het andere? Kan zijn dat ik me dat verkeerd herinner, maar in dat geval stelt me dat wel heel gerust. Vrees ik al iets minder voor Maan volgend jaar. :D

En Vanja is nu al legendarisch _O_ Heb gisteren vol trots met mijn Montenegro vlaggetje gewapperd en ga dat straks in mei ook weer doen voor de tv. *O*
pi_178532416
Ja wij zeiden tegen Cornald dat we dat idee hadden dat hij de ene keer mocht kiezen en de andere keer Jan bv. Maar hij zei dat écht niet zo was. Uiteraard heeft wel ieder z'n voorkeuren en kan je niet altijd je zin krijgen. Hij zei dat hij vooral degene was die zich hard maakt voor echte muzikanten met eigen nummers.

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 15-04-2018 21:36:28 ]
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 16:27:31 #72
87554 Cee
Welluk?
pi_178533208
We gaan nog even door!
Na Cornald's introductie kwam staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers nog een zegje doen. Hij verwelkomde de delegatie en vertelde dat onze regering in twee kampen verdeeld is: degenen die het ESF niks vinden en degenen die het ESF geweldig vinden. En hij was de aanvoerder van laatstgenoemde kamp. :P
GuNK1FI.jpg

Daarna kwam The Godfather, The Big Kahuna, van het Songfestival Jon Ola Sand ook nog wat bemoedigende woorden geven aan de groep.
TJ4KimP.jpg

Vervolgens werd de groep gemaand van het podium af te komen voor een foto van The Class of '18 en alvorens ik daar een totaalshot van probeerde te maken ben ik het natuurlijk aan mijn stand verplicht om eerst te focussen op een hurkende Bulgaar. Vlado van Equinox. Ik bedoel. O+ Umph.
3qOyIbY.jpg

HOT DAMN.
Oh, die vrouw links van hem is dus Lea Sirk, official Slovenian Waylon fangirl.

Nog een inzoomertje, met in de bovenste rij vlnr Mikolas Josef uit Tsjechië, Sennek uit België, Eugent Bushpepa en onze eigen Waylon.
4J88iWB.jpg

Dan zien we hier boven vlnr drie Bulgaren en een WitRus met Wilders kapsel, Netta uit Israël, César uit Oostenrijk, Laura uit Letland, Saara uit Finland, Mark Halbers en Cornald Maas uit Nederland.
Hurkend Alfred uit Spanje, het roze haar van Lea Sirk, de goddelijke aanwezigheid van Vlado de Bulgaar, Jon Ola Sand, Michael uit Duitsland en Jessica uit Australië.
SYCU68u.jpg

Nog een keer de hele bende bij elkaar. De vrouw met het Beetlejuice pak is Jessica uit San Marino.
tDVc8C2.jpg

En juichen want JE BENT BLIJ DAT JE ER BENT YEAHHH!
ZJ75JKH.jpg
pi_178533516
:D _O_
Koutist in opleiding.
  Moderator zondag 15 april 2018 @ 17:10:08 #74
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_178534084
Leeuuuk O+
Bedankt voor alle moeite, beiden!
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  zondag 15 april 2018 @ 17:13:47 #75
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_178534179
Leuk, al die foto's *O*
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 15 april 2018 @ 17:28:00 #76
87554 Cee
Welluk?
pi_178534596
Na het officiële persmomentje worden de persjagers losgelaten op het rondlopend wild en is het een kwestie van wachten, of toevallig een loze deelnemer tegen het lijf lopen. Waylon was prio dus daar gingen we als eerste op af! Je stond constant op elkaars lip dus het wachten was niet zo erg, het uitzicht was prima. :9~

BC2i0mc.jpg

Een paar meter verderop stond de Bulgaarse delegatie die aan aandacht niet tekort kwamen. Om de haverklap schalde SO I LOVE BEYOND THE BOOOHOOOHOOOOHOOOONES door de ruimte omdat ze continu werd verzocht om een stukje van hun nummer voor de camera te zingen.
De groep bestaat uit 5 leden, de Amerikaanse Johnny is momenteel in de VS dus daarvoor in de plaats is Kristian Kostov (2e op het Eurovisie Songfestival vorig jaar) gekomen en hieronder zie je een foto van de hele groep + jongetje Kostov, die zich drapeerde in Bulgaarse vlag. Op de foto wordt hij voor de fans hier geblokkeerd door een reporter.
Maar let vooral op de God rechts. Ja ik hou er over op nu.

RvxVyOl.jpg

Dit is kanshebber Mikolas Josef uit Tsjechië. Zanger, schrijver, componist, voormalig model maar op deze dag liep hij vrijwel onopvallend rond en leek het eerder op een VMBO'er die een snuffelstage kwam doen.
q94QZaZ.jpg

In de zoektocht naar de inzending van Spanje voor het Songfestival werden jongens en meisjes bij elkaar gezet en werden liedjes voor ze geschreven. Alfred en Amaia vonden elkaar heel leuk, werden tijdens de opnames een setje, zongen een duetje en wonnen de nationale selectie.
9BFG3At.jpg
  zondag 15 april 2018 @ 17:38:08 #77
345170 Roger_Epiales
Witte vleugels Zwarte vleugels
pi_178534854
Ik kan me vergissen, maar de twee dames links in het begin van het filmpje (0:10), zijn jullie dat toevallig?
(die dame die in haar tas bezig is en de 'ietwat langere' dame ernaast :+ )


Want in dat geval gaan "jullie" al richting de 8.000 weergaven op yt. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  zondag 15 april 2018 @ 17:39:57 #78
87554 Cee
Welluk?
pi_178534895
Verrek ja, ik had dat filmpje vanochtend al gezien maar niet door dat we in de achtergrond te zien zijn. :D
Ik zit weer te klooien met m'n tas. :')
pi_178535001
Hahaha ik zie het ook nu pas. Met René O+
Koutist in opleiding.
pi_178535400
'een VMBO'er die een snuffelstage kwam doen' _O- _O-

Wel echt waar ja, verschilt echt ontzettend hoe hij eruit kan zien. 8)7
  zondag 15 april 2018 @ 18:03:40 #81
87554 Cee
Welluk?
pi_178535586
Als je denkt dat Waylon's nummer ruig is, dan wacht maar tot je Hongarije hoort. Gelukkig waren ze hier heel rustig. Dat moet wel, want Wiwi William is al druk genoeg.

AMruDok.jpg

De dame en heer van Eye Cue uit Macedonië.

qVINACm.jpg

Twijfelde of ik deze wel moest posten, maar ja, ik heb geen andere foto's van Christabelle uit Malta. Laten we zo zeggen dat haar visagiste niet haar beste dag had.

BOPmZGi.jpg

ALEKSEEEV uit Wit-Rusland, met zijn mond dicht.

dgXSC59.jpg

Netta uit Israël.

Apvx00b.jpg

Thormund Rasmussen uit Denemarken.

hnKJLOz.jpg

De Zweedse Benjamin Ingrosso (ja, familie van).

eZ4gNF9.jpg

En last but not least, wat betreft dit officiële fotogedeelte, nog een gebbetje want ik moest wel een beetje lachen om de Oekraïener in de originele uitsnede van de Vanja/SuRie foto van eerder vandaag.

VlJ3zId.jpg

w/
pi_178535601
Wauw!
Beauty's!
Wauw!
Dankjewel :*
pi_178535685
Een gruwelijk onflatteuze foto van mij maar I'll take one for the team omdat Cornald er zo goed op staat. Zo ben ik dan ook wel weer. Zo'n aardige man die gewoon zinnige ESF-dingen te zeggen heeft. Met de juiste instelling. En ook nog top als presentator van het EIC. (Ik zag dat hij ons sinds net volgt op Twitter dus hoi Cornald O+ )

SRZg11X.jpg
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 18:12:56 #84
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_178535844
quote:
10s.gif Op zondag 15 april 2018 18:07 schreef Greys het volgende:
Een gruwelijk onflatteuze foto van mij maar I'll take one for the team omdat Cornald er zo goed op staat. Zo ben ik dan ook wel weer. Zo'n aardige man die gewoon zinnige ESF-dingen te zeggen heeft. Met de juiste instelling. En ook nog top als presentator van het EIC. (Ik zag dat hij ons sinds net volgt op Twitter dus hoi Cornald O+ )

[ afbeelding ]
Ik vind het nogal meevallen hoor, zelf vind je dat soort dingen altijd vreselijk terwijl een ander niks bijzonders ziet ;)
Tof dat hij het Twitteraccount volgt! *O*
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 15 april 2018 @ 19:33:11 #85
204179 grazz
No milk today
pi_178538220
Greys en Cee, dankjulliewel voor de tijd en moeite die jullie hier in hebben gestoken. Ik heb met een big smile het verslag gelezen. Het is zoals iemand hier ook typte, alsof je er zelf bij bent. Het erge is, of nouja erg...bij het lezen van het verslag hoor ik jullie stemmen _O- Het moet voor jullie ook hilarisch zijn geweest om dat interview met Vanja terug te horen :D
Wel jammer dat de tijd voorbij vliegt joh. Drie artiesten spreken in slechts twee uur. Dat doen de Wiwi's beter, die spreiden zich. Hint :P

Cee, topfoto's! En hou op met je Bulgaarse God Obsessie _O- Nee hoor

quote:
Cornald had het gisteren bij Tijd voor MAX over je act, dat hij daar niks over mocht zeggen maar dat het anders wordt dan iedereen waarschijnlijk denkt. Want Waylon houdt van verrassen.
Ja zeker. Nou laat ik het zo zeggen... de muziek die ik maak daar hoort bij de mensen een soort gedachte achter van 'daar hoort dát bij'. En dat is de reden dat deze muziek nooit écht heel erg gelukt is in Europa en vooral ook in Nederland, er is toch een beeld bij van een beetje cowboytje en indiaantje spelen.. Cee: “en line dancing”.. PRECIES! Nou, dát hele ding... ik wil de muziek in ere houden maar ik wil die hele lifestyle eromheen toch een beetje een andere invloed geven. Want dat kan gewoon, dat misstaat absoluut niet. Dus dát ga je straks terugzien in Lissabon.
Net als iederen, super benieuwd naar. Maar het stelt me vooral erg gerust dat hij niet voor het cliché beeld gaat waar hij het over heeft.

[ Bericht 4% gewijzigd door grazz op 15-04-2018 19:46:08 ]
  zondag 15 april 2018 @ 19:39:10 #86
204179 grazz
No milk today
pi_178538345
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 14:04 schreef Cee het volgende:

Als de hele meute bijeen is wordt de gastheer er bij geroepen: WAYLON! Hij mag nog wat zeggen en dan gaat hij er ook efkes bij zitten, blijft per slot van rekening een ouwe man hè.
[ afbeelding ]

_O- die zure bek van Zhana
pi_178538632
AAAAAAAAH wat een geweldig stuk om te lezen van jullie beide!
Het ziet er naar uit dat jullie echt een topdag hebben gehad. *O* *O* *O* *O* O+
Yeah yeah, fire.
pi_178538697
quote:
11s.gif Op zondag 15 april 2018 19:39 schreef grazz het volgende:

[..]

_O- die zure bek van Zhana
:D Op die foto helemaal ja :@

Ze had het bv ook in het filmpje waarin iemand vroeg aan Kristian vindt van Waylon z'n song. Toen deed Kristian mega enthousiast en zij stond er heel zuur bij te kijken. Ze is vast heel aardig maar ze had wel een beetje een RBF.
Koutist in opleiding.
  zondag 15 april 2018 @ 19:55:54 #89
356692 MuscleLover29
Can I touch that?
pi_178538711
quote:
11s.gif Op zondag 15 april 2018 19:39 schreef grazz het volgende:

[..]

_O- die zure bek van Zhana
Misschien is ze heel symphatiek hoor, maar ze heeft echt een bitch face ja op de meeste foto's
  zondag 15 april 2018 @ 20:07:37 #90
115121 MaLo
#neverforget
pi_178539024
Gewelidig leuk verslag dames!
Twente O+
pi_178539709
Wat een ongelofelijk super leuk verslag!!
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
pi_178539816
Wat leuk dat jullie het leuk vinden. Daar doen we het voor *O*
Koutist in opleiding.
pi_178539982
Also, I don't mind the VMBO-er op snuffelstage. :+
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
pi_178540648
Super leuk om te lezen..... :)
Wat mij betreft ook dergelijke verslagen straks uit Lissabon :+
pi_178541541
quote:
14s.gif Op zondag 15 april 2018 21:19 schreef Eowyn5 het volgende:
Super leuk om te lezen..... :)
Wat mij betreft ook dergelijke verslagen straks uit Lissabon :+
We zullen ons best doen :D Die berichtgeving zal waarschijnlijk iets minder lang zijn maar wel regelmatig ;)
Koutist in opleiding.
pi_178542094
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 21:58 schreef Greys het volgende:

[..]

We zullen ons best doen :D Die berichtgeving zal waarschijnlijk iets minder lang zijn maar wel regelmatig ;)
*O* w/ *O* w/ *O* w/ *O* w/ *O* w/
  maandag 16 april 2018 @ 03:12:01 #97
345170 Roger_Epiales
Witte vleugels Zwarte vleugels
pi_178544540
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 18:03 schreef Cee het volgende:
Als je denkt dat Waylon's nummer ruig is, dan wacht maar tot je Hongarije hoort. Gelukkig waren ze hier heel rustig. Dat moet wel, want Wiwi William is al druk genoeg.

[ afbeelding ]

De dame en heer van Eye Cue uit Macedonië.

[ afbeelding ]

Twijfelde of ik deze wel moest posten, maar ja, ik heb geen andere foto's van Christabelle uit Malta. Laten we zo zeggen dat haar visagiste niet haar beste dag had.

[ afbeelding ]

ALEKSEEEV uit Wit-Rusland, met zijn mond dicht.

[ afbeelding ]

Netta uit Israël.

[ afbeelding ]

Thormund Rasmussen uit Denemarken.

[ afbeelding ]

De Zweedse Benjamin Ingrosso (ja, familie van).

[ afbeelding ]

En last but not least, wat betreft dit officiële fotogedeelte, nog een gebbetje want ik moest wel een beetje lachen om de Oekraïener in de originele uitsnede van de Vanja/SuRie foto van eerder vandaag.

[ afbeelding ]

w/
Kan aan mijn PC liggen (al heb ik niks veranderd), maar al deze foto's + die van jouw eerdere posts worden hier niet meer weergegeven.
Ik hoop dat het probleem hier ligt en dat alle anderen ze nog wel kunnen zien, maar ik meld het toch ff :@

quote:
10s.gif Op zondag 15 april 2018 18:07 schreef Greys het volgende:
Een gruwelijk onflatteuze foto van mij maar I'll take one for the team omdat Cornald er zo goed op staat. Zo ben ik dan ook wel weer. Zo'n aardige man die gewoon zinnige ESF-dingen te zeggen heeft. Met de juiste instelling. En ook nog top als presentator van het EIC. (Ik zag dat hij ons sinds net volgt op Twitter dus hoi Cornald O+ )

[ afbeelding ]
Deze zie ik ook niet meer. :@
Edit: en jouw eerdere foto's ook niet, incl OP.

[ Bericht 0% gewijzigd door Roger_Epiales op 16-04-2018 03:43:33 ]
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_178545590
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 03:12 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Kan aan mijn PC liggen (al heb ik niks veranderd), maar al deze foto's + die van jouw eerdere posts worden hier niet meer weergegeven.
Ik hoop dat het probleem hier ligt en dat alle anderen ze nog wel kunnen zien, maar ik meld het toch ff :@
Oh kak, ik zie ze ook niet meer. :{
Hopelijk een tijdelijke bug op de site want ik kan het voorlopig niet aanpassen, op z’n vroegst vanavond pas.
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 06:47:59 #99
255123 crew  iBenny
Legen...wait for it...
pi_178545665
_O_
...dary!
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_178546226
WYrMcOr.jpg

Test
Koutist in opleiding.
pi_178546265
Nou lekker dan. Foto's doen het inderdaad niet meer. Alle daar eerder geuploade pics in andere topics ook niet meer zie ik. Ga even erachteraan.
Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 09:17:09 #102
87554 Cee
Welluk?
pi_178546833
Ze kwamen een uur geleden ineens weer voorbij dus ik denk dat het aan de host ligt.
  maandag 16 april 2018 @ 09:22:55 #103
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178546921
Lieve Cee en Greys, bedankt voor jullie enorm leuke verslag en dito foto's. O+

Cee, je bent stiekem gewoon 25 :D _O-
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178546945
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 09:22 schreef Pisces29 het volgende:
Lieve Cee en Greys, bedankt voor jullie enorm leuke verslag en dito foto's. O+

Cee, je bent stiekem gewoon 25 :D _O-
Zie jij de foto's? :o
Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 09:24:54 #105
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178546949
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 09:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Zie jij de foto's? :o
Nee, gister, maar toen zat ik mobiel en kon ik niet fatsoenlijk reageren ;)
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178547004
Ik zie alleen Denemarken, Oekraïne en jouw test niet. De rest is helder!
  maandag 16 april 2018 @ 09:29:02 #107
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178547025
Ik vind dit zo leuk om te lezen van Waylon:

quote:
Weet je, er zijn bepaalde dingen gewoon nog nooit gedaan daar en dat is onder andere wat ik ga doen en het is maar de vraag of dit überhaupt nog een keer gedaan gaat worden.
Want ik weet nog steeds niet of we echt kans maken om hoger te eindigen dan de 10e plek, persoonlijk vond ik andere liedjes ook sterker en toffer, maar deze uitleg vind ik echt zo tof! O+
En ondanks dat ik dan denk "kak zeg, andere liedjes zijn nog toffer en eindigen we hoger mee", ik roep ook jaren dat ik liever met een goed lied ga (en of met dikke passie) en dat winst dan ook niet zo belangrijk is.
En hoe dit lied gekozen is, is dan gewoon echt goed.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178547123
Leuke updates met foto's. :)

De meeste foto's zie ik gewoon nog staan, behalve de foto's in de openingspost (en de testfoto).
pi_178547240
quote:
14s.gif Op maandag 16 april 2018 09:29 schreef Pisces29 het volgende:
Ik vind dit zo leuk om te lezen van Waylon:

[..]

Want ik weet nog steeds niet of we echt kans maken om hoger te eindigen dan de 10e plek, persoonlijk vond ik andere liedjes ook sterker en toffer, maar deze uitleg vind ik echt zo tof! O+
En ondanks dat ik dan denk "kak zeg, andere liedjes zijn nog toffer en eindigen we hoger mee", ik roep ook jaren dat ik liever met een goed lied ga (en of met dikke passie) en dat winst dan ook niet zo belangrijk is.
En hoe dit lied gekozen is, is dan gewoon echt goed.
Ja en dat kwam echt vanuit z'n tenen. Dat interview is letterlijk woord voor woord uitgetypt van de tape. Ik heb het niet leuker of mooier gemaakt dan het is zeg maar. :P Niet dat iemand dat denkt maar even voor de zekerheid. Het staat op een voicerecorder dus als iemand het ooit terug wil luisteren en ik kan het ergens uploaden doe ik het graag. Weet nu alleen even niet hoe dat moet :D

Maar hij was er heel duidelijk over dat ie er heel trots op is dat hij met dit lied echt iets toevoegt qua 'anders'. En dat als hij niet wint toch íets gewonnen heeft voor zijn gevoel, namelijk het toevoegen van iets heel nieuws/anders. En dan geen gekkigheid-anders maar gewoon kwaliteit.
Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 09:49:45 #110
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178547291
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 09:46 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja en dat kwam echt vanuit z'n tenen. Dat interview is letterlijk woord voor woord uitgetypt van de tape. Ik heb het niet leuker of mooier gemaakt dan het is zeg maar. :P
Ja, dat had ik eerst in mijn bericht, dat ik zo tof vond dat jullie het echt uit zijn mond gehoord hadden, zo letterlijk. Maar daarna weggehaald, want als het in een ander interview had gestaan had ik het ook echt zo geloofd. :)

En ik denk dat ik zijn outfit daar ook wel begrijp, zeker als er al gezeik over "fake zijn" is geweest. Dan kleedt hij zich ook meer die country kant op, omdat hij dat ook is. En dus even niet de lekkere rocker bij The Voice :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  maandag 16 april 2018 @ 09:51:00 #111
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178547310
Greys, kwam Waylon qua lengte tot je schouders, tot je kin? :D Of toch hoger?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178547385
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 09:51 schreef Pisces29 het volgende:
Greys, kwam Waylon qua lengte tot je schouders, tot je kin? :D Of toch hoger?
Op de foto ging ik wel iets door de hurken! :D En toen zei hij ook hardop (staat ook nog op de tape haha) "Ja ik ben maar een kleintje!". Als ik rechtop had gestaan kwam de bovenkant van zijn hoofd tot de bovenkant van mijn oor zeg maar.
Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 09:57:08 #113
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178547405
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 09:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Op de foto ging ik wel iets door de hurken! :D En toen zei hij ook hardop (staat ook nog op de tape haha) "Ja ik ben maar een kleintje!". Als ik rechtop had gestaan kwam de bovenkant van zijn hoofd tot de bovenkant van mijn oor zeg maar.
Ja die hurken had ik al ingeschat :D
Valt me dan wel mee, tot bovenkant oor :)
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178547501
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 09:49 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ja, dat had ik eerst in mijn bericht, dat ik zo tof vond dat jullie het echt uit zijn mond gehoord hadden, zo letterlijk. Maar daarna weggehaald, want als het in een ander interview had gestaan had ik het ook echt zo geloofd. :)

En ik denk dat ik zijn outfit daar ook wel begrijp, zeker als er al gezeik over "fake zijn" is geweest. Dan kleedt hij zich ook meer die country kant op, omdat hij dat ook is. En dus even niet de lekkere rocker bij The Voice :D
Wat ik over dat 'fake' zo grappig vond was dat er een tijdje geleden mensen waren die zich ergerden aan z'n accent als ie Engels zingt. En toen deed ie gisteren met Wiwi William een interview en die riep meteen 'Ohhh you sound like home!" omdat William oorspronkelijk from The South is. En toen dacht ik nog dat ie dat zei om in z'n gezicht te slijmen maar de volgende ochtend deed Wiwi nog een video over the morning after wat ze nou echt vonden van iedereen. En dat ie Waylon zo enorm écht vond en dat er niks fake aan hem is en dat z'n Engels zo geweldig was en 'it was not put onnnnn' and the guy is genuinly Nashville oid. Even terugzoeken, moment :D
Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 10:05:39 #115
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178547580
quote:
1s.gif Op maandag 16 april 2018 10:02 schreef Greys het volgende:

[..]

Wat ik over dat 'fake' zo grappig vond was dat er een tijdje geleden mensen waren die zich ergerden aan z'n accent als ie Engels zingt. En toen deed ie gisteren met Wiwi William een interview en die riep meteen 'Ohhh you sound like home!" omdat William oorspronkelijk from The South is. En toen dacht ik nog dat ie dat zei om in z'n gezicht te slijmen maar de volgende ochtend deed Wiwi nog een video over the morning after wat ze nou echt vonden van iedereen. En dat ie Waylon zo enorm écht vond en dat er niks fake aan hem is en dat z'n Engels zo geweldig was en 'it was not put onnnnn' and the guy is genuinly Nashville oid. Even terugzoeken, moment :D
Volgens mij heb ik die net een half uur geleden bekeken! Dat eerste gesprekje dat hij zegt over "you sound like home".

Ik snap er ook niks van dat mensen hem fake vonden.
Of, hadden wij hem als fake gezien als hij namens een ander land had meegedaan? Geen idee. Als je iets maar vaak genoeg hoort neem je vanzelf wat over.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178547711
Vanaf 3.45. The morning after. Zonder de artiesten erbij. Echt heel tof wat ie hier zegt. Ook dat ie niet van country houdt 'but he makes you love his song'.

Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 10:16:39 #117
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_178547781
quote:
14s.gif Op maandag 16 april 2018 10:12 schreef Greys het volgende:
Vanaf 3.45. The morning after. Zonder de artiesten erbij. Echt heel tof wat ie hier zegt. Ook dat ie niet van country houdt 'but he makes you love his song'.

Wat een leuk stuk!

En misschien is het net als op tv, mensen worden voor hun act geboekt, en zo dikte hij de boel misschien aan omdat het anders wel een heel saai verslag zou worden.
Maar leuk dat het gewoon positief is (geworden).
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_178547950
Deze man krijgt nog even een speciale vermelding. Cee en ik zijn allebei echt helemaal dol op hem geworden. De liefste persoon op de hele persdag. We zeiden dus dat we best zenuwachtig waren en hij zei meteen 'if you need ány help, just shout and I will come and help you, with anything'. En aan het eind van de dag vroeg hij of hij ons mocht toevoegen op Facebook. Echt een schat van een persoon. En z'n vriendin/vrouw/collega die erbij was ook.
Maar deze was echt helemaal dol op Waylon zaterdag, zegt ie ook in z'n interview:


Nadat het nummer bekend was gemaakt had hij deze onderstaande reactievideo die Waylon dus kennelijk gezien heeft en hem daarvoor bedankte zaterdag. Die man echt glunderen de rest van de dag :D


Was zo leuk om zo iemand van zo'n buitenlandse reactievideo die we hier toen ook hadden gepost dan in het echt te zien!
Koutist in opleiding.
  maandag 16 april 2018 @ 14:55:01 #119
204179 grazz
No milk today
pi_178554354
Ik vind het zo onwijs leuk voor die kerel van Eurovoxxx dat Waylon hem na afloopt bedankt. Dat was ook één van de, vind ik dan, leukere reactie video's om te zien.
pi_178554500
quote:
14s.gif Op maandag 16 april 2018 14:55 schreef grazz het volgende:
Ik vind het zo onwijs leuk voor die kerel van Eurovoxxx dat Waylon hem na afloopt bedankt. Dat was ook één van de, vind ik dan, leukere reactie video's om te zien.
We spraken hem een paar keer die dag en laat in de avond toen het concert bijna af was had ie het er nog steeds over hoe tof hij dat vond :D
Hij zei dat hij eigenlijk te laat was qua perstijd (het was al half vier) toen hij nog in de rij stond en alle artiesten waren al weg van het persding en Waylon nam alle tijd om hem gewoon nog te woord te staan. Dat kan je dus ook zien in z'n interview, daar is niemand meer op de achtergrond en je hoort al crew stoelen weer terugzetten enzo haha.
Koutist in opleiding.
pi_178554856
Hey dat klopt! Het Instagram kanaal van Avrotros had een insta-story geplaatst met hem en Waylon. Er stond een tekst bij: ‘last man standing’.
  maandag 16 april 2018 @ 15:14:33 #122
204179 grazz
No milk today
pi_178554955
Terecht, zonder fans (want dat is deze beste man) ben je niks :P En wat je eerder zei over Waylon z'n antwoorden klopt: die zijn uitgebreid. Dat moet voor de interviewer ook prettig zijn. Lijkt me verschrikkelijk als er weinig uit een artiest komt. Waylon houdt het gesprek zelf lekker op gang en biedt ook nieuwe aanknooppunten om op in te kunnen haken als je bijv. en vraag vergeten bent ofzo.
pi_178556865
Wat ontzettend leuk om dit allemaal te zien, lezen en zo bijna mee te maken! Wat zullen jullie een fantastische surreële ervaring gehad hebben zeg O+

Wat ik me nog afvroeg: hebben jullie Cornald nog gevraagd of Jantje nog betrokken is bij het ESF? En of hij blij is met Waylon en het lied?

Vraag me nog steeds af waar Janneman toch gebleven is. Niet dat ik hem mis though.. maar misschien kan hij een keer vervangen worden als het hem blijkbaar toch allemaal geen reet interesseert :W ~O>
pi_178635596
Jaaaaa alle foto's doen het weer het imgur probleem is gefixt *O*
Koutist in opleiding.
pi_178635720
Superrrr leuk verslag _O_

Gaaf hoor! O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')