Hmmmquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:24 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden o.a. octopus, vers gesneden hele gegrilde kippen, inktvisringen, gegrilde kalf, kebap, gegrilde zalm, gegrilde geit
Gewoon kip, gegrild, en dan in stukken gesneden gok ikquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:29 schreef RobinOok het volgende:
Versgesneden, hele kippen? Wat is er gesneden aan een hele kip?
Jij komt er welquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:50 schreef Geralt het volgende:
Vanmorgen 4 boterhammen en 2 eien, vanmiddag een broodje hamburger, halve zak bolognese chips, zoete drop, halve liter 7 up, zojuist afbakbroodjes en tomatensoep en nu een cornetto.
Dalijk bier.
Zit niet zo te zeiken knakerquote:
Dat ziet er erg ingewikkeld uit.quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
Dat ziet er lekker en simpel uit zeg.quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
een vleesorgie dat klinkt als een vreetschuurquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:24 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden o.a. octopus, vers gesneden hele gegrilde kippen, inktvisringen, gegrilde kalf, kebap, gegrilde zalm, gegrilde geit
Lussik!quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
Nice, recept?quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
Cool asbakje.quote:Op maandag 9 april 2018 12:23 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Tis maandag, dus prima dag voor deze aloude moksi combo.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Relaxing tijd.
lekker!!quote:Op maandag 9 april 2018 15:18 schreef golfer het volgende:
Vanavond: Tagliatelle met Ragú alla Bolognese volgens het traditionele recept.
Staat nu lekker te pruttelen.
o.a. hierquote:
Vind dat nog flauw ook.quote:Op maandag 9 april 2018 22:12 schreef foodlover het volgende:
Laat thuis.
Mijn avondeten: heel potje witte bonen in tomatensaus.
dat gebeurt mij ook weleensquote:Op maandag 9 april 2018 22:12 schreef foodlover het volgende:
Laat thuis.
Mijn avondeten: heel potje witte bonen in tomatensaus.
Ik ook zoiets. Lekker he ontbijtbuffet. Wij op Lanzarotequote:Op dinsdag 10 april 2018 11:04 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanochtend: scrambled eggs, gebakken eitje, 2 worstjes, bacon, tomaat, toast met ham, toast met kaas, mandarijntje en 2 thee en een jus d’orange
heerlijk! Geniet ervanquote:Op dinsdag 10 april 2018 11:04 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanochtend: scrambled eggs, gebakken eitje, 2 worstjes, bacon, tomaat, toast met ham, toast met kaas, mandarijntje en 2 thee en een jus d’orange
Die ga ik dit weekend proberen.quote:Op maandag 9 april 2018 15:18 schreef golfer het volgende:
Vanavond: Tagliatelle met Ragú alla Bolognese volgens het traditionele recept.
Staat nu lekker te pruttelen.
lekkah met roomboter en zoutquote:Op dinsdag 10 april 2018 18:47 schreef FutureFairytale het volgende:
I.p.v. Snijbonen heb ik maïskolf
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way)quote:
Klinkt goed!quote:Op dinsdag 10 april 2018 19:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way)
Jummie. Zit je op een Canarisch eiland?quote:Op dinsdag 10 april 2018 23:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Had 2 hele krabben, paar kleine octopussen. Aantal inktvisringen, grote garnalen en aantal mosselen. Gegrilde kabeljauw en een lamshaas.
Dit al te samen met wat friet, Canarische krieltjes met rode en groene mojo saus. Verschillende warme groente en ruim salade.
Hmmm cocquilesquote:Op woensdag 11 april 2018 10:59 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Tis woensdag, dis soepdag - sui kau thong met choi sam en sambal.
[ afbeelding ]
Menukaart waarvan we sowieso schaaldieren gaan bestellen.
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch.quote:Op woensdag 11 april 2018 11:54 schreef JaafkeJunior het volgende:
Wok bakje Kipfilet - rode peper - baby mais - paksoi - champignons - boontjes - pittige saus + siriacha saus
Hmmm cocquiles
Heerlijk! hoop dat het gesmaakt heeft! :-)quote:Op woensdag 11 april 2018 15:34 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch.
Jouw nick is echt geweldig. Love it!quote:Op donderdag 12 april 2018 16:18 schreef Baconator het volgende:
Als lunch de couscoussalade van gisteren, in combinatie met een frisje
Wow! Dat is pas een lekker gerecht! Kwaliteit foto niet super, maar de lekkerheid spat er vanaf iig! Wow!quote:Op donderdag 12 april 2018 18:22 schreef golfer het volgende:
Gebakken tongscharfilets met geroosterde coquilles en 'steak tartaar' van tomaat met een kwartel spigeleitje.
Het resultaat van dat laatste gerecht:
[ afbeelding ]
Losse hand telefoonfoto inderdaad. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker en fris.quote:Op donderdag 12 april 2018 18:33 schreef MissGiraffe het volgende:
Wow! Dat is pas een lekker gerecht! Kwaliteit foto niet super, maar de lekkerheid spat er vanaf iig! Wow!
Waarom friet van de Chinees?quote:Op donderdag 12 april 2018 18:15 schreef Ik2 het volgende:
Hete hele kip, uit de oven. En friet, van de Chinees.
Salade zonder sla. Dat zijn de lekkerste saladesquote:Op donderdag 12 april 2018 18:22 schreef Karzai het volgende:
zal ook even een pic doen van mijn zojuist gebrouwen salade
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |