Lekker!quote:Op woensdag 4 april 2018 18:40 schreef golfer het volgende:
*burb*
Dat waren stel pannenkoeken met appel, spek, rozijnen en stroop.
Die heb ik opgeslagenquote:Op woensdag 4 april 2018 19:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
https://smittenkitchen.com/2018/03/sweet-potato-tacos/
Met álles erop en er aan
Hoe had jij nou laatst mac and cheese gemaakt?quote:Op woensdag 4 april 2018 22:37 schreef FutureFairytale het volgende:
Had vanavond macaroni.
En zojuist halve bak kwark met bramen
waar ben je heengevlogen? Hele fijne vakantiequote:Op donderdag 5 april 2018 03:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Biertje en een gevulde koek op Schiphol
Respect hoor dat je dat nu al kan eten..quote:Op donderdag 5 april 2018 10:27 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude en bekende combo: Boeuf Bourguignon R'dam style i.c.m. wat
ik noem een "vispotje" en een flesje wijn.
lekker hoorquote:Op donderdag 5 april 2018 17:48 schreef Maikuuul het volgende:
[ afbeelding ]
Overheerlijk. Qua eten is Hong Kong echt top.
Porkbelly
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zeg niets meer, dat was het.
Ieniemini bakje of gigantische basilicum.quote:Op donderdag 5 april 2018 18:34 schreef Molo het volgende:
Melanzane alla parmigiana in de oven
Niet mijn foto, maar lijkt hierop
[ afbeelding ]
Vind het wel meevallen hoor qua hoeveelheid. Precies genoeg vullend voor mij geweest i.c.m.die wijn. Begrijp ook nooit waarom mensen op de dag (ochtend/middag) haast niks eten terwijl je juist overdag de meeste energie verbruikt i.p.v. in de avond.quote:Op donderdag 5 april 2018 11:13 schreef JaafkeJunior het volgende:
Respect hoor dat je dat nu al kan eten..
Die oranje hoekige rijstzoutjes die bij de Japanse mixen staan.quote:Op donderdag 5 april 2018 22:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Wat moet ik me hierbij voorstellen?
Ahhhh. Ik was al bang dat je sambal op crackers had gesmeerdquote:Op donderdag 5 april 2018 22:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Die oranje hoekige rijstzoutjes die bij de Japanse mixen staan.
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkopequote:Op donderdag 5 april 2018 17:48 schreef Maikuuul het volgende:
[ afbeelding ]
Overheerlijk. Qua eten is Hong Kong echt top.
Porkbelly
Yeah, sure.quote:Op donderdag 5 april 2018 23:01 schreef schoonmams het volgende:
[..]
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope
Dan heb je niet goed gekeken.. Elke wijk in HK is anders.quote:Op donderdag 5 april 2018 23:01 schreef schoonmams het volgende:
[..]
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoerquote:Op donderdag 5 april 2018 18:34 schreef Molo het volgende:
Melanzane alla parmigiana in de oven
Niet mijn foto, maar lijkt hierop
[ afbeelding ]
waar ben je kom ik even acclimatiseren met haagsquote:Op vrijdag 6 april 2018 11:04 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
"oh..oh..den hag..mooie stad achter de Duine. Gin tonic i.c.m.bitterballen
zo vlak voor de lunch. Lekkel.
nee dat ziet er niet echt smakelijk uit dan besteed ik liever 10 minuten langer uit aan wat snijwerkquote:Op donderdag 5 april 2018 23:00 schreef realAIVD het volgende:
Hier ook een uitprobeersel van de AH: "Mexicaanse wrap saus" uit de vriezer.
In plaats van met een wrap heb ik het met rijst gegeten, en wat jalapeno schijfjes uit een potje en een bergje lente-ui.
De inhoud van de zak bleek een berg geperste langwerpige blokjes te zijn...makkelijk te verdelen en snel en gelijkmatig te verwarmen, maar het resultaat was precies wat de verpakking al aangaf: een saus, dus zeer weinig structuur.
[ afbeelding ]
Het oordeel:
qua ingrediënten zit het wel goed, ik heb het ook niet bij hoeven kruiden,
maar het was mild zurig met een overheersende komijnsmaak, en laat ik nu niet zo heel erg van komijn houden.
Al met al beter dan ik van zo'n product had verwacht.
[ afbeelding ]
Ik ook, heerlijk!quote:Op vrijdag 6 april 2018 09:27 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoer
Lekker! Had ik ook gemaakt afgelopen weekend. Ik zag een recept in de guardian vorige week en het viel in de smaak bij de brunchers thuis.quote:
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuurquote:Op vrijdag 6 april 2018 19:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Zoveel soorten vis, vlees, kip.. Kan niet kiezen van buffet en live coocking
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk.quote:Op vrijdag 6 april 2018 22:22 schreef Prego het volgende:
[..]
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuur
OT: bier, Ninkasi IPA
Waar ben je nou-ou?quote:Op vrijdag 6 april 2018 22:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk.
Inderdaad. Een dergelijke hap kan ik in 10 minuten bereiden en dan wél naar mijn smaak.quote:Op vrijdag 6 april 2018 15:23 schreef Karzai het volgende:
[..]
nee dat ziet er niet echt smakelijk uit dan besteed ik liever 10 minuten langer uit aan wat snijwerk
bitterballen en een grolsch
vanavond homemade quarterpounders en patat
Groenteschijven dus. Noem het dan ook zo.quote:Op zaterdag 7 april 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Dit weekend weer vleesloos.
Vanavond vegetarische hamburgers en morgen bami met groente en een eitje. Ik wil steeds meer die kant op.
Eh burgers heten ze.quote:Op zaterdag 7 april 2018 13:44 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Groenteschijven dus. Noem het dan ook zo.
Hier zelfgemaakte hamburgers, uiteraard op de BBQ.
Heerlijk. Waar zit je? Geniet ervan!quote:Op zaterdag 7 april 2018 14:55 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt: English breakfast, thee en jus d’orange
Lunch:
puntje tortilla
gamba’s pil pil (pittige gamba’s met knoflook)
stukje manchego
berenjenas con miel (aubergine met honing)
Cola en een tinto de la casa erbij
Denk dat ik zo’n 3 kilo zwaarder volgende week weer in Nederland ben
Tnxquote:Op zaterdag 7 april 2018 14:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk. Waar zit je? Geniet ervan!
Dat is heel stoer van jequote:Op zaterdag 7 april 2018 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook
Ohhh en die aubergine was echt to die for
Die ga ik thuis zeker weten ook een keer maken.
Welke aubergine?quote:Op zaterdag 7 april 2018 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook
Ohhh en die aubergine was echt to die for
Die ga ik thuis zeker weten ook een keer maken.
Drie op een rij ... wat goed van jou!quote:Op zaterdag 7 april 2018 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook.
En dat zag er zo uitquote:Op zaterdag 7 april 2018 17:02 schreef golfer het volgende:
Straks de eerste Nederlandse asperges (duur...) met een beenhammetje, gepocheerd ei, fondant aardappeltjes en een botersausje.
Dit ga ik even ongegeneerd op het menu zetten voor morgen. .quote:
Nice!quote:
Tnx! Het heeft me de nodige stress bezorgt en ook voor mijn vrienden en familie aangezien ik met enige regelmaat in de verkeerde bus/tram/trein/metro stap en nu opeens in mijn uppie vliegenquote:
Je hebt de smaak te pakken 👍👍👍quote:Op zaterdag 7 april 2018 21:53 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx! Het heeft me de nodige stress bezorgt en ook voor mijn vrienden en familie aangezien ik met enige regelmaat in de verkeerde bus/tram/trein/metro stap en nu opeens in mijn uppie vliegen
Ik ga in juni weer denk ik Eerst nog een weekendje Parijs in mei
Hmmmquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:24 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden o.a. octopus, vers gesneden hele gegrilde kippen, inktvisringen, gegrilde kalf, kebap, gegrilde zalm, gegrilde geit
Gewoon kip, gegrild, en dan in stukken gesneden gok ikquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:29 schreef RobinOok het volgende:
Versgesneden, hele kippen? Wat is er gesneden aan een hele kip?
Jij komt er welquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:50 schreef Geralt het volgende:
Vanmorgen 4 boterhammen en 2 eien, vanmiddag een broodje hamburger, halve zak bolognese chips, zoete drop, halve liter 7 up, zojuist afbakbroodjes en tomatensoep en nu een cornetto.
Dalijk bier.
Zit niet zo te zeiken knakerquote:
Dat ziet er erg ingewikkeld uit.quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
Dat ziet er lekker en simpel uit zeg.quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
een vleesorgie dat klinkt als een vreetschuurquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:24 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden o.a. octopus, vers gesneden hele gegrilde kippen, inktvisringen, gegrilde kalf, kebap, gegrilde zalm, gegrilde geit
Lussik!quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
Nice, recept?quote:Op zondag 8 april 2018 19:15 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch.
Cool asbakje.quote:Op maandag 9 april 2018 12:23 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Tis maandag, dus prima dag voor deze aloude moksi combo.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Relaxing tijd.
lekker!!quote:Op maandag 9 april 2018 15:18 schreef golfer het volgende:
Vanavond: Tagliatelle met Ragú alla Bolognese volgens het traditionele recept.
Staat nu lekker te pruttelen.
o.a. hierquote:
Vind dat nog flauw ook.quote:Op maandag 9 april 2018 22:12 schreef foodlover het volgende:
Laat thuis.
Mijn avondeten: heel potje witte bonen in tomatensaus.
dat gebeurt mij ook weleensquote:Op maandag 9 april 2018 22:12 schreef foodlover het volgende:
Laat thuis.
Mijn avondeten: heel potje witte bonen in tomatensaus.
Ik ook zoiets. Lekker he ontbijtbuffet. Wij op Lanzarotequote:Op dinsdag 10 april 2018 11:04 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanochtend: scrambled eggs, gebakken eitje, 2 worstjes, bacon, tomaat, toast met ham, toast met kaas, mandarijntje en 2 thee en een jus d’orange
heerlijk! Geniet ervanquote:Op dinsdag 10 april 2018 11:04 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanochtend: scrambled eggs, gebakken eitje, 2 worstjes, bacon, tomaat, toast met ham, toast met kaas, mandarijntje en 2 thee en een jus d’orange
Die ga ik dit weekend proberen.quote:Op maandag 9 april 2018 15:18 schreef golfer het volgende:
Vanavond: Tagliatelle met Ragú alla Bolognese volgens het traditionele recept.
Staat nu lekker te pruttelen.
lekkah met roomboter en zoutquote:Op dinsdag 10 april 2018 18:47 schreef FutureFairytale het volgende:
I.p.v. Snijbonen heb ik maïskolf
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way)quote:
Klinkt goed!quote:Op dinsdag 10 april 2018 19:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way)
Jummie. Zit je op een Canarisch eiland?quote:Op dinsdag 10 april 2018 23:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Had 2 hele krabben, paar kleine octopussen. Aantal inktvisringen, grote garnalen en aantal mosselen. Gegrilde kabeljauw en een lamshaas.
Dit al te samen met wat friet, Canarische krieltjes met rode en groene mojo saus. Verschillende warme groente en ruim salade.
Hmmm cocquilesquote:Op woensdag 11 april 2018 10:59 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Tis woensdag, dis soepdag - sui kau thong met choi sam en sambal.
[ afbeelding ]
Menukaart waarvan we sowieso schaaldieren gaan bestellen.
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch.quote:Op woensdag 11 april 2018 11:54 schreef JaafkeJunior het volgende:
Wok bakje Kipfilet - rode peper - baby mais - paksoi - champignons - boontjes - pittige saus + siriacha saus
Hmmm cocquiles
Heerlijk! hoop dat het gesmaakt heeft! :-)quote:Op woensdag 11 april 2018 15:34 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch.
Jouw nick is echt geweldig. Love it!quote:Op donderdag 12 april 2018 16:18 schreef Baconator het volgende:
Als lunch de couscoussalade van gisteren, in combinatie met een frisje
Wow! Dat is pas een lekker gerecht! Kwaliteit foto niet super, maar de lekkerheid spat er vanaf iig! Wow!quote:Op donderdag 12 april 2018 18:22 schreef golfer het volgende:
Gebakken tongscharfilets met geroosterde coquilles en 'steak tartaar' van tomaat met een kwartel spigeleitje.
Het resultaat van dat laatste gerecht:
[ afbeelding ]
Losse hand telefoonfoto inderdaad. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker en fris.quote:Op donderdag 12 april 2018 18:33 schreef MissGiraffe het volgende:
Wow! Dat is pas een lekker gerecht! Kwaliteit foto niet super, maar de lekkerheid spat er vanaf iig! Wow!
Waarom friet van de Chinees?quote:Op donderdag 12 april 2018 18:15 schreef Ik2 het volgende:
Hete hele kip, uit de oven. En friet, van de Chinees.
Salade zonder sla. Dat zijn de lekkerste saladesquote:Op donderdag 12 april 2018 18:22 schreef Karzai het volgende:
zal ook even een pic doen van mijn zojuist gebrouwen salade
[ afbeelding ]
Alle friettenten zijn tegenwoordig toch van Chinezen?quote:Op donderdag 12 april 2018 18:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Waarom friet van de Chinees?
Oooh zoo haha. Dacht dat je naar de afhaalchinees ging en een patatje had besteldquote:Op donderdag 12 april 2018 18:40 schreef Ik2 het volgende:
[..]
Alle friettenten zijn tegenwoordig toch van Chinezen?
lekker hoorquote:Op donderdag 12 april 2018 18:41 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ga vanavond nieuwe verse sushi van mijn supermarkt proberen. Mocht proeven en alles zag er goed uit.
Heb een pokebowl zalm en een doosje sushi met 4 stuks nigiri zalm en 6 maki (tonijn en komkommer).
is net te weinig voor twee vind ik, ik eet wel 4 stukken die twee andere later, ja dus ik eet hem alleenquote:Op vrijdag 13 april 2018 18:31 schreef FutureFairytale het volgende:
Eet smakelijk Karzai!
Zo'n pizza is voor 2 pers. Of eet je deze alleen?
Waarom zitten er op stukken rechts veel meer ingedrienten?quote:Op vrijdag 13 april 2018 17:08 schreef Karzai het volgende:
zo een homemade pizza maken de helft met roquefort, goudse kaas en mantovano de andere helft met goudse kaas olijven kappertjes en ansjovis
[ afbeelding ]
Fase twee gewoon dat hele pak kaas erover hij kan de oven in
[ afbeelding ]
eind resultaat lekker een paar stukjes pizza
[ afbeelding ]
Andere..niet meer.quote:Op vrijdag 13 april 2018 19:41 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Waarom zitten er op stukken rechts veel meer ingedrienten?
quote:zo een homemade pizza maken de helft met roquefort, goudse kaas en mantovano de andere helft met goudse kaas olijven kappertjes en ansjovis
Oh heerlijk!quote:Op vrijdag 13 april 2018 20:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Japanse ramen soep met o.a. maïs, spek, krab en grote champignons bij Amazing Oriental
Zeker aanrader om naar Ypenburg te gaan! Groot, alles ruim opgesteld, opgeruimd, geen 'vreemde' geuren.. Alleen heerlijke kruiden uit o.a. het restaurant. En leuk dat er een restaurant bij zit waar je voor 3,95 uit 3 soorten noedelsoepen kunt kiezen en voor 5,95 je een hele maaltijd hebt van Indonesisch vlees, groenten en bami/nasi.quote:Op vrijdag 13 april 2018 21:25 schreef foodlover het volgende:
[..]
Oh heerlijk!
Ben nog nooit geweest bij Amazing O. Ypenburg. Wel destijds in Delft Noord en ga nu regelmatig naar de vestiging in DH Centrum.
Dit is zoooo fijn en elke dag van mijn werk, kutkapotmoe, dat ik thuiskom maak ik dit mee.quote:Op vrijdag 13 april 2018 20:00 schreef RobinOok het volgende:
Zo fijn, thuis komen en dat er lekker gekookt is voor je. Vooral na zo'n dag als vandaag dat je kutkapotmoe bent.
Ziet er heeerlijk uit!quote:Op zaterdag 14 april 2018 13:19 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
IJskast-opmaak-omelet: eimengsel van ei, room, shaoxing rijstwijn, peper, zout, peterselie, lente-ui. Uitje bakken met 2 in stukjes gesneden Taiwanese worstjes shang tang), beetje knoflook. Roeren en als mengsel begint te stollen paar handjes geraspte kaas erop. Dan even wachten en dubbelvouwen als een franse omelet. Omkiepen op een bord, beetje vergeten kaasrasp erop en opeten. *burp*
Kaassouffléquote:Op zaterdag 14 april 2018 16:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er heeerlijk uit!
Ik zit met een Radler en een kaassoufflé in de zon
moest ik even opzoeken, eet smakelijkquote:Op zondag 15 april 2018 12:15 schreef marcb1974 het volgende:
Carnitas vanavond, vlees staat in de marinade
tsa sieuw!!!quote:Op zondag 15 april 2018 18:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Geweldig eten weer bij Full Moon in Den Haag
Sui kau soep, zoete eigeelbroodjes, garnalen en korianderpastei, gebakken garnaal met kaaspastei, tsa sieuw en bami
Pardon? Garnaal met kaaspastei?quote:Op zondag 15 april 2018 18:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Geweldig eten weer bij Full Moon in Den Haag
Sui kau soep, zoete eigeelbroodjes, garnalen en korianderpastei, gebakken garnaal met kaaspastei, tsa sieuw en bami
Heerlijk! Nam andere dimsum dan normaal om dingen uit te proberen. De garnalen'bal' was groot en heel sappig, met gesmolten kaas in het midden dus nog sappiger. Zou het zelf niet bedenken maar ik vond het onwijs lekker.quote:
Lekker blijven genietenquote:Op zondag 15 april 2018 21:48 schreef uniekhoorn het volgende:
Picnic tasje van het hotel met flesje water, flesje jus, 2 appels een heerlijk erg groot brood met teveel kaas en ham... echt te lekker vies.
Gekookt eitje, veel dropjes, vliegtuigbroodje met kaas/tomaat/sla
Pas 17.30 thuis, snel nog naar de Lidl want anders geen ontbijt....
Troep opruimen, post doornemen.,, Ach toch maar lekker uit wezen eten bij mijn favo pizzeria
welke supermarkt en is het beetje goede prijs? die verse van de AH vind ik best goed, maar toch wel prijzigquote:Op donderdag 12 april 2018 18:41 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ga vanavond nieuwe verse sushi van mijn supermarkt proberen. Mocht proeven en alles zag er goed uit.
Heb een pokebowl zalm en een doosje sushi met 4 stuks nigiri zalm en 6 maki (tonijn en komkommer).
Zo, je bent vroeg wakkerquote:
Ik was al om 2 uur 's nachts wakker. Kreeg last van ontwenning. Ben nu weer relaxt.quote:
quote:
quote:
Godver Iwaniusquote:Op maandag 16 april 2018 16:02 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Tis maandag dus maar weer op de aloude Sichuanese keuken toer, hoek China Town Rotterdam - sizzling beef met chilipepers,witte rijst, sui kau thong soep en buikspek en een frisje.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Ijsje bij mijn favoriete Italiaan.
en
[ afbeelding ]
Gin-tonics! met Z-millennials voor mij die schijnbaar vrij zijn.
Lekker zeg!quote:Op maandag 16 april 2018 20:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Risotto met spinazie en gebakken champignons met citroentijm uit de tuin. Veel te lang geen risotto meer gegeten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |