abonnement Unibet Coolblue
pi_177916131
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. De Syrische oppositie in binnen- en buitenland inclusief de Koerden hebben niet deelgenomen aan deze verkiezingen. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Vele tienduizenden mensen kwamen daarbij om het leven. Zo vader, zo zoon. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten. Vele Syrische soldaten deserteerden en sloten zich aan bij het Vrije Syrische Leger omdat ze naar eigen zeggen niet op demonstranten wilden schieten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. De vraag is dan ook hoe democratisch dit is, aangezien de Koerden, een etnische minderheid zo geen etnische partij kunnen oprichten, en de moslimbroederschap kan ook niet meedoen terwijl ze over een groot aantal aanhangers beschikken binnen Syrië. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 400.000 doden gevallen. Etnische en religieuze groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA (Free Syrian Army) + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA (Syrian Arab Army) en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurde gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida, tegenwoordig beter bekend als HTS (Hayaat Tahrir Shaam), zogenaamd de banden verbroken met Al Qaida.

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie die zowel in Irak als in Syrië opereert. Volgens eigen zeggen komen ze op voor de soennieten in Irak en Syrië, dus hun meeste slachtoffers zijn voornamelijk niet-soennieten. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart, bijna iedereen dus.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Inmiddels zijn de jezidische gebieden in Irak heroverd op IS, en zijn er duizenden Amerikaanse soldaten actief in Irak ondanks dat Obama geen boots on the ground wilde en juist de troepen wilde weghalen uit Irak (belofte van hem tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2008).


Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Inmiddels heeft IS grote stukken grondgebied in Irak en Syrië verloren. Het kalifaat is territoriaal verslagen, maar nog niet militair. De verwachting is dat IS ondergronds doorgaat met hit and run aanvallen tegen Iraakse soldaten/pro-regerinsmilities en aanslagen gericht tegen sjiieten in Bagdad.


Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177916167
Erdogan de pedofiel verovert er een nieuw stukje land bij en de Turken juichen zichzelf de afgrond in. :')
  zondag 18 maart 2018 @ 20:32:44 #3
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177916244
Afrinspor _O_

Ik verheug me al op Afrinspor tegen Cinderes Belediyespor
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  zondag 18 maart 2018 @ 20:36:11 #4
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177916370
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:30 schreef Nintex het volgende:
Erdogan de pedofiel verovert er een nieuw stukje land bij en de Turken juichen zichzelf de afgrond in. :')
Haha gelijk een tata onderbuikfipo :D
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177916600
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:30 schreef Nintex het volgende:
Erdogan de pedofiel verovert er een nieuw stukje land bij en de Turken juichen zichzelf de afgrond in. :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 maart 2018 @ 20:45:14 #6
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177916679
Next target, allepo.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zondag 18 maart 2018 @ 20:49:37 #7
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177916841
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:45 schreef _--_ het volgende:
Next target, allepo.
Manbij tot aan de eufraat rivier ypg vrij maken mag ook wel, maar eerst even Afrin goed mijn- en boobytrap vrij maken.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177916845
Erdogan heeft zijn westerse bondgenoten al weggejaagd en gaat nu verder het Syrische moeras in.

Als hij zich er niet mee had bezig gehouden dan hadden de Russen er nog een flinke kluif bij gehad. Het terugwinnen van Koerdisch gebied voor bondgenoot Assad, maar nu scheelt dit de Russen en het Syrische leger enorm aan materieel en moeite.

Het is ook wel aandoenlijk om te zien dat een NAVO land voor zijn grondtroepen gebruik moet maken van half gare milities die al dan niet van ISIS overgelopen zijn. Met name toen het Turkse konvooi vastliep was al duidelijk hoe zwak de positie van Turkije is in dit hele geopolitieke schaakspel. Het zou me niets verbazen als Putin aan de ene kant de deur open zet voor de Turken om Syrie binnen te rijden en aan de andere kant de PKK wat cadeautjes geeft in vorm van anti-tank wapens. Het zou een typisch Russische streek zijn.
  zondag 18 maart 2018 @ 20:50:39 #9
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177916884
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:49 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Manbij tot aan de eufraat rivier ypg vrij maken mag ook wel, maar eerst even Afrin goed mijn- en boobytrap vrij maken.
Gewoon heel Syrië.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177917145
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:49 schreef Nintex het volgende:
Erdogan heeft zijn westerse bondgenoten al weggejaagd en gaat nu verder het Syrische moeras in.
Over welke westerse bondgenoten heb je het nu? Toch niet die het tijd vonden voor een regimechange?
quote:
Het zou een typisch Russische streek zijn.
Vertel, wat weet jij over typische Russen dat anderen niet weten.
pi_177920701
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:30 schreef Nintex het volgende:
Erdogan de pedofiel verovert er een nieuw stukje land bij en de Turken juichen zichzelf de afgrond in. :')
Wat een onzin. Waarom steun jij marxistische terroristen?
pi_177921055
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:08 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat een onzin. Waarom steun jij marxistische terroristen?
Trumpists -> Conservatives -> Libruls -> Socialists -> Fascists -> Marxists -> Islamists

Als het op Marxisten vs. Islamisten aan komt ben ik 'voor' de marxisten, maar dat is hetzelfde als dat ik liever mijn teen stoot dan poep eet. :')
pi_177921118
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:21 schreef Nintex het volgende:

[..]

Trumpists -> Conservatives -> Libruls -> Socialists -> Fascists -> Marxists -> Islamists

Als het op Marxisten vs. Islamisten aan komt ben ik 'voor' de marxisten, maar dat is hetzelfde als dat ik liever mijn teen stoot dan poep eet. :')
Dan zou apathie je beter staan. Punt is juist dat je je YPG/PKK-fanboyisme niet echt aan het verbergen bent.
  zondag 18 maart 2018 @ 23:24:28 #14
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177921133
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:21 schreef Nintex het volgende:

[..]

Trumpists -> Conservatives -> Libruls -> Socialists -> Fascists -> Marxists -> Islamists

Als het op Marxisten vs. Islamisten aan komt ben ik 'voor' de marxisten, maar dat is hetzelfde als dat ik liever mijn teen stoot dan poep eet. :')
Wie zijn dan de 'islamisten..'?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177921465
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:49 schreef Nintex het volgende:
Erdogan heeft zijn westerse bondgenoten al weggejaagd en gaat nu verder het Syrische moeras in.
you mad niggah?

quote:
Als hij zich er niet mee had bezig gehouden dan hadden de Russen er nog een flinke kluif bij gehad. Het terugwinnen van Koerdisch gebied voor bondgenoot Assad, maar nu scheelt dit de Russen en het Syrische leger enorm aan materieel en moeite.
De Russen hebben tot afgrijzen van Assad en Iran Afrin incl luchtruim overgedragen aan Erdo. Assad stuurde wat NDF losers en Erdo stuurde die naar de hel met Poetins permissie.

Doet pijn dit?

quote:
Het is ook wel aandoenlijk om te zien dat een NAVO land voor zijn grondtroepen gebruik moet maken van half gare milities die al dan niet van ISIS overgelopen zijn.
Gewoon slim. Weinig casualties en de lokale Syrische rebellen zelf klaren het klusje.

quote:
Het zou me niets verbazen als Putin aan de ene kant de deur open zet voor de Turken om Syrie binnen te rijden en aan de andere kant de PKK wat cadeautjes geeft in vorm van anti-tank wapens.
Blijf vooral dromen. Als hij dat wilde had hij dat al lang gedaan. Hij wil Turkse invloed bij de rebellen want daar kan hij deals mee settlen en dus de oorlog definitief beeindigen. Assads regime is toch al gered. Wel ten koste van Syrische soevereiniteit ja, maar conform de nieuwe status quo. Syrie verdeeld in invloedssferen.

Poetin stoort zich meer aan de YPG als Amerikaanse proxy in Syrie dan Turkse FSA rebellen rondom Afrin.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 18 maart 2018 @ 23:49:08 #16
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177921596
Op Twitter @Presidency_Sy staan allemaal filmpjes van Assad die in z’n eigen wagen naar Ghouta rijdt :')

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177921608
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:49 schreef Szura het volgende:
Op Twitter @Presidency_Sy staan allemaal filmpjes van Assad die in z’n eigen wagen naar Ghouta rijdt :')
Altijd leuke propaganda.
pi_177921688
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:41 schreef Aloulu het volgende:

[..]

you mad niggah?

[..]

De Russen hebben tot afgrijzen van Assad en Iran Afrin incl luchtruim overgedragen aan Erdo. Assad stuurde wat NDF losers en Erdo stuurde die naar de hel met Poetins permissie.

Doet pijn dit?

[..]

Gewoon slim. Weinig casualties en de lokale Syrische rebellen zelf klaren het klusje.

[..]

Blijf vooral dromen. Als hij dat wilde had hij dat al lang gedaan. Hij wil Turkse invloed bij de rebellen want daar kan hij deals mee settlen en dus de oorlog definitief beeindigen. Assads regime is toch al gered. Wel ten koste van Syrische soevereiniteit ja, maar conform de nieuwe status quo. Syrie verdeeld in invloedssferen.

Poetin stoort zich meer aan de YPG als Amerikaanse proxy in Syrie dan Turkse FSA rebellen rondom Afrin.
Het is alleen wel de vraag wat de ontwikkelingen gaan zijn als Turkije daadwerkelijk nog verder gaat. Je moet immers niet vergeten dat Turkije het liefst van Assads regime af wil
  zondag 18 maart 2018 @ 23:54:32 #19
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177921691
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:49 schreef Szura het volgende:
Op Twitter @Presidency_Sy staan allemaal filmpjes van Assad die in z’n eigen wagen naar Ghouta rijdt :')

[ afbeelding ]
Laat hem even doorrijden naar zijn olievoorraden in Noord Syrië dan.



TOEVALLIG allemaal in bezet ypg/usa/pkk gebied.



Amerika de pyromane brandweerman in Syrië, eerst IS laten ontstaan en dan samen met YPG het probleem 'oplossen'.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177922022
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:49 schreef Szura het volgende:
Op Twitter @Presidency_Sy staan allemaal filmpjes van Assad die in z’n eigen wagen naar Ghouta rijdt :')

[ afbeelding ]
They see me Rollin they hatin :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 maart 2018 @ 00:37:11 #21
365082 IPA35
Patriarch
pi_177922029
Aanhoudende geruchten dat er een false flag ding gaat komen (in Quneitra), gevolgd door een Amerikaanse invasie vanuit Al-Tanf.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177922057
Ik pak alvast de popcorn. Klinkt wel too much though.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177922142
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 23:49 schreef Szura het volgende:
Op Twitter @Presidency_Sy staan allemaal filmpjes van Assad die in z’n eigen wagen naar Ghouta rijdt :')

[ afbeelding ]
Ah kijk de Iraanse afgezant kan auto rijden :P
pi_177922192
Hij is wel 1 van de laatste mensen die nog de weg kan vinden zo zonder navigatie :7
  maandag 19 maart 2018 @ 01:24:18 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177922230
quote:
10s.gif Op maandag 19 maart 2018 01:03 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ah kijk de Iraanse afgezant kan auto rijden :P
Heeft ie al vaker gedaan tijdens de oorlog. Toen de terroristen uit Darayya op de groene bus waren gezet, kwam ie enkele dagen later met z’n bejaardenauto naar de moskee :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177922371
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 01:24 schreef Szura het volgende:

[..]

Heeft ie al vaker gedaan tijdens de oorlog. Toen de terroristen uit Darayya op de groene bus waren gezet, kwam ie enkele dagen later met z'n bejaardenauto naar de moskee :').
Hij had gewoon in vermomming die groene bus moeten besturen en dan net na het afzetten van die terroristen zijn pruik af moeten doen en hard it's a prank moeten roepen.
  maandag 19 maart 2018 @ 07:38:54 #28
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177923992
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 19:20 schreef Rangono het volgende:

[..]

Waarom post je deze anti-Turkije propaganda?
Omdat het waar is?
  maandag 19 maart 2018 @ 07:40:52 #29
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  maandag 19 maart 2018 @ 07:42:01 #30
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177924012
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 01:14 schreef WammesWaggel het volgende:
Hij is wel 1 van de laatste mensen die nog de weg kan vinden zo zonder navigatie :7
Het zou wel een ironisch einde zijn als hij een verkeerde afslag pakt en rechtstreeks een rebellengebied inrijdt :')
pi_177925678
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 07:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Omdat het waar is?
Ja, net zoals de SAA en de shia milities ook onschuldige burgers doden. Dat onschuldige burgers het grootste slachtoffer zijn in conflicten/oorlogen is helaas een evidentie.

Maar jij wil er een soort 'Turken zijn monsters!' ding van maken.
pi_177926634
7 burgers en 4 Syrische rebellen gedood door bomaanslag YPG

https://www.dailysabah.co(...)in-afrin-town-center
pi_177927348
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 10:29 schreef polderturk het volgende:
7 burgers en 4 Syrische rebellen gedood door bomaanslag YPG

https://www.dailysabah.co(...)in-afrin-town-center
daar kan je niet omheen. zal wel aardig wat slachtoffers eisen dit soort dingen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177927375
tfsa nu ook al bezig bij tal rifaat? verrassend if true.

op_shield twitterde op maandag 19-03-2018 om 10:19:50 Another tank was seized from Pkk today. Location is unknown. But the fighter said that the meeting approached for Arfad(Tal Rifat) https://t.co/HOoNrCmDfS reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177927390
kennelijk zaten gisteren wat kneuzen te plunderen in afrin

metesohtaoglu twitterde op maandag 19-03-2018 om 07:54:13 #Syria's #FSA names&expels guilty fighters in looting in #Afrin city and also called its fighters for respect of civilians.📸https://t.co/zC0FhFz6hH reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177927770
quote:
10s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

daar kan je niet omheen. zal wel aardig wat slachtoffers eisen dit soort dingen.
Zoals elke bomanslag. Wat een nieuws !
pi_177927779
quote:
10s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:03 schreef Slayage het volgende:
kennelijk zaten gisteren wat kneuzen te plunderen in afrin

metesohtaoglu twitterde op maandag 19-03-2018 om 07:54:13 #Syria's #FSA names&expels guilty fighters in looting in #Afrin city and also called its fighters for respect of civilians.📸https://t.co/zC0FhFz6hH reageer retweet
Dat is gewoon georganiseerd, hoor.
  maandag 19 maart 2018 @ 11:49:28 #39
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177928202
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 09:45 schreef Rangono het volgende:

[..]

Ja, net zoals de SAA en de shia milities ook onschuldige burgers doden. Dat onschuldige burgers het grootste slachtoffer zijn in conflicten/oorlogen is helaas een evidentie.

Maar jij wil er een soort 'Turken zijn monsters!' ding van maken.
Nee, tegenwicht bieden aan de Turkse propaganda en gebrainwashte Erdogan aanhangers die beweren dat Turkije het beste met burgers voor heeft. Als je een oorlog start ergens heb je per definitie niet het beste voor met de burgers.
pi_177928236
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee, tegenwicht bieden aan de Turkse propaganda en gebrainwashte Erdogan aanhangers die beweren dat Turkije het beste met burgers voor heeft. Als je een oorlog start ergens heb je per definitie niet het beste voor met de burgers.
Soms is het kiezen tussen twee kwade. Terroristen (YPG) hun gang laten gaan kun je al helemaal niet verkopen
  maandag 19 maart 2018 @ 11:51:57 #41
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177928254
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 08:52 schreef HSG het volgende:

[..]

Die baas rijdt zelf een auto i.p.v. een dure chauffeur in dienst te nemen.
Hij is altijd heel gewoon gebleven , een eenvoudig man van het volk met het hart op de goede plaats, die keihard knokt om zijn land te redden , tegen wil en dank. Hij doet een geweldige job, dat zal niemand ontkennen.
pi_177928323
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:51 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Hij is altijd heel gewoon gebleven , een eenvoudig man van het volk met het hart op de goede plaats, die keihard knokt om zijn land te redden , tegen wil en dank. Hij doet een geweldige job, dat zal niemand ontkennen.
:') in inferieure baathpropaganda geloven
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  maandag 19 maart 2018 @ 11:59:51 #43
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177928444
Het beste met de Syrische burgers voor hebben maar wel jarenlang extremistische baardapen de grens over laten wandelen en extremisten steunen die diezelfde burgers het liefst alle beetjes vrijheid die ze hebben afpakken. Gebrainwashte Turken _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177928551
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:54 schreef alilami het volgende:

[..]

:') in inferieure baathpropaganda geloven
Jij bent pro 'rebellen'?
pi_177928888
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:04 schreef Rangono het volgende:

[..]

Jij bent pro 'rebellen'?
ik ben pro-baathverdelgers
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177928913
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:20 schreef alilami het volgende:

[..]

ik ben pro-baathverdelgers
Waarom? en vooral: wat is het alternatief?
pi_177929024
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:21 schreef Rangono het volgende:

[..]

Waarom? en vooral: wat is het alternatief?
waarom: omdat ze racisten zijn en mijn familie hebben gedeporteerd en vervolgd vanwege hun afkomst
alternatief: anarchie en oorlog is beter dan onder het baathjuk leven
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177929067
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:26 schreef alilami het volgende:

[..]

waarom: omdat ze racisten zijn en mijn familie hebben gedeporteerd en vervolgd vanwege hun afkomst
alternatief: anarchie en oorlog is beter dan onder het baathjuk leven
Wat is je afkomst?
pi_177929162
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:29 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat is je afkomst?
Joodse afkomst
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177929182
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:34 schreef alilami het volgende:

[..]

Joodse afkomst
Het Syrisch-baathisme was toch niet antisemitisch?
pi_177929231
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:34 schreef Rangono het volgende:

[..]

Het Syrisch-baathisme was toch niet antisemitisch?
Baathisme is hartstikke anti-semitisch.....
pi_177929252
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:34 schreef Rangono het volgende:

[..]

Het Syrisch-baathisme was toch niet antisemitisch?
Ik maak geen onderscheid tussen Iraaks/Syrisch baathisme.

Fucking nazi goys

The Syrian-Iraqi Baath party and its Nazi beginnings
http://www.eretzyisroel.org/~jkatz/baath.html
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177929269
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:37 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Baathisme is hartstikke anti-semitisch.....
Wist ik wel over het Iraakse baathisme, maar dacht dat dat in Assad zijn familie een stuk minder aan de orde was.
pi_177929302
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:38 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wist ik wel over het Iraakse baathisme, maar dacht dat dat in Assad zijn familie een stuk minder aan de orde was.
Syrische Baathisten zijn nog erger in hun anti-semitisme dan Irakese Baathisten.
pi_177929371
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:40 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Syrische Baathisten zijn nog erger in hun anti-semitisme dan Irakese Baathisten.
Ah ok, dat wist ik niet. Maar goed: maakt voor dit conflict ook weinig uit.
pi_177929797
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:51 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Hij is altijd heel gewoon gebleven , een eenvoudig man van het volk met het hart op de goede plaats, die keihard knokt om zijn land te redden , tegen wil en dank. Hij doet een geweldige job, dat zal niemand ontkennen.
Precies, een nederige gewone afkomst ook.
Een eenvoudige man van het volk.
Het had je buurman kunnen zijn.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:03:56 #57
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177929818
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:40 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Syrische Baathisten zijn nog erger in hun anti-semitisme dan Irakese Baathisten.
Israel heeft de negatieve grondhouding van de Syriërs tov Israël grotendeels aan zichzelf te wijten. Men zou eens kunnen beginnen met de teruggave van de bezette Golanhoogte en stoppen met de bombardementen op Syrisch grondgebied
  maandag 19 maart 2018 @ 13:08:33 #58
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177929922
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:51 schreef Rangono het volgende:

[..]

Soms is het kiezen tussen twee kwade. Terroristen (YPG) hun gang laten gaan kun je al helemaal niet verkopen
Dan zou je eerst helder moeten hebben wat het gevaar van een redelijk beperkte, niet in connectie met andere gebieden staande legermacht aan je grens is. Je zou namelijk ook toenadering met ze kunnen zoeken en een handelsrelatie met ze opbouwen, gelijk aan de KRG.
pi_177930026
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dan zou je eerst helder moeten hebben wat het gevaar van een redelijk beperkte, niet in connectie met andere gebieden staande legermacht aan je grens is. Je zou namelijk ook toenadering met ze kunnen zoeken en een handelsrelatie met ze opbouwen, gelijk aan de KRG.
Omdat die 'staande legermacht' een afgeleide is van de PKK. Je weet wel, de terreurorganisatie die het leven in Turkije een stuk moeilijker maakt.

Het is meer dan evident dat Turkije niet zit te wachten op nog een sterker blok.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:14:07 #60
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930068
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:12 schreef Rangono het volgende:

[..]

Omdat die 'staande legermacht' een afgeleide is van de PKK. Je weet wel, de terreurorganisatie die het leven in Turkije een stuk moeilijker maakt.

Het is meer dan evident dat Turkije niet zit te wachten op nog een sterker blok.
Ooit opgezet als een Syrische tak van de PKK. Inmiddels hele andere doelstellingen en ambities door de oorlog. Je kan ze niet meer gelijkstellen aan de PKK. Tenzij je natuurlijk een zwart-wit Turks wereldbeeld wil aanhouden. Overigens ben ik bepaald niet pro YPG.
pi_177930107
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:14 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ooit opgezet als een Syrische tak van de PKK. Inmiddels hele andere doelstellingen en ambities door de oorlog. Je kan ze niet meer gelijkstellen aan de PKK. Tenzij je natuurlijk een zwart-wit Turks wereldbeeld wil aanhouden. Overigens ben ik bepaald niet pro YPG.
Je mag deze opinie hebben, maar zal toch moeten aanvaarden dat Turkije niet zo naïef is.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:26:29 #62
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930378
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:15 schreef Rangono het volgende:

[..]

Je mag deze opinie hebben, maar zal toch moeten aanvaarden dat Turkije niet zo naïef is.
Ik kan er weinig aan veranderen dat Turkije dubieuze na dubieuze beslissing neemt in deze oorlog inderdaad. Alleen is het ook naïef om te denken dat Turkije dit niet als een uitstekende mogelijkheid ziet om noord-Syrië te verturksen, zeker omdat Erdogan droomt van een groot Turkije.
pi_177930434
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik kan er weinig aan veranderen dat Turkije dubieuze na dubieuze beslissing neemt in deze oorlog inderdaad. Alleen is het ook naïef om te denken dat Turkije dit niet als een uitstekende mogelijkheid ziet om noord-Syrië te verturksen, zeker omdat Erdogan droomt van een groot Turkije.
1: Nogmaals, dat valt reuze mee. Ze strijden tegen terrorisme, en dat zou iedereen moeten steunen.

2: Machtsuitbreiding wil elk land dat een beetje mee doet.

3: Geen idee, ik kan niet in Erdogan zijn hoofd kijken.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:30:13 #64
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930475
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:28 schreef Rangono het volgende:

[..]

1: Nogmaals, dat valt reuze mee. Ze strijden tegen terrorisme, en dat zou iedereen moeten steunen.

2: Machtsuitbreiding wil elk land dat een beetje mee doet.

3: Geen idee, ik kan niet in Erdogan zijn hoofd kijken.
Ze strijden tegen terrorisme door oud-ISIS strijders te bewapenen en jarenlang Al Qaeda te steunen? Juist ja.
pi_177930526
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ze strijden tegen terrorisme door oud-ISIS strijders te bewapenen en jarenlang Al Qaeda te steunen? Juist ja.
Je doet het weer: iets dat vrijwel elk land/organisatie doet in dit conflict (stoottroepen hebben) reduceren tot enkel en alleen Turkije.

Rusland en Iran steunen Assad en de shia-milities, VS (en westerse landen) hebben de gehele tijd FSA-terroristen lopen steunen en Turkije speelt het spelletje mee.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:33:21 #66
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930559
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:32 schreef Rangono het volgende:

[..]

Je doet het weer: iets dat vrijwel elk land/organisatie doet in dit conflict (stoottroepen hebben) reduceren tot enkel en alleen Turkije.

Rusland en Iran steunen Assad en de shia-milities, VS (en westerse landen) hebben de gehele tijd FSA-terroristen lopen steunen en Turkije speelt het spelletje mee.
Ik ben het ook niet eens met de strategie van de VS, die net zo goed terroristen hebben gesteund en illegaal stukken grond bezet houden in Syrië.
pi_177930590
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik ben het ook niet eens met de strategie van de VS, die net zo goed terroristen hebben gesteund en illegaal stukken grond bezet houden in Syrië.
Je begrijpt de essentie van mijn punt niet.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:34:43 #68
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930608
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:34 schreef Rangono het volgende:

[..]

Je begrijpt de essentie van mijn punt niet.
Dat kan, dan moeten we het daar even over hebben.
pi_177930637
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat kan, dan moeten we het daar even over hebben.
Volgens mij is het vrij duidelijk. Iets dat iedereen doet in dit conflict, reduceer jij enkel en alleen tot Turkije.

Turkije is niet meer of minder opportunistisch dan de rest.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:39:16 #70
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930760
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:35 schreef Rangono het volgende:

[..]

Volgens mij is het vrij duidelijk. Iets dat iedereen doet in dit conflict, reduceer jij enkel en alleen tot Turkije.

Turkije is niet meer of minder opportunistisch dan de rest.
Turkije is toch op dit moment bezig met land bezetten? Ik heb de kwalijke rol van de VS al uitgebreid besproken, maar jij loopt hier nog niet zo lang mee dus weet dat niet. Uiteraard speelt Iran ook een kwaadaardige rol in het conflict.
pi_177930893
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije is toch op dit moment bezig met land bezetten? Ik heb de kwalijke rol van de VS al uitgebreid besproken, maar jij loopt hier nog niet zo lang mee dus weet dat niet. Uiteraard speelt Iran ook een kwaadaardige rol in het conflict.
Turkije is inderdaad land aan het bezetten, maar in perspectief van Turkije is dat meer dan logisch.
  maandag 19 maart 2018 @ 13:45:20 #72
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177930932
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 13:43 schreef Rangono het volgende:

[..]

Turkije is inderdaad land aan het bezetten, maar in perspectief van Turkije is dat meer dan logisch.
Ik zeg ook niet dat het vanuit het perspectief van Turkije onlogisch is. Ik ben het er alleen niet mee eens vanuit mijn perspectief. Maar ik vermoed dat Erdogan daar weinig boodschap aan heeft ;)
  maandag 19 maart 2018 @ 13:50:59 #73
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177931089
Tal rifaat even innemen. _O_
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177931952
Van alle landen die zich nu in Syrie bevinden heeft Turkije nog wel het meeste recht. De steden langs de grens worden al jaren bestookt met kogels en explosieven.

En daarnaast heeft Turkije miljoenen Syriers onderdak geboden. Mensen die niet wilden strijden voor hun grond, voor hun land.
Op dinsdag 26 augustus 2014 23:13 schreef Toefjes het volgende:
Iedere kerel heeft wel eens gekeken tot hoever hij kwam bij zichzelf.
  maandag 19 maart 2018 @ 14:24:20 #75
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177932149
quote:
99s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:19 schreef Ozz-03 het volgende:
Van alle landen die zich nu in Syrie bevinden heeft Turkije nog wel het meeste recht. De steden langs de grens worden al jaren bestookt met kogels en explosieven.

En daarnaast heeft Turkije miljoenen Syriers onderdak geboden. Mensen die niet wilden strijden voor hun grond, voor hun land.
Miljoenen Syriërs die vluchtten mede omdat Turkije duizenden extremisten zonder problemen de grens over liet wandelen, zul je bedoelen. Ga nou niet doen alsof Turkije alleen maar een barmhartige buurman is, ze hebben een enorme en ranzige vinger in deze oorlog gehad.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 maart 2018 @ 14:32:31 #76
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177932442
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:24 schreef Szura het volgende:

[..]

Miljoenen Syriërs die vluchtten mede omdat Turkije duizenden extremisten zonder problemen de grens over liet wandelen, zul je bedoelen. Ga nou niet doen alsof Turkije alleen maar een barmhartige buurman is, ze hebben een enorme en ranzige vinger in deze oorlog gehad.
Dit is dus wat ik noem, regelrecht bullshit. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 19 maart 2018 @ 14:36:21 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177932565
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:32 schreef _--_ het volgende:

[..]

Dit is dus wat ik noem, regelrecht bullshit. :')
Logisch dat jij dat vindt, jij slikt alles wat Turks is als zoete koek
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177932567
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:24 schreef Szura het volgende:

[..]

omdat Turkije duizenden extremisten zonder problemen de grens over liet wandelen
Deed Syrië ook met Irak. Een koekje van eigen deeg.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  maandag 19 maart 2018 @ 14:38:48 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177932638
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:36 schreef alilami het volgende:

[..]

Deed Syrië ook met Irak. Een koekje van eigen deeg.
Dus dat soort figuren, gefaciliteerd vanuit Syrië en het Syrische conflict, aanslagen pleegden in Turkije, vind je dat ook een koekje van eigen deeg/iets wat Turkije uiteindelijk hard in z’n eigen kont heeft gebeten?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177932731
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Dus dat soort figuren, gefaciliteerd vanuit Syrië en het Syrische conflict, aanslagen pleegden in Turkije, vind je dat ook een koekje van eigen deeg/iets wat Turkije uiteindelijk hard in z’n eigen kont heeft gebeten?
Ja, eigen schuld van het Turkse regime. Ze hadden het kunnen weten dat degene die ze faciliteerden een bloedhekel hebben aan de Turkse staat.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  maandag 19 maart 2018 @ 14:43:10 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177932792
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:41 schreef alilami het volgende:

[..]

Ja, eigen schuld van het Turkse regime. Ze hadden het kunnen weten dat degene die ze faciliteerden een bloedhekel hebben aan de Turkse staat.
Prima, dat is in ieder geval consequent :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 maart 2018 @ 14:44:42 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177932834
Tot nu toe wisselende berichten gelezen, maar volgens dit bericht gaan de terroristen in Harasta morgen toch de groene bussen in:

https://mobile.almasdarne(...)a-starting-tomorrow/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 maart 2018 @ 18:53:55 #83
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177938452
Burgers, milieu, historische, religieuze en culturele gebouwen zijn allemaal onschendbaar voor Turkije.




Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177940283
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 18:53 schreef TeenWolf het volgende:
Burgers, milieu, historische, religieuze en culturele gebouwen zijn allemaal onschendbaar voor Turkije.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
al-Bab:


:')
  maandag 19 maart 2018 @ 20:05:28 #85
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177940457
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177940510
Wordt nog een lastige klus om alle boobytraps op te ruimen in Afrin.


https://twitter.com/DoodleSullivan/status/975809285597908992
  maandag 19 maart 2018 @ 20:12:25 #87
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177940587
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 20:08 schreef polderturk het volgende:
Wordt nog een lastige klus om alle boobytraps op te ruimen in Afrin.

https://twitter.com/DoodleSullivan/status/975809285597908992
Tsja daar moet de ypg/pkk het van hebben. Gorilla oorlog :')

Borst op borst gevechten kunnen ze niet, alleen maar bommetjes plaatsen of zich eerst een weg vrij laten bombarderen door de Amerikanen en het dan overnemen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 19 maart 2018 @ 20:15:01 #88
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177940643
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 20:05 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Bij Al Bab waren al vele gevechten geweest voordat de Turken kwamen.
Ja en in Afrin zijn amper gevechten geweest. Kom op, je ziet zelf toch ook wel hoe krom de vergelijking met Mosul of Raqqa is?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 maart 2018 @ 20:17:06 #89
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177940681
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 20:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja en in Afrin zijn amper gevechten geweest. Kom op, je ziet zelf toch ook wel hoe krom de vergelijking met Mosul of Raqqa is?
mooi toch
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 19 maart 2018 @ 22:05:27 #90
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_177943864
https://www.sana.sy/?p=728225

De helden van het Syrische leger hebben de aanval ingezet op Hazeh District. Spoedig zullen alle inwoners van Oost Ghouta weer in vrijheid en veiligheid leven dankzij het Syrische leger. Hopelijk zullen na Ghouta andere gebieden bevrijd worden van de verraders!

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_177944572
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 22:05 schreef Zahreddine het volgende:

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
wat voor slogan is dat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177945291
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 22:05 schreef Zahreddine het volgende:
https://www.sana.sy/?p=728225

De helden van het Syrische leger hebben de aanval ingezet op Hazeh District. Spoedig zullen alle inwoners van Oost Ghouta weer in vrijheid en veiligheid leven dankzij het Syrische leger. Hopelijk zullen na Ghouta andere gebieden bevrijd worden van de verraders!

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
Ik moest lachen :D
pi_177945404
Russen hebben een raket op een gebied pal voor de grens met Turkije geschoten.

Assad is zijn leger snel aan het verspreiden in afwachting van een grote Amerikaanse aanval.
  maandag 19 maart 2018 @ 23:47:24 #94
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177945973
Nimmer toepasselijker:


:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 maart 2018 @ 23:49:33 #95
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177946003
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 22:05 schreef Zahreddine het volgende:
https://www.sana.sy/?p=728225

De helden van het Syrische leger hebben de aanval ingezet op Hazeh District. Spoedig zullen alle inwoners van Oost Ghouta weer in vrijheid en veiligheid leven dankzij het Syrische leger. Hopelijk zullen na Ghouta andere gebieden bevrijd worden van de verraders!

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
:')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177947995
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 22:05 schreef Zahreddine het volgende:
https://www.sana.sy/?p=728225

De helden van het Syrische leger hebben de aanval ingezet op Hazeh District. Spoedig zullen alle inwoners van Oost Ghouta weer in vrijheid en veiligheid leven dankzij het Syrische leger. Hopelijk zullen na Ghouta andere gebieden bevrijd worden van de verraders!

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
Dr Bashar _O_
pi_177948074
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 04:56 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Dr Bashar _O_
  dinsdag 20 maart 2018 @ 06:35:40 #98
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177948677
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 14:36 schreef alilami het volgende:

[..]

Deed Syrië ook met Irak. Een koekje van eigen deeg.
Dat klopt. Maar dat maakt Turkije niet ineens een goede speler omdat Syrië dat ook deed.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 07:20:55 #99
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177948811
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 22:05 schreef Zahreddine het volgende:
https://www.sana.sy/?p=728225

De helden van het Syrische leger hebben de aanval ingezet op Hazeh District. Spoedig zullen alle inwoners van Oost Ghouta weer in vrijheid en veiligheid leven dankzij het Syrische leger. Hopelijk zullen na Ghouta andere gebieden bevrijd worden van de verraders!

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
Nu is het zaak om alle 765.987 ziekenhuizen in Ghouta te herbouwen. Alleen bij het laatste offensief werden er al 14 op een dag gebombardeerd. En de NOS zei het dus het is echt waar.
pi_177950344
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 23:47 schreef Szura het volgende:
Nimmer toepasselijker:

[ afbeelding ]
:')
Dat was mijn grap :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177952339
tal rifaat en omgeving zal wel rood kleuren binnenkort

24Aleppo twitterde op maandag 19-03-2018 om 18:20:15 Dozens of fighters of pro-#Assad militias with their heavy vehicles arrived to #TalRifaat district. The forces was placed in KafarNobl and Zahraa towns NW #Aleppo.#A24 reageer retweet
TRTWorldNow twitterde op dinsdag 20-03-2018 om 10:16:47 The military part of Operation Olive Branch is almost done. Now we are going to make Afrin habitable for its citizens, says Erdogan reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177952406
triomf in de ghouta mag natuurlijk niet overschaduwd worden door wat voetsoldaten die sneuvelen iets verder op in de stad

GregoryPWaters twitterde op maandag 19-03-2018 om 23:23:20 Pro-govt page claiming 100 KIA in Qadem & criticizing lack of media attention - only 11 KIA were reported here through 3/18, incl a Major, 2 Captains & a 1st Lt. Reinforcement incl 58th & 91st Brigades arrived on 3/17. ISIS pics have shown dozens of bodies in the last 72 hours. https://t.co/Bw2bQB22s5 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177955796
UNHCR

In schril contrast met de Turkse propaganda:

quote:
Meanwhile, another emergency is unfolding in the northwest of Syria where an estimated 104,000 people have been uprooted from their homes in Afrin region by the latest escalation in fighting. The majority, some 75,000, are displaced in Tal Rifaat, while another 29,000 have sought safety in Nubol and Zahraa and surrounding villages in northern rural Aleppo. In addition, some 10,000 people are reportedly stranded at Az-Ziyara, attempting to no avail to cross into areas controlled by the Syrian government.
http://www.unhcr.org/news(...)ses-massive-new.html
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177962240
Islamic State reports about taking control over the majority of Al-Qadam neigborhod in Damascus, killing over 20 SAA soldiers + capturing alive. Executions are said to have been conducted in Al-Qadam (as visible below).
https://isis.liveuamap.co(...)-taking-control-over

Bodies of 39 Indian workers found near Mosul. They were killed by ISIS in 2014 and found in a mound of dirt.
https://isis.liveuamap.co(...)ound-near-mosul-they

IS claims in Mosul the kidnapping and then "slaughtering" of a leader of a pro-government tribal militia and the death in a bombing of a city councilman, responsible for the neighborhood al-Qadisiyah.
https://isis.liveuamap.co(...)nd-then-slaughtering
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177962346
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:07 schreef alilami het volgende:
Islamic State reports about taking control over the majority of Al-Qadam neigborhod in Damascus, killing over 20 SAA soldiers + capturing alive. Executions are said to have been conducted in Al-Qadam (as visible below).
https://isis.liveuamap.co(...)-taking-control-over
nog ff en dan zijn zij aan de beurt om opgeruimd te worden

quote:
IS claims in Mosul the kidnapping and then "slaughtering" of a leader of a pro-government tribal militia and the death in a bombing of a city councilman, responsible for the neighborhood al-Qadisiyah.
https://isis.liveuamap.co(...)nd-then-slaughtering
liveuamap geeft aan dat dit propaganda is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177962516
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

liveuamap geeft aan dat dit propaganda is.
Over propaganda gesproken.... ik word er nog bijna pro-Turkije van

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177963091
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:18 schreef alilami het volgende:

Over propaganda gesproken.... ik word er nog bijna pro-Turkije van

*O* de flower power militie *O*

waarom word je er pro turkije van? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177963175
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 11:05 schreef Slayage het volgende:
tal rifaat en omgeving zal wel rood kleuren binnenkort

24Aleppo twitterde op maandag 19-03-2018 om 18:20:15 Dozens of fighters of pro-#Assad militias with their heavy vehicles arrived to #TalRifaat district. The forces was placed in KafarNobl and Zahraa towns NW #Aleppo.#A24 reageer retweet
TRTWorldNow twitterde op dinsdag 20-03-2018 om 10:16:47 The military part of Operation Olive Branch is almost done. Now we are going to make Afrin habitable for its citizens, says Erdogan reageer retweet
Waarom zou dat?
pi_177963242
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:50 schreef Rangono het volgende:

[..]

Waarom zou dat?
omdat erdo zegt dat de militaire fase van olijftak achter de rug is, dat impliceert geen acties bij tal rifaat.

omdat volgens de tweet assadisten al richting tal rifaat gaan

en omdat meneg en talrifaat te balngrijk zijn voor het regime om aan de turken over te dragen.

de russen willen de turken best een gunst doen om ze koest te houden, maar ze mogen uiteraard niet te veel invloed hebben ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177963293
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat erdo zegt dat de militaire fase van olijftak achter de rug is, dat impliceert geen acties bij tal rifaat.

omdat volgens de tweet assadisten al richting tal rifaat gaan

en omdat meneg en talrifaat te balngrijk zijn voor het regime om aan de turken over te dragen.

de russen willen de turken best een gunst doen om ze koest te houden, maar ze mogen uiteraard niet te veel invloed hebben ;)
Ik vraag het mij sterk af. Je ziet immers dat Turkije al bezig is met de herbouw van diverse gebieden.
pi_177963299
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:56 schreef Rangono het volgende:

[..]

Ik vraag het mij sterk af. Je ziet immers dat Turkije al bezig is met de herbouw van diverse gebieden.
welke herbouw?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177963339
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 22:05 schreef Zahreddine het volgende:
https://www.sana.sy/?p=728225

De helden van het Syrische leger hebben de aanval ingezet op Hazeh District. Spoedig zullen alle inwoners van Oost Ghouta weer in vrijheid en veiligheid leven dankzij het Syrische leger. Hopelijk zullen na Ghouta andere gebieden bevrijd worden van de verraders!

Eenheid, Vrijheid, Socialisme!!!
Spijtig dat er van een daadwerkelijke bevrijding natuurlijk geen sprake is. Van al die steden die zogenaamd 'bevrijd' zijn is weinig meer over.
pi_177963537
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:58 schreef Rangono het volgende:

[..]

Spijtig dat er van een daadwerkelijke bevrijding natuurlijk geen sprake is. Van al die steden die zogenaamd 'bevrijd' zijn is weinig meer over.
een pyrrusoverwinning is een overwinning desalniettemin

:B allah, bashar, suriya *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177963711
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 19:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

een pyrrusoverwinning is een overwinning desalniettemin

:B allah, bashar, suriya *O*
Want hij kan auto rijden !
pi_177968973
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:50 schreef Rangono het volgende:
Waarom zou dat?
Tal Rifat zitten de Yanks toch ook?

zoja, dan gaat de YPG echt niet akkoord met een overname van Assad.

Het is met vertrek van Tillerson de vraag welke houding Trump aanneemt in het willen appeasen van de Turken ten koste van de YPG. Wat dat betreft is het jammer dat Erdo geen toestemming van Poetin heeft om verder dan Afrin te gaan.

Als Erdogan van de Amerikanen meer garanties en praktische pplossingen krijgt om de YPG in toom te houden dan moet Erdo met de huidige status quo tevreden zijn en geduld hebben.
De Russen, Iran en Assad zijn doodsbenauwd voor een blijvende US aanwezigheid in YPG gebied en gaan hoe langer de tijd verstrijkt en dat realiteit dreigt te worden ongeduldiger worden naar de YPG en US toe.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177969071
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:33 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Tal Rifat zitten de Yanks toch ook?

zoja, dan gaat de YPG echt niet akkoord met een overname van Assad.

Het is met vertrek van Tillerson de vraag welke houding Trump aanneemt in het willen appeasen van de Turken ten koste van de YPG. Wat dat betreft is het jammer dat Erdo geen toestemming van Poetin heeft om verder dan Afrin te gaan.

Als Erdogan van de Amerikanen meer garanties en praktische pplossingen krijgt om de YPG in toom te houden dan moet Erdo met de huidige status quo tevreden zijn en geduld hebben.
De Russen, Iran en Assad zijn doodsbenauwd voor een blijvende US aanwezigheid in YPG gebied en gaan hoe langer de tijd verstrijkt en dat realiteit dreigt te worden ongeduldiger worden naar de YPG en US toe.
Ik geloof niet zo in dit soort analyses. Geopolitiek draait vooral om opportunistische dealtjes sluiten.

YPG zijn voor de VS niets meer dan sukkelige-stoottroepen, die je ook weer kunt laten vallen als er andere belangen spelen. We hoeven echt niets spannends te verwachten tussen Turkije en de VS.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 21:36:08 #117
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177969113
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:33 schreef Aloulu het volgende:

Wat dat betreft is het jammer dat Erdo geen toestemming van Poetin heeft om verder dan Afrin te gaan.

Mag ik hier de bron van?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  dinsdag 20 maart 2018 @ 21:36:38 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177969137
Nog nooit gehoord dat in Tal Rifaat Amerikanen zitten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177970425
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:36 schreef TeenWolf het volgende:
Mag ik hier de bron van?
Harun Yahya
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 20 maart 2018 @ 22:20:26 #120
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177970816
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 22:09 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Harun Yahya
Aahh Adnan Oktar alias Harun Yahya, 1 van de vaste schrijvers voor de belangrijke Russische krant Pravda, dan klopt het wel. _O_






Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177971786
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 20:12 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Tsja daar moet de ypg/pkk het van hebben. Gorilla oorlog :')

Borst op borst gevechten kunnen ze niet, alleen maar bommetjes plaatsen of zich eerst een weg vrij laten bombarderen door de Amerikanen en het dan overnemen.
Deed de NVA ook tegen de Amerikanen en het hielp ook nog.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 23:03:55 #122
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177972249
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 22:51 schreef HSG het volgende:

[..]

Deed de NVA ook tegen de Amerikanen en het hielp ook nog.
Tsja zo ver van huis is het niet leuk. Turkije voert de oorlog tegen de Gorilla's in bekend gebied en we pakken er vaak aardig wat.
De Amerikanen zijn ook meer van het platbombarderen en overal een parkeerplaats van maken en dan binnentrekken in plaats van een Gorilla oorlog.

Ik zag laatst op internet dat ze naast Hiroshima en Nagasaki ook Tokyo hadden gebombardeerd, dit is een 'vergeten' bombardement door de Amerikanen oftewel ingesneeuwd door Hiroshima en Nagasaki.
Er zijn destijds bijna 200.000 doden gevallen in Tokyo, iedereen verbrand tot as omdat ze hoofdzakelijk napalm gebruikten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Tokyo
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177972304
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:03 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Tsja zo ver van huis is het niet leuk. Turkije voert de oorlog tegen de Gorilla's in bekend gebied en we pakken er vaak aardig wat.
De Amerikanen zijn ook meer van het platbombarderen en overal een parkeerplaats van maken en dan binnentrekken in plaats van een Gorilla oorlog.

Ik zag laatst op internet dat ze naast Hiroshima en Nagasaki ook Tokyo hadden gebombardeerd, dit is een 'vergeten' bombardement door de Amerikanen oftewel ingesneeuwd door Hiroshima en Nagasaki.
Er zijn destijds bijna 200.000 doden gevallen in Tokyo, iedereen verbrand tot as omdat ze hoofdzakelijk napalm gebruikten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Tokyo
Ooit van eerlijke oorlogen gehoord? Ik niet.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 23:06:17 #124
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177972344
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:05 schreef HSG het volgende:

[..]

Ooit van eerlijke oorlogen gehoord? Ik niet.
Nee natuurlijk niet, maar hoe meer burgerdoden hoe viezer de oorlog. Wat dat betreft was de 1e wereldoorlog nog het 'schoonst'.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177972396
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:06 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nee natuurlijk niet, maar hoe meer burgerdoden hoe viezer de oorlog. Wat dat betreft was de 1e wereldoorlog nog het 'schoonst'.
https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_I

4,000,000 burgers dood aan de geallieerde zijde en 3,700,000 burgers dood aan de kant van de centralen.

Het is maar wat je schoon vindt.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 23:08:34 #126
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177972419
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:07 schreef HSG het volgende:

[..]

https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_I

4,000,000 burgers dood aan de geallieerde zijde en 3,700,000 burgers dood aan de kant van de centralen.

Het is maar wat je schoon vindt.
Vergelijk eens met de andere wereldoorlog.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177972504
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:08 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Vergelijk eens met de andere wereldoorlog.
Kijk de zeven jarige oorlog.

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Years%27_War

Duurde bijna 7 jaar, wereldwijd uitgevochten (waarom dit geen wereldoorlog werd genoemd mag Joost weten) en maar 33.000 burgers omgekomen. Toch een stuk schoner.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 23:12:46 #128
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177972550
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:11 schreef HSG het volgende:

[..]

Kijk de zeven jarige oorlog.

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Years%27_War

Duurde bijna 7 jaar, wereldwijd uitgevochten (waarom dit geen wereldoorlog werd genoemd mag Joost weten) en maar 33.000 burgers omgekomen. Toch een stuk schoner.
In een tijd met geen WOMD. Betere tijden inderdaad.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177972732
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:12 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

In een tijd met geen WOMD. Betere tijden inderdaad.
Oh jawel maar dan op een andere manier (in de middeleeuwen wisten ze dat al) en anders ging je toch een stad binnentrekken, slacht je alle burgers en plunder de woningen.

Er waren namelijk niet echt "regels" in die tijden.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_177974897
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:11 schreef HSG het volgende:

[..]

Kijk de zeven jarige oorlog.

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Years%27_War

Duurde bijna 7 jaar, wereldwijd uitgevochten (waarom dit geen wereldoorlog werd genoemd mag Joost weten) en maar 33.000 burgers omgekomen. Toch een stuk schoner.
Voor de industriele revolutie. Geen vergelijking dus. Verklaart gelijk waarom het niet tot een wereldoorlog wordt geschaard.

Overigens vochten de Amerikanen gedurende het einde van WOII tegen een wereldmacht in het Japanse keizerrijk. Dan is het uitdelen ja. Vandaag de dag heb je zulke oorlogen niet meer snel. Enkel militaire operaties en/of strijd tegen guerilla beweging. Wat gezien de enorme machtsverschillen de opkomst van terrorisme verklaart (militair onderspit delvende partij).

Overigens zorgt juist de WOMD vandaag de dag voor een afschrikwekkend effect om geen conventionele oorlog uit te laten breken.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177977700
leuke timing

JudahAriGross twitterde op woensdag 21-03-2018 om 04:30:48 Ending a decade of silence, Israel reveals it blew up Assad’s nuclear reactor Here's the footage:https://t.co/dmx2eQuCx0 via @timesofisrael https://t.co/oA7eDNXSHp reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177977919
Had nog leuk kunnen zijn, een kerncentrale in handen van IS :{ .
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177978054
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 09:44 schreef truthortruth het volgende:
Had nog leuk kunnen zijn, een kerncentrale in handen van IS :{ .
terugkijkend idd :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177979017
best een interessante discussie dit

IvanSidorenko1 twitterde op woensdag 21-03-2018 om 01:06:08 Syrian Reporter talking about how he recently wandered in a gathering of more than 400 cars of displaced people of #Afrin all of them Kurds near aleppo central prison waiting for approval to continue towards Manbij & then to east of Euphrates. reageer retweet


Rojavaheroes twitterde op woensdag 21-03-2018 om 04:08:29 @IvanSidorenko1 He criticizes the Kurds for not carrying their duties toward Syria and their homeland? Isn’t this the same Syria, that since its creation denied their language and cultural rights? They defend their homes, where the Syrian government failed to protect their airspace. What a joke reageer retweet
I_I_Rubin twitterde op woensdag 21-03-2018 om 06:31:16 @IvanSidorenko1 Syrian “Arab” Republic. The guy whining is cool with Putin’s literal //sale// of //part of Syria// to the Turkish enemy - but is somehow thinking the victims are the unpatriotic ones?! Maybe he should whine about Assad in these terms instead. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 21 maart 2018 @ 11:01:48 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177979463
Syrië heeft niet gefaald het luchtruim te beschermen, ze hebben er gewoon weinig tot niks over te zeggen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177979619
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 03:34 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Voor de industriele revolutie. Geen vergelijking dus. Verklaart gelijk waarom het niet tot een wereldoorlog wordt geschaard.

Overigens vochten de Amerikanen gedurende het einde van WOII tegen een wereldmacht in het Japanse keizerrijk. Dan is het uitdelen ja. Vandaag de dag heb je zulke oorlogen niet meer snel. Enkel militaire operaties en/of strijd tegen guerilla beweging. Wat gezien de enorme machtsverschillen de opkomst van terrorisme verklaart (militair onderspit delvende partij).

Overigens zorgt juist de WOMD vandaag de dag voor een afschrikwekkend effect om geen conventionele oorlog uit te laten breken.
Die oorlogen heb je enkel niet meer zo snel omdat er gedeelde belangen zijn. Maar het is nogal naïef om te denken dat het volledig voorbij is. Het is niet voor niets dat grootmachten zo investeren in defensie. Zij weten dat de mens niet zal veranderen. De honger naar macht, dood en verderf blijft.
pi_177979822
De kaartjes uit 2003 spreken wel boekdelen. Zonder Iran, Rusland en de shia-milities had Assad allang een kogel door zijn kop gehad.
pi_177979904
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 11:01 schreef Szura het volgende:
Syrië heeft niet gefaald het luchtruim te beschermen, ze hebben er gewoon weinig tot niks over te zeggen.
niks te zeggen hebben over het luchtruim is uiteraard een kapitale falen voor een soevereine staat, maar dat is het probleem dus voor het regime. soevereiniteit is beperkt en deels volledig afwezig zoals het luchtruim aldaar.

ik vind die discussie wel interessant, omdat ze alle drie "gelijk" hebben. het gelijk hebben veranderd elke keer als je van POV veranderd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177979932
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 11:15 schreef Rangono het volgende:
De kaartjes uit 2003 spreken wel boekdelen. Zonder Iran, Rusland en de shia-milities had Assad allang een kogel door zijn kop gehad.
welke kaartjes?

hij en zijn kliek waren geeindigd als kadaffi en zijn kliek waarschijnlijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177979959
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 11:07 schreef Rangono het volgende:

Zij weten dat de mens niet zal veranderen. De honger naar macht, dood en verderf blijft.
idd, the human condition, dat de ego centraal zet (itt de consensus opzoeken) en hierdoor alle ellende veroorzaakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177981039
isis weer terug bij af met dit soort acties

SaladinAlDronni twitterde op woensdag 21-03-2018 om 11:02:13 Meanwhile, Islamic State claims an ambush on civilian bus, that celebrated Newroz. At least 35 killed and wounded in the massacre, after the bus was caught on a fake checkpoint near Daquq, Baghdad - Kirkuk road. #Iraq https://t.co/JEizJtgsjD reageer retweet
DavidMWitty1 twitterde op woensdag 21-03-2018 om 05:50:50 ISIS false security checkpoint between Daquq & Tuz district in Saladin province, Iraq. 21 civilians killed & wounded. Also clash between ISIS & PMU (Hashd) in west of Tuz.https://t.co/YmA02VZ4ir reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177981095
dit soort fotos maken duidelijk waarom het pkk leiderschap zich heeft verschanst in het onherbergzame noord irak en de turken noch de irakis hen eruit kunnen krijgen.

Acemal71 twitterde op woensdag 21-03-2018 om 10:06:43 Turkish Army is conducting operations to clear #Pkk from Northern #Iraq's Kani Rash area.The operations are ongoing to clear PKK from all Northern Iraq.https://t.co/yKSfTLJCLN https://t.co/9EMopEcbVy reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 21-03-2018 12:27:10 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 21 maart 2018 @ 15:42:54 #143
131456 Klummie
Sterker door Strijd
  woensdag 21 maart 2018 @ 16:19:59 #144
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177985901
quote:
kansloos, petities m.b.t. de binnenlandse zaken hebben wel enigzins nut.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  woensdag 21 maart 2018 @ 16:24:58 #145
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177986009
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177989239
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:12 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

In een tijd met geen WOMD. Betere tijden inderdaad.
Richard Dawkins heeft een hele lezing geweid aan Adnan Oktar. Gaat Adnan Oktar met een tegenvideo komen?


  woensdag 21 maart 2018 @ 19:10:36 #147
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177989951
Zeg wat jullie willen maar de Turken nemen nog steeds stukjes over. En Assad's regime valt zelfs regelmatig aan.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177991804
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 21 maart 2018 @ 20:36:30 #149
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_177992028
Yw. 8-)
  woensdag 21 maart 2018 @ 20:38:32 #150
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177992112
op_shield twitterde op woensdag 21-03-2018 om 19:38:25 Local media reports that Turkish army artillery pounding Tal Rifat townTel Rıfat'a topçu atışı yapılıyor reageer retweet
:?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177993535
die mobiele atgm team(s) rondom bulbul doen het echt goed, dit is al de zoveelste hit in de regio

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 21-03-2018 om 20:58:25 #AfrinOp: another #ATGM strike destroyed (again) an isolated vehicle in #Bulbul region. #FSA fighters spotted it in time. https://t.co/OXCzkpqXyx reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177994112
Aferin Afrin ^O^
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_177994794
syrian DEMOCRATIC forces uhu :') eerder sovjet praktijken in een nieuw jasje

Dalatrm twitterde op dinsdag 20-03-2018 om 04:46:12 An 'Executive Order' found in Asayiș #Afrin HQ, dated Dec 2013, ordering members:'to monitor all mosques, churches & places of worship. Instruct them not to talk current events unless it's in our favour. Ask them not to promote regime, #FSA, and especially the revolution'. https://t.co/P1jQB2eJch reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178002616
Vierduizend jaar oude Soemerische haven opgegraven in Irak

Archeologen hebben in het zuiden van Irak de resten van een zeker vierduizend jaar oude Soemerische haven blootgelegd. ''Dit is de oudste haven die ooit in Irak is opgegraven'', zeiden de wetenschappers van een universiteit in Rome. Alleen een haven van rond het begin van onze jaartelling werd eerder gevonden.
De bij toeval gevonden haven kan meer licht werpen op een van de oudste beschavingen ter wereld.

De Soemeriërs streken meer dan zesduizend jaar geleden neer in Mesopotamië, een gebied in het huidige Irak dat als wieg van de beschaving geldt. Daar ontwikkelden ze hun schrift, het wiel, de ploeg, bewatering, de dag van 24 uur en ze stichtten er de eerste stadstaat.

Het havenbassin is honderddertig meter lang en veertig meter breed en heeft een inhoud van zo'n negen olympische zwembaden. Het bassin kan ook hebben gediend als reservoir of als dam tegen overstromingen.

Volgens de onderzoekers duidt de vondst erop dat de Soemerische stadstaten veel langer in verbinding stonden met de rivierdelta's van de Eufraat en de Tigris dan eerder werd aangenomen.

https://www.nu.nl/wetensc(...)egraven-in-irak.html
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178002640
Irak zal elke militaire operatie door Turkse troepen op Iraaks grondgebied stoppen, zo zei de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken Ibrahim al-Jaafari woensdag. Turkije dreigde eerder deze week zijn offensief uit te breiden en actie te ondernemen tegen Koerdische militanten in het noorden van Irak.
https://www.hln.be/nieuws(...)toegelaten~a226a364/


Iraaks minister van Buitenlandse Zaken, Bashar al-Jaafari.

Gekke Belgen in de war. Foto van verkeerde al-Jaafari.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178004669
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 01:45 schreef alilami het volgende:
Irak zal elke militaire operatie door Turkse troepen op Iraaks grondgebied stoppen, zo zei de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken Ibrahim al-Jaafari woensdag. Turkije dreigde eerder deze week zijn offensief uit te breiden en actie te ondernemen tegen Koerdische militanten in het noorden van Irak.
https://www.hln.be/nieuws(...)toegelaten~a226a364/

[ afbeelding ]
Iraaks minister van Buitenlandse Zaken, Bashar al-Jaafari.

Gekke Belgen in de war. Foto van verkeerde al-Jaafari.
:')
Staat nog letterlijk in de foto.
:')
  donderdag 22 maart 2018 @ 10:43:45 #157
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178007302
Boris Johnson wordt verstandig:

De "Assad must go" mantra is niet effectief en houdbaar meer _O_

https://mobile.almasdarne(...)eign-secretary-says/
pi_178007394
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 01:43 schreef alilami het volgende:
Vierduizend jaar oude Soemerische haven opgegraven in Irak

Archeologen hebben in het zuiden van Irak de resten van een zeker vierduizend jaar oude Soemerische haven blootgelegd. ''Dit is de oudste haven die ooit in Irak is opgegraven'', zeiden de wetenschappers van een universiteit in Rome. Alleen een haven van rond het begin van onze jaartelling werd eerder gevonden.
De bij toeval gevonden haven kan meer licht werpen op een van de oudste beschavingen ter wereld.

De Soemeriërs streken meer dan zesduizend jaar geleden neer in Mesopotamië, een gebied in het huidige Irak dat als wieg van de beschaving geldt. Daar ontwikkelden ze hun schrift, het wiel, de ploeg, bewatering, de dag van 24 uur en ze stichtten er de eerste stadstaat.

Het havenbassin is honderddertig meter lang en veertig meter breed en heeft een inhoud van zo'n negen olympische zwembaden. Het bassin kan ook hebben gediend als reservoir of als dam tegen overstromingen.

Volgens de onderzoekers duidt de vondst erop dat de Soemerische stadstaten veel langer in verbinding stonden met de rivierdelta's van de Eufraat en de Tigris dan eerder werd aangenomen.

https://www.nu.nl/wetensc(...)egraven-in-irak.html
Een prachtige beschaving. Hoe Irak, maar eigenlijk heel het Midden-Oosten zo heeft kunnen degraderen is echt in en in triest.
pi_178007421
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 01:45 schreef alilami het volgende:
Irak zal elke militaire operatie door Turkse troepen op Iraaks grondgebied stoppen, zo zei de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken Ibrahim al-Jaafari woensdag. Turkije dreigde eerder deze week zijn offensief uit te breiden en actie te ondernemen tegen Koerdische militanten in het noorden van Irak.
https://www.hln.be/nieuws(...)toegelaten~a226a364/

[ afbeelding ]
Iraaks minister van Buitenlandse Zaken, Bashar al-Jaafari.

Gekke Belgen in de war. Foto van verkeerde al-Jaafari.
Een 'oorlog' tussen Irak en Turkije, zou dat echt realistisch zijn?

Laten we hopen van niet. Want dan blijft er van Irak niets meer over.
  donderdag 22 maart 2018 @ 10:56:46 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178007602
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:48 schreef Rangono het volgende:

[..]

Een 'oorlog' tussen Irak en Turkije, zou dat echt realistisch zijn?

Laten we hopen van niet. Want dan blijft er van Irak niets meer over.
Turkije heeft de capaciteit niet voor een uitgestrekte twee fronten oorlog. En Irak kan besluiten Turkse troepen te bombarderen, waarbij internationaal geoordeeld zal worden dat Irak in haar goede recht staat.
pi_178007635
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije heeft de capaciteit niet voor een uitgestrekte twee fronten oorlog. En Irak kan besluiten Turkse troepen te bombarderen, waarbij internationaal geoordeeld zal worden dat Irak in haar goede recht staat.
Haha, Turkije zit in de NAVO.

Als Irak zo gestoord gaat zijn Turkse troepen te bombarderen, dan kan ik niet eens onder woorden brengen wat het gevolg gaat zijn voor Irak.
  donderdag 22 maart 2018 @ 11:00:17 #162
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178007669
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:58 schreef Rangono het volgende:

[..]

Haha, Turkije zit in de NAVO.

Als Irak zo gestoord gaat zijn Turkse troepen te bombarderen, dan kan ik niet eens onder woorden brengen wat het gevolg gaat zijn voor Irak.
De NAVO is geen bondgenootschap dat elkaar steunt bij eenzijdige offensieve acties, tenzij Amerika ze initieert. Alleen bij defensieve acties van agressieve vreemde mogendheden. Turkije is het zwarte schaap van de NAVO en als ze zelf illegaal een land binnenvallen zal iedereen oordelen dat ze zelf op de blaren moeten zitten mocht Irak besluiten Turkse troepen te bombarderen.

Niemand geeft om het Koerdische vraagstuk behalve Turkije zelf. En Erdogan heeft al zijn Europese bondgenoten van zich vervreemd, terwijl Europa meer dan genoeg geduld met deze zelfverklaarde Sultan heeft gehad.
pi_178007718
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:00 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De NAVO is geen bondgenootschap dat elkaar steunt bij eenzijdige offensieve acties, tenzij Amerika ze initieert. Alleen bij defensieve acties van agressieve vreemde mogendheden. Turkije is het zwarte schaap van de NAVO en als ze zelf illegaal een land binnenvallen zal iedereen oordelen dat ze zelf op de blaren moeten zitten mocht Irak besluiten Turkse troepen te bombarderen.

Niemand geeft om het Koerdische vraagstuk behalve Turkije zelf. En Erdogan heeft al zijn Europese bondgenoten van zich vervreemd, terwijl Europa meer dan genoeg geduld met deze zelfverklaarde Sultan heeft gehad.
Je bent geopolitiek aan het analyseren als een soort vriendschap tussen twee personen. Dat is niet hoe het werkt. Turkije ligt strategisch en is qua handel altijd nog van grote waarde. Als een land Turkije gaat bombarderen, dan zullen andere NAVO landen daar gewoon op reageren.
  donderdag 22 maart 2018 @ 11:06:15 #164
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178007761
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:03 schreef Rangono het volgende:

[..]

Je bent geopolitiek aan het analyseren als een soort vriendschap tussen twee personen. Dat is niet hoe het werkt. Turkije ligt strategisch en is qua handel altijd nog van grote waarde. Als een land Turkije gaat bombarderen, dan zullen andere NAVO landen daar gewoon op reageren.
Turkije is qua handel totaal niet van enige waarde. Het is bij lange na niet de belangrijkste handelspartner voor Europa. Het ligt strategisch en dat is de reden dat het nog in de NAVO zit. Als het had gelegen naast Denemarken had niemand ene neuk gegeven om Erdogan en Turkije.

Dat geeft Turkije veel krediet, maar niet oneindig. No way dat Europa Irak gaat bombarderen bij een aanval op Turkse troepen.
pi_178007801
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije is qua handel totaal niet van enige waarde. Het is bij lange na niet de belangrijkste handelspartner voor Europa. Het ligt strategisch en dat is de reden dat het nog in de NAVO zit. Als het had gelegen naast Denemarken had niemand ene neuk gegeven om Erdogan en Turkije.

Dat geeft Turkije veel krediet, maar niet oneindig. No way dat Europa Irak gaat bombarderen bij een aanval op Turkse troepen.
Dat misschien niet. Maar steun aan Turkije gaan ze verlenen. Hoe dan ook.
  donderdag 22 maart 2018 @ 11:11:33 #166
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178007853
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:08 schreef Rangono het volgende:

[..]

Dat misschien niet. Maar steun aan Turkije gaan ze verlenen. Hoe dan ook.
Ik denk en hoop van niet.
pi_178008392
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:48 schreef Rangono het volgende:

[..]

Een 'oorlog' tussen Irak en Turkije, zou dat echt realistisch zijn?

Laten we hopen van niet. Want dan blijft er van Irak niets meer over.
  donderdag 22 maart 2018 @ 13:43:22 #168
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_178010983
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:03 schreef Rangono het volgende:

[..]

Je bent geopolitiek aan het analyseren als een soort vriendschap tussen twee personen. Dat is niet hoe het werkt. Turkije ligt strategisch en is qua handel altijd nog van grote waarde. Als een land Turkije gaat bombarderen, dan zullen andere NAVO landen daar gewoon op reageren.
Dat is maar de vraag, als de Turken zelf een oorlog beginnen zal dat niet automatisch het geval zijn. En terecht.
pi_178011040
Heeft de Iraakse regering wat te zeggen dan in het Noorden van Irak?
Daarnaast voert Turkije deze operaties al decennia lang uit.
Daarnaast is de pkk een gezamenlijk vijand.
Of is Irak bang dat Turkije een afrinnetje gaat doen daarzo?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_178011072
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 13:43 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dat is maar de vraag, als de Turken zelf een oorlog beginnen zal dat niet automatisch het geval zijn. En terecht.
Turkije verdedigt zich tegen de PKK, die vanuit Irak Turkije aanvalt.
pi_178011288
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 01:45 schreef alilami het volgende:
Irak zal elke militaire operatie door Turkse troepen op Iraaks grondgebied stoppen, zo zei de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken Ibrahim al-Jaafari woensdag. Turkije dreigde eerder deze week zijn offensief uit te breiden en actie te ondernemen tegen Koerdische militanten in het noorden van Irak.
https://www.hln.be/nieuws(...)toegelaten~a226a364/

[ afbeelding ]
Iraaks minister van Buitenlandse Zaken, Bashar al-Jaafari.

Gekke Belgen in de war. Foto van verkeerde al-Jaafari.
opvallende uitspraken dit out of the blue. recentelijk hadden ze het nog over gezamenlijk optreden tegen de pkk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178011421
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:48 schreef Rangono het volgende:

[..]

Een 'oorlog' tussen Irak en Turkije, zou dat echt realistisch zijn?

Laten we hopen van niet. Want dan blijft er van Irak niets meer over.
Alsof Turkije kan oprukken en Bagdad kan veroveren en/of vernietigen.
pi_178011456
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 14:08 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Alsof Turkije kan oprukken en Bagdad kan veroveren en/of vernietigen.
niet meer sinds de 17e eeuw ofzo :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 22 maart 2018 @ 14:18:34 #174
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178011578
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 14:08 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Alsof Turkije kan oprukken en Bagdad kan veroveren en/of vernietigen.
Ja.7.gif
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 22 maart 2018 @ 15:22:31 #175
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178012992
MrKyruer twitterde op donderdag 22-03-2018 om 15:11:50 #Syria #Turkey #OperationOliveBranch#Turkish army is removing part of the wall near Ras al-Ayn border. reageer retweet
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh? :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 22 maart 2018 @ 15:24:01 #176
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178013022

Dat donker blauwe.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178013849
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 15:22 schreef _--_ het volgende:
MrKyruer twitterde op donderdag 22-03-2018 om 15:11:50 #Syria #Turkey #OperationOliveBranch#Turkish army is removing part of the wall near Ras al-Ayn border. reageer retweet
huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh? :')
Zal niet veel betekenen. Bepaalde werkzaamheden ofzo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 22 maart 2018 @ 16:14:00 #178
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178014022
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 16:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zal niet veel betekenen. Bepaalde werkzaamheden ofzo.
Of top secret afspraken met putin.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178015168
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 13:43 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dat is maar de vraag, als de Turken zelf een oorlog beginnen zal dat niet automatisch het geval zijn. En terecht.
Dat is een kwestie van redeneren he. Je zou ook kunnen zeggen dat Turkije indirect gedwongen is om dit te doen. Het is maar wie er het meeste macht heeft en met het beste verhaal komt.
pi_178015831
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 16:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Of top secret afspraken met putin.
Die omstreken hebben ze eerder te doen met de Amerikanen en die zijn al jaren het spoor bijster. Daar valt momenteel weinig mee samen te werken. Vooral de militairen hebben het gevoel dat ze de Pkk iets schuldig zijn omdat ze willig waren om als Amerikaanse proxy te dienen tegen Isis.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178018469
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 16:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zal niet veel betekenen. Bepaalde werkzaamheden ofzo.
Mobiliseren van je leger zou ook al opgevallen zijn.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_178022488
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 17:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

Die omstreken hebben ze eerder te doen met de Amerikanen en die zijn al jaren het spoor bijster. Daar valt momenteel weinig mee samen te werken. Vooral de militairen hebben het gevoel dat ze de Pkk iets schuldig zijn omdat ze willig waren om als Amerikaanse proxy te dienen tegen Isis.
Mohammed bin Salman de kroonprins is nu twee weken in Amerika bij zijn nieuwe homie Kushner. Goede vrienden geworden al eerder. Zelfde leeftijd, rich boys etc etc. Daar gaat flink over Syrie gesproken worden en met name Iran.

Trump zou zich al eerder gezegd te hebben te willen terugtrekken uit Syrie nu IS bijna afgemaakt is maar wordt door mensen in zijn administratie dat afgeraden omdat het machtsvacuum wordt opgevuld door Iran en dat voor belangrijke bondgenoten Israel en Jordanie zorgwekkend is. Eerder had hij bij Koning Salman voorgesteld dat de Saudiers bij zon terugtrekking een grotere financiele rol moeten spelen ter vervanging van de US uitgaven voor hun avonturen in Noord Syrie.

Ik ben heel benieuwd wat de US in Syrie gaat doen. Zal heel erg belangrijk zijn voor de end game. Trump is niet te peilen en zo wispelturig dat het van veel zaken en kleine dingen kan afhangen.

Ik hoorde op BNR dat omdat ie zoveel fox kijkt elke dag lobbygroepen daar reclamespotjes huren om hun boodschap bij hem te krijgen...ipv ontzettende moeite doen om hopelijk een afspraak met hem of naaste adviseurs te krijgen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_178022614
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:45 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Mohammed bin Salman de kroonprins is nu twee weken in Amerika bij zijn nieuwe homie Kushner. Goede vrienden geworden al eerder. Zelfde leeftijd, rich boys etc etc. Daar gaat flink over Syrie gesproken worden en met name Iran.

Trump zou zich al eerder gezegd te hebben te willen terugtrekken uit Syrie nu IS bijna afgemaakt is maar wordt door mensen in zijn administratie dat afgeraden omdat het machtsvacuum wordt opgevuld door Iran en dat voor belangrijke bondgenoten Israel en Jordanie zorgwekkend is. Eerder had hij bij Koning Salman voorgesteld dat de Saudiers bij zon terugtrekking een grotere financiele rol moeten spelen ter vervanging van de US uitgaven voor hun avonturen in Noord Syrie.

Ik ben heel benieuwd wat de US in Syrie gaat doen. Zal heel erg belangrijk zijn voor de end game. Trump is niet te peilen en zo wispelturig dat het van veel zaken en kleine dingen kan afhangen.

Ik hoorde op BNR dat omdat ie zoveel fox kijkt elke dag lobbygroepen daar reclamespotjes huren om hun boodschap bij hem te krijgen...ipv ontzettende moeite doen om hopelijk een afspraak met hem of naaste adviseurs te krijgen.
Fox zal nu wel veel geld verdoenen dan. Tijd om callopties Fox te kopen een paar weken voor de kwartaalresultaten.
pi_178023261
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:45 schreef Aloulu het volgende:

Ik hoorde op BNR dat omdat ie zoveel fox kijkt elke dag lobbygroepen daar reclamespotjes huren om hun boodschap bij hem te krijgen...ipv ontzettende moeite doen om hopelijk een afspraak met hem of naaste adviseurs te krijgen.
als dit waar is :') :') :') gekke tijden

nog meer gekke dingen, dit toont hoe triest het eigenlijk is gesteld met de syriers zelf, speelbal van de externe mogendheden soms als wisselgeld gebruikt soms als proxy gebruikt en nimmer de lot eigen handen.

Mzahem_Alsaloum twitterde op donderdag 22-03-2018 om 20:34:32 اعتصامات وحرق دواليب من أهالي #تل_رفعت في مناطق #درع_الفرات بعد اعلان عدم شمل تل رفعت في عملية #غصن_الزيتون.Demonstrations and burning tyres by Tal Reffat ppl after the annoucing that the #OliveBranch Operation will not include Tal Reffat district.#Syria #Turkey#سوريا #تركيا reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178023356
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:45 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Mohammed bin Salman de kroonprins is nu twee weken in Amerika bij zijn nieuwe homie Kushner. Goede vrienden geworden al eerder. Zelfde leeftijd, rich boys etc etc. Daar gaat flink over Syrie gesproken worden en met name Iran.

Trump zou zich al eerder gezegd te hebben te willen terugtrekken uit Syrie nu IS bijna afgemaakt is maar wordt door mensen in zijn administratie dat afgeraden omdat het machtsvacuum wordt opgevuld door Iran en dat voor belangrijke bondgenoten Israel en Jordanie zorgwekkend is. Eerder had hij bij Koning Salman voorgesteld dat de Saudiers bij zon terugtrekking een grotere financiele rol moeten spelen ter vervanging van de US uitgaven voor hun avonturen in Noord Syrie.

Ik ben heel benieuwd wat de US in Syrie gaat doen. Zal heel erg belangrijk zijn voor de end game. Trump is niet te peilen en zo wispelturig dat het van veel zaken en kleine dingen kan afhangen.

Ik hoorde op BNR dat omdat ie zoveel fox kijkt elke dag lobbygroepen daar reclamespotjes huren om hun boodschap bij hem te krijgen...ipv ontzettende moeite doen om hopelijk een afspraak met hem of naaste adviseurs te krijgen.
Turkije kan dus het best zendtijd inkopen bij Fox.
pi_178023614
57% van de farmland, een relatief kleine bevolking voor het grondgebied en een shot load aan olie zijn best goede kaarten.

yarinah1 twitterde op donderdag 22-03-2018 om 14:28:07 Agricultural lands control, updated map:SDF - 57%Assad - 27%Rebel - 15%ISIS - 1% https://t.co/KuhZB78cyt reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178024440
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178024584
Issued on: March 22, 2018

Readout of President Donald J. Trump’s Call with President Recep Tayyip Erdogan of Turkey

President Donald J. Trump spoke today with President Recep Tayyip Erdogan of Turkey to reaffirm the importance of strong relations between the United States and Turkey, as NATO Allies and strategic partners, and to exchange views on regional developments. The two leaders committed to continue efforts to intensify cooperation on shared strategic challenges and to address the concerns of both countries that affect the bilateral relations.

https://www.whitehouse.go(...)ip-erdogan-turkey-5/
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178024663
Issued on: March 21, 2018

Readout of President Donald J. Trump’s Meeting with Crown Prince Mohammed Bin Salman of Saudi Arabia

President Donald J. Trump met yesterday with Crown Prince Mohammed bin Salman of Saudi Arabia. President Trump and the Crown Prince reviewed progress in strengthening the American-Saudi bilateral relationship since their last meeting. The leaders discussed joint efforts to finalize new commercial deals that would support more than 120,000 American jobs and contribute to the success of Saudi Arabia’s economic reform agenda. The Crown Prince thanked the President for American leadership in defeating ISIS and countering Iran’s destructive actions across the Middle East. On Yemen, the President and the Crown Prince discussed the threat the Houthis pose to the region, assisted by the Iranian Islamic Revolutionary Guards Corps. The leaders discussed additional steps to address the humanitarian situation and agreed that a political resolution to the conflict is ultimately necessary to meet the needs of the Yemeni people. The President said he looks forward to the visit of King Salman bin Abdulaziz Al Saud to the United States later this year.

https://www.whitehouse.go(...)salman-saudi-arabia/
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178024923
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178025736
John Bolton has entered the game. :7
pi_178026075
Meer leesvoer over de close geworden buddies Kusher en MBS die nu twee weken bij Kusher logeert gedurende zijn verblijf in de US:

Jared Kushner accused of ‘freelancing foreign policy’ over his close relationship with Saudi Arabia’s ruler and their use of private calls and secret visits

http://www.dailymail.co.u(...)rged-friendship.html
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_178026995
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 23:44 schreef Nintex het volgende:
John Bolton has entered the game. :7
Over Bazen gesproken, dat is een eckte Alpha.
Die geeft eckt geen fuck om iets behalve making America great.
  vrijdag 23 maart 2018 @ 08:31:33 #194
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178028769
Turkije heeft een Amerikaanse priester tot 35 jaar cel veroordeeld wegens "banden met de Gulenbeweging":


NWS / Predikant VS krijgt 35 jaar cel in Turkije

quote:
Een rechtbank in de Turkse provincie Izmir heeft de Amerikaanse predikant Andrew Brunson veroordeeld tot 35 jaar celstraf omdat hij banden zou hebben met de Gülenbeweging.
Dat bericht de Amerikaanse nieuwsdienst The Christian Post deze week.

De rechtbank oordeelde hem schuldig aan lidmaatschap van zowel de Gülen-beweging als de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK. Daarvoor kreeg hij een straf van 15 jaar. Daar bovenop kreeg hij nog eens 20 jaar wegens spionage.

De Turkse president Erdohan houdt de Gülenbeweging schuldig voor de coup in juli 2016. De advocaat van Brunson krijgt geen toegang tot het dossier dat is opgesteld door de Turkse overheid.

Mensenrechtenorganisaties bestempelen het vonnis als een farce. Ds. Brunson zou slechts veroordeeld zijn om de VS onder druk te zetten om de islamitische geestelijke Fethullah Gülen, die in Pennsylvania woont, uit te leveren.

President Erdogan had vorig jaar in september al duidelijk gemaakt dat het lot van Brunson gekoppeld was aan de bereidheid van de Amerikaanse regering om Gülen over te dragen.

De Amerikaan is pastor van de protestantse Opstandingskerk in Izmir en woont al meer dan twintig jaar in Turkije. Turkije arresteerde hem kort na de mislukte coup in juli 2016. De VS stelden sinds de arrestatie alles in het werk om hem vrij te krijgen.

De Amerikaan zei eerder: „Laat het duidelijk zijn. Ik zit niet gevangen omdat ik iets verkeerd heb gedaan, maar om wie ik ben: een christelijke pastor. Ik mis mijn vrouw en kinderen heel erg. Toch geloof ik dat dit waar is: het is een voorrecht om te lijden voor Christus, zoals zo velen voor mij. Uit de grond van mijn hart dank ik iedereen die naast me staat in gebed.”
pi_178028903
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 23:44 schreef Nintex het volgende:
John Bolton has entered the game. :7
Hoop jij op meer oorlog?
  vrijdag 23 maart 2018 @ 10:25:55 #196
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_178030494
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 23:44 schreef Nintex het volgende:
John Bolton has entered the game. :7
Dit betekent oorlog met Iran , Saudi Arabie zal de stoottroepen leveren. Ondertussen zal israel beirut en Damascus bombarderen om de Russen af te leiden. De Amerikanen zullen de eerste jaren in deze nieuwe oorlog vooral veel bombarderen en wapens leveren aan Israel en Saudi. Ondertussen zal de vs zelf een oorlog starte in Korea. Het neocon plan dat onder Bush is bedacht gaat er nu toch van komen. Als we dachten dat de huidige oorlogen in Syrie en Jemen erg waren, dit is echt nog niets in vergelijking wat er met Bolton en Pompeo aan het stuur gaat gebeuren.
pi_178030824
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 10:25 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dit betekent oorlog met Iran , Saudi Arabie zal de stoottroepen leveren. Ondertussen zal israel beirut en Damascus bombarderen om de Russen af te leiden. De Amerikanen zullen de eerste jaren in deze nieuwe oorlog vooral veel bombarderen en wapens leveren aan Israel en Saudi. Ondertussen zal de vs zelf een oorlog starte in Korea. Het neocon plan dat onder Bush is bedacht gaat er nu toch van komen. Als we dachten dat de huidige oorlogen in Syrie en Jemen erg waren, dit is echt nog niets in vergelijking wat er met Bolton en Pompeo aan het stuur gaat gebeuren.
Saudis stoottroepen leveren? Die zullen eerder Pakistanen voor $150 per maand inhuren om voor hun te laten vechten.
pi_178033121
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 10:43 schreef polderturk het volgende:

[..]

Saudis stoottroepen leveren? Die zullen eerder Pakistanen voor $150 per maand inhuren om voor hun te laten vechten.
Via Gofundme kan je dan ook je eigen Paki adopteren, krijg je een foto en iedere week een update.
Bij uitval huur je gewoon een nieuwe, tot ze op zijn.
pi_178033421
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 16:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zal niet veel betekenen. Bepaalde werkzaamheden ofzo.
Nee voorbereidingen op landjepik voor een groot fascistisch Neo-Ottomaans rijk.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_178033547
Bevolking van Tal Rifaat wil bevrijd worden door het Turkse leger. Ze zijn boos omdat Turkije hen niet bevrijdt.

https://twitter.com/JulianRoepcke/status/976943730862297094
  vrijdag 23 maart 2018 @ 13:28:30 #201
343757 BorisDeLul
Komt hier niet meer
pi_178033948
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 08:31 schreef Richestorags het volgende:
Turkije heeft een Amerikaanse priester tot 35 jaar cel veroordeeld wegens "banden met de Gulenbeweging":

NWS / Predikant VS krijgt 35 jaar cel in Turkije

[..]

Wat denken jullie? SEALs of Delta Force?
  vrijdag 23 maart 2018 @ 13:32:06 #202
343757 BorisDeLul
Komt hier niet meer
pi_178034042
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 14:08 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Alsof Turkije kan oprukken en Bagdad kan veroveren en/of vernietigen.
Mwah, dat lukt ze wel. Turken hebben het fascistische nationalisme nog om ze te 'verbinden', Irakezen voelen zich volgens mij nog steeds niet eerst Irakees en dan (insert stamnaam).
pi_178034924
Voordat Erdogan de regio binnenvalt. :')

Mamshae twitterde op vrijdag 23-03-2018 om 14:06:53 The PKK says they will withdraw YPŞ from Sinjar. This comes as Turkey is publicly making preparations to attack that area. This decision is likely under mounting pressures from Baghdad who had tacitly approved the YPŞ control of Sinjar/Shingal area. https://t.co/X3x5p4P4ay reageer retweet
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178035120
Turkey opens airspace to Erbil flights, omits Sulaimani for now

The Turkish government will open its airspace to flights bound to the Erbil International Airport later on Friday, but will continue to impose a flight ban on international flights to Sulaimani International Airport due to "terror activities,” according to Prime Minister Binali Yildirim.

Opening the airspace "is only for Erbil. It does not include Sulaimani because there are terrorist activities taking place against our country from there," Yildirim added.

Sulaimani, Kurdistan's second-largest province, is the stronghold of the ruling Patriotic Union of Kurdistan (PUK).
http://www.rudaw.net/english/kurdistan/230320181
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178035323
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 23:44 schreef Nintex het volgende:
John Bolton has entered the game. :7
alsof we niet genoeg morons hebben bij team trump
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178035386
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 14:13 schreef alilami het volgende:
Voordat Erdogan de regio binnenvalt. :')

Mamshae twitterde op vrijdag 23-03-2018 om 14:06:53 The PKK says they will withdraw YPŞ from Sinjar. This comes as Turkey is publicly making preparations to attack that area. This decision is likely under mounting pressures from Baghdad who had tacitly approved the YPŞ control of Sinjar/Shingal area. https://t.co/X3x5p4P4ay reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178035449
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 04:31 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Over Bazen gesproken, dat is een eckte Alpha.
Die geeft eckt geen fuck om iets behalve making America great.
Want? John Bolton is een neocon.
pi_178036307
JulianRoepcke twitterde op vrijdag 23-03-2018 om 14:57:14 #News Large-scale demonstrations in northern #Syria continue, demanding #Turkey and "#OliveBranch" forces to liberate #TalRifaat from its occupiers, #Assad, #Russia and the #YPG.#Syria https://t.co/kCoSNpkJ6z reageer retweet
  vrijdag 23 maart 2018 @ 15:31:00 #209
343757 BorisDeLul
Komt hier niet meer
pi_178036431
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 15:25 schreef polderturk het volgende:
JulianRoepcke twitterde op vrijdag 23-03-2018 om 14:57:14 #News Large-scale demonstrations in northern #Syria continue, demanding #Turkey and "#OliveBranch" forces to liberate #TalRifaat from its occupiers, #Assad, #Russia and the #YPG.#Syria https://t.co/kCoSNpkJ6z reageer retweet
Welja, waarom vraagt half Syrië niet of Turkije de boel wil 'bevrijden'.

Onvoorstelbaar. Het Ottomaanse Rijk is ook weer niet zó lang geleden.
pi_178036595
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178036608
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 15:31 schreef BorisDeLul het volgende:

[..]

Welja, waarom vraagt half Syrië niet of Turkije de boel wil 'bevrijden'.

Onvoorstelbaar. Het Ottomaanse Rijk is ook weer niet zó lang geleden.
tal rifaat en omgeving zijn hard core rebellen gebieden waar het regime al jaren niet aanwezig is. de russen hebben het cadeau gegeven aan de ypg een paar jaar terug. een groot gedeelte motten het regime niet, de ypg niet en zien kennelijk in de turken een zekere garantie voor hun bestaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178036785
Turkse vrouwen die ruzie maken in een trouwprogramma. Ondertiteling is wel nep.

https://twitter.com/Fabian__LH/status/976329299501318145
pi_178036924
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 15:46 schreef polderturk het volgende:
Turkse vrouwen die ruzie maken in een trouwprogramma. Ondertiteling is wel nep.

https://twitter.com/Fabian__LH/status/976329299501318145
TT is syrie en irak broer
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 23 maart 2018 @ 16:24:49 #214
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178037671
Na Harasta zou ook het zuidelijke deel van Ghouta (Jobar, Irbeen, Zamalka etc) worden geëvacueerd / op groene bussen worden gezet. Dat wordt een flinke operatie als het allemaal doorgaat.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 23 maart 2018 @ 21:04:00 #215
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178043946
Zag deze:

:') :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178046187
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 15:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

tal rifaat en omgeving zijn hard core rebellen gebieden waar het regime al jaren niet aanwezig is. de russen hebben het cadeau gegeven aan de ypg een paar jaar terug. een groot gedeelte motten het regime niet, de ypg niet en zien kennelijk in de turken een zekere garantie voor hun bestaan.
Overal in Syrië waar grote populaties zijn zal het wel weer mis gaan. Zelfs in Damascus zal je zien dat je binnen nu en een paar jaar weer enclaves gaat krijgen. Syrie is failliet en de armoede en omstandigheden zijn erger dan ooit. SDF en YPG hebben al helemaal geen toekomst meer.
pi_178047586
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 08:31 schreef Richestorags het volgende:
Turkije heeft een Amerikaanse priester tot 35 jaar cel veroordeeld wegens "banden met de Gulenbeweging":

NWS / Predikant VS krijgt 35 jaar cel in Turkije

[..]

Tja, een individu is irrelevant in het geopolitieke-spel. Amerika gaat hier niet op reageren.
pi_178047626
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 10:25 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dit betekent oorlog met Iran , Saudi Arabie zal de stoottroepen leveren. Ondertussen zal israel beirut en Damascus bombarderen om de Russen af te leiden. De Amerikanen zullen de eerste jaren in deze nieuwe oorlog vooral veel bombarderen en wapens leveren aan Israel en Saudi. Ondertussen zal de vs zelf een oorlog starte in Korea. Het neocon plan dat onder Bush is bedacht gaat er nu toch van komen. Als we dachten dat de huidige oorlogen in Syrie en Jemen erg waren, dit is echt nog niets in vergelijking wat er met Bolton en Pompeo aan het stuur gaat gebeuren.
Doe is niet zo hysterisch. Niemand is hier gebaat bij.
pi_178048196
pi_178048477
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 13:32 schreef BorisDeLul het volgende:

[..]

Mwah, dat lukt ze wel. Turken hebben het fascistische nationalisme nog om ze te 'verbinden', Irakezen voelen zich volgens mij nog steeds niet eerst Irakees en dan (insert stamnaam).
Als Amerika de bevolking daar niet onder controle kan krijgen, laat staan Turkije :P
  zaterdag 24 maart 2018 @ 03:16:57 #221
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178050535
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 23:16 schreef Rangono het volgende:

[..]

Tja, een individu is irrelevant in het geopolitieke-spel. Amerika gaat hier niet op reageren.
Ik hoop van niet eigenlijk. Maar goed, je weet het niet.
pi_178053021
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 03:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik hoop van niet eigenlijk. Maar goed, je weet het niet.
Wat moet Amerika doen? alsof zij gewonnen zijn bij een conflict met Turkije.
  zaterdag 24 maart 2018 @ 11:05:08 #223
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178053655
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 10:17 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat moet Amerika doen? alsof zij gewonnen zijn bij een conflict met Turkije.
Chillen.
  zaterdag 24 maart 2018 @ 11:06:11 #224
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_178053666
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 10:17 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat moet Amerika doen? alsof zij gewonnen zijn bij een conflict met Turkije.
Het zou zeer goed zijn als Turkije en de VS een openlijk militair conflict zouden krijgen. Dit zou helpen de balans in de regio te herstellen. Openlijk vijandschap tussen de vs en Turkije is goed voor iedereen, niet in het minst omdat het speespalt kan veroorzaken binnen de Navo maar ook omdat het de positie van Syrie en Iran helpt.
pi_178053883
bolton is misschien een cowboy eerste klas, hij is iig helder in zijn beschrijven van de ypg.

DailySabah twitterde op zaterdag 24-03-2018 om 07:49:30 The US didn't recognize that the Kurdish forces in Syria are allied with the Marxist PKK group inside Turkey, that the Turkish gov't has been fighting for many years, incoming US national security adviser John Bolton sayshttps://t.co/QUtW7hgfEY https://t.co/cWIBmfJOkl reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178054021
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 11:06 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Het zou zeer goed zijn als Turkije en de VS een openlijk militair conflict zouden krijgen. Dit zou helpen de balans in de regio te herstellen. Openlijk vijandschap tussen de vs en Turkije is goed voor iedereen, niet in het minst omdat het speespalt kan veroorzaken binnen de Navo maar ook omdat het de positie van Syrie en Iran helpt.
Het zou ook erg goed zijn als ik een paar miljoen zou winnen. De kans dat dat gaat gebeuren is alleen nihil.
pi_178054119
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 11:06 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

Openlijk vijandschap tussen de vs en Turkije is goed voor iedereen, niet in het minst omdat het speespalt kan veroorzaken binnen de Navo maar ook omdat het de positie van Syrie en Iran helpt.
wie is iedereen?

ben 1 jij van die anti EU pro rusland gasten? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178054653
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 24 maart 2018 @ 13:36:54 #229
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178056100
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 11:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie is iedereen?

ben 1 jij van die anti EU pro rusland gasten? :')
Het Midden-Oosten is gewoon kut. Elk land met macht daar (Turkije, Saudi-Arabië, Israël en Iran) is van alles op aan te merken. Israël is in potentie een goede vriend van Europa maar ik ben geen fan van hun agressieve landgrab. Dat gezegd hebbende zijn hun zelfverdedigingsacties nu en uit het verleden wel gerechtvaardigd natuurlijk.

Turkije zou van Erdogan af moeten om een goede vriend van Europa te worden.

Saudi-Arabië en Iran zijn gewoon twee kansloze landen door hun fucked up regering. Zeker Saudi-Arabië moet op alle mogelijke manieren worden tegengewerkt met de onmiddelijke stop op sponsoren van Europese moskees.

Iran heb ik hoop voor als ze die ayatollahs ditchen.
  zaterdag 24 maart 2018 @ 13:47:00 #230
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178056282
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 13:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het Midden-Oosten is gewoon kut. Elk land met macht daar (Turkije, Saudi-Arabië, Israël en Iran) is van alles op aan te merken. Israël is in potentie een goede vriend van Europa maar ik ben geen fan van hun agressieve landgrab. Dat gezegd hebbende zijn hun zelfverdedigingsacties nu en uit het verleden wel gerechtvaardigd natuurlijk.

Turkije zou van Erdogan af moeten om een goede vriend van Europa te worden.

Saudi-Arabië en Iran zijn gewoon twee kansloze landen door hun fucked up regering. Zeker Saudi-Arabië moet op alle mogelijke manieren worden tegengewerkt met de onmiddelijke stop op sponsoren van Europese moskees.

Iran heb ik hoop voor als ze die ayatollahs ditchen.
Saudi-Arabië. Het land waar de VS op geilt en net andersom.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zaterdag 24 maart 2018 @ 13:48:45 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178056313
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 13:47 schreef _--_ het volgende:

[..]

Saudi-Arabië. Het land waar de VS op geilt en net andersom.
Helaas wel ja. Ik omarm de dag dat we in Europa serieus werk gaan maken van alternatieve energie en daarmee hun rol ondermijnen.
pi_178058131
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 13:48 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Helaas wel ja. Ik omarm de dag dat we in Europa serieus werk gaan maken van alternatieve energie en daarmee hun rol ondermijnen.
eens. fuck em!

quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 13:36 schreef Richestorags het volgende:

Het Midden-Oosten is gewoon kut. Elk land met macht daar (Turkije, Saudi-Arabië, Israël en Iran) is van alles op aan te merken. Israël is in potentie een goede vriend van Europa maar ik ben geen fan van hun agressieve landgrab. Dat gezegd hebbende zijn hun zelfverdedigingsacties nu en uit het verleden wel gerechtvaardigd natuurlijk.

Turkije zou van Erdogan af moeten om een goede vriend van Europa te worden.

Saudi-Arabië en Iran zijn gewoon twee kansloze landen door hun fucked up regering. Zeker Saudi-Arabië moet op alle mogelijke manieren worden tegengewerkt met de onmiddelijke stop op sponsoren van Europese moskees.

Iran heb ik hoop voor als ze die ayatollahs ditchen.
eens. muv dat erdo gedumpt moet worden.

erdo moet inzien dat hij op de lange termijn niet gebaat is met de huidige binnenlands/buitenlands confrontatie politiek, waar hij op de korte termijn misschien mee scoort, maar op de lange termijn zaadjes plant voor toekomstige confrontaties.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178059012
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 11:24 schreef Slayage het volgende:
bolton is misschien een cowboy eerste klas, hij is iig helder in zijn beschrijven van de ypg.

DailySabah twitterde op zaterdag 24-03-2018 om 07:49:30 The US didn't recognize that the Kurdish forces in Syria are allied with the Marxist PKK group inside Turkey, that the Turkish gov't has been fighting for many years, incoming US national security adviser John Bolton sayshttps://t.co/QUtW7hgfEY https://t.co/cWIBmfJOkl reageer retweet
Bolton zei dit ook.
Trump’s new NSA said would not shed a tear if Erdoğan overthrown
https://ahvalnews.com/joh(...)f-erdogan-overthrown

quote:
Speaking to Fox TV as the coup plot unfolded in Turkey on July 15, 2016, Bolton, a former U.S. ambassador to the United Nations, said : "I have no charity in my heart for Erdogan, if he goes down I'm not shedding any tears. I do not believe he is a friend to the United States."


[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2018 16:30:47 ]
pi_178059508
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 16:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Bolton zei dit ook.
Trump’s new NSA said would not shed a tear if Erdoğan overthrown
https://ahvalnews.com/joh(...)f-erdogan-overthrown

[..]

Zijn eerlijkheid moet je wel waarderen. Hij heeft toen goed kenbaar gemaakt wat heel veel politici hier in het westen dachten maar niet expliciet kenbaar maakten. Dat ze dus geen ene fuck geven om Erdogan of democratie for that matter, maar enkel denken in geopolitieke belangen. Egypte is hier een goede voorbeeld van
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 24 maart 2018 @ 17:41:06 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178060211
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 17:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zijn eerlijkheid moet je wel waarderen. Hij heeft toen goed kenbaar gemaakt wat heel veel politici hier in het westen dachten maar niet expliciet kenbaar maakten. Dat ze dus geen ene fuck geven om Erdogan of democratie for that matter, maar enkel denken in geopolitieke belangen. Egypte is hier een goede voorbeeld van
Is ook een stuk makkelijker als Amerikaan dan als Europeaan in relatie tot Turkije
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178061002
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 17:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Is ook een stuk makkelijker als Amerikaan dan als Europeaan in relatie tot Turkije
True. Die relatie is veel complexer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178064658
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 13:36 schreef Richestorags het volgende:
Israël is in potentie een goede vriend van Europa maar ik ben geen fan van hun agressieve landgrab. Dat gezegd hebbende zijn hun zelfverdedigingsacties nu en uit het verleden wel gerechtvaardigd natuurlijk.
Waarom zou je problemen hebben met de landgrab van Israel? Heb je dat ook met Rusland en de Krim of China en Tibet?

Als je niets met de regio en of Palestijnen hebt..net zo min als met Krim Tataren of Tibetanen?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 25 maart 2018 @ 10:02:19 #238
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_178072104
Operatie "Damascus steel" nadert zijn voltooiing, whats nextt?

https://twitter.com/pat_lang/status/977618182998388736?s=21

[ Bericht 64% gewijzigd door Gabrunal_2013 op 25-03-2018 10:09:31 ]
  zondag 25 maart 2018 @ 11:01:37 #239
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178073179
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 21:37 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Waarom zou je problemen hebben met de landgrab van Israel? Heb je dat ook met Rusland en de Krim of China en Tibet?

Als je niets met de regio en of Palestijnen hebt..net zo min als met Krim Tataren of Tibetanen?
De deportatie in het verleden van Krim Tataren ben ik evenmin een voorstander van, net als de annexatie van Tibet en culturele genocide op de Tibetaanse cultuur. Dat is gewoon een humanistische overtuiging, onafhankelijk van het land en/of de cultuur.

De landgrab van Israël is problematisch omdat het vrede in de weg staat. Daarnaast gebeurt de landgrab veelal door Orthodoxe hardliners.
  zondag 25 maart 2018 @ 11:07:31 #240
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_178073270
En denk eraan:

pi_178075086
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178079084
wtf?

RudawEnglish twitterde op zondag 25-03-2018 om 16:20:40 #BREAKING: Turkish President Erdogan announces the start of operation in #Sinjar to remove the #PKK group. https://t.co/8rn0aa2duR reageer retweet
PKK vows to retaliate after deaths in Turkish strikes
The PKK has vowed to retaliate after the death of four civilians in a Turkish airstrike in the Kurdistan Region.

“We will retaliate for the martyrdom of four people” from the Kurdistan Region, PKK leader Murat Karayilan said in an interview with Denge Welat, a media outlet with ties to the group.

Four young men were killed last week in a Turkish airstrike in the Choman district of the Kurdistan Region.
http://www.rudaw.net/english/kurdistan/250320182
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178079349
Turkije durft wel. Ben alleen benieuwd wanneer ze een keer een halt toegeroepen gaan worden en door wie.
pi_178081641
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2018 16:42 schreef alilami het volgende:
wtf?

RudawEnglish twitterde op zondag 25-03-2018 om 16:20:40 #BREAKING: Turkish President Erdogan announces the start of operation in #Sinjar to remove the #PKK group. https://t.co/8rn0aa2duR reageer retweet
PKK vows to retaliate after deaths in Turkish strikes
The PKK has vowed to retaliate after the death of four civilians in a Turkish airstrike in the Kurdistan Region.

“We will retaliate for the martyrdom of four people” from the Kurdistan Region, PKK leader Murat Karayilan said in an interview with Denge Welat, a media outlet with ties to the group.

Four young men were killed last week in a Turkish airstrike in the Choman district of the Kurdistan Region.
http://www.rudaw.net/english/kurdistan/250320182
Zou deze actie te maken kunnen hebben met de Pkk die aangaf dat ze zich zouden terug trekken uit sinjar?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178082704
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 maart 2018 21:37 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Waarom zou je problemen hebben met de landgrab van Israel? Heb je dat ook met Rusland en de Krim of China en Tibet?

Als je niets met de regio en of Palestijnen hebt..net zo min als met Krim Tataren of Tibetanen?
Ja, natuurlijk heb ik ook problemen met dat van Rusland en China.

De manier hoe Israel de Palestijnen aan het behandelen is is een beschaving-onwaardig.
  zondag 25 maart 2018 @ 21:54:55 #246
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178087287
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178087891
quote:
Die tiger forces zijn wel echt geharde gasten. Helden.
  maandag 26 maart 2018 @ 08:29:07 #248
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_178091850
quote:
Bij nu.nl heeft men het nu ineens wel over de terroristen die uit ghouta zijn verdreven in plaats van "rebellen" of "vrijheidsstrijders" dus langzaamaan draait het verwrongen propagandabeeld dat de mainstream media aan ons gaven.

https://www.nu.nl/232227/(...)van-terroristen.html
pi_178092670
quote:
1s.gif Op maandag 26 maart 2018 08:29 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Bij nu.nl heeft men het nu ineens wel over de terroristen die uit ghouta zijn verdreven in plaats van "rebellen" of "vrijheidsstrijders" dus langzaamaan draait het verwrongen propagandabeeld dat de mainstream media aan ons gaven.

https://www.nu.nl/232227/(...)van-terroristen.html
Ze hebben het aangepast.
pi_178094465
quote:
1s.gif Op maandag 26 maart 2018 08:29 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Bij nu.nl heeft men het nu ineens wel over de terroristen die uit ghouta zijn verdreven in plaats van "rebellen" of "vrijheidsstrijders" dus langzaamaan draait het verwrongen propagandabeeld dat de mainstream media aan ons gaven.

https://www.nu.nl/232227/(...)van-terroristen.html
Het is een non discussie rebellen VS terroristen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178095047
Producten van de Turkse defensie industrie:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door polderturk op 26-03-2018 12:45:21 ]
pi_178095567
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 11:45 schreef polderturk het volgende:
Producten van de Turkse defensie industrie:
-
Kon je dit niet in een spoiler plaatsen ofzo?
  maandag 26 maart 2018 @ 12:11:34 #253
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178095601
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 09:43 schreef Rangono het volgende:

[..]

Ze hebben het aangepast.
:') !!!

quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 12:09 schreef pussycatdoll het volgende:

[..]

Kon je dit niet in een spoiler plaatsen ofzo?
Ja of gewoon niet? Wat moeten we hiermee...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178095834
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 11:45 schreef polderturk het volgende:
Producten van de Turkse defensie industrie:

Doe in een spoiler olm!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178096311
quote:
10s.gif Op maandag 26 maart 2018 12:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

Doe in een spoiler olm!
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 12:09 schreef pussycatdoll het volgende:

[..]

Kon je dit niet in een spoiler plaatsen ofzo?
Done.
pi_178097319
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 12:45 schreef polderturk het volgende:

[..]

[..]

Done.
Maar nog steeds: wat moeten we met die prut informatie?
pi_178097485
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 13:30 schreef Rangono het volgende:

[..]

Maar nog steeds: wat moeten we met die prut informatie?
Dat iedereen het conflict gebruikt om wapensystemen op in de praktijk uit te proberen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178097565
quote:
10s.gif Op maandag 26 maart 2018 13:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dat iedereen het conflict gebruikt om wapensystemen op in de praktijk uit te proberen?
Pff, wat boeiend zeg !
pi_178099085
Er wordt onderzoek gedaan naar een Nederlandse spion in Turkije volgens Turks nieuws.
Hij werkte onder een diplomatiek paspoort.

Hij had met meerdere Syriërs afgesproken en hen grote sommen geld betaald.

Hij wilde o.a. weten wie de belangrijkste actoren waren in Syrië.
Hij zou Turkije met gefabriceerd materiaal in verband willen brengen met IS en nepnieuws willen verspreiden
Hij wilde informatie hebben over de Turkse operatie in Afrin
Hij vroeg o.a. welke wapens Turkije gebruikte.
Welke drones Turkije gebruikte
Waar de Turkse wapens geproduceerd werden
Waar de commandocentra van de Turkse drones waren
Hij wilde persoonlijke gegevens van de piloten weten.

Blijkbaar waren onze inlichtingen diensten onder de indruk van het succes van de Turkse operatie en van het succes van de Turkse wapens.

Aan wie willen ze deze informatie verstrekken? Aan de YPG/PKK?

https://nos.nl/artikel/22(...)pion-in-turkije.html

https://www.sabah.com.tr/(...)orusturma-baslatildi

[ Bericht 2% gewijzigd door polderturk op 26-03-2018 14:42:46 ]
pi_178100565
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 14:34 schreef polderturk het volgende:
Er wordt onderzoek gedaan naar een Nederlandse spion in Turkije volgens Turks nieuws.

is het moment aangebroken dat er een nederlander wordt vastgezet om politieke doeleinden? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178100658
quote:
10s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

is het moment aangebroken dat er een nederlander wordt vastgezet om politieke doeleinden? :')
Veel succes met een diplomatiek paspoort.

Overigens zit elke ambassade vol met spionnen, van elke kant. En het is ook raar dat ze er zo foto's en een naam bij melden, lijkt me niet logisch als je zo iemand volgt om dat dan te doen...

Vaag verhaal.
pi_178100685
quote:
10s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

is het moment aangebroken dat er een nederlander wordt vastgezet om politieke doeleinden? :')
Hij heeft een diplomatiek paspoort. Dan mag hij niet gearresteerd worden.

Nederland zou te klein zijn als een Turkse diplomaat in Nederland gaat vragen naar Nederlandse wapens en waar piloten wonen etc.

Het is nog afwachten of dit nieuws wel klopt.
pi_178100708
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:29 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Veel succes met een diplomatiek paspoort.

Overigens zit elke ambassade vol met spionnen, van elke kant. En het is ook raar dat ze er zo foto's en een naam bij melden, lijkt me niet logisch als je zo iemand volgt om dat dan te doen...

Vaag verhaal.
Diplomatieke onschendbaarheid wordt nogal eens misbruikt om te spioneren inderdaad.
pi_178100734
Overigens, is het een Nederlander of een 'Turkse Nederlander'? Als Nederlander daar spioneren lijkt me vrij lastig.
pi_178100781
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:29 schreef BEFEM het volgende:

En het is ook raar dat ze er zo foto's en een naam bij melden, lijkt me niet logisch als je zo iemand volgt om dat dan te doen...

Vaag verhaal.
dit verhaal zo uitgebreid in de media behandelen heeft er alle schijn van dat een van de domme praktijken van de turken de laatste tijd is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178100857
quote:
5s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:33 schreef BEFEM het volgende:
Overigens, is het een Nederlander of een 'Turkse Nederlander'? Als Nederlander daar spioneren lijkt me vrij lastig.
Ik denk een Nederlandse Nederlander. Hij ziet er meer Nederlands uit dan Turks.
Hij was daar aan het afspreken met Syrische informanten en gaf hun veel geld voor informatie.
pi_178101802
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:39 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik denk een Nederlandse Nederlander. Hij ziet er meer Nederlands uit dan Turks.
Hij was daar aan het afspreken met Syrische informanten en gaf hun veel geld voor informatie.
Aldus Turkije.

Overigens is informatie inwinnen natuurlijk niet zo raar, Nederland heeft er ook belangen. De vraag is dan wát voor informatie.
pi_178101829
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 16:27 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Aldus Turkije.

Overigens is informatie inwinnen natuurlijk niet zo raar, Nederland heeft er ook belangen. De vraag is dan wát voor informatie.
Inderdaad. Aldus de Turkse pro-Erdogan media.
pi_178102317
quote:
Ik kan nergens uit opmaken dat hij is opgepakt.
pi_178102349
quote:
1s.gif Op maandag 26 maart 2018 16:48 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik kan nergens uit opmaken dat hij is opgepakt.
https://www.dailysabah.co(...)y-arrested-in-turkey
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178104079
SDF schiet op vreedzame Arabische demonstranten. Die SDF was toch zo democratisch?

Mzahem_Alsaloum twitterde op maandag 26-03-2018 om 12:21:14 Footage shows the #SDF using the machine-guns & the American vehicle #Humvee to suppression of a peaceful demonstration in AlManssura town.لقطات تظهر استخدام #قسد للرشاشات وعربة الهامفي الأمريكية لقمع مظاهرة سلمية في #المنصورة.#الرقة #سوريا#Raqqa #Syria#YPG #USA #Afrin https://t.co/zaHTLC7DjF reageer retweet
pi_178106201
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 18:01 schreef polderturk het volgende:
SDF schiet op vreedzame Arabische demonstranten. Die SDF was toch zo democratisch?

Mzahem_Alsaloum twitterde op maandag 26-03-2018 om 12:21:14 Footage shows the #SDF using the machine-guns & the American vehicle #Humvee to suppression of a peaceful demonstration in AlManssura town.لقطات تظهر استخدام #قسد للرشاشات وعربة الهامفي الأمريكية لقمع مظاهرة سلمية في #المنصورة.#الرقة #سوريا#Raqqa #Syria#YPG #USA #Afrin https://t.co/zaHTLC7DjF reageer retweet
ze hebben daar geen anti riot gear, dus moet je wel je AK gebruiken, ies KOELTOER :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178106498
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 15:32 schreef polderturk het volgende:

[..]

Diplomatieke onschendbaarheid wordt nogal eens misbruikt om te spioneren inderdaad.
Diplomatieke onschendbaarheid werd in Rotterdam gebruikt om rellen te starten.
pi_178106511
quote:
Mag dat zo wel? Iemand met een diplomatieke paspoort arresteren? :P
pi_178106657
quote:
oud LAN

6 October 2017
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178106759
quote:
10s.gif Op maandag 26 maart 2018 19:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

oud LAN

6 October 2017
Ik zag het net pas sorry :P
pi_178109298
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 14:34 schreef polderturk het volgende:
Er wordt onderzoek gedaan naar een Nederlandse spion in Turkije volgens Turks nieuws.
Hij werkte onder een diplomatiek paspoort.

Hij had met meerdere Syriërs afgesproken en hen grote sommen geld betaald.

Hij wilde o.a. weten wie de belangrijkste actoren waren in Syrië.
Hij zou Turkije met gefabriceerd materiaal in verband willen brengen met IS en nepnieuws willen verspreiden
Hij wilde informatie hebben over de Turkse operatie in Afrin
Hij vroeg o.a. welke wapens Turkije gebruikte.
Welke drones Turkije gebruikte
Waar de Turkse wapens geproduceerd werden
Waar de commandocentra van de Turkse drones waren
Hij wilde persoonlijke gegevens van de piloten weten.

Blijkbaar waren onze inlichtingen diensten onder de indruk van het succes van de Turkse operatie en van het succes van de Turkse wapens.

Aan wie willen ze deze informatie verstrekken? Aan de YPG/PKK?

https://nos.nl/artikel/22(...)pion-in-turkije.html

https://www.sabah.com.tr/(...)orusturma-baslatildi
Je mag natuurlijk kritisch zijn op de Turkse berichtgeving. Waarom zou hij via Syriers infomatie over de Turkse piloten willen verkrijgen? Dat klinkt niet logisch.
pi_178118015
Blijkbaar niet opgepakt maar het land uit, volgens Nederland.
pi_178119426
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 09:48 schreef BEFEM het volgende:
Blijkbaar niet opgepakt maar het land uit, volgens Nederland.
misschien opgepakt en land uitgezet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178120380
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178122064
verrassend! er is kennelijk veel gebeurd in de achtergrond. wie de details kent mag het zeggen :P

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 27-03-2018 om 12:13:33 #Pt. #OliveBranch forces took control of Tell Rifaat without a fight following withdrawal of #Russia|n MP. https://t.co/Xr5sb0loCq reageer retweet
guderianheinzz twitterde op dinsdag 27-03-2018 om 12:17:28 @temmuz1071 Minagh Air Base is under Turkish Forces' control now. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178122648
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 13:07 schreef Slayage het volgende:
verrassend! er is kennelijk veel gebeurd in de achtergrond. wie de details kent mag het zeggen :P

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 27-03-2018 om 12:13:33 #Pt. #OliveBranch forces took control of Tell Rifaat without a fight following withdrawal of #Russia|n MP. https://t.co/Xr5sb0loCq reageer retweet
guderianheinzz twitterde op dinsdag 27-03-2018 om 12:17:28 @temmuz1071 Minagh Air Base is under Turkish Forces' control now. reageer retweet
die lange fotoreeks van Polderturk verklaart toch alles
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_178124399
Dalatrm twitterde op dinsdag 27-03-2018 om 13:37:34 #Raqqa witnesses launch of "Future Syria Party" with its motto "Democratic, Pluralistic, Decentralised Syria". In mid-Feb, #Coalition had advised SDF to rebrand for wider appeal, reconciliate with regime, replace "Federalism" w/ "Decentralisation" & drop visible links to #PKK https://t.co/aGvOmj3fJv reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178124407
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 13:29 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

die lange fotoreeks van Polderturk verklaart toch alles
die fotos waren dan ook masallah
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 27 maart 2018 @ 15:56:26 #291
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178125755
Wacht, tal rifaat is ook aangevallen? :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  dinsdag 27 maart 2018 @ 16:09:39 #292
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178125978
AramKrdstn twitterde op maandag 26-03-2018 om 16:13:44 According to pro #KDP media @RudawEnglish , #Turkey controls 28 villages inside #KRG. People from the villages have reported. reageer retweet
Ik dacht het wordt weer zo'n operatie met f16's en niet meer.

Maar noord-Irak nemen ze dus ook gewoon over. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  dinsdag 27 maart 2018 @ 16:12:13 #293
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178126029
AlMayadeenLive twitterde op dinsdag 27-03-2018 om 13:22:25 #العراق: مراسل الميادين: الجانب العراقي أبلغ القوات الأميركية رفضه أي عملية عسكرية تركية داخل الأراضي العراقية reageer retweet
quote:
Iraq: The Iraqi side told US forces that it rejected any Turkish military operation inside Iraqi territory
1. Create fake news
2. Use the fake news
3. ...
4. profit
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178127449
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 16:09 schreef _--_ het volgende:
AramKrdstn twitterde op maandag 26-03-2018 om 16:13:44 According to pro #KDP media @RudawEnglish , #Turkey controls 28 villages inside #KRG. People from the villages have reported. reageer retweet
Ik dacht het wordt weer zo'n operatie met f16's en niet meer.

Maar noord-Irak nemen ze dus ook gewoon over. :D
Das Al geruime tijd. De Turken hebben een understanding met Bagdad, lijkt het.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178132762
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 13:29 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

die lange fotoreeks van Polderturk verklaart toch alles
Turkije is een drone leger aan het bouwen. Turkije gaat afgeschreven M113 tanks ombouwen naar drone tanks. Ze kunnen Aselsan SARP machinegeweren hangen aan de drone helikopters. Stel je voor. Honderden drone tanks en helicopters gaan de strijd aan ondersteund door tientallen drones die op duizenden meters hoogte ondersteuning bieden.
pi_178133075
Heel Irak opdoeken, geen bestaansrecht.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 21:25:36 #297
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178133086
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 21:25 schreef xaban06 het volgende:
Heel Irak opdoeken, geen bestaansrecht.
:Y
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178134790
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 21:13 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije is een drone leger aan het bouwen. Turkije gaat afgeschreven M113 tanks ombouwen naar drone tanks. Ze kunnen Aselsan SARP machinegeweren hangen aan de drone helikopters. Stel je voor. Honderden drone tanks en helicopters gaan de strijd aan ondersteund door tientallen drones die op duizenden meters hoogte ondersteuning bieden.
1 jammer en alles staat stil zolang AI niet veel verder is.
pi_178136138
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:20 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

1 jammer en alles staat stil zolang AI niet veel verder is.
Van afstand bestuurbare drones :P We zijn nog niet in het tijdperk van droid en clone legers
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_178136941
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 23:15 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Van afstand bestuurbare drones :P We zijn nog niet in het tijdperk van droid en clone legers
Zou best een Turkse tank willen besturen via mijn Xbox met een zak doritos op de bank, beetje Erdo helpen zijn dromen waar te maken.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 23:57:34 #301
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178137057
Dicht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')