abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 12 maart 2018 @ 23:39:57 #1
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177782187
SyriŽ
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
SyriŽ is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. De Syrische oppositie in binnen- en buitenland inclusief de Koerden hebben niet deelgenomen aan deze verkiezingen. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Vele tienduizenden mensen kwamen daarbij om het leven. Zo vader, zo zoon. Nadat eind 2010 in TunesiŽ demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in SyriŽ. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten. Vele Syrische soldaten deserteerden en sloten zich aan bij het Vrije Syrische Leger omdat ze naar eigen zeggen niet op demonstranten wilden schieten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. De vraag is dan ook hoe democratisch dit is, aangezien de Koerden, een etnische minderheid zo geen etnische partij kunnen oprichten, en de moslimbroederschap kan ook niet meedoen terwijl ze over een groot aantal aanhangers beschikken binnen SyriŽ. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 400.000 doden gevallen. Etnische en religieuze groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, SyriŽ bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, SyriŽ, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA (Free Syrian Army) + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA (Syrian Arab Army) en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurde gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van SyriŽ
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en SyriŽ heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida, tegenwoordig beter bekend als HTS (Hayaat Tahrir Shaam), zogenaamd de banden verbroken met Al Qaida.

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie die zowel in Irak als in SyriŽ opereert. Volgens eigen zeggen komen ze op voor de soennieten in Irak en SyriŽ, dus hun meeste slachtoffers zijn voornamelijk niet-soennieten. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart, bijna iedereen dus.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, JordaniŽ, LibiŽ, VAE, Saudi-ArabiŽ en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van SyriŽ met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en SyriŽ
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in SyriŽ

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Inmiddels zijn de jezidische gebieden in Irak heroverd op IS, en zijn er duizenden Amerikaanse soldaten actief in Irak ondanks dat Obama geen boots on the ground wilde en juist de troepen wilde weghalen uit Irak (belofte van hem tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2008).

WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en SyriŽ bestaat.

Inmiddels heeft IS grote stukken grondgebied in Irak en SyriŽ verloren. Het kalifaat is territoriaal verslagen, maar nog niet militair. De verwachting is dat IS ondergronds doorgaat met hit and run aanvallen tegen Iraakse soldaten/pro-regerinsmilities en aanslagen gericht tegen sjiieten in Bagdad.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg

Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en SyriŽ
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn AssyriŽrs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creŽren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot BrittanniŽ er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 12 maart 2018 @ 23:41:39 #2
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177782215
Filmpje (helmcamera) van de commando eenheid J÷H (Jandarma ÷zel Harekat) van het Turkse leger bezig in Afrin regio.

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot BrittanniŽ er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  dinsdag 13 maart 2018 @ 07:54:15 #3
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177784829
TeenWolf OP gejat.
pi_177785870
IvanSidorenko1 twitterde op maandag 12-03-2018 om 21:10:18 #Syria #Damascus #SouthernDamascus reports from the last 4 Hours in #Yarmouk_Camp & #Qadam - #ISIS launched a fierce attack today targeting the Militants who want to exit to #Idlib. Situation has calmed down now - #SyAAF helped the rebels & Targeted #ISIS Areas https://t.co/tKT71nAZ34 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177785890
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 07:54 schreef Richestorags het volgende:
TeenWolf OP gejat.
eerst jatten die turken afrin en nu de OP! :(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 09:36:43 #6
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_177785926
quote:
Nikki Haley: US prepared for military action in Syria if UN doesn't act

United States Ambassador to the United Nations Nikki Haley on Monday said the U.S. is willing to take military action to end the Syrian bombing of civilians if the U.N. is unable to do so.

“When the international community consistently fails to act, there are times when states are compelled to take their own action,” Haley told the Security Council, noting that this is one of those times.

“We warn any nation determined to impose its will through chemical attacks and inhuman suffering, but most especially the outlaw Syrian regime, the United States remains prepared to act if we must,” Haley said. “It is not a path we prefer. But it is a path we have demonstrated we will take, and we are prepared to take again.”

Haley compared the current situation in Syria to a period last year when the Syrian government’s chemical weapon attacks led the U.S. to launch a missile attack against the Syrian military.

The council passed a resolution calling for a ceasefire in late February but it has been unable to put an end to the Syrian government’s bombings or get the government to permit humanitarian access.

U.N. Secretary-General Antůnio Guterres said the bombings in Ghouta have only gotten worse since the Security Council called for the ceasefire, noting that the Syrian government — helped by Russia and China — has significantly increased its controlled territory in the region.

Defense Secretary James Mattis on Sunday warned the Syrian government that “it would be unwise for them to use weaponized gas” following reports of chlorine attacks in Ghouta, an area surrounding the capital city of Damascus.

Although Mattis did not threaten military action, he noted the previous airstrikes that followed a gas attack and said President Trump has “full political maneuver room” to take whatever action he deems necessary.

French President Emmanuel Macron, speaking at a press conference in India, also warned Syria that it would carry out targeted strikes if it found “irrefutable evidence” that chemical weapons were being used to kill civilians, Reuters reported.

The Syrian civil war is entering its eighth year.
Reactie van de Russen:
quote:
We’ll respond if lives of our military, incl. from strikes on Damascus, are endangered – Russian MoD

Moscow is ready to respond if lives of the Russian servicemen are endangered, including by strikes on Damascus, head of Russia's General Staff Valery Gerasimov said.

“There are many Russian advisers, representatives of the Russian Center for Reconciliation of Opposing Sides and [Russian] servicemen in Damascus and at Syrian defense facilities,” Gerasimov stated.

However, in case lives of Russian military personnel are put in danger, the Russian Armed Forces will respond with certain measure to both “missiles” and “lauchers” which are delivering these projectiles.

Russian MoD says it has information that militants in Syria are planning to stage chemical attacks against civilians under the guise of the Syrian government. According to Gerasimov, they have already sent ‘civilians’ in Eastern Ghouta who will ‘play victims’ of chemical attacks.

Members of the White Helmets and film crews are already there, he pointed out.
Hoe realistisch is dit?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_177785929
de turken zijn goed voor hun huurlingen :P

hxhassan twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 00:25:36 Turkey’s compensation scheme for Syrian rebel casualties in Afrin• Turkish citizenship to a killed fighter’s wife & children, or parents if unmarried• citizenship & 15k Turkish liras to the permanently disabled• housing & 30k Turkish liras for a killed fighter’s family https://t.co/RHooeMsUia reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177785940
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:36 schreef Slayage het volgende:
de turken zijn goed voor hun huurlingen :P

hxhassan twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 00:25:36 Turkey’s compensation scheme for Syrian rebel casualties in Afrin• Turkish citizenship to a killed fighter’s wife & children, or parents if unmarried• citizenship & 15k Turkish liras to the permanently disabled• housing & 30k Turkish liras for a killed fighter’s family https://t.co/RHooeMsUia reageer retweet
Kortom: niets nationalisme, het gaat allemaal om geld.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 09:38:58 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177785949
Laat Nikki Haley haar hypocriete gelul en resolutie voor zich houden. VS moet sowieso oprotten uit SyriŽ en wat was haar reactie toen de VN opriep tot een gevechtspauze in Raqqa? Juist ja...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 09:39:48 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177785956
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:36 schreef Slayage het volgende:
de turken zijn goed voor hun huurlingen :P

hxhassan twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 00:25:36 Turkey’s compensation scheme for Syrian rebel casualties in Afrin• Turkish citizenship to a killed fighter’s wife & children, or parents if unmarried• citizenship & 15k Turkish liras to the permanently disabled• housing & 30k Turkish liras for a killed fighter’s family https://t.co/RHooeMsUia reageer retweet
Lekker man, allemaal ranzige Oeigoeren en andere extremistisch baardapenvolk binnenhalen. Erdo _O_.

:').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177786131
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:36 schreef DustPuppy het volgende:
Russian MoD says it has information that militants in Syria are planning to stage chemical attacks against civilians under the guise of the Syrian government. According to Gerasimov, they have already sent ‘civilians’ in Eastern Ghouta who will ‘play victims’ of chemical attacks.

Members of the White Helmets and film crews are already there, he pointed out.

die russen ook :') :') :')

ik vind het wel een merkwaardige situatie nu met de VS en anderen zo actief zijn bij de VN, deels doordat de russen dit zelf veroorzaakt hebben door eers een staakt het vuren resolutie te accepteren en dan gewoon rustig door te gaan met de bombardementen.

heeft misschien ook te maken met trump die aan het thuis front niet lekker loopt en afleiding creeert in het buitenland door kracht uit te stralen, meeting met kim jong un, eerste stappen van een handelsoorlog, nu de russen bedreigen.

en de russen dreigen terug, in verkiezingstijd moet ook putin kracht uitstralen, dit is hoe je het doet, in verkiezingstijd doen politici sowieso gekken dingen, we hebben rutte en erdo gezien afgelopen jaar, die glasscherven zijn nog steeds niet opgeruimd.

als er tomahawks weer gaan vliegen zullen de amerikanen net als de vorige keer de russen wel informeren lijkt me, zodat ze hun manschappen terugtrekken. ik denk dat weinig mensen staan te springen op een grote clash, maar oorlogen zijn om minder begonnen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177786152
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:39 schreef Szura het volgende:

[..]

Lekker man, allemaal ranzige Oeigoeren en andere extremistisch baardapenvolk binnenhalen. Erdo _O_.

:').
heb jij een oeigoer gespot bij de afrin op? het zijn allemaal lokale bekende milities waar ze zaken mee doen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177786176
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb jij een oeigoer gespot bij de afrin op? het zijn allemaal lokale bekende milities waar ze zaken mee doen.
Inclusief de terroristen van de FSA. Ik steun Turkije in hun strijdt tegen de YPG-terroristen, maar om dan andere terroristen te gaan steunen...........
pi_177786274
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:54 schreef Rangono het volgende:

[..]

Inclusief de terroristen van de FSA. Ik steun Turkije in hun strijdt tegen de YPG-terroristen, maar om dan andere terroristen te gaan steunen...........
zo druk je wel de tol op eigen mensen natuurlijk. alle externe spelers in syrie doen het. de turken doen gezellig mee.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177786286
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

zo druk je wel de tol op eigen mensen natuurlijk. alle externe spelers in syrie doen het. de turken doen gezellig mee.
Ja treurig.
pi_177786314
metesohtaoglu twitterde op maandag 12-03-2018 om 20:30:06 #Turkey's military and #FSA,Syrian armed opposition forces lay siege to #Syria's #YPG held #Afrin [It seems two corridors opened toward Nubl,Aleppo&Tal R?faat M.S.]?TSK&÷SO'nun kusatmas?ndaki #Suriye #Afrin'den Á?k?s iÁin b?rakt?g? tek koridor Nubl,Halep&Tel R?fat'a dogru https://t.co/2uVqjrlUqq reageer retweet
metesohtaoglu twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 08:29:52 Hundreds trying to flee #Syria’s #Afrin 📸 #AFP,#ReutersHalk, #Suriye,#Afrin'den ayrılmaya Áalışıyor https://t.co/rS2oqmpEyz reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 10:05:19 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177786332
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

die russen ook :') :') :')

ik vind het wel een merkwaardige situatie nu met de VS en anderen zo actief zijn bij de VN, deels doordat de russen dit zelf veroorzaakt hebben door eers een staakt het vuren resolutie te accepteren en dan gewoon rustig door te gaan met de bombardementen.

heeft misschien ook te maken met trump die aan het thuis front niet lekker loopt en afleiding creeert in het buitenland door kracht uit te stralen, meeting met kim jong un, eerste stappen van een handelsoorlog, nu de russen bedreigen.

en de russen dreigen terug, in verkiezingstijd moet ook putin kracht uitstralen, dit is hoe je het doet, in verkiezingstijd doen politici sowieso gekken dingen, we hebben rutte en erdo gezien afgelopen jaar, die glasscherven zijn nog steeds niet opgeruimd.

als er tomahawks weer gaan vliegen zullen de amerikanen net als de vorige keer de russen wel informeren lijkt me, zodat ze hun manschappen terugtrekken. ik denk dat weinig mensen staan te springen op een grote clash, maar oorlogen zijn om minder begonnen.
Is toch elke keer hetzelfde. Komt zo’n hopeloze en omzichtig geformuleerde resolutie uit waarbij de Russen zeggen ‘Al Qaeda en aanverwanten kunnen we blijven bombarderen’ en hypocrieten als de VS kunnen vrolijk blijven doorjammeren over het schenden van de voorwaarden. Waarop de Russen dan weer zeggen: nee maar Al Qaeda. Houdt alleen op als Ghouta is schoongeveegd of de terroristen op de groene bus naar Idlib zijn gezet, zoals we zagen bij Aleppo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177786355
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:02 schreef Rangono het volgende:

[..]

Ja treurig.
true dat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 10:08:32 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177786382
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:32 schreef Slayage het volgende:
IvanSidorenko1 twitterde op maandag 12-03-2018 om 21:10:18 #Syria #Damascus #SouthernDamascus reports from the last 4 Hours in #Yarmouk_Camp & #Qadam - #ISIS launched a fierce attack today targeting the Militants who want to exit to #Idlib. Situation has calmed down now - #SyAAF helped the rebels & Targeted #ISIS Areas https://t.co/tKT71nAZ34 reageer retweet
Opportunistische ISIS-terroristen zullen snel aan de beurt komen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177786388
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:05 schreef Szura het volgende:

[..]

Is toch elke keer hetzelfde. Komt zo’n hopeloze en omzichtig geformuleerde resolutie uit waarbij de Russen zeggen ‘Al Qaeda en aanverwanten kunnen we blijven bombarderen’ en hypocrieten als de VS kunnen vrolijk blijven doorjammeren over het schenden van de voorwaarden. Waarop de Russen dan weer zeggen: nee maar Al Qaeda. Houdt alleen op als Ghouta is schoongeveegd of de terroristen op de groene bus naar Idlib zijn gezet, zoals we zagen bij Aleppo.
prcs. de ghouta operatie zal waarschijnlijk niet al te lang duren. maar dan is de volgende "deescalatie" zone aan de beurt om schoongeveegd te worden en begint alles opnieuw.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 10:12:13 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177786424
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

prcs. de ghouta operatie zal waarschijnlijk niet al te lang duren. maar dan is de volgende "deescalatie" zone aan de beurt om schoongeveegd te worden en begint alles opnieuw.
Met het verschil dat Ghouta nooit in z’n geheel een deescalatiezone was
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177786465
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Opportunistische ISIS-terroristen zullen snel aan de beurt komen
ik vind die isis lui echt de grootste stumpers van het gehele conflict. alleen al kijkend naar de laatste maanden, het regime maakt zich op voor een grote incursie in hama idlib, wat doen zij? gaan ze de rebellen aanvallen in datzelfde gebied. de ghouta wordt momenteel aangevallen, wat doen zij? vallen ze de rebellen in damascus aan. en zo gaat het al jaren :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177786483
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:12 schreef Szura het volgende:

[..]

Met het verschil dat Ghouta nooit in z’n geheel een deescalatiezone was
wat is de verwachting, welke rebellen gebied wordt opgedoekt na de ghouta? de tanks moeten rollen je weetz.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 10:26:15 #24
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177786606
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is de verwachting, welke rebellen gebied wordt opgedoekt na de ghouta? de tanks moeten rollen je weetz.
Logischerwijs gaan ze naar o.a. de oliegebieden in bezet ypg gebied.

De Koerden die voor de oorlog alleen het gebied rond Afrin en iets ten oosten daarvan en Hasakah bewoonden, bezetten nu meer dan 25% van alle Syrische grondgebied, maar denk dat Assad daar te bang voor is. USA & oil jeweetz.

Syria_Ethno-religious_composition..jpg

[ Bericht 1% gewijzigd door TeenWolf op 13-03-2018 10:35:58 ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot BrittanniŽ er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  dinsdag 13 maart 2018 @ 10:46:49 #25
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177786909
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is de verwachting, welke rebellen gebied wordt opgedoekt na de ghouta? de tanks moeten rollen je weetz.
Broeit wat rond Daraa.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177787081
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177787130
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Broeit wat rond Daraa.
regime hartland is veiliggesteld, daraa zou wel passend zijn om de klus helemaal te verzegelen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 15:06:44 #28
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177792773
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 10:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

zo druk je wel de tol op eigen mensen natuurlijk. alle externe spelers in syrie doen het. de turken doen gezellig mee.
Ook daarvoor steunde Turkije al terroristen, waaronder ISIS (tot 2015) en Al Qaeda.
pi_177793057
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ook daarvoor steunde Turkije al terroristen, waaronder ISIS (tot 2015) en Al Qaeda.
Dat lag imo iets anders. Ze steunden het lichtjes omdat het ze goed uitkwam en lieten het een en ander oogluikend toe. Nu zijn het meer stromannen die het vuile werk opknappen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177793142
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ook daarvoor steunde Turkije al terroristen, waaronder ISIS (tot 2015) en Al Qaeda.
het regime idem omdat het zo uitkwam.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 15:23:09 #31
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177793180
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:17 schreef marsan het volgende:

[..]

Dat lag imo iets anders. Ze steunden het lichtjes omdat het ze goed uitkwam en lieten het een en ander oogluikend toe. Nu zijn het meer stromannen die het vuile werk opknappen.
Destijds in Kobane lieten ze IS hun YPG probleem aanpakken.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 15:23:33 #32
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177793190
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

het regime idem omdat het zo uitkwam.
Klopt, ik snap alleen niet waarom je dan anti regime en pro Erdogan bent.
pi_177793204
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klopt, ik snap alleen niet waarom je dan anti regime en pro Erdogan bent.
omdat het me uitkomt?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177793213
Nog 4 kilometer totdat de twee FSA-fronten elkaar bereiken.
pi_177793314
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Destijds in Kobane lieten ze IS hun YPG probleem aanpakken.
maar toch was dat meer een groep met een eigen agenda die niet helemaal synchroon liep met die van hen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177793342
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Destijds in Kobane lieten ze IS hun YPG probleem aanpakken.
dat waren mooie tijden ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177793428
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:24 schreef _--_ het volgende:
Nog 4 kilometer totdat de twee FSA-fronten elkaar bereiken.
die fronten zullen zonder veel problemen snel verenigd worden. de vraag is wat gaat de ypg besluiten om te doen vwb afrin stad? gaan ze zich terugtrekken of zullen ze zich doodvechten. als ze kiezen voor de tweede optie hoop ik dat de burgers een vrijgeleide krijgen. laat de twee kampen elkaar maar het veld uitslaan in de stad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177793497
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

die fronten zullen zonder veel problemen snel verenigd worden. de vraag is wat gaat de ypg besluiten om te doen vwb afrin stad? gaan ze zich terugtrekken of zullen ze zich doodvechten. als ze kiezen voor de tweede optie hoop ik dat de burgers een vrijgeleide krijgen. laat de twee kampen elkaar maar het veld uitslaan in de stad.
YPG zal zich waarschijnlijk overgeven nadat de fronten verenigd zijn. Ze zullen door krijgen dat het hopeloos is om door te vechten als ze volledig omsingeld zijn in het midden van Afrin. In het Zuid-oosten van Afrin verwacht ik wel wat weerstand.
pi_177793644
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

die fronten zullen zonder veel problemen snel verenigd worden. de vraag is wat gaat de ypg besluiten om te doen vwb afrin stad? gaan ze zich terugtrekken of zullen ze zich doodvechten. als ze kiezen voor de tweede optie hoop ik dat de burgers een vrijgeleide krijgen. laat de twee kampen elkaar maar het veld uitslaan in de stad.
ik gok dat ze zich terug gaan trekken. vervolgens weer een hoop demonstraties aankondigen in europa. en thats it
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177793980
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:40 schreef marsan het volgende:

[..]

ik gok dat ze zich terug gaan trekken. vervolgens weer een hoop demonstraties aankondigen in europa. en thats it
als ze maar geen turkse instellingen in de fik steken vind ik het best.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177794060
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ze maar geen turkse instellingen in de fik steken vind ik het best.
hooguit wat kleine brandbommen ofzo zonder echte schade.
in turkije verwacht ik wel weer een grotere aanslag nu t toeristenseizoen eraan zit te komen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177794549
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:58 schreef marsan het volgende:

[..]

hooguit wat kleine brandbommen ofzo zonder echte schade.
er wordt momenteel genoeg schade aangericht.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177794554
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 15:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ze maar geen turkse instellingen in de fik steken vind ik het best.
Mogen Synagoges wel kapot gemaakt worden?
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_177794619
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 16:23 schreef HSG het volgende:

[..]

Mogen Synagoges wel kapot gemaakt worden?
als jij je daar prettig bij voelt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177794982
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 16:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

er wordt momenteel genoeg schade aangericht.
ik vind t wel meevallen allemaal.
de schade is makkelijk te herstellen.
als t om levens gaat, vind ik t echt zware schade.

maar goed, dat is een geval van perceptie wat zware schade is.
heeft geen zin om daar verder op in te gaan. als jij t zwaar vindt, is t zwaar.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177795012
markito0171 twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 16:33:20 #Syria #Turkey military delegation visit al-Ghab plain in north west #Hama to set up Control Point(s) soon reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177795022
Je ziet maar heel weinig TOW aanvallen door de YPG. Kan je daaruit concluderen dat ze helemaal niet zoveel zware wapens hebben ontvangen van de Amerikanen?
pi_177795045
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 16:40 schreef marsan het volgende:

[..]

ik vind t wel meevallen allemaal.
de schade is makkelijk te herstellen.
als t om levens gaat, vind ik t echt zware schade.

maar goed, dat is een geval van perceptie wat zware schade is.
heeft geen zin om daar verder op in te gaan. als jij t zwaar vindt, is t zwaar.
in de context van west europa is een gebedshuis in de fik steken zwaar, in de context van syrie is het peanuts uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177795156
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 16:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

in de context van west europa is een gebedshuis in de fik steken zwaar, in de context van syrie is het peanuts uiteraard.
maar ook hier zie ik t mss als strafrechtelijk wel redelijk zwaar.
aanpakken en goed straffen.
maar t blijft makkelijk herstelbaar en daarom niet zwaar imo.
maar goed zoals ik al zei: geval van perceptie idd.
liever dit dan dat t levens kost.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_177795499
bdrhmnhrk twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 16:53:34 - "YPG do not prevent people from leaving but Turkish army and FSA encircled Afrin and they target fleeing civilians".Few minutes later:- "YPG reinforcements coming from Qamishli and Menbij arrived in Afrin". biji biji her biji reageer retweet
pi_177795926
Nog ff en de Afrinezen zullen bevrijd worden.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_177796288
DYLq4fxWsAA1fkE.jpg:large
  dinsdag 13 maart 2018 @ 20:52:43 #53
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177806180
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 17:21 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Nog ff en de Afrinezen zullen bevrijd worden.
wel eerst ff de inval overleven. ik zou afrin uitgaan en wanneer de wapens gestopt zijn weer afrin in. hopen dat je huis er nog staat bij terugkomst.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177807412
YPG/PKK Koerden vallen agenten aan in Frankrijk en krijgen klappen.

https://twitter.com/LinePress/status/973677082965364736
pi_177807567
Biji biji! Wel dramatisch neergegaan. Chapeau!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177807680
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 00:06 schreef polderturk het volgende:
YPG/PKK Koerden vallen agenten aan in Frankrijk en krijgen klappen.

https://twitter.com/LinePress/status/973677082965364736
gvd dat acteerwerk ook. _O-
pi_177807691
lexanairpii twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 23:15:13 @LinePress Et l'oscar est attribuť ŗ... reageer retweet
Dit spreekt boekdelen.
  woensdag 14 maart 2018 @ 06:31:27 #59
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177811147
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177812030
daar is het antwoord op mijn vraag of de turken hen zouden gedogen daaro. begint er steeds meer op te lijken dat er pro regime elementen op eigen houtje dingen ondernemen, zonder direct zegen van centcom, een beetje net als die russen die op avontuur gingen bij deir.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 14-03-2018 om 09:01:01 #AfrinOp: 8 pro-Assad fighters recently deployed in area of Ziyarah N. of Nubul-Zahraa killed by Turkish airstrikes targeting their checkpoint (Harash). https://t.co/3lmPXWoR8X https://t.co/WOLlcI2CvO reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177812377
PKK leider Karayilan roept Koerdische burgers om naar het centrum van Afrin te gaan omdat Turkije geen burgers aanvalt. "Niemand hoeft bang te zijn" zegt hij.

Hij roept ze in feite op om menselijke schilden te vormen.

eha_medya twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 23:24:41 PKK elebaşlarından Murat Karayılan:"Merkezde yeteri kadar halk olmalıdır. Kimse TŁrk devletinden korkmasın. Halkı bombalayamaz. Bu sebeple hep beraber, halkımız hep birlikte toplanmalıdır." diyerek Afrin Merkezin'de sivilleri canlı kalkan olarak kullanacaklarını bildirdi. https://t.co/roo6O7XvcA reageer retweet
pi_177812586
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 11:06 schreef polderturk het volgende:
PKK leider Karayilan roept Koerdische burgers om naar het centrum van Afrin te gaan omdat Turkije geen burgers aanvalt. "Niemand hoeft bang te zijn" zegt hij.

Hij roept ze in feite op om menselijke schilden te vormen.

eha_medya twitterde op dinsdag 13-03-2018 om 23:24:41 PKK elebaşlarından Murat Karayılan:"Merkezde yeteri kadar halk olmalıdır. Kimse TŁrk devletinden korkmasın. Halkı bombalayamaz. Bu sebeple hep beraber, halkımız hep birlikte toplanmalıdır." diyerek Afrin Merkezin'de sivilleri canlı kalkan olarak kullanacaklarını bildirdi. https://t.co/roo6O7XvcA reageer retweet
wat verrassend! :')

overigens zijn ze al geruime tijd bezig met het opbouwen van de menselijkschilden in afrin. gaat mooie propagandamateriaal opleveren straks, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de turken een genocide uitvoeren. biji biji 4evah! w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 14 maart 2018 @ 12:16:19 #64
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177813803
Over terroristen die burgers als menselijk schild gebruiken in oa Ghouta en eerder Aleppo horen we jullie uiteraard niet tot amper. Daar zijn het alleen Rusland/Assad die alles met nietsontziende bombardementen platgooien natuurlijk :) :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177817351
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 12:16 schreef Szura het volgende:
Over terroristen die burgers als menselijk schild gebruiken in oa Ghouta en eerder Aleppo horen we jullie uiteraard niet tot amper. Daar zijn het alleen Rusland/Assad die alles met nietsontziende bombardementen platgooien natuurlijk :) :)
https://www.trouw.nl/opin(...)n-onschuld~a32b6b46/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177817405
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 14 maart 2018 @ 14:55:20 #67
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177817418
Terroristen proberen voor de zoveelste keer een Noord-Hama-offensief :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177820670
quote:
5s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 16:41 schreef BEFEM het volgende:
Je ziet maar heel weinig TOW aanvallen door de YPG. Kan je daaruit concluderen dat ze helemaal niet zoveel zware wapens hebben ontvangen van de Amerikanen?
Ey, geen van de Turco's een reactie hierop? :(!
  woensdag 14 maart 2018 @ 18:09:16 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177820780
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 14:55 schreef Szura het volgende:
Terroristen proberen voor de zoveelste keer een Noord-Hama-offensief :')
Surprise: fail
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 14 maart 2018 @ 18:30:57 #70
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177821152
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 00:06 schreef polderturk het volgende:
YPG/PKK Koerden vallen agenten aan in Frankrijk en krijgen klappen.

https://twitter.com/LinePress/status/973677082965364736
Omg ze schreeuwen en gillen alweer zo hard.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot BrittanniŽ er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177821371
Onterechte inval....En maar janken over de Amerikanen.

https://www.nu.nl/syrie/5(...)che-regio-afrin.html
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177821596
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 18:44 schreef truthortruth het volgende:
Onterechte inval....En maar janken over de Amerikanen.

https://www.nu.nl/syrie/5(...)che-regio-afrin.html
misschien heeft de ypg WMD, zoals Saddam zeg maar toen had.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_177822661
quote:
10s.gif Op woensdag 14 maart 2018 10:47 schreef Slayage het volgende:
daar is het antwoord op mijn vraag of de turken hen zouden gedogen daaro. begint er steeds meer op te lijken dat er pro regime elementen op eigen houtje dingen ondernemen, zonder direct zegen van centcom, een beetje net als die russen die op avontuur gingen bij deir.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 14-03-2018 om 09:01:01 #AfrinOp: 8 pro-Assad fighters recently deployed in area of Ziyarah N. of Nubul-Zahraa killed by Turkish airstrikes targeting their checkpoint (Harash). https://t.co/3lmPXWoR8X https://t.co/WOLlcI2CvO reageer retweet
Heeft Erdo goed met Poetin afgestemd dat die het luchtruim mag gebruiken tegen Assad ook indien hij Turks Russische afspraken schendt.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_177822750
quote:
1s.gif Op woensdag 14 maart 2018 19:52 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Heeft Erdo goed met Poetin afgestemd dat die het luchtruim mag gebruiken tegen Assad ook indien hij Turks Russische afspraken schendt.
Top secret verdrag waarin SyriŽ wordt verdeeld tussen Turkije en Rusland.
pi_177822780
DYRT_gIWsAA0-Nt.jpg:large
Nog 2 poorten tot Afrin, ook die zullen binnenkort sluiten.
  woensdag 14 maart 2018 @ 20:25:03 #76
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177823449
quote:
1s.gif Op woensdag 14 maart 2018 19:52 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Heeft Erdo goed met Poetin afgestemd dat die het luchtruim mag gebruiken tegen Assad ook indien hij Turks Russische afspraken schendt.
Laat ook zien dat de SAA geen serieuze luchtafweer heeft bij Turkije in de buurt.
pi_177823938
quote:
1s.gif Op woensdag 14 maart 2018 19:52 schreef Aloulu het volgende:

Heeft Erdo goed met Poetin afgestemd dat die het luchtruim mag gebruiken tegen Assad ook indien hij Turks Russische afspraken schendt.
daar lijkt het wel op idd. wel een gekke vertoning natuurlijk als je het zwart wit bekijkt. de syrisch regeringsgezinde milities mogen niet in een bepaalde deel van syrie komen, omdat dat niet mag volgens de afspraken tussen de turken en de russen. allah bashar suriya *O*
quote:
10s.gif Op woensdag 14 maart 2018 19:57 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
Nog 2 poorten tot Afrin, ook die zullen binnenkort sluiten.
ik hoop dat zoveel mogelijk burgers de stad uit kunnen voordat het echt los gaat in de stad, de pkk lijkt zich in te graven oa met hulp van oude vrouwen en jonge kinderen zoals we eerder hebben gezien in de turkse steden een paar jaar terug en pkk hoofd karayilan uit irak die burgers oproept naar afrin te komen omdat het "veilig" is, hij stuurt ze de dood tegemoet om zo propaganda materiaal te creŽren. de leiders zijn bezig met hun spelletjes en klootjesvolk mag als kanonnenvoer dienen.

quote:
1s.gif Op woensdag 14 maart 2018 20:25 schreef Richestorags het volgende:

Laat ook zien dat de SAA geen serieuze luchtafweer heeft bij Turkije in de buurt.
ze hadden wel wat dingen richting het noorden verplaatst, meen ik, maar misschien werken die dingen niet of hebben ze geen toestemming om op de turkse vliegtuigen te schieten die in afrin bezig zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177824136
Ey Slayage en anderen, zijn jullie het met mij eens dat het lijkt alsof de YPG helemaal geen zware wapens heeft gehad in Afrin van de Amerikanen? Dat was toch ook vaak een argument van Turkije dat ze daarom boos waren?
pi_177824409
quote:
5s.gif Op woensdag 14 maart 2018 20:52 schreef BEFEM het volgende:
Ey Slayage en anderen, zijn jullie het met mij eens dat het lijkt alsof de YPG helemaal geen zware wapens heeft gehad in Afrin van de Amerikanen? Dat was toch ook vaak een argument van Turkije dat ze daarom boos waren?
omdat afrin uiteraard nooit direct betrokken is geweest met de strijd tegen isis, hebben ze naar mijn weten geen leveringen gekregen.

de turken zijn gewoon boos om die hele samenwerking inclusief wapenleveringen, niet zo zeer om wat de amerikanen in afrin wel of niet hebben gedaan. "de PKK, aartsvijand van de turken wordt door de VS niet alleen mee samengewerkt, maar er wordt zelfs een quasi staat voor hen gesticht door de VS", dat was zon beetje het sentiment van de turken mbt de samenwerking.

afrin is door de russen aan de turken gewoon opgeofferd, omdat de ypg de gebieden niet aan het regime wilde afstaan, daarbij werd uiteraard enigszins de relatie van de turken met de VS en de relatie van de YPG met de VS verziekt, dat was ook nog eens een mooie bijeffect van deze afrin op voor de russen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 14 maart 2018 @ 21:16:45 #80
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177824765
Adnan Oktar in the Jerusalem Post over Afrin.

http://www.jpost.com/Opin(...)rin-operation-544919
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot BrittanniŽ er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177824790
eckte Leninisten zijn te vinden in turkije. volgens dit bericht is hij "onsterfelijk" geworden in afrin c_/

DYPttRfW0AMLusX.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 maart 2018 @ 12:01:15 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177835272
Schijnen nu honderden, zo niet duizenden burgers naar de corridors te vluchten in Ghouta

DYUoXr7X4AEQnKN?format=jpg&name=large

[ Bericht 47% gewijzigd door Szura op 15-03-2018 12:08:10 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177837280
sayed_ridha twitterde op donderdag 15-03-2018 om 13:06:56 Syrian TV says up to 10k civilians have crossed or are crossing via Hamouriyah corridor leaving East Ghouta towards Syrian Government areas. https://t.co/8nTvukQmdF reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177837324
NORAH O'DONNELL: You've been rivals for centuries. At its heart, what is this rift about? Is it a battle for Islam?

MOHAMMED BIN SALMAN: Iran is not a rival to Saudi Arabia. Its army is not among the top five armies in the Muslim world. The Saudi economy is larger than the Iranian economy. Iran is far from being equal to Saudi Arabia.

O'DONNELL: But I've seen that you called the Ayatollah Khamenei, "the new Hitler" of the Middle East.

MOHAMMED BIN SALMAN: Absolutely.

O'DONNELL: Why?

MOHAMMED BIN SALMAN: Because he wants to expand. He wants to create his own project in the Middle East very much like Hitler who wanted to expand at the time. Many countries around the world and in Europe did not realize how dangerous Hitler was until what happened, happened. I don't want to see the same events happening in the Middle East.

O'DONNELL: Does Saudi Arabia need nuclear weapons to counter Iran?

MOHAMMED BIN SALMAN: Saudi Arabia does not want to acquire any nuclear bomb, but without a doubt if Iran developed a nuclear bomb, we will follow suit as soon as possible.
Bron
-----

Wat een hoogmoed. 1 op 1 maakt het Iraanse leger gehakt van het Saudi-Arabische leger. Het Arabische leger dient alleen om de eigen bevolking koest te houden.

Ook veelzeggend dat de IsraŽlische atoombommen geen reden vormen om nucleair te gaan. Saudi-ArabiŽ aanvaardt het Amerikaanse/ IsraŽlische gezag, Iran niet.
  donderdag 15 maart 2018 @ 13:50:40 #85
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177837379
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:46 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op donderdag 15-03-2018 om 13:06:56 Syrian TV says up to 10k civilians have crossed or are crossing via Hamouriyah corridor leaving East Ghouta towards Syrian Government areas. https://t.co/8nTvukQmdF reageer retweet
Nu de terroristen druk aan het vechten zijn en er corridors zijn opgezet kan men ineens vluchten. Mensen zijn gewoon jarenlang gevangen gehouden in dat gebied.
pi_177837405
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:48 schreef Bilge het volgende:
NORAH O'DONNELL: You've been rivals for centuries. At its heart, what is this rift about? Is it a battle for Islam?

MOHAMMED BIN SALMAN: Iran is not a rival to Saudi Arabia. Its army is not among the top five armies in the Muslim world. The Saudi economy is larger than the Iranian economy. Iran is far from being equal to Saudi Arabia.

O'DONNELL: But I've seen that you called the Ayatollah Khamenei, "the new Hitler" of the Middle East.

MOHAMMED BIN SALMAN: Absolutely.

O'DONNELL: Why?

MOHAMMED BIN SALMAN: Because he wants to expand. He wants to create his own project in the Middle East very much like Hitler who wanted to expand at the time. Many countries around the world and in Europe did not realize how dangerous Hitler was until what happened, happened. I don't want to see the same events happening in the Middle East.

O'DONNELL: Does Saudi Arabia need nuclear weapons to counter Iran?

MOHAMMED BIN SALMAN: Saudi Arabia does not want to acquire any nuclear bomb, but without a doubt if Iran developed a nuclear bomb, we will follow suit as soon as possible.
Bron
-----

Wat een hoogmoed. 1 op 1 maakt het Iraanse leger gehakt van het Saudi-Arabische leger. Het Arabische leger dient alleen om de eigen bevolking koest te houden.

Ook veelzeggend dat de IsraŽlische atoombommen geen reden vormen om nucleair te gaan. Saudi-ArabiŽ aanvaardt het Amerikaanse/ IsraŽlische gezag, Iran niet.
Jammer dat hij de eerste vraag niet beantwoordt.
  donderdag 15 maart 2018 @ 13:52:43 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177837429
Haha zonder enige kennis in huis gaat Jemen-vernietiger Bin Salman wel even een atoomwapen maken jongens _O_.

Hopelijk gaat ie zelf aan de knoppen zitten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177837480
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:48 schreef Bilge het volgende:
NORAH O'DONNELL: You've been rivals for centuries. At its heart, what is this rift about? Is it a battle for Islam?

MOHAMMED BIN SALMAN: Iran is not a rival to Saudi Arabia. Its army is not among the top five armies in the Muslim world. The Saudi economy is larger than the Iranian economy. Iran is far from being equal to Saudi Arabia.

O'DONNELL: But I've seen that you called the Ayatollah Khamenei, "the new Hitler" of the Middle East.

MOHAMMED BIN SALMAN: Absolutely.

O'DONNELL: Why?

MOHAMMED BIN SALMAN: Because he wants to expand. He wants to create his own project in the Middle East very much like Hitler who wanted to expand at the time. Many countries around the world and in Europe did not realize how dangerous Hitler was until what happened, happened. I don't want to see the same events happening in the Middle East.

O'DONNELL: Does Saudi Arabia need nuclear weapons to counter Iran?

MOHAMMED BIN SALMAN: Saudi Arabia does not want to acquire any nuclear bomb, but without a doubt if Iran developed a nuclear bomb, we will follow suit as soon as possible.
Bron
-----

Wat een hoogmoed. 1 op 1 maakt het Iraanse leger gehakt van het Saudi-Arabische leger. Het Arabische leger dient alleen om de eigen bevolking koest te houden.

Ook veelzeggend dat de IsraŽlische atoombommen geen reden vormen om nucleair te gaan. Saudi-ArabiŽ aanvaardt het Amerikaanse/ IsraŽlische gezag, Iran niet.
sowieso klopt die eerste stelling niet, "youve been rivals for centuries" de saud familie met hun wahabi backing zwaaien pas de scepter sinds een eeuw en is het mollah regime in iran pas aanwezig sinds 1979. het jaar dat hun concurentie begon als twee rivaliserende "vertegenwoordigers van de islam".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177837497
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:52 schreef Szura het volgende:
Haha zonder enige kennis in huis gaat Jemen-vernietiger Bin Salman wel even een atoomwapen maken jongens _O_.

Hopelijk gaat ie zelf aan de knoppen zitten.
die knop wordt dan groter dan die van trump :B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177838014
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:51 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Jammer dat hij de eerste vraag niet beantwoordt.
Met het antwoord op de 2e vraag beantwoordt hij ook de eerste vraag. Hij claimt dat Iraanse expansiedrift spanningen veroorzaakt, wat niet ontkent kan worden, maar sektarische overwegingen spelen vast ook mee.
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

sowieso klopt die eerste stelling niet, "youve been rivals for centuries" de saud familie met hun wahabi backing zwaaien pas de scepter sinds een eeuw en is het mollah regime in iran pas aanwezig sinds 1979. het jaar dat hun concurentie begon als twee rivaliserende "vertegenwoordigers van de islam".
Niet helemaal waar :P
  donderdag 15 maart 2018 @ 14:23:35 #91
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177838056
Hammuriyah zou nu ook veroverd zijn
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177838088
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:21 schreef Bilge het volgende:

[..]

Met het antwoord op de 2e vraag beantwoordt hij ook de eerste vraag. Hij claimt dat Iraanse expansiedrift spanningen veroorzaakt, wat niet ontkent kan worden, maar sektarische overwegingen spelen vast ook mee.

[..]

Niet helemaal waar :P
de saudis vertegenwoordigen niet "de moslims" en de mollahs vertegenwoordigen niet "de perzen" :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 maart 2018 @ 14:31:31 #93
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177838164
Zuidelijk terroristendeel stort compleet in, schijnbaar hebben ze zich ook teruggetrokken uit Saqba.

https://twitter.com/dalatrm/status/974268492466794496?s=21
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177838178
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:31 schreef Szura het volgende:
Zuidelijk terroristendeel stort compleet in, schijnbaar hebben ze zich ook teruggetrokken uit Saqba.

https://twitter.com/dalatrm/status/974268492466794496?s=21
Dalatrm twitterde op donderdag 15-03-2018 om 13:58:04 CORRECTIONRebels ARE WITHDRAWING still from #Hammouriyeh and #Saqba. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 maart 2018 @ 14:36:16 #95
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177838241
Demonstratie tegen China/pro-Oeigoeren in Den Haag Slayage, moet je daar niet heen :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177838269
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:36 schreef Szura het volgende:
Demonstratie tegen China/pro-Oeigoeren in Den Haag Slayage, moet je daar niet heen :P
ik eet wel eens bij eens uygur tent hiero. telt dat ook? :P

https://www.facebook.com/(...)sine/142550326200086
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177839002
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 13:55 schreef Slayage het volgende:

[..]
"vertegenwoordigers van de islam".
Wa's deze? Turk altijd nummer 1 :7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177839886
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 15:16 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Wa's deze? Turk altijd nummer 1 :7
jij weet broer!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 maart 2018 @ 17:38:23 #100
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_177842555
http://www.presstv.com/De(...)ounieh-Jaish-alIslam
quote:
Syrian army finds militants’ chemical weapons workshop in Eastern Ghouta

Syrian army troops have discovered a workshop used by foreign-backed militants to manufacture toxic chemical weapons in Eastern Ghouta, near the capital Damascus, according to Syrian state media.

Syria’s official news agency SANA reported on Tuesday that the clandestine workshop was uncovered near recently-liberated al-Shefounieh town in the volatile enclave as government soldiers were combing the area for possible improvised explosive devices planted by the so-called Jaish al-Islam Takfiri terrorist group prior to its defeat in the town and its suburbs.

The report, citing an unnamed military commander, further said that the plant, which consists of a two-story building with a basement located between Douma, enclave’s largest town, and al-Shefounieh, adding that it included a lab for making toxic chemicals containing equipment of “Saudi origin” and materials and protection gear of “Western origin.”

The commander further revealed that the lab contained vials for mixing chemicals as well as vats and mixing and heating equipment, in addition to a variety of materials used to make lethal chemicals and explosives, including substances containing chlorine, as well as Saudi manuals and booklets with the logo of the Takfiri outfit.

According to the commander, the workshop had housed high-tech equipment and installations, indicating “the involvement” of European and Saudi Arabia’s experts and chemists.

For the past several years, the flashpoint enclave, home to some 400,000 people, has been under the control of multiple foreign-backed terror groups, particularly the so-called Jaish al-Islam outfit and the Jabhat Fateh al-Sham Takfiri terrorist group, formerly known as al-Nusra Front, which have practically captivated the civilians and use them as human shield against the government’s liberating forces.

The Syrian army troops, backed by pro-government forces, have launched a full-scale offensive to crush the terror outfits, which constantly launch mortar attacks against residential neighborhoods in and around Damascus, killing and wounding dozens of people.

Furthermore, the Ghouta-based militants are trying to prevent civilians from leaving the enclave as they constantly target the safe passages of al-Wafideen and Jisreen with shells and explosive bullets, killing a number of people so far.

Following the alleged use of chemical weapons in the enclave in January, US Secretary of State Rex Tillerson, who was fired on Tuesday, claimed that the Syrian government could be using chemical weapons, accusing Moscow of being responsible for the victims because of its military engagement in Syria.

The Russian Foreign Ministry at the time said Washington was spreading mass propaganda against the Kremlin in a bid to demonize the Syrian government and subsequently topple it, underscoring that the information on the chemical attacks used by the US was uncorroborated.

The Syrian government has time and again stated that it had completely destroyed its chemical weapons stockpiles, confirmed by the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons, and that the chemical attacks are carried out by different foreign-backed militants in the Arab country.

Syria has been gripped by foreign-backed militancy since March 2011. The Syrian government says the Israeli regime and its Western and regional allies are aiding Takfiri terrorist groups that are wreaking havoc in the country.

According to the so-called Syrian Observatory for Human Rights, around 511,000 people have been killed in Syria since the onset of the foreign-backed militancy some seven years ago. It added in its Monday’s report that it had succeeded in identifying only more than 350,000 of those killed.
Hier horen we niks over in het acht uur journaal.
pi_177842719
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

de saudis vertegenwoordigen niet "de moslims"
Ten tijde van de verovering van PerziŽ bestond de islam wel uitsluitend uit Golf-Arabieren.
quote:
en de mollahs vertegenwoordigen niet "de perzen" :P
Foei, hoe durf je Erdogan tegen te spreken?
pi_177842962
Saudi-ArabiŽ voert al 2 maanden geheime vredesonderhandelingen met de Houthis in Yemen. De gevluchte president Hadi (die nu in Saudi-ArabiŽ verblijft) zou niet op de hoogte zijn van dit overleg. Hij beschuldigt Saudi-ArabiŽ van het niet toestaan dat hij terugkeert naar Yemen. ;(

Tegelijkertijd zien we dat:
- Saudi-ArabiŽ, VAE en IsraŽl voortdurend dreigende taal uitslaan richting Iran
- de notoire Iran-hater Mike Pompeo de Amerikaanse Minister van BuZa is geworden, en de minstens zo radicale Iran-hater John Bolton vermoedelijk de nieuwe Amerikaanse Nationale VeiligheidscoŲrdinator wordt
- Saudi-ArabiŽ probeert om Irak uit de Iraanse invloedssfeer te halen.

Je kan veel zeggen over MBS, maar hij is in ieder geval heel assertief en zelfverzekerd. :P
pi_177849687
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 18:05 schreef Bilge het volgende:
Saudi-ArabiŽ voert al 2 maanden geheime vredesonderhandelingen met de Houthis in Yemen. De gevluchte president Hadi (die nu in Saudi-ArabiŽ verblijft) zou niet op de hoogte zijn van dit overleg. Hij beschuldigt Saudi-ArabiŽ van het niet toestaan dat hij terugkeert naar Yemen. ;(

Tegelijkertijd zien we dat:
- Saudi-ArabiŽ, VAE en IsraŽl voortdurend dreigende taal uitslaan richting Iran
- de notoire Iran-hater Mike Pompeo de Amerikaanse Minister van BuZa is geworden, en de minstens zo radicale Iran-hater John Bolton vermoedelijk de nieuwe Amerikaanse Nationale VeiligheidscoŲrdinator wordt
- Saudi-ArabiŽ probeert om Irak uit de Iraanse invloedssfeer te halen.

Je kan veel zeggen over MBS, maar hij is in ieder geval heel assertief en zelfverzekerd. :P
Ach ja Jemen, SA's eigen Vietnam.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  donderdag 15 maart 2018 @ 23:34:29 #104
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177852357
Amerikaans helikoptertje neergestort in Irak, 5-10 doden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177852761
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 23:34 schreef Szura het volgende:
Amerikaans helikoptertje neergestort in Irak, 5-10 doden
Iraq's fault. We will nuke the country.
pi_177857905
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 23:34 schreef Szura het volgende:
Amerikaans helikoptertje neergestort in Irak, 5-10 doden
Black Hawk Down! tevens film tip :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177860192
politici :')

TRTWorldNow twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 09:22:43 Astana Talks: Iranian Foreign Minister Javad Zarif says the future of Syria must be secured "without outside political interference" https://t.co/CvpGoOBgcp reageer retweet
TRTWorldNow twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 08:07:31 Astana Talks: Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu says situation in Syria's eastern Ghouta is heading towards a disaster and urges for an end to clashes reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177860231
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 18:05 schreef Bilge het volgende:

Je kan veel zeggen over MBS, maar hij is in ieder geval heel assertief en zelfverzekerd. :P
das geen garantie voor resultaten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177860297
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 17:47 schreef Bilge het volgende:

Ten tijde van de verovering van PerziŽ bestond de islam wel uitsluitend uit Golf-Arabieren.
goed dat de abbasiden de toco hebben overgenomen en ook niet arabische moslims konden doordringen tot de macht ^O^

quote:
Foei, hoe durf je Erdogan tegen te spreken?
dit was waarschijnlijk van voordat erdo met de perzen in bed ging, nu zou hij dit soort woorden niet meer bezigen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 12:01:14 #110
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177860433
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:51 schreef Slayage het volgende:
politici :')

TRTWorldNow twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 09:22:43 Astana Talks: Iranian Foreign Minister Javad Zarif says the future of Syria must be secured "without outside political interference" https://t.co/CvpGoOBgcp reageer retweet
TRTWorldNow twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 08:07:31 Astana Talks: Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu says situation in Syria's eastern Ghouta is heading towards a disaster and urges for an end to clashes reageer retweet
Er komt een eind aan die clashes als hij er mede voor zorgt dat de terroristen die door hem worden gesteund de wapens inleveren of in de groene bus stappen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177860935
exodus uit afrin continues

haskologlu twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 11:08:10 Afrin bŲlgesinde bulunan PKK TerŲr ŲrgŁtŁnden kaÁan siviller, temizlenen bŲlgelere tekrar dŲnŁyor: https://t.co/8bMiDKWVzr reageer retweet
zal binnen een week echt starten, als je kijkt naar de tempo van de inname van de noordelijke gebieden.

The Turkish military dropped Friday leaflets on northwestern Syria's Afrin, urging locals to not allow themselves to be used as human shields and stay away from PKK-linked People's Protection Units (YPG) terrorist targets and saying that those who want to leave are under the protection of the Turkish Armed Forces (TSK).
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:24:30 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177863146
Deze van onze favoriete jihadi-clown wil ik jullie niet onthouden:

DYRkviiX4AASTPO?format=jpg&name=large
Nusra-supporter Jihadi Julian :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177863308
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:24 schreef Szura het volgende:
Deze van onze favoriete jihadi-clown wil ik jullie niet onthouden:

[ afbeelding ]
Nusra-supporter Jihadi Julian :')
Die gast is juist anti rebel.
pi_177863336
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:32 schreef _--_ het volgende:

[..]

Die gast is juist anti rebel.
das mij niet opgevallen de laatste 7 jaar :P

ze noemen hem niet voor niks Jihadi Julian ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:35:14 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177863371
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:32 schreef _--_ het volgende:

[..]

Die gast is juist anti rebel.
:') :')

Ziet achter iedere boom Poetin en Assad, noemde Nusra de beste optie voor SyriŽ, herkauwt keurig jihadi-propaganda. Maar hee, jij zal het wel beter weten allemaal clown.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177864340
als je fascist erdogan wilt roepen vanmiddag met een handje vol mensen kan het op het Plein in den haag ;)

normaal gesproken staan ze hier met pkk, ypg, apo vlaggen te zwaaien, maar om de een of andere reden hebben ze er vandaag voor gekozen om alleen ypg, ypj vlaggen te tonen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 15:22:50 #117
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177864401
Jisreen veroverd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177865098
off topic, maar zeker de moeite waard om te lezen.

http://bjwa.brown.edu/24-1/spindle-autocracy-in-the-new-turkey/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177865335
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

das mij niet opgevallen de laatste 7 jaar :P

ze noemen hem niet voor niks Jihadi Julian ;)
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:35 schreef Szura het volgende:

[..]

:') :')

Ziet achter iedere boom Poetin en Assad, noemde Nusra de beste optie voor SyriŽ, herkauwt keurig jihadi-propaganda. Maar hee, jij zal het wel beter weten allemaal clown.
Laat maar ik vergis me met zo'n Nederlander.
pi_177871505
zalige onwetendheid, foto bij ghouta

DYVvMZAX0AYcze7.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 21:57:45 #122
365082 IPA35
Patriarch
pi_177872369
Grappig hoe NOS gekkies doen alsof "Ghouta" een plaats of ding is.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 17 maart 2018 @ 06:15:46 #123
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  zaterdag 17 maart 2018 @ 09:09:54 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177877436
Bovendien post ie constant over Rusland/SyriŽ die bewust ziekenhuizen kapotschieten (wat walgelijk is, ziekenhuizen raken :r ) maar over Turken die in Afrin een ziekenhuis kapot knallen hoor je de ‘Erdoganisten’ (zo werkt dat toch, Slayage?) in dit topic niet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177877735
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 21:57 schreef IPA35 het volgende:
Grappig hoe NOS gekkies doen alsof "Ghouta" een plaats of ding is.
alles is een ding
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177877787
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 09:09 schreef Szura het volgende:
Bovendien post ie constant over Rusland/SyriŽ die bewust ziekenhuizen kapotschieten (wat walgelijk is, ziekenhuizen raken :r ) maar over Turken die in Afrin een ziekenhuis kapot knallen hoor je de ‘Erdoganisten’ (zo werkt dat toch, Slayage?) in dit topic niet.
dit ziekenhuis bedoel je?

beelden van UAV vanochtend, zag de tweets langskomen die aangaven dat "main afrin hospital was gebombardeerd", hoewel zeker mogelijk, klonk het niet aannemelijk, overigens heb ik nog geen beelden gezien van dat gebombardeerde ziekenhuis. jij wel?

21631296_0.jpg

TSKGnkur twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 09:20:31 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAS terŲr ŲrgŁtleri taraf?ndan TŁrk Silahl? Kuvvetlerince vuruldugu iddia edilen Afrin Hastanesinin 17 Mart 2018 saat 09.43 itibariyle durumuna ait gŲrŁntŁ. https://t.co/HNng9DVTde reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177877851
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 06:15 schreef Richestorags het volgende:

Je post dit constant maar als wij al jaren aangeven dat het in Aleppo en Ghouta hetzelfde is wuif je het weg.

Hier: https://mobile.almasdarne(...)or-of-fleeing-video/
gewoon wegwuiven wat je niet aanstaat :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 10:03:45 #128
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177878168
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 09:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit ziekenhuis bedoel je?

beelden van UAV vanochtend, zag de tweets langskomen die aangaven dat "main afrin hospital was gebombardeerd", hoewel zeker mogelijk, klonk het niet aannemelijk, overigens heb ik nog geen beelden gezien van dat gebombardeerde ziekenhuis. jij wel?

[ afbeelding ]

TSKGnkur twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 09:20:31 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAS terŲr ŲrgŁtleri taraf?ndan TŁrk Silahl? Kuvvetlerince vuruldugu iddia edilen Afrin Hastanesinin 17 Mart 2018 saat 09.43 itibariyle durumuna ait gŲrŁntŁ. https://t.co/HNng9DVTde reageer retweet
Het was eigenlijk figuurlijk bedoeld in de vergelijking, omdat het daar laatst in dit topic over ging, heb de twee fronten al eerder met elkaar vergeleken qua burgerleed. Dit specifieke bericht dat je post zie ik voor het eerst. Is dit van vannacht of wat?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177878253
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 10:03 schreef Szura het volgende:

[..]

Het was eigenlijk figuurlijk bedoeld in de vergelijking, omdat het daar laatst in dit topic over ging, heb de twee fronten al eerder met elkaar vergeleken qua burgerleed. Dit specifieke bericht dat je post zie ik voor het eerst. Is dit van vannacht of wat?
vaonchotend, staat ook op de foto
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 10:09:49 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177878298
Overigens weer een Astana-meeting geweest, dit keer zonder enige westerse inbreng. Vervolg:

quote:
The three ministers adopted a ‘Joint statement’ in which the most important element is the decision to hold a trilateral summit in Istanbul on 4 April on the post-Sochi process.

Turkey’s «avuşoğlu called the meeting useful and praised the Astana format in general. He said all sides had agreed the “Sochi process” to continue first in Istanbul, and then in Iran.
Je zou toch zeggen dat de ontwikkelingen op de grond (Iraanse/door Iran gesteunde milities die tegenover Turken/door Turkije gesteunde milities kwamen te staan) een keer gaan bijten in dit politieke proces. Of opereren al die gasten op eigen houtje zonder backing van bovenaf of worden ze voor het hogere politieke doel voor de bus gesmeten?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177878358
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 10:09 schreef Szura het volgende:

Je zou toch zeggen dat de ontwikkelingen op de grond (Iraanse/door Iran gesteunde milities die tegenover Turken/door Turkije gesteunde milities kwamen te staan) een keer gaan bijten in dit politieke proces. Of opereren al die gasten op eigen houtje zonder backing van bovenaf of worden ze voor het hogere politieke doel voor de bus gesmeten?
dat zou die clashes zonder verdere escalatie wel verklaren inderdaad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 10:37:51 #132
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177878735
Overigens fantastisch nieuws uit Syrie, de enclave oost Ghouta is nagenoeg bevrijd , vele tienduizenden mensen krijgen hulp en zijn verlost van de terroristen die ze gegijzeld hadden. Families worden herenigd, net als bijvoorbeeld in Aleppo en Homs eerder gebeurde. Uiteraard nauwlijks aandacht hiervoor in de westerse media, want dit past niet in het plaatje om de Syrische overheid en Russen zo zwart mogelijk te maken en de terroristen als "helden" te bestempelen.

https://twitter.com/syria_true/status/974779097409781760?s=21

https://twitter.com/_mohsenshebli/status/974652441160486912?s=21
pi_177879030
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 10:37 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Overigens fantastisch nieuws uit Syrie, de enclave oost Ghouta is nagenoeg bevrijd , vele tienduizenden mensen krijgen hulp en zijn verlost van de terroristen die ze gegijzeld hadden. Families worden herenigd, net als bijvoorbeeld in Aleppo en Homs eerder gebeurde. Uiteraard nauwlijks aandacht hiervoor in de westerse media, want dit past niet in het plaatje om de Syrische overheid en Russen zo zwart mogelijk te maken en de terroristen als "helden" te bestempelen.

https://twitter.com/syria_true/status/974779097409781760?s=21

https://twitter.com/_mohsenshebli/status/974652441160486912?s=21
Het moeilijke deel van Oost Ghouta moet juist nog komen. Ze hebben vooral de open vlaktes en een paar dorpen bevrijd. Nu begint het pas.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 11:36:43 #134
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177879649
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 10:56 schreef Coppi het volgende:

[..]

Het moeilijke deel van Oost Ghouta moet juist nog komen. Ze hebben vooral de open vlaktes en een paar dorpen bevrijd. Nu begint het pas.
Mwa Kafr Batna en Saqba moeten ze ook vrij makkelijk kunnen heroveren. Daarna moeten die hersenloze terroristen eens in de groene bus stappen want ze vechten al weken een verloren strijd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 12:27:49 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177880399
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 09:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit ziekenhuis bedoel je?

beelden van UAV vanochtend, zag de tweets langskomen die aangaven dat "main afrin hospital was gebombardeerd", hoewel zeker mogelijk, klonk het niet aannemelijk, overigens heb ik nog geen beelden gezien van dat gebombardeerde ziekenhuis. jij wel?

[ afbeelding ]

TSKGnkur twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 09:20:31 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAS terŲr ŲrgŁtleri taraf?ndan TŁrk Silahl? Kuvvetlerince vuruldugu iddia edilen Afrin Hastanesinin 17 Mart 2018 saat 09.43 itibariyle durumuna ait gŲrŁntŁ. https://t.co/HNng9DVTde reageer retweet
Dit schijnt niet het hele ziekenhuis te zijn, het gele gebouw ernaast zou er ook bij horen

DYe4Gr8X0AAA1Jo?format=jpg&name=medium
https://twitter.com/icafrinresist/status/974950283385212929?s=21

En daar zit iets van een gat in het dak.
DYe5F9CXcAAHuKM?format=jpg&name=medium
https://twitter.com/icafrinresist/status/974951384654204934?s=21

Groen cirkeltje is de ingang
DYfBmaVX0AEt55I?format=jpg&name=medium

Volgens deze beelden werd het gele gebouw gebruikt om slachtoffers naartoe te brengen
https://twitter.com/allyoftruth/status/974963507996262401?s=21

Iemand zit hier dus nepnieuws te verspreiden. Van wat ik tot nu toe op Twitter langs zie komen in tweets en retweets van die gozer hierboven lijken die dronebeelden van de Turken niet het hele verhaal te vertellen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177880688
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 12:27 schreef Szura het volgende:

Iemand zit hier dus nepnieuws te verspreiden. Van wat ik tot nu toe op Twitter langs zie komen in tweets en retweets van die gozer hierboven lijken die dronebeelden van de Turken niet het hele verhaal te vertellen.
news / fake news / half waar nieuws

alles met een korrel zout nemen is advised

dus de beelden van het bombardement op het ziekenhuis komt niet naarbuiten omdat er geen internet en telefoon verbinding meer is?

ICafrinresist twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 10:54:17 #BREAKING internet and telephone connection to #Afrin is completely cut! No information gets in or out. #StopAfrinGenocide #Syria #WorldAfrinDay #NoFlyZone4Afrin https://t.co/m8r6duT23y reageer retweet
dit theater stuk heb ik helaas gemist hier in den haag :') :')

mutludc twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 04:27:27 Ongoing hunger strike in Den Haag to protest attacks on civilians in #Afrin https://t.co/SmC6aAMpml reageer retweet


[ Bericht 37% gewijzigd door Slayage op 17-03-2018 12:58:56 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 12:58:12 #138
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177881465
goed stuk!

Kurdish Afrin is democratic and LGBT-friendly. Turkey is crushing it with Britain’s help

The self-described Democratic Federation of North Syria, known as Rojava, is a remarkable experiment: of direct democracy and a gender revolution. “Essentially, in the birthplace of patriarchy, women are liberating themselves,” Sarican tells me. Most striking are the women soldiers who have fearlessly fought Isis fighters. “One of the first things I noticed was that female soldiers were incredibly equal and assertive,” says Norton, the first Briton to sign up because of their socialist convictions. “They’re not afraid to come up to you and say, ‘Take your gun off’, or argue with you. They’re not physically nervous around men, which you immediately notice: different, not just in their society, but in our own.”

There are democratic assemblies ranging from the neighbourhood level to cantons. Quotas are enforced to ensure representation for women, as well as for ethnic minorities. Democratic involvement is deemed mandatory. One of Norton’s jobs in the People’s Protection Units (YPG) was to go from house to house to ask citizens to attend commune meetings and offer lifts. Women-only meetings drew up a new social contract for Rojava: banning marriage under a certain age, proscribing polygamy, making domestic violence a specific offence. When any woman says her husband forbids her from attending meetings, a group of women will instead descend on their home, leaving him with little choice. “This is a huge social revolution,” says Paula Lamont, the Kurdistan Solidarity Campaign’s co-chair. “Attitudes to gay rights and women’s rights have been totally changed in a matter of years.”
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 13:27:57 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177881526
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

news / fake news / half waar nieuws

alles met een korrel zout nemen is advised

dus de beelden van het bombardement op het ziekenhuis komt niet naarbuiten omdat er geen internet en telefoon verbinding meer is?

ICafrinresist twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 10:54:17 #BREAKING internet and telephone connection to #Afrin is completely cut! No information gets in or out. #StopAfrinGenocide #Syria #WorldAfrinDay #NoFlyZone4Afrin https://t.co/m8r6duT23y reageer retweet
dit theater stuk heb ik helaas gemist hier in den haag :') :')

mutludc twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 04:27:27 Ongoing hunger strike in Den Haag to protest attacks on civilians in #Afrin https://t.co/SmC6aAMpml reageer retweet
Genoeg internet om dit soort beelden te uploaden waarop het ziekenhuisgebied te zien is

https://twitter.com/afarinmamosta/status/974983106166968322?s=21

https://twitter.com/afarinmamosta/status/974983452843012099?s=21

DYfXBGoWkAAvT4h?format=jpg&name=medium
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 15:17:35 #141
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177883626
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 13:27 schreef Szura het volgende:

[..]

Genoeg internet om dit soort beelden te uploaden waarop het ziekenhuisgebied te zien is

https://twitter.com/afarinmamosta/status/974983106166968322?s=21

https://twitter.com/afarinmamosta/status/974983452843012099?s=21

[ afbeelding ]
Dit is ongeveer hetzelfde als een Turk proberen te overtuigen dat de Armeense Genocide (alsmede de Assyrische, Griekse en de Balkangenocide) feiten zijn ;)
pi_177883811
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dit is ongeveer hetzelfde als een Turk proberen te overtuigen dat de Armeense Genocide (alsmede de Assyrische, Griekse en de Balkangenocide) feiten zijn ;)
Dit van iemand die genocidale massamoordenaar Assad een prima vent vindt.
pi_177883836
Laten we met zijn allen niet vergeten dat Assad 5 keer meer burgers heeft gedood dan alle strijdende partijen in Syrie bij elkaar.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 15:30:23 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177883852
Lekkere whataboutisms jongen ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 15:38:08 #146
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177883985
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:28 schreef polderturk het volgende:

[..]

Dit van iemand die genocidale massamoordenaar Assad een prima vent vindt.
Nooit gezegd. Maar dat weet je zelf stiekem ook wel.

Ga je de genocidale geschiedenis van Turkije nog erkennen of blijft het dat de Armenen ook stoute jongens waren? En de AssyriŽrs, Grieken en mensen van de Balkan? Waren die ook stout?
  zaterdag 17 maart 2018 @ 15:39:51 #147
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177884014
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:29 schreef polderturk het volgende:
Laten we met zijn allen niet vergeten dat Assad 5 keer meer burgers heeft gedood dan alle strijdende partijen in Syrie bij elkaar.
Assad ja? In zijn naam zijn er vele burgers gedood. Zelf heeft hij er denk ik nooit eentje omgelegd, zo koud ziet hij er niet uit. Maher zou er wel zo ťťn omleggen.
pi_177884172
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:30 schreef Szura het volgende:
Lekkere whataboutisms jongen ^O^
is wel lekker makkelijk altijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177884268
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Assad ja? In zijn naam zijn er vele burgers gedood. Zelf heeft hij er denk ik nooit eentje omgelegd, zo koud ziet hij er niet uit. Maher zou er wel zo ťťn omleggen.
Hitler heeft dat misschien ook nooit gedaan, que?
pi_177884273
quote:
hebben ze zich teruggetrokken dan???
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 19:17:33 #151
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177889899
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hitler heeft dat misschien ook nooit gedaan, que?
Ik denk het ook niet nee. Best een watje dus.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 21:33:51 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177893775
Geruchten over een bestand in Ghouta / Douma?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177894281
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 13:24 schreef Slayage het volgende:
goed stuk!

Kurdish Afrin is democratic and LGBT-friendly. Turkey is crushing it with Britain’s help

The self-described Democratic Federation of North Syria, known as Rojava, is a remarkable experiment: of direct democracy and a gender revolution. “Essentially, in the birthplace of patriarchy, women are liberating themselves,” Sarican tells me. Most striking are the women soldiers who have fearlessly fought Isis fighters. “One of the first things I noticed was that female soldiers were incredibly equal and assertive,” says Norton, the first Briton to sign up because of their socialist convictions. “They’re not afraid to come up to you and say, ‘Take your gun off’, or argue with you. They’re not physically nervous around men, which you immediately notice: different, not just in their society, but in our own.”

There are democratic assemblies ranging from the neighbourhood level to cantons. Quotas are enforced to ensure representation for women, as well as for ethnic minorities. Democratic involvement is deemed mandatory. One of Norton’s jobs in the People’s Protection Units (YPG) was to go from house to house to ask citizens to attend commune meetings and offer lifts. Women-only meetings drew up a new social contract for Rojava: banning marriage under a certain age, proscribing polygamy, making domestic violence a specific offence. When any woman says her husband forbids her from attending meetings, a group of women will instead descend on their home, leaving him with little choice. “This is a huge social revolution,” says Paula Lamont, the Kurdistan Solidarity Campaign’s co-chair. “Attitudes to gay rights and women’s rights have been totally changed in a matter of years.”

Freakistan (FSSR) :')
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  zaterdag 17 maart 2018 @ 22:45:44 #154
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177895490
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 13:27 schreef Szura het volgende:

[..]

Genoeg internet om dit soort beelden te uploaden waarop het ziekenhuisgebied te zien is

https://twitter.com/afarinmamosta/status/974983106166968322?s=21

https://twitter.com/afarinmamosta/status/974983452843012099?s=21

[ afbeelding ]
Wooooowww er staat geen gebouw meer overeind, alles tot en met de fundamenten plat joh. :')
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot BrittanniŽ er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177899245
Afrin is compleet bevrijd, lees ik op Twitter *O*

Tot zover de fabeltjes over heroÔsche Koerdische vechters, benieuwd hoe de Westerse pers dit gaat framen :')
pi_177900182
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 15:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

hebben ze zich teruggetrokken dan???
ja dus.

uiteindelijk heeft het leiderschap dus toch enigszins verstandige beslissingen genomen omtrent afrin, door zich terug te trekken en misschien in de tussentijd ook wat zaakjes kunnen regelen met het regime / amerikanen / russen.

waarom is sheik maqsoud opgegeven? en wat gaat de ypg nu mbt isis in het oosten doen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177900218
Zijn er nu echt 45 doden gevallen in een ziekenhuis in Afrin? Of is het nepnieuws gebleken?
pi_177900279
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 09:43 schreef polderturk het volgende:
Zijn er nu echt 45 doden gevallen in een ziekenhuis in Afrin? Of is het nepnieuws gebleken?
als we ervan uitgaan dat het echt was, dan was het wel een hele rare beslissing om te nemen van de turken een paar uur voor de overname van de stad.

als het fake was, is het wel mooi gebracht in scene gezet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177900452
is het toeval of is het zo georganiseerd, dat de bevrijding van Afrin op dezelfde datum valt, als de bevrijding van «anakkale
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_177900555
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 09:54 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
is het toeval of is het zo georganiseerd, dat de bevrijding van Afrin op dezelfde datum valt, als de bevrijding van «anakkale
er wordt uiteraard alles gedaan om erdo mooie PR te leveren :P

maar nee lijkt me gewoon een samenloop van omstandigheden, dit kan je echt niet ff regelen, er zijn zoveel factoren..
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177900861
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 09:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja dus.

uiteindelijk heeft het leiderschap dus toch enigszins verstandige beslissingen genomen omtrent afrin, door zich terug te trekken en misschien in de tussentijd ook wat zaakjes kunnen regelen met het regime / amerikanen / russen.

waarom is sheik maqsoud opgegeven? en wat gaat de ypg nu mbt isis in het oosten doen?
Verstandige beslissing? Afrin was hun enige kans op een staat met toegang tot zee, en dus een levensvatbare Koerdische staat. Ze zijn zonder ook maar een beetje tegenspruttelen weggevlucht van het slagveld waar ze al 5 jaar tunnels, loopgraven, boobytraps, mijnen, etc bouwden. Hun 'heldhaftige' imago is weg. Hun moraal is weg. Hun nut als proxy/ huursoldaat is weg. De mogelijkheid om Turkije als wrede mensenrechten schender te framen en politiek te isoleren is weg. Ze verloren iets van 3500 vechters. Ze verloren het vertrouwen van Pankoerdische burgers. En tegelijkertijd is Turkije verlost van een enorme dreiging aan haar grens, pronkt het met de eer, een hoge moraal onder soldaten en vielen er slechts 46 soldaten. Dit is het slechts mogelijke scenario voor de PKK. Ik denk dat ze beter uit waren als ze tot het bittere einde hadden gevochten. Dan hadden ze in militair opzicht ook verloren, maar politiek hadden ze kunnen winnen.
  zondag 18 maart 2018 @ 10:14:36 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177900912
De beste oplossing was geweest om de stad aan SAA te geven, maar het Koerdisch leiderschap heeft zich weer een waardeloze schaker getoond.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177901230
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:14 schreef Szura het volgende:
De beste oplossing was geweest om de stad aan SAA te geven, maar het Koerdisch leiderschap heeft zich weer een waardeloze schaker getoond.
Dan verplaats je het probleem toch alleen maar? Het Turkse leger zou dan direct doorstomen naar Manbij.
pi_177901347
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:12 schreef Bilge het volgende:

[..]

Verstandige beslissing? Afrin was hun enige kans op een staat met toegang tot zee, en dus een levensvatbare Koerdische staat. Ze zijn zonder ook maar een beetje tegenspruttelen weggevlucht van het slagveld waar ze al 5 jaar tunnels, loopgraven, boobytraps, mijnen, etc bouwden. Hun 'heldhaftige' imago is weg. Hun moraal is weg. Hun nut als proxy/ huursoldaat is weg. De mogelijkheid om Turkije als wrede mensenrechten schender te framen en politiek te isoleren is weg. Ze verloren iets van 3500 vechters. Ze verloren het vertrouwen van Pankoerdische burgers. En tegelijkertijd is Turkije verlost van een enorme dreiging aan haar grens, pronkt het met de eer, een hoge moraal onder soldaten en vielen er slechts 46 soldaten. Dit is het slechts mogelijke scenario voor de PKK. Ik denk dat ze beter uit waren als ze tot het bittere einde hadden gevochten. Dan hadden ze in militair opzicht ook verloren, maar politiek hadden ze kunnen winnen.
meh. een toegang tot zee kunnen ze blijven dromen, met of zonder afrin gaat dat toch nooit gebeuren. dan zouden door hartland assadisten gebied moeten gaan.

tuurlijk is het een enorme imago dreun voor hen, "de helden die isis hebben teruggedrongen" bleken toch niet zo heldhaftig te zijn zonder amerikaanse backing. ook hebben ze 1 van hun 3 hartland gebieden verloren, maar deze uitkomst was al duidelijk nog voordat de strijd ook maar begon.

ze hadden maar te kiezen tussen twee opties, hun soevereiniteit verliezen aan de turken of hun soevereiniteit verliezen aan het regime.
de eerste optie zou gepaard gaan met veel vernietiging en de tweede optie was uiteraard ook pijnlijk, maar zou de vernietiging van afrin besparen.

uiteindelijk hebben ze gekozen voor een tussenweg. enigszins vechten met de turken en waarschijnlijk bepaalde deals gemaakt met het regime. waaronder dus het opgeven van sheik maqsood aan het regime.

ze hadden imo gewoon moeten ingaan op het aanbod van de russen/het regime om de grensgebieden van afrin over te dragen aan het regime, zodat ze konden blijven in het centrum van afrin.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177901376
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:28 schreef Bilge het volgende:

[..]

Dan verplaats je het probleem toch alleen maar? Het Turkse leger zou dan direct doorstomen naar Manbij.
de turken zullen alleen richting manbij gaan als er een deal is met de amerikanen. de turken gaan echt niet head to head met de amerikanen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177901452
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turken zullen alleen richting manbij gaan als er een deal is met de amerikanen. de turken gaan echt niet head to head met de amerikanen.
De Amerikanen zouden zich terugtrekken uit Manbij. Dit hadden ze Turkije beloofd, dacht ik ergens gelezen te hebben, nog geen jaartje geleden.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_177901505
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De Amerikanen zouden zich terugtrekken uit Manbij. Dit hadden ze Turkije beloofd, dacht ik ergens gelezen te hebben, nog geen jaartje geleden.
joe biden had dat 1,5 jaar geleden aangegeven inderdaad, maar nu liggen de kaarten anders. in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 10:43:49 #168
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177901520
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De Amerikanen zouden zich terugtrekken uit Manbij. Dit hadden ze Turkije beloofd, dacht ik ergens gelezen te hebben, nog geen jaartje geleden.
Ja laat me raden, dat zeiden de Turkse fake news-regeringsfunctionarissen zoals Cavusoglu. De Amerikanen hebben vorige week nog ontkend dat er een deal was zoals die blaaskaak claimde.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 maart 2018 @ 10:44:18 #169
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177901528
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

joe biden had dat 1,5 jaar geleden aangegeven inderdaad, maar nu liggen de kaarten anders. in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie op de toekomst.
Biden en anderen praten de Turken ook alleen maar naar de mond
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177901589
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Biden en anderen praten de Turken ook alleen maar naar de mond
mondelinge beloftes van de amerikanen moet je ook niet veel waarde aan hechten uiteraard.

saddam werd beloofd dat ze het geen probleem vonden dat hij koeweit zou binnentrekken en de sovjets werd beloofd dat de navo niet oostwaarts zou uitbreiden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 10:47:28 #171
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177901617
Volgens mij zei Biden overigens alleen maar dat Koerdische elementen van de SDF uit Manbij zouden vertrekken en dat Arabische elementen achter zouden blijven.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177901724
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:47 schreef Szura het volgende:
Volgens mij zei Biden overigens alleen maar dat Koerdische elementen van de SDF uit Manbij zouden vertrekken en dat Arabische elementen achter zouden blijven.
nee ze waren heel expliciet. zoek de berichten maar op.

A friend of an American citizen who joined to the terrorist organization YPG asks Biden, "My friend died in Manbij. Why did you tell YPG to move east of Euphrates"

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177901784
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177901823
Turkije had een rode lijn (de Eufraat) getekend, heel begrijpelijk, de rivier als grensgebied zeg maar, maar de VS heeft deze overschreden. Zo ga je niet met je bondgenoten om vriend.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_177902190
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Turkije had een rode lijn (de Eufraat) getekend, heel begrijpelijk, de rivier als grensgebied zeg maar, maar de VS heeft deze overschreden. Zo ga je niet met je bondgenoten om vriend.
obama had ook een rode lijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177902321
olijftak zal binnenkort wel afgerond worden. denk niet dat tal rifaat, menagh en omgeving onderdeel zijn van de deal tussen de turken en russen. daar zijn ze te belangrijk voor als buffer voor aleppo stad.

DYjzlEqXkAExGyy.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 11:22:55 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177902428
Herinneren we ons dit verhaal nog? :')
https://www.ad.nl/buitenl(...)ard-kostte~a875836e/

Deze Nederlandse versie is niet altijd even nauwkeurig qua verhoudingen op het slagveld in SyriŽ, maar leest toch als een quasi thriller _O-.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177902467
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:22 schreef Szura het volgende:
Herinneren we ons dit verhaal nog? :')
https://www.ad.nl/buitenl(...)ard-kostte~a875836e/

Deze Nederlandse versie is niet altijd even nauwkeurig qua verhoudingen op het slagveld in SyriŽ, maar leest toch als een quasi thriller _O-.
is dit een samenvatting van die longread dat laatst was gepubliceerd? ik durfde het niet aan om eraan te beginnen, hoewel het wel interessant zal zijn :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 11:25:58 #179
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177902489
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dit een samenvatting van die longread dat laatst was gepubliceerd? ik durfde het niet aan om eraan te beginnen, hoewel het wel interessant zal zijn :P
Die heb ik gemist, maar moet dan van de NYT zijn. Heb je een link?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177902802
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Die heb ik gemist, maar moet dan van de NYT zijn. Heb je een link?
https://www.nytimes.com/2(...)the-middle-east.html
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 11:43:56 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177902828
quote:
Dank! Bookmark.
Jammer dat ik nu door de gratis artikelen heen ben :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177902891
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:43 schreef Szura het volgende:

[..]

Dank! Bookmark.
Jammer dat ik nu door de gratis artikelen heen ben :').
werkt het niet wanneer je incognito gaat surfen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177903074
Afrin bevrijd _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_

In de schilderswijk gaan de Turkse vlaggen wapperen. _O- _O- _O- _O_ _O_ _O_ _O_ w/ w/ w/
pi_177903085
Ok Afrin veroverd, en nu?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177903102
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:54 schreef truthortruth het volgende:
Ok Afrin veroverd, en nu?
Op naar Minbaj !
pi_177903108
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:54 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Op naar Minbaj !
En dan?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177903164
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:55 schreef truthortruth het volgende:

[..]

En dan?
YPG uitroeien in Noord SyriŽ natuurlijk, en dan kunnen de Syrische vluchtelingen eindelijk terug naar SyriŽ daar waar ze horen.
pi_177903225
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:57 schreef JubaUrbicus het volgende:
YPG uitroeien in Noord SyriŽ natuurlijk, en dan kunnen de Syrische vluchtelingen eindelijk terug naar SyriŽ daar waar ze horen.
De YPG verplaatst gewoon. Er vallen alleen maar doden zonder dat iets bereikt wordt.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zondag 18 maart 2018 @ 12:40:26 #189
365082 IPA35
Patriarch
pi_177904175
Stockholm syndroom al die Koerden. Stiekem willen ze gewoon overheerst worden door Turken.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177904769
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 12:00 schreef truthortruth het volgende:

[..]

De YPG verplaatst gewoon. Er vallen alleen maar doden zonder dat iets bereikt wordt.
Je hebt duidelijk niet genoeg kennis opgedaan wat betreft deze operatie.
pi_177904975
Turkey, US agreed on stabilization of Manbij, east of Euphrates: Turkish FM

quote:
Turkish Foreign Minister MevlŁt «avuşoğlu has said the U.S. and Turkey had “reached a common understanding” on the issue of the stabilization of the city of Manbij in northern Syria and other cities east of the Euphrates River.

“We have established working groups for that,” «avuşoğlu said in an interview with the German weekly Die Zeit on March. 9. The Turkish foreign minister said he would meet with his U.S. counterpart Rex Tillerson on March 19 to discuss further details.

“We hope the U.S. stops giving support to terror organizations” he said, referring to the Syrian Kurdish People's Protection Units (YPG). “These [militants] have control of 25 percent of the country [Syria] but the majority of the people that live in the cities are Arabs. For example, Raqqa. Who is controlling ths city? YPG. About 350,000 Syrian Kurds that the YPG has droven away are living in Turkey,” «avuşoğlu said.

«avuşoğlu's comments came after a meeting of the first of three Turkey-U.S. working groups which aimed at resolving issues between the two countries concluded on March 9.

The meeting was "positive" and collaborative work will continue, diplomatic sources told Turkey’s state-run Anadolu Agency, adding there was a sincere exchange of opinions between the delegates.

The primary agenda of the working group on Syria was Turkey's demand of clearing YPG militants from Manbij.

During Tillerson's visit to Turkey from Feb. 15-16, three working groups were established between Ankara and Washington with a view to contributing to normalizing bilateral relations and overcoming issues related to Syria, the Fetullahist Terrorist Organization (FET÷) and Iraq.

Nearly 20 U.S. officials, led by Acting Assistant Secretary Wess Mitchell, attended the meeting on March 9, according to State Department spokesperson Heather Nauert.

On the Turkish side, Foreign Ministry Deputy Undersecretary Sedat ÷nal has been presiding over the working group on Syria, Deputy Undersecretary Cihad Erginay on FET÷ and Fazlı «orban, director general for South Asia at the Foreign Ministry, on Iraq.
pi_177905005
quote:
Als dit waar is dan gaan de koerden janken.
  zondag 18 maart 2018 @ 13:25:00 #194
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177905049
Dat is precies wat ik aanhaalde en waarvan de Amerikanen later zeiden dat er geen deal was
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177905098
quote:
amerikanen ontkennen dat er een deal is. eerst zien dan geloven.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177905124
Ik heb een bril nodig, ik las 10 maart als 18 maart. :')
pi_177905183
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 12:40 schreef IPA35 het volgende:
Stockholm syndroom al die Koerden. Stiekem willen ze gewoon overheerst worden door Turken.
https://imgur.com/gallery/Nh9Xi
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 13:38:54 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177905301
Domme terroristen doen nu ook een aanval in Qalamoun, die tekenen alvast hun doodvonnis/overgave voor over een paar weken :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177905548
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 07:40 schreef Bilge het volgende:
Afrin is compleet bevrijd, lees ik op Twitter *O*

Tot zover de fabeltjes over heroÔsche Koerdische vechters, benieuwd hoe de Westerse pers dit gaat framen :')
Terreurstaat versus terreurgroep. Van te voren was toch al duidelijk wie er zou gaan winnen.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177906020
DYkk2uwWsAA0LSf.jpg:large

'FSA' in Afrin. Waar doet me dit toch aan denken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 18 maart 2018 @ 15:13:24 #201
371563 Nintex
Rechtsts
pi_177907551
DYknJ7jXkAE4-8r.jpg:large

Turken slopen ook monumenten, zoals ISIS dat deed. :{

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_177907565
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:13 schreef Nintex het volgende:
[ afbeelding ]

Turken slopen ook monumenten, zoals ISIS dat deed. :{
mooi vingertje ook
  zondag 18 maart 2018 @ 15:14:04 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177907569
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 11:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Mwa Kafr Batna en Saqba moeten ze ook vrij makkelijk kunnen heroveren. Daarna moeten die hersenloze terroristen eens in de groene bus stappen want ze vechten al weken een verloren strijd.
Check

Kennelijk heeft Assad legerposities in Ghouta bezocht vandaag
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177907601
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:13 schreef Nintex het volgende:
[ afbeelding ]

Turken slopen ook monumenten, zoals ISIS dat deed. :{
Ik zie daar geen Turk. Alleen FSA.
  zondag 18 maart 2018 @ 15:15:12 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177907621
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ik zie daar geen Turk. Alleen FSA.
‘FSA’ bestaat niet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177907663
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:15 schreef Szura het volgende:

[..]

‘FSA’ bestaat niet
quote:
[Centraal] Crisis in SyriŽ en Irak #461 Freeee Syrian Army
pi_177907815
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:16 schreef _--_ het volgende:

[..]

[..]

een TT van een erdofan :')
pi_177907869
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 13:08 schreef _--_ het volgende:
Je hebt duidelijk niet genoeg kennis opgedaan wat betreft deze operatie.
Ah je bedoelt al die zware wapens die nu uitgeschakeld zijn, en de tereurdreiging die voor Turkije nu is verdwenen :')
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zondag 18 maart 2018 @ 15:23:39 #209
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177907873
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:16 schreef _--_ het volgende:

[..]


[..]

Ja goedgelovige en geÔndoctrineerde Erdo-volgers moeten wat om de Turkse samenwerking met allerlei haatbaard-extremisten te rechtvaardigen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 maart 2018 @ 15:24:40 #210
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177907894
DYk4aSwWAAAsMBt?format=jpg&name=large

DYk4eITW4AAFQ0Z?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177907912
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:24 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Steek hem in de rug!
pi_177907946
DYjpUiaW4AAj8Sy.jpg:large
Hoe gaan we de nieuwe provincie noemen?
pi_177907954
AfrŁn?
  zondag 18 maart 2018 @ 15:41:23 #214
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908234
Koerden :') Koppige mensen, had het gebied aan de SyriŽrs gegeven dan had je deze shit niet. Maarja ze hebben geen vrienden behalve de bergen toch?
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177908302
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:41 schreef vigen98 het volgende:
Koerden :') Koppige mensen, had het gebied aan de SyriŽrs gegeven dan had je deze shit niet. Maarja ze hebben geen vrienden behalve de bergen toch?
Het gebied aan Bashar the butcher geven zodat hij dissidenten kan doodmartelen in de gevangenis. Gezellig.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  zondag 18 maart 2018 @ 15:46:22 #216
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908350
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:44 schreef alilami het volgende:

[..]

Het gebied aan Bashar the butcher geven zodat hij dissidenten kan doodmartelen in de gevangenis. Gezellig.
Beter dan dat Turkse jihadi's het bezetten.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177908378
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:44 schreef alilami het volgende:

[..]

Het gebied aan Bashar the butcher geven zodat hij dissidenten kan doodmartelen in de gevangenis. Gezellig.
Veel keus was er niet. buigen voor de Turken of buigen voor het regime.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 15:49:51 #218
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908418
DYkwAoLWsAAifvB.jpg
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177908562
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:27 schreef _--_ het volgende:
AfrŁn?
Aferin
pi_177908579
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:46 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Beter dan dat Turkse jihadi's het bezetten.
Wat gaat Turkije doen dan, dat gebied permanent bezetten? Ze gaan het gewoon teruggeven aan het regime, ooit?
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177908628
Noord Syria bijna helemaal onder Turkije, nu manbij en hasaka nog *O* *O* *O* *O*
  zondag 18 maart 2018 @ 15:58:21 #222
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908660
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:55 schreef alilami het volgende:

[..]

Wat gaat Turkije doen dan, dat gebied permanent bezetten? Ze gaan het gewoon teruggeven aan het regime, ooit?
Wie weet, zo niet hopelijk dat de SyriŽrs het gebied binnenvallen wanneer ze de rest van het land hebben bevrijd. Het mooie is dat Turkije dan niet op de NAVO kan rekenen omdat ze niet in hun eigen land zitten _O_
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 18 maart 2018 @ 15:58:33 #223
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908665
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:57 schreef JubaUrbicus het volgende:
Noord Syria bijna helemaal onder Turkije, nu manbij en hasaka nog *O* *O* *O* *O*
Mooie communist ben jij _O-
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177908690
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:57 schreef JubaUrbicus het volgende:
Noord Syria bijna helemaal onder Turkije, nu manbij en hasaka nog *O* *O* *O* *O*
Greater%20Turkey2.jpg

*O* *O*
  zondag 18 maart 2018 @ 16:02:08 #225
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908769
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:59 schreef Triggershot het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

*O* *O*
:') :r
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177908783
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wie weet, zo niet hopelijk dat de SyriŽrs het gebied binnenvallen wanneer ze de rest van het land hebben bevrijd. Het mooie is dat Turkije dan niet op de NAVO kan rekenen omdat ze niet in hun eigen land zitten _O_
Bazenmove van de Koerden? Stribbel net zo lang tegen totdat de Turken in Afrin-centrum zijn. Laat vervolgens SyriŽ en Turkije elkaar afslachten om Afrin? Of Erdogan geeft het gebied terug aan Bashar. M.a.w. hij heeft de Syrische oppositie gebruikt om voor Bashar te strijden en gebied te heroveren. Erdogan wordt in diskrediet gebracht bij zijn gestoorde aanhang?
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177908845
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:02 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:') :r
Als ze nu nog een stukje naar rechts schuiven kan AlbaniŽ daarbij _O_ O+
pi_177908898
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wie weet, zo niet hopelijk dat de SyriŽrs het gebied binnenvallen wanneer ze de rest van het land hebben bevrijd. Het mooie is dat Turkije dan niet op de NAVO kan rekenen omdat ze niet in hun eigen land zitten _O_
Mwuah, ijdel hoop. SyriŽ begint niets tegen Turkije zonder Rusland en Turkije begint niets tegen Rusland.
pi_177908925
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:59 schreef Triggershot het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

*O* *O*
OttomanEmpireIn1683.png
*O*
  zondag 18 maart 2018 @ 16:08:21 #230
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908941
quote:
17s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als ze nu nog een stukje naar rechts schuiven kan AlbaniŽ daarbij _O_ O+
*Skanderbeg triggered*

Dan doe ik dit aan.

AH1917_2helmet_gr.jpg
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:10:02 #231
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177908985
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:07 schreef _--_ het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
*O*
e43a14a65c621224c0c86138157cb4c4.png
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177909023
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:10 schreef vigen98 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik was bijna een Italiaan en kon ik op Berlusconi stemmen *O* nu moet ik genoegen nemen met erdo :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:12:01 #233
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909031
quote:
14s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ik was bijna een Italiaan en kon ik op Berlusconi stemmen *O* nu moet ik genoegen nemen met erdo :Y)
Konya? :P
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177909038
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

*Skanderbeg triggered*

Dan doe ik dit aan.

[ afbeelding ]
tosun_bey_by_mustbewhat.jpg
pi_177909048
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:12 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Konya? :P
Isparta :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:13:00 #236
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909061
quote:
6s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:12 schreef Triggershot het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat een gay muts.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177909102
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:10 schreef vigen98 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Binnen 2 jaar, de Grieken, Italianen, Britten, Fransen en ArmeniŽrs er uit getrapt :7
pi_177909114
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:10 schreef vigen98 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ataturk, onze redder. _O_
pi_177909139
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:13 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wat een gay muts.
Een echte man is niet zo onzeker over zijn seksualiteit. :7
  zondag 18 maart 2018 @ 16:16:16 #240
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909170
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ataturk, onze redder. _O_
Beetje de eer van de 3 Pasjas stelen :{w
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177909196
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ataturk, onze redder. _O_
Hij heeft de islam harder aangepakt dan geert ooit kan.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:17:04 #242
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909197
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Een echte man is niet zo onzeker over zijn seksualiteit. :7
Nee klopt, onzeker was hij niet. Want hij was al zeker dat hij gay was vooral met zo'n muts.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177909236
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:17 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nee, klopt onzeker was hij niet. Want hij was al zeker dat hij gay was vooral met zo'n muts.
Je gaydar ging af? Je snapt dat het hier om een fictief persoon gaat he?
pi_177909244
quote:
17s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als ze nu nog een stukje naar rechts schuiven kan AlbaniŽ daarbij _O_ O+
Bedoel je niet ArmeniŽ?
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:18:38 #245
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909250
quote:
9s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:18 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je gaydar ging af? Je snapt dat het hier om een fictief persoon gaat he?
Toch aanbid je zo'n fictief persoon ;(
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177909254
quote:
14s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:17 schreef alilami het volgende:

[..]

Hij heeft de islam harder aangepakt dan geert ooit kan.
Deze man _O_
pi_177909260
quote:
14s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:17 schreef alilami het volgende:

[..]

Hij heeft de islam harder aangepakt dan geert ooit kan.
Dat mag ook wel. Turkije hoeft wat mij betreft geen sharialand te worden.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:19:02 #248
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909264
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:18 schreef alilami het volgende:

[..]

Bedoel je niet ArmeniŽ?
Holy shit niet opgemerkt :D
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177909295
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:19 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Holy shit niet opgemerkt :D
:')
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177909305
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:19 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Holy shit niet opgemerkt :D
Shit happens.
pi_177909307
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:18 schreef alilami het volgende:

[..]

Bedoel je niet ArmeniŽ?
Sorry, bedoelde dus naar links schuiven. :')
pi_177909315
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:19 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sorry, bedoelde dus naar links schuiven. :')
:') :')
pi_177909329
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:19 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Holy shit niet opgemerkt :D
Ik ook niet. :')
pi_177909337
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:19 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sorry, bedoelde dus naar links schuiven. :')
Generaal Triggershot. Oeps sorry ArmeniŽ. Ik wilde AlbaniŽ inlijven, niet jullie. Bye.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177909361
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:20 schreef alilami het volgende:

[..]

Generaal Triggershot. Oeps sorry ArmeniŽ. Ik wilde AlbaniŽ inlijven, niet jullie. Bye.
Nee joh.

"Nu ik hier toch ben. " :7
pi_177909384
quote:
9s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee joh.

"Nu ik hier toch ben. " :7
:')
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177909441
Afrin is gevallen en iedereen in het topic trekt zijn lolbroek aan :{ Blijkt maar dat de Koerden alleen de bergen als vrienden hebben ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:25:01 #258
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909475
quote:
9s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee joh.

"Nu ik hier toch ben. " :7
Think Big
n2itxt.jpg
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177909499
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:23 schreef Slayage het volgende:
Afrin is gevallen en iedereen in het topic trekt zijn lolbroek aan :{ Blijkt maar dat de Koerden alleen de bergen als vrienden hebben ;(
Alsof de YPG milities Łberhaupt een kans van slagen hadden en de Turkse overwinning als een donderslag bij heldere hemel kwam.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:25:50 #260
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909505
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:23 schreef Slayage het volgende:
Afrin is gevallen en iedereen in het topic trekt zijn lolbroek aan :{ Blijkt maar dat de Koerden alleen de bergen als vrienden hebben ;(
Eerlijk gezegd zijn die Koerden super dom geweest. Te trots en kunnen daarom de realiteit niet zien. Had het gebied gewoon aan Assad gegeven dan had je geen probleem gehad en kon je jezelf verplaatsen naar Hasakah ofzo.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:28:39 #261
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909580
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:25 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd zijn die Koerden super dom geweest. Te trots en kunnen daarom de realiteit niet zien. Had het gebied gewoon aan Assad gegeven dan had je geen probleem gehad en kon je jezelf verplaatsen naar Hasakah ofzo.
Tfw schadenfreude

DYlKcRCW4Aw6gW-.jpg
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177909611
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:25 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Think Big
[ afbeelding ]
Dreamteam

ecsf48me09601.jpg
  zondag 18 maart 2018 @ 16:32:56 #263
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909702
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:29 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dreamteam

[ afbeelding ]
LibiŽ? Dat waren de tijden...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177909729
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:32 schreef IPA35 het volgende:

[..]

LibiŽ? Dat waren de tijden...
Si. Enver en Musti samen.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:35:00 #265
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909751
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:34 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Si. Enver en Musti samen.
Moustache game is strong.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 18 maart 2018 @ 16:35:51 #266
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909769
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:28 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Tfw schadenfreude

[ afbeelding ]
Zoveel vermaak heb ik niet :{ Ik denk aan de toekomst. Hoe moet het verder met dat gebied? Hoe willen we de Turken daar verdrijven? ( en Constantinopel bevrijden )
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:36:27 #267
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909780
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:35 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Zoveel vermaak heb ik niet :{ Ik denk aan de toekomst. Hoe moet het verder met dat gebied? Hoe willen we de Turken daar verdrijven? ( en Constantinopel bevrijden )
Tsja niet.
SAA moet nu gewoon Tal Rifaat veiligstellen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 18 maart 2018 @ 16:42:40 #268
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177909911
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:36 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Tsja niet.
SAA moet nu gewoon Tal Rifaat veiligstellen.
Ja maar nadat SAA het hele land heeft bevrijd van de terroristen, moeten ze zich focussen op het land dat wordt bezet door Turkije.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  zondag 18 maart 2018 @ 16:43:56 #269
365082 IPA35
Patriarch
pi_177909935
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja maar nadat SAA het hele land heeft bevrijd van de terroristen, moeten ze zich focussen op het land dat wordt bezet door Turkije.
Ze moeten vooral uitkijken dat de Joden Deraa niet annexeren.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177910031
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:23 schreef Slayage het volgende:
Afrin is gevallen en iedereen in het topic trekt zijn lolbroek aan :{ Blijkt maar dat de Koerden alleen de bergen als vrienden hebben ;(
Oorlog is natuurlijk ook een erg lollig fenomeen :N
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zondag 18 maart 2018 @ 17:03:15 #271
365082 IPA35
Patriarch
pi_177910416
DYlQulyW4AMokI7.jpg

_O_
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177910684
DavidMWitty1 twitterde op zondag 18-03-2018 om 13:20:46 Iraqi Speaker of Parliament spokesman: Iraq refuses the presence of PKK on its soil & is ready to cooperate with Turkey in this matter.https://t.co/sHhlEk4emV reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177910925
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:48 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Oorlog is natuurlijk ook een erg lollig fenomeen :N
ik denk dat de meeste mensen in het topic toch vooral gelaten zijn na meer dan 7 jaar van het conflict. de emotie, toen het topic meerdere keren was gesloten wegens rellende pros en antis, zoals in de begin dagen hebben we al lang niet meer in het topic.

een vorm van humor ligt dan vaak op de loer, ikzelf ben vooral cynisch tegenwoordig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177911029
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:35 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Zoveel vermaak heb ik niet :{ Ik denk aan de toekomst. Hoe moet het verder met dat gebied? Hoe willen we de Turken daar verdrijven? ( en Constantinopel bevrijden )
het gebied moet bedelen voor geld bij de internationale gemeenschap. veel succes daarmee zolang assad/baath daar zit.

de turken zullen pushen voor een settlement met het regime, waarin zijn de belangen van de rebellen zullen behartigen en zolang er geen settlement is zullen de turken daar blijven. kijk naar cyprus bv.

constantinopel mag je over blijven dromen :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177911083
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:43 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ze moeten vooral uitkijken dat de Joden Deraa niet annexeren.
israel als beschermheer van een deel van de syriers, zo ver gezocht is het tegenwoordig niet meer :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177911472
YPG gaat full terror
YPG to launch guerrilla war, resist ‘ethnic cleansing’ in Afrin
“The resistance and fight against invading Turkish forces and extremist forces in the name of Free Syrian Army that have entered Afrin has reached a new phase.”

“We will from now rely on a new tactic in order to protect civilians,” he said. “Our forces are everywhere in Afrin areas and they will target the enemy’s positions.”

Erdogan’s declaration that his forces have entered Afrin does not “mean they have achieved a triumph.”
http://www.rudaw.net/english/middleeast/syria/18032018

Tweet van "Maslem"
SalihMaslem twitterde op zondag 18-03-2018 om 11:50:47 withdrawal from one battle doesn't mean loose of war and give up the struggle. the struggle will continue and the Kurdish people will keep defending themselves against the genocide planned on them. the victory will be for N.Syrian peoples.#AfrinNotAlone reageer retweet
30 jaar na Halabja, Afrin, Saddam, Erdogan
DYkwUbmX4AIu8WP.jpg

Kurdish nationalism needs a new start
If independence is unattainable, however unfair that may be, then Kurds should focus on making their region a beacon for democracy and an economic success story (not least by making Kurdistan a haven for entrepreneurs from all over the country). This goal is just as noble as formal statehood — and it is entirely attainable.
https://www.washingtonpos(...)m_term=.90855ab94bc2

Fuck sommige Koerden zijn hardleers :') "beacon for democracy" :') Fuck off.

Comment onder het artikel:
justanotherfella 19 hours ago
Kurds already have a state, it is called Turkey. The biggest Kurdish city in the world is Istanbul.

Constantinopel-kwestie opgelost.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177911959
quote:
8s.gif Op zondag 18 maart 2018 17:44 schreef alilami het volgende:

Comment onder het artikel:
justanotherfella 19 hours ago
Kurds already have a state, it is called Turkey. The biggest Kurdish city in the world is Istanbul.

Constantinopel-kwestie opgelost.
:D !
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177912596
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 17:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat de meeste mensen in het topic toch vooral gelaten zijn na meer dan 7 jaar van het conflict. de emotie, toen het topic meerdere keren was gesloten wegens rellende pros en antis, zoals in de begin dagen hebben we al lang niet meer in het topic.

een vorm van humor ligt dan vaak op de loer, ikzelf ben vooral cynisch tegenwoordig.
Eerst de horrors van Assad, vervolgens IS en andere haatbaard groepjes die dood en verderf verspreiden en dan komt Erdo er nog even achteraan in de Syrische wond poeren en vindt men het ineens mooi. Bizar.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177912763
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:25 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd zijn die Koerden super dom geweest. Te trots en kunnen daarom de realiteit niet zien. Had het gebied gewoon aan Assad gegeven dan had je geen probleem gehad en kon je jezelf verplaatsen naar Hasakah ofzo.
Ik denk dat Rusland daartussen is gaan liggen. Tussen een deal tussen de YPG en Assad.
Ivm afspraken met Turkije. Er is geen enkele reden te bedenken waarom de YPG niet met Assad overeen zou kunnen komen Afrin (toen het nog kon) weg te geven aan Assad en zelf terug te trekken. Enige waarop deze deal zou kunnen afketsen is als Assad niet toelaat dat de YPG zich naar andere Koerdische gebieden beweegt (inclusief strijders en wapens vanuit Afrin), of dat de YPG er niet mee akkoord kan gaan dat in Afrin van Assad alle mannen (dus lokale Koerden) het Syrische leger moeten joinen. Ik vermoed dat de Russen eerst namens Turkije garanties wilden om de mogelijke deal tussen tussen Assad en de YPG te bekrachtigen en dat die garanties niet konden worden gegeven, en dus Rusland niet akkoord kon gaan, en er dus geen deal kwam.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_177912800
Overigens moet nu Afrin is ingelijfd Erdogan de stad bezoeken....ultieme overwinning en spit in the face van Assad hehe. Mooie foto's ook schieten, lokale bevolking en T-FSA die hem groot onthaalt.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
  zondag 18 maart 2018 @ 18:45:48 #281
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177913204
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 18:32 schreef Aloulu het volgende:
Overigens moet nu Afrin is ingelijfd Erdogan de stad bezoeken....ultieme overwinning en spit in the face van Assad hehe. Mooie foto's ook schieten, lokale bevolking en T-FSA die hem groot onthaalt.
Is tijdelijk, afrin gaat gewoon naar Assad straks. De turken blijven niet de jihadisten van de fsa wachten straks hetzelfde scanrio als in Oost Ghouta, ze zullen worden uitgerookt door de Saa. Dat is de deal die tussen de Russen en Turken is gesloten.
pi_177913243
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 21:57 schreef IPA35 het volgende:
Grappig hoe NOS gekkies doen alsof "Ghouta" een plaats of ding is.
Het is een provincie. Ik zie niet goed in wat er 'vreemd' is aan de NOS berichtgevingen.
pi_177913337
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 18:45 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Is tijdelijk, afrin gaat gewoon naar Assad straks. De turken blijven niet de jihadisten van de fsa wachten straks hetzelfde scanrio als in Oost Ghouta, ze zullen worden uitgerookt door de Saa. Dat is de deal die tussen de Russen en Turken is gesloten.
Bron?
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_177913338
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 09:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit ziekenhuis bedoel je?

beelden van UAV vanochtend, zag de tweets langskomen die aangaven dat "main afrin hospital was gebombardeerd", hoewel zeker mogelijk, klonk het niet aannemelijk, overigens heb ik nog geen beelden gezien van dat gebombardeerde ziekenhuis. jij wel?

[ afbeelding ]

TSKGnkur twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 09:20:31 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAS terŲr ŲrgŁtleri taraf?ndan TŁrk Silahl? Kuvvetlerince vuruldugu iddia edilen Afrin Hastanesinin 17 Mart 2018 saat 09.43 itibariyle durumuna ait gŲrŁntŁ. https://t.co/HNng9DVTde reageer retweet
Even voor de duidelijkheid: Ieder land bombardeert ziekenhuizen in conflicten/oorlogen. Dus ook de Turken.

De Amerikanen wisten goed Afghaanse bruiloften te verzieken.
  zondag 18 maart 2018 @ 18:55:22 #285
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177913462
?type=3

Bashar als held ontvangen in het grotendeels bevrijde oost Ghouta,
pi_177913520
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

news / fake news / half waar nieuws

alles met een korrel zout nemen is advised

dus de beelden van het bombardement op het ziekenhuis komt niet naarbuiten omdat er geen internet en telefoon verbinding meer is?

ICafrinresist twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 10:54:17 #BREAKING internet and telephone connection to #Afrin is completely cut! No information gets in or out. #StopAfrinGenocide #Syria #WorldAfrinDay #NoFlyZone4Afrin https://t.co/m8r6duT23y reageer retweet
dit theater stuk heb ik helaas gemist hier in den haag :') :')

mutludc twitterde op zaterdag 17-03-2018 om 04:27:27 Ongoing hunger strike in Den Haag to protest attacks on civilians in #Afrin https://t.co/SmC6aAMpml reageer retweet
Die gekkies kunnen toch gewoon opgepakt worden voor openbare orde verstoring?
  zondag 18 maart 2018 @ 18:57:37 #287
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177913530
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 18:50 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Bron?
Dat kun je wel beredeneren, de turken blijven niet daar, koerden onder de duim is de enige voorwaarde van de Turken. De FSA terroristen zullen toch ook moeten worden opgeruimd, anders vormen ze straks vanuit Afrin een probleem. De Russen zullen dan wel rugdekking geven.
pi_177913717
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 18:57 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Dat kun je wel beredeneren, de turken blijven niet daar, koerden onder de duim is de enige voorwaarde van de Turken.
De Turken bieden steun, FSA voert het grootste deel van de taken uit. Het ligt er maar net aan hoe lang die gehele end-game duurt wat betreft de vraag hoelang de Turken blijven, en in welke mate. Eerste prioriteit is dat de YPG er nooit meer regeren (aan Turks Syrische grens) ja, maar dat wil helemaal niet zeggen dat die end-game zo snel is uitgespeeld. Er zijn nog steeds kaarten die niet helemaal geschud zijn tussen Assad, Iran, Turkije (T-FSA) en boven hen Rusland. Turkije zal garanties willen dat mocht Assad het ooit overnemen er nooit meer een YPG wordt toegestaan die de Turken gaan lastig vallen, zoals het voor de revolutie vele jaren was met Syrische steun. Die garanties gaan ze zekerheden voor willen en niet Assad op zijn blauwe oogjes geloven. En die zekerheden zijn denk ik bufferzones, dat is de enige manier dat je zekerheid hebt. Dat zullen ze bij Rusland voorleggen. Want met de Russen doe je zaken inzake Syrie. Maar dan moet Assad zich wel bij Russische besluiten neerleggen.

quote:
De FSA terroristen zullen toch ook moeten worden opgeruimd, anders vormen ze straks vanuit Afrin een probleem. De Russen zullen dan wel rugdekking geven.
Aannames. Wie zegt dat de Turken de FSA in en rondom Afrin niet gewoon goed aan de lijn heeft? Goede leverage over hen? En ze dit hen bieden: Noord-Syrie civiele administratie runnen en veilige zone zonder Assad op voorwaarde dat de overeengekomen nieuwe grenzen en status-quo wordt gerespecteerd.

Uiteindelijk gaan door de Turks-Russische akkoorden rebellen afvallen die niet achter Turkse afspraken willen staan en/of mee eens zijn, en andere rebellen weldegelijk. Die laatste groep blijft over en heeft een regionale backer en kan dus enigszins winst boeken. De andere partij staat alleen en wordt weggevaagd. Dit gaat ook in Idlib gebeuren. En zo zie je ook dat binnen een HTS grote verschillende zijn de afgelopen 10 maanden met interne strijd tot gevolg.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_177914195
quote:
Waarom post je deze anti-Turkije propaganda?
pi_177914330
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 19:20 schreef Rangono het volgende:
Waarom post je deze anti-Turkije propaganda?
Waarom wordt dit topic volgeplempt met Turkse propaganda?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zondag 18 maart 2018 @ 19:25:43 #291
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_177914340
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 19:03 schreef Aloulu het volgende:

[..]

De Turken bieden steun, FSA voert het grootste deel van de taken uit. Het ligt er maar net aan hoe lang die gehele end-game duurt wat betreft de vraag hoelang de Turken blijven, en in welke mate. Eerste prioriteit is dat de YPG er nooit meer regeren (aan Turks Syrische grens) ja, maar dat wil helemaal niet zeggen dat die end-game zo snel is uitgespeeld. Er zijn nog steeds kaarten die niet helemaal geschud zijn tussen Assad, Iran, Turkije (T-FSA) en boven hen Rusland. Turkije zal garanties willen dat mocht Assad het ooit overnemen er nooit meer een YPG wordt toegestaan die de Turken gaan lastig vallen, zoals het voor de revolutie vele jaren was met Syrische steun. Die garanties gaan ze zekerheden voor willen en niet Assad op zijn blauwe oogjes geloven. En die zekerheden zijn denk ik bufferzones, dat is de enige manier dat je zekerheid hebt. Dat zullen ze bij Rusland voorleggen. Want met de Russen doe je zaken inzake Syrie. Maar dan moet Assad zich wel bij Russische besluiten neerleggen.

[..]

Aannames. Wie zegt dat de Turken de FSA in en rondom Afrin niet gewoon goed aan de lijn heeft? Goede leverage over hen? En ze dit hen bieden: Noord-Syrie civiele administratie runnen en veilige zone zonder Assad op voorwaarde dat de overeengekomen nieuwe grenzen en status-quo wordt gerespecteerd.

Uiteindelijk gaan door de Turks-Russische akkoorden rebellen afvallen die niet achter Turkse afspraken willen staan en/of mee eens zijn, en andere rebellen weldegelijk. Die laatste groep blijft over en heeft een regionale backer en kan dus enigszins winst boeken. De andere partij staat alleen en wordt weggevaagd. Dit gaat ook in Idlib gebeuren. En zo zie je ook dat binnen een HTS grote verschillende zijn de afgelopen 10 maanden met interne strijd tot gevolg.
We zullen zien hoe het zich ontwikkelt, ik denk ook dat de Turken een garantie willen.. toch zal de Syrische overheid dit ook willen , daar zal een balans moeten zijn.

Ondertussen in Oost Goutha https://twitter.com/syria_true/status/975435847389601793
DYlxuKrX4AER94p?format=jpg&name=900x900

[ Bericht 1% gewijzigd door Gabrunal_2013 op 18-03-2018 19:35:04 ]
pi_177914376
quote:
Wow, Bashar in Nederland.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177914390
Its so humiliating to read what happens to you, seriously i Need pills when i read about u.
http://www.rudaw.net/english/opinion/16032018

_O-
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177914459
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 19:25 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
We zullen zien hoe het zich ontwikkelt, ik denk ook dat de Turken een garantie willen.. toch zal de Syrische overheid dit ook willen , daar zal een balans moeten zijn.
Er is tussen Assad en Erdogan geen enkel vertrouwen in afspraken.

Mijn punt was meer: deze end-game in Syrie is nog lang niet over. Er zijn nog onuitgespeelde kaarten. En het kan nog lang en langzaam gaan in deze end-game. Ook Amerika is een instabiele factor in wat het wilt overigens. De Russen en Erdogan kunnen elkaar wel redelijk goed vinden, ik ben benieuwd wat de Russen van de Turken nou precies willen en verwachten.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_177915185
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 18:32 schreef Aloulu het volgende:
Overigens moet nu Afrin is ingelijfd Erdogan de stad bezoeken....ultieme overwinning en spit in the face van Assad hehe. Mooie foto's ook schieten, lokale bevolking en T-FSA die hem groot onthaalt.
hij had het er vandaag wel over dat een bezoek een mogelijkheid was, maar eerder met een knip oog, althans zo kwam het bij mij over.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 18 maart 2018 @ 19:58:07 #296
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177915272
quote:
10s.gif Op zondag 18 maart 2018 19:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij had het er vandaag wel over dat een bezoek een mogelijkheid was, maar eerder met een knip oog, althans zo kwam het bij mij over.
Knipoog? Erdogan lijkt me nou niet een figuur met veel humor :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177915328
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 19:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Knipoog? Erdogan lijkt me nou niet een figuur met veel humor :').
hij is wel van de tong in cheek humor :P

dat is uiteraard vaak lost in translation
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177916117
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 20:26 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Nusrah en al Qaida strijden zij aan zij met de Turken in Afrin...primeurtje hoor van deze schrijver.
"Doe in hemelsnaam iets!" _O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177916125
:P
Ik heb Hem niet