Federer-fan | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:07 |
De TT zegt het eigenlijk al. Ik vroeg me af welke diepvriespizza's lekker zijn. Er was in het verleden al een topic over, te weten: CUL / Diepvriespizza: welk merk?, maar gezien er sindsdien alweer dertien jaar zijn verstreken zijn, leek het me een idee om een nieuw topic te openen. Zelf vond ik de AH huismerk quattro formaggi perfect, tot ze het recept veranderden, met onder meer een dunne bodem en smaakloze kaas. Hebben jullie tips? Die Dr. Oetker pizza's vond ik maar een beetje laf smaken. | |
BasEnAad | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:15 |
Ik kan er zo geen opnoemen waar ik momenteel erg van onder de indruk ben. Ik koop altijd gewoon maar wat in de aanbieding is of probeer eens een nieuw smaakje. | |
heywoodu | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:15 |
Als ik zo'n pizza eet is het echt altijd Dr Oetker Big American Hawaii ![]() Die vind ik dan ook echt lekker, maar goed, smaken verschillen natuurlijk. | |
Hiddendoe | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:20 |
IJs is het enige eetbare uit de diepvries. Al het andere is rotzooi. | |
MrsDuck | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:22 |
Hier in huis vinden we de Oetker Ristorante in de variant Bolognese best weg te krijgen. Dus als ze in de aanbieding zijn, koop ik die. Altijd handig voor de lunch of "geen zin in koken". | |
datismijnmening | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:22 |
Dr. Oetker Ristorante ![]() | |
nogeenoudebekende | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:23 |
![]() Moet je zelf weten maar dan doe je jezelf toch echt wel tekort. | |
Federer-fan | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:23 |
Heb ik nog nooit op. Alleen maar die mozarella en quotttro formaggi. | |
Federer-fan | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:23 |
Zeg, ik vind dat je Hiddendoe nu tekort doet. | |
Hiddendoe | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:26 |
Nee hoor, diepvries is over het algemeen minder smakelijk dan vers voer. | |
Kaizen_ | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:28 |
Pizza Hawai ![]() De lekkerste pizza vind ik degene die al te vaak het slechtst uit de smaaktest komt: Alfredo's Salami Pizza van de Lidl ![]() ![]() | |
nogeenoudebekende | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:29 |
Na ok, ik laat je maar in je waan. Je eet in ieder geval veel meer vriesvoer dan je denkt. | |
valentijn101 | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:30 |
![]() Ik koop normaal nooit diepvriespizza maar laatst heb ik hier een stuk van gehad. Dat smaakte lekker ![]() | |
nogeenoudebekende | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:30 |
Qua prijs/kwaliteit zijn die Alfredo pizza's inderdaad veruit de beste. De peperoni is ook goed. | |
Ama | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:30 |
| |
Hiddendoe | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:31 |
Nee hoor. | |
MrsDuck | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:33 |
Die Mozarella is flauw en de QF is vooral zout. Als we die eten dan met wat chilisaus... :-) | |
nattermann | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:46 |
Geen enkele. Al pak je zo'n kant-en-klaar bodem uit de koeling (incl. saus), rol uit, beleg met wat je lekker vindt. 20 minuten in de oven en je hebt al een pizza die 1000x beter is dan die diepvriesshit. | |
marc0871 | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:57 |
Jumbo huismerk pizza's. Niet bijzonder. Wel gewoon goed. Voor een diepvries pizza. Zelf pak ik meestal een 'verse' mee. Liever maak ik er gewoon zelf een. | |
heywoodu | vrijdag 19 januari 2018 @ 13:58 |
Nou ja, dat vindt jij natuurlijk. | |
arvensis | vrijdag 19 januari 2018 @ 14:01 |
![]() | |
robijntjestralendwit | vrijdag 19 januari 2018 @ 14:02 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Ama | vrijdag 19 januari 2018 @ 14:04 |
Wou het net zeggen en dan deze smaak. Omg dit is echt de beste diepvriespizza die er is. ![]() | |
arvensis | vrijdag 19 januari 2018 @ 14:12 |
En dan lekker doorgebakken. ![]() | |
BasEnAad | vrijdag 19 januari 2018 @ 14:28 |
Die vond ik ook erg lekker. Tis meer pizzabrood dan pizza, maar dat mag de pret niet drukken. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 19 januari 2018 @ 15:53 |
Die is wel ok wel gooi ik er een extra blikje tonijn bij en wat pepers en look ![]() ![]() | |
Hiddendoe | vrijdag 19 januari 2018 @ 16:41 |
Nee, dat is een feit. Test het zelf maar eens uit. | |
heywoodu | vrijdag 19 januari 2018 @ 16:45 |
Gedaan. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 19 januari 2018 @ 16:48 |
Nu bij de dirk 3 voor 5 euro ![]() Net gehaald straks eet ik de pollo variant ![]() ![]() | |
Hiddendoe | vrijdag 19 januari 2018 @ 16:50 |
En? | |
heywoodu | vrijdag 19 januari 2018 @ 16:52 |
Mijn mening is nog steeds hetzelfde. En daarmee ook, net als jouw mening, louter een mening en geen feit ![]() | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 19 januari 2018 @ 16:58 |
Mijn meningen zijn wel altijd feiten ![]() ![]() | |
arvensis | vrijdag 19 januari 2018 @ 17:01 |
We hebben hier geen Dirk. ![]() | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 19 januari 2018 @ 17:02 |
Echt niet? https://www.dirk.nl/winkels ![]() | |
arvensis | vrijdag 19 januari 2018 @ 17:05 |
Nope. Breda-Utrecht-Apeldoorn is zo te zien de grens. ![]() | |
stavromulabeta | vrijdag 19 januari 2018 @ 19:39 |
![]() Barst van het verzadigde vet en de calorieën, met één pizza kun je zelfs in een klap je dagelijks aanbevolen zoutinname realiseren. Eigenlijk übergore troep, maar heel af en toe toch een soort verboden genoegen. Beetje hetzelfde als vreemdgaan met de basisschooldirectrice van je dochter: Compleet not-done, objectief gezien een slappe, vette hap maar toch zo nu en dan extreem lekker. | |
yosander | vrijdag 19 januari 2018 @ 19:45 |
De enige tonno pizza die te vreten is ![]() ![]() | |
Bla_Bla_Bla | zaterdag 20 januari 2018 @ 17:48 |
Dr oetker, Casa di mama! | |
DX11 | zaterdag 20 januari 2018 @ 18:59 |
Om een of andere reden krijg ik die nooit goed, hij blijft altijd slap/plakkerig ookal doe ik exact wat op de verpakking staat. | |
Lunatiek | zaterdag 20 januari 2018 @ 19:18 |
![]() ![]() Ook de tonno, pollo en funghi zijn goed te doen. Die van AH vind ik te zout, de Big Americans te zoet en te plakkerig. [ Bericht 0% gewijzigd door Lunatiek op 21-01-2018 10:42:56 ] | |
matthijst | zaterdag 20 januari 2018 @ 19:25 |
Dit! Lekkere rand en bodem. | |
Bla_Bla_Bla | zondag 21 januari 2018 @ 09:06 |
Nooit last van, misschien heteluchtoven eens iets hoger zetten? | |
Zwansen | zondag 21 januari 2018 @ 09:10 |
Dat valt echt wel mee hoor. Gister nog gedaan en zo heel veel beter is dat echt niet. Zelfs pizza’s van sommige pizzeria’s vind ik niet eens heel veel beter dan de diepvriespizzas. | |
EP3 | zondag 21 januari 2018 @ 18:39 |
Jij snapt het. | |
Sicstus | maandag 22 januari 2018 @ 10:33 |
Haal je die kartonnen bodem er wel af voor je m in de oven doet? | |
Karina | maandag 22 januari 2018 @ 10:50 |
Albert Heijn eigen merk heeft tegenwoordig shoarmapizza's ![]() Niet die andere uit het koelvak, die zijn met kipshoarma ![]() | |
DX11 | maandag 22 januari 2018 @ 12:10 |
Uiteraard. En witte papier er op. Dan nog, altijd te zacht, en het witte papier er af krijgen is een ramp (want plakkerig) | |
renwan | dinsdag 23 januari 2018 @ 09:39 |
Sinds mijn vorige oven het begeven heeft en ik een Airfryer heb heb ik geen diepvriespizza meer op want ze passen niet in de Airfryer ![]() Anders Big Americans ![]() | |
Federer-fan | woensdag 24 januari 2018 @ 10:35 |
Is dat moeilijk? ![]() Bedankt allemaal voor de tips en andere reacties trouwens. ![]() | |
Kirb | woensdag 24 januari 2018 @ 14:29 |
Deze al genoemd? ![]() ![]() | |
probeer | woensdag 24 januari 2018 @ 14:33 |
Als ik diepvriespizza's eet, vind ik die Big Americans wel lekker. Maar dat zou eigenlijk geen pizza mogen heten. Is eerder een soort van Turks brood met toppings. | |
Postbus100 | woensdag 24 januari 2018 @ 15:41 |
![]() Deze vond ik altijd wel goed te doen, maar ik heb al een jaar ofzo geen diepvriespizza meer gegeten, dus geen idee wat ik nu nog lekker vind. Die Big Americans at ik vroeger bij de vleet, maar tegenwoordig vind ik die helemaal niet meer lekker. De bodem lijkt wel beschuit ![]() | |
DX11 | woensdag 24 januari 2018 @ 17:16 |
Die vult mij meer dan een big american gek genoeg. Chocolade valt echt zwaar. | |
derLudolf | woensdag 24 januari 2018 @ 17:35 |
Die vind ik echt smerig. Dan liever Ristorante. | |
derLudolf | woensdag 24 januari 2018 @ 17:39 |
Sowieso, een casa Di Mamma Hawaii. Je Napolitaanse Mama zou je (geheel terecht) doden als je d'r vraag ananas op een pizza te doen. | |
Zolderkamer | woensdag 24 januari 2018 @ 17:40 |
Het vlees op een plaat onder de grill of in de oven.. Daarna de lahmacuns.. En je hebt voor een prikkie een prima snelle hap.. ![]() https://www.aldi.nl/aldi_(...)6_218_225_44604.html ![]() https://www.aldi.nl/aldi_kipgyros_48_5_26534_5037.html ![]() https://www.aldi.nl/aldi_(...)11317_800_43813.html En vergeet het groenvoer niet.. [ Bericht 9% gewijzigd door Zolderkamer op 24-01-2018 17:46:46 ] | |
SiGNe | donderdag 25 januari 2018 @ 05:28 |
Je hebt er inderdaad wel een goede oven voor nodig met onderwarmte. In m'n combimagnetron lukte ie ook nooit bij mij maar nu ik een Smeg oven heb die 280 graden kan worden gaat 't prima. Ik ook mijn favoriete diepvriespizza maar liever bestel ik er een van de echte Italiaan. | |
DX11 | donderdag 25 januari 2018 @ 08:25 |
Ik gebruik inderdaad een combi magnetron/heteluchtoven (dus geen onderwarmte maar verspreiding), misschien dat het daar aan ligt. Zou het helpen om hem op een hoger rek te plaatsen? | |
#ANONIEM | donderdag 25 januari 2018 @ 13:57 |
Die Napolitaanse Mama zou je sowieso doden als je met dit soort diepvriesmeuk komt aanzetten. ![]() | |
junkiesietze | zaterdag 27 januari 2018 @ 12:34 |
Ristorante Pollo ![]() | |
Sjeeser | zaterdag 27 januari 2018 @ 12:46 |
Deze! Helaas niet in Nederland verkrijgbaar, gelukkig wel in Duitsland.![]() | |
SiGNe | zaterdag 27 januari 2018 @ 20:11 |
Op een rek moet je ze sowieso niet leggen, het verse deeg zakt er doorheen is mijn ervaring ![]() Ik had destijds een "crisp"plaat bij mijn magnetron, de hete lucht oven zorgde voor de hitte en de magnetron zorgt ervoor dat die plaat ook flink heet wordt, dat scheelt ook al iets maar dan moet je weer de baktijd verkorten omdat de kaas anders al begint te gratineren en bruin wordt terwijl de bodem nog steeds niet goed gaar is. Het zijn klotepizza's voor de combimagnetron helaas, dan kan je beter een Ristorante nemen, daar is de bodem al gaar van. Albert Heijn maakt overigens ook erg goede pizza's | |
Ewelina | zondag 28 januari 2018 @ 14:51 |
Is dat lekker? Ik heb een keer een chocoladepizza op bij een pizzeria, maar dat vond ik niet zo'n succes. Mijn favoriet: ![]() | |
Mo_Muffin | zondag 28 januari 2018 @ 15:20 |
![]() Ik eet zelden of nooit diepvries pizza's, vind ze gewoon vaak niet lekker. Koop liever bij de Jumbo van die verse bodems en dan beleg ik ze zelf wel, die smaken en hebben iig nog de structuur van een echte pizza, dat kan ik van diepvries pizza's zelden of nooit zeggen. Iets meer moeite, maar het is het wel waard. ![]() Oja, en ik bak dat ding af op een loeihete pizzasteen in de oven. | |
Ewelina | zondag 28 januari 2018 @ 15:21 |
Ik vind de verse pizza's van de Jumbo ook erg lekker. | |
Mo_Muffin | zondag 28 januari 2018 @ 15:23 |
Klopt, ze hebben ook belegde, maar die vind ik dan weer relatief duur, en de basis kosten 2,89 euro per twee stuks, dan beleg ik ze zelf met exact wat ik erop wil. | |
Ewelina | zondag 28 januari 2018 @ 15:24 |
Ja, maar ik eet alleen diepvriespizza wanneer ik lui ben. ![]() Los daarvan: ik eet niet zoveel pizza dat ik de 2 stuks opeet voordat ze bedorven zijn (ik woon alleen). | |
derLudolf | zondag 28 januari 2018 @ 15:25 |
Vind ik nog steeds duur voor wat deeg met tomatensaus. Als je toch al een steen opwarmt, waarom dan niet zelf deeg maken. | |
Mo_Muffin | zondag 28 januari 2018 @ 15:27 |
Vaak genoeg gedaan, maar sinds ik weer alleen ben is me dat net teveel moeite ![]() ![]() | |
Mo_Muffin | zondag 28 januari 2018 @ 15:28 |
Dan vries je toch eentje in. ![]() | |
Ewelina | zondag 28 januari 2018 @ 15:28 |
Ik heb maar 1 (mini) vriesvak. Daar zit mijn brood al in. | |
Mo_Muffin | zondag 28 januari 2018 @ 15:32 |
Er lag toch ook al een supermarkt dv pizza in....haal je die eruit. ![]() Maar goed, dan houdt het op en wordt het misschien toch tijd om een vriezer aan te schaffen, handige dingen, scheelt een hoop weggooien en bespaart uiteindelijk ook geld. | |
Ewelina | zondag 28 januari 2018 @ 15:34 |
Ik eet de diepvriespizza eigenlijk altijd meteen op als ik 'm koop. ![]() Ik heb weinig ruimte, maar een vriezer (of nieuwe koelvriescombinatie) is wel iets wat op de planning staat. Heb een paar jaar geleden een nieuwe koelkast gekocht en destijds geen budget voor een model met wat meer vrieslades. | |
Mo_Muffin | zondag 28 januari 2018 @ 15:40 |
Ik eet dan gewoon twee dagen pizza, maar mijn zoon komt ook regelmatig en dan eet hij gewoon een mee, ze gaan iig altijd op. En ik heb juist veel vriesruimte aangeschaft vanwege mijn krappe budget, zo heb je dan ook altijd iets in huis. | |
Ewelina | zondag 28 januari 2018 @ 15:44 |
Destijds ging mijn koelkast onverwachts kapot (midden in een hittegolf) en ik moest snel een nieuwe hebben. En eigenlijk had ik überhaupt geen geld om de koelkast te vervangen, dus heb ik de goedkoopste optie gekocht. En twee dagen pizza... ik wil een beetje op de lijn letten en meestal heb ik na 1 dag ook wel weer genoeg pizza voor de komende tijd gegeten. | |
Sarasi | zondag 28 januari 2018 @ 15:49 |
Mojo.jojo | zondag 28 januari 2018 @ 16:15 |
Big Americans Bacon ![]() Helaas niet meer verkrijgbaar ![]() | |
#ANONIEM | zondag 28 januari 2018 @ 16:33 |
Deze neem ik ook geregeld. Ik hou van de krokante bodem. Maar de topping zelf vind ik wat karig, dus voeg ik altijd uien, maiskorrels, geraspte kaas en soms stukjes ananas bij. Heel soms een sausje van ketchup en mayonaise (gemixed) er overheen... | |
#ANONIEM | zondag 28 januari 2018 @ 16:36 |
SiGNe | zondag 28 januari 2018 @ 18:26 |
![]() Die pollo met spinazie van AH is erg goed te doen, die heeft ook niet zo'n beschuitbodem zoals bij deze Dr Oetker pizza. | |
Sarasi | zondag 28 januari 2018 @ 19:15 |
Nou ja, als ik al een diepvriespizza eet, is dat doorgaans omdat ik geen tijd/zin heb om echt met koken en eten bezig te zijn. Dan moet het dus in punten te snijden zijn die ik met één hand, aandachtsloos, vast kan houden en opeten, omdat m'n andere hand dan vaak aan het typen is of wat dan ook. Daar zijn deze ideaal voor en ze zijn prima te eten, voor diepvriespizza's. ![]() | |
Kirb | maandag 29 januari 2018 @ 16:09 |
'T gaat, maar ik heb dan liever gewoon een goeie reep Tony's ![]() | |
Zolderkamer | maandag 29 januari 2018 @ 16:21 |
Poosje terug hadden ze die bij de plus voor anderhalve euro... of nog minder dat weet ik zo niet meer.. Ik werd er niet zat van.. en ik vond ze ook niet te kanen.. (had 5 verschillende) Ik weet ook niet wat er van de inhoud van de doos met pizza te maken heeft.. ohja hij is rond.. Dan kun je beter een stapel stokbroodjes kruidenboter in de oven mikken met een soepie.. (of gewoon zelf pizza's maken en invriezen voor de dagen dat er geen tijd is) | |
GwaiLow | maandag 29 januari 2018 @ 17:28 |
Pizza Pollo van Ristorante is best goed idd! Die Doner pizza die je regelmatig in de supermarkt ziet liggen is ook lekker overigens! | |
Mo_Muffin | maandag 29 januari 2018 @ 18:16 |
![]() Herinner me ineens dat ik deze (Döner Pizza 325g) van de Jumbo wel eens geprobeerd heb, ding kost ¤ 2,66. Voor een noodgevalletje was ie best te doen, alhoewel 325 gr best weinig is voor een hele maaltijd.. Ik had er overigens wel wat extra uien op gedaan. | |
govie | dinsdag 30 januari 2018 @ 00:38 |
Gewoon plakjes flamkuchendeeg van koopmans en echte eigengemaakte pizzasaus opslaan in kleine bakjes in de vriezer. Zo doe ik het, veel gezonder en lekkerder dan die diepvriespizzameuk en kost maar 10 minuutjes extra tijd. | |
gooddaddy | dinsdag 30 januari 2018 @ 13:31 |
Geen diepvries maar wel uit het koelvak en ontzettend lekker. Dat zakje rucola kun je gewoon in de groenbak gooien. Dat is decoratie | |
Zolderkamer | dinsdag 30 januari 2018 @ 15:07 |
Rucola in een koelvak... ![]() Het is lekker spul.. maar dat moet gewoon vers en ongekoeld zijn.. | |
gianni61 | woensdag 31 januari 2018 @ 10:20 |
Fretwork | woensdag 31 januari 2018 @ 19:22 |
Dat flammkuchendeeg heb ik niet en kan ik niet vinden, heb je een linkje? | |
govie | woensdag 31 januari 2018 @ 19:29 |
Pizzadeeg koopmans á ¤1,52 Deze saus (pas op met de suiker, beter per halve theelepel proeven) zelf 1x maken en dan per 3 eetlepel met kop erop invriezen (+/-4 plakjes deeg, dus volle maaltijd) Mozzerela Je kunt er vanalles opgooie maar de lekkerste combo vind groene paprika+ui+salami of boerenmetworst (italiaanse vlag) en dan doe ik er vaak 1 of 2 teentjes gepofte knoflook per pizza velletje uitsmeren maar dat hoeft niet perse, vind ik wel lekkerder. Zoweso is deze saus erg goed en past echt bij iedere pizzacombi, dus eigenlijk ben je met die pizzadeeg+saus+mozzerela wat allemaal ingevroven kan worden klaar voor de start. | |
Zolderkamer | woensdag 31 januari 2018 @ 21:08 |
kilo bloem 600ml warm water beetje gist paar eetlepels olie wat meer eetlepels zout halve theeeetlepel suiker kneden losjes afdekken Half uurtje bier zuipen En je maakt tig pizzabodems die je direct afbakt, laat afkoelen en in de vriezer mikt.. (of je belegd ze direct en bakt ze geheel af) Baktijd en temp? Zo heet en snel mogelijk, afhankelijk van je oven/grill tomatensaus: gewoon een blikkie puree.. maar heel even door een hete (niet koud en dan op het vuur) pan halen verwijderd die zurige smaak.. 2 x de inhoud van het blikkie aan water erbij roeren en klaar voor op de pizza.. Kruiden zou ik er niet door doen (kun je altijd achteraf toevoegen) En met beleg: less is more.. Ik maak meestal direct van 2 kilo bloem.. (jumbo heeft geloof ik wel dubbel nul bloem die wat meer geschikt is voor pizzabodems) maar die van de aldi gaat ook prima Kosten? Nihil.. Gemak? Doodsimpel Smaak? Als op een straathoek in Genua [ Bericht 0% gewijzigd door Zolderkamer op 31-01-2018 21:34:28 ] | |
govie | woensdag 31 januari 2018 @ 21:10 |
Kan ook en wss lekkerder, maar ik vind die prefab velletjes wel makkelijk als je snel effe wat moet hebben. | |
Zolderkamer | woensdag 31 januari 2018 @ 21:16 |
Daarom maak ik het ook in het groot.. Maar goed niet maken kost helemaal geen tijd idd.. ![]() | |
govie | woensdag 31 januari 2018 @ 21:25 |
ik ga jouw recept proberen. ik zal het laten weten tzt. | |
Zolderkamer | woensdag 31 januari 2018 @ 21:32 |
Ik lees ff terug maar het moet dus een halve eetlepel (ipv theelepel) suiker zijn.. ![]() ![]() Btw er is volgens mij ergens een pizzamaaktopic zal ff zoeken Ik heeft gevind: CUL / [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #22 | |
Fretwork | donderdag 1 februari 2018 @ 22:35 |
Is dit de truc voor een goede pizzasaus? Ik doe altijd veel te moeilijk voor te weinig resultaat | |
Jordy-B | donderdag 1 februari 2018 @ 22:45 |
![]() van de lidl ![]() | |
Broccolitaartje | donderdag 1 februari 2018 @ 22:45 |
QFT Echt liefde voor deze pizza ![]() | |
Zolderkamer | donderdag 1 februari 2018 @ 22:46 |
Geen idee.. gewoon proberen.. deed ik ook.. Pizza is eenvoud op een italiaanse straathoek.. (armelui's voer)
| |
Jordy-B | donderdag 1 februari 2018 @ 22:49 |
Ik krijg gierend de groene vlekken in m'n nek van aanstellers die bloedserieus "het leven is genieten" op een pak diepvriespizza printen. | |
Zolderkamer | donderdag 1 februari 2018 @ 22:50 |
Ik wou het net zeggen.. die zin is echt anderhalfmiljard keer hergebruikt.. en nog slikken mensen hem.. Was het geen: Grolsch.. het leven is genieten? ![]() Ik koop dat niet uit protest.. Met zn juppen: excellent.. das voor mensen met een aardappel en een bekakte R ofzo.. Okeokeoke genoeg rant voor vandaag.. ![]() | |
Monomeism | donderdag 1 februari 2018 @ 22:53 |
Alle pizza in supermarkten is horror | |
robijntjestralendwit | donderdag 1 februari 2018 @ 23:28 |
Nouja het is niet te vergelijken, maar dr. Oetker is een baas. | |
Zolderkamer | vrijdag 2 februari 2018 @ 10:55 |
Voor degene met een Plus in de buurt die Wagners Big Pizza's wil proberen.. ze zijn nu de helft van de prijs daar.. (dus voor 1,43 - 1,54 euro per stuk) Ik vind het meer een hartig beschuitje voor bij een film.. beetje een chipsvervanger.. maar echt een maaltijd.. neh.. | |
Federer-fan | vrijdag 2 februari 2018 @ 18:40 |
Net heb ik deze op:![]() Vond hem erg goed te doen. ![]() Toppertje. ![]() | |
Zolderkamer | zaterdag 3 februari 2018 @ 22:28 |
Oke.. ik heb inmiddels een heleboel wagners big pizza's geprobeerd.. Tot mn verbazing past de Boston eigenlijk helemaal niet in het rijtje.. Lijkt wel een compleet ander merk afgezien van de bodem.. Die pizza springt er echt met kop en schouders bovenuit door de verschillende soorten kaas.. Hij is heel romig.. Dat is de enige die qua smaak goed zit.. en voor die anderehalve piek echt een prima ding.. je hebt er ook wel een redelijke maaltijd aan.. Voor de normale prijs vind ik hem alsnog niet slecht.. De tuna smaakt niet echt naar tonijn.. en dat geldt eigenlijk voor de meeste andere versies.. (ja nee de chicken smaakt niet naar tonijn nee ![]() Ik geloof dat ik er nog twee moet voor ik ze allemaal gehad heb, de cheese onion en de xtra cheese (zo uit mn hoofd) | |
FlipjeHolland | zaterdag 3 februari 2018 @ 22:48 |
Waarom zijn er altijd een paar randdebielen die gaan klagen over diepvriesproducten in een diepvriespizzatopic? Anyway: de Dr. Oetker Pizza tradizionale pancetta delicata is goed te nassen. | |
Miniem | zaterdag 3 februari 2018 @ 22:51 |
![]() ![]() | |
Lot_1 | zaterdag 3 februari 2018 @ 22:52 |
schier was heerlijk ![]() edit: verkeerde topic ![]() [ Bericht 35% gewijzigd door Lot_1 op 03-02-2018 23:33:07 ] | |
morgane | zaterdag 3 februari 2018 @ 22:54 |
Hup, naar de slowchat jij ![]() | |
Kalebatz | zondag 4 februari 2018 @ 03:55 |
![]() of ![]() Als we geen zin hebben om te koken. Meestal gaat zo'n pizza in combinatie met een ![]() of ![]() vooraf. | |
ChilllayD | zondag 4 februari 2018 @ 17:22 |
Diavolo of speciale! Van oetker. Sorry, prima pizza's 😄 | |
fluitbekzeenaald2.0 | zondag 4 februari 2018 @ 18:13 |
Diepvriespizza ![]() | |
Revolution-NL | zondag 4 februari 2018 @ 18:17 |
Haal gewoon een "verse" pizza bij de supermark, die van de Jumbo en de AH zijn best goed ![]() Gore diepvries meuk ![]() | |
fluitbekzeenaald2.0 | zondag 4 februari 2018 @ 21:40 |
Meat lovers pizza van de Jumbo is best relaxed ![]() | |
Cosmogony | zondag 4 februari 2018 @ 23:30 |
Ik maak liever zelf verse pizza´s of haal ze bij een goede pizzeria. De diepvriespizza´s uit de supermarkt vind ik niet zo lekker. | |
gargamelnl | dinsdag 6 februari 2018 @ 19:51 |
Deze van de aldi. Per stuk verpakt en kost iets van 2,80 euro. Bij die ham pizza, is er apart rauwe ham verpakt zodat je die achteraf op de pizza kan doen. ![]() ![]() | |
Braindead2000 | dinsdag 6 februari 2018 @ 21:11 |
Aanrader ![]() | |
Zolderkamer | dinsdag 6 februari 2018 @ 21:13 |
Ook Aldi toch? | |
Braindead2000 | dinsdag 6 februari 2018 @ 21:13 |
Weet ik niet meer. Hij lag al een tijdje in de vriezer. | |
Zolderkamer | dinsdag 6 februari 2018 @ 21:15 |
Ah nee deze is van Aldi, maar ik durf hem niet te proberen.. de lahmacuns zijn wel goed daar.. ![]() | |
Rickocum | dinsdag 6 februari 2018 @ 21:19 |
Dr oetker culinaris Greek style ![]() Maar vind ook big american pizza surpreme van dr oetker lekker Maar ook van ristorante: pizza funghi, quatro formaggi, spinachi. Krijg na afloop altijd wel een vercracked gevoel. Een beter gevoel geeft een lahmacun met kipshoarma met champignons, paprika etc opgebakken en zelfgemaakte knoflooksaus. | |
Marsenal | dinsdag 6 februari 2018 @ 21:21 |
Die is kapotlekker ja ![]() Mijn vrouw zegt dat het gewoon een zacht gebakken broodje ketchup is maar misschien is dat gewoon wat mijn lichaam nodig heeft. | |
Fleetwood | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:00 |
Dr Oetker of de verse pizza's van Jumbo zijn mijn meest voorkomende opties ![]() | |
magikmichael | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:03 |
Jumbo.... https://www.jumbo.com/lekkeranders!-doner-pizza-325g/83393DS/ | |
Zolderkamer | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:03 |
Ah altijd goed om te weten.. ![]() | |
Miniem | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:15 |
Je hebt het steeds over lahmacuns, wat is het? Turkse pizza lees ik... | |
Dr.Mikey | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:19 |
Je had een tijdje the American style met hotdogs en mosterd maar volgens mij niet met. | |
Zolderkamer | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:21 |
Ja Turks.. Armeense pizza ook wel.. Een dunne bodem.. beetje enchilada (wrap, maar niet van maismeel zoals tortilla's) achtig.. Daarop een mix van pikant gekruid gehakt, ui, tomaat, pikante pepers, en peterselie. Meestal word en kippengehakt gebruikt.. Je kan ze meestal ook bij een donerzaak kopen.. gewoon kaal met wat sla tomaat en komkommer zonder pitten.. of met shoarmavlees erbij (dan heb je een goede maaltijd) Het is ongeveer net als met worst.. iedere streek heeft zn eigen variant.. (andere bodem, ander deeg.. etc.. etc) | |
FutureFairytale | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:46 |
En Hoogvliet | |
FlipjeHolland | woensdag 7 februari 2018 @ 01:23 |
|