Deze neem ik ook geregeld. Ik hou van de krokante bodem. Maar de topping zelf vind ik wat karig, dus voeg ik altijd uien, maiskorrels, geraspte kaas en soms stukjes ananas bij. Heel soms een sausje van ketchup en mayonaise (gemixed) er overheen...quote:
quote:
Nou ja, als ik al een diepvriespizza eet, is dat doorgaans omdat ik geen tijd/zin heb om echt met koken en eten bezig te zijn. Dan moet het dus in punten te snijden zijn die ik met één hand, aandachtsloos, vast kan houden en opeten, omdat m'n andere hand dan vaak aan het typen is of wat dan ook. Daar zijn deze ideaal voor en ze zijn prima te eten, voor diepvriespizza's.quote:Op zondag 28 januari 2018 18:26 schreef SiGNe het volgende:
[..]bódém van kartonne!
Die pollo met spinazie van AH is erg goed te doen, die heeft ook niet zo'n beschuitbodem zoals bij deze Dr Oetker pizza.
'T gaat, maar ik heb dan liever gewoon een goeie reep Tony'squote:Op zondag 28 januari 2018 14:51 schreef Ewelina het volgende:
[..]
Is dat lekker? Ik heb een keer een chocoladepizza op bij een pizzeria, maar dat vond ik niet zo'n succes.
Mijn favoriet:
[ afbeelding ]
Poosje terug hadden ze die bij de plus voor anderhalve euro... of nog minder dat weet ik zo niet meer..quote:
Pizza Pollo van Ristorante is best goed idd! Die Doner pizza die je regelmatig in de supermarkt ziet liggen is ook lekker overigens!quote:Op zondag 28 januari 2018 16:33 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Deze neem ik ook geregeld. Ik hou van de krokante bodem. Maar de topping zelf vind ik wat karig, dus voeg ik altijd uien, maiskorrels, geraspte kaas en soms stukjes ananas bij. Heel soms een sausje van ketchup en mayonaise (gemixed) er overheen...
Voor een noodgevalletje was ie best te doen, alhoewel 325 gr best weinig is voor een hele maaltijd..quote:De zeer dunne pizzabodem is bestreken met heerlijke roomkaas en belegd met mozzarella, gehakte tomaten, verse stukjes paprika en voorgebakken reepjes Döner kebap gemaakt van heerlijk kippenvlees.
Rucola in een koelvak...quote:Op dinsdag 30 januari 2018 13:31 schreef gooddaddy het volgende:
Geen diepvries maar wel uit het koelvak en ontzettend lekker. Dat zakje rucola kun je gewoon in de groenbak gooien. Dat is decoratie
[ afbeelding ]
Dat flammkuchendeeg heb ik niet en kan ik niet vinden, heb je een linkje?quote:Op dinsdag 30 januari 2018 00:38 schreef govie het volgende:
Gewoon plakjes flamkuchendeeg van koopmans en echte eigengemaakte pizzasaus opslaan in kleine bakjes in de vriezer. Zo doe ik het, veel gezonder en lekkerder dan die diepvriespizzameuk en kost maar 10 minuutjes extra tijd.
Pizzadeeg koopmans á ¤1,52quote:Op woensdag 31 januari 2018 19:22 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Dat flammkuchendeeg heb ik niet en kan ik niet vinden, heb je een linkje?
kilo bloemquote:Op woensdag 31 januari 2018 19:29 schreef govie het volgende:
[..]
Pizzadeeg koopmans á ¤1,52
Deze saus (pas op met de suiker, beter per halve theelepel proeven) zelf 1x maken en dan per 3 eetlepel met kop erop invriezen (+/-4 plakjes deeg, dus volle maaltijd)
Mozzerela
Je kunt er vanalles opgooie maar de lekkerste combo vind groene paprika+ui+salami of boerenmetworst (italiaanse vlag) en dan doe ik er vaak 1 of 2 teentjes gepofte knoflook per pizza velletje uitsmeren maar dat hoeft niet perse, vind ik wel lekkerder. Zoweso is deze saus erg goed en past echt bij iedere pizzacombi, dus eigenlijk ben je met die pizzadeeg+saus+mozzerela wat allemaal ingevroven kan worden klaar voor de start.
Kan ook en wss lekkerder, maar ik vind die prefab velletjes wel makkelijk als je snel effe wat moet hebben.quote:Op woensdag 31 januari 2018 21:08 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
kilo bloem
600ml warm water
beetje gist
paar eetlepels olie
wat meer eetlepels zout
halve theelepel suiker
kneden
Half uurtje bier zuipen
En je maakt tig pizzabodems die je direct afbakt, laat afkoelen en in de vriezer mikt..
(of je belegd ze direct en bakt ze geheel af)
Baktijd en temp? Zo heet en snel mogelijk, afhankelijk van je oven/grill
tomatensaus: gewoon een blikkie puree.. maar heel even door een hete (niet koud en dan op het vuur) pan halen verwijderd die zurige smaak.. 2 x de inhoud van het blikkie aan water erbij roeren en klaar voor op de pizza..
Kruiden zou ik er niet door doen (kun je altijd achteraf toevoegen)
En met beleg: less is more..
Ik maak meestal direct van 2 kilo bloem.. (jumbo heeft geloof ik wel dubbel nul bloem die wat meer geschikt is voor pizzabodems) maar die van de aldi gaat ook prima
Kosten? Nihil..
Gemak? Doodsimpel
Smaak? Als op een straathoek in Genua
Daarom maak ik het ook in het groot.. Maar goed niet maken kost helemaal geen tijd idd..quote:Op woensdag 31 januari 2018 21:10 schreef govie het volgende:
[..]
Kan ook en wss lekkerder, maar ik vind die prefab velletjes wel makkelijk als je snel effe wat moet hebben.
ik ga jouw recept proberen. ik zal het laten weten tzt.quote:Op woensdag 31 januari 2018 21:16 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Daarom maak ik het ook in het groot.. Maar goed niet maken kost helemaal geen tijd idd..
Ik lees ff terug maar het moet dus een halve eetlepel (ipv theelepel) suiker zijn..quote:Op woensdag 31 januari 2018 21:25 schreef govie het volgende:
[..]
ik ga jouw recept proberen. ik zal het laten weten tzt.
Is dit de truc voor een goede pizzasaus? Ik doe altijd veel te moeilijk voor te weinig resultaatquote:Op woensdag 31 januari 2018 21:08 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
kilo bloem
600ml warm water
beetje gist
paar eetlepels olie
wat meer eetlepels zout
halve theeeetlepel suiker
kneden
losjes afdekken
Half uurtje bier zuipen
tomatensaus: gewoon een blikkie puree.. maar heel even door een hete (niet koud en dan op het vuur) pan halen verwijderd die zurige smaak.. 2 x de inhoud van het blikkie aan water erbij roeren en klaar voor op de pizza..
Geen idee.. gewoon proberen.. deed ik ook.. Pizza is eenvoud op een italiaanse straathoek.. (armelui's voer)quote:Op donderdag 1 februari 2018 22:35 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Is dit de truc voor een goede pizzasaus? Ik doe altijd veel te moeilijk voor te weinig resultaat
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |