Whoei!!quote:
Je bent schaatsliefhebber dus dan kan je bij mij wel een potje breken.quote:Op maandag 8 januari 2018 18:13 schreef Sunnythesun het volgende:
Goed. Werken met bijholteontsteking maakt dat ik nu niet meer kan lezen, typen en quoten Solly..
Pfewquote:Op maandag 8 januari 2018 18:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Je bent schaatsliefhebber dus dan kan je bij mij wel een potje breken.
Wij eten bulgur met kip, broccoli, radijs en harissa en amandelen.
Ik vond het ook een uitstekende suggestie van Tav vanochtend Het is buiten koud dus dan smaakt het altijd extra lekkerquote:
me altijd afgevraagd wat het was, funnyquote:Op maandag 8 januari 2018 19:04 schreef kwakz0r het volgende:
het bleken “roomschijven” van de slager, ofwel gehaktschnitzel
vind het ook maar een vreemde naam voor een gehaktschnitzel..quote:
agree, soort ondefineerbaar gebeuren, maar 20 jaar terug had de deka wel gehakt wat ik toen lekker vond (wil nu niet weten wat erin zat) stroganof gehakt heette het, koop nu eigen.ijk alleen alles aan een stuk en met gehakt een perfecte slager die het draait en ik wijs aan wat ik erin wil hebbenquote:
Niet met van die fantasienamen over het algemeen nee.. Vaak veel te vettig of te zout. Soms zijn er uitzonderingenquote:
quote:Op maandag 8 januari 2018 19:21 schreef Jagärtrut het volgende:
Wij hadden een restje lasagne Met gorgonzola, Ricotta en spinazie. Lekker!
Lust Jross ook nietquote:Op maandag 8 januari 2018 19:24 schreef Sunnythesun het volgende:
Zo jammer dat Tav geen spinazie lust
owww ja worst wel ja, verse paardenworst van de slager hier op de kanaalstraat is wel een dingetje!!!quote:Op maandag 8 januari 2018 19:23 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Niet met van die fantasienamen over het algemeen nee.. Vaak veel te vettig of te zout. Soms zijn er uitzonderingen
Wel kant en klaar als in worst, rundervink of burgertje (al maak ik die ook graag zelf als ik zin heb).
Spinazie met creme fraiche knoflook ui en spek bakken en door de pasta doenquote:
quote:Op maandag 8 januari 2018 19:25 schreef liedetector het volgende:
[..]
owww ja worst wel ja, verse paardenworst van de slager hier op de kanaalstraat is wel een dingetje!!!
Damn!quote:
Die moet ik ook weer eens halen. En dan de vriezer vol met paard voor in t zuurvlees.quote:Op maandag 8 januari 2018 19:25 schreef liedetector het volgende:
[..]
owww ja worst wel ja, verse paardenworst van de slager hier op de kanaalstraat is wel een dingetje!!!
Dit is mijn guilty pleasure. En ook echt alleen van deze ene slager. T smaakt als de binnenkant van een slavink (ok, die vind ik dus ook lekker) met paneer eromheen.quote:Op maandag 8 januari 2018 19:13 schreef Isabeau het volgende:
Gangbaar bij slagers. M'n moeder koopt ook regelmatig 'roomschijven' en andere ondefinieerbare k&k stukken vlees.
jammer dat je niet dichterbij woont. Draadjesvleesquote:Op maandag 8 januari 2018 19:48 schreef fietsie het volgende:
Draadjesvlees staat in de slowcooker op hier.
Net worteltjes en aardappel met stukjes varkenshaas, uk kwam hongerig uit zwemmen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |