abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176520772
registreer om deze reclame te verbergen
altijd fijn als laatste scenes van films besproken worden....
Zoek je volgende serie op Netflix, maar dan logisch, op genre en op imdb cijfer:
Welkeserie.nl
  Moderator maandag 15 januari 2018 @ 16:10:26 #52
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176521210
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 14:58 schreef mister_white het volgende:
The Killing of a Sacred Deer (2017) - IMDb Colin Farell speelt een chirurg die een merkwaardige verstandhouding heeft met de zoon van een (onder zijn handen) overleden man. Er ontwikkelt zich gaandeweg een bijzonder apart kat en muis spelletje waarbij het gezin van de chirurg niet wordt ontzien.

Een...ehhhh...bijzondere film zullen we maar zeggen. Hele aparte, vervreemde manier om een drama weer te geven. Waar in Mother! (2017) - IMDb de verwijzingen en analogieën er tenminste nog duimendik bovenop liggen is dat hier een stuk onduidelijker. Ik heb na afloop op internet moeten zoeken waar dit nu allemaal op gebaseerd is. Als je Mother! een goede film vond is het wellicht wat voor je maar ik vond het helemaal niets: een 4
Heb je the lobster en dogtooth ook gezien en zo ja hoe staat deze in vergelijk tot die twee. Ik wil deze toch eigenlijk nog wel gaan kijken.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  maandag 15 januari 2018 @ 16:24:00 #53
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_176521488
quote:
2s.gif Op maandag 15 januari 2018 16:10 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Heb je the lobster en dogtooth ook gezien en zo ja hoe staat deze in vergelijk tot die twee. Ik wil deze toch eigenlijk nog wel gaan kijken.
Oeh The Lobster was wel cool. Ik zet er weer twee op mijn lijstje ^O^
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  maandag 15 januari 2018 @ 18:32:43 #54
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_176524400
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
13s.gif Op maandag 15 januari 2018 15:53 schreef planethugo het volgende:
altijd fijn als laatste scenes van films besproken worden....
Het is de laatste scene niet, er zijn wel meer scenes tussen vader en zoon, er wordt met geen woord gemijmerd over wat de scene precies inhield. Grow up
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_176532604
Jigsaw (2017)

Alternatieve titel: Saw 8

jigsaw.20171010024616.jpg

Verenigde Staten / Canada
Horror / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Michael Spierig en Peter Spierig
met Laura Vandervoort, Tobin Bell en Matt Passmore

Overal in de stad worden lijken gevonden, elk op gruwelijke wijze overleden. Al het onderzoek wijst op slechts een mogelijke dader: John Kramer. Dat terwijl die toch echt dood zou moeten zijn... Is hij terug om de wereld eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven of is het een val opgezet bij een moordenaar die zijn eigen spel speelt?

Tja, wat kan je hier nog over zeggen. Het is deel 8 inmiddels. Zelfde recept, intrigerende 'death devices' en bloederig. Matig verhaal met een een redelijk goede plotwending..

IMDB 6/10
Ik 6/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  dinsdag 16 januari 2018 @ 21:48:28 #56
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_176553533
The Disaster Artist

Hier had ik toch wel iets meer van verwacht. Ik ben niet de allergrootste "The Room" fan (er zijn leukere/groteskere vanity-projects van rijke egotrippers), maar op zich is 't hele verhaal wel geinig natuurlijk. Helaas had ik ook het boek waarop dit is gebaseerd al gelezen en dat is stukken interessanter, waardoor dit misschien wel was voorbestemd om teleur te stellen. De film biedt wel meer dan het imiteren van de bekende scenes en wat lachen met Wiseau, maar het blijft al bij al toch relatief oppervlakkig. Ik had wel verwacht dat de scherpe kantjes van Wiseau zelf wat zouden worden afgevijld, maar hij komt hier té heldhaftig uit.

Maar ook als ik het niet toets aan het boek of aan mijn verwachtingen, valt het lichtjes tegen. Gewoon te veel onnodige cameo's van Franco-vriendjes. De andere hoofdrol aan zijn broer geven ruikt wat naar nepotisme, want die is niet echt in staat om er veel mee te doen en valt uiteindelijk te licht uit. Het is te veel een incrowd gebeuren gebleven en allemaal net niet sterk genoeg om als losstaand verhaal en dus op eigen kracht helemaal te overtuigen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Moderator dinsdag 16 januari 2018 @ 22:08:13 #57
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_176554033
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:30 schreef SaintOfKillers het volgende:
Lady Bird

De best gereviewde film ooit op Rotten Tomatoes, bedolven onder lovende kritieken voor de regie en het acteerwerk en dit weekend dus ook nog wat Golden Globes gewonnen.

En dan krijg je een sympathieke, maar ook dertien-in-een-dozijn indie filmpje zoals er zo ontzettend veel zijn. Acteerwerk is okay, maar nu ook weer niet om van achterover te vallen. Saoirse Ronan is één van mijn favoriete jongere actrices, maar die hoeft hier echt geen oscar voor te winnen en regie/script zijn al helemaal niet bijzonder. Coming of age 101: moeder en dochter liggen elkaar niet, dus hoppa.... conflictje, leermomentje en mijmerende indie song eroverheen. Soms ben ik het niet eens met het lof voor een film, maar begrijp ik wel wat anderen er in zien. Deze film is gewoon ontzettend niet-speciaal. Bizar, zal wel aan mij liggen veronderstel ik.

Voor de rest begrijp ik sowieso niet veel van de awards dit seizoen. Three Billboards vond ik geweldig, maar Dunkirk (waarbij ik alleen maar "was dat alles?" kon denken toe hij voorbij was), Get Out (het lekker tussendoortje dat iedereen aan de andere kant van de oceaan plots een geniale analyse van raciale verschillen vindt) en deze film.... komt allemaal nogal armoedig over. Hopelijk is The Shape of Water nog wat.
Eens met de review van Lady Bird en ook met de rest van de opmerkingen. Hopelijk is The Shape of Water inderdaad nog wat. En wellicht Call Me By Your Name.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_176559771
Brawl in Cell Block 99 (2017)

Brawl_featured-800x400.png

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
132 minuten

geregisseerd door S. Craig Zahler
met Vince Vaughn, Don Johnson en Jennifer Carpenter

'Brawl in Cell Blok 99' volgt een voormalige bokser die zijn baan als automonteur verliest en een huwelijk heeft dat op het punt staat stuk te lopen. Wanneer hij geen andere uitweg meer ziet besluit hij voor een oude vriend aan de slag te gaan als drugsdealer. Het werk gaat hem voor de wind, maar op een dag komt hij terecht in een vuurgevecht tussen de politie en zijn vrienden binnen het drugscircuit. Als hij vervolgens in de gevangenis belandt, wordt hij door omstandigheden gedwongen gewelddadige dingen te doen die de plaats in een slagveld verandert.

Tegenvaller. Een goed verhaal dat redelijk goed is uitgewerkt maar de film komt zo traag op gang en doorheen de hele film is het tempo erg traag, uitgerekte scènes. Na een uur heb je het idee dat je al bijna 2 uur aan het kijken bent; terwijl er amper iets spectaculairs is gebeurd. Ook voor de acteerprestaties hoef je deze film niet te kijken. De laatste 3 kwartier waren iets beter en er komen hier en daar een paar erg grove scènes

IMDB 7.2/10
Ik 5.5-/10.

[ Bericht 0% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 17-01-2018 09:46:11 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_176562320
quote:
2s.gif Op maandag 15 januari 2018 16:10 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Heb je the lobster en dogtooth ook gezien en zo ja hoe staat deze in vergelijk tot die twee. Ik wil deze toch eigenlijk nog wel gaan kijken.
Ik heb the lobster gezien. Ongeveer vergelijkbaar, zeker Colin Farell speelt eigenlijk soort van zelfde figuur (ik zag qua acteren geen verschil tussen de verschillende personen die hij speelt).

Maar dit zijn gewoon niet mijn soort van films ben ik wel achter.
Newton is dood, Einstein is overleden en ik voel me ook niet lekker..
pi_176582194
The Villainess (2017)

Alternatieve titels: AK-Nyeo , 악녀

9625d4_b1edf6c8e0cb44e3945c21361ba09545~mv2.jpg

Zuid-Korea
Actie
143 minuten

geregisseerd door Jung Byung-gil
met Ok-bin Kim, Ha-kyun Shin en Sung-Jun

Sook-Hee is een huurmoordenares. Ze is opgevoed en opgeleid in Yanbian in China. Ze verbergt hare ware identiteit van huurmoordenares en gaat naar Zuid-Korea. Ze droomt ervan om een ander soort leven te hebben maar komt in aanraking met twee mannen. Joong-Sang is een mysterieuze man die huurmoordenaars traint en Hyun-Soo observeert Sook-Hee.

Goede film. Het is een lange zit. Het begint meteen ronduit spectaculair. Volop actie, martial arts, bruut, vette camerashots... het eerste half uur erna heeft nog een vrij hoog tempo aan actie en spanning maar daarna zakt het even weg en wordt het ongeveer zo'n 20 minuutjes een beetje saai. om daarna weer op te pakken en terug aan een redelijk hoog tempo door te gaan. Goed verhaal maar de uitwerking was iets minder. Het is vrij moeilijk om meteen in het verhaal te komen, het gaat in het begin een beetje van de hak op de tak. Er komen veel flash-backs in voor maar die zijn niet erg kundig gedaan, een beetje verwarrend. Als je eenmaal in het verhaal zit, is het goed te volgen, je moet echter wel goed op blijven letten. Er zit een goede poltwending in. Op de foto staat equal parts: Kill Bill; Hardcore Henry, John Wick: ik zie wat ze bedoelen en deze film heeft kenmerken van die 3 andere films, maar is net neit zo goed als die 3 :)

IMDB 6.7/10
Ik 7/10.

[ Bericht 3% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 18-01-2018 09:27:29 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_176610693
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 23:25 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:
Jigsaw (2017)

Alternatieve titel: Saw 8

jigsaw.20171010024616.jpg

Verenigde Staten / Canada
Horror / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Michael Spierig en Peter Spierig
met Laura Vandervoort, Tobin Bell en Matt Passmore

Overal in de stad worden lijken gevonden, elk op gruwelijke wijze overleden. Al het onderzoek wijst op slechts een mogelijke dader: John Kramer. Dat terwijl die toch echt dood zou moeten zijn... Is hij terug om de wereld eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven of is het een val opgezet bij een moordenaar die zijn eigen spel speelt?

Tja, wat kan je hier nog over zeggen. Het is deel 8 inmiddels. Zelfde recept, intrigerende 'death devices' en bloederig. Matig verhaal met een een redelijk goede plotwending..

IMDB 6/10
Ik 6/10
Dat vond ik nou in de basis ook. Niet erg verrassend maar ook niet slecht. Zo-zo.

quote:
molly-e1502810651842.jpg

Molly's Game.


Molly Bloom is opgegroeid in een kleine stad in Colorado. In haar jonge jaren wist ze maar niet uit de schaduw te treden van haar oudere broers en ze besloot een leven te leiden waarin ze alles kan worden wat ze wilt. En dit kreeg ze ook, meer zelfs dan ze had kunnen bedenken. Ze startte met het organiseren van een exclusief pokertoernooi met een hoge inzet. Haar klanten werden bekende sterren als Leonardo DiCaprio en Ben Affleck tot politici en financiële titanen die zo krachtig waren dat ze markten konden beïnvloeden en hiermee historie schreven. Alles ging goed tot dat ze een tegenstander tegenkwam die ze niet te slim af kon zijn, ondanks dat ze de Amerikaanse overheid aan haar zijde had.
Opnieuw een film met actrice Jessica Chastain die andermaal laat zien perfect voor dit soort rollen te zijn gecast zoals met bijvoorbeeld de film "Miss Sloane". Ze speelt in de film de rol koel en berekenend en laat zich nergens door van de wijs brengen en zoekt altijd naar alternatieven als blijkt dat 1 weg doodloopt of zoals in de film zij in de maling wordt genomen. De film zelf is onderhoudend en interessant zonder in allerlei voorspellende scene's en dialogen te vervallen.

8
/ 10

quote:
710a2d9f-bbe7-4506-a383-f25649c39ac6?width=664&height=374

Darkest Hour.


'Darkest Hour' werpt een blik op het leven van Winston Churchill. Binnen enkele dagen dat hij de premier van Groot-Brittannië is geworden, staat hij voor een lastige opgave: een vredesverdrag afsluiten met Nazi-Duitsland of vechten voor de idealen en vrijheid van een natie. Wanneer de Duitsers bezig zijn West-Europa te bezetten, doet Churchill, ondanks weerstand van zijn eigen partij, een poging de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen.

Gary Oldman is zeker niet de eerste die de legendarische staatsman speelt maar in deze film zet hij toch wel een indrukwekkende prestatie neer die zeker Oscar waardig is. Wat men vooral krijgt te zien in deze film is de andere kant die de meesten onder ons nog niet kennen, en wel die van een wat 'grumpy' man die af en toe de realiteit uit het oog verliest, maar wel integer is en zegt waar hij voor zal staan. Dat is met name te zien in zijn verbale uitbarstingen. De film eindigt helaas abrupt waardoor je niet echt een tevreden gevoel hebt na afloop. Toch is de film de moeite van het zien waard al was het alleen maar om Gary Oldman's acteerprestatie te kunnen zien.

8+
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_030720181651 op 19-01-2018 14:00:19 ]
pi_176677108
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

A mother personally challenges the local authorities to solve her daughter's murder when they fail to catch the culprit.

Een prima film met goed acteer werk van oa Woody Harrelson en Frances McDormand. Grootste verrassing is echter Sam Rockwell die zijn rol ook prima neerzet (en een kleine rol voor Peter Dinklage).
De film bevat naast drama ook een goede dosis humor waardoor de balans goed behouden blijft.
Er zitten echter wel een aantal relatief grote plotholes in het verhaal (nodig op het verhaal voort te zetten in de gewenste richting). Deze stoorde echter niet dankzij het onderhoudende verhaal maar zij wel opmerkelijk als je na de film nog eens nadenkt.
Verder is het een film die je niet perse in de bioscoop hoeft te zien maar zeker niet moet overslaan als hij op blu-ray e.d. Te krijgen is.

Imdb: 8.3
Mijn cijfer: 7.5
pi_176686648
Happy Death Day (2017)

HAPPY-DEATH-DAY-movie-poster-final.jpg

Verenigde Staten
Horror / Mystery
96 minuten

geregisseerd door Christopher Landon
met Jessica Rothe, Israel Broussard en Ruby Modine

'Happy Death Day' volgt Tree Gelbman, een studente die de ergste verjaardag ooit beleeft. Op het einde van de dag wordt ze namelijk vermoord. Het is een dag die ze telkens opnieuw beleeft, van de alledaagse details tot aan het dodelijke einde dat ze elke dag weer moet doormaken. Om de cirkel te doorbreken zal ze moeten achterhalen wie de moordenaar is en waarom deze het op haar voorzien heeft.

Redelijk goede film. Het heeft veel weg van de film 'Groundhog Day', maar dan is deze meer gericht op het thriller/mystery apseect. Het is een redelijk goed, leuk verhaal dat redelijk goed is uitgewerkt. Lekker tempo, op een gegeven moment mss zelfs iets te snel.. Ze houden het mysterie vrij goed vast. Je zit je vaak af te vragen is het nou die of die? en steeds weet de film je op dat vlak te verrassen. Alleen jammer dat je na het einde van de film met een paar vragen blijft zitten

IMDB 6.5/10
Ik 6.5/10 (twijfel om een 7- te geven)
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  dinsdag 23 januari 2018 @ 16:23:47 #64
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_176696389
Thor: Ragnarok (imdb)

MV5BMjMyNDkzMzI1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwODcxODg5MjI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg


Mijn waardering: 6,3
IMDB: 8,1

Het is niet saai, maar het is ook gewoon een matige film omdat ze hebben gepoogd de film wat meer grappig te maken (volgens mij hebben ze teveel Deadpool gekeken). Eigenlijk doet de komediepoging afbreuk aan het scenario, de superhelden en het script. Wel jammer.

p.s. Hij staat inmiddels in HD op 123movieshub.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  Moderator dinsdag 23 januari 2018 @ 16:52:30 #65
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_176696983
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 16:23 schreef govie het volgende:
Thor: Ragnarok (imdb)

[ afbeelding ]

Mijn waardering: 6,3
IMDB: 8,1

Het is niet saai, maar het is ook gewoon een matige film omdat ze hebben gepoogd de film wat meer grappig te maken (volgens mij hebben ze teveel Deadpool gekeken). Eigenlijk doet de komediepoging afbreuk aan het scenario, de superhelden en het script. Wel jammer.

p.s. Hij staat inmiddels in HD op 123movieshub.
Ik denk dat het ook wel scheelt dat je 'm niet op een groot doek met lekker geluid hebt gekeken.

Ik vond het niet zo serieuze juist heel fijn voor deze film en het heeft daarom een heel andere vibe dan de andere Marvelfilms. De tijd vloog voorbij en het was allemaal erg vermakelijk.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 17:24:16 #66
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_176697511
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 16:52 schreef Mike het volgende:

[..]

Ik denk dat het ook wel scheelt dat je 'm niet op een groot doek met lekker geluid hebt gekeken.

Ik vond het niet zo serieuze juist heel fijn voor deze film en het heeft daarom een heel andere vibe dan de andere Marvelfilms. De tijd vloog voorbij en het was allemaal erg vermakelijk.
Dat is leuk voor je, maar de karakters van thor, hulk en die mokkel zijn natuurlijk wel hierdoor beinvloed. Ik vind dat jammer voor bijvoorbeeld beide andere superhelden die in de film voorkomen.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  dinsdag 23 januari 2018 @ 17:28:30 #67
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_176697589
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 16:23 schreef govie het volgende:
Thor: Ragnarok (imdb)

[ afbeelding ]


Mijn waardering: 6,3
IMDB: 8,1

Het is niet saai, maar het is ook gewoon een matige film omdat ze hebben gepoogd de film wat meer grappig te maken (volgens mij hebben ze teveel Deadpool gekeken). Eigenlijk doet de komediepoging afbreuk aan het scenario, de superhelden en het script. Wel jammer.

p.s. Hij staat inmiddels in HD op 123movieshub.
Het leunt veelal op hetzelfde soort humor als What we do in the Shadows. Het werkt wel, maar geeft verder ook niet zoveel te doen. Grootste verrassing vond ik de Cameo's van enkele bekende acteurs tijdens een toneelstuk overigens.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  dinsdag 23 januari 2018 @ 20:19:12 #68
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176702206
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) - IMDb

Eindelijk, na een periode van grote drukte, de tijd gevonden om deze nog in de bios te zien. Helaas in 3D, want dat doet het voor mij gewoon niet. Niettemin weer lekker genoten. Fijn dat er minder re-hash in zat dan in The Force Awakens.

Paar issues had ik er wel mee (
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en de deus ex machina was weer volop aanwezig.

Niettemin erg fijn. Daisy Ridley blijft wat mij betreft een gouden greep, John Boyega, Oscar Isaac en Adam Driver doen het ook goed. Mark Hamill had ook meer lagen om mee te stoeien.

IMDb: 7.5
V.: 8
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176708918
The Battleship Island (2017)

Alternatieve titels: Gun-ham-do | Goonhamdo | Gunhamdo

The-Battleship-Island.jpg

Zuid-Korea
Drama / Thriller
132 minuten

geregisseerd door Seung-wan Ryoo
met Jung-min Hwang, Joong-ki Song en Soo-an Kim

Tijdens de Japanse bezetting pogen zo'n 400 Koreanen, die op Hashima Island (ook Battleship Island genoemd) tot mijnarbeid gedwongen worden, te ontsnappen. Lee Kang-Ok is kapelmeester bij het Kyungsung Hotel. Hij besluit naar Japan te gaan om zijn dochter te beschermen, maar wordt naar de mijn gestuurd. Choi Chil-Sung is de beste strijder in Kyungsung. Hij zorgt voor problemen op Battleship Island, maar draagt anderen een warm hart toe. Park Moo-Young behoort tot de Koreaanse Onafhankelijkheidsbeweging en sluipt naar de mijn om een lid van zijn groep te redden.

Het is een lange zit, maar wel de moeite waard, voor een keer. Het eerste uur bouwt goed op. Een fijn tempo...Je krijgt het idee dat het wel eens een epische film kan worden.. Het is een interessant verhaal maar de uitwerking is helaas wat minder.
Na dat eerste uur zakt het een half uur lang in elkaar. tempo eruit, lange dialogen, weinig actie. Daarna heb je ongeveer 3 kwartier een apotheose. Volop actie, drama, heldenacties, een epische sfeer. Van de ontberingen in de mijn hadden ze misschien iets meer mogen laten zien. En iets minder planning en bespreking van de ontsnapping maar meer van de ontsnapping zelf. Het kleine meisje, dochtertje van Lee Kang-Ok; acteert vrij goed tov de andere hoofrolspelers en weet vrij goed medeleven op te wekken ...
.

IMDB 7.1/10
Ik 7-/10

[ Bericht 3% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 24-01-2018 01:02:01 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_176708952
It follows

Ik had deze film voor 't eerst en tot net voor 't laatst in 2015 in de bios gezien, toen 't nog maar net uit was. Het had geweldige reviews en de ervaring was leuk, maar ik vond de film toen wel een klein beetje tegenvallen (ook al vond ik 't wel een goede film, op zich).

Ik heb 'm nu nog een keer gekeken en er was geen enkele verrassing voor mij. Alleen bepaalde scenes (zoals de laatste) kon ik nog een keer bekijken. Wel kon ik (nadat ze zeg maar met de auto begonnen te rijden) makkelijk de film blijven volgen, ik liet me gewoon meevoeren.
Ergens vond ik 't tempo wel goed. Het was niet te gehaast en de scenes vond ik rustig uitgebouwd. Tussen de scenes waren de grootste jumps.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vond 't wel vermakelijk, ik zou 'm niet snel nog een keer kijken denk ik.

Ik geef hem een 7
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_176712407
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 16:23 schreef govie het volgende:
Thor: Ragnarok (imdb)

[ afbeelding ]

Mijn waardering: 6,3
IMDB: 8,1

Het is niet saai, maar het is ook gewoon een matige film omdat ze hebben gepoogd de film wat meer grappig te maken (volgens mij hebben ze teveel Deadpool gekeken). Eigenlijk doet de komediepoging afbreuk aan het scenario, de superhelden en het script. Wel jammer.

p.s. Hij staat inmiddels in HD op 123movieshub.
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 16:52 schreef Mike het volgende:

[..]

Ik denk dat het ook wel scheelt dat je 'm niet op een groot doek met lekker geluid hebt gekeken.

Ik vond het niet zo serieuze juist heel fijn voor deze film en het heeft daarom een heel andere vibe dan de andere Marvelfilms. De tijd vloog voorbij en het was allemaal erg vermakelijk.
Gasten.. :')

Het is vooral de vibe van Guardians of the Galaxy. Ook niet heel serieus, maar vermakelijk om te kijken. Met al die rare wezens en verschillende planeten is het juist leuk gedaan naar mijn mening.

Mijn mening:

Plot is uiteraard voorspelbaar. De dynamiek tussen Bruce en Thor is erg leuk gedaan. Gewoon een simpele film die vermakelijk is.Zitten een paar leuke easter eggs in, moet je wel opletten en Marvell fan zijn wil je het zien.

7.0
  woensdag 24 januari 2018 @ 12:53:42 #72
203635 Ugjerke
God of tits and wine
pi_176714994
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:27 schreef FUUUU het volgende:
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

A mother personally challenges the local authorities to solve her daughter's murder when they fail to catch the culprit.

Een prima film met goed acteer werk van oa Woody Harrelson en Frances McDormand. Grootste verrassing is echter Sam Rockwell die zijn rol ook prima neerzet (en een kleine rol voor Peter Dinklage).
De film bevat naast drama ook een goede dosis humor waardoor de balans goed behouden blijft.
Er zitten echter wel een aantal relatief grote plotholes in het verhaal (nodig op het verhaal voort te zetten in de gewenste richting). Deze stoorde echter niet dankzij het onderhoudende verhaal maar zij wel opmerkelijk als je na de film nog eens nadenkt.
Verder is het een film die je niet perse in de bioscoop hoeft te zien maar zeker niet moet overslaan als hij op blu-ray e.d. Te krijgen is.

Imdb: 8.3
Mijn cijfer: 7.5
Ik zou vanwege het geweldige acteerwerk van Rockwell en McDormand mensen juist aanraden pm de film niet thuis, maar in de bios te kijken. Dan komt elke trillende wenkbrauw en samenstellende rimpel veel beter over. Daar gaan mensen thuis overheen kijken en dan wordt het al snel minder gewaardeerd ben ik bang.
Op maandag 29 april 2013 16:56 schreef Moira. het volgende:
Ug, je bent af en toe een (leuke) mafkees, maar ook een wijs man.
  woensdag 24 januari 2018 @ 13:00:53 #73
203635 Ugjerke
God of tits and wine
pi_176715159
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:30 schreef SaintOfKillers het volgende:
Lady Bird

De best gereviewde film ooit op Rotten Tomatoes, bedolven onder lovende kritieken voor de regie en het acteerwerk en dit weekend dus ook nog wat Golden Globes gewonnen.

En dan krijg je een sympathieke, maar ook dertien-in-een-dozijn indie filmpje zoals er zo ontzettend veel zijn. Acteerwerk is okay, maar nu ook weer niet om van achterover te vallen. Saoirse Ronan is één van mijn favoriete jongere actrices, maar die hoeft hier echt geen oscar voor te winnen en regie/script zijn al helemaal niet bijzonder. Coming of age 101: moeder en dochter liggen elkaar niet, dus hoppa.... conflictje, leermomentje en mijmerende indie song eroverheen. Soms ben ik het niet eens met het lof voor een film, maar begrijp ik wel wat anderen er in zien. Deze film is gewoon ontzettend niet-speciaal. Bizar, zal wel aan mij liggen veronderstel ik.

Voor de rest begrijp ik sowieso niet veel van de awards dit seizoen. Three Billboards vond ik geweldig, maar Dunkirk (waarbij ik alleen maar "was dat alles?" kon denken toe hij voorbij was), Get Out (het lekker tussendoortje dat iedereen aan de andere kant van de oceaan plots een geniale analyse van raciale verschillen vindt) en deze film.... komt allemaal nogal armoedig over. Hopelijk is The Shape of Water nog wat.
Waar heb je Lady Bird gezien? De Pathé heeft 'em in april pas.
Op maandag 29 april 2013 16:56 schreef Moira. het volgende:
Ug, je bent af en toe een (leuke) mafkees, maar ook een wijs man.
  woensdag 24 januari 2018 @ 15:35:48 #74
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_176718034
quote:
1s.gif Op woensdag 24 januari 2018 13:00 schreef Ugjerke het volgende:

[..]

Waar heb je Lady Bird gezien? De Pathé heeft 'em in april pas.
On the interwebz.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Moderator woensdag 24 januari 2018 @ 15:39:28 #75
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176718092
Inglorious Bastards

inglourious-basterds-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg?k=4f06543ec0

Leuke tarantino film, met leuke dialogen, mooi gefilmd en humor. Toch deed het mij niet heel veel alle karakters zijn vrij plastic, en ik snap dat dat de bedoeling is maar dat heb ik wel eens beter gezien. Kortom degelijke wegkijk film maar voor mij niet meer dan dat.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')