Je krijgt een wat andere soep, maar de prei, knolselderij en katenspek zullen dominant blijven.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 12:20 schreef govie het volgende:
[..]
Hoe kan dit nou weinig uitmaken. De smaak is toch totaal anders?
Welke zou jij pakken? kip, rund of kruiden?quote:Op vrijdag 12 januari 2018 12:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je krijgt een wat andere soep, maar de prei en katenspek zullen dominant blijven.
Degene die bij de hand heb, rund of kip. Kruiden bouillon vind ik nietsquote:Op vrijdag 12 januari 2018 12:25 schreef govie het volgende:
[..]
Welke zou jij pakken? kip, rund of kruiden?
Thanks, dan ga ik voor de kips.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 12:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Degene die bij de hand heb, rund of kip. Kruiden bouillon vind ik niets
Visbouillon zou ik niet gebruiken trouwens, dat smaakt hierbij nietquote:
Nog 20 minuutjes en klaar is klara. Het recept had niet zo'n hoge beoordelingen maar ik ben wel benieuwd, dus ik had het toch gemaakt. Daarnaast is prei 2voor1 bij appiehappie en een knolselderie kost minder dan een euro, opzich is goedkoop en daarom interessant om te kijken of het wat is of niet.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 12:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Visbouillon zou ik niet gebruiken trouwens, dat smaakt hierbij niet
Past prima.quote:Op donderdag 18 januari 2018 13:23 schreef govie het volgende:
Hallo pietje!
Ik ga morgen linzensoep voor de eerste keer maken. Past daarin als toevoeging gehaktballetjes van rundersaucijs? Ik vind een vlees-iets in soep lekker, of moet ik ander vlees toevoegen?
Jazeker. Altijd met zo weinig mogelijk lucht erbij natuurlijk, of vacuüm.quote:Op zaterdag 27 januari 2018 14:32 schreef Quantic het volgende:
Hoi allen, ik heb zojuist 7 prachtig grote en verse pijlstaartinktvissen weten te bemachtigen. Echter is het net te veel voor het diner zelf, kan ik er bijv. 2 zonder problemen invriezen?
Verse worden in NL niet aangevoerd. Is zeer waarschijnlijk ontdooide diepvries. Je zou ze kort kunnen pocheren voorzet invriezenquote:Op zaterdag 27 januari 2018 14:32 schreef Quantic het volgende:
Hoi allen, ik heb zojuist 7 prachtig grote en verse pijlstaartinktvissen weten te bemachtigen. Echter is het net te veel voor het diner zelf, kan ik er bijv. 2 zonder problemen invriezen?
Ik zou ze gewoon allemaal bereiden en dan maar zien. Ingevroren dingen blijven meestal precies dat: ingevroren. Voor eeuwig. Misschien 2 voor een soepje, bouillon of iets.quote:Op zaterdag 27 januari 2018 14:32 schreef Quantic het volgende:
Hoi allen, ik heb zojuist 7 prachtig grote en verse pijlstaartinktvissen weten te bemachtigen. Echter is het net te veel voor het diner zelf, kan ik er bijv. 2 zonder problemen invriezen?
Dit dus, als mensen het lekker vinden komt het sowieso wel op, als ik goede pijlstaart krijg eet ik ook het liefst wat meer, heb je niet dagelijks op het menu.quote:Op zaterdag 27 januari 2018 15:05 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ik zou ze gewoon allemaal bereiden en dan maar zien. Ingevroren dingen blijven meestal precies dat: ingevroren. Voor eeuwig. Misschien 2 voor een soepje, bouillon of iets.
We zijn het overal met elkaar eens Piet. Is toch de leeftijd denk ik. Bezadigde oude Lullen zijn we.quote:Op zaterdag 27 januari 2018 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dit dus, als mensen het lekker vinden komt het sowieso wel op, als ik goede pijlstaart krijg eet ik ook het liefst wat meer, heb je niet dagelijks op het menu.
Hoe ga je ze klaarmaken trouwens?quote:Op zaterdag 27 januari 2018 14:32 schreef Quantic het volgende:
Hoi allen, ik heb zojuist 7 prachtig grote en verse pijlstaartinktvissen weten te bemachtigen. Echter is het net te veel voor het diner zelf, kan ik er bijv. 2 zonder problemen invriezen?
Vulling gemaakt van, sjalot, ui, knoflook, peterselie, pancetta en wat panko. Dit kort aangebakken en de inktvisjes gevuld.quote:Op zaterdag 27 januari 2018 18:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe ga je ze klaarmaken trouwens?
Tsja. Amandelen geven wat stevige smaak aan de soep dienpast bij de kruidige pastinaak.quote:Op maandag 29 januari 2018 12:07 schreef govie het volgende:
De pastinaak is bij de lidl in de aanbieding 40% korting ofzoiets en heb dit recept van 24 kitchen gevonden voor pastinaaksoep (5 uit 5 beoordeling). Stel nou dat ik de amandelen weglaat, welk type budgetvlees of "budgetbyte" kan ik toevoegen aan pastinaaksoep zonder de soep te verwoesten? (ik hou niet van eentonige soep, behalve dan knoflook en padosoep)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |