abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  KLB - Beste topicstarter 2018 zondag 31 december 2017 @ 01:31:03 #1
428460 Werkman
pi_176178120
registreer om deze reclame te verbergen
Dit jaar besloot die ouwe om dit jaar geen kerstdiner te organiseren. (Zoals twee jaar terug verpest door mijn broer KLB / Broer verkloot kerstdiner voor kringlooppersoneel... )
Nee, dit keer besloot ie een ’’oudejaarsborrel’’ te houden. In principe dezelfde opzet, alleen niet voor de kerst maar vandaag op de avond van 29 december, de laatste werkdag van de kringloop want met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gooit die ouwe de tent dicht om iedereen de gelegenheid te geven oud en nieuw in familieverband te vieren.

Deze verandering in datum had ook te maken met de verjaardag van mijn moeder en het feit dat zij en die ouwe dan ook precies 50 jaar getrouwd zijn! Ja, verjaardag en trouwdag in één dus!
Dus behalve het voltallige kringloop-personeel was ook de hele bubs kinderen en andere familie aanwezig.
Koste nog moeite werden gespaard, de winkel ging vroeger dicht, de koopwaar en verkoopstallingen werden opzij gepleurd en er werden lange rijen tafels neer gezet in de bovenzaal van de kringloopwinkel.
Peperdure catering met hapjes en drankjes, bier en ingehuurde muzikanten (normaliter moeten we het met de stereo en een stapel Cd's doen)
De kerstboom stond nog in vol ornaat en stond aan het einde van de tafel met daar de ereplaatsen voor het bruidspaar en de jarige job.
Er stond een hoop op het programma, waaronder ook iets met gedichten.
Personeel, kinderen en andere gasten mochten een gedicht voor elkaar, maar ook voor het bruidspaar onder de boom leggen, hiervan werden er dan een paar geselecteerd en voor gelezen.
Daarover later meer...

Nu was er voorgaande jaren echter een beetje gezeik geweest over de verspilling van eten…
Het is natuurlijk een sociale werkplek en er werken nogal wat asielzoekers en boomknuffellaars.
Nu heb je daar gewoonlijk niet al te veel last van, maar er onder deze groep waren er een paar die moeilijk deden over het feit dat de overblijfselen van de vorige schranspartijen lukraak in de restcontainer werd gesodemieterd. Je weet wel...Derde wereld annex welvaartsgelul..moeilijk doen..blablabla..
Afijn! Om het voor iedereen leuk en acceptabel te houden heeft die ouwe aan die paar geitenwollen sokken beloofd om er voor te zorgen dat wat overbleef niet verspild zou worden!
Krelis kwam namelijk ook met de tractor en de aanhanger en besloten was om de resten maar aan hem mee te geven als veevoer voor de varkens...weinig elegant, maar inderdaad geen verspilling, daar waren ze het dan gelukkig over eens, probleem opgelost!

Terwijl iedereen zich het zweet tussen de bilnaad werkte om het grote feest mogelijk te maken ging dit alles langs mijn broer heen...die had zijn eigen plannen.
Mijn broer had namelijk een oogje op Marietje, Marietje was een lekker jong ding van laat in de twintig. Zij was sinds kort in de kringloop komen werken achter de kassa.
Zij en die lamlul hadden elkaar echter al veel eerder leren kennen, mijn broer en Marietje hadden een paar jaar geleden namelijk iets gehad…
Zoals ik al eens eerder gezegd heb, mijn broer is niet geheel onaantrekkelijk voor vrouwen.
Alleen als ze hem langer leren kennen als de klapmongool dat ie is gaan ze weg, zoals iedereen trouwens. Zo ook Marietje, ze was aardig en vriendelijk, maar daar kon ie het mee doen.
Het antwoord op zijn herhaalde vraag om een dat werd steevast beantwoord met ’’nee’’

Maar daar nam mijn broer geen genoegen mee! Hij had het plan opgevat om speciaal voor Marietje een gedicht te schrijven! Deze zou hij dan in een rode geparfumeerde envelop onder de kerstboom leggen met haar naam er op, de bedoeling was dan dat zij die zou pakken om te lezen.
Ijverig als een gladiool zat die lamlul als Jules deelder te pennen in het kantoor van die ouwe...hij had zijn gedicht klaar en likte net de envelop dicht..hij wilde net de naam van Marietje er op schrijven toen ie gestoord werd door die ouwe ’’KOM JE OOK NOG HELPEN LAMLUL !!!’’
Terwijl ie mijn broer bij de kraag greep en meesleurde de winkelruimte in.
De envelop werd even later echter gevonden door mijn zus, die hem op het bureau zag liggen en zo attent was om hem voor mijn broer onder de kerstboom te leggen…

De avond was aangebroken! De hele tent zat vol met circa 80 personen en iedereen had het gezellig en had zich vol gevreten, men liet zich het wijn en bier goed smaken en het moment was bijna aangebroken om te toasten voor het bruidspaar en te zingen en te speechen, ook de hiep hiep hoera voor mijn moeder mocht niet ontbreken.
Mijn broer had in het bijzonder van het bier genoten...zo zat als een tor zat ie naast Marietje haar kapot te vervelen met gezeik en onverstaanbaar dronkemansgelal.
Het werd op een gegeven moment zo erg dat ie op begon te vallen en hier besloot mijn zus in te grijpen, ze was met een paar meiden bezig de tafel af te ruimen en het was aan mijn broer om de zak met etensresten bij Krelis achter op de aanhanger van de tractor te gooien, wat ie dan ook deed.
Echter , op het moment dat ie met de levensgrote containerzak weg wilde lopen, riep die ouwe net iedereen weer naar de tafel toe! Met zijn bezopen kop gooide ie haastig de containerzak met etensresten uit het raam waaronder de aanhanger van Krelis stond op de parkeerplaats.

Er was getoast, eer was gelukgewenst en die ouwe had gespeecht en eht personeel bedankt voor de moeite het afgelopen jaar.
Het was nu tijd om de gedichten te lezen. Gedicht na gedicht werd onder de boom vandaan gepakt, voorgelezen voor diegene voor wie het bedoeld was.
Eerst personeelsleden voor elkaar, met humor, plezier en complimenten voor elkaar, en daarna voor het bruidspaar. Gedicht na gedicht van de kinderen volgde, ook mijn gekonkel werd met plezier ontvangen...

Mijn moeder zou uiteindelijk het laatste gedicht pakken en zelf voorlezen...uitgerekend pakte ze een rode envelop waarop stond ’’VOOR MA’’ echter, dit was het gedicht van mijn broer voor Marietje geschreven had! Omdat hij echter door die ouwe ruw werd onderbroken was ie niet verder gekomen met het schrijven van haar naam dan de eerste twee letters...’’Ma’’
Mijn moeder snikte nog van geluk van die avond en begon hard op te lezen…

’’Lieverd, met heimwee denk ik terug aan die tijden van weleer, dat ik me bij jou geborgen en veilig voelde keer op keer, je lieve zorgen, zonder gedachten aan morgen…
Jij was er altijd voor mij, en je maakte mij toen erg blij..
Je hield me vast als ik je nodig had, met je warme lijf en je liefde, tintelend vond ik dat…
Ik denk nog met weemoed aan die tijd, en die ben ik jammer genoeg kwijt.
Ik kreeg van jouw lijf nooit genoeg, en zeg nou zelf, jij was het ook die hetzelfde van mij vroeg.
Want ook al weet niemand het ondanks alle schijn, je weet dat je altijd de mijne zal zijn.
Herinner je nog onze wandelingen hand en hand, en onze vrijpartijen op het strand.
Oh, schat, kreeg ik 'm maar eenmaal terug die dag, dat ik tussen je zachte enorme borsten lag...’'

Getekend: je lieve Rick''

(Mijn broers naam, de enige die daar zo heet. Plus onmiskenbaar zijn handschrift. Dus geen misverstand over de afzender mogelijk)

Na het voorlezen hiervan bleef mijn moeders bek open hangen, net als van ieder ander die had staan luisteren...die ouwe stikte de moord in een stuk cake en mijn moeder viel verdoofd achterover in haar stoel..
Ondertussen kwamen er een Ethiopische asielzoeker en een geitenwollen trut van streek de winkel binnen alwaar ze tierden en brulden dat ze onder de voedselresten zaten, ze stonden buiten een sigaretje te roken naast de tractor van Krelis…Pal onder het raam… De Ethiopiër was buiten zichzelf van woede en de geitenwollen trut vroeg of dit het nieuwe beleid was om verspilling tegen te gaan.
Die ouwe hoorde het echter niet meer...hij was te druk om met één hand de luchtpijp van mijn broer dicht te knijpen en met de andere om de hersens van mijn broer in te slaan met het miniatuur kerststalletje wat naast de kerstboom stond…

Klacht: Wederom waren ook de kerstpakketten dit jaar weer verkeerd verzonden, een dakloze die wel eens komt vegen op het terrein van de kringloop en die net een nieuwe kartonnen doos van de gemeente had gekregen kreeg het pakket wat bedoeld was voor een pas getrouwd stel, een theeservies met een kaart ’’Veel geluk in het nieuwe huis’’

En een schizo die stemmen hoort en die in een psychiatrische kliniek zit en af en toe komt helpen als ie met verlof is kreeg een pakket voor een medewerker die zend-amateur was, namelijk een koptelefoon met de tekst ’’Dat je dit jaar nog veel en beter van je vrienden mag horen!’’

Beste wensen iedereen! :7
pi_176178154
niet gelezen
pi_176178289
DM gehad. Snel lezen :)
pi_176178315
registreer om deze reclame te verbergen
Geen DM en toch als eerste gelezen _O_
Op donderdag 5 april 2018 18:50 schreef Le_Professeur het volgende:
Haha CK rare imbeciel
pi_176178338
WERKMAN!!!!!! *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ :B :B :B :B :B :B :B :B B:)B B:)B B:)B B:)B

Straks ff lezen !!
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 01:38:27 #6
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_176178404
Damn dit ga ik straks even lezen.
pi_176178468
registreer om deze reclame te verbergen
DM gehad, straks ff lezen.
"Er moet geneukt worden en bier gezopen worden, maar er wordt toch niet geneukt dus moet er meer bier gedronken worden!"
pi_176178532
Beste wensen Werkman. Ook voor je familie* en de mensen in de kringloopwinkel :)

*Met uitzondering van je broer :r
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 01:43:36 #9
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_176178539
DM gehad, zo even lezen _O_
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
pi_176178579
Ik ga dit niet lezen op dit tijdstip.

Morgen op de wc.
  zondag 31 december 2017 @ 01:45:43 #11
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176178597
:D Mooi verhaal weer!
DM gehad uiteraard.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 01:46:12 #12
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_176178618
Geweldig topic _O_
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
pi_176178661
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:31 schreef Werkman het volgende:
Dit jaar besloot die ouwe om dit jaar geen kerstdiner te organiseren. (Zoals twee jaar terug verpest door mijn broer KLB / Broer verkloot kerstdiner voor kringlooppersoneel... )
Nee, dit keer besloot ie een ’’oudejaarsborrel’’ te houden. In principe dezelfde opzet, alleen niet voor de kerst maar vandaag op de avond van 29 december, de laatste werkdag van de kringloop want met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gooit die ouwe de tent dicht om iedereen de gelegenheid te geven oud en nieuw in familieverband te vieren.

Deze verandering in datum had ook te maken met de verjaardag van mijn moeder en het feit dat zij en die ouwe dan ook precies 50 jaar getrouwd zijn! Ja, verjaardag en trouwdag in één dus!
Dus behalve het voltallige kringloop-personeel was ook de hele bubs kinderen en andere familie aanwezig.
Koste nog moeite werden gespaard, de winkel ging vroeger dicht, de koopwaar en verkoopstallingen werden opzij gepleurd en er werden lange rijen tafels neer gezet in de bovenzaal van de kringloopwinkel.
Peperdure catering met hapjes en drankjes, bier en ingehuurde muzikanten (normaliter moeten we het met de stereo en een stapel Cd's doen)
De kerstboom stond nog in vol ornaat en stond aan het einde van de tafel met daar de ereplaatsen voor het bruidspaar en de jarige job.
Er stond een hoop op het programma, waaronder ook iets met gedichten.
Personeel, kinderen en andere gasten mochten een gedicht voor elkaar, maar ook voor het bruidspaar onder de boom leggen, hiervan werden er dan een paar geselecteerd en voor gelezen.
Daarover later meer...

Nu was er voorgaande jaren echter een beetje gezeik geweest over de verspilling van eten…
Het is natuurlijk een sociale werkplek en er werken nogal wat asielzoekers en boomknuffellaars.
Nu heb je daar gewoonlijk niet al te veel last van, maar er onder deze groep waren er een paar die moeilijk deden over het feit dat de overblijfselen van de vorige schranspartijen lukraak in de restcontainer werd gesodemieterd. Je weet wel...Derde wereld annex welvaartsgelul..moeilijk doen..blablabla..
Afijn! Om het voor iedereen leuk en acceptabel te houden heeft die ouwe aan die paar geitenwollen sokken beloofd om er voor te zorgen dat wat overbleef niet verspild zou worden!
Krelis kwam namelijk ook met de tractor en de aanhanger en besloten was om de resten maar aan hem mee te geven als veevoer voor de varkens...weinig elegant, maar inderdaad geen verspilling, daar waren ze het dan gelukkig over eens, probleem opgelost!

Terwijl iedereen zich het zweet tussen de bilnaad werkte om het grote feest mogelijk te maken ging dit alles langs mijn broer heen...die had zijn eigen plannen.
Mijn broer had namelijk een oogje op Marietje, Marietje was een lekker jong ding van laat in de twintig. Zij was sinds kort in de kringloop komen werken achter de kassa.
Zij en die lamlul hadden elkaar echter al veel eerder leren kennen, mijn broer en Marietje hadden een paar jaar geleden namelijk iets gehad…
Zoals ik al eens eerder gezegd heb, mijn broer is niet geheel onaantrekkelijk voor vrouwen.
Alleen als ze hem langer leren kennen als de klapmongool dat ie is gaan ze weg, zoals iedereen trouwens. Zo ook Marietje, ze was aardig en vriendelijk, maar daar kon ie het mee doen.
Het antwoord op zijn herhaalde vraag om een dat werd steevast beantwoord met ’’nee’’

Maar daar nam mijn broer geen genoegen mee! Hij had het plan opgevat om speciaal voor Marietje een gedicht te schrijven! Deze zou hij dan in een rode geparfumeerde envelop onder de kerstboom leggen met haar naam er op, de bedoeling was dan dat zij die zou pakken om te lezen.
Ijverig als een gladiool zat die lamlul als Jules deelder te pennen in het kantoor van die ouwe...hij had zijn gedicht klaar en likte net de envelop dicht..hij wilde net de naam van Marietje er op schrijven toen ie gestoord werd door die ouwe ’’KOM JE OOK NOG HELPEN LAMLUL !!!’’
Terwijl ie mijn broer bij de kraag greep en meesleurde de winkelruimte in.
De envelop werd even later echter gevonden door mijn zus, die hem op het bureau zag liggen en zo attent was om hem voor mijn broer onder de kerstboom te leggen…

De avond was aangebroken! De hele tent zat vol met circa 80 personen en iedereen had het gezellig en had zich vol gevreten, men liet zich het wijn en bier goed smaken en het moment was bijna aangebroken om te toasten voor het bruidspaar en te zingen en te speechen, ook de hiep hiep hoera voor mijn moeder mocht niet ontbreken.
Mijn broer had in het bijzonder van het bier genoten...zo zat als een tor zat ie naast Marietje haar kapot te vervelen met gezeik en onverstaanbaar dronkemansgelal.
Het werd op een gegeven moment zo erg dat ie op begon te vallen en hier besloot mijn zus in te grijpen, ze was met een paar meiden bezig de tafel af te ruimen en het was aan mijn broer om de zak met etensresten bij Krelis achter op de aanhanger van de tractor te gooien, wat ie dan ook deed.
Echter , op het moment dat ie met de levensgrote containerzak weg wilde lopen, riep die ouwe net iedereen weer naar de tafel toe! Met zijn bezopen kop gooide ie haastig de containerzak met etensresten uit het raam waaronder de aanhanger van Krelis stond op de parkeerplaats.

Er was getoast, eer was gelukgewenst en die ouwe had gespeecht en eht personeel bedankt voor de moeite het afgelopen jaar.
Het was nu tijd om de gedichten te lezen. Gedicht na gedicht werd onder de boom vandaan gepakt, voorgelezen voor diegene voor wie het bedoeld was.
Eerst personeelsleden voor elkaar, met humor, plezier en complimenten voor elkaar, en daarna voor het bruidspaar. Gedicht na gedicht van de kinderen volgde, ook mijn gekonkel werd met plezier ontvangen...

Mijn moeder zou uiteindelijk het laatste gedicht pakken en zelf voorlezen...uitgerekend pakte ze een rode envelop waarop stond ’’VOOR MA’’ echter, dit was het gedicht van mijn broer voor Marietje geschreven had! Omdat hij echter door die ouwe ruw werd onderbroken was ie niet verder gekomen met het schrijven van haar naam dan de eerste twee letters...’’Ma’’
Mijn moeder snikte nog van geluk van die avond en begon hard op te lezen…

’’Lieverd, met heimwee denk ik terug aan die tijden van weleer, dat ik me bij jou geborgen en veilig voelde keer op keer, je lieve zorgen, zonder gedachten aan morgen…
Jij was er altijd voor mij, en je maakte mij toen erg blij..
Je hield me vast als ik je nodig had, met je warme lijf en je liefde, tintelend vond ik dat…
Ik denk nog met weemoed aan die tijd, en die ben ik jammer genoeg kwijt.
Ik kreeg van jouw lijf nooit genoeg, en zeg nou zelf, jij was het ook die hetzelfde van mij vroeg.
Want ook al weet niemand het ondanks alle schijn, je weet dat je altijd de mijne zal zijn.
Herinner je nog onze wandelingen hand en hand, en onze vrijpartijen op het strand.
Oh, schat, kreeg ik 'm maar eenmaal terug die dag, dat ik tussen je zachte enorme borsten lag...’'

Getekend: je lieve Rick''

(Mijn broers naam, de enige die daar zo heet. Plus onmiskenbaar zijn handschrift. Dus geen misverstand over de afzender mogelijk)

Na het voorlezen hiervan bleef mijn moeders bek open hangen, net als van ieder ander die had staan luisteren...die ouwe stikte de moord in een stuk cake en mijn moeder viel verdoofd achterover in haar stoel..
Ondertussen kwamen er een Ethiopische asielzoeker en een geitenwollen trut van streek de winkel binnen alwaar ze tierden en brulden dat ze onder de voedselresten zaten, ze stonden buiten een sigaretje te roken naast de tractor van Krelis…Pal onder het raam… De Ethiopiër was buiten zichzelf van woede en de geitenwollen trut vroeg of dit het nieuwe beleid was om verspilling tegen te gaan.
Die ouwe hoorde het echter niet meer...hij was te druk om met één hand de luchtpijp van mijn broer dicht te knijpen en met de andere om de hersens van mijn broer in te slaan met het miniatuur kerststalletje wat naast de kerstboom stond…

Klacht: Wederom waren ook de kerstpakketten dit jaar weer verkeerd verzonden, een dakloze die wel eens komt vegen op het terrein van de kringloop en die net een nieuwe kartonnen doos van de gemeente had gekregen kreeg het pakket wat bedoeld was voor een pas getrouwd stel, een theeservies met een kaart ’’Veel geluk in het nieuwe huis’’

En een schizo die stemmen hoort en die in een psychiatrische kliniek zit en af en toe komt helpen als ie met verlof is kreeg een pakket voor een medewerker die zend-amateur was, namelijk een koptelefoon met de tekst ’’Dat je dit jaar nog veel en beter van je vrienden mag horen!’’

Beste wensen iedereen! :7
Ja morgen lezen
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_176178738
quote:
10s.gif Op zondag 31 december 2017 01:47 schreef FANN het volgende:

[..]

Ja morgen lezen
De op quoten :')
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 01:52:36 #15
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_176178794
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:50 schreef Geerd het volgende:

[..]

De op quoten :')
Dit :')
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
pi_176178821
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:50 schreef Geerd het volgende:

[..]

De op quoten :')
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:52 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Dit :')
kan mij het schelen :')
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_176178832
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:52 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Dit :')
en dat...........
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_176178841
enzo...........
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 01:56:12 #19
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_176178897
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:53 schreef FANN het volgende:

[..]

[..]

kan mij het schelen :')
Best wel gay van je.
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
pi_176178922
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:53 schreef FANN het volgende:

[..]

[..]

kan mij het schelen :')
Zou je wel keihard doen !!!
pi_176178928
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:56 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Best wel gay van je.
best wel.........
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_176178939
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:57 schreef Geerd het volgende:

[..]

Zou je wel keihard doen !!!
:D

niet nu :(
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_176178960
quote:
10s.gif Op zondag 31 december 2017 01:58 schreef FANN het volgende:

[..]

:D

niet nu :(
DOe maar keer een dm dan ~O> oO/
pi_176178987
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:58 schreef Geerd het volgende:

[..]

DOe maar keer een dm dan ~O> oO/
volgend jaar :+
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_176179008
quote:
14s.gif Op zondag 31 december 2017 01:59 schreef FANN het volgende:

[..]

volgend jaar :+
Ik zie hem wel binnenkomen ;)
  zondag 31 december 2017 @ 02:02:37 #27
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_176179072
Goud.
★★★★★
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 02:06:16 #28
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_176179165
_O_
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_176179391
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:40 schreef greyfacenospace het volgende:
DM gehad, straks ff lezen.
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
pi_176179405
Hoe gaaf ik het ook vind dat je zoveel tekst creëert, ik ga het niet lezen.
"Two guys destroyed your bike with a crowbar and a bat. One of 'em wasn't me."
  KLB - Beste topicstarter 2018 zondag 31 december 2017 @ 02:21:17 #31
428460 Werkman
pi_176179516
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 02:16 schreef Dr.Jan-Itor het volgende:
Hoe gaaf ik het ook vind dat je zoveel tekst creëert, ik ga het niet lezen.
https://www.fluency.nl/
pi_176179669
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:31 schreef Werkman het volgende:
Dit jaar besloot die ouwe om dit jaar geen kerstdiner te organiseren. (Zoals twee jaar terug verpest door mijn broer KLB / Broer verkloot kerstdiner voor kringlooppersoneel... )
Nee, dit keer besloot ie een ’’oudejaarsborrel’’ te houden. In principe dezelfde opzet, alleen niet voor de kerst maar vandaag op de avond van 29 december, de laatste werkdag van de kringloop want met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gooit die ouwe de tent dicht om iedereen de gelegenheid te geven oud en nieuw in familieverband te vieren.

Deze verandering in datum had ook te maken met de verjaardag van mijn moeder en het feit dat zij en die ouwe dan ook precies 50 jaar getrouwd zijn! Ja, verjaardag en trouwdag in één dus!
Dus behalve het voltallige kringloop-personeel was ook de hele bubs kinderen en andere familie aanwezig.
Koste nog moeite werden gespaard, de winkel ging vroeger dicht, de koopwaar en verkoopstallingen werden opzij gepleurd en er werden lange rijen tafels neer gezet in de bovenzaal van de kringloopwinkel.
Peperdure catering met hapjes en drankjes, bier en ingehuurde muzikanten (normaliter moeten we het met de stereo en een stapel Cd's doen)
De kerstboom stond nog in vol ornaat en stond aan het einde van de tafel met daar de ereplaatsen voor het bruidspaar en de jarige job.
Er stond een hoop op het programma, waaronder ook iets met gedichten.
Personeel, kinderen en andere gasten mochten een gedicht voor elkaar, maar ook voor het bruidspaar onder de boom leggen, hiervan werden er dan een paar geselecteerd en voor gelezen.
Daarover later meer...

Nu was er voorgaande jaren echter een beetje gezeik geweest over de verspilling van eten…
Het is natuurlijk een sociale werkplek en er werken nogal wat asielzoekers en boomknuffellaars.
Nu heb je daar gewoonlijk niet al te veel last van, maar er onder deze groep waren er een paar die moeilijk deden over het feit dat de overblijfselen van de vorige schranspartijen lukraak in de restcontainer werd gesodemieterd. Je weet wel...Derde wereld annex welvaartsgelul..moeilijk doen..blablabla..
Afijn! Om het voor iedereen leuk en acceptabel te houden heeft die ouwe aan die paar geitenwollen sokken beloofd om er voor te zorgen dat wat overbleef niet verspild zou worden!
Krelis kwam namelijk ook met de tractor en de aanhanger en besloten was om de resten maar aan hem mee te geven als veevoer voor de varkens...weinig elegant, maar inderdaad geen verspilling, daar waren ze het dan gelukkig over eens, probleem opgelost!

Terwijl iedereen zich het zweet tussen de bilnaad werkte om het grote feest mogelijk te maken ging dit alles langs mijn broer heen...die had zijn eigen plannen.
Mijn broer had namelijk een oogje op Marietje, Marietje was een lekker jong ding van laat in de twintig. Zij was sinds kort in de kringloop komen werken achter de kassa.
Zij en die lamlul hadden elkaar echter al veel eerder leren kennen, mijn broer en Marietje hadden een paar jaar geleden namelijk iets gehad…
Zoals ik al eens eerder gezegd heb, mijn broer is niet geheel onaantrekkelijk voor vrouwen.
Alleen als ze hem langer leren kennen als de klapmongool dat ie is gaan ze weg, zoals iedereen trouwens. Zo ook Marietje, ze was aardig en vriendelijk, maar daar kon ie het mee doen.
Het antwoord op zijn herhaalde vraag om een dat werd steevast beantwoord met ’’nee’’

Maar daar nam mijn broer geen genoegen mee! Hij had het plan opgevat om speciaal voor Marietje een gedicht te schrijven! Deze zou hij dan in een rode geparfumeerde envelop onder de kerstboom leggen met haar naam er op, de bedoeling was dan dat zij die zou pakken om te lezen.
Ijverig als een gladiool zat die lamlul als Jules deelder te pennen in het kantoor van die ouwe...hij had zijn gedicht klaar en likte net de envelop dicht..hij wilde net de naam van Marietje er op schrijven toen ie gestoord werd door die ouwe ’’KOM JE OOK NOG HELPEN LAMLUL !!!’’
Terwijl ie mijn broer bij de kraag greep en meesleurde de winkelruimte in.
De envelop werd even later echter gevonden door mijn zus, die hem op het bureau zag liggen en zo attent was om hem voor mijn broer onder de kerstboom te leggen…

De avond was aangebroken! De hele tent zat vol met circa 80 personen en iedereen had het gezellig en had zich vol gevreten, men liet zich het wijn en bier goed smaken en het moment was bijna aangebroken om te toasten voor het bruidspaar en te zingen en te speechen, ook de hiep hiep hoera voor mijn moeder mocht niet ontbreken.
Mijn broer had in het bijzonder van het bier genoten...zo zat als een tor zat ie naast Marietje haar kapot te vervelen met gezeik en onverstaanbaar dronkemansgelal.
Het werd op een gegeven moment zo erg dat ie op begon te vallen en hier besloot mijn zus in te grijpen, ze was met een paar meiden bezig de tafel af te ruimen en het was aan mijn broer om de zak met etensresten bij Krelis achter op de aanhanger van de tractor te gooien, wat ie dan ook deed.
Echter , op het moment dat ie met de levensgrote containerzak weg wilde lopen, riep die ouwe net iedereen weer naar de tafel toe! Met zijn bezopen kop gooide ie haastig de containerzak met etensresten uit het raam waaronder de aanhanger van Krelis stond op de parkeerplaats.

Er was getoast, eer was gelukgewenst en die ouwe had gespeecht en eht personeel bedankt voor de moeite het afgelopen jaar.
Het was nu tijd om de gedichten te lezen. Gedicht na gedicht werd onder de boom vandaan gepakt, voorgelezen voor diegene voor wie het bedoeld was.
Eerst personeelsleden voor elkaar, met humor, plezier en complimenten voor elkaar, en daarna voor het bruidspaar. Gedicht na gedicht van de kinderen volgde, ook mijn gekonkel werd met plezier ontvangen...

Mijn moeder zou uiteindelijk het laatste gedicht pakken en zelf voorlezen...uitgerekend pakte ze een rode envelop waarop stond ’’VOOR MA’’ echter, dit was het gedicht van mijn broer voor Marietje geschreven had! Omdat hij echter door die ouwe ruw werd onderbroken was ie niet verder gekomen met het schrijven van haar naam dan de eerste twee letters...’’Ma’’
Mijn moeder snikte nog van geluk van die avond en begon hard op te lezen…

’’Lieverd, met heimwee denk ik terug aan die tijden van weleer, dat ik me bij jou geborgen en veilig voelde keer op keer, je lieve zorgen, zonder gedachten aan morgen…
Jij was er altijd voor mij, en je maakte mij toen erg blij..
Je hield me vast als ik je nodig had, met je warme lijf en je liefde, tintelend vond ik dat…
Ik denk nog met weemoed aan die tijd, en die ben ik jammer genoeg kwijt.
Ik kreeg van jouw lijf nooit genoeg, en zeg nou zelf, jij was het ook die hetzelfde van mij vroeg.
Want ook al weet niemand het ondanks alle schijn, je weet dat je altijd de mijne zal zijn.
Herinner je nog onze wandelingen hand en hand, en onze vrijpartijen op het strand.
Oh, schat, kreeg ik 'm maar eenmaal terug die dag, dat ik tussen je zachte enorme borsten lag...’'

Getekend: je lieve Rick''

(Mijn broers naam, de enige die daar zo heet. Plus onmiskenbaar zijn handschrift. Dus geen misverstand over de afzender mogelijk)

Na het voorlezen hiervan bleef mijn moeders bek open hangen, net als van ieder ander die had staan luisteren...die ouwe stikte de moord in een stuk cake en mijn moeder viel verdoofd achterover in haar stoel..
Ondertussen kwamen er een Ethiopische asielzoeker en een geitenwollen trut van streek de winkel binnen alwaar ze tierden en brulden dat ze onder de voedselresten zaten, ze stonden buiten een sigaretje te roken naast de tractor van Krelis…Pal onder het raam… De Ethiopiër was buiten zichzelf van woede en de geitenwollen trut vroeg of dit het nieuwe beleid was om verspilling tegen te gaan.
Die ouwe hoorde het echter niet meer...hij was te druk om met één hand de luchtpijp van mijn broer dicht te knijpen en met de andere om de hersens van mijn broer in te slaan met het miniatuur kerststalletje wat naast de kerstboom stond…

Klacht: Wederom waren ook de kerstpakketten dit jaar weer verkeerd verzonden, een dakloze die wel eens komt vegen op het terrein van de kringloop en die net een nieuwe kartonnen doos van de gemeente had gekregen kreeg het pakket wat bedoeld was voor een pas getrouwd stel, een theeservies met een kaart ’’Veel geluk in het nieuwe huis’’

En een schizo die stemmen hoort en die in een psychiatrische kliniek zit en af en toe komt helpen als ie met verlof is kreeg een pakket voor een medewerker die zend-amateur was, namelijk een koptelefoon met de tekst ’’Dat je dit jaar nog veel en beter van je vrienden mag horen!’’

Beste wensen iedereen! :7
En nu?
pi_176179706
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 02:27 schreef Atak het volgende:

[..]

En nu?
Je rbw halen
pi_176179707
quote:
Ik ga geen site gebruiken die ook naar het Fries vertaald :{
"Two guys destroyed your bike with a crowbar and a bat. One of 'em wasn't me."
pi_176179960
DM gehad
Geen spijt
Verrukkelijk topic
:B _O_ *O*
  zondag 31 december 2017 @ 02:50:54 #36
234076 DjangoReinhardt
Quintete du Hot Club de France
pi_176180016
DM gehad ff lezen
It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)
pi_176180400
Dubbele Dm zelfs ^O^ Rotgelachen
.
pi_176181263
Fantastisch weer! Hulde! :D
pi_176181425
WerkmanGod.

Goed topic. Jammer dat Krelis zo weinig erin voor kwam. Die is meestal niet zo rustig. :9
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
  zondag 31 december 2017 @ 07:55:10 #40
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176181635
Waarom krijg ik geen DM? Godverredomme.
It's muffin time.
pi_176182075
Hij is weer top! :D
  zondag 31 december 2017 @ 09:24:02 #42
471746 Themonk5
Canei beste wijn
pi_176182196
2 DM´s gehad zelfs _O_
Gelezen en genoten.
  zondag 31 december 2017 @ 09:26:36 #43
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_176182219
Ik snap het eigenlijk wel hoor, in het begin moest ik ook even knipperen met mijn ogen maar zo'n DM is toch wel handig want anders doe je al die rotmoeite een TTT te maken zoals werkman en daarmee een kwaliteitsuser te zijn in verre tegenstelling tot alle vogeltjes en wordt je topic gewoon met een brandende pijl er in weggevaren het meer op tot brynhyjld de grootvader der vikingen met het geblakerde hout meezakt tot op de bodem van.

Nee, dan is zo'n DM geen ergenis.

Heb iig zowel het gelinkte oude topic gelezen en deze en het krijgt van mij het officiele BGtje seal of approval.

-Bg.
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  Forum Admin zondag 31 december 2017 @ 09:26:47 #44
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_176182221
Die Marietje toch
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  zondag 31 december 2017 @ 09:28:56 #45
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_176182239
DM gehad en gelezen.

Reactie :

*O* *O* _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ Werkman *O* *O* _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
pi_176182313
quote:
10s.gif Op zondag 31 december 2017 01:47 schreef FANN het volgende:

[..]

Ja morgen lezen
gelezen :+
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  zondag 31 december 2017 @ 09:36:08 #47
461713 Terminuz
Stop feeding me, I am a Troll!
pi_176182334
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:31 schreef Werkman het volgende:
Dit jaar besloot die ouwe om dit jaar geen kerstdiner te organiseren. (Zoals twee jaar terug verpest door mijn broer KLB / Broer verkloot kerstdiner voor kringlooppersoneel... )
Nee, dit keer besloot ie een ’’oudejaarsborrel’’ te houden. In principe dezelfde opzet, alleen niet voor de kerst maar vandaag op de avond van 29 december, de laatste werkdag van de kringloop want met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gooit die ouwe de tent dicht om iedereen de gelegenheid te geven oud en nieuw in familieverband te vieren.

Deze verandering in datum had ook te maken met de verjaardag van mijn moeder en het feit dat zij en die ouwe dan ook precies 50 jaar getrouwd zijn! Ja, verjaardag en trouwdag in één dus!
Dus behalve het voltallige kringloop-personeel was ook de hele bubs kinderen en andere familie aanwezig.
Koste nog moeite werden gespaard, de winkel ging vroeger dicht, de koopwaar en verkoopstallingen werden opzij gepleurd en er werden lange rijen tafels neer gezet in de bovenzaal van de kringloopwinkel.
Peperdure catering met hapjes en drankjes, bier en ingehuurde muzikanten (normaliter moeten we het met de stereo en een stapel Cd's doen)
De kerstboom stond nog in vol ornaat en stond aan het einde van de tafel met daar de ereplaatsen voor het bruidspaar en de jarige job.
Er stond een hoop op het programma, waaronder ook iets met gedichten.
Personeel, kinderen en andere gasten mochten een gedicht voor elkaar, maar ook voor het bruidspaar onder de boom leggen, hiervan werden er dan een paar geselecteerd en voor gelezen.
Daarover later meer...

Nu was er voorgaande jaren echter een beetje gezeik geweest over de verspilling van eten…
Het is natuurlijk een sociale werkplek en er werken nogal wat asielzoekers en boomknuffellaars.
Nu heb je daar gewoonlijk niet al te veel last van, maar er onder deze groep waren er een paar die moeilijk deden over het feit dat de overblijfselen van de vorige schranspartijen lukraak in de restcontainer werd gesodemieterd. Je weet wel...Derde wereld annex welvaartsgelul..moeilijk doen..blablabla..
Afijn! Om het voor iedereen leuk en acceptabel te houden heeft die ouwe aan die paar geitenwollen sokken beloofd om er voor te zorgen dat wat overbleef niet verspild zou worden!
Krelis kwam namelijk ook met de tractor en de aanhanger en besloten was om de resten maar aan hem mee te geven als veevoer voor de varkens...weinig elegant, maar inderdaad geen verspilling, daar waren ze het dan gelukkig over eens, probleem opgelost!

Terwijl iedereen zich het zweet tussen de bilnaad werkte om het grote feest mogelijk te maken ging dit alles langs mijn broer heen...die had zijn eigen plannen.
Mijn broer had namelijk een oogje op Marietje, Marietje was een lekker jong ding van laat in de twintig. Zij was sinds kort in de kringloop komen werken achter de kassa.
Zij en die lamlul hadden elkaar echter al veel eerder leren kennen, mijn broer en Marietje hadden een paar jaar geleden namelijk iets gehad…
Zoals ik al eens eerder gezegd heb, mijn broer is niet geheel onaantrekkelijk voor vrouwen.
Alleen als ze hem langer leren kennen als de klapmongool dat ie is gaan ze weg, zoals iedereen trouwens. Zo ook Marietje, ze was aardig en vriendelijk, maar daar kon ie het mee doen.
Het antwoord op zijn herhaalde vraag om een dat werd steevast beantwoord met ’’nee’’

Maar daar nam mijn broer geen genoegen mee! Hij had het plan opgevat om speciaal voor Marietje een gedicht te schrijven! Deze zou hij dan in een rode geparfumeerde envelop onder de kerstboom leggen met haar naam er op, de bedoeling was dan dat zij die zou pakken om te lezen.
Ijverig als een gladiool zat die lamlul als Jules deelder te pennen in het kantoor van die ouwe...hij had zijn gedicht klaar en likte net de envelop dicht..hij wilde net de naam van Marietje er op schrijven toen ie gestoord werd door die ouwe ’’KOM JE OOK NOG HELPEN LAMLUL !!!’’
Terwijl ie mijn broer bij de kraag greep en meesleurde de winkelruimte in.
De envelop werd even later echter gevonden door mijn zus, die hem op het bureau zag liggen en zo attent was om hem voor mijn broer onder de kerstboom te leggen…

De avond was aangebroken! De hele tent zat vol met circa 80 personen en iedereen had het gezellig en had zich vol gevreten, men liet zich het wijn en bier goed smaken en het moment was bijna aangebroken om te toasten voor het bruidspaar en te zingen en te speechen, ook de hiep hiep hoera voor mijn moeder mocht niet ontbreken.
Mijn broer had in het bijzonder van het bier genoten...zo zat als een tor zat ie naast Marietje haar kapot te vervelen met gezeik en onverstaanbaar dronkemansgelal.
Het werd op een gegeven moment zo erg dat ie op begon te vallen en hier besloot mijn zus in te grijpen, ze was met een paar meiden bezig de tafel af te ruimen en het was aan mijn broer om de zak met etensresten bij Krelis achter op de aanhanger van de tractor te gooien, wat ie dan ook deed.
Echter , op het moment dat ie met de levensgrote containerzak weg wilde lopen, riep die ouwe net iedereen weer naar de tafel toe! Met zijn bezopen kop gooide ie haastig de containerzak met etensresten uit het raam waaronder de aanhanger van Krelis stond op de parkeerplaats.

Er was getoast, eer was gelukgewenst en die ouwe had gespeecht en eht personeel bedankt voor de moeite het afgelopen jaar.
Het was nu tijd om de gedichten te lezen. Gedicht na gedicht werd onder de boom vandaan gepakt, voorgelezen voor diegene voor wie het bedoeld was.
Eerst personeelsleden voor elkaar, met humor, plezier en complimenten voor elkaar, en daarna voor het bruidspaar. Gedicht na gedicht van de kinderen volgde, ook mijn gekonkel werd met plezier ontvangen...

Mijn moeder zou uiteindelijk het laatste gedicht pakken en zelf voorlezen...uitgerekend pakte ze een rode envelop waarop stond ’’VOOR MA’’ echter, dit was het gedicht van mijn broer voor Marietje geschreven had! Omdat hij echter door die ouwe ruw werd onderbroken was ie niet verder gekomen met het schrijven van haar naam dan de eerste twee letters...’’Ma’’
Mijn moeder snikte nog van geluk van die avond en begon hard op te lezen…

’’Lieverd, met heimwee denk ik terug aan die tijden van weleer, dat ik me bij jou geborgen en veilig voelde keer op keer, je lieve zorgen, zonder gedachten aan morgen…
Jij was er altijd voor mij, en je maakte mij toen erg blij..
Je hield me vast als ik je nodig had, met je warme lijf en je liefde, tintelend vond ik dat…
Ik denk nog met weemoed aan die tijd, en die ben ik jammer genoeg kwijt.
Ik kreeg van jouw lijf nooit genoeg, en zeg nou zelf, jij was het ook die hetzelfde van mij vroeg.
Want ook al weet niemand het ondanks alle schijn, je weet dat je altijd de mijne zal zijn.
Herinner je nog onze wandelingen hand en hand, en onze vrijpartijen op het strand.
Oh, schat, kreeg ik 'm maar eenmaal terug die dag, dat ik tussen je zachte enorme borsten lag...’'

Getekend: je lieve Rick''

(Mijn broers naam, de enige die daar zo heet. Plus onmiskenbaar zijn handschrift. Dus geen misverstand over de afzender mogelijk)

Na het voorlezen hiervan bleef mijn moeders bek open hangen, net als van ieder ander die had staan luisteren...die ouwe stikte de moord in een stuk cake en mijn moeder viel verdoofd achterover in haar stoel..
Ondertussen kwamen er een Ethiopische asielzoeker en een geitenwollen trut van streek de winkel binnen alwaar ze tierden en brulden dat ze onder de voedselresten zaten, ze stonden buiten een sigaretje te roken naast de tractor van Krelis…Pal onder het raam… De Ethiopiër was buiten zichzelf van woede en de geitenwollen trut vroeg of dit het nieuwe beleid was om verspilling tegen te gaan.
Die ouwe hoorde het echter niet meer...hij was te druk om met één hand de luchtpijp van mijn broer dicht te knijpen en met de andere om de hersens van mijn broer in te slaan met het miniatuur kerststalletje wat naast de kerstboom stond…

Klacht: Wederom waren ook de kerstpakketten dit jaar weer verkeerd verzonden, een dakloze die wel eens komt vegen op het terrein van de kringloop en die net een nieuwe kartonnen doos van de gemeente had gekregen kreeg het pakket wat bedoeld was voor een pas getrouwd stel, een theeservies met een kaart ’’Veel geluk in het nieuwe huis’’

En een schizo die stemmen hoort en die in een psychiatrische kliniek zit en af en toe komt helpen als ie met verlof is kreeg een pakket voor een medewerker die zend-amateur was, namelijk een koptelefoon met de tekst ’’Dat je dit jaar nog veel en beter van je vrienden mag horen!’’

Beste wensen iedereen! :7
TL DR maar voor de rest goed topic weer werkman
God doesn't help stupid!
pi_176182378
DM gehad _O_
Een fijne jaarwisseling gewenst Werkman :*
Op maandag 12 juni 2017 12:44 schreef bamibij het volgende:
Deze man moet mod worden.
  zondag 31 december 2017 @ 09:51:57 #49
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176182526
Geweldig!!! :D
Op woensdag 9 juni 2010 09:38 schreef n3z het volgende: Nee. Ik vindt immigranten niet erg, maar aub alleen hoogopgeleide.
pi_176182565
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:35 schreef KoningPils het volgende:
DM gehad. Snel lezen :)
*O* B:)B :B *O*
  zondag 31 december 2017 @ 10:03:28 #51
409944 GrumpyCat
Altijd wat te zeiken
pi_176182647
DM gehad en weer smakelijk gelachen! Ik kan niet wachten op 2018 :)
Op zaterdag 21 november 2015 01:05 schreef PausNicolaas het volgende:[/b]
[..]
  zondag 31 december 2017 @ 10:27:26 #52
285512 Argo
Bushcrafter
pi_176183020
Jammer dat krelis zich zo stil hield
This is my offer
Illusion, aimlessness
In return teach me
How to tolerate
  Moderator zondag 31 december 2017 @ 10:34:27 #53
355459 crew  noodgang
pi_176183169
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:43 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
DM gehad, zo even lezen _O_
________________________________________________________________________________________________________________________________
pi_176183748
Werkman-topics. *O* *O* *O*
Ik ben HSG-Bomber niet.
  zondag 31 december 2017 @ 11:10:06 #55
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_176183938
De oude Werkman is weer terug!!!! *O* *O* *O* w/
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 31 december 2017 @ 11:11:32 #56
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_176183972
Dm gehad _O_
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
pi_176184523
Pics van (de tetten van) Ma(rietje)? :9.
pi_176184641
Flikker op met je DM
JAAA MOOI
pi_176184675
Werkman topic _O_
  zondag 31 december 2017 @ 11:41:39 #60
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_176185077
Op de valreep de DMlijst van Werkman gehaald. 8-).

Straks even lezen, druk druk druk. ;(.
And so is the past
pi_176185318
Geen dm gehad -O-

Wel gelezen! *O*
Mooi verhaal weer, Werkman O+
  zondag 31 december 2017 @ 12:04:55 #62
346137 MAHL
To Bert or not to Bert
pi_176186005
DM gehad, gelezen, genoten _O_
Op donderdag 18 januari 2018 14:07 schreef MacorgaZ het volgende:
De storm is weer voorbij, lijkt het.
Las dat iemand hier Ether heeft verkocht als panic sell? :')
Welke idioot is dat nou weer geweest, wauw.
pi_176186118
Niet gelezen, toch genoten.
Voegt hoogtepunten toe aan jullie druilerige bestaan.
pi_176186679
:D
pi_176186775
Ik zou marietje keihard doen !!!
  zondag 31 december 2017 @ 13:02:34 #66
405473 Garfield1985
''plata o plomo'
pi_176188102
Een werkman-topic op de laatste dag van het jaar,wat een traktatie *O* .

Goed topic weer Werkman _O- .
pi_176188298
DM gehad, zometeen lezen. 8-)
pi_176188514
_O_
Ik probeerde de tijd te doden maar het was de tijd z'n tijd nog niet...
  Redactie Sport zondag 31 december 2017 @ 13:16:44 #69
164004 crew  TargaFlorio
pi_176188574
3 DM's gehad _O_
pi_176188749
2 DM’s, bedankt weer Werkman, zodra ik moet kakken vandaag ga ik ‘m op m’n gemak lezen _O_
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  zondag 31 december 2017 @ 13:46:36 #71
405361 GVU
Nooit op tijd.
pi_176189739
DM gekregen van Werkman _O_
Werkmantopic _O_

Op 1 januari lezen.
Dit is een fictief profiel. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Voorwaarden onder voorbehoud.
pi_176190306
DM gehad, niet gelezen.
pi_176190386
DM gehad. Ik ben ook jarig op 29 december alleen mijn verjaardag was niet zo spannend. Nog gefeliciteerd met je ouders!
  zondag 31 december 2017 @ 14:24:54 #74
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_176191013
Dm gehad. Genoten tijdens het lezen weer van dit meesterwerkje.

Fijne afsluiting, werkman.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
pi_176193246
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:31 schreef Werkman het volgende:
Dit jaar besloot die ouwe om dit jaar geen kerstdiner te organiseren. (Zoals twee jaar terug verpest door mijn broer KLB / Broer verkloot kerstdiner voor kringlooppersoneel... )
Nee, dit keer besloot ie een ’’oudejaarsborrel’’ te houden. In principe dezelfde opzet, alleen niet voor de kerst maar vandaag op de avond van 29 december, de laatste werkdag van de kringloop want met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gooit die ouwe de tent dicht om iedereen de gelegenheid te geven oud en nieuw in familieverband te vieren.

Deze verandering in datum had ook te maken met de verjaardag van mijn moeder en het feit dat zij en die ouwe dan ook precies 50 jaar getrouwd zijn! Ja, verjaardag en trouwdag in één dus!
Dus behalve het voltallige kringloop-personeel was ook de hele bubs kinderen en andere familie aanwezig.
Koste nog moeite werden gespaard, de winkel ging vroeger dicht, de koopwaar en verkoopstallingen werden opzij gepleurd en er werden lange rijen tafels neer gezet in de bovenzaal van de kringloopwinkel.
Peperdure catering met hapjes en drankjes, bier en ingehuurde muzikanten (normaliter moeten we het met de stereo en een stapel Cd's doen)
De kerstboom stond nog in vol ornaat en stond aan het einde van de tafel met daar de ereplaatsen voor het bruidspaar en de jarige job.
Er stond een hoop op het programma, waaronder ook iets met gedichten.
Personeel, kinderen en andere gasten mochten een gedicht voor elkaar, maar ook voor het bruidspaar onder de boom leggen, hiervan werden er dan een paar geselecteerd en voor gelezen.
Daarover later meer...

Nu was er voorgaande jaren echter een beetje gezeik geweest over de verspilling van eten…
Het is natuurlijk een sociale werkplek en er werken nogal wat asielzoekers en boomknuffellaars.
Nu heb je daar gewoonlijk niet al te veel last van, maar er onder deze groep waren er een paar die moeilijk deden over het feit dat de overblijfselen van de vorige schranspartijen lukraak in de restcontainer werd gesodemieterd. Je weet wel...Derde wereld annex welvaartsgelul..moeilijk doen..blablabla..
Afijn! Om het voor iedereen leuk en acceptabel te houden heeft die ouwe aan die paar geitenwollen sokken beloofd om er voor te zorgen dat wat overbleef niet verspild zou worden!
Krelis kwam namelijk ook met de tractor en de aanhanger en besloten was om de resten maar aan hem mee te geven als veevoer voor de varkens...weinig elegant, maar inderdaad geen verspilling, daar waren ze het dan gelukkig over eens, probleem opgelost!

Terwijl iedereen zich het zweet tussen de bilnaad werkte om het grote feest mogelijk te maken ging dit alles langs mijn broer heen...die had zijn eigen plannen.
Mijn broer had namelijk een oogje op Marietje, Marietje was een lekker jong ding van laat in de twintig. Zij was sinds kort in de kringloop komen werken achter de kassa.
Zij en die lamlul hadden elkaar echter al veel eerder leren kennen, mijn broer en Marietje hadden een paar jaar geleden namelijk iets gehad…
Zoals ik al eens eerder gezegd heb, mijn broer is niet geheel onaantrekkelijk voor vrouwen.
Alleen als ze hem langer leren kennen als de klapmongool dat ie is gaan ze weg, zoals iedereen trouwens. Zo ook Marietje, ze was aardig en vriendelijk, maar daar kon ie het mee doen.
Het antwoord op zijn herhaalde vraag om een dat werd steevast beantwoord met ’’nee’’

Maar daar nam mijn broer geen genoegen mee! Hij had het plan opgevat om speciaal voor Marietje een gedicht te schrijven! Deze zou hij dan in een rode geparfumeerde envelop onder de kerstboom leggen met haar naam er op, de bedoeling was dan dat zij die zou pakken om te lezen.
Ijverig als een gladiool zat die lamlul als Jules deelder te pennen in het kantoor van die ouwe...hij had zijn gedicht klaar en likte net de envelop dicht..hij wilde net de naam van Marietje er op schrijven toen ie gestoord werd door die ouwe ’’KOM JE OOK NOG HELPEN LAMLUL !!!’’
Terwijl ie mijn broer bij de kraag greep en meesleurde de winkelruimte in.
De envelop werd even later echter gevonden door mijn zus, die hem op het bureau zag liggen en zo attent was om hem voor mijn broer onder de kerstboom te leggen…

De avond was aangebroken! De hele tent zat vol met circa 80 personen en iedereen had het gezellig en had zich vol gevreten, men liet zich het wijn en bier goed smaken en het moment was bijna aangebroken om te toasten voor het bruidspaar en te zingen en te speechen, ook de hiep hiep hoera voor mijn moeder mocht niet ontbreken.
Mijn broer had in het bijzonder van het bier genoten...zo zat als een tor zat ie naast Marietje haar kapot te vervelen met gezeik en onverstaanbaar dronkemansgelal.
Het werd op een gegeven moment zo erg dat ie op begon te vallen en hier besloot mijn zus in te grijpen, ze was met een paar meiden bezig de tafel af te ruimen en het was aan mijn broer om de zak met etensresten bij Krelis achter op de aanhanger van de tractor te gooien, wat ie dan ook deed.
Echter , op het moment dat ie met de levensgrote containerzak weg wilde lopen, riep die ouwe net iedereen weer naar de tafel toe! Met zijn bezopen kop gooide ie haastig de containerzak met etensresten uit het raam waaronder de aanhanger van Krelis stond op de parkeerplaats.

Er was getoast, eer was gelukgewenst en die ouwe had gespeecht en eht personeel bedankt voor de moeite het afgelopen jaar.
Het was nu tijd om de gedichten te lezen. Gedicht na gedicht werd onder de boom vandaan gepakt, voorgelezen voor diegene voor wie het bedoeld was.
Eerst personeelsleden voor elkaar, met humor, plezier en complimenten voor elkaar, en daarna voor het bruidspaar. Gedicht na gedicht van de kinderen volgde, ook mijn gekonkel werd met plezier ontvangen...

Mijn moeder zou uiteindelijk het laatste gedicht pakken en zelf voorlezen...uitgerekend pakte ze een rode envelop waarop stond ’’VOOR MA’’ echter, dit was het gedicht van mijn broer voor Marietje geschreven had! Omdat hij echter door die ouwe ruw werd onderbroken was ie niet verder gekomen met het schrijven van haar naam dan de eerste twee letters...’’Ma’’
Mijn moeder snikte nog van geluk van die avond en begon hard op te lezen…

’’Lieverd, met heimwee denk ik terug aan die tijden van weleer, dat ik me bij jou geborgen en veilig voelde keer op keer, je lieve zorgen, zonder gedachten aan morgen…
Jij was er altijd voor mij, en je maakte mij toen erg blij..
Je hield me vast als ik je nodig had, met je warme lijf en je liefde, tintelend vond ik dat…
Ik denk nog met weemoed aan die tijd, en die ben ik jammer genoeg kwijt.
Ik kreeg van jouw lijf nooit genoeg, en zeg nou zelf, jij was het ook die hetzelfde van mij vroeg.
Want ook al weet niemand het ondanks alle schijn, je weet dat je altijd de mijne zal zijn.
Herinner je nog onze wandelingen hand en hand, en onze vrijpartijen op het strand.
Oh, schat, kreeg ik 'm maar eenmaal terug die dag, dat ik tussen je zachte enorme borsten lag...’'

Getekend: je lieve Rick''

(Mijn broers naam, de enige die daar zo heet. Plus onmiskenbaar zijn handschrift. Dus geen misverstand over de afzender mogelijk)

Na het voorlezen hiervan bleef mijn moeders bek open hangen, net als van ieder ander die had staan luisteren...die ouwe stikte de moord in een stuk cake en mijn moeder viel verdoofd achterover in haar stoel..
Ondertussen kwamen er een Ethiopische asielzoeker en een geitenwollen trut van streek de winkel binnen alwaar ze tierden en brulden dat ze onder de voedselresten zaten, ze stonden buiten een sigaretje te roken naast de tractor van Krelis…Pal onder het raam… De Ethiopiër was buiten zichzelf van woede en de geitenwollen trut vroeg of dit het nieuwe beleid was om verspilling tegen te gaan.
Die ouwe hoorde het echter niet meer...hij was te druk om met één hand de luchtpijp van mijn broer dicht te knijpen en met de andere om de hersens van mijn broer in te slaan met het miniatuur kerststalletje wat naast de kerstboom stond…

Klacht: Wederom waren ook de kerstpakketten dit jaar weer verkeerd verzonden, een dakloze die wel eens komt vegen op het terrein van de kringloop en die net een nieuwe kartonnen doos van de gemeente had gekregen kreeg het pakket wat bedoeld was voor een pas getrouwd stel, een theeservies met een kaart ’’Veel geluk in het nieuwe huis’’

En een schizo die stemmen hoort en die in een psychiatrische kliniek zit en af en toe komt helpen als ie met verlof is kreeg een pakket voor een medewerker die zend-amateur was, namelijk een koptelefoon met de tekst ’’Dat je dit jaar nog veel en beter van je vrienden mag horen!’’

Beste wensen iedereen! :7
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:31 schreef Werkman het volgende:
Dit jaar besloot die ouwe om dit jaar geen kerstdiner te organiseren. (Zoals twee jaar terug verpest door mijn broer KLB / Broer verkloot kerstdiner voor kringlooppersoneel... )
Nee, dit keer besloot ie een ’’oudejaarsborrel’’ te houden. In principe dezelfde opzet, alleen niet voor de kerst maar vandaag op de avond van 29 december, de laatste werkdag van de kringloop want met oudjaarsdag en nieuwjaarsdag gooit die ouwe de tent dicht om iedereen de gelegenheid te geven oud en nieuw in familieverband te vieren.

Deze verandering in datum had ook te maken met de verjaardag van mijn moeder en het feit dat zij en die ouwe dan ook precies 50 jaar getrouwd zijn! Ja, verjaardag en trouwdag in één dus!
Dus behalve het voltallige kringloop-personeel was ook de hele bubs kinderen en andere familie aanwezig.
Koste nog moeite werden gespaard, de winkel ging vroeger dicht, de koopwaar en verkoopstallingen werden opzij gepleurd en er werden lange rijen tafels neer gezet in de bovenzaal van de kringloopwinkel.
Peperdure catering met hapjes en drankjes, bier en ingehuurde muzikanten (normaliter moeten we het met de stereo en een stapel Cd's doen)
De kerstboom stond nog in vol ornaat en stond aan het einde van de tafel met daar de ereplaatsen voor het bruidspaar en de jarige job.
Er stond een hoop op het programma, waaronder ook iets met gedichten.
Personeel, kinderen en andere gasten mochten een gedicht voor elkaar, maar ook voor het bruidspaar onder de boom leggen, hiervan werden er dan een paar geselecteerd en voor gelezen.
Daarover later meer...

Nu was er voorgaande jaren echter een beetje gezeik geweest over de verspilling van eten…
Het is natuurlijk een sociale werkplek en er werken nogal wat asielzoekers en boomknuffellaars.
Nu heb je daar gewoonlijk niet al te veel last van, maar er onder deze groep waren er een paar die moeilijk deden over het feit dat de overblijfselen van de vorige schranspartijen lukraak in de restcontainer werd gesodemieterd. Je weet wel...Derde wereld annex welvaartsgelul..moeilijk doen..blablabla..
Afijn! Om het voor iedereen leuk en acceptabel te houden heeft die ouwe aan die paar geitenwollen sokken beloofd om er voor te zorgen dat wat overbleef niet verspild zou worden!
Krelis kwam namelijk ook met de tractor en de aanhanger en besloten was om de resten maar aan hem mee te geven als veevoer voor de varkens...weinig elegant, maar inderdaad geen verspilling, daar waren ze het dan gelukkig over eens, probleem opgelost!

Terwijl iedereen zich het zweet tussen de bilnaad werkte om het grote feest mogelijk te maken ging dit alles langs mijn broer heen...die had zijn eigen plannen.
Mijn broer had namelijk een oogje op Marietje, Marietje was een lekker jong ding van laat in de twintig. Zij was sinds kort in de kringloop komen werken achter de kassa.
Zij en die lamlul hadden elkaar echter al veel eerder leren kennen, mijn broer en Marietje hadden een paar jaar geleden namelijk iets gehad…
Zoals ik al eens eerder gezegd heb, mijn broer is niet geheel onaantrekkelijk voor vrouwen.
Alleen als ze hem langer leren kennen als de klapmongool dat ie is gaan ze weg, zoals iedereen trouwens. Zo ook Marietje, ze was aardig en vriendelijk, maar daar kon ie het mee doen.
Het antwoord op zijn herhaalde vraag om een dat werd steevast beantwoord met ’’nee’’

Maar daar nam mijn broer geen genoegen mee! Hij had het plan opgevat om speciaal voor Marietje een gedicht te schrijven! Deze zou hij dan in een rode geparfumeerde envelop onder de kerstboom leggen met haar naam er op, de bedoeling was dan dat zij die zou pakken om te lezen.
Ijverig als een gladiool zat die lamlul als Jules deelder te pennen in het kantoor van die ouwe...hij had zijn gedicht klaar en likte net de envelop dicht..hij wilde net de naam van Marietje er op schrijven toen ie gestoord werd door die ouwe ’’KOM JE OOK NOG HELPEN LAMLUL !!!’’
Terwijl ie mijn broer bij de kraag greep en meesleurde de winkelruimte in.
De envelop werd even later echter gevonden door mijn zus, die hem op het bureau zag liggen en zo attent was om hem voor mijn broer onder de kerstboom te leggen…

De avond was aangebroken! De hele tent zat vol met circa 80 personen en iedereen had het gezellig en had zich vol gevreten, men liet zich het wijn en bier goed smaken en het moment was bijna aangebroken om te toasten voor het bruidspaar en te zingen en te speechen, ook de hiep hiep hoera voor mijn moeder mocht niet ontbreken.
Mijn broer had in het bijzonder van het bier genoten...zo zat als een tor zat ie naast Marietje haar kapot te vervelen met gezeik en onverstaanbaar dronkemansgelal.
Het werd op een gegeven moment zo erg dat ie op begon te vallen en hier besloot mijn zus in te grijpen, ze was met een paar meiden bezig de tafel af te ruimen en het was aan mijn broer om de zak met etensresten bij Krelis achter op de aanhanger van de tractor te gooien, wat ie dan ook deed.
Echter , op het moment dat ie met de levensgrote containerzak weg wilde lopen, riep die ouwe net iedereen weer naar de tafel toe! Met zijn bezopen kop gooide ie haastig de containerzak met etensresten uit het raam waaronder de aanhanger van Krelis stond op de parkeerplaats.

Er was getoast, eer was gelukgewenst en die ouwe had gespeecht en eht personeel bedankt voor de moeite het afgelopen jaar.
Het was nu tijd om de gedichten te lezen. Gedicht na gedicht werd onder de boom vandaan gepakt, voorgelezen voor diegene voor wie het bedoeld was.
Eerst personeelsleden voor elkaar, met humor, plezier en complimenten voor elkaar, en daarna voor het bruidspaar. Gedicht na gedicht van de kinderen volgde, ook mijn gekonkel werd met plezier ontvangen...

Mijn moeder zou uiteindelijk het laatste gedicht pakken en zelf voorlezen...uitgerekend pakte ze een rode envelop waarop stond ’’VOOR MA’’ echter, dit was het gedicht van mijn broer voor Marietje geschreven had! Omdat hij echter door die ouwe ruw werd onderbroken was ie niet verder gekomen met het schrijven van haar naam dan de eerste twee letters...’’Ma’’
Mijn moeder snikte nog van geluk van die avond en begon hard op te lezen…

’’Lieverd, met heimwee denk ik terug aan die tijden van weleer, dat ik me bij jou geborgen en veilig voelde keer op keer, je lieve zorgen, zonder gedachten aan morgen…
Jij was er altijd voor mij, en je maakte mij toen erg blij..
Je hield me vast als ik je nodig had, met je warme lijf en je liefde, tintelend vond ik dat…
Ik denk nog met weemoed aan die tijd, en die ben ik jammer genoeg kwijt.
Ik kreeg van jouw lijf nooit genoeg, en zeg nou zelf, jij was het ook die hetzelfde van mij vroeg.
Want ook al weet niemand het ondanks alle schijn, je weet dat je altijd de mijne zal zijn.
Herinner je nog onze wandelingen hand en hand, en onze vrijpartijen op het strand.
Oh, schat, kreeg ik 'm maar eenmaal terug die dag, dat ik tussen je zachte enorme borsten lag...’'

Getekend: je lieve Rick''

(Mijn broers naam, de enige die daar zo heet. Plus onmiskenbaar zijn handschrift. Dus geen misverstand over de afzender mogelijk)

Na het voorlezen hiervan bleef mijn moeders bek open hangen, net als van ieder ander die had staan luisteren...die ouwe stikte de moord in een stuk cake en mijn moeder viel verdoofd achterover in haar stoel..
Ondertussen kwamen er een Ethiopische asielzoeker en een geitenwollen trut van streek de winkel binnen alwaar ze tierden en brulden dat ze onder de voedselresten zaten, ze stonden buiten een sigaretje te roken naast de tractor van Krelis…Pal onder het raam… De Ethiopiër was buiten zichzelf van woede en de geitenwollen trut vroeg of dit het nieuwe beleid was om verspilling tegen te gaan.
Die ouwe hoorde het echter niet meer...hij was te druk om met één hand de luchtpijp van mijn broer dicht te knijpen en met de andere om de hersens van mijn broer in te slaan met het miniatuur kerststalletje wat naast de kerstboom stond…

Klacht: Wederom waren ook de kerstpakketten dit jaar weer verkeerd verzonden, een dakloze die wel eens komt vegen op het terrein van de kringloop en die net een nieuwe kartonnen doos van de gemeente had gekregen kreeg het pakket wat bedoeld was voor een pas getrouwd stel, een theeservies met een kaart ’’Veel geluk in het nieuwe huis’’

En een schizo die stemmen hoort en die in een psychiatrische kliniek zit en af en toe komt helpen als ie met verlof is kreeg een pakket voor een medewerker die zend-amateur was, namelijk een koptelefoon met de tekst ’’Dat je dit jaar nog veel en beter van je vrienden mag horen!’’

Beste wensen iedereen! :7
Bovenstaand stuk is echt goed ^O^
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 31 december 2017 @ 16:16:17 #76
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_176194905
Onvervalst Werkman topic. Ik zeg goed bezig!
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  zondag 31 december 2017 @ 16:32:58 #77
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_176195462
familie _O_
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_176195493
OMFG _O-

nou nog eens achterhalen welke winkel we moeten overslaan _O-
8)7
  KLB - Beste topicstarter 2018 zondag 31 december 2017 @ 17:12:07 #79
428460 Werkman
pi_176196821
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 16:16 schreef vogeltjesdans het volgende:
Onvervalst Werkman topic.
Allicht, Imitatie accepteert men niet. :7
pi_176196894
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:45 schreef Wereldgozer het volgende:
Ik ga dit niet lezen op dit tijdstip.

Morgen op de wc.
K spreken we daar af.
  zondag 31 december 2017 @ 17:31:02 #81
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_176197659
Beste manier om 2017 mee af te sluiten, een topic van werkman _O_
With love :*
  zondag 31 december 2017 @ 19:25:55 #82
88815 Remqo
Emotion 89.3
pi_176201251
DM gehad, goed verhaal, lekker lang.

Verder prettige jaarwisseling en ik hoop dat je broer niet aan het vuurwerk zit.
Op zaterdag 15 september 2018 01:26 schreef Amarantha het volgende:
Ja je moet het ook in je mond doen en niet vastpakken met je vingers.
pi_176201916
Het jaar eindigen met een Werkman topic _O_ *O*
pi_176207922
Gelezen en genoten ^O^
I was a fool to trust in the light.
  maandag 1 januari 2018 @ 13:24:29 #85
395292 oppanganjastyle
Smoke weed every day
pi_176213156
DM ontvangen _O_, even lezen.
pi_176213207
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 17:31 schreef girlnextdoor. het volgende:
Beste manier om 2017 mee af te sluiten, een topic van werkman _O_
En om 2018 mee te beginnen! *O*
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
  maandag 1 januari 2018 @ 14:36:43 #87
445528 DerRabbit
Eat, Sleep, Race, Repeat!
pi_176214788
Werkman topic _O_

Morgen maar even tijdens het schijten onder de baas zijn tijd lezen O+
I may not be the strongest, I may not be the fastest, but I’ll be damned if I’m not trying my hardest!
  maandag 1 januari 2018 @ 15:34:50 #88
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_176215920
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 01:35 schreef KoningPils het volgende:
DM gehad. Snel lezen :)
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
  KLB - Beste topicstarter 2018 maandag 1 januari 2018 @ 23:13:31 #89
428460 Werkman
pi_176227926
quote:
99s.gif Op maandag 1 januari 2018 14:36 schreef DerRabbit het volgende:
Morgen maar even tijdens het schijten onder de baas zijn tijd lezen O+
Mijn topics worden door haters vaak betiteld als bullshit, ik word wel eens beschuldigd van topic-diarree en ik word door mijn fans het meest gelezen tijdens het schijten.

Conclusie: Men vind mij 3 X shit.
  KLB - Beste topicstarter 2018 maandag 1 januari 2018 @ 23:14:54 #90
428460 Werkman
pi_176227974
P.s Maar goed dat ik daar schijt aan heb! XD
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 dinsdag 2 januari 2018 @ 11:49:40 #91
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_176233293
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 23:13 schreef Werkman het volgende:

[..]

Mijn topics worden door haters vaak betiteld als bullshit, ik word wel eens beschuldigd van topic-diarree en ik word door mijn fans het meest gelezen tijdens het schijten.

Conclusie: Men vind mij 3 X shit.
Kortom: boeiend. Gewoon doorgaan, want wij maken fok. Niet die haters.
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
pi_176329803
Werkmangodenzoon!
  zondag 7 januari 2018 @ 13:36:57 #93
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_176343980
Ik zou ook graag op de dmlijst komen.
  KLB - Beste topicstarter 2018 woensdag 10 januari 2018 @ 00:29:04 #94
428460 Werkman
pi_176404006
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:36 schreef Immerdebestebob het volgende:
Ik zou ook graag op de dmlijst komen.
Noted. :7
  Admin donderdag 11 januari 2018 @ 12:51:22 #95
2589 crew  yvonne
Mitochondriale Eva
pi_176430703
DM Werkmantopic altijd puick!
It ain't over till the fat lady sings
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')