abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 14 december 2017 @ 12:40:51 #1
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_175716550
registreer om deze reclame te verbergen
EPO.jpg

laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole stero´den: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole stero´den), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van prote´nen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer prote´nen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiŰnten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
ErytropoŰtine, rhEPO, DarbepoŰtine alfa (Aranesp), epoŰtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, coca´ne, cafe´ne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213
51a740b816.jpg

CjxoeCdUoAEUauv.jpg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_175716632
quote:
2s.gif Op donderdag 14 december 2017 11:54 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Nee. Ik heb gezegd dat de enige manier voor Froome was om zijn onschuld te bewijzen was om aan te tonen dat hij een legale dosis via zijn puffertje heeft gebruikt, maar dat die test desondanks 2x zo hoog als het maximum aansloeg.

Jij zei dat hij dat ˇˇk kan aanvechten door aan te dragen dat het medische noodzaak was.

Ik geef aan dat dat niet kan, want hij mag geen pillen gebruiken, en een pil is de enige manier waarop je aan die waardes kan komen. Of er al dan niet een medische noodzaak is, is helemaal niet meer relevant op dit moment.

Jij begint vervolgens over dispensatie in het algemeen. Dat is, wederom, helemaal niet relevant. Die heeft hij niet. Dan kun je dus gewoon naar de regels kijken en zien dat hij boven de grens zit en dat hij alleen een puffertje mag gebruiken.
Ik heb tig keer gezegd dat Froome niet eens een tablet heeft genomen of dat beweert. En dat weet je prima. Het ging er om, en dat weet je nogmaals, dat dispensatie voor bepaalde middelen of procedures mogelijk is en dat bleef jij ontkennen.

quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 11:55 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ook die ene "expert" is zeer berucht om het uit den treure verdedigen van dopingzondaars he ;). Hij wil dopinggebruik toestaan, verdedigt een Contador, hell, hij is zelfs zelf beschuldigd van het ondersteunen van dopinggebruik bij PDM :D.

En, zoals al eerder uitgelegd, dit is hoe dopinggebruik tegenwoordig werkt. Ze gebruiken twintig middeltjes waar ze net mee weg komen, als je dan van een net te veel gebruikt (voor het gemak er even vanuitgaande dat er geen bloedzak in het spel is, wat bepaald niet uitgesloten is), en zegt dat dat een klein vergrijp is, dan kan je van elke gepakte dopeur zeggen dat het geen zwaar vergrijp was. Zelfs met een minieme hoeveelheid epo zal er dan met een enkele studie geschermd worden die zegt dat epo in die hoeveelheden niet prestatiebevorderend werkt. En jij hebt wellicht nog niet heel veel dopinggevallen in de sport gevolgd, maar wij hebben het allemaal wel voorbij zien komen hier. Daarom nemen de meeste niet eens meer de moeite Douwe de Boer en de zijnen te ontkrachten; die wordt gewoon als complete joker gezien die bij elk dopinggeval weer ten tonele komt om te zeggen dat het allemaal wel meevalt. Omdat de media nou eenmaal zo werken dat je beide kanten van een mening laat horen, ook al heeft 95% de ene mening en 5% de andere.
Misschien heb je gelijk, ik weet het niet, maar je moet mij niet aanvallen als dit door normaal gesproken betrouwbare media wordt geplaatst. Dus zelfs al heb je volledig gelijk dan blijft het voor mij jouw woord tegen dat van diezelfde media. Wie zou jij in mijn schoenen dan volgen?

quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 11:54 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

ja maar omdat ze ervoor geleerd hebben en niet ontzettend zwakzinnig overkomen , nee.
Ik ben blij dat jij zo geleerd en welbespraakt overkomt.
pi_175716633
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 12:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Normaliter wordt een sporter geschorst en mag hij bewijzen dat het per toeval in zijn lichaam is terecht gekomen.

A en B staal positief dan is het gewoon doei.
Voor een Adverse Analytical Finding gelden wat dat betreft andere regels dan een anti-doping violation, daarom is het relaas van Tony Martin volgens mij ook vrij onzinnig.
pi_175716946
registreer om deze reclame te verbergen
chrisfroome twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:33:17 @thijszonneveld @asthmauk I didn’t take more salbutamol than permitted, I’ve made that very clear. I’m also looking… https://t.co/y6YgX0MW8P reageer retweet
thijszonneveld twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:38:43 @chrisfroome @asthmauk You'll have to prove that you didn't. How do you explain that there was twice the allowed co… https://t.co/k1OLG93d8o reageer retweet
Thijssie heeft beet.
  donderdag 14 december 2017 @ 13:07:56 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175716972
Thijs _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175716981
Ook echt alleen op Sunfield reageren _O-
pi_175716984
registreer om deze reclame te verbergen
Froome pakt dat niet slim aan, maar ja met Michelle Cunt als vrouw kan je er op rekenen dat hij ook als een wesp gestoken op zaken gaat reageren waar hij maar beter stil kan blijven. Wel amusant natuurlijk om te zien, graaf je eigen kuil maar.
pi_175716990
Thijs heeft nu een harde plasser.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_175717048
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 13:09 schreef superniger het volgende:
Thijs heeft nu een harde plasser.
Ik ook
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_175717056
Je ziet Zonneveld ook opveren uit zijn bank in z'n trainingsbroek bij de woorden '@Chrisfroome replied to your tweet' op zn scherm. Hartslag 200. Jojanneke wordt erbij geroepen. Even 4 minuten peinzen om z'n beste journalistieke vraag in 280 tekens te krijgen.
pi_175717078
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 13:14 schreef Wuwwa het volgende:
Je ziet Zonneveld ook opveren uit zijn bank in z'n trainingsbroek bij de woorden '@Chrisfroome replied to your tweet' op zn scherm. Hartslag 200. Jojanneke wordt erbij geroepen. Even 4 minuten peinzen om z'n beste journalistieke vraag in 280 tekens te krijgen.
lekker man.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  donderdag 14 december 2017 @ 13:19:44 #12
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_175717128
Thijs moet even normaal doen tegen onze held.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_175717169
Hij heeft al ooit een akkefietje gehad met Cavendish tijdens de OS, nu dit nog.
Thijs sloopt eigenhandig het Britse wielrennen.
pi_175717173
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 13:06 schreef Wuwwa het volgende:
chrisfroome twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:33:17 @thijszonneveld @asthmauk I didn’t take more salbutamol than permitted, I’ve made that very clear. I’m also looking… https://t.co/y6YgX0MW8P reageer retweet
thijszonneveld twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:38:43 @chrisfroome @asthmauk You'll have to prove that you didn't. How do you explain that there was twice the allowed co… https://t.co/k1OLG93d8o reageer retweet
Thijssie heeft beet.
Die andere vraag die Thijs stelt vind ik inhoudelijk nog wat beter.
pi_175717216
thijszonneveld twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:39:45 @chrisfroome @asthmauk How do you explain that you have asthma your whole career and that this is the first time -… https://t.co/qSO16PcEPk reageer retweet
Toen de adrenaline wat afgezwakt was was ie beter idd
  donderdag 14 december 2017 @ 13:59:55 #16
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_175718018
Ik moest gisteren lachen om een longarts op de radio toen ze een vraag kreeg hoeveel pufjes je moet toedienen om aan die waarden te komen, "heel heel heel veel" :D.
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_175718259
Reageren nogal wat Britse DeParo's op tweet van sunfield. Goedgelovige mensen :D
pi_175718302
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 13:06 schreef Wuwwa het volgende:
chrisfroome twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:33:17 @thijszonneveld @asthmauk I didn’t take more salbutamol than permitted, I’ve made that very clear. I’m also looking… https://t.co/y6YgX0MW8P reageer retweet
thijszonneveld twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:38:43 @chrisfroome @asthmauk You'll have to prove that you didn't. How do you explain that there was twice the allowed co… https://t.co/k1OLG93d8o reageer retweet
Thijssie heeft beet.
Dat ie erop ingaat :')
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175718343
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 14:10 schreef Frozen-assassin het volgende:
Reageren nogal wat Britse DeParo's op tweet van sunfield. Goedgelovige mensen :D
Als Tom tegen de lamp loopt zullen er ook een hoop TourduJour tokkies dit bagatelliseren.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 december 2017 @ 15:01:33 #20
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_175719541
Wel mooi dat Froome zegt niets meer dan anders genomen te hebben. Hij kan zich nu niet meer verschuilen achter een heftige aanval waarbij meer nodig was dan een normale dosis.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 december 2017 @ 15:05:03 #21
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_175719624
Hoeveel % van de renners heeft eigenlijk ‘astma’? Hoeveel voetballers/andere sporters?
Op woensdag 9 juni 2010 09:38 schreef n3z het volgende: Nee. Ik vindt immigranten niet erg, maar aub alleen hoogopgeleide.
  Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 15:08:50 #22
164004 crew  TargaFlorio
pi_175719709
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 15:05 schreef Zwansen het volgende:
Hoeveel % van de renners heeft eigenlijk ‘astma’? Hoeveel voetballers/andere sporters?
Uit 2012:

quote:
Acht procent van de olympische duursporters heeft last van astma. Het is daarmee de meest voorkomende chronische ziekte onder de atleten.
Dit concludeert Kenneth Fitch, een onderzoeker van de Universiteit van West-AustraliŰ op basis van medische gegevens van deelnemers aan de laatste vijf Olympische Spelen. De atleten die momenteel actief zijn in Londen, zijn niet in de studie meegewogen.
...
https://www.nu.nl/wetensc(...)iekte-olympiers.html

Valt me nog mee.

[ Bericht 3% gewijzigd door TargaFlorio op 14-12-2017 15:15:05 ]
  Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 15:13:37 #23
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175719820
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 15:08 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Uit 2012:

[..]

https://www.nu.nl/wetensc(...)iekte-olympiers.html

Valt me nog mee, al zijn hier natuurlijk alle sporters meegeteld terwijl het volgens mij vooral om duursporters gaat.
Huh, er staat toch acht procent van de duursporters? :? (bron verder niet gelezen)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 15:14:15 #24
164004 crew  TargaFlorio
pi_175719834
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 15:13 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Huh, er staat toch acht procent van de duursporters? :? (bron verder niet gelezen)
:@ Te snel gelezen.
pi_175719999
Gaat de goede kant op dan, in 1998 was t nog 20%?

https://www.medicalfacts.(...)en-lijden-aan-astma/
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_175720482
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 14:10 schreef Frozen-assassin het volgende:
Reageren nogal wat Britse DeParo's op tweet van sunfield. Goedgelovige mensen :D
Voor de val van Armstrong heb ik veel met Amerikaanse wielerfans gediscussieerd.
Vermoeiende business was dat.

Ik heb er nu de fut niet meer voor om ditzelfde bij Britse fans te doen. Ze komen er vanzelf wel achter.
pi_175720577
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 15:01 schreef rubbereend het volgende:
Wel mooi dat Froome zegt niets meer dan anders genomen te hebben. Hij kan zich nu niet meer verschuilen achter een heftige aanval waarbij meer nodig was dan een normale dosis.
Dat zegt hij toch niet?

De verdediging van Sky zal zijn dat hij normaal veel minder dan toegestaan neemt, en nu precies het toegestane, toevallig vlak voor de test want zo dom is Chrisje.
pi_175720908
Volgens de WADA standaard heb je twee groepen vergrijpen, specified substance en een andere groep. Dat van Froome staat 2 jaar op, hij kan korting krijgen als het bijvb een vervuilde supplement is of zijn TUE was aangevraagd maar nog niet toegekend.
pi_175721504
Die andere RR, Race Radio, hint naar gebruik van aicar (salbutamol gebruiken om de ontwenningsverschijnselen van het stoppen met aicar gebruiken te verminderen). Interessant.
pi_175721690
https://nos.nl/video/2207(...)erikaanse-agent.html

Siberisch strafkamp zal weer worden aangevuld
pi_175723072
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 15:05 schreef Zwansen het volgende: Hoeveel % van de renners heeft eigenlijk ‘astma’? Hoeveel voetballers/andere sporters?
S8iYhbH.png http://onlinelibrary.wile(...)95.2008.01662.x/epdf

Dat is dus het percentage atleten per sport wat bŔta-2 agonisten heeft gebruikt (zoals salbutamol) op de Olympische zomer- en winterspelen tussen 1994 en 2006.

RZcW8a0.png
http://thorax.bmj.com/content/thoraxjnl/60/8/629.full.pdf

E7yCSWK.png
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10776890

5p1v3u6.pnghttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17805078

ewLcz4M.png
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/resp.12859/epdf

quote:
Exercise-Induced Bronchoconstriction (EIB)
If you start wheezing or coughing during exercise, or if physical exertion makes it difficult for you to breathe, you may have exercise-induced bronchoconstriction, or EIB (also known as exercise-induced asthma).
http://acaai.org/asthma/exercise-induced-asthma-eib

[ Bericht 2% gewijzigd door Aguero op 14-12-2017 19:12:22 ]
Citius, Altius, Fortius.
pi_175723098
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 16:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Die andere RR, Race Radio, hint naar gebruik van aicar (salbutamol gebruiken om de ontwenningsverschijnselen van het stoppen met aicar gebruiken te verminderen). Interessant.
die gast snapt er niks van.
pi_175723440
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:14 schreef THEFXR het volgende:

[..]

die gast snapt er niks van.
:')
pi_175723590
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 13:06 schreef Wuwwa het volgende:
chrisfroome twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:33:17 @thijszonneveld @asthmauk I didn’t take more salbutamol than permitted, I’ve made that very clear. I’m also looking… https://t.co/y6YgX0MW8P reageer retweet
thijszonneveld twitterde op donderdag 14-12-2017 om 12:38:43 @chrisfroome @asthmauk You'll have to prove that you didn't. How do you explain that there was twice the allowed co… https://t.co/k1OLG93d8o reageer retweet
Thijssie heeft beet.
Ik vind die reacties van al die Britten wel grappig. Tot 2010 wisten ze niet eens hoe een fiets eruit zag.
pi_175724157
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik vind die reacties van al die Britten wel grappig. Tot 2010 wisten ze niet eens hoe een fiets eruit zag.
Froome wordt in sommige artikelen al weer snel 'Keniaan' genoemd.

Britse goden. _O_
Jack does it in real time...
pi_175724288
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik vind die reacties van al die Britten wel grappig. Tot 2010 wisten ze niet eens hoe een fiets eruit zag.
Het is wel extreem daar zeg, echt 90% slikt alles van Froome (of Michelle als ik the clinic moet geloven) voor zoete koek.

Is bij onze Tom natuurlijk ook zo, maar ik mag toch hopen dat dat zou veranderen bij een dergelijke overtreding
pi_175724583
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:14 schreef THEFXR het volgende:

[..]

die gast snapt er niks van.
Race Radio is de God van de Clinic!
pi_175725177
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 16:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Die andere RR, Race Radio, hint naar gebruik van aicar (salbutamol gebruiken om de ontwenningsverschijnselen van het stoppen met aicar gebruiken te verminderen). Interessant.
:D
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_175726493
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:09 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Het is wel extreem daar zeg, echt 90% slikt alles van Froome (of Michelle als ik the clinic moet geloven) voor zoete koek.

Is bij onze Tom natuurlijk ook zo, maar ik mag toch hopen dat dat zou veranderen bij een dergelijke overtreding
cyclingnews is een betaalde website om het wielrennen altijd in positief daglicht te plaatsen, forum berichten die in strijd zijn met die stroming worden verwijderd door het aftrekvriendje(admin) van race radio. daarom lijkt het dus op wat jij ziet.
gewoon veel shills op dat forum.
pi_175726519
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:21 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Race Radio is de God van de Clinic!
nope, zie mijn andere post over cyclingnews
pi_175726800
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:40 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nope, zie mijn andere post over cyclingnews
Vage post was dat.

In de Armstrong-tijd las ik veel op de Clinic.
Race Radio wist alles. Ik heb hem qua kennis van dopingzaken heel hoog zitten.
pi_175726978
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:47 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Vage post was dat.

In de Armstrong-tijd las ik veel op de Clinic.
Race Radio wist alles. Ik heb hem qua kennis van dopingzaken heel hoog zitten.
ik niet, het lijkt nl zo omdat alle posts die oneens met hem zijn, worden verwijderd waardoor er valse verafgoding ontstaat.
pi_175727751
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:53 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik niet, het lijkt nl zo omdat alle posts die oneens met hem zijn, worden verwijderd waardoor er valse verafgoding ontstaat.
Ik kom al jaren niet meer in de Clinic.
Destijds was het een heleboel troep, met een paar posters die echt wisten waar ze het over hadden en die ook wisten wanneer de USADA met nieuws zou komen.
Race Radio was ÚÚn van de mensen met voorkennis. Hij had ook altijd gelijk met zijn voorspellingen.
pi_175732886
Tony Martin
DQ-fMQ6WsAE76Rm.jpg
pi_175732912
Ook wel lekker dat Team Sky pas 3 maanden na positieve test een leger advocaten gaat verzamelen. Ondertussen waren ze op hoogte maar hoefden ze toch niks te doen :)
pi_175733471
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:54 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ook wel lekker dat Team Sky pas 3 maanden na positieve test een leger advocaten gaat verzamelen. Ondertussen waren ze op hoogte maar hoefden ze toch niks te doen :)
Media.
  vrijdag 15 december 2017 @ 07:48:20 #48
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_175734801
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 14:13 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Als Tom tegen de lamp loopt zullen er ook een hoop TourduJour tokkies dit bagatelliseren.
Tom zal niet betrapt worden op salbutamol.

Froome deed de Salbutamol openlijk tijdens de koers inhaleren.
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175735308
Is die 2000 trouwens de officiŰle waarde? Of gewoon iets wat de wereld is geslingerd als een orde van grootte? Ik word altijd skeptisch van zulke ronde getallen :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')