abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_174898779
Syri
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174898811
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 09:24 schreef kmkmmr het volgende:

[..]

Hezbollah/Iran vs Israel/Saoedi-Arabi.
Ja dat had ik wel begrepen maar wat Saudi hier mee wilt bereiken?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174898843
quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 09:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ja dat had ik wel begrepen maar wat Saudi hier mee wilt bereiken?
Iran indammen?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_174898867
quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 09:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ja dat had ik wel begrepen maar wat Saudi hier mee wilt bereiken?
Wat hebben ze precies geflikt dan?
pi_174898972
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 09:32 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Wat hebben ze precies geflikt dan?
Ontslag premier Hariri zet Libanese dtente op de helling
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_174899740
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174904688
het is maar wat je een bevrijding noemt. het ene moment wordt je gedwongen om voor isis te vechten, andere moment wordt gedwongen om met het sdf te vechten. zo worden mensen alsnog gedwongen om syrie te ontvluchten, omdat ze helemaal niet willen vechten voor welke militie dan ook.

ornekali twitterde op maandag 06-11-2017 om 10:14:37 Al Mayadeen reporter @khalediskef says #SDF / #YPG arrested many locals in #Manbij after the massive protest against compulsory conscription https://t.co/bBt8s5qWM7 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174905681
Schijnbaar heeft de SDF nu de Iraakse grens bereikt.

quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 10:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

Goed artikel!
Toevallig ook tegelijkertijd met de zuiveringen die Salman nu aan het doorvoeren is in Saoedie-Arabi. Ik snap wel, als het waar is, dat Hariri zijn vader aanhaalt, gezien Hezbollah hem destijds heeft vermoord, maar voor de stabiliteit van Libanon is dat echt geen slimme actie.
pi_174913372
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 16:36 schreef Frikandelbroodje het volgende:

Toevallig ook tegelijkertijd met de zuiveringen die Salman nu aan het doorvoeren is in Saoedie-Arabi. Ik snap wel, als het waar is, dat Hariri zijn vader aanhaalt, gezien Hezbollah hem destijds heeft vermoord, maar voor de stabiliteit van Libanon is dat echt geen slimme actie.
Chaos is a ladder ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174913724
zou wat wezen als hij gevat wordt, saddam werd sneu gevat in dat gat als een zwerver maar ging uiteindelijk als een baas aan de galg.

DN-isykXkAILKB7.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174913763
Wat is dat blauwe in de huidige situatie?
pi_174913798
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 23:14 schreef Adrie072 het volgende:
Wat is dat blauwe in de huidige situatie?
TFSA
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174913811
quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 23:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

TFSA
Bedankt en dat staat voor?
pi_174913824
Khadaffi ging nabij het riool maar kon niet vechten als Master Splinter ;(
pi_174913856
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 23:18 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Bedankt en dat staat voor?
turken en bepaalde rebellen groepen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174913873
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 23:19 schreef WammesWaggel het volgende:
Khadaffi ging nabij het riool maar kon niet vechten als Master Splinter ;(
dat was helemaal sneu

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174918051
Amerika en Turkije gaan het nog zwaar krijgen.

https://www.rd.nl/vandaag(...)machtsspel-1.1443135
pi_174918714
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174919724
quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 23:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

turken en bepaalde terroristische groepen
Fixed.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_174920760
zo ziet mazzel er uit :P

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 07-11-2017 om 13:06:21 NE. #Hama: when an armoured column of 4 tanks fires multiple times to hit a target w /o success (outskirts of Sarha). https://t.co/gBK8fPAOo8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174920766
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 12:23 schreef HSG het volgende:

[..]

Fixed.
badumtsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174920868
biji apo

abdullahawez twitterde op dinsdag 07-11-2017 om 12:10:17 Female painters in Afrin paint a portrait of PKK's jailed leader Abdullah Ocalan on the largest canvas in Afrin canvas in Afrin canton.https://t.co/NhYB7YTYPI reageer retweet
DOBnoSEX0AAKaCw.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174924479
Syria is signing the Paris climate agreement, leaving the US alone against the rest of the world
https://qz.com/1122371/co(...)e-rest-of-the-world/

Death to 'Murica.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174924608
quote:
4s.gif Op dinsdag 7 november 2017 16:47 schreef alilami het volgende:
Syria is signing the Paris climate agreement, leaving the US alone against the rest of the world
https://qz.com/1122371/co(...)e-rest-of-the-world/

Death to 'Murica.
Al dat buskruit komt het milieu ook niet ten goede, overbevolking ook niet en wat dat betreft doet Assad het voortreffelijk :7
pi_174924922
quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 15:40 schreef Slayage het volgende:
het is maar wat je een bevrijding noemt. het ene moment wordt je gedwongen om voor isis te vechten, andere moment wordt gedwongen om met het sdf te vechten. zo worden mensen alsnog gedwongen om syrie te ontvluchten, omdat ze helemaal niet willen vechten voor welke militie dan ook.

Zelfde geldt voor zo'n 99% van de landen in de wereld... Chill is anders maar dat is echt overal zo.
  dinsdag 7 november 2017 @ 17:12:54 #26
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174924984
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_174929781
Wayoo die Wahida bij Brandpunt, jaagt op IS :7
pi_174930635
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174930668
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 17:10 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Zelfde geldt voor zo'n 99% van de landen in de wereld... Chill is anders maar dat is echt overal zo.
Is dat zo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174931065
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 november 2017 21:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

Is dat zo?
Dienstplicht heb je in 50% van de landen en in de andere 50% van de landen komt dienstplicht als er oorlog is.

Ja dus.

In landen met gezag/regering in ieder geval :+
pi_174931311
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 21:22 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dienstplicht heb je in 50% van de landen en in de andere 50% van de landen komt dienstplicht als er oorlog is.

Ja dus.

In landen met gezag/regering in ieder geval :+
Je hebt een punt.

Weldenkende mensen willen niet in Erdogan's leger dienen maar worden gedwongen.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  dinsdag 7 november 2017 @ 21:46:22 #32
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_174931605
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 november 2017 21:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wat is wagger lan? Op 00:13.
terug terug! Als in kijk uit :P
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_174933391
Dienstplicht? Okay. Dienstplicht bij een Turkse organisatie die je land bezet? Nah.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174938292
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 21:46 schreef vigen98 het volgende:

[..]

terug terug! Als in kijk uit :P
thanks.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174938345
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 21:22 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dienstplicht heb je in 50% van de landen en in de andere 50% van de landen komt dienstplicht als er oorlog is.

Ja dus.

In landen met gezag/regering in ieder geval :+
als je zo redeneert is iedereen kanonnenvoer voor "the powers that be". lekker dan :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174939948
Ozkok_ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 11:47:56 #Syria - Top adviser to President Bashar al-#Assad said on Tuesday:-#Turkey & #US illegal in Syria-For #SDF Iraqi Kurdistan “should be a lesson” -No "federalism" for #YPG https://t.co/rC2kp2YPJn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174944078
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 08-11-2017 om 16:15:35 SE. #Syria: moment when #Iran|ian-led forces met on border with #Iraq (mostly Lebanese Hezbollah & #Iraq|i Harakat Nujaba + Kataib Hezbollah). https://t.co/KZHclJOXbz reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 november 2017 @ 16:48:38 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174944101
Albukamal al van drie kanten omsingeld naar het schijnt, door de troepen die vanuit Irak kwamen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174944781
quote:
10s.gif Op woensdag 8 november 2017 11:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

als je zo redeneert is iedereen kanonnenvoer voor "the powers that be". lekker dan :{
Is toch zo? Aan de andere kant van de grens van de SDF is gewoon nog de dienstplicht. In Syri zelf ook. Bij IS ook. Als morgen Belgi Nederland binnenvalt dan hebben we de dienstplicht ook terug.
pi_174945052
quote:
7s.gif Op woensdag 8 november 2017 17:28 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Is toch zo? Aan de andere kant van de grens van de SDF is gewoon nog de dienstplicht. In Syri zelf ook. Bij IS ook. Als morgen Belgi Nederland binnenvalt dan hebben we de dienstplicht ook terug.
ik weiger de dienstplicht dan
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174945107
quote:
16s.gif Op woensdag 8 november 2017 17:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weiger de dienstplicht dan
Doe jij dat in Turkije ook?
pi_174945277
quote:
12s.gif Op woensdag 8 november 2017 17:45 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Doe jij dat in Turkije ook?
hangt van de situatie af. in de syrische situatie vlucht ik liever het land dan dat ik ervoor kies om mijn landgenoten aan gort te schieten in een burgeroorlog.

de turkse dienstplicht heb ik maar afgekocht :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174945965
reli toerisme

AFP twitterde op woensdag 08-11-2017 om 17:08:52 More than two million Iranian pilgrims have crossed the border into Iraq for the annual Arbaeen Shiite pilgrimage https://t.co/HUeBQD4Ady reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 november 2017 @ 20:48:01 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174948429
Albukamal al veroverd? :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 8 november 2017 @ 21:41:37 #45
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_174949353
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 20:48 schreef Szura het volgende:
Albukamal al veroverd? :o
En daarmee is het Kalifaatje nu helemaal bankroet.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_174949525
quote:
Een adviseur van de Iraanse president liet woensdag weten dat het Syrische leger samen met bondgenoten binnenkort actie start om de regio rond de noordwestelijke stad Idlib terug te nemen. Die is nu in handen van de Koerdische milities, genaamd Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF).
Nu.nl :')
pi_174950893
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 20:48 schreef Szura het volgende:
Albukamal al veroverd? :o
Waar zijn Al die gasten heen dan? Ergens in de woestijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174950919
quote:
13s.gif Op woensdag 8 november 2017 21:52 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Nu.nl :')
Stagiaire verslagen And fake news domineren de media.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 november 2017 @ 22:45:22 #49
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_174950935
quote:
10s.gif Op woensdag 8 november 2017 22:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

Stagiaire verslagen And fake news domineren de media.
nu.nl is echt extreem slordig. Ik heb de afgelopen tijd ook geen bericht gelezen daar zonder spelfouten.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_174954664
quote:
2s.gif Op woensdag 8 november 2017 22:45 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

Ik heb de afgelopen tijd ook geen bericht gelezen daar zonder spelfouten.
spelling Nazi
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174954707
wat de situatie ook exact is, een kwestie van tijd.

MIG29_ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 21:10:18 Breaking , My SourceNo forces enter Al-Bukamal yet .its just fire control from south- east Axis.Yusha. reageer retweet
245 arrestatie bevelen in ankara alleen _O-

metesohtaoglu twitterde op donderdag 09-11-2017 om 07:40:09 ? 101 #ISIS suspects detained in #TurkeyArrest warrants had earlier been issued for a total of 245 #ISIS uspects in the #Turkish capital #Ankara #Turkey https://t.co/xVwvgywKVC reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174963595
Aan het einde komt er nog een Koerdische vechter even hoi zeggen.Hoe zou het met die Nederlandse biker gaan die na even een matvakantie in Syri aldaar met een verlamming in het ziekenhuis lag aldaar?
pi_174965670
quote:
0s.gif Op woensdag 8 november 2017 20:48 schreef Szura het volgende:
Albukamal al veroverd? :o
Volgens mij nog niet. Het Syrische leger heeft dat uitgeroepen en veel Nederlandse media nemen het over, maar in elk geval een deel van de stad is nog in handen van Daesh.

Is wel een kwestie van tijd zoals al eerder vermeld.
pi_174965875
Lijkt het inderdaad niet op.

hxhassan twitterde op woensdag 08-11-2017 om 22:44:32 Re Albu Kamal, the regime is claiming it's captured it. Did anybody hear of fighting between it & ISIS in Albu Kama… https://t.co/Zk7gnR6PAB reageer retweet
hxhassan twitterde op woensdag 08-11-2017 om 22:46:22 Mayadeen was announced liberated with no much fighting, it was sort of abrupt. Until now, the regime has only shown… https://t.co/zjfxfuk5uK reageer retweet
hxhassan twitterde op woensdag 08-11-2017 om 22:48:49 Similarly, the SDF and the regime were advancing toward Albu Kamal, so the regime announced it's retaken it (to mar… https://t.co/KV9mloC5c2 reageer retweet
Dibs :D :')

hxhassan twitterde op donderdag 09-11-2017 om 18:52:39 Communication with people in Albu Kamal is extremely hard, but the confirmation I️ have got is that as of this morn… https://t.co/SydpoSYZGB reageer retweet
pi_174967628
quote:
10s.gif Op donderdag 9 november 2017 09:01 schreef Slayage het volgende:
wat de situatie ook exact is, een kwestie van tijd.

MIG29_ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 21:10:18 Breaking , My SourceNo forces enter Al-Bukamal yet .its just fire control from south- east Axis.Yusha. reageer retweet
245 arrestatie bevelen in ankara alleen _O-

metesohtaoglu twitterde op donderdag 09-11-2017 om 07:40:09 ? 101 #ISIS suspects detained in #TurkeyArrest warrants had earlier been issued for a total of 245 #ISIS uspects in the #Turkish capital #Ankara #Turkey https://t.co/xVwvgywKVC reageer retweet
Hoe komt het dat er berhaupt nog maar weinig aanslagen zijn in Turkije? Van alle partijen daar.
pi_174971158
quote:
5s.gif Op donderdag 9 november 2017 20:38 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hoe komt het dat er berhaupt nog maar weinig aanslagen zijn in Turkije? Van alle partijen daar.
Mbt de pkk vermoed ik dat de Amerikanen druk hebben gezet op de pkk om te stoppen met de aanslagen in Turkije. Om de Turken enigszins koest te houden for the time being. Ik geloof er niks van dat de Turken alle potentile aanslagen hebben verijdeld nu bijna een jaar.

En Isis is sowieso een kleine speler geweest vwb aanslagen in Turkije. Ook al hebben ze de zwaarste aanslagen gepleegd op burgers.

Daarnaast geeft de noodtoestand de overheid de macht om mensen zonder enige ten laste legging voor maanden op te sluiten. Kan me voorstellen dat zo op die manier ook potentile aanslagen verijdelen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174971363
$5.6 trillion FUCK YEAH

WSJ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 04:10:09 New study says wars in Afghanistan, Iraq, Syria and Pakistan have cost American taxpayers $5.6 trillionhttps://t.co/qK3bOsqaPr reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174971837
quote:
10s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:48 schreef Slayage het volgende:
$5.6 trillion FUCK YEAH

Da's $400 billion minder dan 4 jaar geleden. T R U M P - MAGA

Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  donderdag 9 november 2017 @ 23:10:57 #59
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174971865
quote:
10s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:48 schreef Slayage het volgende:
$5.6 trillion FUCK YEAH

WSJ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 04:10:09 New study says wars in Afghanistan, Iraq, Syria and Pakistan have cost American taxpayers $5.6 trillionhttps://t.co/qK3bOsqaPr reageer retweet
Die landen hadden allemaal wat democratie nodig. Nu zijn het allemaal bakermatten van beschaving. Oh wacht :{
  donderdag 9 november 2017 @ 23:23:40 #60
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_174972151
quote:
10s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:48 schreef Slayage het volgende:
$5.6 trillion FUCK YEAH

WSJ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 04:10:09 New study says wars in Afghanistan, Iraq, Syria and Pakistan have cost American taxpayers $5.6 trillionhttps://t.co/qK3bOsqaPr reageer retweet
Met dat geld had je al gewoon al een dikke mars basis kunnen hebben...
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_174972311
quote:
2s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:23 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Met dat geld had je al gewoon al een dikke mars basis kunnen hebben...
En iedere hongerneger de rest van zijn leven een mars kunnen geven.
pi_174972929
Zelfs de volkskrant bericht dat al bukamal veroverd is
  vrijdag 10 november 2017 @ 00:36:39 #63
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174973001
quote:
10s.gif Op donderdag 9 november 2017 22:48 schreef Slayage het volgende:
$5.6 trillion FUCK YEAH

WSJ twitterde op woensdag 08-11-2017 om 04:10:09 New study says wars in Afghanistan, Iraq, Syria and Pakistan have cost American taxpayers $5.6 trillionhttps://t.co/qK3bOsqaPr reageer retweet
Ik zie dat medische kosten worden meegenomen, maar al die geheime wapentransporten van de CIA worden zeker nog niet eens meegerekend? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174975682
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 november 2017 00:29 schreef no1uknow het volgende:
Zelfs de volkskrant bericht dat al bukamal veroverd is
copy paste is lekker makkelijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174975735
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:10 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die landen hadden allemaal wat democratie nodig. Nu zijn het allemaal bakermatten van beschaving. Oh wacht :{
:D

quote:
2s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:23 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Met dat geld had je al gewoon al een dikke mars basis kunnen hebben...
;(

tip als je science fiction tof vindt: the expanse ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:01:02 #66
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_174975775
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 november 2017 09:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D

[..]

;(

tip als je science fiction tof vindt: the expanse ;)
Nieuwe seizoen pas in 2018....
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_174975850
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:01 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Nieuwe seizoen pas in 2018....
ik moet seizoen twee nog kijken :P maar seizoen 1 vond ik geweldig :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174981141
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 november 2017 09:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D

[..]

;(

tip als je science fiction tof vindt: the expanse ;)
Deze man weet.
pi_174981635
'IS-leider was in heroverde stad Syri'
BEIROET (ANP/RTR) - De leider van Islamitische Staat Abu Bakr al-Baghdadi was in de Syrische stad Albu Kamal toen deze werd omsingeld en heroverd door het Syrische leger. Dat meldden media van Hezbollah in Libanon. Waar de IS-leider nu is, is niet bekend.
https://www.nd.nl/nieuws/(...)-syrie.2846424.lynkx

IS herovert helft van laatste bolwerk Syri
BEIROET - Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft een deel van de Syrische plaats Albu Kamal heroverd op het Syrische leger. Dat zegt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten. Donderdag meldde het Syrische leger nog dat het laatste bolwerk van IS volledig in handen was van regeringstroepen.
https://www.telegraaf.nl/(...)aatste-bolwerk-syrie
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_174981707
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 15:26 schreef alilami het volgende:
'IS-leider was in heroverde stad Syri'
BEIROET (ANP/RTR) - De leider van Islamitische Staat Abu Bakr al-Baghdadi was in de Syrische stad Albu Kamal toen deze werd omsingeld en heroverd door het Syrische leger. Dat meldden media van Hezbollah in Libanon. Waar de IS-leider nu is, is niet bekend.
https://www.nd.nl/nieuws/(...)-syrie.2846424.lynkx

IS herovert helft van laatste bolwerk Syri
BEIROET - Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft een deel van de Syrische plaats Albu Kamal heroverd op het Syrische leger. Dat zegt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten. Donderdag meldde het Syrische leger nog dat het laatste bolwerk van IS volledig in handen was van regeringstroepen.
https://www.telegraaf.nl/(...)aatste-bolwerk-syrie
Je zou zeggen dat ze 'm dan wel zouden vinden, dood of levend.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  vrijdag 10 november 2017 @ 18:08:07 #72
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174984791
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 15:29 schreef Perrin het volgende:

[..]

Je zou zeggen dat ze 'm dan wel zouden vinden, dood of levend.
Misschien dat hij zich symbolisch in een VBIED opblaast bij n van de laatste gevechten. In principe heeft IS bijna niks meer om mee te vechten. Ze hebben denk ik geen tanks meer, zo goed als geen artillerie, wapenfabrieken zijn ook allemaal weg, zware wapens achtergelaten bij snelle terugtrekkingen. Inkomsten zijn ook weg.

Ze hebben misschien nog duizend losse strijders in die gebieden en lokale sympathisanten. Ik vermoed dat ze geen gebied meer kunnen vasthouden en alles zeer snel kwijt gaan raken nu. Ze hebben ook geen bastions meer die maanden strijd vergen. Die dorpjes trek je in met een overmacht en schop je ze zo uit.
pi_174990706
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 15:03 schreef WammesWaggel het volgende:
Babylon 5 FTW!!!
Nerd alert :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174995005
sovjet praktijken :')

Hammurabi_News twitterde op vrijdag 10-11-2017 om 23:37:33 A full analysis of today's regime footage purporting to have captured AbuKamal, including a full explanation and the use of satellite imagery to expose the lies. https://t.co/kZdLsBYsSI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175002517
de turken hebben het wel heel erg druk in en om afrin. ze zullen toch geen groen licht hebben gekregen van de russen waardoor ze indirect via de turken het sdf ondermijnen?

"Turkish Army crossed Karasu River. Afrin, Raju. And builds a bridge on it"

AhmetM_08 twitterde op zaterdag 11-11-2017 om 12:30:31 nemli:#TSK Afrin Sınırındaki Karasu ayını Geti ve Karasu zerinde Kpr Yapma Hazırlığında. reageer retweet
DOWXptxW0AAW5qp.jpg

drone route

DOWGeJmXUAAAUWI.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 11 november 2017 @ 18:45:10 #76
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_175004029
DOUmGtRVAAIBf3_.jpg
:')
Say what?
  zondag 12 november 2017 @ 21:22:11 #77
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_175030504
Aardbeving in Noord Irak en delen van Iran. Kracht van 7.2 :o Je zou denken dat de Koerden al genoeg genaaid waren komt dit er ook nog bij.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_175030722
quote:
0s.gif Op zondag 12 november 2017 21:22 schreef vigen98 het volgende:
Aardbeving in Noord Irak en delen van Iran. Kracht van 7.2 :o Je zou denken dat de Koerden al genoeg genaaid waren komt dit er ook nog bij.
De Koerden en hun geheime kernwapenprogramma.
  maandag 13 november 2017 @ 21:34:06 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175053846
http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret

Hypocriete Amerikanen (McGurk) en hun gejank over die paar busjes die SAA vanuit Qalamoun naar Oost-Syri liet gaan :'). Fucking hypocriete Amerikanen :').

DOiL2TOWkAArOcU?format=jpg&name=900x900
:') :r :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 13 november 2017 @ 21:41:05 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175054119
Weten we trouwens ook hoe de Koerden en Amerikaanse kolonialisten ineens zo makkelijk controle kregen over Omar olievelden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175054281
Als Assad ISIS niet zo massaal uit de gevangenissen had losgelaten hadden de Amerikanen die klacht nooit gehad.
pi_175054419
quote:
1s.gif Op maandag 13 november 2017 21:34 schreef Szura het volgende:
http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret

Hypocriete Amerikanen (McGurk) en hun gejank over die paar busjes die SAA vanuit Qalamoun naar Oost-Syri liet gaan :'). Fucking hypocriete Amerikanen :').

[ afbeelding ]
:') :r :r
Goed stuk. BBC ^O^

Ben wel verbaast dat buitenlandse strijders de stad blijkbaar ook mochten verlaten, dat gaat nog problemen opleveren.
  maandag 13 november 2017 @ 21:53:36 #83
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175054505
quote:
0s.gif Op maandag 13 november 2017 21:45 schreef WammesWaggel het volgende:
Als Assad ISIS niet zo massaal uit de gevangenissen had losgelaten hadden de Amerikanen die klacht nooit gehad.
Als de Amerikanen (Bush) niet Irak waren binnengevallen hadden de Amerikanen die klacht nooit gehad.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175054686
quote:
1s.gif Op maandag 13 november 2017 21:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Als de Amerikanen (Bush) niet Irak waren binnengevallen hadden de Amerikanen die klacht nooit gehad.
Als de Arabieren op hun schiereiland waren gebleven ook niet, tijd om die terug te dringen dus.
pi_175056011
quote:
1s.gif Op maandag 13 november 2017 21:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Als de Amerikanen (Bush) niet Irak waren binnengevallen hadden de Amerikanen die klacht nooit gehad.
Inval van Amerika in Irak was een droom voor Iran en Bashar Al-Asad die uitkwam.....
pi_175056188
quote:
quote:
"IS may have been homicidal psychopaths, but they're always correct with the money.”

Says Abu Fawzi with a smile.
_O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 14 november 2017 @ 10:34:18 #90
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_175062098
quote:
0s.gif Op maandag 13 november 2017 21:51 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Goed stuk. BBC ^O^

Ben wel verbaast dat buitenlandse strijders de stad blijkbaar ook mochten verlaten, dat gaat nog problemen opleveren.
De Amerikaanse strategie in Syri is ernstig kortzichtig. Wel een goed artikel.
  dinsdag 14 november 2017 @ 14:07:13 #91
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_175065486
Regering Iraaks Koerdistan accepteert verbod op afscheiding

https://www.nu.nl/buitenl(...)bod-afscheiding.html

_O-
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_175070025
quote:
Wat :D

Dit is ook opmerkelijk: How the Latest OPCW Reports Provide More Connections Between the Syrian Government and August 21st 2013 Damascus Sarin Attacks

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 november 2017 10:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De Amerikaanse strategie in Syri is ernstig kortzichtig. Wel een goed artikel.
Eens, hoewel ik wel een paar begrijpelijke motivaties genoemd zie worden in dit geval.

quote:
The deal to free IS was about maintaining good relations between the Kurds leading the fight and the Arab communities who surround them.

It was also about minimising casualties. IS was well dug in at the city’s hospital and stadium. Any effort to dislodge it head-on would have been bloody and prolonged.
Ik had ze ook liever een kogeltje of bommetje zien koppen.
  dinsdag 14 november 2017 @ 17:43:14 #93
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_175070124
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 november 2017 14:07 schreef vigen98 het volgende:
Regering Iraaks Koerdistan accepteert verbod op afscheiding

https://www.nu.nl/buitenl(...)bod-afscheiding.html

_O-
Als je in rencarnatie gelooft dan wordt iedereen die slechte Karma heeft opgebouwd gerencarneerd als Koerd. Die lui zit het echt nooit mee en ze willen het zo graag.
pi_175070220
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 november 2017 17:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als je in rencarnatie gelooft dan wordt iedereen die slechte Karma heeft opgebouwd gerencarneerd als Koerd. Die lui zit het echt nooit mee en ze willen het zo graag.
Dit getuigt, nu in ieder geval, wel van gezond verstand. Praten in plaats van weer de 100ste burgeroorlog.
pi_175071886
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 november 2017 17:47 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dit getuigt, nu in ieder geval, wel van gezond verstand. Praten in plaats van weer de 100ste burgeroorlog.
True dat. Barzani us uitgespeeld waardoor er nu Kennelijk wel verstandige beslssingen genomen kunnen worden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175071954
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 november 2017 10:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De Amerikaanse strategie in Syri is ernstig kortzichtig.
Bomb the shit out of ISIS *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175071969
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 november 2017 17:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als je in rencarnatie gelooft dan wordt iedereen die slechte Karma heeft opgebouwd gerencarneerd als Koerd. Die lui zit het echt nooit mee en ze willen het zo graag.
Die is een beetje onder de gordel ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175082326
israel lobby hard at work

Congressmen: U.S. Ceding Syria to Iran, Causing Rift With Israel

Lawmakers urge Trump admin for strategy to remove Iranian presence from Syria

ik denk dat we kunnen fluiten naar een nieuw album ;(

10685375_10152849155275680_7720525419228956531_n.jpg?oh=341e3da3d86924bcaf32d46694734243&oe=5AA8653B

[ Bericht 27% gewijzigd door Slayage op 15-11-2017 09:29:29 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175082603
dit zou de meest merkwaardige rekruut van isis zijn :P

aan de andere kant heeft italie traditioneel een sterke links / rechts discussie, iemand die extreem rechts is kan ik me voorstellen dat hij ervoor kiest om tegen die "roden" te vechten die uiteraard vertegenwoordig worden door de ypg in syrie, ik bedoel kijk maar naar al die antifa mensen in de ypg. vijand van mijn vijand is mijn vriend italian style :P

A far-right politician in Italy may have joined the Islamic State

Italian authorities now fear that Pozzobon, 51, could be in Syria fighting with the Islamic State or another jihadist group. It might be yet another story of a disaffected European man being recruited to fight for Islamist extremists were it not for one fact: Pozzobon used to be an activist and elected official for a xenophobic far-right party that often attacks Muslims.


gek nieuws vandaag :D

DOqRpGlXcAAqnPU.jpg

Dalatrm twitterde op woensdag 15-11-2017 om 09:37:39 CorrectionFrmr #SDF spox Talal Sillo confirmed defected. He's on #Turkey #Syria borders amongst 'Turkish andSyrian friends' https://t.co/EgasBN613f reageer retweet


[ Bericht 36% gewijzigd door Slayage op 15-11-2017 09:51:32 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175085797
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 november 2017 19:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

Die is een beetje onder de gordel ;(
Liever dat dan de bomgordel.
pi_175101822
expositie in moskou/duma 'Putin is the only defender of christian civilisation' aldus de tekst onder het portret van assad.

DOrL-NJW4AI0vLG.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175101928
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 16 november 2017 @ 07:45:48 #104
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175104265
Jullie verkopen je ziel aan de verkeerden, Koerden. Dat is in Irak al wel gebleken. Maar overspeel gerust weer je hand, ezels.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175110227
And so it begins.
Islamitische Staat Iran doet wat islamitische staten doen, succes er dan maar mee Syrirs :Y
pi_175110300
quote:
7s.gif Op donderdag 16 november 2017 14:06 schreef WammesWaggel het volgende:
And so it begins.
Islamitische Staat Iran doet wat islamitische staten doen, succes er dan maar mee Syrirs :Y
hun "we gaan de graven van heiligen beschermen in syrie" retoriek was uiteraard "we gaan de graven van heiligen in syrie als ideologische en militaire uitval basis gebruiken"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175138318
isis gekicked uit hun laatste Anbar bastion

IraqiSecurity twitterde op vrijdag 17-11-2017 om 12:45:42 Images of #Iraq's special forces inside Rawah, western Anbar. Da'ish forces collapsed and are now being hunted down… https://t.co/19xlGDDOD6 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175152409
abu kamal is toch echt de laatste grote isis bolwerk in syrie (muv het stuk aan de israelische grens) als ik kijk op de kaart, verklaart ook meteen de relatief grote aantal slachtoffers van de pro assad milities als hezz die de aanval leiden

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 18-11-2017 om 14:14:29 E. #Syria: Hezbollah-led forces storming #AbuKemal from Western side, engaged in house-to-house fighting with #ISIShttps://t.co/nuQbCCU5na reageer retweet
markito0171 twitterde op zaterdag 18-11-2017 om 12:54:46 #Syria The killing of Khairullah Samadi one of the leaders of the Iranian Revolutionary Guard Corps in outskirts of abu kamal https://t.co/9UHwy0qIs8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175188131
joshua landis zei in 2011/2012 al dat het er aan zat te komen. nu is het een feit.

FerasKilaniBBC twitterde op maandag 20-11-2017 om 08:10:39 The #PMU commander in western #Anbar told me let them call it Shia crescent, triangle or an area of #Iran|ian influence, it’s a reality now. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175188304
quote:
10s.gif Op maandag 20 november 2017 08:51 schreef Slayage het volgende:
joshua landis zei in 2011/2012 al dat het er aan zat te komen. nu is het een feit.

FerasKilaniBBC twitterde op maandag 20-11-2017 om 08:10:39 The #PMU commander in western #Anbar told me let them call it Shia crescent, triangle or an area of #Iran|ian influence, it’s a reality now. reageer retweet
De oorlog heeft Iran alleen maar sterker gemaakt, terwijl het in eerste instantie werd gebruikt om haar invloed in de regio te verzwakken. De landen die zeuren dat Iran het Midden-Oosten domineert moeten zelf in de spiegel kijken.
pi_175188381
quote:
1s.gif Op maandag 20 november 2017 09:03 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De oorlog heeft Iran alleen maar sterker gemaakt, terwijl het in eerste instantie werd gebruikt om haar invloed in de regio te verzwakken. De landen die zeuren dat Iran het Midden-Oosten domineert moeten zelf in de spiegel kijken.
uiteraard
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175207783
kennelijk is die lekkere ypg mokkel omgekomen in turkije

son-dakika-pkk-oldurulen-13-teroristin-kimligini-acikladi-o-isim-de-var--10279337.Jpeg

http://www.milliyet.com.t(...)n-13-gundem-2558341/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175208049
Nu IS bijna weg is begint het moment te komen om de Soennieten en de Shia onder de Syrirs te verenigen.
Tijd om een oorlog met Isral uit te lokken.
pi_175212501
veel bromances deze dagen :P

suleimani: "mission accomplished meester"

DPI3VUZVAAAkIuI.jpg

assad: "mijn surrogaat paps!" *;

DPInmRuUIAER9Mn.jpg


DO6ereKV4AElA0T.jpg

[ Bericht 26% gewijzigd door Slayage op 21-11-2017 09:58:50 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175212524
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 23:30 schreef WammesWaggel het volgende:
Nu IS bijna weg is begint het moment te komen om de Soennieten en de Shia onder de Syrirs te verenigen.
Tijd om een oorlog met Isral uit te lokken.
dat uitlokken zullen de israelisch wel doen, die zijn echt niet blij wanneer het conflict afgesloten wordt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 21 november 2017 @ 09:55:41 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175212688
quote:
10s.gif Op maandag 20 november 2017 23:23 schreef Slayage het volgende:
kennelijk is die lekkere ypg mokkel omgekomen in turkije

[ afbeelding ]

http://www.milliyet.com.t(...)n-13-gundem-2558341/
Doe wat aan je smaak
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175212728
quote:
9s.gif Op dinsdag 21 november 2017 09:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Doe wat aan je smaak
:Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175212831
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 23:30 schreef WammesWaggel het volgende:
Nu IS bijna weg is begint het moment te komen om de Soennieten en de Shia onder de Syrirs te verenigen.
Tijd om een oorlog met Isral uit te lokken.
Waarom een oorlog met Isral uitlokken? Isral maakt gehakt van alle Arabieren in het midden oosten. Isral is IS niet......
pi_175212899
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 10:01 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Waarom een oorlog met Isral uitlokken? Isral maakt gehakt van alle Arabieren in het midden oosten. Isral is IS niet......
idd, assad iran russen zullen hun macht willen consolideren. ik weet niet of israel zich koest zal houden.

gaan ze wel een proxy gebruiken uiteraard :P

RT_com twitterde op donderdag 16-11-2017 om 14:13:05 BREAKING: Israel is ready to share intelligence on #Iran with Saudi Arabia - #IDF chief tells media... https://t.co/5PLb7j0dLu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175212934
hmmm

sayed_ridha twitterde op donderdag 16-11-2017 om 16:28:03 Mohamad Muhaysani, father of Saudi terrorist in Syria has reportedly been arrested with 3 others as part of MbS crackdown vs some wahhabists https://t.co/rlA9gdSLAI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 21 november 2017 @ 10:27:36 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175213356
Leeft die dikke kinderronselaar zelf nog steeds? :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175214994
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 10:01 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Waarom een oorlog met Isral uitlokken? Isral maakt gehakt van alle Arabieren in het midden oosten. Isral is IS niet......
Het gaat Assad niet zozeer om winnen, zolang zijn regime maar blijft zitten en Isral stoomt heus niet op naar Damascus... net zoals Assad IS heeft gebruikt dus.
pi_175215880
putin/trump ook in gesprek lees ik, veel verkeer iig mbt het conflict

bmroue twitterde op dinsdag 21-11-2017 om 10:46:21 #MOSCOW (@AP) _ #Kremlin says #Assad's visit was to ensure he agrees to possible peace initiatives reached between #Russia, #Iran and #Turkey https://t.co/uXlUZvqYjB reageer retweet
scherpe syrische vluchtelingen die isis leden herkennen :P

'Syrische IS-leden wilden aanslag plegen op kerstmarkt in Essen'

In Duitsland zijn in alle vroegte zes asielzoekers uit Syri opgepakt van wie wordt vermoed dat ze een aanslag wilden plegen. Volgens de Duitse krant Die Welt hebben vluchtelingen de mannen herkend als aanhangers van Islamitische Staat en aangegeven bij de politie.


[ Bericht 17% gewijzigd door Slayage op 21-11-2017 13:11:53 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175217046
quote:
Grappig dat ze die 6 mannen "asielzoekers" blijven noemen.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_175217112
"Merkel's kinderen" lijkt accurater.
pi_175223654
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 10:01 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Waarom een oorlog met Isral uitlokken? Isral maakt gehakt van alle Arabieren in het midden oosten.Isral is IS niet......
Faalden wel hard in 2006 tegen Hezbollah.
pi_175224914
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 19:25 schreef Stabiel het volgende:
Faalden wel hard in 2006 tegen Hezbollah.
Conventionele oorlog bedoelt ie. Geen guerilla-strijd van 40 dagen.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175225068
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 20:25 schreef Aloulu het volgende:

Conventionele oorlog bedoelt ie. Geen guerilla-strijd van 40 dagen.
guerrilla oorlog kan in principe doorgaan tot het einde der tijden als het landschap het toelaat. in stedelijk gebied werkt het niet omdat je hele steden kan platgooien zoals we hebben gezien in syrie en irak.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175225082
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 19:25 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Faalden wel hard in 2006 tegen Hezbollah.
en libanese bevolking is hezz hartelijk dankbaar voor hun gevoerde strijd :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175225958
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 november 2017 20:31 schreef Slayage het volgende:
guerrilla oorlog kan in principe doorgaan tot het einde der tijden als het landschap het toelaat.
Daarom is die moeilijker te winnen. Tenzij je hele scherpe doelen stelt die haalbaar zijn en het ook niet een te lange operatie maakt. Maar elke dode aan je eigen kant (conventioneel leger) maakt de guerilla-partij een winnaar.

quote:
in stedelijk gebied werkt het niet omdat je hele steden kan platgooien zoals we hebben gezien in syrie en irak.
Gaza is het meest verstedelijkte gebied ter wereld en daar werkt het wel.

Gezien Hezbollah vele malen sterker is dan in 2006 en betere raketten heeft zal Israel er met de luchtmacht hard in gaan en net zoals in Gaza breder Libanon veel laten lijden: de tol moet zo zwaar worden dat men het niet nog een keer aandurft. Al het andere werkt toch niet namelijk: hezbollah ga je net zoals hamas nooit kunnen vernietigen. Zeker niet als je niet bereid bent permanent te bezetten.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175226080
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 november 2017 20:32 schreef Slayage het volgende:
en libanese bevolking is hezz hartelijk dankbaar voor hun gevoerde strijd :D
Daarom is de volgende keer belangrijk wie begint. Voor de libanese publieke opinie die niet ideologisch loyaal aan Hezbollah is.

Andere kant is dat militair gezien je altijd zelf de tijd en plaats wil bepalen (en dus oorlog) ipv dat je tegenstander die bepaalt en optimaal voorbereidt is.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175226164
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 21:06 schreef Aloulu het volgende:

Gaza is het meest verstedelijkte gebied ter wereld en daar werkt het wel.

Gezien Hezbollah vele malen sterker is dan in 2006 en betere raketten heeft zal Israel er met de luchtmacht hard in gaan en net zoals in Gaza breder Libanon veel laten lijden: de tol moet zo zwaar worden dat men het niet nog een keer aandurft. Al het andere werkt toch niet namelijk: hezbollah ga je net zoals hamas nooit kunnen vernietigen. Zeker niet als je niet bereid bent permanent te bezetten.
als je stelt dat het lukt, dan lukt het omdat de israelisch zich inhouden, als ze zouden willen zouden dat hele gaza in puin kunnen leggen.

volgens mij zei nasrallah dat hij geen opdracht zou hebben gegeven voor die actie wat aanleiding was voor de oorlig als hij had geweten hoe de israelisch zouden reageren. daarom vraag ik me af of hezz het nu weer zou proberen op eigen houtje.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175226168
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 20:25 schreef Aloulu het volgende:
Conventionele oorlog bedoelt ie. Geen guerilla-strijd van 40 dagen.
Feit is dat Isral redelijk overschat is qua militaire slagkracht, en de eerste beste keer dat het tegen een gemotiveerde en competente tegenstander aanliep meteen een blauw oog en bloedneus opliep.
pi_175226214
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 november 2017 20:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

en libanese bevolking is hezz hartelijk dankbaar voor hun gevoerde strijd :D
Inderdaad. Vandaar dat de organisatie in aanzien en populariteit steeg na de oorlog in 2006.
pi_175226246
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 november 2017 21:14 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Inderdaad. Vandaar dat de organisatie in aanzien en populariteit steeg na de oorlog in 2006.
met die redenatie staan de libanezen te springen voor de volgende israelische bommenregen *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175226305
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 november 2017 21:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

met die redenatie staan de libanezen te springen voor de volgende israelische bommenregen *O*
Welke redenatie? Ik reageerde op jouw claim dat de Libanese bevolking Hezbollah dankbaar was in 2006. Als je enigszins genformeerd was, dan had je kunnen weten dat door die oorlog Hezbollah enkel aan populariteit won.
  Moderator dinsdag 21 november 2017 @ 21:50:39 #139
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_175227501
Doe maar niet zo op de man spelen.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_175227534
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 21:50 schreef Straatcommando. het volgende:
Doe maar niet zo op de man spelen.
wil je ff schoonmaken ajb dit is namelijk dieptriest natuurlijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 21 november 2017 @ 21:51:31 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175227535
Jongens, ik heb de langste. Nu weer doorrrrr. Op naar de Battle for Idlib.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175227547
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 21:51 schreef Szura het volgende:
Jongens, ik heb de langste. Nu weer doorrrrr. Op naar de Battle for Idlib.
B:)B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  Moderator dinsdag 21 november 2017 @ 21:53:04 #143
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_175227596
Zo en nu weer lief doen en liefdesbetuigingen doe je maar via pm :P
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_175228240
After the liberation of Mosul, an orgy of killing

In the dying days of the battle of Mosul, Ghaith Abdul-Ahad followed Iraqi soldiers during the last push against Isis. But following their victory, a new wave of savagery was unleashed
.....
Before leaving, a wiry junior officer named Taha asked the commander: “Sir, what do we do with the two detainees?” The prisoners had crossed the frontlines the night before and taken shelter with a civilian who denounced them to the army. “We tried to hand them to the intelligence service, but they refused to take them.”

“Yes,” the commander said, “they told me: ‘You deal with detainees from your end. We can’t hold them because of human rights and Red Cross inspections.’”

“We worked on them all night,” said the junior officer. “One eventually confessed that he was with Daesh [Isis], but he said he left them two months ago.” At that, everyone in the room laughed. “The other,” the junior officer continued, “we beat him hard but he didn’t confess, so I think he must be innocent.”

“Just finish them,” said a major.

“Release one and finish the other,” the commander said.

The sentence issued, now came the question of who would be bestowed with the honour of executing an Isis fighter. Kifah, a tall and lean soldier, stood next the table and asked to be given the prisoner. But the junior officer suggested that they gift the prisoner to a captain who was still grieving the loss of his brother, killed by Isis a month ago.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175228464
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 november 2017 21:13 schreef Slayage het volgende:
als je stelt dat het lukt, dan lukt het omdat de israelisch zich inhouden, als ze zouden willen zouden dat hele gaza in puin kunnen leggen.
Gaza is vele malen makkelijker militair gezien voor Israel dan Zuid Libanon. Maar juist omdat Gaza zo enorm verstedelijkt is en er veel (burger)doden vallen brengt dat weldegelijk druk op Hamas om op zijn zachtst gezet "niet elke twee jaar zo'n oorlog aan te gaan". Druk in de publieke opinie van normale burgers in Gaza.

quote:
volgens mij zei nasrallah dat hij geen opdracht zou hebben gegeven voor die actie wat aanleiding was voor de oorlig als hij had geweten hoe de israelisch zouden reageren. daarom vraag ik me af of hezz het nu weer zou proberen op eigen houtje.
Dat zal die toen vast gezegd hebben: met name voor Libanezen en publieke opinie. Maar hij wist zeer goed wat de consequentie was van een "raid" op Israelisch grondgebied om Israelische soldaten te kidnappen en mee terug naar Zuid Libanon te voeren. Hadden ze in 2005 ook al geprobeerd maar mislukte. Vooral ontvoeren om oa Hizbullah gevangene Samir Kuntar vrij te krijgen toendertijd. Die is overigens in Syrie paar jaar geleden alsnog gedoodt door Israel.

Hizbullah was voorbereid in 2006 omdat ze goed wisten wat he waarschijnlijke gevolg van die kidnapping was. Israel bleek later niet goed voorbereid te zijn, ondanks grensobervaties dat er iets zat aan te komen. Niet militair gezien, niet politiek gezien, maar was door gekidnapte soldaten binnen eigen landsgrenzen wel verplicht flink erin te gaan.

The conflict was precipitated by the 2006 Hezbollah cross-border raid. On 12 July 2006, Hezbollah fighters fired rockets at Israeli border towns as a diversion for an anti-tank missile attack on two armored Humveespatrolling the Israeli side of the border fence.[53] The ambush left three soldiers dead. Two Israeli soldiers were abducted and taken by Hezbollah to Lebanon.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175230239
ShiaPulse twitterde op dinsdag 21-11-2017 om 22:55:24 Russia Defense Ministry: Russian, Iranian & Turkish Army chiefs agree to annihilate Jabhat al-Nusra in Syria reageer retweet
💪
pi_175238864
eigenlijk niet verwonderlijk als hof leverancier van jihadis

Oded121351 twitterde op woensdag 22-11-2017 om 12:34:09 #Tunisia- "Combat training camp" (size&scale unclear) for militants ran by a local whose brother recently returned from #Syria and is imprisoned, discovered in Sidi Ali Ben Aoun area https://t.co/iriVH0koU8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 23 november 2017 @ 08:42:37 #148
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_175253408
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 23:17 schreef Stabiel het volgende:
ShiaPulse twitterde op dinsdag 21-11-2017 om 22:55:24 Russia Defense Ministry: Russian, Iranian & Turkish Army chiefs agree to annihilate Jabhat al-Nusra in Syria reageer retweet
💪
JaN wordt momenteel ook gebuttraped door IS in Noord-Oost Hama. Best slim van het regime om IS toe te staan daar een pocket te creeren. Laat ze elkaar maar de toko uitvechten. Daarnaast gaat binnenkort een groot deel van de DeZ toko naar Hama. Doel is om zuid Aleppo te verbinden met noord oost Hama en dan Idlib in te trekken.
pi_175255271
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 23 november 2017 @ 19:23:42 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175264981
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175265724
quote:
10s.gif Op woensdag 22 november 2017 13:31 schreef Slayage het volgende:
eigenlijk niet verwonderlijk als hof leverancier van jihadis

Oded121351 twitterde op woensdag 22-11-2017 om 12:34:09 #Tunisia- "Combat training camp" (size&scale unclear) for militants ran by a local whose brother recently returned from #Syria and is imprisoned, discovered in Sidi Ali Ben Aoun area https://t.co/iriVH0koU8 reageer retweet
Fake news. Nergens in lokale media wat over te vinden.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175265779
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175268588
quote:
10s.gif Op donderdag 23 november 2017 20:12 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zaagt aan de stoelpoten van The Erdo :D
ziet er wel raar uit, maar het lijtk wel alsof erdo zit te kloten met zijn stoel en putin intervenieert op zijn putinesk en dat ze samen die stoel wegdrukken ofzo :')

"erdo chair incident" :')

Liveuamap twitterde op donderdag 23-11-2017 om 14:36:37 Another video/angle from Sochi with Putin & Erdogan chair incident https://t.co/EaolzYW4wl https://t.co/HLpUDAHRrR reageer retweet


[ Bericht 21% gewijzigd door Slayage op 23-11-2017 22:01:48 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175268627
ojee

metesohtaoglu twitterde op donderdag 23-11-2017 om 21:32:19 #US led anti-#ISIS coalition spokesman @OIRSpox Col. Ryan Dillon said Tuesday the coalition would not offer support to any forces that are not fighting ISIS or working toward #US mission, referring to #YPG/#PKK elements in #Syria's #Afrinhttps://t.co/i7J3q66MFT reageer retweet
metesohtaoglu twitterde op dinsdag 21-11-2017 om 20:09:04 🔴 #Russian 'military police' is planned to leave the #Syrian cities at the end of 2017#Russia #Syria #Turkey #Iran reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 23 november 2017 @ 22:26:19 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175269248
quote:
10s.gif Op donderdag 23 november 2017 21:59 schreef Slayage het volgende:
ojee

metesohtaoglu twitterde op donderdag 23-11-2017 om 21:32:19 #US led anti-#ISIS coalition spokesman @OIRSpox Col. Ryan Dillon said Tuesday the coalition would not offer support to any forces that are not fighting ISIS or working toward #US mission, referring to #YPG/#PKK elements in #Syria's #Afrinhttps://t.co/i7J3q66MFT reageer retweet
metesohtaoglu twitterde op dinsdag 21-11-2017 om 20:09:04 🔴 #Russian 'military police' is planned to leave the #Syrian cities at the end of 2017#Russia #Syria #Turkey #Iran reageer retweet
Pleur dan gvd eens op bij Al Tanf, stel kolonialisten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175269270
quote:
1s.gif Op donderdag 23 november 2017 22:26 schreef Szura het volgende:

[..]

Pleur dan gvd eens op bij Al Tanf, stel kolonialisten
kleine details
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175276026
zouden die erdo en assad al de handen geschud hebben? :')

metesohtaoglu twitterde op vrijdag 24-11-2017 om 09:24:11 🔴 Turkish President #Erdogan [On cooperating with #Assad]: It is not appropriate to have an understanding of saying ‘no way at all.’ The doors of politics are always open until the last minute #Turkey #Syria https://t.co/BXbYed7kdA reageer retweet
de meest recente turkse observatie post

DPY1VtHXcAA7ZxV.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175276209
Syrische IS-strijder loopt vrij rond in Nederland en bezocht bijeenkomst in De Balie

Een Syrische IS-strijder blijkt met valse papieren in Nederland te verblijven en heeft in september een bijeenkomst in De Balie in Amsterdam bezocht. De 31-jarige man werd daar opgemerkt door activisten van het burgercollectief Raqqa is Being Slaughtered Silently, die aanwezig waren omdat een film over hun werk werd getoond. Zij herkenden de man, die uit dezelfde regio in Syri komt en meevocht met IS.

Het is voor zover bekend de eerste keer dat een Syrische IS-strijder opduikt in Nederland. Bronnen rond veiligheidsdiensten bevestigen het voorval tegenover de Volkskrant en Nieuwsuur en zeggen dat de 31-jarige IS'er een 'zwaar geval' is. Hij reisde onder een valse naam naar Nederland. De inlichtingendienst AIVD houdt de man al maanden in de gaten - ook vr de bijeenkomst in De Balie.


......................

31 keer meer burgerdoden in Irak dan gemeld. Hoe de VS nog te vertrouwen?

Geen oorlog kan zonder dooddoeners, je zou dat een open deur kunnen noemen.

Maar toen ik gisteren het uitzonderlijke New York Times-artikel had gelezen over de burgerdoden die vallen in de Amerikaanse strijd tegen IS, kon ik ze even niet meer verdragen: die zinsneden vol 'betreuren', 'alles doen om te voorkomen' en 'nooit helemaal uit te sluiten'. Daarvoor bevatte dit stuk, 'The Uncounted' geheten, te veel misselijkmakende voorbeelden van kapotgeschoten mannen, vrouwen en kinderen. Plus even misselijkmakende pogingen dat alles onder het tapijt te schuiven.


[ Bericht 28% gewijzigd door Slayage op 24-11-2017 11:12:42 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175281952
Trump: we gaan de YPG voortaan niet meer steunen. *O* *O*
pi_175282447
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 16:25 schreef _--_ het volgende:
Trump: we gaan de YPG voortaan niet meer steunen. *O* *O*
dat heeft hij nmw niet gezegd. niet aannemelijk ook.

realDonaldTrump twitterde op vrijdag 24-11-2017 om 13:04:13 Will be speaking to President Recep Tayyip Erdogan of Turkey this morning about bringing peace to the mess that I inherited in the Middle East. I will get it all done, but what a mistake, in lives and dollars (6 trillion), to be there in the first place! https://t.co/1PLdvtd5rj reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175283232
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 november 2017 16:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat heeft hij nmw niet gezegd. niet aannemelijk ook.

realDonaldTrump twitterde op vrijdag 24-11-2017 om 13:04:13 Will be speaking to President Recep Tayyip Erdogan of Turkey this morning about bringing peace to the mess that I inherited in the Middle East. I will get it all done, but what a mistake, in lives and dollars (6 trillion), to be there in the first place! https://t.co/1PLdvtd5rj reageer retweet
AA en alle andere turkse media hebben het er wel over. Cavusoglu zei het ook. Tevens heeft Erdogan een gesprek gehad met Trump.
  vrijdag 24 november 2017 @ 17:42:28 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175283283
Hoe dan ook, vroeg of laat zijn de Koerden uitgepeurd en worden ze ‘verkocht’ of verlaten. En het lijkt er nu niet op dat ze de uitgestoken hand van het regime/Rusland accepteren, dus ze zullen la ezels wel opnieuw hun hand overspelen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175283327
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 17:40 schreef _--_ het volgende:

[..]

AA en alle andere turkse media hebben het er wel over. Cavusoglu zei het ook. Tevens heeft Erdogan een gesprek gehad met Trump.
ik zou graag een transcriptie van dat gesprek willen lezen, aangezien ik officieel vanuit de amerikanen niks heb vernomen wat jij hier aangeeft.

gisteren zeiden ze nog we zullen een langere periode blijven in syrie en nu opeens, we gaan de ypg niet bewapenen? klinkt niet aannemelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175288701
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 november 2017 17:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zou graag een transcriptie van dat gesprek willen lezen, aangezien ik officieel vanuit de amerikanen niks heb vernomen wat jij hier aangeeft.

gisteren zeiden ze nog we zullen een langere periode blijven in syrie en nu opeens, we gaan de ypg niet bewapenen? klinkt niet aannemelijk.
http://www.independent.co(...)sident-a8074121.html
Aangezien er geen weerlegging is kun je er vanuit gaan dat het gewoon waar is. ;)

Anders kun je alles als nep zien.

Overigens geef ik het niet persoonlijk aan. Alle media hebben het gewoon over genomen.
pi_175289631
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 november 2017 22:07 schreef _--_ het volgende:

[..]

http://www.independent.co(...)sident-a8074121.html
Aangezien er geen weerlegging is kun je er vanuit gaan dat het gewoon waar is. ;)

Anders kun je alles als nep zien.

Overigens geef ik het niet persoonlijk aan. Alle media hebben het gewoon over genomen.
Laten we ervan uitgaan dat het waar is. De ypg zou zich terugtrekken ten oosten van de Eufraat aldus de Amerikanen weet je nog? ;) Eerst zien dan geloven.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175291341
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 16:25 schreef _--_ het volgende:
Trump: we gaan de YPG voortaan niet meer steunen. *O* *O*
Dan doen de Russen het wel en zetten Erdogan en go compleet buitenspel.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_175294904
zoals ik zei, amerikanen zijn niet te vertrouwen ook al zitten ze glasharde beloftes te maken. "ten oosten van de eufraat" uhu.

stoppen met wapenleveranties uhu.

ze zijn gestopt met het backen van d erebllen en hebben nu maar 1 paard die ze kunnen beinvloeden in syrie die gaan ze echt niet offeren omdat de turken lopen te huilen.

ragipsoylu twitterde op zaterdag 25-11-2017 om 00:58:02 US officials confirm to @DionNissenbaum that US plans to stop directly arming YPG. Yet same sources said they can continue to indirectly arm YPG through the umbrella group SDF. Thus another Pentagon disinformation about SDF’s role has been exposed. https://t.co/FNjGqcMbM3 reageer retweet
21572987_0.jpg

[ Bericht 3% gewijzigd door Slayage op 25-11-2017 09:56:22 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175294982
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 november 2017 09:50 schreef Slayage het volgende:
zoals ik zei, amerikanen zijn niet te vertrouwen ook al zitten ze glasharde beloftes te maken. "ten oosten van de eufraat" uhu.

stoppen met wapenleveranties uhu.

Hebben ze dat ook gezegd dan? Volgens mij was gisteren al duidelijk dat ze nog gewoon via de SDF wapens zouden leveren. Klinkt eerder als verkeerd conclusies trekken door Turken (verrassend) en dan achteraf er over lopen klagen (verrassend)
pi_175295034
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 09:57 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hebben ze dat ook gezegd dan?
https://www.wsj.com/artic(...)-in-syria-1511566887
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175295041
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175295299
quote:
Ik kan dat artikel niet lezen maar gisterenavond kwam ik al verschillende reacties tegen waaruit bleek dat ze stoppen met de YPG te steunen maar het nog gewoon via de SDF blijven doen.
pi_175295409
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 10:22 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ik kan dat artikel niet lezen maar gisterenavond kwam ik al verschillende reacties tegen waaruit bleek dat ze stoppen met de YPG te steunen maar het nog gewoon via de SDF blijven doen.
ja klopt dat is die dubbele tong waarmee ze communiceren. smokescreen niets meer dan dat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175295609
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 november 2017 10:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja klopt dat is die dubbele tong waarmee ze communiceren. smokescreen niets meer dan dat.
Waarom dat dan alle Turkse kranten (volgens SecretPet) staan te juichen is me een raadsel.... En achteraf janken dat hun conclusie niet klopt :')
pi_175295685
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 10:41 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Waarom dat dan alle Turkse kranten (volgens SecretPet) staan te juichen is me een raadsel.... En achteraf janken dat hun conclusie niet klopt :')
wie is secretpet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175295914
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 november 2017 10:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie is secretpet?
Die -_--_ ofzo toch?
pi_175296038
quote:
5s.gif Op zaterdag 25 november 2017 11:07 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Die -_--_ ofzo toch?
oh ja zou kunnen, maar die cavusoglu kan ik moeilijk serieus nemen, dus dat hij het "niet helemaal begrepen zou hebben" kan ik me best goed voorstellen of die trump zat weer eebs mee te lullen met de persoon aan de andere kant van de telefoon. hoewel de amerikanen zelf kennelijk ook bevestigen wat de turken zeggen, geven ze er een eigen draai aan. politici

en als je bv dat astana communique leest kan je eruit halen wat je eruit wilt halen, het is maar wat je wilt horen/lezen/zien, zoals altijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175296472
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 november 2017 11:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

oh ja zou kunnen, maar die cavusoglu kan ik moeilijk serieus nemen, dus dat hij het "niet helemaal begrepen zou hebben" kan ik me best goed voorstellen of die trump zat weer eebs mee te lullen met de persoon aan de andere kant van de telefoon. hoewel de amerikanen zelf kennelijk ook bevestigen wat de turken zeggen, geven ze er een eigen draai aan. politici

en als je bv dat astana communique leest kan je eruit halen wat je eruit wilt halen, het is maar wat je wilt horen/lezen/zien, zoals altijd.
Dat je zelf eruit pikt wat je handig komt begrrijp ik maar dit is al 50x voorgekomen deze oorlog... Ga dan niet zo blij doen om iets wat je sowieso niet 100% zeker weet.

Als de 'rebellen' nu opeens zouden gaan juichen omdat Rusland heeft gezegd dat ze het grootste gedeelte terug gaan trekken, zou ook compleet achterlijk zijn want riepen ze ook al 5x eerder.

Dan is mijn vraag eigenlijk, waarom doet de Turkse media dat? In opdracht van de regering om de Amerikanen in een slecht daglicht te zetten van 'zie je wel, ze liegen nu alweer!' of zijn die lui daar gewoon cht zo dom?
pi_175300090
Een meer centraal topic over politieke [!!] ontwikkelingen in het Midden-Oosten als geheel voor een ieder die daar behoefte aan heeft:

POL / Politieke toekomst van het Midden-Oosten
pi_175302052
quote:
11s.gif Op zaterdag 25 november 2017 11:43 schreef BEFEM het volgende:

Dan is mijn vraag eigenlijk, waarom doet de Turkse media dat? In opdracht van de regering om de Amerikanen in een slecht daglicht te zetten van 'zie je wel, ze liegen nu alweer!' of zijn die lui daar gewoon cht zo dom?
ik weet niet of DE turkse media dat doet. die tweet van hierboven is bv. van een columnist van erdo media, daily sabah.

daarnaast zou het kunnen dat ze gewoon cavusoglu citeren en niet verder in de materie duiken

dat de amerikanen liegen en niet te vertrouwen zijn is toch niks nieuws, heb ik op deze pagina al meerdere keren aangegeven :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175304359
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175304381
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_175330637
quote:
Kuwaiti newspaper Al Jarida revealed on Sunday that an Israeli source disclosed a promise from Jerusalem to destroy all Iranian facilities within 40 kilometers (25 miles) of Israel's Golan Heights.

The source, who remains unnamed, said that during Syrian President Bashar Assad's surprise visit to Russia last week, Assad gave Russian Premier Vladimir Putin a message for Prime Minister Benjamin Netanyahu: Damascus will agree to a demilitarized zone of up to 40 kilometers from the border in the Golan Heights as part of a comprehensive agreement between the two countries, but only if Israel does not work to remove Assad's regime from power.

The report also claims that Putin then called Netanyahu to relay the message, and that the Israeli prime minister said he would be willing to accept the deal, but that Israel's goal of eradicating Iran and Hezbollah from the country would remain.
http://m.jpost.com/Middle(...)Syrian-border-515209


Tamme boel dit, beetje strijd is goed voor de evolutie.
Zie ook Babylon 5.
pi_175335144
amerikaanse kolonisten gaan voorlopig nergens heen. kennelijk hebben ze ook apaches en vipers gestationeerd in het land en die zijn daar echt niet om tegen isis ingezet te worden :')

M3t4_tr0n twitterde op zondag 26-11-2017 om 20:49:11 Substantial upgrade of US infrastructures + various vehicles deployment including AH-64 Apache/Bell AH-1Z Viper helicopters in Syria, more updates soon https://t.co/x75hLHuhsR reageer retweet
ThomasOz_ twitterde op maandag 27-11-2017 om 13:10:39 Around 100 trucks loaded with Humvees entered Rojava today https://t.co/jkcYO6ABT2 reageer retweet


[ Bericht 26% gewijzigd door Slayage op 27-11-2017 13:30:23 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175337390
US foreign policy in the Middle East doesn’t exist anymore

Now it is Putin who invites Bashar al-Assad to Sochi, and chats to the presidents of Iran and Turkey, and whose army remains in Syria, and remains a good friend of President-Field Marshal al-Sissi of Egypt

Time was when a mere statement from a secretary of state – let alone a US president – would have the phones jangling across the Middle East. The Reagans, Clintons, Bushes or Obamas of this world actually did have an effect on the region, albeit often malign, US leaders being poorly briefed and always in awe of Israel (not to mention its power to destroy political lives in Washington). But today, who is calling the shots across the old Ottoman Empire?
.......
What has not changed, however, in all these years, is the pit of injustice, impoverishment, educational ignorance, fear and indignity in which the Arab and Muslim peoples live in the Middle East. And not one of the “new” leaders who are taking over from the Americans is doing anything to alleviate either the corruption that is the great sickness of the Arab world or the inequality and tribal politics which the Ottoman Empire bequeathed to the Middle East when it collapsed. Humanism has retreated rather than advanced and human and civil rights are now scarcely mentioned in the context of the region. The great Arab revolutions have played themselves out, in some cases – in Egypt, for example – actually re-infantalising their people to yet again love deep state dictators and brutal cops and generals with governessy eagles on their cap badges. Perhaps Saudi Arabia is a revolution still to come. I have always thought that the day the royal princes started locking each other up might be the beginning of the end of the Kingdom.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 27 november 2017 @ 13:50:04 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175337556
Fisk ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175342114
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 11:24 schreef Slayage het volgende:
amerikaanse kolonisten gaan voorlopig nergens heen. kennelijk hebben ze ook apaches en vipers gestationeerd in het land en die zijn daar echt niet om tegen isis ingezet te worden :')

M3t4_tr0n twitterde op zondag 26-11-2017 om 20:49:11 Substantial upgrade of US infrastructures + various vehicles deployment including AH-64 Apache/Bell AH-1Z Viper helicopters in Syria, more updates soon https://t.co/x75hLHuhsR reageer retweet
ThomasOz_ twitterde op maandag 27-11-2017 om 13:10:39 Around 100 trucks loaded with Humvees entered Rojava today https://t.co/jkcYO6ABT2 reageer retweet
Ook daar weer allerlei reacties van domme Turken van 'Gisteren zeiden ze nog niet aan de YPG te leveren en kijk nu dit!!!!'

Echt, wat zit er in het water daar?
pi_175351530
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 27-11-2017 om 17:08:50 SE. #Aleppo: #HTS killed group of Assad fighters in ambush, captured one and destroyed a tank on Hajara front.… https://t.co/Hte46Cl9QN reageer retweet
bij deze foto kan een leuke caption bedacht worden :P

DPprjj4W4AEVSLZ.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175351945
quote:
15s.gif Op maandag 27 november 2017 17:23 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ook daar weer allerlei reacties van domme Turken van 'Gisteren zeiden ze nog niet aan de YPG te leveren en kijk nu dit!!!!'

Echt, wat zit er in het water daar?
de amerikanen geven gewoon kennelijk verschillende signalen waardoor de turken niet weten hoe of wat :P

wtf betekent dit bv? "reviewing pending adjustments" :P

“We are reviewing pending adjustments to the military support provided to our Kurdish partners in as much as the military requirements of our defeat-ISIS and stabilization efforts will allow to prevent ISIS from returning,” said Pentagon spokesman Eric Pahon, using an acronym for Islamic State, which U.S. and U.S.-backed forces are battling in Syria.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175365736
quote:
Dat ze aan het kijken zijn of ze hun beleid gaan aanpassen. Nergens zeggen ze dat ze geen wapens meer gaan leveren. Zo ingewikkeld is het allemaal niet hoor.

Als ze nu A zeggen en B doen, wat vaak genoeg voorkomt, dan geef ik de Turken groot gelijk. Nu zeggen ze echter A en doen ze ook A en zitten ze daar alsnog te janken...
  dinsdag 28 november 2017 @ 21:20:59 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175369899
DPvaXjCWkAID_eJ?format=jpg&name=large
4km naar Rahjan, 20km naar Abu Duhur
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175374612
There's confusion about US troop levels in the Middle East, and Trump may keep it that way

http://uk.businessinsider(...)fusion-trump-2017-11
pi_175376904
ruzie in nusra/al qaida land, zawahiri accepteert niet dat nusra zich heeft afgezonderd van al qaida, nusra zit nu zelfs hard core al qaida leden op te pakken. waar hebben we dit eerder gezien? :')

tweet reeks

hxhassan twitterde op dinsdag 28-11-2017 om 23:01:22 #breaking Al Qaeda’s leader Ayman al-Zawahiri• rejects Jabhat al-Nusra’s disengagement•says bayat (oath of allegiance) is still biding & it’s one of the gravest sins to violate it •rejects the idea of a “secret bayat” (apparently affirmed by Nusra) https://t.co/8QR7g29gGw reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175447767
Syrische piloot levend verbrand door IS.....

Wat verschrikkelijk.
pi_175448116
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 13:11 schreef Rangono het volgende:
Syrische piloot levend verbrand door IS.....

Wat verschrikkelijk.
kijken? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 2 december 2017 @ 13:29:27 #202
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175448139
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 13:11 schreef Rangono het volgende:
Syrische piloot levend verbrand door IS.....

Wat verschrikkelijk.
En nul aandacht. Als het een Arabische coalitiepiloot was geweest of een westerling....
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175448242
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 13:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

kijken? :P
Kan het filmpje nergens vinden. Maar het is gewoon iemand die verbrand wordt. Weinig bijzonders.
pi_175448247
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 december 2017 13:29 schreef Szura het volgende:

[..]

En nul aandacht. Als het een Arabische coalitiepiloot was geweest of een westerling....
Tja, zo gaat dat altijd.
  zaterdag 2 december 2017 @ 14:29:01 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175449413
https://www.rtlnieuws.nl/(...)nhem-gedood-in-syrie

Doei.
Wel wat vreemd, het artikel doet alsof hij in DeZ is afgeschoten, maar in dat appje staat ‘tijdens een veldslag met HTS’ en die zitten in Idlib en Noord-Hama. Dat zou impliceren dat hij in die kleine ISIS-enclave zat die onlangs daar is ontstaan.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175449588
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:29 schreef Szura het volgende:
https://www.rtlnieuws.nl/(...)nhem-gedood-in-syrie

Doei.
Wel wat vreemd, het artikel doet alsof hij in DeZ is afgeschoten, maar in dat appje staat ‘tijdens een veldslag met HTS’ en die zitten in Idlib en Noord-Hama. Dat zou impliceren dat hij in die kleine ISIS-enclave zat die onlangs daar is ontstaan.
of hij vocht voor assad :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175449628
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 13:34 schreef Rangono het volgende:

[..]

Kan het filmpje nergens vinden. Maar het is gewoon iemand die verbrand wordt. Weinig bijzonders.
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 december 2017 13:29 schreef Szura het volgende:

[..]

En nul aandacht. Als het een Arabische coalitiepiloot was geweest of een westerling....
waar hebben jullie het gelezen/gezien dan? want mijn twitterfeed geeft geen melding over het incident.

er is gisteren wel een helicopter uit de lucht geschoten door de rebellen in zuid west syrie. is dat het misschien?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 2 december 2017 @ 14:44:30 #208
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175449720
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:39 schreef Slayage het volgende:

[..]


[..]

waar hebben jullie het gelezen/gezien dan? want mijn twitterfeed geeft geen melding over het incident.

er is gisteren wel een helicopter uit de lucht geschoten door de rebellen in zuid west syrie. is dat het misschien?
Nee was een piloot die al een jaar geleden gevangen was genomen. Oa Al Masdar en aanverwante verslaggevers daarvan, zag ook ergens een still van een filmpje voorbij komen maar dat ga ik niet kijken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175449780
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee was een piloot die al een jaar geleden gevangen was genomen. Oa Al Masdar en aanverwante verslaggevers daarvan, zag ook ergens een still van een filmpje voorbij komen maar dat ga ik niet kijken.
ah okay, zal wel ergens in deir zijn, aangezien ze daar on the run zijn in de woestijn, lijkt het me niet handig om ook nog eens gevangenen mee te sjouwen, ik vermoed het een soort van ff wat bagage lozen actie was waar ze ook nog ff een filmpje van hebben gemaakt. de dagen dat ze er een grote show van maakten zijn voorbij :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175451934
weinig nieuws eigenlijk, alleen maar de zoveelste bevestiging dat het SDF niets meer is dan de zoveelste PKK front. feitelijk is het SDF gewoon een turkse organisatie dat ff de boel is komen overnemen in syrie. vergelijkbaar met isis dat een iraakse organisatie is en in syrie de toco overnam. en vervolgens deels onder dwang locals voor hun karretje ging spannen net als het SDF nu doet met de arabische militieleden.

tweet reeks

KyleWOrton twitterde op zaterdag 02-12-2017 om 15:19:17 1| Talal Silo, who defected from the #SDF recently [see: https://t.co/IkZNcPnYG6], has now given an interview. Says he met Ferhat Abdi Sahin (Sahin Cilo), the #PKK operative who interfaces with the U.S.-led Coalition, on 15 Oct. 2015, but was told to date his sign-on as 10 Oct. reageer retweet
A Defection and the Dictatorship in Syrian Kurdistan

It was announced on 15 November that Talal Ali Silo, the official spokesman of the Syrian Democratic Forces (SDF), had fled to the EUPHRATES SHIELD zone in northern Aleppo, run by rebels operating under the Free Syrian Army (FSA) brand that are dependent on Turkey. The SDF is the partner force in Syria for the U.S.-led Coalition against the Islamic State (IS). Though the SDF presents itself as a multi-ethnic coalition of Kurds and Arabs, it was initiated as a front for the Kurdistan Workers’ Party (PKK). By attaching non-Kurdish units to a PKK core and using the SDF banner, it circumvented various legal and political obstacles for Coalition states. But all real power has remained in the hands of the PKK, which has systematically purged all genuinely independent power centres within the SDF. Silo, a Turkoman, helped further the narrative of the SDF’s ethnic inclusivity, and his defection underlines the reality of the organization’s political exclusivity.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175454177
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 14:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

waar hebben jullie het gelezen/gezien dan? want mijn twitterfeed geeft geen melding over het incident.

er is gisteren wel een helicopter uit de lucht geschoten door de rebellen in zuid west syrie. is dat het misschien?
Gewoon twitter. Vooral Pro Assad mensen die het twitteren. En soms wat radicale aan de andere kant, die zich er blij om maken.

Maar het filmpje nog steeds niet gevonden.
pi_175454291
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:00 schreef Rangono het volgende:

Maar het filmpje nog steeds niet gevonden.
hoeft ook niet, genoeg gore gezien deze conflicten, met dank aan alle partijen :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175454327
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoeft ook niet, genoeg gore gezien deze conflicten, met dank aan alle partijen :Y)
Gelukkig komt dit conflict tot een einde. IS is zo goed als verslagen.
pi_175454557
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:07 schreef Rangono het volgende:

[..]

Gelukkig komt dit conflict tot een einde. IS is zo goed als verslagen.
Je moet heel naef zijn om te denken dat het conflict nu tot einde komt, ja IS is militair gezien verslagen en hebben geen grond/steden meer onder hun controle. Hoe ga je miljoenen Syrirs Irakezen die geen onderdak, werk en inkomen hebben vrijhouden van radicalisering de aankomende jaren? In 2010 was IS ook verslagen in Irak door de Anbar stammen, iedereen dacht dat IS eindelijk verslagen was maar ze kwamen sterker dan ooit terug. Je kan IS verslaan als militaire kracht, maar hun ideologie verslaan? Nee dat gaat niet lukken....
pi_175454630
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:15 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Je moet heel naef zijn om te denken dat het conflict nu tot einde komt, ja IS is militair gezien verslagen en hebben geen grond/steden meer onder hun controle. Hoe ga je miljoenen Syrirs Irakezen die geen onderdak, werk en inkomen hebben vrijhouden van radicalisering de aankomende jaren? In 2010 was IS ook verslagen in Irak door de Anbar stammen, iedereen dacht dat IS eindelijk verslagen was maar ze kwamen sterker dan ooit terug. Je kan IS verslaan als militaire kracht, maar hun ideologie verslaan? Nee dat gaat niet lukken....
Volgens mij stel ik nergens dat Syrie binnen enkele jaren welvarend gaat worden. Kom zeg, het is een land in het Midden-Oosten. Kortom: slachtoffer van het opportunistische geopolitieke beleid van het westen + sektarische idioten binnen eigen land (regio). Wat ik wel stel is dat dit conflict, specifiek dit conflict aan zijn einde komt.
pi_175454633
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:07 schreef Rangono het volgende:

[..]

Gelukkig komt dit conflict tot een einde. IS is zo goed als verslagen.
ik zou niet te vroeg juichen. we gaan gewoon de volgende fase in. en isis heeft laten zien dat ze in vele gedaantes kunnen opduiken als er maar genoeg ongenoegen is waaruit ze kunnen putten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175454663
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zou niet te vroeg juichen. we gaan gewoon de volgende fase in. en isis heeft laten zien dat ze in vele gedaantes kunnen opduiken als er maar genoeg ongenoegen is waaruit ze kunnen putten.
Syrie, Irak, Libie. Een volgende fase zal er altijd zijn :)
pi_175454702
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:15 schreef JubaUrbicus het volgende:

Je kan IS verslaan als militaire kracht, maar hun ideologie verslaan? Nee dat gaat niet lukken....
de ideologie valt zeer zeker wel te verslaan, alleen moeten damascus / bagdad het wel over een andere boei gooien. en niet op de oude voet verder gaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175454756
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:19 schreef Rangono het volgende:

[..]

Syrie, Irak, Libie. Een volgende fase zal er altijd zijn :)
ik las ergens dat isis leden werden geadviseerd om naar libie te gaan omdat ze daar de meeste kans maken om voet aan de grond te krijgen. immers een grote bende daaro.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 2 december 2017 @ 19:22:29 #220
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175454774
Over een paar jaar voor een prikkie met TUI Fly naar Damascus
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 2 december 2017 @ 19:23:00 #221
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175454790
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik las ergens dat isis leden werden geadviseerd om naar libie te gaan omdat ze daar de meeste kans maken om voet aan de grond te krijgen. immers een grote bende daaro.
Bedankt Cameron en Sarkozy
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175454801
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:22 schreef Szura het volgende:
Over een paar jaar voor een prikkie met TUI Fly naar Damascus
dat gaat echt niet zo lang duren vermoed ik :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 2 december 2017 @ 19:24:14 #223
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175454837
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat gaat echt niet zo lang duren vermoed ik :P
Jammer dat die walgelijke haatbaarden van ISIS zo veel vernield hebben in oa Palmyra :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175454869
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

de ideologie valt zeer zeker wel te verslaan, alleen moeten damascus / bagdad het wel over een andere boei gooien. en niet op de oude voet verder gaan.
Damascus + Bagdad zijn nu onderdeel van een sjiitisch project met duidelijke sektarische richtlijnen, die gaan zich niet aanpassen om soennieten tevreden te houden. Syri + Irak zullen 2 zandbakken van geweld blijven, daar gaat niks aan veranderen de aankomende jaren. Aanslagen zullen de norm worden in Syri nadat de rebellen verslagen zijn, dan ga je hetzelfde Irak effect krijgen waar je dagelijks of wekelijks aanslagen krijgt.
pi_175454917
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik las ergens dat isis leden werden geadviseerd om naar libie te gaan omdat ze daar de meeste kans maken om voet aan de grond te krijgen. immers een grote bende daaro.
Moet zeggen dat IS mij wel een beetje tegenvalt. Beetje landen in verval treiteren...

Wanneer gaan ze Rome veroveren?
pi_175454943
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

de ideologie valt zeer zeker wel te verslaan, alleen moeten damascus / bagdad het wel over een andere boei gooien. en niet op de oude voet verder gaan.
Hoe ga je de ideologie verslaan dan?
pi_175455005
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:27 schreef Rangono het volgende:

[..]

Moet zeggen dat IS mij wel een beetje tegenvalt. Beetje landen in verval treiteren...

Wanneer gaan ze Rome veroveren?
tja ze maken ook alleen maar kans in dat soort landen omdat het een organisatie is dat geboren is in oorlogsomstandigheden, in afghanistan tijdens de russische invasie, dus om maar enigszins kans te maken om hun product aan de man te brengen moeten ze een vergelijkbare omgeving creeeren anders zal niemand hun product kopen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175455020
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:28 schreef Rangono het volgende:

[..]

Hoe ga je de ideologie verslaan dan?
fatsoenlijke politiek door de locals.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175455051
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 december 2017 19:25 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Damascus + Bagdad zijn nu onderdeel van een sjiitisch project met duidelijke sektarische richtlijnen, die gaan zich niet aanpassen om soennieten tevreden te houden. Syri + Irak zullen 2 zandbakken van geweld blijven, daar gaat niks aan veranderen de aankomende jaren. Aanslagen zullen de norm worden in Syri nadat de rebellen verslagen zijn, dan ga je hetzelfde Irak effect krijgen waar je dagelijks of wekelijks aanslagen krijgt.
leuk vooruitzicht
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175463368
Mocht iemand nog interesse hebben in een interview met de mens, de baas Kadyrov dan kan ik dit aanbevelen.
Mooi gemaakt, die man kan daadwerkelijk alles! van dansen tot boksen!


pi_175464469
Iranian state-run news agency Fars quoted an Iranian military official as saying that “our commander refused to receive the letter, saying we don’t have anything in common to talk about.”

Qassem Soleimani _O_

https://www.rferl.org/a/c(...)-guard/28892816.html

https://www.reuters.com/a(...)ession-idUSKBN1DX02P
pi_175467106
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 02:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Mocht iemand nog interesse hebben in een interview met de mens, de baas Kadyrov dan kan ik dit aanbevelen.
Mooi gemaakt, die man kan daadwerkelijk alles! van dansen tot boksen!

Inclusief homo's laten martelen.
pi_175468743
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 12:18 schreef Rangono het volgende:

[..]

Inclusief homo's laten martelen.
Geruchten, maar kijk hem dan toch eens alpha op dat witte ros zitten!
pi_175468793
quote:
14s.gif Op zondag 3 december 2017 08:42 schreef Montana_ir het volgende:
Iranian state-run news agency Fars quoted an Iranian military official as saying that “our commander refused to receive the letter, saying we don’t have anything in common to talk about.”

Qassem Soleimani _O_

https://www.rferl.org/a/c(...)-guard/28892816.html

https://www.reuters.com/a(...)ession-idUSKBN1DX02P
Beetje nutteloos, hij weet nu alsnog wat de inhoud is en de boodschap is dus duidelijk. :7
pi_175469419
quote:
10s.gif Op zondag 3 december 2017 13:31 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Geruchten, maar kijk hem dan toch eens alpha op dat witte ros zitten!
1: Nee, Kadyrov heeft het zelf erkend. Door te zeggen dat homoseksuelen niet bestaan .

2: Heb het gezien. Qua stijl iemand die ik zeer waardeer. Ook zijn conservatisme zou ik graag meer willen zien in het westen. Maar zijn extreme visie op homoseksualiteit gaat wat te ver. Degeneratie moet je hard aanpakken, maar het blijven ook gewoon mensen.
  zondag 3 december 2017 @ 15:41:39 #236
365082 IPA35
Patriarch
pi_175471465
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 02:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Mocht iemand nog interesse hebben in een interview met de mens, de baas Kadyrov dan kan ik dit aanbevelen.
Mooi gemaakt, die man kan daadwerkelijk alles! van dansen tot boksen!

Is dit nu wat men bedoelt met "white sharia"?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_175472234
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 15:41 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Is dit nu wat men bedoelt met "white sharia"?
Oude architectuur word daar ook veel beter gewaarborgd. Al zie ik dat filmpje ook wel wat lelijke, giganten van het modernisme.
pi_175472969
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 15:41 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Is dit nu wat men bedoelt met "white sharia"?
Het is op zijn minst wel het zoveelste geweldige volk dat een treedje lager is gaan staan op de trap der beschaving door het volgen van de Arabische religie de islam.
pi_175473893
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 02:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Mocht iemand nog interesse hebben in een interview met de mens, de baas Kadyrov dan kan ik dit aanbevelen.
Mooi gemaakt, die man kan daadwerkelijk alles! van dansen tot boksen!

İk kan hem echt niet serieus nemen. Niets meer dan een Putin marionet. Toen papa kadirov werd opgeblazen hadden ze een nieuwe front mannetje nodig om Moskou belangen te behartigen en zoon kadirov was makkelijk in die positie te duwen. İk zie em nog daaro zitten tegenover Putin in zijn trainingspak ingehuldigd worden :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175473915
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 14:03 schreef Rangono het volgende:

Degeneratie moet je hard aanpakken.
Degeneratie was da?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175473930
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 15:41 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Is dit nu wat men bedoelt met "white sharia"?
Wat scheelt het?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175473980
quote:
10s.gif Op zondag 3 december 2017 17:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

İk kan hem echt niet serieus nemen. Niets meer dan een Putin marionet. Toen papa kadirov werd opgeblazen hadden ze een nieuwe front mannetje nodig om Moskou belangen te behartigen en zoon kadirov was makkelijk in die positie te duwen. İk zie em nog daaro zitten tegenover Putin in zijn trainingspak ingehuldigd worden :')
De vraag is of hij inmiddels niet dat stadium ontschoten is, er zijn wel tekenen dat hij een zekere autonomie heeft en Poetin ook zaken weigert.
Die moord op die politica in Moskou was volgens de geruchten niet iets waar Poetin achter heeft gestaan.

Dat zwarte jasje/shirtje staat hem trouwens beeldig, zou er zo mee durven banjeren over de markt in Beverwijk en geen Turk zou mij een gratis thee weigeren.
pi_175474099
quote:
10s.gif Op zondag 3 december 2017 17:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

Degeneratie was da?
Moreel verval.
pi_175475118
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 02:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Mocht iemand nog interesse hebben in een interview met de mens, de baas Kadyrov dan kan ik dit aanbevelen.
Mooi gemaakt, die man kan daadwerkelijk alles! van dansen tot boksen!

Held _O_

Ook zijn visie op homoseksualiteit kan ik me volledig in vinden.
pi_175477797
quote:
14s.gif Op zondag 3 december 2017 08:42 schreef Montana_ir het volgende:
Iranian state-run news agency Fars quoted an Iranian military official as saying that “our commander refused to receive the letter, saying we don’t have anything in common to talk about.”

Qassem Soleimani _O_

https://www.rferl.org/a/c(...)-guard/28892816.html

https://www.reuters.com/a(...)ession-idUSKBN1DX02P
Rouhani weigerde laatst ook een ontmoeting met Trump. Lijkt erop dat de Amerikanen een directe communicatielijn met Iran willen openen maar dat Iran daar onder de huidige omstandigheden (met de dreiging van sancties + opheffen van de nucleaire deal) geen zin in heeft.
pi_175478422
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 19:12 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Held _O_

Ook zijn visie op homoseksualiteit kan ik me volledig in vinden.
trololololol
  maandag 4 december 2017 @ 06:38:54 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175482648
https://www.theguardian.c(...)ts-to-syrian-jihadis

Goh wie had dat nou kunnen verwachten?!?!!?
:') :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 4 december 2017 @ 18:00:27 #248
365082 IPA35
Patriarch
pi_175492969
quote:
0s.gif Op zondag 3 december 2017 19:12 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Held _O_

Ook zijn visie op homoseksualiteit kan ik me volledig in vinden.
Christelijke versie van deze man als leider van Nederland :7 .
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_175493217
quote:
0s.gif Op maandag 4 december 2017 18:00 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Christelijke versie van deze man als leider van Nederland :7 .
De SGP vervangen voor een orthodox, christelijke partij !
  maandag 4 december 2017 @ 20:53:04 #250
365082 IPA35
Patriarch
pi_175496610
quote:
0s.gif Op maandag 4 december 2017 18:14 schreef Rangono het volgende:

[..]

De SGP vervangen voor een orthodox, christelijke partij !
Deze man weet _O_
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_175496792
quote:
0s.gif Op maandag 4 december 2017 18:14 schreef Rangono het volgende:

[..]

De SGP vervangen voor een orthodox, christelijke partij !
De Russische Orthodoxe Kerk haar eigen partij geven in ons bestel, ik ben er voor!
Heb eigenlijk wel genoeg van die Gristenen die onder het mom van naastenliefde het liefste de gehele islamitische wereld naar Nederland halen.
pi_175500838
quote:
14s.gif Op maandag 4 december 2017 20:58 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

De Russische Orthodoxe Kerk haar eigen partij geven in ons bestel, ik ben er voor!
Heb eigenlijk wel genoeg van die Gristenen die onder het mom van naastenliefde het liefste de gehele islamitische wereld naar Nederland halen.
Rusland heeft volgens mij een best wel grote islamitische bevolking en de orthodoxe christenen staan ideologisch gezien dichterbij de islamieten dan de liberalen van het westen, conservatisme is namelijk hetgeen orthodoxen met elkaar verbindt. Orthodox christendom in het westen is uit den boze en bestaat bijna niet meer, alles draait maar om 'liefde' en nu krijg je zelfs kerken die homoseksualiteit accepteren en huwelijken tussen 2 mannen goedkeuren.
pi_175504057
fikkie stoken van israel continues.

Charles_Lister twitterde op maandag 04-12-2017 om 22:59:29 As #Iran gains further in #Syria, and as U.S. is perceived to be pulling back even more, #Israel is picking up its self-protective measures. Yet another Israeli airstrike struck an SSRC target near #Damascus tonight - past #Russia’s air defenses with no response. reageer retweet
putintintin1 twitterde op maandag 04-12-2017 om 23:13:44 #Syria 4 stages of pro-regime media after every Israeli airstrikes:1-WE SHOT DOWN WARPLANE!(using old andfake photos) 2-WE INTERCEPTED MISSILES(no proof provided) 3-it was launched fom Lebanese airspace 4-only small scale of minor destruction reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175505839
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175509829
quote:
14s.gif Op maandag 4 december 2017 20:58 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

De Russische Orthodoxe Kerk haar eigen partij geven in ons bestel, ik ben er voor!
Heb eigenlijk wel genoeg van die Gristenen die onder het mom van naastenliefde het liefste de gehele islamitische wereld naar Nederland halen.
Voor mij is het vooral om van dat babyboom-achtige Israelfanboyisme af te zijn.

Muhhh enige beschaving in het Midden-Oosten ! rot op.
  dinsdag 5 december 2017 @ 17:13:02 #257
365082 IPA35
Patriarch
pi_175510770
quote:
14s.gif Op maandag 4 december 2017 20:58 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

De Russische Orthodoxe Kerk haar eigen partij geven in ons bestel, ik ben er voor!
Heb eigenlijk wel genoeg van die Gristenen die onder het mom van naastenliefde het liefste de gehele islamitische wereld naar Nederland halen.
Alleen maar Servische/Bulgaarse folk-pop op de radio _O_ .
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_175511112
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 17:13 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Alleen maar Servische/Bulgaarse folk-pop op de radio _O_ .
Heerlijk, daar krijg ik onmiddellijk energie van! :7 Bij het gebrek aan beelden mis je wel de turbo van die dansende chimeids! :@

#Arkan4ever
#Niemandzaljullienogslaan
  dinsdag 5 december 2017 @ 17:35:18 #259
365082 IPA35
Patriarch
pi_175511130
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 december 2017 17:33 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Heerlijk, daar krijg ik onmiddellijk energie van! :7 Bij het gebrek aan beelden mis je wel de turbo van die dansende chimeids! :@

#Arkan4ever
#Niemandzaljullienogslaan
NPO1 vervangen door PinkTV?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_175511553
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 december 2017 17:35 schreef IPA35 het volgende:

[..]

NPO1 vervangen door PinkTV?
Dat sowieso vermits de rijdende rechter behouden blijft.
pi_175515681
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 december 2017 16:24 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Vrienden maken en die vriendschap wr bozig verbreken is daartegen wel een onderdeel van de Edrowshow dus ik kijk er naar uit.
İdd. Nu zit die erdo weer te zeiken over Jeruzalem :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 5 december 2017 @ 21:31:15 #262
365082 IPA35
Patriarch
pi_175515977
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 december 2017 21:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

İdd. Nu zit die erdo weer te zeiken over Jeruzalem :p
Abdlhamid Han had wel geweten ;(
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 5 december 2017 @ 22:23:53 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175517344
Beit Jinn-pocket is aan het krimpen
DQTw6gOXUAAKl6w?format=jpg&name=medium
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175523780
als deze (handjeklap) gaat zoals het oogt, dan hebben de amerikanen een metamorfose gemaakt van assad must go, naar assad actief helpen om het land weer onder controle te krijgen (onder het mom van isis bestrijden) en waren de koerden vanaf dag 1 eigenlijk niet meer dan een militie dat hand en span diensten verleende voor het regime.

niet zo gek lang terug riep het sdf, het regime zal nooit meer voet aan de grond krijgen in bevrijde gebieden, en nu zeggen ze:

quote:
The Committee made clear that it will not challenge Damascus for the control of the territory as it considered the lands under its control as an “integral part” of Syria. On Sunday, the Committee elected Ghassan Al-Yousef to serve as the head of the organization, who immediately expressed his gratitude to Russian pilots in helping to eradicate IS in Syria.
Washington will stop providing weapons to the Syrian Kurdish militias, US Defense Secretary James Mattis has said. This follows a vow US President Donald Trump made to his Turkish counterpart to scale down support to the groups Ankara sees as terrorists.

Asked if the US indeed intends to halt is program to arm the Kurdish forces in Syria, Mattis said, “Yes,” and added that Pentagon is “going to go exactly along the lines of what the President announced.”


-------------------------------

Russia supporting & coordinating Syrian Kurdish-led anti-ISIS battle east of Euphrates – MoD

Russian jets are helping the Syrian Kurds battle remnants of Islamic State (IS, former ISIS/ISIL) forces east of the Euphrates River, so that local militias and ethnic groups can restore control of the region and launch a stable political dialogue with Damascus.

In an effort to preserve the fragile social fabric of the region, and to ensure the territorial integrity of Syria, a Russian military delegation met with at least 23 envoys representing the interests of different ethnic groups living to the east of the Euphrates River.

The meeting, held in a town of Al-Salihiyah, Deir ez-Zor Governorate on Sunday, also included the officials of the Kurdish People’s Protection Units militia (YPG). The Kurds have recently been abandoned by Washington, despite the group’s indispensable support for the American-led Syrian Democratic Forces (SDF).
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 6 december 2017 @ 18:43:19 #267
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175532995
Gehele westoever van de Eufraat opgeruimd

DQYAKplWsAAQcaq?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 7 december 2017 @ 17:42:57 #268
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175555049
https://www.reuters.com/a(...)t-deal-idUSKBN1E12AP

Defector says thousands of Islamic State fighters left Raqqa in secret deal

De cijfers worden steeds hoger.
‘Destroy ISIS’, ‘bomb the shit out of ISIS’, laat me niet lachen. VS :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175555230
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 17:42 schreef Szura het volgende:
https://www.reuters.com/a(...)t-deal-idUSKBN1E12AP

Defector says thousands of Islamic State fighters left Raqqa in secret deal

De cijfers worden steeds hoger.
‘Destroy ISIS’, ‘bomb the shit out of ISIS’, laat me niet lachen. VS :').
Andere bron behalve hij? En hij heeft volgens mij al ergens gezegd dat hij alleen is overgelopen omdat z'n familie gevaar loopt door Turkije. Of iets in die zin.

Hier moet ik ook wel om lachen :') :")

quote:
The Turkish government has expressed concern that some fighters who left Raqqa could have been smuggled across the border into Turkey and could try to launch attacks there or in the West.
  donderdag 7 december 2017 @ 18:07:35 #270
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175555529
quote:
5s.gif Op donderdag 7 december 2017 17:53 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Andere bron behalve hij? En hij heeft volgens mij al ergens gezegd dat hij alleen is overgelopen omdat z'n familie gevaar loopt door Turkije. Of iets in die zin.

Hier moet ik ook wel om lachen :') :")

[..]

Ja. De BBC:

http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret

En de Times (hier naar verwezen, origineel kan ik online niet vinden):

https://www.dailysabah.co(...)with-ypg-report-says

In dat verhaal werden ook Turkse functionarissen opgevoerd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175555932
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 18:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja. De BBC:

http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret

En de Times (hier naar verwezen, origineel kan ik online niet vinden):

https://www.dailysabah.co(...)with-ypg-report-says

In dat verhaal werden ook Turkse functionarissen opgevoerd.
14.gif
pi_175558125
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 17:42 schreef Szura het volgende:
https://www.reuters.com/a(...)t-deal-idUSKBN1E12AP

Defector says thousands of Islamic State fighters left Raqqa in secret deal

De cijfers worden steeds hoger.
‘Destroy ISIS’, ‘bomb the shit out of ISIS’, laat me niet lachen. VS :').
hoewel dit verhaal zeker aannemelijk is. ik bedoel het was voor het sdf gewoon heel aantrekkelijk om al die isis gasten te laten gaan ipv nog meer slachtoffers te laten incasseren in eigen gelederen. "laat de assadisten hen opruimen" is natuurlijk een aantrekkelijk standpunt. aan de andere kant is deze silo natuurlijk onderdeel geworden van het turkse propaganda apparaat om zo de amerikanen verder in diskrediet te brengen. dus daarom deze bron met een korrel zout nemen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175558136
quote:
5s.gif Op donderdag 7 december 2017 17:53 schreef BEFEM het volgende:

Hier moet ik ook wel om lachen :') :")

[..]

de ironie :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175558436
Welkom terug Victor :D

quote:
'Jihadist Victor op terugweg naar Nederland'

Syriganger Victor D. uit Heeten zou op de weg terug naar Nederland zijn. Hij wil zich melden bij een post van het Turkse leger in de grensregio van het Syrische Idlib. De Nederlander heeft een brief bij zich waarin hij zich distantieert van IS en de Turken vraagt hem te helpen om terug te komen naar Nederland.

https://www.destentor.nl/(...)-nederland~a04bc7df/
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175559708
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 19:51 schreef Aloulu het volgende:
Welkom terug Victor :D

[..]

Op het moment dat Victor bij Jinek mag aanschuiven, hebben de yezidi meisjes die hij heeft verkracht nog steeds pijn aan der geslachtsorgaan.

Freaking cynisch, maar de waarheid. Let maar op: over ongeveer 2 a 3 jaar mag hij zijn verhaal doen. Het westen is ziek.
pi_175559791
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 19:51 schreef Aloulu het volgende:
Welkom terug Victor :D

[..]

broeder victor! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175559894
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 20:36 schreef Rangono het volgende:

[..]

Op het moment dat Victor bij Jinek mag aanschuiven, hebben de yezidi meisjes die hij heeft verkracht nog steeds pijn aan der geslachtsorgaan.

Freaking cynisch, maar de waarheid. Let maar op: over ongeveer 2 a 3 jaar mag hij zijn verhaal doen. Het westen is ziek.
als hij in idlib zit is het niet aannemelijk dat hij bij isis zat, hoewel het niet uitgesloten is uiteraard
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175559942
quote:
10s.gif Op donderdag 7 december 2017 20:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

als hij in idlib zit is het niet aannemelijk dat hij bij isis zat, hoewel het niet uitgesloten is uiteraard
Ohja, want jij denkt dat Al Nusra zulke dingen niet deed?
pi_175560007
quote:
10s.gif Op donderdag 7 december 2017 20:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

als hij in idlib zit is het niet aannemelijk dat hij bij isis zat, hoewel het niet uitgesloten is uiteraard
bij yezidi meisjes? nee
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175563090
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 20:36 schreef Rangono het volgende:
Op het moment dat Victor bij Jinek mag aanschuiven, hebben de yezidi meisjes die hij heeft verkracht nog steeds pijn aan der geslachtsorgaan.

Freaking cynisch, maar de waarheid. Let maar op: over ongeveer 2 a 3 jaar mag hij zijn verhaal doen. Het westen is ziek.
Hij heeft naar eigen zeggen nooit bij IS gezeten en altijd tegen hen geweest. Dat geloof ik wel. Enkel IS heeft Jezidi-gebied in handen gehad, niet Syrische Nusrah.

Ben benieuwd of ie alleen is. Dacht dat hij ook een kindje en vrouw had inmiddels namelijk.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_175563126
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 22:26 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Hij heeft naar eigen zeggen nooit bij IS gezeten en altijd tegen hen geweest. Dat geloof ik wel. Enkel IS heeft Jezidi-gebied in handen gehad, niet Syrische Nusrah.

Ben benieuwd of ie alleen is. Dacht dat hij ook een kindje en vrouw had inmiddels namelijk.
Het was maar een voorbeeld. Het is niet alsof verkrachting bij niet-yezidi's minder erg is.

Jihadi's plunderen, moorden en verkrachten. Per definitie.
pi_175563480
quote:
1s.gif Op donderdag 7 december 2017 22:26 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Hij heeft naar eigen zeggen nooit bij IS gezeten en altijd tegen hen geweest. Dat geloof ik wel. Enkel IS heeft Jezidi-gebied in handen gehad, niet Syrische Nusrah.

Ben benieuwd of ie alleen is. Dacht dat hij ook een kindje en vrouw had inmiddels namelijk.
Die vrouw zal in het land van origine eerst een inburgeringsexamen moeten voltooien alvorens zij een verblijfsvergunning voor Nederland krijgt, hup naar de madrassa om te leren met die doos!
  zaterdag 9 december 2017 @ 13:44:15 #283
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175597573
Het kalifaat is dood in Irak

DQmhv5JW4AIrFIo?format=jpg&name=900x900

En in Hama/Idlib hebben ze flinke ruzie met Al Qaeda

DQhyECEV4AE3QAy?format=jpg&name=medium

Syrisch leger zou ze nu in de rug moeten klappen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175598849
BBCWorld twitterde op zaterdag 09-12-2017 om 12:41:33 Iraq declares war with Islamic State is over https://t.co/exkNPNIHTs reageer retweet
  zaterdag 9 december 2017 @ 15:44:11 #285
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_175599751
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 13:44 schreef Szura het volgende:
Het kalifaat is dood in Irak

[ afbeelding ]

En in Hama/Idlib hebben ze flinke ruzie met Al Qaeda

[ afbeelding ]

Syrisch leger zou ze nu in de rug moeten klappen
Neuh, ze vallen de SAA niet aan daar. Al het gebied dat ze veroveren gaat ten koste van AQ. Ze vreten elkaars manschappen op dus. Gewoon toekijken en toeslaan zodra er n de overhand heeft. AQ is wel flink zwak geworden lijkt het wel. Ze zijn niet eens in staat om een relatief kleine groep IS strijders aan te pakken. Recent waren er nog een stuk of veertig AQ strijders in een hinderlaag omgekomen van IS daar (claim van IS).
pi_175600014
Ben benieuwd of de Amerikanen echt weg zijn uit Al-Tanf.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_175623327
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 13:44 schreef Szura het volgende:

[ afbeelding ]

Syrisch leger zou ze nu in de rug moeten klappen
De assadisten gaan hun eigen proxy toch niet in de rug aanvallen ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 11 december 2017 @ 11:05:00 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175640315
Poetin en Shoigu zijn op de luchtmachtbasis in Latakia, hebben Assad ook ontmoet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 11 december 2017 @ 13:02:10 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175643008
Hij heeft weer een of andere terugtrekking aangekondigd, dat hebben we vaker gehoord. Zal wel gaan over (een deel van) de military police ofzo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175646092
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 13:02 schreef Szura het volgende:
Hij heeft weer een of andere terugtrekking aangekondigd, dat hebben we vaker gehoord. Zal wel gaan over (een deel van) de military police ofzo.
İdd, ik dacht, maar het was toch al een tijdje terug mission accomplished en ze hadden zich al lang teruggetrokken?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175646442
De Russen claimen dat ze IS wilden bombarderen.
Vervolgens komt er een F22 van de VS om de aanval te stoppen.
De F22 wordt verjaagd door een Russische SU-35.
Kan dit kloppen?

http://www.news.com.au/wo(...)fa09978ff88a9b01caea
  maandag 11 december 2017 @ 15:18:06 #292
38496 Perrin
Sapere aude
pi_175646614
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 15:09 schreef polderturk het volgende:
De Russen claimen dat ze IS wilden bombarderen.
Vervolgens komt er een F22 van de VS om de aanval te stoppen.
De F22 wordt verjaagd door een Russische SU-35.
Kan dit kloppen?

http://www.news.com.au/wo(...)fa09978ff88a9b01caea
Dat soort schijngevechten zullen wel plaatsvinden idd, maar of het echt een 'anti-IS'-missie was...
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_175646634
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 15:09 schreef polderturk het volgende:
De Russen claimen dat ze IS wilden bombarderen.
Vervolgens komt er een F22 van de VS om de aanval te stoppen.
De F22 wordt verjaagd door een Russische SU-35.
Kan dit kloppen?

http://www.news.com.au/wo(...)fa09978ff88a9b01caea
Rusland heeft gelijk, Russia strong.
pi_175646876
Vraag me af waar Al-Baghdadi nu uithangt.
  maandag 11 december 2017 @ 15:48:50 #295
38496 Perrin
Sapere aude
pi_175647340
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 15:29 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Vraag me af waar Al-Baghdadi nu uithangt.
In een djelabba geschminkt als vrouw teruggevlucht naar Saudi Arabi?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.