abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:07:25 #1
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_174371696
Politie onderzoekt vermissing van Anne Faber



quote:
Utrecht / Baarn - Sinds vrijdagavond 29 september is de 25-jarige Anne Faber vermist. De politie is een opsporingsonderzoek gestart en zoekt getuigen.

Anne is op 29 september weggegaan op een zwarte opoefiets van het merk en type Batavus Old Dutch met voorop een rekje. Een opvallend detail is dat de fiets handremmen heeft. Het was noodweer die avond; rond 18.40 uur begonnen de eerste buien en het heeft daarna ook geonweerd. Volgens het KNMI was het die avond zelfs gevaarlijk weer. Rond 18.50 uur maakte Anne nog een selfie in de regen die ze verstuurde via WhatsApp. Uit onderzoek blijkt dat deze foto genomen is op de hoek van de Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg in Baarn. Zowel de tactische recherche als de forensische opsporing zet alles op alles om Anne te vinden. Zo is er een politiehelikopter ingezet om te kijken of er door middel van warmtebeelden haar verblijfplaats te achterhalen is, wordt er gesproken met getuigen en bekenden van Anne en worden telefoongegevens bekeken. Ook worden tips nagelopen die onder andere binnekomen via de opsporingstiplijn. Vooralsnog is er nog geen duidelijkheid over wat Anne is overkomen en waar zij nu is. Een groot rechercheteam werkt aan de zaak.

Bron: Politie
Actuele informatie Politie: https://www.politie.nl/ge(...)sing-anne-faber.html

Route zoals de politie denkt dat ze die genomen heeft: https://www.route.nl/fiet(...)bilt-langs-soest/map

Meer kleding gevonden die misschien van Anne is

https://www.ad.nl/dossier(...)an-anne-is~afb27a1c/

SPOILER: laatste apps en foto's Anne & vriend
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
TIJDLIJN

quote:
12-10-2017 / 10:32
De politie heeft een specifiek gebied in Zeewolde afgezet waar ze vermoeden dat het lichaam van Anne Faber is verborgen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

Gisteren werd ook al in het gebied gezocht naar Anne Faber (25), die sinds 29 september wordt vermist. De politie zoekt nu in de omgeving van het Nulderpad.
quote:
12-10-2017 / DEN DOLDER - Michael P. (27) had tijdens zijn verblijf in de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder een relatie met een begeleidster. Ook had de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van Anne Faber een relatie met een patiënte die van hem zwanger raakte.

Mogelijk speelde de affaire een rol bij de vrijheden die P. had. Hij kon de kliniek al sinds het voorjaar moeiteloos regelmatig verlaten. Hij had alleen een meldingsplicht. Meerdere bronnen rond het onderzoek bevestigen de relaties en het voor hem soepele regime aan De Telegraaf. Aventurijn zelf wilde gisteren niet reageren. Ook de Dienst Justitiële Inrichtingen weigert iets te zeggen over het regime van P. Justitie beschikt over een overzicht van de dagen waarop P. buiten was.


quote:
Zedendelinquent aangehouden voor vermissing Anne Faber
09-10-2017 / In Den Dolder is een 27-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber. Het gaat om een zedendelinquent die in een psychiatrische kliniek werd behandeld. Faber is nog altijd vermist.

De verdachte zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten, meldt de politie. Hij was bezig aan zijn terugkeer in de maatschappij. Het is de politie nog niet duidelijk onder welk regime de man viel, oftewel of de man onbegeleid naar buiten mocht, hoe vaak dat dan was en voor hoelang.

Het onderzoek leidde gisteren naar de verdachte. Hij werd niet direct aangehouden, omdat de politie hoopte dat de man hen naar Faber zou leiden. Toen dat vanmiddag nog niet was gebeurd, werd hij aangehouden.

De politie wil niet zeggen hoe ze de man op het spoor zijn gekomen. Volgens de politie is het belangrijkste doel van het onderzoek erachter komen waar Faber is en hoe de verdachte betrokken is.

De zoekactie van politie, defensie en vrijwilligers gaat door, zegt de politie. Wel wordt het zoekgebied mogelijk iets verlegd, meer in de richting van de instelling waar de verdachte verbleef.

De 25-jarige Faber uit Utrecht ging vrijdag 29 september een eind fietsen. Vanuit Baarn kwam nog een laatste bericht, daarna verdween ze. De afgelopen dagen werd haar jas gevonden in de omgeving van Huis ter Heide. Ook zijn een rugzak en een fiets gevonden die vermoedelijk van haar zijn.

In Den Dolder zijn meerdere psychiatrische instellingen, maar er is maar één met een forensische afdeling. Die is een kwartiertje fietsen van het Blookerpark in Huis ter Heide, waar de fiets werd gevonden. De vermoedelijke fietsroute van Faber komt vlak langs de kliniek.

bron: NOS.nl (https://nos.nl/artikel/21(...)sing-anne-faber.html)


quote:
MAANDAG 9 OKTOBER
- Verrassend nieuws: de politie heeft een verdachte aangehouden. Het gaat om een 27-jarige zedendelinquent uit een kliniek in Den Dolder, die was op proefverlof. De politie hoopte dat de verdachte hen naar de verblijfplaats van Anne zou leiden, maar dat is nog niet gebeurd. Anne wordt nog vermist en de zoekacties gaan door.
- De politie heeft inmiddels 1700 tips ontvangen, teveel nog om allemaal persoonlijk te beantwoorden.
- Defensie hielp al achter de schermen bij het zoeken naar Anne, maar komt nu ook met zo'n 65 militairen naar de zoeklocaties.
- Stichting Signi Zoekhonden, die regelmatig helpt bij vermissingen, is verbaasd over de strategie van de Utrechtse politie in de zoektocht naar Anne Faber. De stichting heeft aangeboden te helpen maar de politie is daar niet op ingegaan.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op donderdag 5 oktober 2017 schreven de Moderators het volgende:

Ontopic graag

-persoonlijke sneren en onderbuik naar elkaar kan achterwege blijven.
-speculeren mag, maar verzin niet je eigen waarheden dmv aandragen halve argumenten.
(Dat wil zeggen: kom niet met :"misschien was ze wel depressief" of "relatieproblemen" want daar is nergens aanleiding voor dus opbokken met die onzin
-opmerkingen als:" kijk maar zelf op google" of "zoek zelf" kunnen ook wegblijven.
-BNW graag naar BNW, zoals Vrijland en Co.
-opmerkingen over AZC of getinte mannen in auto's die elders meisjes pesten kunnen voorlopig ook buiten blijven aub. Is voorlopig niet relevant en nergens bewezen of gerelateerd
-We laten dat gecodeerde twitter bericht voor wat het is, dus hoeven we niet te herposten aub , dank je wel.
-ook opmerkingen over d'r foto's kunnen achterwege blijven. (spiegelingen, weerkaatsingen, vrolijk/boos/bang etc etc
-BELANGRIJK Verdachte is een 27-jarige M.P. uit Zeewolde. Gelieve niet de volledige naam te posten aub
-BELANGRIJKSTE TIP: Negeer onzinposts, zet een TR en ga aub niet quoten. Negeren is de beste manier om een troll te ontmoedigen om zijn onzin voort te zetten

  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:08:36 #2
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_174371724
rtvutrecht twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:06:11 Veel pers in Flevoland ivm #AnneFaber. Politie heeft een vermoeden waar het lichaam verborgen is.… https://t.co/h27ifcIdpu reageer retweet
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:08:53 #3
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174371728
'tzal toch te gruwelijk zijn als ze haar niet vinden ? Moet er niet aan denken. Wat zal er wel niet allemaal door die vriend gaan , ouders, familie. De rillingen lopen over mijn lijf.
Aan het typen...
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:08:58 #4
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_174371730
quote:
Artikel 288
Doodslag gevolgd, vergezeld of voorafgegaan van een strafbaar feit en gepleegd met het oogmerk om de uitvoering van dat feit voor te bereiden of gemakkelijk te maken, of om, bij betrapping op heter daad, aan zichzelf of andere deelnemers aan dat feit hetzij straffeloosheid hetzij het bezit van het wederrechtelijk verkregene te verzekeren, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.
Werd net al genoemd door iemand. Lijkt me wel van toepassing hier.
pi_174371742
Hoe laat gaat de rechter bepalen of de hechtenis zal worden verlengd?
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:09:37 #6
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174371748
Hopelijk vinden ze haar vandaag.
Your beauty never ever scared me.
pi_174371757
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:07 schreef HendrikV het volgende:

[..]

Hoort erbij! Wij nemen flinke risicos met ons systeem.
Jouw posts gaan alleen maar over het verziekte systeem. Maar er een topic over anders?
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:10:15 #8
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174371760
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:09 schreef Nober het volgende:
Hoe laat gaat de rechter bepalen of de hechtenis zal worden verlengd?
"In de loop van de middag" was de letterlijke tekst.

https://twitter.com/rechtbankMNL/status/918379469404033024
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174371762
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Werd net al genoemd door iemand. Lijkt me wel van toepassing hier.
Ah kijk, dan ben je er ook dus.
I´m back.
pi_174371764
Die lul had dus een relatie met een begeleidster daar? :')
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174371766
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:01 schreef bloodymary1 het volgende:
Nou, die voorbedachte rade kan ook in een seconde hoor. Wil niet zeggen dat iemand uren moet gaan mediteren en vergaderen met zichzelf om te bedenken dat hij de ander dood maakt.
Als er gebeurd is wat we denken dat er gebeurd is valt dit gewoon onder moord.
Hij kan een seconde vantevoren nog bedenken om het niet te doen.
Een seconde is misschien wat kort maar inderdaad, het kan zijn dat hij op een gegeven moment heeft bedacht: "ik ga haar vermoorden, want ik wil ervaren hoe dat is". Maarja, ga dat maar eens bewijzen.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_174371769
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:09 schreef Nober het volgende:
Hoe laat gaat de rechter bepalen of de hechtenis zal worden verlengd?
In de loop van de middag
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:10:27 #13
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174371770
Google voor de grap eens op jolanda meijer.. daar hebben sinds ze 20 jaar geleden verdween al zo vaak naar gezocht (afgelopen jaar nog)
En zo zijn er meer van die zaken hier..
pi_174371772
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Die lul had dus een relatie met een begeleidster daar? :')
Ja :')
pi_174371783
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:09 schreef Amarantha het volgende:
Hopelijk vinden ze haar vandaag.
Idd kunnen we weer gaan wachten op de volgende crimineel die we al een x te pakken hebben gehad maar weer de kans en ruimte geven om iets gruwelijks te doen. Misschien mot je een x naar het systeem kijken ..
pi_174371800
Het is verschrikkelijk, dit soort zaken. Hierdoor weet je weer dat er echt zieke mensen zijn.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:11:36 #17
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174371801
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Die lul had dus een relatie met een begeleidster daar? :')
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ja :')
Mag hopen dat die beste dame de zak krijgt en nergens meer in een soortgelijke instelling aan de bak mag.
Aan het typen...
pi_174371804
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:09 schreef ondeugend het volgende:

[..]

Jouw posts gaan alleen maar over het verziekte systeem. Maar er een topic over anders?
En het valt allemaal erg mee. Het gaat wel eens gruwelijk fout, ja. Denk niet dat je dat tegen kunt houden. Ja, iedereen standaard maar levenslang geven, misschien.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_174371809
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef Zolderkamer het volgende:
Google voor de grap eens op jolanda meijer.. daar hebben sinds ze 20 jaar geleden verdween al zo vaak naar gezocht (afgelopen jaar nog)
En zo zijn er meer van die zaken hier..
Is nog een meisje verdwenen ergens uit het midden van het land al vanaf 1980 of zo. Ook af en toe is men daar weer mee bezig.
I´m back.
pi_174371819
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Ja :')
What the actual fuck.

Wat een vertyfte instelling daar. Die begeleidster gaat toch niet hopelijk over zijn verlof en zo?
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174371823
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef Zolderkamer het volgende:
Google voor de grap eens op jolanda meijer.. daar hebben sinds ze 20 jaar geleden verdween al zo vaak naar gezocht (afgelopen jaar nog)
En zo zijn er meer van die zaken hier..
Omdat ze de speciale apparatuur, die Turkije wel heeft, niet hebben.
pi_174371828
Kan iemand de volgende OP up to date maken? Deze ts kan dat blijkbaar niet en straks is het hier weer een brok frustratie over alle vragen die al tien keer gesteld zijn...

Topic starten is wel bijhouden. Anders moet je gewoon niet een nieuwe willen openen.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:13:14 #23
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174371837
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:11 schreef RedRain het volgende:
Het is verschrikkelijk, dit soort zaken. Hierdoor weet je weer dat er echt zieke mensen zijn.
De ene nog zieker dan de ander.. (willem van eijk woonde hier vlakbij die sneed en verminkte al die meisjes erbij....)
pi_174371858
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:12 schreef ootjekatootje het volgende:
Kan iemand de volgende OP up to date maken? Deze ts kan dat blijkbaar niet en straks is het hier weer een brok frustratie over alle vragen die al tien keer gesteld zijn...

Topic starten is wel bijhouden. Anders moet je gewoon niet een nieuwe willen openen.
heb ik al aan hem gevraagd
weigert de OP aan te passen
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_174371866
Een foutloos systeem waarbij alles goed gaat is ook een utopie, het beste wat we kunnen doen is lering trekken uit dit soort fouten.
Er wordt veel geroepen 'dit had niet hoeven gebeuren als het systeem goed werd uitgevoerd', maar een systeem foutloos uitvoeren over een heleboel jaren is in nog geen enkele branche gelukt.
-nee-
pi_174371867
wie leest de OP nou?
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_174371871
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:12 schreef ootjekatootje het volgende:
Kan iemand de volgende OP up to date maken? Deze ts kan dat blijkbaar niet en straks is het hier weer een brok frustratie over alle vragen die al tien keer gesteld zijn...

Topic starten is wel bijhouden. Anders moet je gewoon niet een nieuwe willen openen.
Tsja, sommige mensen fappen erop om de laatste post te hebben, dan krijg je dit.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:14:24 #28
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174371874
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:13 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

heb ik al aan hem gevraagd
weigert de OP aan te passen
Maar wel elke x snel het topic openen :')
pi_174371879
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:10 schreef HendrikV het volgende:

[..]

Idd kunnen we weer gaan wachten op de volgende crimineel die we al een x te pakken hebben gehad maar weer de kans en ruimte geven om iets gruwelijks te doen. Misschien mot je een x naar het systeem kijken ..
Tenzij de verdachte de dader niet is.
pi_174371880
quote:
6s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:14 schreef Nielsch het volgende:
wie leest de OP nou?
Sowieso een bizar lelijke en onoverzichtelijke OP voor een topic met 80 delen.
pi_174371882
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:14 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Maar wel elke x snel het topic openen :')
Geluk zit in kleine dingen.
pi_174371889
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:14 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Maar wel elke x snel het topic openen :')
Valt jullie dus ook al op?
pi_174371891
Is Anne gevonden?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174371896
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Is Anne gevonden?
Bron?
pi_174371897
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:12 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

What the actual fuck.

Wat een vertyfte instelling daar. Die begeleidster gaat toch niet hopelijk over zijn verlof en zo?
Ze heeft er op zijn minst invloed op.
pi_174371899
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Is Anne gevonden?
nope -O-
Twiddel
pi_174371900
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Is Anne gevonden?
Nee. Nog niks bevestigd.
pi_174371906
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De ene nog zieker dan de ander.. (willem van eijk woonde hier vlakbij die sneed en verminkte al die meisjes erbij....)
Ja. Mijn moeder werkte met dat soort mensen; van haar mag ik al tijden niet meer alleen over straat in de avonden. Of door bossen etc. Ze zegt dat er veel ziekelingen op straat rondlopen (zag ze vanuit het werk) en dat het er steeds meer worden door bezuinigingen.
pi_174371909
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Protoplanet het volgende:

[..]

Bron?
Hij stelt een vraag _O-
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:15:38 #40
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174371911
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Is nog een meisje verdwenen ergens uit het midden van het land al vanaf 1980 of zo. Ook af en toe is men daar weer mee bezig.
Oke.. hier in groningen zijn er alleen al een stuk of vier vijf... er zijn er ook wel een hoop gevonden, maar ook nog altijd zoek.. Dat ze afgelopen voorjaar nog naar jolanda zochten was vanwege een tip en omdat haar moeder 90 werd..
pi_174371913
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Protoplanet het volgende:

[..]

Bron?
Moet je voor vragen nu ook een bron hebben?
Tap tap tap
pi_174371916
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:14 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Sowieso een bizar lelijke en onoverzichtelijke OP voor een topic met 80 delen.
alleen een foto van Anne in de OP lijkt me genoeg
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:15:49 #43
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174371919
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Protoplanet het volgende:

[..]

Bron?
Hij stelt een vraag hè....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174371933
quote:
6s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:14 schreef Nielsch het volgende:
wie leest de OP nou?
ik hoop iedere user die nieuw is of 12 uur niet online is geweest. Als dat ding gewoon netjes wordt bijgehouden is het juist een prettige bron van informatie.

Het opbouwen kunnen er imo maar een paar, laat de rest er dan vanaf blijven.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:16:35 #45
470448 Bacardiandcola
Genieten van het leven
pi_174371934
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Is Anne gevonden?
vermoedelijk wel 99% zeker. Als die dader nou meteen de doodstraf had gekregen was dit niet gebeurt
Geniet van het leven. Respect en eer.
pi_174371937
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:16 schreef Bacardiandcola het volgende:

[..]

vermoedelijk wel 99% zeker. Als die dader nou meteen de doodstraf had gekregen was dit niet gebeurt
8)7
pi_174371939
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ja. Mijn moeder werkte met dat soort mensen; van haar mag ik al tijden niet meer alleen over straat in de avonden. Of door bossen etc. Ze zegt dat er veel ziekelingen op straat rondlopen (zag ze vanuit het werk) en dat het er steeds meer worden door bezuinigingen.
Dus jij mag nooit alleen naar buiten na 18:00 uur? Weird.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_174371948
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Twiddel
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:17:21 #49
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174371954
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ja. Mijn moeder werkte met dat soort mensen; van haar mag ik al tijden niet meer alleen over straat in de avonden. Of door bossen etc. Ze zegt dat er veel ziekelingen op straat rondlopen (zag ze vanuit het werk) en dat het er steeds meer worden door bezuinigingen.
Das beroepsdeformatie... De kans op een ongeluk is veel groter... Met andere woorden: je kan beter direct maar doodgaan, das het veiligst.. :7
pi_174371958
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:16 schreef Bacardiandcola het volgende:

[..]

vermoedelijk wel 99% zeker. Als die dader nou meteen de doodstraf had gekregen was dit niet gebeurt
gebeurd*
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:17:43 #51
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174371965
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:16 schreef Bacardiandcola het volgende:

[..]

vermoedelijk wel 99% zeker. Als die dader nou meteen de doodstraf had gekregen was dit niet gebeurt
Ja, laten we voor verkrachting al de doodstraf geven, goed plan!
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174371966
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Verdwijnen mannen en jongens niet?
Procentueel zelfs meer dan vrouwen stond in dat onderzoek van vorige week.
pi_174371971
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef summer2bird het volgende:

[..]

nope -O-
Zou veel rust geven als ze gevonden is. Hoop heb ik niet meer, maar rust zou het wel bieden. En hopelijk een sterkere zaak tegen die enge man.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174371973
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Idioten willen blijkbaar liever vrouwen verkrachten.
Tap tap tap
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:18:18 #55
377606 gosschalks
Twee-eiige eenling
pi_174371974
Ik denk toch dat ze iets uit zijn telefoongegevens hebben kunnen halen, hoe kunnen ze anders nu zon specifiek zoekgebied hebben? Lijkt me toch sterk dat een bekende hem precies daar tegengekomen zou zijn.
Your theory is crazy, but it's not crazy enough to be true.. -Niels Bohr
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:18:18 #56
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_174371975
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Minder aandacht voor waarschijnlijk. Plus dat je als vrouw sowieso weerbaarder bent dus zal ook minder gebeuren. Combinatie van de twee.
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:18:31 #57
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174371982
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Eerste waar ik aan denk is Nicky Verstappen.
Your beauty never ever scared me.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:18:32 #58
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174371983
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

gebeurd*
Laten we voor het niet correct gebruiken van de stam+t regel ook maar de doodstraf geven, dan was dit vast ook niet gebeurd ;(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174371988
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Ja, die verdwijnen natuurlijk ook bij bosjes. Alleen is dat wrs altijd minder mediageniek.
I´m back.
pi_174371996
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ja. Mijn moeder werkte met dat soort mensen; van haar mag ik al tijden niet meer alleen over straat in de avonden. Of door bossen etc. Ze zegt dat er veel ziekelingen op straat rondlopen (zag ze vanuit het werk) en dat het er steeds meer worden door bezuinigingen.
Dat is niks nieuws, mijn opa zei al dat er meer gekken rondlopen dan er opgesloten zitten, dat is van alle tijden.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:19:06 #61
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_174371999
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, laten we voor verkrachting al de doodstraf geven, goed plan!
Doodstraf gaat mij te ver, duh, maar ik vind verkrachting niet heel ver van moord af staan qua geweld/misdrijf/misdaad hoe je het maar wil noemen. In ieder geval de manier waarop M.P. het heeft gedaan mag van mij gewoon levenslang opleveren.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:19:15 #62
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372003
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Mannen die vermist zijn is meestal zelfmoord viel mij op.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:19:31 #63
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372008
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Af en toe word er een hoofd gevonden.. of zijn ze wezen bbqen met een auto oid..
Maar echt verstoppen doen ze dat niet zo vaak..
pi_174372009
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:15 schreef NewHorizon het volgende:

[..]

Ze heeft er op zijn minst invloed op.
Sick.

Mocht ie het gedaan hebben en het zo ver tot een veroordeling komen krijgt ie nu dus 100% tbs. Als hij al die tijd daar seks heeft gehad, dan zou het dus gewoon handelen zijn uit puur sadisme.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372018
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Het komt zeker wel voor...

https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdwijning_van_Kim_en_Ken
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_174372033
Nu wel heli?
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_174372034
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
Dit soort gewelddadige psychopaten zijn eerder mannen die specifiek een vrouw als doelwit hebben - of in ieder geval leidt onze framing hierbij eerder tot mannen.

Al komt het wel voor, maar dan heeft het niet altijd (of misschien beter gesteld, zelden) een seksueel motief. (Dingen als zoon/dochter mee willen nemen in een zelfmoordpoging bijv)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174372037
Ik zou toch wel willen weten waar en hoe laat hij haar is tegen gekomen dan, wellicht hebben ik of mijn vriendin wel iets gezien zonder er bij stil te staan. Wij waren beiden ook onderweg naar huis rond die tijd in de omgeving van Soest / Den Dolder
pi_174372040
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:16 schreef Messina het volgende:

[..]

Dus jij mag nooit alleen naar buiten na 18:00 uur? Weird.
Ik ga gewoon naar buiten, woon alleen. Maar ze heeft altijd gezegd dat ik van die eenzame donkere plekken het beste kan mijden. Ik denk inmiddels dat ze gelijk heeft.
pi_174372044
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

Doodstraf gaat mij te ver, duh, maar ik vind verkrachting niet heel ver van moord af staan qua geweld/misdrijf/misdaad hoe je het maar wil noemen. In ieder geval de manier waarop M.P. het heeft gedaan mag van mij gewoon levenslang opleveren.
Als nu bewezen wordt dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van Anne mag je hem van mij plat spuiten.

Ben geen groot voorstander van doodstraf, maar als je herhaaldelijk zulke zieke dingen uithaalt moet je gewoon dood... klaar.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372047
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

Doodstraf gaat mij te ver, duh, maar ik vind verkrachting niet heel ver van moord af staan qua geweld/misdrijf/misdaad hoe je het maar wil noemen. In ieder geval de manier waarop M.P. het heeft gedaan mag van mij gewoon levenslang opleveren.
Doodslag, verkrachting, lichaam wegwerken, recidive van een ernstig misdrijf.... genoeg om hem levenslang te geven iig. En het kan dus, zie hierboven art.282 (geloof ik) van de strafwet.
I´m back.
pi_174372049
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:20 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik ga gewoon naar buiten, woon alleen. Maar ze heeft altijd gezegd dat ik van die eenzame donkere plekken het beste kan mijden. Ik denk inmiddels dat ze gelijk heeft.
Dat zegt mijn moeder ook hoor.

edit: of meer m'n vader.
Tap tap tap
pi_174372050
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, laten we voor verkrachting al de doodstraf geven, goed plan!
Had mij inderdaad beter geleken als hij na de verkrachting van die 2 meisjes al een spuit in zijn donder had gehad.
pi_174372052
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:17 schreef summer2bird het volgende:
Een ding wat me opviel aan dat programma gisteren op sbs6 en ook in de media in het algemeen.

Verdwijnen mannen en jongens niet?
Die zie je haast nooit spoorloos verdwijnen.
Of gewoon veel minder aandacht dan vrouwen naartoe :P
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen

genoeg jongens

al zullen er veel wel zijn ontvoerd door een ouder naar een of ander exotisch land...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_174372056
Gevalletje opsluiten en sleuteltje weggooien
pi_174372067
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:21 schreef Specularium het volgende:

[..]

Had mij inderdaad beter geleken als hij na de verkrachting van die 2 meisjes al een spuit in zijn donder had gehad.
Tsja, en als nu later ineens had gebleken dat die engnek het toch niet had gedaan?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:22:20 #77
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_174372070
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dit soort gewelddadige psychopaten zijn eerder mannen die specifiek een vrouw als doelwit hebben - of in ieder geval leidt onze framing hierbij eerder tot mannen.

Al komt het wel voor, maar dan heeft het niet altijd (of misschien beter gesteld, zelden) een seksueel motief. (Dingen als zoon/dochter mee willen nemen in een zelfmoordpoging bijv)
In VS wel natuurlijk hè, John Wayne Gacy het schoolvoorbeeld. Maar er zijn er meer geweest.
I´m back.
pi_174372074
quote:
Maar hoeveel daarvan zijn weggelopen of meegenomen naar hun thuisland na scheiding van de ouders?
Tap tap tap
pi_174372078
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

Doodstraf gaat mij te ver, duh, maar ik vind verkrachting niet heel ver van moord af staan qua geweld/misdrijf/misdaad hoe je het maar wil noemen. In ieder geval de manier waarop M.P. het heeft gedaan mag van mij gewoon levenslang opleveren.
Maar je ontneemt iemand zijn/haar grootste recht niet met verkrachting. Leven.

Kijk, ik vind verkrachting ook verschrikkelijk, maar het heeft vrijwel nooit zo'n grote impact als moord/doodslag.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_174372080
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:22 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Tsja, en als nu later ineens had gebleken dat die engnek het toch niet had gedaan?
Daar is hij voor veroordeeld.
pi_174372086
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:22 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Maar hoeveel daarvan zijn weggelopen of meegenomen naar hun thuisland na scheiding van de ouders?
vooral dat laatste zal veel voorkomen ja, als je die afkomsten ziet...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:23:08 #83
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372087
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:20 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik ga gewoon naar buiten, woon alleen. Maar ze heeft altijd gezegd dat ik van die eenzame donkere plekken het beste kan mijden. Ik denk inmiddels dat ze gelijk heeft.
Want hoeveel inwoners heeft NL en hoeveel vrouwen zijn er vermoord?
Ik denk dat het een beetje overtrokken en overdreven is..
pi_174372089
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:22 schreef Specularium het volgende:

[..]

Daar is hij voor veroordeeld.
Want bij veroordelingen worden nooit fouten gemaakt?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174372091
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:22 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Maar hoeveel daarvan zijn weggelopen of meegenomen naar hun thuisland na scheiding van de ouders?
Dat geldt voor vrouwen net zo toch?
Je raekt an de dinge geweun.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:23:19 #86
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372092
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:21 schreef Specularium het volgende:

[..]

Had mij inderdaad beter geleken als hij na de verkrachting van die 2 meisjes al een spuit in zijn donder had gehad.
Dit dus. Je mag iemand niet het licht uit de ogen wensen maar in dit geval...Ik zou hem die spuit met liefde geven.
Aan het typen...
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:23:37 #87
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_174372099
quote:
7s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Want bij veroordelingen worden nooit fouten gemaakt?
Ga jij even een ander topic verzieken.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:23:52 #89
377606 gosschalks
Twee-eiige eenling
pi_174372106
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

Doodstraf gaat mij te ver, duh, maar ik vind verkrachting niet heel ver van moord af staan qua geweld/misdrijf/misdaad hoe je het maar wil noemen. In ieder geval de manier waarop M.P. het heeft gedaan mag van mij gewoon levenslang opleveren.
Ik vind doodstraf voor dit soort types persoonlijk niet te ver gaan. Jan Vlug zei gister bij Pauw dat de manier hoe we dit rechtssysteem hebben ingericht, is om normale mensen zoals wij te beschermen. In de werkelijkheid werkt het in het voordeel van dit soort smerige psychopaten. Als hij wordt veroordeeld en weer geen TBS, krijgt hij dan weer 16 jaar en loopt na 10 jaar weer rond? Ik zou dit soort types het liefst voorgoed opgeruimd zien en het liefst 6 meter onder de grond.
Your theory is crazy, but it's not crazy enough to be true.. -Niels Bohr
pi_174372109
De politie op de grond klaagt over de cirkelende helicopter omdat ze vinden dat die lui toch niks kunnen zien vanaf daar. Ze worden moe denk ik
-nee-
pi_174372110
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef Messina het volgende:

[..]

Dat geldt voor vrouwen net zo toch?
Ja, maar ik bedoel te zeggen dat het lastig te vergelijken is. Vooral als je vermissingen van volwassenen gaat vergelijken met kindren.
Tap tap tap
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:24:17 #92
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174372114
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:22 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Maar hoeveel daarvan zijn weggelopen of meegenomen naar hun thuisland na scheiding van de ouders?
En heel veel weggelopen uit een instelling.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174372116
quote:
7s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Want bij veroordelingen worden nooit fouten gemaakt?
Wat een onzin wordt er verkondigd inderdaad. Men vindt het systeem niet kloppen en eist de doodstraf. Als het systeem echter niet klopt loop je dus bewust het risico om de verkeerde om zeep te helpen. Zodat de eigenlijke dader vrijuit gaat.

Chappeau. FC Tokkie
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:24:37 #94
470448 Bacardiandcola
Genieten van het leven
pi_174372120
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:18 schreef Leandra het volgende:

[..]

Laten we voor het niet correct gebruiken van de stam+t regel ook maar de doodstraf geven, dan was dit vast ook niet gebeurd ;(
. Klein typ fout. Tuurlijk moet meteen de doodstraf voor verkrachting en moord gegeven worden.
Geniet van het leven. Respect en eer.
pi_174372125
Zal wel een stijging komen van vrouwen op zelfverdedigingscursussen.
Hoe ga ik in hemelsnaam nu nog een vrouw aanspreken?
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:24:48 #96
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174372126
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Your beauty never ever scared me.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:25:02 #97
470273 Maktub
It's written
pi_174372129
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef gosschalks het volgende:

[..]

Ik vind doodstraf voor dit soort types persoonlijk niet te ver gaan. Jan Vlug zei gister bij Pauw dat de manier hoe we dit rechtssysteem hebben ingericht, is om normale mensen zoals wij te beschermen. In de werkelijkheid werkt het in het voordeel van dit soort smerige psychopaten. Als hij wordt veroordeeld en weer geen TBS, krijgt hij dan weer 16 jaar en loopt na 10 jaar weer rond? Ik zou dit soort types het liefst voorgoed opgeruimd zien en het liefst 6 meter onder de grond.
Sowieso standaard levenslang geven dit soort gekken.
pi_174372132
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Met de auto van z'n moeder
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:25:27 #99
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_174372136
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

Doodstraf gaat mij te ver, duh, maar ik vind verkrachting niet heel ver van moord af staan qua geweld/misdrijf/misdaad hoe je het maar wil noemen. In ieder geval de manier waarop M.P. het heeft gedaan mag van mij gewoon levenslang opleveren.
En castratie.

Straf voor het slachtoffer is ook levenslang.
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_174372137
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Bacardiandcola het volgende:

[..]

. Klein typ fout. Tuurlijk moet meteen de doodstraf voor verkrachting en moord gegeven worden.
We hebben per definitie ook altijd de juiste dader inderdaad.
pi_174372138
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Wuwwa het volgende:
Zal wel een stijging komen van vrouwen op zelfverdedigingscursussen.
Hoe ga ik in hemelsnaam nu nog een vrouw aanspreken?
Niet door ze onder dwang de bosjes in te trekken in ieder geval.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_174372141
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:03 #103
293742 rooie9
lekker hoor
pi_174372152
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Door toedoen van Michael P. denk ik.
The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.
- G.K. Chesterton
pi_174372154
Dus ze hebben een vermoeden waar ze ligt en werken van buiten naar de plek toe om sporen veilig te stellen? Toch? Dat is de versimpelde versie van wat ze nu doen :@
pi_174372157
Wat moeten we nou weer van die heli denken dan. Toch geen zekerheid?
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:12 #106
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372160
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef Specularium het volgende:

[..]

Ga jij even een ander topic verzieken.
Ik verziek niks? Ik zeg dat in veroordelingen fouten worden gemaakt en dat ik daardoor tegen 'het geven van een spuitje' ben.

Van mijn part gooien we die vent in een of andere kelder en geef je m 3x daags een sneetje brood en water en geloven we het verder, maar de doodstraf, nee.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174372167
Mooi dat we alvast een verdachte veroordelen. Toppie.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:34 #108
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174372170
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Bacardiandcola het volgende:

[..]

. Klein typ fout. Tuurlijk moet meteen de doodstraf voor verkrachting en moord gegeven worden.
En mannen worden natuurlijk nooit onterecht beschuldigd van verkrachting....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:42 #109
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372175
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
In de auto van de moeder van P.
Aan het typen...
pi_174372176
quote:
Eens. Anne Faber heeft natuurlijk wel het perfecte profiel om extra hard naar op zoek te gaan.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:45 #111
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372177
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Laten we het er op houden dat ik verwacht dat ze daar niet uit vrije wil is gekomen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:54 #112
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_174372180
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Met een auto.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:26:57 #113
455560 Logic91
Always stay rational
pi_174372182
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:22 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Maar hoeveel daarvan zijn weggelopen of meegenomen naar hun thuisland na scheiding van de ouders?
Ik vermoed wel een redelijk deel aangezien veel van deze kinderen afkomstig zijn uit conservatieve (islamitische) landen
''Men find their religions as they find their homelands, their lands, their homes and their fathers. They just find them, they do not search for them, do not understand them, do not choose them either.''
Abdullah al-Qasemi
pi_174372184
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:21 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Dat zegt mijn moeder ook hoor.

edit: of meer m'n vader.
Mijn vader heeft het altijd al gezegd ja. :P Het is ook iets voor ouders natuurlijk. Maar mijn moeder zegt het meer vanuit haar beroep zeg maar, dat d'r veel zieke gasten rondlopen, en ik nam het altijd met een korreltje zout. Dus ik ga gerust hardlopen in parkjes of bossen als het schemerig is ofzo. Waar zij weer een hekel aan heeft. En ik snap het nu ook wel; je zou maar inderdaad net zo'n idioot tegenkomen. Want deze Michael is niet de enige gek.
pi_174372188
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Niet op de fiets neem ik aan ;-)
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:27:19 #116
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174372189
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:25 schreef Protoplanet het volgende:

[..]

Met de auto van z'n moeder
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:26 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:

[..]

In de auto van de moeder van P.
Ah oké duidelijk.
Your beauty never ever scared me.
pi_174372190
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef gosschalks het volgende:

[..]

Ik vind doodstraf voor dit soort types persoonlijk niet te ver gaan. Jan Vlug zei gister bij Pauw dat de manier hoe we dit rechtssysteem hebben ingericht, is om normale mensen zoals wij te beschermen. In de werkelijkheid werkt het in het voordeel van dit soort smerige psychopaten. Als hij wordt veroordeeld en weer geen TBS, krijgt hij dan weer 16 jaar en loopt na 10 jaar weer rond? Ik zou dit soort types het liefst voorgoed opgeruimd zien en het liefst 6 meter onder de grond.
Ik vind de doodstraf vaak maar een te humane manier om van criminelen af te komen. Iets wat zij hun slachtoffers niet hebben bezorgd. Laat ze maar lekker wegrotten in een celletje diep onder de grond. Daar kan ik meer van genieten.
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
pi_174372197
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:26 schreef Nober het volgende:
Mooi dat we alvast een verdachte veroordelen. Toppie.
Luister eens dat is de werkhypothese. Daar gaat de politie ook van uit. Iedereen weet dat de rechter uiteindelijk vonnist.
I´m back.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:27:41 #119
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_174372199
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:25 schreef Blue_note het volgende:

We hebben per definitie ook altijd de juiste dader inderdaad.
Tsja, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:27:53 #120
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174372204
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:26 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Laten we het er op houden dat ik verwacht dat ze daar niet uit vrije wil is gekomen.
Daar ga ik ook niet vanuit.
Your beauty never ever scared me.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:28:10 #121
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174372212
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:24 schreef Amarantha het volgende:
Mocht Anne wel in Zeewolde liggen dan ben ik wel benieuwd hoe ze daar terecht is gekomen.
Als hij de auto van moeder geleend heeft (al dan niet met haar toestemming), dan vind ik moeder toch ook behoorlijk naïef als ze niet is gaan nadenken toen bleek dat er een meisje verdwenen is naast de instelling waar haar zoon zat.
Ze moet toch inmiddels wel weten dat het "Dat doet mijn kind niet" voor haar zoon niet geldt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:28:12 #122
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372213
Als ze er niet ligt zou ik in Nijkerk gaan zoeken. Psychopaten keren vaak terug naar de plek waar ze hun eerste misdaad/drijf hebben begaan. En gezien het gedragspatroon van P lijkt het me niet onaannemelijk dat hij zijn trots wilde vergroten door daar 'de perfecte' moord te plegen.
Aan het typen...
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:28:28 #123
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174372219
Ik stelde de vraag misschien beetje verkeerd maar gelukkig begrepen sommige de vraag wel.
Your beauty never ever scared me.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:28:33 #124
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372223
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:27 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:
Ik vind de doodstraf vaak maar een te humane manier om van criminelen af te komen. Iets wat zij hun slachtoffers niet hebben bezorgd. Laat ze maar lekker wegrotten in een celletje diep onder de grond. Daar kan ik meer van genieten.
Dit. Gecombineerd met doodstraf kun je niet terughalen igv onterecht.
pi_174372228
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:27 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]

Tsja, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.
Juist. Het bevestigt weer het niveautje hoor.

[ Bericht 38% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2017 13:29:07 ]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:29:05 #127
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372237
Mocht ze nou niet gevonden worden dan kan er ook wel een vraagteken achter de inrichting waar Michael P zat...
I wonder what it's all about
pi_174372243
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:29 schreef Habbezak het volgende:
Mocht ze nou niet gevonden worden dan kan er ook wel een vraagteken achter de inrichting waar Michael P zat...
Wat heeft het vinden met de instelling te maken?
pi_174372251
quote:
6s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:26 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Eens. Anne Faber heeft natuurlijk wel het perfecte profiel om extra hard naar op zoek te gaan.
En ook de manier waarop ze is verdwenen. Ze heeft ge-appt en hup, geen teken van leven meer. Dat je eigenlijk precies kon zien waar ze hoe laat was geweest. Als een speurtocht.
Tap tap tap
pi_174372254
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:29 schreef Habbezak het volgende:
Mocht ze nou niet gevonden worden dan kan er ook wel een vraagteken achter de inrichting waar Michael P zat...
Wat is dit voor logica? :')
pi_174372256
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Want hoeveel inwoners heeft NL en hoeveel vrouwen zijn er vermoord?
Ik denk dat het een beetje overtrokken en overdreven is..
Hoe bedoel je? Het gaat niet per definitie om het vermoorden van vrouwen. Het gaat om zedendelinquenten. Ik geloof het wel van haar, mijn moeder is zeer zeer zeer nuchter.
  roze donderdag 12 oktober 2017 @ 13:30:00 #132
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_174372257
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als hij de auto van moeder geleend heeft (al dan niet met haar toestemming), dan vind ik moeder toch ook behoorlijk naïef als ze niet is gaan nadenken toen bleek dat er een meisje verdwenen is naast de instelling waar haar zoon zat.
Ze moet toch inmiddels wel weten dat het "Dat doet mijn kind niet" voor haar zoon niet geldt.
Die wil vast niet geloven dat haar zoon er iets mee te maken kan hebben. (Ik zeg kan want we weten nog steeds niks zeker.)
Your beauty never ever scared me.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:30:08 #133
470448 Bacardiandcola
Genieten van het leven
pi_174372258
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:26 schreef Leandra het volgende:

[..]

En mannen worden natuurlijk nooit onterecht beschuldigd van verkrachting....
dat is erg. Daarom moet het ook 100% waar zijn. Maar daar kom je snel genoeg achter na wat ondervragingen. 💪🏻
Geniet van het leven. Respect en eer.
pi_174372261
misschien heeft ie wel expres een nepgraf gegraven...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_174372265
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:27 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Ik vind de doodstraf vaak maar een te humane manier om van criminelen af te komen. Iets wat zij hun slachtoffers niet hebben bezorgd. Laat ze maar lekker wegrotten in een celletje diep onder de grond. Daar kan ik meer van genieten.
Het strafsysteem is jammer genoeg niet ingericht op wat wij lekker vinden :X
-nee-
pi_174372272
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:26 schreef Studiotje het volgende:
Dus ze hebben een vermoeden waar ze ligt en werken van buiten naar de plek toe om sporen veilig te stellen? Toch? Dat is de versimpelde versie van wat ze nu doen :@
Wie doet er eerst sporenonderzoek op een plek waarvan je niet 100% zeker weet of het een plaats delict is?

Wie kan als enige persoon ter wereld vertellen wat het echte plaats delict is? En als die persoon dat verteld, is het dan niet slimmer om eerst het slachtoffer te lokaliseren, een bekentenis heb je dan toch al.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:30:43 #137
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372276
quote:
6s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef Nielsch het volgende:
misschien heeft ie wel expres een nepgraf gegraven...
Dan mag hij wmb levenslang wegrotten.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:30:54 #138
377606 gosschalks
Twee-eiige eenling
pi_174372279
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:27 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Ik vind de doodstraf vaak maar een te humane manier om van criminelen af te komen. Iets wat zij hun slachtoffers niet hebben bezorgd. Laat ze maar lekker wegrotten in een celletje diep onder de grond. Daar kan ik meer van genieten.
Inderdaad. Ideaal zou zijn een echte gevangenis waar hij iedere dag lijdt en nooit kan ontspannen (zal in NL helaas niet te vinden zijn).
Your theory is crazy, but it's not crazy enough to be true.. -Niels Bohr
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:31:00 #139
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174372283
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:29 schreef Habbezak het volgende:
Mocht ze nou niet gevonden worden dan kan er ook wel een vraagteken achter de inrichting waar Michael P zat...
Als ze wel gevonden wordt ook.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:31:20 #140
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372287
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef RedRain het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Het gaat niet per definitie om het vermoorden van vrouwen. Het gaat om zedendelinquenten. Ik geloof het wel van haar, mijn moeder is zeer zeer zeer nuchter.
Nou net zoals ik het zeg.. de kans is groter dat je van de trap dondert..
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:31:50 #141
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372300
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Het strafsysteem is jammer genoeg niet ingericht op wat wij lekker vinden :X
Dan zouden ze daar elke dag pizza en sushi krijgen ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:31:53 #142
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_174372303
quote:
Welke site is dit?
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:31:57 #143
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_174372306
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef gosschalks het volgende:

[..]

Inderdaad. Ideaal zou zijn een echte gevangenis waar hij iedere dag lijdt en nooit kan ontspannen (zal in NL helaas niet te vinden zijn).
Ergens tussen de zware criminelen gooien met een notitie op de rug dat hij een kinderverkrachter is, opgelost.
pi_174372308
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Wie doet er eerst sporenonderzoek op een plek waarvan je niet 100% zeker weet of het een plaats delict is?

Wie kan als enige persoon ter wereld vertellen wat het echte plaats delict is? En als die persoon dat verteld, is het dan niet slimmer om eerst het slachtoffer te lokaliseren, een bekentenis heb je dan toch al.
Vertellen waar iemand ligt is nog geen bekentenis voor moord.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:32:22 #145
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372313
Heli gaat richting Harderwijk nu.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372318
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als hij de auto van moeder geleend heeft (al dan niet met haar toestemming), dan vind ik moeder toch ook behoorlijk naïef als ze niet is gaan nadenken toen bleek dat er een meisje verdwenen is naast de instelling waar haar zoon zat.
Ze moet toch inmiddels wel weten dat het "Dat doet mijn kind niet" voor haar zoon niet geldt.
Ouders kiezen voor hun kind, kijk maar naar de papa van Joran van der Sloot.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:32:59 #147
377606 gosschalks
Twee-eiige eenling
pi_174372325
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als ze wel gevonden wordt ook.
Nou idd. Hoe vreselijk ook zou dat een relatief lichtpuntje zijn.
Your theory is crazy, but it's not crazy enough to be true.. -Niels Bohr
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:32:59 #148
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_174372326
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:28 schreef Blue_note het volgende:

Juist. Het bevestigt weer het niveautje hoor.
Ik volg dat van jou. :)
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_174372330
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als hij de auto van moeder geleend heeft (al dan niet met haar toestemming), dan vind ik moeder toch ook behoorlijk naïef als ze niet is gaan nadenken toen bleek dat er een meisje verdwenen is naast de instelling waar haar zoon zat.
Ze moet toch inmiddels wel weten dat het "Dat doet mijn kind niet" voor haar zoon niet geldt.
Ik ben geen moeder ofzo, maar miss dat zo'n moeder zichzelf voorliegt. Dat ze het gewoonweg niet kan en wil geloven dat haar zoon tot zoiets in staat is, al heeft ie het eerder gedaan.
pi_174372339
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:32 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]

Ik volg dat van jou. :)
Zou je inderdaad moeten doen.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:33:52 #151
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174372345
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Die wil vast niet geloven dat haar zoon er iets mee te maken kan hebben. (Ik zeg kan want we weten nog steeds niks zeker.)
Ik snap dat je dat wel wilt geloven, maar de instelling waar haar zoon zat was keurig halverwege de plek van haar laatste telefoonsignaal en waar haar jas gevonden is (en later ook nog fiets en tas), dan moet je toch wel heel hard niet willen geloven dat je kind er iets mee te maken heeft gehad als hij dat weekend je auto geleend heeft.
Zeker vanaf dinsdagmiddag, toen de route bekend was en de jas gevonden werd, moet ze geweten hebben dat hij er mee te maken kon hebben.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:34:01 #152
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372352
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:31 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan zouden ze daar elke dag pizza en sushi krijgen ja.
Een weetje van de eerder genoemde martin kok: zeg dat je joods bent en gedraag je zo.. dan eet je kosjher en dat word speciaal gemaakt.. (verse zalm etc)
(ik geloof wel dat het inmiddels is aangepast)
pi_174372353
Oh jee, heli naar het oosten. Toch niet weer een nieuw zoekgebied hè?
pi_174372355
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:29 schreef Habbezak het volgende:
Mocht ze nou niet gevonden worden dan kan er ook wel een vraagteken achter de inrichting waar Michael P zat...
Alleen dan? Heb je wel meegelezen?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:34:25 #155
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372358
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:29 schreef AMCA het volgende:

[..]

Wat is dit voor logica? :')
Altrecht?
I wonder what it's all about
pi_174372360
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:31 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nou net zoals ik het zeg.. de kans is groter dat je van de trap dondert..
Tsja, dat zal
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:34:41 #157
455560 Logic91
Always stay rational
pi_174372364
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:30 schreef gosschalks het volgende:

[..]

Inderdaad. Ideaal zou zijn een echte gevangenis waar hij iedere dag lijdt en nooit kan ontspannen (zal in NL helaas niet te vinden zijn).
Daarvoor moet je in Brazilië zijn. Verschrikkelijke video's recent uitgelekt van onthoofdingen en noem maar op in die gevangenissen.
''Men find their religions as they find their homelands, their lands, their homes and their fathers. They just find them, they do not search for them, do not understand them, do not choose them either.''
Abdullah al-Qasemi
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:34:43 #158
434262 Pixxie.
Embrace messy hair
pi_174372367
Weet iemand hoelaat de voorgeleiding is?
“She’s got the whole dark forest living inside of her.” - Tom Waits
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:34:45 #159
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372368
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh jee, heli naar het oosten. Toch niet weer een nieuw zoekgebied hè?
Hoop het niet, maar niet ondenkbaar.
Aan het typen...
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:34:48 #160
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372369
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh jee, heli naar het oosten. Toch niet weer een nieuw zoekgebied hè?
Kan ook een dringerende oproep hebben gekregen.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:35:02 #161
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372371
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh jee, heli naar het oosten. Toch niet weer een nieuw zoekgebied hè?
Nee hoor dat is omdat de vlucht halal moet zijn.. :7
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:35:03 #162
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372373
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Pixxie. het volgende:
Weet iemand hoelaat de voorgeleiding is?
https://twitter.com/rechtbankMNL/status/918379469404033024
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372378
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Pixxie. het volgende:
Weet iemand hoelaat de voorgeleiding is?
In de loop van de middag..
pi_174372379
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Pixxie. het volgende:
Weet iemand hoelaat de voorgeleiding is?
In de loop van de middag.
I´m back.
pi_174372381
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik snap dat je dat wel wilt geloven, maar de instelling waar haar zoon zat was keurig halverwege de plek van haar laatste telefoonsignaal en waar haar jas gevonden is (en later ook nog fiets en tas), dan moet je toch wel heel hard niet willen geloven dat je kind er iets mee te maken heeft gehad als hij dat weekend je auto geleend heeft.
Zeker vanaf dinsdagmiddag, toen de route bekend was en de jas gevonden werd, moet ze geweten hebben dat hij er mee te maken kon hebben.
Tsja, of ze is achterlijk, of ze heeft het wel gemeld. Kan ook.
pi_174372385
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Dark_Killah het volgende:
Oh jee, heli naar het oosten. Toch niet weer een nieuw zoekgebied hè?
Gaat denk ik landen op vliegveld teuge
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:35:37 #167
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372389
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef RedRain het volgende:

[..]

Tsja, dat zal
Kan ze dus beter zeggen dat je daar voor op moet passen.. dat komt veel meer voor..
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:35:49 #168
434262 Pixxie.
Embrace messy hair
pi_174372395
Danku
“She’s got the whole dark forest living inside of her.” - Tom Waits
pi_174372397
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:33 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik ben geen moeder ofzo, maar miss dat zo'n moeder zichzelf voorliegt. Dat ze het gewoonweg niet kan en wil geloven dat haar zoon tot zoiets in staat is, al heeft ie het eerder gedaan.
Denk eerder dat heel die familie niet spoort :O
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:35:57 #170
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174372398
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:33 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik ben geen moeder ofzo, maar miss dat zo'n moeder zichzelf voorliegt. Dat ze het gewoonweg niet kan en wil geloven dat haar zoon tot zoiets in staat is, al heeft ie het eerder gedaan.
Ja, misschien.... ik kan me niet voorstellen dat ik dan bleu zou blijven denken dat het onmogelijk is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174372399
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:35 schreef dj_ko het volgende:

[..]

Gaat denk ik landen op vliegveld teuge
Waarom? Daar ligt ze niet denk ik.
pi_174372410
Meer long-stay klinieken met daarbij gericht wetenschappelijk onderzoek [ de biologische route]. Sociale-genetica, de gezinssituatie door de tijd heen onder de microscoop, elk jaar een hersenscan, dienen als proefkonijnen met enkele privileges binnen de muren etc. Geen psychologie van de koude grond, Psychologie en rechten zijn de afvalbak-studies aan de universiteit. Als ze dood gaan de hersenen, het ruggemerg en andere delen voor onderzoek naar de hersenbank. .
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:36:39 #173
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372411
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:36 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Waarom? Daar ligt ze niet denk ik.
Tanken.. zolang kan die heli niet in de lucht zijn..
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:36:45 #174
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372413
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:36 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Waarom? Daar ligt ze niet denk ik.
Brandstof?
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372414
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Habbezak het volgende:

[..]

Altrecht?
Ik weet hoe die kliniek heet. Maar waarom moet er een vraagteken bij gezet worden als Anne niet gevonden wordt vandaag?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:36:59 #176
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174372416
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Een weetje van de eerder genoemde martin kok: zeg dat je joods bent en gedraag je zo.. dan eet je kosjher en dat word speciaal gemaakt.. (verse zalm etc)
(ik geloof wel dat het inmiddels is aangepast)
Dat wordt niet speciaal gemaakt. Zijn ook kant en klare maaltijden alleen hebben deze meer smaak
pi_174372421
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:35 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Kan ze dus beter zeggen dat je daar voor op moet passen.. dat komt veel meer voor..
Ik zal het haar doorgeven namens zolderkamer van fok.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:37:19 #178
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372424
Wat wordt er vanmiddag door de rechter uitgesproken? of Michael P langer in hechtenis moet blijven? Lijkt me een retorische vraag.
I wonder what it's all about
pi_174372441
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:36 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Tanken.. zolang kan die heli niet in de lucht zijn..
Lelystad kan die ook prima tanken, en is dichterbij.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:38:05 #180
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372444
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:37 schreef Habbezak het volgende:
Wat wordt er vanmiddag door de rechter uitgesproken? of Michael P langer in hechtenis moet blijven? Lijkt me een retorische vraag.
Moet wel allemaal volgens het wetboekje natuurlijk.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372446
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:35 schreef dj_ko het volgende:

[..]

Gaat denk ik landen op vliegveld teuge
Nice call: https://www.gelderlander.(...)-niet-meer~a8f3cd55/
pi_174372451
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:37 schreef Habbezak het volgende:
Wat wordt er vanmiddag door de rechter uitgesproken? of Michael P langer in hechtenis moet blijven? Lijkt me een retorische vraag.
Ah, jij weet dus welke bewijzen er zijn?
Oh.
pi_174372452
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:37 schreef Habbezak het volgende:
Wat wordt er vanmiddag door de rechter uitgesproken? of Michael P langer in hechtenis moet blijven? Lijkt me een retorische vraag.
Dat ligt aan het bewijs. Als er geen DNA in de auto zat, geen DNA op spullen, maar wel een getuige die hem zag en misschien telefoon signaal....
Dan is dat nog niet zo zeker.
pi_174372458
Ook wel opvallend dat MP naar die verjaardag gaat die avond. Familieleden daar hadden hem al sinds 2010 niet meer gezien :')
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:38:50 #186
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174372460
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Nat-Water het volgende:

[..]

Ah, jij weet dus welke bewijzen er zijn?
Wat er dom antwoord
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:38:55 #187
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372462
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:37 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik zal het haar doorgeven namens zolderkamer van fok.
Top! ^O^
Wat heb je eraan om in angst te leven? Dan ben je eigenlijk al dood en hebben die mensen dus al gewonnen..
pi_174372463
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:28 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:
Psychopaten keren vaak terug naar de plek waar ze hun eerste misdaad/drijf hebben begaan.
Echt?
Waar heb je dat vandaan.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:39:14 #189
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_174372469
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Ook wel opvallend dat MP naar die verjaardag gaat die avond. Familieleden daar hadden hem al sinds 2010 niet meer gezien :')
Nee, was verjaardag van zijn oma.
pi_174372475
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Echt?
Waar heb je dat vandaan.
Heb jij nog nooit naar Criminal Minds gekeken? Damn.
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:39:49 #191
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372478
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Lelystad kan die ook prima tanken, en is dichterbij.
Geen idee wat die heli lust en wat ze in lelystad in de aanbieding hebben..
pi_174372481
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Ook wel opvallend dat MP naar die verjaardag gaat die avond. Familieleden daar hadden hem al sinds 2010 niet meer gezien :')
Volgens mij oma's verjaardag twee maanden terug. Ik heb nog nergens gelezen dat-ie op 29 sept. op moeders verjaardag was.
I´m back.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:40:22 #193
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372486
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Nat-Water het volgende:

[..]

Ah, jij weet dus welke bewijzen er zijn?
Zijn de krassen op zijn gezicht tijdens zijn verlof niet genoeg?
I wonder what it's all about
pi_174372489
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:39 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Geen idee wat die heli lust en wat ze in lelystad in de aanbieding hebben..
Hetzelfde als de traumaheli's en die staan reserve op Lelystad.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:40:33 #195
377606 gosschalks
Twee-eiige eenling
pi_174372490
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:39 schreef NoXia het volgende:

[..]

Nee, was verjaardag van zijn oma.
Moeder toch?
Your theory is crazy, but it's not crazy enough to be true.. -Niels Bohr
pi_174372498
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:40 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Volgens mij oma's verjaardag twee maanden terug. Ik heb nog nergens gelezen dat-ie op 29 sept. op moeders verjaardag was.
Ah
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372501
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:40 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Volgens mij oma's verjaardag twee maanden terug. Ik heb nog nergens gelezen dat-ie op 29 sept. op moeders verjaardag was.
Nee, alleen dat ze jarig was en dat hij rond die tijd in haar auto gezien is. Zelfs verlof is niet bevestigd.
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:41:09 #198
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372503
Maar hij is dus eerst dat lijk gaan begraven en daarna lekker op de koffie met een gebakje bij mama gegaan?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174372504
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:40 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Volgens mij oma's verjaardag twee maanden terug. Ik heb nog nergens gelezen dat-ie op 29 sept. op moeders verjaardag was.
Klopt.
pi_174372505
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:40 schreef Habbezak het volgende:

[..]

Zijn de krassen op zijn gezicht tijdens zijn verlof niet genoeg?
Nee hehe.
pi_174372507
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Wat er dom antwoord
Er moet een reden zijn om iemand langer vast te houden. Er is niks gepubliceerd wbt bewijs, dus het is geen retorische vraag. Tenzij Habbezak natuurlijk meer weet.
En een onderbuik is geen bewijs ;)
Oh.
pi_174372516
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Nober het volgende:

[..]

Die reacties. :')

Opstand!!
Heel erg gênant inderdaad

Wat een volk
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:41:37 #203
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372517
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:39 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Heb jij nog nooit naar Criminal Minds gekeken? Damn.
:D
Aan het typen...
pi_174372523
quote:
15s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Maar hij is dus eerst dat lijk gaan begraven en daarna lekker op de koffie met een gebakje bij mama gegaan?
Nee.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:42:10 #205
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:42:17 #206
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372531
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:41 schreef 8777 het volgende:

[..]

Nee hehe.
om hem definitief te veroordelen niet nee, maar een voorarrest verlengen...
I wonder what it's all about
pi_174372536
quote:
15s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Maar hij is dus eerst dat lijk gaan begraven en daarna lekker op de koffie met een gebakje bij mama gegaan?
Niet begraven maar oppervlakkig verbergen bij Zeewolde .Begraven kost tijd.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:42:48 #208
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372543
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:40 schreef Fokker89 het volgende:

[..]

Hetzelfde als de traumaheli's en die staan reserve op Lelystad.
Zal dan een andere reden hebben..
pi_174372550
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:42 schreef Habbezak het volgende:

[..]

om hem definitief te veroordelen niet nee, maar een voorarrest verlengen...
Te zwak, die krassen kan hij overal opgelopen hebben.
pi_174372567
Er is heus wel een dossiertje opgebouwd tegen hem wat meer bevat dan alleen 1 getuigenis en wat krassen.

Anders waren ze nooit in Zeewolde terecht gekomen.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:43:50 #211
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372568
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:41 schreef AMCA het volgende:

[..]

Nee.
Ja ik verwacht t ook niet, maar het idee dat je na zo'n daad even gezellig bij moeders op de koffie zou kunnen gaan is disturbing genoeg :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174372570
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:32 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

Vertellen waar iemand ligt is nog geen bekentenis voor moord.
En vertellen waar iemand is om dan vooral eerst te richten op sporenonderzoek voordat ze het slachtoffer lokaliseren is werkelijk nog nooit voorgekomen. Als ze daar niet ligt is al dat onderzoek voor niets geweest.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:43:51 #213
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174372571
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:41 schreef Nat-Water het volgende:

[..]

Er moet een reden zijn om iemand langer vast te houden. Er is niks gepubliceerd wbt bewijs, dus het is geen retorische vraag. Tenzij Habbezak natuurlijk meer weet.
En een onderbuik is geen bewijs ;)
Dan nog, verdenking en recidive gevaar is + een misdrijf waar meer dan 4 jaar voor staat is in deze voldoende om te verlengen.
pi_174372577
Denk dat ze haar al gevonden hebben. De woordvoerder was emotioneel en zijn woordkeuze leek veelzeggend.
pi_174372583
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:43 schreef ThePlaneteer het volgende:
Er is heus wel een dossiertje opgebouwd tegen hem wat meer bevat dan alleen 1 getuigenis en wat krassen.

Anders waren ze nooit in Zeewolde terecht gekomen.
Natuurlijk. Alleen verwachten ze hier dat de politie alle informatie meteen met ze deelt :')
pi_174372584
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Top! ^O^
Wat heb je eraan om in angst te leven? Dan ben je eigenlijk al dood en hebben die mensen dus al gewonnen..
Ik leef niet in angst. Mijn moeder ook niet joh. :P Maar ik geloof mijn moeder als ze zegt dat er veel zieke geesten rondlopen. En ja, dus beter van die afgelegen plekken vermijden.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:44:46 #217
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372587
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:43 schreef 8777 het volgende:

[..]

Te zwak, die krassen kan hij overal opgelopen hebben.
in combinatie met zijn verleden, spullen in de buurt etc etc. we weten niet wat er nogmeer voor (dna?) bewijzen richting hem gevonden zijn..
I wonder what it's all about
pi_174372589
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:43 schreef 8777 het volgende:

[..]

Te zwak, die krassen kan hij overal opgelopen hebben.
Die krassen is ook pure speculatie toch? Of op basis van die eerdere verkrachting?

Er worden inmiddels wel erg veel zaken door elkaar gehaald telkens.
pi_174372590
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja ik verwacht t ook niet, maar het idee dat je na zo'n daad even gezellig bij moeders op de koffie zou kunnen gaan is disturbing genoeg :{
Daar schijnt ie gek genoeg voor te zijn ja. Hoe of wat dat weet verder nog niemand.
pi_174372598
Ik vraag me wel af wat er waar is van die relatie met de begeleider.
pi_174372599
Kan iemand mij even bijpraten over waar jullie vandaan hebben van die verjaardag en krassen?
Maar ik kan 't mis hebben...
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:45:44 #222
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372602
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef Super_Fucker_II het volgende:
Denk dat ze haar al gevonden hebben. De woordvoerder was emotioneel en zijn woordkeuze leek veelzeggend.
Zei ie toch ook? Het was alleen niet duidelijk of het het lichaam was van anne..
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:45:48 #223
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372604
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef gilligan het volgende:

[..]

Die krassen is ook pure speculatie toch? Of op basis van die eerdere verkrachting?

Er worden inmiddels wel erg veel zaken door elkaar gehaald telkens.
Mike van Wely praatte in zijn enthousiasme bij Pauw zn mond voorbij .
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372606
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef gilligan het volgende:

[..]

Die krassen is ook pure speculatie toch? Of op basis van die eerdere verkrachting?

Er worden inmiddels wel erg veel zaken door elkaar gehaald telkens.
Volgens bronnen uit de kliniek, die zeiden dat weer tegen een misdaadjournalist. Dat was gisteren bij Pauw op tv.
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:45:55 #225
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372608
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:45 schreef AMCA het volgende:

[..]

Daar schijnt ie gek genoeg voor te zijn ja. Hoe of wat dat weet verder nog niemand.
Dat begrijp ik. Zal ook nog wel effe gaan duren.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:46:04 #226
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372612
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik leef niet in angst. Mijn moeder ook niet joh. :P Maar ik geloof mijn moeder als ze zegt dat er veel zieke geesten rondlopen. En ja, dus beter van die afgelegen plekken vermijden.
Ja en de trap ook.. :6
pi_174372613
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:43 schreef ThePlaneteer het volgende:
Er is heus wel een dossiertje opgebouwd tegen hem wat meer bevat dan alleen 1 getuigenis en wat krassen.

Anders waren ze nooit in Zeewolde terecht gekomen.
Krassen?
pi_174372617
Die heli zit inmiddels al boven Zutphen.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:46:20 #229
293742 rooie9
lekker hoor
pi_174372618
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef Super_Fucker_II het volgende:
Denk dat ze haar al gevonden hebben. De woordvoerder was emotioneel en zijn woordkeuze leek veelzeggend.
Wanneer heeft die woordvoerder voor t laatst gepraat?
The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.
- G.K. Chesterton
pi_174372622
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef Habbezak het volgende:

[..]

in combinatie met zijn verleden, spullen in de buurt etc etc. we weten niet wat er nogmeer voor (dna?) bewijzen richting hem gevonden zijn..
Wees maar niet bang, die mag vandaag nog niet naar huis hoor.
Ze zullen heus wel een gegronde verdenking hebben. Maar alleen een paar krassen is niet genoeg
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:46:36 #231
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372623
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:46 schreef rooie9 het volgende:

[..]

Wanneer heeft die woordvoerder voor t laatst gepraat?
Vanochtend rond.. 11 gok ik?
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:46:49 #232
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372629
Wat is er met Krassen? Dat heb ik gemist.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_174372631
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:44 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik leef niet in angst. Mijn moeder ook niet joh. :P Maar ik geloof mijn moeder als ze zegt dat er veel zieke geesten rondlopen. En ja, dus beter van die afgelegen plekken vermijden.
Ja, alleen denk ik wel dat je moeder dient te begrijpen dat ze maar een heel klein deeltje van de werkelijkheid ziet en dat veruit het grootste deel van de bevolking/samenleving, waar dan ook, niet knettergestoord is. Ze heeft een flinke bias opgebouwd dus, denk ik. Of dat goed is als je in die sector werkt is dan een tweede vraag.
I´m back.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:47:06 #234
293742 rooie9
lekker hoor
pi_174372636
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:46 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Vanochtend rond.. 11 gok ik?
Ah oke, dacht dat ik misschien iets gemist had.
The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.
- G.K. Chesterton
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:47:28 #235
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_174372644
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:41 schreef Nat-Water het volgende:

[..]

Er moet een reden zijn om iemand langer vast te houden. Er is niks gepubliceerd wbt bewijs, dus het is geen retorische vraag. Tenzij Habbezak natuurlijk meer weet.
En een onderbuik is geen bewijs ;)
Ze hebben blijkbaar wel info om in Zeewolde te zoeken. we weten niet wat het is maar dat het er is . tevens is er ook maar 1 verdachte die aan alle plekken te koppelen is. met krassen op zijn gezicht.
I wonder what it's all about
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:47:43 #236
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372649
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is er met Krassen? Dat heb ik gemist.
Gisteren in Pauw wist Mike van Wely dat te vertellen.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372652
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is er met Krassen? Dat heb ik gemist.
Van Wely melde gisteravond bij Pauw dat bronnen binnen de instelling krassen op het gezicht van MP hebben gezien.
pi_174372654
Sorry dat ik niet zo optimistische ben maar ik denk dat ze Anne daar ook niet gaan vinden het duurt allemaal weer veel te lang met zoeken en zeker als je specifieke informatie hebt gekregen of nieuwe aanwijzingen dan zullen deze ook wel niet kloppen maar een vermoeden zijn geweest naar aanwijzingen die ze hebben gekregen.

Ik las dat hij een relatie had met een begeleider en ik vermoed dat zij met deze zaak te maken kan hebben en het lichaam heeft meegenomen om haar liefje te beschermen of zijn moeder heeft meer op haar geweten dan dat wij denken en heeft haar weggewerkt om haar zoon te beschermen.

Maar goed ik hoop dat ze daar wel gevonden wordt anders wordt de lijdensweg voor de familie van Anne helemaal on verdraagbaar als het dat nu al niet is. :{
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:48:04 #239
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372656
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Gisteren in Pauw wist Mike van Wely dat te vertellen.
Mick
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:48:10 #240
293742 rooie9
lekker hoor
pi_174372659
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is er met Krassen? Dat heb ik gemist.
Volgens mensen in de kliniek kwam M. Die avond terug met krassen op zijn gezicht. Niet bevestigd door politie.
The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.
- G.K. Chesterton
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:48:22 #241
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372661
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef rooie9 het volgende:

[..]

Ah oke, dacht dat ik misschien iets gemist had.
Helemaal geen nieuws of update verder.

Denk dat ze ook deels wachten op het voorkomen van die lamlul.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372663
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef Habbezak het volgende:

[..]

Ze hebben blijkbaar wel info om in Zeewolde te zoeken. we weten niet wat het is maar dat het er is . tevens is er ook maar 1 verdachte die aan alle plekken te koppelen is. met krassen op zijn gezicht.
Een verdachte die in beeld is ja.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:48:54 #243
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_174372677
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:33 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Zou je inderdaad moeten doen.
Het is echt heul moeilijk om die one-liners van jou te volgen. :)

Anyway, slachtoffer van een (zwaar) zedendelict krijgt een levenslange straf. Proportioneel zou zijn als de dader dat ook krijgt. Maar iemand levenslang opsluiten is veel te duur.
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:48:59 #244
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372681
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:48 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Mick
Oh. Nouja het is al beter dan "nep Carlo Boszhard" toen ik zn naam niet wist :@
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_174372683
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:46 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, alleen denk ik wel dat je moeder dient te begrijpen dat ze maar een heel klein deeltje van de werkelijkheid ziet en dat veruit het grootste deel van de bevolking/samenleving, waar dan ook, niet knettergestoord is. Ze heeft een flinke bias opgebouwd dus, denk ik. Of dat goed is als je in die sector werkt is dan een tweede vraag.
Nu zeg je dat ze zegt dat de hele bevolking knettergestoord is. Ze noemt veel zedendelinquenten gestoord. Op zich ben ik het daar wel mee eens. Maar daar kan ook iedereen weer anders over denken natuurlijk.
pi_174372686
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:38 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Dat ligt aan het bewijs. Als er geen DNA in de auto zat, geen DNA op spullen, maar wel een getuige die hem zag en misschien telefoon signaal....
Dan is dat nog niet zo zeker.
Als ik het goed begrijp gaat het om voorlopige hechtenis. Daarvoor gelden vier voorwaarden: het moet gaan om een geval van voorlopige hechtenis (moord, verkrachting etc. vallen hier allemaal onder), daarnaast moet sprake zijn van een grond voor voorlopige hechtenis (die staan opgesomd in de wet, maar bijvoorbeeld vluchtgevaar is daar één van), ernstige bezwaren tegen de verdachte en tot slot moet nog naar het anticipatiegebod worden gekeken. Het zou dus alleen mis kunnen gaan bij het vereiste van ernstige bezwaren, maar ik denk dat het allemaal wel goed zal komen.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:49:23 #247
293742 rooie9
lekker hoor
pi_174372691
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:48 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Helemaal geen nieuws of update verder.

Denk dat ze ook deels wachten op het voorkomen van die lamlul.
Jaa dat zou best kunnen inderdaad. Eind van de middag zullen we het horen, of ze Anne gevonden hebben denk ik.
The true soldier fights not because he hates what is in front of him, but because he loves what is behind him.
- G.K. Chesterton
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:49:26 #248
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372693
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:48 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Oh. Nouja het is al beter dan "nep Carlo Boszhard" toen ik zn naam niet wist :@
_O-
pi_174372695
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef Habbezak het volgende:

[..]

Ze hebben blijkbaar wel info om in Zeewolde te zoeken. we weten niet wat het is maar dat het er is . tevens is er ook maar 1 verdachte die aan alle plekken te koppelen is. met krassen op zijn gezicht.
Bah zich ook nog keihard verdedigd (logisch natuurlijk). die schat..wat heeft ze een kut einde gehad :'( :'( Ik voel een ontzettende woede en weet zeker dat als het mijn dochter/vriendin was ik daarna nog maar 1 doel in mijn leven had..
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_174372707
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:49 schreef RedRain het volgende:

[..]

Nu zeg je dat ze zegt dat de hele bevolking knettergestoord is. Ze noemt veel zedendelinquenten gestoord. Op zich ben ik het daar wel mee eens. Maar daar kan ook iedereen weer anders over denken natuurlijk.
Ja, maar het is niet zo dat de samenleving overmatig onveilig is door al die idioten, dat bedoel ik.
I´m back.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:50:09 #251
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372709
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:49 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

_O-
In my defense lijkt hij er wel écht op :@
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:50:53 #252
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_174372719
Ga maar even wat doen hier, stilte voor de storm gok ik zo.
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:51:20 #253
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372725
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:49 schreef RedRain het volgende:

[..]

Nu zeg je dat ze zegt dat de hele bevolking knettergestoord is. Ze noemt veel zedendelinquenten gestoord. Op zich ben ik het daar wel mee eens. Maar daar kan ook iedereen weer anders over denken natuurlijk.
In 1970 was pedofilie vrij normaal geaccepteerd.. nu is iedereen knettergek..
pi_174372733
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef edje5555 het volgende:
Sorry dat ik niet zo optimistische ben maar ik denk dat ze Anne daar ook niet gaan vinden het duurt allemaal weer veel te lang met zoeken en zeker als je specifieke informatie hebt gekregen of nieuwe aanwijzingen dan zullen deze ook wel niet kloppen maar een vermoeden zijn geweest naar aanwijzingen die ze hebben gekregen.

Ik las dat hij een relatie had met een begeleider en ik vermoed dat zij met deze zaak te maken kan hebben en het lichaam heeft meegenomen om haar liefje te beschermen of zijn moeder heeft meer op haar geweten dan dat wij denken en heeft haar weggewerkt om haar zoon te beschermen.

Maar goed ik hoop dat ze daar wel gevonden wordt anders wordt de lijdensweg voor de familie van Anne helemaal on verdraagbaar als het dat nu al niet is. :{
Gooi jezelf weg alsjeblieft :')

Al die onzinnige speculatie.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372741
Over die "perfecte" moord. Dat kwam ook gewoon ter sprake bij pauw gisteravond. Dat is vernomen vanuit meerdere bronnen in die instelling of oud-medegedetineerden. Dus niet alleen van ddvw hier.

Stel dat het waar is dat hij inderdaad van plan was om de perfecte moord te plegen en dit ook tot uitvoering heeft gebracht. Dan is de vraag wat voor hemzelf de perfecte moord inhoudt.
Wij denken dat dat betekent dat je geen sporen achterlaat en dat het lichaam nooit gevonden wordt.

Voor hem kan het iets heel anders betekenen. Het perfecte slachtoffer. Maximale media-aandacht. Maximale inzet. Expres dat dwaalspoor met spullen uitzetten. Nog meer verwarring, nog meer aandacht.
Maar heel belangrijk: wetend dat het uiteindelijk naar hem moet leiden.
Want, als het lichaam nooit gevonden wordt, hoe zal iemand dan ooit weten wat voor verschikkelijke dingen hij wel niet meer haar gedaan heeft? Dat mag toch niet zomaar vergeten worden? Misschien wil hij wel dat ze gevonden wordt, is dat ook het einddoel.

Maar een theorie, maar lijkt me op dit moment niet vergezocht.
pi_174372742
Ik wil niet weten wat er nog van haar over is. Verschrikkelijk :N
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:52:22 #257
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174372744
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:51 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

In 1970 was pedofilie vrij normaal geaccepteerd.. nu is iedereen knettergek..
In 1970 was dus iedereen gek als ie zoiets vrij normaal vind
pi_174372771
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:49 schreef Patroon het volgende:

[..]

Bah zich ook nog keihard verdedigd (logisch natuurlijk). die schat..wat heeft ze een kut einde gehad :'( :'( Ik voel een ontzettende woede en weet zeker dat als het mijn dochter/vriendin was ik daarna nog maar 1 doel in mijn leven had..
Ik weet niet of ik nog wel zou willen leven eigenlijk. Erachter komen wat er precies gebeurd is, ja. Maar daarna misschien al helemaal niet meer willen leven.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:53:40 #259
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372780
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:51 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

Gooi jezelf weg alsjeblieft :')

Al die onzinnige speculatie.
Waarom is dat onzinnig ? weet jij dan wel de feiten hoe het gegaan is.
Is hij al veroordeeld dat hij de dader is ?
Maar oke je hoeft het niet met mij eens te zijn.
pi_174372783
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:52 schreef Poepz0r het volgende:
Ik wil niet weten wat er nog van haar over is. Verschrikkelijk :N
Wellicht zijn ze daarom zo grondig onderzoek doen. Misschien is er vrij weinig van der over en zijn nu dus alles aan het afzoeken op eventuele lichaamsonderdelen.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:54:34 #262
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372791
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef edje5555 het volgende:
Sorry dat ik niet zo optimistische ben maar ik denk dat ze Anne daar ook niet gaan vinden het duurt allemaal weer veel te lang met zoeken en zeker als je specifieke informatie hebt gekregen of nieuwe aanwijzingen dan zullen deze ook wel niet kloppen maar een vermoeden zijn geweest naar aanwijzingen die ze hebben gekregen.

Ik las dat hij een relatie had met een begeleider en ik vermoed dat zij met deze zaak te maken kan hebben en het lichaam heeft meegenomen om haar liefje te beschermen of zijn moeder heeft meer op haar geweten dan dat wij denken en heeft haar weggewerkt om haar zoon te beschermen.

Maar goed ik hoop dat ze daar wel gevonden wordt anders wordt de lijdensweg voor de familie van Anne helemaal on verdraagbaar als het dat nu al niet is. :{
Klinkt ook wel aannemelijk eigenlijk.
Aan het typen...
pi_174372808
Iemand die dit kan bevestigen?

KoeleAnalist twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:52:36 Nulderpad in #Zeewolde blijkt een geregelde dumpplaats van vaten met chemisch afval te zijn. #annefaber reageer retweet
Als dat zo is dan is er niet veel van Anne over :N
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 13:55:17 #264
274204 crew  Mexicanobakker
pi_174372816
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:52 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

In 1970 was dus iedereen gek als ie zoiets vrij normaal vind
Da's allemaal perceptie natuurlijk. Waarmee ik een kinderverkrachting verder niet wil mee bagateliseren, dat is een walgelijke daad naar mijn mening, waarvoor die man van mij lange opsluiting had mogen hebben.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:55:19 #265
309946 Ricksnor
Ik ben Rick met een snor.
pi_174372817
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:47 schreef edje5555 het volgende:
Sorry dat ik niet zo optimistische ben maar ik denk dat ze Anne daar ook niet gaan vinden het duurt allemaal weer veel te lang met zoeken en zeker als je specifieke informatie hebt gekregen of nieuwe aanwijzingen dan zullen deze ook wel niet kloppen maar een vermoeden zijn geweest naar aanwijzingen die ze hebben gekregen.

Ik las dat hij een relatie had met een begeleider en ik vermoed dat zij met deze zaak te maken kan hebben en het lichaam heeft meegenomen om haar liefje te beschermen of zijn moeder heeft meer op haar geweten dan dat wij denken en heeft haar weggewerkt om haar zoon te beschermen.

Maar goed ik hoop dat ze daar wel gevonden wordt anders wordt de lijdensweg voor de familie van Anne helemaal on verdraagbaar als het dat nu al niet is. :{
Wat een onwijs mooi kont verhaal.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:55:19 #266
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372818
thejermaine twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:52:52 Op de vermoedelijke plaats delict vindt op dit moment onderzoek plaats. Je ziet er een lamp schijnen. #AnneFaber https://t.co/0I1LbukHxJ reageer retweet
pi_174372819
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:52 schreef EternalNow het volgende:
Over die "perfecte" moord. Dat kwam ook gewoon ter sprake bij pauw gisteravond. Dat is vernomen vanuit meerdere bronnen in die instelling of oud-medegedetineerden. Dus niet alleen van ddvw hier.

Stel dat het waar is dat hij inderdaad van plan was om de perfecte moord te plegen en dit ook tot ontvoering heeft gebracht. Dan is de vraag wat voor hemzelf de perfecte moord inhoudt.
Wij denken dat dat betekent dat je geen sporen achterlaat en dat het lichaam nooit gevonden wordt.

Voor hem kan het iets heel anders betekenen. Het perfecte slachtoffer. Maximale media-aandacht. Maximale inzet. Expres dat dwaalspoor met spullen uitzetten. Nog meer verwarring, nog meer aandacht.
Maar heel belangrijk: wetend dat het uiteindelijk naar hem moet leiden.
Want, als het lichaam nooit gevonden wordt, hoe zal iemand dan ooit weten wat voor verschikkelijke dingen hij wel niet meer haar gedaan heeft? Dat mag toch niet zomaar vergeten worden? Misschien wil hij wel dat ze gevonden wordt, is dat ook het einddoel.

Maar een theorie, maar lijkt me op dit moment niet vergezocht.
Als het echt waar is, hoop ik dat de politie de boeken die hij allemaal zou hebben gelezen ook gaat lezen. Ik ken die gast niet, maar volgens mij is het geen lichtpunt. Zou me dan helemaal niets verbazen als het letterlijk uit één van de door hem gelezen boeken komt. Maar voor nu denk ik toch nog dat het echt ging om een toevallige ontmoeting en dat het uit de hand is gelopen, misschien omdat Anne zich heel goed verdedigde.. We moeten maar afwachten, maar als ze echt niet gevonden wordt, zijn er vast wel mensen die zich hierin gaan vastbijten.
pi_174372821
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:54 schreef edje5555 het volgende:

[..]

Waarom is dat onzinnig ? weet jij dan wel de feiten hoe het gegaan is.
Is hij al veroordeeld dat hij de dader is ?
Maar oke je hoeft het niet met mij eens te zijn.
Nu spreek je jezelf alleen maar tegen _O-
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372824
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:49 schreef RedRain het volgende:

[..]

Nu zeg je dat ze zegt dat de hele bevolking knettergestoord is. Ze noemt veel zedendelinquenten gestoord. Op zich ben ik het daar wel mee eens. Maar daar kan ook iedereen weer anders over denken natuurlijk.
Nee, ik zeg dat de hele bevolking juist niet knettergestoord is en dat je dus niet achter elk hoekje hoeft te kijken.
I´m back.
pi_174372826
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:51 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

In 1970 was pedofilie vrij normaal geaccepteerd.. nu is iedereen knettergek..
Ik vind dat wel vrij ziek en ongezond ja, kinderen seksueel aantrekkelijk vinden. Maar ja... das weer een andere discussie.
pi_174372836
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Poepz0r het volgende:
Iemand die dit kan bevestigen?

KoeleAnalist twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:52:36 Nulderpad in #Zeewolde blijkt een geregelde dumpplaats van vaten met chemisch afval te zijn. #annefaber reageer retweet
Als dat zo is dan is er niet veel van Anne over :N
Al eerder voorbij gekomen dat daar onlangs afval was aangetroffen inderdaad.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:55:54 #272
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372837
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Poepz0r het volgende:
Iemand die dit kan bevestigen?

KoeleAnalist twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:52:36 Nulderpad in #Zeewolde blijkt een geregelde dumpplaats van vaten met chemisch afval te zijn. #annefaber reageer retweet
Als dat zo is dan is er niet veel van Anne over :N
Jup.. net gepost.. google: vaten nuldeweg
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 12 oktober 2017 @ 13:56:13 #273
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_174372843
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:54 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

Wellicht zijn ze daarom zo grondig onderzoek doen. Misschien is er vrij weinig van der over en zijn nu dus alles aan het afzoeken op eventuele lichaamsonderdelen.
Of ze weten waar ze vermoedelijk ligt (zoals uit de berichtgeving blijkt), en moeten het nodige werk verrichten om daar 'netjes' (wat sporen betreft) bij te komen. Dat het 'lang' duurt (dat valt overigens wel mee als het enkele uren duurt) zegt allemaal niet per definitie heel veel.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_174372849
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, ik zeg dat de hele bevolking juist niet knettergestoord is en dat je dus niet achter elk hoekje hoeft te kijken.
oke. Maar dat vind ik ook niet, en dat doe ik ook niet.
pi_174372853
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Poepz0r het volgende:
Iemand die dit kan bevestigen?

KoeleAnalist twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:52:36 Nulderpad in #Zeewolde blijkt een geregelde dumpplaats van vaten met chemisch afval te zijn. #annefaber reageer retweet
Als dat zo is dan is er niet veel van Anne over :N
Hoezo zou er niet veel van Anne over zijn dan?
Die plek is aardig groot lijkt me.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_174372862
VSchildkamp twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:55:50 Onderzoek nu echt op één plek, lijkt t, lampen in bos staan aan voor sporenonderzoek #AnneFaber https://t.co/OHH8Ju5XXS reageer retweet
Vrees dat ze een lichaam hebben
Onvoorwaardelijke liefde, onvoorwaardelijke steun....
pi_174372863
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Zolderkamer het volgende:
thejermaine twitterde op donderdag 12-10-2017 om 13:52:52 Op de vermoedelijke plaats delict vindt op dit moment onderzoek plaats. Je ziet er een lamp schijnen. #AnneFaber https://t.co/0I1LbukHxJ reageer retweet
[ afbeelding ]
Nou dan kun je er wel van uitgaan dat er in ieder geval een stoffelijk overschot is gevonden.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372865
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:54 schreef edje5555 het volgende:

[..]

Waarom is dat onzinnig ? weet jij dan wel de feiten hoe het gegaan is.
Is hij al veroordeeld dat hij de dader is ?
Maar oke je hoeft het niet met mij eens te zijn.
Wacht gewoon het onderzoek eens af. Waarschijnlijk komt er vanmiddag duidelijkheid.
pi_174372867
Een lichaam vinden daar kan ik nog in mee maar een lichaam vinden wat waarschijnlijk zwaar toegetakeld is en al 12 dagen ligt weg te rotten damn. Respect voor die onderzoekers hoor fucking hell :N
pi_174372869
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:56 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Hoezo zou er niet veel van Anne over zijn dan?
Die plek is aardig groot lijkt me.
Poepz0r logica
Je raekt an de dinge geweun.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:57:11 #281
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_174372872
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:56 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Hoezo zou er niet veel van Anne over zijn dan?
Die plek is aardig groot lijkt me.
Ik denk dat hij bedoelde dat ze nu is opgelost in een vat met zoutzuur oid.
Aan het typen...
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:57:27 #282
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372877
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef RedRain het volgende:

[..]

Ik vind dat wel vrij ziek en ongezond ja, kinderen seksueel aantrekkelijk vinden. Maar ja... das weer een andere discussie.
En toch was het toen veel veiliger... Niemand had zn deur op slot...

Maar idd dat is een andere discussie..
pi_174372895
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:57 schreef Poepz0r het volgende:
Een lichaam vinden daar kan ik nog in mee maar een lichaam vinden wat waarschijnlijk zwaar toegetakeld is en al 12 dagen ligt weg te rotten damn. Respect voor die onderzoekers hoor fucking hell :N
Familielid van mij is ook recherche geweest. Als je dat af en toe hoorde (niet persé in moordzaken, maar ook zelfmoord en dat iemand dan na een week gevonden wordt ofzo)... word je echt niet vrolijk van.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_174372899
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Ricksnor het volgende:

[..]

Wat een onwijs mooi kont verhaal.
Mag je vinden hoor maar ik sta er niet van te kijken dat er hele andere wending in de verdwijning gaat komen, misschien niet nu maar over weken zo niet maanden.
pi_174372903
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:57 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

En toch was het toen veel veiliger... Niemand had zn deur op slot...

Maar idd dat is een andere discussie..
Valt heus wel wat mee dat het toen veiliger was hoor. Of ben jij Jan Terlouw?
pi_174372906
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:56 schreef RedRain het volgende:

[..]

oke. Maar dat vind ik ook niet, en dat doe ik ook niet.
Ik bedoel ik loop al wat jaartjes mee en eigenlijk ben ik nog nooit echt gekken tegengekomen, nooit geweld meegemaakt, iets crimineels gezien etc. etc. Tuurlijk kan dat morgen veranderen, maar de kans is daarop ook gering eigenlijk. Op zich een veilig landje NL.
I´m back.
pi_174372914
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:58 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

Familielid van mij is ook recherche geweest. Als je dat af en toe hoorde (niet persé in moordzaken, maar ook zelfmoord en dat iemand dan na een week gevonden wordt ofzo)... word je echt niet vrolijk van.
Idd diep respect voor deze vakmensen hoor. Daarom snap ik die vrijwilligers ook niet. Je zal maar iemand vinden dan ben je voor je leven getraumatiseerd i guess.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 13:59:14 #288
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372917
Bouwlamp:

pi_174372921
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik bedoel ik loop al wat jaartjes mee en eigenlijk ben ik nog nooit echt gekken tegengekomen, nooit geweld meegemaakt, iets crimineels gezien etc. etc. Tuurlijk kan dat morgen veranderen, maar de kans is daarop ook gering eigenlijk. Op zich een veilig landje NL.
Waar loop je mee?
pi_174372922
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:59 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Waar loop je mee?
Leeftijd.
I´m back.
pi_174372929
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:34 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Een weetje van de eerder genoemde martin kok: zeg dat je joods bent en gedraag je zo.. dan eet je kosjher en dat word speciaal gemaakt.. (verse zalm etc)
(ik geloof wel dat het inmiddels is aangepast)
Dat wordt tegenwoordig gecheckt. Rabbijn komt langs.
pi_174372934
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:59 schreef Zolderkamer het volgende:
Bouwlamp:

[ afbeelding ]
Zouden ze aan het graven zijn?
Twiddel
pi_174372938
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:55 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

Nu spreek je jezelf alleen maar tegen _O-
Oke... dus jij weet het allemaal en weet ook precies wat er is gebeurt en wat de rechter gaat beslissen en welk bewijs er is gevonden ?
glazenbol al gevonden op zolder en gebruikt ?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 14:00:12 #294
470273 Maktub
It's written
pi_174372944
Ben wel benieuwd of hij echt een relatie had met een begeleider of dat het een lulverhaal van Telegraaf is.
pi_174372946
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:56 schreef Donnie-Brasco het volgende:

[..]

Nou dan kun je er wel van uitgaan dat er in ieder geval een stoffelijk overschot is gevonden.
Als je bv graag haren van een dader vindt kun je ook wel zo'n lamp gebruiken
pi_174372948
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:59 schreef edje5555 het volgende:

[..]

Oke... dus jij weet het allemaal en weet ook precies wat er is gebeurt en wat de rechter gaat beslissen en welk bewijs er is gevonden ?
glazenbol al gevonden op zolder en gebruikt ?
Nee simpele ziel. Hij wacht gewoon het onderzoek af.
pi_174372950
quote:
7s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Want bij veroordelingen worden nooit fouten gemaakt?
Hij heeft die zaak bekend. Vol trots ook nog. Of ie dat ook had gedaan als er doodstraf op had gestaan, is een andere vraag.
  donderdag 12 oktober 2017 @ 14:00:40 #299
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_174372955
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:58 schreef gewooniemand_ het volgende:

[..]

Valt heus wel wat mee dat het toen veiliger was hoor. Of ben jij Jan Terlouw?
Wie?

Je bent rond 2000 geboren?
  donderdag 12 oktober 2017 @ 14:00:42 #300
309946 Ricksnor
Ik ben Rick met een snor.
pi_174372956
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 13:59 schreef edje5555 het volgende:

[..]

Oke... dus jij weet het allemaal en weet ook precies wat er is gebeurt en wat de rechter gaat beslissen en welk bewijs er is gevonden ?
glazenbol al gevonden op zolder en gebruikt ?
Hou gewoon op. Je spreekt jezelf nu voor de tweede keer tegen.. :W
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')