abonnement Unibet Coolblue
pi_173932207
Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
https://bitonic.nl/
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Sites;
CryptoCurrency Market Capitalizations
https://cointelegraph.com/
Bitcoin Block Explorer - Blockchain
https://blockexplorer.com/

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.


Luister naar Crypto Fever - Faberyayo & Abel
pi_173932232
TenX gaat.

Volgens mij omdat ze weer TenX kaarten kunnen leveren, ook buiten Europa. Vorige leverancier wilde/mocht dat niet doen.
pi_173932274
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:38 schreef fckdedeurkruk het volgende:
TenX gaat.

Volgens mij omdat ze weer TenX kaarten kunnen leveren, ook buiten Europa. Vorige leverancier wilde/mocht dat niet doen.
Ik ben wel benieuwd naar die review van kthxbye over die kaart
Lambo of Rekt
pi_173932325
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:38 schreef fckdedeurkruk het volgende:
TenX gaat.

Volgens mij omdat ze weer TenX kaarten kunnen leveren, ook buiten Europa. Vorige leverancier wilde/mocht dat niet doen.
Denk je dat hij nog veel gaat stijgen?
pi_173932468
Tenx aangevuld... zit nu nog altijd onder de mid-augustus prijs XD
Up Up Up
pi_173932489
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik ben wel benieuwd naar die review van kthxbye over die kaart
Ah hij heeft met de ICO mee gedaan? Dan ben ik ook erg nieuwsgierig.

Ik heb net een beetje een openbaring gekregen wat betreft kaarten als TenX, Monaco en ... er was er volgens mij nog één.

Het gaat er natuurlijk gewoon om dat zoveel assets digitaal gemaakt worden. En met die coins kun je (hopelijk) vervolgens ruilen tegen anderen om weer wat te kopen. Beetje wat Ethereum, OmiseGo en ik hoop Kyber mee bezig zijn/gaan (misschien ook Golem?). Hebben zij ook niet nog een provider nodig die een betaalkaart aan het project gaat toevoegen?

Had Microsoft in vanaf de jaren '80-'90 ook niet een dikke monopoly op alles dat met ICT te maken had, maar was juist het Web waarvan men zei: "Hier kunnen ze lekker geen grip op krijgen, want p2p"?

Als ik het zo bekijk kunnen we dankzij het digitaal maken van bestaande assets (waardoor bestaande assets liquide worden, net als goed toentertijd liquide werd gemaakt door er schuldpapieren tegenover te zetten) juist weer terug naar de ruilhandel als de tijd voor er banken kwamen. Gewoon weer 10 kippen ruilen tegen 1 varken, als het ware. Bij het kip en varken verhaal kwam ook geen tussenpersoon (=bank) kijken. En zo'n bank hebben we inderdaad ook niet nodig om coins tegen elkaar te ruilen.

Of ik doe hier een spuit11 en zo had iedereen het allang in gedachten, sorry voor mijn traagheid en zie ik éindelijk de bigger picture. Of jullie denken dat ik een kronkel in mijn kop heb en verklaren mij voor gek. Hoe dan ook: zo zie ik nu de bigger picture en begrijp ik waarom banken zo bang zijn voor crypto. Hypotheken kunnen met smart contracts ook prima P2P gemaakt worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door fckdedeurkruk op 22-09-2017 16:58:47 ]
pi_173932498
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:43 schreef poebz het volgende:

[..]

Denk je dat hij nog veel gaat stijgen?
Geen idee. Ik ga lekker chart kijken op Bittrex. Heb ooit 50 gekocht op 90k sats, als ie dat aantikt verkoop ik ze en koop ik ze later terug zodra ie gedipt is.

Hij is gegaan van 44k sats naar 67k sats vanaf 15.30 tot 16.15 uur. Nu gaat ie al drie kwartier sideways op ongeveer 65k. Lijkt er op dat het nieuws in de prijs zit, hoewel anderen het nieuws pas veel later lezen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:51 schreef Bitfinesse het volgende:
Tenx aangevuld... zit nu nog altijd onder de mid-augustus prijs XD
lol
pi_173932529
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:51 schreef Bitfinesse het volgende:
Tenx aangevuld... zit nu nog altijd onder de mid-augustus prijs XD
Je koopt serieus in zo'n stijging als dit?
Lambo of Rekt
pi_173932560
Never buy on fresh highs
pi_173932587
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik ben wel benieuwd naar die review van kthxbye over die kaart
Ik woon in Japan, en idd volgens die oude provider konden ze mijne niet leveren en mailden ze dat het November zou worden...

Maar nog geen nieuwe mail gehad dus ik wacht het af :)
pi_173932589
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je koopt serieus in zo'n stijging als dit?
Botje wel. Entry: 48, exit: 68. 40% in een klein uurtje. Beetje consolideren rond 60 nu.



Kijken of ze PAY nog hoger gaan pumpen, 100k short term moet wel haalbaar zijn.

Sowieso is PAY een underrated versie van de fata morgana die MCO ooit was. :)
pi_173932620
Er wordt aardig geknokt in het orderboek van TenX op het moment.

https://www.imgur.com/a/QVJlV - waarom de fuck werkt 'afbeelding toevoegen niet'. Als ik dat doe krijg ik dit:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 4% gewijzigd door fckdedeurkruk op 22-09-2017 17:26:49 ]
pi_173932627
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je koopt serieus in zo'n stijging als dit?
Man ik weet het niet meer ben ondertussen wel meer dan FOMO maar no H...

Het kan alleen maar beter gaan denk ik maar en gelukkig is mijn inleg destijds een te overzien bedrag maar tevens ook een mooi peilpunt.
Up Up Up
pi_173932690
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:59 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Botje wel. Entry: 48, exit: 68. 40% in een klein uurtje. Beetje consolideren rond 60 nu.

[ afbeelding ]

Kijken of ze PAY nog hoger gaan pumpen, 100k short term moet wel haalbaar zijn.

Sowieso is PAY een underrated versie van de fata morgana die MCO ooit was. :)
Je gebruikt een crawler op die site van cryptoping en dan koop je met de site api ofzo?
Lambo of Rekt
pi_173932720
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 16:59 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Botje wel. Entry: 48, exit: 68. 40% in een klein uurtje. Beetje consolideren rond 60 nu.

[ afbeelding ]

Kijken of ze PAY nog hoger gaan pumpen, 100k short term moet wel haalbaar zijn.

Sowieso is PAY een underrated versie van de fata morgana die MCO ooit was. :)
Jouw eigen bod neem ik aan? Hoeveel koopt jouw bot in 1x? Is daar ook een bepaalde formule voor of iets dergelijks of geef je de bot een x bedrag aan speelgeld?
pi_173932877
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je gebruikt een crawler op die site van cryptoping en dan koop je met de site api ofzo?
Waarom heeft iedereen het hier steeds over CryptoPing? :D Dat was toch zo'n Telegram bot die je veel te laat volume spike nieuws geeft zodat je uiteindelijk 15 minuten te laat in kan kopen samen met 300 andere gebruikers van die dienst? Ik heb hem geprobeerd, maar had er zelf weinig baat bij.

'First to market', hoe sneller hoe beter. Dit Scala/Akka-ding hangt 24/7 aan de Bittrex websocket en pakt alle market updates, construeert ticks en synchroniseert het orderbook, scant voor drops in liquiditeit, detecteert buy/sell walls (notificaties bij spoofing), en koopt nu ook automatisch in.

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:06 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Jouw eigen bod neem ik aan? Hoeveel koopt jouw bot in 1x? Is daar ook een bepaalde formule voor of iets dergelijks of geef je de bot een x bedrag aan speelgeld?
Ik heb hem op dit moment een 'budget' van 5 BTC gegeven en daar spendeert hij dan <x>% van, op basis van de 'intensiteit' van het signaal, wat weer gebaseerd is op de verhouding van prijsstijging tot volumestijging. Zodra de buy order erdoorheen gaat plugt hij een harde 'buy-in' stop loss in (voor het geval dat de prijs crashed) en daarnaast nog een trailing sell order om geleidelijk profit in te locken terwijl de prijs stijgt. Zodra de marktprijs daar niet tegenaan begint te schuren blijft hij die gewoon omhoog schuiven. :)

Dit werkt heel aardig. In het ergste geval speel je quitte (minus de fee, +- spread), maar aangezien hij alleen afgaat op hele hoge volumespikes (zoals nu bij PAY) cleared de prijsraket de 'launch pad' al vaak in luttele seconden. Hierdoor is de afstand tot je inkoopprijs al snel groot genoeg en daardoor zit je door de trailing 'profit sell' order meteen in profit.

Hij had Golem (GNT) net ook te pakken (blijkbaar was er een tweet over een nieuwe Brass beta), maar dat was maar van korte duur. Toch tikt het mooi aan, nooit meer FOMO-en, en het idee dat je niet grootschalig kunt verliezen door de automatische stop loss schept veel rust. Vooral handmatige stop losses invoeren vond ik altijd veel te veel geklungel op die Bittrex website. Gaat ook vaak genoeg fout. :P
pi_173932938
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:19 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Waarom heeft iedereen het hier steeds over CryptoPing? :D Dat was toch zo'n Telegram bot die je veel te laat volume spike nieuws geeft zodat je uiteindelijk 15 minuten te laat in kan kopen samen met 300 andere gebruikers van die dienst? Ik heb hem geprobeerd, maar had er zelf weinig baat bij.

'First to market', hoe sneller hoe beter. Dit Scala/Akka-ding hangt 24/7 aan de Bittrex websocket en pakt alle market updates, construeert ticks en synchroniseert het orderbook, scant voor drops in liquiditeit, detecteert buy/sell walls (notificaties bij spoofing), en koopt nu ook automatisch in.

[..]

Ik heb hem op dit moment een 'budget' van 5 BTC gegeven en daar spendeert hij dan <x>% van, op basis van de 'intensiteit' van het signaal, wat weer gebaseerd is op de verhouding van prijsstijging tot volumestijging. Zodra de buy order erdoorheen gaat plugt hij een harde 'buy-in' stop loss in (voor het geval dat de prijs crashed) en daarnaast nog een trailing sell order om geleidelijk profit in te locken terwijl de prijs stijgt. Zodra de marktprijs daar niet tegenaan begint te schuren blijft hij die gewoon omhoog schuiven. :)

Dit werkt heel aardig. In het ergste geval speel je quitte (minus de fee, +- spread), maar aangezien hij alleen afgaat op hele hoge volumespikes (zoals nu bij PAY) cleared de prijsraket de 'launch pad' al vaak in luttele seconden. Hierdoor is de afstand tot je inkoopprijs al snel groot genoeg en daardoor zit je door de trailing 'profit sell' order meteen in profit.

Hij had Golem (GNT) net ook te pakken (blijkbaar was er een tweet over een nieuwe Brass beta), maar dat was maar van korte duur. Toch tikt het mooi aan, nooit meer FOMO-en, en het idee dat je niet grootschalig kunt verliezen door de automatische stop loss schept veel rust. Vooral handmatige stop losses invoeren vond ik altijd veel te veel geklungel op die Bittrex website. Gaat ook vaak genoeg fout. :P
Netjes ^O^

Hoe bepaalt de bot dan welke coin interessant is, op basis van volume toename? Want dan ben je in principe ook al telaat.

[ Bericht 2% gewijzigd door EggsTC op 22-09-2017 17:38:57 ]
Lambo of Rekt
pi_173933243
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Netjes ^O^

Hoe bepaalt de bot dan welke coin interessant is, op basis van volume toename? Want dan ben je in principe ook al telaat.
..op basis van de 'intensiteit' van het signaal, wat weer gebaseerd is op de verhouding van prijsstijging tot volumestijging.

Dus als volume procentueel harder stijgt dan de prijs, pakt zijn bot het op als ik het goed begrijp.

quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:19 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Waarom heeft iedereen het hier steeds over CryptoPing? :D Dat was toch zo'n Telegram bot die je veel te laat volume spike nieuws geeft zodat je uiteindelijk 15 minuten te laat in kan kopen samen met 300 andere gebruikers van die dienst? Ik heb hem geprobeerd, maar had er zelf weinig baat bij.

'First to market', hoe sneller hoe beter. Dit Scala/Akka-ding hangt 24/7 aan de Bittrex websocket en pakt alle market updates, construeert ticks en synchroniseert het orderbook, scant voor drops in liquiditeit, detecteert buy/sell walls (notificaties bij spoofing), en koopt nu ook automatisch in.

[..]

Ik heb hem op dit moment een 'budget' van 5 BTC gegeven en daar spendeert hij dan <x>% van, op basis van de 'intensiteit' van het signaal, wat weer gebaseerd is op de verhouding van prijsstijging tot volumestijging. Zodra de buy order erdoorheen gaat plugt hij een harde 'buy-in' stop loss in (voor het geval dat de prijs crashed) en daarnaast nog een trailing sell order om geleidelijk profit in te locken terwijl de prijs stijgt. Zodra de marktprijs daar niet tegenaan begint te schuren blijft hij die gewoon omhoog schuiven. :)

Dit werkt heel aardig. In het ergste geval speel je quitte (minus de fee, +- spread), maar aangezien hij alleen afgaat op hele hoge volumespikes (zoals nu bij PAY) cleared de prijsraket de 'launch pad' al vaak in luttele seconden. Hierdoor is de afstand tot je inkoopprijs al snel groot genoeg en daardoor zit je door de trailing 'profit sell' order meteen in profit.

Hij had Golem (GNT) net ook te pakken (blijkbaar was er een tweet over een nieuwe Brass beta), maar dat was maar van korte duur. Toch tikt het mooi aan, nooit meer FOMO-en, en het idee dat je niet grootschalig kunt verliezen door de automatische stop loss schept veel rust. Vooral handmatige stop losses invoeren vond ik altijd veel te veel geklungel op die Bittrex website. Gaat ook vaak genoeg fout. :P
Heel vet hoor. Ik begrijp prima wat je aan het doen bent. Helaas heb ik niet de kunde om zelf een bot te maken. Door met een eigen bot te traden (dus je eigen visie) kun je veel beter je winsten pakken dan wanneer je dit handmatig moet doen.

En je kunt met je bot dus zelf een trailing sell order maken? :o Die functie heeft Bittrex zelfs niet eens. Vraag me af wat jouw bot nu doet nu PAY beetje consolideert, neem aan dat ie al verkocht heeft? Of heb je eigen % profit taking ingesteld?

Zit je zelf in de ICT? Of ben je ooit met een guide op internet begonnen?
pi_173933304
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:45 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Ik begrijp prima wat je aan het doen bent. Helaas heb ik niet de kunde om zelf een bot te maken. Door met een eigen bot te traden (dus je eigen visie) kun je veel beter je winsten pakken dan wanneer je dit handmatig moet doen.
Ja ik denk dat ik dat ook wel kan schrijven, dus daarom ben ik nieuwsgierig naar de technieken hier. Ik ben dan ook al bezig hiermee. Die trailing sellorder is wel interessant ja, daarmee verspil je ook geen profit.
Lambo of Rekt
pi_173933321
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:48 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja ik denk dat ik dat ook wel kan schrijven, dus daarom ben ik nieuwsgierig naar de technieken hier. Ik ben dan ook al bezig hiermee. Die trailing sellorder is wel interessant ja, daarmee verspil je ook geen profit.
Teach me Sensei!
pi_173933333
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:49 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Teach me Sensei!
Bittrex heeft een API, daarmee kun je wel kopen, verkopen en dat weer cancelen, dus dat mechanisme bouw je zelf erachter.
Lambo of Rekt
pi_173933530
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:49 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Bittrex heeft een API, daarmee kun je wel kopen, verkopen en dat weer cancelen, dus dat mechanisme bouw je zelf erachter.
Ik bedoel het programmeergedeelte. Ik ben helaas geen ICT-er (wel interesse in en beetje affiniteit mee) dus ik zou niet weten hoe je een bot schrijft. Welke taal, met welke tool etc.
pi_173933549
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:19 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Waarom heeft iedereen het hier steeds over CryptoPing? :D Dat was toch zo'n Telegram bot die je veel te laat volume spike nieuws geeft zodat je uiteindelijk 15 minuten te laat in kan kopen samen met 300 andere gebruikers van die dienst? Ik heb hem geprobeerd, maar had er zelf weinig baat bij.

'First to market', hoe sneller hoe beter. Dit Scala/Akka-ding hangt 24/7 aan de Bittrex websocket en pakt alle market updates, construeert ticks en synchroniseert het orderbook, scant voor drops in liquiditeit, detecteert buy/sell walls (notificaties bij spoofing), en koopt nu ook automatisch in.

[..]

Ik heb hem op dit moment een 'budget' van 5 BTC gegeven en daar spendeert hij dan <x>% van, op basis van de 'intensiteit' van het signaal, wat weer gebaseerd is op de verhouding van prijsstijging tot volumestijging. Zodra de buy order erdoorheen gaat plugt hij een harde 'buy-in' stop loss in (voor het geval dat de prijs crashed) en daarnaast nog een trailing sell order om geleidelijk profit in te locken terwijl de prijs stijgt. Zodra de marktprijs daar niet tegenaan begint te schuren blijft hij die gewoon omhoog schuiven. :)

Dit werkt heel aardig. In het ergste geval speel je quitte (minus de fee, +- spread), maar aangezien hij alleen afgaat op hele hoge volumespikes (zoals nu bij PAY) cleared de prijsraket de 'launch pad' al vaak in luttele seconden. Hierdoor is de afstand tot je inkoopprijs al snel groot genoeg en daardoor zit je door de trailing 'profit sell' order meteen in profit.

Hij had Golem (GNT) net ook te pakken (blijkbaar was er een tweet over een nieuwe Brass beta), maar dat was maar van korte duur. Toch tikt het mooi aan, nooit meer FOMO-en, en het idee dat je niet grootschalig kunt verliezen door de automatische stop loss schept veel rust. Vooral handmatige stop losses invoeren vond ik altijd veel te veel geklungel op die Bittrex website. Gaat ook vaak genoeg fout. :P
wat kost die bot van jou?
pi_173933599
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Netjes ^O^

Hoe bepaalt de bot dan welke coin interessant is, op basis van volume toename? Want dan ben je in principe ook al telaat.
Een 'sliding window' op live ticks uit de laatste 10-20-30 seconden en dan nog een groter 'confirmation' frame dat maar 'half' telt, om niet té lang te wachten. Die laatste is vooral een 'bevestiging' dat er ergens een liftoff gaande is (ipv tijdelijke pump/dump). Meestal beginnen dit soort maanmissies (als PAY) echt met een absurd hoog volume buys in een bestek van slechts 10 seconden ofzo, in dit geval getriggerd door Twitter nieuws over hun VISA card. Daarna begint het feest pas echt.


Als je een paar van dit soort pumps analyseert kom je al snel op redelijk geschikte prijs/volume delta %'s uit waarop je zou kunnen reageren. Dus als een coin daar ineens een dusdanige afwijking vertoont, dan is het doorgaans raak en zit je dus al lang (veilig en wel) op de raket voordat de eerste 1 minute candle op de charts staat. :)
pi_173933617
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:02 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Een 'sliding window' op live ticks uit de laatste 10-20-30 seconden en dan nog een groter 'confirmation' frame dat maar 'half' telt, om niet té lang te wachten. Die laatste is vooral een 'bevestiging' dat er ergens een liftoff gaande is (ipv tijdelijke pump/dump). Meestal beginnen dit soort maanmissies (als PAY) echt met een absurd hoog volume buys in een bestek van slechts 10 seconden ofzo, in dit geval getriggerd door Twitter nieuws over hun VISA card. Daarna begint het feest pas echt.


Als je een paar van dit soort pumps analyseert kom je al snel op redelijk geschikte prijs/volume delta %'s uit waarop je zou kunnen reageren. Dus als een coin daar ineens een dusdanige afwijking vertoont, dan is het doorgaans raak en zit je dus al lang (veilig en wel) op de raket voordat de eerste 1 minute candle op de charts staat. :)
Thx man.
Lambo of Rekt
pi_173933691
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:02 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Een 'sliding window' op live ticks uit de laatste 10-20-30 seconden en dan nog een groter 'confirmation' frame dat maar 'half' telt, om niet té lang te wachten. Die laatste is vooral een 'bevestiging' dat er ergens een liftoff gaande is (ipv tijdelijke pump/dump). Meestal beginnen dit soort maanmissies (als PAY) echt met een absurd hoog volume buys in een bestek van slechts 10 seconden ofzo, in dit geval getriggerd door Twitter nieuws over hun VISA card. Daarna begint het feest pas echt.


Als je een paar van dit soort pumps analyseert kom je al snel op redelijk geschikte prijs/volume delta %'s uit waarop je zou kunnen reageren. Dus als een coin daar ineens een dusdanige afwijking vertoont, dan is het doorgaans raak en zit je dus al lang (veilig en wel) op de raket voordat de eerste 1 minute candle op de charts staat. :)
Damn nice. Ik ga wat termen op papier zetten en op onderzoek uit.

Dus eigenlijk toets je het volume op een groter tijdsbestek en elke 10 seconden toets je daarvan afwijkingen die omhoog gaan? Als je vervolgens een trend van 10-20-30 seconden die allemaal op die punten stijgen qua volume, is de kans groot dat de koers stijgt op basis van nieuws?

Zit ik in de goede richting?
pi_173933770
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:45 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Heel vet hoor. Ik begrijp prima wat je aan het doen bent. Helaas heb ik niet de kunde om zelf een bot te maken. Door met een eigen bot te traden (dus je eigen visie) kun je veel beter je winsten pakken dan wanneer je dit handmatig moet doen.

En je kunt met je bot dus zelf een trailing sell order maken? :o Die functie heeft Bittrex zelfs niet eens.
Correct. Een bot kan 'clientside' in principe veel meer doen dan wat zo'n exchange je aanbiedt op hun server/API/web UI. Je kan oneindig veel orders open hebben en veel complexere triggers maken, integreren met Telegram/SMS/verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk zit je wel met de latency tussen jouw software en de exchange, maar dat vormt geen probleem aangezien crypto trading nog lang geen microsecond HFT business is (integendeel). Ook heb ik hem nu op een Heroku instance in de US draaien en daardoor krijg ik een betere ping naar Bittrex dan hier vanuit Bali. Ook hoef je niet dag-en-nacht je laptop aan te hebben. Om over die idiote 'Confirm your new IP' emails nog maar te zwijgen. :X

quote:
Vraag me af wat jouw bot nu doet nu PAY beetje consolideert, neem aan dat ie al verkocht heeft? Of heb je eigen % profit taking ingesteld?
PAY vindt hij nu niet zo interessant meer. Het volume is er nog wel, maar hij kijkt dus vooral naar een (positieve) afwijking in prijs/volume, en die is bij liftoff natuurlijk het grootst. Hij is er nu uitgesprongen zodra het verkopen flink toenam en hij alsnog dik in profit zat. Ik heb ter illustratie een ADX/DMS grafiek naast de chart gelegd (met de volume candles eronder) en daarin zie je wel dat het circus voorlopig even afgelopen is. Dus dan zegt hij 'meh'. :)



Ik zat ook te kijken naar (stoch) RSI als indicator, dus 'get out zodra hij oversold gaat'. Het lijkt erop dat veel bots dit wel respecteren (zelfs op 1min candles), maar bij een pump als deze zit je al heel snel in 'oversold' en niemand geeft een neuk, lekker buiten de lijntjes kleuren. Dus nu is het vooral prijs/volume/tijd en "don't lose money". :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:59 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

wat kost die bot van jou?
Niet te koop, hobbyprojectje. Vond de bots die verkocht worden maar zo-zo (vooral als je pumps wil catchen) en ben zelf te veel een control freak om mijn geld aan iemand anders zijn (betaalde) bot over te laten. :)
pi_173933814
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:14 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Correct. Een bot kan 'clientside' in principe veel meer doen dan wat zo'n exchange je aanbiedt op hun server/API/web UI. Je kan oneindig veel orders open hebben en veel complexere triggers maken, integreren met Telegram/SMS/verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk zit je wel met de latency tussen jouw software en de exchange, maar dat vormt geen probleem aangezien crypto trading nog lang geen microsecond HFT business is (integendeel). Ook heb ik hem nu op een Heroku instance in de US draaien en daardoor krijg ik een betere ping naar Bittrex dan hier vanuit Bali. Ook hoef je niet dag-en-nacht je laptop aan te hebben. Om over die idiote 'Confirm your new IP' emails nog maar te zwijgen. :X

[..]

PAY vindt hij nu niet zo interessant meer. Het volume is er nog wel, maar hij kijkt dus vooral naar een (positieve) afwijking in prijs/volume, en die is bij liftoff natuurlijk het grootst. Hij is er nu uitgesprongen zodra het verkopen flink toenam en hij alsnog dik in profit zat. Ik heb ter illustratie een ADX/DMS grafiek naast de chart gelegd (met de volume candles eronder) en daarin zie je wel dat het circus voorlopig even afgelopen is. Dus dan zegt hij 'meh'. :)

[ afbeelding ]

Ik zat ook te kijken naar (stoch) RSI als indicator, dus 'get out zodra hij oversold gaat'. Het lijkt erop dat veel bots dit wel respecteren (zelfs op 1min candles), maar bij een pump als deze zit je al heel snel in 'oversold' en niemand geeft een neuk, lekker buiten de lijntjes kleuren. Dus nu is het vooral prijs/volume/tijd en "don't lose money". :)

[..]

Niet te koop, hobbyprojectje. Vond de bots die verkocht worden maar zo-zo (vooral als je pumps wil catchen) en ben zelf te veel een control freak om mijn geld aan iemand anders zijn (betaalde) bot over te laten. :)
Ja maar je hoeft toch nooit "uit te stappen" met je bot als die trailing sell order maar meegaat? Die verkoopt uiteindelijk vanzelf...
Lambo of Rekt
pi_173933905
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:14 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Correct. Een bot kan 'clientside' in principe veel meer doen dan wat zo'n exchange je aanbiedt op hun server/API/web UI. Je kan oneindig veel orders open hebben en veel complexere triggers maken, integreren met Telegram/SMS/verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk zit je wel met de latency tussen jouw software en de exchange, maar dat vormt geen probleem aangezien crypto trading nog lang geen microsecond HFT business is (integendeel). Ook heb ik hem nu op een Heroku instance in de US draaien en daardoor krijg ik een betere ping naar Bittrex dan hier vanuit Bali. Ook hoef je niet dag-en-nacht je laptop aan te hebben. Om over die idiote 'Confirm your new IP' emails nog maar te zwijgen. :X

[..]

PAY vindt hij nu niet zo interessant meer. Het volume is er nog wel, maar hij kijkt dus vooral naar een (positieve) afwijking in prijs/volume, en die is bij liftoff natuurlijk het grootst. Hij is er nu uitgesprongen zodra het verkopen flink toenam en hij alsnog dik in profit zat. Ik heb ter illustratie een ADX/DMS grafiek naast de chart gelegd (met de volume candles eronder) en daarin zie je wel dat het circus voorlopig even afgelopen is. Dus dan zegt hij 'meh'. :)

[ afbeelding ]

Ik zat ook te kijken naar (stoch) RSI als indicator, dus 'get out zodra hij oversold gaat'. Het lijkt erop dat veel bots dit wel respecteren (zelfs op 1min candles), maar bij een pump als deze zit je al heel snel in 'oversold' en niemand geeft een neuk, lekker buiten de lijntjes kleuren. Dus nu is het vooral prijs/volume/tijd en "don't lose money". :)

[..]

Niet te koop, hobbyprojectje. Vond de bots die verkocht worden maar zo-zo (vooral als je pumps wil catchen) en ben zelf te veel een control freak om mijn geld aan iemand anders zijn (betaalde) bot over te laten. :)
Nice, mooie info. Zit dus ook een beetje TA in aangezien je het hebt over RSI. Wilde ik sowieso al meer over gaan lezen.

Maar eh, jij zit dus op Bali in de zon te chillen terwijl je bot centen verdient? De leven.. :D

Wat is je achtergrond wat betreft studie?
pi_173933918
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:03 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Thx man.
No problem!

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:08 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Damn nice. Ik ga wat termen op papier zetten en op onderzoek uit.

Dus eigenlijk toets je het volume op een groter tijdsbestek en elke 10 seconden toets je daarvan afwijkingen die omhoog gaan? Als je vervolgens een trend van 10-20-30 seconden die allemaal op die punten stijgen qua volume, is de kans groot dat de koers stijgt op basis van nieuws?

Zit ik in de goede richting?
Klopt helemaal. En als hij er naast zit, dan kickt zo'n stop loss order in en ben je vaak amper wat kwijt. Er zijn maar een paar van dit soort harde pumps per dag en verreweg altijd maken ze wel een 10% of meer, met een beetje leverage is dat al mooi.

De kosten van x 'false positives' zijn een schijntje versus wat hij nu pakt op zo'n pump als PAY. Daarom hoeft hij niet perfect te zijn, zolang het maar beter is dan handmatig en emotioneel FOMO traden op de crappy Bittrex website terwijl de prijs elk moment kan crashen of je internet ermee ophoudt. :P

quote:
5s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja maar je hoeft toch nooit "uit te stappen" met je bot als die trailing sell order maar meegaat? Die verkoopt uiteindelijk vanzelf...
Klopt, maar die trailing sell order is meer een soort 'veiligheidskoord' dat er een paar procent onderzweeft. Als een pump ineens keiharde liquidaties krijgt gaat hij vaak vervolgens echt razendsnel naar beneden en kun je er nog beter een paar procent eerder 'uit' zijn. Ik heb ook wat experimenten gedaan met 'x % eruit bij y % drop', maar dat was uiteindelijk maar gedoe in de marge. De eerste wave van zo'n pump knalt vaak eerst non-stop naar een hoog level, begint dan af te zwakken en belandt dan op zo'n consolidatie plateau terecht. De volgende 'leg up' begint vaak weer met een harde spike die de bot vervolgens gewoon weer oppakt. Tussenin valt maar weinig te verdienen. (Haasbot enzo kunnen daar prima scalpen though)

[ Bericht 4% gewijzigd door Panzermaus op 22-09-2017 18:30:21 ]
pi_173933982
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:25 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

No problem!

[..]

Klopt helemaal. En als hij er naast zit, dan kickt zo'n stop loss order in en ben je vaak amper wat kwijt. Er zijn maar een paar van dit soort harde pumps per dag en verreweg altijd maken ze wel een 10% of meer, met een beetje leverage is dat al mooi.

De kosten van x 'false positives' zijn een schijntje versus wat hij nu pakt op zo'n pump als PAY. Daarom hoeft hij niet perfect te zijn, zolang het maar beter is dan handmatig en emotioneel FOMO traden op de crappy Bittrex website terwijl de prijs elk moment kan crashen of je internet ermee ophoudt. :P

[..]

Klopt, maar die trailing sell order is meer een soort 'veiligheidskoord' dat er een paar procent onderzweeft. Als een pump ineens keiharde liquidaties krijgt gaat hij vaak vervolgens echt razendsnel naar beneden en kun je er nog beter een paar procent eerder 'uit' zijn. Ik heb ook wat experimenten gedaan met 'x % eruit bij y % drop', maar dat was uiteindelijk maar gedoe in de marge. De eerste wave van zo'n pump knalt vaak eerst non-stop naar een hoog level, begint dan af te zwakken en belandt dan op zo'n consolidatie plateau terecht. De volgende 'leg up' begint vaak weer met een harde spike die de bot vervolgens gewoon weer oppakt. Tussenin valt maar weinig te verdienen. (Haasbot enzo kunnen daar prima scalpen though)
Als jij op zo'n moment met 50% van je 5 BTC in gaat en je pakt 10 a 20% heb je gelijk ook, dan heb je geen zin om te rommelen in de marge. Uit mijn hoofd kan dat al gauw om 500 tot 1000 euro gaan. Tsja, dan hoeft je bot niet eens elke dag te triggeren.

Leverage/margin gaat niet op Bittrex, toch? Of kan dat met een bot weer wel?
pi_173934096
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:14 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Correct. Een bot kan 'clientside' in principe veel meer doen dan wat zo'n exchange je aanbiedt op hun server/API/web UI. Je kan oneindig veel orders open hebben en veel complexere triggers maken, integreren met Telegram/SMS/verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk zit je wel met de latency tussen jouw software en de exchange, maar dat vormt geen probleem aangezien crypto trading nog lang geen microsecond HFT business is (integendeel). Ook heb ik hem nu op een Heroku instance in de US draaien en daardoor krijg ik een betere ping naar Bittrex dan hier vanuit Bali. Ook hoef je niet dag-en-nacht je laptop aan te hebben. Om over die idiote 'Confirm your new IP' emails nog maar te zwijgen. :X

[..]

PAY vindt hij nu niet zo interessant meer. Het volume is er nog wel, maar hij kijkt dus vooral naar een (positieve) afwijking in prijs/volume, en die is bij liftoff natuurlijk het grootst. Hij is er nu uitgesprongen zodra het verkopen flink toenam en hij alsnog dik in profit zat. Ik heb ter illustratie een ADX/DMS grafiek naast de chart gelegd (met de volume candles eronder) en daarin zie je wel dat het circus voorlopig even afgelopen is. Dus dan zegt hij 'meh'. :)

[ afbeelding ]

Ik zat ook te kijken naar (stoch) RSI als indicator, dus 'get out zodra hij oversold gaat'. Het lijkt erop dat veel bots dit wel respecteren (zelfs op 1min candles), maar bij een pump als deze zit je al heel snel in 'oversold' en niemand geeft een neuk, lekker buiten de lijntjes kleuren. Dus nu is het vooral prijs/volume/tijd en "don't lose money". :)

[..]

Niet te koop, hobbyprojectje. Vond de bots die verkocht worden maar zo-zo (vooral als je pumps wil catchen) en ben zelf te veel een control freak om mijn geld aan iemand anders zijn (betaalde) bot over te laten. :)
Zeer interessant om het allemaal te lezen.

Gebruik je ook nog 'traditionele' indicators in je bot zoals bbands en adx of heb je zelf een aantal formules in elkaar geknutseld?

Je bot heeft het bij Pay wel allemaal prima getimed


[ Bericht 2% gewijzigd door Atlantis- op 22-09-2017 18:43:19 (img) ]
pi_173934227
Tijd voor een github linkje Panzermaus ;).
pi_173934264
Note to self: Vanavond de uitleg van Panzermaus lezen over de bot.
pi_173934313
ik ben een analyzer aant bouwen op basis van deze info :P Die heb ik vanavond wel klaar.
Lambo of Rekt
  vrijdag 22 september 2017 @ 19:03:21 #36
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173934364
Ik snap het maar half, maar ik vind het verdomd knap dat je zo'n bot kunt bouwen. Kudo's :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173934612
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:23 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Nice, mooie info. Zit dus ook een beetje TA in aangezien je het hebt over RSI. Wilde ik sowieso al meer over gaan lezen.
Zeker doen. Ben er zelf een tijdje terug ingedoken... na veel te veel tijd besteed te hebben aan whitepapers, Twitter shills en emotioneel mini-bags HODL-en van alles wat ik maar interessant vond. Was niet bepaald profitabel en uiteindelijk daardoor mezelf ook lelijk gebrand aan zaken als Siacoin (SC). Heel interessant project, maar dankzij de whales (en mijn initiële naïviteit, "wat een briljant concept ik moet nu alles kopen!") nu 'slechts' 1/7e van de prijs waarvoor ik zelfs nog in juni had bijgekocht.

Spijtig om te zien, maar dan valt het kwartje wel. En dan uiteindelijk word je steeds killer. Zelfs de meest veelbelovende en innoverende alts lijken vooral pump-en-dump te zijn die (behalve BTC volgen) amper groeien. Zo'n project & ontwikkelaars kunnen heel oprecht zijn, maar zolang de whales / market makers geen interesse in een coin hebben (of nog niet klaar zijn met accumulaten) kun je HODL-en tot je eens ons weegt... maar dan ligt je geld al die tijd gewoon stil.

Vervolgens komt er dan zo'n serie pumps en moet je heel snel weer exiten, want ze trekken de helft van de marketcap weg als profits, en doorgaans lijkt er simpelweg niet genoeg 'organic demand' te zijn om de prijs op zo'n peil te houden. Hierdoor blijf je dan over als een trouwe baghodler met wilde dromen over een 500% gain 'ergens over een jaar of twee', terwijl de whales allang de volgende coin prepareren. Die gasten gaan ook geen twee jaar zitten wachten, dus swim with the whales! Meeste coins bewegen alleen puur op speculatie en whale pump cycles en niet omdat voldoende mensen nu ineens long-term investor zijn op een of ander obscuur en futuristisch tech project. Die apathie steekt schril af bij alle aanstekelijke hype en oprechte interesse 'van de gewone man' waarvan ik aanvankelijk dacht dat die er wél was. Het moet allemaal nog maar. :P

TLDR: alle goede bedoelingen en wilde dromen van trouwe investeerders ten spijt, maar met een beetje TA en automatisering lijk je op dit moment (helaas) verder te komen. Mijn idee is nu dan ook om zoveel mogelijk BTC op te sparen (met alts) en dat een beetje waardevast te houden met EUR/USDT. Dan kijken waar BTC over een jaar of twee staat en ondertussen kleine beetjes verkopen. Long term holds aanleggen is immers een stuk effectiever zodra je eenmaal wat kapitaal hebt gekweekt.

quote:
Maar eh, jij zit dus op Bali in de zon te chillen terwijl je bot centen verdient? De leven.. :D

Wat is je achtergrond wat betreft studie?
Azië hier-daar-en-overal op dit moment. Lekker warm, mooie natuur en lekker eten, met op moment van schrijven lichte aardbevingen en een mogelijke vulkaanuitbarsting in de kaarten. Ook zijn veel dingen simpelweg goedkoper hier (maar nog steeds prima) en al die extra besparingen kun je opzijzetten of simpelweg inzetten als leverage in crypto trading.

Alles-en-nogwat als achtergrond, voornamelijk tech/software inderdaad. Meeste vooral zelf aangeleerd in uit de hand gelopen hobbyprojecten met het-een-en-ander. Dit verdient momenteel een stuk beter dan software engineer/app dev/consultant/verzin het maar, though. Uiteindelijk is dat ook maar slavenwerk, 'tijd ruilen voor geld' terwijl geld doorgaans sneller gecreëerd wordt door 'geld' dan door 'arbeid'. Wat dat betreft lijkt handmatig crypto traden op dit moment zelfs nog lucratiever te zijn.

Aan de andere kant: dit botje een beetje zijn gang zien gaan is een stuk rustgevender dan koortsachtig daytraden met de pumpcoin van de week, wat een poppenkast was dat. Beetje de prijs van het scherm af staren terwijl je jezelf voor de gek houdt op meer manieren dan je voor mogelijk houdt. Ik ben nu tot inzicht gekomen dat ik dit meteen moeten automatiseren, want heel lastig was het niet en je tijd en (mentale) vrijheid is uiteindelijk waardevoller dan geld. :)
  vrijdag 22 september 2017 @ 19:41:27 #38
131603 Afwazig
Serious business
pi_173934920
Die bot ben ik wel benieuwd naar. De technische werking ervan althans.
pi_173935298
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 19:22 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Zeker doen. Ben er zelf een tijdje terug ingedoken... na veel te veel tijd besteed te hebben aan whitepapers, Twitter shills en emotioneel mini-bags HODL-en van alles wat ik maar interessant vond. Was niet bepaald profitabel en uiteindelijk daardoor mezelf ook lelijk gebrand....

Ik ben nu tot inzicht gekomen dat ik dit meteen moeten automatiseren, want heel lastig was het niet en je tijd en (mentale) vrijheid is uiteindelijk waardevoller dan geld. :)
RESPECT! _O_

Helaas geen technische kennis om zoiets te produceren...
Mooi forumproject?!?!?

Werkt dit ook met lagere inleggen?
Ik heb namelijk (nog) geen 5BTC als je begrijpt wat ik bedoel :)
pi_173935945
Een bot in elkaar knutselen kan ik wel, als iemand met de formule komt :P
pi_173936006
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 20:43 schreef xaban06 het volgende:
Een bot in elkaar knutselen kan ik wel, als iemand met de formule komt :P
Zie hierboven, is meer een volume ding versus stijging en daarmee tweaken
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173936013
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 20:47 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Zie hierboven, is meer een volume ding versus stijging en daarmee tweaken
Alsof ik dat allemaal begrijp :P

Ik heb bijv geen idee of je moet kopen wanneer de volume stijgt? Wanneer verkoop je?

[ Bericht 3% gewijzigd door xaban06 op 22-09-2017 20:57:08 ]
pi_173936929
Ik heb nu een script die de 20 grootste volumes (BTC market) ophaalt. Dit kan ik in een database stoppen en kijken of het de laatste 10/30/120 seconde omhoog/omlaag gegaan is. Maar wat doe ik er vervolgens mee, wat betekend een groter wordende volume :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_173936992
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:38 schreef xaban06 het volgende:
Ik heb nu een script die de 20 grootste volumes (BTC market) ophaalt. Dit kan ik in een database stoppen en kijken of het de laatste 10/30/120 seconde omhoog/omlaag gegaan is. Maar wat doe ik er vervolgens mee, wat betekend een groter wordende volume :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu moet je per 5 seconde kijken of de prijs stijgt ten opzichte van de prijs 5 seconde eerder. Als daar een regelmaat in zit (up, up, up, up, up) gedurende een langere tijd en het volume stijgt gedurende een x periode, dan kan je 'voorspellen' dat je in een leg up zit.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173937020
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:42 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nu moet je per 5 seconde kijken of de prijs stijgt ten opzichte van de prijs 5 seconde eerder. Als daar een regelmaat in zit (up, up, up, up, up) gedurende een langere tijd en het volume stijgt gedurende een x periode, dan kan je 'voorspellen' dat je in een leg up zit.
Dus:
Iedere 5 seconde pollen naar de prijs + volume.
Indien de laatste 3 'polls' een stijgende prijs + stijgende volume laat zien = kopen?
pi_173937034
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:44 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Dus:
Iedere 5 seconde pollen naar de prijs + volume.
Indien de laatste 3 'polls' een stijgende prijs + stijgende volume laat zien = kopen?
Je hebt dan de eerste indicator te pakken. Zo zijn er denk ik nog wel 3 of 5 te bedenken die samen tot een gewicht komen op basis waarvan je zou moeten kopen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173937057
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:45 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Je hebt dan de eerste indicator te pakken. Zo zijn er denk ik nog wel 3 of 5 te bedenken die samen tot een gewicht komen op basis waarvan je zou moeten kopen.
Hmmke, thanks. Wat betekend volume? Is dat alle buy orders bijelkaar opgeteld? Of voor hoeveel er bij elkaar is verhandeld?
pi_173937084
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:46 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hmmke, thanks. Wat betekend volume? Is dat alle buy orders bijelkaar opgeteld?
Volume = totale omzet van een market (buy/sell orders tesamen)
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173937128
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:47 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Volume = totale omzet van een market (buy/sell orders tesamen)
Eigenlijk moet je dan dus niet naar de 24H volume kijken, maar bijvoorbeeld wel naar de 1H volume, echter kan je die niet opvragen. De 1H volume moet je dan zelf in elkaar knutselen door de market history op te vragen en alle orders bijelkaar optellen.
pi_173937210
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:50 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Eigenlijk moet je dan dus niet naar de 24H volume kijken, maar bijvoorbeeld wel naar de 1H volume, echter kan je die niet opvragen. De 1H volume moet je dan zelf in elkaar knutselen door de market history op te vragen en alle orders bijelkaar optellen.
Klopt, je wil ook eigenlijk vooral de procentuele toename in volume uitgemeten in tijdsframes van de afgelopen x minuten hebben. (Stel, het volume neemt opeens 50% toe in 3 minuten tijd, dan is er iets aan de hand)
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173937281
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 21:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Klopt, je wil ook eigenlijk vooral de procentuele toename in volume uitgemeten in tijdsframes van de afgelopen x minuten hebben. (Stel, het volume neemt opeens 50% toe in 3 minuten tijd, dan is er iets aan de hand)
1
2
3
[xaban@dev ~]$ php PAY-200-volume.php
Volume of last 200 transactions for BTC-PAY market: 17.09174253 BTC
[xaban@dev ~]$

Nja ik ga je niet met code lastig vallen :P

Scripten is geen probleem, maar indicators begrijpen is voor mij nog lastig :) Beetje inlezen... mocht iemand tips/suggesties hebben sta ik er uiteraard voor open :P
pi_173937296
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 22:00 schreef xaban06 het volgende:

[..]
[ code verwijderd ]

Nja ik ga je niet met code lastig vallen :P

Scripten is geen probleem, maar indicators begrijpen is voor mij nog lastig :) Beetje inlezen... mocht iemand tips/suggesties hebben sta ik er uiteraard voor open :P
Ik code zelf ook dus je mag me altijd lastig vallen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173937498
Een basis is dus:

Meest recente trades
Naar de meest <xx> recente trades kijken. Zie je een toename in prijs? Ga dan verder kijken naar de volume.

Volume
Is de volume van de afgelopen 20 seconde toegenomen t.o.v. van een minuut ervoor? Zo ja, dan is dus zowel de prijs als volume toegenomen.

Wie vult mij aan :P
pi_173937756
wavesplatform twitterde op vrijdag 22-09-2017 om 21:41:36 @ethereumproject We heard your blockchain is a bit slow so we came up with a solution for you! https://t.co/6zuTnC5jF0 $WAVES #WavesGoesNG reageer retweet
:D
pi_173939319
1500 btc in één keer gekocht op bitfinex. ^O^
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173939358
Panzermaus, ik neem mijn woorden terug. Dank voor je uitleg en je hebt het mooi voor elkaar. Helaas heb ik niet de technische skills om zo'n bot te bouwen maar ik ben wel erg geïnteresseerd erin en wat de rest van de users hier evt (samen?) van kan bakken. Ik kan wel helpen met de indicators/TA.
pi_173939360
Hoi,

Wat zouden jullie een noob aanraden? Ik ben geïnteresseerd maar weet niet waar te beginnen en hoe betrouwbaar van onbetrouwbaar te onderscheiden.

Heeft iemand advies?
  zaterdag 23 september 2017 @ 00:05:26 #58
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173939434
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 00:00 schreef Melancholia_war het volgende:
Hoi,

Wat zouden jullie een noob aanraden? Ik ben geïnteresseerd maar weet niet waar te beginnen en hoe betrouwbaar van onbetrouwbaar te onderscheiden.

Heeft iemand advies?
Dit topic:

BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Dit is ook allemaal nieuw voor mij, maar dat topic heeft me goed op weg geholpen!
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173939444
Als we hier ooit een eigen tradebot bouwen dan noemen we hem Mikado.
pi_173939456
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 00:05 schreef MaGNeT het volgende:
Als we hier ooit een eigen tradebot bouwen dan noemen we hem Mikado.
:D
pi_173939524
Wat ik even niet begrijp, als je niet de API/server van Bittrex gebruikt, hoe trade je dan? Hoe voer je je trades in?

en: niets is perfect, geldprintmachines bestaan niet. Wat zijn de valkuilen van je systeem?
pi_173940100
Oldie maar interessant vanuit whale-perspectief:

http://cryptofrenzy.files.wordpress.com/2014/02/god.pdf
pi_173940286
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 00:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dit topic:

BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Dit is ook allemaal nieuw voor mij, maar dat topic heeft me goed op weg geholpen!
Super, dank je wel!
pi_173942032
Gaat iemand hier mee doen aan unikoingold ico? Gaat over online gokken in de esport scene. Ze zijn vc funded door onder andere Mark Cuban (rijke zuccesvolle Sharktank) en Ashton KutcheR, zorgt misschien voor hype.
pi_173942069
WEEKENDPIEK
pi_173942120
Wat vinden jullie van coins die "gebacked" worden door goud en andere assets? Naar mijn idee haar je daarmee centralisatie weer binnen. Een coin kan dan zomaar omvallen doordat één partij zijn afspraken niet nakomt en bijvoorbeeld het goud dat ze beloven niet echt bezitten of stiekem hebben verkocht. Ik vind het maar een vreemd idee
pi_173942558
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 09:25 schreef metallicelmo het volgende:
Wat vinden jullie van coins die "gebacked" worden door goud en andere assets? Naar mijn idee haar je daarmee centralisatie weer binnen. Een coin kan dan zomaar omvallen doordat één partij zijn afspraken niet nakomt en bijvoorbeeld het goud dat ze beloven niet echt bezitten of stiekem hebben verkocht. Ik vind het maar een vreemd idee
Integendeel, ik denk dat stablecoins een erg grote rol gaan spelen in de toekomst.
pi_173942562
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 09:14 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Gaat iemand hier mee doen aan unikoingold ico? Gaat over online gokken in de esport scene. Ze zijn vc funded door onder andere Mark Cuban (rijke zuccesvolle Sharktank) en Ashton KutcheR, zorgt misschien voor hype.
Goh, een nieuwe betting coin? Hoe verrassend!!
pi_173942568
Iemand die Cryptoping gebruikt?
Dat heeft toch geen zin meer? Ik heb het eens bijgehouden, maar die melden 20 minuten te laat zo ongeveer...
Je pakt hoogstens nog de laatste paar %.
pi_173942578
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:08 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Goh, een nieuwe betting coin? Hoe verrassend!!
Welke werd ook alweer gehyped bij Mayweather-McGregor?

Die zakte na gevecht ook gelijk weg.
pi_173942579
Ik ben op zoek naar die quote van Vitalik waarin hij uitlegt hoe ie ICOs beoordeeld op 2 punten: heeft iets centralisatie nodig, en heeft zoiets een coin nodig. O.i.d. Volgens mij kwam die uit z'n laatste TechCrunch interview. Anyone?
pi_173942584
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:10 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Welke werd ook alweer gehyped bij Mayweather-McGregor?

Die zakte na gevecht ook gelijk weg.
Geen idee, ik houd me niet bezig met gok coins.
  zaterdag 23 september 2017 @ 10:27:12 #73
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_173942750
Edgeless *O* +18%

Nog even doorstomen, naar de maan!! :')
  zaterdag 23 september 2017 @ 10:34:13 #74
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173942821
Positief voor degenen die hem voor twee keer de huidige prijs hadden ingeslagen :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173943048
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
+----------------+------------+---------------+------------+
| Time_Stamp     | MarketName | BaseVolume    | Last       |
+----------------+------------+---------------+------------+
| 20170923104740 | BTC-PAY    | 5596.75629016 | 0.00055481 |
| 20170923104750 | BTC-PAY    | 5597.2160097  | 0.00056459 |
| 20170923104800 | BTC-PAY    | 5597.22686065 | 0.00056458 |
| 20170923104810 | BTC-PAY    | 5597.23020268 | 0.00056444 |
| 20170923104820 | BTC-PAY    | 5597.23020268 | 0.00056444 |
| 20170923104830 | BTC-PAY    | 5597.23020268 | 0.00056444 |
| 20170923104840 | BTC-PAY    | 5597.23020268 | 0.00056444 |
| 20170923104850 | BTC-PAY    | 5597.23107834 | 0.000558   |
| 20170923104900 | BTC-PAY    | 5597.23164133 | 0.00056029 |
| 20170923104910 | BTC-PAY    | 5597.25115188 | 0.000558   |
| 20170923104921 | BTC-PAY    | 5597.25115188 | 0.000558   |
| 20170923104947 | BTC-PAY    | 5597.25168489 | 0.00055809 |
| 20170923104957 | BTC-PAY    | 5597.25168489 | 0.00055809 |
| 20170923105007 | BTC-PAY    | 5597.04856593 | 0.00055973 |
| 20170923105017 | BTC-PAY    | 5596.92425535 | 0.00055965 |
| 20170923105027 | BTC-PAY    | 5596.401484   | 0.0005581  |
| 20170923105037 | BTC-PAY    | 5596.12604104 | 0.0005581  |
| 20170923105048 | BTC-PAY    | 5596.12604104 | 0.0005581  |
| 20170923105058 | BTC-PAY    | 5596.12604104 | 0.0005581  |
| 20170923105108 | BTC-PAY    | 5596.08138308 | 0.0005585  |
| 20170923105118 | BTC-PAY    | 5596.16211628 | 0.0005585  |
| 20170923105128 | BTC-PAY    | 5596.16211628 | 0.0005585  |
| 20170923105138 | BTC-PAY    | 5596.16211628 | 0.0005585  |
| 20170923105149 | BTC-PAY    | 5596.16504135 | 0.0005585  |
| 20170923105159 | BTC-PAY    | 5596.16504135 | 0.0005585  |
| 20170923105209 | BTC-PAY    | 5595.43306509 | 0.0005585  |
| 20170923105219 | BTC-PAY    | 5594.74869078 | 0.00055815 |
| 20170923105229 | BTC-PAY    | 5594.74869078 | 0.00055815 |
| 20170923105239 | BTC-PAY    | 5594.80036877 | 0.00055816 |
| 20170923105249 | BTC-PAY    | 5594.80036877 | 0.00055816 |
+----------------+------------+---------------+------------+

Hiernaast nog een tabel bijhouden met de Volume en mijn 2 indicators zijn gereed :P Aan een 24H volume heb je niks aan (lijkt mij). Toch? :@
pi_173943286
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:54 schreef xaban06 het volgende:

[ code verwijderd ]

Hiernaast nog een tabel bijhouden met de Volume en mijn 2 indicators zijn gereed :P Aan een 24H volume heb je niks aan (lijkt mij). Toch? :@
Een 24H volume lijkt mij inderdaad niet heel relevant aangezien je pumps wil pakken die op een veel kleiner tijdsframe gebeuren.
Ik denk dat je zelf alle orders moet doorlopen on het volume per X sec te berekenen.
https://bittrex.com/api/v(...)story?market=BTC-PAY
  zaterdag 23 september 2017 @ 11:13:21 #77
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173943313
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 23:57 schreef smiths het volgende:
1500 btc in één keer gekocht op bitfinex. ^O^
Van wij zal dat zijn. :P
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173943484
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:10 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

Een 24H volume lijkt mij inderdaad niet heel relevant aangezien je pumps wil pakken die op een veel kleiner tijdsframe gebeuren.
Ik denk dat je zelf alle orders moet doorlopen on het volume per X sec te berekenen.
https://bittrex.com/api/v(...)story?market=BTC-PAY
Ik heb er niet zo specifiek naar gekeken, maar met de API van Bittrex haal je toch ook de 1h volumes mee?
pi_173943558
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:27 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Ik heb er niet zo specifiek naar gekeken, maar met de API van Bittrex haal je toch ook de 1h volumes mee?
Niet voor zover ik kan vinden, enkel het volume (volume in coin) en basevolume (volume in btc)

https://bittrex.com/api/v(...)mmary?market=BTC-PAY
pi_173943593
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:32 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

Niet voor zover ik kan vinden, enkel het volume (volume in coin) en basevolume (volume in btc)

https://bittrex.com/api/v(...)mmary?market=BTC-PAY
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
"result" : [{
            "MarketName" : "BTC-LTC",
            "High" : 0.01350000,
            "Low" : 0.01200000,
            "Volume" : 3833.97619253,
            "Last" : 0.01349998,
            "BaseVolume" : 47.03987026,
            "TimeStamp" : "2014-07-09T07:22:16.72",
            "Bid" : 0.01271001,
            "Ask" : 0.01291100,
            "OpenBuyOrders" : 45,
            "OpenSellOrders" : 45,
            "PrevDay" : 0.01229501,
            "Created" : "2014-02-13T00:00:00",
            "DisplayMarketName" : null
        }

Ik zei het inderdaad wat verwarrend. Maar hiermee is het wel te berekenen.
Ik stuur alles met een inject naar een MySql database, dan haal ik het weer op met een berekening, en is de berekening een eitje. Of dat de kortste methode is weet ik niet overigens.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-09-2017 11:35:17 ]
pi_173943651
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 23:57 schreef smiths het volgende:
1500 btc in één keer gekocht op bitfinex. ^O^
Bodempje hé :) Op naar ATH nu wat mij betreft
pi_173943795
Bittrex heeft wel rare throttles als je de API flink 'misbruikt'.
pi_173943805
Laten we een fokbot maken.. iedereen hier heeft wel iets van knowhow om het tot een succes te maken. Dit daytraden vreet aan een mens xd.

Ik stel voor dat er een subforum komt waarin we los kunnen gaan.
Up Up Up
  zaterdag 23 september 2017 @ 11:51:27 #84
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173943855
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:47 schreef Bitfinesse het volgende:
Laten we een fokbot maken.. iedereen hier heeft wel iets van knowhow om het tot een succes te maken. Dit daytraden vreet aan een mens xd.

Ik stel voor dat er een subforum komt waarin we los kunnen gaan.
We hebben toch een BTC subforum nu? :P

Ik zou even een apart topic aanmaken hiervoor en alle kennis bundelen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173943882
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:51 schreef Rossdale het volgende:

[..]

We hebben toch een BTC subforum nu? :P

Ik zou even een apart topic aanmaken hiervoor en alle kennis bundelen
Klopt!
Up Up Up
pi_173943936
mo
pi_173943973
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:47 schreef Bitfinesse het volgende:
Laten we een fokbot maken.. iedereen hier heeft wel iets van knowhow om het tot een succes te maken. Dit daytraden vreet aan een mens xd.

Ik stel voor dat er een subforum komt waarin we los kunnen gaan.
Ik wacht met smart op je topic.
pi_173943979
- ninja edit -
pi_173943996
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 september 2017 11:59 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik wacht met smart op je topic.
Ik ook.
pi_173946562
Ik heb een Bot topic gestart:
BTC / Het grote Cryptocurrency-Fok!-bot topic
  zaterdag 23 september 2017 @ 15:32:19 #91
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_173947734
Ik ben benieuwd :D
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zaterdag 23 september 2017 @ 18:11:16 #92
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_173950661
Edge wel een finke plus, maar toch nog niet hoog genoeg.
  zaterdag 23 september 2017 @ 18:45:08 #93
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173951128
Het zou leuk zijn als OCL weer eens wat laat zien. Sinds die piek at 2500 sat is het alleen maar achteruit gegaan.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_173951263


[ Bericht 79% gewijzigd door fukforce op 23-09-2017 19:07:58 ]
pi_173951373
was quote met login erin. Niet de bedoeling ^O^

[ Bericht 42% gewijzigd door #ANONIEM op 23-09-2017 19:10:28 ]
  zaterdag 23 september 2017 @ 19:48:40 #96
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173951868
Vandaag maar weer wat waves kopen, ik geloof er wel in. Ze hebben iig ballen en een grote bek :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173955079


[ Bericht 62% gewijzigd door #ANONIEM op 23-09-2017 22:42:27 ]
  zaterdag 23 september 2017 @ 23:16:24 #98
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173956380
Zomaar wat lunyr gekocht. Nadat de private alpha maandag lanceerde knalde de prijs omlaag (volgens mij vooral door onvrede omdat er weinig gecommuniceerd werd), maar nu na een week begint hij weer een beetje op te krabbelen.

Ik vermoed dat hij weer ongeveer terug naar zijn oude niveau gaat :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173957140
http://www.bitlisten.com/
Realtime Bitcoin transaction visualizer.


Geinig linkje

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 24-09-2017 00:15:44 ]
  zondag 24 september 2017 @ 01:29:59 #100
364924 CommissarisMissionaris
Keizerlijk uitzonderlijk.
pi_173957702
Dogecoin :')....
pi_173958145
quote:
2s.gif Op zondag 24 september 2017 01:29 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
Dogecoin :')....
Buy low...
pi_173958154
Leuk al die sub fora's maar nu is het hier stil... vraag me af wat de positiviteit van gister heeft veroorzaakt. Goedkeuringen china? Of gewoon zomaar?
pi_173958747
al die subfora's is een teken dat we een voorlopige top hebben bereikt, straks weer terug naar 1 topic.
pi_173960083
quote:
2s.gif Op zondag 24 september 2017 01:29 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
Dogecoin :')....
Ik heb er nog 10.000... Je mag al die 10.000 Dogecoins hebben voor een kratje bier. Keigoeie deal vind ik.
:')
pi_173960797
Kun je op Liqui ook het orderbook visueel weergeven?
pi_173962421
Eh? https://cointelegraph.com(...)rency-trading-market. Al die exchanges gaan ook al sluiten of gaat dit alleen over ICO's?
pi_173970826
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 12:38 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Eh? https://cointelegraph.com(...)rency-trading-market. Al die exchanges gaan ook al sluiten of gaat dit alleen over ICO's?
Volgens mij hebben alle vrijwel alle Chinese exchanges opdracht gekregen om te sluiten voor 1 november
pi_173972869
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:01 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Volgens mij hebben alle vrijwel alle Chinese exchanges opdracht gekregen om te sluiten voor 1 november
Binance niet toch?
pi_173975884
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 11:08 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Kun je op Liqui ook het orderbook visueel weergeven?
Geen idee, alleen kaolo veel kyber gekocht
  zondag 24 september 2017 @ 21:43:55 #110
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173977112


^O^
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173977259
quote:
7s.gif Op zondag 24 september 2017 21:43 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]

^O^
Oktober waves maand?
  zondag 24 september 2017 @ 21:49:19 #112
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173977291
Ik heb veel vertrouwen in waves, die gaat knallen :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 24 september 2017 @ 21:52:20 #113
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173977375
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 21:48 schreef poebz het volgende:

[..]

Oktober waves maand?
It better :P
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173977978
Zou er niet eerst een dump komen eind van september?
pi_173978837
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 22:14 schreef Robert727272 het volgende:
Zou er niet eerst een dump komen eind van september?
Vanwege Chinese exchanges? Die verhandelen amper nog wat en ik denk dat het nieuws in de prijs verwerkt is.
pi_173981903
Eindelijk miljonair geworden! :D

https://imgur.com/a/2KuBs
  † In Memoriam † maandag 25 september 2017 @ 08:18:29 #117
230491 Zith
pls tip
pi_173981927
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 08:14 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Eindelijk miljonair geworden! :D

https://imgur.com/a/2KuBs
Gefeliciteerd jongen, het is je gegund.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_173982033
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 08:14 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Eindelijk miljonair geworden! :D

https://imgur.com/a/2KuBs
Lol, WTF
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173982110
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 08:14 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Eindelijk miljonair geworden! :D

https://imgur.com/a/2KuBs
En flink :D
pi_173982148
Het was helaas van korte duur, toen ook Blockfolio door had dat 1 KNC geen $29k waard is. Maar goed, het was vrolijk opstaan op de maandagochtend en zo snel opgestaan als vandaag heb ik nog nooit gedaan :D
pi_173982182
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 08:49 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Het was helaas van korte duur, toen ook Blockfolio door had dat 1 KNC geen $29k waard is. Maar goed, het was vrolijk opstaan op de maandagochtend en zo snel opgestaan als vandaag heb ik nog nooit gedaan :D
Wel op tijd verkocht?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 08:56:14 #122
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173982205
SEPTEMBER IS DE WAVES MAAND1!1!!1!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173982294
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 08:53 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Wel op tijd verkocht?
Dan moet wel iemand ze kopen tegen die waarde :P
  maandag 25 september 2017 @ 09:05:18 #124
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173982298


Break out voor Waves, nu op naar boven!
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  † In Memoriam † maandag 25 september 2017 @ 09:09:13 #125
230491 Zith
pls tip
pi_173982343
quote:
7s.gif Op maandag 25 september 2017 09:05 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]

Break out voor Waves, nu op naar boven!
WAVES _O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 25 september 2017 @ 09:16:46 #126
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173982440
Daarnet 20k aan Reddcoin aangeschaft en 1650 Status.

Beiden zijn binnen een behoorlijke tijd flink gezakt (Status met 80%) maar Reddcoin lijkt nu flink gepumpt te worden? Het zijn relatief goedkope coins dus het is een gokje wel waard. Ook is de community vrij actief. Meer mensen met deze coins in de portfolio?
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  maandag 25 september 2017 @ 09:24:19 #127
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173982538
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 09:16 schreef Maikuuul het volgende:
Daarnet 20k aan Reddcoin aangeschaft en 1650 Status.

Beiden zijn binnen een behoorlijke tijd flink gezakt (Status met 80%) maar Reddcoin lijkt nu flink gepumpt te worden? Het zijn relatief goedkope coins dus het is een gokje wel waard. Ook is de community vrij actief. Meer mensen met deze coins in de portfolio?
Tijdens een pump is het handig de coins te verkopen in de pump en terug te kopen nadat ie corrigeert.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173982907
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 09:09 schreef Zith het volgende:

[..]

WAVES _O_
Heb net ook flink aangekocht. Dus laten we het open.
pi_173982935
Ugh, mijn portfolio leunt echt iets teveel op BTC en Waves op het moment.
Maar ik durf niet te schuiven. _O-
  maandag 25 september 2017 @ 09:56:30 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_173983040
Gister terug gekomen van 2,5 week vakantie met beperkt internet en geen toegang tot mn coins. Het is wel ff uithuilen :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_173983082
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 08:53 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Wel op tijd verkocht?
Denk dat het gewoon een fout was van Blockfolio en de koers niet zo hoog gestaan heeft ;)

Hoe dan ook, grappig om te zien.
  maandag 25 september 2017 @ 10:56:24 #132
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173983837
quote:
7s.gif Op maandag 25 september 2017 09:24 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Tijdens een pump is het handig de coins te verkopen in de pump en terug te kopen nadat ie corrigeert.
Maarja het is natuurlijk gissen waar de pump stopt... heb ze gekocht op 38sat, zal een sellorder van 50sat en 70sat plaatsen, zie wel of hij ze pakt
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  maandag 25 september 2017 @ 11:03:15 #133
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173983906
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 10:56 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Maarja het is natuurlijk gissen waar de pump stopt... heb ze gekocht op 38sat, zal een sellorder van 50sat en 70sat plaatsen, zie wel of hij ze pakt
Tenzij er een grote ontwikkeling is m.b.t. deze coin had ik ze op 45 sat al verkocht.

Gok dat deze morgen corrigeert naar 35 sat. Don't buy on the top.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  maandag 25 september 2017 @ 11:12:14 #134
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173984017
quote:
7s.gif Op maandag 25 september 2017 11:03 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Tenzij er een grote ontwikkeling is m.b.t. deze coin had ik ze op 45 sat al verkocht.

Gok dat deze morgen corrigeert naar 35 sat. Don't buy on the top.
Goede tip. Heb nooit echt daytrade gedaan dus vond dit wel een leuke goedkope eerste keer om te proberen
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  maandag 25 september 2017 @ 11:18:58 #135
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173984108
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 11:12 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Goede tip. Heb nooit echt daytrade gedaan dus vond dit wel een leuke goedkope eerste keer om te proberen
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  maandag 25 september 2017 @ 11:30:31 #136
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173984260
Waves en Neo stijgen lekker vandaag. Alleen een beetje jammer dat lunyr dat vrijwel volledig compenseert in mijn blockfolio :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173984739
https://www.reddit.com/r/RiseVision/comments/72b5qr/rise_vs_lisk/

Als je dit ziet is Rise toch gigantisch ondergewaardeerd?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173985480
Voor de mensen die in Kyber zitten (volgens mij Sosa onder andere?): Wat denken jullie dat de koers morgen gaat doen met de listing op Binance.

https://i.redd.it/zzzilkx2iznz.png

De reden dat ik vanmorgen multimiljonair was. Iemand heeft op Etherdelta 0,008 Kyber (waarde ongeveer 2 cent) gekocht voor 1.030 ETH (waarde ongeveer $300.000).

Die whale verneukt zichzelf even lekker :o

[ Bericht 61% gewijzigd door fckdedeurkruk op 25-09-2017 12:48:29 ]
pi_173985833
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 11:55 schreef dimmak het volgende:
https://www.reddit.com/r/RiseVision/comments/72b5qr/rise_vs_lisk/

Als je dit ziet is Rise toch gigantisch ondergewaardeerd?
Een lijst met specificaties zegt weinig over hoe de uitvoering is ;)
Niet uitgezocht overigens, misschien zit dat wel goed bij Rise.
  maandag 25 september 2017 @ 13:05:47 #140
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_173985912
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:34 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Voor de mensen die in Kyber zitten (volgens mij Sosa onder andere?): Wat denken jullie dat de koers morgen gaat doen met de listing op Binance.

https://i.redd.it/zzzilkx2iznz.png

De reden dat ik vanmorgen multimiljonair was. Iemand heeft op Etherdelta 0,008 Kyber (waarde ongeveer 2 cent) gekocht voor 1.030 ETH (waarde ongeveer $300.000).

Die whale verneukt zichzelf even lekker :o
:D _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_173986265
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 13:01 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Een lijst met specificaties zegt weinig over hoe de uitvoering is ;)
Niet uitgezocht overigens, misschien zit dat wel goed bij Rise.
Klopt natuurlijk. Maar ze zijn wel goed bezig als ik ze zo een beetje volg.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173986279
Wtf is dat Etherdelta voor een onbruikbaar traag tradeplatform? Het laden duurt 30 seconden ofzo, ziet er ook niet uit.
pi_173986851
Verdomme ik wil meer verschillende soorten munten kopen maar zit al aan mijn limiet en wil het nu liever HODLEN. Ben bang dat ik een NEO ruimteschip mis. :')
pi_173986966
Pff wilde alvast wat eth sturen naar binance voor vandaag nog wat wtc en morgen kyber te kopen maar duurt nu al uren en het verschijnt maar niet in mijn account
Wtc staat ondertussen boven de 2 dollar
Dan maar wachten tot hij wat zakt mocht ik eindelijk het ontvangen.
  maandag 25 september 2017 @ 14:25:27 #145
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173987026
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:34 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Voor de mensen die in Kyber zitten (volgens mij Sosa onder andere?): Wat denken jullie dat de koers morgen gaat doen met de listing op Binance.

https://i.redd.it/zzzilkx2iznz.png

De reden dat ik vanmorgen multimiljonair was. Iemand heeft op Etherdelta 0,008 Kyber (waarde ongeveer 2 cent) gekocht voor 1.030 ETH (waarde ongeveer $300.000).

Die whale verneukt zichzelf even lekker :o
1.030 ETH per kyber waarschijnlijk. Dat komt neer op 8.25 ETH.

Alsnog wel een domme fout _O-
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  maandag 25 september 2017 @ 14:26:08 #146
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_173987039
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 09:16 schreef Maikuuul het volgende:
Daarnet 20k aan Reddcoin aangeschaft en 1650 Status.

Beiden zijn binnen een behoorlijke tijd flink gezakt (Status met 80%) maar Reddcoin lijkt nu flink gepumpt te worden? Het zijn relatief goedkope coins dus het is een gokje wel waard. Ook is de community vrij actief. Meer mensen met deze coins in de portfolio?
Speculeer jij alleen maar in die frotcoins? Je hebt er nogal wat volgens mij. Of heb je ook een vaste hoeveelheid eth of btc ofzo.
  maandag 25 september 2017 @ 14:26:46 #147
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173987048
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 13:33 schreef MaGNeT het volgende:
Wtf is dat Etherdelta voor een onbruikbaar traag tradeplatform? Het laden duurt 30 seconden ofzo, ziet er ook niet uit.
https://themerkle.com/what-is-etherdelta/
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173987080
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 14:26 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Speculeer jij alleen maar in die frotcoins? Je hebt er nogal wat volgens mij. Of heb je ook een vaste hoeveelheid eth of btc ofzo.
https://coinmarketcap.com/currencies/osmiumcoin/
Dit is ook zoiets...
pi_173987504
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 13:33 schreef MaGNeT het volgende:
Wtf is dat Etherdelta voor een onbruikbaar traag tradeplatform? Het laden duurt 30 seconden ofzo, ziet er ook niet uit.
Heb er net een zooitje Kybers gekocht maar het is idd super gebruiksonvriendelijk omdat het via de Ethereum smartcontracts werkt
pi_173987513
Huge news uit Korea!

Kakao, het bedrijf achter de allerpopulairste messaging app lanceert een trading app die met Bittrex verbindt.

www.upbit.com

Vanaf oktober.

Een hele slimme zet en lijkt me voor nog meer volume zorgen gezien nu al het allergrootste volume uit Korea komt en ze zo super trendgevoelig en materialistisch zijn :)
pi_173987541
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 14:54 schreef kthxbye het volgende:
Huge news uit Korea!

Kakao, het bedrijf achter de allerpopulairste messaging app lanceert een trading app die met Bittrex verbindt.

www.upbit.com

Vanaf oktober.

Een hele slimme zet en lijkt me voor nog meer volume zorgen gezien nu al het allergrootste volume uit Korea komt en ze zo super trendgevoelig en materialistisch zijn :)
Dat kan toch al met de Bittrex app?
pi_173987588
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 14:56 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Dat kan toch al met de Bittrex app?
Ja, want Koreanen lezen prima Engels en zijn voornamelijk actief op Westerse websites. :')
pi_173987599
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 14:58 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ja, want Koreanen lezen prima Engels en zijn voornamelijk actief op Westerse websites. :')
True. Oh, ik wist niet dat je boos werd.
pi_173987618
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 14:56 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Dat kan toch al met de Bittrex app?
Bittrex app?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173987626
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:00 schreef dimmak het volgende:

[..]

Bittrex app?
In de Appstore bestaat die. Gebruiksvriendelijk? Nee.

Verbinden doe je middels je api key.
  maandag 25 september 2017 @ 15:09:26 #156
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173987767
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 14:26 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Speculeer jij alleen maar in die frotcoins? Je hebt er nogal wat volgens mij. Of heb je ook een vaste hoeveelheid eth of btc ofzo.
Ik houd mijn Verge, btc en eth vast (85%) portfolio waarde.

De rest speel ik gewoon een beetje mee voor kleine bedragen (tussen de 10 en 50$). Deze koop ik echter met de winst die ik heb behaald. Ik kijk op de marketcap wat me interressant lijkt in de top 150 en dan ruil ik het in (mits ik 25% of meer winst maak op de coin die ik verkoop). Al houd ik het meestal wel enkele weken vast (ben geen daytrader), gewoon om te zien wat de munt doet.

Portfolio waarde is nu $3500 (3 weken terug 4800). Dus het stijgt langzaam maar zeker. Vooral als je nagaat dat mijn totale investeringsbedrag een luttele 60 euro is :')

[ Bericht 3% gewijzigd door Maikuuul op 25-09-2017 15:14:55 ]
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_173987951
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:09 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Ik houd mijn Verge, btc en eth vast (85%) portfolio waarde.

De rest speel ik gewoon een beetje mee voor kleine bedragen (tussen de 10 en 50$). Deze koop ik echter met de winst die ik heb behaald. Ik kijk op de marketcap wat me interressant lijkt in de top 150 en dan ruil ik het in (mits ik 25% of meer winst maak op de coin die ik verkoop). Al houd ik het meestal wel enkele weken vast (ben geen daytrader), gewoon om te zien wat de munt doet.

Portfolio waarde is nu $3500 (3 weken terug 4800). Dus het stijgt langzaam maar zeker. Vooral als je nagaat dat mijn totale investeringsbedrag een luttele 60 euro is :')
Door traden of door waardestijging eth en btc?
  maandag 25 september 2017 @ 15:29:59 #158
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173988079
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:21 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Door traden of door waardestijging eth en btc?
Door 670.000 stuks aan Verge te kopen op 9sat, die vervolgens de weg omhoog vond naar 190sat, in de tussentijd wat ingewisseld voor btc en meerdere altcoins gekocht zodat het wat beter gespreid blijft. Btc is in die tijd ook aardig gestegen, op eth sta ik 15% verlies.

Puur geluk eigenlijk door Verge op het juiste moment aan te schaffen.

Echter kocht ik in het begin voor 60 euro Digibyte, toen deze 20% steeg ingewisseld voor Verge. Niet wetende dat deze alsmaar bleef doorstijgen (als ik Digibyte 3 weken langer had gehold had ik ruim 10.000$). Maar dat is altijd achteraf ;)
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_173988619
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:29 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Door 670.000 stuks aan Verge te kopen op 9sat, die vervolgens de weg omhoog vond naar 190sat, in de tussentijd wat ingewisseld voor btc en meerdere altcoins gekocht zodat het wat beter gespreid blijft. Btc is in die tijd ook aardig gestegen, op eth sta ik 15% verlies.

Puur geluk eigenlijk door Verge op het juiste moment aan te schaffen.

Echter kocht ik in het begin voor 60 euro Digibyte, toen deze 20% steeg ingewisseld voor Verge. Niet wetende dat deze alsmaar bleef doorstijgen (als ik Digibyte 3 weken langer had gehold had ik ruim 10.000$). Maar dat is altijd achteraf ;)
Wanneer heb jij XVG voor 9 sats aangeschaft? Dat moet toch zeker in april geweest zijn ongeveer?
pi_173988760
Bitcoin bijna klaar om te moonen 8-)

Chartje voor de komende maanden:
  maandag 25 september 2017 @ 16:10:45 #161
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173988787
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:02 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Wanneer heb jij XVG voor 9 sats aangeschaft? Dat moet toch zeker in april geweest zijn ongeveer?
Klopt, hij zakte zelfs naar 6sat en wilde eigenlijk nog bijkopen voor 50 euro ;( jammer
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  maandag 25 september 2017 @ 16:12:40 #162
470565 Bitfinesse
Only way is up
pi_173988834
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 16:10 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Klopt, hij zakte zelfs naar 6sat en wilde eigenlijk nog bijkopen voor 50 euro ;( jammer
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 16:10 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Klopt, hij zakte zelfs naar 6sat en wilde eigenlijk nog bijkopen voor 50 euro ;( jammer
Wat denk je dat Verge nog gaat doen?
Up Up Up
  maandag 25 september 2017 @ 16:18:34 #163
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_173988944
Na btc, LTC en eth nu jullie eens vertrouwd met het kopen van wat waves...

Trouwens iemand een idee waar efl kan staan? Zie ineens dat ik nog wat efl heb staan gekocht in 2014 🙈 lvia litebit.eu

[ Bericht 48% gewijzigd door revpolen op 25-09-2017 16:25:00 ]
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_173988972
Oeh neo gaat eindelijk weer de goede kant op.
Echter is neo nog steeds zwaar onder gewaardeerd naar mijn idee (meerdere munten zoals waves)
Dus dit is nog maar het begin van de herstel.
Nou hopen dat die Chinezen niet weer gaan lopen kloten.
  maandag 25 september 2017 @ 16:19:53 #165
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_173988974
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:12 schreef Bitfinesse het volgende:

[..]


[..]

Wat denk je dat Verge nog gaat doen?
Gezien de dev getroffen was door een orkaan denk ik dat de roadmap wat vertraging heeft opgelopen. Zodra stealth adresses work geimplementeerd en de coin pas echt anoniem is (wat nu slechts gedeeltelijk zo is) gaat hij mogelijk verder stijgen.

Ik houd hem sowieso tot volgend jaar aan. Het is natuurlijk maar gissen wat er gaat gebeuren. Mocht bitcoin verbannen worden in China. Denken jullie dan dat er een toevlucht naar anonieme altcoins zal komen?
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_173989071
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:09 schreef brombeer_ het volgende:
Bitcoin bijna klaar om te moonen 8-)

Chartje voor de komende maanden:
[ afbeelding ]
Als dat uitkomt is het feest :D. BTC is tot dusver netjes boven de 150MA gebleven
Wou net een plaatje posten van dat we eerst even goed door de 3820 moesten gaan, maar dat is niet meer nodig :P
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173989128
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:25 schreef smiths het volgende:

[..]

Als dat uitkomt is het feest :D
Wou net een plaatje posten van dat we eerst even goed door de 3820 moesten gaan, maar dat is niet meer nodig :P
Ben vrij overtuigd van dit scenario, moet wel nog heel wat gebeuren natuurlijk. Om te beginnen die bovenste paarse trendline doorbreken, maar als dat gebeurd is het feest idd :)

Precies op tijd moon gecalld trouwens :P
pi_173989241
Let Neo moon TODAY!
pi_173989290
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:25 schreef smiths het volgende:

[..]

BTC is tot dusver netjes boven de 150MA gebleven

Jup easy buy :)
Soms zelfs eronder voor een paar uur
pi_173989685
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:09 schreef brombeer_ het volgende:
Bitcoin bijna klaar om te moonen 8-)

Chartje voor de komende maanden:
[ afbeelding ]
Waarom denk je dat ie door de trend heen breekt? Heeft dit er mee te maken omdat dit de zogenaamde 'vijfde leg' is? Die term lees ik namelijk vaker :)
pi_173989976
Crypto Fever (van Abel en Faberyayo) heeft nu ook een clip :7

pi_173990035
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:56 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Waarom denk je dat ie door de trend heen breekt? Heeft dit er mee te maken omdat dit de zogenaamde 'vijfde leg' is? Die term lees ik namelijk vaker :)
We zitten nu sowieso wel in de 5e leg ja. Maar de reden dat ik denk dat hij er nu wel doorheen breekt is gewoon omdat deze bubble de 2013 bubble exact volgt. Alleen dit keer duurt alles gewoon 3 keer langer lijkt het wel. Maar goed rond die trendline ga ik wel weer gewoon verkopen en afwachten of hij er doorheen schiet. Terug kopen kan altijd nog :)
  maandag 25 september 2017 @ 17:17:53 #173
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_173990110
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:34 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Voor de mensen die in Kyber zitten (volgens mij Sosa onder andere?): Wat denken jullie dat de koers morgen gaat doen met de listing op Binance.
Geen idee maar hoop moon.

Heb gisteren nog ff 1000 bijgekocht op liqui, dat was geen verkeerde zet.

Veel potentie in kyber, wss verdubbelt deze nog wel.
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_173990199
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 17:17 schreef Sosa het volgende:

[..]

Geen idee maar hoop moon.

Heb gisteren nog ff 1000 bijgekocht op liqui, dat was geen verkeerde zet.

Veel potentie in kyber, wss verdubbelt deze nog wel.
Heb je een exit in gedachten?

Morgen dus Binance en er gaan geruchten over listing op Poloniex/Bittrex. Ik heb helaas niet bijgekocht, zit gewoon op $1k inleg.
pi_173990425
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 17:21 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Heb je een exit in gedachten?

Morgen dus Binance en er gaan geruchten over listing op Poloniex/Bittrex. Ik heb helaas niet bijgekocht, zit gewoon op $1k inleg.
Niet lullig, maar je bent gek als je Kyber met maar 1k doet als je meer te besteden hebt.
pi_173990809
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 17:32 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Niet lullig, maar je bent gek als je Kyber met maar 1k doet als je meer te besteden hebt.
Tsja, het was ten tijde van de ICO 10% van mijn portfolio. Dat vond ik wel voldoende. Achteraf natuurlijk te weinig en nu bijkopen ben ik nog niet zo zeker van eerlijk gezegd.

Cap van ICO per persoon was initieel trouwens 3,6 ETH hè. Dag later kon je nog bijkopen tot de hardcap (omdat aantal mensen op whitelist blijkbaar toch geen Kyber kochten op dag 1) maar dat was binnen een paar minuten al opgeslokt. Daarnaast zat ik die dag ook niet achter een PC.

Heb je zelf ook Kyber gekocht?
pi_173991265


back on track
pi_173991366
SPOILER: *O*
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_173991374
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 17:52 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Tsja, het was ten tijde van de ICO 10% van mijn portfolio. Dat vond ik wel voldoende. Achteraf natuurlijk te weinig en nu bijkopen ben ik nog niet zo zeker van eerlijk gezegd.

Cap van ICO per persoon was initieel trouwens 3,6 ETH hè. Dag later kon je nog bijkopen tot de hardcap (omdat aantal mensen op whitelist blijkbaar toch geen Kyber kochten op dag 1) maar dat was binnen een paar minuten al opgeslokt. Daarnaast zat ik die dag ook niet achter een PC.

Heb je zelf ook Kyber gekocht?
Ik daytrade het de hele dag, flink wat % gepakt tussen 45k en 75k, toen weer regelmatig tussen de 58k en 65k. Ook wel blij met NEO nu, maar zojuist weer richting Kyber en 0X gezet.
pi_173991506
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 18:26 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Ik daytrade het de hele dag, flink wat % gepakt tussen 45k en 75k, toen weer regelmatig tussen de 58k en 65k. Ook wel blij met NEO nu, maar zojuist weer richting Kyber en 0X gezet.
Heb toch 20% gepakt met NEO.

Twijfel nu of ik hem nog aanhou of wegdoe.
Maar zie even geen beter alternatief (op Bittrex).
pi_173991565
Iemand die ooit vanuit Bittrex direct heeft laten uitbetalen aan Bitonic? Zo ja, werkt dit goed?
pi_173991660
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 18:40 schreef daankes het volgende:
Iemand die ooit vanuit Bittrex direct heeft laten uitbetalen aan Bitonic? Zo ja, werkt dit goed?
Ik vanaf Polo wel eens en dat werkt prima ja.
pi_173991728
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 18:26 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Ik daytrade het de hele dag, flink wat % gepakt tussen 45k en 75k, toen weer regelmatig tussen de 58k en 65k. Ook wel blij met NEO nu, maar zojuist weer richting Kyber en 0X gezet.
Netjes! Hoe analyseer je wanneer de coin stijgt, daalt en waar de support en resistance zit?

quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 18:40 schreef daankes het volgende:
Iemand die ooit vanuit Bittrex direct heeft laten uitbetalen aan Bitonic? Zo ja, werkt dit goed?
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 18:40 schreef daankes het volgende:
Iemand die ooit vanuit Bittrex direct heeft laten uitbetalen aan Bitonic? Zo ja, werkt dit goed?
Yes, ik zet altijd om naar Bitcoin op welke exchange ook, dan stuur ik die BTC naar Bitonic/BL3P waar ik het omzet naar Euro en vervolgens transfer naar mijn IBAN. Werkt top.
pi_173991933
Top :) bedankt voor de antwoorden.
pi_173991988
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 18:59 schreef daankes het volgende:
Top :) bedankt voor de antwoorden.
Pro-tip: houdt met invullen van het aantal BTC bij bitonic wel rekening met de nog te betalen fees om de BTC van de exchange bij hun te krijgen.

Dus zorg dat je een buffertje hebt en je niet te weinig BTC stuurt naar het adres, dan werkt het namelijk niet.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2017 19:02:55 ]
  maandag 25 september 2017 @ 19:22:00 #186
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_173992343
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 17:21 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Heb je een exit in gedachten?

Morgen dus Binance en er gaan geruchten over listing op Poloniex/Bittrex. Ik heb helaas niet bijgekocht, zit gewoon op $1k inleg.
Nee, deze wil ik wel longterm holden. Mss nog ff wat bijkopen rond de 2$.
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_173992605
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Laat die moon nu maar komen *O*
pi_173992929
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 19:34 schreef ..-._---_-.- het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Laat die moon nu maar komen *O*
Je bent wat van plan :o
pi_173993044
Ja ooit zijn ze vol :P
pi_173993088
Ik moet ook nog ff een ledger scoren.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173993139
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 19:53 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ja ooit zijn ze vol :P
Is toch bijna een btc wat je daar hebt liggen :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2017 19:57:21 ]
pi_173993506
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 18:40 schreef daankes het volgende:
Iemand die ooit vanuit Bittrex direct heeft laten uitbetalen aan Bitonic? Zo ja, werkt dit goed?
Het nadeel als je van een exchange naar Bitonic uitbetaalt is dat een exchange soms niet snel genoeg is met uitbetalen waardoor de transactie geannuleerd wordt door Bitonic. Je BTC worden dan wel weer teruggestuurd maar je bent zo weer een (paar) uur verder dan.

Ik gebruik altijd een Bitcoin wallet als ik uitbetaal.

Van de Bitonic website:
quote:
Tips:

- Gebruik altijd voldoende miners-fee, bij voorkeur dynamisch (0,0015 BTC/kB of 150 Satoshi per byte) of anders minimaal 0,0005 BTC. Zonder fee is de kans groter dat uw bitcoins te laat bij ons aankomen en geretourneerd worden of langzaam bevestigd worden en de uitbetaling vertraagd wordt.
- Stuur bitcoins bij voorkeur vanaf een eigen wallet. Wij raden rechtstreekse verzending vanaf een exchange af omdat de bitcoins dan vaak te laat aankomen.
pi_173993579
Ik doe ook altijd via BTC wallet, aangezien wat Magnet zegt mij elke keer nog is gebeurt toen ik wél vanaf een exchange stuurde.
pi_173993608
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 20:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het nadeel als je van een exchange naar Bitonic uitbetaalt is dat een exchange soms niet snel genoeg is met uitbetalen waardoor de transactie geannuleerd wordt door Bitonic. Je BTC worden dan wel weer teruggestuurd maar je bent zo weer een (paar) uur verder dan.

Ik gebruik altijd een Bitcoin wallet als ik uitbetaal.

Van de Bitonic website:

[..]

Dat had ik inderdaad ook gelezen, vandaar mijn vraag.
Heb het uiteindelijk inderdaad via een wallet verstuurd. Was eigenlijk net zo snel.
  maandag 25 september 2017 @ 20:25:17 #195
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_173993896
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:09 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Ik houd mijn Verge, btc en eth vast (85%) portfolio waarde.

De rest speel ik gewoon een beetje mee voor kleine bedragen (tussen de 10 en 50$). Deze koop ik echter met de winst die ik heb behaald. Ik kijk op de marketcap wat me interressant lijkt in de top 150 en dan ruil ik het in (mits ik 25% of meer winst maak op de coin die ik verkoop). Al houd ik het meestal wel enkele weken vast (ben geen daytrader), gewoon om te zien wat de munt doet.

Portfolio waarde is nu $3500 (3 weken terug 4800). Dus het stijgt langzaam maar zeker. Vooral als je nagaat dat mijn totale investeringsbedrag een luttele 60 euro is :')
Ah nice :)
pi_173995102
Goede KNC dip nu ~58k

[ Bericht 9% gewijzigd door Faeroer op 25-09-2017 22:16:53 ]
pi_173995236
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 19:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ik moet ook nog ff een ledger scoren.
Ik heb er een te koop via iemand anders die er van af moet.
pi_173995607
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 21:15 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Ik heb er een te koop via iemand anders die er van af moet.
Tweedehands ? Nah, geen idee of er mee gerommeld is.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173995909
Je wallets nooit tweede hands oppikken nee. Alleen van de leveranciers of een vertrouwde doorverkoper als Amazon.
pi_173998086
Voor wie nog stug z'n Trustcoins hoddelt:
WeTrustPlatform twitterde op maandag 25-09-2017 om 19:45:03 As per our updated roadmap: Product functionality has been finalized and we have moved on to squashing bugs! reageer retweet
  † In Memoriam † maandag 25 september 2017 @ 23:57:34 #201
230491 Zith
pls tip
pi_173999027
We gaan deze zaterdag beginnen met de BTC / Wekelijkse beste cryptotrader competitie! Naar wens mag je meespelen met keiharde Waves :)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_173999265
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 23:01 schreef MaGNeT het volgende:
Voor wie nog stug z'n Trustcoins hoddelt:
WeTrustPlatform twitterde op maandag 25-09-2017 om 19:45:03 As per our updated roadmap: Product functionality has been finalized and we have moved on to squashing bugs! reageer retweet
Ik hodl stug maar deze post snijdt echt wel rake pijnpunten aan over TRST: https://www.reddit.com/r/(...)_in_slack_formatted/

zie comments
pi_173999436
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 00:20 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik hodl stug maar deze post snijdt echt wel rake pijnpunten aan over TRST: https://www.reddit.com/r/(...)_in_slack_formatted/

zie comments
ik vind het altijd zo sneu dat dit soort posts op Reddit geschreven zijn op een manier alsof zo'n gast die een paar coins van zo'n bedrijf heeft, meteen denkt dat hij in de raad van bestuur zit en dat dat devteam or whatever tot in het meest extreme detail verantwoording aan zo'n bagholdende clown zou moeten afleggen waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt, zus en zo.

Het is vrij simpel: of je hold je coins omdat je in de huidige koers die ze varen gelooft, of je verkoopt de hele zooi. Ik denk sowieso dat al die startups geen snars geven om wat hun coins waard zijn in dit stadium. De poen is binnen, zij willen gewoon het product dat ze voor ogen hadden ontwikkelen en gaan daar vrolijk mee door ongeacht of die coin van ze rock bottom haalt.
pi_173999647
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 00:49 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

ik vind het altijd zo sneu dat dit soort posts op Reddit geschreven zijn op een manier alsof zo'n gast die een paar coins van zo'n bedrijf heeft, meteen denkt dat hij in de raad van bestuur zit en dat dat devteam or whatever tot in het meest extreme detail verantwoording aan zo'n bagholdende clown zou moeten afleggen waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt, zus en zo.

Het is vrij simpel: of je hold je coins omdat je in de huidige koers die ze varen gelooft, of je verkoopt de hele zooi. Ik denk sowieso dat al die startups geen snars geven om wat hun coins waard zijn in dit stadium. De poen is binnen, zij willen gewoon het product dat ze voor ogen hadden ontwikkelen en gaan daar vrolijk mee door ongeacht of die coin van ze rock bottom haalt.
Tja, leuk allemaal die hyperbolen, maar zijn punten snijden wel hout. Bovendien zit ik in een andere community met hem en hij weet echt wel waar ie het over heeft. Ik vind zijn posts erg goed onderbouwd.

Ik denk dat we met crypto een nieuwe manier van business doen, bedrijven opstarten, en funding hebben gecreëerd die veel transparanter is. Waarom zou je geen (goed onderbouwde!) kritiek mogen geven op iets waar je in geïnvesteerd hebt?

Moeten we maar miljoenen naar een paar mensen met een whitepapertje en een leuke website blijven gooien zonder kritisch te blijven?
pi_173999746
Lange Link

Mastercard heeft een patent aangevraagd in de VS voor point-to-point betalingen met blockchain tech
pi_174000208
quote:
14s.gif Op maandag 25 september 2017 21:40 schreef Typisch het volgende:
Je wallets nooit tweede hands oppikken nee. Alleen van de leveranciers of een vertrouwde doorverkoper als Amazon.
Ik en mijn broer zijn ook betrouwbaar :'(

NIEUWE BTC ATH! 7200 usd in Zimbabwe, bedank hyperinflatie.

[ Bericht 5% gewijzigd door fckdedeurkruk op 26-09-2017 06:55:50 ]
pi_174000227
Ik begrijp iets aan MEW niet goed, al tijden. Vanmorgen wilde ik mijn KNC naar Binance sturen, eerst een test met 10 KNC. Ik had mijn GAS al verhoogd naar 50.000 en na het bevestigen van de transactie op mijn Ledger werd ie gebroadcast. Nu gaat de transactie via het KyberTokenContract (komt dat omdat je je ERC20 token 1:1 ruilt tegen een KNC token?).

Je krijgt een TxHash: https://etherscan.io/tx/0(...)b235bb8f8b38e41041c3

Het gaat dus van mijn eigen MEW address (0xa4e9efefae3ba8b1335e592000710c9c5293a517) naar het KyberContractAddress (0xdd974d5c2e2928dea5f71b9825b8b646686bd200). Klik je op het adres van Kyber, probeer dan jouw transactie maar terug te vinden...

Nu heb ik uiteindelijk ook de error gekregen dat de tx 'out of gas' is gegaan. Hoe kan dat? Mijn transactie was toch gebroadcast dus er doorheen?

[ Bericht 46% gewijzigd door fckdedeurkruk op 26-09-2017 06:55:44 ]
  dinsdag 26 september 2017 @ 09:23:34 #208
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174001754
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 05:17 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Ik begrijp iets aan MEW niet goed, al tijden. Vanmorgen wilde ik mijn KNC naar Binance sturen, eerst een test met 10 KNC. Ik had mijn GAS al verhoogd naar 50.000 en na het bevestigen van de transactie op mijn Ledger werd ie gebroadcast. Nu gaat de transactie via het KyberTokenContract (komt dat omdat je je ERC20 token 1:1 ruilt tegen een KNC token?).

Je krijgt een TxHash: https://etherscan.io/tx/0(...)b235bb8f8b38e41041c3

Het gaat dus van mijn eigen MEW address (0xa4e9efefae3ba8b1335e592000710c9c5293a517) naar het KyberContractAddress (0xdd974d5c2e2928dea5f71b9825b8b646686bd200). Klik je op het adres van Kyber, probeer dan jouw transactie maar terug te vinden...

Nu heb ik uiteindelijk ook de error gekregen dat de tx 'out of gas' is gegaan. Hoe kan dat? Mijn transactie was toch gebroadcast dus er doorheen?
Als de TX out of gas is heb je te weinig gas gebruikt om het contract uit te voeren of niet genoeg ETH om de gas te betalen.

Ik zie dat je 2e transactie (met wat extra gas) wel is doorgekomen :)
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 26 september 2017 @ 09:28:14 #209
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174001798
Waves moon _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 26 september 2017 @ 09:39:16 #210
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_174001946
nog maar ff snel wat waves bij gekocht :P
https://www.tradingview.c(...)-ready-to-break-out/
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  dinsdag 26 september 2017 @ 09:40:18 #211
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174001961
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 09:39 schreef revpolen het volgende:
nog maar ff snel wat waves bij gekocht :P
https://www.tradingview.c(...)-ready-to-break-out/
Kijk maar uit, het zit hier vol met Ed haters :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_174002036
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 september 2017 09:23 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Als de TX out of gas is heb je te weinig gas gebruikt om het contract uit te voeren of niet genoeg ETH om de gas te betalen.

Ik zie dat je 2e transactie (met wat extra gas) wel is doorgekomen :)
Ja klopt, heb GAS op 50k gezet. Hoe vind jij mijn tx zo snel? Ik neem aan dat je zoekt op het adres waar op ik wil ontvangen? Dat lukt mij dus juist niet.
  dinsdag 26 september 2017 @ 09:48:33 #213
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174002065
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 09:46 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Ja klopt, heb GAS op 50k gezet. Hoe vind jij mijn tx zo snel? Ik neem aan dat je zoekt op het adres waar op ik wil ontvangen? Dat lukt mij dus juist niet.
https://etherscan.io/addr(...)592000710c9c5293a517

Hiero...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_174002087
quote:
Thanks. Ik zie nu ook dat er een groen vinkje bij komt te staan als het contract er door is :)

Over Kyber: hadden ze zo mooi de distributie van de coins geregeld door een cap per persoon van 3,6 ETH in te stellen. Is er alweer een dikke whale die een sellwall zet van 22 BTC, net onder mijn sell.

Edit: en paar minuten later heeft ie 'm alweer verwijderd. Om 'm vervolgens nog later terug te plaatsen :(

quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 18:26 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Ik daytrade het de hele dag, flink wat % gepakt tussen 45k en 75k, toen weer regelmatig tussen de 58k en 65k. Ook wel blij met NEO nu, maar zojuist weer richting Kyber en 0X gezet.
En, heb je KNC verkocht of ga je het houden? Ik zat vanmorgen om 6 uur achter mijn PC om te kijken wat er gebeurde op Binance. Eigenlijk vanaf het begin werd ie al gedumpt dus ik denk dat de meeste muziek er wel even uit is, was ook veel hype door Vitalik misschien? Ik zelf heb uiteindelijk verkocht tussen 49500 en 50000 sats.

Toch nog 4,5x gepakt maar eigenlijk was 5x mijn doel. Had ik ook kunnen halen, maar toch maar hopen dat de koers omhoog zou gaan. Ben ook weer gaan slapen tussen half 8 en 9 uur, was een duur dutje :P Hoe dan ook, leuk rendement in tijdsbestek van 10 dagen.

Vanaf nu ga ik dus maar gewoon sellen zodra ik mijn doel bereikt heb. Nu met de 1.nogwat BTC op zoek naar het volgende projectje.

[ Bericht 15% gewijzigd door fckdedeurkruk op 26-09-2017 10:10:48 ]
pi_174002565
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 09:39 schreef revpolen het volgende:
nog maar ff snel wat waves bij gekocht :P
https://www.tradingview.c(...)-ready-to-break-out/
Ik zat aan m'n max qua storten.
Heb mn NEO ingewisseld voor WAVES....Hopelijk de juiste keuze :P
  dinsdag 26 september 2017 @ 10:49:06 #216
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174002961
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 10:28 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Ik zat aan m'n max qua storten.
Heb mn NEO ingewisseld voor WAVES....Hopelijk de juiste keuze :P
Had ik ook gedaan inderdaad :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_174003162
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 09:50 schreef fckdedeurkruk het volgende:
En, heb je KNC verkocht of ga je het houden?
Ik heb op 45k weer gekocht na de dump, ik houd dit aan tot volgend jaar. Zit nu in WTC voor weekend traden (35k-55k schommelingen), OMG en 0x hodl.

Ik ga liever nooit voor de superpiek, altijd eronder. Liever wat minder winst dan geen winst. Met 4,5x moet je gewoon blij zijn.
pi_174003246
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:01 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Ik heb op 45k weer gekocht na de dump, ik houd dit aan tot volgend jaar. Zit nu in WTC voor weekend traden (35k-55k schommelingen), OMG en 0x hodl.

Ik ga liever nooit voor de superpiek, altijd eronder. Liever wat minder winst dan geen winst. Met 4,5x moet je gewoon blij zijn.
Ah oke. Ik zit er ook aan te denken 0x te gaan kopen. Ik verwacht dat decentralized exchanges de trend gaan worden. Bitfinex heeft zelf al besloten ook een DEX op te gaan tuigen voor ERC20 tokens. Slaapt ook een stuk fijner dan wanneer je je spul op centralized exchange laat staan. Ik heb nu circa 1,2 BTC staan gespreid over Bittrex en Binance en die BTC moet weer in een leuke alt gezet worden. Wanneer ik dat doe, weet ik nog niet.

Of het nu de moeite waard is om de BTC naar de ledger te zetten twijfel ik over, betaal je toch weer flink fee.
pi_174004017
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 09:28 schreef Rossdale het volgende:
Waves moon _O_
Oktober wordt de waves & lisk maand.
Lambo of Rekt
pi_174004070
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Oktober wordt de waves & lisk maand.
Ik ben dit weekend helemaal vergeten om in Lisk te stappen. ;(

Ben benieuwd of er nog een mooi instap moment komt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_174004336
Haha wtf Etherdelta. Ik probeer iets te verkopen maar dan krijg ik een popup dat die coins al verkocht zijn. Wordt het orderbook helemaal niet geupdate of zo? Ik refresh de pagina wel gewoon..
pi_174006238
Solar is lekker bezig.
  dinsdag 26 september 2017 @ 14:06:04 #223
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_174006786
https://vicemoney.nl/2017(...)mse-cryptomiljonair/

Van 100 euro een miljoen maken, het kan.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_174007135
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:06 schreef fathank het volgende:
https://vicemoney.nl/2017(...)mse-cryptomiljonair/

Van 100 euro een miljoen maken, het kan.
Hij zal vast talent hebben. Maar goed, had je een jaar geleden 100 euro in Stratis (was bij de ICO 0,007 USD en in Mei schoot ie dik boven de 7 USD met een piek van bijna 10 USD dacht ik). gegooid dan was dat binnen het jaar ook meer dan een ton. Had je die ton ingezet op een OMG, NEO, BQX was die ton nog een x25-35 gegaan haha.

Ziek wereldje ook.
pi_174007244
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:24 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Hij zal vast talent hebben. Maar goed, had je een jaar geleden 100 euro in Stratis (was bij de ICO 0,007 USD en in Mei schoot ie dik boven de 7 USD met een piek van bijna 10 USD dacht ik). gegooid dan was dat binnen het jaar ook meer dan een ton. Had je die ton ingezet op een OMG, NEO, BQX was die ton nog een x25-35 gegaan haha.

Ziek wereldje ook.
Ja, en de kunst is dat te zien.
Lambo of Rekt
pi_174007425
Wat zijn de laatste dikke pumps?
Lambo of Rekt
pi_174007590
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 10:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Had ik ook gedaan inderdaad :)
Ik heb nu wel een beetje FOMO bij NEO....
pi_174007665
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, en de kunst is dat te zien.
Kunnen we niet een top 10 maken met coins die ieder momenteel 0,01 cent of minder waard zijn die potentieel hebben? In die top 10 stoppen we in elke coin 100 euro.
pi_174007925
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:52 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Kunnen we niet een top 10 maken met coins die ieder momenteel 0,01 cent of minder waard zijn die potentieel hebben? In die top 10 stoppen we in elke coin 100 euro.
Gaan we weer... iets met marketcap en totale aantal coins in circulatie ofzo
pi_174007941
BTC / Coinhive, done or not done

Benieuwd naar jullie mening.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_174007962
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:04 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Gaan we weer... iets met marketcap en totale aantal coins in circulatie ofzo
Hoe zat dat bij Stratis toen? Was toen de marketcap + totale aantal coins in circulatie direct duidelijk? In andere woorden zijn er gelijkende situaties nu? Kunnen we daar niet een lijst tip-top 10 van maken.
pi_174007984
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:39 schreef EggsTC het volgende:
Wat zijn de laatste dikke pumps?
Solacoin
pi_174008049
Hoe denken jullie over: Bank of Change en Bitindia?
pi_174008186
Waarom is BTS zo afgegleden eigenlijk?
pi_174008221
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:06 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Solacoin
Op bittrex bedoel ik :P thx anyway
Lambo of Rekt
pi_174008737
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:18 schreef Apekoek het volgende:
Waarom is BTS zo afgegleden eigenlijk?
Omdat het zo gepumpt is. Herinner me nog dat ik BTS onder de 1000 sat had gekocht in april, uiteraard niet op de top verkocht. BTS is nu bijna een hele cyclus van pump/dump doorlopen en is hoe ik t nu zie in de accumulatie fase rond de 1800-2000 sat, als die t houd dan kunnen we binnenkort nog wel eens weer omhoog gaan. Heb zelf al een beetje BTS gekocht op 2k, ben benieuwd of er nog een altcoin party komt dit jaar, zo niet dan kan BTS nog wel verder afglijden.
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_174008844
Withdrawal fee van 5 XRP per transactie bij Bittrex voor Ripple :o
pi_174008848
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:44 schreef smiths het volgende:

[..]

Omdat het zo gepumpt is. Herinner me nog dat ik BTS onder de 1000 sat had gekocht in april, uiteraard niet op de top verkocht. BTS is nu bijna een hele cyclus van pump/dump doorlopen en is hoe ik t nu zie in de accumulatie fase rond de 1800-2000 sat, als die t houd dan kunnen we binnenkort nog wel eens weer omhoog gaan. Heb zelf al een beetje BTS gekocht op 2k, ben benieuwd of er nog een altcoin party komt dit jaar, zo niet dan kan BTS nog wel verder afglijden.
Er staat in oktober wel het een en ander te gebeuren, BTS 2.0. Kan dat nog iets doen met de prijs? Is nu wel erg laag zo te zien, maar jij denkt dat het einde dus nog niet in zicht is.
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:23:51 #239
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174009512
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:24:35 #240
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_174009526
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Oktober wordt de waves & lisk maand.
Kwam er ook geen hard fork aan voor Ethereum? Zou dat niet ook wel eens goed kunnen uitpakken?
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_174009645
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:50 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Er staat in oktober wel het een en ander te gebeuren, BTS 2.0. Kan dat nog iets doen met de prijs? Is nu wel erg laag zo te zien, maar jij denkt dat het einde dus nog niet in zicht is.
Een goed ontvangen update zou een trigger kunnen zijn. RSI is nu laag, en stochRSI komt weer iets van de grond net als in half augustus. Tot dusver maken we alleen nog maar lagere lows en lagere highs, dus een uptrend is nog niet in zicht. Echter denk ik dat we op korte termijn ietsjes omhoog gaan, daarom heb ik iets BTS gekocht. Een gokje dus.

Een diepgaandere analyse die ik vandaag tegenkwam: https://bravenewcoin.com/(...)vides-silver-lining/
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:33:16 #242
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_174009674
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:06 schreef fathank het volgende:
https://vicemoney.nl/2017(...)mse-cryptomiljonair/

Van 100 euro een miljoen maken, het kan.
404
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_174009677
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 16:33 schreef Sosa het volgende:

[..]

404
Nein, werkt gewoon.

Edit oh, nu wel :o 404 ja :P
Lambo of Rekt
  dinsdag 26 september 2017 @ 17:21:08 #244
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174010623
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:05 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hoe zat dat bij Stratis toen? Was toen de marketcap + totale aantal coins in circulatie direct duidelijk? In andere woorden zijn er gelijkende situaties nu? Kunnen we daar niet een lijst tip-top 10 van maken.
Ik gok nu met een kleine hoeveelheid op Lunyr. Lijkt me typisch zo'n coin
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_174010827
Chinese ICO Ban May End After Oct. 18 with Communist Congress Elections

quote:
ICO ban will end?
There’s no guarantee that a new government will reverse the ICO and exchange ban that has plagued crypto markets in recent weeks. Nevertheless, there may well be political motives to the ban that will make it unnecessary after the elections are complete, according to Forbes.
pi_174011551
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:39 schreef EggsTC het volgende:
Wat zijn de laatste dikke pumps?
Waltcoin onder andere, geen idee waarom die moon gaat.

Hoe gaat het met het bouwen van je bot? :)

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:05 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hoe zat dat bij Stratis toen? Was toen de marketcap + totale aantal coins in circulatie direct duidelijk? In andere woorden zijn er gelijkende situaties nu? Kunnen we daar niet een lijst tip-top 10 van maken.
Mijn vermoeden is dat toen Stratis ruim een jaar geleden begon de gehele cryptomarkt nog niet in de hype zat zoals nu. ICO teams zijn nu gewoon erg greedy. Stratis heeft toen een x aantal miljoen opgehaald voor ~100 miljoen coins. Nu vraagt men veel meer per coin gemiddeld bij een ICO.

[ Bericht 42% gewijzigd door fckdedeurkruk op 26-09-2017 18:16:22 ]
pi_174013375
MobileGo (MGO) al 25% up vandaag.
Benieuwd of dat nu doorzet.
pi_174014449
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 17:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik gok nu met een kleine hoeveelheid op Lunyr. Lijkt me typisch zo'n coin
Hmmm, weet het niet. Geloof niet in een enorme hype rondom Lunyr.
pi_174014460
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 18:11 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Waltcoin onder andere, geen idee waarom die moon gaat.

Hoe gaat het met het bouwen van je bot? :)

[..]

Mijn vermoeden is dat toen Stratis ruim een jaar geleden begon de gehele cryptomarkt nog niet in de hype zat zoals nu. ICO teams zijn nu gewoon erg greedy. Stratis heeft toen een x aantal miljoen opgehaald voor ~100 miljoen coins. Nu vraagt men veel meer per coin gemiddeld bij een ICO.
Zou best kunnen, al kent de grote meerderheid nog geen altcoins.
pi_174014476
Ik wil slapend rijk worden, waar moet ik in investeren? Welke cryptocurrencies? :9
pi_174014485
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 19:30 schreef MaGNeT het volgende:
MobileGo (MGO) al 25% up vandaag.
Benieuwd of dat nu doorzet.
Heb nog een restje/halve bitcoin cash, geloof daar niet zo in. Wat zou jij doen als je moet kiezen tussen dat stoppen in MGO of BTS?
pi_174014570
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:07 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Heb nog een halve bitcoin cash, geloof daar niet zo in. Wat zou jij doen als je moet kiezen tussen dat stoppen in MGO of BTS?
Wat doet BTS?
pi_174014590
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:07 schreef RobinaHoed het volgende:
Ik wil slapend rijk worden, waar moet ik in investeren? Welke cryptocurrencies? :9
Lambo of Rekt
pi_174014593
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:10 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat doet BTS?
Op een laagpunt maar stabiliserend? Mgo omhoog...
pi_174014896
Kan je ook ethereum kopen zonder ID up te loaden? :{
pi_174014940
Bitonic > BTC naar exchange -> omzetten naar ETH
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_174015241
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Op een laagpunt maar stabiliserend? Mgo omhoog...
Ik bedoel qua product. :+
pi_174015394
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik bedoel qua product. :+
Een soort "beurs" waar je ook "aandelen" kan uitgeven

Tevens een DEX
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:39:13 #259
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174015569
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:06 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hmmm, weet het niet. Geloof niet in een enorme hype rondom Lunyr.
Hij gaat nu als een speer _O_

Van de vijf coins die ik gisteren had zijn er vier flink gestegen _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_174015654
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:35 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

Een soort "beurs" waar je ook "aandelen" kan uitgeven

Tevens een DEX
Ah okay. Dat wil/kan Waves ook. :+
Die hebben daar in Singapore al wat proefballonetjes voor opgelaten geloof ik.

Dat is ook echt iets waarvan ik denk: ja, daar heeft crypto echt wat aan bij te dragen.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2017 20:49:13 ]
pi_174015798
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 19:30 schreef MaGNeT het volgende:
MobileGo (MGO) al 25% up vandaag.
Benieuwd of dat nu doorzet.
In een vorig topic had je toch een overzichtje met komende updates van MGO?
liggen ze op schema?

quote:
MGO:
$0.665513 (36.76%)
0.00017004 BTC (37.02%)
0.14583100 WAVES (26.62%)

$0.694791 (42.58%)
0.00017756 BTC (42.88%)
0.15226200 WAVES (32.03%)


[ Bericht 7% gewijzigd door SMS303 op 26-09-2017 20:56:11 ]
pi_174016628
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:44 schreef SMS303 het volgende:

[..]

In een vorig topic had je toch een overzichtje met komende updates van MGO?
liggen ze op schema?

[..]

Ik kan het zo niet terugvinden.

Zowel voor Trustcoin als MGO heb ik wel goede verwachtingen in het 4e kwartaal.
Kan het natuurlijk mis hebben maar het ziet er voor beiden naar uit dat ze met een launch komen.
  Moderator dinsdag 26 september 2017 @ 21:14:45 #263
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_174017407
Wat is er met Wagerr? :')

-40% :o
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174017637
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 21:14 schreef onlogisch het volgende:
Wat is er met Wagerr? :')

-40% :o
Op Tidex, met volume van 0,3BTC.
pi_174018896
Waves los?
+ 5% in een uur ^O^
  Moderator dinsdag 26 september 2017 @ 21:58:37 #266
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_174018972
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 21:56 schreef Blue_note het volgende:
Waves los?
+ 5% in een uur ^O^
SEPTEMBER IS DE WAVES MAAND!!!

:D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174019237
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 september 2017 21:58 schreef onlogisch het volgende:

[..]

SEPTEMBER IS DE WAVES MAAND!!!

:D
:D

Nog maar paar dagen dan.
Je posticon, gemist?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2017 22:09:16 ]
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:17:00 #268
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174019797
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 11:12 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Goede tip. Heb nooit echt daytrade gedaan dus vond dit wel een leuke goedkope eerste keer om te proberen
Nog winst gemaakt? Ondertussen weer naar 34 sat.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:18:14 #269
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174019850
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 september 2017 21:58 schreef onlogisch het volgende:

[..]

SEPTEMBER IS DE WAVES MAAND!!!

:D
Ik dacht dat Oktober de Waves maand ging worden :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  Moderator dinsdag 26 september 2017 @ 22:19:15 #270
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_174019878
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:18 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Ik dacht dat Oktober de Waves maand ging worden :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh in juli en augustus las ik juist in deze SC dat september écht de wavesmaand zou worden.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:25:06 #271
131603 Afwazig
Serious business
pi_174020110
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:19 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oh in juli en augustus las ik juist in deze SC dat september écht de wavesmaand zou worden.
Grote update is 2 maand verlaat. Komt goed.
pi_174020149
Waves shitcoin
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:28:58 #273
131603 Afwazig
Serious business
pi_174020242
Eens. All in op gulden
pi_174020601
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:28 schreef Afwazig het volgende:
Eens. All in op gulden
:D
  dinsdag 26 september 2017 @ 22:49:21 #275
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174020809
Oktober wordt de Guldenmaand!!!
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_174021396
Huh. Blockchain.info explorer zegt dat mijn transactie van Bitcoin nog onbevestigd is, maar ik heb 'm al wel in mijn wallet ontvangen en zelfs alweer een stuk Bitcoin opnieuw verstuurd. Hoe kan dat dan?

Gaat om een Segwit Bitcoin wallet trouwens.
pi_174021399
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:49 schreef Rossdale het volgende:
Oktober wordt de Guldenmaand!!!
Waarom?
  dinsdag 26 september 2017 @ 23:23:54 #278
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_174021638
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:17 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Nog winst gemaakt? Ondertussen weer naar 34 sat.
Heb nog niks verkocht lol. Op Redd sta ik 10% verlies (2.50$), op Status 20% winst (7.50$).

Nog niet echt om over naar huis te schrijven. Gezien de coins goedkoop zijn wacht ik nog even met ze verkopen :')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  dinsdag 26 september 2017 @ 23:41:09 #279
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_174021957
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:28 schreef Afwazig het volgende:
Eens. All in op gulden
Gulden heeft 1 voordeel voor het Nederlandse publiek en dat is de iban-integratie. Gemak dient de mens. Massa = kassa. Nu zijn het de voornamelijk nog de techjunkies die in cryptos zitten. In de mainstreammedia zie je wel een opgaande trend qua artikelen over gulden.

Het beste product hoeft niet altijd te winnen. Zie betamax/video2000/vhs.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 26 september 2017 @ 23:45:41 #280
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_174022035
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 22:19 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Oh in juli en augustus las ik juist in deze SC dat september écht de wavesmaand zou worden.
Kwestie van welke glazen bol je koopt. Het afgelopen weekend zou de wereld ook weer eens vergaan O-).
The best firms advertise the least...
  dinsdag 26 september 2017 @ 23:49:18 #281
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174022096
Waves heeft vandaag de hoogste gains in de top 25 van CoinMarketCap ^O^
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_174023968
https://robertkim-scam-ko(...)dti=1922566931292037

Kijk uit met deze dude.

Adverteert als Bitcoin Seoul of de Asian Whale Club.
pi_174025083
Lol ik heb mijn eerste cryptodroom gehad, lisk ging in één streep naar 40 usd.

:') :')
pi_174025105
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 09:01 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Lol ik heb mijn eerste cryptodroom gehad, lisk ging in één streep naar 40 usd.

:') :')
Ik hoop dat deze uitkomt!

Ik gister ook mijn eerste dat atomic swapping werkte bij Viacoin en dat hij steeg naar 10 dollar. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_174025160
Mijn Waves staan ook eindelijk op winst trouwens. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_174025747
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 09:01 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Lol ik heb mijn eerste cryptodroom gehad, lisk ging in één streep naar 40 usd.

:') :')
hahaha herkenbaar! BTC shorten en dan dromen dat ie ineenkeer doorstootte naar $10,000! toen werd ik echt wakker van WTF cryptolife :')
  woensdag 27 september 2017 @ 10:14:35 #287
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174025982
quote:
1s.gif Op woensdag 27 september 2017 09:58 schreef kthxbye het volgende:

[..]

hahaha herkenbaar! BTC shorten en dan dromen dat ie ineenkeer doorstootte naar $10,000! toen werd ik echt wakker van WTF cryptolife :')
Geen stop-loss gezet in je droom? :D
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_174026649
ING halveert te spaarrente maar weer eens. Wanneer moet ik toe betalen? En wanneer ga ik alles overzetten naar crypto? :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_174026654
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:56 schreef dimmak het volgende:
ING halveert te spaarrente maar weer eens. Wanneer moet ik toe betalen? En wanneer ga ik alles overzetten naar crypto? :P
Nu.
pi_174026666
Ik heb m'n max bereikt op Bittrex en FOMO voor waves.
Maar wil ook graag daytraden :'(
pi_174026846
TRST eindelijk uit het rood na een aantal maanden _O_
  woensdag 27 september 2017 @ 11:10:52 #292
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_174026913
Gulden shills in dit topic :')

Het zijn altijd de zelfde users..

Gulden :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_174026948
quote:
7s.gif Op woensdag 27 september 2017 11:10 schreef TimKuik het volgende:
Gulden shills in dit topic :')

Het zijn altijd de zelfde users..

Gulden :')
Gulden is echt een melkkoe voor de ontwikkelaars.
Ben benieuwd hoeveel zij er al mee hebben verdient.

Je kan ze zelfs met iDeal via hun eigen website kopen :')
  woensdag 27 september 2017 @ 11:36:03 #294
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_174027409
Gulden is echt pure troep maar het is wel knap dat ze zelfs de nuchtere Nederlanders in zo'n scam hebben weten te trappen.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  woensdag 27 september 2017 @ 11:39:28 #295
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_174027485
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 09:16 schreef Maikuuul het volgende:
Daarnet 20k aan Reddcoin aangeschaft en 1650 Status.

Beiden zijn binnen een behoorlijke tijd flink gezakt (Status met 80%) maar Reddcoin lijkt nu flink gepumpt te worden? Het zijn relatief goedkope coins dus het is een gokje wel waard. Ook is de community vrij actief. Meer mensen met deze coins in de portfolio?
Ik volg je voorbeeld met 100k reddcoin. Volgens mij is hij nu redelijk bottomed out, dus er moet binnenkort wel weer een stijgende lijn aankomen :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_174027515
Hah, ik vind net 0,13 Bitcoin is een oude wallet. Toch lekker als je daar nog achterkomt :D
pi_174027517
Volgens mij kan ik beter even uit NEO stappen. Zal morgen wel weer dippen gok ik zo.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_174027694
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:56 schreef dimmak het volgende:
ING halveert te spaarrente maar weer eens. Wanneer moet ik toe betalen? En wanneer ga ik alles overzetten naar crypto? :P
Dat doe je al denk ik, je pakket voor je betaalpas en eventueel creditcard kost ook iets van 15 euro per kwartaal. Je geld verdampt langzaam op de bank (afhankelijk van hoeveel je hebt)
pi_174027764
quote:
1s.gif Op woensdag 27 september 2017 11:39 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik volg je voorbeeld met 100k reddcoin. Volgens mij is hij nu redelijk bottomed out, dus er moet binnenkort wel weer een stijgende lijn aankomen :)
Wat is er goed aan reddcoin?
pi_174027846
quote:
7s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:14 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Geen stop-loss gezet in je droom? :D
op Kraken, dus werkte niet :')
pi_174027926
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:56 schreef dimmak het volgende:
ING halveert te spaarrente maar weer eens. Wanneer moet ik toe betalen? En wanneer ga ik alles overzetten naar crypto? :P
Dikke vinger naar de bank ja tog?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')