abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator maandag 28 augustus 2017 @ 22:16:40 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173452376
registreer om deze reclame te verbergen
Na het unaniem belachelijk grote succes van de SPT / FOK! Premier Cycling League is het tijd om VBL op te leuken met iets vergelijkbaars waarbij het, verrassend genoeg, om voetballen gaat in plaats van wielrennen. Zo kunnen ook mensen die niets met die b-sport hebben aan dit fantastische genot deelnemen.

De opzet van het spel is vergelijkbaar aan de opzet zoals in SPT gepresenteerd en heb ik dan ook schaamteloos gekopieërd van wimderon (waarvoor uiteraard dank :) ), met uiteraard een aantal aanpassingen want voetbal schijnt een ander spelletje te zijn dan wielrennen.

Er zijn twee fasen in het spel, de draft en de wedstrijdronden. In tegenstelling tot de wielermanager is het bij dit spel wel de bedoeling dat je het seizoen lang actief bent, al blijft de draft het belangrijkste onderdeel. Bij de draft is het de bedoeling dat jij de beste voetballers van deze wereld voor een prikkie aan je weet te binden alsof je Marc Netto bent en tijdens de wedstrijdronden moet je uit jouw gekochte spelers de winnende opstelling kiezen en dat proberen beter te doen dan Philip Cocu.

De draft:
- Ieder team bestaat uit maximaal 17 spelers: 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders, 4 aanvallers. Het welbekende transfermarkt.de geeft uitsluitsel over de positie van een speler.
- Iedereen start met een budget van 100 miljoen euro
- Elke biedronde mag je op een maximum van 12 spelers bieden, waarbij je minimaal 0.1 miljoen moet bieden een speler waarop je biedt. Bieden mag tot 2 cijfers achter de komma. Je mag niet meer dan je totaal beschikbare budget bieden.
- Degene die het hoogste bod plaatst krijgt de speler, iedereen die niet het hoogste bod plaatst heeft pech en krijgt zijn geld terug. Bij gelijkspel wordt er een muntje opgegooid en heeft iemand geluk en iemand (of meerdere mensen) pech.
- Mocht je geen ruimte meer hebben in je team voor een bepaalde speler vervalt je bod. Je lijst van biedingen wordt altijd van boven naar beneden afgewerkt. Mocht je het hoogste bod hebben geplaatst, maar vervalt je bod, dan krijgt diegene die het op een na hoogste bod heeft geplaatst de speler.
- Zo gaan we door totdat iedereen een mooi vol team heeft of door zijn budget heen is.

En daarna?
Daarna wordt er gevoetbald. In principe starten we op 4 augustus met het spel. Hierbij doen de volgende competities mee:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met spelers uit deze competities kun je dan punten verdienen:
Spanje, Engeland, CL, WK x2
Duitsland, Italië, EL x1.5
League Cup, Nederland, Frankrijk, WK Kwalificatie x1

Spelers kunnen op de volgende manieren punten verdienen:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het kan zijn dat ik punten verkeerd ga tellen, dus controleer altijd je eigen scores. Het tellen gaat een behoorlijke tijd kosten verwacht ik namelijk, dus ik verwacht ook niet elke speelronde meteen een telling klaar te hebben.

Wat moet je zelf doen?
Er zijn twee dingen mogelijk. Iedere speelronde moet je zelf de 11 spelers kiezen die je op wilt stellen. Hierbij moet je 1 keeper, 3-5 verdedigers en middenvelders en 2-3 aanvallers opstellen in iedere speelronde uit je selectie. Je kunt ervoor kiezen om geen opstelling door te geven, dan wordt je meest recente opstelling gebruikt.

Transferperioden
Er zijn een aantal tussentijdse transferperioden. Wanneer precies deze vallen is niet bekend, maar er zullen er ongeveer 2 per maand zijn. Let op: Tijdens het WK en in augustus zijn er geen tussentijdse transferperiode. Ook in de wintermaand zal er 1 tussentijdse transferperiode geschrapt worden.

Hoe gaat zo'n periode in zijn werk?
- Je mag 1 speler per periode wisselen en alleen wisselen met spelers die niet door iemand gekozen zijn.
- Je mag alleen wisselen tussen spelers van gelijke positie. Zo kan Zoet met Onana gewisseld worden, maar Zoet niet met Dybala gewisseld worden. Er mag dus niet afgeweken van posities.
- Je geeft één speler aan die je uit je team wilt halen. Je geeft een lijstje van maximaal vijf spelers waarmee je deze speler zou willen ruilen. Vervolgens wordt er opnieuw gekeken 'wie het meeste geld heeft ingezet'. In dit geval is het geld wat je inzet niet je vrije kapitaal, maar de waarde van de speler die je ervoor wil ruilen.

Voorbeeld: Ajacied422 en Tagliano bezitten respectievelijk Ziyech en Klaassen. Ajacied422 betaalde 40 miljoen voor Ziyech, Tagliano 45 miljoen voor Klaassen. Ze willen beiden deze spelers inruilen en hebben bovenaan hun lijstje Van Ginkel gezet. Tagliano krijgt uiteindelijk van Ginkel, want Klaassen had de hogere waarde van 45 miljoen en is dus de duurdere speler die is ingezet om van Ginkel te krijgen.
Je vrije kapitaal wordt niet meer gebruikt voor deze tussentijdse transfers.

Het bieden
Dan kan bij dezen het bieden beginnen. Nog even een paar huisregels en tips:
- Je biedt per ronde op 12 spelers
- Let op de posities van spelers. Je moet 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders en 4 aanvallers hebben. Een andere verdeling is niet toegestaan.
- Ga niet te zuinig om met je budget. Als je pas in speelronde 3 een keer een sloot aan spelers binnenhaalt zit je vermoedelijk met voornamelijk middelmaat. Probeer wel voldoende spelers te hebben - met 12 spelers wordt het spelletje ook wel een stukje lastiger. Er zijn dan ook geen mogelijkheden meer om extra spelers te krijgen.

Format:
Ik zou de biedingen graag in het volgende format zien
Speler Club Positie Geld (als ik moet gaan bijhouden wie bij welke club speelt wordt het wel lastig, daar volg ik het voetbal niet genoeg op de voet voor)

Bijv:
Yacine Brahimi FC Porto A(anvaller) 12.25M/12.25 miljoen/12.25
Quincy Promes Spartak Moskou A 8.42
Birger Meling Rosenborg BK V 0.61
etc.

Voor een lijst van deelnemende spelers verwijs ik naar www.transfermarkt.nl
Hier is makkelijk per club te zien welke spelers er deelnemen.
Tevens zal ik een lijst publiceren van gekozen spelers na iedere biedronde.

Voor een voorbeeld van het bieden en wie welke spelers kan krijgen verwijs ik naar het voorbeeld van wimderon bij de PCL:
SPT / FOK! Premier Cycling League

Regels als een speler naar een competitie vertrekt buiten de genoemde zes
Als een speler naar bijvoorbeeld Turkije, Polen of FC Vaduz vertrekt TIJDENS de draft, dan mag je in dit topic aangeven dat je je optie op die speler wil opheffen. Deze speler komt weer op de markt en is te kopen als hij in de CL/EL kan uirkomen. Dit is niet verplicht, maar het nadeel is dat je gewoon een lege plek hebt die je laat in de draft nog moet opvullen. Het voordeel is dat je een speler die geen punten scoort of weinig scoort kunt wegdoen.

Na de draft, maar voor de start van de eerste speelronde kun je zodra een speler naar zo'n competitie vertrekt deze speler direct wisselen voor een andere speler. Deze speler mag je alleen in de eerste twee speelronden niet inzetten. (als straf voor de 'volledig vrije keuze')

Als het na het begin van de eerste speelronde gebeurt heb je pech en zul je moeten wachten tot de eerste transfermogelijkheid om van de speler af te komen.

Kalender
De kalender is nog niet bekend omdat sommige landen pas eind juli hun rommel op orde hebben.

De teams
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De spelers
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De speelrondes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over de transferperiodes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
____
Vragen, opmerkingen, kritiekpunten en verbeterpuntn worden gewaardeerd.

[ Bericht 2% gewijzigd door Tagliano op 07-09-2017 22:34:45 ]
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 28 augustus 2017 @ 22:28:49 #2
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173452775
Ik beroep me maar op het spreekwoord van de twee honden en het been :)

Overigens is Wikipedia vaak wel up to date qua nationale selecties.

[ Bericht 0% gewijzigd door hhh38 op 28-08-2017 22:42:24 ]
pi_173452816
Wojciech Szczesny Juve K
Samuel Umtiti Barcelona V
Stefan Savic Atletico Madrid V
Djibril Sidibé Monaco V
Daniele Rugani Juventus V
Joao Mario Inter M
Sergio Busquets Barcelona M
Ryad Boudebouz Montpellier M
Timo Werner RB Leipzig A
Mohamed Salah Liverpool A
Cristiano Ronaldo Real Madrid A
pi_173452826
registreer om deze reclame te verbergen
Mijn opstelling staat al in het vorige topic geitjes van me.
  Redactie Sport maandag 28 augustus 2017 @ 22:32:00 #5
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173452861
Ik ben benieuwd welke Afrikaan ik komende week ga missen :')
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173452915
quote:
0s.gif Op maandag 28 augustus 2017 22:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik ben benieuwd welke Afrikaan ik komende week ga missen :')
Salah en Boudebouz zijn Afrikanen. Eventueel wissel ik Werner nog voor Sanchez. Hangt er van af of Werner gaast spelen.
pi_173453636
registreer om deze reclame te verbergen
Roman Bürki
Sergi Roberto - Diego Godin - Joel Matip
Saul Niguez - Delle Alli - Henrikh Mkhitaryan - Leon Goretzka
Harry Kane - Alexandre Lacazatte - Romelu Lukaku
  maandag 28 augustus 2017 @ 23:07:23 #8
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173453679
quote:
0s.gif Op maandag 28 augustus 2017 22:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik ben benieuwd welke Afrikaan ik komende week ga missen :')
Ik heb er één van Ivoorkust (Bailly), maar het kan nog een stuk obscuurder natuurlijk
pi_173453696
quote:
1s.gif Op maandag 28 augustus 2017 23:07 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik heb er één van Ivoorkust (Bailly), maar het kan nog een stuk obscuurder natuurlijk
Congoleesje hier _O_
  Forum Admin dinsdag 29 augustus 2017 @ 01:20:19 #10
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173455264
quote:
0s.gif Op maandag 28 augustus 2017 22:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik ben benieuwd welke Afrikaan ik komende week ga missen :')
Het is dat Aubameyang niet geselecteerd is :{

Albanië en IJsland zijn misschien nog landen waar je niet direct aan zou denken, dus bij dezen
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173457379
Ik kom op 1337,5 uit voor vorige ronde.
  Redactie Sport dinsdag 29 augustus 2017 @ 10:01:28 #12
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173457433
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 09:57 schreef Deshain het volgende:
Ik kom op 1337,5 uit voor vorige ronde.
Welke spelers heb je anders?
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173457482
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 10:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Welke spelers heb je anders?
Ik had een foute verwijzing in mijn Excel zie ik, Piqué was ook meegerekend.

Excuses :)
pi_173459460
Ben weer actiever vanaf nu. de punten van de afgelopen speelrondes niet gecontroleerd, die zullen wel goed zijn.

Helaas door mijn inactiviteit 440 punten van Blind gemist.

Dit wordt mijn nieuwe opstelling:

Péter Gulacsi

David Alaba
Andrea Conti
Daley Blind
Kamil Glik

Christian Pulisic
Hakim Ziyech
Matt Ritchie

Neymar
Arjen Robben
Thomas Muller
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Moderator dinsdag 29 augustus 2017 @ 12:17:22 #15
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173459520
Ik hoop eigenlijk nog een middenvelder te scoren. Hoe kan ik een extra speler verkrijgen en/of inruilen? :@
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173459578
quote:
5s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 12:17 schreef onlogisch het volgende:
Ik hoop eigenlijk nog een middenvelder te scoren. Hoe kan ik een extra speler verkrijgen en/of inruilen? :@
Volgens mij is komend weekend een transferdeadline
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Moderator dinsdag 29 augustus 2017 @ 12:26:01 #17
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173459675
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 12:20 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

Volgens mij is komend weekend een transferdeadline
Aha, zie het in de OP :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 29 augustus 2017 @ 12:27:05 #18
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173459699
Ik kan dus geen extra middenvelder aantrekken.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173463519
Mignolet
Koscielny, Vertonghen, Williams, Walker
Vazquez, Isco, Garcia
Silva, Suarez, Enrich
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator dinsdag 29 augustus 2017 @ 22:01:05 #20
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173470828
Jones
Azpilicueta, Ramos, Juanfran, Musacchio,Basta
Koke Motta,Vilhena
Mbappé, Willian

Beetje laat :@
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport dinsdag 29 augustus 2017 @ 23:37:37 #21
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173472863
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 22:01 schreef onlogisch het volgende:
Jones
Azpilicueta, Ramos, Juanfran, Musacchio,Basta
Koke Motta,Vilhena
Mbappé, Willian

Beetje laat :@
Eigenlijk te laat.

Al heb je volgens mij toch maar weinig veranderd dus dat valt weer mee
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173473615
Ik ben op vakantie en fok doet hier ook gek
De ene keer kan ik normaal aanmelden en vervolgens weer niet.

Hou mij opstelling maar gewoon aan ,wanneer ik terug ben ga ik verder met strijden voor degradatie
  Moderator woensdag 30 augustus 2017 @ 05:29:58 #23
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173474180
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 23:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Eigenlijk te laat.

Al heb je volgens mij toch maar weinig veranderd dus dat valt weer mee
Ik heb mijn team al 4 rondes hetzelfde :D
En verwacht 'm heel het seizoen eigenlijk amper aan te passen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173515937
5 basisspelers vandaag. Ronaldo winst 3 goals en een assist, Joao Mario winst, Sibide en Umtiti winst en de 0. Salah verloren maar wel in de basis. Niks mis mee.
pi_173516286
Mertens en De Bruyne prima prestaties, leve het nijlpaard.
pi_173516360
Ik ben gestopt. :) Heb te weinig zicht op wie er allemaal gaat spelen. En geen zin om er tijd in te steken.

[ Bericht 10% gewijzigd door anoniem_151220181643 op 31-08-2017 22:57:11 ]
pi_173516856
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:56 schreef Typisch het volgende:
Ik ben gestopt. :) Heb te weinig zicht op wie er allemaal gaat spelen. En geen zin om er tijd in te steken.
Waarschijnlijk gewoon omdat je nu al in ziet dat je weinig klaarspeelt.
pi_173516896
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 23:14 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Waarschijnlijk gewoon omdat je nu al in ziet dat je weinig klaarspeelt.
Ik heb al verschillende dm's gehad met smeekbeden om een paar selectiespelers van mij over te nemen. :)

Maar inderdaad, ik zie ook wel in dat ik niet ga winnen van de voorhoede van jou en het middenveld van Stinho. :+
  vrijdag 1 september 2017 @ 03:35:03 #29
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173519050
Meunier met 3 goals _O_
  Redactie Sport vrijdag 1 september 2017 @ 08:08:31 #30
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173519763
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 03:35 schreef hhh38 het volgende:
Meunier met 3 goals _O_
560 punten _O-

En dat met x1 :')
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 08:10:07 #31
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173519778
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:56 schreef Typisch het volgende:
Ik ben gestopt. :) Heb te weinig zicht op wie er allemaal gaat spelen. En geen zin om er tijd in te steken.
Gooi eens wat spelers de transfermarkt op dan :(
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173519994
Hieronder ziet u een geboren loser tot u spreken. De wanhoop is hem nabij, het angstzweet zit in zijn schoenen gebeiteld en hij accepteert het gewoon. Zoals geboren losers dat doen. Respect voor deze man. Tranen hier van zulke grootsheid. Onlogisch, wat een held.

quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:10 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Gooi eens wat spelers de transfermarkt op dan :(
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 08:39:27 #33
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173520015
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:37 schreef Ajacied422 het volgende:
Hieronder ziet u een geboren loser tot u spreken. De wanhoop is hem nabij, het angstzweet zit in zijn schoenen gebeiteld en hij accepteert het gewoon. Zoals geboren losers dat doen. Respect voor deze man. Tranen hier van zulke grootsheid. Onlogisch, wat een held.

[..]

Ziyech.Komt.Niet.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 08:39:42 #34
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173520017
(Sorry. Een betere comeback heb ik niet)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 08:40:28 #35
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173520029
Toegegeven ik heb een puinhoop gemaakt van de biedingsronden. Een wijze les voor volgend jaar :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 1 september 2017 @ 08:46:29 #36
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_173520099
Jammer dat ik niet mee mocht doen omdat de organisatie mij niet mag :)

maar mij hoor je niet klagen stelletje eikels
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  Redactie Sport vrijdag 1 september 2017 @ 08:47:54 #37
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173520111
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:46 schreef JanCees het volgende:
Jammer dat ik niet mee mocht doen omdat de organisatie mij niet mag :)

maar mij hoor je niet klagen stelletje eikels
Je had van mij best 100 miljoen mogen bieden op CR7 :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 08:49:32 #38
35723 crew  GGMM
pi_173520130
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:37 schreef Ajacied422 het volgende:
Hieronder ziet u een geboren loser tot u spreken. De wanhoop is hem nabij, het angstzweet zit in zijn schoenen gebeiteld en hij accepteert het gewoon. Zoals geboren losers dat doen. Respect voor deze man. Tranen hier van zulke grootsheid. Onlogisch, wat een held.

[..]

Hallo zeg :o
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  vrijdag 1 september 2017 @ 08:50:56 #39
279571 JanCees
#FREEONLOGISCH
pi_173520147
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:47 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Je had van mij best 100 miljoen mogen bieden op CR7 :)
gaan jullie maar lekker verder met dit homo rollenspel

de ballen
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2018
  Redactie Sport vrijdag 1 september 2017 @ 08:51:12 #40
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173520152
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:50 schreef JanCees het volgende:

[..]

gaan jullie maar lekker verder met dit homo rollenspel

de ballen
nounounounounou
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173520479
Wat een madness in dit topic. Ik beeld me gebalde vuisten en vochtige vuurrode ogen in.
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 09:22:41 #42
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173520541
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 09:18 schreef Ajacied422 het volgende:
Wat een madness in dit topic. Ik beeld me gebalde vuisten en vochtige vuurrode ogen in.
Het enige dat ik mij inbeeld is een 18jarige Leidenaar die met 3 belts om zijn middel, vergezeld door 2 dames met schaarse kleding, een overwinningsrondje loopt terwijl de medische staf de K.O. geslagen onlogisch probeert op te lappen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173520577
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:46 schreef JanCees het volgende:
Jammer dat ik niet mee mocht doen omdat de organisatie mij niet mag :)

maar mij hoor je niet klagen stelletje eikels
Wil je mijn team overnemen?
  Moderator vrijdag 1 september 2017 @ 10:21:19 #44
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_173521543
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:50 schreef JanCees het volgende:

[..]

gaan jullie maar lekker verder met dit homo rollenspel

de ballen
:')
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
pi_173522009
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 09:24 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wil je mijn team overnemen?
Ik wil alleen Neuer
  Redactie Sport vrijdag 1 september 2017 @ 19:13:16 #46
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173530638
Oh Meunier had zelfs 4 assists.

Gewoon bij 7 goals betrokken, wat een GOD. 710 punten _O-
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173531668
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 19:13 schreef Mexicanobakker het volgende:
Oh Meunier had zelfs 4 assists.

Gewoon bij 7 goals betrokken, wat een GOD. 710 punten _O-
Heb je mijn dm over de transfer in goede orde ontvangen?
  Redactie Sport vrijdag 1 september 2017 @ 20:46:41 #48
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173532098
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 20:22 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Heb je mijn dm over de transfer in goede orde ontvangen?
Uiteraard
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173537127
Ziyech 2 goals 1 assist :o
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173537137
quote:
15s.gif Op vrijdag 1 september 2017 08:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ziyech.Komt.Niet.
Die blijft bij mij :6
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  zaterdag 2 september 2017 @ 01:47:14 #51
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173537163
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 19:13 schreef Mexicanobakker het volgende:
Oh Meunier had zelfs 4 assists.

Gewoon bij 7 goals betrokken, wat een GOD. 710 punten _O-
Geen basis bij PSG en haalt dan ineens in 1 wedstrijd meer punten dan bijna al m'n andere verdedigers bij elkaar.

_O_
pi_173538286
Werner een goal, Savic de 0. Interlandgenot. Gelukkig speelde mijn Poolse keeper niet.
  zaterdag 2 september 2017 @ 21:41:18 #53
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173551427
De 0 en een assist voor Bailly ^O^

Helaas ook een geel kaartje
pi_173552728
Kroatië - Kosovo stilgelegd door regen met 0-0. Ik neem aan dat hier niks over in de spelregels staat...
  zaterdag 2 september 2017 @ 22:46:14 #55
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173553042
Ik kom uit op 1200 punten, waarvan meer dan de helft dankzij die dekselse ThomMills
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 09:38:19 #56
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173557038
Kroatië - Kosovo telt gewoon bij deze speelronde, uiteraard. Dus zodra die wedstrijd klaar is zullen de scores meegenomen worden

Zowel spelers die deze wedstrijd als volgende wedstrijd in de basis starten worden als basisspelers gerekend. (Tenzij ze vanaf 0 beginnen)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 11:27:07 #57
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173558626
Voorlopige scores komen straks. Maar voor nu alvast even de nieuwe deadlines. Tevens: Vandaag is de laatste dag voor transfers, er zijn blijkbaar een hoop mensen al tevreden met hun team, want ik heb nog niet heel veel verzoekjes binnen.

quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline speelronde 9: Zondag 3 september 18.00

Deadline transferperiode 1: Zondag 3 september 20.00

Deadline speelronde 10: Vrijdag 8 september 19.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin zondag 3 september 2017 @ 11:30:28 #58
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173558696
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
Voorlopige scores komen straks. Maar voor nu alvast even de nieuwe deadlines. Tevens: Vandaag is de laatste dag voor transfers, er zijn blijkbaar een hoop mensen al tevreden met hun team, want ik heb nog niet heel veel verzoekjes binnen.
Had je de mijne wel gekregen? :)
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 3 september 2017 @ 11:31:59 #59
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173558749
M'n team voor de komende speelronde blijft hetzelfde, al zou ik 3-3-4 spelen als het kon.

Transferlijstje stuur ik zometeen in.
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 11:34:03 #60
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173558796
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:30 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Had je de mijne wel gekregen? :)
Jazeker
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 12:09:46 #61
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173559331
Voorlopige scores:

De Zwarte Paarden 1200
Fk Spartak Gaaga 890
LFC Napoli 850
De Subtoppers 770
Unreal Madrid 692
FC Negersex 634
Klapharken FC 519
Tripping major ballsack 447
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD 442
FUBAR 430
F.C. Gokwerk 410
Murder on Zidane's floor 400
Asskickers United 380
Alleswinnen FC 270
Belonna 247
King in the South 235
Hup 115
FC Bedankt Hans 25

Spelerscores:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin zondag 3 september 2017 @ 12:13:33 #62
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173559384
Berisha stond in de basis, won en hield de 0 :@
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 3 september 2017 @ 12:18:06 #63
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173559447
:D
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 12:18:19 #64
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173559456
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:13 schreef Tagliano het volgende:
Berisha stond in de basis, won en hield de 0 :@
Albanië?
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin zondag 3 september 2017 @ 12:18:44 #65
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173559460
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:18 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Albanië?
:Y
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173559861
En weer een tweede plek te pakken.
pi_173562230
270?

Tyfus.
hhhhh
pi_173563129
Wojciech Szczesny Juventus K
Samuel Umtiti Barcelona V
Stefan Savic Atletico Madrid V
Djibril Sidibé Monaco V
Nacho Monreal Arsenal V
Joao Mario Inter M
Sergio Busquets Barcelona M
Ryad Boudebouz Real Betis M
Timo Werner RB Leipzig A
Alexis Sanchez Arsenal A
Cristiano Ronaldo Real Madrid A

Twijfel nog tussen de aanvallers. Salah moet tegen Oeganda, Ronaldo tegen Hongarije, Sanchez tegen Bolivia en Werner tegen Noorwegen.
pi_173563237
Zelfde opstelling hier als vorige interlandronde.
pi_173563418
Keylor Navas

Leighton Baines - Gerard Piqué - Jack Stephens

Aaron Ramsey - Luka Modric - Paul Pogba - David Silva

Alvaro Morata - Paulo Dybala - Gonzalo Higuain
pi_173564424
Oh fuck ja transferdeadline...

Dat ga ik niet redden vandaag :'(
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173566502
Mignolet
, Kolarov Koscielny, Vertonghen, Williams, Walker
Vazquez, Isco, Garcia
Silva, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Forum Admin zondag 3 september 2017 @ 17:32:03 #73
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173566574
Geen wijzigingen voor mij
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 3 september 2017 @ 17:48:51 #74
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173566894
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:09 schreef Mexicanobakker het volgende:
Voorlopige scores:

De Zwarte Paarden 1200
Fk Spartak Gaaga 890
LFC Napoli 850
De Subtoppers 770
Unreal Madrid 692
FC Negersex 634
Klapharken FC 519
Tripping major ballsack 447
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD 442
FUBAR 430
F.C. Gokwerk 410
Murder on Zidane's floor 400
Asskickers United 380
Alleswinnen FC 270
Belonna 247
King in the South 235
Hup 115
FC Bedankt Hans 25

Spelerscores:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nog iets veranderd na die winst van Kroatië?
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 17:57:44 #75
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173567104
hhh38 De Zwarte Paarden 1200
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 890
Ajacied422 LFC Napoli 850
voetbalmanager2 De Subtoppers 770
PSVCL Unreal Madrid 692
Tagliano Klapharken FC 659
Lange_Lans FC Negersex 634
Deshain Tripping major ballsack 557
Lenny_Leonard FUBAR 490
Brammess Murder on Zidane's floor 452
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 442
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 410
Shadowkid053 Asskickers United 380
Max23 Belonna 357
DaveDave09 Alleswinnen FC 270
hafcfan King in the South 235
Typisch Hup 115
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 25

Tot zover.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 20:54:06 #76
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173571716
De volgende transfers zijn doorgevoerd:

Opperkleurder: Pele -> Alisson (Roma)
Tagliano: Lallana -> Carlos Soler (valencia)
DaveDave09: Strootman -> Paulinho (Barcelona)
voetbalmanager2: Enrich -> Willian Jose (Sociedad)
hhh38: Pereira -> Serge Aurier (Tottenham)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zondag 3 september 2017 @ 20:58:38 #77
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173571820
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 20:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
De volgende transfers zijn doorgevoerd:

Opperkleurder: Pele -> Alisson (Roma)
Tagliano: Lallana -> Carlos Soler (valencia)
DaveDave09: Strootman -> Paulinho (Barcelona)
voetbalmanager2: Enrich -> Willian Jose (Sociedad)
hhh38: Pereira -> Serge Aurier (Tottenham)
Ik dacht dat ik met m'n 4e of 5e keus zou eindigen joh

Dit is wel een mooie vooruitgang
pi_173573933
Lekker man ,mooie score
Zonder iets veranderd te hebben de laatste weken ^O^
  Redactie Sport zondag 3 september 2017 @ 23:14:11 #79
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173575297
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De geupdate spelerslijst :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zondag 3 september 2017 @ 23:35:27 #80
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173575675
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 23:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De geupdate spelerslijst :)
Sta ik nu bovenaan qua punten?
pi_173576775
Hopelijk staat Paulinho nu standaard basis, wat een vooruitgang kwa punten dan _O_

Jammer dat strootman mij nog even naaide voordat ik afscheid van hem nam :{
hhhhh
pi_173576797
Mag ik Paulinho al opstellen?

Zoja:
Courtois
Bellerin-Laporte-Luiz
Fabinho-Kante-Paulinho-Wijnaldum
Forsberg-Lewandowski-Dembele

Zo nee:

Courtois
Bellerin-Laporte-Luiz-Lindelof
Fabinho-Kante-Wijnaldum
Forsberg-Lewandowski-Dembele
hhhhh
pi_173590417
Komt er van de volgende ronde ook nog een puntenklassement?
  Redactie Sport maandag 4 september 2017 @ 21:56:10 #84
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173590469
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 21:54 schreef opperkleurder het volgende:
Komt er van de volgende ronde ook nog een puntenklassement?
Ja hoor, ik gooi er straks even alles bij :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 4 september 2017 @ 21:56:35 #85
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173590481
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 06:00 schreef DaveDave09 het volgende:
Mag ik Paulinho al opstellen?

Zoja:
Courtois
Bellerin-Laporte-Luiz
Fabinho-Kante-Paulinho-Wijnaldum
Forsberg-Lewandowski-Dembele

Zo nee:

Courtois
Bellerin-Laporte-Luiz-Lindelof
Fabinho-Kante-Wijnaldum
Forsberg-Lewandowski-Dembele
Voor komend weekend mag je je nieuwe speler opstellen ja.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173590542
quote:
1s.gif Op maandag 4 september 2017 21:56 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja hoor, ik gooi er straks even alles bij :)
Nogmaals compliment Mex. Je geeft ons veel plezier met dit spel. Hopelijk is het voor jou ook nog leuk om te doen.
  Redactie Sport maandag 4 september 2017 @ 22:50:16 #87
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173591730
Even resumeren

hhh38 1200
Opperkleurder 890
Ajacied422 850
voetbalmanager2 770
PSVCL 692
Tagliano 659
Lange_Lans 634
Deshain 557
Lenny_Leonard 490
Brammess 452
Onlogisch 442
Ender_xenocide 410
Shadowkid053 380
Max23 357
DaveDave09 270
hafcfan 235
Typisch 115
JR-Style-93 25

hhh38 10
Opperkleurder 8
Ajacied422 6
voetbalmanager2 5
PSVCL 4
Tagliano 3
Lange_Lans 2
Deshain 1

Ajacied422 LFC Napoli 6843,5
Lange_Lans FC Negersex 5539,5
hhh38 De Zwarte Paarden 5452
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 4433,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 4274,5
Deshain Tripping major ballsack 4002,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 3967
Typisch Hup 3900,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 3843
Shadowkid053 Asskickers United 3701
Brammess Murder on Zidane's floor 3677
Tagliano Klapharken FC 3670,5
Lenny_Leonard FUBAR 3650,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 3593,5
Max23 Belonna 3588,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 3579,5
PSVCL Unreal Madrid 3321
hafcfan King in the South 3031,5

hhh38 De Zwarte Paarden 41
Ajacied422 LFC Napoli 40
Lange_Lans FC Negersex 30
Typisch Hup 17
Tagliano Klapharken FC 17
voetbalmanager2 De Subtoppers 16
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 16
hafcfan King in the South 14
DaveDave09 Alleswinnen FC 14
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 9
Shadowkid053 Asskickers United 9
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Deshain Tripping major ballsack 9
Max23 Belonna 6
Lenny_Leonard FUBAR 6
PSVCL Unreal Madrid 6
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 4
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin maandag 4 september 2017 @ 22:58:49 #88
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173591876
Rap stijgende :9~

Nu ik van de geblesseerde Lallana en de transferperikelen van Coutinho af ben gaat het hopelijk wat makkelijker

En verder sluit ik me volledig bij opper aan _O_ Tof dat je dit doet Mex :Y
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173592083
Vierde in de stand en weer een goede ronde met 3 verdedigers met de 0, een Werner die er weer 2 maakt. Sanchez die zijn eerste minuten maakt en vanaf volgende ronde eindelijk een keeper die punten pakt.
  dinsdag 5 september 2017 @ 00:10:46 #90
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173592921
Ik ga lekker _O_
pi_173594582
Ik maak me nog steeds geen zorgen.
pi_173605033
quote:
16s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:34 schreef Lange_Lans het volgende:
Ik maak me nog steeds geen zorgen.
Kim Jong Un ook niet, zegt alleen wat over de persoon zelf en niet zo zeer over zijn situatie.
pi_173605128
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:13 schreef Deshain het volgende:

[..]

Kim Jong Un ook niet, zegt alleen wat over de persoon zelf en niet zo zeer over zijn situatie.
Ik meen hieruit op te maken dat je geen Kim Jong Un fan bent?
pi_173607756
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:17 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Ik meen hieruit op te maken dat je geen Kim Jong Un fan bent?
Dat is wel erg voorbarig, ik heb alleen minder vertrouwen in de houdbaarheid van zijn positie dan hij zelf heeft.
pi_173612193
Pakt die Busquets nog geel minuut voor tijd. Wel fijn dat mijn hele verdediging de 0 heeft gehouden. Had toch beter Salah op kunnen stellen dan Ronaldo.
  woensdag 6 september 2017 @ 00:37:22 #96
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173613409
544 (ov) maar deze ronde :{
  Forum Admin woensdag 6 september 2017 @ 00:39:36 #97
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173613423
Veel gelijkspelletjes en veel tegengoals :{ Gelukkig maakt Sigurdsson eea goed met twee goals al pakt hij ook weer geel
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  woensdag 6 september 2017 @ 00:57:28 #98
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173613504
Voor komend weekend overigens deze opstelling:

Oblak
Semedo - Bailly - Aurier ( w/ )
Sarabia - Tolisso - Pjanic - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport woensdag 6 september 2017 @ 21:32:24 #99
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173629242
We hebben weer een nieuwe tussenstand. De grote 3, waar je inmiddels toch van mag spreken, hadden een mindere dag. LFC Ajax zag deze keer de productie van Eriksen beperkt tot een goal en een assist, FC NegerPSV wist in de defensie slechts tot 50 punten te komen en De Zwarte Feyenoorders konden dit keer niet rekenen op een lachwekkende 710 punten van een of andere debiele Belg.

Wie doet het dan wel? Ender_Xenocide wist zijn FC Gokwerk naar een mooie overwinning te leiden. Hij is daarmee na onze kersverse FA en de drie bovengenoemde teams de vijfde die een weekoverwinning in de wacht sleept. Hiermee weet hij die rare Russische teamnaam weer wat pijn te doen in strijd om plaats 4, hoewel dit team keurig 2e wordt, voor de derde keer op rij, en zich zo ook steeds sterker in de strijd mengt. Het was verder een ronde zonder bijzondere spelerscores - 210 was het maximum.

Ender_xenocide 885
Opperkleurder 705
DaveDave09 635
Deshain 590
voetbalmanager2 580
Tagliano 557
hhh38 549
hafcfan 487
Typisch 440
PSVCL 427
Lange_Lans 414
Ajacied422 395
Onlogisch 350
Lenny_Leonard 302
Shadowkid053 210
Brammess 197
JR-Style-93 150
Max23 95

Ender_xenocide 10
Opperkleurder 8
DaveDave09 6
Deshain 5
voetbalmanager2 4
Tagliano 3
hhh38 2
hafcfan 1

Ajacied422 LFC Napoli 7238,5
hhh38 De Zwarte Paarden 6001
Lange_Lans FC Negersex 5953,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 5159,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 5138,5
Deshain Tripping major ballsack 4592,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 4547
DaveDave09 Alleswinnen FC 4478
Typisch Hup 4340,5
Tagliano Klapharken FC 4227,5
Lenny_Leonard FUBAR 3952,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 3929,5
Shadowkid053 Asskickers United 3911
Brammess Murder on Zidane's floor 3874
PSVCL Unreal Madrid 3748
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 3743,5
Max23 Belonna 3683,5
hafcfan King in the South 3518,5

hhh38 De Zwarte Paarden 43
Ajacied422 LFC Napoli 40
Lange_Lans FC Negersex 30
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 24
Tagliano Klapharken FC 20
voetbalmanager2 De Subtoppers 20
DaveDave09 Alleswinnen FC 20
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 19
Typisch Hup 17
hafcfan King in the South 15
Deshain Tripping major ballsack 14
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Shadowkid053 Asskickers United 9
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Max23 Belonna 6
Lenny_Leonard FUBAR 6
PSVCL Unreal Madrid 6
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 4

[ Bericht 97% gewijzigd door Mexicanobakker op 06-09-2017 21:42:34 ]
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 6 september 2017 @ 21:33:27 #100
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173629267
SPOILER: scorelijst
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In speelronde 7 is de score van Claudio Bravo aangepast, maar dit heeft geen effect op de standen aangezien deze speler niet was opgesteld.

[ Bericht 0% gewijzigd door Mexicanobakker op 06-09-2017 21:43:06 ]
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 6 september 2017 @ 21:46:10 #101
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173629569
Blij dat deze interlandperiode voorbij is. Dit was echt de grootste hel qua invoeren denk ik, omdat ik echt elke individuele speler moest zoeken. In oktober nog een keer (geen AFC, maar er zijn welgeteld 2 spelers uit de AFC geselecteerd door jullie dus daar schieten we wat mee op) en daarna is t ergste wel voorbij, die interlandperiode in november is weinig spannend.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 6 september 2017 @ 22:11:14 #103
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173630051
Lekker bezig _O_

En gestegen maar plek 2 in de overall stand en de 1e plek in de puntenstand iets verstevigd. Ik ben tevreden :)
  Forum Admin woensdag 6 september 2017 @ 22:19:33 #104
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173630199
Van onderkant rechterrijtje naar onderkant linkerrijtje _O_

Oh, en: Mex _O_

Tevens ga ik de geüpdatete spelerslijst in de OP mikken
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin woensdag 6 september 2017 @ 22:33:07 #105
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173630468
Is er ook nog ergens een nieuwe teamlijst die in de OP moet? Dan gooi ik die er ook even in :)
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  woensdag 6 september 2017 @ 22:46:16 #106
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173630691
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 22:33 schreef Tagliano het volgende:
Is er ook nog ergens een nieuwe teamlijst die in de OP moet? Dan gooi ik die er ook even in :)
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 20:54 schreef Mexicanobakker het volgende:
De volgende transfers zijn doorgevoerd:

Opperkleurder: Pele -> Alisson (Roma)
Tagliano: Lallana -> Carlos Soler (valencia)
DaveDave09: Strootman -> Paulinho (Barcelona)
voetbalmanager2: Enrich -> Willian Jose (Sociedad)
hhh38: Pereira -> Serge Aurier (Tottenham)
Je zou deze transfers door kunnen voeren in de teamlijsten in de OP denk ik?
  Redactie Sport woensdag 6 september 2017 @ 22:53:15 #107
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173630841
Ik zal de teamlijsten morgen even plaatsen
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin donderdag 7 september 2017 @ 15:10:19 #108
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173639528
Berisha
Luis, Rüdiger, Hysaj
Coutinho, Sigurdsson, Soler, Kimmich
Aubameyang, Belotti, Lemar
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173642823
Woot lekker weekje :) Top werk weer Mex!

Had niet verwacht weekwinnaar te worden.

En nog altijd 4e overall *O* blijf balen van de 440 gemiste punten. Had ik tenminste nog een beetje aansluiting gehad met top 3 |:(
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173642871
Mertens - Cavani - Callejon
Eriksen - De Bruyne - Pröpper - Hamsik
Ghoulam - Marcelo - Marquinhos
Ederson

[ Bericht 7% gewijzigd door Ajacied422 op 08-09-2017 12:19:03 ]
pi_173645135
Roman Bürki
Sergi Roberto - Diego Godin - Joel Matip
Saul Niguez - Delle Alli - Henrikh Mkhitaryan - Leon Goretzka
Harry Kane - Mauro Icardi - Romelu Lukaku
  donderdag 7 september 2017 @ 20:33:08 #112
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173645714
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 00:57 schreef hhh38 het volgende:
Voor komend weekend overigens deze opstelling:

Oblak
Semedo - Bailly - Aurier ( w/ )
Sarabia - Tolisso - Pjanic - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
Correctie:

Oblak
Meunier - Semedo - Bailly - Aurier
Tolisso - Pjanic - Zielinski
Thauvin - G. Jesus - Insigne

Schorsing van Sterling gemist en Sarabia speelt waarschijnlijk niet.
  Redactie Sport donderdag 7 september 2017 @ 22:21:45 #113
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173648824
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline speelronde 10: Vrijdag 8 september 19.00

Deadline speelronde 11: Dinsdag 12 september 20.45


Transferdeadline 2: Zondag 17 september 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport donderdag 7 september 2017 @ 22:24:13 #114
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173648867
Spelerslijst voor in de OP:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173650110
1 Alisson Roma K 0,2
4 Samuel Umtiti Barcelona V 0,2
5 Nacho Monreal Arsenal V 0,3
7 Djibril Sidibé Monaco V 10,2
8 Daniele Rugani Juventus V 0,21
9 Cesc Fabregas Chelsea M 0,2
10 Joao Mario Inter M 0,2
11 Sergio Busquets Barcelona M 10,1
14 Timo Werner RB Leipzig A 0,2
15 Mohamed Salah Liverpool A 0,2
17 Alexis Sanchez Arsenal A 15,1

IVM met vakantie wil ik voor de speelronde daarna (die met de CL en EL) graag Joao Mario vervangen door Amiri en Sanchez vervangen door Ronaldo.

[ Bericht 16% gewijzigd door opperkleurder op 08-09-2017 00:01:21 ]
  Moderator vrijdag 8 september 2017 @ 08:01:49 #116
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173651877
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Juanfran, Botteghin
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173659510
Mijn opstelling voor de volgende ronde:

Péter Gulacsi

Andrea Conti
Daley Blind
Kamil Glik
Alfie Mawson

Christian Pulisic
Hakim Ziyech
Matt Ritchie

Neymar
Arjen Robben
Thomas Muller
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173663521
Rulli
Williams, Otamendi, Walker, Kolarov
Isco, Trigueros, Garcia
Ben-Yeddar, Suarez, Silva
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_173669758
Weekend weer goed begonnen mijn keeper gewonnen en de nul en Neymar ook weer lekker op dreef
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173675697
Rood voor Marcelo en een 1-1 gelijkspel.
Ederson geblesseerd

9.gif

Twee assists voor De Bruyne

7.gif
  zaterdag 9 september 2017 @ 14:52:13 #121
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173675732
Thank you Jesus
pi_173677226
quote:
Troost je, ik heb ook kleinleed.

Alhoewel, gol del Eriksen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ajacied422 op 09-09-2017 16:44:05 ]
  Forum Admin zaterdag 9 september 2017 @ 17:58:37 #124
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173679363
Dramaronde

Hopelijk gaat Coutinho eens minuutjes maken
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173679815
Werner scoort weer, Sanchez maakt zijn eerste minuten bij een winnend Arsenal dat de 0 weet te houden. Roma is uitgesteld. Jammer dat Sibide als 2 goals tegen heeft en geel.
pi_173684185
Alvaro Morata is echt een beest de laatste paar weken, niet normaal.

1388 punten deze week als Barcelona - Espanyol zo blijft. Lekkere punten ook voor Jordi Alba, komt deze ronde op 520 punten bij deze stand. Rakitic en Messi kan je er ook best bij hebben deze ronde.

quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 22:52 schreef opperkleurder het volgende:
Pakt die Busquets nog geel
Deze kunnen we elke week wel recyclen :')

[ Bericht 6% gewijzigd door Deshain op 09-09-2017 22:34:41 ]
pi_173685803
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 18:18 schreef opperkleurder het volgende:
Werner scoort weer, Sanchez maakt zijn eerste minuten bij een winnend Arsenal dat de 0 weet te houden. Roma is uitgesteld. Jammer dat Sibide als 2 goals tegen heeft en geel.
Heeft Die Mannschaft eindelijk DE spits gevonden.
  zaterdag 9 september 2017 @ 23:25:41 #128
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173686037
1065 met Zielinski, Insigne en Thauvin nog te gaan.

Had 220 meer kunnen zijn als ik Sarabia wel had opgesteld, maar zelfs de Sevilla watchers op twitter hebben geen idee welke 11 namen Berizzo de wei in stuurt blijkbaar...
pi_173686300
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:25 schreef hhh38 het volgende:
1065 met Zielinski, Insigne en Thauvin nog te gaan.

Had 220 meer kunnen zijn als ik Sarabia wel had opgesteld, maar zelfs de Sevilla watchers op twitter hebben geen idee welke 11 namen Berizzo de wei in stuurt blijkbaar...
Rouleren is een feestje. Pareja zat niet eens bij de selectie, wat ik gelukkig nog op tijd zag vrijdag.
pi_173697828
Immobile maakt er vandaag 3 tegen AC Milan :o
  Redactie Sport zondag 10 september 2017 @ 18:56:28 #131
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173698303
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 18:31 schreef Max23 het volgende:
Immobile maakt er vandaag 3 tegen AC Milan :o
Jij zou nog best eens kunnen winnen deze week, wordt spannend met Lenny
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173699372
quote:
1s.gif Op zondag 10 september 2017 18:56 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij zou nog best eens kunnen winnen deze week, wordt spannend met Lenny
Mijn team bakt er helemaal niks van tot nu toe, dus ik ben benieuwd.
  zondag 10 september 2017 @ 22:54:58 #133
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173704763
Napoligoden _O_
pi_173704785
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 22:54 schreef hhh38 het volgende:
Napoligoden _O_
Callejon en Mertens _O_.
  Forum Admin zondag 10 september 2017 @ 23:15:45 #135
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173705164
Dit was een vrij matig weekend ;(

Gelukkig wel 10 spelers in actie dus dat is nog iets
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 10 september 2017 @ 23:37:43 #136
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173705518
1408 dit weekend, niets mis mee ^O^
  maandag 11 september 2017 @ 00:38:51 #137
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173706365
Voor de midweekse speelronde (11):

De Zwarte Paarden
Oblak
Semedo - Bailly - Cahill
Banega - Tolisso - Pjanic - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne

Bank: Baumann (EL) - Aurier (CL) - V. Ruiz (EL) - Meunier (CL) - Sarabia (CL) - Thauvin (EL)

M'n hele team speelt Europees en de basiself zelfs allemaal Champions League :o
pi_173706411
Ederson (op hoop van zegen)
Marquinhos - Pareja - Marcelo - Ghoulam
Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Callejon - Mertens - Cavani
pi_173708377
Rico
Caldara-Martinez-Godin-Matip
Saùl-Mhikitaryan-Alli
Lukaku-Kane-Lacazette
pi_173712104
Bagger ronde...
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Redactie Sport maandag 11 september 2017 @ 20:39:36 #141
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173719456
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 23:37 schreef hhh38 het volgende:
1408 dit weekend, niets mis mee ^O^
Zoals gewoonlijk kom ik anders uit (ditmaal op 1345)

even kijken of ik nog echt iets heb gemist
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 11 september 2017 @ 21:03:28 #142
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173720221
Nou, alles wat ik heb is dit. Ik heb nog even gecontroleerd en kom op dit uit.:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 11 september 2017 @ 21:04:22 #143
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173720249
Met Roma nog te gaan:

Even geen spannend verhaaltje, Stijn is weer op de brommer.

Ajacied422 LFC Napoli 1767,5
Lenny_Leonard FUBAR 1685
Max23 Belonna 1494
hhh38 De Zwarte Paarden 1333
voetbalmanager2 De Subtoppers 1224
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1044
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 990,5
Deshain Tripping major ballsack 968
PSVCL Unreal Madrid 948
Lange_Lans FC Negersex 932,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 919
DaveDave09 Alleswinnen FC 885
Tagliano Klapharken FC 862,5
Typisch Hup 829
Shadowkid053 Asskickers United 740
Brammess Murder on Zidane's floor 714
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 695,5
hafcfan King in the South -117
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173722731
91f3dad2f2bbb595e4a88d1a8a5fb139.gif
  maandag 11 september 2017 @ 22:49:31 #145
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173723163
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 21:03 schreef Mexicanobakker het volgende:
Nou, alles wat ik heb is dit. Ik heb nog even gecontroleerd en kom op dit uit.:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik had nog een assist van Meunier bij deze laatste goal van PSG: https://streamable.com/xpn3r

Maar ik zie al dat niet elke site die telt. Transfermarkt wel, maar ik weet niet welke je gebruikt.
  Redactie Sport maandag 11 september 2017 @ 22:51:29 #146
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173723196
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 22:49 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik had nog een assist van Meunier bij deze laatste goal van PSG: https://streamable.com/xpn3r

Maar ik zie al dat niet elke site die telt. Transfermarkt wel, maar ik weet niet welke je gebruikt.
Soccerway.

En ik vind het zelf eerlijk gezegd ook geen assist, want de bal komt terug van de paal.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 11 september 2017 @ 22:51:54 #147
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173723200
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 22:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Soccerway.

En ik vind het zelf eerlijk gezegd ook geen assist, want de bal komt terug van de paal.
Geen probleem ^O^
  Moderator dinsdag 12 september 2017 @ 07:34:07 #148
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173725568
Zin om mee te doen?

VBL / UEFA Champions Fantasy League

Je hebt nog 13 uur.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173725802
Joao Mario speelde in de basis bij een winnend inter
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 08:26:58 #150
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173725974
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 08:06 schreef opperkleurder het volgende:
Joao Mario speelde in de basis bij een winnend inter
Niet ingevoerd inderdaad. Zal ik vanavond of morgen doen :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 08:28:08 #151
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173725985
Deadline speelronde 12: Vanavond om 20.45

Helaas de lokquote niet beschikbaar, dus hopelijk vergeet niemand het. Andere deadlines gooi ik vanavond even neer.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173727323
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 08:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Deadline speelronde 12: Vanavond om 20.45

Helaas de lokquote niet beschikbaar, dus hopelijk vergeet niemand het. Andere deadlines gooi ik vanavond even neer.
Mijn wijzigingen stonden al bij de vorige speelronde.
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 10:06:12 #153
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173727339
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 september 2017 10:05 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Mijn wijzigingen stonden al bij de vorige speelronde.
Gezien ja :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173727350
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 10:06 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Gezien ja :)
Komt het klassement niet?
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 10:13:08 #155
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173727429
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 september 2017 10:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Komt het klassement niet?
Ik kan vanavond een tussenoverzicht plaatsen. Puntenklassement sowieso niet, want Roma moet dus nog. Al zal dat nog wel effe gaan duren, ben ik bang.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Moderator dinsdag 12 september 2017 @ 10:35:24 #156
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173727726
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Juanfran, Botteghin
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173729115
Mijn opstelling voor de volgende ronde:

Péter Gulacsi

Andrea Conti
Daley Blind
Kamil Glik
Jerome Boateng

Christian Pulisic
Hakim Ziyech
James Rodriguez

Neymar
Arjen Robben
Thomas Muller
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173729186
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 08:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Deadline speelronde 12: Vanavond om 20.45

Helaas de lokquote niet beschikbaar, dus hopelijk vergeet niemand het. Andere deadlines gooi ik vanavond even neer.
Moet dit niet speelronde 11 zijn?
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173734250
Rulli
Otamendi, Walker, Vertonghen, Koscielny
Trigueros, Isco, Vazquez
Jose, Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 18:55:11 #160
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173736399
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 12:22 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

Moet dit niet speelronde 11 zijn?
Klopt
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 18:57:27 #161
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173736439
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline speelronde 11: Dinsdag 12 september 20.45

Deadline speelronde 12: Vrijdag 15 september 20.00


Transferdeadline 2: Zondag 17 september 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin dinsdag 12 september 2017 @ 19:21:55 #162
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173736997
Berisha
Luis, Rüdiger, Hysaj
Coutinho, Sigurdsson, Toornstra, Kimmich
Aubameyang, Costa, Lemar
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173743324
Nieuwe keeper gelijk de 0, helaas geen winst. Umtiti winst en de 0. Rugani (gelukkig op de bank gebleven), Fabregas met basis winst en assist, Busquets met winst en geen kaart. Prima score. Morgen de voorhoede, Monreal en Sibide in actie. Donderdag nog Amiri.
  Forum Admin dinsdag 12 september 2017 @ 22:44:09 #164
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173743457
Kimmich een goal en assist, Rüdiger en Luis de 0, niks mis mee. En tja, Douglas Costa stond in de basis :')
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport dinsdag 12 september 2017 @ 23:27:18 #165
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173744097
Courtois, koekoek
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173745132
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 23:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
Courtois, koekoek
Die is lekker ja, jammer dat luiz niet speelde
hhhhh
pi_173746140
quote:
19s.gif Op vrijdag 8 september 2017 15:31 schreef ender_xenocide het volgende:
Mijn opstelling voor de volgende ronde:

Péter Gulacsi 210

Andrea Conti 0
Daley Blind 0
Kamil Glik -30
Alfie Mawson 20

Christian Pulisic 37,5
Hakim Ziyech 135
Matt Ritchie 180

Neymar 145
Arjen Robben 3
Thomas Muller 15
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 23:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
Courtois, koekoek
Volgens mij ben je in ronde 10 mijn 20 punten voor Alfie Mawson vergeten in je telling.
Ik kom namelijk op een totaal van 715,5 ipv 695,5
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Redactie Sport woensdag 13 september 2017 @ 09:00:51 #168
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173746169
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 08:59 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

[..]

Volgens mij ben je in ronde 10 mijn 20 punten voor Alfie Mawson vergeten in je telling.
Ik kom namelijk op een totaal van 715,5 ipv 695,5
Basis 10
Tegengoal -10

10 + -10 = 0
0 x 2 = 0
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173746183
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Basis 10
Tegengoal -10

10 + -10 = 0
0 x 2 = 0
Waar blijft die tussenstand.
pi_173746253
Naam: FUBAR

ter Stegen
Alba, Orban, Lichtsteiner, Halstenberg
Tielemans, Rakitic, Dani Parejo
Benzema, Piatti, Pedro
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_173746286
Dit is trouwens uiteraard vast de opstelling voor volgend weekend.
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_173746287
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Basis 10
Tegengoal -10

10 + -10 = 0
0 x 2 = 0
verkeerd in je lijst gekeken denk ik, dacht dat je hem 20 punten had toegekend....
al 3-0 voor jou :o

Maar goed dat ik die lijsten niet maak.... 8)7
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173756251
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 21:04 schreef Mexicanobakker het volgende:
Met Roma nog te gaan:

Even geen spannend verhaaltje, Stijn is weer op de brommer.

Ajacied422 LFC Napoli 1767,5
Lenny_Leonard FUBAR 1685
Max23 Belonna 1494
hhh38 De Zwarte Paarden 1333
voetbalmanager2 De Subtoppers 1224
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1044
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 990,5
Deshain Tripping major ballsack 968
PSVCL Unreal Madrid 948
Lange_Lans FC Negersex 932,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 919
DaveDave09 Alleswinnen FC 885
Tagliano Klapharken FC 862,5
Typisch Hup 829
Shadowkid053 Asskickers United 740
Brammess Murder on Zidane's floor 714
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 695,5
hafcfan King in the South -117
Ik kom op 1388

Navas - 0
Piqué - 420
Baines - -40
Stephens - -20
Modric - 0
Pogba - 150
Ramsey - 220
D.Silva - 120
Morata - 220
Higuain - 165
Dybala - 153

Ik denk dat Piqué niet meegeteld is.

Opstelling sinds ronde 9:

quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:22 schreef Deshain het volgende:
Keylor Navas

Leighton Baines - Gerard Piqué - Jack Stephens

Aaron Ramsey - Luka Modric - Paul Pogba - David Silva

Alvaro Morata - Paulo Dybala - Gonzalo Higuain
pi_173758433
Note to myself; komend weekend en doordeweeks geen Marcelo opstellen.
pi_173763530
Ronaldo en Salah met goals. Verder geen bijzonderheden.
  Redactie Sport woensdag 13 september 2017 @ 23:42:30 #176
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173764347
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 18:45 schreef Deshain het volgende:

[..]

Ik kom op 1388

Navas - 0
Piqué - 420
Baines - -40
Stephens - -20
Modric - 0
Pogba - 150
Ramsey - 220
D.Silva - 120
Morata - 220
Higuain - 165
Dybala - 153

Ik denk dat Piqué niet meegeteld is.

Opstelling sinds ronde 9:

[..]

Pique niet 'aan' gezet inderdaad.

Scores voor deze ronde komen denk ik pas vrijdagavond.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 13 september 2017 @ 23:47:59 #177
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173764434
Stijn wilde nog effe zien hoe ver ie voor staat:

Ajacied422 LFC Napoli 9006
hhh38 De Zwarte Paarden 7334
Lange_Lans FC Negersex 6886
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 6272,5
Deshain Tripping major ballsack 5980,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 5855
voetbalmanager2 De Subtoppers 5771
Lenny_Leonard FUBAR 5637,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 5363
Max23 Belonna 5177,5
Typisch Hup 5169,5
Tagliano Klapharken FC 5090
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 4848,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 4734
PSVCL Unreal Madrid 4696
Shadowkid053 Asskickers United 4651
Brammess Murder on Zidane's floor 4588
hafcfan King in the South 3401,5
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173772664
Het verval is ingezet... zal we middenmoot worden uiteindelijk mag ik hopen.
Dag 1 CL ging nog redelijk, gisteren belabberd, vanavond weinig spelend...
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_173774025
Allison
Savic
Hernandez
Umtiti
Sidibe
Busquets
Joao Mario
Amiri
Fabregas
Werner
Salah
  donderdag 14 september 2017 @ 16:15:19 #180
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173774297
Mijn team voor het weekend:

Oblak
Semedo - Cahill - Bailly - Aurier
Sarabia - Pjanic - Tolisso
Sterling - G. Jesus - Insigne
  Forum Admin donderdag 14 september 2017 @ 22:24:53 #181
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173782400
Berisha
Luis, Rüdiger, Hysaj, Gaspar
Soler, Coutinho, Kimmich
Aubameyang, Costa, Belotti
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173782446
Ederson
Marquinhos - Pareja - Ghoulam
Pröpper - Eriksen - Hamsik - De Bruyne
Callejon - Cavani - Mertens
pi_173782818
Rico
Matip-Godin-Sergi Roberto
Alli-Saul Niguiz- Mhkitaryan- Goretzka
Icardi-Kane-Lukaku
pi_173785213
Courtois
Luiz-laporte-van-dijk
Kante-wijnaldum-paulinho-fabinho
Lewa-dembele-forsberg
hhhhh
  Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 08:21:55 #185
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173786062
Deadline speelronde 12: Vrijdag 15 september 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173787023
Wil Amiri toch vervangen door Boudebouz. Zal denk ik ook de speler zijn die weg gaat in de transferperiode.
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 15:28:44 #187
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173792999
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Juanfran, Botteghin
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 18:58:37 #188
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173796217
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline Speelronde 12: Vrijdag 15 september 20.00

Transferdeadline 2: Zondag 17 september 20.00

Deadline speelronde 13: Dinsdag 19 september 17:00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173796828
Mignolet
Walker, Otamendi, Vertonghen, Kolarov
Trigueros, Isco, Garcia
Ben-Yeddar, Suarez, Silva
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 20:45:20 #190
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173798148
Een stand:

DaveDave09 Alleswinnen FC 1735
voetbalmanager2 De Subtoppers 1610
Ajacied422 LFC Napoli 1434
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 1358
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1355
Lange_Lans FC Negersex 1103
Max23 Belonna 1088
Tagliano Klapharken FC 977
hhh38 De Zwarte Paarden 954
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 940
Deshain Tripping major ballsack 870
Typisch Hup 810
Lenny_Leonard FUBAR 800
Shadowkid053 Asskickers United 795
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 761
PSVCL Unreal Madrid 470
hafcfan King in the South 467
Brammess Murder on Zidane's floor 239

DaveDave09 Alleswinnen FC 10
voetbalmanager2 De Subtoppers 8
Ajacied422 LFC Napoli 6
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 4
Lange_Lans FC Negersex 3
Max23 Belonna 2
Tagliano Klapharken FC 1

Stijn loopt uit, gras is groen
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 20:45:49 #191
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173798153
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173813318
Wel weer aardig rondje tot nu toe met winst voor Barcelona, een goal voor Salah, een assist voor Joao Mario en de 0 (en geel) voor Sibide. Hopen dat Werner er nog een paar in schiet nu.
pi_173813578
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 20:45 schreef Mexicanobakker het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
David Silva heeft 220 gescoord ipv 120

Basisplaats: +10
Winst: +50
Assist middenvelder: +50
CL: x2
  Forum Admin zaterdag 16 september 2017 @ 21:02:09 #194
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173816481
3 assists van Kimmich, die had ik wel even nodig na de matige prestaties van Soler en Coutinho _O_
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zaterdag 16 september 2017 @ 21:05:17 #195
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173816570
Semedo en Tolisso speelden niet :(

Zul je zien dat Meunier en Zielinski of Sarabia wel invallen..
  Redactie Sport zaterdag 16 september 2017 @ 22:55:53 #196
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173819263
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 19:01 schreef Deshain het volgende:

[..]

David Silva heeft 220 gescoord ipv 120

Basisplaats: +10
Winst: +50
Assist middenvelder: +50
CL: x2
Lijkt mij te kloppen ja
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173819427
Allison en Hernandez de 0. Savic helaas niet gespeeld. Boudebouz ingevallen bij een winnend Betis. Werner een goal. Morgen Fabregas nog winnen en ik ben content.
pi_173832964
Rood luiz, dembele 4 maanden weg

:(
hhhhh
pi_173833985
Drie goals Mertens, twee assists + de nul Ghoulam, goal Callejon.
Ederson de nul, assist De Bruyne bij een 0-6 zege.

giphy.gif
pi_173842629
Benieuwd naar de transfers :)
  zondag 17 september 2017 @ 21:55:44 #201
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173842667
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 21:54 schreef opperkleurder het volgende:
Benieuwd naar de transfers :)
Was dat vanavond voor 20:00u?
pi_173842684
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 21:55 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Was dat vanavond voor 20:00u?
Ja, je bent dus te laat.
  zondag 17 september 2017 @ 21:57:04 #203
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173842707
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 21:56 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Ja, je bent dus te laat.
Jammer.
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 08:26:23 #204
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173846717
We hebben 3 transfers die allemaal de eerste keuze waren:

DaveDave09: Jonas Hector -> Sead Kolasinac (Arsenal)
Tagliano: Nick Viergever -> Danilo (Man City)
opperkleurder: Amiri -> Matias Vecino (Inter)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173847528
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 08:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
We hebben 3 transfers die allemaal de eerste keuze waren:

DaveDave09: Jonas Hector -> Sead Kolasinac (Arsenal)
Tagliano: Nick Viergever -> Danilo (Man City)
opperkleurder: Amiri -> Matias Vecino (Inter)
Ik doe hier niet aan mee en zie dit als een vorm van competitievervalsing. Ik accepteer de scores van deze users dan ook niet.
pi_173847583
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 09:31 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Ik doe hier niet aan mee en zie dit als een vorm van competitievervalsing. Ik accepteer de scores van deze users dan ook niet.
Je kunt ook gewoon een voorbeeld aan mij nemen en gewoon iedereen de moeder scoren.
  Forum Admin maandag 18 september 2017 @ 10:54:09 #207
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173848535
Rüdiger en Berisha niet in actie gekomen ;(

Toch wel een goed weekend gehad
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173848718
quote:
6s.gif Op maandag 18 september 2017 09:35 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon een voorbeeld aan mij nemen en gewoon iedereen de moeder scoren.
Het is wachten op het inkakken van Napoli.
pi_173848773
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 11:04 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Het is wachten op het inkakken van Napoli.
Woensdag spelen ze tegen Lazio.
  Moderator maandag 18 september 2017 @ 11:09:33 #210
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173848823
quote:
9s.gif Op maandag 18 september 2017 11:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Woensdag spelen ze tegen Lazio.
Beker?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173848848
quote:
5s.gif Op maandag 18 september 2017 11:09 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Beker?
Gewone speelronde.
pi_173851567
Courtois
Kolasinac-Lindelof-Bellerin-van dijk
Paulinho-Kante-Wijnaldum-Kante
Forsberg-Lewandowski
hhhhh
pi_173853850
Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Koscielny, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Silva
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_173853880
Ederson
Marcelo - Ghoulam - J. Costa - Romagnoli
Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Callejon - Bakambu - Mertens
pi_173854037
Mag ik mijn nieuwe speler al opstellen?
pi_173854198
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 16:26 schreef opperkleurder het volgende:
Mag ik mijn nieuwe speler al opstellen?
Nee, Davedave overtreed de regels
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 13:57 schreef DaveDave09 het volgende:
Courtois
Kolasinac-Lindelof-Bellerin-van dijk
Paulinho-Kante-Wijnaldum-Kante
Forsberg-Lewandowski
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_173854230
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 16:35 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Nee, Davedave overtreed de regels

[..]

Ja, daarom vroeg ik het ook.
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 17:39:35 #218
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173855425
Nee mag nog niet inderdaad
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 17:40:03 #219
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173855433
Vanavond komt er effe een grote update. Ik heb (een beetje) tijd
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173855651
Allison
Savic
Hernandez
Umtiti
Rugani
Busquets
Joao Mario
Amiri
Ronaldo
Werner
Sanchez

Toch Rugani er in gezet omdat wordt verwacht dat Monreal rust krijgt.

[ Bericht 25% gewijzigd door opperkleurder op 18-09-2017 20:08:26 ]
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 22:57:56 #221
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173862904
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 23:07:02 #222
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173863084
Lange_Lans 1812,5
voetbalmanager2 1811,5
Typisch 1605,5
Ajacied422 1590
PSVCL 1468
Tagliano 1434,5
Max23 1375
hhh38 1357,5
Opperkleurder 1311,5
Deshain 1285
DaveDave09 1145,5
Onlogisch 890
Ender_xenocide 828
Shadowkid053 805
hafcfan 799,5
Lenny_Leonard 695
Brammess 691
JR-Style-93 461

Lange_Lans 10
voetbalmanager2 8
Typisch 6
Ajacied422 5
PSVCL 4
Tagliano 3
Max23 2
hhh38 1

De stand (in het puntenklassement is R10 nog niet verwerkt, in het totaalklassement is de tussenstand van R10 verwerkt)

Ajacied422 LFC Napoli 12030
Lange_Lans FC Negersex 9801,5
hhh38 De Zwarte Paarden 9645,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 9192,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 8939
DaveDave09 Alleswinnen FC 8243,5
Deshain Tripping major ballsack 8235,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 8041
Max23 Belonna 7640,5
Typisch Hup 7585
Tagliano Klapharken FC 7501,5
Lenny_Leonard FUBAR 7132,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 6678,5
PSVCL Unreal Madrid 6634
Shadowkid053 Asskickers United 6251
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 5956
Brammess Murder on Zidane's floor 5518
hafcfan King in the South 4668

Ajacied422 LFC Napoli 51
hhh38 De Zwarte Paarden 44
Lange_Lans FC Negersex 43
voetbalmanager2 De Subtoppers 36
DaveDave09 Alleswinnen FC 30
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 28
Tagliano Klapharken FC 24
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 24
Typisch Hup 23
hafcfan King in the South 15
Deshain Tripping major ballsack 14
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
PSVCL Unreal Madrid 10
Shadowkid053 Asskickers United 9
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 6
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 4
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 18 september 2017 @ 23:08:32 #223
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173863111
Oblak
Semedo - Victor Ruiz - Cahill
Sarabia - Banega - Tolisso - Pjanic - Zielinski
Sterling - Insigne

Ga ervan uit dat de meeste Premier League spelers niet spelen.
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 23:13:11 #224
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173863211
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline speelronde 13: dinsdag 19 september 17:00
Deadline speelronde 14: vrijdag 22 september 19:00
Transferdeadline 3: maandag 2 oktober 20:00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin maandag 18 september 2017 @ 23:20:43 #225
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173863341
Aubameyang had twee goals toch :@
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173863414
Waar zijn de punten voor Allison?
pi_173863470
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:39 schreef Lange_Lans het volgende:
Rico
Matip-Godin-Sergi Roberto
Alli-Saul Niguiz- Mhkitaryan- Goretzka
Icardi-Kane-Lukaku
Never change a winning team.
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 23:38:57 #228
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173863691
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 23:23 schreef opperkleurder het volgende:
Waar zijn de punten voor Allison?
is dat mis gegaan? Die heb ik echt zeker ingevoerd :')

en ik dacht ook de 2 goals bij PEA :') even kijken
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 18 september 2017 @ 23:43:18 #229
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173863785
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 23:23 schreef opperkleurder het volgende:
Waar zijn de punten voor Allison?
Hij staat erin als Alisson, zoals ie ook heet.

En PEA heeft 240 punten, wat mij goed lijkt:
basis, winst, 2 goals: 160 punten

x1.5 is 240 punten

dus beide kloppen als t goed is
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin maandag 18 september 2017 @ 23:46:02 #230
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173863837
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 23:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij staat erin als Alisson, zoals ie ook heet.

En PEA heeft 240 punten, wat mij goed lijkt:
basis, winst, 2 goals: 160 punten

x1.5 is 240 punten

dus beide kloppen als t goed is
Oh je hebt helemaal gelijk, ik deed hem per ongeluk x2
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173865015
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 23:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij staat erin als Alisson, zoals ie ook heet.

En PEA heeft 240 punten, wat mij goed lijkt:
basis, winst, 2 goals: 160 punten

x1.5 is 240 punten

dus beide kloppen als t goed is
Mijn excuses dan :')
  Moderator dinsdag 19 september 2017 @ 08:05:58 #232
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173865256
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 23:26 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Never change a winning team.
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Botteghin
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173865270
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 23:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hij staat erin als Alisson, zoals ie ook heet.

En PEA heeft 240 punten, wat mij goed lijkt:
basis, winst, 2 goals: 160 punten

x1.5 is 240 punten

dus beide kloppen als t goed is
Goed bezig Mex. Meteen de mond snoeren. Ik tel niets na. Alle vertrouwen in dat jij dit geweldig doet.
  Forum Admin dinsdag 19 september 2017 @ 11:08:36 #234
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173867573
Ook geen wijzigingen voor mij
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173868699
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 22:57 schreef Mexicanobakker het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[Volgens mij heb ik teveel punten voor Mignolet gekregen. Ik kom bij hem uit op slechts 30 punten.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 19 september 2017 @ 12:08:18 #236
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173868763
Klopt. Maakt voor de rest niet écht uit.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173869160
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 22:57 schreef Mexicanobakker het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In het overzicht heeft een speler van mij te weinig minpunten gehad:

Leighton Baines 0 moet zijn -60
Basisplaats: 10
4x doelpunt tegen: -40
PL: 2x

Gewijzigde opstelling:

Navas
Pique - Baines - Stephens
Modric - Gündogan - D.Silva - Ramsey
Dybala - Higuain - Morata
  Redactie Sport dinsdag 19 september 2017 @ 13:33:51 #238
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173870193
Die zal ik wel gemist hebben in de opstelling. Ik zal thuis kijken :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 19 september 2017 @ 13:43:46 #239
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173870379
Heel Everton mist zo te zien. Toen ging ik eten, dat zal t zijn :')

De mensen met Pickford, Williams en Baines zullen niet blij zijn.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173870563
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2017 13:43 schreef Mexicanobakker het volgende:
Heel Everton mist zo te zien. Toen ging ik eten, dat zal t zijn :')

De mensen met Williams....
Niet opgesteld uiteraard *)
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_173901500
Atletico in blessuretijd de 0 weggegeven. Umtiti kreeg een wedstrijd vrijaf. Keeper en rugani wel de 0. Amiri een doelpunt in zijn laatste duel voor mij. Verder weinig punten volgens mij.
  Redactie Sport woensdag 20 september 2017 @ 23:23:25 #242
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173901820
Aanpassingen maken verder niet echt uit, ze zijn in ieder geval verwerkt
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 20 september 2017 @ 23:37:04 #243
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173902128
Bijna geen spelers van me die in de basis begonnen, gelukkig zijn er een hoop wel ingevallen. Dit wordt wel een hele slechte ronde met al die tegengoals en bijna geen assists / goals
pi_173911543
-

[ Bericht 100% gewijzigd door PSVCL op 21-09-2017 15:15:14 (-) ]
pi_173913800
Komend weekend

Ederson
Pareja - Romagnoli - Marquinhos - Ghoulam
De Bruyne - Eriksen - Hamsik
Callejon - Cavani - Mertens

[ Bericht 4% gewijzigd door Ajacied422 op 22-09-2017 14:14:40 ]
pi_173919179
Zo, dat was een mager rondje...
  Forum Admin donderdag 21 september 2017 @ 22:34:41 #247
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173920544
Berisha
Gaspar, Rüdiger, Hysaj, Luis
Soler, Coutinho ,Kimmich, Sigurdsson
Aubameyang, Belotti
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  donderdag 21 september 2017 @ 22:48:28 #248
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173920890
Oblak
Aurier - Bailly - Cahill
Zielinski - Pjanic - Sarabia - Tolisso
Thauvin - G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport donderdag 21 september 2017 @ 23:34:07 #249
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173922038
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
morgen voor de verandering een deadline, 7 uur s'avonds
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Moderator vrijdag 22 september 2017 @ 07:34:02 #250
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173924152
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Botteghin
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173925241
Alisson
Umtiti
Savic
Rugani
Monreal
Vecino
Joao Mario
Fabregas
Ronaldo
Werner
Sanchez
pi_173931787
Lloris
Mercado-Macherano-Manolas-Valencia
Thiago-Ozil-Dembele
Vela-Vardy-Locadia
pi_173932858
Courtois
Kolasinac-bellerin-laporte-lindelof
Fabinho-kante-paulinho-wijnaldum
Lewa-forsberg
hhhhh
pi_173933512
Rulli
Otamendi, Walker, Vertonghen, Williams, Koscielny
Trigueros, Soriano, Isco
Silva, Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 17:00:35 #255
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173949025
opperkleurder heeft geluk gehad omdat de regels niet duidelijk waren, maar het was de bedoeling dat spelers waarvan de transfer al bekend was niet meer opgesteld kunnen worden. Hij heeft nu geluk, ik denk nog even na of ik de regels zo maak dat dit in de toekomst wel mag, of dat ik het niet toesta.

Had er ook zo snel niet op gelet, dus is even langs me heen gegaan.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 17:03:19 #256
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173949092
Scores:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 17:18:34 #257
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173949415
Stijn heeft een off-day en opperkleurder profiteert in zoverre dat hij wat podiumkansen gaat zien.

Tagliano 1400
Opperkleurder 1149
Typisch 1057,5
voetbalmanager2 964,5
hhh38 805
Shadowkid053 800
Lange_Lans 734
Ender_xenocide 695
hafcfan 673,5
Onlogisch 644
Ajacied422 580
Lenny_Leonard 557
JR-Style-93 530
DaveDave09 528
Brammess 458
Max23 395,5
PSVCL 395
Deshain 270

Tagliano 10
Opperkleurder 8
Typisch 6
voetbalmanager2 5
hhh38 4
Shadowkid053 3
Lange_Lans 2
Ender_xenocide 1
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 17:21:13 #258
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173949476
Stijn behoudt echter zijn mooie leiding van 2000 punten op de nummers 2-5. Tagliano begint er toch weer beter in te komen en staat op een mooie zesde plaats. Onderin hebben JR, Brammess en hafc het echt heel zwaar.

Ajacied422 LFC Napoli 12610
Lange_Lans FC Negersex 10535,5
hhh38 De Zwarte Paarden 10450,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 10137
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 10088
Tagliano Klapharken FC 8901,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 8771,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 8736
Typisch Hup 8642,5
Deshain Tripping major ballsack 8445,5
Max23 Belonna 8036
Lenny_Leonard FUBAR 7689,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 7322,5
Shadowkid053 Asskickers United 7051
PSVCL Unreal Madrid 7029
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 6486
Brammess Murder on Zidane's floor 5976
hafcfan King in the South 5341,5

Ajacied422 LFC Napoli 51
hhh38 De Zwarte Paarden 48
Lange_Lans FC Negersex 45
voetbalmanager2 De Subtoppers 41
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 36
Tagliano Klapharken FC 34
DaveDave09 Alleswinnen FC 30
Typisch Hup 29
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25
hafcfan King in the South 15
Deshain Tripping major ballsack 14
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Shadowkid053 Asskickers United 12
Max23 Belonna 10
PSVCL Unreal Madrid 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 6
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 4
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 17:31:15 #259
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173949723
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
nog effe een spelerslijstje
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin zaterdag 23 september 2017 @ 18:42:09 #260
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173951090
Sooooow koekoek, mijn team begint te draaien _O_
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin zaterdag 23 september 2017 @ 18:50:02 #261
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173951193
Volgens mij moet ik alleen wel wat minder punten hebben voor Luis :@
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 19:20:19 #262
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173951599
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 18:50 schreef Tagliano het volgende:
Volgens mij moet ik alleen wel wat minder punten hebben voor Luis :@
Goal en geel lijkt zo op elkaar he :')
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin zaterdag 23 september 2017 @ 19:22:26 #263
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173951620
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 19:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Goal en geel lijkt zo op elkaar he :')
Scheelt wel ja :D
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport zaterdag 23 september 2017 @ 19:23:41 #264
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173951635
scheelt je 240 punten :D
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin zaterdag 23 september 2017 @ 19:26:57 #265
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173951668
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 19:23 schreef Mexicanobakker het volgende:
scheelt je 240 punten :D
Ja ach, ik heb ook wel eens gevraagd om wat meer puntjes dus dan hoort dit er ook bij :+

Deze ronde loopt ook wel lekker dus ik kan het lijden :P
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zaterdag 23 september 2017 @ 21:46:57 #266
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173954719
Aurier wel hebben en Sterling niet.

HAHAHA
pi_173956739
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 17:00 schreef Mexicanobakker het volgende:
opperkleurder heeft geluk gehad omdat de regels niet duidelijk waren, maar het was de bedoeling dat spelers waarvan de transfer al bekend was niet meer opgesteld kunnen worden. Hij heeft nu geluk, ik denk nog even na of ik de regels zo maak dat dit in de toekomst wel mag, of dat ik het niet toesta.

Had er ook zo snel niet op gelet, dus is even langs me heen gegaan.
Als die speler niet opgesteld kan worden dan heb je een selectie met 1 man minder. Sta dan toe de getransfereerde speler direct op te stellen.

Maar dank dat ik de punten gewoon heb gekregen.
pi_173956767
Rugani opstellen terwijl hij niet speelt en Sibide en Hernandez wel die winnen en de 0 pakken. Spijtig.
  Forum Admin zondag 24 september 2017 @ 12:03:31 #269
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173961820
Luis, Coutinho en Aubameyang leveren me al meer dan 1100 punten op _O_
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173964138
Locadia _O_
pi_173987531
Ederson; Pareja, Marquinhos, J. Costa, Ghoulam; Hamsik, De Bruyne, Eriksen; Callejon, Mertens, Cavani
pi_173987602
Rico
Sergi Roberto - Godin - Caldara - Matip
Alli - Saul - Mhkitaryan
Lacazette - Kane - Lukaku
pi_173987620
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 14:59 schreef Lange_Lans het volgende:
Rico
Sergi Roberto - Godin - Caldara - Matip
Alli - Saul - Mhkitaryan
Lacazette - Kane - Lukaku
Ik had een kutweekend denk ik ondanks de goal en assist van Ghoulam. Jouw elftal is wel op dreef aan het raken.
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 15:00:55 #274
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173987621
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Helaas heb ik geen andere keeper ;(
Oh en Bottegod speelt morgen niet. Die ga ik nog even vervangen
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173987655
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 15:00 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Helaas heb ik geen andere keeper ;(
Oh en Bottegod speelt morgen niet. Die ga ik nog even vervangen
Ondanks dat je een vreselijk slecht elftal hebt, waardeer ik je doorzettingsvermogen.
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 15:03:41 #276
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173987664
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:03 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ondanks dat je een vreselijk slecht elftal hebt, waardeer ik je doorzettingsvermogen.
Ja mijn elftal is redelijk om te janken.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 15:04:41 #277
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173987684
En als de Mertensmachine morgen op volle toeren begint te draaien voorzie ik weinig goeds voor mijn puntentelling ;(
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173987703
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:04 schreef onlogisch het volgende:
En als de Mertensmachine morgen op volle toeren begint te draaien voorzie ik weinig goeds voor mijn puntentelling ;(
Milik zou hebben gespeeld tegen Feyenoord om zijn zelfvertrouwen op te krikken als zijn knie niet naar de tering ging.
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 15:07:47 #279
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173987738
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:05 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Milik zou hebben gespeeld tegen Feyenoord om zijn zelfvertrouwen op te krikken als zijn knie niet naar de tering ging.
Hopelijk blijft het bij een kleine nederlaag. Maar eerlijk gezegd denk ik dat het morgen een slachtveld wordt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173987770
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:00 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik had een kutweekend denk ik ondanks de goal en assist van Ghoulam. Jouw elftal is wel op dreef aan het raken.
Mwoah.
pi_173987819
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:09 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Mwoah.
Gast, ik stelde Romagnoli op die verloor bij Sampdoria met 2-0. Pareja speelde niet eens, Marquinhos won niet met PSG. Van het middenveld deed alleen Eriksen een bijdrage aan een goal. Geen traditionele goals van Cavani, wel assist en goal van Callejon en Mertens ook niets.

Onzekere geit.
pi_173987900
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:07 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hopelijk blijft het bij een kleine nederlaag. Maar eerlijk gezegd denk ik dat het morgen een slachtveld wordt.
Vooral benieuwd hoe ze de rechterflank dicht gaan houden, vanuit Feyenoord-oogpunt dan. Want Napoli valt heel veel via die zijde aan.
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 15:18:14 #283
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173987907
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:17 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Vooral benieuwd hoe ze de rechterflank dicht gaan houden, vanuit Feyenoord-oogpunt dan. Want Napoli valt heel veel via die zijde aan.
Geen nood. Wij hebben Diks _O_

;(
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173987958
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:12 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Gast, ik stelde Romagnoli op die verloor bij Sampdoria met 2-0. Pareja speelde niet eens, Marquinhos won niet met PSG. Van het middenveld deed alleen Eriksen een bijdrage aan een goal. Geen traditionele goals van Cavani, wel assist en goal van Callejon en Mertens ook niets.

Onzekere geit.
Niet zo een grote mond Stijn.
pi_173988010
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:21 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Niet zo een grote mond Stijn.
Ik heb geen grote mond, jij mag wat zelfverzekerder zijn. Zeker na een 1-7 zege van je favoriete club.
pi_173988028
quote:
9s.gif Op maandag 25 september 2017 15:18 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Geen nood. Wij hebben Diks _O_

;(
Wij hebben Dijks.

Iy32DJn.gif
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 15:31:56 #287
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173988100
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:12 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Gast, ik stelde Romagnoli op die verloor bij Sampdoria met 2-0. Pareja speelde niet eens, Marquinhos won niet met PSG. Van het middenveld deed alleen Eriksen een bijdrage aan een goal. Geen traditionele goals van Cavani, wel assist en goal van Callejon en Mertens ook niets.

Onzekere geit.
Je had op zaterdag al 1470 punten anders.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173988113
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:31 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Je had op zaterdag al 1470 punten anders.
UR6d08K.gif
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 15:35:37 #289
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173988170
Volgens mij had toen wel alles al gespeeld uit jouw team, dus dikke kans dat je t daarmee moet doen
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173988257
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:35 schreef Mexicanobakker het volgende:
Volgens mij had toen wel alles al gespeeld uit jouw team, dus dikke kans dat je t daarmee moet doen
Romagnoli speelde zondagmiddag pas, -20 of zo als ik even grof reken.
pi_173988718
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:32 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dat bedoel ik dus Stinho.
  Forum Admin maandag 25 september 2017 @ 16:45:21 #292
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173989474
Is de volgende deadline morgen?
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 23:07:49 #293
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173998251
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De goede spelerscores

[ Bericht 98% gewijzigd door Mexicanobakker op 25-09-2017 23:13:36 ]
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 23:08:00 #294
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173998260
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:45 schreef Tagliano het volgende:
Is de volgende deadline morgen?
Uiteraard. CL genot.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 23:15:11 #295
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173998425
Tagliano 1742,5
Lange_Lans 1570
Deshain 1430,5
Ajacied422 1425
Opperkleurder 1343
Lenny_Leonard 1295
voetbalmanager2 1268
DaveDave09 1252,5
hhh38 1233
Max23 1117,5
JR-Style-93 1060,5
PSVCL 1034
Onlogisch 970
hafcfan 877,5
Typisch 735,5
Ender_xenocide 722
Shadowkid053 714
Brammess 688,5

Tagliano 10
Lange_Lans 8
Deshain 6
Ajacied422 5
Opperkleurder 4
Lenny_Leonard 3
voetbalmanager2 2
DaveDave09 1
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 23:15:52 #296
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173998439
Ajacied422 LFC Napoli 14035
Lange_Lans FC Negersex 12105,5
hhh38 De Zwarte Paarden 11683,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 11431
voetbalmanager2 De Subtoppers 11405
Tagliano Klapharken FC 10404
DaveDave09 Alleswinnen FC 10024
Deshain Tripping major ballsack 9876
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 9458
Typisch Hup 9378
Max23 Belonna 9153,5
Lenny_Leonard FUBAR 8984,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 8292,5
PSVCL Unreal Madrid 8063
Shadowkid053 Asskickers United 7765
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 7546,5
Brammess Murder on Zidane's floor 6664,5
hafcfan King in the South 6219

Ajacied422 LFC Napoli 56
Lange_Lans FC Negersex 53
hhh38 De Zwarte Paarden 48
Tagliano Klapharken FC 44
voetbalmanager2 De Subtoppers 43
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 40
DaveDave09 Alleswinnen FC 31
Typisch Hup 29
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25
Deshain Tripping major ballsack 20
hafcfan King in the South 15
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Shadowkid053 Asskickers United 12
Max23 Belonna 10
PSVCL Unreal Madrid 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 4
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 23:17:47 #297
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173998469
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline speelronde 13: Dinsdag 26 september 20.45
Deadline speelronde 14: Vrijdag 29 september 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 25 september 2017 @ 23:18:38 #298
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173998485
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
spelerslijstje voor in de OP
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_173998534
Alisson
Umtiti
Savic
Hernandez
Monreal
Vecino
Busquets
Fabregas
Salah
Werner
Sanchez
  maandag 25 september 2017 @ 23:26:41 #300
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_173998640
Oblak
Semedo - Aurier - Cahill
Tolisso - Pjanic - Sarabia - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
  Forum Admin maandag 25 september 2017 @ 23:37:19 #301
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173998794
Asenjo
Gaspar, Rüdiger, Hysaj, Luis, Danilo
Coutinho, Kimmich, Sigurdsson
Aubameyang, Lemar

Na twee meer dan uitstekende rondes zal dit een matige worden :{
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')