abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 10 november 2017 @ 19:43:34 #251
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174986631
Vind ik te vaag om te beantwoorden.
pi_174986653
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:43 schreef RobinOok het volgende:
Vind ik te vaag om te beantwoorden.
Wat voor info wil je ..
  vrijdag 10 november 2017 @ 19:49:48 #253
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174986737
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:44 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Wat voor info wil je ..
Waar hou je ongeveer van, waar hou je niét van, wat wil je uitgeven, drink je wijn.
Moet er friet bij. Hoeveel gangen wil je?
pi_174986781
Bwah, ik heb alles gehad ,maar ik wil Miep iets leuks geven geen snobisme.
Dus het moet tussen goed en sterren inzitten. Ik ben vroeger veel uit eten geweest maar tijden zijn veranderd. Ik ben al jaren niet uit eten geweest met een vrouw zonder kinderen etc etc
  vrijdag 10 november 2017 @ 19:57:07 #255
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174986869
Hummingbird iets voor je? Aan de voet van de Erasmusbrug.
Heet alleen nog afgekort, euh, HMB denk ik...
Vineum, ook best leuk.
Mijn favoriet is de Jong, maar daar moet je van houden.
pi_174986900
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 november 2017 19:57 schreef RobinOok het volgende:
Hummingbird iets voor je? Aan de voet van de Erasmusbrug.
Heet alleen nog afgekort, euh, HMB denk ik...
Dat klinkt goed..thnx
...
pi_175165490
Waar: Songkran ( Amsterdam )
Wanneer: Zaterdagavond
Wat at je:

YAM NEUA
Pittige biefstuksalade met knoflook, munt, limoen, vissaus en chili ( Erg lekker! )

KOENG PHAD ROEAMID
Gebakken garnalen met oestersaus, chili en verse knoflook ( Prima gerecht )

We waren met zijn 3en 91 euro kwijt incl. drank. Voorgerecht + hoofdgerecht en en 9 drankjes oid
Zou hier zeker terugkomen. Eten was erg lekker en de bediening zeer vriendelijk!

8,5/10

Daarna naar het concert van Oscar and the Wolf geweest wat ontzettend gaaf was dus al met al een top dag!

[ Bericht 3% gewijzigd door Seamonkey- op 19-11-2017 03:43:47 ]
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
  zondag 19 november 2017 @ 17:32:00 #258
63722 z80
I fink you freaky
pi_175175818
Waar: Korfu (Kleve Duitsland)
Wanneer: Net thuis.
Wat:
Vooraf Baby calamaris


En als hoofd Lamsteak.


Voor groenvoer is er een saladebar beschikbaar.
Bij binnenkomst en na het laatste gerecht wordt een bevroren glaasje Ouzo aangeboden.
Personeel is vriendelijk en neemt de tijd als het rustig is. Zodra de tent volloopt gaat het personeel in een hogere versnelling en neemt wat minder tijd voor een gesprek.
Eten is goed en het zijn echt Duitse porties, dus met lege maag aan tafel.
Schade voor het eten incl glas tonic 29.20 Euro
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 19 november 2017 @ 23:53:45 #259
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_175185876
Wanneer: 19-11-2017
Waar: Xixo Vietnamese Gastrobar, Haarlem
Wat:
Vanwege een actie op Iens (50% korting op de totale rekening) terecht gekomen bij Xixo Vietnamese Gastrobar in Haarlem. Aan de Kleine Houtweg gevestigd sinds oktober 2016. Klein zaakje dat gerund wordt door de eigenaar Jayron Lee in de bediening en een Vietnamese vrouw in de keuken.
Simpele inrichting en een zich steeds herhalend bandje met 'liftmuziek'.

Omdat Jayron het in z'n eentje doet kan het soms even duren voordat er aandacht is, maar als ie eenmaal aan je tafeltje komt neemt hij alle tijd om zaken uit te leggen en te verduidelijken. Zeer vriendelijke man.
De redelijk authentieke Vietnamese keuken maakt gebruik van allemaal verse ingrediënten en een beperkt aantal kruiden.
We begonnen met Goi Cuan Traditional: koude lente rollen met groente, kruiden, vermicelli, buikspek en garnaal met een dipsaus:

Voor mij daarbij nog een Chao Tom Garnalenspies:

Bluezz bestelde een Du du xa lách: een salade van groene papaya, kruiden en pinda’s met buikspek en garnalen en vissaus dressing. Helaas ging dat even fout en kregen we de andere salade van de kaart uitgeserveerd: de Goi Ga, een koolsalade met gebraden kip, verse kruiden met een vissaus dressing.
Na onze opmerking daarover besloot Jayron dat we die salade gratis van hem kregen en serveerde hij alsnog ook de juiste salade.
Goi Ga:

Du du xa lách:


Daarna volgende onze hoofdgerechten. 2 enorme grote bowls/kommen met traditionele Pho's.
Voor Bluezz de Pho Bho Kho: Vietnamees stoofvlees met noedels en groente, kruiden en langzaam gegaard rundvlees. Heerlijk gekruid.

Ik had gekozen voor de Pho Tai: een Vietnamese noedelsoep basis die 15 uur op het fornuis heeft staan pruttelen geserveerd met dunne ossenhaas, beefballetjes en verse kruiden.

Daarbij wat hoisinsaus en scherpe chilisaus en nog een klein bordje met wat extra groentes en basilicum:

Bij het eten dronken wel allebei 2 flesjes Saigon Beer:


Heerlijke Pho's. Absoluut de moeite waard van nog een bezoek.
Zeker rekening houdende met de toch al lage prijzen en met deze actie van Iens helemaal voordelig. Totaal waren we nu met z'n tweetjes ¤ 32,45 kwijt.

7,5/10
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 4 december 2017 @ 12:34:59 #260
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_175487276
Wanneer: 3 december 2017
Waar:Effen Grijs Haarlem
Wat:

Met de restaurantkaart (50% korting op het eten) voor de tweede keer een bezoek gebracht aan restaurant Effen Grijs. De eerste keer waren we er in het voorjaar van van 2015 toen ze net een paar maanden open waren.
We besloten allebei slechts 2 gerechtjes te nemen vergezeld door een Franse sauvignon blanc en wat bruisend water.
Allereerst kwam er heerlijk vers gebakken bruin brood met aioiliboter op tafel.
Daarna volgde een amuse:

Tartaar van tonijn met krokant gebakken ui, dille en 2 crèmes. Een mierikswortelcrème en een limoencrème.
Heel lekker mondvermaakje om mee te beginnen.

Voorgerechten:
Bluezz ging op de vegetarische toer:

Gefrituurde aubergine met 5-spicekruiden, romesco, chips van paarse wortel en een kerriesaus.
Ik had gekozen voor:

Tortellini (met inktvisinkt gemaakt) gevuld met een coquille, daarbij wat gebakken bloedworst, crème van karnemelk, zeewier en zeekraal.
Gelukkig was de bloedworst niet te sterk aanwezig. Lekker voorgerecht.

Hoofdgerecht:
Voor Bluezz:

Gnudi (eens soort gnocchi, maar dan gemaakt van ricotta i.p.v. aardappel) met pompoen, oesterzwam, rucola en geschaafd oude geitenkaas er overheen.
Heel lekker. Wel vrij machtig.
Voor mij:

Langzaam gegaard stoofvlees van hert met pastinaak, geroosterde uit en venkel, beetje truffel en een heerlijke saus.

Zeer smakelijk allemaal.
Met de restaurantkaartkorting waren we totaal voor 2 personen 44,90 kwijt.
Dame van de bediening zeer attent en de (Australische) kok kan prima koken.
Blijft een prima adres om weer eens terug naar te gaan.

Prijs/kwaliteit: 8,5/10
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:14:20 #261
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_175733307
Waar? Cafe Kiebert, Amsterdam Zuid. www.cafekiebert.nl
Wanneer? Vandaag
Wat at je?
Een plateau met van alles
Varkensmedaillions
Panna Cotta

Impressie? Niet de beste foto's maar goed :+




Het eten was erg lekker :). Vlees lekker mals. Goede vulling van de ravioli. Het dessert wobbelde fijn.

Kosten? Geen idee. Het was op kosten van de baas. Kerstetentje.
Cijfer? 8.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_175734123
Wobbelende toetjes O+
Aardbeien in december -O-

Wat zit er voor geels in de glaasjes op de bovenste foto, Borisz? :)
Let me see you stripped down to the bone
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 07:58:38 #263
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_175734732
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 05:47 schreef minilot het volgende:

Wat zit er voor geels in de glaasjes op de bovenste foto, Borisz? :)
Pompoensoep :)
En verder Steak tartare, salade met zalm, vlees met mozarella en nog een humushapje.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_176033976
Pastel San Marcos met een cafe con leche voor 3,40 op Plaza Mayor in Salamanca, smullen :9~

  Moderator / Miss SHO woensdag 27 december 2017 @ 12:19:43 #265
22592 crew  Ole
pi_176035275
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 11:37 schreef MCH het volgende:
Pastel San Marcos met een cafe con leche voor 3,40 op Plaza Mayor in Salamanca, smullen :9~

[ afbeelding ]
café con leche op een zonovergoten terras op Gran Canaria :6
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_176035726
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:19 schreef Ole het volgende:

[..]

café con leche op een zonovergoten terras op Gran Canaria :6
Lekker hoor, tussen de Duitse bejaarden?
  Moderator / Miss SHO woensdag 27 december 2017 @ 13:25:39 #267
22592 crew  Ole
pi_176037201
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:35 schreef MCH het volgende:

[..]

Lekker hoor, tussen de Duitse bejaarden?
Nope. Tussen de Duitse en Britse homo's
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_176047230
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:19 schreef Ole het volgende:

[..]

café con leche op een zonovergoten terras op Gran Canaria :6
Ben jij trouwens gewoon strandklaar in de winter?
  Moderator / Miss SHO woensdag 27 december 2017 @ 18:14:17 #269
22592 crew  Ole
pi_176047345
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 18:10 schreef MCH het volgende:

[..]

Ben jij trouwens gewoon strandklaar in de winter?
hoe bedoel je? Gewicht? Ben dot jaar 40 kilo afgevallen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 29 december 2017 @ 00:08:01 #270
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_176095406
Waar? Shunmen Yokohama Ramen Saito, Parkweg 406, Schiedam

Wanneer? Woensdag 27 december

Wat at je? Tan tan men (met extra eitje), gyoza, japanse thee

Impressie?

Meer foto's: https://www.facebook.com/(...)226145961011/photos/

Hij was al een aantal maanden open, maar EINDELIJK was ik dan gisteren in de gelegenheid om Shunmen te bezoeken. Geen poespas, een recht-toe-recht-aan ramen-restaurantje met een klein maar fijn menu. Chef Saito was vol gas bezig in de keuken om de vele gasten te voorzien van een warme kom noedelsoep. Soep met huisgemaakte noedels, met bloem van de Schiedamse molens. Mooi toch?

De gyoza was heerlijk met lekkere crispy onderkant. De tan tan men was precies pittig genoeg om mijn neus te laten lopen. De japanse matcha was een fijne aanvulling (met kleine pareltjes!). Dankzij Google Translate kon ik de chef vertellen dat het eten heerlijk (Oishi!) was, wat hem hartelijk deed lachen en buigen. En bij het afrekenen kreeg ik een stempel op het visitekaartje. 10 keer je kom leeggedronken? Dan is nummer 11 gratis. Ik heb het vermoeden dat mijn kaart snel vol gaat zijn....

Kosten? 10 euro voor de tan tan men met extra eitje, 4 euro voor de gyoza, 1 euro voor de thee.

Cijfer? 9. Als ie nou even een fatsoenlijke radio neerzet en alleen maar Japanse muziek draait, krijgt ie een tien ;)
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_176099336
Ziet er goed uit, wou dat hier ergens zoiets in de buurt zat :{
  vrijdag 29 december 2017 @ 21:55:49 #272
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_176127945
Waar: Specktakel (Haarlem), als afsluiter van een dagje Haarlem
Wanneer: Gisteren
Wat at je: Het 5-gangen umami menu (¤50 pp). Verkozen boven 3 gangen voor ¤35, want als je aangeeft erg bewust met umami om te gaan, ben ik wel benieuwd.
Impressie: We begonnen met brood met za'atar en muntyoghurt. De komijn proefde je goed, maar was toch subtiel en de yoghurt was lekker frist. Met de trek die we hadden, was dit een hele goede start!



Tonijn met zeewier, salty fingers, wasabi-mayonaise en iets van chipotle-mayo zonder rooksmaak. Of eigenlijk he ik geen idee wat die laatste saus was, ik proefde er niets bijzonders in terug. Deze was gewoon prima; niet heel bijzonder, niet super smaakvol, maar goed om de smaakpapillen alvast op te starten.



En toen kwam deze, en wat een bommetje was dit zeg! Heel erg lekker! Heel, heel erg lekker! Gegratineerde gamba's met oesterzwam, edamame, zalmkuit en yuzumayonaise. Dat laatste deed het hem, dit was echt umami (waar ik dat hiervoor miste). Romig, hartig, zoet, zout en lichtzuur. Heerlijke smakencombinatie, top!



Hierna het eerste vleesgerecht: lam met hummus, chimichurri, muntyoghurt en dukkah. Het vlees was botermals en ook hier was het een mooie, volle smaakcombinatie. Niet eentje die mij heel erg verraste, want dit was geen onbekende combi, maar wel eentje die werkt: had graag nog extra pita gehad om alles helemaal op te eten.



Vervolgens reehaas met knolsederijpuree, rode biet, groene asperge, parmezaankrokantje en een heerlijke paddenstoelensaus. Alles bij elkaar was het erg lekker en de saus was voortreffelijk en duidelijk de umamifactor in dit gerecht. Maar zoals mijn vriendin zei: "Dit kun jij ook maken." Niet om nu heel erg populair te doen, maar het gaf aan wat ik miste: dat beetje extra's, dat waar ik zelf niet op zou komen. Het was erg lekker dus, dat zonder ook maar enige twijfel, maar ik had gehoopt op iets meer verrassing. Maar goed. Lekker is lekker.



En tot slot het dessert: amandel-chocoladecake met passievruchtgel, chocoladekokoscrème, kokoscruble, mascarpone en yuzu-ijs. Dit was een kleine tegenvaller, want ik had nogal wat vragen. Waarom moest de passievrucht in een gelletje op bord? Waarom zat er mascarpone bij? Waarom niet wat meer ijs en iets minder cake? Waarom kon ik niet proeven dat er bosbessen in de bosbessenjam (?) zaten? Ik vond het ook niet in verhouding en niet alles was dus nodig wat mij betreft. Het smaakte op zich wel aardig - sterker, vies was het allerminst - maar dit was toch wel het minste gerecht. En dat terwijl ik het dessert misschien wel het belangrijkste van alles vind.
En toch ik dit gerecht op zichzelf wel een 7 geven.



Onderdeel van de impressie is ook het personeel: dat was in twee gevallen bij het uitserveren niet volledig op de hoogte van wat er op tafel kwam en dat vond ik toch wel jammer. Maakte verder geen heel grote indruk, maar toch. De sommelier deed het ook aardig, de wijn was prima.

Kosten: inclusief fooi, twee bob-wijnarrangementen en kraanwater waren we ¤140 kwijt.
Cijfer: een solide 8. Het was niet súper goed, maar gewoon goed waar niets op aan te merken was. Prima prijs-kwaliteitverhouding wel, want voor dit geld hoef je misschien ook niet te verwachten weggeblazen te worden, maar wel dat je goed eten krijgt. En dat kregen we.
pi_176132763
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 07:11 schreef anndb het volgende:
Ziet er goed uit, wou dat hier ergens zoiets in de buurt zat :{
Ik ook! Dichstbijzijnde is n half uur rijden. Maar dit wordt gelukkig steeds populairder dus komt hopelijk snel in de buurt.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_176132830
Goed verslag vinny! Jammer als je t gevoel hebt het zelf ook gekund te hebben maar soms moeten goede koks zoals jij dat loslaten ;)
8 is prima positief!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 30 december 2017 @ 00:46:49 #275
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_176135546
Specktakel zijn we vaak geweest, maar dat umami-diner slaan we dus maar over.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 30 december 2017 @ 18:35:52 #276
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176156957
Restaurant Héroine in Rotterdam

Waar?
Restaurant Héroine in het Industriegebouw in Rotterdam

Wanneer?
Gisteren

Wat at je?
Het viergangenmenu. Klik op foto voor meer info.

Impressie?
Industriële ruimte waar ze een soort van kuip in hebben getimmerd van hout. Als een soort lambrizering. Dus het plafond is nog oude stijl, de inrichting is modern. Goeie sfeer, kutakoestiek.
Verder beetje hip enzo, misschien te hip voor ons, maar dat moet de tijd uitwijzen. Ik zag op de website dat ze op dinsdag open zijn en dat is zeker een pré. Het eten leek op dat van ons favoriete restaurant De Jong, alleen iets internationaler, Jim zal bijvoorbeeld nooit furikake gebruiken. Die blijft dichter bij huis met zijn ingrediënten.

Kosten?
4-gangenmenu 2x42 euro, flesje wijn 32 euro, 2 glaasjes desserwijn 2x7 euro

Cijfer?
9,3
  zaterdag 30 december 2017 @ 18:49:01 #277
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_176157386
Ziet er leuk uit hoor, die gaat hier op de shortlist!
pi_176283979
Interessant. Houd het meer in gedachte als " daar zit dus een nieuwe toko alla De Jong en ik wil vanavond op die lichte toer gaan eten met iemand."
  donderdag 4 januari 2018 @ 18:38:20 #279
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176286370
quote:
6s.gif Op donderdag 4 januari 2018 16:44 schreef Iwanius het volgende:
Interessant. Houd het meer in gedachte als " daar zit dus een nieuwe toko alla De Jong en ik wil vanavond op die lichte toer gaan eten met iemand."
l
Ja, nee, let op. Weet je nog dat je "ruzie" had met de troela van Matroos en het Meisje?
Volgens mij is zij 1 van de 3 oprichters van Héroine. :P
  zaterdag 13 januari 2018 @ 13:26:32 #280
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_176474154
Waar en wanneer: Een tijdje terug nam mijn vriendin mij mee uit eten naar Fred. We wonen nu samen, mijn appartement is verkocht en aangezien je heel gunstig kunt verkopen in Rotterdam, nam ik haar nu mee uit eten. Nadat ik FG2.0 en Fred al aan had gedaan, leek het me leuk naar het derde tweesterrenrestaurant in onze stad te gaan; het werd dus Parkheuvel.

Het eten



We kozen het winterarrangement en gingen goed van start met drie amuses (hoorntje met baba ganoush en geitenkaas, kaaskrokantje en mais met muntyoghurt). Prima, prima. Vooral het kaaskrokantje was erg lekker, de geitenkaas met baba ganoush was heerlijk romig en de babymais was lekker fris.

Kabeljauw I Rode kool I Rode couscous I Venkel



Vervolgens nog een amuse, of misschien was het toch een gang: kabeljauw met rode kool en een couscouskrokantje. Zeer smaakvol, hele subtiele bereiding. De venkel kwam pas achteraf door, wat erg fijn was na het vissige en romige. Heel goed gedaan. Het krokantje maakte het ook qua teksturen af en zeer compleet.

Noordzee krab I Perle Imperial kaviaar I Komkommer zoetzuur I Boekweit blini’s I Chlorofyl



Krab vind ik misschien nog wel lekkerder dan kreeft, maar allebei eet ik het veel te weinig. Hier werd ik dan ook erg blij van, helemaal de combinatie met het zoetzuur van komkommer; sinds Fred ben ik helemaal into intense komkommersmaak. Jammer dat het zo'n klein gerechtje was, maar qua intensiteit was het een van de beste van vanavond. Heel vol van smaak en zo'n enorme oppepper van de smaakpapillen.

Ganzenlever I Rode biet I Brioche I Walnoot I Pinot gris



En toen kwam het gerechtje waardoor ik mijn vuist ging ballen. Dit is wel iets hoor. Een van de signature dishes en ik snap wel waarom. Als je alles los proeft zijn de componenten al enorm lekker, vooral de rode biet was echt een bommetje op zichzelf. Maar als je dan alles bij elkaar doet... Eigenlijk heb ik ganzenlever en patés het liefst gewoon op toast of een broodje, vol en romig en geen zuurtje om het in balans te brengen, maar lekker decadent smaakvol. Dat had je hier wel en potverdikkie, wat tilde dat zoetzurige het romige naar een ander niveau zeg!

Tarbot I Witte biet I Rode biet ‘zoutkorst’ I Venkel I Kaviaar I Viscrème I Prei



Hierna gingen we nog een stapje omhoog qua smaak. Dit gerecht was ook weer erg compleet; de caviaar maakte het extra ziltig, de rode biet was heerlijk fris en de crème en preisaus maakten het romig en nootachtig en gaven het gerecht een vol mondgevoel. Heerlijke smaakcombinatie. De saus werd apart geserveerd, waardoor ik daar gelukkig nog een lepeltje extra van kon nemen. Gewoon zo. Als sausliefhebber echt een genot. Klein hoogtepuntje hoor.

Zeebaars I Schorseneren I Truffel I Selderij I Cantherellen I Lavas



Maar toen kwam de zeebaars en ging de smaakervaring nog weer een treetje omhoog. Ook weer zoveel smaken: het aardse van de cantherellen, het hartige van de schorseneren, het romige van de saus, de zeebaars die een perfecte karamellisatie had van het bakken en dan was er als laatste smaak nog dat unieke van de truffel. Weer zo'n verschrikkelijk smaakvol bommetje, heel erg lekker!

Hertenkalf I Hop I Rode kool I Spruitjes I Eekhoorntjesbrood I Appel I Pastinaak I Hertenjus



Daarna werd het steakmes op tafel gelegd en hoewel het echt al enorm lekker was, keek ik hier al naar uit: vlees! Het hertenkalf was bizar mals, ik denk dat dit het meest malse stukje vlees is dat ik ooit op heb: top! De saus erbij was fantastisch (ook hier kon ik weer extra opscheppen en afsluiten met een lepel alleen saus; briljant) en met de groentjes erbij was het heerlijk. Enige nadeel; de taugé, die was niet nodig en qua smaak te sterk. Mijn vriendin schoof dat zelfs aan de kant, maar los daarvan was dit wederom qua smaak weer net iets steviger dan hiervoor; prima samenstelling dus.

Kaas
We kozen voor een extra kaasplankje, bovenop het zesgangenmenu. De kaasjes waren lekker. Ik ben geen kenner, dus geen idee meer wat het was, maar vooral met de wijn erbij was het een prima gangetje.

Peer I Doyenne du comice I Vanille I Speculaas I Witte chocolade I Kaneel serehijs



Als slotstuk kregen we citroengrasijs. En potjandriedubbeltjes nog aan toe, wat vond ik dit een bijzonder nagerecht. Je proeft eerst de volle en romige, comfortabele winterse smaken van de speculaaskruiden en het zoete van de witte chocolade, om daarna achter te blijven met het frisse van het citroengras. Even later bleven toch weer die kruiden hangen, maar het doorlopen van die verschillende smaken was heel erg fijn. Prima afsluiter dus.

Hierna kregen we nog wat friandises bij een kopje koffie en thee en toen was het na vier uur dineren tijd om de rekening te gaan vragen en lekker op het fietsie terug naar huis te gaan en ons lekker dronken te voelen. Want de wijn kwam nu wel heel goed aan.

Prijs: Het stukje waar menigeen over kan vallen, maar bij twee sterren ben je niet goedkoop uit en is de prijs ook iets minder belangrijk. Alles bij elkaar, inclusief fooi (en dus 1 extra gang en 2 wijntjes erbij) waren we ¤420 kwijt.

Impressie: Qua sfeer is Parkheuvel wat stijver dan Fred en ook FG2.0. Voorbeeld: er werd continu gefluisterd, niemand praatte heel hard. Stiekem miste ik dat wel een beetje en ook qua inrichting was het iets ouderwetser allemaal. Dat deed overigens niets af aan de ervaring, maar het losse van Fred maakte de totaalervaring een stuk vlotter en aangenamer.

Hier misten we dat dus wel een beetje. Qua eten had ik echt niets te klagen, los van die taugé misschien, maar dat stelt niets voor. Waar ik bij Fred helemaal lyrisch raakte van de combinaties die op mijn tong dansten, had ik dat hier minder. Maar de opbouw naar steeds iets uitgesprokener en bereidingen waar werkelijk niets op aan te merken is, in combinatie met waanzinnige sauzen (maar dan ook echt wáánzinnig!). Ook qua teksturen zeer goed.

Cijfer: Een hele dikke 9. Bij Fred sloeg de prijs-kwaliteitverhouding nergens op (positief), bij FG2.0 ook niet was ik daar minder positief over, maar hier klopte het gewoon. Alleen... Ze hebben zoveel interessante gerechten op de kaart staan en dit was zo goed, dat ik hier het liefst veel vaker terugkom. Ook hier, net als bij Fred, was het qua complementariteit (wijn, smaken en teksturen) echt heel erg goed. Maar dan ook echt héél erg goed. Alleen jammer dat mijn portemonnee het daar niet helemaal mee eens gaat zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door vinnypassy op 13-01-2018 13:49:02 ]
  zaterdag 13 januari 2018 @ 13:32:25 #281
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_176474269
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:26 schreef vinnypassy het volgende:
Parkheuvel
Mooie recensie en mijn vermoeden dat het allemaal wat ouderwets en stijfjes is werd door jou bewaarheid.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_176474308
quote:
14s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:32 schreef golfer het volgende:

[..]

Mooie recensie en mijn vermoeden dat het allemaal wat ouderwets en stijfjes is werd door jou bewaarheid.
Eens.

Toevallig nog met wat vrienden over gehad. Extra saus serveren weegt voor mij niet op tegen een ontspannen eet ervaring.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 13 januari 2018 @ 13:39:06 #283
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_176474386
Het was verder totaal ontspannen hoor en uiteindelijk is het eten het belangrijkst. Dat het wat stijfjes aandoet mag best een keer voor twee sterren, we voelden ons er gewoon volledig op ons gemak. Maar misschien is stijf niet het juiste woord, maar het is gewoon wat formeler en luxer dan je gemiddelde restaurant, maar dat is echt op geen enkele manier een terecht excuus om dit eten nooit te proberen. :)
pi_176474509
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:39 schreef vinnypassy het volgende:
Het was verder totaal ontspannen hoor en uiteindelijk is het eten het belangrijkst. Dat het wat stijfjes aandoet mag best een keer voor twee sterren, we voelden ons er gewoon volledig op ons gemak. Maar misschien is stijf niet het juiste woord, maar het is gewoon wat formeler en luxer dan je gemiddelde restaurant, maar dat is echt op geen enkele manier een terecht excuus om dit eten nooit te proberen. :)
FG en de Lindenhof (Giethoorn) hebben beiden dat relaxete sfeertje waar ik van houd.
Inter Scaldes en De Kromme Watergang lijken aan het andere einde van dat spectrum te zitten.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 13 januari 2018 @ 15:15:12 #285
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_176475752
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:46 schreef Cat-astrophe het volgende:

FG en de Lindenhof (Giethoorn) hebben beiden dat relaxete sfeertje waar ik van houd.
Inter Scaldes en De Kromme Watergang lijken aan het andere einde van dat spectrum te zitten.
De Kromme Watergang vond ik ook wel vrij relaxed.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_176610966
Dat ziet er erg lekker uit Vinnypassy!

Tevens een opgeilpost, want ik ga morgenavond bij meneer en mevrouw Boerma in Vaassen eten. Dus maandag of dinsdag hopelijk nog een mooi verslag :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_176617978
Niet helemaal het goede topic ervoor. Toch een poging. Ik lees constant van restaurants die door Iens en andere reserveringssystemen worden uitgeknepen, toch doen heel veel restaurant daaraan mee. Dus ik vroeg me af: wat is nou fijner voor een restaurant: als ik telefonisch reserveer of als ik online reserveer?
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  vrijdag 19 januari 2018 @ 19:46:54 #288
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176618038
Telefonisch.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 19 januari 2018 @ 20:03:31 #289
22592 crew  Ole
pi_176618365
Of via hun eigen site
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 19 januari 2018 @ 20:12:44 #290
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_176618523
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:46 schreef RobinOok het volgende:
Telefonisch.
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:03 schreef Ole het volgende:
Of via hun eigen site
Dat dus.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_176618577
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:03 schreef Ole het volgende:
Of via hun eigen site
Meestal is dat zo'n ingebouwd boekingselement van Iens. Lijkt me geen verschil te maken, of gelden daar andere tarieven voor?
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  vrijdag 19 januari 2018 @ 20:18:02 #292
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_176618616
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:16 schreef stavromulabeta het volgende:

Meestal is dat zo'n ingebouwd boekingselement van Iens. Lijkt me geen verschil te maken, of gelden daar andere tarieven voor?
Ik ken heel veel restaurant die gewoon hun eigen reserveringssysteem op hun eigen site hebben staan. Dus geen Iens- of Couverts-reserveringsmodule.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_176619273
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:46 schreef RobinOok het volgende:
Telefonisch.
Het moet toch niet gekker worden. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_176619501
Gij zult de mensen niet zoveel plagen...

[ Bericht 14% gewijzigd door Bart2002 op 19-01-2018 21:13:00 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_176761651
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 18:38 schreef RobinOok het volgende:

Ja, nee, let op. Weet je nog dat je "ruzie" had met de troela van Matroos en het Meisje?
Volgens mij is zij 1 van de 3 oprichters van Héroine. :P
Dan gaan wij er niet heen want dan weet ik dat ik teleurgesteld ga worden. Zonde van mijn tijd.

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:26 schreef vinnypassy het volgende:
Waar en wanneer: Een tijdje terug nam mijn vriendin mij mee uit eten naar Fred. We wonen nu samen, mijn appartement is verkocht en aangezien je heel gunstig kunt verkopen in Rotterdam, nam ik haar nu mee uit eten. Nadat ik FG2.0 en Fred al aan had gedaan, leek het me leuk naar het derde tweesterrenrestaurant in onze stad te gaan; het werd dus Parkheuvel.

Het eten



We kozen het winterarrangement en gingen goed van start met drie amuses (hoorntje met baba ganoush en geitenkaas, kaaskrokantje en mais met muntyoghurt). Prima, prima. Vooral het kaaskrokantje was erg lekker, de geitenkaas met baba ganoush was heerlijk romig en de babymais was lekker fris.

Kabeljauw I Rode kool I Rode couscous I Venkel



Vervolgens nog een amuse, of misschien was het toch een gang: kabeljauw met rode kool en een couscouskrokantje. Zeer smaakvol, hele subtiele bereiding. De venkel kwam pas achteraf door, wat erg fijn was na het vissige en romige. Heel goed gedaan. Het krokantje maakte het ook qua teksturen af en zeer compleet.

Noordzee krab I Perle Imperial kaviaar I Komkommer zoetzuur I Boekweit blini’s I Chlorofyl



Krab vind ik misschien nog wel lekkerder dan kreeft, maar allebei eet ik het veel te weinig. Hier werd ik dan ook erg blij van, helemaal de combinatie met het zoetzuur van komkommer; sinds Fred ben ik helemaal into intense komkommersmaak. Jammer dat het zo'n klein gerechtje was, maar qua intensiteit was het een van de beste van vanavond. Heel vol van smaak en zo'n enorme oppepper van de smaakpapillen.

Ganzenlever I Rode biet I Brioche I Walnoot I Pinot gris



En toen kwam het gerechtje waardoor ik mijn vuist ging ballen. Dit is wel iets hoor. Een van de signature dishes en ik snap wel waarom. Als je alles los proeft zijn de componenten al enorm lekker, vooral de rode biet was echt een bommetje op zichzelf. Maar als je dan alles bij elkaar doet... Eigenlijk heb ik ganzenlever en patés het liefst gewoon op toast of een broodje, vol en romig en geen zuurtje om het in balans te brengen, maar lekker decadent smaakvol. Dat had je hier wel en potverdikkie, wat tilde dat zoetzurige het romige naar een ander niveau zeg!

Tarbot I Witte biet I Rode biet ‘zoutkorst’ I Venkel I Kaviaar I Viscrème I Prei



Hierna gingen we nog een stapje omhoog qua smaak. Dit gerecht was ook weer erg compleet; de caviaar maakte het extra ziltig, de rode biet was heerlijk fris en de crème en preisaus maakten het romig en nootachtig en gaven het gerecht een vol mondgevoel. Heerlijke smaakcombinatie. De saus werd apart geserveerd, waardoor ik daar gelukkig nog een lepeltje extra van kon nemen. Gewoon zo. Als sausliefhebber echt een genot. Klein hoogtepuntje hoor.

Zeebaars I Schorseneren I Truffel I Selderij I Cantherellen I Lavas



Maar toen kwam de zeebaars en ging de smaakervaring nog weer een treetje omhoog. Ook weer zoveel smaken: het aardse van de cantherellen, het hartige van de schorseneren, het romige van de saus, de zeebaars die een perfecte karamellisatie had van het bakken en dan was er als laatste smaak nog dat unieke van de truffel. Weer zo'n verschrikkelijk smaakvol bommetje, heel erg lekker!

Hertenkalf I Hop I Rode kool I Spruitjes I Eekhoorntjesbrood I Appel I Pastinaak I Hertenjus



Daarna werd het steakmes op tafel gelegd en hoewel het echt al enorm lekker was, keek ik hier al naar uit: vlees! Het hertenkalf was bizar mals, ik denk dat dit het meest malse stukje vlees is dat ik ooit op heb: top! De saus erbij was fantastisch (ook hier kon ik weer extra opscheppen en afsluiten met een lepel alleen saus; briljant) en met de groentjes erbij was het heerlijk. Enige nadeel; de taugé, die was niet nodig en qua smaak te sterk. Mijn vriendin schoof dat zelfs aan de kant, maar los daarvan was dit wederom qua smaak weer net iets steviger dan hiervoor; prima samenstelling dus.

Kaas
We kozen voor een extra kaasplankje, bovenop het zesgangenmenu. De kaasjes waren lekker. Ik ben geen kenner, dus geen idee meer wat het was, maar vooral met de wijn erbij was het een prima gangetje.

Peer I Doyenne du comice I Vanille I Speculaas I Witte chocolade I Kaneel serehijs



Als slotstuk kregen we citroengrasijs. En potjandriedubbeltjes nog aan toe, wat vond ik dit een bijzonder nagerecht. Je proeft eerst de volle en romige, comfortabele winterse smaken van de speculaaskruiden en het zoete van de witte chocolade, om daarna achter te blijven met het frisse van het citroengras. Even later bleven toch weer die kruiden hangen, maar het doorlopen van die verschillende smaken was heel erg fijn. Prima afsluiter dus.

Hierna kregen we nog wat friandises bij een kopje koffie en thee en toen was het na vier uur dineren tijd om de rekening te gaan vragen en lekker op het fietsie terug naar huis te gaan en ons lekker dronken te voelen. Want de wijn kwam nu wel heel goed aan.

Prijs: Het stukje waar menigeen over kan vallen, maar bij twee sterren ben je niet goedkoop uit en is de prijs ook iets minder belangrijk. Alles bij elkaar, inclusief fooi (en dus 1 extra gang en 2 wijntjes erbij) waren we ¤420 kwijt.

Impressie: Qua sfeer is Parkheuvel wat stijver dan Fred en ook FG2.0. Voorbeeld: er werd continu gefluisterd, niemand praatte heel hard. Stiekem miste ik dat wel een beetje en ook qua inrichting was het iets ouderwetser allemaal. Dat deed overigens niets af aan de ervaring, maar het losse van Fred maakte de totaalervaring een stuk vlotter en aangenamer.

Hier misten we dat dus wel een beetje. Qua eten had ik echt niets te klagen, los van die taugé misschien, maar dat stelt niets voor. Waar ik bij Fred helemaal lyrisch raakte van de combinaties die op mijn tong dansten, had ik dat hier minder. Maar de opbouw naar steeds iets uitgesprokener en bereidingen waar werkelijk niets op aan te merken is, in combinatie met waanzinnige sauzen (maar dan ook echt wáánzinnig!). Ook qua teksturen zeer goed.

Cijfer: Een hele dikke 9. Bij Fred sloeg de prijs-kwaliteitverhouding nergens op (positief), bij FG2.0 ook niet was ik daar minder positief over, maar hier klopte het gewoon. Alleen... Ze hebben zoveel interessante gerechten op de kaart staan en dit was zo goed, dat ik hier het liefst veel vaker terugkom. Ook hier, net als bij Fred, was het qua complementariteit (wijn, smaken en teksturen) echt heel erg goed. Maar dan ook echt héél erg goed. Alleen jammer dat mijn portemonnee het daar niet helemaal mee eens gaat zijn.
^O^ Leuk.

[ Bericht 44% gewijzigd door #ANONIEM op 26-01-2018 16:39:16 ]
  vrijdag 26 januari 2018 @ 22:03:00 #296
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_176768212
Febo.
zzzzz
  vrijdag 26 januari 2018 @ 22:22:29 #297
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_176768650
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 22:03 schreef AMAR420 het volgende:
Febo.
quote:
?

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 26 januari 2018 @ 23:31:44 #298
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_176770281
Febo Zoetermeer
Een paar maanden geleden
Ik had patatjes en grillburgers en chicken wings
Een dikke 7
zzzzz
pi_176772068
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 13:26 schreef vinnypassy het volgende:
Waar en wanneer: Een tijdje terug nam mijn vriendin mij mee uit eten naar Fred. We wonen nu samen, mijn appartement is verkocht en aangezien je heel gunstig kunt verkopen in Rotterdam, nam ik haar nu mee uit eten. Nadat ik FG2.0 en Fred al aan had gedaan, leek het me leuk naar het derde tweesterrenrestaurant in onze stad te gaan; het werd dus Parkheuvel.

Het eten

[ afbeelding ]

We kozen het winterarrangement en gingen goed van start met drie amuses (hoorntje met baba ganoush en geitenkaas, kaaskrokantje en mais met muntyoghurt). Prima, prima. Vooral het kaaskrokantje was erg lekker, de geitenkaas met baba ganoush was heerlijk romig en de babymais was lekker fris.

Kabeljauw I Rode kool I Rode couscous I Venkel

[ afbeelding ]

Vervolgens nog een amuse, of misschien was het toch een gang: kabeljauw met rode kool en een couscouskrokantje. Zeer smaakvol, hele subtiele bereiding. De venkel kwam pas achteraf door, wat erg fijn was na het vissige en romige. Heel goed gedaan. Het krokantje maakte het ook qua teksturen af en zeer compleet.

Noordzee krab I Perle Imperial kaviaar I Komkommer zoetzuur I Boekweit blini’s I Chlorofyl

[ afbeelding ]

Krab vind ik misschien nog wel lekkerder dan kreeft, maar allebei eet ik het veel te weinig. Hier werd ik dan ook erg blij van, helemaal de combinatie met het zoetzuur van komkommer; sinds Fred ben ik helemaal into intense komkommersmaak. Jammer dat het zo'n klein gerechtje was, maar qua intensiteit was het een van de beste van vanavond. Heel vol van smaak en zo'n enorme oppepper van de smaakpapillen.

Ganzenlever I Rode biet I Brioche I Walnoot I Pinot gris

[ afbeelding ]

En toen kwam het gerechtje waardoor ik mijn vuist ging ballen. Dit is wel iets hoor. Een van de signature dishes en ik snap wel waarom. Als je alles los proeft zijn de componenten al enorm lekker, vooral de rode biet was echt een bommetje op zichzelf. Maar als je dan alles bij elkaar doet... Eigenlijk heb ik ganzenlever en patés het liefst gewoon op toast of een broodje, vol en romig en geen zuurtje om het in balans te brengen, maar lekker decadent smaakvol. Dat had je hier wel en potverdikkie, wat tilde dat zoetzurige het romige naar een ander niveau zeg!

Tarbot I Witte biet I Rode biet ‘zoutkorst’ I Venkel I Kaviaar I Viscrème I Prei

[ afbeelding ]

Hierna gingen we nog een stapje omhoog qua smaak. Dit gerecht was ook weer erg compleet; de caviaar maakte het extra ziltig, de rode biet was heerlijk fris en de crème en preisaus maakten het romig en nootachtig en gaven het gerecht een vol mondgevoel. Heerlijke smaakcombinatie. De saus werd apart geserveerd, waardoor ik daar gelukkig nog een lepeltje extra van kon nemen. Gewoon zo. Als sausliefhebber echt een genot. Klein hoogtepuntje hoor.

Zeebaars I Schorseneren I Truffel I Selderij I Cantherellen I Lavas

[ afbeelding ]

Maar toen kwam de zeebaars en ging de smaakervaring nog weer een treetje omhoog. Ook weer zoveel smaken: het aardse van de cantherellen, het hartige van de schorseneren, het romige van de saus, de zeebaars die een perfecte karamellisatie had van het bakken en dan was er als laatste smaak nog dat unieke van de truffel. Weer zo'n verschrikkelijk smaakvol bommetje, heel erg lekker!

Hertenkalf I Hop I Rode kool I Spruitjes I Eekhoorntjesbrood I Appel I Pastinaak I Hertenjus

[ afbeelding ]

Daarna werd het steakmes op tafel gelegd en hoewel het echt al enorm lekker was, keek ik hier al naar uit: vlees! Het hertenkalf was bizar mals, ik denk dat dit het meest malse stukje vlees is dat ik ooit op heb: top! De saus erbij was fantastisch (ook hier kon ik weer extra opscheppen en afsluiten met een lepel alleen saus; briljant) en met de groentjes erbij was het heerlijk. Enige nadeel; de taugé, die was niet nodig en qua smaak te sterk. Mijn vriendin schoof dat zelfs aan de kant, maar los daarvan was dit wederom qua smaak weer net iets steviger dan hiervoor; prima samenstelling dus.

Kaas
We kozen voor een extra kaasplankje, bovenop het zesgangenmenu. De kaasjes waren lekker. Ik ben geen kenner, dus geen idee meer wat het was, maar vooral met de wijn erbij was het een prima gangetje.

Peer I Doyenne du comice I Vanille I Speculaas I Witte chocolade I Kaneel serehijs

[ afbeelding ]

Als slotstuk kregen we citroengrasijs. En potjandriedubbeltjes nog aan toe, wat vond ik dit een bijzonder nagerecht. Je proeft eerst de volle en romige, comfortabele winterse smaken van de speculaaskruiden en het zoete van de witte chocolade, om daarna achter te blijven met het frisse van het citroengras. Even later bleven toch weer die kruiden hangen, maar het doorlopen van die verschillende smaken was heel erg fijn. Prima afsluiter dus.

Hierna kregen we nog wat friandises bij een kopje koffie en thee en toen was het na vier uur dineren tijd om de rekening te gaan vragen en lekker op het fietsie terug naar huis te gaan en ons lekker dronken te voelen. Want de wijn kwam nu wel heel goed aan.

Prijs: Het stukje waar menigeen over kan vallen, maar bij twee sterren ben je niet goedkoop uit en is de prijs ook iets minder belangrijk. Alles bij elkaar, inclusief fooi (en dus 1 extra gang en 2 wijntjes erbij) waren we ¤420 kwijt.

Impressie: Qua sfeer is Parkheuvel wat stijver dan Fred en ook FG2.0. Voorbeeld: er werd continu gefluisterd, niemand praatte heel hard. Stiekem miste ik dat wel een beetje en ook qua inrichting was het iets ouderwetser allemaal. Dat deed overigens niets af aan de ervaring, maar het losse van Fred maakte de totaalervaring een stuk vlotter en aangenamer.

Hier misten we dat dus wel een beetje. Qua eten had ik echt niets te klagen, los van die taugé misschien, maar dat stelt niets voor. Waar ik bij Fred helemaal lyrisch raakte van de combinaties die op mijn tong dansten, had ik dat hier minder. Maar de opbouw naar steeds iets uitgesprokener en bereidingen waar werkelijk niets op aan te merken is, in combinatie met waanzinnige sauzen (maar dan ook echt wáánzinnig!). Ook qua teksturen zeer goed.

Cijfer: Een hele dikke 9. Bij Fred sloeg de prijs-kwaliteitverhouding nergens op (positief), bij FG2.0 ook niet was ik daar minder positief over, maar hier klopte het gewoon. Alleen... Ze hebben zoveel interessante gerechten op de kaart staan en dit was zo goed, dat ik hier het liefst veel vaker terugkom. Ook hier, net als bij Fred, was het qua complementariteit (wijn, smaken en teksturen) echt heel erg goed. Maar dan ook echt héél erg goed. Alleen jammer dat mijn portemonnee het daar niet helemaal mee eens gaat zijn.
Dit heeft toch geen fuck meer met eten te maken :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  zaterdag 27 januari 2018 @ 15:35:04 #300
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_176778712
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 januari 2018 00:55 schreef renwan het volgende:

[..]

Dit heeft toch geen fuck meer met eten te maken :')
Oké oké. Want we hebben hier geen 7 gangen met waanzinnig lekker eten gekregen? Nee, ik snap je volledig!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')