abonnement Unibet Coolblue
pi_172696017




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
pi_172696361
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:42 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Kapsalon is voor homo's.


Het beeld dat de wereld doet schokken.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2017 20:16:27 ]
pi_172696428
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
pi_172696602
Kapsalon is meesterlijk. Bergweg voor nummer 1 kapsalon.
pi_172696945
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:22 schreef xaban06 het volgende:
Kapsalon is meesterlijk. Bergweg voor nummer 1 kapsalon.
Is dat voor de snack of voor een barbier met een vlammenwerper?
  woensdag 26 juli 2017 @ 20:45:01 #6
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172697265
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:02 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Hij voetbalt zelf best aardig voor zijn leeftijd.
mijn oom ook,
toch mag hij absoluut niet mee beslissen over de opstelling van Ajax en Feijenoord
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 26 juli 2017 @ 20:45:51 #7
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172697295
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
Turkse Friet-tenten -O- -O- |:( |:(

Geef mij maar Nederlandse Friet met echte Mayo

Moet er niet aan denken dat die viezerd aan mijn Frietje zat
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172697986
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Turkse Friet-tenten -O- -O- |:( |:(

Geef mij maar Nederlandse Friet met echte Mayo

Moet er niet aan denken dat die viezerd aan mijn Frietje zat
Zowel Nederlanders als Turken zien liever geen zagende ouwe sokken in hun snackbar.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 21:04:42 #9
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172698023
Snackbars zijn dan ook gewoon het domein van Chinezen tegenwoordig
G
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 21:05:01 #10
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172698037
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
:D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172699294
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
pi_172699589
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:04 schreef Straatcommando. het volgende:
Snackbars zijn dan ook gewoon het domein van Chinezen tegenwoordig
G
En die frituren weer oeigoeren, niet slecht trouwens zo'n oeigoer met pindasaus :9
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:45:46 #13
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172699599
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:04 schreef Straatcommando. het volgende:
Snackbars zijn dan ook gewoon het domein van Chinezen tegenwoordig
G
friet tenten zijn Nederlands en niet Chinees of Turks of Bulgaars
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172699803
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

friet tenten zijn Nederlands en niet Chinees of Turks of Bulgaars
Je kunt er meer krijgen dan friet
Het zijn vaak geen tenten

Snackbar
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:57:35 #15
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172699999
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:51 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je kunt er meer krijgen dan friet
Het zijn vaak geen tenten

Snackbar
Friet is Friet
Chinees is Chinees
Turks is Turks
Japans is Japans
Bulgaars is Bulgaars

Laten we dat wel duidelijk houden, anders wordt het een zooitje in Nederland
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172700067
Bulgaars = Ottomaans
Turks = Ottomaans
Duitse keizer = Otto
Oktoberfest = dus ook Turks
pi_172700151
pi_172700584
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:02 schreef myShizzle het volgende:
[ afbeelding ]
Die had ik als eerste gemaakt, maar vond 'm te makkelijk en flauw. :P.


Valt er niets meer te praten, dat we het over patat hebben? Iemand iets sappigs te melden? Sizi sapıklar.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2017 22:18:03 ]
pi_172703264
Kapsalon :r
pi_172704398
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:59 schreef WammesWaggel het volgende:
Bulgaars = Ottomaans
Turks = Ottomaans
Duitse keizer = Otto
Oktoberfest = dus ook Turks
Ottomobiel.

pi_172704437
A;ls we het gesprek maar open houden met Turkije.
pi_172704535
Als EU moet je Turkije keihard laten vallen. Het is geen scherm tegen de islamitische wereld en ook geen bondgenoot tegen Rusland. Het is de grootste netto ontvanger van hulp. Naast hulp aan vluchtelingen. Stop dat maar. Gooi grenzen dicht. Het debiele idee al dat men tijdelijk vrij zou mogen reizen. Waarom? Vang de wetenschappers op.
  donderdag 27 juli 2017 @ 01:09:30 #23
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_172704735
ik miste nog iemand.

"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_172704739
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 00:50 schreef Jaroon het volgende:
Als EU moet je Turkije keihard laten vallen. Het is geen scherm tegen de islamitische wereld en ook geen bondgenoot tegen Rusland. Het is de grootste netto ontvanger van hulp. Naast hulp aan vluchtelingen. Stop dat maar. Gooi grenzen dicht. Het debiele idee al dat men tijdelijk vrij zou mogen reizen. Waarom? Vang de wetenschappers op.
Als ik het goed begrijp moet Turkije dus alle Syrische vluchtelingen tegenhouden om de EU te ontlasten zonder dat er iets tegenover staat.

Werk jij gratis voor je klanten of je baas?
pi_172704750
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:09 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp moet Turkije dus alle Syrische vluchtelingen tegenhouden om de EU te ontlasten zonder dat er iets tegenover staat.

Werk jij gratis voor je klanten of je baas?
Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
  donderdag 27 juli 2017 @ 01:12:25 #26
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_172704760
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:10 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
de financiële gevolgen door dit te doen zullen gigantisch zijn
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_172704771
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:12 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

de financiële gevolgen door dit te doen zullen gigantisch zijn
Leg mij uit wat het ons kost. Ik denk dat Turkije er aan failliet gaat. We zijn economisch niet afhankelijk van Turkije. Zij wel van ons. Dan is er een keus. Die keus is niet Erdogan.
  donderdag 27 juli 2017 @ 01:24:13 #28
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_172704842
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:13 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Leg mij uit wat het ons kost. Ik denk dat Turkije er aan failliet gaat. We zijn economisch niet afhankelijk van Turkije. Zij wel van ons. Dan is er een keus. Die keus is niet Erdogan.
meer dan de helft van alle import van turkije komt uit europa.
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_172704850
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:24 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

meer dan de helft van alle import van turkije komt uit europa.
We kunnen makkelijk zonder. Turkije niet.
pi_172704861
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:24 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

meer dan de helft van alle import van turkije komt uit europa.
Wat dat ook mag zijn mogen ze dan aftikken in Euro, en als men het niet nodig heeft kopen ze het niet, echter er zullen ook dingen zijn die ze moeten hebben.

Ik ben echter wel van mening dat de arme drommel daar de eerste zal zijn die er de dupe van wordt.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:28:22 ]
pi_172704882
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:24 schreef Jaroon het volgende:

[..]

We kunnen makkelijk zonder. Turkije niet.
Engeland gaat de grootste klap worden dan volgt wie, op een gegeven moment is het hier ook einde oefening.

Of wil jij tulpenbollen gaan eten?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:30:07 ]
pi_172704892
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:29 schreef john2406 het volgende:

[..]

Engeland gaat de grootste klap worden dan volgt wie, op een gegeven moment is het hier ook einde oefening.
Kijkend naar EU weet ik nu ook de toekomst niet. Men wil weer meer landen erbij uit het Oostblok. Het gaat nooit werken volgens mij.
pi_172704897
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:30 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Kijkend naar EU weet ik nu ook de toekomst niet. Men wil weer meer landen erbij uit het Oostblok. Het gaat nooit werken volgens mij.
Offtopic beter had men zijn vingers ervan gelaten en het bij de EEG gehouden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:32:23 ]
pi_172704902
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Offtipic beter had men zijn vingers ervan gelaten en het bij de EEG gehouden.
Dat was op zeker het beste geweest _O_
"Ah, Siwa. My Home. A sacred oasis."
pi_172704903
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:10 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
Hoeveel krijgen ze daarvoor en hoeveel hebben ze al gekregen?
pi_172704909
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Offtopic beter had men zijn vingers ervan gelaten en het bij de EEG gehouden.
Ja. Je vraagt je werkelijk wat men dacht. Dan had je het langzaamaan kunnen uitbouwen naar een EU zoals nu. Dat wil men duidelijk niet. Het moet erg snel en groot. Dat lukt in het zakenleven ook niet.
pi_172704912
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:32 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hoeveel krijgen ze daarvoor en hoeveel hebben ze al gekregen?
Daar zijn cijfers over. Niet voor de hand. Hulp voor vluchtelingen staat los van andere hulp.
pi_172704916
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:33 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Ja. Je vraagt je werkelijk wat men dacht. Dan had je het langzaamaan kunnen uitbouwen naar een EU zoals nu. Dat wil men duidelijk niet. Het moet erg snel en groot. Dat lukt in het zakenleven ook niet.
Vraag mij daar aub niet naar daar heb ik een zeer uitgesproken mening over, wat niet iedereen op prijs stellen doet.

Laat ik dit zeggen, wat ik denk, dat zich iemand in zijn graf ligt te verneuken zeg ik dan genoeg.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:37:03 ]
pi_172704921
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Vraag mij daar aub niet naar daar heb ik een zeer uitgesproken mening over, wat niet iedereen op prijs stellen doet.
Je mag hier meestal zeggen wat je wil zolang je iemand geen bitch noemt.
pi_172704929
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:34 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar zijn cijfers over. Niet voor de hand. Hulp voor vluchtelingen staat los van andere hulp.
Daar zullen vast wel cijfers van zijn, maar het is makkelijk om te roepen dat ze er geld voor krijgen. Dat zijn de afspraken, maar ik vraag mij af in hoeverre deze worden nageleefd.
pi_172704930
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:36 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je mag hier meestal zeggen wat je wil zolang je iemand geen bitch noemt.
Ik vind je een bitch.
pi_172704940
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:37 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Daar zullen vast wel cijfers van zijn, maar het is makkelijk om te roepen dat ze er geld voor krijgen. Dat zijn de afspraken, maar ik vraag mij af in hoeverre deze worden nageleefd.
Die cijfers zijn er gewoon. Men is de grootste netto ontvanger van hulp zo'n beetje.
pi_172704944
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:37 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik vind je een bitch.
Dat mag. Voor die mening zat je nu in Turkije vast. Ook in wat andere landen trouwens......
pi_172704951
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Vraag mij daar aub niet naar daar heb ik een zeer uitgesproken mening over, wat niet iedereen op prijs stellen doet.

Laat ik dit zeggen, wat ik denk, dat zich iemand in zijn graf ligt te verneuken zeg ik dan genoeg.
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:40 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat mag. Voor die mening zat je nu in Turkije vast. Ook in wat andere landen trouwens......
pi_172704954
Laten we het over de nieuwe Koning van Thailand hebben.
pi_172704956
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:39 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Die cijfers zijn er gewoon. Men is de grootste netto ontvanger van hulp zo'n beetje.
Men? Wat bedoel je precies?
pi_172704959
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:43 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Men? Wat bedoel je precies?
Turkije.
pi_172704961
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:42 schreef Jaroon het volgende:
Laten we het over de nieuwe Koning van Thailand hebben.
Waarom niet over de toekomstige van Europa dan?
Mits dat die er ooit komt.
pi_172704963
Die cijfers waren heel goed uitgerekend door de Correspondent. Daar ben ik geen lid meer van naast dat ik niet mag plaatsen.
pi_172704968
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:44 schreef john2406 het volgende:

[..]

Waarom niet over de toekomstige van Europa dan?
Mits dat die er ooit komt.
Omdat ik vervelend ben. Dat is het eerlijke antwoord. Daarnaast geloof ik niet in de EU. Er zitten teveel zwakke landen bij. Naast dat ergerde ik mij al aan het koningshuis van Thailand (vrienden van ons koningshuis) en nog meer aan de huidige 'koning'. Dat tuig mag zegevieren......
pi_172704973
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:47 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Omdat ik vervelend ben. Dat is het eerlijke antwoord. Daarnaast geloof ik niet in de EU. Er zitten teveel zwakke landen bij. Naast dat ergerde ik mij al aan het koningshuis van Thailand (vrienden van ons koningshuis) en nog meer aan de huidige 'koning'. Dat tuig mag zegevieren......
Dus ik zat met dat bitch helemaal niet ver ernaast?
pi_172704978
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:48 schreef john2406 het volgende:

[..]

Dus ik zat met dat bitch helemaal niet ver ernaast?
Dat is dan tijdelijk juist.
pi_172704982
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:45 schreef Jaroon het volgende:
Die cijfers waren heel goed uitgerekend door de Correspondent. Daar ben ik geen lid meer van naast dat ik niet mag plaatsen.
Meest recente wat ik kan vinden is dat per eind 2016, nog niet eens een kwart van de beloofde 3 miljard is overgemaakt.

Turkije vangt meer dan 1 miljoen vluchtelingen op. Om het simpel te houden:
- 1 miljoen vluchtelingen
- 750 miljoen euro ontvangen

Dat is 750 euro per vluchteling.

Onderdak, voedsel, zorg en onderwijs, wat kost dat allemaal denk je?

Je denkt echt dat Turkije er beter van wordt?
pi_172704990
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:50 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Meest recente wat ik kan vinden is dat per eind 2016, nog niet eens een kwart van de beloofde 3 miljard is overgemaakt.

Turkije vangt meer dan 1 miljoen vluchtelingen op. Om het simpel te houden:
- 1 miljoen vluchtelingen
- 750 miljoen euro ontvangen

Dat is 750 euro per vluchteling.

Onderdak, voedsel, zorg en onderwijs, wat kost dat allemaal denk je?

Je denkt echt dat Turkije er beter van wordt?
Ik denk dat het men totaal niets uitmaakt. Daarnaast krijgt men andere hulp.
pi_172704992
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:50 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Meest recente wat ik kan vinden is dat per eind 2016, nog niet eens een kwart van de beloofde 3 miljard is overgemaakt.

Turkije vangt meer dan 1 miljoen vluchtelingen op. Om het simpel te houden:
- 1 miljoen vluchtelingen
- 750 miljoen euro ontvangen

Dat is 750 euro per vluchteling.

Onderdak, voedsel, zorg en onderwijs, wat kost dat allemaal denk je?

Je denkt echt dat Turkije er beter van wordt?
Jij hebt duidelijk geen idee hoeveel daar het minimum inkomen is, 1 miljoen lira gaf ik er als fooi en ze waren niet meer van me af te slaan.
pi_172704995
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:51 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jij hebt duidelijk geen idee hoeveel daar het minimum inkomen is, 1 miljoen lira gaf ik er als fooi en ze waren niet meer van me af te slaan.
In Euro......ik ben er nooit geweest en wil weten hoe het werkt en over wie....?
pi_172704998
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:51 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jij hebt duidelijk geen idee hoeveel daar het minimum inkomen is, 1 miljoen lira gaf ik er als fooi en ze waren niet meer van me af te slaan.
Dat is dan alweer 10+ jaar geleden.

Dat vergelijk je toch niet met het heden?
pi_172705002
In het bos leefde een Oma met schapen, vroeg alleen wat is er als die vrouw iets gebeuren doet.
Het antwoord bleef deze schuldig, waarop ik voor mij uitmaakte niets die mag rotten dan?
pi_172705003
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:51 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Ik denk dat het men totaal niets uitmaakt. Daarnaast krijgt men andere hulp.
Andere hulp? Vertel.

Wie is men en wat maakt niet uit?
pi_172705007
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Dat is dan alweer 10+ jaar geleden.

Dat vergelijk je toch niet met het heden?
Ik denk dat daar de tijd is blijven stilstaan, tenminste in het binnen land, waar ik het liefste vertoefde wat die mensen aten at ik ook.
pi_172705008
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:53 schreef john2406 het volgende:
In het bos leefde een Oma met schapen, vroeg alleen wat is er als die vrouw iets gebeuren doet.
Het antwoord bleef deze schuldig, waarop ik voor mij uitmaakte niets die mag rotten dan?
Dat zal een Drents gezegde zijn.
pi_172705009
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:55 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat zal een Drents gezegde zijn.
Ben geen Drent hoor, jij weet niet wat je ziet buiten het toeristen gebied.
pi_172705015
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Andere hulp? Vertel.

Wie is men en wat maakt niet uit?
Men =
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Andere hulp? Vertel.

Wie is men en wat maakt niet uit?
Noord Korea.

https://decorrespondent.n(...)40546796206-4a64971b
pi_172705021
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:55 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik denk dat daar de tijd is blijven stilstaan, tenminste in het binnen land, waar ik het liefste vertoefde wat die mensen aten at ik ook.
Je had het over minimuminkomen.

In 2001 was dat 122.000.000 TL, daar kocht je 98L benzine voor.
In 2016 was het 1.300 TL, daar kocht je 257L benzine voor.
pi_172705027
Je moet derhalve ook kijken naar de koopkracht per inwoner, het liefste zonder de armste en rijkste 10%.
pi_172705029
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:59 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Je had het over minimuminkomen.

In 2001 was dat 122.000.000 TL, daar kocht je 98L benzine voor.
In 2016 was het 1.300 TL, daar kocht je 257L benzine voor.
Okee als jij dat zegt, ik ben al lang niet meer aan het reizen dat deden wij toen we jong waren nu niet meer.
Ik wil nog 1X en dan richting Noorwegen auf nie wiedersehen.
pi_172705396
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:10 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
Ik dacht te lezen dat je dat geld een probleem vond. En idd, daar krijgt men apart geld voor omdat men niet bij de EU zit en dus geen verplichtingen naar de EU toe heeft zonder deal.

En over dat grenzen dichtgooien. Dat kunnen ze niet doen omdat er a) een deal is.. (lijkt me niet een onbelangrijk punt), b) turkije ook naast het EU-verzoek gewoon een x aantal vluchtelingen op zou vangen en c) men in Europa dan gaat lopen miepen dat men de grenzen dichtgooit en dus geen vluchtelingen uit het buurland toelaat (zie kritiek op arabische landen) waardoor die vluchtelingen gewoon via een andere weg komen naar Europa komen en men weer naar Turkije wijst.

In je post botst het ene scenario al hard met t andere en degenen die beleid maken doen t altijd fout.

[ Bericht 15% gewijzigd door Beathoven op 27-07-2017 05:19:20 ]
pi_172706903
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 05:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik dacht te lezen dat je dat geld een probleem vond. En idd, daar krijgt men apart geld voor omdat men niet bij de EU zit en dus geen verplichtingen naar de EU toe heeft zonder deal.

Ik vind het wel een probleem dat ik betaal aan een dictatuur waar ik totaal niet achter sta. Erdogan gaat straks weer een leuk paleisje voor zichzelf bouwen van mijn geld :{
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172707058
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 05:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik dacht te lezen dat je dat geld een probleem vond. En idd, daar krijgt men apart geld voor omdat men niet bij de EU zit en dus geen verplichtingen naar de EU toe heeft zonder deal.

En over dat grenzen dichtgooien. Dat kunnen ze niet doen omdat er a) een deal is.. (lijkt me niet een onbelangrijk punt), b) turkije ook naast het EU-verzoek gewoon een x aantal vluchtelingen op zou vangen en c) men in Europa dan gaat lopen miepen dat men de grenzen dichtgooit en dus geen vluchtelingen uit het buurland toelaat (zie kritiek op arabische landen) waardoor die vluchtelingen gewoon via een andere weg komen naar Europa komen en men weer naar Turkije wijst.

In je post botst het ene scenario al hard met t andere en degenen die beleid maken doen t altijd fout.
Ik had het dus over het geld dat men krijgt als ontwikkelingshulp terugtrekken/stoppen.
  donderdag 27 juli 2017 @ 09:36:34 #70
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172707105
https://www.chartoasis.com/forex/1/eur_try/5_years.html

laat de EU maar gauw stoppen met geld aan Erdolf geven en de status van preferred tradepartner snel intrekken
Want waar Turkije nu heen gaat dat is niet het voorland van de EU

[ Bericht 11% gewijzigd door michaelmoore op 27-07-2017 09:46:01 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 27 juli 2017 @ 10:01:14 #71
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172707554
Duitsland zal een grote en zware prijs gaan betalen, zegt Erdolf
http://www.elsevierweekbl(...)rijs-betalen-526187/

quote:
Na eerder terugtrekkende bewegingen te hebben gemaakt, bedreigt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de Duitsers opnieuw. Als Duitsland een handelsembargo tegen Turkije instelt, ‘zal Duitsland de prijs betalen’, aldus Erdogan.

‘Je moet de grotere prijs die je zal betalen in acht nemen, als je denkt dat je Turkije kan intimideren met je embargo-dreigementen,’ zei Erdogan dinsdag tijdens een bijeenkomst van zijn AK-partij in Ankara.

‘Intimideer ons niet’

Vrijdag sprak Erdogan voor het eerst over de rel met Duitsland, en zei hij dat Turkije zich niet ‘bang laat maken’ door de Duitsers, en dat hij van plan is om gewoon door te gaan om Duitse bedrijven te laten investeren

Ook benadrukt hij dat de Duitse investeringen in Turkije nog altijd doorgaan, ondanks de oproep van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel die bedrijven afgelopen weekend afraadde zaken te doen met Turkije. '

Iedereen kan daar zomaar worden opgepakt,' waarschuwde Gabriel.


.
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172707580
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:01 schreef michaelmoore het volgende:
Duitsland zal een grote en zware prijs gaan betalen, zegt Erdolf
http://www.elsevierweekbl(...)rijs-betalen-526187/

[..]

Er zijn binnenkort verkiezingen in Duitsland; dit gaat tot die tijd lekker dooretteren.
pi_172707744
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:01 schreef michaelmoore het volgende:
Duitsland zal een grote en zware prijs gaan betalen, zegt Erdolf
http://www.elsevierweekbl(...)rijs-betalen-526187/

[..]

Mooi he? :D En de helft van de Turkse bevolking stemt op deze mafklapper :D _O-
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172707759
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:12 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Mooi he? :D En de helft van de Turkse bevolking stemt op deze mafklapper :D _O-
Het geeft mooi aan dat een dubbel paspoort niet werkt voor bepaalde groepen.
pi_172707794
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:13 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Het geeft mooi aan dat een dubbel paspoort niet werkt voor bepaalde groepen.
Waarom moet dit nou?

Kun je mij uitleggen waarom je de dubbele nationaliteit erbij betrekt bij een nieuwsbericht over Erdo die weer tof zit te doen voor zijn achterban?
pi_172707806
Ik denk dat het tijd is om Turkije te laten vallen. En als over een paar jaar het land failliet is en Erdogan met het geld van de Turkse bevolking een gigantisch rijk leven lijdt op een tropisch eiland, en de Turkse bevolking met hangende pootjes terugkomt, kunnen we ze weer omarmen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  donderdag 27 juli 2017 @ 10:16:08 #77
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172707816
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:12 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Mooi he? :D En de helft van de Turkse bevolking stemt op deze mafklapper :D _O-
Hij begint nu gevaarlijke taal uit te slaan ook
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172707824
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:16 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Hij begint nu gevaarlijke taal uit te slaan ook
Ja, nu wel.

:').
pi_172707834
quote:
10s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:15 schreef zarGon het volgende:

[..]

Waarom moet dit nou?

Kun je mij uitleggen waarom je de dubbele nationaliteit erbij betrekt bij een nieuwsbericht over Erdo die weer tof zit te doen voor zijn achterban?
Omdat iemand het heeft over het stemmen in Duitsland. Dat gaat ook over wat EU Turken eerder stemden toen het over Turkije ging. Maar buiten dat om. Waarom zou je het er niet over hebben?
pi_172707840
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:13 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Het geeft mooi aan dat een dubbel paspoort niet werkt voor bepaalde groepen.
Dit gevolg zie ik niet helemaal.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  donderdag 27 juli 2017 @ 10:17:06 #81
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172707842
quote:
2s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:15 schreef Hallojo het volgende:
Ik denk dat het tijd is om Turkije te laten vallen. En als over een paar jaar het land failliet is en Erdogan met het geld van de Turkse bevolking een gigantisch rijk leven lijdt op een tropisch eiland, en de Turkse bevolking met hangende pootjes terugkomt, kunnen we ze weer omarmen.
Nee Erdolf gaat NOOIT meer weg, echt nooit meer, zie maar de andere dictators op de wereld,

vechten zich kapot, ze denken dat het land hun eigendom is
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172707857
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:17 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dit gevolg zie ik niet helemaal.
Dat EU Turken niet hadden kunnen kiezen voor Erdogan vanuit de luie stoel.....of wel met een verblijfsvergunning.
pi_172707866
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:16 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Hij begint nu gevaarlijke taal uit te slaan ook
Hij bedreigt alles en iedereen al een tijdje hoor.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  donderdag 27 juli 2017 @ 10:19:24 #84
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172707899
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:18 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Hij bedreigt alles en iedereen al een tijdje hoor.
Hij heeft nu de absolute macht, hij kan nu de voorzichtigheid laten varen
Het parlement is gereduceerd tot klapvee en de rechterlijke macht zegt keurig meneer tegen hem
Hij gaat er nu vol op

Hij is gek genoeg om raketten te gaan lanceren net als KIM il Un
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172707922
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:19 schreef michaelmoore het volgende:
Hij is gek genoeg om raketten te gaan lanceren net als KIM il Un
Ik zou maar heel bang worden als ik jou was, de Turken krijgen op het gebied van defensie steeds meer voor elkaar.
pi_172707933
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:17 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Nee Erdolf gaat NOOIT meer weg, echt nooit meer, zie maar de andere dictators op de wereld,

vechten zich kapot, ze denken dat het land hun eigendom is
Ik verwacht op niet al te lange termijn toch wel grote opstanden in Turkije, gesteund door de internationale gemeenschap.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172707948
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:17 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat EU Turken niet hadden kunnen kiezen voor Erdogan vanuit de luie stoel.....of wel met een verblijfsvergunning.
Wees eens eerlijk: zou je problemen hebben met dubbele nationaliteit als de Turken voor iemand zouden kiezen waar jij het mee eens bent?
pi_172707949
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:20 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik zou maar heel bang worden als ik jou was, de Turken krijgen op het gebied van defensie steeds meer voor elkaar.
Dat maakt ze gevaarlijker. Dus moet je hen economisch harder aanpakken. Ben jij Turks?
pi_172707956
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:17 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat EU Turken niet hadden kunnen kiezen voor Erdogan vanuit de luie stoel.....of wel met een verblijfsvergunning.
De helft van de Turken in Turkije heeft ook voor hem gestemd.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172707970
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:21 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat maakt ze gevaarlijker.
:D.

quote:
Dus moet je hen economisch harder aanpakken.
:').

quote:
Ben jij Turks?
Eentje met een dubbele nationaliteit ook nog.
pi_172708002
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:21 schreef Hallojo het volgende:

[..]

De helft van de Turken in Turkije heeft ook voor hem gestemd.
Die wonen in elk geval daar en gaan het ondervinden. Dat is iets anders dan daar voor een dictator stemmen en hier in alle vrijheid leven. Maar dat alles en iedereen ontslaan gaat veel Turken raken. Dat gaat tegen hem keren.
pi_172708014
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

:D.

[..]

:').

[..]

Eentje met een dubbele nationaliteit ook nog.
En pro Erdogan zo te horen........ Lekker hier wonen toch? In het vrije westen.
pi_172708029
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Hij heeft nu de absolute macht, hij kan nu de voorzichtigheid laten varen
Het parlement is gereduceerd tot klapvee en de rechterlijke macht zegt keurig meneer tegen hem
Hij gaat er nu vol op

Hij is gek genoeg om raketten te gaan lanceren net als KIM il Un
Dat klopt, maar op het moment dat hij echt fysiek gaat aanvallen is het heel snel klaar denk ik. De VS zullen dan de EU steunen en niet Erdogan. Buiten het feit dat de EU natuurlijk vele malen sterker is dan Turkije.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708046
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:23 schreef Jaroon het volgende:

[..]

En pro Erdogan zo te horen.......
Kun je mij uitleggen waarom je dit denkt?

Als het kan, even specifiek aangeven graag.
pi_172708068
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:24 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat klopt, maar op het moment dat hij echt fysiek gaat aanvallen is het heel snel klaar denk ik. De VS zullen dan de EU steunen en niet Erdogan. Buiten het feit dat de EU natuurlijk vele malen sterker is dan Turkije.
En buiten het feit dat Erdogan natuurlijk nooit zoiets suicidaals gaat doen als de EU aan te vallen, haar eigen militaire bondgenoten zonder Rusland en Iran op z'n minst aan haar zij.
pi_172708081
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:24 schreef zarGon het volgende:

[..]

Kun je mij uitleggen waarom je dit denkt?

Als het kan, even specifiek aangeven graag.
Dat was idd onterecht.
pi_172708089
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:24 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat klopt, maar op het moment dat hij echt fysiek gaat aanvallen is het heel snel klaar denk ik. De VS zullen dan de EU steunen en niet Erdogan. Buiten het feit dat de EU natuurlijk vele malen sterker is dan Turkije.
Wat zijn dit voor natte dromen?

Leuke fantasie. :').
pi_172708102
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:26 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat was idd onterecht.
Ja, maar, wacht.

Iets heeft jou getriggerd om dit te zeggen; kun je uitleggen wat dat was?
pi_172708132
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:26 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, maar, wacht.

Iets heeft jou getriggerd om dit te zeggen; kun je uitleggen wat dat was?
Verkeerde interpretatie. Dus las ik even terug en toen bleek dat je nergens pro Erdogan bent zover ik kon zien. Dus zat ik fout.
pi_172708170
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:27 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Verkeerde interpretatie. Dus las ik even terug en toen bleek dat je nergens pro Erdogan bent zover ik kon zien. Dus zat ik fout.
Okay.

Het is namelijk niet de eerste keer dat het oneens zijn met de Europese/Nederlandse kijk op zaken je al heel snel een label 'pro-Erdoğan' oplevert.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 10:29:10 ]
pi_172708218
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:29 schreef zarGon het volgende:

[..]

Okay.

Het is namelijk niet de eerste keer dat het oneens zijn met de Europese/Nederlandse kijk op zaken je al heel snel een label 'pro-Erdoğan' oplevert.
Zo komt dat ook snel over natuurlijk. Je verwacht als westerling gewoon dat mensen dictators als Erdogan volledig en altijd afwijzen.
pi_172708247
quote:
3s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En buiten het feit dat Erdogan natuurlijk nooit zoiets suicidaals gaat doen als de EU aan te vallen, haar eigen militaire bondgenoten zonder Rusland en Iran op z'n minst aan haar zij.
Zou inderdaad geen slimme actie van hem zijn.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708262
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:24 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat klopt, maar op het moment dat hij echt fysiek gaat aanvallen is het heel snel klaar denk ik. De VS zullen dan de EU steunen en niet Erdogan. Buiten het feit dat de EU natuurlijk vele malen sterker is dan Turkije.
Dat gaat hij ook nooit doen. Laten we niet al te gek gaan doemdenken.
pi_172708266
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:26 schreef zarGon het volgende:

[..]

Wat zijn dit voor natte dromen?

Leuke fantasie. :').
Hij is er gek genoeg voor.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708276
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:32 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Hij is er gek genoeg voor.
En dit baseer je op welke inzichten?
pi_172708282
quote:
3s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En buiten het feit dat Erdogan natuurlijk nooit zoiets suicidaals gaat doen als de EU aan te vallen, haar eigen militaire bondgenoten zonder Rusland en Iran op z'n minst aan haar zij.
Er zijn er een paar hier die het toejuichen dat Turkije helemaal afgestoten wordt. Zonder te bedenken in wat voor kringen zich Turkije dan al helemaal gaat begeven.

Op militair gebied is Europa enorm zwak, puur omdat het ieder voor zich is. Met Trump die aangaf dat de EU voor haar eigen boontjes moet doppen werd het al leuk, maar als het daadwerkelijk tot een confrontatie zou komen, zou het nog leuker worden. Niet dat het zo ver komt, dat vereist totale debiliteit; niemand heeft daar trek in.
pi_172708326
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:32 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Hij is er gek genoeg voor.
Ja, uhuh.

Erdo weet als geen ander dat je het moet kunnen verkopen; een oorlog kun je niet verkopen. Ja, wel eentje die je tienduizenden kilometers verderop gaat uitvechten; niets dat bij je voordeur afspeelt.
pi_172708329
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:33 schreef zarGon het volgende:

[..]

Er zijn er een paar hier die het toejuichen dat Turkije helemaal afgestoten wordt. Zonder te bedenken in wat voor kringen zich Turkije dan al helemaal gaat begeven.

Op militair gebied is Europa enorm zwak, puur omdat het ieder voor zich is. Met Trump die aangaf dat de EU voor haar eigen boontjes moet doppen werd het al leuk, maar als het daadwerkelijk tot een confrontatie zou komen, zou het nog leuker worden. Niet dat het zo ver komt, dat vereist totale debiliteit; niemand heeft daar trek in.
Ik ben er ook voor het af te stoten. Gewoon omdat je weinig anders kan met zo'n man aan de macht. Daar heeft men als volk voor gekozen.

Geen enkel westers land zal accepteren dat Turkije de EU aanvalt.
pi_172708334
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:33 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En dit baseer je op welke inzichten?
Zijn geweld tegen onder andere zijn eigen bevolking.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708339
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:35 schreef Jaroon het volgende:
Geen enkel westers land zal accepteren dat Turkije de EU aanvalt.
Dit wordt nu wel heel erg absurd. :').
pi_172708352
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:35 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, uhuh.

Erdo weet als geen ander dat je het moet kunnen verkopen; een oorlog kun je niet verkopen. Ja, wel eentje die je tienduizenden kilometers verderop gaat uitvechten; niets dat bij je voordeur afspeelt.
Hoe verkoopt hij het ontslaan van zoveel mensen in eigen land? Dat moet onderhand elke Turkse familie zo'n beetje raken?
pi_172708360
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:33 schreef zarGon het volgende:

[..]

Er zijn er een paar hier die het toejuichen dat Turkije helemaal afgestoten wordt. Zonder te bedenken in wat voor kringen zich Turkije dan al helemaal gaat begeven.

Op militair gebied is Europa enorm zwak, puur omdat het ieder voor zich is. Met Trump die aangaf dat de EU voor haar eigen boontjes moet doppen werd het al leuk, maar als het daadwerkelijk tot een confrontatie zou komen, zou het nog leuker worden. Niet dat het zo ver komt, dat vereist totale debiliteit; niemand heeft daar trek in.
Jep, een militaire bondgenootschap tussen Rusland en Turkije zou het westen juist weer compleet kunnen afsluiten van de Zwarte zee en de omgeving, met misschien een uitzondering voor de VK en VS, zit je daar dan gezellig met je EU, los van dat er miljoenen Turken in Europa zijn waar je fijne spanningen zult hebben.
pi_172708361
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:35 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dit wordt nu wel heel erg absurd. :').
Dat gaf ik al aan. Jullie gaan er op door.
pi_172708375
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:35 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Zijn geweld tegen onder andere zijn eigen bevolking.
Ja, dat is vergelijkbaar met het verklaren van oorlog aan (machtige) landen om je heen. :').

Als je iets hebt geleerd de afgelopen tijd, is dat het Erdo vooral om macht in het binnenland en economische voorspoed gaat.
pi_172708418
quote:
10s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, dat is vergelijkbaar met het verklaren van oorlog aan (machtige) landen om je heen. :').

Als je iets hebt geleerd de afgelopen tijd, is dat het Erdo vooral om macht in het binnenland en economische voorspoed gaat.
Hij sloopt het land van binnenuit en isoleert zich van de buitenwereld. Hoe helpt dat de bevolking en economie?
pi_172708419
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:35 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Zijn geweld tegen onder andere zijn eigen bevolking.
Ah, zo een kaart weer, Saddam, Khaddafi en Mubarak lusten daar ook wel pap van, we weten inmiddels wie werkelijk uit was op oorlogsdrift en een invasie van een ander land.
pi_172708441
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ah, zo een kaart weer, Saddam, Khaddafi en Mubarak lusten daar ook wel pap van, we weten inmiddels wie werkelijk uit was op oorlogsdrift en een invasie van een ander land.
Men doet het zelf. Maar instabiele landen (zeker met olie) worden idd misbruikt
pi_172708445
quote:
10s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, dat is vergelijkbaar met het verklaren van oorlog aan (machtige) landen om je heen. :').

Als je iets hebt geleerd de afgelopen tijd, is dat het Erdo vooral om macht in het binnenland en economische voorspoed gaat.
Op z'n max wil Erdogan de plek van Ataturk innemen als nationale held en stichter van het nieuwe Turkije inderdaad, niet alles de tering intrappen wat hij over de jaren heeft opgebouwd. :')
pi_172708456
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:35 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dit wordt nu wel heel erg absurd. :').
Duitsland zou Nederland ook niet aanvallen in de jaren 40. We hebben daarvan geleerd.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708489
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:36 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Hoe verkoopt hij het ontslaan van zoveel mensen in eigen land? Dat moet onderhand elke Turkse familie zo'n beetje raken?
De houding van Europeanen en de haat die men voelt vanuit het buitenland zorgen er wel voor dat Erdo met zijn retoriek wegkomt.

'Buitenlandse inmenging' doet het goed als verkoopargument. En daar hoef je niet veel over te zeggen, alleen een beetje kijken naar de bemoeienis in het Midden-Oosten.

Om maar iets te noemen.
pi_172708506
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:40 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Duitsland zou Nederland ook niet aanvallen in de jaren 40. We hebben daarvan geleerd.
Ja, goed zo, een Godwinnetje. Deze discussie is klaar wat mij betreft.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 10:41:50 ]
pi_172708509
quote:
10s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, dat is vergelijkbaar met het verklaren van oorlog aan (machtige) landen om je heen. :').

Als je iets hebt geleerd de afgelopen tijd, is dat het Erdo vooral om macht in het binnenland en economische voorspoed gaat.
Ik zeg dit om aan te geven dat hij er gek genoeg voor is. Zijn machtswellust stopt niet bij geweld.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708530
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:41 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, goed zo, een Godwinnetje. Deze discussie is klaar wat mij betreft.
Ben je op je ultratrotse Turkse teentjes getrapt.
pi_172708536
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:40 schreef zarGon het volgende:

[..]

De houding van Europeanen en de haat die men voelt vanuit het buitenland zorgen er wel voor dat Erdo met zijn retoriek wegkomt.

'Buitenlandse inmenging' doet het goed als verkoopargument. En daar hoef je niet veel over te zeggen, alleen een beetje kijken naar de bemoeienis in het Midden-Oosten.

Om maar iets te noemen.
Er was niet zoveel haat. Wel weerstand omdat men in de EU als burgers vindt dat het land niet bij ons past. En duidelijk geheel terecht. Maar de problemen daar spelen al veel langer.

Als je als landen eens zorgt dat je stabiel en normaal bent kan je een vuist maken tegen het westen.
pi_172708555
quote:
9s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ben je op je ultratrotse Turkse teentjes getrapt.
Waarom doorgaan op dat militair ingrijpen?
pi_172708580
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:43 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Waarom doorgaan op dat militair ingrijpen?
Iets met hele vreemde fantasieën van sommige users in dit topic.
pi_172708596
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:44 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Iets met hele vreemde fantasieën van sommige users in dit topic.
Ja. Het vertroebeld de discussie.
pi_172708599
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:40 schreef zarGon het volgende:

[..]

De houding van Europeanen en de haat die men voelt vanuit het buitenland zorgen er wel voor dat Erdo met zijn retoriek wegkomt.

'Buitenlandse inmenging' doet het goed als verkoopargument. En daar hoef je niet veel over te zeggen, alleen een beetje kijken naar de bemoeienis in het Midden-Oosten.

Om maar iets te noemen.
Ik moet zeggen dat Erdogan die houding van de Europeanen netjes gecreëerd heeft ^O^
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708631
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:44 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik moet zeggen dat Erdogan die houding van de Europeanen netjes gecreëerd heeft ^O^
Ja, "de" Europeanen waren echt kapot van een staatsgreep tegen Erdogan en hadden het ook meteen veroordeeld terwijl het aan de gang was.
pi_172708667
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:46 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ja, "de" Europeanen waren echt kapot van een staatsgreep tegen Erdogan en hadden het ook meteen veroordeeld terwijl het aan de gang was.
Vooral de stille tocht was impressive :7
pi_172708687
quote:
10s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:48 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Vooral de stille tocht was impressive :7
_O-

Meest succesvolle stille tocht ooit.
pi_172708696
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:46 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ja, "de" Europeanen waren echt kapot van een staatsgreep tegen Erdogan en hadden het ook meteen veroordeeld terwijl het aan de gang was.
Ik was er wel bedroefd over en hoop dat er binnenkort een succesvolle staatsgreep plaatsvindt.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708732
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:49 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik was er wel bedroefd over en hoop dat er binnenkort een succesvolle staatsgreep plaatsvindt.
Het is dan ook de houding en bemoeienis van figuren zoals jij waardoor Erdogan succesvol is in Turkije. Zelfs de mensen die een pesthekel hebben aan Erdogan gingen de straten op om Turkije niet een 'westers' playground te maken.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 10:51:47 ]
pi_172708796
quote:
7s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Het is dan ook de houding en bemoeienis van figuren zoals jij waardoor Erdogan succesvol is in Turkije. Zelfs de mensen die een pesthekel hebben aan Erdogan gingen de straten op om Turkije niet een 'westers' playground te maken.
Laten we niet vergeten dat Erdogan Nederland en andere landen aanvalt en niet andersom.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708837
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:53 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Laten we niet vergeten dat Erdogan Nederland en andere landen aanvalt en niet andersom.
Zijn bek opentrekken is je definitie van aanvallen? Dan weet ik niet waar jij je nieuws vandaan haalt, maar Google eens voor de lol op Erdogan en probeer dan nog eens te herhalen wat je zei.
pi_172708855
quote:
7s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]
Zelfs de mensen die een pesthekel hebben aan Erdogan gingen de straten op om Turkije niet een 'westers' playground te maken.
En terecht.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708862
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:49 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik was er wel bedroefd over en hoop dat er binnenkort een succesvolle staatsgreep plaatsvindt.
:').

Mensen zoals jij zijn de reden waarom Erdo zo succesvol is.
pi_172708878
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:55 schreef Hallojo het volgende:

[..]

En terecht.
En daarmee de poging tot een staatsgreep tegen te gaan, waar je zo bedroefd over bent dat het is gefaald.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 10:56:53 ]
pi_172708881
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Zijn bek opentrekken is je definitie van aanvallen? Dan weet ik niet waar jij je nieuws vandaan haalt, maar Google eens voor de lol op Erdogan en probeer dan nog eens te herhalen wat je zei.
Dat en het land binnendringen en de dreigementen en intimidatie.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708911
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:56 schreef zarGon het volgende:

[..]

:').

Mensen zoals jij zijn de reden waarom Erdo zo succesvol is.
Tje, een groot deel van het Turkse volk weet niet beter.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708921
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:56 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat en het land binnendringen en de dreigementen en intimidatie.
De Turkse oppositie wel toestaan om campagne te voeren voor de NEE campagne, maar de regerende partij niet... over intimidatie gesproken, jij hebt lef. :')
pi_172708927
quote:
7s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En daarmee de poging tot een staatsgreep tegen te gaan, waar je zo bedroefd over bent dat het is gefaald.
Wie die "staatsgreep" heeft gepleegd weet ik niet.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172708931
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:57 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Tje, een groot deel van het Turkse volk weet niet beter.
Gelukkig jij, iemand die 3000 KM verder op zit wel toch.
pi_172708949
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:58 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Wie die "staatsgreep" heeft gepleegd weet ik niet.
Dat boeit verder ook niet voor de stelling dat het volk de straten op is gegaan om een staatsgreep tegen te houden.
pi_172708995
quote:
10s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De Turkse oppositie wel toestaan om campagne te voeren voor de NEE campagne, maar de regerende partij niet... over intimidatie gesproken, jij hebt lef. :')
Het land binnendringen om hier onrust te veroorzaken is ook een manier van campagne voeren, maar die ellende houden ze maar lekker in Turkije. De Nederlandse overheid heeft in mijn ogen goed opgetreden.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709023
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:59 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat boeit verder ook niet voor de stelling dat het volk de straten op is gegaan om een staatsgreep tegen te houden.
Het volk is ook massaal de straten op gegaan om te protesteren tegen Erdogan. Jij weet net zo goed als ik hoe dat is afgelopen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709028
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:01 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Het land binnendringen om hier onrust te veroorzaken is ook een manier van campagne voeren, maar die ellende houden ze maar lekker in Turkije. De Nederlandse overheid heeft in mijn ogen goed opgetreden.
Nee, de Nederlandse overheid had goed opgetreden wanneer het consequent was en geen enkele partij of politicus had toegestaan campagne te voeren in dit land. De oppositie wel toestaan, de regerende partij niet was niets minder dan een intimidatie jegens Erdogan inc.
pi_172709044
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Gelukkig jij, iemand die 3000 KM verder op zit wel toch.
In Nederland hebben we vrije media en dat scheelt wel een stuk ja.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709057
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:02 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Het volk is ook massaal de straten op gegaan om te protesteren tegen Erdogan. Jij weet net zo goed als ik hoe dat is afgelopen.
Yep, met miljoenen euro's aan schade aan de hand van vandalen en een houding van de politie niet anders dan wat er tijdens de Hamburgrellen is geweest, wat is je punt?
pi_172709072
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:02 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee, de Nederlandse overheid had goed opgetreden wanneer het consequent was en geen enkele partij of politicus had toegestaan campagne te voeren in dit land. De oppositie wel toestaan, de regerende partij niet was niets minder dan een intimidatie jegens Erdogan inc.
Prachtig om te zien hoe je dit probeert om te draaien :D
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709078
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:03 schreef Hallojo het volgende:

[..]

In Nederland hebben we vrije media en dat scheelt wel een stuk ja.
Zeg je nou dat je niets anders weet dan wat je op afstand gevoerd is?
pi_172709094
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Yep, met miljoenen euro's aan schade aan de hand van vandalen en een houding van de politie niet anders dan wat er tijdens de Hamburgrellen is geweest, wat is je punt?
Hoeveel mensen zijn er door de politie vermoord tijdens de Hamburgrellen?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709104
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:04 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Prachtig om te zien hoe je dit probeert om te draaien :D
Ik ben blij dat mijn literaire stukken vol met spelfouten je bewondering verdienen, maar van een inhoudelijke weerlegging heb je mij spijtig genoeg van weinig voorzien.
pi_172709105
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Zeg je nou dat je niets anders weet dan wat je op afstand gevoerd is?
Jij bent de rechterhand van Erdogan?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709111
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:04 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Hoeveel mensen zijn er door de politie vermoord tijdens de Hamburgrellen?
Hoeveel mensen zijn er tijdens de Gezi protesten door de politie vermoord? :')
pi_172709121
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:05 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Jij bent de rechterhand van Erdogan?
Nee de linkerhand, hij houdt er van wanneer ik hem met links bevredig.
pi_172709153
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:06 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee de linkerhand, hij houdt er van wanneer ik hem met links bevredig.
Het begint wel heel triest te worden nu.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709164
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:07 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Het begint wel heel triest te worden nu.
Dan moet je ook niet domme vragen stellen aan een sukkeltje achter zijn keyboard.
pi_172709170
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:05 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hoeveel mensen zijn er tijdens de Gezi protesten door de politie vermoord? :')
Volgens mij sowieso 4.
pi_172709195
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:08 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Volgens mij sowieso 4.
Waaronder een met een waterkanon en eentje toen er een traangasfles tegen de hoofd van iemand kwam, hardly doelgericht willens en wetense pogingen om iemand te doden. Zeker niet voor de speciale politieeenheden.
pi_172709199
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:05 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hoeveel mensen zijn er tijdens de Gezi protesten door de politie vermoord? :')
22 en dan heb ik het nog niet over de 8000 gewonden. Of die nou precies door de politie of andere mensen van Erdogan vermoord zijn weet ik ook niet.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709227
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:09 schreef Hallojo het volgende:

[..]

22 en dan heb ik het nog niet over de 8000 gewonden. Of die nou precies door de politie of andere mensen van Erdogan vermoord zijn weet ik ook niet.
Cuuuuush
pi_172709260
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:57 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Tje, een groot deel van het Turkse volk weet niet beter.
Inderdaad, iemand die in een stabiel land als Nederland zit, weet veel beter dan mensen die daadwerkelijk coups hebben meegemaakt. Dom volk, ze zouden voor een coup moeten zijn, vooral die ene in 1980 heeft veel goeds gebracht.

Dit soort posts zou nou de reden waarom ik als Nederlandse Turk nooit eens zal zijn met het o zo verlichte Nederlander.
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:03 schreef Hallojo het volgende:

[..]

In Nederland hebben we vrije media en dat scheelt wel een stuk ja.
Alleen jammer dat je de moeite niet neemt om je in te lezen, want het niveau van de Nederlandse media is bedroevend. Je leert geen fuck als je zelf geen achtergrondinformatie opzoekt.
pi_172709266
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waaronder een met een waterkanon en eentje toen er een traangasfles tegen de hoofd van iemand kwam, hardly doelgericht willens en wetense pogingen om iemand te doden. Zeker niet voor de speciale politieeenheden.
Een ongelukje kan tijdens dat soort dingen altijd gebeuren, maar ruim 8000 ongelukjes gaat een beetje opvallen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709285
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:13 schreef zarGon het volgende:

[..]

Inderdaad, iemand die in een stabiel land als Nederland zit, weet veel beter dan mensen die daadwerkelijk coups hebben meegemaakt. Dom volk, ze zouden voor een coup moeten zijn, vooral die ene in 1980 heeft veel goeds gebracht.

Dit soort posts zou nou de reden waarom ik als Nederlandse Turk nooit eens zal zijn met het o zo verlichte Nederlander.

[..]

Alleen jammer dat je de moeite niet neemt om je in te lezen, want het niveau van de Nederlandse media is bedroevend. Je leert geen fuck als je zelf geen achtergrondinformatie opzoekt.
De informatie die je krijgt zal nooit 100% juist zijn.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709294
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:13 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Een ongelukje kan tijdens dat soort dingen altijd gebeuren, maar ruim 8000 ongelukjes gaat een beetje opvallen.
8000 van de 3.5/7.5 miljoen valt wel mee toch?
pi_172709301
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:09 schreef Hallojo het volgende:

[..]

22 en dan heb ik het nog niet over de 8000 gewonden. Of die nou precies door de politie of andere mensen van Erdogan vermoord zijn weet ik ook niet.
Heb je al gezien hoeveel slachtoffers de coup van 1980 heeft gemaakt?

Alsjeblieft: https://nl.wikipedia.org/(...)Staatsgreep_van_1980.

Blijf vooral preachen dat je een coup heel fijn zou vinden.
pi_172709318
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:15 schreef Hallojo het volgende:

[..]

De informatie die je krijgt zal nooit 100% juist zijn.
Het gaat niet om de juistheid, het gaat om de volledigheid van de inhoud.
pi_172709393
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:16 schreef xaban06 het volgende:

[..]

8000 van de 3.5/7.5 miljoen valt wel mee toch?
Stonden er zo veel te demonstreren? :o
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709399
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:09 schreef Hallojo het volgende:

[..]

22 en dan heb ik het nog niet over de 8000 gewonden. Of die nou precies door de politie of andere mensen van Erdogan vermoord zijn weet ik ook niet.
Wilde je net vragen. Is dat inclusief of exclusief de mensen die door vandalen zijn gedood?
pi_172709446
quote:
11s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:20 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Stonden er zo veel te demonstreren? :o
Oh wacht, je weet niet eens waar je het over hebt? :D
pi_172709465
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:13 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Een ongelukje kan tijdens dat soort dingen altijd gebeuren, maar ruim 8000 ongelukjes gaat een beetje opvallen.
Gaat wat opvallen ? Erdogan heeft na Gezi weer een monsterzege gehaald in de presidentsverkiezingen waar hij solo in ging zonder zijn partij.
pi_172709477
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

Heb je al gezien hoeveel slachtoffers de coup van 1980 heeft gemaakt?

Alsjeblieft: https://nl.wikipedia.org/(...)Staatsgreep_van_1980.

Blijf vooral preachen dat je een coup heel fijn zou vinden.
Man ik ben helemaal niet voor een gewelddadige coup. Ik zou het liever op een democratische manier zien. Een vreedzame coup zal lastig zijn. Aan de andere kant zou een gewelddadige coup misschien minder slachtoffers opleveren dan hoe het nu gaat in Turkije.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709537
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:17 schreef zarGon het volgende:

[..]

Het gaat niet om de juistheid, het gaat om de volledigheid van de inhoud.
Okee, de volledigheid zal nooit 100% zijn. Er spelen belangen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709551
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:23 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Man ik ben helemaal niet voor een gewelddadige coup.

...

Aan de andere kant zou een gewelddadige coup misschien minder slachtoffers opleveren dan hoe het nu gaat in Turkije.
emo.gif
pi_172709580
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:22 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Oh wacht, je weet niet eens waar je het over hebt? :D
Ik heb ze niet geteld. En jij blijkbaar ook niet met 3,5 tot 7,5 miljoen :D
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709706
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
En misschien is het voor Turkije wel beter om een dictator aan de macht te hebben. Ik denk dat het voor Irak ook beter was geweest om Saddam te laten zitten.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172709808
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:32 schreef Hallojo het volgende:

[ afbeelding ]
Ik wil niet dat er slachtoffers vallen, maar... in dat ene geval, dan kan het.

Ik ben tegen geweld, maar... als we nu geweld toepassen, is het beter voor de toekomst.

Ik ben voor een stabiel Irak, maar... laten we het land verneuken door een oorlog te starten; het is echt fijn voor de bevolking dat ze al sinds 2003 alleen maar ellende kennen, maar ze komen er wel hoor, het is echt veel beter zo.

­
­
­

Je spreekt jezelf zooo enorm tegen, je hebt het niet eens door.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 11:38:12 ]
pi_172710012
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik wil niet dat er slachtoffers vallen, maar... in dat ene geval, dan kan het.

Ik ben tegen geweld, maar... als we nu geweld toepassen, is het beter voor de toekomst.

Ik ben voor een stabiel Irak, maar... laten we het land verneuken door een oorlog te starten; het is echt fijn voor de bevolking dat ze al sinds 2003 alleen maar ellende kennen, maar ze komen er wel hoor, het is echt veel beter zo.

­
­
­

Je spreekt jezelf zooo enorm tegen, je hebt het niet eens door.
Als ik moet kiezen tussen 100.000 slachtoffers en 1.000.000 slachtoffers kies ik voor 100.000.

En kun je mij even vertellen waar ik precies zeg dat ik voor de tweede Golfoorlog was?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172710120
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:47 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Als ik moet kiezen tussen 100.000 slachtoffers en 1.000.000 slachtoffers kies ik voor 100.000.
Er valt niets te kiezen als je tegen geweld en slachtoffers en ellende bent.

Dan ga je niet bewust aanmoedigen om zelf hetgeen te doen waar je zo tegen bent.

Je vroeg je af hoe Erdo scoorde? Zo dus. Door aan te geven dat het onder hem beter zal gaan, en zonder hem er chaos en onstabiliteit zal zijn. Kies voor mij en accepteer de gevolgen, want anders wordt het nog veel erger.

Slippery slope verder, maar goed.


quote:
En kun je mij even vertellen waar ik precies zeg dat ik voor de tweede Golfoorlog was?
Heb je last van een beroerte of zo?
pi_172710160
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:52 schreef zarGon het volgende:

[..]

Er valt niets te kiezen als je tegen geweld en slachtoffers en ellende bent.

Dan ga je niet bewust aanmoedigen om zelf hetgeen te doen waar je zo tegen bent.

Je vroeg je af hoe Erdo scoorde? Zo dus. Door aan te geven dat het onder hem beter zal gaan, en zonder hem er chaos en onstabiliteit zal zijn. Kies voor mij en accepteer de gevolgen, want anders wordt het nog veel erger.

Slippery slope verder, maar goed.

[..]

Heb je last van een beroerte of zo?
Jij zei dat je voor de nazi's was tijdens de tweede wereldoorlog.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172710381
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:54 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Jij zei dat je voor de nazi's was tijdens de tweede wereldoorlog.
Wáár heb je het over? :D.

Okay. Ik doe mijn best, maar jij moet me wel even helpen.

Kun je alsjeblieft aanwijzen waar ik zoiets heb gezegd? Gewoon, zou je je bewering met een citaat van mij kunnen versterken/onderbouwen?

Ik heb sinds januari 2014 slechts zes (6) keer het woord "nazi" (of: "nazi's") gepost, dus ik ben echt, echt echt, echt, enorm benieuwd aan welke post je gaat refereren.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 12:10:48 ]
pi_172710448
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:06 schreef zarGon het volgende:

[..]

Wáár heb je het over? :D.

Okay. Ik doe mijn best, maar jij moet me wel even helpen.

Kun je alsjeblieft aanwijzen waar ik zoiets heb gezegd? Gewoon, zou je je bewering met een citaat van mij kunnen versterken/onderbouwen?

Ik heb sinds januari 2014 slechts zes (6) keer het woord "nazi"/"nazi's" gepost, dus ik ben echt, echt echt, echt, enorm benieuwd aan welke post je gaat refereren.
Dat zal ik gelijk doen nadat jij me hebt verteld waar ik zei dat ik voor de tweede Golfoorlog was.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172710645
quote:
2s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:10 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat zal ik gelijk doen nadat jij me hebt verteld waar ik zei dat ik voor de tweede Golfoorlog was.
Hoe bedoelde jij de onderstaande post?
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 11:32 schreef Hallojo het volgende:

[..]

En misschien is het voor Turkije wel beter om een dictator aan de macht te hebben. Ik denk dat het voor Irak ook beter was geweest om Saddam te laten zitten.
Moet ik dit lezen zoals het er staat, of is het toch sarcastisch/ironisch en bedoel je het tegenovergestelde? :s).

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 12:22:53 ]
pi_172710646
quote:
2s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:10 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat zal ik gelijk doen nadat jij me hebt verteld waar ik zei dat ik voor de tweede Golfoorlog was.
Ik heb niks gemist hier..

En ik steunde Tiger Woods in de tweede golfoorlog.
pi_172710723
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:22 schreef zarGon het volgende:

[..]

Hoe bedoelde jij de onderstaande post?

[..]

Moet ik dit lezen zoals het er staat, of is het toch sarcastisch/ironisch en bedoel je het tegenovergestelde? :s).
Er staat dat ik denk dat Irak waarschijnlijk beter af was geweest met Saddam aan de macht en dat is ook precies wat ik ermee bedoel. Wat de Amerikanen daar met steun van Nederland hebben gedaan in de tweede Golfoorlog is schandalig.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172710759
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:22 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik heb niks gemist hier..

En ik steunde Tiger Woods in de tweede golfoorlog.
Ik steunde Tiger Woods al tijdens de tweede wereldoorlog :6
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172710776
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:26 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Er staat dat ik denk dat Irak waarschijnlijk beter af was geweest met Saddam aan de macht en dat is ook precies wat ik ermee bedoel. Wat de Amerikanen daar met steun van Nederland hebben gedaan in de tweede Golfoorlog is schandalig.
Dus, aan de ene kant wil je Erdo weghebben (middels een coup zelfs), maar even later zeg je dat het voor Turkije misschien wel beter is dat hij aan de macht is.

... ? ...

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 12:28:48 ]
pi_172710846
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:28 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dus, aan de ene kant wil je Erdo weghebben (middels een coup zelfs), maar even later zeg je dat het voor Turkije misschien wel beter is dat hij aan de macht is.

... ? ...
Het lijkt me voor iedereen beter dat Turkije weer een democratie wordt. Vooral voor Turkije zelf. En hoe dat gebeurt is aan de Turken. En als de Turken liever Erdogan voor de rest van zijn leven als dictator hebben, vind ik dat ook prima, zo lang hij zich maar niet met andere landen gaat bemoeien.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172710880
Het is hier soms net een Turks koffiehuis.

#genieten
pi_172710926
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:27 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik steunde Tiger Woods al tijdens de tweede wereldoorlog :6
Ja, maar dat is niet grappig.
pi_172711530
Turkije wil niet dat conflict met Duitsland escaleert

quote:
Turkije wil niet dat de conflicten met Duitsland economische schade veroorzaken. Dit heeft de Turkse premier Binali Yildirim donderdag tegenover Duitse ondernemers beklemtoond.
Yildirim zei dat "de politieke twisten niet mogen escaleren en de politici moet erover waken dat hun geschillen geen schade berokkenen aan de handel".

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel ontstak een week geleden in woede over het repressieve beleid van de Turkse president Erdogan als gevolg waarvan ook Duitsers vastzitten.

Gabriel onderbrak zijn vakantie aan de Noordzee en verklaarde in Berlijn dat het beter is helemaal geen zaken meer te doen met Turkije, omdat daar geen rechtszekerheid meer bestaat. Sindsdien pogen Turkse leiders de economische schade van de Duits-Turkse ruzie te beperken.
Als honden met de staart tussen de benen. " Ach, laat ons jullie voor nazi en wat nog meer uitmaken en wat bedrijven beschuldigen van terrorisme, maar laten we ervoor zorgen dat de handel blijft doorgaan".

De enige taal die Erdogan en zijn AKP verstaan is de taal van geld en goud. Raak ze waar het pijn doet (economie) en ze zijn zo mak als lammetjes.
pi_172711599
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 13:06 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkije wil niet dat conflict met Duitsland escaleert
De enige taal die Erdogan en zijn AKP verstaan is de taal van geld en goud. Raak ze waar het pijn doet (economie) en ze zijn zo mak als lammetjes.
Ja, want een land als Nederland houdt zich aan haar principes.

Daarom handelt Nederland bijvoorbeeld ook niet met Saoedie-Arabië en bezoekt de Koning der Nederlanden dat land niet.
pi_172712935
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 12:33 schreef WammesWaggel het volgende:
Het is hier soms net een Turks koffiehuis.

#genieten
Zou meeten.
pi_172713533
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 13:06 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkije wil niet dat conflict met Duitsland escaleert

[..]

Als honden met de staart tussen de benen. " Ach, laat ons jullie voor nazi en wat nog meer uitmaken en wat bedrijven beschuldigen van terrorisme, maar laten we ervoor zorgen dat de handel blijft doorgaan".

De enige taal die Erdogan en zijn AKP verstaan is de taal van geld en goud. Raak ze waar het pijn doet (economie) en ze zijn zo mak als lammetjes.
Geinig idd dat de partij die tekeer ging als een dolle chimpansee, een blik met nazi-scheldwoorden opentrok en waar je van dacht dat ze de troepen bij de grens zouden parkeren nu roept dat men het allemaal niet moet laten escaleren :)
pi_172713565
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 13:09 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, want een land als Nederland houdt zich aan haar principes.

Daarom handelt Nederland bijvoorbeeld ook niet met Saoedie-Arabië en bezoekt de Koning der Nederlanden dat land niet.
Voor zover ik weet is Wilders de enige die gematigd staat te tieren over de Arabieren.
pi_172713728
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 14:47 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Voor zover ik weet is Wilders de enige die gematigd staat te tieren over de Arabieren.
Het gaat er meer om dat geld en goud net zo belangrijk is in Europa en dat Nederland er zich ook door laat leiden. Het is niet zo dat economische belangen alleen bij de Turken leidend zijn voor het uitgevoerde beleid.

Geld is overal een drijfveer, niet alleen in Turkije. Dat was meer mijn punt.

Als het erop aankomt is het 'jaaaa, mensenrechten belangrijk', maar puntje bij paaltje is het 'jaaa, geld, omnom, huh - wat - mensenrechten? ja niet aan ons om daar wat over te zeggen en te doen".

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 15:00:02 ]
pi_172714113
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 13:09 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, want een land als Nederland houdt zich aan haar principes.

Daarom handelt Nederland bijvoorbeeld ook niet met Saoedie-Arabië en bezoekt de Koning der Nederlanden dat land niet.
Zeker niet. Maar dat is hoe de wereld werkt. Pijnlijk.
pi_172714197
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 14:56 schreef zarGon het volgende:

[..]

Het gaat er meer om dat geld en goud net zo belangrijk is in Europa en dat Nederland er zich ook door laat leiden. Het is niet zo dat economische belangen alleen bij de Turken leidend zijn voor het uitgevoerde beleid.

Geld is overal een drijfveer, niet alleen in Turkije. Dat was meer mijn punt.

Als het erop aankomt is het 'jaaaa, mensenrechten belangrijk', maar puntje bij paaltje is het 'jaaa, geld, omnom, huh - wat - mensenrechten? ja niet aan ons om daar wat over te zeggen en te doen".
Klopt

Maar Nederland is een klein land dat afhankelijk is. Ik dacht dat Erdogan met zn ottomaans emperium zo onafhankelijk was van Europa dat het 'm allemaal niet zoveel kon schelen.

Stiekem wisten we 't natuurlijk wel. Hij jaagt het toerisme weg om vervolgens aan te geven dat iedereen een nazi is maar *sidenote Nederlandse en Duitse toeristen zijn natuurlijk wel welkom.
  donderdag 27 juli 2017 @ 18:53:58 #200
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172718800
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:20 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik verwacht op niet al te lange termijn toch wel grote opstanden in Turkije, gesteund door de internationale gemeenschap.
nee
turken moeten hun eigen ellende gaan
meemaken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 27 juli 2017 @ 18:55:51 #201
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172718828
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 13:06 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkije wil niet dat conflict met Duitsland escaleert

[..]

De enige taal die Erdogan en zijn AKP verstaan is de taal van geld en goud.
Raak ze waar het pijn doet (economie) en ze zijn zo mak als lammetjes.
Nee

Erdolf
gaat voor de grote klappen
tactiek van de verschroeide aarde ala hitler.

Hij haat de Duitsers en de Nederlanders

[ Bericht 5% gewijzigd door michaelmoore op 27-07-2017 19:13:24 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172718839
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 15:16 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Klopt

Maar Nederland is een klein land dat afhankelijk is. Ik dacht dat Erdogan met zn ottomaans emperium zo onafhankelijk was van Europa dat het 'm allemaal niet zoveel kon schelen.

Stiekem wisten we 't natuurlijk wel. Hij jaagt het toerisme weg om vervolgens aan te geven dat iedereen een nazi is maar *sidenote Nederlandse en Duitse toeristen zijn natuurlijk wel welkom.
Turken zijn onafhankelijk.
Turken zijn dol op auto's.

De nieuwe naam van hun land zal voortaan Autarkije zijn :7
  donderdag 27 juli 2017 @ 21:17:28 #203
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172722678
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:30 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Zo komt dat ook snel over natuurlijk. Je verwacht als westerling gewoon dat mensen dictators als Erdogan volledig en altijd afwijzen.
Een dictator komt niet aan de macht als Dictator maar als volksheld

ieder land zou een Koning moeten hebben
Dit is ook de redding van Thailand geweest altijd

De Koning is daar heilig en terecht, NIEMAND komt boven de Koning
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172722696
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:17 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Een dictator komt niet aan de macht als Dictator maar als volksheld

ieder land zou een Koning moeten hebben
Dit is ook de redding van Thailand geweest altijd

De Koning is daar heilig en terecht, NIEMAND komt boven de Koning
Je weet wel wie de koning daar nu is en wat de oude koning werkelijk deed voor het volk?
  donderdag 27 juli 2017 @ 21:25:03 #205
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172722875
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:18 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je weet wel wie de koning daar nu is en wat de oude koning werkelijk deed voor het volk?
Wat deed het volk voor de Koning?/

De Koning is heilig in Thailand en terecht

De koning is geen werknemer van het volk
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 27 juli 2017 @ 21:25:51 #206
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172722887
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 18:56 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Turken zijn onafhankelijk.
Turken zijn dol op auto's.

De nieuwe naam van hun land zal voortaan Autarkije zijn :7
Donderdag is tuterdag. Dat liedje over erdolf en Hitler word een bietje oud mien jong.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172722904
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:25 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Wat deed het volk voor de Koning?/

De Koning is heilig in Thailand en terecht
Dat is volkomen onzin. De oude koning hadveel meer kunnen doen dan 1 x een plein oplopen en daarnaast zorgen dat zijn zoon niet aan de macht kwam. Waar haal jij de wijsheid vandaan?
  donderdag 27 juli 2017 @ 21:27:00 #208
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172722925
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:26 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat is volkomen onzin. De oude koning hadveel meer kunnen doen dan 1 x een plein oplopen en daarnaast zorgen dat zijn zoon niet aan de macht kwam. Waar haal jij de wijsheid vandaan?
Jij begrijpt niets , jij bent ook niets
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172722939
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:27 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Je hebt geen kennis. Je bent ooit toerist geweest?
  donderdag 27 juli 2017 @ 21:28:38 #210
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172722971
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:27 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je hebt geen kennis. Je bent ooit toerist geweest?
Erdolf mag niet in de nabijheid van zijn schaduw komen
Erdolf is een rat
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172723020
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:28 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Erdolf mag niet in de nabijheid van zijn schaduw komen
Erdolf is een rat
We hebben het niet over Erdogan. Jij hebt meer informatie over de oude en nieuwe koning van Thailand. Ik woonde daar. Ik weet aardig wat men denkt en hoe het werkt.
pi_172723232
De Thaise koning is een afstammeling van Turkse stammen uit centraal-azie.
pi_172723350
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:36 schreef WammesWaggel het volgende:
De Thaise koning is een afstammeling van Turkse stammen uit centraal-azie.
Dat maakt zin de interesse in het volk niet minder erg.
  donderdag 27 juli 2017 @ 21:50:11 #214
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172723716
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:30 schreef Jaroon het volgende:

[..]

We hebben het niet over Erdogan. Jij hebt meer informatie over de oude en nieuwe koning van Thailand. Ik woonde daar. Ik weet aardig wat men denkt en hoe het werkt.
ik weet dat een koning boven de regering staat, hier en daar ook

Erdolf is een sukkeltje , vergeleken bij de Koning

http://www.denederlandseg(...)299q0sr/vgrnccz4klzv
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172723741
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:50 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ik weet dat een koning boven de regering staat, hier en daar ook

Erdolf is een sukkeltje , vergeleken bij de Koning
Hier niet en daar wel. Je brabbelt wat. Erdogan vergeleken met wie?
  donderdag 27 juli 2017 @ 21:53:03 #216
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172723811
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:51 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Hier niet en daar wel. Je brabbelt wat. Erdogan vergeleken met wie?
Erdolf is een debiel, in een adem te nomen met Maduro en Stalin
quote:
In eenvoudig Nederlands

De minister-president en de Koning benoemen en ontslaan de minister-president en de andere ministers.
Uitleg
Na de verkiezingen maakt een formateur een nieuw kabinet.
De formateur wordt meestal de nieuwe minister-president. Samen met de fractievoorzitters in de Tweede Kamer van de politieke partijen die samen het nieuwe kabinet maken, beslist hij wie de nieuwe ministers worden.
Net als in artikel 42 staat hier dat de formateur een nieuw kabinet maakt. Er staat niet dat de formateur een nieuwe regering maakt.
We maken dit onderscheid, omdat in de regering naast de ministers en staatssecretarissen ook de Koning zit. En de formateur zoekt natuurlijk geen nieuwe Koning.
Daarom staat er kabinet: dit zijn alle ministers en staatssecretarissen, zónder de Koning.

Hoewel de minister-president en de ministers eigenlijk gewoon werknemers zijn, krijgen ze geen arbeidscontract.
Dat zij minister-president en minister worden, staat in een koninklijk besluit. Een koninklijk besluit is een beslissing van de regering.
Het is dus geen zelfstandige beslissing van de Koning.
De Koning zet zijn handtekening onder het koninklijk besluit.
Ook de minister-president zet zijn handtekening: dit staat in artikel 48 van de Grondwet. De regering benoemt en ontslaat zichzelf.

Ook wanneer de minister-president en de ministers ontslag krijgen, staat dat in een koninklijk besluit.
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172723918
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:53 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Erdolf is een debiel, in een adem te nomen met Maduro en Stalin

[..]

Je vergelijkt de koning hier met die in Thailand en maakt dan de link naar Erdogan.
pi_172725200
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 21:50 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ik weet dat een koning boven de regering staat, hier en daar ook

Erdolf is een sukkeltje , vergeleken bij de Koning

http://www.denederlandseg(...)299q0sr/vgrnccz4klzv
over deze koning heb je het? https://www.trouw.nl/home(...)ruweldaad-~aec42e6e/

Ja daar kan erdo nog wat van leren
pi_172725473
En dan komen mensen uit de hele wereld om je onderdanen voor een paar centen te neuken, zelfs je mannen laten zich ervoor ombouwen. :')
  donderdag 27 juli 2017 @ 23:43:33 #220
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727434
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 22:33 schreef zarGon het volgende:

[..]

over deze koning heb je het? https://www.trouw.nl/home(...)ruweldaad-~aec42e6e/

Ja daar kan erdo nog wat van leren
Ja beledigen van de Koning is in Thailand verboden en terecht en Erdogan is een grote debiel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727527
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 22:40 schreef WammesWaggel het volgende:
En dan komen mensen uit de hele wereld om je onderdanen voor een paar centen te neuken, zelfs je mannen laten zich ervoor ombouwen. :')
Men laat zich er niet voor ombouwen. Daarnaast ligt de grootste schaamte bij mensen die komen om sex te hebben. Thai zijn zeer vriendelijk en ook kwetsbaar. Daar moet je geen misbruik van willen maken.
  donderdag 27 juli 2017 @ 23:52:06 #222
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727628
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 22:40 schreef WammesWaggel het volgende:
En dan komen mensen uit de hele wereld om je onderdanen voor een paar centen te neuken, zelfs je mannen laten zich ervoor ombouwen. :')
Thai zijn als veel zachte aziaten heel makkelijk met sex, ook onder elkaar
daarnaast zijn de Thai experts in massage , in tegenstelling tot andere zachte aziaten

Jammer dat we hier zo moeilijk en gedwongen over sex doen
Voor veel zachte Aziaten is sex gelijk aan intiem knuffelen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727646
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:52 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Thai zijn als veel zachte aziaten heel makkelijk met sex, ook onder elkaar
daarnaast zijn de Thai experts in massage , in tegenstelling tot andere zachte aziaten

Jammer dat we hier zo moeilijk en gedwongen over sex doen
Voor veel zachte Aziaten is sex gelijk aan intiem knuffelen
Je maakt het te mooi. Thaise hoeren zijn erg geraakt over wat ze doen. Het respect voor henzelf is weg. Daarom begint men aan drank en drugs.
  donderdag 27 juli 2017 @ 23:55:23 #224
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727672
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:53 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je maakt het te mooi. Thaise hoeren zijn erg geraakt over wat ze doen.
Het respect voor henzelf is weg.
Daarom begint men aan drank en drugs.
die ervaring heb ik absoluut niet , maar goed
Thaise dames drinken niet en roken niet en zeker geen drugs

Leven extreem gezond
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727689
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:55 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

die ervaring heb ik absoluut niet , maar goed
Thaise dames drinken niet en roken niet en zeker geen drugs

Leven extreem gezond
Normale Thaise vrouwen zoals mijn ex. Niet de mensen die in Soi 23, Nana of Patpong werken. Je woonde daar?
  donderdag 27 juli 2017 @ 23:57:42 #226
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727705
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:56 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Normale Thaise vrouwen zoals mijn ex. Niet de mensen die in Soi 23, Nana of Patpong werken. Je woonde daar?
nee
ben slechte een paar keer in thailand geweest
ik ben meer een eilanden mens
Ik ben geen persoon voor de hoerenbuurten zoals patong of Phuket
https://www.dateinasia.com/gaeul
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727751
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:57 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee
ben slechte een paar keer in thailand geweest
ik ben meer een eilanden mens
https://www.dateinasia.com/gaeul
Waarom heb je dan een harde mening terwijl ik het echt ken? Wat voor eilanden?
  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:00:44 #228
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727776
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:59 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Waarom heb je dan een harde mening terwijl ik het echt ken? Wat voor eilanden?
eilanden waar je ook duiken kan
philipijnse eilanden
Negros of Noord Cebu
Maar ook Africa heeft mooie stranden
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727793
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:00 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

eilanden waar je ook duiken kan
philipijnse eilanden
Negros of Noord Cebu
Lijkt mij leuk. Duiken. Dat heb ik nog nooit gedaan. je hebt een serieus brevet?
pi_172727808
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 23:43 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja beledigen van Sultan Erdoğan is verboden en terecht en de Koning is in Thailand is een grote debiel
Helemaal mee eens.

*mooi*
*stil*

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 00:02:25 ]
  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:02:57 #231
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727824
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:01 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Lijkt mij leuk. Duiken. Dat heb ik nog nooit gedaan. je hebt een serieus brevet?
Ja
ik ben een echt strand mens
Ik heb respect voor het simpele leven strand zon en vis en rijst eten
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727861
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:00 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

eilanden waar je ook duiken kan
philipijnse eilanden
Negros of Noord Cebu
Maar ook Africa heeft mooie stranden
Ik zag je liever duiken in Australie of Canada.

Hun wateren bedoel ik dan he.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 00:05:27 ]
  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:06:03 #233
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727885
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:02 schreef zarGon het volgende:

[..]

Helemaal mee eens.

*mooi*
*stil*
http://www.elsevierweekbl(...)rijs-betalen-526187/

quote:
Erdogan kan het dreigen niet laten:...
Duitsland zal de prijs betalen


Na eerder terugtrekkende bewegingen te hebben gemaakt, bedreigt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de Duitsers opnieuw.

Als Duitsland een handelsembargo tegen Turkije instelt, ‘zal Duitsland de prijs betalen’, aldus Erdogan.
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727915
quote:
Je bent een beetje vergeetachtig...

quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 10:01 schreef michaelmoore het volgende:
Duitsland zal een grote en zware prijs gaan betalen, zegt Erdolf
http://www.elsevierweekbl(...)rijs-betalen-526187/

[..]

  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:09:58 #235
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727948
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:04 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik zag je liever duiken in Australie of Canada.

Hun wateren bedoel ik dan he.
nee ik vind de filipijnen mooier, goedkoper en heel mooie lieve vrouwen

Ik ben ook op Palawan geweest, vorig jaar
El Nido
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727952
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:09 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee ik vind de filipijnen mooier,

Ik ben ook op Palawan geweest, vorig jaar
El Nido
Zitten wel minder giftige diersoorten.
pi_172727965
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:02 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja
ik ben een echt strand mens
Ik heb respect voor het simpele leven strand zon en vis en rijst eten
Leef je dat leven ook of heb je de bedoeling ook? Ik heb er ook iets mee. Gewoon simpel je ding doen. Met respect voor alles om je heen. Het is moeilijker dan je denkt.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:11:58 #238
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727967
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:10 schreef john2406 het volgende:

[..]

Zitten wel minder giftige diersoorten.
Ben ook op Koh Samui en Koh PHI PHI geweest

Maar filipijnen is mooier en rustiger en goedkoper
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:12:38 #239
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172727981
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:11 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Leef je dat leven ook of heb je de bedoeling ook? Ik heb er ook iets mee. Gewoon simpel je ding doen. Met respect voor alles om je heen. Het is moeilijker dan je denkt.
ik leef dat leven ook ja ,

Heb de auto weggedaan bijvoorbeeld
en eet vegetarisch
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172727987
Filipijnen heeft pas goed leiderschap.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 00:14:14 #241
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172728003
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:13 schreef zarGon het volgende:
Filipijnen heeft pas goed leiderschap.
Dat ben ik met je eens

Geen grappen daar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172728010
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:12 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ik leef dat leven ook ja ,

Heb de auto weggedaan bijvoorbeeld
en eet vegetarisch
En woon je aan het strand en kost het leven weinig?
pi_172728014
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:13 schreef zarGon het volgende:
Filipijnen heeft pas goed leiderschap.
Gewoon keihard zijn is geen leiderschap.
pi_172728057
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:14 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Dat ben ik met je eens

Geen grappen daar
Was Erdo maar een beetje als Duterte.
pi_172728063
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:18 schreef zarGon het volgende:

[..]

Was Erdo maar een beetje als Duterte.
Het zijn beiden psychopaten. Wat kan men leren van elkaar?
pi_172728102
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:18 schreef zarGon het volgende:

[..]

Was Erdo maar een beetje als Duterte.
Laat ze een weekje van positie ruilen, zoals in puberruil :Y
pi_172728149
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:19 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Het zijn beiden psychopaten. Wat kan men leren van elkaar?
Jiddere Jek is Angejs
pi_172728159
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:25 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jiddere Jek is Angejs
Die begrijp ik niet.
pi_172728177
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:19 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Het zijn beiden psychopaten. Wat kan men leren van elkaar?
ja weet ik veel

we hebben hier iemand die erdo uitkotst, maar wel staat te juichen voor de koning van thailand en de president van de filipijnen

als jij het snapt hoor ik graag een uitleg, want ik snap het niet
pi_172728180
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:26 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Die begrijp ik niet.
Vertalen, iedere gek is anders.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 00:31:10 ]
pi_172728235
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:27 schreef zarGon het volgende:

[..]

ja weet ik veel

we hebben hier iemand die erdo uitkotst, maar wel staat te juichen voor de koning van thailand en de president van de filipijnen

als jij het snapt hoor ik graag een uitleg, want ik snap het niet
Dat begrijp ik ook niet. Ik vroeg al om uitleg en die was er niet. Hoe komen we aan zoveel gekken op de wereld?
pi_172728248
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:27 schreef john2406 het volgende:

[..]

Vertalen, iedere gek is anders.
Tja. Het voelt zo.
pi_172728273
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:32 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Tja. Het voelt zo.
Zo voelt het niet alleen zo is het, iedereen heeft ergens een dakpan uit liggen anderen hebben de hele dakstoel weg.

En die welke beweren dat ze normaal zijn sluit die maar op wat mij betreft, mijn mening hoor, ik kan niks bewijzen is zuiver mijn eigen ervaring.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 00:38:16 ]
pi_172728305
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Zo voelt het niet alleen zo is het iedereen heeft ergens een dakpan uit liggen anderen hebben de hele dakstoel weg.
Is dat Rotterdams? Het ding is dat je als je iets ouder wordt gaat nadenken over wie je bent en of je werkelijk iets hebt gedaan voor de wereld. Andere mensen noemen dat een midlife crisis.
pi_172728338
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:37 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Is dat Rotterdams? Het ding is dat je als je iets ouder wordt gaat nadenken over wie je bent en of je werkelijk iets hebt gedaan voor de wereld. Andere mensen noemen dat een midlife crisis.
Ik denk niet dat ik Rotterdams zou kunnen en of zou willen kunnen.
pi_172728345
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:40 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik denk niet dat ik Rotterdams zou kunnen en of zou willen kunnen.
Er is niets mis met Rotterdams.
pi_172728356
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:40 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Er is niets mis met Rotterdams.
10 X liever Amsterdams.
pi_172728380
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:41 schreef john2406 het volgende:

[..]

10 X liever Amsterdams.
Voor mij ook. Maar met Rotterdam is niets mis. Het voelt gewoon ongemakkelijk terwijl men enorm aardig is terwijl men hoort en weet dat je een Amsterdammer bent. Het idee Nederland- Belgie.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 01:20:06 #259
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172728732
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:15 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Gewoon keihard zijn is geen leiderschap.
Hij is een goede staatsman
De filipijnen heeft dat nodig anders gaat het naar de bliksem

De filipijnen vinden het prima , dat het gespuis om zeep gaat

Een mensenleven telt daar een stuk minder dan hier
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 28 juli 2017 @ 01:20:59 #260
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172728740
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:19 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Het zijn beiden psychopaten. Wat kan men leren van elkaar?
nee Duterte is geen psychopaat absoluut niet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172728745
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:20 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Een mensenleven telt daar een stuk minder dan hier
Weet jij dat zeker dat het hier hoger op de lader staan doet?
pi_172728747
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:20 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Hij is een goede staatsman
De filipijnen heeft dat nodig anders gaat het naar de bliksem

De filipijnen vinden het prima , dat het gespuis om zeep gaat

Een mensenleven telt daar een stuk minder dan hier
Het is gewoon psychopatisch mensen afmaken die misschien een probleem zijn. Leider zijn is iets anders.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 01:21:35 #263
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172728748
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:21 schreef john2406 het volgende:

[..]

Weet jij dat zeker dat het hier hoger op de lader staan doet?
ja
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172728753
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:20 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee Duterte is geen psychopaat absoluut niet
Je maakt een grap.
pi_172728757
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:21 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja
Dus jij verwacht dat er duizenden zoniet tienduizenden voor jouw of mij zullen huilen?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 01:22:42 ]
  vrijdag 28 juli 2017 @ 01:23:09 #266
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172728762
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:21 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Het is gewoon psychopatisch mensen afmaken die misschien een probleem zijn. Leider zijn is iets anders.
Als jij op de filpijnen kwam en daar een paar maand bent dan denk je ook zo

De filipijnen zijn blij met hem, hij ruimt het tuig op

Erdogan ruimt de oppositie op
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 28 juli 2017 @ 01:23:47 #267
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172728767
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:22 schreef john2406 het volgende:

[..]

Dus jij verwacht dat er duizenden zoniet tienduizenden voor jouw of mij zullen huilen?
nee alstjebleift niet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172728770
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:23 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Als jij op de filpijnen kwam en daar een paar maand bent dan denk je ook zo

De filipijnen zijn blij met hem, hij ruimt het tuig op

Erdogan ruimt de oppositie op
Dan denk ik niet zo. Probeer niet voor mij te denken. Jij wist toch ook veel over Thailand.....?
pi_172728773
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:23 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Als jij op de filpijnen kwam en daar een paar maand bent dan denk je ook zo

De filipijnen zijn blij met hem, hij ruimt het tuig op

Erdogan ruimt de oppositie op
Wat is eigenlijk het beste de oppositie monddood maken of opruimen?

Drie keer raden wat ik nu beweer.
pi_172728803
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:23 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee alstjebleift niet
Wat is het dan waard?
  vrijdag 28 juli 2017 @ 03:57:28 #271
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172729105
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172729431
-lira
-maduro
-venezuela
-erdogan dictator
-willekeurig ander land / persoon

Met die demente knul hierboven krijg je ook snel een topic vol.
pi_172729511
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 00:02 schreef zarGon het volgende: [..]

Helemaal mee eens.

*mooi*
*stil*
Als je iemands tekst wijzigt, moet je dat aangeven.

[ Bericht 0% gewijzigd door Teslynd op 28-07-2017 08:10:52 ]
  vrijdag 28 juli 2017 @ 07:58:02 #274
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172729780
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:23 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dan denk ik niet zo. Probeer niet voor mij te denken. Jij wist toch ook veel over Thailand.....?
ik denk en spreek voor mijzelf , als ik iets post
Dit is mijn mening en die van het Filipijnse volk

gespuis opruimen , maar hij laat de oppositie en de rechterlijke macht met rust en, zo hoort het
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 28 juli 2017 @ 08:00:51 #275
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172729799
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 07:05 schreef Teslynd het volgende:

[..]

Als je iemands tekst wijzigd, moet je dat aangeven.
Hij had ook gezegd dat Erdogan een president is die de macht heeft gegrepen en niet meer terug zal geven en dat onze koning een koning is die altijd boven de regering staat in Nederland

En het ontslag van de regering kan aanvaarden als die niet functioneert of geen mandaat van de bevolking meer heeft
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 28 juli 2017 @ 08:01:47 #276
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172729804
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 01:21 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je maakt een grap.
Men is zeer tevreden met Duterte en wat hij doet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172730144
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 08:01 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Men is zeer tevreden met Duterte en wat hij doet

Hopen dat jij ooit in een land komt waar men zo met mensen omgaat.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 08:32:49 #278
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172730166
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 08:31 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Hopen dat jij ooit in een land komt waar men zo met mensen omgaat.
ja klopt

en gaat zeeer goed , met iedereen behalve met de drugsdealers , met hen niet zo
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172730174
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja klopt

en gaat zeeer goed , met iedereen behalve met de drugsdealers , met hen niet zo
Wat klopt?

Iets wordt eng als er geen justitie meer aan te pas komt.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 09:13:34 #280
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172730753
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 08:33 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Wat klopt?

Iets wordt eng als er geen justitie meer aan te pas komt.
ja daar weet Erdolf alles van , die sluit iedereen op die geen vriend van hem is

maar in de Filipijnen gingen de drugsdealers toch al zonder proces de gevangenis in
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172730820
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:13 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja daar weet Erdolf alles van , die sluit iedereen op die geen vriend van hem is

maar in de Filipijnen gingen de drugsdealers toch al zonder proces de gevangenis in
Dat maakt het toch niet normaler? Jij staat hier te juichen.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 09:19:50 #282
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172730852
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:17 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat maakt het toch niet normaler? Jij staat hier te juichen.
nou juichen nee, het is nooit mooi als drugsdealers en pedo's dood gaan
maar het ruimt wel lekker op
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172730858
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nou juichen nee, het is nooit mooi als drugsdealers en pedo's dood gaan
maar het ruimt wel lekker op
Je staat wel te juichen. Je gaat eraan voorbij hoe gevaarlijk het is.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 09:21:35 #284
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172730872
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:20 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je staat wel te juichen. Je gaat eraan voorbij hoe gevaarlijk het is.
http://www.independent.co(...)d-mood-a7698706.html

Ja vast
quote:
Rodrigo Duterte: ‘Give me salt and vinegar and I’ll eat terrorists’ livers’
.

http://www.independent.co(...)icials-a7518911.html

quote:
Philippines President Rodrigo Duterte vows to kill mayors and officials involved in drug trade
Mooi toch
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172730907
quote:
Je blaat veel en trekt je terug bij commentaar. Zoals gisteren over de Thaise koning.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 09:26:02 #286
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172730966
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:23 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je blaat veel en trekt je terug bij commentaar. Zoals gisteren over de Thaise koning.
Ach , ik denk dat Erdolf nooit meer weggaat , ik heb goede hoop dat Duterte wel verkiezingen uitschrijft


ze doden allebei naar believen zonder proces
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172730996
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:26 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ach , ik denk dat Erdolf nooit meer weggaat , ik heb goede hoop dat Duterte wel verkiezingen uitschrijft
Jouw hoop en ideeen zeggen weinig. Je juichte voor een totale psychopaat.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 09:32:16 #288
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172731092
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:27 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Jouw hoop en ideeen zeggen weinig. Je juichte voor een totale psychopaat.
Erdogan?? Nee heb ik niet gedaan
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172731100
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:32 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Erdogan?? Nee heb ik niet gedaan
En maar draaien.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 09:42:15 #290
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172731362
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:32 schreef Jaroon het volgende:

[..]

En maar draaien.
Ja waarom zou ik Erdogan een psychoppaat noemen, nee hoor,

Erdolf is een Dictator puur sang,

Die gaat gelijk Maduro, Castro, Mugabe en Stalin nooit meer weg
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172731519
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 07:05 schreef Teslynd het volgende:

[..]

Als je iemands tekst wijzigt, moet je dat aangeven.
Bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het net aangegeven.





[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 09:50:06 ]
  vrijdag 28 juli 2017 @ 10:01:04 #292
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172731873
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:48 schreef zarGon het volgende:

[..]

Bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het net aangegeven.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Sultan Erodgan

_O- _O-

Chavez was een echte volksheld een Sultan , vriend van het volk .

quote:
Chávez in 1999 president werd zei hij het een ‘wiskundig mysterie’ te vinden dat in een land met zoveel natuurlijke rijkdommen, 80 procent van de bevolking in armoede leeft

Enkele weken later werd hij onsterfelijk populair met zijn plan Bolivar 2000.

Hij stuurde het leger de straat op om wegen te repareren, vuilnis op te halen en voedsel te verkopen tegen zeer lage prijzen.

Chávez wilde zo de olierijkdom eerlijker verdelen.
Ook bood hij omringende landen goedkope olie.

Met Cuba ruilde hij olie voor medici.

In de sloppenwijken van Caracas schoten de klinieken met Cubaanse artsen als paddestoelen uit de grond.
Er kwamen volkssupermarkten en investeringen in de straatarme landbouwsector.
Maar liefst een vijfde van de gehele begroting werd gereserveerd voor onderwijs en ook in de infrastructuur en woningbouw werd veel geld gepompt.


[ Bericht 0% gewijzigd door michaelmoore op 28-07-2017 17:09:09 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 28 juli 2017 @ 17:24:58 #293
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172741109
Allahu Akbar

http://www.telegraaf.nl/b(...)artij_Hamburg__.html

Erdogan is in Duitsland

quote:
HAMBURG - Een man heeft vrijdag in een supermarkt in Hamburg met een kapmes op willekeurige voorbijgangers ingestoken.


[ Bericht 38% gewijzigd door michaelmoore op 28-07-2017 17:30:01 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172742386
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 17:24 schreef michaelmoore het volgende:
Allahu Akbar

http://www.telegraaf.nl/b(...)artij_Hamburg__.html

Erdogan is in Duitsland

[..]

Wordt het dan niet tijd dat ze zo gaan handelen als toen bij/met de RAF?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2017 18:26:29 ]
  vrijdag 28 juli 2017 @ 20:44:15 #295
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172745830
Ik ben al een poosje op zoek naar het ware geloof , zoek met te pletter, weten julie soms raad?/
ik denk dat ik maar in de heilige weder-opgestane ingekeerde kanariepiet ga geloven
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172745907
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 20:44 schreef michaelmoore het volgende:
Ik ben al een poosje op zoek naar het ware geloof , zoek met te pletter, weten julie soms raad?/
ik denk dat ik maar in de heilige weder-opgestane ingekeerde kanariepiet ga geloven
Hier kan Gulen je mee helpen.
Gule(n) gule(n)
  vrijdag 28 juli 2017 @ 20:58:14 #297
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172746174
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 20:47 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Hier kan Gulen je mee helpen.
Gule(n) gule(n)
of Minister President Rutte
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172746335
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 20:58 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

of Minister President Rutte
Zou dat net zo'n Gulenist in de kast zijn als Ben Bot?
  vrijdag 28 juli 2017 @ 21:54:38 #299
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172747652
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 21:04 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zou dat net zo'n Gulenist in de kast zijn als Ben Bot?
fiets toch op met je gullen en prullen joh

die oude man heft er niets me te maken
Erdolf heeft alles zelf in scene gezet en dat weet jij ook wel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172747758
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 21:54 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

fiets toch op met je gullen en prullen joh

die oude man heft er niets me te maken
Erdolf heeft alles zelf in scene gezet en dat weet jij ook wel
Ik wacht het oordeel van de onafhankelijke Turkse rechter af.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')