abonnement Unibet Coolblue
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:07 #1
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627433
Etappe 21: Montgeron - Paris Champs-Élysées, 103 km

Zoals verwacht werd de strijd om de eindzege nooit spannend. Bij het eerste tussenpunt was Froome veel sneller dan zijn naaste belagers, wat natuurlijk ook geen verrassing is. De strijd om het podium werd daarentegen nog wel spannend. Bardet is normaal al een slechte tijdrijder, maar hij besloot om nu zijn slechtste tijdrit ooit te rijden. Hij verloor zoveel tijd dat zelfs Mikel Landa nog in de buurt kwam. Uran wipte na het eerste tussenpunt al over Bardet heen en schoof zo door naar de tweede plaats. Bardet naar drie, maar of hij die plaats kon vasthouden was nog geen zekerheid. Uiteindelijk hield hij aan de meet één seconde over op Landa. Voor Landa wel zuur, hoewel er nog een rit te rijden is. Verder waren er maar weinig verschuivingen in het klassement. Contador reed een sterke tijdrit en schoof een plaats op ten koste van Barguil, maar dat was het dan ook wel. De strijd om de dagzege was wel wat spannender, maar eigenlijk ook weer niet. Al vroeg op de dag zette Maciej Bodnar een scherpe tijd neer en lang kwam niemand in de buurt. Kwiatkowski was de eerste die het spannend wist te maken. Onderweg was hij sneller dan Bodnar, maar aan de streep kwam was hij één seconde trager. Na Kwiatkowski was het wachten op Roglic, de grote favoriet voor deze tijdrit. Daar werden ze bij Lotto Jumbo blijkbaar nogal zenuwachtig van, dus ging er vanalles mis bij de voorbereiding. Roglic werd op een fiets gezet waar hij niet mee kon schakelen en daardoor kon hij nooit het noodzakelijke tempo ontwikkelen. Toen het bergop ging moest hij wisselen van fiets, omdat hij anders stil kwam te staan. Ondanks al dat geklungel werd hij 14e, een gooi naar de dagzege was met een goede mecanicien mogelijk geweest. Uiteindelijk kwamen de klassementsrenners ook niet echt in de buurt van Bodnar, alleen Froome kwam nog kort. Op zes seconden van de tijd van Bodnar rolde hij over de streep, terwijl hij bijna de falende Bardet inhaalde. Uran reed ook voor het eerst in twee jaar eens een goede tijdrit, toevallig net op het goede moment. Een plaats bij de eerste tien in een tijdrit, dat was even geleden. Enfin, een zege dus voor Bodnar, de Pool van Bora. Al een aantal jaar een zeer goede tijdrijder, maar op een tijdrit in de Eneco Tour na won hij nog nooit wat op het hoogste niveau. Vaak dichtbij, maar winnen is moeilijk. Nu dan eindelijk een zege voor hem in een grote wedstrijd, nadat hij in de rit naar Pau al een mooie poging waagde. Niet geheel onverdiend en bij de afwezigheid van veel grote tijdrijders ook niet geheel onlogisch. Na de tijdrit rest er nog maar een rit, de jaarlijkse optocht richting Parijs. Het einde van drie weken Tour, een Tour die die niet altijd even boeiend was. Zeg maar gerust een saaie Tour, ondanks het feit dat het qua tijdsverschillen redelijk dicht bij elkaar bleef. Froome wint zijn vierde en neemt naar alle waarschijnlijkheid Uran en Bardet mee op het podium.




Na een lange verplaatsing met het vliegtuig zitten we niet meer in het zuiden van Frankrijk, maar in een voorstad van Parijs. In Montgeron, om precies te zijn. De stad, waar de Tour de France haar oorsprong kent. Op 1 juli 1903, om 15:16, werd hier het startsein gegeven voor de allereerste rit van de allereerste Tour de France. 17 uur en 45 minuten later zou deze rit eindigen Lyon en Maurice Garin zou daar eerste winnaar in de historie worden. Eén jaar later keerde de Tour terug naar Montgeron, toen ook voor de eerste rit. Weer richting Lyon, weer met een afstand van meer dan 450 kilometer. Daarna kwam de Tour merkwaardig genoeg niet meer terug naar Montgeron, tot 2003. Ook toen een startplaats, maar dan zonder einde in Lyon. Het ging naar Meaux, over slechts 168 kilometer. Alessandro Petacchi zou de rit winnen, een sprintje dus. Nu keren we weer terug naar deze stad in de agglomeratie van Parijs, waar 23.000 mensen wonen. Een van de kleinere steden dus in deze omgeving, eigenlijk gewoon een klein en slaperig forenzenstadje. Geen reet te beleven, hoewel ze er nog wel een paar aardige gebouwtjes hebben. Twee aardige chateautjes vooral, Pavillon du Moustier en Château de Chalandry. De koers start in de buurt van het lokale sportcomplex, tussen de afgrijselijk lelijke oostblokflats in. In de eerste kilometers van de rit wordt er door de stad gereden, waarna men aan de rand van de stad de herberg Reveil Matin passeert. Dit is de exacte locatie van de Tourstart van 1903.



Onderweg krijgen we natuurlijk weer alle traditionele plichtplegingen. Het op een slakkengangetje gezellig babbelend en lachend rondfietsen, de glaasjes champagne voor Froome en co. Even later gaan ze natuurlijk met z'n allen op een rijtje rijden, achter het peloton, met daar dan weer achter een wagen van Sky die ineens geel is geworden. Echt fantastisch, nu al zin in. Hoewel ik eerlijk gezegd dit spektakel al een jaar of drie heb gemist, want het is mensonterend. Enfin, men fietst een tijdje langs de Seine door allerlei voorsteden van Parijs. De meeste van die steden zijn zo lelijk dat je er nog niet eens doorheen zou willen fietsen, maar dat gaat dus wel gebeuren. Haha. Nouja, ergens in de buurt van Longjumeau, na een kilometer of 20, slaan de renners rechtsaf en daarna gaat het een kilometer of 12 rechtdoor tot Parijs. Aan de rand van de stad is er een bocht naar links, waarna men rechtdoor fietst richting de Seine. Daar zijn er wat bochtjes, waarna er een aantal kilometer langs de rivier wordt gefietst, tot het lokale circuit wordt bereikt na 45 kilometer.



Op het lokale circuit begint de rit dan eindelijk, hoewel dat vaak ook tegenvalt. Paar flopdemarrages, want renners geloven er tegenwoordig ook niet eens meer in dat ze het kunnen halen. Drie kilometer na het oprijden van het circuit rijden de renners voor het eerst over de finish en daarna volgen er acht rondjes van iets meer dan 6,5 kilometer. Iedereen zal dit rondje wel kennen, maar voor de volledigheid toch maar weer een korte beschrijving. Over de Champs-Élysées naar de Arc de Triomphe, daar helemaal omheen fietsen, dan weer terug over de Champs-Élysées. Over het Place de la Concorde en dan langs de Tuileries weer terug naar de Champs-Élysées. Heel erg spannend is het niet. Na 63,5 kilometer is er nog een tussensprint. Deze tussensprint ligt net na de derde passage van de streep, anderhalve kilometer verder op de Champs-Élysées. Na die acht rondjes en in totaal 103 kilometer koers zal de Tour voorbij zijn.



Voor de 43e keer vormt de Champs-Élysées het slotstuk van de Tour de France. De laatste jaren is het iedere keer een rit voor de sprinters. Vorig jaar redde Greipel hier zijn Tour, na een aantal kansloze sprints wist hij op de Champs-Élysées toch nog een rit. Het jaar daarvoor ging dat hem beter af, toen won Greipel er zijn vierde rit van die Tour. De twee jaar daarvoor was Marcel Kittel met afstand de sterkste en de vier jaar daar weer voor was deze rit iedere keer een prooi voor Mark Cavendish. In 2008 won Gert Steegmans verrassend en in 2007 ging de rit naar Daniele Bennati. 2006 was het jaar dat Thor Hushovd won op de Champs-Élysées en 2005 was dan weer het laatste jaar dat de rit niet eindigde in een massasprint. Alexandre Vinokourov muisde er vanonder in de straten van Parijs en hij won, net voor de sprinters. Op die manier schoof hij ook nog een plekje op in het klassement, het kan dus nog wel in deze rit. Net als de afgelopen jaren hoop ik weer op een nieuwe Vino, maar waarschijnlijk wordt het wel weer heel erg saai. Er zijn al een hoop goede sprinters naar huis, zoals Sagan, Demare, Cavendish en Kittel, maar er blijven nog genoeg sprinters over die zullen willen rijden voor een laatste sprint. De ploeg van Lott Soudal bijvoorbeeld, net als vorig jaar is dit voor Greipel de laatste kans om toch nog een rit te winnen.



In Parijs gaat het blijkbaar niet eens zo heel warm worden. Graadje of 23, met bijzonder veel kans op regen in de avond. En laten de renners nu net in de avond moeten rijden. Net als de afgelopen jaren is de koers weer wat later, hoewel er deze keer geen vrouwen in de weg rijden. Pas om 16:40 start de rit en de entree in Parijs wordt om 17:50 verwacht. De finish daarna ergens tussen 19:11 en 19:25. Regen wordt verwacht vanaf 17:00, dus net als de renners onderweg zijn. Daarnaast ook nog eens veel wind, hoewel je daar in de stad zelf ongetwijfeld minder van merkt. Alsnog is regen en Parijs geen goed idee, zeker omdat er over gladde steentjes gereden moet worden. Misschien nog wat valpartijtjes aan het eind, dat zou deze rit enigszins draagbaar maken.

Regen of niet, dit wordt natuurlijk weer een massasprintje. Laffe renners zijn laf, dus veel actie ondernemen is er niet bij. Zo'n Landa bijvoorbeeld, die zou voor een podiumplaats kunnen rijden. Slechts één seconde achterstand op Bardet en daarmee de derde plaats. Vino had het wel geweten, die was de hele rit in de aanval gegaan. De kans dat Landa dat doet is niet zo groot, waarschijnlijk mag hij het van Sky niet eens. Een sprintje dus, wellicht wat chaotisch. Als het echt gaat regenen krijg je sowieso nog wel wat paniek aan het eind en daarmee een ontregelde sprint. Kan lachen worden, maar aangezien deze Tour al met al een behoorlijke flopshow was verwacht ik dat het nu ook weer saai en voorspelbaar gaat zijn.
1. Greipel. Als het echt regent is hij niet op z'n best, dan wordt het glad en chaotisch en eng en dan hoor je in de achtergrond iemand in het Duits om z'n moeder roepen. Alsnog hoort Greipel te winnen, want in de afgelopen 12 grote rondes waaran hij meedeed wist hij steeds een rit te winnen. Dit zou 13 op een rij moeten worden. Kan natuurlijk niet zo zijn dat Greipel een grote ronde rijdt zonder een rit te winnen.
2. Matthews. Nog even wat extra puntjes binnenhalen, om de groene trui wat meer glans te geven. Hij heeft er hard voor gereden, maar alsnog veel geluk dat Kittel uitviel. Anders was het een lastig verhaal geworden, want Kittel had deze rit natuurlijk met speels gemak gewonnen. Nu maakt Matthews zelf ineens kans om deze rit te winnen, want de concurrentie is niet meer zo denderend.
3. Boasson Hagen. Als Janse van Rensburg weer een beetje uit de kreukels is kan hij Boasson Hagen goed naar voren loodsen en dan mag Boasson Hagen zelf weer tot de conclusie komen dat er in een vlakke sprint altijd wel wat jongens sneller zijn. Gelukkig heeft hij al een overwinning op zak, het zal hem niet veel meer uitmaken.
4. Kristoff. Paar dagen terug hard gevallen en daarna nog slechter rondgereden dan daarvoor. Afgelopen vrijdag gaf hij ook de vrijheid aan zijn loodsen om hun eigen ding te doen. Dat deden ze niet, wat dan weer niet zo slim van die jongens is. Nu mogen ze weer gaan werken voor Kristoff, die ongetwijfeld nog steeds niet goed genoeg zal zijn om te winnen.
5. Groenewegen. Met het wegvallen van Kittel zag het er ineens mooi uit voor Groenewegen. Na Kittel leek hij de sterkste, maar in de tussentijd verloor Groenewegen zijn belangrijkste man, Timo Roosen. Timo had Groenewegen een beetje vooraan moeten houden, dat wordt nu lastig. Als je afhankelijk bent van Tom Leezer en Robert Wagner ga je ergens in 95e positie aan de sprint beginnen en dan wordt het moeilijk om nog te winnen.
pi_172627435
w/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:48:20 #3
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627440
Yaids :r
pi_172627441
Yatesy _O_ _O_ _O_
pi_172627442
Cap van Nine? :D
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:22 #6
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627443
Yaids :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:25 #7
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627444
De witte trui voor de meest onzichtbare renner van deze Toer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:26 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627445
Astmapatient
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:34 #9
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627450
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Pa Barguil schrikt er ook van. Eerst een bekkenbreuk en drie maanden later de bollentrui.
Ik mag barguil totaal niet.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 19:48:34 #10
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172627451
Verdomme
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:44 #11
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627455
:') :')
pi_172627457
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:48 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ik mag barguil totaal niet.
Waarom mag je hem niet?
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:51 #13
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172627462
"Parijs is emotie"

H. Dijkstra, 2017
  zondag 23 juli 2017 @ 19:48:55 #14
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627464
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:48 schreef Frozen-assassin het volgende:
Astmapatient
Froome toch, zware steroids tegen astma _O_
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 23 juli 2017 @ 19:49:01 #15
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627465
Ik ben een groot fan van Warren Barguil
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:49:08 #16
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627467
Astmayaids
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:49:13 #17
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627472
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:48 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Waarom mag je hem niet?
Weet niet, hij is te frans.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172627473
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het heeft natuurlijk een reden dat ik alleen in SPT post. Hier valt het doorgaans nog mee, want op andere delen van dit forum wil je helemaal niet posten, daar hangt al jaren een nare, extreemrechtse vibe. Ingegeven natuurlijk door de eigenaar van het hele zooitje, die het normaal vindt om racistische denkbeelden aan te hangen. Je hebt hier ook gewoon mods die openlijk racistisch zijn, zoals een Nattekat die vindt dat alle Afrikanen minderwaardig zijn. Of onze vriend Stijn, die ondanks het feit dat hij nog niet eens volwassen is nu al meent te weten hoe de wereld in elkaar zit. Alle linkse partijen zijn eng volgens hem en alles wat rechts is vindt hij fantastisch. Dit is ook zo'n plek waar de PVV en zelfs FVD populair zijn, heel bijzonder. Dat is de invloed die deze plaats op je kan hebben. Je merkt dat nu ook in dit topic, zolang het over de koers gaat helemaal prima, maar nu gaat het ineens over vrouwen. Dan is dus de algemene gedachte in dit topic dat vrouwen in de keuken horen en niet moeten zeiken. Als je dat anno 2017 nog denkt is er serieus iets mis met je. Wederom, de invloed die een extreemrechts en wereldvreemd forum op je kan hebben. Als niemand je corrigeert dat je nog denken dat het normaal is ook.

Van een verbod op discriminatie hebben de meeste mensen hier nog nooit gehoord. Op FOK is racisme en seksisme de norm. En dan met een item op het journaal komen dat ze hier wel echt goed modden hoor, rot toch op, het wordt hier aangemoedigd om je als een ransmakaak te gedragen.

Dit is een stukje internet waar het merendeel fan is van Trump, waar zelfs nog mensen zitten die klimaatverandering ontkennen en waar men gaat juichen als er een boot met vluchtelingen is gezonken. En nu zijn dan weer even de vrouwen aan de beurt, want die zijn alleen goed genoeg om te baren. Ranzig.
Dit is eng, eng, eng.

Mani heeft gewoon net zo'n archief als rondewim stiekem.
Jack does it in real time...
pi_172627474
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:47 schreef Ajacied422 het volgende:
Pa Barguil schrikt er ook van. Eerst een bekkenbreuk en drie maanden later de bollentrui.
Gezien de negatieve toon hier, ondanks de NL winst, mogen hier ook wel wat bekken breken.

Shit, wat zeg ik nu toch allemaal. 8)7
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:49:25 #20
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627476
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:48 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Froome toch, zware steroids tegen astma _O_
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:49:30 #21
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172627482
Wie is dit

  zondag 23 juli 2017 @ 19:49:43 #23
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172627491
Vraag voor degene die anti Wagner zijn. Hoevaak gaan jullie naar een wielerwedstrijd kijken (en dan bedoel ik ook langs het parcours, en niet op TV)? Heb indruk dat merendeel hier niet ziet wat Wagner buiten beeld doet.
Net efkes anges
pi_172627493
Is dat Tom
pi_172627494
Yaids. :r

Britse kutrenners. :r :r
Jack does it in real time...
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:49:54 #26
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627496
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Is dat Tom
Ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172627498
Yates wordt opgegeten
pi_172627500
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ja
_O_
pi_172627503
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Weet niet, hij is te frans.
Dit is geen valide reden, jongen.
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:50:02 #30
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627504
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
Victor Reinier
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:50:15 #31
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627507
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef Sked het volgende:

[..]

Victor Reinier
Nee, dat is die man rechts
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 19:50:18 #32
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627508
Die paraplu :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627509
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
Die vergeten gast vd Giro.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627512
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef Sked het volgende:

[..]

Victor Reinier
Nee die ander xD
pi_172627516
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
De hont van Valverde.
Jack does it in real time...
pi_172627519
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
De volgende Tourwinnaar.
- verwijderd door admin -
  zondag 23 juli 2017 @ 19:50:29 #37
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172627520
Zouden de parasitaire wormen van Froome nu ook trots op hem zijn? Hun jongen is toch ver gekomen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:50:30 #38
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627521
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
Lassie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627522
De Gendt gooit nu een paar schermen kapot.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:50:35 #40
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627526
Yates heeft geen vriendin? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627529
quote:
9s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef DeeBee het volgende:

[..]

De hont van Valverde.
Lekker ding wel.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627531
Thomas de Gendt slaat nu wild om zich heen.
pi_172627533
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
Dat lijkt me inderdaad Victor Reinier
pi_172627535
De Gendt kijkt nu jankend naar de TV.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:50:58 #45
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627536
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef Dr_Flash het volgende:
Yates heeft geen vriendin? :?
Wel een tweelingbroer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:50:59 #46
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172627537
De Gendt zet nu de tv uit
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:51:01 #47
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627538
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Sjoerd102 het volgende:
Vraag voor degene die anti Wagner zijn. Hoevaak gaan jullie naar een wielerwedstrijd kijken (en dan bedoel ik ook langs het parcours, en niet op TV)? Heb indruk dat merendeel hier niet ziet wat Wagner buiten beeld doet.
Ja, ik heb al vaker gelezen dat jij van mening bent dat Wagner wel een functie heeft, maar dat heeft ie dus op dit niveau totaal niet.

In de Ster ZLM Toer misschien wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627539
Terechte winnaar
pi_172627542
#justicepourdeGendt!
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:51:15 #50
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627544
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef silverhill het volgende:
De Gendt gooit nu een paar schermen kapot.
en terecht.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 19:51:23 #51
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627547
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dit is geen valide reden, jongen.
Voor mij wel, bruv.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:51:31 #52
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627553
kutfranseuh
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627555
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef Dr_Flash het volgende:
Yates heeft geen vriendin? :?
https://www.instagram.com/gmmareva/
  zondag 23 juli 2017 @ 19:51:43 #54
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627558
Wat een schitterende uitbarsting van Belgisch Calimero gehuil de laatste dagen over die vluchtersprijs. Enorm van genoten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:51:48 #55
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627562
De Gendt is een huilie
  zondag 23 juli 2017 @ 19:51:56 #56
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172627565
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, ik heb al vaker gelezen dat jij van mening bent dat Wagner wel een functie heeft, maar dat heeft ie dus op dit niveau totaal niet.

In de Ster ZLM Toer misschien wel.
Graeme Brown was ook goed voor de sfeer en zo.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:52:06 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627566
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:51 schreef Mani89 het volgende:
Wat een schitterende uitbarsting van Belgisch Calimero gehuil de laatste dagen over die vluchtersprijs. Enorm van genoten.
Eens _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627569
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:50 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zouden de parasitaire wormen van Froome nu ook trots op hem zijn? Hun jongen is toch ver gekomen.
Shots fired.
Jack does it in real time...
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:52:17 #59
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627570
D&D praten weer de ASO naar de mond hoor. Losers
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627572
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Dit is eng, eng, eng.

Mani heeft gewoon net zo'n archief als rondewim stiekem.
Deze hangt hier - inclusief handtekening van R_R - ingelijst in de woonkamer.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:52:27 #61
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627573
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:51 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Graeme Brown was ook goed voor de sfeer en zo.
André Ooijer ook
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:52:34 #62
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627577
quote:
Haha ja hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627579
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:49 schreef Paxcon het volgende:
Wie is dit

[ afbeelding ]
Victor Reinier toch?
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:52:51 #64
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627583
quote:
Maar die vond het niet nodig om hierheen te komen?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627588
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, ik heb al vaker gelezen dat jij van mening bent dat Wagner wel een functie heeft, maar dat heeft ie dus op dit niveau totaal niet.

In de Ster ZLM Toer misschien wel.
Wagner heeft wel een voorspellende opera geschreven: Der fliegende Holländer.
Daar kan jij niet tegenop.

Los daarvan: dit hele forum heeft geen functie.
Wij halen de startstreep van de Ster ZLM Toer niet eens.

Lang Leve Wagner.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:53:02 #66
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172627589
eeh
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:02 #67
194695 franklop
Fran knock
pi_172627590
Ho daar gaat iets mis
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:03 #68
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627592
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Haha ja hoor.
Wat een greppelheks he?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:53:03 #69
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627593
Haha NOS
pi_172627600
quote:
leuk meisje.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:21 #71
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172627602
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, ik heb al vaker gelezen dat jij van mening bent dat Wagner wel een functie heeft, maar dat heeft ie dus op dit niveau totaal niet.

In de Ster ZLM Toer misschien wel.
Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
Net efkes anges
pi_172627603
Komen Uran Uran en Bardet niet het podium op?
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:24 #73
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172627605
NOS :')
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:53:26 #74
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627607
wat :o
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627610
:r wtf
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:53:39 #76
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627613
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wat een greppelheks he?
Ze past uitstekend bij Yaids.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:45 #77
73485 Niox
I'm sorry, who?
pi_172627616
Goed moment voor reclame.
Als je alles onder controle hebt, ga je gewoon niet snel genoeg.
A man is rich in proportion to the number of things he can afford to let alone.
pi_172627618
Ik hoop Dione nooit meer op tv te zien.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:54 #79
215495 Knutknuttsson
Rood-Wit-Rood
pi_172627620
NOS _O-
And the man in the back said Everyone attack and it turned into a ballroomblitz
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:53:55 #80
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627621
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
Ik zie hem echt zelden een sprinter goed afzetten
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172627622
Nos :')
Even a broken clock is right twice a day.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:53:57 #82
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627623
De STer wacht op niemand :{w
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627627
Blijft belachelijk dat er om 19:53 al gestopt moet worden.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:54:04 #84
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627632
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
Ze hebben Tom Leezer al om de stokbroden uit te delen, of Paul Martens. Laat ze eens schoon schip maken met al dat dood gewicht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:54:11 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172627634
Sporza zendt het gelukkig wel uit.
pi_172627635
OKE
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 23 juli 2017 @ 19:54:26 #87
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627643
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
Wagner zijn taak is om Dylan op 300 meter van finish af te zetten, bij voorkeur op kop van peloton. Dat kan hij niet. Leuk dat hij bidons kan halen, maar dat is niet voldoende. Groenewegen moet een betere trein krijgen, beetje van niveau Lotto Soudal. Dan wint hij nog veel meer ritten.
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:54:27 #88
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627644
Kutkind
pi_172627650
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:54 schreef BobW het volgende:
Blijft belachelijk dat er om 19:53 al gestopt moet worden.
Snel schakelen naar de Belg. Froome neukt nu de rondemiss.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:54:48 #90
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172627651
LTJ kennende gaan ze nu veel geld uitgeven om Sabatini aan te trekken om de trein verder uit te bouwen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:54:53 #91
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627654
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
We hebben acht massasprints gehad en Wagner heeft Groenewegen één keer goed afgezet.

Dan ben je gewoon ongeschikt. Die tweede plaats van Groenewegen kwam ook omdat Roosen de taak van Wagner over mocht nemen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627658
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
Dat moet ook gebeuren, maar als laatste man in de sprint kan hij mij niet echt overtuigen, maar goed dat geldt voor de hele trein van TLJ.
pi_172627660
tering nos

:r :r }:| :r :r :r
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zondag 23 juli 2017 @ 19:55:19 #94
194695 franklop
Fran knock
pi_172627666
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Vandaag Groenewegen op 1, en 1,5 week geleden 2e. Dan doet Wagner toch blijkbaar zijn best ;) Maar nogmaals. buiten beeld is Wagner vaak op kop aan het sleuren/ kopman aan het beschermen/bidons halen. Dat moet ook gebeuren. Dan nog sprinter goed afzetten doet hij gewoon iets goed *O*
1,5 week geleden werd er gewisseld in de trein en zette Roosen hem af.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172627668
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Eens _O_
Dat collectieve anti-België gefap op Fok is anders ook wel een beetje treurig.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:55:27 #96
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627673
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627676
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef Knutknuttsson het volgende:
NOS _O-
Tijd voor reclame en Journaal?
pi_172627680
Sporza stopt er ook mee
  zondag 23 juli 2017 @ 19:55:46 #99
194695 franklop
Fran knock
pi_172627682
Hier gaan posts weg
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 19:55:58 #100
194695 franklop
Fran knock
pi_172627688
Op naar Eurosport
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:56:00 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627690
Hier zijn dingen verdwenen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627695
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:54 schreef Van_Poppel het volgende:
Sporza zendt het gelukkig wel uit.
Maar die gaan nu ook weg volgens mij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172627697
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:55 schreef Maver24 het volgende:
Sporza stopt er ook mee
Met een mooi saluut aan Stassijns en Wuytens.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627699
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:54 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ze hebben Tom Leezer al om de stokbroden uit te delen, of Paul Martens. Laat ze eens schoon schip maken met al dat dood gewicht.
Zeker als je iemand als Groenewegen hebt. Investeer in een goede sprinttrein.
pi_172627704
De verplichtingen zitten er gewoon op, jongens.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:56:18 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627707
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:55 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dat collectieve anti-België gefap op Fok is anders ook wel een beetje treurig.
Haha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:56:19 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627709
Maar gelukkig heeft iedereen kunnen zien wat voor een klein kind Syntix is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627710
ik maak de nos dood echt
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zondag 23 juli 2017 @ 19:56:25 #109
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172627712
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:56 schreef Felagund het volgende:

[..]

Maar die gaan nu ook weg volgens mij.
Eurosport is er nog wel bij
pi_172627715
Sow Wuyts doet geen BinckBankje
pi_172627716
Renaat is aan vakantie toe.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:56:37 #112
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627723
Hier verdwijnen posts.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:57:13 #113
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172627737
Syntix moet zijn repertoire wel eens uitbreiden. Zijn "Afgunst" begint steeds meer op de "Sad!" van Trump te gelijken.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:57:22 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627739
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:56 schreef Ajacied422 het volgende:
Renaat is aan vakantie toe.
Renaat moet z'n bazen een dikke middelvinger geven, dat ze hem opzadelen met kutklusjes en dat Carl fucking Barteele z'n plaats op de motor heeft gepikt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627741
En dan nu wel als een bezetene modden, na 3 weken zijn ze ook in topvorm, DAT IS OOK LEKKER HOOR!
Jack does it in real time...
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:57:45 #116
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627747
Vooral Syntix de aandacht geven die hij wil :9~

Hij zit hier niet, nooit meer over praten, weg ermee
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 19:57:45 #117
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172627749
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:54 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Wagner zijn taak is om Dylan op 300 meter van finish af te zetten, bij voorkeur op kop van peloton. Dat kan hij niet. Leuk dat hij bidons kan halen, maar dat is niet voldoende. Groenewegen moet een betere trein krijgen, beetje van niveau Lotto Soudal. Dan wint hij nog veel meer ritten.
Help me even. Welke Lotto Soudal renner heeft Greipel deze tour perfect afgezet? :@
Net efkes anges
pi_172627755
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:56 schreef Mani89 het volgende:
Hier verdwijnen posts.
Wat zullen we nou krijgen?
We leven toch in een vrij land!
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:58:06 #119
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627761
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:57 schreef DeeBee het volgende:
En dan nu wel als een bezetene modden, na 3 weken zijn ze ook in topvorm, DAT IS OOK LEKKER HOOR!
Echt debiel dit ja. _O- Een keer een topic reeksen is dan weer teveel gevraagd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627764
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Maar gelukkig heeft iedereen kunnen zien wat voor een klein kind Syntix is.
Ik heb het gemist, wat was er?
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:58:12 #121
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627766
Ah, daar komen Bardet en Uran
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:58:30 #122
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627776
Maar even heel simpel: geen DM openbaren, zo moeilijk is het allemaal niet mensen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 19:58:38 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627780
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:57 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Help me even. Welke Lotto Soudal renner heeft Greipel deze tour perfect afgezet? :@
Hij begon eens als 3e aan de sprint en werd toen 14e ofzo :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627784
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:58 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ik heb het gemist, wat was er?
Ik heb het denk ik ook gemist, maar ik beschouw het niet als gemis.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:58:45 #125
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627785
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:57 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

Help me even. Welke Lotto Soudal renner heeft Greipel deze tour perfect afgezet? :@
Roelandts. Maar Greipel kan er geen kut van dit jaar dus het mag niemand verbazen dat hij niets bereikt heeft.
pi_172627787
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:57 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Wat zullen we nou krijgen?
We leven toch in een vrij land!
fok is geen vrij land

begrepen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  zondag 23 juli 2017 @ 19:58:52 #127
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627788
2 kankerpatientjes op een podium. Toch geen gezicht die graatmagere bardet en froome
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 23 juli 2017 @ 19:59:01 #128
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627795
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hier zijn dingen verdwenen.
Erg vervelend is dat .
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:59:05 #129
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627798
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:58 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ik heb het gemist, wat was er?
Syntix stuurt DM's naar DeeBeeGOD omdat Froome heeft gewonnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627800
Op naar het darten.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:59:25 #131
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627811
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Syntix stuurt DM's naar DeeBeeGOD omdat Froome heeft gewonnen.
Zou je die DM even willen posten?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627812
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Syntix stuurt DM's naar DeeBeeGOD omdat Froome heeft gewonnen.
Jezus wat triest
  zondag 23 juli 2017 @ 19:59:39 #133
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627821
GOD SAVE THE QUEEF
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627826
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:59 schreef Ajacied422 het volgende:
Op naar het darten.
moet je niet eten?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172627828
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:59 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zou je die DM even willen posten?
:D.
pi_172627829
Het Brexit-lied.
Bardet kijkt chagrijnig.
Uran Uran Uran niet.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627837
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:58 schreef Smoofie het volgende:
2 kankerpatientjes op een podium. Toch geen gezicht die graatmagere bardet en froome
wat lul je nou joh gek

3 weken op de fiets gezeten..

als jij 2 dagen op de fiets zie je er al uit als een lijk
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:00:07 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627839
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:59 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zou je die DM even willen posten?
Ik heb gehoord dat dit niet mag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627849
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:58 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ik heb het gemist, wat was er?
Ik heb het ook gemist
pi_172627856
Cringe
  zondag 23 juli 2017 @ 20:00:55 #141
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627867
Ik ben blij dat het erop zit, ik ben jullie zo ontzettend zat allemaal. Tot over een jaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 20:00:57 #142
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172627868
Hamilton-achtige speech incoming.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:00:57 #143
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627870
Paultje Martens kwam samen met Roglic op vijf minuten over de finish.

Terwijl Paultje Martens helemaal geen reet heeft gedaan.

Paultje Martens heeft een contract voor het leven.

Paultje Martens _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627872
Speech
pi_172627874
Wanneer begint de Vuelta?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172627878
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:00 schreef Mani89 het volgende:
Ik ben blij dat het erop zit, ik ben jullie zo ontzettend zat allemaal. Tot over een jaar.
Tot in het dartstopic, Mani.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:01:10 #147
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172627890
Op naar de Vuelta op Sporza en Eurosport
pi_172627891
Dit gaat niet goed
pi_172627892
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Paultje Martens kwam samen met Roglic op vijf minuten over de finish.

Terwijl Paultje Martens helemaal geen reet heeft gedaan.

Paultje Martens heeft een contract voor het leven.

Paultje Martens _O_
Martens had een probleem waardoor die niet kon helpen was interview op de NOS
  zondag 23 juli 2017 @ 20:01:37 #151
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627895
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Paultje Martens kwam samen met Roglic op vijf minuten over de finish.

Terwijl Paultje Martens helemaal geen reet heeft gedaan.

Paultje Martens heeft een contract voor het leven.

Paultje Martens _O_
Had materiaalpech zei hij tegen Herman
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 20:01:38 #152
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172627896
Hahaha
pi_172627901
Hier gaat iets mis
pi_172627902
speech is dat nieuw

gelijk afschaffen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_172627909
Vertaling van speech van Froome (voor wie geen Eurosport heeft);

Jullie bent allemaal lieverds en gelukkig hebben we nog snoep in huis.
Engels drop (pauzeert en grinnikt).
Ik hoop dat er vandaag geen bom ontploft, want ik moet die moslims niet.
Daarom ben ik uit Kenia vertrokken.

Wij zijn allen broeders in het peloton.
Sorry.
Ik doe het ff rustig aan.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 20:02:10 #156
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172627911
Degenkolb had lek trouwens, daarom was ie er niet bij.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:02:12 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627913
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Had materiaalpech zei hij tegen Herman
Lekker makkelijk excuus. Hij kan er gewoon net als Wagner helemaal geen ene touwtyfus van.

Zoals alle Duitsers. Kunnen er stuk voor stuk niks van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627930
Doe nou niet Chris
pi_172627932
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lekker makkelijk excuus. Hij kan er gewoon net als Wagner helemaal geen ene touwtyfus van.

Zoals alle Duitsers. Kunnen er stuk voor stuk niks van.
Rudi Altig, die was goed.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 20:02:51 #160
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627934
Froome praat alleen maar in nietszeggende platitudes. Haal die man alsjeblieft van het podium.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627939
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zoals alle Duitsers. Kunnen er stuk voor stuk niks van.
voetballen kunnen ze ook al niet!
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172627945
demagoog Chris
  zondag 23 juli 2017 @ 20:03:15 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627946
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lekker makkelijk excuus. Hij kan er gewoon net als Wagner helemaal geen ene touwtyfus van.

Zoals alle Duitsers. Kunnen er stuk voor stuk niks van.
Hoef je mij niet te vertellen.
Maar volgens Rahim is het geweldig ^O^.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 20:03:21 #164
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627952
Mooie speech van Froome.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627958
hoeveel blaadjes papier heeft die gek in zijn hand
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_172627960
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:00 schreef Mani89 het volgende:
Ik ben blij dat het erop zit, ik ben jullie zo ontzettend zat allemaal. Tot over een jaar.
Geen Binckbank Tour voor jou?
pi_172627962
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Mani89 het volgende:
Froome praat alleen maar in nietszeggende platitudes. Haal die man alsjeblieft van het podium.
Dat geldt toch voor 95% van alle sporters?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172627964
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Mani89 het volgende:
Froome praat alleen maar in nietszeggende platitudes. Haal die man alsjeblieft van het podium.
I'm sorry for you. I’m sorry that you can’t dream big. I'm sorry you don't believe in miracles.
pi_172627965
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:03 schreef superniger het volgende:
Mooie speech van Froome.
_O_
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 20:04:27 #170
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627980
Het was gezellig. Tot volgend jaar.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627981
Oooow we hoeven niet zonder wielrennen te zitten. Jose noemt een rijtje waar ik me wel mee kan vermaken
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:04:58 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627988
Ik hoorde bij het journaal weer een onvervalste HAHA van Herbert.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627992
Die reacties hier na dat gesprekje met de vriendin van Groenewegen :D
  zondag 23 juli 2017 @ 20:05:16 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172628000
Herbert weer met een HAHA! hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172628001
De vorige keer dat Uran als nummer 2 op het podium stond was ook genot.
- verwijderd door admin -
pi_172628010
http://nos.nl/tour/video/(...)-43-6-naar-43-8.html

Allemaal dankzij de Hollandsche brug.
pi_172628016
Titi mag ook nog _O_
pi_172628037
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:58 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

fok is geen vrij land

begrepen
ja mijnheer....

Ik doe het ff rustig aan.
pi_172628044
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:06 schreef showtimer het volgende:
Titi mag ook nog _O_
Hopelijk de allerlaatste keer dat hij ooit in beeld komt _O_
pi_172628048
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:05 schreef Dale__Cooper het volgende:
http://nos.nl/tour/video/(...)-43-6-naar-43-8.html

Allemaal dankzij de Hollandsche brug.
Hier ga ik altijd helemaal kapot op, klote brug :')
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 20:07:40 #181
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172628062
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Had materiaalpech zei hij tegen Herman
ja haj wass nochal oofer de zajk O+
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 20:09:23 #182
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172628101
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Mani89 het volgende:
Froome praat alleen maar in nietszeggende platitudes. Haal die man alsjeblieft van het podium.
Dat inderdaad. En dan hoor ik Ducrot gisteren nog kwijlen wat geweldig het wel is dat hj altijd tijd heeft voor de media en altijd antwoorden geeft, en niet zomaar antwoorden, maar echt goeie verhalen :')

Die Ducrot mag ook opgenomen worden, wat een idioot -O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172628115
TrekSegafredo twitterde op zondag 23-07-2017 om 19:35:28 #TourDeTFSWe are gutted for @johndegenkolb, who punctured in the last meters. So did @koendekort, his leadout man. What are the odds? reageer retweet
pi_172628119
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:05 schreef groenen het volgende:
De vorige keer dat Uran als nummer 2 op het podium stond was ook genot.
Zou hij van Froome ook geld hebben gekregen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172628132
quote:
13s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:09 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Dat inderdaad. En dan hoor ik Ducrot gisteren nog kwijlen wat geweldig het wel is dat hj altijd tijd heeft voor de media en altijd antwoorden geeft, en niet zomaar antwoorden, maar echt goeie verhalen :')

Die Ducrot mag ook opgenomen worden, wat een idioot -O-
Snap eigenlijk nooit waarom winnaars achteraf ook nog een praatje moeten houden richting de mensen die er staan. Snap de toegevoegde waarde niet ten opzichte van een interviewtje, zoals bij de meeste sporten gebeurt.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:10:57 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172628135
Ik heb nu ook een DM van Syntix. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172628138
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:57 schreef Tagliano het volgende:
Vooral Syntix de aandacht geven die hij wil :9~

Hij zit hier niet, nooit meer over praten, weg ermee
Hij stuurt mij nu ook ineens kwalijke dm's kan ik die ergens rapporteren?
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:11:35 #188
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172628147
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hij stuurt mij nu ook ineens kwalijke dm's kan ik die ergens rapporteren?
Je kunt hem blocken.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172628151
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik heb nu ook een DM van Syntix. _O_
Ah join the club _O_
pi_172628152
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lekker makkelijk excuus. Hij kan er gewoon net als Wagner helemaal geen ene touwtyfus van.

Zoals alle Duitsers. Kunnen er stuk voor stuk niks van.
Duitsers vallen enorm tegen ja.
pi_172628155
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:58 schreef Tagliano het volgende:
Maar even heel simpel: geen DM openbaren, zo moeilijk is het allemaal niet mensen
Is toch allemaal prima, ouwe reus. Blijf die redenatie overigens ontzettend krom vinden, want ik heb het er ook niet zo op dat dit soort figuren hier dan maar lekker blijven posten. Het doel heiligt soms de middelen enzo.

Anyway, laten we gewoon weer verder gaan met dit topshowtje vieren, Dylan zorgt dat het eindcijfer van deze Tour van een 4 naar een 4.5 gaat. En voordat ik hier op word afgefikt door Ajacied422: vooral vanwege het feit dat het een mooie sprint was en een waardig einde. Als Kittel op zo'n manier thuis had gehouden hadden WE dat ook bewonderd. ^O^

quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik heb nu ook een DM van Syntix. _O_
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hij stuurt mij nu ook ineens kwalijke dm's kan ik die ergens rapporteren?
Ik vond het eerst echt heel grappig altijd, maar dit is nu een beetje ernstig. :{2
Jack does it in real time...
pi_172628158
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:10 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Snap eigenlijk nooit waarom winnaars achteraf ook nog een praatje moeten houden richting de mensen die er staan. Snap de toegevoegde waarde niet ten opzichte van een interviewtje, zoals bij de meeste sporten gebeurt.
Wielrennen is van het volk, slaven van de weg.
pi_172628162
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:05 schreef groenen het volgende:
De vorige keer dat Uran als nummer 2 op het podium stond was ook genot.
Wat was er zo speciaal aan de Giro van 2014 dan? ;)
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:12:17 #194
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172628175
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Is toch allemaal prima, ouwe reus. Blijf die redenatie overigens ontzettend krom vinden, want ik heb het er ook niet zo op dat dit soort figuren hier dan maar lekker blijven posten. Het doel heiligt soms de middelen enzo.
Ouwe reus, wanneer heb jij hem voor het laatst in TDF gezien?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172628176
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:05 schreef Dale__Cooper het volgende:
http://nos.nl/tour/video/(...)-43-6-naar-43-8.html

Allemaal dankzij de Hollandsche brug.
en zn paps
  zondag 23 juli 2017 @ 20:12:39 #196
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172628186
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:10 schreef Felagund het volgende:

[..]

Zou hij van Froome ook geld hebben gekregen?
Zijn 2e plek in de Giro was nog recenter. Die ene waar Quintana de Giro won omdat hij ging aanvallen bij een al dan niet stilgelegde koers.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172628256
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Is toch allemaal prima, ouwe reus. Blijf die redenatie overigens ontzettend krom vinden, want ik heb het er ook niet zo op dat dit soort figuren hier dan maar lekker blijven posten. Het doel heiligt soms de middelen enzo.

Anyway, laten we gewoon weer verder gaan met dit topshowtje vieren, Dylan zorgt dat het eindcijfer van deze Tour van een 4 naar een 4.5 gaat. En voordat ik hier op word afgefikt door Ajacied422: vooral vanwege het feit dat het een mooie sprint was en een waardig einde. Als Kittel op zo'n manier thuis had gehouden hadden WE dat ook bewonderd. ^O^
Kittel is een halve Nederlander.
pi_172628261
Daar is Titi
pi_172628274
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:12 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Zijn 2e plek in de Giro was nog recenter. Die ene waar Quintana de Giro won omdat hij ging aanvallen bij een al dan niet stilgelegde koers.
Ah ja, dat was ik alweer vergeten. Was toch wel een gemiste kans deze tour, vooral toen Froome achterstand lag en iedereen keurig achter de AG2R trein bleef rijden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172628286
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Duitsers vallen enorm tegen ja.
Vooral Kittel, slechts 5 zeges. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172628310
Ik moet maar zien of Froome volgend jaar nog de tour wint, hij lijkt wat over zijn top heen te zijn.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172628312
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Is toch allemaal prima, ouwe reus. Blijf die redenatie overigens ontzettend krom vinden, want ik heb het er ook niet zo op dat dit soort figuren hier dan maar lekker blijven posten. Het doel heiligt soms de middelen enzo.

Anyway, laten we gewoon weer verder gaan met dit topshowtje vieren, Dylan zorgt dat het eindcijfer van deze Tour van een 4 naar een 4.5 gaat. En voordat ik hier op word afgefikt door Ajacied422: vooral vanwege het feit dat het een mooie sprint was en een waardig einde. Als Kittel op zo'n manier thuis had gehouden hadden WE dat ook bewonderd. ^O^

[..]


[..]

Ik vond het eerst echt heel grappig altijd, maar dit is nu een beetje ernstig. :{2
Ik klaag niet. Ik word pas mad als jij gaat juichen voor Benito van de Pas.
pi_172628314
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:16 schreef Felagund het volgende:

[..]

Vooral Kittel, slechts 5 zeges. -O-
Kan niet eens de Tour uitrijden...
pi_172628316
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:11 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Duitsers vallen enorm tegen ja.
Duitse ploeg Sunweb doet het anders goed toch? :P
pi_172628348
Gekeken programmering Eurosport. Tot 6 augustus voorlopig iedere dag wielrennen live. Ronde van Wallonie. Ronde van Utah. Ronde van Polen. Classica san Sebastian. Herningen in Denemarken.
pi_172628383
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:17 schreef forzaudinese het volgende:

[..]

Duitse ploeg Sunweb doet het anders goed toch? :P
Dat ligt niet aan de Duitsers hoor. :D
  zondag 23 juli 2017 @ 20:19:39 #207
194695 franklop
Fran knock
pi_172628392
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:18 schreef Maver24 het volgende:
Gekeken programmering Eurosport. Tot 6 augustus voorlopig iedere dag wielrennen live. Ronde van Wallonie. Ronde van Utah. Ronde van Polen. Classica san Sebastian. Herningen in Denemarken.
home of cycling _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172628393
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:18 schreef Maver24 het volgende:
Gekeken programmering Eurosport. Tot 6 augustus voorlopig iedere dag wielrennen live. Ronde van Wallonie. Ronde van Utah. Ronde van Polen. Classica san Sebastian. Herningen in Denemarken.
Herningen? :D En Koffieplanter post weer mee, toch de grootste bonus.
pi_172628401
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:18 schreef Maver24 het volgende:
Gekeken programmering Eurosport. Tot 6 augustus voorlopig iedere dag wielrennen live. Ronde van Wallonie. Ronde van Utah. Ronde van Polen. Classica san Sebastian. Herningen in Denemarken.
Home of Cycling _O_
pi_172628406
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:18 schreef Maver24 het volgende:
Gekeken programmering Eurosport. Tot 6 augustus voorlopig iedere dag wielrennen live. Ronde van Wallonie. Ronde van Utah. Ronde van Polen. Classica san Sebastian. Herningen in Denemarken.
Ik ga alleen San Sebastian kijken, maar niet op eurospot.
Rest ga ik sowieso niet volgen via Eurosport met al hun relcame :')
pi_172628425
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:17 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Kan niet eens de Tour uitrijden...
Zo'n valpartij op je schouder werkt niet mee.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:21:08 #212
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172628436
Nu gaan we met z'n allen Zomergasten kijken.
pi_172628456
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:12 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ouwe reus, wanneer heb jij hem voor het laatst in TDF gezien?
Doet Fok tegenwoordig ook aan silent bans?
Jack does it in real time...
pi_172628502
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:20 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Ik ga alleen San Sebastian kijken, maar niet op eurospot.
Rest ga ik sowieso niet volgen via Eurosport met al hun relcame :')
Polen wordt ook weer genot met onmogelijke finales, rondslingerende reclameborden en hekken, finishes die niet in beeld zijn _O_
  zondag 23 juli 2017 @ 20:23:47 #215
333483 Aguero
oooooooo
pi_172628504
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:18 schreef Maver24 het volgende:
Gekeken programmering Eurosport. Tot 6 augustus voorlopig iedere dag wielrennen live. Ronde van Wallonie. Ronde van Utah. Ronde van Polen. Classica san Sebastian. Herningen in Denemarken.
Meteen daarna krijgen we de BinckBank Tour en een weekje later begint de Vuelta ook alweer.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172628511
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:19 schreef showtimer het volgende:

[..]

Herningen? :D En Koffieplanter post weer mee, toch de grootste bonus.
Ja om 15.00 live zag ik in de gids. Nog nooit Herningen gezien dus weet niet wat het is
pi_172628519
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:24 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Ja om 15.00 live zag ik in de gids. Nog nooit Herningen gezien dus weet niet wat het is
Herning, lijkt me? ;)

Daar is het EK
  zondag 23 juli 2017 @ 20:24:36 #218
333483 Aguero
oooooooo
pi_172628521
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:23 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Polen wordt ook weer genot met onmogelijke finales, rondslingerende reclameborden en hekken, finishes die niet in beeld zijn _O_
Met die schitterende reclame-bollen langs de weg.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172628535
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:23 schreef Aguero het volgende:

[..]

Meteen daarna krijgen we de BinckBank Tour en een weekje later begint de Vuelta ook alweer.
Ja precies. Maar zover kan ik nog niet kijken in de gids van Eurosport
pi_172628538
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:24 schreef Aguero het volgende:

[..]

Met die schitterende reclame-bollen langs de weg.
Ja :D Plus een duel Sagan-Kwiatkowski? :9~
pi_172628544
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:24 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Herning, lijkt me? ;)

Daar is het EK
Ja die. Ooooh ok
pi_172628548
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:23 schreef Aguero het volgende:

[..]

Meteen daarna krijgen we de BinckBank Tour en een weekje later begint de Vuelta ook alweer.
Is BinckBank Tour live bij ES dan?
  zondag 23 juli 2017 @ 20:26:23 #223
333483 Aguero
oooooooo
pi_172628577
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:25 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Is BinckBank Tour live bij ES dan?
Ja.

TourDeJose twitterde op zondag 23-07-2017 om 19:40:33 .@EurosportNLBE gaat door met Wallonie, Utah, San Sebastian, EK (M/V), Polen, BinckBank, Avenir, Vargarda, Veenendaal & Vuelta komende maand reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
pi_172628587
Hopen op de vriendin van Groenewegen in de avondetappe
- verwijderd door admin -
pi_172628614
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:26 schreef Aguero het volgende:

[..]

Ja.

TourDeJose twitterde op zondag 23-07-2017 om 19:40:33 .@EurosportNLBE gaat door met Wallonie, Utah, San Sebastian, EK (M/V), Polen, BinckBank, Avenir, Vargarda, Veenendaal & Vuelta komende maand reageer retweet
Ah, wel dus :P

En Avenir ook weer live dus, speciaal voor Koffieplanter waarschijnlijk
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:28:24 #226
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172628640
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:27 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Ah, wel dus :P

En Avenir ook weer live dus, speciaal voor Koffieplanter waarschijnlijk
l'Avenir is voor iedereen fantastisch.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172628645
Burgos overigens live bij Ziggo, die gaan zich blijkbaar ook met wielrennen bezig houden
  zondag 23 juli 2017 @ 20:29:00 #228
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172628660
Veenendaal-Veenendaal gaat waarschijnlijk een beter deelnemersveld hebben dan het EK.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172628672
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:28 schreef Marcoss het volgende:
Burgos overigens live bij Ziggo, die gaan zich blijkbaar ook met wielrennen bezig houden
Welke commentator? :D
pi_172628677
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

l'Avenir is voor iedereen fantastisch.
Ik vind het wel erg spijtig dat er geen tijdrit is.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:30:41 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172628713
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:29 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik vind het wel erg spijtig dat er geen tijdrit is.
Lekker voor die kutaustraliaantjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172628794
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:28 schreef Marcoss het volgende:
Burgos overigens live bij Ziggo, die gaan zich blijkbaar ook met wielrennen bezig houden
Oooh wtf. Burgos bij Ziggo? Wanneer is dat?
pi_172628796
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Welke commentator? :D
Wytse?
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
pi_172628803
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lekker voor die kutaustraliaantjes.
Zonder Kämna boeit een U23 tijdrit toch maar matig. Ging altijd wel een Deentje of Brandon Mcnulty Australische mondjes gesnoerd hebben in de TT.
pi_172628900
Groenewegens vriendin was een goeie wielrenster als junior.
Door ziekte moeten stoppen.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172628976
Is er ergens een overzicht van de deelnemers aan de komende koersen? Gaat Contador Burgos rijden?
  zondag 23 juli 2017 @ 20:40:01 #237
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172629020
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:38 schreef Maver24 het volgende:
Is er ergens een overzicht van de deelnemers aan de komende koersen? Gaat Contador Burgos rijden?
Trek staat nog niet op voorlopige startlijst
pi_172629040
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:38 schreef Maver24 het volgende:
Is er ergens een overzicht van de deelnemers aan de komende koersen? Gaat Contador Burgos rijden?
Geen Trek daar, Landani start wel.
  zondag 23 juli 2017 @ 20:41:53 #239
333483 Aguero
oooooooo
pi_172629081
mcewenrobbie twitterde op zondag 23-07-2017 om 19:37:50 @GroenewegenD Gefeliciteerd jongen!! Mooi mooi mooi reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 23 juli 2017 @ 20:43:22 #240
317370 Spies
They're gonna find us
pi_172629123
letour_de twitterde op zondag 23-07-2017 om 20:24:56 Der Sprint von oben: Groenewegen von vorne, Greipel kommt mit hohem Tempo aber spät - zu spät. #TDF2017 https://t.co/mRursqaCZd reageer retweet
Hier de hele sprint van boven. Greipel ging echt veel te laat aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 20:46:39 #241
194695 franklop
Fran knock
pi_172629229
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:43 schreef Spies het volgende:
letour_de twitterde op zondag 23-07-2017 om 20:24:56 Der Sprint von oben: Groenewegen von vorne, Greipel kommt mit hohem Tempo aber spät - zu spät. #TDF2017 https://t.co/mRursqaCZd reageer retweet
Hier de hele sprint van boven. Greipel ging echt veel te laat aan.
Greipel en Bouhanni zijn eigenlijk de enigen die echt dichterbij weten te komen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172629239
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:40 schreef showtimer het volgende:

[..]

Geen Trek daar, Landani start wel.
Andere namen die al bekend zijn bij die koers?
  zondag 23 juli 2017 @ 20:47:32 #243
194695 franklop
Fran knock
pi_172629269
mcewenrobbie twitterde op zondag 23-07-2017 om 20:32:38 Update on the @LeTour marriage proposal by Cyril Gautier.... she said YES reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172629282
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:46 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Andere namen die al bekend zijn bij die koers?
99.gif99.gif99.gif99.gif denk ik
pi_172629458
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:17 schreef Felagund het volgende:
Ik moet maar zien of Froome volgend jaar nog de tour wint, hij lijkt wat over zijn top heen te zijn.
Geen enkele persoon heeft ooit 4 Tours gewonnen zonder een 5de.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 20:56:28 #246
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172629561
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:41 schreef Aguero het volgende:
mcewenrobbie twitterde op zondag 23-07-2017 om 19:37:50 @GroenewegenD Gefeliciteerd jongen!! Mooi mooi mooi reageer retweet
Robbie weet wat het is om je eerste rit te winnen op de Champs-Élysées.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172629603
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:48 schreef showtimer het volgende:

[..]

[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ] denk ik
En wie is dat?
  zondag 23 juli 2017 @ 21:03:06 #248
62913 Blik
The one and Only!
pi_172629745
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:53 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Geen enkele persoon heeft ooit 4 Tours gewonnen zonder een 5de.
Eentje moet de eerste zijn. Er was ook niemand van de 5x winnaars al zo oud als Froome. Die stopten met winnen op hun 31ste

Als ik de concurrentie was zou ik voor volgend jaar voor de volle 100% op de Tour focussen.
  zondag 23 juli 2017 @ 21:07:06 #249
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172629852
Huldiging nog ergens terug te kijken?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 23 juli 2017 @ 21:07:37 #250
194695 franklop
Fran knock
pi_172629870


Dit lijkt me niet helemaal te kloppen. Althans, afgaande op de beelden dan he.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172629872
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:03 schreef Blik het volgende:

[..]

Eentje moet de eerste zijn. Er was ook niemand van de 5x winnaars al zo oud als Froome. Die stopten met winnen op hun 31ste

Als ik de concurrentie was zou ik voor volgend jaar voor de volle 100% op de Tour focussen.
Ja sorry hoor maar dat kan echt niet, je wint of 3 keer of 5 keer de tour, daar kan niet aan getornd worden. Daarom was Armstrong ook zo'n lul en kotste heel Frankrijk hem uit op het einde.. die kerel had het bij 5 moeten laten, dan was ie er mee weggekomen.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 21:11:40 #252
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172629992
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:07 schreef franklop het volgende:
[ afbeelding ]

Dit lijkt me niet helemaal te kloppen. Althans, afgaande op de beelden dan he.
Wat lijkt je niet te kloppen? Dat Greipel de snelste was lijkt me logisch
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 21:12:22 #253
194695 franklop
Fran knock
pi_172630017
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:11 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Wat lijkt je niet te kloppen? Dat Greipel de snelste was lijkt me logisch
Ja klopt, maar in dat tussenstukje vanaf 250-125 liepen ze niet echt in toch? Althans, verschil qua kleur relatief groot.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 21:12:45 #254
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172630026
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:12 schreef franklop het volgende:

[..]

Ja klopt, maar in dat tussenstukje vanaf 250-125 liepen ze niet echt in toch? Althans, verschil qua kleur relatief groot.
Groenewegen had wel een momentje dat hij omkeek, misschien was dat het?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 21:13:28 #255
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172630049
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:12 schreef franklop het volgende:

[..]

Ja klopt, maar in dat tussenstukje vanaf 250-125 liepen ze niet echt in toch? Althans, verschil qua kleur relatief groot.
Die sprint van Groenewegen zou juist vanaf 250 meter rood moeten zijn en daarna wat teruglopen ja.
  zondag 23 juli 2017 @ 21:14:11 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172630066
Ik heb geen DM van Syntix :(
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 21:16:20 #257
194695 franklop
Fran knock
pi_172630131
SkyOrla twitterde op zondag 23-07-2017 om 21:03:47 Chris Froome helps a fan propose to his girlfriend... https://t.co/s4KiMiJnGe reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172630388
  zondag 23 juli 2017 @ 21:27:11 #259
194695 franklop
Fran knock
pi_172630439
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:25 schreef Marcoss het volgende:
[ afbeelding ]
Bahrein en Cofidis verdienen per renner toch netjes 100 euro per dag. Als ze alles hadden mogen houden _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172630521
Wanty- Groupe Gobert, waren echt veel in beeld zeg..........

(ik wist niet eens dat ze mee deden en ik heb bijna alle dagen gekeken)
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 21:31:43 #261
194695 franklop
Fran knock
pi_172630555
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:30 schreef vaarsuvius het volgende:
Wanty- Groupe Gobert, waren echt veel in beeld zeg..........

(ik wist niet eens dat ze mee deden en ik heb bijna alle dagen gekeken)
Dan heb je niet opgelet. Die zaten elke dag in de eerste week in de aanval
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172630604
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:31 schreef franklop het volgende:

[..]

Dan heb je niet opgelet. Die zaten elke dag in de eerste week in de aanval
kan kloppen, 1ste week zat ik nog veel op het werk met een half oog naar een stream te kijken en heb vaker alleen het laatse stukje gezien.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172630720
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Groenewegen is de op twee snelste spurter ter wereld, dat durf ik nu wel te stellen.
Ik wil wel zien wat Nando in een Tour klaar gaat kunnen spelen.
  zondag 23 juli 2017 @ 21:38:49 #264
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172630759
Wat een fooien zijn het toch als je het vergelijkt met sporten als tennis of darts ofzo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172630769
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Renaat moet z'n bazen een dikke middelvinger geven, dat ze hem opzadelen met kutklusjes en dat Carl fucking Barteele z'n plaats op de motor heeft gepikt.
Carl Berteele zit al jaren op de motor in de Tour en Renaat heeft in de Tour nog nooit op de motor gezeten. Berteele zit daar de Gio Lippens uit te hangen voor Sporza radio.
pi_172630794
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Welke commentator? :D
Ik zet in op Albert Mantingh.
pi_172630933
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:39 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik zet in op Albert Mantingh.
Aan zijn Linkedin te zien zou dat best eens kunnen.
pi_172630968
De quote van de dag ! :Y
quote:
Groenewegen: 'Iedereen de mond gesnoerd'
http://www.telegraaf.nl/t(...)ond_gesnoerd___.html
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 21:50:33 #269
249559 crew  Lavenderr
pi_172631089
Wat een prachtig einde van de Tour _O_
  zondag 23 juli 2017 @ 22:31:12 #270
194695 franklop
Fran knock
pi_172632292
Hansen heeft #18 ook uitgereden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 22:41:09 #271
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172632579
De Gendt best nog wat bij elkaar geleden met al zijn kansloze aanvallen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 23:09:43 #272
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172633290


Dylan nog een boete dus
  zondag 23 juli 2017 @ 23:16:14 #273
194695 franklop
Fran knock
pi_172633437
Waarvoor? Wordt er niet echt wat wijzer van
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 23:16:15 #274
168739 Red_85
'echt wel'
pi_172633439
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 23:09 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]

Dylan nog een boete dus
Daar poept hij op. Criteriums willen hem allemaal hebben nu.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zondag 23 juli 2017 @ 23:16:46 #275
168739 Red_85
'echt wel'
pi_172633451
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 23:16 schreef franklop het volgende:
Waarvoor? Wordt er niet echt wat wijzer van
Logisch nadenken zegt mij die schouderduw in de 1 na laatste bocht.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zondag 23 juli 2017 @ 23:18:53 #276
194695 franklop
Fran knock
pi_172633496
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 23:16 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Logisch nadenken zegt mij die schouderduw in de 1 na laatste bocht.
Bouhanni kreeg voor een klap uitdelen 100 chf. Vind ik toch wel zwaarder vergrijp
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172633539
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 23:18 schreef franklop het volgende:

[..]

Bouhanni kreeg voor een klap uitdelen 100 chf. Vind ik toch wel zwaarder vergrijp
Bouhanni krijgt kwantumkorting. ;)
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172633599
Mis ik de finale :')
Gino ♥
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 23:39:27 #279
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172633976
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 23:16 schreef franklop het volgende:
Waarvoor? Wordt er niet echt wat wijzer van
Incorrect gedrag
  maandag 24 juli 2017 @ 00:17:33 #280
333483 Aguero
oooooooo
  maandag 24 juli 2017 @ 02:20:44 #281
108913 Godshand
guide4you
pi_172635468
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

l'Avenir is voor iedereen fantastisch.
Heb je de schrijfsmaak al trouwens te pakken? Ga je ook nog eens een boekje schrijven over wielrennen en uitgeven? Je fok fans willen het vast kopen :)

Bedankt weer voor de fantastische voorbeschouwingen die je weer in het holst van de nacht postte.

Tot de Vuelta! :W
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')