abonnement Unibet Coolblue
pi_172546474




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
pi_172546480
Jeutje, wat een outdated OP. Misschien later eens opleuken.
pi_172546497
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:41 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Gulen en Erdo waren nooit dikke matties, ze hebben elkaar hooguit gebruikt om hun eigen doelen te kunnen realiseren. Gulen om Turkije om te vormen tot een moderne en seculiere democratie met islamiitische normen en waarden, en Erdogan om het plan van zijn meesters te realiseren, namelijk het opdelen van Turkije. Dat laatste lijkt in ieder geval goed op weg.
Sappig verhaal.

Vertel meer! Vooral over de meesters van Erdo.
pi_172546512
Is er ooit iemand opgestaan eigenlijk en die gezegd heeft hoe dit gepland is allemaal en waarom ze het precies gedaan hebben?
pi_172546554
Hoorde ik iemand nou zeggen dat Gulen seculier is?
pi_172546587
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

Sappig verhaal.

Vertel meer! Vooral over de meesters van Erdo.
Het antwoord zit in deze video. Laat je het weten als je het hebt uitgekeken?

pi_172546675
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:50 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Het antwoord zit in deze video. Laat je het weten als je het hebt uitgekeken?

Oeeh, na plaatjes is het nu tijd voor videooos.

Ja man, ik ga eventjes naar een video van 58 minuten kijken.

Laat het je weten hoor, schatje van me.
pi_172546687
ERDO HEEFT MEESTERS!!!

Oh ja, wie dan, vertel eens...

KIJK NAAR DEZE VIDEO VAN 58 MINUTEN.

ECHT, HELEMAAL TOPPIE, GOZER. 14.gif.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 11:55:26 ]
pi_172546718
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:54 schreef zarGon het volgende:

[..]

Oeeh, na plaatjes is het nu tijd voor videooos.

Ja man, ik ga eventjes naar een video van 58 minuten kijken.

Laat het je weten hoor, schatje van me.
Je hebt gelijk, je kunt je 58 minuten beter besteden op Fok. Even vergeten dat Turken in het algemeen niet van onderzoek zijn en liever dingen krijgen voorgekauwd.
pi_172546867
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:56 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, je kunt je 58 minuten beter besteden op Fok. Even vergeten dat Turken in het algemeen niet van onderzoek zijn en liever dingen krijgen voorgekauwd.
Ook een manier om discussie te voeren.

Eerst wat opmerkelijke dingetjes opnoemen.

Wachten totdat mensen vragen erover stellen.

Vervolgens met zo'n antwoord komen waarvan je weet dat ze geen moeite voor zullen nemen (EEN VIDEO VAN FUCKING 58 MINUTEN WANT GEWOON ANTWOORD GEVEN IS ZOOO 2016).

En wanneer je merkt dat de mensen geen zin hebben in je video, gewoon die persoon aanvallen, want ja, jij hebt al antwoord gegeven met je video van 58 minuten, toch.


Bedankt, Hans.
pi_172546884
IEDEREEN, CHECK DIE VIDEO VAN 58 MINUTEN. ALS JE DAT NIET DOET BEN JE EEN TURK DIE LIEVER ALLES VOORGEKAUWD KRIJGT.

EN DAT WIL JE NIET ZIJN, EEN TURK.
pi_172546933
Ik wacht wel op de samenvatting.
pi_172547050
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:07 schreef WammesWaggel het volgende:
Ik wacht wel op de samenvatting.
DIT IS EEN PERSOONLIJKE AANVAL OP JOU OMDAT JE GEEN VIDEO VAN 58 MINUTEN WIL BEKIJKEN.
pi_172547068
Tering, niveautje hier tegenwoordig.

[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 12:14:18 ]
pi_172547178
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:12 schreef zarGon het volgende:

[..]

DIT IS EEN PERSOONLIJKE AANVAL OP JOU OMDAT JE GEEN VIDEO VAN 58 MINUTEN WIL BEKIJKEN.
Jamaar jamaar het verzwakken van Turkije levert mij maandelijks een leuke envelop van de Armeense ambassade op dus heb dat er wel voor over.
pi_172547247
Pfffff Turkai is faking warm man. Cekilmiyor. Vind je het gek dat ze zo oorlogszuchtig zijn.
pi_172547460
Vinden Erdoganaanhangers Erdogan groter/belangrijker dan Allah? Ik heb het idee dat Erdogan dit zelf wel vindt.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172547670
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:04 schreef zarGon het volgende:
IEDEREEN, CHECK DIE VIDEO VAN 58 MINUTEN. ALS JE DAT NIET DOET BEN JE EEN TURK DIE LIEVER ALLES VOORGEKAUWD KRIJGT.

EN DAT WIL JE NIET ZIJN, EEN TURK.
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:12 schreef zarGon het volgende:

[..]

DIT IS EEN PERSOONLIJKE AANVAL OP JOU OMDAT JE GEEN VIDEO VAN 58 MINUTEN WIL BEKIJKEN.
Je vergat je capslock toets uit te zetten.

Maar inderdaad, als je bij elke discussie bij gevoerde argumenten een video van een uur moet gaan kijken kunnen we allemaal onze baan opzeggen.
  donderdag 20 juli 2017 @ 13:04:20 #19
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172547958
Deutschland uber alles
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172548031
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ook een manier om discussie te voeren.

Eerst wat opmerkelijke dingetjes opnoemen.

Wachten totdat mensen vragen erover stellen.

Vervolgens met zo'n antwoord komen waarvan je weet dat ze geen moeite voor zullen nemen (EEN VIDEO VAN FUCKING 58 MINUTEN WANT GEWOON ANTWOORD GEVEN IS ZOOO 2016).

En wanneer je merkt dat de mensen geen zin hebben in je video, gewoon die persoon aanvallen, want ja, jij hebt al antwoord gegeven met je video van 58 minuten, toch.

Bedankt, Hans.
Geeft niet

pi_172548070
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:08 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Geeft niet

[ afbeelding ]
Oh, weer terug naar plaatjes.

Joepie.

KirmiziBeyaz heeft meesters.

Wil je weten wie?

Check onderstaande video voor antwoorden!


Wel afkijken eh!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 13:10:19 ]
pi_172548123
Gister op het vliegveld van Istanboel is mijn dinosaurus bot in beslag genomen door de douane.
pi_172548133
quote:
13s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:12 schreef fukforce het volgende:
Gister op het vliegveld van Istanboel is mijn dinosaurus bot in beslag genomen door de douane.
Jammer dat ze je bot hebben behandeld, maar eh, hoe kom je aan die dinosaurus?
pi_172548147
Altijd die Turken weer. Valt geen discussies mee te voeren, ze kijken niet eens naar 58 minuten durende video's. En daar win ik veel discussies mee. :D.

Om te vieren dat ik heb gewonnen, het overwinningsplaatje:


[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 13:14:58 ]
pi_172548329
Atatürk draait zich om in zijn graf met deze leipo aan het roer in Turkije. Opvallend hoe pro Erdo Turken zijn in Nederland. Als ik met Turken uit Turkije praat merk ik toch dat deze meer relativeringsvermogen hebben dan die gastarbeiders hier.

Maar waarom zou je ook druk maken om de situatie van je Turkse broeders in Turkije! Als je bijstandsuitkering elke maand door de Nederlandse belastingbetaler wordt overgemaakt. En je met je Hollandse Euro's 6 weken per jaar de koning kan uithangen in Turkije, terwijl je in Nederland geen geld hebt voor een nieuw behangetje aan de muur in je sociale huurwoning.
pi_172548853
quote:
13s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:23 schreef fukforce het volgende:
Atatürk draait zich om in zijn graf met deze leipo aan het roer in Turkije. Opvallend hoe pro Erdo Turken zijn in Nederland. Als ik met Turken uit Turkije praat merk ik toch dat deze meer relativeringsvermogen hebben dan die gastarbeiders hier.
3% van de schone energie in Turkije is afkomstig van de rondspinnende Atatürk.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 13:45:36 ]
pi_172548915
quote:
13s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:12 schreef fukforce het volgende:
Gister op het vliegveld van Istanboel is mijn dinosaurus bot in beslag genomen door de douane.
Na de Amerikas heeft de Turkse staat nu dus ook de dinosaurus ontdekt.
pi_172549200
quote:
Duitsland gaat niet langer 'bezonnen en bezorgd' reageren in de conflicten met Turkije. De minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel kondigde donderdag aan dat de regering zich niet meer beperkt tot het uiten van bezorgdheid over mensenrechtenschendingen in Turkije.
Het reisadvies voor Turkije wordt aangescherpt en de exportverzekering die de overheid geeft voor de uitvoer van producten naar of investeringen in Turkije wordt heroverwogen, aldus Gabriel.

Gabriel was van zijn vakantie aan de Noordzee terug naar Berlijn gekomen omdat de spanningen tussen Duitsland en Turkije naar een nieuw hoogtepunt oplopen. De sociaaldemocraat Gabriel heeft voor hij donderdag de pers te woord stond, het Turkije-beleid afgestemd met de christendemocratische bondskanselier Angela Merkel en de voorzitter van de sociaaldemocratische SDP, Martin Schulz.

De Groenen hebben geëist dat het Europees-Turkse vluchtelingenakkoord wordt opgezegd ''omdat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan ons daarmee afperst''. De Beierse christendemocraten hebben donderdag tot strenge financiële sancties tegen Turkije opgeroepen.

Een woordvoerder van Erdogan laat weten dat Turkije niet zal accepteren dat Duitsland economische maatregelen neemt gebaseerd op een politiek geschil. "We hopen dat ze hierop terugkomen."

Onacceptabel
​De Turkse regering liet Berlijn donderdagochtend weten het onacceptabel te vinden dat Duitsland zich met de binnenlandse aangelegenheden van Turkije bemoeit. Turkije reageerde hiermee op de eis van de Duitsers dat Turkije een Duitse mensenrechtenactivist vrijlaat

De Turkse ambassadeur in Berlijn werd hier woensdag voor op het matje geroepen. De Duitser Peter Steudtner en negen andere mensenrechtenactivisten zijn woensdag 5 juli in Istanbul opgepakt. Ze worden beschuldigd van "steun aan een gewapende terroristische organisatie". Vier van de activisten zijn vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak. De anderen zitten vast.

Tja, verkiezingstijd he. Kijken of ze ook na de verkiezingen zulke stoere taal hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door KirmiziBeyaz op 20-07-2017 14:14:18 (oeps) ]
pi_172549254
quote:
2s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

3% van de schone energie in Turkije is afkomstig van de rondspinnende Atatürk.
:') dude
pi_172549338
Turkije en Duitsland hebben gewoon behoefte aan een soort rijdende rechter :')
Kleine kinderen die figuren allemaal.
pi_172549614
quote:
Geen ondertiteling, maar wel een nieuwsbericht in het Nederlands waar hij helemaal niet in vermeld wordt.

Waar rook is, is het Dumanlı.
pi_172549683
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:11 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Was July 15 Turkey's Reichstag Fire?

Mooie about heeft dat account:
quote:
The Alliance for Shared Values (AfSV) is a non-profit organization serving as a centralized platform for collaboration and a unifying voice for cultural, civic, and service organizations associated with the Hizmet social movement in the United States.
Alliance for Shared Values is inspired by the work of Mr. Fethullah Gulen, the Alliance for Shared Values is an umbrella non-profit organization serving as a voice for civic, culture and service organizations around the U.S dedicated to promoting community service, education and interfaith dialogue. The Alliance's member organizations are founded by individuals who are participants in the Hizmet social initiative. The Alliance works with people and organizations of all backgrounds and faiths to promote greater understanding, cooperate on meaningful projects, and build stronger bonds.
BEN BENIEUWD WAT GÜLEN EROVER TE ZEGGEN HEEFT.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 14:15:18 ]
pi_172549750
Ook 10 minuten is te veel voor je he? :')

Ach, het is ook niet voor Turken bedoeld gezien de Engelse uitleg.

"I asked the head of the National Intelligence Organization (MIT) but was unable to get a satisfying answer" Dit was de premier, for crying out loud!
pi_172549778
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:17 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Ook 10 minuten is te veel voor je he? :')
Ja, ik heb dit keer inderdaad iets over de duur van je video gezegd. :').
pi_172549785
Direct deporteren die gestoorde lui.
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
pi_172549793
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:15 schreef zarGon het volgende:

[..]

Mooie about heeft dat account:

[..]

BEN BENIEUWD WAT GÜLEN EROVER TE ZEGGEN HEEFT.
Best wel open voor een ala vrijmetselaar beweging
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172549826
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:18 schreef DoubleUU het volgende:
Direct deporteren die gestoorde lui.
Weet je wie ook fan was van deportaties?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 14:21:15 ]
pi_172549827
Gulen wil erdolf in de bek spugen zei 'ie in een interview... ik mag die vent wel.
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
pi_172549836
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:20 schreef zarGon het volgende:

[..]

Weet je wie ook fan was van deportaties?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.

[ Bericht 28% gewijzigd door DoubleUU op 20-07-2017 14:27:00 ]
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
pi_172549976
Wat hebben generaal Zekai Aksalli, hoofd van de legerlleiding Hulusi Akar en hoofd van MIT Hakan Fidan met elkaar besproken op 14 Juli? Waarom zijn deze mensen niet bevraagd in de commissie die onderzoek deed naar de 'coup'? Waarom hield de AKP elke vorm van dieper onderzoek tegen?
pi_172550001
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:27 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Wat hebben generaal Zekai Aksalli, hoofd van de legerlleiding Hulusi Akar en hoofd van MIT Hakan Fidan met elkaar besproken op 14 Juli? Waarom zijn deze mensen niet bevraagd in de commissie die onderzoek deed naar de 'coup'? Waarom hield de AKP elke vorm van dieper onderzoek tegen?
Wat hebben al die mensen gemeen?
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
  donderdag 20 juli 2017 @ 14:32:13 #43
438758 zeer
Opritsjniki
pi_172550080
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:21 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.
even voor de duidelijkheid, als zarGon jou blocked, dan ga je hier weg?
pi_172550128
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:32 schreef zeer het volgende:

[..]

even voor de duidelijkheid, als zarGon jou blocked, dan ga je hier weg?
Even voor de duidelijkheid, nee. Als ik hier gebanned wordt door een admin, dan vertrek ik,
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
  donderdag 20 juli 2017 @ 14:35:20 #45
438758 zeer
Opritsjniki
pi_172550162
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:34 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, nee. Als ik hier gebanned wordt door een admin, dan vertrek ik,
ok duidelijk
pi_172550214
Zargon mag hem niet blokken, omdat hij hier post. Een andere mod doet dat dan.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172550574
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:21 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.
Ik heb alleen dit tegen je te zeggen:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_172550601
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:27 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Wat hebben generaal Zekai Aksalli, hoofd van de legerlleiding Hulusi Akar en hoofd van MIT Hakan Fidan met elkaar besproken op 14 Juli? Waarom zijn deze mensen niet bevraagd in de commissie die onderzoek deed naar de 'coup'? Waarom hield de AKP elke vorm van dieper onderzoek tegen?
Het mocht niet van de meesters van Erdo.

Zie filmpje van 58 minuten.
pi_172550629
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:34 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, nee. Als ik hier gebanned wordt door een admin, dan vertrek ik,
:').

Oeh, eentje in de trant van "als ik ontslagen word, ga ik hier weg" tegen je werkgever zeggen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 14:59:38 ]
pi_172550669
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:21 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.
Mocht iemand deze woedeuitbarsting snappen: ik hoor je uitleg graag.
  donderdag 20 juli 2017 @ 15:47:43 #51
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_172551756
quote:
Duitsland over Turkije: de maat is vol

Duitsland zet nieuwe stappen tegen Turkije. Nu het land de Duitse mensenrechtenactivist Peter Steudtner heeft opgepakt en hem in voorlopige hechtenis houdt, is de maat vol voor de Duitse regering.

Een van de maatregelen die Duitsland neemt is het aanscherpen van het reisadvies. "Iedereen moet zich afvragen of hij wel echt naar Turkije wil", zegt minister Gabriel van Buitenlandse Zaken. "Mensen die van Duitsland naar Turkije willen reizen, lopen een risico."

Verder wordt bedrijven afgeraden nog in Turkije te investeren. Duitsland wil daarnaast met de EU-landen overleggen over het bevriezen van toetredingsbijdragen. Op dit moment krijgt Turkije enkele honderden miljoenen euro's per jaar van Brussel.

De Nederlandse minister Koenders pleit al langer voor het stopzetten van de zogeheten 'preaccesiesteun' voor Turkije. In een brief aan de Kamer gisteren schreef de minister dat het kabinet "de arrestaties en het gebrek aan bescherming van mensenrechtenverdedigers in Turkije veroordeelt".

Duitse minister Gabriel: iedereen moet zich afvragen of hij wel echt naar Turkije wil
Op een persconferentie zei Gabriel dat Duitsland een nieuwe Turkije-politiek gaat voeren: "We moeten tot een nieuwe houding ten opzichte van Turkije komen. Zo kan het niet verder gaan."

De maatregelen zijn afgestemd met bondskanselier Merkel en SPD-voorzitter Schulz. Merkel noemt de maatregelen "noodzakelijk en onontbeerlijk, gezien de ontwikkelingen".

Arrestatie

Steudtner werd op 5 juli met andere activisten opgepakt toen zij een cursus volgden in de buurt van Istanbul. Een van de anderen is de Turkse directeur van Amnesty International.

Het Turkse OM zegt dat de groep is opgepakt voor deelname aan een gewapende terroristische organisatie. Maar mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch bestrijdt dat en spreekt van een politiek motief.

De arrestatie van Steudtner is volgens minister Gabriel willekeurig. De verdenkingen zijn er volgens hem met de haren bijgesleept. Duitsland eist de onmiddellijke vrijlating van Steudtner en onbeperkte toegang voor consulaire bijstand.

De Turkse ambassadeur in Duitsland werd gisteren op het matje geroepen om uitleg te geven over de arrestaties. Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft tegen de ambassadeur gezegd dat de arrestaties onbegrijpelijk zijn.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Turkije zei in reactie daarop dat de opmerkingen van Duitsland onacceptabel zijn. "Duitsland is te ver gegaan door zich te bemoeien met het Turkse rechtssysteem", zegt een woordvoerder van het ministerie.

Minister Gabriel is vanwege de kwestie vervroegd teruggekomen van zijn vakantie. Tijdens de persconferentie zei hij dat de arrestaties een poging zijn om critici monddood te maken.

Spanningen

Er zijn al langer spanningen tussen Turkije en Duitsland. Zo is Duitsland ontstemd vanwege de arrestatie van een Turks-Duitse journalist in Turkije, Deniz Yücel. Die zit al sinds februari zonder proces vast, vanwege "propaganda voor terreur" en het "aanzetten tot haat".

Daarnaast weigert Turkije om Duitse politici op bezoek te laten gaan bij Duitse militairen die in Turkije zijn gestationeerd. Duitsland besloot daarop zijn troepen over te plaatsen naar Jordanië.

Turkije is op zijn beurt niet gelukkig met het politiek asiel dat Turkse officieren hebben gekregen in Duitsland na de mislukte staatsgreep in het land in juli vorig jaar.

http://nos.nl/artikel/218(...)-de-maat-is-vol.html

Ben benieuwd.
pi_172552090
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172553078
Sabah, een van de belangrijkste propagandakanalen van Erdogan. Eens kijken wat het rapport daadwerkelijk zegt:

quote:
Turkey’s National Security Council designated the religious movement of self-exiled Islamic cleric Fethullah Gulen a terrorist organization on May 26, referring to it as the “Fethullah Terrorist Organization” (“FETO”). The government asserts that the Gulen movement planned and led the July 15 coup attempt, which killed more than 240 people and injured more than 2,100 people, and included attacks on the Parliament. The government instituted a three-month state of emergency on July 21, subsequently extending it another three months on October 19. According to government sources, as of November 22, more than 86,000 civil servants were dismissed from public service via government-issued state of emergency decrees following the coup attempt for their alleged affiliation with, or support of, “FETO.” As of October 8, authorities had arrested nearly 35,000 suspects on charges related to Gulen affiliation. The Gulf Cooperation Council designated “FETO” a terrorist organization on October 13. The Organization of Islamic Cooperation did the same on October 19.
Hoop blabla voor de bühne dus, want de Sabah-lezers zijn geen onderzoekers. "FETO" staat niet voor niets tussen aanhalingstekens, net zoals we "coup" van juli 2016 zeggen en niet gewoon coup.

Het rapport zegt 'Turkije vindt dit en dat', meer niet. Niet dat Amerika het als terroristische organisatie ziet, of ieder ander westers of democratisch land :')
pi_172553202
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:01 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Sabah, een van de belangrijkste propagandakanalen van Erdogan. Eens kijken wat het rapport daadwerkelijk zegt:
Maar, da's geen probleem voor jou toch?

Jij post constant filmpjes van Gülen-aanhangers? Je laatste filmpje is van een Gülen-instelling, je hebt je liefde verklaard voor Ekrem Dumanlı, ooit de hoofdredacteur van Gülens Zaman-krant...

Bedoel, dan is het wel zwak van jou om te wijzen naar de betrouwbaarheid van een bron, vind je niet?

Of zijn jouw bronnen wel betrouwbaar en geen propaganda?
pi_172553309
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:08 schreef zarGon het volgende:

[..]

Maar, da's geen probleem voor jou toch?

Jij post constant filmpjes van Gülen-aanhangers? Je laatste filmpje is van een Gülen-instelling, je hebt je liefde verklaard voor Ekrem Dumanlı, ooit de hoofdredacteur van Gülens Zaman-krant...

Bedoel, dan is het wel zwak van jou om te wijzen naar de betrouwbaarheid van een bron, vind je niet?

Of zijn jouw bronnen wel betrouwbaar en geen propaganda?
Pot verwijt ketel dat ie zwart is. What else is new?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172554131
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:08 schreef zarGon het volgende:

[..]

Maar, da's geen probleem voor jou toch?
Voor mij is het sowieso geen probleem. Iedereen moet lekker geloven wat hij wil. Ik corrigeer waar ik kan en wat iemand daar mee doet mij hij lekker zelf weten. In het geval van de mainstream Turkse media is dat ook nog eens erg makkelijk, omdat 'kranten' als Sabah bij voorbaat leugens verspreiden en zodoende is het weerleggen kinderspel, zoals nu ook weer.

quote:
Jij post constant filmpjes van Gülen-aanhangers? Je laatste filmpje is van een Gülen-instelling, je hebt je liefde verklaard voor Ekrem Dumanlı, ooit de hoofdredacteur van Gülens Zaman-krant...

Bedoel, dan is het wel zwak van jou om te wijzen naar de betrouwbaarheid van een bron, vind je niet?

Of zijn jouw bronnen wel betrouwbaar en geen propaganda?
Ik betwist de betrouwbaarheid met feiten, in dit geval direct door de brontekst te vermelden. Als ik mijn bronnen niet betrouwbaar zou achten, zou ik ze ook niet gebruiken. Voor mij zijn ze dus betrouwbaar, tenzij je ook met feiten kunt bewijzen dat dat niet zo is.

Omdat de een leugens verspreid, wil dat niet automatisch zeggen dat de ander dat ook doet.
pi_172554224
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:08 schreef zarGon het volgende:

[..]

Maar, da's geen probleem voor jou toch?

Jij post constant filmpjes van Gülen-aanhangers? Je laatste filmpje is van een Gülen-instelling, je hebt je liefde verklaard voor Ekrem Dumanlı, ooit de hoofdredacteur van Gülens Zaman-krant...

Bedoel, dan is het wel zwak van jou om te wijzen naar de betrouwbaarheid van een bron, vind je niet?

Of zijn jouw bronnen wel betrouwbaar en geen propaganda?
Je verklaart de liefde aan dictator Erdogan of je verklaart de liefde aan zijn ouwe holmaat Gülen.

Zo simpel is het tegenwoordig. En iedere middenweg die men wil bewandelen wordt automatisch aan Gülen gekoppeld.
pi_172554299
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:38 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Voor mij is het sowieso geen probleem. Iedereen moet lekker geloven wat hij wil. Ik corrigeer waar ik kan en wat iemand daar mee doet mij hij lekker zelf weten. In het geval van de mainstream Turkse media is dat ook nog eens erg makkelijk, omdat 'kranten' als Sabah bij voorbaat leugens verspreiden en zodoende is het weerleggen kinderspel, zoals nu ook weer.

[..]

Ik betwist de betrouwbaarheid met feiten, in dit geval direct door de brontekst te vermelden. Als ik mijn bronnen niet betrouwbaar zou achten, zou ik ze ook niet gebruiken. Voor mij zijn ze dus betrouwbaar, tenzij je ook met feiten kunt bewijzen dat dat niet zo is.

Omdat de een leugens verspreid, wil dat niet automatisch zeggen dat de ander dat ook doet.
Okay, laten we dan even terugspoelen...

Slayage post dit:
quote:
Jij zegt daarop:
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:01 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Het rapport zegt 'Turkije vindt dit en dat', meer niet. Niet dat Amerika het als terroristische organisatie ziet, of ieder ander westers of democratisch land :')
Beweer jij hiermee dat Slayage en/of Sabah beweren dat Amerika FETÖ als terroristische organisatie ziet? Kun je mij even laten zien waar dat precies gebeurt?
pi_172554327
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:43 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je verklaart de liefde aan dictator Erdogan of je verklaart de liefde aan zijn ouwe holmaat Gülen.

Zo simpel is het tegenwoordig. En iedere middenweg die men wil bewandelen wordt automatisch aan Gülen gekoppeld.
Ik zie in ieder geval weinig middenwegen bewandeld worden in deze reeks. :D.
pi_172554398
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:49 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ik zie in ieder geval weinig middenwegen bewandeld worden in deze reeks. :D.
En buiten de reeks?
pi_172554461
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:52 schreef Beathoven het volgende:

[..]

En buiten de reeks?
Nederlanders kunnen compromissen sluiten en kennen het poldermodel; de Turken zijn zwart-wit.

Zit in de cultuur.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 17:59:59 #62
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172554543
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:56 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederlanders kunnen compromissen sluiten en kennen het poldermodel; de Turken zijn zwart-wit.

Zit in de cultuur.
Nou..sommige mensen zijn zo tegen erdogan dat ze er automagisch vanuit gaan dat gulen "de goede" is.

Dat is ook lachwekkend natuurlijk
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172554554
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:56 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederlanders kunnen compromissen sluiten en kennen het poldermodel; de Turken zijn zwart-wit.

Zit in de cultuur.
Nee. Ik ben middenweg.

Maar ja ben dan ook Koerd. ;(
pi_172554556
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:59 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nou..sommige mensen zijn zo tegen erdogan dat ze er automagisch vanuit gaan dat gulen "de goede" is.

Dat is ook lachwekkend natuurlijk
Zoals vele Nederlanders die ook mee willen praten, maar geen fuck weten watskeburt?!

Goed gezien, straatsoldaat.
pi_172554567
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:00 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Nee. Ik ben middenweg.

Maar ja ben dan ook Koerd. ;(
Middenweg?! Als het aan Atatürk lag, was je gewoon weg.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 18:01:35 ]
pi_172554570
Sorry, moest even. Kusje d'r op.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:01:47 #67
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172554578
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:00 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zoals vele Nederlanders die ook mee willen praten, maar geen fuck weten watskeburt?!

Goed gezien, straatsoldaat.
Dat is toch precies wat ik zeg?

Met een kleine Google query weet je al genoeg over Gulen en co. Maar dat is al teveel gevraagd. Daar hoef je geen turk of Turkije kenner voor te zijn.

Maar Nederlanders weten niks en mogen dus geen mening hebben blijkbaar. Want Turkije. Scheelt dat veel Turken ook geen uitgesproken mening hebben over Nederlandse zaken, waaronder adoptiebeleid. Zo ver zelfs dat erdogan er persoonlijk op gereageerd heeft.

Hypocriet, dat is het. Maar dat ben ik wel gewend van Turken. Overal een uitgesproken mening over hebben en daar ook heilig can overtuigd zijn, maar als iemand anders dat dan doet is het jij bent geen turk dus je snapt het niet.

[ Bericht 9% gewijzigd door Straatcommando. op 20-07-2017 18:11:18 ]
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172554598
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:47 schreef zarGon het volgende:

[..]

Okay, laten we dan even terugspoelen...

Slayage post dit:

[..]

Jij zegt daarop:

[..]

Beweer jij hiermee dat Slayage en/of Sabah beweren dat Amerika FETÖ als terroristische organisatie ziet? Kun je mij even laten zien waar dat precies gebeurt?
Terugspoelen lukt je wel, maar Engels lezen en begrijpen gaat je te ver? Sabah zegt heeft het over FETO en niet "FETO" met aan het eind "includes the terror group ....", terwijl het rapport het niet heeft over een terreurgroep, slechts dat Turkije dat vindt. Het artikel impliceert overduidelijk dat Amerika ook zou vinden dat "FETO" en terreurgroep is, terwijl dat dus niet zo is.

En bedankt dat ik weer 2 minuten van mijn leven heb moeten verspillen om het overduidelijke nog duidelijker te moeten maken.
pi_172554653
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:03 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Terugspoelen lukt je wel, maar Engels lezen en begrijpen gaat je te ver? Sabah zegt heeft het over FETO en niet "FETO" met aan het eind "includes the terror group ....", terwijl het rapport het niet heeft over een terreurgroep, slechts dat Turkije dat vindt. Het artikel impliceert overduidelijk dat Amerika ook zou vinden dat "FETO" en terreurgroep is, terwijl dat dus niet zo is.

En bedankt dat ik weer 2 minuten van mijn leven heb moeten verspillen om het overduidelijke nog duidelijker te moeten maken.
Impliceren?

IMPLICEREN?

Nee, ik wil zien van jou waar Sabah daadwerkelijk zegt dat Amerika FETÖ als terroristische organisatie ziet.

Je had het over feiten, toch? Impliceren is een mooi woord, helaas ook een vleugje subjectief.

Dus, probeer het eens nogmaals.

Ik lees namelijk heel wat anders dan jij. :s).
pi_172554663
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:56 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederlanders kunnen compromissen sluiten en kennen het poldermodel; de Turken zijn zwart-wit.

Zit in de cultuur.
Tja. Buiten de poppetjes om is het Nederlandse meerpartijenstelsel dan ook wel een van de meest solide systemen ter wereld. Niet onkraakbaar maar erg schokbestendig. Dat kan in principe overal worden ingevoerd. De balans hangt altijd in het midden en met zo'n systeem moet je altijd naar dat midden zien te bewegen. Hoe extreem je partij ook is.
pi_172554668
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 17:59 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nou..sommige mensen zijn zo tegen erdogan dat ze er automagisch vanuit gaan dat gulen "de goede" is.

Dat is ook lachwekkend natuurlijk
Over Gulen valt weinig te zeggen, behalve dat hij meerdere keren heeft aangegeven open te staan voor internationale onderzoeken. Het feit dat de AKP van Erdogan onderzoeken naar de 'coup' dwarsboomt, helpt de Erdofielen ook niet.

Mijn probleem is dat meer dan 100.000 zijn ontslagen of in het gevang gegooid, zonder enig proces. Dat zijn in totaal gemiddeld 500.000 mensen, want kinderen en echtgenoten enzo, die daardoor direct de dupe zijn. Hebben al deze mensen de 'coup' gepleegd?

Vind je dat ook lachwekkend?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:09:01 #72
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172554702
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:07 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Over Gulen valt weinig te zeggen, behalve dat hij meerdere keren heeft aangegeven open te staan voor internationale onderzoeken. Het feit dat de AKP van Erdogan onderzoeken naar de 'coup' dwarsboomt, helpt de Erdofielen ook niet.

Mijn probleem is dat meer dan 100.000 zijn ontslagen of in het gevang gegooid, zonder enig proces. Dat zijn in totaal gemiddeld 500.000 mensen, want kinderen en echtgenoten enzo, die daardoor direct de dupe zijn. Hebben al deze mensen de 'coup' gepleegd?

Vind je dat ook lachwekkend?
Je doet het nu zelf ook. Two wrongs do not make a right. Wat erdogan doet gaat veel te ver. Weinig mensen die dat ontkennen, maar dat maakt de intenties van Gulen en zijn posse niet bepaald beter.

Stel nou, de rollen waren omgedraaid. Denk je dan echt dat gulen niet vrij vergelijkbare streken had geleverd?
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172554806
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:06 schreef zarGon het volgende:

[..]

Impliceren?

IMPLICEREN?

Nee, ik wil zien van jou waar Sabah daadwerkelijk zegt dat Amerika FETÖ als terroristische organisatie ziet.

Je had het over feiten, toch? Impliceren is een mooi woord, helaas ook een vleugje subjectief.

Dus, probeer het eens nogmaals.

Ik lees namelijk heel wat anders dan jij. :s).
Ik zou zeggen, stel een poll samen. Wat Erdofielen waar lezen en hoe ze het interpreteren zal me eerlijk gezegd aan de spreekwoordelijke reet roesten.
pi_172554821
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:09 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je doet het nu zelf ook. Two wrongs do not make a right. Wat erdogan doet gaat veel te ver. Weinig mensen die dat ontkennen, maar dat maakt de intenties van Gulen en zijn posse niet bepaald beter.

Stel nou, de rollen waren omgedraaid. Denk je dan echt dat gulen niet vrij vergelijkbare streken had geleverd?
Volgens mij heeft de macht van Erdogan praktisch gezien volledige impact op het leven van de gemiddelde Turk en is de impact van Gülen op wat er momenteel in Turkije gebeurd beneden 0.
pi_172554843
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:09 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je doet het nu zelf ook. Two wrongs do not make a right. Wat erdogan doet gaat veel te ver. Weinig mensen die dat ontkennen, maar dat maakt de intenties van Gulen en zijn posse niet bepaald beter.
Enlighten me. Wat zijn de intenties van Gulen? Als het iets ander is dan iets als "Love is a verb" hoor ik het graag.

quote:
Stel nou, de rollen waren omgedraaid. Denk je dan echt dat gulen niet vrij vergelijkbare streken had geleverd?
Stel je oom was je vader.... Ach, je begrijpt mijn punt vast wel.
pi_172554860
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:14 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ik zou zeggen, stel een poll samen. Wat Erdofielen waar lezen en hoe ze het interpreteren zal me eerlijk gezegd aan de spreekwoordelijke reet roesten.
Ja, zo makkelijk loop je dus weg.

Eerst keihard beweren dat Sabah iets heeft gezegd.

Vervolgens met 'feiten' en 'onderbouwing' aangeven waar dat zou moeten staan, natuurlijk meteen downgraden naar "impliceren".

En vervolgens HET ZAL AAN ME REET ROESTEN.

Pfrt.

Ga, ga.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 18:18:00 ]
pi_172554881
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:15 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Enlighten me. Wat zijn de intenties van Gulen? Als het iets ander is dan iets als "Love is a verb" hoor ik het graag.
:D.

_O-.

:').

:'(.

:D.
pi_172554884
Erdogan had ook een pak melk de schuld kunnen geven ipv zijn boezemvriend uit Pennsylvania.

beide vergezocht
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:18:58 #79
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172554890
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:15 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Enlighten me. Wat zijn de intenties van Gulen? Als het iets ander is dan iets als "Love is a verb" hoor ik het graag.

[..]

Stel je oom was je vader.... Ach, je begrijpt mijn punt vast wel.
Ik hoef jou als Gulenist helemaal niet uit te leggen wat zijn intenties zijn. Waarom denk je dat die twee elkaar niet meer uit kunnen staan? Omdat ze hetzelfde najagen. Erdogan is een straatvechter en Gulen is een gluiperd. Alleen heeft erdogan het volk achter zich en daar maakt ie handig gebruik van.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172554912
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:18 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik hoef jou als Gulenist helemaal niet uit te leggen wat zijn intenties zijn. Waarom denk je dat die twee elkaar niet meer uit kunnen staan? Omdat ze hetzelfde najagen. Erdogan is een straatvechter en Gulen is een gluiperd. Alleen heeft erdogan het volk achter zich en daar maakt ie handig gebruik van.
Met wie heb jij in bed gelegen?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:20:11 #81
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172554916
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:20 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Met wie heb jij in bed gelegen?
Je moeder, nou goed?

Ik heb me gewoon een beetje ingelezen. Meer niet.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172554930
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:20 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je moeder
Wat is dit nou weer? :').
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:21:19 #83
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172554945
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:20 schreef zarGon het volgende:

[..]

Wat is dit nou weer? :').
Een post die niet af is :')
Gelukkig heb je hem gequote dus nu kan ik er niet meer onderuit. Niveau matched overigens wel
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172554987
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:21 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Een post die niet af is :')
Hahaha, ja, :D.

Die ga ik zelf ook wel gebruiken denk ik. :D.
pi_172554990
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:20 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je moeder
Tuurlijk ouwe pedo.

Nu weer ontopic
pi_172555015
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:23 schreef Beathoven het volgende:

[..]

pedo
wat

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 18:25:12 ]
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:26:36 #87
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172555038
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

wat
Heb je de memo niet gehad? Alle Nederlanders zijn pedofiel :Y
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172555170
Erdogan lag vroeger toch ook bijna half in bed met Gülen. Waarom prikt de gemiddelde Turk gewoon niet door deze soap-opera ipv ook maar voor één van beide te kiezen. Mooi een derde partij kiezen en weer vooruit. Maar goed, zo werkt het niet in Turkije en een derde partij zal wel weer automatisch 'Gülenistisch' zijn. Dan kan dat liedje nog wel een halve eeuw blijven draaien.

Staat Bilal Erdogan al klaar om zn pa op te volgen?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:34:53 #89
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172555222
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:32 schreef Beathoven het volgende:
Erdogan lag vroeger toch ook bijna half in bed met Gülen. Waarom prikt de gemiddelde Turk gewoon niet door deze soap-opera ipv ook maar voor één van beide te kiezen. Mooi een derde partij kiezen en weer vooruit. Maar goed, zo werkt het niet in Turkije en een derde partij zal wel weer automatisch 'Gülenistisch' zijn. Dan kan dat liedje nog wel een halve eeuw blijven draaien.

Staat Bilal Erdogan al klaar om zn pa op te volgen?
Nuance :r
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172555232
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:09 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je doet het nu zelf ook. Two wrongs do not make a right. Wat erdogan doet gaat veel te ver. Weinig mensen die dat ontkennen, maar dat maakt de intenties van Gulen en zijn posse niet bepaald beter.

Stel nou, de rollen waren omgedraaid. Denk je dan echt dat gulen niet vrij vergelijkbare streken had geleverd?
Deze Tata snapt het.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172555253
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:15 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Enlighten me. Wat zijn de intenties van Gulen? Als het iets ander is dan iets als "Love is a verb" hoor ik het graag.
Niggah please...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 18:38:24 #92
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172555289
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

Deze Tata snapt het.
Snap ik in elk geval nog iets
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 20 juli 2017 @ 18:43:02 #93
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172555371
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:32 schreef Beathoven het volgende:
Erdogan lag vroeger toch ook bijna half in bed met Gülen. Waarom prikt de gemiddelde Turk gewoon niet door deze soap-opera ipv ook maar voor één van beide te kiezen. Mooi een derde partij kiezen en weer vooruit. Maar goed, zo werkt het niet in Turkije en een derde partij zal wel weer automatisch 'Gülenistisch' zijn. Dan kan dat liedje nog wel een halve eeuw blijven draaien.

Staat Bilal Erdogan al klaar om zn pa op te volgen?
klopt
Dictators krijg je zeer lastig weer weg ,
zie ASSAD en MUGABE en CHAVEZ en CASTRO en KIN il UN en POETIN
en allemaal worden ze 100, en binnenkort laten ze zich klonen , krijg je ze helemaal nooit meer weg

en Polen ( als EU lid) is ook bezig de macht naar zich toe te trekken


Democratie is een kostbaar goed , het glipt weg tussen je vingers

Als men een nep coup verzint , bijvoorbeeld ,

[ Bericht 1% gewijzigd door michaelmoore op 20-07-2017 18:54:41 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172555410
quote:
9s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:38 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Snap ik in elk geval nog iets
Ik ben trots op je broer!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172555717
Deze week kwam ook aan het licht dat Turkije de Duitse autoriteiten een lijst heeft overhandigd van tientallen bedrijven die banden met de Gülenbeweging zouden hebben en daardoor volgens Ankara ook betrokken zouden zijn bij terrorisme. Onder meer het autoconcern Daimler en het chemiebedrijf BASF stonden op de lijst, naast eenvoudige dönerzaakjes in Noordrijn-Westfalen.
https://www.nrc.nl/nieuws(...)op-12170866-a1567349

Turkije zoekt ruzie maar dat is geen nieuws.
pi_172555844
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:43 schreef michaelmoore het volgende:
en allemaal worden ze 100, en binnenkort laten ze zich klonen , krijg je ze helemaal nooit meer weg
Bruhhhh
pi_172556231
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:57 schreef Loekie1 het volgende:
Deze week kwam ook aan het licht dat Turkije de Duitse autoriteiten een lijst heeft overhandigd van tientallen bedrijven die banden met de Gülenbeweging zouden hebben en daardoor volgens Ankara ook betrokken zouden zijn bij terrorisme. Onder meer het autoconcern Daimler en het chemiebedrijf BASF stonden op de lijst, naast eenvoudige dönerzaakjes in Noordrijn-Westfalen.
https://www.nrc.nl/nieuws(...)op-12170866-a1567349

Turkije zoekt ruzie maar dat is geen nieuws.
Laat me raden.

Daar werken mensen die een kritische noot hebben laten vallen over Erdogan.
pi_172556272
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:17 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Laat me raden.

Daar werken mensen die een kritische noot hebben laten vallen over Erdogan.
Ik denk dat het gewoon een policy van krenken is: Daimler Benz en Basf als terroristische bedrijven kenmerken, dat is hetzelfde als heel Duitsland als terroristische staat afschilderen. Krenken, vernederen, uitlokken, ruzie zoeken. Dat doel heeft ook het arresteren van mensenrechtenfiguren.
pi_172556337
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:17 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Laat me raden.

Daar werken mensen die een kritische noot hebben laten vallen over Erdogan.
Goede kans dat er wat Duitse Turken werken met banden met de beweging van Gulen.
pi_172556427
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:18 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Ik denk dat het gewoon een policy van krenken is: Daimler Benz en Basf als terroristische bedrijven kenmerken, dat is hetzelfde als heel Duitsland als terroristische staat afschilderen. Krenken, vernederen, uitlokken, ruzie zoeken.
Hoe je het ook wil uitleggen. Het is een vermoeiend regime.

Het is ook dat Erdogans Turkije miljoenen krijgt om in onderhandelingen met de EU te blijven voor toetreding, anders had men er 5 jaar geleden al de brui aan gegeven.
  donderdag 20 juli 2017 @ 19:24:15 #101
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172556435
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:02 schreef zarGon het volgende:

[..]

Bruhhhh
Democratie is een kostbaar goed , het glipt weg tussen je vingers

Als men een nep coup verzint , bijvoorbeeld , nou wij hebben onze eigen dictator
Had Erdogan zijn broer kunnen zijn
http://www.telegraaf.nl/b(...)iname_niet_in__.html

De Heer Bouterse
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172556542
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:24 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Democratie is een kostbaar goed , het glipt weg tussen je vingers

Als men een nep coup verzint , bijvoorbeeld , nou wij hebben onze eigen dictator
Had Erdogan zijn broer kunnen zijn
http://www.telegraaf.nl/b(...)iname_niet_in__.html

De Heer Bouterse
Nog spannend nieuws over (de stand van) de Turkse lira?
pi_172556546
quote:
7s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:21 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Goede kans dat er wat Duitse Turken werken met banden met de beweging van Gulen.
Ach kom.

Iedereen die wat negatiefs over Erdogan zegt verdenkt men van banden met Gülen. De Turks-Duitse gemeenschap trekt daarin nogal snel een lijn en de partij heeft de info van kliklijnen en doet alsof er gigantische complotten spelen.
pi_172556614
Zargon heeft stiekem ook een dekbedovertrek van Gülen terwijl hij uit een mok van Erdogan drinkt.

Het werkelijke klikken zal dit niveau dan ook niet overstijgen.
pi_172556707
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:31 schreef Beathoven het volgende:
Zargon heeft stiekem ook een dekbedovertrek van Gülen terwijl hij uit een mok van Erdogan drinkt.
De ene houdt me warm, de ander gehydrateerd...

Me likey.
pi_172556714
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:35 schreef zarGon het volgende:

[..]

De ene houdt me warm, de ander gehydrateerd...

Me likey.
Ik bedoel maar
pi_172556715
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:28 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ach kom.

Iedereen die wat negatiefs over Erdogan zegt verdenkt men van banden met Gülen. De Turks-Duitse gemeenschap trekt daarin nogal snel een lijn en de partij heeft de info van kliklijnen en doet alsof er gigantische complotten spelen.
Punt is natuurlijk dat veel Turken met een opleiding die oa dankzij de organisatie van Gulen hebben, begeleiding met huiswerk etc.
Dat ome Erdo paranoïde is erken ik zonder twijfel.
pi_172556988
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:35 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik bedoel maar
Ben jij nou wel of geen Turk, eigenlijk?
pi_172558015
quote:
7s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:36 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Punt is natuurlijk dat veel Turken met een opleiding die oa dankzij de organisatie van Gulen hebben, begeleiding met huiswerk etc.
Dat ome Erdo paranoïde is erken ik zonder twijfel.
Dat zal best zo zijn maar zo had of heeft de Akp ook zo in iedere stad zn beschikbare appartementen voor studenten die daar gratis kunnen wonen als ze koranstudies e.d. volgen of volgen. Misschien dat dit nog een relikwie is van de tijd dat het nog wat boterde tussen de twee partijen maar goed, het bestaat of heeft bestaan.

Ooit een uitnodiging gekregen om eens te komen kijken maar 't is er nog niet van gekomen.

En qua religie staan zowel de Akp als Gülen redelijk op hetzelfde speelveld. Misschien dat de ene wat minder gematigd is dan de ander maar goed, als je met zo'n persoonlijke ruzie ertussen een land regeert is dat niet optimaal.

Erdogan gedraagt zich momenteel als een vader die zn kinderen slaat uit frustratie omdat hij ruzie met zn neef uit het buitenland heeft. Soortgelijke scenarios zag je bij oude koningen maar voor 2017 is het bijzonder primitief dat mensen in zo'n modern het land steeds minder met hun eigen ontwikkeling bezig kunnen omdat de staat paranoide aan het worden is.
pi_172558242
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:18 schreef zarGon het volgende:

[..]

DOE EKREM DE GROETEN.

[ afbeelding ]

De Held van Kirmizibeyaz



Toen de seculieren massaal werden getroffen door een heksenjacht van Gulenisten:

“Paniğe ve öfkeye gerek yok. Hukuki süreç işliyor”

"Geen reden tot paniek of woede. De rechtsgang is aan het functioneren."

En dan nu janken over de rechtsgang en vrijheid van meningsuiting. :')
pi_172558490
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De Held van Kirmizibeyaz

[ afbeelding ]

Toen de seculieren massaal werden getroffen door een heksenjacht van Gulenisten:

“Paniğe ve öfkeye gerek yok. Hukuki süreç işliyor”

"Geen reden tot paniek of woede. De rechtsgang is aan het functioneren."

En dan nu janken over de rechtsgang en vrijheid van meningsuiting. :')
Gevalletje Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. De slang die mij niet aanraakt mag 1000 jaar leven. Toen de gulenisten de rechtsgang gebruikten voor politieke doeleinden was er niks aan de hand uiteraard, maar nu de rechtsgang tegen gulenisten wordt gebruik voor politieke doeleinden, is het boohoo erdo legt de rechtstaat om.

Niggah please...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 20 juli 2017 @ 20:37:18 #112
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172558594
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 19:28 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nog spannend nieuws over (de stand van) de Turkse lira?
nee wel van onze eigen dictator die meer geld van Nederland wil om aan zijn familie te geven
http://www.telegraaf.nl/b(...)iname_niet_in__.html

Hebben wel wat van elkaar weg Bouterse en Erdogan

quote:
De nieuwe Nederlandse ambassadeur voor Suriname is daar niet welkom.

De Surinaamse regering heeft haar toestemming ingetrokken.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag bevestigde donderdagavond berichtgeving van het Surinaamse Star Nieuws. Nederland heeft dit inderdaad van de Surinaamse autoriteiten vernomen, aldus een woordvoerster. Volgens haar is er geen enkele reden gegeven
Straks gaat ie ook Nederland voor Nazis uitschelden
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172558617
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 18:18 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik hoef jou als Gulenist helemaal niet uit te leggen wat zijn intenties zijn.
Ik weet ook wat jouw intenties zijn, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen 8)7

quote:
Waarom denk je dat die twee elkaar niet meer uit kunnen staan?
Omdat de een van het volk begon te stelen en werd betrapt. In zijn paranoia beschuldigde hij diegene van wie hij de scholen wilde sluiten. IS has got to do what IS has got to do. Tja, ik zou ook balen als mijn harde werk teniet zou worden gedaan door dieven.

quote:
Omdat ze hetzelfde najagen. Erdogan is een straatvechter en Gulen is een gluiperd. Alleen heeft erdogan het volk achter zich en daar maakt ie handig gebruik van.
Nee
pi_172558657
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:37 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee wel van onze eigen dictator die meer geld van Nederland wil om aan zijn familie te geven
http://www.telegraaf.nl/b(...)iname_niet_in__.html

Straks gaat ie ook Nederland voor Nazis uitschelden
Ik wil zoveel, en schelden doet geen pijn (je) moeder is een zwijn etc.
pi_172558772
Toen Ergenekon en Balyoz liepen, werden enkel en alleen mensen opgepakt die volgens aangeleverde bewijzen iets op hun kerfstok hadden. Veelal kemalistische militairen die het plan hadden om chaos te creëren en de islamisten te verdrijven. In tegenstelling tot wat er nu gebeurd:

- werden niet hele families gevangen gezet
- werden niet hele bedrijven in beslag genomen onder het mom van slecht beheer
- werden hun media niet gesloten
- werden zwangere vrouwen niet opgewacht in de kraamkamer om met kind en al opgepakt en opgesloten te worden
- werden niet meer dan 150.000 opgepakt, ontslagen of onder schimmige omstandigheden vermoord. Slechts iets meer dan 200 mensen zijn toen opgepakt. 150.000 ..... 200..... 150.000.....200.

Yep, intelligente vergelijking
pi_172558898
Wat Erdogan doet is niets vergeleken met de tweede wereldoorlog, of wat Mao of Stalin hebben gedaan, voortaan ook niet meer janken over Erdogan dus. :')

De fucking hypocrisie, wanneer het uitkomt is vervolging van mensen en groepen dus te rechtvaardigen als het maar voldoet aan je eigen criteria en methode.

Gulenisten die over intelligentie beginnen, the fuck sake. :')
pi_172558923
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:42 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Toen Ergenekon en Balyoz liepen, werden enkel en alleen mensen opgepakt die volgens aangeleverde bewijzen iets op hun kerfstok hadden. Veelal kemalistische militairen die het plan hadden om chaos te creëren en de islamisten te verdrijven. In tegenstelling tot wat er nu gebeurd:

- werden niet hele families gevangen gezet
- werden niet hele bedrijven in beslag genomen onder het mom van slecht beheer
- werden hun media niet gesloten
- werden zwangere vrouwen niet opgewacht in de kraamkamer om met kind en al opgepakt en opgesloten te worden
- werden niet meer dan 150.000 opgepakt, ontslagen of onder schimmige omstandigheden vermoord. Slechts iets meer dan 200 mensen zijn toen opgepakt. 150.000 ..... 200..... 150.000.....200.

Yep, intelligente vergelijking
Heb jij geen zwaar leven met al die last op je schouders, van wat er allemaal fout kan gaan in de wereld?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 20:47:13 ]
pi_172558993
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:37 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee wel van onze eigen dictator die meer geld van Nederland wil om aan zijn familie te geven
http://www.telegraaf.nl/b(...)iname_niet_in__.html

Hebben wel wat van elkaar weg Bouterse en Erdogan

[..]

Straks gaat ie ook Nederland voor Nazis uitschelden
Ok.

En hoe doet de lira het momenteel?
pi_172559071
De held van Kirmizibeyaz:

"In eerste instantie wil ik duidelijk maken dat hoewel het niet goed is om mensen op voorhand schuldig te verklaren, is het evenmin goed om mensen op dezelfde manier onschuldig te verklaren"

De bron van inspiratie voor KirmiziBeyaz, en diens 'hero'. Zou Erdogan er ook door geïnspireerd zijn? _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 20:50:31 ]
pi_172559109
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:48 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ok.

En hoe doet de lira het momenteel?
O+. O+. O+.
pi_172559138
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De Held van Kirmizibeyaz

[ afbeelding ]

Toen de seculieren massaal werden getroffen door een heksenjacht van Gulenisten:

“Paniğe ve öfkeye gerek yok. Hukuki süreç işliyor”

"Geen reden tot paniek of woede. De rechtsgang is aan het functioneren."

En dan nu janken over de rechtsgang en vrijheid van meningsuiting. :')
HAHAHAH IK HEB IETS LEUKS GEVONDEN

WACHT WACHT

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 20:52:21 ]
pi_172559142
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:48 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ok.

En hoe doet de lira het momenteel?
Is die al zo laag om er te gaan inversteren?
pi_172559148
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:52 schreef zarGon het volgende:

[..]

HAHAHAH IK HEB IETS LEUKS GEVONDEN

WACHT WACHT
IK KAN NIET WACHTEN, VERTEL!!
pi_172559244
quote:
17s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:50 schreef Triggershot het volgende:
De held van Kirmizibeyaz:

"In eerste instantie wil ik duidelijk maken dat hoewel het niet goed is om mensen op voorhand schuldig te verklaren, is het evenmin goed om mensen op dezelfde manier onschuldig te verklaren"

De bron van inspiratie voor KirmiziBeyaz, en diens 'hero'. Zou Erdogan er ook door geïnspireerd zijn? _O_
Al met al hoopt de gemiddelde burger toch wel dat Erdogan en Gülen ooit eens aan wiedergutmachenseks gaan doen om van dit gejammer in de marges af te zijn en niet opgepakt te worden omdat je vorige week toevallig een praatje over het weer hield met je Gülenbuurman.
pi_172559377
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:52 schreef john2406 het volgende:

[..]

Is die al zo laag om er te gaan inversteren?
Ik zou alleen met voorkennis gaan handelen maar helaas heb ik de voorkennis niet.
  donderdag 20 juli 2017 @ 20:59:14 #126
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172559412
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:52 schreef john2406 het volgende:

[..]

Is die al zo laag om er te gaan inversteren?
jawel short gaan kan nog steeds

wanneer gaat Erdogan onze vriend President Desi Bouterse uitnodigen om samen te gaan schelden op de NAZI EU
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172559476
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:37 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee wel van onze eigen dictator die meer geld van Nederland wil om aan zijn familie te geven
http://www.telegraaf.nl/b(...)iname_niet_in__.html

Hebben wel wat van elkaar weg Bouterse en Erdogan

[..]

Straks gaat ie ook Nederland voor Nazis uitschelden
Bouterse is echt een enorme oen en eigenlijk best een relaxte kerel vergeleken Erdogan.
Je kan Erdogan beter vergelijken met de Nederlandse regering in Indië.
pi_172559534
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:59 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

jawel short gaan kan nog steeds

wanneer gaat Erdogan onze vriend President Desi Bouterse uitnodigen om samen te gaan schelden op de NAZI EU
Nogmaals schelden doet geen pijn, ze schelden maar een eind in de richting.
  donderdag 20 juli 2017 @ 21:04:59 #129
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172559691
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:00 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Bouterse is echt een enorme oen en eigenlijk best een relaxte kerel vergeleken Erdogan.
Je kan Erdogan beter vergelijken met de Nederlandse regering in Indië.
https://www.volkskrant.nl(...)6-jaar-cel~a3894480/

de zoon van onze President Bouterse zit 16 jaar in de cel uit
wegens cocaïne smokkel
misschien wil hij dat Nederland hem vrijlaat, de familie van Erdogan komen die ok in de gevangenis??


quote:
Dino (42), oprichter en de facto leider van Surinames antiterreureenheid CTU, zit sinds 2013 vast in New York. Hij werd gearresteerd in Panama nadat hij tijdens een undercoveroperatie van de DEA meewerkte aan drugssmokkel naar de VS. Ook toonde hij zich bereid Libanese Hezbollah-strijders onder te brengen in Suriname. Deze moesten aanslagen plegen op Amerikaanse doelen, ook in de VS. De DEA filmde zeker zeven van de ontmoetingen van Dino met informanten en agenten van de dienst.

Bekentenis
Dino Bouterse komt in 2003 aan bij het gerechtsgebouw in Paramaribo. In 2005 werd hij veroordeeld tot acht jaar celstraf wegens onder andere wapenhandel.
Dino Bouterse komt in 2003 aan bij het gerechtsgebouw in Paramaribo. In 2005 werd hij veroordeeld tot acht jaar celstraf wegens onder andere wapenhandel. © AP
Desi Bouterses enige zoon onderweg naar een Amerikaanse gevangenis.
Desi Bouterses enige zoon onderweg naar een Amerikaanse gevangenis. © U.S District Attorney
Dino zei tegenover de rechter zich 'diep' te schamen voor wat hij allemaal van plan was te doen. 'Ik betreur wat ik heb gedaan', zei hij berouwvol tot rechter Shira Scheindlin. 'Ik schaam mij diep, diep, diep en ik neem de volle verantwoordelijkheid hiervoor. Wat ik heb gedaan, heeft niets te maken met waarvoor mijn land staat.'

Een meevaller voor Dino was dat de rechter meewoog dat hij geen notoire terrorist was. Volgens Scheindlin wilde hij alleen maar snel veel geld verdienen. Alleen al voor het leveren van een vals paspoort aan een Hezbollah-lid,
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172559890
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:04 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

https://www.volkskrant.nl(...)6-jaar-cel~a3894480/

de zoon van onze President Bouterse zit 16 jaar in de cel uit
wegens cocaïne smokkel
misschien wil hij dat Nederland hem vrijlaat, de familie van Erdogan komen die ok in de gevangenis??

[..]

Hebben die ook gesmokkeld?
pi_172559892
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:00 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Bouterse is echt een enorme oen en eigenlijk best een relaxte kerel vergeleken Erdogan.
Je kan Erdogan beter vergelijken met de Nederlandse regering in Indië.
Bouterse speelde geregeld voetbal met zn vrinden op een afgelegen trapveldje. En Nederlanders behoren tot de weinige volkeren ter wereld die Suriname op de kaart kunnen vinden.
pi_172559988
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Bouterse speelde geregeld voetbal met zn vrinden op een afgelegen trapveldje. En Nederlanders behoren tot de weinige volkeren ter wereld die Suriname op de kaart kunnen vinden.
Al wat het maar om de kleur van Piet?
pi_172560357
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:55 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Al met al hoopt de gemiddelde burger toch wel dat Erdogan en Gülen ooit eens aan wiedergutmachenseks gaan doen om van dit gejammer in de marges af te zijn en niet opgepakt te worden omdat je vorige week toevallig een praatje over het weer hield met je Gülenbuurman.
Dat is ook het vervelend er aan inderdaad, niet Gulen en Erdo liggen vanavond wakker, maar de Hasan en Fatma die tussen twee vuren komen staan. De ene is niet meer of minder een smerige rat de ander.
pi_172560447
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

IK KAN NIET WACHTEN, VERTEL!!
Check deze post van KirmiziBeyaz:
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:35 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

De enige die naast Ocalan staat is Perincek op de foto's en Erdogan zag dat het goed was dat zijn kameraad Perincek de liefde bedrijft met 'sayin' Ocalan.
Vooral dit:
quote:
'sayin' Ocalan
CHECK DEZE:

Duurde even, ik moest het knippen hieruit:


[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 21:22:42 ]
pi_172560576
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:10 schreef john2406 het volgende:

[..]

Al wat het maar om de kleur van Piet?
Al wat het maar wat?
pi_172561008
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Check deze post van KirmiziBeyaz:

[..]

Vooral dit:

[..]

CHECK DEZE:

Duurde even, ik moest het knippen hieruit:
Assrape. _O-
pi_172561599
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:19 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat is ook het vervelend er aan inderdaad, niet Gulen en Erdo liggen vanavond wakker, maar de Hasan en Fatma die tussen twee vuren komen staan. De ene is niet meer of minder een smerige rat de ander.
Precies

En we hoeven geen Nostradamus te heten om te voorspellen dat het straks letterlijk een heksenjacht wordt met een evt. doodstraf erbij. Dat staat hoog op het verlanglijstje van de president en niet zonder reden.

Als we in die periode zijn dan zal het qua wederzijdse angst tussen bevolking en regime wel hard gaan en aangezien de cirkel ook vaak krimpt bij de extreemste spanningen zal men uiteindelijk ook AKP leden gaan verdenken.

Als Erdogan door gaat draaien kan iemand als Abdullah Gül de kritiek die hij op bepaalde besluiten van Erdogan gaf met terugwerkende kracht op zn bord krijgen en ook een clown als Gökcek zit dan niet heel erg veilig.
pi_172561634
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Bouterse speelde geregeld voetbal met zn vrinden op een afgelegen trapveldje. En Nederlanders behoren tot de weinige volkeren ter wereld die Suriname op de kaart kunnen vinden.
En nu beste vrinden met zijn voormalige vijand de koning van de Marons en Oost-Suriname Dhr Ronny Brunswijk.
Bouta aka Baas is en tenminste een eckte.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 21:55:42 #139
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172561766
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:19 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat is ook het vervelend er aan inderdaad, niet Gulen en Erdo liggen vanavond wakker, maar de Hasan en Fatma die tussen twee vuren komen staan. De ene is niet meer of minder een smerige rat de ander.
Hou eens op met die nuance.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 21:56:00 #140
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172561779
Ik wil gewoon tuuteren, oké?
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172562002
quote:
8s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:56 schreef Straatcommando. het volgende:
Ik wil gewoon tuuteren, oké?
Tamam is goed broeder.
pi_172563061
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:51 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Precies

En we hoeven geen Nostradamus te heten om te voorspellen dat het straks letterlijk een heksenjacht wordt met een evt. doodstraf erbij. Dat staat hoog op het verlanglijstje van de president en niet zonder reden.

Als we in die periode zijn dan zal het qua wederzijdse angst tussen bevolking en regime wel hard gaan en aangezien de cirkel ook vaak krimpt bij de extreemste spanningen zal men uiteindelijk ook AKP leden gaan verdenken.

Als Erdogan door gaat draaien kan iemand als Abdullah Gül de kritiek die hij op bepaalde besluiten van Erdogan gaf met terugwerkende kracht op zn bord krijgen en ook een clown als Gökcek zit dan niet heel erg veilig.
Mja, wat je ook van Erdogan vindt, hij staat er in het algemeen wel bekend om werk te maken van zijn verkiezingsbeloftes, verwacht dan ook dat zo rond de verkiezingen van 2019 de herinvoering van de doodstraf een belangrijke belofte zal zijn om stemmen te trekken.

Hoe dan ook gaat een partij/groep verdeeld raken, de AKP is niks zonder Erdogan en de Hizmet gemeenschap niets zonder Gulen. Zodra een van beiden komt te overlijden is het dan ook afgelopen met de heftige twee strijd tussen beiden, een deel van de seculieren hebben een bondgenoot gevonden in Erdogan in de strijd tegen Gulen, een deel van de seculieren een bondgenoot gevonden in Gulen in de strijd tegen Erdogan, waar momenteel Erdogan nog de overhand heeft.

Ik hoop dat het leger weer een beetje onder de controle komt van types zoals Ilker Basbug seculier, patriottisch en meedogenloos tegen religieuze invloeden in het leger zonder zich al te veel te willen inmengen in de politiek, Iets wat de macht van de Gulenisten in een keer zou breken en het regime van de regerende partij weer zou beperken tot landelijk beleid ipv een militante autocratie.
pi_172563162
quote:
8s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:55 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Hou eens op met die nuance.
Never nooit niet.
pi_172563175
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:46 schreef john2406 het volgende:

[..]

Heb jij geen zwaar leven met al die last op je schouders, van wat er allemaal fout kan gaan in de wereld?
Ik ben niet in de veronderstelling dat ik de wereld aan kan, maar een stel toetsenbordhelden van Erdogan lust ik rauw.
  donderdag 20 juli 2017 @ 22:40:16 #145
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172563498
Ach , in Gambia zijn ze na 20 jaar hun dictator Yammeh eindelijk kwijt, nadat hij 5 keer de verkiezingen met 90% heeft "gewonnen"

Kunnen ze daar beginnen aan de wederopbouw

En in Turkije zij ze blij met een nieuwe dictator , die gaat nu ook 40 jaar de absolute baas zijn

dus iedereen blij
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172563561
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 21:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Check deze post van KirmiziBeyaz:

[..]

Vooral dit:

[..]

CHECK DEZE:

Duurde even, ik moest het knippen hieruit:
Gechecked. Beetje spijkers op laag water zoeken, niet waar? Mooi geknipt van de Erdomedia, maar niet goed genoeg. De klemtoon duidt er duidelijk op dat het een verwijzing is naar de "Sayin" uitspraken van de regering vlak daarvoor. Wat zegt hij namelijk daarna? "Siz 'sayin' Ocalan'la diz dize, goz goze gorusmeler yapiyorsunuz....(jullie zitten zij aan zij met 'geachte' Ocalan en bespreken....)

Gebruik anders deze, van je andere favoriete Erdokanaal:

http://www.sabah.com.tr/webtv/turkiye/ekrem-dumanli-abdullah-ocalana-sayin-dedi

Hier hebben ze ook een mooie compilatie gemaakt, maar deze heeft wel een klein stukje van het vervolg opgenomen. Het zit hem in de details he. Hoe makkelijk kun je dit soort dingen manipuleren als mensen zaken tussen haakjes benoemen?

Ik ben heel blij met al die 'bronnen' van de Erdomedia. Zoals ik al zei, deze zijn het makkelijkst te ontkrachten :s)
pi_172564666
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 22:33 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ik ben niet in de veronderstelling dat ik de wereld aan kan, maar een stel toetsenbordhelden van Erdogan lust ik rauw.
En die smeerlapen elders op de wereld die laat je begaan?
  vrijdag 21 juli 2017 @ 04:04:44 #151
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172566720
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 23:12 schreef john2406 het volgende:

[..]

En die smeerlapen elders op de wereld die laat je begaan?
zijn allemaal smeerlappen niet alleen Erdogan

Het beste is gewoon een democratie
Dat er iedere 4 jaar een ander minister president is
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172566784
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 04:04 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zijn allemaal smeerlappen niet alleen Erdogan

Het beste is gewoon een democratie
Dat er iedere 4 jaar een ander minister president is
Zoals in Nl bedoel je?
  vrijdag 21 juli 2017 @ 08:51:34 #153
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172567742
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 05:00 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Zoals in Nl bedoel je?
Ja inderdaad.

Dat is toch wel het mooie aan een koningshuis, die blijft de baas van de monarchie

weliswaar zonder macht maar toch moet de minister-president zijn ontslag aan de koning gaan aanbieden , die dan een nieuwe formateur benoemt

Als Thailand geen koning had gehad dan was er ook al meerdere keren een dictator aan de macht gekomen
Vandaar dat het volk die koning zo aanbid
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172568059
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 04:04 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zijn allemaal smeerlappen niet alleen Erdogan

Het beste is gewoon een democratie
Dat er iedere 4 jaar een ander minister president is
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 08:51 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja inderdaad.

Dat is toch wel het mooie aan een koningshuis, die blijft de baas van de monarchie

weliswaar zonder macht maar toch moet de minister-president zijn ontslag aan de koning gaan aanbieden , die dan een nieuwe formateur benoemt

Als Thailand geen koning had gehad dan was er ook al meerdere keren een dictator aan de macht gekomen
Vandaar dat het volk die koning zo aanbid
Jij bent echt een scheve henkie. Je begint over 4 jaar voor een minister-president, vervolgens schakel je over naar de koningshuis.

Rutte is al sinds 2010 minister-president, Honk.
pi_172569672
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 04:04 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zijn allemaal smeerlappen niet alleen Erdogan

Het beste is gewoon een democratie
Dat er iedere 4 jaar een ander minister president is
En zelfs dat zijn in mijn ogen hetzelfde.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 19:16:31 #156
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172580413
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 10:59 schreef john2406 het volgende:

[..]

En zelfs dat zijn in mijn ogen hetzelfde.
zelfs dat is is het zelfde dat onze minister president gewoon ene ambtenaar is, die de wetten van het volk moet uit moet voeren en gehoorzaam is aan het koningshuis

dus geen dictator Erdof
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172587409
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 19:16 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zelfs dat is is het zelfde dat onze minister president gewoon ene ambtenaar is, die de wetten van het volk moet uit moet voeren en gehoorzaam is aan het koningshuis

dus geen dictator Erdof
Als jij dat denkt laat ik je in die waan ik denk anders.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 01:19:05 #158
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172589334
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 23:29 schreef john2406 het volgende:

[..]

Als jij dat denkt laat ik je in die waan ik denk anders.
een minister president in Nederland heeft verder nauwelijks zeggenschap dan over het ministerie van algemene zaken

Een Minister van Economische zak en of Justitie wel wat meer , doch allen dienen rekenschap af te leggen en hun ontslag in te dienen bij de Koning

Turkije zou ook een koning moeten hebben waar Erdogan rekenschap aan moet afleggen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172589367
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 01:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

een minister president in Nederland heeft verder nauwelijks zeggenschap dan over het ministerie van algemene zaken

Een Minister van Economische zak en of Justitie wel wat meer , doch allen dienen rekenschap af te leggen en hun ontslag in te dienen bij de Koning

Turkije zou ook een koning moeten hebben waar Erdogan rekenschap aan moet afleggen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ministeri%C3%ABle_regeling

Probeer een begrijpend te lezen, dan kan je nog iets leren met je 63 jr.

Jij bent vrij om ergens op te klikken hoor ik sla voor de AMvB etc.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2017 01:24:13 ]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 14:42:42 #160
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172595915
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 01:22 schreef john2406 het volgende:

[..]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ministeri%C3%ABle_regeling

Probeer een begrijpend te lezen, dan kan je nog iets leren met je 63 jr.

Jij bent vrij om ergens op te klikken hoor ik sla voor de AMvB etc.
mooi toch zo een democratie

Helaas hebben we wel veel last van coalitie-ruzies zoals Erdogan onze Coalitie-besprekingen noemt ,

Daar heeft Turkije nooit meer last van , ook niet van eerlijke verkiezingen , net als Syria
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172597189
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 14:42 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

mooi toch zo een democratie

Helaas hebben we wel veel last van coalitie-ruzies zoals Erdogan onze Coalitie-besprekingen noemt ,

Daar heeft Turkije nooit meer last van , ook niet van eerlijke verkiezingen , net als Syria
Ook dat is een wassen neus vind ik, ik schrijf mij de democratie onder mijn voetzolen zolang er bij fouten blijven zitten.
pi_172597587
Geen grafiekjes -O-
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 16:46:22 #163
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172598318
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:52 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ook dat is een wassen neus vind ik, ik schrijf mij de democratie onder mijn voetzolen zolang er bij fouten blijven zitten.
Daar denkt men in Venezuela NU anders over, in Syrie ook
(vroeger was men het met je eens)

[ Bericht 2% gewijzigd door michaelmoore op 22-07-2017 17:38:28 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172600701
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:46 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Daar denkt men in Venezuela NU anders over, in Syrie ook
(vroeger was men het met je eens)
Die landen interesseren mij als ze zich ook voor mij gaan interesseren.
  zondag 23 juli 2017 @ 07:51:47 #165
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172613558
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 18:21 schreef john2406 het volgende:

[..]

Die landen interesseren mij als ze zich ook voor mij gaan interesseren.
vergellijkbare landen als Turkije
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172615121
Pro-gov’t columnist: Killing Gülenists, even their babies, a religious obligation

quote:
Hüseyin Adalan, a columnist for pro-government Milat and Yenisöz dailies, has tweeted that killing people affiliated with Turkey’s Gülen movement is “a religious obligation for Turkish state,” the Haberdar daily reported.

“Honorable Turkish state needs to reveal its power. Killing FETÖ members is a religious obligation,” Adalan said in a tweet he posted several days ago.

“FETÖ” is a term coined by the AKP government and President Recep Tayyip Erdoğan to refer to members of the Gülen movement, which is accused of masterminding a coup attempt on July 15, 2016.

The movement strongly denies any involvement.
En als je Erdogan-adepten IS-sympathisanten noemt dan kijken ze je verontwaardigd aan. :')
pi_172615382
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:30 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Hüseyin Adalan, a columnist for pro-government Milat and Yenisöz dailies, has tweeted that killing people affiliated with Turkey’s Gülen movement is “a religious obligation for Turkish state,” the Haberdar daily reported.

“Honorable Turkish state needs to reveal its power. Killing FETÖ members is a religious obligation,” Adalan said in a tweet he posted several days ago.

“FETÖ” is a term coined by the AKP government and President Recep Tayyip Erdoğan to refer to members of the Gülen movement, which is accused of masterminding a coup attempt on July 15, 2016.

The movement strongly denies any involvement.
Waar precies in zijn Tweets komen die woorden voor?
  zondag 23 juli 2017 @ 10:50:02 #169
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_172615507
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:46 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkey raping, torturing and starving thousands of coup prisoners to death

Tijd dat de USA daar ook even wat democratie komt binnen bombarderen.
pi_172615525
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:44 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waar precies in zijn Tweets komen die woorden voor?
Wat begrijp je niet aan:'FETO'culerin bebelerine kadar katli vaciptir.?

De vertaling is zelfs nog afgezwakt. Hij zegt letterlijk: 'de moord op FETO-aanhangers tot en met hun baby's is een religieuze verplichting'

Eens kijken hoe je dit gaat verdedigen.
pi_172615571
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:46 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkey raping, torturing and starving thousands of coup prisoners to death

Ach poephoofd, kom je met een video wat een jaar oud is, waarin staat credible evidence, maar na een jaar nog steeds geen bewijs geleverd?
pi_172615624
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:50 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Wat begrijp je niet aan:'FETO'culerin bebelerine kadar katli vaciptir.?

De vertaling is zelfs nog afgezwakt. Hij zegt letterlijk: 'de moord op FETO-aanhangers tot en met hun baby's is een religieuze verplichting'

Eens kijken hoe je dit gaat verdedigen.
Ik loop niks te verdedigen, ik stel enkel een vraag :')

Maar he, ieder die meegedaan heeft en burgers heeft gedood tijdens de coup verdient de doodstraf, daar ben ik het wel mee eens. Dus ja, laat ze lekker sterven.
pi_172615946
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:51 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ach poephoofd, kom je met een video wat een jaar oud is, waarin staat credible evidence, maar na een jaar nog steeds geen bewijs geleverd?
Ben je achterlijk? Alle deuren zijn gesloten voor diegenen die het kunnen onderzoeken. De leiding van Amnesty in Turkije zit opgesloten. Dus ja, credible, je weet wel, geloofwaardig, evidence is het beste dat we kunnen krijgen. Dat jij het niet gelooft met je plaat voor je kop, dat moet je lekker zelf weten.

Wat ik al eerder zei, Turken als jij zijn niet mijn doelgroep om te informeren, want er kan geen argument op tegen de gif die Turken dagelijks over de satelliet krijgen voorgeschoteld van de media van Erdogan. Denk vooral niet dat ik je probeer te overtuigen. Mijn kostbare energie verspil ik niet meer aan het tot op het bot verdeelde en verrotte Turkse volk.
pi_172615965
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]
....ja, laat ze lekker sterven.
Bedankt voor de bevestiging.
pi_172616027
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ik loop niks te verdedigen, ik stel enkel een vraag :')

Maar he, ieder die meegedaan heeft en burgers heeft gedood tijdens de coup verdient de doodstraf, daar ben ik het wel mee eens. Dus ja, laat ze lekker sterven.
Als je dan een beetje gaat Googlen kom je op 3 sites uit

http://www.haberdar.com/g(...)vacibtir-h51024.html

http://www.gundemnews.inf(...)dar-katli-vacibtir-5

:')
pi_172616587
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 11:07 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Bedankt voor de bevestiging.

Zou jij dit soort dingen ook doen bij je uberhoca ?
pi_172616812
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 11:33 schreef xaban06 het volgende:

[..]


Zou jij dit soort dingen ook doen bij je uberhoca ?
De geluidsopname over THY waar het over gaat.

  zondag 23 juli 2017 @ 11:58:01 #178
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172617107
Maduro gaat ook een referendum houden over meer macht voor de president

http://www.nu.nl/buitenla(...)resident-maduro.html


Erdolf doet het ook goed

When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172618450
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 11:33 schreef xaban06 het volgende:

[..]


Zou jij dit soort dingen ook doen bij je uberhoca ?
Heb ik een hoca dan?

Oh, je bent ook zo'n iemand die denkt dat iedereen die onschuldige mensen verdedigt een Gulenist is. :')
pi_172619137
Onschuldige mensen verdedigen my ass. :')
Uitsluitend eigen sektarische kring verdedigen die je zelf onschuldig hebt verklaard.
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 20:42 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Toen Ergenekon en Balyoz liepen, werden enkel en alleen mensen opgepakt die volgens aangeleverde bewijzen iets op hun kerfstok hadden. Veelal kemalistische militairen die het plan hadden om chaos te creëren en de islamisten te verdrijven. In tegenstelling tot wat er nu gebeurd:

- werden niet hele families gevangen gezet
- werden niet hele bedrijven in beslag genomen onder het mom van slecht beheer
- werden hun media niet gesloten
- werden zwangere vrouwen niet opgewacht in de kraamkamer om met kind en al opgepakt en opgesloten te worden
- werden niet meer dan 150.000 opgepakt, ontslagen of onder schimmige omstandigheden vermoord. Slechts iets meer dan 200 mensen zijn toen opgepakt. 150.000 ..... 200..... 150.000.....200.

Yep, intelligente vergelijking
Mensen die met geproduceerde en vooral valse bewijzen zijn opgepakt en vervolgd, waar was je verdediging van hen. Hypocriet. :')
pi_172619361
Trigger die anderen hypocriet noemt. Hardop gelachen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_172619391
Theepauze.
pi_172619572
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 13:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Trigger die anderen hypocriet noemt. Hardop gelachen.
Wat een simpel leven moet je dan hebben.
pi_172619681
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 13:13 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Heb ik een hoca dan?

Oh, je bent ook zo'n iemand die denkt dat iedereen die onschuldige mensen verdedigt een Gulenist is. :')
Jij bent geen Gülenist?
pi_172622231
quote:
5s.gif Op zondag 23 juli 2017 14:09 schreef zarGon het volgende:

[..]

Jij bent geen Gülenist?
Nee.
pi_172622595
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:46 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkey raping, torturing and starving thousands of coup prisoners to death

Dat ze daar als varkens opgesloten worden en mishandeld is al langer bekend, de verkrachtingen laat ik echter in het midden en beschouw ik als propaganda.
Daar tegenover kunnen we ook eens kijken naar wat gevangenen in guantanamo bay aangedaan werd.
Oost west/noord zuid, wanneer ze niet als gelijke medemensen worden gezien maar als beesten, dan is zulke gruwel minder ongewoon en verwerpelijk dan we zouden verwachten.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172623711
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 16:08 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Nee.
:D.
pi_172623935
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 16:08 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Nee.
Wrm lieg je
pi_172624913
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

:D.
Ben jij achterlijk of doe je alsof?
pi_172624954
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 17:31 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Wrm lieg je
Als leugens jouw tweede natuur zijn wil dat niet zeggen dat anderen ook zo zijn. Het bijstaan van onschuldigen maakt niemand een gulenist, al vraag ik me af wanneer iemand wel een gulenist is.
pi_172624978
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 13:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Trigger die anderen hypocriet noemt. Hardop gelachen.
Goed om te lezen dat niet iedereen zijn kop in zijn aars heeft.
pi_172625945
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 18:17 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Als leugens jouw tweede natuur zijn wil dat niet zeggen dat anderen ook zo zijn. Het bijstaan van onschuldigen maakt niemand een gulenist, al vraag ik me af wanneer iemand wel een gulenist is.
Je hebt een waterkoker van Gülen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:10:24 #193
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172626046
quote:
15s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:07 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je hebt een waterkoker van Gülen.
zitten jullie hier allemaal betaald door Erdolf met elkaar te chatten op een Nederlandse site ??
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172626191
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:10 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zitten jullie hier allemaal betaald door Erdolf met elkaar te chatten op een Nederlandse site ??

Ja, maar niet verder vertellen hè.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:27:23 #195
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172626680
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:15 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ja, maar niet verder vertellen hè.
nou ik denk dat de rest van Nederland dat eensgezinde Erdolf gezwam ook wel door heeft
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172626781
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 11:43 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De geluidsopname over THY waar het over gaat.

Wanneer had THY het geld van de rekening van Gulenbank BankAsya afgehaald? Voor, of nadat Gulen en Erdogan ruzie kregen?
pi_172626783
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:27 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nou ik denk dat de rest van Nederland dat eensgezinde Erdolf gezwam ook wel door heeft
Hoe doet de IS dinar het tegenwoordig tegenover de Lira?
pi_172626815
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:27 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nou ik denk dat de rest van Nederland dat eensgezinde Erdolf gezwam ook wel door heeft
Houd het maar bij denken het gros denkt eerst aan zichzelf en als er iets rest misschien de rest, ik zie de mensen heus niet voor iets anders aan al mijzelf.
pi_172626858
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Houd het maar bij denken het gros denkt eerst aan zichzelf en als er iets rest misschien de rest, ik zie de mensen heus niet voor iets anders aan al mijzelf.
Je maakt er iets filosofisch van.
pi_172626907
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je maakt er iets filosofisch van.
Ik vertel wel geen verhaaltjes ik heb er immers niks van, wat heeft deze ervan dat hij zich zo druk erom maken doet?
pi_172627018
quote:
15s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:07 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je hebt een waterkoker van Gülen.
Ik wist niet dat Russel Hobbs van Gulen was }:|
pi_172627111
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ik wist niet dat Russel Hobbs van Gulen was }:|
made in pennsylvania.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:41:17 #203
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172627169
quote:
19s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hoe doet de IS dinar het tegenwoordig tegenover de Lira?
is allebei het zelfde he net als de zimbabawaaanse dollar

zakken allebei tegenover de euro als een baksteen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:08 #204
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172627227
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Houd het maar bij denken het gros denkt eerst aan zichzelf en als er iets rest misschien de rest, ik zie de mensen heus niet voor iets anders aan al mijzelf.
waarom vragen jullie niet een prive site

kun je samen die erdolf ophemelen
en naar Youtube filmpjes over Maduro van Venezulea kijken

When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172627327
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

is allebei het zelfde he net als de zimbabawaaanse dollar

zakken allebei tegenover de euro als een baksteen
Lijkt me sterk, het gewicht van de gouden dinar zou gelijk staan aan de prijs voor het gewicht in dollars. Bovendien kan het een collectorsitem worden, dan kun je 'm nog duurder verkopen.

De lira helaas niet.. die raak je bij een totale instorting aan de straatstenen niet kwijt. Maar dat gaat nooit gebeuren.
pi_172627438
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

waarom vragen jullie niet een prive site

kun je samen die erdolf ophemelen
en naar Youtube filmpjes over Maduro van Venezulea kijken

Waarom ga je zelf niet naar een privé-site?
pi_172627571
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

waarom vragen jullie niet een prive site

kun je samen die erdolf ophemelen

Dit ben jij: geregistreerd op:dinsdag 2 november 2010

Dit ben ik: geregistreerd op:zaterdag 9 februari 2008

Wat doe jij hier ik heb je niet genodigd?

Naar mijn idee lijk je nu op anderen het laatste komen en het hoogste woord willen hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2017 19:56:38 ]
  zondag 23 juli 2017 @ 19:53:38 #208
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172627612
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:45 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Lijkt me sterk, het gewicht van de gouden dinar zou gelijk staan aan de prijs voor het gewicht in dollars. Bovendien kan het een collectorsitem worden, dan kun je 'm nog duurder verkopen.

De lira helaas niet.. die raak je bij een totale instorting aan de straatstenen niet kwijt. Maar dat gaat nooit gebeuren.
hier kijk maar naar jullie voorland
kun je vast inspoiratie opdoen

When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172628313
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:53 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

hier kijk maar naar jullie voorland
kun je vast inspoiratie opdoen

?
  zondag 23 juli 2017 @ 21:32:53 #210
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172630586
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172630946
quote:
Het ene land is het andere niet.
  zondag 23 juli 2017 @ 21:51:54 #212
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172631131
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:45 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Het ene land is het andere niet.
maar dictators krijgen altijd ruzie met de democratie , ook Erdolf
die houden niet van verkiezingen , als men een ander wil

En Maduro wil nog tien jaar president blijven , want Chavez heeft hem president gemaakt doen ie stierf aan de kanker
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172631300
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:51 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

maar dictators krijgen altijd ruzie met de democratie , ook Erdolf
die houden niet van verkiezingen , als men een ander wil

En Maduro wil nog tien jaar president blijven , want Chavez heeft hem president gemaakt doen ie stierf aan de kanker
Ok
pi_172631518
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef polderturk het volgende:

[..]

Wanneer had THY het geld van de rekening van Gulenbank BankAsya afgehaald? Voor, of nadat Gulen en Erdogan ruzie kregen?
Januari 2014, toen het echt goed op gang begon te komen.
pi_172631549
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:45 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Het ene land is het andere niet.
Ik zou eerder zeggen dat het Turkije 4/5 jaar geleden is, met Gezi.
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 22:39:30 #216
7889 tong80
Spleenheup
pi_172632544
De Turkse politie heeft vandaag in Ankara 61 betogers gearresteerd. Zij eisten de vrijlating van twee leraren, die twee maanden geleden in de gevangenis werden gegooid omdat ze in hongerstaking waren gegaan om hun baan terug te krijgen.



Literatuur-professor Nuriye Gulmen (35) en basisschoolleraar Semih Ozacka (28) raakten hun werk kwijt op verdenking van betrokkenheid bij de mislukte staatsgreep vorig jaar juli.

Volgens de tv-zender CNN Türk gebruikte de politie traangas en waterkanonnen om de demonstranten van het Kizilay-plein in het centrum van de hoofdstad te verdrijven. Sommige actievoerders werden weggesleept en afgevoerd, anderen keerden niet veel later terug om door te gaan hun protest.

De hongerstakers, die volgens de rechter tot een ultralinkse groepering behoorden, wilden door het weigeren van eten aandacht vragen voor de ongeveer 150.000 overheidsdienaren die na de coup werden ontslagen of geschorst.

http://www.ad.nl/buitenla(...)-in-ankara~a444b81e/

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172633020
Meer dan het halve land hing voorafgaand aan de coup blijkbaar aan de telefoon om de daders te steunen.
pi_172633053
quote:
5s.gif Op zondag 23 juli 2017 22:58 schreef Beathoven het volgende:
Meer dan het halve land hing voorafgaand aan de coup blijkbaar aan de telefoon om de daders te steunen.
En de andere helft had niks te makken?
Makken geen nagel voor aan de reet te krassen, geen telefoon dus ook.
  maandag 24 juli 2017 @ 02:30:51 #219
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172635509
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 23:00 schreef john2406 het volgende:

[..]

En de andere helft had niks te makken?
Makken geen nagel voor aan de reet te krassen, geen telefoon dus ook.
jullie zijn het aardig eens met elkaar over Erdolf he

sukkels
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172635543
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 02:30 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

jullie zijn het aardig eens met elkaar over Erdolf he

sukkels
Hoe kan ik het nou eens of oneens zijn ben jij er of geweest?
Ik niet kan er dus niet over oordelen tenzij dat wat ik van de media mag vernemen, raar maar die geloof ik niet meer dus helaas pindakaas.

Ik zou ook liever a ta turk zien echter die is niet meer dus wat nu dan?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2017 02:51:09 ]
pi_172635791
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 02:50 schreef john2406 het volgende:

[..]

Hoe kan ik het nou eens of oneens zijn ben jij er of geweest?
Ik niet kan er dus niet over oordelen tenzij dat wat ik van de media mag vernemen, raar maar die geloof ik niet meer dus helaas pindakaas.

Ik zou ook liever a ta turk zien echter die is niet meer dus wat nu dan?
Gewoon Gulen aan de macht helpen.
  maandag 24 juli 2017 @ 10:12:35 #222
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172637949
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 05:14 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Gewoon Gulen aan de macht helpen.
niemand aan de macht helpen sukkels

De macht is aan het volk en dat moet zo blijven

De macht ligt bij het gekozen parlement en bij de koning
De minister president is gewoon de voorzitter van het parlement en de minsters
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  maandag 24 juli 2017 @ 10:13:08 #223
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172637958
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172638929
quote:
Ja, en?

quote:
The economy of Venezuela is largely based on the petroleum sector and manufacturing.[17] Revenue from petroleum exports accounts for more than 50% of the country's GDP and roughly 95% of total exports.
https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Venezuela.
Verder heeft Venezuela (grote) voedseltekorten. Leuk leesvoer: https://en.wikipedia.org/wiki/Shortages_in_Venezuela#History.

En wat betreft Turkije:
What did Turkey export in 2014?

Zie http://atlas.cid.harvard.(...)t/tur/all/show/2014/.

En:
quote:
Turkey has been self-sufficient in food production since the 1980s.
https://en.wikipedia.org/(...)#Agricultural_sector.
Nog een leuk plaatje...


­
­
­

Los daarvan, zelfs in de recentste en grootste economische crisis in/van Turkije is het niet zo dramatisch als die van Venezuela (jouw plaatje) gelopen.


http://fxtop.com/en/histo(...)&YYYY2=2003&btnOK=Go!

­
­
­

Maar tja... Vooral blijven doorgaan joh.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2017 11:06:58 ]
pi_172639536
Turkije heeft niet zo'n 1zijdige economie als Venezuela heeft. Turkije kan met een groot aantal landen die weinig democratisch zijn handel drijven. Het wegvallen van westerse handel kunnen ze daarmee voor een deel opvangen. De Lira zal flink dalen maar ik voorzie geen zimbabwaanse/venezolaanse toestanden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Digi2 op 24-07-2017 11:45:47 ]
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
  maandag 24 juli 2017 @ 11:41:56 #226
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172639573
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 11:05 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, en?

[..]

Verder heeft Venezuela (grote) voedseltekorten. Leuk leesvoer: https://en.wikipedia.org/wiki/Shortages_in_Venezuela#History.

En wat betreft Turkije:
What did Turkey export in 2014?
[ afbeelding ]
Zie http://atlas.cid.harvard.(...)t/tur/all/show/2014/.

En:

[..]

Nog een leuk plaatje...
[ afbeelding ]

­
­
­

Los daarvan, zelfs in de recentste en grootste economische crisis in/van Turkije is het niet zo dramatisch als die van Venezuela (jouw plaatje) gelopen.

[ afbeelding ]
http://fxtop.com/en/histo(...)&YYYY2=2003&btnOK=Go!

­
­
­

Maar tja... Vooral blijven doorgaan joh.
De industrie van de Trukije is volledig afhankelijk van de EU

en in de begin jaren van Chavez werd hij ook toegejuicht door de bevolking en was de bolivar vrij stabiel
pas in het Maduro jaar kelderde de munt enorm.

Alle dictatoriale regimes zijn ten onder gegaan , dat zal altijd zo blijven, want ze bemoeien zich overal mee, zelfs met de opstelling van Galatasasay
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172639599
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 11:05 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, en?

[..]

Verder heeft Venezuela (grote) voedseltekorten. Leuk leesvoer: https://en.wikipedia.org/wiki/Shortages_in_Venezuela#History.

En wat betreft Turkije:
What did Turkey export in 2014?
[ afbeelding ]
Zie http://atlas.cid.harvard.(...)t/tur/all/show/2014/.

En:

[..]

Nog een leuk plaatje...
[ afbeelding ]

­
­
­

Los daarvan, zelfs in de recentste en grootste economische crisis in/van Turkije is het niet zo dramatisch als die van Venezuela (jouw plaatje) gelopen.

[ afbeelding ]
http://fxtop.com/en/histo(...)&YYYY2=2003&btnOK=Go!

­
­
­

Maar tja... Vooral blijven doorgaan joh.
Wow, dat jij nog de moeite neemt om de zwakzinnige te overtuigen :D
pi_172639991
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 11:41 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

De industrie van de Trukije is volledig afhankelijk van de EU
Laten we even zeggen dat dat zo is. Wat wil je hiermee zeggen? Dat de EU alle handel met Turkije stop gaat zetten? En dat de Turkse economie kapot gaat?

Gast, wake up. Zelfs nadat alles dat Erdoğan gezegd en gedaan, is er nog volop handel tussen de EU en Turkije.

Erdoğan heeft de Nederlandse en Duitse regering uitgemaakt voor nazi's; geen full stop tussen handelerij. Fucking hell, er is nog volop handel met Rusland, terwijl de Nederlanders overtuigd zijn van Russische betrokkenheid bij MH17.

Dus, wat wil je nou zeggen? Turkije is afhankelijk van de EU, en dan? En dus?

quote:
en in de begin jaren van Chavez werd hij ook toegejuicht door de bevolking en was de bolivar vrij stabiel
pas in het Maduro jaar kelderde de munt enorm.
Ja, en, dus?

Ik heb je al meerdere malen gewezen op de verschillen tussen Venezuela en Turkije. De situatie in Turkije is zoveel beter dan in Venezuela, dat Turkije niet zo hard kapot zal gaan. De situatie in Turkije is verre van optimaal; het is onstabiel, maar de basis is veel steviger dan in Venezuela. Het is gewoon uitermate bullshit om landen als Venezuela en Zimbabwe met Turkije te vergelijken.

quote:
Alle dictatoriale regimes zijn ten onder gegaan , dat zal altijd zo blijven, want ze bemoeien zich overal mee, zelfs met de opstelling van Galatasasay
Je doelt op je posts hier NWS / Staatsgreep in Turkije #62 - Erdogan is ongewenst? Over het verhaal dat je erbij verzint? Je bronnen zeggen niets over de Turkse regering en/of Erdoğan, dus waar heb jij het nou over?

Man man man.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2017 12:07:13 ]
pi_172640117
De ligging van Turkije zorgt er alleen al voor dat Turkije in het voordeel is, tegenover Venezuela en Zimbabwe.

Die laatste twee zijn omringt door landen waar weinig te halen valt. Nog los van de enorme afstanden tussen hen en de rijke gebieden. Turkije heeft in het westen het rijke Europa/de EU, aan het noorden Rusland waar ze opstootjes mee hebben maar prima door één deur kunnen, aan zijn zuiden de Arabieren met te veel geld, en de Iraniërs waarmee ze goede banden hebben en bijven behouden ondanks alles, en in het oosten zijn er de Chinezen die alleen maar machtiger worden en meer geld uit te geven hebben.

Voor Turkije valt er uit directe omgeving gewoon zoveel meer te halen, dat het nooit zo ellendig zal zijn als Venezuela en Zimbabwe; los van alle overige omstandigheden.

Bovenstaande staat verder helemaal los van Erdoğan en de Turkse regering; de geografische ligging was vroeger zo en het is straks in de toekomst net zo.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2017 12:15:36 ]
pi_172640209
Ik snap het niet. Worden mensen full-time betaald om zo veel onzin over Turkije uit te kramen?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172640577
Venezuela, export, 2015:

95% (!!!) is mineralen.

Zimbabwe, export, 2015:

48% is mineralen en metalen, 33% is 'foodstuff'.

Turkije, export, 2015:

19% is textiel, 29% is industriële shizzle, 25% is metalen en mineralen. En dan nog een groot aantal andere groepen.

En hierzo, Nederland:


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2017 12:46:16 ]
  maandag 24 juli 2017 @ 15:30:35 #232
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172644292
http://www.telegraaf.nl/b(...)rekt_lijst_in__.html
knettergek die Turken

quote:
BERLIJN/ANKARA - Turkije heeft zich vergist met een lijst van Duitse bedrijven die terrorisme zouden steunen.
De lijst is ingetrokken.
Dit was de boodschap van de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu maandag aan zijn Duitse collega Thomas de Maizière, meldden Duitse media.

Het lijkt een stap naar ontspanning tussen Berlijn en Ankara.
Afgelopen week maakte de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel duidelijk dat zijn geduld met Turkije op is.
Hij waarschuwde zelfs geen zaken te doen in Turkije, omdat daar rechtszekerheid ontbreekt.
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172644807
quote:
Dus:
- De Turken zeggen zich te hebben vergist.
- De Turken trekken het lijstje terug.


En dat maakt ze knettergek.


Ik weet inmiddels niet meer waarom jij moeite doet om er artikel bij te zoeken; het is inmiddels duidelijk dat je maar alstegraag iets negatiefs over Turken wil posten, ongeacht de inhoud.
pi_172644881
KOMT NIEUWSBERICHT TEGEN OVER SNEIJDER.

LEEST ARTIKEL.

STAAT HELEMAAL NIETS IN OVER DE TURKSE REGERING EN/OF ERDO.

POST HET BERICHT OP HET FORUM.

"HELEMAAL GEK DIE TURKEN, KNETTERGEK DIE ERDO, ERGER DAN MUGABE".

ECHT HELEMAAL TOPPIE MAN.
pi_172645339
Ik vraag me af of de rechtspraak in Turkije al is verworden tot showprocessen zoals die in Rusland en Duitsland ten tijde van Stalin en Hitler?
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
pi_172647979
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 16:01 schreef zarGon het volgende:
KOMT NIEUWSBERICHT TEGEN OVER SNEIJDER.

LEEST ARTIKEL.

STAAT HELEMAAL NIETS IN OVER DE TURKSE REGERING EN/OF ERDO.

POST HET BERICHT OP HET FORUM.

"HELEMAAL GEK DIE TURKEN, KNETTERGEK DIE ERDO, ERGER DAN MUGABE".

ECHT HELEMAAL TOPPIE MAN.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 24 juli 2017 @ 19:11:56 #238
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172648380
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 16:27 schreef Digi2 het volgende:
Ik vraag me af of de rechtspraak in Turkije al is verworden tot showprocessen zoals die in Rusland en Duitsland ten tijde van Stalin en Hitler?
heeft Turkije nog een proces??

Erdolf is erger dan Assad of Stalin
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172648399
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:11 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

heeft Turkije nog een proces??

Erdolf is erger dan Assad of Stalin
:')
pi_172648472
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:11 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

heeft Turkije nog een proces??

Erdolf is erger dan Assad of Stalin
Volgens mij wil jij maar iets te graag de aandacht van de pensioenkas afleiden, hier brand de lamp en niet daar!
Althans voor mij niet voor jou wel?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2017 19:17:33 ]
  dinsdag 25 juli 2017 @ 15:04:14 #241
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172667209
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172667705
quote:
Check EUR/USD van vandaag.
Check USD/TRY van vandaag.
Check EUR/TRY van vandaag.
pi_172668289
quote:
De gulden is dan wel een dooie munt maar wel een lekker ankerpunt. De lira stond in 2012 op een paar cent bijna gelijk aan de eindwaarde van de gulden dus je had zo ongeveer een identieke munt. Inmiddels zou je voor 100 gulden iets meer dan 187 lira krijgen.

Maar tot extremen zal het waarschijnlijk niet komen. Ik zie men nog geen pakketjes liras scheppen en wegen in de toekomst. Mocht zoiets ooit in aantocht zijn dan vermoed ik dat ze bij de akp drastische maatregelen gaan nemen.

[ Bericht 7% gewijzigd door Beathoven op 25-07-2017 16:06:32 ]
  dinsdag 25 juli 2017 @ 16:20:54 #244
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172668612
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:01 schreef Beathoven het volgende:

[..]



Mocht zoiets ooit in aantocht zijn dan vermoed ik dat ze bij de akp drastische maatregelen gaan nemen.
O en dan gaat Erdogan aftreden ???
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172668678
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:20 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

O en dan gaat Erdogan aftreden ???
Ja, hij gaat eerst zijn excuses aanbieden en dan aftreden.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 16:26:11 #246
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172668706
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:24 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, hij gaat eerst zijn excuses aanbieden en dan aftreden.
_O- _O- _O- _O_ _O_ _O_ :W *O* *O* *O* :N ^O^
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172668721
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:26 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O_ _O_ _O_ :W *O* *O* *O* :N ^O^
8)7 8)7 ~O> ~O> oO/ :R _O_ _O_ :B :W w/ w/ 8-) B:)B B:)B
pi_172668772
Ik zou verwachten dat met al die gurbetciler die nu op vakantie gaan, de Lira een kleine boost zou krijgen :?
pi_172668944
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:24 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, hij gaat eerst zijn excuses aanbieden en dan aftreden.
Een ieder land waarvan de economie tot grote diepten implodeerde is in het verleden aangepakt.

Als de economie ooit instort dan werken Erdogans promotiepraatjes niet meer en zorgen de meeste Akp'ers wel dat ze vooraan komen te staan met hun mening om te hervormen om zo buiten de negatieve kritiek te blijven. En dan gaan er vermoedelijk wel koppen rollen idd. Als de Akp zwaar verdeeld raakt is het het begin van het einde.

Maar ik verwacht voorlopig niet dat de Turkse economie echt gaat instorten dus dat scenario kan in de ijskast.

[ Bericht 2% gewijzigd door Beathoven op 25-07-2017 16:45:43 ]
  dinsdag 25 juli 2017 @ 16:49:19 #250
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172669088
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:39 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Een ieder land waarvan de economie tot grote diepten implodeerde is in het verleden aangepakt.

Als de economie ooit instort dan werken Erdogans promotiepraatjes niet meer en zorgen de meeste Akp'ers wel dat ze vooraan komen te staan met hun mening om te hervormen om zo buiten de negatieve kritiek te blijven. En dan gaan er vermoedelijk wel koppen rollen idd. Als de Akp zwaar verdeeld raakt is het het begin van het einde.

Maar ik verwacht voorlopig niet dat de Turkse economie echt gaat instorten dus dat scenario kan in de ijskast.
wat jij verwacht

ik verwacht van wel

Omdat de internationale investeerders wegtrekken
en de EU binnenkort Turkije gaat ontheffen van de titel preferente handelspartner als kandidaat lid van de EU
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172669151
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:49 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

wat jij verwacht

ik verwacht van wel

Omdat de internationale investeerders wegtrekken
en de EU binnenkort Turkije gaat ontheffen van de titel preferente handelspartner als kandidaat lid van de EU
en ze worden uit de navo gegooid

knettrrgek dei turken
pi_172669220
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:49 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

wat jij verwacht

ik verwacht van wel

Omdat de internationale investeerders wegtrekken
en de EU binnenkort Turkije gaat ontheffen van de titel preferente handelspartner als kandidaat lid van de EU
Ik weet niet of dat eerste wel speelt. Coca Cola heeft recent beloofd wat fabrieken te openen en een opkomend bedrijf als Beco is van het Turkse Arcelik, maar dat zou internationaal gezien als Arselick klinken en werkt niet in het Engels. Anyway.. Beco doet het lekker.

Wat het tweede betreft. Dat is waar, maar men vindt wel andere potjes om uit te tappen.
pi_172669361
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:56 schreef Beathoven het volgende:
Turkse Arcelik, maar dat zou internationaal gezien als Arselick klinken
:D. :').
pi_172669451
Naast Beco creeert Turkije wel meer multinationals. Simit Sarayi heeft in de afgelopen jaren Europese vestigingen geopend, Kahve Dunyasi zit op meerdere locaties en de TV wereld exporteert al zn series naar Zuid Amerika.

Als we je Venezuela pakken. Buiten de olie om heeft dat land op internationaal niveau geen naam. Het heeft voor zover ik weet niets te bieden. Turkije als geheel is een veel sterker merk.
pi_172669470
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 17:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

:D. :').
Dat is volgens iemand die daar werkt wel de reden dat ze dat merk alleen binnen de grenzen houden. :')
pi_172669524
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 17:08 schreef Beathoven het volgende:
Naast Beco creeert Turkije wel meer multinationals. Simit Sarayi heeft in de afgelopen jaren Europese vestigingen geopend, Kahve Dunyasi zit op meerdere locaties en de TV wereld exporteert al zn series naar Zuid Amerika.

Als we je Venezuela pakken. Buiten de olie om heeft dat land op internationaal niveau geen naam. Het heeft voor zover ik weet niets te bieden. Turkije als geheel is een veel sterker merk.
Beko is met een 'k'. :@.

Turkije met Venezuela is... Nederland met Turkije vergelijken. Dat doe je ook niet, Nederland ga je met een Duitsland, een Canada, een Noorwegen vergelijken.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 17:52:08 #257
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172670404
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:52 schreef zarGon het volgende:

[..]

en ze worden uit de navo gegooid

knettrrgek dei turken
ja met het verbieden om de eigen NAVO bases te betreden gaan ze veel te ver , dat kan niet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  dinsdag 25 juli 2017 @ 18:45:08 #258
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172671638
http://www.telegraaf.nl/b(...)urkse_boot_af__.html

nee helaas
Erdolf moet eerst leren zijn grote bek dicht te houden tegen nette mensen


quote:
EU blijft de Turkse boot afhouden
28 min geleden
BRUSSEL - Verder onderhandelen over een Turkse toetreding tot de EU is in de huidige situatie niet mogelijk. ,,
We sluiten niets uit en we kijken vooruit. Maar we kunnen de zorgen in de lidstaten over Turkije sinds de mislukte staatsgreep een jaar geleden niet negeren", zei EU-commissaris Johannes Hahn (Uitbreidingsonderhandelingen) dinsdag in Brussel.

Daar spraken Hahn en EU-buitenlandchef Federica Mogherini urenlang met de Turkse ministers Mevlüt Çavusoglu (Buitenlandse Zaken) en Ömer Çelik (Europese Zaken en hoofdonderhandelaar). ,,
Het is belangrijk dat we een open dialoog hebben", aldus Mogherini na afloop.

Op een persconferentie hamerde Çelik erop dat Turkije niet alleen een strategische partner voor de regio is maar dat de ,,ruggengraat" van de Europees-Turkse relatie het kandidaat-lidmaatschap van Turkije is.

Hij wil dat er nieuwe stappen voor de onderhandelingen worden gezet.
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172671686
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 18:45 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)urkse_boot_af__.html

nee helaas
Erdolf moet eerst leren zijn grote bek dicht te houden tegen nette mensen
Zo, de Turken zitten massaal te huilen in het strafhoekje.

Alweer een 'nee' van de EU. Hoe gaan ze dit verwerken?!
pi_172671717
quote:
We sluiten niets uit en we kijken vooruit.
Dit deed me keihard lachen.
pi_172672237
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 18:47 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zo, de Turken zitten massaal te huilen in het strafhoekje.

Alweer een 'nee' van de EU. Hoe gaan ze dit verwerken?!
Turkije had voor het de nieuwe koers inzette (de focus op de "turkse wereld" / het oosten) altijd wel serieuze toetredingsplannen maar het heeft de laatste jaren hoofdzakelijk voor de extra inkomsten onderhandeld en niet zo zeer met de wil om toe te treden, want uit alles blijkt wel dat Erdogan en de EU op een totaal andere weg zaten en zitten.
pi_172673610
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 17:08 schreef Beathoven het volgende:
Naast Beco creeert Turkije wel meer multinationals. Simit Sarayi heeft in de afgelopen jaren Europese vestigingen geopend, Kahve Dunyasi zit op meerdere locaties en de TV wereld exporteert al zn series naar Zuid Amerika.

Als we je Venezuela pakken. Buiten de olie om heeft dat land op internationaal niveau geen naam. Het heeft voor zover ik weet niets te bieden. Turkije als geheel is een veel sterker merk.
Zo heb je ook Vestel:
quote:
Vestel was in 2014 de grootste producent van televisietoestellen van Europa.[2] Het exporteert producten naar 140 landen.[3] De fabrieken van Vestel liggen in Manisa. Het bedrijf produceert en levert naast televisietoestellen en beeldschermen ook witgoed (afwasmachines, koelkasten, wasmachines), producten voor telecommunicatie (smartphones en tablets) en ledverlichting. Sinds 2006 produceert Vestel ook videogames.
Dat was in 2014, geen idee hoe het er nu voor staat :)
  dinsdag 25 juli 2017 @ 20:37:27 #263
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172674904
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 18:47 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zo, de Turken zitten massaal te huilen in het strafhoekje.

Alweer een 'nee' van de EU. Hoe gaan ze dit verwerken?!
die Celik wil nog wel
maar Erdolf is klaar met de EU nazis
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172677216
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 19:57 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Zo heb je ook Vestel:

[..]

Dat was in 2014, geen idee hoe het er nu voor staat :)
Ik volg ze niet zo maar het klinkt prima.

Buiten de wat conservatieve bekrompen politiek om gaat het eigenlijk wel lekker met Turkije op internationaal niveau. Naast deze merken bevoorraden Eti en Ülker de Turkse winkels wereldwijd en tijdloze merken als bv een Kütahya porcelein leveren ook aan het buitenland en behouden hun vaste waarde wel. Moderne Turkse tapijten beginnen naast de klassieke versies ook in trek te raken. En zo rolt dat wel wat door.

Als Turkije "failliet" gaat dan hebben we Sodom en Gomorra want dan moet eerst de wereld op de kop :)

Voor de beurs en de handel lijkt een evt stabieler regime in de toekomst dan ook wel meteen alle hekken open te zetten want als er met deze politieke ontwikkelingen al zo gepresteerd wordt gedijt zoiets uiteraard nóg beter met een progressief staatshoofd. Ik hoop dat we dat nog kunnen meemaken.

[ Bericht 3% gewijzigd door Beathoven op 25-07-2017 21:49:33 ]
pi_172684957
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 21:36 schreef Beathoven het volgende:

Als Turkije "failliet" gaat dan hebben we Sodom en Gomorra want dan moet eerst de wereld op de kop :)
wablief?

quote:
Voor de beurs en de handel lijkt een evt stabieler regime in de toekomst dan ook wel meteen alle hekken open te zetten want als er met deze politieke ontwikkelingen al zo gepresteerd wordt gedijt zoiets uiteraard nóg beter met een progressief staatshoofd. Ik hoop dat we dat nog kunnen meemaken.
inshallah!

echter moeten ze in turkije eerst uit de negatieve spiraal zien te komen. ik bedoel, heeft justitie bv niets beters te doen dan mensen op te pakken met een specifieke tshirt? uiteraard is dit slechts een symptoom van een groter probleem, namelijk dat er sinds de coup door erdo en co. paniekvoetbal gespeeld wordt en men niet een lijn heeft uitgestippeld om uit deze ellende te komen. in het verleden leverde de samenwerking met europa turkije veel op, dat zou een mogelijk uitweg kunnen zijn, maar zover zijn we nog niet helaas. daar is te veel (deels te begrijpen) wantrouwen vanuit turkije richting europa en andersom uiteraard en om het wantrouwen weg te nemen, dienen ze meer in gesprek te gaan met elkaar, om elkaars standpunten te begrijpen, elkaar voor rotte vis uitmaken is geen gesprek.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172685098
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 18:47 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zo, de Turken zitten massaal te huilen in het strafhoekje.

Alweer een 'nee' van de EU. Hoe gaan ze dit verwerken?!
uit de emotionele slachtofferrol kruipen en minder uit de hoogte doen for starters en met een zakelijke houding de gesprekken aangaan. het is simpelweg niet mogelijk om de lusten van europa binnen te harken zonder "inmenging" uit europa.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172685161
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 16:29 schreef xaban06 het volgende:
Ik zou verwachten dat met al die gurbetciler die nu op vakantie gaan, de Lira een kleine boost zou krijgen :?
druppel op een gloeiende plaat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172685440
Vraag me toch echt af waar Turkije nu stond als de AKP verder was gegaan met de hervormingen, de buren-politiek van Davutoğlu blijvend was geslaagd, Erdoğan niet alles naar zichzelf toe trok en de Turkse regering rationeel reageerde i.p.v. emotioneel...

Vind het gewoon zo enorm zonde dat de Turkse bevolking inmiddels zo erg is gepolariseerd.
pi_172685474
quote:
10s.gif Op woensdag 26 juli 2017 10:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

uit de emotionele slachtofferrol kruipen en minder uit de hoogte doen for starters en met een zakelijke houding de gesprekken aangaan. het is simpelweg niet mogelijk om de lusten van europa binnen te harken zonder "inmenging" uit europa.
En toch worden elke keer de grenzen weer opgezocht door de Turkse regering. Komt ook door de EU zelf, die een zwakke en laffe houding heeft tegenover de Turken. Los nog van het feit de EU van binnenuit niet als één geheel beweegt...
pi_172685638
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 11:06 schreef zarGon het volgende:

[..]

En toch worden elke keer de grenzen weer opgezocht door de Turkse regering. Komt ook door de EU zelf, die een zwakke en laffe houding heeft tegenover de Turken. Los nog van het feit de EU van binnenuit niet als één geheel beweegt...
idd, net als dit, gaat gewoon nergens over, buitelands beleid voeren dmv je te richten op het binnenland, verder dan "sen kimsin?" gaat het niet

Germany will be the one to pay the price if it imposes an embargo on Turkey: Erdoğan
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172685681
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 11:04 schreef zarGon het volgende:
...

Vind het gewoon zo enorm zonde dat de Turkse bevolking inmiddels zo erg is gepolariseerd.
Hypocriet. Je doet er zelf vrolijk aan mee.
  woensdag 26 juli 2017 @ 14:05:34 #273
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172690491
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 14:05 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

jullie laten je zelf polariseren door die door erdolf betaalde sukkels die hier betaald posten

Turkije gaat naar de filistijnen, net als Venezuela
Toen ik zag dat je mij had gequote, had ik gehoopt dat het voor de verandering een zinnige bijdrage zou zijn ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172690649
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 14:05 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

jullie laten je zelf polariseren door die door erdolf betaalde sukkels die hier betaald posten

Turkije gaat naar de filistijnen, net als Venezuela
nou ja zo vreemd is dat niet turkijke en venezuella steunen allebei palestina

ja toch lekker geld vangen moet toch wat doen alleen een uitkering is niet genoeg
pi_172691620
Het feit alleen al dat Erdogan op de tram van iemand als Gulen is gestapt en welhaast het land aan hem uit leverde maakt hem ongeschikt om het land verder te leiden.
Vergelijken met Maduro vind ik verder niet zo logisch.
pi_172692475
Doodgeschoten man werkte bij beweging Erdogan

quote:
ROTTERDAM - De 41-jarige man uit Barendrecht die dinsdagnacht werd doodgeschoten in een auto op de Langenhorst in Rotterdam, is de politiek actieve Zeki Yumusak. De Barendrechter was betrokken bij Union of European Turkish Democrats (UETD). Die politieke beweging is verbonden met de AK-partij van de Turkse president Erdogan.

Wat Yumusak dinsdagnacht op de Langenhorst deed is nog een groot raadsel. Hij kwam om het leven door meerdere schoten. In de buurt werden twee mannen aangehouden. Of die ook wat met de moord te maken hebben is nog onduidelijk.

Zij werden gearresteerd omdat in de wagen witte kentekenplaten en een groot geldbedrag bij een van hen werd gevonden.
Goh, iemand die betrokken is bij de Europese tak (UETD) van de AKP van Erdogan is slachtoffer van een liquidatie? Wie had dat nou gedacht?
pi_172693419
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 17:14 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Doodgeschoten man werkte bij beweging Erdogan

[..]

Goh, iemand die betrokken is bij de Europese tak (UETD) van de AKP van Erdogan is slachtoffer van een liquidatie? Wie had dat nou gedacht?
Ja, goh, het komt zo vaak voor, wie is er nou verbaasd hierover?!

:').

AL DIE LIQUIDATIES, AL DIE SLACHTOFFERS BIJ DE ERDOGANSE PARTIJ!!!

:').

Vertel mij oh verderfelijke wereld, wie had dit nou gedacht?

: (

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2017 18:04:58 ]
pi_172693640
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 17:14 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Doodgeschoten man werkte bij beweging Erdogan

[..]

Goh, iemand die betrokken is bij de Europese tak (UETD) van de AKP van Erdogan is slachtoffer van een liquidatie? Wie had dat nou gedacht?
Bestaan er eigelijk relaties tussen de UETD / AKP en DENK?
pi_172693778
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:14 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Bestaan er eigelijk relaties tussen de UETD / AKP en DENK?
Zou je wat anders verwachten?
pi_172693930
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 17:14 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Doodgeschoten man werkte bij beweging Erdogan

[..]

Goh, iemand die betrokken is bij de Europese tak (UETD) van de AKP van Erdogan is slachtoffer van een liquidatie? Wie had dat nou gedacht?
Schietpartijen zijn nou eenmaal niet bijzonder zeldzaam binnen de Turkse gemeenschap, het kan zakelijk, persoonlijk of politiek zijn.
Wat denk jij?
pi_172693965
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:14 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Bestaan er eigelijk relaties tussen de UETD / AKP en DENK?
Goede vraag, de toekomst zal het uitwijzen. Wat we in ieder geval met zekerheid kunnen zeggen is dat er een onmiskenbare correlatie bestaat tussen criminaliteit en AKP/Erdogan.
pi_172694008
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:28 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Schietpartijen zijn nou eenmaal niet bijzonder zeldzaam binnen de Turkse gemeenschap, het kan zakelijk, persoonlijk of politiek zijn.
Wat denk jij?
Wat ik zal eten vanavond. Ik twijfel tussen manti en sac kavurma met pilav.
pi_172694058
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:32 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Wat ik zal eten vanavond. Ik twijfel tussen manti en sac kavurma met pilav.
Kapsalon met Yildriz saus lijkt mij een betere keuze, fusion food is helemaal hip.
pi_172694165
Krantenkopjes morgen in Turkije: Gulenisten liquideren AKP'er met steun van AIVD.

Ik zie al dat een gulenist klaargekomen is in deze topic.
pi_172694197
Dit topic :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172694224
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:34 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Kapsalon met Yildriz saus lijkt mij een betere keuze, fusion food is helemaal hip.
Kapsalon is voor homo's. Het is dus de pilav met sac kavurma geworden.
pi_172694297
quote:
10s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:41 schreef Slayage het volgende:
Dit topic :')
Deze topic is een afspiegeling van Toerkai abi.
Vol derp maar desondanks altijd nummer bir, altijd.
pi_172694363
quote:
10s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:45 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Deze topic is een afspiegeling van Toerkai abi.

The awefull truth...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 26 juli 2017 @ 19:00:04 #290
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172694651
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 16:29 schreef WammesWaggel het volgende:
.
Vergelijken met Maduro vind ik verder niet zo logisch.
Nu nog niet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 26 juli 2017 @ 19:03:13 #291
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172694715
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172694781
Maduro is een groentje naast figuren als Poetin, Assad, Erdogan en Kim Jong-Un.
pi_172695008
quote:
wat is je prognose
  woensdag 26 juli 2017 @ 19:26:35 #294
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172695202
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 19:19 schreef zarGon het volgende:

[..]

wat is je prognose
voor eind van het jaar 5 lira voor een euro
koop maar een huis in Turkije of Nederland met een lening in Lira


En Erdolf maar printen in zijn kelde,r en omwisselen voor euro en op zijn Zwitserse bank zetten
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172695365
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 19:26 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

voor eind van het jaar 5 lira voor een euro
koop maar een huis in Turkije of Nederland met een lening in Lira


En Erdolf maar printen in zijn kelde,r en omwisselen voor euro en op zijn Zwitserse bank zetten
Ome Erdo spaart het gewoon op in zakken en laat Bilal er mee sjouwen in Italië :P
Als een eckte godfather, capice? :7


http://www.telegraph.co.u(...)dering-in-Italy.html
pi_172695489
Erdogan heeft het druk met het aanstellen van een nieuwe bondscoach :D Voetbal = opium in Turkije.
pi_172695495
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 19:33 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ome Erdo spaart het gewoon op in zakken en laat Bilal er mee sjouwen in Italië :P
Als een eckte godfather, capice? :7

http://www.telegraph.co.u(...)dering-in-Italy.html
Naar verluidt zijn de miljarden van Erdogan voornamelijk in dollars en euro's. Dat zou wel mede verklaren waarom hij willens en wetens het land in de afgrond stort.
  woensdag 26 juli 2017 @ 19:46:57 #298
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172695679
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 19:33 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ome Erdo spaart het gewoon op in zakken en laat Bilal er mee sjouwen in Italië :P
Als een eckte godfather, capice? :7

http://www.telegraph.co.u(...)dering-in-Italy.html
I s Erdolf er nu al uit of de aarde rond is of plat??

en is de mens nu 2000 jaar oud of 10.000 jaar?/

Want Erdolf weet echt alles
Hij heeft ook verstand van Voetballen
Wat een super-sukkel toch
Wat zijn Turken toch ongloofelijk debielen

Zal binnenkort wel op vakantie gaan bij zijn vriend Maduro

[ Bericht 5% gewijzigd door michaelmoore op 26-07-2017 19:52:39 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172695971
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 19:39 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Naar verluidt zijn de miljarden van Erdogan voornamelijk in dollars en euro's. Dat zou wel mede verklaren waarom hij willens en wetens het land in de afgrond stort.
Opzich aannemelijk voor iemand in zijn positie.
pi_172695999
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 19:46 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

I s Erdolf er nu al uit of de aarde rond is of plat??

en is de mens nu 2000 jaar oud of 10.000 jaar?/

Want Erdolf weet echt alles
Hij heeft ook verstand van Voetballen
Wat een super-sukkel toch
Wat zijn Turken toch ongloofelijk debielen

Zal binnenkort wel op vakantie gaan bij zijn vriend Maduro


Hij voetbalt zelf best aardig voor zijn leeftijd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')