Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ja, gewoon spekreepjes. Die je bijvoorbeeld gebakken doet in een stamppot.
Hoezo? Ontbijtspek eet je toch ook rauw?quote:Op maandag 26 juni 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.
Nee, ik nietquote:Op maandag 26 juni 2017 18:39 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Hoezo? Ontbijtspek eet je toch ook rauw?
Die spekjes zijn vaak al gerookt, op zich niets mis mee denk ik?quote:Op maandag 26 juni 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.
Uh, nee?quote:Op maandag 26 juni 2017 18:39 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Hoezo? Ontbijtspek eet je toch ook rauw?
Ziet er anders nog redelijk rauw uit imo.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Die spekjes zijn vaak al gerookt, op zich niets mis mee denk ik?
Dat is precies wat ik ook dacht. Dat als het gerookt is dat je het rauw ook kan eten. Ontbijtspek doe ik ook zo op broodquote:Op maandag 26 juni 2017 18:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Die spekjes zijn vaak al gerookt, op zich niets mis mee denk ik?
Mja ik krijg dat ook niet af maar weet wel dat genoeg mensen dat eten. Nooit bij stilgestaan of het wel of niet gezond is.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:41 schreef Rezania het volgende:
[..]
Ziet er anders nog redelijk rauw uit imo.
Toen ik laatst spek bij de AH had gekocht stond erop "Door en door verhitten".quote:Op maandag 26 juni 2017 18:46 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Mja ik krijg dat ook niet af maar weet wel dat genoeg mensen dat eten. Nooit bij stilgestaan of het wel of niet gezond is.
Echt? Ik werd al misselijk toen ik het las.quote:Op maandag 26 juni 2017 19:00 schreef MutedFaith het volgende:
Wit stokbrood met nutella en krokant gebakken ontbijtspek.
Rauw gehakt eten?quote:Op maandag 26 juni 2017 19:08 schreef sararaats het volgende:
Gehakt voor frikadellenburgers.
Ei, paneermeel en kruiden.
Echt een verslaving.
Alsof die spekreepjes rauw zijn.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.
Niet rauw, moet je ze nog wel verhitten aldus de AH. Maar hé, jij weet het sowieso beter, ja toch?quote:
Klopt!quote:Op maandag 26 juni 2017 21:03 schreef Rezania het volgende:
[..]
Maar hé, jij weet het sowieso beter, ja toch?
En de Appie moet wel gelijk hebben.quote:Op maandag 26 juni 2017 21:03 schreef Rezania het volgende:
[..]
Niet rauw, moet je ze nog wel verhitten aldus de AH. Maar hé, jij weet het sowieso beter, ja toch?
Ik kan echt niet tegen dat spul, als iemand al een zak opentrekt in mijn buurt ga ik al over mijn nek.quote:
Je weet niet wat je mist.quote:Op maandag 26 juni 2017 19:39 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Echt? Ik werd al misselijk toen ik het las.
Ik eet wel vaak een ovenbroodje met wat overgebleven bolognesesaus en jonge kaas.quote:Op maandag 26 juni 2017 22:05 schreef Chivaz het volgende:
[..]
Ik kan echt niet tegen dat spul, als iemand al een zak opentrekt in mijn buurt ga ik al over mijn nek.
Mijn verslaving is witbrood belegd met tomatenpuree en kaas gekruid met basilicum en dat grillen in de pan met wat olie.
Ongeveer hetzelfde principe, je kan het ook maken met wat feta kaas en of olijven.quote:Op maandag 26 juni 2017 23:33 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ik eet wel vaak een ovenbroodje met wat overgebleven bolognesesaus en jonge kaas.
Wat is daar nou weer mis mee?quote:
Hawaiquote:Op dinsdag 27 juni 2017 11:03 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Pizza met ananas
En Red Bull. Zo slecht
Nee, heb ik geen enkel schuldgevoel bij, met of zonder een paar takjes bieslook. Het is gewoon een hele goede combinatie.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:38 schreef Rezania het volgende:
Oh, over ochtendssnacks gesproken: een kadet met mayonaise, een gekookt ei en zout.
Iets dat gerookt is, is niet rauw. Idem met dingen die gezouten zijn. Of dingen uit het zuur.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.
Het één is een bereidingsmethode en het andere een conserveringmethode. Die zijn niet gelijk aan mekaar.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:13 schreef Budapestenaar het volgende:
[..]
Iets dat gerookt is, is niet rauw. Idem met dingen die gezouten zijn. Of dingen uit het zuur.
Blijft wel vet op vet met een berg zout.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 12:32 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Nee, heb ik geen enkel schuldgevoel bij, met of zonder een paar takjes bieslook. Het is gewoon een hele goede combinatie.
Zowel inleggen (in zuur en zout) als roken zijn conserveringsmethoden. En in feite zijn het ook bereidingswijzen, want veel producten zijn na deze behandeling eetbaar zonder andere handelingen. Denk maar aan nieuwe haring, zuurkool, makreel, etc.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:57 schreef Rezania het volgende:
[..]
Het één is een bereidingsmethode en het andere een conserveringmethode. Die zijn niet gelijk aan mekaar.
Absoluut niet, het is drooggebakken varkenshuid met zout.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 22:16 schreef MCH het volgende:
[..]
Proeft dat als die bacon chips van vroeger?
Lol, dat ga ik dus nooit nemen. Krijg je vast ook puistjes van.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 22:27 schreef Chivaz het volgende:
[..]
Absoluut niet, het is drooggebakken varkenshuid met zout.
Het stinkt echt vreselijk, persoonlijk ga ik letterlijk over mijn nek als ik het ruik.
Kinder Surprise is ook wel een goede van mij.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 22:09 schreef TheInnocent het volgende:
Ik heb veel guilty pleasures... maar voor dit topic volstaan Cote d'Or Bon Bon Bouchee en Kinder Bueno.
Het is wel een gezond alternatief voor chips, ik persoonlijk kan er gewoon echt niet tegen.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 22:28 schreef MCH het volgende:
[..]
Lol, dat ga ik dus nooit nemen. Krijg je vast ook puistjes van.
Met ketchup ipv curry? Really?quote:Op donderdag 29 juni 2017 21:25 schreef Iwanius het volgende:
Ik heb niet echt veel guilty pleasures maar om de zoveel maanden:
[ afbeelding ]
En dan 3 tegelijk bestellen hé. Zaaalig!
Dat is ook wel een goede inderdaad.quote:Op donderdag 29 juni 2017 21:25 schreef Iwanius het volgende:
Ik heb niet echt veel guilty pleasures maar om de zoveel maanden:
[ afbeelding ]
En dan 3 tegelijk bestellen hé. Zaaalig!
Die is echt goed jaquote:
quote:
Terwijl je vegetariër bent? Hindu? Of waarom zou dat een guilty pleasure zijn?quote:Op zaterdag 1 juli 2017 02:05 schreef Impressme het volgende:
Rosbief, zo rauw mogelijk, rawrr. Beetje zout en peper. Ga er letterlijk van grommen.
Zo voelt het, in een hoekje grommend met -bijna- rauw vlees, gewoon zo'n heel bakje (broodbeleg) met rosbief en moi. Geen vegetarier oid.quote:Op zaterdag 1 juli 2017 09:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Terwijl je vegetariër bent? Hindu? Of waarom zou dat een guilty pleasure zijn?![]()
Dat zou ik dan weer nooit eten.quote:Op zondag 2 juli 2017 16:53 schreef Spanky78 het volgende:
Oja. Foie gras. Zielig, ongezond, maar zooooooo lekker.
Daar heb ik geen seconde guilt bij.quote:Op zondag 2 juli 2017 16:53 schreef Spanky78 het volgende:
Oja. Foie gras. Zielig, ongezond, maar zooooooo lekker.
Uhm je weet dat varkensvlees weleens parasieten kan veroorzaken he.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Dat is precies wat ik ook dacht. Dat als het gerookt is dat je het rauw ook kan eten. Ontbijtspek doe ik ook zo op brood
als je niet zwanger bent is die parasiet niet zo'n probleem.quote:Op zondag 2 juli 2017 18:18 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Uhm je weet dat varkensvlees weleens parasieten kan veroorzaken he.
Je wil toch geen parasieten in je lichaam?quote:Op zondag 2 juli 2017 18:47 schreef Murdera het volgende:
[..]
als je niet zwanger bent is die parasiet niet zo'n probleem.
Overigens is het volgens mij warm gerookt, dus wel gegaard.
Echt heerlijk overigens, ovenbroodje met ontbijtspek en chilisaus
Die zijn al dood nadat het gepekeld is. Dus nog voordat het gerookt wordt.quote:Op zondag 2 juli 2017 18:18 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Uhm je weet dat varkensvlees weleens parasieten kan veroorzaken he.
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?quote:Op zondag 2 juli 2017 18:51 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Je wil toch geen parasieten in je lichaam?
Laatst bij een 3 sterren restaurant als vooraf salade met rauwe tartaar. Zo dat was echt gruwelijk lekkerquote:Op zondag 2 juli 2017 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?
Ik niet.
Heb mijn hele jeugd rauw gehakt gesnoept als mijn moeder gehaktballen draaide.
Ontbijtspek zonder te bakken, geen probleem.
Zeer "rood" gebakken tartaartjes.
Rauwe eierdooiers.
Rauw eiwit.
Rose gebakken varkenshaas.
Kip met misschien nog een tikkeltje rood aan de botten.
En nog nooit, echt nooit iets aan overgehouden.
En als ik dat wel had, dan was ik naar een dokter gegaan en was het alsnog opgelost.
40 jaar geleden had vlees een andere bereiding dan na. Nu worden ze volgepropt met van alles en nog wat en kun je ziek worden van vlees.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?
Ik niet.
Heb mijn hele jeugd rauw gehakt gesnoept als mijn moeder gehaktballen draaide.
Ontbijtspek zonder te bakken, geen probleem.
Zeer "rood" gebakken tartaartjes.
Rauwe eierdooiers.
Rauw eiwit.
Rose gebakken varkenshaas.
Kip met misschien nog een tikkeltje rood aan de botten.
En nog nooit, echt nooit iets aan overgehouden.
En als ik dat wel had, dan was ik naar een dokter gegaan en was het alsnog opgelost.
als je niet volledige rauwe gehaktballen naar binnen gaat stampen en met kip een beetje uitkijkt valt het allemaal wel mee.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:52 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
40 jaar geleden had vlees een andere bereiding dan na. Nu worden ze volgepropt met van alles en nog wat en kun je ziek worden van vlees.
Het is precies andersom. Tegenwoordig weten we precies was de dieren eten, vroeger werden ze volgepropt met god weer wat.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:52 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
40 jaar geleden had vlees een andere bereiding dan na. Nu worden ze volgepropt met van alles en nog wat en kun je ziek worden van vlees.
Ja, inderdaad. Vroeger at je ook rundvlees uit Afrika zeker, zoals je nu doet.quote:Op zondag 2 juli 2017 20:48 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het is precies andersom. Tegenwoordig weten we precies was de dieren eten, vroeger werden ze volgepropt met god weer wat.
En je denkt dat ze daar de koeien volproppen met troep die hier verboden is?quote:Op zondag 2 juli 2017 20:51 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ja, inderdaad. Vroeger at je ook rundvlees uit Afrika zeker, zoals je nu doet.
Kom je toch niet achter.quote:Op zondag 2 juli 2017 20:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En je denkt dat ze daar de koeien volproppen met troep die hier verboden is?
Ja, ikzelf. Daarom eet ik geen rauw spul meer.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?
quote:Op zondag 2 juli 2017 22:32 schreef Thezappa het volgende:
Kant en klare kartoffel salade👍Grote emmer vol
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |