Rauw gehakt eten?quote:Op maandag 26 juni 2017 19:08 schreef sararaats het volgende:
Gehakt voor frikadellenburgers.
Ei, paneermeel en kruiden.
Echt een verslaving.
Alsof die spekreepjes rauw zijn.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.
Niet rauw, moet je ze nog wel verhitten aldus de AH. Maar hé, jij weet het sowieso beter, ja toch?quote:
Klopt!quote:Op maandag 26 juni 2017 21:03 schreef Rezania het volgende:
[..]
Maar hé, jij weet het sowieso beter, ja toch?
En de Appie moet wel gelijk hebben.quote:Op maandag 26 juni 2017 21:03 schreef Rezania het volgende:
[..]
Niet rauw, moet je ze nog wel verhitten aldus de AH. Maar hé, jij weet het sowieso beter, ja toch?
Ik kan echt niet tegen dat spul, als iemand al een zak opentrekt in mijn buurt ga ik al over mijn nek.quote:
Je weet niet wat je mist.quote:Op maandag 26 juni 2017 19:39 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Echt? Ik werd al misselijk toen ik het las.
Ik eet wel vaak een ovenbroodje met wat overgebleven bolognesesaus en jonge kaas.quote:Op maandag 26 juni 2017 22:05 schreef Chivaz het volgende:
[..]
Ik kan echt niet tegen dat spul, als iemand al een zak opentrekt in mijn buurt ga ik al over mijn nek.
Mijn verslaving is witbrood belegd met tomatenpuree en kaas gekruid met basilicum en dat grillen in de pan met wat olie.
Ongeveer hetzelfde principe, je kan het ook maken met wat feta kaas en of olijven.quote:Op maandag 26 juni 2017 23:33 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ik eet wel vaak een ovenbroodje met wat overgebleven bolognesesaus en jonge kaas.
Wat is daar nou weer mis mee?quote:
Hawaiquote:Op dinsdag 27 juni 2017 11:03 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Pizza met ananas
En Red Bull. Zo slecht
Nee, heb ik geen enkel schuldgevoel bij, met of zonder een paar takjes bieslook. Het is gewoon een hele goede combinatie.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:38 schreef Rezania het volgende:
Oh, over ochtendssnacks gesproken: een kadet met mayonaise, een gekookt ei en zout.
Iets dat gerookt is, is niet rauw. Idem met dingen die gezouten zijn. Of dingen uit het zuur.quote:Op maandag 26 juni 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet ze rauw? Dat is niet gezond lijkt me.
Het één is een bereidingsmethode en het andere een conserveringmethode. Die zijn niet gelijk aan mekaar.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:13 schreef Budapestenaar het volgende:
[..]
Iets dat gerookt is, is niet rauw. Idem met dingen die gezouten zijn. Of dingen uit het zuur.
Blijft wel vet op vet met een berg zout.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 12:32 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Nee, heb ik geen enkel schuldgevoel bij, met of zonder een paar takjes bieslook. Het is gewoon een hele goede combinatie.
Zowel inleggen (in zuur en zout) als roken zijn conserveringsmethoden. En in feite zijn het ook bereidingswijzen, want veel producten zijn na deze behandeling eetbaar zonder andere handelingen. Denk maar aan nieuwe haring, zuurkool, makreel, etc.quote:Op dinsdag 27 juni 2017 21:57 schreef Rezania het volgende:
[..]
Het één is een bereidingsmethode en het andere een conserveringmethode. Die zijn niet gelijk aan mekaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |