33,33~ satétjes de man? Vetzak.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 19:39 schreef DKS het volgende:
Niet een paar sateetjes, een stuk of 100 voor ons drieën, meestal maak ik er niks bij, maar de vrouw wil het liefst alles zelf maken, en haar vegadingetjes wil ze ook zelf bbqen.
Ik wel Ik maak regelmatig salades met gebarbecuede groenten. Champignon, tomaat, asperge, courgette, zoete aardappel, paprika, halve kropjes romaine. Ook kan een blok feta, geitenkaas of een camembert lekker zijn.quote:
Hoe de vliegende neuk grill of BBQ je in godsnaam kaas!?quote:Op zaterdag 20 mei 2017 22:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ook kan een blok feta, geitenkaas of een camembert lekker zijn.
In een ovenschaaltje of op aluminiumfolie.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 22:52 schreef Geralt het volgende:
[..]
Hoe de vliegende neuk grill of BBQ je in godsnaam kaas!?
Dan is het toch geen ge-BBQ-de kaas. Dat is gewoon hetzelfde als kaas in de oven zetten en smelten die zooi.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 22:53 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
In een ovenschaaltje of op aluminiumfolie.
Maar dan met rooksmaak ja. Net als vis die je op de bbq op aluminiumfolie grilt.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 22:55 schreef Geralt het volgende:
[..]
Dan is het toch geen ge-BBQ-de kaas. Dat is gewoon hetzelfde als kaas in de oven zetten en smelten die zooi.
Halve kip eerst laten garen in de oven.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 20:53 schreef aloa het volgende:
Worst, hamburgers en kipfilet.
Ben gestopt met de halve kip (duurt te lang)...
Ziet er lekker uit, maar ik word al moe als ik er naar kijk. Wat een werk.quote:
Die staat nog op onze wishlist.quote:
Dat kan ook idd.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:11 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Halve kip eerst laten garen in de oven.
Dat gooi je er in een keer op?quote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Op de bbq? T Bone Steaks, porterhouse, entracote, haas, sucadesteak, flap, vissen in alle soorten en maten, varkenslendes, karbonades, asperges, courgettes, aubergine, peen, prei, maiskolven, burgerpattys, worsten, varkenspootjes, lamskoteletten, saté van rund, varken, kip lam, verder lamsfilet, inktvis, speklappen.
Er blijft altijd over, en de hond krijgt ook wat.quote:
Dat ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[ afbeelding ]
Adana kebab, tomaat, paprika.
[ afbeelding ]
Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).
En natuurlijk kipvleugeltjes.
Daarnaast maak ik standaard als meze
[ afbeelding ]
Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).
[ afbeelding ]
Rus salatası.
[ afbeelding ]
Ezme.
En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.
[ afbeelding ]
En natuurlijk
[ afbeelding ]
Rakı & şalgam.
Zo, nu heb ik honger.
Heb je geen deksel soms? Is je kip ook sneller klaar, zonder voorkokenquote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:16 schreef aloa het volgende:
[..]
Dat kan ook idd.
Die worsten kook ik al eerst kort, anders staat de barbecue steeds in de brand
Op alufolie? Bah. Op een plankje roken.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 22:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Maar dan met rooksmaak ja. Net als vis die je op de bbq op aluminiumfolie grilt.
En hij nodigt blijkbaar de hele wijk uit. Een speklapje is het ene uiterste, maar dit voorbeeld geeft ook aan dat overdrijven een kunst is.quote:
Dat is zeker lekkerder. Maar niets mis met folie, vooral handig bij ruimtegebrek.quote:Op zondag 21 mei 2017 08:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:
[..]
Op alufolie? Bah. Op een plankje roken.
Nah, ik zeg nergens dat ik het er tegelijk op leg, het zijn wat voorbeelden van dingen die ik op de bbq leg.quote:Op zondag 21 mei 2017 09:02 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
En hij nodigt blijkbaar de hele wijk uit. Een speklapje is het ene uiterste, maar dit voorbeeld geeft ook aan dat overdrijven een kunst is.
Goed idee golfer, ga even een modje aan haar vestje trekken om het te regelen.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:58 schreef golfer het volgende:
Tijd om deze weer omhoog te schoppen?
CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden
gevarieerd hoor, doen ze in Brazilië zeker ook?quote:Op zondag 21 mei 2017 11:51 schreef sirdanilot het volgende:
- vis
- speklap
- kip
Maar heb nog maar 1x gebarbequed dit jaar. Binnenkort snel weer
Nee, daar doen ze grote stukken rundvlees op de bbq. B.v. staartstuk (picanha).quote:Op zondag 21 mei 2017 12:05 schreef MCH het volgende:
[..]
gevarieerd hoor, doen ze in Brazilië zeker ook?
Zou zo aanschuiven.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[ afbeelding ]
Adana kebab, tomaat, paprika.
[ afbeelding ]
Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).
En natuurlijk kipvleugeltjes.
Daarnaast maak ik standaard als meze
[ afbeelding ]
Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).
[ afbeelding ]
Rus salatası.
[ afbeelding ]
Ezme.
En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.
[ afbeelding ]
En natuurlijk
[ afbeelding ]
Rakı & şalgam.
Zo, nu heb ik honger.
Gatver, waarom frikandellen?quote:Op zondag 21 mei 2017 20:40 schreef Postbus100 het volgende:
Frikandellen, hamburgers, speklapjes (alhoewel, dan slaat al gauw de vlam in de bbq, en dat wil je liever niet), shaslicks, satéstokjes, karbonades, worstjes, dat werk.
Edit: dat is tenminste wat mijn ouders er altijd op leggen. Zelf organiseer ik (nog) geen BBQ's, maar denk dat ik dan wel ongeveer op hetzelfde zou uitkomen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |