abonnement Unibet Coolblue
pi_171078393
Zomer komt eraan, wat gaat er op de BBQ? Recepten zijn welkom.
Ik leg er meestal saté op.
En wat voor salades en andere bijgerechten?
misunderstood
pi_171078412
Salades leg ik niet op de bbq
pi_171078429
Kaassoufflés
[quote]Op dinsdag 3 maart 2015 15:05 schreef Een of andere kutkneus het volgende:
Mensen met...quotes in hun signature. :')
[/quote]
pi_171078435
Speklap :9
pi_171078449
Wat zijn jullie eenzijdig zeg.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 20 mei 2017 @ 19:13:07 #6
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_171078455
Vandaag picanha, staartstuk. Als saus een chimichurry. En coleslaw on the side
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_171078549
45cm
Ik zwaai naar dieren.
  zaterdag 20 mei 2017 @ 19:20:23 #8
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_171078608
Patat
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
pi_171078732
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:12 schreef Sigaartje het volgende:
Wat zijn jullie eenzijdig zeg.
Inderdaad, dacht gastronomen hier tegen te komen.
misunderstood
pi_171078759
Valt me ook erg tegen.
De TS legt alleen maar een paar sateetjes erop.
dan hebben we er nog een die legt er alleen maar één speklap op.

Waarom maak je dan een bbq aan?
Alleen maar voor één ding?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171078924
Niet een paar sateetjes, een stuk of 100 voor ons drieën, meestal maak ik er niks bij, maar de vrouw wil het liefst alles zelf maken, en haar vegadingetjes wil ze ook zelf bbqen.
misunderstood
pi_171079022
Frikandellen
pi_171079035
Een banaan
pi_171079113
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:39 schreef DKS het volgende:
Niet een paar sateetjes, een stuk of 100 voor ons drieën, meestal maak ik er niks bij, maar de vrouw wil het liefst alles zelf maken, en haar vegadingetjes wil ze ook zelf bbqen.
33,33~ satétjes de man? Vetzak. :X
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_171079421
Sate varkenshaas maak ik tegenwoordig vaak. Karbonades, gambas,,grote champignons (ja op de gril)

Maar leuker is om ribben of een hele kip op lager vuur lekker langzaam te garen, slow & low methode.
.
pi_171079951
quote:
7s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:47 schreef Geralt het volgende:

[..]

33,33~ satétjes de man? Vetzak. :X
Zijn vrouw is vega. Dus dan zijn het er 50
pi_171080678
Worst, hamburgers en kipfilet.
Ben gestopt met de halve kip (duurt te lang)...
  zaterdag 20 mei 2017 @ 22:39:31 #18
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171084026
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:10 schreef Chai het volgende:
Salades leg ik niet op de bbq
Ik wel :) Ik maak regelmatig salades met gebarbecuede groenten. Champignon, tomaat, asperge, courgette, zoete aardappel, paprika, halve kropjes romaine. Ook kan een blok feta, geitenkaas of een camembert lekker zijn.

En vlees natuurlijk ook. Vorige week spareribs en aardappels. Morgen maken we burgers. Burger, broodje, spek en tomaat wordt allemaal gegrild.
Spoilers!
  zaterdag 20 mei 2017 @ 22:45:49 #19
64781 bonke
pipo koeie
pi_171084230
ik maak altijd shaslicks :)

[ Bericht 1% gewijzigd door bonke op 20-05-2017 22:51:32 ]
pies on joe toe
pi_171084447
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 22:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ook kan een blok feta, geitenkaas of een camembert lekker zijn.
Hoe de vliegende neuk grill of BBQ je in godsnaam kaas!? 8)7
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_171084463
Dat kan helemaal niet, als je dat erop tieft dan sijpelt het langs het rooster af de kolen op man!
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zaterdag 20 mei 2017 @ 22:53:15 #22
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171084487
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 22:52 schreef Geralt het volgende:

[..]

Hoe de vliegende neuk grill of BBQ je in godsnaam kaas!? 8)7
In een ovenschaaltje of op aluminiumfolie.
Spoilers!
pi_171084552
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 22:53 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

In een ovenschaaltje of op aluminiumfolie.
Dan is het toch geen ge-BBQ-de kaas. Dat is gewoon hetzelfde als kaas in de oven zetten en smelten die zooi.


:{w
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zaterdag 20 mei 2017 @ 22:58:12 #24
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171084627
quote:
7s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 22:55 schreef Geralt het volgende:

[..]

Dan is het toch geen ge-BBQ-de kaas. Dat is gewoon hetzelfde als kaas in de oven zetten en smelten die zooi.


:{w
Maar dan met rooksmaak ja. Net als vis die je op de bbq op aluminiumfolie grilt.
Spoilers!
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:09:46 #25
64781 bonke
pipo koeie
pi_171085017
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 20:53 schreef aloa het volgende:
Worst, hamburgers en kipfilet.
Ben gestopt met de halve kip (duurt te lang)...
Halve kip eerst laten garen in de oven. :)
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171085076
quote:
Ziet er lekker uit, maar ik word al moe als ik er naar kijk. Wat een werk.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:15:45 #28
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171085140
quote:
Die staat nog op onze wishlist.
Spoilers!
pi_171085153
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:11 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Halve kip eerst laten garen in de oven. :)
Dat kan ook idd.

Die worsten kook ik al eerst kort, anders staat de barbecue steeds in de brand :{
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:22:28 #30
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_171085364

Adana kebab, tomaat, paprika. :9~


Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).

En natuurlijk kipvleugeltjes.

Daarnaast maak ik standaard als meze


Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. :9~ Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).


Rus salatası.


Ezme.

En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.



En natuurlijk ;)

Rakı & şalgam. O+

Zo, nu heb ik honger. ;(

[ Bericht 3% gewijzigd door arvensis op 20-05-2017 23:30:51 ]
Protège moi de mes désirs.
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:47:41 #31
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_171086012
Op de bbq? T Bone Steaks, porterhouse, entracote, haas, sucadesteak, flap, vissen in alle soorten en maten, varkenslendes, karbonades, asperges, courgettes, aubergine, peen, prei, maiskolven, burgerpattys, worsten, varkenspootjes, lamskoteletten, saté van rund, varken, kip lam, verder lamsfilet, inktvis, speklappen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_171086219
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Op de bbq? T Bone Steaks, porterhouse, entracote, haas, sucadesteak, flap, vissen in alle soorten en maten, varkenslendes, karbonades, asperges, courgettes, aubergine, peen, prei, maiskolven, burgerpattys, worsten, varkenspootjes, lamskoteletten, saté van rund, varken, kip lam, verder lamsfilet, inktvis, speklappen.
Dat gooi je er in een keer op?
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:58:37 #33
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_171086285
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_171088821
Twee bananen
pi_171088960
Rode poon

pi_171089167
quote:
7s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:47 schreef Geralt het volgende:

[..]

33,33~ satétjes de man? Vetzak. :X
Er blijft altijd over, en de hond krijgt ook wat.
En ik mag wel wat aankomen, ik weeg maar 69 kg bij 1.87.

[ Bericht 4% gewijzigd door DKS op 21-05-2017 06:22:53 ]
misunderstood
pi_171089174
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[ afbeelding ]
Adana kebab, tomaat, paprika. :9~

[ afbeelding ]
Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).

En natuurlijk kipvleugeltjes.

Daarnaast maak ik standaard als meze

[ afbeelding ]
Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. :9~ Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).

[ afbeelding ]
Rus salatası.

[ afbeelding ]
Ezme.

En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.

[ afbeelding ]

En natuurlijk ;)
[ afbeelding ]
Rakı & şalgam. O+

Zo, nu heb ik honger. ;(
Dat ziet er goed uit!
misunderstood
pi_171089512
quote:
2s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:16 schreef aloa het volgende:

[..]

Dat kan ook idd.

Die worsten kook ik al eerst kort, anders staat de barbecue steeds in de brand :{
Heb je geen deksel soms? Is je kip ook sneller klaar, zonder voorkoken
.
pi_171089518
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 22:58 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Maar dan met rooksmaak ja. Net als vis die je op de bbq op aluminiumfolie grilt.
Op alufolie? Bah. Op een plankje roken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_171089584
quote:
2s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:56 schreef aloa het volgende:

[..]

Dat gooi je er in een keer op?
En hij nodigt blijkbaar de hele wijk uit. Een speklapje is het ene uiterste, maar dit voorbeeld geeft ook aan dat overdrijven een kunst is.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171089591
quote:
2s.gif Op zondag 21 mei 2017 03:20 schreef Stien_Struis het volgende:
Rode poon

[ afbeelding ]
Mag je zelf opeten. ;(
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zondag 21 mei 2017 @ 09:08:43 #42
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171089628
quote:
1s.gif Op zondag 21 mei 2017 08:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Op alufolie? Bah. Op een plankje roken.
Dat is zeker lekkerder. Maar niets mis met folie, vooral handig bij ruimtegebrek.
Spoilers!
  zondag 21 mei 2017 @ 09:27:23 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_171089828
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 09:02 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

En hij nodigt blijkbaar de hele wijk uit. Een speklapje is het ene uiterste, maar dit voorbeeld geeft ook aan dat overdrijven een kunst is.
Nah, ik zeg nergens dat ik het er tegelijk op leg, het zijn wat voorbeelden van dingen die ik op de bbq leg.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_171089854
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:58 schreef golfer het volgende:
Tijd om deze weer omhoog te schoppen?
CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden
Goed idee golfer, ga even een modje aan haar vestje trekken om het te regelen.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 21 mei 2017 @ 11:51:24 #45
414785 sirdanilot
pi_171091939
- vis
- speklap
- kip

Maar heb nog maar 1x gebarbequed dit jaar. Binnenkort snel weer :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_171092193
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 11:51 schreef sirdanilot het volgende:
- vis
- speklap
- kip

Maar heb nog maar 1x gebarbequed dit jaar. Binnenkort snel weer :D
gevarieerd hoor, doen ze in Brazilië zeker ook?
  User die het meest klaagt 2022 zondag 21 mei 2017 @ 13:29:29 #47
414785 sirdanilot
pi_171093654
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 12:05 schreef MCH het volgende:

[..]

gevarieerd hoor, doen ze in Brazilië zeker ook?
Nee, daar doen ze grote stukken rundvlees op de bbq. B.v. staartstuk (picanha).
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_171093679
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[ afbeelding ]
Adana kebab, tomaat, paprika. :9~

[ afbeelding ]
Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).

En natuurlijk kipvleugeltjes.

Daarnaast maak ik standaard als meze

[ afbeelding ]
Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. :9~ Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).

[ afbeelding ]
Rus salatası.

[ afbeelding ]
Ezme.

En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.

[ afbeelding ]

En natuurlijk ;)
[ afbeelding ]
Rakı & şalgam. O+

Zo, nu heb ik honger. ;(
Zou zo aanschuiven.
pi_171103748
Frikandellen, hamburgers, speklapjes (alhoewel, dan slaat al gauw de vlam in de bbq, en dat wil je liever niet), shaslicks, satéstokjes, karbonades, worstjes, dat werk.

Edit: dat is tenminste wat mijn ouders er altijd op leggen. Zelf organiseer ik (nog) geen BBQ's, maar denk dat ik dan wel ongeveer op hetzelfde zou uitkomen.
Somebody that I used to know
pi_171104217
quote:
2s.gif Op zondag 21 mei 2017 20:40 schreef Postbus100 het volgende:
Frikandellen, hamburgers, speklapjes (alhoewel, dan slaat al gauw de vlam in de bbq, en dat wil je liever niet), shaslicks, satéstokjes, karbonades, worstjes, dat werk.

Edit: dat is tenminste wat mijn ouders er altijd op leggen. Zelf organiseer ik (nog) geen BBQ's, maar denk dat ik dan wel ongeveer op hetzelfde zou uitkomen.
Gatver, waarom frikandellen?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')