abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_171085017
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 20:53 schreef aloa het volgende:
Worst, hamburgers en kipfilet.
Ben gestopt met de halve kip (duurt te lang)...
Halve kip eerst laten garen in de oven. :)
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171085076
quote:
Ziet er lekker uit, maar ik word al moe als ik er naar kijk. Wat een werk.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:15:45 #28
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171085140
quote:
Die staat nog op onze wishlist.
Spoilers!
pi_171085153
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:11 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Halve kip eerst laten garen in de oven. :)
Dat kan ook idd.

Die worsten kook ik al eerst kort, anders staat de barbecue steeds in de brand :{
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:22:28 #30
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_171085364

Adana kebab, tomaat, paprika. :9~


Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).

En natuurlijk kipvleugeltjes.

Daarnaast maak ik standaard als meze


Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. :9~ Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).


Rus salatası.


Ezme.

En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.



En natuurlijk ;)

Rakı & şalgam. O+

Zo, nu heb ik honger. ;(

[ Bericht 3% gewijzigd door arvensis op 20-05-2017 23:30:51 ]
Protčge moi de mes désirs.
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:47:41 #31
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_171086012
Op de bbq? T Bone Steaks, porterhouse, entracote, haas, sucadesteak, flap, vissen in alle soorten en maten, varkenslendes, karbonades, asperges, courgettes, aubergine, peen, prei, maiskolven, burgerpattys, worsten, varkenspootjes, lamskoteletten, saté van rund, varken, kip lam, verder lamsfilet, inktvis, speklappen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_171086219
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Op de bbq? T Bone Steaks, porterhouse, entracote, haas, sucadesteak, flap, vissen in alle soorten en maten, varkenslendes, karbonades, asperges, courgettes, aubergine, peen, prei, maiskolven, burgerpattys, worsten, varkenspootjes, lamskoteletten, saté van rund, varken, kip lam, verder lamsfilet, inktvis, speklappen.
Dat gooi je er in een keer op?
  zaterdag 20 mei 2017 @ 23:58:37 #33
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_171086285
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_171088821
Twee bananen
pi_171088960
Rode poon

pi_171089167
quote:
7s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:47 schreef Geralt het volgende:

[..]

33,33~ satétjes de man? Vetzak. :X
Er blijft altijd over, en de hond krijgt ook wat.
En ik mag wel wat aankomen, ik weeg maar 69 kg bij 1.87.

[ Bericht 4% gewijzigd door DKS op 21-05-2017 06:22:53 ]
misunderstood
pi_171089174
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[ afbeelding ]
Adana kebab, tomaat, paprika. :9~

[ afbeelding ]
Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).

En natuurlijk kipvleugeltjes.

Daarnaast maak ik standaard als meze

[ afbeelding ]
Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. :9~ Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).

[ afbeelding ]
Rus salatası.

[ afbeelding ]
Ezme.

En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.

[ afbeelding ]

En natuurlijk ;)
[ afbeelding ]
Rakı & şalgam. O+

Zo, nu heb ik honger. ;(
Dat ziet er goed uit!
misunderstood
pi_171089512
quote:
2s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:16 schreef aloa het volgende:

[..]

Dat kan ook idd.

Die worsten kook ik al eerst kort, anders staat de barbecue steeds in de brand :{
Heb je geen deksel soms? Is je kip ook sneller klaar, zonder voorkoken
.
pi_171089518
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 22:58 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Maar dan met rooksmaak ja. Net als vis die je op de bbq op aluminiumfolie grilt.
Op alufolie? Bah. Op een plankje roken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_171089584
quote:
2s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:56 schreef aloa het volgende:

[..]

Dat gooi je er in een keer op?
En hij nodigt blijkbaar de hele wijk uit. Een speklapje is het ene uiterste, maar dit voorbeeld geeft ook aan dat overdrijven een kunst is.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_171089591
quote:
2s.gif Op zondag 21 mei 2017 03:20 schreef Stien_Struis het volgende:
Rode poon

[ afbeelding ]
Mag je zelf opeten. ;(
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zondag 21 mei 2017 @ 09:08:43 #42
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171089628
quote:
1s.gif Op zondag 21 mei 2017 08:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Op alufolie? Bah. Op een plankje roken.
Dat is zeker lekkerder. Maar niets mis met folie, vooral handig bij ruimtegebrek.
Spoilers!
  zondag 21 mei 2017 @ 09:27:23 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_171089828
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 09:02 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

En hij nodigt blijkbaar de hele wijk uit. Een speklapje is het ene uiterste, maar dit voorbeeld geeft ook aan dat overdrijven een kunst is.
Nah, ik zeg nergens dat ik het er tegelijk op leg, het zijn wat voorbeelden van dingen die ik op de bbq leg.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_171089854
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:58 schreef golfer het volgende:
Tijd om deze weer omhoog te schoppen?
CUL / BBQ Topic 2013 #6 Het belooft een mooie zomer te worden
Goed idee golfer, ga even een modje aan haar vestje trekken om het te regelen.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 21 mei 2017 @ 11:51:24 #45
414785 sirdanilot
pi_171091939
- vis
- speklap
- kip

Maar heb nog maar 1x gebarbequed dit jaar. Binnenkort snel weer :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_171092193
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 11:51 schreef sirdanilot het volgende:
- vis
- speklap
- kip

Maar heb nog maar 1x gebarbequed dit jaar. Binnenkort snel weer :D
gevarieerd hoor, doen ze in Brazilië zeker ook?
  User die het meest klaagt 2022 zondag 21 mei 2017 @ 13:29:29 #47
414785 sirdanilot
pi_171093654
quote:
0s.gif Op zondag 21 mei 2017 12:05 schreef MCH het volgende:

[..]

gevarieerd hoor, doen ze in Brazilië zeker ook?
Nee, daar doen ze grote stukken rundvlees op de bbq. B.v. staartstuk (picanha).
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_171093679
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 23:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[ afbeelding ]
Adana kebab, tomaat, paprika. :9~

[ afbeelding ]
Şiş kebab (stukjes vlees op spies. Wordt vaak vervangen door stukjes lever.).

En natuurlijk kipvleugeltjes.

Daarnaast maak ik standaard als meze

[ afbeelding ]
Pişmiş soğan salatası. Mijn fav. :9~ Met extra veel nar eşkisi (granaatappelsiroop).

[ afbeelding ]
Rus salatası.

[ afbeelding ]
Ezme.

En in de zomer af en toe közde Türk kahvesi.

[ afbeelding ]

En natuurlijk ;)
[ afbeelding ]
Rakı & şalgam. O+

Zo, nu heb ik honger. ;(
Zou zo aanschuiven.
pi_171103748
Frikandellen, hamburgers, speklapjes (alhoewel, dan slaat al gauw de vlam in de bbq, en dat wil je liever niet), shaslicks, satéstokjes, karbonades, worstjes, dat werk.

Edit: dat is tenminste wat mijn ouders er altijd op leggen. Zelf organiseer ik (nog) geen BBQ's, maar denk dat ik dan wel ongeveer op hetzelfde zou uitkomen.
Somebody that I used to know
pi_171104217
quote:
2s.gif Op zondag 21 mei 2017 20:40 schreef Postbus100 het volgende:
Frikandellen, hamburgers, speklapjes (alhoewel, dan slaat al gauw de vlam in de bbq, en dat wil je liever niet), shaslicks, satéstokjes, karbonades, worstjes, dat werk.

Edit: dat is tenminste wat mijn ouders er altijd op leggen. Zelf organiseer ik (nog) geen BBQ's, maar denk dat ik dan wel ongeveer op hetzelfde zou uitkomen.
Gatver, waarom frikandellen?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')