Dan is dit toch leuke aanvulling om de varieteit in eten wat te veranderen? Stoofpotje in elkaar schroeven en sochtends aanzetten,en savonds niet hoeven nadenken over warm eten lijkt me ook af en toe best fijn ?quote:Op zondag 30 april 2017 12:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ovaal met keramische deksel, aantal liters is niet bekend. Hij ziet er klein uit. De keramische pot kan ook in de oven em dus op de bbq
Ik ga eens kijken of ik er iets mee kan. Ik kan op dit moment alleen maar dingen bedenken die ik hier niet kan maken en dat begint frustrerend te worden. Ik wil een echte keuken.
Sds Max?quote:Op zondag 30 april 2017 13:02 schreef fietsie het volgende:
Ik ga zo de boormachine in mijn steenoven zetten. Doodeng.
Ja, precies. Ik ga zo het slow cooking topic eens doornemen.quote:Op zondag 30 april 2017 13:01 schreef fietsie het volgende:
[..]
Dan is dit toch leuke aanvulling om de varieteit in eten wat te veranderen? Stoofpotje in elkaar schroeven en sochtends aanzetten,en savonds niet hoeven nadenken over warm eten lijkt me ook af en toe best fijn ?
He Ludolf, ik snap niet hoe ik een potlood uit mijn Pica krijgquote:Op zondag 30 april 2017 13:04 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Sds Max?
Wat ga je aanpassen aan je oven?
Komen 3 thermometers in de koepel en 1 in de deur.quote:Op zondag 30 april 2017 13:04 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Sds Max?
Wat ga je aanpassen aan je oven?
gaat alleen sneller, maar die dingen zijn prima low en slow te bereiden tot iets heel smakelijks jaquote:Op zondag 30 april 2017 13:24 schreef fietsie het volgende:
Stel je hebt 6 dikke schoudercarbonades.
Zou je dan ook een "pulled pork" recept kunnen gebruiken om die te garen tot iets lekkers?
Ff de botsplinters eruit snijden natuurlijk...
Hmmm moet ik die morgen voor ik naar t werk ga maar op "low" erin gooien met wat knoflook en ketjap oid...quote:Op zondag 30 april 2017 13:25 schreef liedetector het volgende:
[..]
gaat alleen sneller, maar die dingen zijn prima low en slow te bereiden tot iets heel smakelijks ja
ketjap zonder dta je erbij bent een paar uur? zou ik ook iets anders aan vocht toevoegen denk ik.... zou bang zijn dat het bitter wordt andersquote:Op zondag 30 april 2017 13:26 schreef fietsie het volgende:
[..]
Hmmm moet ik die morgen voor ik naar t werk ga maar op "low" erin gooien met wat knoflook en ketjap oid...
Sowieso kopje of 2 water denk ik.quote:Op zondag 30 april 2017 13:27 schreef liedetector het volgende:
[..]
ketjap zonder dta je erbij bent een paar uur? zou ik ook iets anders aan vocht toevoegen denk ik.... zou bang zijn dat het bitter wordt anders
lijkt me lastig ja, hier strax op de fiets springen en bij iemand de achtertuin onveilig maken, nadeel is...ik ben vandaag niet vooruit te branden en het waait, maar goed komt vast goedquote:Op zondag 30 april 2017 13:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Iemand (in de buurt) die wat af wil spreken? Ik verveel me en juist op deze zonnige dag
Zo jammer dat ik waar ik woon niemand ken.
Knopje indrukken net zo lang totdat het potlood er helemaal uit is.quote:Op zondag 30 april 2017 13:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
He Ludolf, ik snap niet hoe ik een potlood uit mijn Pica krijg
Opgelost. Ik failde echt hard ik dacht dat hij tijdens het aftekenen in de groene houder moest blijvenquote:Op zondag 30 april 2017 13:32 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Knopje indrukken net zo lang totdat het potlood er helemaal uit is.
Hahaha.quote:Op zondag 30 april 2017 14:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Opgelost. Ik failde echt hard ik dacht dat hij tijdens het aftekenen in de groene houder moest blijven
Ik moest nog beginnen hem te gebruiken.quote:Op zondag 30 april 2017 14:37 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hahaha.
Ik dacht dat je de stift wou verwisselen
Jij was toch niet onenthousiast over het idee van wittebonensoep? Maak ik er ook in.quote:Op zondag 30 april 2017 13:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, precies. Ik ga zo het slow cooking topic eens doornemen.
Er zit een receptenboekje bij het apparaat waar echt slechte foto's in staan. Goulash met een laag olie er op, gekookte kalfsschenkel, gortdroge ovenpasta.
Gooi ze in je slowcookerquote:Op zondag 30 april 2017 13:24 schreef fietsie het volgende:
Stel je hebt 6 dikke schoudercarbonades.
Zou je dan ook een "pulled pork" recept kunnen gebruiken om die te garen tot iets lekkers?
Ff de botsplinters eruit snijden natuurlijk...
Of volgende keer 4 varianten testen.quote:Op zondag 30 april 2017 15:14 schreef RobinOok het volgende:
Druk, druk, druk. Welke idioot verzint het om 5 varianten van ajam pedis te maken om naast elkaar te gaan proeven?!?!
Oja, ik.
Gedoe, foto's, voorbereiden, 5 pannen op het vuur terwijl ik maar 4 pitten heb.
Conclusie : ik moet een nieuw fornuis!
Oh ja, goeie. Niet dat ik het recept heb opgeslagen.quote:Op zondag 30 april 2017 15:16 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Jij was toch niet onenthousiast over het idee van wittebonensoep? Maak ik er ook in.
Recept schmecept.quote:Op zondag 30 april 2017 15:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oh ja, goeie. Niet dat ik het recept heb opgeslagen.
Ik ben dat van Lie ook vergeten te bookmarken. Dat recept van die eieren in rode saus van de meet. Heeft iemand die nog?
Witte bonen koken in bouillon ofzo?quote:
Staat genoteerd in OneNote.quote:Op zondag 30 april 2017 15:28 schreef Vanyel het volgende:
Check.
Eerst wel een nachtje weken. En liever zelfgetrokken (varkens)bouillon dan gekocht, maar dat is met alles.
En als je niet van alles glad houdt, kun je voor het pureren wat boontjes apart houden. Of prei erin gooien ofzo.
Bier! Simpeler wordt het leven nietquote:
Morgen is ie natuurlijk ook gesloten? Ben ook vrijquote:Op zondag 30 april 2017 16:17 schreef z80 het volgende:
Rondje met de fiets en jaar/rommelmarkt Kleve terwijl het huis door lucht. Tegen de wind in is het nog behoorlijk werken. En de bedoeling was even boodschappen en eten voor vandaag te gaan halen bij de netto met 10% koopzondag korting. Wel reclame maken maar vervolgens de toko niet openen.
Correct.quote:Op zondag 30 april 2017 16:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Bier! Simpeler wordt het leven niet
Wij zouden ook terrashangen maar met mijn domme fout gaat dat eventjes niet doorquote:
Een Catalaanse IPA smaakte prima net.quote:Op zondag 30 april 2017 16:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Bier! Simpeler wordt het leven niet
Morgen zit ook alles dicht ja. Op de dag van de arbeid ga je toch niet werken in Duitsland.quote:Op zondag 30 april 2017 16:20 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Morgen is ie natuurlijk ook gesloten? Ben ook vrij
Is het op je werk wel weer goedgekomen ja? Ik vond het zo naar voor je.quote:Op zondag 30 april 2017 16:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Wij zouden ook terrashangen maar met mijn domme fout gaat dat eventjes niet door
Wel bijna klaar en tot nu toe heb ik alles nog recht kunnen breien.
Morgenochtend zal blijken of alles goed is gekomen.. Kunnen ze door produceren namelijk
We gaan wel uit eten, of bij de steakhouse of bij mijn favo pizzeria/italiaan of bij een nieuwe italiaan.
Robinook.... waarom doe je dat ook? Klinkt wel erg smakelijk.
Ik wil naar het bevrijdingsfestival hier in Groningen maar niemand kan of wil, dus ik voel je FFT
Altijdquote:Op zondag 30 april 2017 16:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Bier! Simpeler wordt het leven niet
Meestal werk ik in Duitsland, dus houden we die dagen ook maar aan. Wordt niet zo gewaardeerd als je op dat soort dagen werkt.quote:Op zondag 30 april 2017 16:27 schreef z80 het volgende:
[..]
Morgen zit ook alles dicht ja. Op de dag van de arbeid ga je toch niet werken in Duitsland.
In Nederland wel een normale dag, dus ik mag morgen ook weer aan de bak. Wel vrijdag weer een dag vrij.
Zie nummer #40, zo'n 20 minuten geledenquote:Op zondag 30 april 2017 16:39 schreef PdeHoog het volgende:
Uniek alweer opgedoken? Ik hoop dat het allemaal meeviel
Ja. Zag het alquote:Op zondag 30 april 2017 16:40 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zie nummer #40, zo'n 20 minuten geleden
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |