Rauwe dagporties doe ik nooit. Ik maak extra, vries dat in gare porties in. Dan hoef je alleen nog te ontdooien (avond van tevoren in de koelkast leggen) en dan goed op te warmen.quote:Op zondag 10 september 2017 15:00 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Misschien dat ik die doe, en dan de kip in stukjes. Heb maar een heel klein aanrecht ook
[..]
Dat was ik ook van plan met mijn mini-cooker. Normale recepten aanhouden en dan rauwe dagporties invriezen.
Dan hoef ik elke dag maar een klein beetje te koken
Ik heb ook die Russel Hobbs, die staat in de kast, bij gebruik op het aanrecht. Hij zou ook op een tafel kunnen staan. Hij wordt wel warm, voor de zekerheid zet ik hem op een houten snijplank.quote:Op zondag 10 september 2017 15:06 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Is dat niet een enorm ding op je aanrecht? Ik heb echt maar een heel klein aanrecht, al zou hij ook wel op het bureau kunnen staan. Wordt hij warm van buiten?
Je zou die rauwe vriezemaaltijden ook eerst kunnen laten ontdooien, eventueel dan ook even in een pan gooien en dan overdoen in de slowcooker.quote:Op zondag 10 september 2017 15:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb een keer bevroren kip in de slowcooker gedaan en mijn gerecht smaakte echt niet ok toen. Nu ontdooi ik de kip een nacht in de koelkast en dan gaat het de slowcooker in.
Ik ben ook wel van plan om rauwe vriezermaaltijden te maken maar ik heb nog geen groot arsenaal aan geteste recepten.
Eens.quote:Op zondag 10 september 2017 15:29 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Je zou die rauwe vriezemaaltijden ook eerst kunnen laten ontdooien, eventueel dan ook even in een pan gooien en dan overdoen in de slowcooker.
Maar eerlijk gezegd, als het gaat om eenpersoons porties zou ik niet steeds kleine hoeveelheden in de slowcooker doen. Dat vind ik een beetje zonde van de mogelijkheid om gewoon net zo makkelijk meer in een keer te maken, wat je later alleen nog hoeft te ontdooien en opwarmen.
Zo had ik gisteren in de tijd dat de rijst moest garen het Vietnamese stoofvlees klaar, plus groenten.
6,5 l is weer vrij groot!quote:Op zondag 10 september 2017 17:58 schreef summer2bird het volgende:
Ik denk dat dit hem wordt:
https://www.bol.com/nl/p/(...)d47.1.2.ProductTitle
Is dit een goeie?
EDIT: toch deze ivm de prijs:
https://www.bol.com/nl/p/(...)uggestionType=browse
Hoeveel liter is goed voor een eenpersoonshuishouden?quote:
quote:Op zondag 10 september 2017 18:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij hebben 3,6 of 4 liter en eten daar samen van met nog 1 of 2 porties voor de vriezer.
https://www.amazon.de/gp/(...)e=UTF8&condition=newquote:Op zondag 10 september 2017 18:11 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Dan is 6.5 liter echt veel te veel voor mijzelf.
Geen creditkaartquote:Op zondag 10 september 2017 18:13 schreef wootahH het volgende:
[..]
https://www.amazon.de/gp/(...)e=UTF8&condition=new
je kan eventueel gratis een prepaid online creditkaart aanschaffen.quote:
Goede keuze.quote:Op zondag 10 september 2017 18:21 schreef summer2bird het volgende:
http://www.mediamarkt.nl/(...)wcooker-1436842.html
Deze doen?
Morgen ff naar de mediamarkt dusquote:
Mijn volgende wordt een instant pot.quote:Op zondag 10 september 2017 18:22 schreef THEFXR het volgende:
persoonlijk zou ik nu geen slowcooker meer kopen, maar een hogedruk multicooker. daar kan je veel meer en sneller mee.
jep, goed merk ook, echt veel clips op youtubequote:Op zondag 10 september 2017 19:07 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Mijn volgende wordt een instant pot.
Kan alles.
Die heb ik, voor mij groot zat!!quote:Op zondag 10 september 2017 18:21 schreef summer2bird het volgende:
http://www.mediamarkt.nl/(...)wcooker-1436842.html
Deze doen?
Maar daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Ik ben nog steeds blij met mijn slowcooker van drie tientjes.quote:Op zondag 10 september 2017 18:22 schreef THEFXR het volgende:
persoonlijk zou ik nu geen slowcooker meer kopen, maar een hogedruk multicooker. daar kan je veel meer en sneller mee.
Paprika denk ik. Of sperziebonen op het laatst toevoegen.quote:Op zondag 10 september 2017 19:35 schreef summer2bird het volgende:
Ik ga Oma's hachee als eerste gerecht maken.
Ik zou nog wat groenten erin willen, wat past hierbij?
Paprika? Champignons? Bonen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |