abonnement Unibet Coolblue
pi_169768617
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_169770751
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 25-03-2017 om 18:26:23 #Hama Battle: seems the TOS-1 shipped from #Tartus already striking Rebel territory, here E. of Khan Sheikhoun.… https://t.co/NCjE5YhcTl reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169772590
quote:
binnenkomend zag het er (kennelijk) zo uit

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 25 maart 2017 @ 23:08:58 #4
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  zaterdag 25 maart 2017 @ 23:12:09 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169780415
Lees andere bronnen die zeggen dat ze nog niet bij de vliegbasis zijn

quote:
10s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 20:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

binnenkomend zag het er (kennelijk) zo uit

[ link | afbeelding ]
Lijkt me niet van dezelfde gebeurtenis

[ Bericht 85% gewijzigd door Szura op 25-03-2017 23:19:55 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 25 maart 2017 @ 23:59:39 #6
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169781890
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 23:12 schreef Szura het volgende:
Lees andere bronnen die zeggen dat ze nog niet bij de vliegbasis zijn
Ze zijn er wel, de vraag is of ze de basis (volledig) onder controle hebben of niet
24Raqqa twitterde op zaterdag 25-03-2017 om 22:10:19 US forces and #SDF fighters are near of W #Tabqa military airport after retreat of #Daesh from RajomKhazna village.#R24 reageer retweet
TheArabSource twitterde op zaterdag 25-03-2017 om 22:48:20 Kurdish forces close in on #ISIS controlled #Tabqa Airbase amid blitz offensive in #Raqqa https://t.co/xY3BGjuajj reageer retweet
Say what?
pi_169785620
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 20:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

binnenkomend zag het er (kennelijk) zo uit

[ link | afbeelding ]
Het is natuurlijk ook knap dom om in het open veld te gaan staan. Ze hadden juist achter het gebouwtje moeten overleggen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_169788706
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 23:12 schreef Szura het volgende:

Lijkt me niet van dezelfde gebeurtenis
zou kunnen, maar toffe foto/screen hoe dan ook
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169788744
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 09:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Het is natuurlijk ook knap dom om in het open veld te gaan staan. Ze hadden juist achter het gebouwtje moeten overleggen.
beetje tegenslag voor de assadisten kan geen kwaad, anders wordt het snel saai en kunnen we dit topic opdoeken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169790417
assadisten zijn alweer begonnen met de counter vanaf qomhana.

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 26-03-2017 om 14:24:30 #Hama Battle: #HTS destroyed a T-72 and stopped an attempt by pro-Regime forces to advance from #Qomhana. https://t.co/Nrw32n8GVj reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169791740
Weet niet of deze al gepost is, maar ziek dit:

  zondag 26 maart 2017 @ 18:15:18 #12
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169795089
Say what?
pi_169795161
De SAA zoveel manschappen aan verloren daar :') Moet toch wel een beetje pijn doen denk ik.
  zondag 26 maart 2017 @ 18:18:51 #14
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169795186
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 18:17 schreef BEFEM het volgende:
De SAA zoveel manschappen aan verloren daar :') Moet toch wel een beetje pijn doen denk ik.
Andere tijden, maar alsnog verkeerde strategie.
pi_169795216
quote:
1s.gif Op zondag 26 maart 2017 18:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Andere tijden, maar alsnog verkeerde strategie.
Dat gefaalde offensief is ook maar een half jaar geleden ofzo toch?

Overigens vraag ik me af wat het nut is van die 1000 en 1 verschillende soorten bommen die er allemaal wel niet bestaan. Bommen aan een parachute, wtf heb je daar aan :o
  zondag 26 maart 2017 @ 18:32:31 #16
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169795475
quote:
11s.gif Op zondag 26 maart 2017 18:19 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat gefaalde offensief is ook maar een half jaar geleden ofzo toch?

Overigens vraag ik me af wat het nut is van die 1000 en 1 verschillende soorten bommen die er allemaal wel niet bestaan. Bommen aan een parachute, wtf heb je daar aan :o
Toen was IS nog stevig in het zadel in Oost-Aleppo en hadden ze meer territorium in Raqqa. Ze konden makkelijker en met meer manschappen de tegenaanval inzetten.
  zondag 26 maart 2017 @ 21:20:56 #17
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169800279
Reuters twitterde op zondag 26-03-2017 om 20:52:07 U.S-backed forces storm IS-held Tabqa military airport in northern Syria: spokesman https://t.co/qwkJtx3IBk reageer retweet
BarzanSadiq twitterde op zondag 26-03-2017 om 20:49:30 #BREAKING#SDF FULLY DOMINATING #TABQA AIRPORT, WESTERN #RAQQAH. reageer retweet
_paulo34 twitterde op zondag 26-03-2017 om 21:15:55 #Raqqah ( #WrathOfEuphrates #SDF Operation) Situation Map 26-03-2017 UPDATE: SDF liberated the Tabqa airport at 20:00 local time today!! https://t.co/oVrqZ05LYw reageer retweet
Say what?
  zondag 26 maart 2017 @ 21:21:36 #18
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169801625
quote:
2s.gif Op zondag 26 maart 2017 15:39 schreef no1uknow het volgende:
Weet niet of deze al gepost is, maar ziek dit:

propaganda van de terroristen en hun buitenlandse backers :') :') :')

als de terroristen syrie zouden overnemen, dan zal je zien wat ziek is :( :( :(

allah, bashar, suriya _O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169801685
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 18:17 schreef BEFEM het volgende:
De SAA zoveel manschappen aan verloren daar :') Moet toch wel een beetje pijn doen denk ik.
who cares? inwisselbare nobodys. het regime staat en de kanonnenvoer wordt aangevuld door iran.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169801725
quote:
11s.gif Op zondag 26 maart 2017 18:19 schreef BEFEM het volgende:

Overigens vraag ik me af wat het nut is van die 1000 en 1 verschillende soorten bommen die er allemaal wel niet bestaan. Bommen aan een parachute, wtf heb je daar aan :o
voorraad kast moest opgeruimd worden ;) de assadisten hebben zelf zee mijnen gekoppeld aan een parachute overigens :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 maart 2017 @ 22:14:53 #22
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169801947
''Assadisten''
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169802009
wat voorzichtiger te werk gaan is misschien zo gek nog niet, als je bekijkt wat de politieke implicaties zouden zijn.

ik denk dat de coalitie zich in raqqa (ook een soennitische stad) meer zal kunnen veroorloven dan in mosul, omdat in irak de sunnis de macht delen en zo voor politieke struggles zou kunnen veroorzaken. iets wat in raqqa dus niet kan.


Sektarische spanningen in Irak lopen op na omstreden luchtaanval VS op Mosul

Het Amerikaanse leger bekent verantwoordelijk te zijn voor een luchtaanval waarbij mogelijk tientallen burgers omkwamen in de Iraakse stad Mosul. De gevechten om Mosul te heroveren op IS zijn inmiddels grotendeels gestaakt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 26-03-2017 22:21:20 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169802187
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:14 schreef Zahreddine het volgende:
''Assadisten''
pro loyalisten beter? *) daar kan ik me ook in vinden :P maar assadist vind ik toch passender.

ik ga iig geen SAA ofzo gebruiken, dat station zijn we jaren terug gepasseerd. het regime kan zaelfs in latakia zijn broek niet eens omhoog houden en zijn ze overgeleverd aan de ingevlogen shia milities.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 maart 2017 @ 22:25:31 #25
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169802359
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

pro loyalisten beter? *) daar kan ik me ook in vinden :P maar assadist vind ik toch passender.

ik ga iig geen SAA ofzo gebruiken, dat station zijn we jaren terug gepasseerd. het regime kan zaelfs in latakia zijn broek niet eens omhoog houden en zijn ze overgeleverd aan de ingevlogen shia milities.
Ok dan gebruik ik vanaf nu ook 'Jawlanisten' genoemd naar Al-Jawlani.

Pro-Loyalisten is al beter.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 26 maart 2017 @ 22:26:04 #26
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169802378
quote:
Coalitie verovert vliegveld op IS bij dam bij Raqqa

De Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) hebben zondag een voormalig militair vliegveld bij de stad Taqba in Syri veroverd op de groep Islamitische Staat.


Taqba ligt ongeveer 40 kilometer ten westen van Raqqa, de hoofdstad van het door IS uitgeroepen kalifaat.
Say what?
  zondag 26 maart 2017 @ 22:27:47 #27
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169802450
mooi
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169802472
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:25 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ok dan gebruik ik vanaf nu ook 'Jawlanisten' genoemd naar Al-Jawlani.

Pro-Loyalisten is al beter.
nusra of al qaida klinkt toch beter :P ik ga ze geen HTS ofzo noemen, het zijn gewoon dezelfde nusra jongens die door baghdadi vanuit irak zijn gestuurd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169802566
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:26 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

dat had je een uur terug al gemeld :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 maart 2017 @ 22:32:05 #30
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169802630
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:27 schreef Zahreddine het volgende:
mooi
Raqqa is nu gesoleerd en de SAA kan eenvoudig de gehele Maskaneh-vlakte veroveren
Say what?
  zondag 26 maart 2017 @ 22:33:19 #31
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169802672
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat had je een uur terug al gemeld :P
just for confirmation ;)
Say what?
  zondag 26 maart 2017 @ 22:33:41 #32
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169802686
Wellicht dat ze Tabqa Airbase nog cadeau krijgen in de toekomst van de SDF.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169802750
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:33 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

just for confirmation ;)
als nu.nl het meldt zal het wel waar zijn, een tweet blijft naar een tweet :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169802782
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:33 schreef Szura het volgende:
Wellicht dat ze Tabqa Airbase nog cadeau krijgen in de toekomst van de SDF.
_O- heel reeel :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 maart 2017 @ 22:36:38 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169802804
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

_O- heel reeel :Y)
Dit is Syri, daar kan alles.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 26 maart 2017 @ 22:37:43 #36
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169802860
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

als nu.nl het meldt zal het wel waar zijn, een tweet blijft naar een tweet :P
die krijgen het via AFP, ik had ook de AFP tweet kunnen posten
AFP twitterde op zondag 26-03-2017 om 21:12:34 #BREAKING US-backed Syria force takes airport from IS: spokesman reageer retweet
Say what?
  zondag 26 maart 2017 @ 22:42:55 #37
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169803062
en SAA krijgt Jirah Airbase _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 26 maart 2017 @ 22:53:15 #38
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169803436
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

pro loyalisten beter? *) daar kan ik me ook in vinden :P maar assadist vind ik toch passender.

ik ga iig geen SAA ofzo gebruiken, dat station zijn we jaren terug gepasseerd. het regime kan zaelfs in latakia zijn broek niet eens omhoog houden en zijn ze overgeleverd aan de ingevlogen shia milities.
Niet eens? Ze vechten tegen groepen met steun en strijders uit tientallen landen, die door een open grens met Turkije naar binnen komen.
pi_169803893
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 26 maart 2017 @ 23:38:10 #40
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169804699
MIG29_ twitterde op zondag 26-03-2017 om 22:06:55 Breaking , SAA Tiger Forces with Allies repels HTS Attack on Qoumhaneh village north Hama CSHTS bodies in all area around the village reageer retweet
MIG29_ twitterde op zondag 26-03-2017 om 23:01:00 North Hama CSHTS Bodies After Repels the Attack on Syrian Army points in Qamhaneh last night https://t.co/L5L7OFAjEs reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169804906
IsraelBreaking twitterde op zondag 26-03-2017 om 23:37:14 BREAKING: Syria tells Israel via Russian mediators any future strikes on soil will be responded by Scud missle attacks on Israel. - sputnik reageer retweet
Oei
  zondag 26 maart 2017 @ 23:49:16 #42
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169804947
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 23:47 schreef Nintex het volgende:
IsraelBreaking twitterde op zondag 26-03-2017 om 23:37:14 BREAKING: Syria tells Israel via Russian mediators any future strikes on soil will be responded by Scud missle attacks on Israel. - sputnik reageer retweet
Oei
_O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169806772
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 22:21 schreef Slayage het volgende:

ik ga iig geen SAA ofzo gebruiken, dat station zijn we jaren terug gepasseerd. het regime kan zaelfs in latakia zijn broek niet eens omhoog houden en zijn ze overgeleverd aan de ingevlogen shia milities.
En de rebellen, kunnen we die de internationale coalitie noemen?
pi_169806807
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 23:47 schreef Nintex het volgende:
IsraelBreaking twitterde op zondag 26-03-2017 om 23:37:14 BREAKING: Syria tells Israel via Russian mediators any future strikes on soil will be responded by Scud missle attacks on Israel. - sputnik reageer retweet
Oei
Mooi voor Isral, de export naar bv India van Arrow en andere systemen komt na een dergelijke demonstratie wel op gang. :D
pi_169806867
Sowieso wel tijd dat ISIS doodleuk als verassing weer een ander land binnentrekt, Jordani lijkt mij niet zo'n logische kandidaat ivm Circassiers aan de grens maar Libanon kan best een optie zijn.
pi_169807090
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 02:09 schreef WammesWaggel het volgende:
Sowieso wel tijd dat ISIS doodleuk als verassing weer een ander land binnentrekt, Jordani lijkt mij niet zo'n logische kandidaat ivm Circassiers aan de grens maar Libanon kan best een optie zijn.
Ben jij een totaal idioot?
pi_169807120
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 02:09 schreef WammesWaggel het volgende:
Sowieso wel tijd dat ISIS doodleuk als verassing weer een ander land binnentrekt, Jordani lijkt mij niet zo'n logische kandidaat ivm Circassiers aan de grens maar Libanon kan best een optie zijn.
Zie het als een voetbalwedstrijd. Hezbollah speelt uit tegen ISIS en staat 10 - 1 voor. Denk je dat als ze thuis spelen ze opeens zwakker zijn?
pi_169807240
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 02:09 schreef WammesWaggel het volgende:
Sowieso wel tijd dat ISIS doodleuk als verassing weer een ander land binnentrekt, Jordani lijkt mij niet zo'n logische kandidaat ivm Circassiers aan de grens maar Libanon kan best een optie zijn.
_O-. Ja, ik denk dat Hezbollah ze wel de ruimte zal geven hiervoor. :')
pi_169807328
The Guardian has get its hands on a memo of a meeting between King Abdullah of Jordan and US congressional leaders in January of this year. A number of notes in which King Abdullah makes some interesting statements:

About Turkey:

quote:
The memo indicates that Abdullah also told US lawmakers:

The Turkish president, Recep Tayyip Erdoğan, “believes in a radical Islamic solution to the problems in the region” and the “fact that terrorists are going to Europe is part of Turkish policy, and Turkey keeps getting a slap on the hand, but they get off the hook”.
Internet jihadism:

quote:
Intelligence agencies want to keep terrorist websites “open so they can use them to track extremists” and Google had told the Jordanian monarch “they have 500 people working on this”.
About Israel:

quote:
Israel “looks the other way” at the al-Qaida affiliate Jabhat al-Nusra on its border with Syria because “they regard them as an opposition to Hezbollah”.
https://www.theguardian.c(...)d-memo-king-abdullah
pi_169807696
quote:
10s.gif Op zondag 26 maart 2017 12:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

beetje tegenslag voor de assadisten kan geen kwaad, anders wordt het snel saai en kunnen we dit topic opdoeken :P
Ik dacht dat deze topic juist was bedoelt om de stand van zaken bij te houden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_169808225
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169808239
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 23:47 schreef Nintex het volgende:
IsraelBreaking twitterde op zondag 26-03-2017 om 23:37:14 BREAKING: Syria tells Israel via Russian mediators any future strikes on soil will be responded by Scud missle attacks on Israel. - sputnik reageer retweet
Oei
spanneeeeend })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169808261
quote:
10s.gif Op maandag 27 maart 2017 01:56 schreef Peunage het volgende:

[..]

En de rebellen, kunnen we die de internationale coalitie noemen?
si tu veux
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169808301
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 06:46 schreef Stabiel het volgende:
The Guardian has get its hands on a memo of a meeting between King Abdullah of Jordan and US congressional leaders in January of this year. A number of notes in which King Abdullah makes some interesting statements:

About Turkey:

[..]

Internet jihadism:

[..]

About Israel:

[..]

https://www.theguardian.c(...)d-memo-king-abdullah
algemeen bekende standpunten wat ik lees. niks nieuws/schokkends
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169808303
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 08:29 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik dacht dat deze topic juist was bedoelt om de stand van zaken bij te houden.
infotainment tot en met

;(

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 26-03-2017 om 21:49:29 #Syria #Hama #NorthernHama #SAA #Tiger_Forces Shaheen Group Commander : #Russian #Russia Mistake strikes killed about 33 #SAA / 40 woundedhttps://t.co/rBXCkRRDj0 reageer retweet


[ Bericht 31% gewijzigd door Slayage op 27-03-2017 09:50:50 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169808693
quote:
10s.gif Op maandag 27 maart 2017 09:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

infotainment tot en met

;(

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 26-03-2017 om 21:49:29 #Syria #Hama #NorthernHama #SAA #Tiger_Forces Shaheen Group Commander : #Russian #Russia Mistake strikes killed about 33 #SAA / 40 woundedhttps://t.co/rBXCkRRDj0 reageer retweet
Dat is enorm zuur. :{

Hetzelfde als met de Amerikaanse luchtaanval bij Deir Ez Zor.
mon citoyens vous serez unis.
pi_169808717
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 10:09 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat is enorm zuur. :{

Hetzelfde als met de Amerikaanse luchtaanval bij Deir Ez Zor.
shit happens
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169810400
quote:
10s.gif Op maandag 27 maart 2017 10:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

shit happens
Uiteindelijk gaan zij toch allemaal naar de hemel, inshallah.
En zo niet...
pi_169815850
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169816168
Je kan ook gewoon aan al die Koerdische strijdsters denken die nu sexy lingerie hebben..
pi_169816218
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 16:49 schreef WammesWaggel het volgende:
Je kan ook gewoon aan al die Koerdische strijdsters denken die nu sexy lingerie hebben..
:9~ :9~ :9~
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 maart 2017 @ 18:32:42 #65
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169818050
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169819896
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 18:32 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
front gewijzigd? kan er niks uithalen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169819937
ze zitten weer te slapen of het is een tactiek om de TOW teams te spotten? :?

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 27-03-2017 om 19:43:48 #Hama Battle: Jaish Al-Izza wiped out with a #TOW a group of pro-Assad on #Maarzaf front. https://t.co/ETF37AC5vY reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 maart 2017 @ 19:57:07 #68
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169819956
quote:
10s.gif Op maandag 27 maart 2017 19:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

front gewijzigd? kan er niks uithalen
Ten noorden en ten zuiden van Maardeh terreinwinst voor SAA en bondgenoten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169820072
quote:
1s.gif Op maandag 27 maart 2017 19:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Ten noorden en ten zuiden van Maardeh terreinwinst voor SAA en bondgenoten.
thnks. moest inzoomen om het te zien. niet toevallig de locatie van die tow strike ook.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 27 maart 2017 @ 22:43:11 #70
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169825573
Berichten dat Fuah/Kefraya en Madaya/Zabadani ontruimd worden in een deal. Zal mij benieuwen of dat berhaupt doorgaat en of die terroristische baarden rond Fuah en Kefraya dit keer geen bussen aanvallen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 28 maart 2017 @ 20:19:30 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169843107
Bijna ook aan de westkant van Jirah, zal het stukken makkelijker maken om te veroveren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 29 maart 2017 @ 00:09:40 #72
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169852966
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 29 maart 2017 @ 00:11:46 #73
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_169853002
MIG29_ twitterde op dinsdag 28-03-2017 om 21:03:42 Heavy Russian TOS Hit militants in Al-Latamneh north hama CS ريف حماة الشمالي ||فيديو يظهر ضربات عنيفة من راجمات T… https://t.co/iWHlTDMhHe reageer retweet
MIG29_ twitterde op dinsdag 28-03-2017 om 20:31:03 الطيران الروسي ينفذ ضربات جوية عنيفة مستهدفا مسلحي جبهة النصرة في ريف حماة الشمالي Heavy russian air strikes on Mi… https://t.co/1PHqfd1xlG reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 29 maart 2017 @ 09:35:42 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169855530
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 22:43 schreef Szura het volgende:
Berichten dat Fuah/Kefraya en Madaya/Zabadani ontruimd worden in een deal. Zal mij benieuwen of dat berhaupt doorgaat en of die terroristische baarden rond Fuah en Kefraya dit keer geen bussen aanvallen.
Persbureaus melden het nu ook op basis van SOHR
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169872186
Tabqa-stad wordt nu belegerd.

Ten zuidoosten van Damascus gebeurt er ook veel, Daesh is zich op dit moment aan het terugtrekken uit de woestijn nadat rebellen, met steun van de coalitie, een offensief zijn begonnen. De rebellen en het Syrische leger hebben een flinke stukken terrein ingenomen.

Incelfrikandel
pi_169874286
Mehmets kappen met ES, zijn erachter gekomen dat ze behoorlijk gefaald hebben. Op alle fronten weggezet door de grootmachten en SDF krijgt meer support dan ooit.

Maar ze gaan nu waarschijnlijk schreeuwen dat ze ervoor hebben gezorgd dat de kantons niet verbonden zijn... Tja... mehmets moeten ergens om allah akbarren.
pi_169880018
Charles_Lister twitterde op woensdag 29-03-2017 om 18:54:21 Fantastic report based on interviews with *the* key 4 tribes in #Raqqa.- A MUST READ, with important lessons:… https://t.co/qdxDWyfA39 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169883484
point 50 en azreh ingenomen door het regime

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169885027
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 30 maart 2017 @ 14:58:43 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169885574
@AFP
#BREAKING Tillerson says Assad's 'long-term fate will be decided by Syrian people'
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169886249
quote:
0s.gif Op woensdag 29 maart 2017 22:42 schreef Djibril het volgende:
Mehmets kappen met ES, zijn erachter gekomen dat ze behoorlijk gefaald hebben. Op alle fronten weggezet door de grootmachten en SDF krijgt meer support dan ooit.

Maar ze gaan nu waarschijnlijk schreeuwen dat ze ervoor hebben gezorgd dat de kantons niet verbonden zijn... Tja... mehmets moeten ergens om allah akbarren.
Ach ome Erdolf gaat dan vast de EU weer voor nazi uitmaken.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 30 maart 2017 @ 19:16:45 #83
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169890336
quote:
10s.gif Op donderdag 30 maart 2017 12:57 schreef Slayage het volgende:
point 50 en azreh ingenomen door het regime

[ afbeelding ]
@NatDefFor
#BREAKING
Syrian MoD announced the liberation of Arzeh&Khribat Hajamah&Qusayya&Balhasin #NorthernHama

Uiteindelijk is de impact minder geweest dan bij het vorige jihadi-offensief.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169890472
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 14:58 schreef Szura het volgende:
@AFP
#BREAKING Tillerson says Assad's 'long-term fate will be decided by Syrian people'
de amerikanen hebben uiteondelijk de putin lijn opgepikt. daar leek het vanaf dag 1 al dat dat zou gebeuren met al dat geslijm van trump richting moskou.

het lijkt erop dat putin niet alleen het kremlin ownt maar ook het witte huis ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169890484
quote:
1s.gif Op donderdag 30 maart 2017 19:16 schreef Szura het volgende:

[..]

@NatDefFor
#BREAKING
Syrian MoD announced the liberation of Arzeh&Khribat Hajamah&Qusayya&Balhasin #NorthernHama

Uiteindelijk is de impact minder geweest dan bij het vorige jihadi-offensief.
idd slappe hap uiteindelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169890939
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 30 maart 2017 @ 20:57:41 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169892845
quote:
10s.gif Op donderdag 30 maart 2017 19:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

idd slappe hap uiteindelijk.
Vraag me af of ze nog wat in petto hebben. De dominostenen staan vanaf Khattab al op omvallen.

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169899880
quote:
1s.gif Op donderdag 30 maart 2017 20:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Vraag me af of ze nog wat in petto hebben. De dominostenen staan vanaf Khattab al op omvallen.

[ afbeelding ]
als er geen externe backing is, is het vroeg of laat klaar. neemt niet weg dat de laatste spartelingen krachtig kunnen zijn uiteraard. wat ik ervan heb meegekregen is dat de externe backing er dit keer niet/nauwelijks was.

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 31-03-2017 08:28:02 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169899987
helder betoog. binnenkort dus trump, putin en assad in tartous aan een kopje thee. dan kan trump zeggen wat een zooitje zijn voorganger van syrie heeft gemaakt en dat hij persoonlijk zijn shit moest opruimen en hij in putin en assad een goede partner heeft gevonden om het gedaan te krijgen.

US envoy to UN: Ousting Assad 'not our priority'
...
"Our priority is to really look at how do we get things done? Who do we need to work with to really make a difference for the people in Syria," she said.

"We can't necessarily focus on Assad the way the previous administration maybe did. Do we think he's a hindrance? Yes," she said.

"Are we going to sit there and focus on getting him out? No."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169900680
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 08:17 schreef Slayage het volgende:
helder betoog. binnenkort dus trump, putin en assad in tartous aan een kopje thee. dan kan trump zeggen wat een zooitje zijn voorganger van syrie heeft gemaakt en dat hij persoonlijk zijn shit moest opruimen en hij in putin en assad een goede partner heeft gevonden om het gedaan te krijgen.

US envoy to UN: Ousting Assad 'not our priority'
...
"Our priority is to really look at how do we get things done? Who do we need to work with to really make a difference for the people in Syria," she said.

"We can't necessarily focus on Assad the way the previous administration maybe did. Do we think he's a hindrance? Yes," she said.

"Are we going to sit there and focus on getting him out? No."

Erdogan zal wel als ober dienen, mehmet. Maak je geen zorgen, jullie zijn dan toch "aanwezig".
  vrijdag 31 maart 2017 @ 11:25:46 #91
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169902441
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 09:25 schreef Djibril het volgende:

[..]

Erdogan zal wel als ober dienen, mehmet. Maak je geen zorgen, jullie zijn dan toch "aanwezig".
_O-
  vrijdag 31 maart 2017 @ 11:27:44 #92
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169902471
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 08:17 schreef Slayage het volgende:
helder betoog. binnenkort dus trump, putin en assad in tartous aan een kopje thee. dan kan trump zeggen wat een zooitje zijn voorganger van syrie heeft gemaakt en dat hij persoonlijk zijn shit moest opruimen en hij in putin en assad een goede partner heeft gevonden om het gedaan te krijgen.

US envoy to UN: Ousting Assad 'not our priority'
...
"Our priority is to really look at how do we get things done? Who do we need to work with to really make a difference for the people in Syria," she said.

"We can't necessarily focus on Assad the way the previous administration maybe did. Do we think he's a hindrance? Yes," she said.

"Are we going to sit there and focus on getting him out? No."

Mooi scenario toch? Als je deze oorlog wil beindigen moet je pragmatisch te werk gaan. Poetin en Assad zijn dan de partners waar je mee moet samenwerken om samen HTS/Al Nusra/Al Qaeda/<insert future name> en IS uit de weg te ruimen en vrede te sluiten met de FSA. De FSA zal wel moeten inbinden want zonder backing van de US en Al Qaeda zijn ze niks.
pi_169902615
Ik denk dat Turkije dat stukje syrie zal annexeren.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  vrijdag 31 maart 2017 @ 11:43:29 #94
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_169902710
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:37 schreef Mathemaat het volgende:
Ik denk dat Turkije dat stukje syrie zal annexeren.
Ik denk dat Rusland dan een stuk Turkije zal annexeren.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_169902730
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:43 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ik denk dat Rusland dan een stuk Turkije zal annexeren.
Om de verbinding tussen Qatar en Turkije te verbreken?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  vrijdag 31 maart 2017 @ 11:47:50 #96
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_169902765
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:45 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Om de verbinding tussen Qatar en Turkije te verbreken?
Ik denk niet dat Poetin en Assad het leuk vinden als Erdo een stukje van Syri afsnoept.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_169902778
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:47 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ik denk niet dat Poetin en Assad het leuk vinden als Erdo een stukje van Syri afsnoept.
Ik denk dat allebei de groepen een sterke Koerdistan niet willen in Syrie
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  vrijdag 31 maart 2017 @ 11:52:26 #98
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_169902836
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:48 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Ik denk dat allebei de groepen een sterke Koerdistan niet willen in Syrie
Daar zijn andere oplossingen voor dan Turkije een deel van Syri geven?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_169903250
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:52 schreef Perrin het volgende:

[..]

Daar zijn andere oplossingen voor dan Turkije een deel van Syri geven?
Assad heeft liever een Koerdistan dan dat Turkije beetje grond komt stelen
pi_169906997
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 09:25 schreef Djibril het volgende:

[..]

Erdogan zal wel als ober dienen, mehmet. Maak je geen zorgen, jullie zijn dan toch "aanwezig".
zou me niks verbazen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169907036
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 11:27 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Mooi scenario toch? Als je deze oorlog wil beindigen moet je pragmatisch te werk gaan. Poetin en Assad zijn dan de partners waar je mee moet samenwerken om samen HTS/Al Nusra/Al Qaeda/<insert future name> en IS uit de weg te ruimen en vrede te sluiten met de FSA. De FSA zal wel moeten inbinden want zonder backing van de US en Al Qaeda zijn ze niks.
ware het niet dat het de vraag is hoe de golfstaten en israel gaan reageren. deze oorlog is nog lang niet over, ga nog geen fissa organiseren ofzo ;)

uiteraard zal dit scenario uitgespeeld worden als trump blijft zitten waar hij zit de komende 4 jaar ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169907052
quote:
9s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 12:18 schreef Ivan_Narmon het volgende:

[..]

Assad heeft liever een Koerdistan dan dat Turkije beetje grond komt stelen
dude wat koerdistan? assad gaat het hele land heroveren ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169907525
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 09:25 schreef Djibril het volgende:

[..]

Erdogan zal wel als ober dienen, mehmet. Maak je geen zorgen, jullie zijn dan toch "aanwezig".
Hahaha
pi_169907546
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 31 maart 2017 @ 17:37:46 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169908616
Bijna alle verliezen in Hama weer goedgemaakt, alleen Souran en Maardas van de belangrijke plaatsen nog te gaan. Hopelijk gaan ze door naar Halfaya - Taybat al-Imam - Morek - Kafr Zita etc.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169909092
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 17:37 schreef Szura het volgende:
Bijna alle verliezen in Hama weer goedgemaakt, alleen Souran en Maardas van de belangrijke plaatsen nog te gaan. Hopelijk gaan ze door naar Halfaya - Taybat al-Imam - Morek - Kafr Zita etc.
en die soelejmani schijnt ook in hama te zijn dus, garantie voor succes je weetz ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 31 maart 2017 @ 18:29:29 #108
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169909517
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 18:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

en die soelejmani schijnt ook in hama te zijn dus, garantie voor succes je weetz ;)
Boh Soleimani en Suhail in Hama, daar worden veel selfies gemaakt dan.



[ Bericht 10% gewijzigd door Szura op 31-03-2017 19:50:13 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 31 maart 2017 @ 22:32:10 #109
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169915467
@SyrianHNC_en
We hope #US administration understands we are at forefront of fight against terrorism in #Syria. - @FarahALAtassi @SyrianHNC #GenevaTalks

_O-
Aldus de vertegenwoordigers van degenen die zij aan zij met Al Qaeda vechten en worden gesponsord door Saudische terreurexporteurs en vernietigers van Jemen. Koekoek.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 31 maart 2017 @ 23:27:48 #110
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169917014
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 17:37 schreef Szura het volgende:
Bijna alle verliezen in Hama weer goedgemaakt, alleen Souran en Maardas van de belangrijke plaatsen nog te gaan. Hopelijk gaan ze door naar Halfaya - Taybat al-Imam - Morek - Kafr Zita etc.
Helaas komt het volgende offensief in Latakia en west-Aleppo er al weer aan. Mede mogelijk gemaakt dankzij ome Erdo.
pi_169920547
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 23:27 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Helaas komt het volgende offensief in Latakia en west-Aleppo er al weer aan. Mede mogelijk gemaakt dankzij ome Erdo.
oh?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 1 april 2017 @ 09:24:38 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169920573
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 april 2017 09:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

oh?
ES trekt zich terug uit Aleppo (althans de milities) en er is troepenopbouw in Latakia en west-Aleppo waargenomen.
pi_169920593
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 april 2017 09:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

ES trekt zich terug uit Aleppo (althans de milities) en er is troepenopbouw in Latakia en west-Aleppo waargenomen.
ES heeft zich teruggetrokken? wie houdt nu de lijnen vast dan?

ik volg het niet zo op de voet meer :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 1 april 2017 @ 10:13:49 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169921050
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 april 2017 09:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

ES heeft zich teruggetrokken? wie houdt nu de lijnen vast dan?

ik volg het niet zo op de voet meer :P
Het Turkse leger. De operaties zijn ook officieel voorbij.
pi_169921115
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 april 2017 10:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het Turkse leger. De operaties zijn ook officieel voorbij.
ja ik las wel dat de operaties wel "afgerond" waren, de turken waren reeds uitgespeeld. maar dus al die checkpoints zijn bemand door turkse soldaten? das wel opmerkelijk op zijn minst.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 1 april 2017 @ 11:24:24 #117
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169921916
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 april 2017 10:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja ik las wel dat de operaties wel "afgerond" waren, de turken waren reeds uitgespeeld. maar dus al die checkpoints zijn bemand door turkse soldaten? das wel opmerkelijk op zijn minst.
Ik weet niet of alle checkpoints dat zullen zijn, maar een gedeelte van Ahrar heeft zich iig verplaatst naar Latakia en West-Aleppo.
  zaterdag 1 april 2017 @ 11:50:50 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169922271
Ze zullen toch blijven falen uiteindelijk, kanonnenvoer voor de Russische piloten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169922397
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 1 april 2017 @ 12:45:59 #120
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169923110
Al Qaeda is weer lekker bevoorraad door z'n buitenlandse sponsors:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 1 april 2017 @ 13:56:52 #121
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169924496
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2017 12:45 schreef Szura het volgende:
Al Qaeda is weer lekker bevoorraad door z'n buitenlandse sponsors:

[ afbeelding ]
Het blijft een vreemde situatie dat dit allemaal maar via Turks grondgebied kan.
pi_169926903
Yusra M.‏ @Temimi_Yusra
Iraqi Media announces the killing of the terrorist Ayad Al-Jumayli, the second most important leader for #ISIS after #Baghdadi
pi_169930813
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 april 2017 12:45 schreef Szura het volgende:
Al Qaeda is weer lekker bevoorraad door z'n buitenlandse sponsors:

[ afbeelding ]
die 40 tow strikes trek je die conclusie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169934957
PetoLucem twitterde op vrijdag 31-03-2017 om 19:10:59 NEW MAP: "Rebel" frontline in #Hama is collapsing, #SAA reverses most #AlQaeda gains made in first days of their fa… https://t.co/WESffzrd1s reageer retweet
Klopt dit? Is wel heel snel gecounterd dan
pi_169937704
Conflicts twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:09:30 BREAKING: Reports of heavy Russian airstrike on Turkish backed rebels near the N. Syria-Turkey border -… https://t.co/2MrbYtGJ8T reageer retweet
  zondag 2 april 2017 @ 01:13:48 #126
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_169940861
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 april 2017 10:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja ik las wel dat de operaties wel "afgerond" waren, de turken waren reeds uitgespeeld. maar dus al die checkpoints zijn bemand door turkse soldaten? das wel opmerkelijk op zijn minst.
Dus we zijn weer bij het begin :P
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_169941880
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 10:00 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Dus we zijn weer bij het begin :P
zo is het leven.

van niets naar iets naar niets
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 2 april 2017 @ 11:18:18 #129
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169941937
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 april 2017 19:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

die 40 tow strikes trek je die conclusie?
En uit de filmpjes en de politieke bezoeken/taal van de laatste tijd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169941978
quote:
1s.gif Op zondag 2 april 2017 11:18 schreef Szura het volgende:

[..]

En uit de filmpjes en de politieke bezoeken/taal van de laatste tijd.
een tweet reeks. huge if true en misschien ook gerelateerd aan die buitenlandse backing?

Charles_Lister twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:46:09 Acc. to @alhayatdaily, 30,000+ FSA/MOM rebels have agreed to coordinate joint attacks on #HTS in northern #Syria:... https://t.co/ItZfSuFenk reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 2 april 2017 @ 11:23:47 #131
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169942037
quote:
10s.gif Op zondag 2 april 2017 11:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

een tweet reeks. huge if true en misschien ook gerelateerd aan die buitenlandse backing?

Charles_Lister twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:46:09 Acc. to @alhayatdaily, 30,000+ FSA/MOM rebels have agreed to coordinate joint attacks on #HTS in northern #Syria:... https://t.co/ItZfSuFenk reageer retweet
Las ook elders dergelijke signalen rond Ahrar. Denk dat het al veel te laat is. Gewoon kappen met die shit aub, binnen no time zijn de wapens weer afgepakt door Al Qaeda-groepen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 2 april 2017 @ 11:25:56 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169942074
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 00:12 schreef Houtenbeen het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:09:30 BREAKING: Reports of heavy Russian airstrike on Turkish backed rebels near the N. Syria-Turkey border -… https://t.co/2MrbYtGJ8T reageer retweet
[ afbeelding ]
Even laten zien wie de echte baas is
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169942992
Sergermed_ twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:12:14 Sheikh Zaher & tribal leaders from 14 tribes that live in Al bab & Azaz areas accused Turkey/Euphrates shield of et… https://t.co/fiKtia1hwb reageer retweet
Ethnic cleansing, binnenkort worden veel mehmets geboren in Jarabulus en Azaz en geen mohemads meer.
pi_169943008
dubbel
  zondag 2 april 2017 @ 13:12:52 #136
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169943951
Trapped again..

Say what?
  zondag 2 april 2017 @ 13:14:11 #137
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169943970
CivilWarMap twitterde op zondag 02-04-2017 om 13:11:02 #SDF Soldiers surrounded #ISIS Fighters in Raqqa countryside. One of the ISIS fighters detonates his suicide belt. https://t.co/UUAE51llt1 reageer retweet
Say what?
pi_169944504
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 12:13 schreef Djibril het volgende:
Sergermed_ twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:12:14 Sheikh Zaher & tribal leaders from 14 tribes that live in Al bab & Azaz areas accused Turkey/Euphrates shield of et… https://t.co/fiKtia1hwb reageer retweet
Ethnic cleansing, binnenkort worden veel mehmets geboren in Jarabulus en Azaz en geen mohemads meer.

Welke etnische groep zou er gecleansed worden?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169944637
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 01:13 schreef WammesWaggel het volgende:
Mooie foto, wel.
lijkt op een still uit een video, ik ben nieuwsgierig maar kan nog niks vinden
  zondag 2 april 2017 @ 16:01:37 #140
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169948572
quote:
10s.gif Op zondag 2 april 2017 13:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

Welke etnische groep zou er gecleansed worden?
Arabische stammen. Met dank aan de neo-fascistische Erdogan regering.
pi_169950552
http://www.washingtonexam(...)yria/article/2619038

quote:
The Turks did take the northern Syrian towns of Jarablus, Dabiq and al-Bab from ISIS, but their plan to move against the Kurds in Manbij was foiled when the U.S. positioned Army Rangers just outside the city and declared Manbij was in no further need of liberation.
quote:
And the Turkish forces had also suffered heavy losses in the fight against ISIS in al-Bab, or as one Pentagon official put it, "They got their asses kicked."
pi_169952831
quote:
1s.gif Op zondag 2 april 2017 16:01 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Arabische stammen. Met dank aan de neo-fascistische Erdogan regering.
de turken ruimen de arabieren, om er een koerdisch/turkmeens gebied van te maken?

dus er zijn nu in TFSA gebied alleen turkmenen en koerden over?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 2 april 2017 @ 18:46:37 #143
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169953131
quote:
10s.gif Op zondag 2 april 2017 18:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turken ruimen de arabieren, om er een koerdisch/turkmeens gebied van te maken?

dus er zijn nu in TFSA gebied alleen turkmenen en koerden over?
Geen Koerden dat past niet in de doctrine uiteraard.
pi_169953215
quote:
1s.gif Op zondag 2 april 2017 18:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Geen Koerden dat past niet in de doctrine uiteraard.
de koerden en de arabieren worden geruimd en alleen de turkmenen mogen daar zitten.feitelijk dus ontvolkt gebied is het geworden anno nu.

behoorlijke verwijten gebaseerd op een tweet die jibril ergens is tegengekomen en jij slikt het als zoete koek omdat het past binnen jouw wereldbeeld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169953897
na het lezen van de titel "rebellen" denk ik: "stuwdam??? isis gebied???" hebben ze het over tabqa :') :') :')

Syrische rebellen slaan tegenaanval IS af bij stuwdam
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 2 april 2017 @ 19:24:47 #146
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169954136
quote:
10s.gif Op zondag 2 april 2017 19:16 schreef Slayage het volgende:
na het lezen van de titel "rebellen" denk ik: "stuwdam??? isis gebied???" hebben ze het over tabqa :') :') :')

Syrische rebellen slaan tegenaanval IS af bij stuwdam
Ja echt zo bizar slecht met terminologie, sommige Nederlandse media :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169954574
NSFW!
https://mobile.twitter.co(...)640497549312/video/1

Hmm, dit werd een tijdje geleden gepost op Reddit. Schijnt dat het TFSA rebellen zijn die een man executeren waarvan ze denken dat hij voor SDF een spion is. In true mehmet-style filmen ze het.
  zondag 2 april 2017 @ 21:47:23 #148
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169959578
quote:
10s.gif Op zondag 2 april 2017 18:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

de koerden en de arabieren worden geruimd en alleen de turkmenen mogen daar zitten.feitelijk dus ontvolkt gebied is het geworden anno nu.

behoorlijke verwijten gebaseerd op een tweet die jibril ergens is tegengekomen en jij slikt het als zoete koek omdat het past binnen jouw wereldbeeld.
Wel, in mijn wereldbeeld heeft Turkije er nooit moeite mee gehad om stelselmatig gebieden te zuiveren en ook burgers in eigen land als tweederangs burgers te behandelen, tot zeer recent aan toe. Ook kent Turkije een veel sterker nationalisme dan Nederland en zijn er nostalgische gevoelens naar het Ottomaanse tijdperk. Een land als Frankrijk heeft dit ook veel sterker dan Nederland. Dus ja, ik ben niet verbaasd over dit soort acties. Of het ook echt waar is is een tweede.
  zondag 2 april 2017 @ 23:16:58 #149
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169962145
VivaRevolt twitterde op zondag 02-04-2017 om 22:05:55 Reports that Turkey and FSA will participate in The Battle of Raqqa and that they will be given safe passage to the area from Tal Abyad 1/2 reageer retweet
VivaRevolt twitterde op zondag 02-04-2017 om 22:06:51 amid SDF/YPG rejection 2/2 reageer retweet
Zeer dom om dit aanbod af te slaan, perfect kanonnenvoer voor ISIS
Say what?
  zondag 2 april 2017 @ 23:19:29 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169962187
Turkije :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 3 april 2017 @ 08:45:57 #151
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169964325
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 23:19 schreef Szura het volgende:
Turkije :')
Dat vat het wel samen ja.
pi_169964464
quote:
1s.gif Op zondag 2 april 2017 19:24 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja echt zo bizar slecht met terminologie, sommige Nederlandse media :').
hoewel het syrie conflict vreselijk ingewikkeld is om te volgen en nog lastiger is om uit te leggen, heb ik echt het idee dat ze allemaal stagiaires hebben rondlopen op die afdelingen met 0,0 kennis van zaken :{

nieuwe emojis :s)

:B B:)B :R
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169964471
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 23:16 schreef UpsideDown het volgende:
VivaRevolt twitterde op zondag 02-04-2017 om 22:05:55 Reports that Turkey and FSA will participate in The Battle of Raqqa and that they will be given safe passage to the area from Tal Abyad 1/2 reageer retweet
VivaRevolt twitterde op zondag 02-04-2017 om 22:06:51 amid SDF/YPG rejection 2/2 reageer retweet
Zeer dom om dit aanbod af te slaan, perfect kanonnenvoer voor ISIS
whut?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 3 april 2017 @ 09:14:15 #154
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169964509
quote:
10s.gif Op maandag 3 april 2017 09:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoewel het syrie conflict vreselijk ingewikkeld is om te volgen en nog lastiger is om uit te leggen, heb ik echt het idee dat ze allemaal stagiaires hebben rondlopen op die afdelingen met 0,0 kennis van zaken :{

nieuwe emojis :s)

:B B:)B :R
Het probleem is dat nieuws vaak wordt ingekocht van grote persbureaus en er ook niemand meer met passie naar het buitenland reist. Vroeger zou je nog wel een Gerrie Eijkhof in Syri kunnen zien.
  maandag 3 april 2017 @ 09:15:43 #155
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169964533
Diverse kranten en grote zenders hebben nog wel correspondenten in het M-O, in hun artikelen en items zul je dit soort slechte formuleringen niet tegenkomen. Het zijn vooral de internetmedia die daarin tekortschieten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 3 april 2017 @ 09:18:01 #156
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169964565
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 09:15 schreef Szura het volgende:
Diverse kranten en grote zenders hebben nog wel correspondenten in het M-O, in hun artikelen en items zul je dit soort slechte formuleringen niet tegenkomen. Het zijn vooral de internetmedia die daarin tekortschieten.
True, maar ook bijvoorbeeld grote Amerikaanse media hebben steeds vaker geen correspondenten meer in het buitenland.
pi_169966671
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 09:15 schreef Szura het volgende:
Diverse kranten en grote zenders hebben nog wel correspondenten in het M-O, in hun artikelen en items zul je dit soort slechte formuleringen niet tegenkomen. Het zijn vooral de internetmedia die daarin tekortschieten.
lijkt me ook niet verstandig om in syrie als onafhankelijke correspondent actief te zijn

iedereen wil je namelijk dood hebben als je niet hun lijn verkondigt

nog wat gehoord van die cantlie overigens? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 3 april 2017 @ 12:50:36 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169969192
Maardas heroverd, alleen Souran nog te gaan. Ook Halfaya en Taibat al-Imam zouden ze al in het vizier hebben.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169970010
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 09:15 schreef Szura het volgende:
Diverse kranten en grote zenders hebben nog wel correspondenten in het M-O, in hun artikelen en items zul je dit soort slechte formuleringen niet tegenkomen. Het zijn vooral de internetmedia die daarin tekortschieten.
Het is ook lastig om correspondenten en kwaliteitsjournalistiek te kunnen financieren in een tijd waarin steeds meer mensen denken dat er niet voor hoeven te betalen.
Incelfrikandel
  maandag 3 april 2017 @ 15:11:53 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169972007
quote:
10s.gif Op maandag 3 april 2017 11:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

lijkt me ook niet verstandig om in syrie als onafhankelijke correspondent actief te zijn

iedereen wil je namelijk dood hebben als je niet hun lijn verkondigt

nog wat gehoord van die cantlie overigens? :P
Je kan A zeggen en achteraf B doen. Zorgt wel voor een waarschijnlijk eenmalige trip. Of je gaat op deze wijze alle partijen langs :P
pi_169973828
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 12:50 schreef Szura het volgende:
Maardas heroverd, alleen Souran nog te gaan. Ook Halfaya en Taibat al-Imam zouden ze al in het vizier hebben.
pi_169973857
quote:
A quick translation of the encounter between Tulsi Gabbard and Bashar al-Assad in the Al-Akhbar News story today:
https://twitter.com/QifaNabki/status/848902057440542721

pi_169976140
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169976282
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169976634
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 3 april 2017 @ 18:45:22 #166
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169976636
quote:
10s.gif Op maandag 3 april 2017 09:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

whut?
Je laat +/- 100 Turkse adepten ISIS gebied in bij Tal Saman, die gaan met ISIS op de vuist en doden met een beetje geluk toch een paar van die baarden en worden vervolgens zelf afgemaakt. De SDF hoeft alleen maar toe te kijken bij dit schouwspel, en kan daarna verder met de opmars naar Raqqa.
Say what?
pi_169976643
quote:
14s.gif Op maandag 3 april 2017 18:45 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Je laat +/- 100 Turkse adepten ISIS gebied in bij Tal Saman, die gaan met ISIS op de vuist en doden met een beetje geluk toch een paar van die baarden en worden vervolgens zelf afgemaakt. De SDF hoeft alleen maar toe te kijken bij dit schouwspel, en kan daarna verder met de opmars naar Raqqa.
whut?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 3 april 2017 @ 18:47:28 #168
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169976764
quote:
1s.gif Op maandag 3 april 2017 18:47 schreef Szura het volgende:

[..]

In plaats van die annexerende Turken binnen te laten in zo'n operatie, kunnen ze ook eens echt van de Obama-lijnen afstappen en cordineren met het Syrisch leger.
broodje aap dus, die turken in raqqa...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169976798
tja

Charles_Lister twitterde op maandag 03-04-2017 om 18:45:00 .@TulsiGabbard If @TulsiGabbard really said this to #Assad, then her & #Trump's moral compasses really are as bad as many feared… https://t.co/an0p51BLHm reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 3 april 2017 @ 19:01:07 #171
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169977003
quote:
10s.gif Op maandag 3 april 2017 18:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

broodje aap dus, die turken in raqqa...
Hopelijk wel ja. Nog meer olie op het vuur tussen Turkije en Koerden is zwaar onnodig. Laat ze het lekker bij hun eigen land houden...

Overigens is Sisi (Egypte) nu in het Witte Huis. Benieuwd wat voor ontwikkelingen daaruit voortkomen, aangezien Egypte zich toch meer van de Arabische landen af begint te bewegen en meer naar Syri toe. Waarschijnlijk weinig, want Trump :'). Presteert niks.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 3 april 2017 @ 19:45:59 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169978049
Owja, z'n totaal onervaren schoonzoon moet het allemaal gaan fixen. Trump :') :') :').

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169980345
Wanneer zal die zich voor het eerst moeten scheren?
pi_169988763
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 19:45 schreef Szura het volgende:
Owja, z'n totaal onervaren schoonzoon moet het allemaal gaan fixen. Trump :') :') :').

[ afbeelding ]
why though? :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169988779
of je nou voor of tegen isis hebt gevochten zal voor velen gelden dat er toch al het nodige mis was in hun hoofd voordat ze vertrokken.

quote:
Anti-ISIS fighter faces court over Qld murder

A one-time anti-Islamic State fighter has faced court charged with the murder of missing 22-year-old Brisbane man Sam Thompson.

Ashley Mitchell Scott Dyball, 25, appeared in the Brisbane Magistrates Court on Saturday charged with one count each of murder and interfering with a corpse.

- See more at: http://www.skynews.com.au(...)sthash.6hC2PcMp.dpuf
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169988850
quote:
1s.gif Op maandag 3 april 2017 19:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Hopelijk wel ja. Nog meer olie op het vuur tussen Turkije en Koerden is zwaar onnodig. Laat ze het lekker bij hun eigen land houden...
het zou er niet overzichtelijker van worden. echter moet je de turken links om of rechtsom wel te vriend houden in syrie en hun zorgen serieus nemen. daar merk ik atm helemaal niks van, vanuit de amerikanen. enige wat ze zeggen is "mbt de ypg begrijpen we de zorgen van de turken", maar dat is dan ook alles. straks loop je risico dat ze helemaal hun eigen gang gaan en de boel lopen te verzieken. neem de russische aanpak bv dat is gewoon heel slim gespeeld, "je mag invloed hebben maar op mijn voorwaarden". terwijl de amerikanen gaan lopen huilen om TFSA. en dan is rusland zogenaamd "vijand" van navo en zijn de amerikanen bondgenoten van de turken. de lijnen zijn in syrie volledig vervaagd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169990550
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169990568
hoe staat het ervoor in mosul overigens?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_169991287
Waarom is die dam nog niet veroverd? Kunnen daar niet een paar USA SF's op gezet worden..
pi_169991351
Sarin gasaanval in Hama
  Moderator dinsdag 4 april 2017 @ 11:29:24 #181
8781 crew  Frutsel
pi_169991651
quote:
’Syrische kinderen dood bij aanval met gifgas’
2 uur geleden
BEIROET - Bij luchtaanvallen in de provincie Idlib in het noordwesten van Syri zijn dinsdag minstens 35 mensen gedood. Onder de slachtoffers zijn veel kinderen. In een videobericht sprak een arts van een aanval met het gifgas Sarin. Slachtoffers vertoonden verstikkingsverschijnselen en sommigen hadden schuim om de mond.

Volgens activisten van het Observatorium werd de aanval op de stad Khan Sheikhoun uitgevoerd door Syrische of Russische gevechtsvliegtuigen. Tientallen mensen raakten gewond.

Onderzoekers van de Verenigde Naties hebben de Syrische regering er in maart van beschuldigd in de voorafgaande maanden in de strijd om Aleppo en andere plaatsen chloorgas te hebben gebruikt. De onderzoekscommissie van de VN-Mensenrechtenraad sprak van minstens vijf chloorgasaanvallen door regeringsgetrouwe strijdkrachten. De Syrische regering heeft herhaaldelijk het gebruik van chemische wapens ontkend.

Op internet circuleren zeer schokkende foto’s van veelal jonge slachtoffers.
pi_169991697
quote:
15s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:13 schreef no1uknow het volgende:
Sarin gasaanval in Hama
who cares?

het regime en hun backers zijn vrij om alles te doen wat ze willen, omdat ze weten dat er toch geen consequenties zullen volgen B:)B

NSFW
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:38:04 #183
340272 Frikandelbroodje
pi_169991809
Ik ben niet verbaast.
EliotHiggins twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 11:32:46 Victims with foam around their mouths, convulsions, non-reactive pinpoint pupils. Very reminiscent of Sarin, sample... https://t.co/6PVBAeRIdL reageer retweet
quote:
15s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:13 schreef no1uknow het volgende:
Sarin gasaanval in Hama
Sarin is geen gas.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:39:29 #184
128271 Slayage
INFP
pi_169991842
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:29 schreef Frutsel het volgende:

[..]

lijkt me sterk dat de russen het hebben gedaan. ik kan me zelfs voorstellen dat de russen niet blij zijn met dit soort acties van het regime, omdat het negatieve PR zou kunnen opleveren. niet dat de russen daar zo rauwig om zullen zijn, maar ze willen hun standing in de wereld graag opkrikken en daar helpt dit soort beelden van vergaste kinderen niet bij.

vraag me af wat de officiele lijn gaat worden, we weten hier niks van af / wij hebben het niet gedaan / we zullen het onderzoeken of het is fake news?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:40:32 #185
128271 Slayage
INFP
pi_169991858
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:38 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Ik ben niet verbaast.
EliotHiggins twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 11:32:46 Victims with foam around their mouths, convulsions, non-reactive pinpoint pupils. Very reminiscent of Sarin, sample... https://t.co/6PVBAeRIdL reageer retweet
[..]

Sarin is geen gas.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:41:46 #186
128271 Slayage
INFP
pi_169991877
video van de lijken

NSFW

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_ _O_ _O_ Allah-Bashar-Suriya _O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:44:15 #187
128271 Slayage
INFP
pi_169991918
_O- _O- _O-

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:44:45 #188
220444 HSG
pi_169991928
Wie zegt dat het regime/Rusland dat gas heeft gegooid. Misschien lagen ze daar en heeft een bom dat gas losgelaten.

Het is namelijk allang bekend dat ook de rebellen/terroristen gifgas tot hun beschikking hebben.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:46:51 #189
458579 SupportIceland
pi_169991964
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 21:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, in mijn wereldbeeld heeft Turkije er nooit moeite mee gehad om stelselmatig gebieden te zuiveren en ook burgers in eigen land als tweederangs burgers te behandelen, tot zeer recent aan toe. Ook kent Turkije een veel sterker nationalisme dan Nederland en zijn er nostalgische gevoelens naar het Ottomaanse tijdperk. Een land als Frankrijk heeft dit ook veel sterker dan Nederland. Dus ja, ik ben niet verbaasd over dit soort acties. Of het ook echt waar is is een tweede.
In mijn optiek alleen maar iets om respect voor te hebben. Maar goed: ben dan zelf ook rechts (schrik, eng).. :P
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:47:03 #190
340272 Frikandelbroodje
pi_169991967
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
Though referred to as a nerve gas, sarin is a liquid at temperatures below 150C. To maximise its potential as a weapon, the substance is usually dispersed from a canister, rocket or missile in a cloud of droplets that are fine enough to be inhaled into the lungs. Inevitably, some evaporates into gas, much as spilt water turns into vapour. The chemical enters the body through the eyes and skin too. Sarin has no smell or taste and is colourless, so the first people may know of its use is when victims start to fall.
:P
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:48:45 #191
128271 Slayage
INFP
pi_169991999
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:47 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

[..]

:P
te technisch voor mij :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:49:07 #192
340272 Frikandelbroodje
pi_169992012
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:46 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

In mijn optiek alleen maar iets om respect voor te hebben. Maar goed: ben dan zelf ook rechts (schrik, eng).. :P
Er is niet zoveel mis met nationalisme, maar in Turkije en Frankrijk is het uit de hand gelopen gezien de gedwongen assimilatie/etnische zuiveringen/genocides op minderheden.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:51:12 #193
458579 SupportIceland
pi_169992044
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:41 schreef Slayage het volgende:
video van de lijken

NSFW

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_ _O_ _O_ Allah-Bashar-Suriya _O_ _O_ _O_
Mensen gaan dood in een oorlog. Stop de pers !

Echt, word dit nog als valide kritiek gezien op Assad? moet die man met bloemetjes gooien?
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:52:10 #194
458579 SupportIceland
pi_169992064
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:49 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Er is niet zoveel mis met nationalisme, maar in Turkije en Frankrijk is het uit de hand gelopen gezien de gedwongen assimilatie/etnische zuiveringen/genocides op minderheden.
Tja, is wat offtopic. Laten we het erop houden dat waar twee vechten, twee fout zijn.
  dinsdag 4 april 2017 @ 11:59:41 #195
220444 HSG
pi_169992176
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 21:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, in mijn wereldbeeld heeft Turkije er nooit moeite mee gehad om stelselmatig gebieden te zuiveren en ook burgers in eigen land als tweederangs burgers te behandelen, tot zeer recent aan toe. Ook kent Turkije een veel sterker nationalisme dan Nederland en zijn er nostalgische gevoelens naar het Ottomaanse tijdperk.
Het grappige is dat je daar niemand over hoort maar ondertussen wordt in Nederland het weg-met-ons-mentaliteit al bij kleine kinderen aangeleerd.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:01:47 #196
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169992215
’Syrische kinderen dood bij aanval met gifgas’

Wat een narigheid toch daar, om moedeloos van te worden, zo totaal nutteloos...
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:04:18 #197
458579 SupportIceland
pi_169992248
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:01 schreef WhateverWhatever het volgende:
’Syrische kinderen dood bij aanval met gifgas’

Wat een narigheid toch daar, om moedeloos van te worden, zo totaal nutteloos...
De leugens van de msm zijn inderdaad te treurig.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:06:40 #198
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169992301
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:04 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

De leugens van de msm zijn inderdaad te treurig.
Dit hele verhaal is treurig
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:06:44 #199
340272 Frikandelbroodje
pi_169992302
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:52 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Tja, is wat offtopic. Laten we het erop houden dat waar twee vechten, twee fout zijn.
Oneens, maar oke.

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 11:51 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Mensen gaan dood in een oorlog. Stop de pers !

Echt, word dit nog als valide kritiek gezien op Assad? moet die man met bloemetjes gooien?
Je begrijpt niet waarom gebruik van WMD's internationaal verboden is?
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:09:14 #200
458579 SupportIceland
pi_169992341
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:06 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Oneens, maar oke.

[..]

Je begrijpt waarom gebruik van WMD's internationaal verboden is?
1: Even goede vrienden.

2: Ja, maar groeperingen als IS, Al Sham hebben weinig met mensenrechten.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:11:46 #201
340272 Frikandelbroodje
pi_169992379
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:09 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

1: Even goede vrienden.

2: Ja, maar groeperingen als IS, Al Sham hebben weinig met mensenrechten.
Irrelevant. WMD's zijn internationaal verboden, ook Syri heeft die wet ondertekend(nouja het is niet alsof ze zich aan hun eigen wetten houden :') ). En daar zijn historisch gezien goede redenen voor.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:14:13 #202
458579 SupportIceland
pi_169992430
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:11 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Irrelevant. WMD's zijn internationaal verboden, ook Syri heeft die wet ondertekend(nouja het is niet alsof ze zich aan hun eigen wetten houden :') ). En daar zijn historisch gezien goede redenen voor.
Irrelevant? ik geloof er gewoon geen reet van dat de Syrische overheid iets te maken heeft met de WMD's.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:16:07 #203
340272 Frikandelbroodje
pi_169992466
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:14 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Irrelevant? ik geloof er gewoon geen reet van dat de Syrische overheid iets te maken heeft met de WMD's.
Nu verdraai je het onderwerp.

Overigens staat de schuld van de Syrische overheid daarin buiten twijfel, heeft zelfs de VN bevestigd.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:19:29 #204
359404 Odaiba
pi_169992520
Gaan we dit jaar vrede krijgen in Syri?
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:20:59 #205
458579 SupportIceland
pi_169992548
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:16 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Nu verdraai je het onderwerp.

Overigens staat de schuld van de Syrische overheid daarin buiten twijfel, heeft zelfs de VN bevestigd.
Ja, want de VN is echt betrouwbaar ! _O-
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:21:35 #206
340272 Frikandelbroodje
pi_169992564
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:20 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Ja, want de VN is echt betrouwbaar ! _O-
Zr betrouwbaar zelfs :)
Incelfrikandel
  Moderator dinsdag 4 april 2017 @ 12:22:19 #207
8781 crew  Frutsel
pi_169992583
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:{

walgelijk
onbegrijpelijk
ongelofelijk...
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:22:47 #208
458579 SupportIceland
pi_169992595
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:21 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Zr betrouwbaar zelfs :)
Ok, wat jij wil
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:23:55 #209
458579 SupportIceland
pi_169992617
quote:
15s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:22 schreef Frutsel het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:{

walgelijk
onbegrijpelijk
ongelofelijk...

quote:
15s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:22 schreef Frutsel het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:{

walgelijk
onbegrijpelijk
ongelofelijk...

Blijven zieke beelden, inderdaad.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:24:48 #210
340272 Frikandelbroodje
pi_169992628
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:22 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Ok, wat jij wil
Tsja, laat maar zien waar je twijfel precies vandaan komt en dan leg ik je uit waar je je denkfouten maakt.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:30:17 #211
458579 SupportIceland
pi_169992718
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:24 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Tsja, laat maar zien waar je twijfel precies vandaan komt en dan leg ik je uit waar je je denkfouten maakt.
VN is al sinds het begin van het conflict anti-Assad geweest. Assad is een held dat zijn burgers probeert te beschermen tegen mensen die met kartelmesjes strotten opensnijden. Dat onder de bombardementen van de SAA ook burgerslachtoffers vallen is evident. Treurig, maar evident.

Verder is er 0 bewijs dat SAA of Rusland gebruik maakt van zulke gifgas aanvallen, 0.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:30:55 #212
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169992727
quote:
15s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:22 schreef Frutsel het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:{

walgelijk
onbegrijpelijk
ongelofelijk...

Vreselijke beelden... man man man, helemaal de kinderen... :'(
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:35:47 #213
340272 Frikandelbroodje
pi_169992781
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:30 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

VN is al sinds het begin van het conflict anti-Assad geweest. Assad is een held dat zijn burgers probeert te beschermen tegen mensen die met kartelmesjes strotten opensnijden. Dat onder de bombardementen van de SAA ook burgerslachtoffers vallen is evident. Treurig, maar evident.
Onzin. Je mag natuurlijk je mening hebben over Assad. De VN echter is altijd objectief geweest. Dat is een feit. Ze zijn ook heel kritisch naar de rebellengroeperingen bijvoorbeeld. Uit niets blijkt dat ze vooringenomen zijn.

Overigens zijn de meeste burgerslachtoffers geen ongeluk.

quote:
Verder is er 0 bewijs dat SAA of Rusland gebruik maakt van zulke gifgas aanvallen, 0.
Rusland niet nee, dat het Syrische leger gebruik van maakt staat buiten iedere twijfel.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:38:29 #214
458579 SupportIceland
pi_169992810
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:35 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Onzin. Je mag natuurlijk je mening hebben over Assad. De VN echter is altijd objectief geweest. Dat is een feit. Ze zijn ook heel kritisch naar de rebellengroeperingen bijvoorbeeld.

Overigens zijn de meeste burgerslachtoffers geen ongeluk.

[..]

Rusland niet nee, dat het Syrische leger gebruik van maakt staat buiten iedere twijfel.
Enkele maanden geleden was er ook zogenaamd een gifgas aanval op palmyra, nooit bewezen. Verder is het totaal niet logisch dat Rusland zou toelaten dat het Syrische leger dit gaat gebruiken + groepen als IS hebben ook toegang tot deze middelen.

Nogmaals: er is geen bewijs. Enkel geroeptoeter.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:39:23 #215
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169992818
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:35 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Onzin. Je mag natuurlijk je mening hebben over Assad. De VN echter is altijd objectief geweest. Dat is een feit. Ze zijn ook heel kritisch naar de rebellengroeperingen bijvoorbeeld. Uit niets blijkt dat ze vooringenomen zijn.

Overigens zijn de meeste burgerslachtoffers geen ongeluk.

[..]

Rusland niet nee, dat het Syrische leger gebruik van maakt staat buiten iedere twijfel.
De VN objectief :D :') :D

Sorry mag ik even een teiltje van iemand?
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:40:35 #216
340272 Frikandelbroodje
pi_169992836
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:38 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Enkele maanden geleden was er ook zogenaamd een gifgas aanval op palmyra, nooit bewezen. Verder is het totaal niet logisch dat Rusland zou toelaten dat het Syrische leger dit gaat gebruiken + groepen als IS hebben ook toegang tot deze middelen.

Nogmaals: er is geen bewijs. Enkel geroeptoeter.
Nope, zoals in de link staat beschreven is het bewijs waterdicht. Dat je er niet inhoudelijk op ingaat zegt genoeg, je hebt je duidelijk niet in de materie verdiept, zoals ik al dacht.

quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De VN objectief :D :') :D

Sorry mag ik even een teiltje van iemand?
Nou geef maar eens voorbeelden dan.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:42:11 #217
458579 SupportIceland
pi_169992857
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:40 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Nope, zoals in de link staat beschreven is het bewijs waterdicht. Dat je er niet inhoudelijk op ingaat zegt genoeg, je hebt je duidelijk niet in de materie verdiept, zoals ik al dacht.

[..]

Nou geef maar eens voorbeelden dan.
Een dedain toontje opzetten terwijl je het over 'waterdicht bewijs' hebt. Alsof het hier over wiskunde gaat.. _O- _O-
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:42:35 #218
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169992863
Wel toevallig dat elke keer als de terroristen grond verliezen er een "gifgasaanval" plaatsvindt. Nu ook in Hama, waar ze hard worden afgemaakt. Waarom vindt dit nooit plaats tijdens hun offensieven dan? Je zou zeggen als die gasten komen trek je je terug en bestook je ze met gifgas. Nee je geeft ze een trap na als ze verliezen :')

Zoveelste goedkope PR stunt om meer backing te krijgen omdat ze weer eens worden afgemaakt.

Trap er niet in!
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:43:03 #219
340272 Frikandelbroodje
pi_169992868
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:42 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Een dedain toontje opzetten terwijl je het over 'waterdicht bewijs' hebt. Alsof het hier over wiskunde gaat.. _O- _O-
Wederom geen inhoudelijk antwoord. Ik ben blij dat je je fout toegeeft ;)
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:44:45 #220
458579 SupportIceland
pi_169992889
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:43 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Wederom geen inhoudelijk antwoord. Ik ben blij dat je je fout toegeeft ;)
Voor de tweede keer: wat jij wil.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:45:01 #221
458579 SupportIceland
pi_169992899
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:42 schreef Richestorags het volgende:
Wel toevallig dat elke keer als de terroristen grond verliezen er een "gifgasaanval" plaatsvindt. Nu ook in Hama, waar ze hard worden afgemaakt. Waarom vindt dit nooit plaats tijdens hun offensieven dan? Je zou zeggen als die gasten komen trek je je terug en bestook je ze met gifgas. Nee je geeft ze een trap na als ze verliezen :')

Zoveelste goedkope PR stunt om meer backing te krijgen omdat ze weer eens worden afgemaakt.

Trap er niet in!
LOL, dit dus.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:45:51 #222
340272 Frikandelbroodje
pi_169992915
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:44 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Voor de tweede keer: wat jij wil.
Top ^O^

quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:42 schreef Richestorags het volgende:
Wel toevallig dat elke keer als de terroristen grond verliezen er een "gifgasaanval" plaatsvindt. Nu ook in Hama, waar ze hard worden afgemaakt. Waarom vindt dit nooit plaats tijdens hun offensieven dan? Je zou zeggen als die gasten komen trek je je terug en bestook je ze met gifgas. Nee je geeft ze een trap na als ze verliezen :')

Zoveelste goedkope PR stunt om meer backing te krijgen omdat ze weer eens worden afgemaakt.

Trap er niet in!
Nouja die grote aanval in 2013 vond plaats na een groot rebellenoffensief waarbij ze veel terrein wonnen in Damascus. En hierbij hebben ze alle steun verloren, Trump zit in het Witte Huis.

Ik vind het niet zo onlogisch allemaal.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:48:49 #223
220444 HSG
pi_169992965
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:42 schreef Richestorags het volgende:
Wel toevallig dat elke keer als de terroristen grond verliezen er een "gifgasaanval" plaatsvindt. Nu ook in Hama, waar ze hard worden afgemaakt. Waarom vindt dit nooit plaats tijdens hun offensieven dan? Je zou zeggen als die gasten komen trek je je terug en bestook je ze met gifgas. Nee je geeft ze een trap na als ze verliezen :')

Zoveelste goedkope PR stunt om meer backing te krijgen omdat ze weer eens worden afgemaakt.

Trap er niet in!
Dit inderdaad. Zeiden ze ook over Allepo toen het SAA keihard aan het winnen was. Ineens moest er volgens onze media gifgas zijn gebruikt. :')

Een leger die ergens met gemak wint heeft geen gifgas nodig.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:50:38 #224
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_169992989
’Bommen op ziekenhuis slachtoffers ’gifgas-aanval’ Syri’
KHAN SHEIKHOUN - UPDATE 12.31 uur - Het ziekenhuis waar momenteel volwassenen en kinderen worden behandeld die waarschijnlijk het slachtoffer zijn geworden van een aanval met chemische wapens in de Syrische stad Khan Sheikhoun, is volgens AFP gebombardeerd.
http://www.telegraaf.nl/b(...)enhuis_Idlib___.html
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:55:24 #225
445630 Cattivo
.
pi_169993054
Tja, terroristen zitten het liefste bij gewoon volk. Dan moet het gewone volk maar in opstand komen tegen die terroristen.
  dinsdag 4 april 2017 @ 12:58:05 #226
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169993089
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:50 schreef YazooW het volgende:
’Bommen op ziekenhuis slachtoffers ’gifgas-aanval’ Syri’
KHAN SHEIKHOUN - UPDATE 12.31 uur - Het ziekenhuis waar momenteel volwassenen en kinderen worden behandeld die waarschijnlijk het slachtoffer zijn geworden van een aanval met chemische wapens in de Syrische stad Khan Sheikhoun, is volgens AFP gebombardeerd.
http://www.telegraaf.nl/b(...)enhuis_Idlib___.html
Nog zo'n stunt. Syrische dorpen hebben evenveel ziekenhuizen als Brabantse dorpen kroegen hebben.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:04:33 #227
458579 SupportIceland
pi_169993191
,

Goh wat betrouwbaar allemaal.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:04:48 #228
458579 SupportIceland
pi_169993194
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nog zo'n stunt. Syrische dorpen hebben evenveel ziekenhuizen als Brabantse dorpen kroegen hebben.
_O-
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:08:23 #229
458579 SupportIceland
pi_169993252
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:10:18 #230
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169993288


Deze foto zegt alles.. Geen woorden voor.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:17:38 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169993411
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:45 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Top ^O^

[..]

Nouja die grote aanval in 2013 vond plaats na een groot rebellenoffensief waarbij ze veel terrein wonnen in Damascus. En hierbij hebben ze alle steun verloren, Trump zit in het Witte Huis.

Ik vind het niet zo onlogisch allemaal.
Alle steun? Je hebt ook nog de golfstaten.

Overigens waren de "rebellen" vanaf maart 2013 rond Damascus al gestaag aan het verliezen (een trend die zich sindsdien heeft voortgezet). Grootste klap voor hen was het heroveren van Otaybah door de SAA, een belangrijke aanvoerroute naar de Ghouta. De Ghouta was overigens al belegerd ten tijde van de gifgasaanval.



https://en.wikipedia.org/wiki/Rif_Dimashq_offensive_(March%E2%80%93August_2013)
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:24:17 #232
320368 Mathemaat
pi_169993495
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 12:13 schreef Djibril het volgende:
Sergermed_ twitterde op zondag 02-04-2017 om 00:12:14 Sheikh Zaher & tribal leaders from 14 tribes that live in Al bab & Azaz areas accused Turkey/Euphrates shield of et… https://t.co/fiKtia1hwb reageer retweet
Ethnic cleansing, binnenkort worden veel mehmets geboren in Jarabulus en Azaz en geen mohemads meer.

En zo hoort het :P
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:24:23 #233
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169993498
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alle steun? Je hebt ook nog de golfstaten.

Overigens waren de "rebellen" vanaf maart 2013 rond Damascus al gestaag aan het verliezen (een trend die zich sindsdien heeft voortgezet):

[ afbeelding ]

https://en.wikipedia.org/wiki/Rif_Dimashq_offensive_(March%E2%80%93August_2013)
Al de verwijten naar elkaar, het is gewoon verschrikkelijk en onmenselijk wat daar gebeurt. In plaats van vingers wijzen naar elkaar en proberen om onderling tot een oplossing te komen ho maar, blijf maar onschuldige mensen afmaken..
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:25:58 #234
458579 SupportIceland
pi_169993530
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:24 schreef WhateverWhatever het volgende:

[..]

Al de verwijten naar elkaar, het is gewoon verschrikkelijk en onmenselijk wat daar gebeurt. In plaats van vingers wijzen naar elkaar en proberen om onderling tot een oplossing te komen ho maar, blijf maar onschuldige mensen afmaken..
Uh ja, het is oorlog.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:27:40 #235
128271 Slayage
INFP
pi_169993556
beelden van vlak na de aanval NSFW uiteraard

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:30:58 #236
340272 Frikandelbroodje
pi_169993614
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alle steun? Je hebt ook nog de golfstaten.
Klopt, maar die zijn niet de manipuleren tot een interventie. Zeker niet nu ze met Jemen in hun maag zitten.

quote:
Overigens waren de "rebellen" vanaf maart 2013 rond Damascus al gestaag aan het verliezen (een trend die zich sindsdien heeft voortgezet):

[ afbeelding ]

https://en.wikipedia.org/wiki/Rif_Dimashq_offensive_(March%E2%80%93August_2013)
Ik lees er in je link niet zo gek veel over, meer ik verwees hier naar:
http://www.understandingw(...)on-advances-damascus

quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 12:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De VN objectief :D :') :D

Sorry mag ik even een teiltje van iemand?
quote:
Nou geef maar eens voorbeelden dan.
Ik wil hier nog graag een antwoord op. Kijk Riche, ik vind je een prima kerel en een toevoeging aan deze reeks maar dit soort reacties begrijp ik echt niet. Prima dat je Assad steunt, best te begrijpen als je ziet waar hij tegen vecht, maar dat bagatelliseren en ontkennen van bewezen oorlogsmisdaden vind ik bizar. De Syrische regering bestaat uit complete psychopaten daar kun je echt niet omheen.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:31:54 #237
128271 Slayage
INFP
pi_169993631
tja... "assad is a hindrance" :') :') :')

AsaadHannaa twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 12:48:20 Few days after of the speech of #US said its not priority to topple #Assad, NOW Assad using sarin gas to kill civiliansNO RED LINES#Idlib reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:36:04 #238
437635 Aloulu
pi_169993688
Assadje doet weer een gasaanvalletje? Mr "president". Allah ya9ta3a ra2sho.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:36:17 #239
220444 HSG
pi_169993692
Het eerste waar ik aan dacht toen ik vanochtend het bericht over een "gifgasaanval" las.

NatDefFor twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 11:18:47 Chemical weapon depot was destroyed by #RuAF in Khan Sheikhoun #NorthernHama reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:36:53 #240
128271 Slayage
INFP
pi_169993700
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:36 schreef Aloulu het volgende:
Assadje doet weer een gasaanvalletje? Mr "president". Allah ya9ta3a ra2sho.
_O_ de redder van het moederland _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:37:11 #241
220444 HSG
pi_169993705
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:36 schreef Aloulu het volgende:
Assadje doet weer een gasaanvalletje? Mr "president". Allah ya9ta3a ra2sho.
Nee een depot geraakt bij een luchtaanval.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:37:59 #242
437635 Aloulu
pi_169993725
quote:
0s.gif [b]Op dinsdag 4 april 2017 13:30 schreef Frikandelbroodje
De Syrische regering bestaat uit complete psychopaten daar kun je echt niet omheen.
Allemaal leugens frikandel. De beste man is slachtoffer van een internationaal complot. Helaas.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:38:07 #243
128271 Slayage
INFP
pi_169993726
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:37 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee een depot geraakt bij een luchtaanval.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:39:12 #244
128271 Slayage
INFP
pi_169993759
wat een wapenstilstand overigens :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:39:25 #245
220444 HSG
pi_169993761
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:39 schreef Slayage het volgende:
wat een wapenstilstand overigens :Y)
Welke wapenstilstand?
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:39:36 #246
437635 Aloulu
pi_169993766
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:37 schreef HSG het volgende:
Nee een depot geraakt bij een luchtaanval.
Yes. Geloof hem op zijn blauwe oogjes. En Poetin ook. Even nachecken. Assad heeft gas opgeslagen in de frontlinie dus? Ergens in Khan Sheikhoun wat al jaren ook rebellengebied is.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:40:47 #247
128271 Slayage
INFP
pi_169993784
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:39 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Yes. Geloof hem op zijn blauwe oogjes. En Poetin ook. Even nachecken. Assad heeft gas opgeslagen in de frontlinie dus? Ergens in Khan Sheikhoun wat al jaren ook rebellengebied is.
nee de rebellen hebben gas opgeslagen, snap dat dan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:40:59 #248
128271 Slayage
INFP
pi_169993789
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:39 schreef HSG het volgende:

[..]

Welke wapenstilstand?
prcs
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:41:02 #249
340272 Frikandelbroodje
pi_169993790
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:37 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Allemaal leugens frikandel. De beste man is slachtoffer van een internationaal complot. Helaas.
Een grote samenzwering van de duivelse Amerikanen en Joden natuurlijk.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:41:11 #250
220444 HSG
pi_169993794
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:39 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Yes. Geloof hem op zijn blauwe oogjes. En Poetin ook. Even nachecken. Assad heeft gas opgeslagen in de frontlinie dus? Ergens in Khan Sheikhoun wat al jaren ook rebellengebied is.
Dat gebied was al in handen van de vijand voordat Assad begon met het opruimen van zijn chemische wapenarsenaal.

"Wij gaan chemische wapens opruimen. Mogen wij er even langs?" heeft toen waarschijnlijk niet geholpen.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:41:35 #251
128271 Slayage
INFP
pi_169993804
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:41 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Een grote samenzwering van de duivelse Amerikanen en Joden natuurlijk.
TFOEEEEEE :( :( :(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:42:10 #252
119995 no1uknow
pi_169993828
Wat een timing wel. Vredesonderhandelingen in Astana, USA die steeds meer naar Assad toetrekt en te invested is in de Koerden om iets tegen Assad te kunnen doen (laat staan de verhouding koerden-rusland-assad).
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:42:20 #253
437635 Aloulu
pi_169993832
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:40 schreef Slayage het volgende:
nee de rebellen hebben gas opgeslagen, snap dat dan...
Expres wetende dat de Russen dan bombarderen en dan Assad snel de schuld geven. En ook expres de tussen burgers. En dan zielenpiet uithangen. Amerika en Rutte ook medeschuldig hieraan die de rebellen steunen!
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:42:40 #254
340272 Frikandelbroodje
pi_169993845
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:41 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat gebied was al in handen van de vijand voordat Assad begon met het opruimen van zijn chemische wapenarsenaal.

"Wij gaan chemische wapens opruimen. Mogen wij er even langs?" heeft toen waarschijnlijk niet geholpen.
Assad heeft altijd heel duidelijk aangegeven dat hij zijn volledige arsenaal compleet onder controle had.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:43:22 #255
220444 HSG
pi_169993858
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:42 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Assad heeft altijd heel duidelijk aangegeven dat hij zijn volledige arsenaal compleet onder controle had.
Ja idd. Zijn arsenaal... niet die in de handen van de terroristen..
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:43:25 #256
128271 Slayage
INFP
pi_169993862
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:42 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Expres wetende dat de Russen dan bombarderen en dan Assad snel de schuld geven. En ook expres de tussen burgers. En dan zielenpiet uithangen. Amerika en Rutte ook medeschuldig hieraan die de rebellen steunen!
duivels!!! i tell you! duivels, zijn het!!! :( :( :(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:43:35 #257
437635 Aloulu
pi_169993865
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:41 schreef HSG het volgende:
Dat gebied was al in handen van de vijand voordat Assad begon met het opruimen van zijn chemische wapenarsenaal.

"Wij gaan chemische wapens opruimen. Mogen wij er even langs?" heeft toen waarschijnlijk niet geholpen.
Maar lag het gas nou in Assad gebied of bij de rebellen?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:43:56 #258
220444 HSG
pi_169993873
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:43 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Maar lag het gas nou in Assad gebied of bij de rebellen?
Rebellen.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:44:12 #259
340272 Frikandelbroodje
pi_169993879
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:43 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja idd. Zijn arsenaal... niet die in de handen van de terroristen..
De rebellen hebben het dus zelf geproduceerd bedoel je?
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:44:43 #260
220444 HSG
pi_169993886
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:44 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

De rebellen hebben het dus zelf geproduceerd bedoel je?
Nee gejat natuurlijk. Maar misschien kunnen ze die zelf ook produceren.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:45:13 #261
437635 Aloulu
pi_169993897
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:43 schreef HSG het volgende:

[..]

Rebellen.
Bewijs?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:45:34 #262
128271 Slayage
INFP
pi_169993903
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:44 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

De rebellen hebben het dus zelf geproduceerd bedoel je?
daar is de propaganda niet duidelijk over, maar misschien komen ze erop terug :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:45:55 #263
340272 Frikandelbroodje
pi_169993912
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee gejat natuurlijk.
Assad ontkent dat stellig.

quote:
Maar misschien kunnen ze die zelf ook produceren.
Dat lijkt me sterk.
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:46:28 #264
220444 HSG
pi_169993930
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:45 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Assad ontkent dat stellig.

[..]

Dat lijkt me sterk.
Tsja... eerlijke oorlogen bestaan niet.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:47:15 #265
128271 Slayage
INFP
pi_169993957
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:46 schreef HSG het volgende:

[..]

Tsja... eerlijke oorlogen bestaan niet.
laten we heel idlib meteen vergassen dan, immers eerlijke oorlogen bestaan niet...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:48:06 #266
220444 HSG
pi_169993970
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

laten we heel idlib meteen vergassen dan, immers eerlijke oorlogen bestaan niet...
Deden ze in de eerste wereldoorlog ook. Laten we de hele boel vergassen... kijken of dat helpt.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:50:07 #267
128271 Slayage
INFP
pi_169994015
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:48 schreef HSG het volgende:

[..]

Deden ze in de eerste wereldoorlog ook. Laten we de hele boel vergassen... kijken of dat helpt.
eerste wereldoorlog was het nog houtje touwtje, nu kunnen we mooie resultaten neerzetten zoals we vandaag hebben gezien. al die grijze gezichten, schuimbekkend, snakkend naar adem, wat een genot :9~ :9~ :9~
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:53:48 #268
220444 HSG
pi_169994095
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerste wereldoorlog was het nog houtje touwtje, nu kunnen we mooie resultaten neerzetten zoals we vandaag hebben gezien. al die grijze gezichten, schuimbekkend, snakkend naar adem, wat een genot :9~ :9~ :9~
Jeetje wat een verhaal. Misschien dat FSA/IS nog een vacature open heeft staan.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:54:22 #269
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_169994110
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerste wereldoorlog was het nog houtje touwtje, nu kunnen we mooie resultaten neerzetten zoals we vandaag hebben gezien. al die grijze gezichten, schuimbekkend, snakkend naar adem, wat een genot :9~ :9~ :9~
Jouw natte droom. Nu is de aandacht van de dictator in Turkije weer verdwenen.
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:55:56 #270
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169994137
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:56:55 #271
128271 Slayage
INFP
pi_169994163
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Jouw natte droom. Nu is de aandacht van de dictator in Turkije weer verdwenen.
alles betrekken op de dictator :') klinkt als een obsessie :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:58:19 #272
128271 Slayage
INFP
pi_169994177
quote:
"De wereld reageert geschokt"

daar ben ik gestopt met lezen, de wereld kijkt al 6 jaar geschokt...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:58:59 #273
128271 Slayage
INFP
pi_169994185
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:53 schreef HSG het volgende:

[..]

Jeetje wat een verhaal. Misschien dat FSA/IS nog een vacature open heeft staan.
ik denk dat je met zon mentaliteit beter terecht bent bij het regime
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 13:59:23 #274
220444 HSG
pi_169994192
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat je met zon mentaliteit beter terecht bent bij het regime
Ja want IS is liev. :')
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:00:39 #275
128271 Slayage
INFP
pi_169994208
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:59 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja want IS is liev. :')
in barbarij staan ze op hetzelfde niveau als het regime, maar kwa aantallen slachtoffers kan isis onmogelijk tippen aan het regime.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:01:16 #276
437635 Aloulu
pi_169994219
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:58 schreef Slayage het volgende:
"De wereld reageert geschokt"

daar ben ik gestopt met lezen, de wereld kijkt al 6 jaar geschokt...
Zolang ze het beperkt houden en beperkt tot delen van Syri is het geoorloofd. Afentoe wat gas droppen zodat het niet te gek wordt is dan verstandig. Krijg je geen halabja-taferelen en is het behapbaar. Mr President al-Assad.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:01:36 #277
220444 HSG
pi_169994227
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

in barbarij staan ze op hetzelfde niveau als het regime, maar kwa aantallen slachtoffers kan isis onmogelijk tippen aan het regime.
Ze kwam er ook later bij. Maar weet je wie het meest geleden hebben? SAA want hebben de meeste verliezen qua dodental.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:02:05 #278
128271 Slayage
INFP
pi_169994236
blaas die ambulances ook meteen op als je toch al bezig bent

RudawEnglish twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 13:40:44 #BREAKING: Turkey sends ambulances and medics to assist wounded people in #Idlib following 'chemical attack.' https://t.co/FhZtsHGjhU reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:03:48 #279
128271 Slayage
INFP
pi_169994254
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:01 schreef HSG het volgende:

[..]

Ze kwam er ook later bij. Maar weet je wie het meest geleden hebben? SAA want hebben de meeste verliezen qua dodental.
wie het meeste heeft geleden?

al die syriers die geen ene fuck te maken hebben met politieke shit van wie dan ook...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:04:55 #280
220444 HSG
pi_169994277
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie het meeste heeft geleden?

al die syriers die geen ene fuck te maken hebben met politieke shit van wie dan ook...
Maar op een of ander manier is de bevolking ontzettend blij dat zij bevrijdt worden door het SAA.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:05:07 #281
128271 Slayage
INFP
pi_169994280
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:01 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Zolang ze het beperkt houden en beperkt tot delen van Syri is het geoorloofd. Afentoe wat gas droppen zodat het niet te gek wordt is dan verstandig. Krijg je geen halabja-taferelen en is het behapbaar. Mr President al-Assad.
ze hielden het kleinschalig onder obama die vijandig stond tov het regime. hoe gaan ze het nu doen, nu het regime niet meer is dan een "hindrance"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:06:25 #282
128271 Slayage
INFP
pi_169994300
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:04 schreef HSG het volgende:

[..]

Maar op een of ander manier is de bevolking ontzettend blij dat zij bevrijdt worden door het SAA.
de bevolking is gewoon klaar met het conflict. ik zou ook juichen, ook al was ik sympathiek tov de rebellen als een regime overname zou betekenen dat de luchtaanvallen zouden stoppen, daar is niks geks aan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:06:39 #283
458579 SupportIceland
pi_169994304
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 13:37 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Allemaal leugens frikandel. De beste man is slachtoffer van een internationaal complot. Helaas.
Welnee. Gewoon een president die zijn land moet bevrijden van terroristen.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:09:44 #284
437635 Aloulu
pi_169994367
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:05 schreef Slayage het volgende:
ze hielden het kleinschalig onder obama die vijandig stond tov het regime. hoe gaan ze het nu doen, nu het regime niet meer is dan een "hindrance"?
Dit is dan ook een test naar Trump. Ff kijken hoe ver ze met hem kunnen gaan. Ze hopen natuurlijk samen te werken via Rusland en dan meer vrijheid te hebben voor dit soort aanvallen. Nemen ze ook gelijk Amerika mee in hun massamoorden als cooperatief partner van beschermheer Rusland die alles toestaat.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:11:49 #285
371563 Nintex
pi_169994404
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:09 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dit is dan ook een test naar Trump. Ff kijken hoe ver ze met hem kunnen gaan. Ze hopen natuurlijk samen te werken via Rusland en dan meer vrijheid te hebben voor dit soort aanvallen. Nemen ze ook gelijk Amerika mee in hun massamoorden als cooperatief partner van beschermheer Rusland die alles toestaat.
Mr. Trump should the US intervene in Syria?

"Well, you know with the gas it's terrible really the gas. I mean have you seen it, boy that gas like people were gassed all over the place. But we can't solve every problem for everyone and we can't do it for free. I mean attacking a country that uses gas, that's a very bad situation a very bad deal."

"And then you have ISIS you know, and maybe ISIS was gassed and gassing is bad but is gassing ISIS bad? I don't know, it's not an easy call to make to decide who's the bad guys in this situation"

"But we're on it, very important believe me. Mattis - our allies, great people, very important"
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:14:19 #286
458579 SupportIceland
pi_169994442
Een Sarin aanval zou toch ook voor veel meer dan 35 doden zorgen?
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:14:31 #287
302743 WhateverWhatever
Tik `m aan ouwe!
pi_169994444
Het is echt te hopen dat dit gas nooit Europa bereikt... Welke landen produceren deze shit eigenlijk?
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:15:14 #288
437635 Aloulu
pi_169994461
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:11 schreef Nintex het volgende:
Mr. Trump should the US intervene in Syria?

"Well, you know with the gas it's terrible really the gas. I mean have you seen it, boy that gas like people were gassed all over the place. But we can't solve every problem for everyone and we can't do it for free. I mean attacking a country that uses gas, that's a very bad situation a very bad deal."

"And then you have ISIS you know, and maybe ISIS was gassed and gassing is bad but is gassing ISIS bad? I don't know, it's not an easy call to make to decide who's the bad guys in this situation"

"But we're on it, very important believe me. Mattis - our allies, great people, very important"
Ik verwijt Amerika niet dat ze Asaad niet aanvallen. Zou ik ook niet doen. Samenwerken echter met Assad of Rusland is weer het andere uiterste. Zou ik niet doen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:16:38 #289
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_169994485
Uiteraard word het direkt van de daken geschreeuwd dat het om een luchtaanval gaat met gas maar zoals we al eens eerder hebben gezien zijn er gasaanvallen geweest die door rebellen waren uitgevoerd en Assad werd beschuldigd van de daad.
Dit is niet alleen een smerige oorlog tussen diverse groeperingen maar ook een smerige politieke oorlog tussen oost en west.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:21:56 #290
461196 Stabiel
pi_169994590
Zijn er daadwerkelijk mensen die geloven dat Assad een bevel tot gifgasaanval zou geven? Ik geloof best dat er elementen binnen zijn regering zijn die hier toe in staat zijn, maar het idee dat op dit punt in de oorlog een gifgasaanval enig (militaire) waarde zou hebben is krankzinnig. Mochten elementen binnen de regering hier achter zitten, dan zouden zowel Rusland als Iran hier korte metten mee moeten maken.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:29:00 #291
461196 Stabiel
pi_169994743
Israel lijkt nu ook opeens wakker:

quote:
Children are choking to death. The world MUST ACT against the chemical massacre in Syria. I call upon President Trump to lead this effort.
https://twitter.com/naftalibennett/status/849220367495434240
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:29:32 #292
458579 SupportIceland
pi_169994755
O vey. Israel die zich gaat bekommeren om mensenrechten LOL
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:30:47 #293
119995 no1uknow
pi_169994785
Wat opinies en inzichten van het Pro-Assad kamp:
NatDefFor twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 13:56:40 #Russian MoD announced that jets didn't strike the Khan Sheikhoun and denied any chemical attackDepot should be targeted by ground missiles reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 14:01:16 Whenever the Syrian Army is about to launch a massive operation, the opposition claims a chemical weapons attack occurred. reageer retweet
NatDefFor twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 14:17:13 Important!Local sources claim that victims of Khan Sheikhoun chemical attack were kidnapped from Khattab and Majdal (gov-held area) reageer retweet
NatDefFor twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 14:20:29 About 250 people from Majdal and Khattab were kidnapped by Al Qaeda militants last week. reageer retweet
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:31:04 #294
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_169994792
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:21 schreef Stabiel het volgende:
Zijn er daadwerkelijk mensen die geloven dat Assad een bevel tot gifgasaanval zou geven? Ik geloof best dat er elementen binnen zijn regering zijn die hier toe in staat zijn, maar het idee dat op dit punt in de oorlog een gifgasaanval enig (militaire) waarde zou hebben is krankzinnig. Mochten elementen binnen de regering hier achter zitten, dan zouden zowel Rusland als Iran hier korte metten mee moeten maken.
Dit ruikt typisch naar een false flag operation.
Zo simpel en toch zullen er velen weer intrappen....
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:32:04 #295
119995 no1uknow
pi_169994816
Elizrael twitterde op dinsdag 04-04-2017 om 13:52:06 VIDEO: Syrian journo Yaman Khatib inside the Khan Sheikhoun hospital as it gets bombed https://t.co/qhY4dobNIX reageer retweet
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:38:14 #296
340272 Frikandelbroodje
pi_169994960
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:21 schreef Stabiel het volgende:
Zijn er daadwerkelijk mensen die geloven dat Assad een bevel tot gifgasaanval zou geven? Ik geloof best dat er elementen binnen zijn regering zijn die hier toe in staat zijn, maar het idee dat op dit punt in de oorlog een gifgasaanval enig (militaire) waarde zou hebben is krankzinnig. Mochten elementen binnen de regering hier achter zitten, dan zouden zowel Rusland als Iran hier korte metten mee moeten maken.
Het zou best kunnen dat het hier om lagere officieren gaat, dat wordt al langer geopperd. Aan de andere kant duurt dit nu al ruim vier jaar, waarom wordt er dan geen einde aan gemaakt?
Incelfrikandel
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:40:20 #297
458579 SupportIceland
pi_169994994
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:43:04 #298
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_169995056
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:14 schreef WhateverWhatever het volgende:
Het is echt te hopen dat dit gas nooit Europa bereikt... Welke landen produceren deze shit eigenlijk?
Noord-Korea onder andere. Aangezien ze net die half-broer vermoord hebben met nerve-gas, wat nog dodelijker is. Ze zouden daar tonnen van opgeslagen hebben. Zou me niets verbazen als ze dat ook verkopen op de zwarte markt.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:44:52 #299
119995 no1uknow
pi_169995104
quote:
Da's nou niet echt een sterk artikel :')
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:46:05 #300
461196 Stabiel
pi_169995130
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:38 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Het zou best kunnen dat het hier om lagere officieren gaat, dat wordt al langer geopperd. Aan de andere kant duurt dit nu al ruim vier jaar, waarom wordt er dan geen einde aan gemaakt?
Omdat je in tijden van oorlog en nood niet in je eigen gelederen wilt snijden.
  dinsdag 4 april 2017 @ 14:50:19 #301
458579 SupportIceland
pi_169995246
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 april 2017 14:44 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Da's nou niet echt een sterk artikel :')
Want? de witte helmen zijn al vaker betrapt op een goed stukje acteren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')