Als er al zo weinig zijn dan lijkt het me erg sterk dat de buurman ook zo'n zaak heeft.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:11 schreef Joene het volgende:
Verrassend Concept. Zijn maar weinig broodjeszaken en theerooms in nederland. Wat gaat jou zaak zo bijzonder maken dat ik mijn broodje bij jou kom lunchen ipv bij je buurman ?
+1 scherpquote:Op zondag 12 maart 2017 22:14 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Als er al zo weinig zijn dan lijkt het me erg sterk dat de buurman ook zo'n zaak heeft.
Is voor geleerd.quote:
Ja, dit staat in het concept. Dus letterlijk de gast komt binnen kiest voor wit of bruin brood en kiest wat ze erop willen. (Natuurlijk wel een max aan) alleen lijkt het niet op de subwayquote:Op zondag 12 maart 2017 22:10 schreef LompeHork het volgende:
Zijn er ook opties om ingrediënten weg te laten bij een broodje? (denk aan allergieën en dergelijke, dus ook niet bereiden met mes Y wat product X heeft aangeraakt)
Zijn huisdieren toegestaan in de zaak?
Verrassend genoeg had ik deze vraag al bedachtquote:Op zondag 12 maart 2017 22:27 schreef Karina het volgende:
Ik zou ook denken aan ontbijt. Volgens mij zijn er niet heel veel zaken waar je lekker kunt ontbijten. Gewoon lekkere broodjes met goed beleg (in Duitsland paar keer gedaan, lekker hoor).
Oh je wil vragen:
- zou u ontbijt willen en wat wilt u dan als ontbijt?
En je gebruikt elke keer dus ander bestek om het brood klaar te maken? Dat is wel redelijk uniek dan. Of gebruik je ander bestek per bestanddeel? (iemand met een extreem lactose-probleem kan nog wel eens moeite hebben als een mes daarna wél mayonnaise heeft aangeraakt, bijvoorbeeld)quote:Op zondag 12 maart 2017 22:37 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja, dit staat in het concept. Dus letterlijk de gast komt binnen kiest voor wit of bruin brood en kiest wat ze erop willen. (Natuurlijk wel een max aan) alleen lijkt het niet op de subway
Ik snap je punt.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:11 schreef Joene het volgende:
Verrassend Concept. Zijn maar weinig broodjeszaken en theerooms in nederland. Wat gaat jou zaak zo bijzonder maken dat ik mijn broodje bij jou kom lunchen ipv bij je buurman ?
Wij ook.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:20 schreef Mr.Ping het volgende:
Ik vind service erg belangrijk!
[ afbeelding ]
Er is vanaf nu een half jaar uitgetrokken. Dus om alles te leren, deals te maken, pand vinden en huren, financieren, opbouw e.c.t.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:39 schreef Mr.Ping het volgende:
Wanneer ga je open?
En wat doe je met de broodjes die overblijven elke dag?
Het is wel de bedoeling ja. Voor elke klant willen we er zijn. En vooral mensen met allergieën en dat soort zijn er nu wel erg weinig zaken. Bij de Hema bijvoorbeeld heb je hier een probleem mee.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:39 schreef LompeHork het volgende:
[..]
En je gebruikt elke keer dus ander bestek om het brood klaar te maken? Dat is wel redelijk uniek dan. Of gebruik je ander bestek per bestanddeel? (iemand met een extreem lactose-probleem kan nog wel eens moeite hebben als een mes daarna wél mayonnaise heeft aangeraakt, bijvoorbeeld)
En wat betreft huisdieren?
En heb je al onderzocht of die combinatie überhaupt haalbaar is? Kwaliteit en flexibel maar toch goedkoop.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:39 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ik snap je punt.
Het is de flexibiliteit, de prijs en dat alles vers is. Dus we gaan geen afbakprul inkopen.
[..]
Wij ook.
(voor beide punten, zie het vaak helaas anders)quote:Op zondag 12 maart 2017 22:47 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Het is wel de bedoeling ja. Voor elke klant willen we er zijn. En vooral mensen met allergieën en dat soort zijn er nu wel erg weinig zaken. Bij de Hema bijvoorbeeld heb je hier een probleem mee.
Huisdieren mogen niet, maar een blindengeleidehond is natuurlijk altijd welkom.
Ja, maar het is nog afhankelijk van de huur en de mensenloop naar de zaak toe.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:47 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
En heb je al onderzocht of die combinatie überhaupt haalbaar is? Kwaliteit en flexibel maar toch goedkoop.
De koffie en de thee zijn het hoofd idee. (De rest is er omheen bij bedacht) Dus we gaan niet met DE koffie aankomen en zakjes thee van de pickwick. Doen we dus nog goed onderzoek naar.quote:Op zondag 12 maart 2017 22:49 schreef LompeHork het volgende:
[..]
(voor beide punten, zie het vaak helaas anders)
Wat onderscheidt je van andere broodjeszaken/lunchrooms/theezaken? Misschien ook al eens gedacht om verschillende koffiesoorten aan te bieden? High Tea's zijn natuurlijk populair, maar er zijn in Nederland ook zat koffieliefhebbers. Bij uitstek zijn de koffiezaken hier niet bezig met het serveren van eten, maar lijkt me wel interessant eigenlijk
Schoot even zomaar door me heen
Afgerond ¤20.000quote:
Zijn wel dingen waar je goed over na moet denken natuurlijk, als de combinatie niet mogelijk is zal er toch een keuze gemaakt moeten worden wat veel impact kan hebben.quote:Op zondag 12 maart 2017 23:04 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja, maar het is nog afhankelijk van de huur en de mensenloop naar de zaak toe.
Het zal in het begin altijd even nagelbijten zijn natuurlijk.
[..]
De koffie en de thee zijn het hoofd idee. (De rest is er omheen bij bedacht) Dus we gaan niet met DE koffie aankomen en zakjes thee van de pickwick. Doen we dus nog goed onderzoek naar.
Voordeel is we hebben een banketbakker en iemand die de horeca opleiding heeft gedaan.
[..]
Afgerond ¤20.000
Crowdfunding zit ook in gedachten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |