Hopelijk is Nederland goedkoper dan Belgïe: ik was 130¤ kwijt aan porto... Mijn partner 110$.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 14:53 schreef bassieVL het volgende:
Hoeveel ben je eigenlijk kwijt aan porto voor zo een ruil?
Mooie swap! Heb je lambics geruild?quote:Op vrijdag 17 februari 2017 15:38 schreef Seul het volgende:
[..]
Hopelijk is Nederland goedkoper dan Belgïe: ik was 130¤ kwijt aan porto... Mijn partner 110$.
Haha ja. Daar kijk ik niet direct naar (zal wel duurder zijn etc.), maar in ieder geval wel een glazen deur.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 15:11 schreef FrankRicard het volgende:
[..]
Goede vraag, ik heb in mijn berging nog een gat van 60x60x90 waar ik nog een koelkast in wil zitten. Kan natuurlijk gewoon een standaard koelkast nemen, maar 2 zone's is ook wel leuk.
Amerikanen willen maar één ding man... Loon, loon, loon...quote:Op vrijdag 17 februari 2017 15:42 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Mooie swap! Heb je lambics geruild?
Cantillon voor stouts ruilenquote:Op vrijdag 17 februari 2017 17:53 schreef Seul het volgende:
[..]
Amerikanen willen maar één ding man... Loon, loon, loon...
Bourbon BA Beer Geek Brunch Weasel.
[ afbeelding ]
Ik meen me te herinneren dat jij ook wel eens getrade hebt... weet alleen niet meer of het stouts waren.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 18:11 schreef Saind het volgende:
[..]
Cantillon voor stouts ruilen
Ik kan het er niet mee eens zijn
Nee niet voor stouts. Paar keer voor andere sours maar tegenwoordig alleen nog lambik voor lambikquote:Op vrijdag 17 februari 2017 18:50 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Ik meen me te herinneren dat jij ook wel eens getrade hebt... weet alleen niet meer of het stouts waren.
Hebben ze eigenlijk in Amerika goede lambik? Als je op de trade fora kijkt is het één en al Cantillon en 3F wat de klok slaat...quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:56 schreef Saind het volgende:
[..]
Nee niet voor stouts. Paar keer voor andere sours maar tegenwoordig alleen nog lambik voor lambik
Oke, wist ik niet. In de tussentijd besef ik me dat ik best wel wat sours van Cascade op heb en dat die me ook wel bevielen.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 20:43 schreef OMG het volgende:
Upland hier in Indiana maakt wel een paar goede.
Grappig ^^,quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:49 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Ik kies voor wat funk na het eten. Ook heerlijk!
[ afbeelding ]
Daar was ik me geenszins van bewust.quote:
wacht... je snapt hem zo..quote:Op vrijdag 17 februari 2017 21:44 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Daar was ik me geenszins van bewust.
Nu wel ja!quote:Op vrijdag 17 februari 2017 21:52 schreef Stippelrientje het volgende:
[..]
wacht... je snapt hem zo..
Nee. Nouja misschien Spon van jester kingquote:Op vrijdag 17 februari 2017 20:01 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Hebben ze eigenlijk in Amerika goede lambik? Als je op de trade fora kijkt is het één en al Cantillon en 3F wat de klok slaat...
Ik dacht net wat grappig die zie ik toch ook net op untappd voorbij komen. Heen en weren op schermpjes ^^,quote:
Mag natuurlijk geen lambiek heten, maar best veel brouwerijen die goede zure bieren maken die niet onderdoen voor Belgen. Aan de westkust bv. The Rare Barrel, De Garde, Holy Mountain of Monkish, en Cascade natuurlijk, en Hill farmstead maakt ook sours. Amerikanen hebben wel meer interesse in de Belgische bieren, meer door de hype dan daadwerkelijke kwaliteit denk ik.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 20:01 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Hebben ze eigenlijk in Amerika goede lambik? Als je op de trade fora kijkt is het één en al Cantillon en 3F wat de klok slaat...
Small world after all!quote:Op vrijdag 17 februari 2017 22:08 schreef Stippelrientje het volgende:
[..]
Ik dacht net wat grappig die zie ik toch ook net op untappd voorbij komen. Heen en weren op schermpjes ^^,
*zwaai*
Denk je dat het echt de hype is? Dan duurt die inmiddels toch al vrij lang, voor een hype...quote:Op vrijdag 17 februari 2017 22:19 schreef GoCanucksGo het volgende:
[..]
Mag natuurlijk geen lambiek heten, maar best veel brouwerijen die goede zure bieren maken die niet onderdoen voor Belgen. Aan de westkust bv. The Rare Barrel, De Garde, Holy Mountain of Monkish, en Cascade natuurlijk, en Hill farmstead maakt ook sours. Amerikanen hebben wel meer interesse in de Belgische bieren, meer door de hype dan daadwerkelijke kwaliteit denk ik.
Maar echte spontane fermentatie is wel veel zeldzamer denk ik. Upright doet het, en Jester King geloof ik ook.
Het houdt zichzelf in stand denk ik, bieren worden hoog gerate, zijn lastig te krijgen, dus willen mensen ze hebben. Wat ik heb gemerkt is dat het de laatste paar jaar wel in een stroomversnelling is gekomen, 4 jaar geleden stond de Cantillon (inclusief dingen als Lou pepe) hier stof te verzamelen op de schappen, nu is het binnen een uur uitverkocht. 3F zal wel de volgende hype worden denk ik, dat is nu nog vrij makkelijk te krijgen maar dat duurt niet lang meer.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 22:29 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Denk je dat het echt de hype is? Dan duurt die inmiddels toch al vrij lang, voor een hype...
Genoemd maar de club in Barcelona?quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:49 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Ik kies voor wat funk na het eten. Ook heerlijk!
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |