abonnement Unibet Coolblue
pi_168838194


laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van protenen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer protenen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatinten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropotine, rhEPO, Darbepotine alfa (Aranesp), epotine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocane, cafene, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213




[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-02-2017 22:34:31 ]
  zaterdag 11 februari 2017 @ 22:38:56 #2
14505 OProg
A Life in Music
pi_168838366
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 22:18 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Zulke foutjes boeien niet als je jurist wil worden.
Lang genoeg door studeren en dan ga je het vanzelf infaam en abject vinden.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_168930697
thijszonneveld twitterde op woensdag 15-02-2017 om 22:53:08 Hoe het ervoor staat met de bloedzakken uit Operacin Puerto: https://t.co/SmcWcocaBl via @el_pais reageer retweet
thijszonneveld twitterde op woensdag 15-02-2017 om 22:55:06 Het WADA heeft inmiddels 30+ wielrenners en atleten gedentificeerd, maar studeert nog op juridische gevolgen van naar buiten brengen. reageer retweet
thijszonneveld twitterde op woensdag 15-02-2017 om 22:56:09 En dus duurt het langer en langer en langer. Sanctioneren kan sowieso al niet meer: overtredingen zijn inmiddels verjaard. reageer retweet
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:19:50 #4
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168930885
Wow wat een verrassing zeg!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:20:40 #5
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168930899
Als al die namen ooit daadwerkelijk naar buiten komen naam ik een maand een Thijs Z. UI.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_168931044
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:20 schreef Mani89 het volgende:
Als al die namen ooit daadwerkelijk naar buiten komen naam ik een maand een Thijs Z. UI.
alle namen en niet alleen wielrenners
pi_168931191
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:20 schreef Mani89 het volgende:
Als al die namen ooit daadwerkelijk naar buiten komen naam ik een maand een Thijs Z. UI.
Dit moet even gequoot worden.
pi_168949024
  Forum Admin / PR vrijdag 17 februari 2017 @ 23:35:37 #10
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_168974737
Voetballers gebruiken geen doping. Lachwekkende boete natuurlijk.
pi_168974849
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 23:35 schreef Sked het volgende:
Voetballers gebruiken geen doping. Lachwekkende boete natuurlijk.
Als je maar niet over doping begint in VBL. Dan associren ze het alleen met Wielrennen, voor de rest niet.
  zaterdag 18 februari 2017 @ 11:51:03 #12
408773 F.Begbie
Yeeeaaaaaahhhh!
pi_168979655
The Anti-Doping Authority of the Netherlands has sanctioned water polo player Olaf Bakker with a three year, three moth sanction after he tested positive for six substances at an in-competition test. ‘On December 10, 2016, the water polo player Olaf Bakker (NED) was tested positive to the prohibited substances 19-norandrosterone, 19-noretiocholanolone, nandrolone, boldenone (Class S.1.1.B Endogenous Anabolic Androgenic Steroids), stanozolol (Class S.1.1.A Exogenous Anabolic Androgenic Steroids) and tamoxifen (Class S.4 Hormone and Metabolic Modulators) following an in-competition doping control test conducted on the occasion of the water polo competitions’, read a statement from the Fdration Internationale de Natation (FINA), confirming the sanction.

‘The Anti-Doping Authority of Netherlands imposed in accordance with art 10.6.3 of the WAD Code a sanction of three (3) years’ and three (3) months ineligibility on the athlete starting on January 19, 2017, the day of his provisional suspension’, continued the statement. ‘All competitive results obtained by the athlete since December 10, 2016 were disqualified with all resulting consequences including forfeiture of any title, award, medals, points, prizes, etc’.

_O-
Armed robbery. With a replica. I mean, how the fuck can it be armed robbery with a fucking replica?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 februari 2017 @ 11:58:27 #13
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_168979795
Waar speelt die gek eigenlijk? Via Google kom je alleen bij Het Ravijn maar daar staat hij niet op de site :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168979841
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 11:58 schreef heywoodu het volgende:
Waar speelt die gek eigenlijk? Via Google kom je alleen bij Het Ravijn maar daar staat hij niet op de site :P
Ik kom via Google op Brandenburg :P
http://www.bzc-brandenburg.nl/versterking-brandenburg-eredivisie/
pi_168979854
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 11:51 schreef F.Begbie het volgende:
The Anti-Doping Authority of the Netherlands has sanctioned water polo player Olaf Bakker with a three year, three moth sanction after he tested positive for six substances at an in-competition test. ‘On December 10, 2016, the water polo player Olaf Bakker (NED) was tested positive to the prohibited substances 19-norandrosterone, 19-noretiocholanolone, nandrolone, boldenone (Class S.1.1.B Endogenous Anabolic Androgenic Steroids), stanozolol (Class S.1.1.A Exogenous Anabolic Androgenic Steroids) and tamoxifen (Class S.4 Hormone and Metabolic Modulators) following an in-competition doping control test conducted on the occasion of the water polo competitions’, read a statement from the Fdration Internationale de Natation (FINA), confirming the sanction.

‘The Anti-Doping Authority of Netherlands imposed in accordance with art 10.6.3 of the WAD Code a sanction of three (3) years’ and three (3) months ineligibility on the athlete starting on January 19, 2017, the day of his provisional suspension’, continued the statement. ‘All competitive results obtained by the athlete since December 10, 2016 were disqualified with all resulting consequences including forfeiture of any title, award, medals, points, prizes, etc’.

_O-
en geen Kromo???
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 februari 2017 @ 12:02:35 #16
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_168979867
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 12:01 schreef THEFXR het volgende:

[..]

en geen Kromo???
Echt he en geen Phelps WTF man is dit
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 februari 2017 @ 12:13:36 #17
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_168979993
quote:
Dank u ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168980190
Gewoon alle pillen uit de apotheek ingenomen :D
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zaterdag 18 februari 2017 @ 12:33:11 #19
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168980219
Hij neemt zijn sport tenminste serieus.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zaterdag 18 februari 2017 @ 12:34:08 #20
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_168980229
Tamoxifen is gewoon een borstkankermedicijn, dat dat berhaupt in je opkomst om dat te slikken :N
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_168980513
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 12:34 schreef DeLuna het volgende:
Tamoxifen is gewoon een borstkankermedicijn, dat dat berhaupt in je opkomst om dat te slikken :N
Niet zo heel vreemd gelet op de hoeveelheid anabole steroden die hij gebruikte. Bijna standaard middel na een kuur om te voorkomen dat oestrogeen zijn werk doet.
pi_168981618
Maar goed dat WIJ sinds 3 dagen een plaquette hebben ter ere van al ONZE jongens en meisjes die medailles zijn onthouden door die vieze buitenlanders *O*
pi_168981638
quote:
Chickengod.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_168983877
quote:
9s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 12:02 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Echt he en geen Phelps WTF man is dit
sinds wanneer wordt die gecontroleert door de NDA?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 februari 2017 @ 16:23:15 #25
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_168983890
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:22 schreef THEFXR het volgende:

[..]

sinds wanneer wordt die gecontroleert door de NDA?
Niet, maar het is net zo'n onzinnige opmerking als bij elke willekeurige geschorste sporter reageren met 'omg en die en die niet?!". Nee, die en die niet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168983903
quote:
9s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Niet, maar het is net zo'n onzinnige opmerking als bij elke willekeurige geschorste sporter reageren met 'omg en die en die niet?!". Nee, die en die niet.
Kromo heeft meer spiermassa dan de bovengemiddelde sporter.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 februari 2017 @ 16:25:43 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_168983918
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:24 schreef THEFXR het volgende:

[..]

Kromo heeft meer spiermassa dan de bovengemiddelde sporter.
Schandalig dat ze zo'n Bakker dan aanpakken inderdaad.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168983928
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:25 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Schandalig dat ze zo'n Bakker dan aanpakken inderdaad.
nah, meer van waarom wordt ie gecontroleerd, Ram moest toch zuinig aandoen, geen geld enzo.
Hij is ook gewoon zwemleraar en dus geen pro sporter die zijn geld er mee verdient.
  zondag 19 februari 2017 @ 17:41:11 #29
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_169005992
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:26 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nah, meer van waarom wordt ie gecontroleerd, Ram moest toch zuinig aandoen, geen geld enzo.
Hij is ook gewoon zwemleraar en dus geen pro sporter die zijn geld er mee verdient.
Klein visje pakken, zodat de grote weer gewaarschuwd zijn.
Feyenoord!!! * Bara
  zondag 19 februari 2017 @ 17:43:34 #30
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_169006052
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:26 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nah, meer van waarom wordt ie gecontroleerd, Ram moest toch zuinig aandoen, geen geld enzo.
Hij is ook gewoon zwemleraar en dus geen pro sporter die zijn geld er mee verdient.
Hij zal wel opeens overdreven gespierd zijn geworden dat je het bijna niet eens hoefde te testen. Een keertje is al genoeg. Lekker gedaan jongen.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 februari 2017 @ 21:02:02 #31
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_169011627
hajoseppelt twitterde op zondag 19-02-2017 om 20:19:12 WADA confirmed to ARD: No names in Fuentes DNA analysis identified. Spanish sources: so far only possible to conclude 2 sports: Cycling/T&F reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 19 februari 2017 @ 21:07:26 #32
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169011810
Wat een schande is dat hele dossier toch
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169012090
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2017 21:07 schreef Szura het volgende:
Wat een schande is dat hele dossier toch
Nou ja en nee. Zijn nog aardig wat renners gevallen. Bijvoorbeeld van Ferrari / montova is bijna niets uitgekomen.
  maandag 20 februari 2017 @ 02:08:20 #34
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_169017886
quote:
9s.gif Op zondag 19 februari 2017 21:02 schreef heywoodu het volgende:
hajoseppelt twitterde op zondag 19-02-2017 om 20:19:12 WADA confirmed to ARD: No names in Fuentes DNA analysis identified. Spanish sources: so far only possible to conclude 2 sports: Cycling/T&F reageer retweet
T&F ???
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Redactie Frontpage / Sport maandag 20 februari 2017 @ 02:10:23 #35
426493 crew  PippenScottie
pi_169017892
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 02:08 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

T&F ???
Track and field.

Ofwel atletiek.
pi_169018193
quote:
9s.gif Op zondag 19 februari 2017 21:02 schreef heywoodu het volgende:
hajoseppelt twitterde op zondag 19-02-2017 om 20:19:12 WADA confirmed to ARD: No names in Fuentes DNA analysis identified. Spanish sources: so far only possible to conclude 2 sports: Cycling/T&F reageer retweet
Blij om wederom te lezen dat er in technische sporten geen doping wordt gebruikt.
Jack does it in real time...
  maandag 20 februari 2017 @ 11:55:56 #37
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169021604
quote:
1s.gif Op zondag 19 februari 2017 21:13 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Nou ja en nee. Zijn nog aardig wat renners gevallen. Bijvoorbeeld van Ferrari / montova is bijna niets uitgekomen.
Ja leuk die renners en wat atleten, maar alle sporten hadden moeten bloeden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169021713
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 16:26 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nah, meer van waarom wordt ie gecontroleerd, Ram moest toch zuinig aandoen, geen geld enzo.
Hij is ook gewoon zwemleraar en dus geen pro sporter die zijn geld er mee verdient.
Anonieme tip van een concurrent/jalourse medespeler?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 20 februari 2017 @ 18:38:41 #39
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_169028771
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2017 11:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja leuk die renners en wat atleten, maar alle sporten hadden moeten bloeden.
is het ook niet zo dat lang niet alle sporters bij hem kwamen voor bloed, maar vooral voor andere dopingproducten? Vooral veel wielrenners kwamen bij hem voor bloed.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_169032007
Welke sporten WADA?
quote:
De naam Operacin Puerto verwijst naar de codenaam die de Guardia Civil aan de zaak gaf. Onder de 200 atleten zitten 47 wielrenners, maar ook grote namen uit het tennis, de Formule 1 en het voetbal worden genoemd
Jammer dat die andere 153 niet meer genoemd gaan worden.
Bij Hoevelaken linksaf
pi_169033261
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 20:40 schreef TheRipper het volgende:
Welke sporten WADA?

[..]

Jammer dat die andere 153 niet meer genoemd gaan worden.
het enige wat ik me kan voorstellen bij F1 is EPO zodat je veel later in de race vermoeid raakt.
  maandag 20 februari 2017 @ 21:59:23 #42
14505 OProg
A Life in Music
pi_169034368
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 21:22 schreef THEFXR het volgende:

[..]

het enige wat ik me kan voorstellen bij F1 is EPO zodat je veel later in de race vermoeid raakt.
Spierversterkers kan ook prima.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_169034539
Kunnen ze echt niemand identificeren? :') Daar geloof ik echt niets van
  maandag 20 februari 2017 @ 22:05:47 #44
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_169034614
Ik zei het toch.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 20 februari 2017 @ 22:41:48 #45
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_169035537
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 22:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kunnen ze echt niemand identificeren? :') Daar geloof ik echt niets van
Natuurlijk kan dat wel. Volgens mij is dat ook al gebeurd zelfs. Tenminste, dat was niet al te lang geleden in het nieuws, toen was alleen nog de vraag of ze het naar buiten mochten brengen.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_169037301
quote:
14s.gif Op maandag 20 februari 2017 21:59 schreef OProg het volgende:

[..]

Spierversterkers kan ook prima.
alonso van

naar
.
pi_169039155
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 22:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kunnen ze echt niemand identificeren? :') Daar geloof ik echt niets van
Je moet wel eerst van iedereen DNA afnemen dan. Waar Spaanse justitie ongetwijfeld weer een stokje voor zou steken. Wat mij betreft hadden ze alle codenamen bekend gemaakt, en welke middelen gebruikt werden, dan waren we er wel uit gekomen.
pi_169039223
Overigens werd later bekend dat het 200 stalen, niet sporters waren toch? 36 sporters (23 wielrenners, 12 atleten en 1 onbekend).

En zoals Zonnegod ook al aangeeft: het is bijzonder onwaarschijnlijk en onlogisch dat daar tennissers en voetballers tussen zitten. Zelfs wielrenners vonden bloeddoping leip, na de ontdekking van EPO was dat helemaal niet meer nodig. Echter door verbeterde controles later weer wel. Tja, daar hoeven we in het voetbal en tennis natuurlijk niet van te spreken. Je kan in het tennis lachend een spuit zetten bij een game wissel, en hoeveel % van de voetballers in de Bundesliga had ook alweer een hematocriet >50? Sorry, ik weet dat het een populair narratief is, maar voetballers en tennissers zitten niet bij de bloedzakken.

http://www.ad.nl/sport/va(...)an-fuentes~afaee566/
pi_169043883
Wat uitgebreider verhaaltje over die slikkende waterpolospeler http://www.volkskrant.nl/(...)&utm_campaign=buffer
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 21 februari 2017 @ 13:20:09 #50
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_169043981
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 13:15 schreef 99.999 het volgende:
Wat uitgebreider verhaaltje over die slikkende waterpolospeler http://www.volkskrant.nl/(...)&utm_campaign=buffer
Ah, gelukkig heeft doping bij waterpolo weinig zin.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_169044062
quote:
9s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 13:20 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ah, gelukkig heeft doping bij waterpolo weinig zin.
Echt he. Zijn sporters of de mensen erom heen nou gewoon zo dom?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 21 februari 2017 @ 17:00:31 #52
14505 OProg
A Life in Music
pi_169048612
quote:
Herman Ram, directeur van de Doping Autoriteit: 'Wij brengen in zulke gevallen geen persbericht naar buiten. Maar we wijzen de betrokken sporter erop dat de internationale federatie met zijn of haar naam kan komen. De FINA, de wereldzwembond, heeft de gewoonte dat dan ook met naam en toenaam te doen.'
Gelukkig doen veel bonden dat verder niet dus kan je gewoon de wereld in slingeren dat er een blessure is of dat je er wegens motivatiegebrek even tussen uit gaat.

:')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_169048672
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 17:00 schreef OProg het volgende:

[..]

Gelukkig doen veel bonden dat verder niet dus kan je gewoon de wereld in slingeren dat er een blessure is of dat je er wegens motivatiegebrek even tussen uit gaat.

:')
Eindelijk eens een opmerking van Herman Ram waar we wat aan hebben.
pi_169058663
Cas handhaaft voorlopige schorsing van Russische langlaufers.
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zaterdag 25 februari 2017 @ 22:12:33 #55
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_169143915
Arbuthnott twitterde op zaterdag 25-02-2017 om 21:30:07 Sir Mo Farah's coach Alberto Salazar used banned drug infusions to boost athletes' performance - Usada report alleges @thesundaytimes reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_169145039
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 17:00 schreef OProg het volgende:

[..]

Gelukkig doen veel bonden dat verder niet dus kan je gewoon de wereld in slingeren dat er een blessure is of dat je er wegens motivatiegebrek even tussen uit gaat.

:')
dat was toch algemeen bekend dat de NDA niks naar buiten brengt?
  Trouwste user 2022 zondag 26 februari 2017 @ 13:13:40 #57
7889 tong80
Spleenheup
pi_169152409
Het Amerikaanse antidopingbureau Usada heeft vandaag bevestigd dat er een onderzoek gaande is naar de Amerikaanse atletiekcoach Alberto Salazar, die mogelijke de antidopingregels heeft overtreden.



Het onderzoek ligt in handen bij een staatsinstantie dat vergunningen afgeeft om medicijnen voor te schrijven, aldus een woordvoerder.

Salazar leidt een trainingscentrum van Nike in het Amerikaanse Oregon en is al jarenlang de trainer van de Britse meervoudig olympisch- en wereldkampioen 5000 en 10.000 meter Mo Farah. ,,De zaak loopt nog. Het betreft de zorg die een arts heeft gegeven aan atleten van het Nike Oregon Project. We benadrukken dat de coaches en atleten allemaal onschuldig zijn zolang niet vaststaat dat de antidopingregels zijn overtreden'', aldus een woordvoerder van Usada.

De Britse krant Sunday Times lekte zaterdag uit het rapport van Usada, gedateerd maart 2016, waaruit naar voren komt dat Salazar ''onaanvaardbare gezondheidsrisico's'' heeft genomen met zijn atleten. Zo zou hij het weliswaar niet verboden aminozuur L-carnitine via een verboden wijze via infuus hebben toegediend en medicijnen hebben voorgeschreven waar geen medische noodzaak voor was.

De Nederlandse toploopster Sifan Hassan traint sinds december 2016 ook bij Salazar in Oregon en valt buiten het onderzoek. Ze heeft een succesvolle overstap gemaakt naar het trainingscentrum in Oregon. Ze verbeterde deze winter al twee Nederlandse indoorrecords: op de Engelse mijl en de 3000 meter.

http://www.ad.nl/andere-s(...)fan-hassan~a8ea0e81/

Ben niet verbaasd over Mo Farrah.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_169154539
quote:
De Britse topatleet Mo Farah heeft zondag op zijn Facebook-pagina verklaard dat hij een “cleane atleet” is nadat een uitgelekt rapport suggereerde dat zijn Amerikaanse coach het antidopingreglement zou overtreden hebben om de prestaties van enkele van zijn atleten te verbeteren.

The Times kon een rapport van het Amerikaanse antidopingagentschap (USADA) inkijken. In het rapport dat dateert van maart 2016 staat volgens de Britse krant dat coach Alberto Salazar “bijna zeker” de antidopingregels heeft gebroken door zijn atleten een niet verboden aminozuur via een infuus toe te dienen. De manier van toedienen is een probleem omdat een infuus waarbij meer dan 50 milliliter binnen zes uur wordt toegediend sowieso is verboden. Het USADA bevestigde zondag dat er een onderzoek gaande is naar Salazar.

Middenafstandsloper Farah vindt het “zeer frustrerend” dat hij met een mededeling voor de dag moet komen over dit onderwerp. “Ik ben een cleane atleet die nooit de regels heeft overtreden en het is heel onplezierig dat bepaalde media, ondanks de duidelijke feiten, blijven proberen om me in verband te brengen met dopingbeschuldigingen”, aldus de viervoudige olympische kampioen. “Zoals ik eerder al vaak heb gezegd, moeten we er alles aan doen om een cleane sport te bekomen en het is volkomen terecht dat wie de regels overtreedt bestraft wordt. Maar dit moet gedaan worden op een correcte manier en als USADA of een ander antidopingagentschap een bewijs van een overtreding heeft, dan moeten ze dit bekendmaken en actie ondernemen in plaats van de media toe te laten om rechter en jury te zijn.”
pi_169155323
Mo kan in ieder geval als stand-up comedian aan de slag wanneer hij afscheid neemt van de atletiek.
Jack does it in real time...
pi_169159043
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2017 13:13 schreef tong80 het volgende:
Het Amerikaanse antidopingbureau Usada heeft vandaag bevestigd dat er een onderzoek gaande is naar de Amerikaanse atletiekcoach Alberto Salazar, die mogelijke de antidopingregels heeft overtreden.

[ afbeelding ]

Het onderzoek ligt in handen bij een staatsinstantie dat vergunningen afgeeft om medicijnen voor te schrijven, aldus een woordvoerder.

Salazar leidt een trainingscentrum van Nike in het Amerikaanse Oregon en is al jarenlang de trainer van de Britse meervoudig olympisch- en wereldkampioen 5000 en 10.000 meter Mo Farah. ,,De zaak loopt nog. Het betreft de zorg die een arts heeft gegeven aan atleten van het Nike Oregon Project. We benadrukken dat de coaches en atleten allemaal onschuldig zijn zolang niet vaststaat dat de antidopingregels zijn overtreden'', aldus een woordvoerder van Usada.

De Britse krant Sunday Times lekte zaterdag uit het rapport van Usada, gedateerd maart 2016, waaruit naar voren komt dat Salazar ''onaanvaardbare gezondheidsrisico's'' heeft genomen met zijn atleten. Zo zou hij het weliswaar niet verboden aminozuur L-carnitine via een verboden wijze via infuus hebben toegediend en medicijnen hebben voorgeschreven waar geen medische noodzaak voor was.

De Nederlandse toploopster Sifan Hassan traint sinds december 2016 ook bij Salazar in Oregon en valt buiten het onderzoek. Ze heeft een succesvolle overstap gemaakt naar het trainingscentrum in Oregon. Ze verbeterde deze winter al twee Nederlandse indoorrecords: op de Engelse mijl en de 3000 meter.

http://www.ad.nl/andere-s(...)fan-hassan~a8ea0e81/

Ben niet verbaasd over Mo Farrah.

:P
wel over Nike? die doen altijd of hun neus bloed, nl
  Trouwste user 2022 zondag 26 februari 2017 @ 20:36:37 #61
7889 tong80
Spleenheup
pi_169162721
quote:
14s.gif Op zondag 26 februari 2017 15:38 schreef DeeBee het volgende:
Mo kan in ieder geval als stand-up comedian aan de slag wanneer hij afscheid neemt van de atletiek.
Ha ha ha

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 27 februari 2017 @ 09:29:02 #62
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_169172690
Wat zouden ze in het peloton eigenlijk maskeren met die gummybeertjes na de wedstrijd?
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Trouwste user 2022 maandag 27 februari 2017 @ 10:57:16 #63
7889 tong80
Spleenheup
pi_169173876
Atletiekcoach Alberto Salazar ontkent met klem dat hij in strijd handelt met de dopingregels op zijn trainingscentrum in het Amerikaanse Oregon.

,,Ik geloof in een schone sport en verstrek geen verboden supplementen'' meldde hij vandaag aan de BBC.

,,Ik zal nooit doping toestaan en mijn methodes voldoen aan de regels van het mondiale antidopingbureau Wada'', aldus de voormalige marathontopper en coach van meervoudig wereld- en olympisch kampioen Mo Farah.

Salazar kwam afgelopen weekeinde in opspraak door de Sunday Times, die lekte uit een onderzoeksrapport van het Amerikaanse antidopingbureau Usada uit maart 2016. Daarin komt naar voren dat Salazar ''onaanvaardbare gezondheidsrisico's'' heeft genomen met zijn atleten. Zo zou hij het weliswaar niet verboden aminozuur L-carnitine via een verboden wijze via infuus hebben toegediend en medicijnen hebben voorgeschreven waar geen medische noodzaak voor was.

http://www.ad.nl/andere-s(...)-de-regels~a427e78d/

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_169175473
Is Alberto Salazar niet die man die in zijn debuutmarathon slechts 1 minuut en een beetje boven het toenmalige wereldrecord liep ?
Volgens mij was de man tijdens zijn eigen carriere al op de brommer.
En deze vos heeft zijn streken kennelijk niet verloren.
Bij Hoevelaken linksaf
pi_169225381
Sky toevallig stukken kwijt door diefstal, haha.
  woensdag 1 maart 2017 @ 22:30:10 #66
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_169230345
quote:
0s.gif Op woensdag 1 maart 2017 19:47 schreef JopJuh het volgende:
Sky toevallig stukken kwijt door diefstal, haha.
op twitter is het al een vette rel
  woensdag 1 maart 2017 @ 22:30:57 #67
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_169230369
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2017 10:57 schreef tong80 het volgende:
Atletiekcoach Alberto Salazar ontkent met klem dat hij in strijd handelt met de dopingregels op zijn trainingscentrum in het Amerikaanse Oregon.

,,Ik geloof in een schone sport en verstrek geen verboden supplementen'' meldde hij vandaag aan de BBC.

,,Ik zal nooit doping toestaan en mijn methodes voldoen aan de regels van het mondiale antidopingbureau Wada'', aldus de voormalige marathontopper en coach van meervoudig wereld- en olympisch kampioen Mo Farah.

Salazar kwam afgelopen weekeinde in opspraak door de Sunday Times, die lekte uit een onderzoeksrapport van het Amerikaanse antidopingbureau Usada uit maart 2016. Daarin komt naar voren dat Salazar ''onaanvaardbare gezondheidsrisico's'' heeft genomen met zijn atleten. Zo zou hij het weliswaar niet verboden aminozuur L-carnitine via een verboden wijze via infuus hebben toegediend en medicijnen hebben voorgeschreven waar geen medische noodzaak voor was.

http://www.ad.nl/andere-s(...)-de-regels~a427e78d/

:P
hij kan ook niks anders zeggen of hij wordt opgehangen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 1 maart 2017 @ 23:13:31 #68
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_169231811
quote:
0s.gif Op woensdag 1 maart 2017 19:47 schreef JopJuh het volgende:
Sky toevallig stukken kwijt door diefstal, haha.
quote:
Informatie over mysterieus pakketje voor Bradley Wiggins verdween met gestolen laptop...

De teamdokter van Sky die in juni 2011 tijdens het Criterium du Dauphin een “mysterieus pakketje” voor Bradley Wiggins ontving, kan niet staven dat het om onschuldige geneesmiddelen ging. De laptop waarop hij de medische gegevens bijhield, zou in 2014 tijdens een vakantie in Griekenland gestolen zijn.
Dat verklaarde Nicole Sapstead, hoofd van het Britse Antidopingagentschap (UKAD) woensdag voor de parlementaire commissie die dopinggebruik in de Britse sportwereld onderzoekt. Dokter Richard Freeman werd zelf ook voor de de commissie verwacht, maar zegde wegens ziekte af.

In december vertelde Sky-teambaas Dave Brailsford, op basis van hem door Freeman verstrekte informatie, de parlementarirs dat het pakketje fluimucil bevatte. Dat is een vrij te verkrijgen slijmoplosser die niet op de dopinglijst staat. Coach en ex-renner Simon Cope bracht het pakje van het Verenigd koninkrijk naar Frankrijk over.

“Vreemd en complex”

Sapstead interviewde 34 getuigen, maar Freeman was de enige die claimde te weten wat er in het pakje zat. “Vreemd”, vindt Sapstead dat. “Van een professioneel team als Sky, dat er prat op gaat dat het een zero tolerance tegenover doping hanteert, zou je verwachten dat ze over de gegevens beschikken om elke insinuatie over dopinggebruik te weerleggen. Freeman werd geacht om de gegevens van zijn laptop naar een gemeenschappelijke database over te brengen, maar deed dat om n of andere reden niet. Dat Freeman zowel voor Sky als de Britse wielerfederatie werkte, maakte het alleen maar complexer. British Cycling heeft een aanzienlijke voorraad medische producten, maar het is compleet onduidelijk naar wie die precies gaan. De federatie geeft dat ook gewoon toe. Bij British Cycling werden er geen gegevens bijgehouden en was er daarover ook geen beleid. Die richtlijnen waren er wel bij Sky, maar ze werden niet door iedereen gevolgd.”

“Ik vond niet dat er iets vreemd mee was”

Ook Cope, die het pakje mee over zee nam, had geen idee wat erin zat. “Ik heb het niet gevraagd en waarom zou ik ook”, verklaarde hij. “Ik vond niet dat er iets vreemd mee was. Het kwam van onze nationale federatie. Waarom zou ik die niet vertrouwen? En het was bestemd voor dokter Freeman van Sky, dat een zero tolerance politiek voert. Misschien had ik wel moeten vragen wat er in het pakje zat, het is niet bij me opgekomen. Een andere keer ben ik wel eens met veertig dozen naar Spanje gereden. Toen heb ik ook niet in elke doos gekeken. Ik veronderstel dat in elke doos een helm zat.”

Wiggins en Sky kwamen in opspraak nadat hackers gegevens hadden gepubliceerd waaruit bleek dat de renner met toestemming en een medisch attest verboden medicijnen gebruikte. Om een allergie tegen te gaan kreeg Wiggins kort voor de Tour van 2011 en 2012 en de Giro van 2013 de toelating om triamcinolone te gebruiken. Dat product staat wel op de antidopinglijst. Het Britse Antidopingagentschap kwam wel tot de bevinding dat British Cycling en Sky veel meer triamcinolone bestelden dan voor n renner nodig was. “Maar hoe, wanneer en bij wie dat dan gebruikt werd, blijkt onmogelijk te achterhalen, aldus Sapstead. .
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator woensdag 1 maart 2017 @ 23:22:57 #69
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_169232185
Sky :')
British Cycling :')

Opdoeken die handel.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_169235559
De vrouw van Rumsas reed ook gewoon maar overal naar toe zonder vragen te stellen, dat waren nog eens tijden. Goed dat er in het nieuwe wielrennen nog steeds dezelfde excuses bestaan!
Jack does it in real time...
  donderdag 2 maart 2017 @ 07:22:31 #71
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_169235729
"Ziek"
"Gestolen"
"weet niet"
"Geen idee"
"Niets vreemds"

_O- Goffedomme wat schaamteloos
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_169235903
Marginal memories _O_
in a crowd you lose humanity
  donderdag 2 maart 2017 @ 08:06:16 #73
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_169235959
Benieuwd hoe lang ze dit nog gaan volhouden. Stinkt vreselijk dit...
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 2 maart 2017 @ 11:02:18 #74
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_169237961
roadcc twitterde op woensdag 01-03-2017 om 18:43:52 Team Sky ordered more Triamcinolone than was needed for Wiggins TUEs #cycling https://t.co/3XzeLJBPfD https://t.co/XNOQv4p7Ki reageer retweet
:')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 2 maart 2017 @ 11:36:21 #75
426493 crew  PippenScottie
pi_169238482
*En extra grote popcorn. Met heel veel zout, alstublieft!*
  donderdag 2 maart 2017 @ 11:38:26 #76
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_169238522
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 07:55 schreef Wombcat het volgende:
Marginal memories _O_
_O-

Had de Mo-ontwikkelingen ook nog gemist...Team Britain to hang please _O_ Sir Chris Hoy ook nog eventjes aub...
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 2 maart 2017 @ 11:41:52 #77
426493 crew  PippenScottie
pi_169238611
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 11:38 schreef Bugno het volgende:

[..]

_O-

Had de Mo-ontwikkelingen ook nog gemist...Team Britain to hang please _O_ Sir Chris Hoy ook nog eventjes aub...
En Seb Coe, pretty please with sugar on top.
  donderdag 2 maart 2017 @ 11:59:51 #78
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_169238889
De hele kaart in n keer vol, chapeau

Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 2 maart 2017 @ 12:14:42 #79
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_169239167
danroan twitterde op donderdag 02-03-2017 om 11:36:38 Sir Bradley Wiggins refusing to answer questions about his mystery medical package this morning. VIDEO https://t.co/fO1gkH18ft reageer retweet
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 2 maart 2017 @ 12:15:23 #80
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_169239183
Zijn 'Sir'-titel kunnen ze hem bijna gaan afnemen :)
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 2 maart 2017 @ 12:17:14 #81
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_169239225
quote:
10s.gif Op donderdag 2 maart 2017 12:14 schreef rubbereend het volgende:
danroan twitterde op donderdag 02-03-2017 om 11:36:38 Sir Bradley Wiggins refusing to answer questions about his mystery medical package this morning. VIDEO https://t.co/fO1gkH18ft reageer retweet
Je bent ook wel een knuppel van een pauperjournalist als je een beetje bij z'n deur gaat staan :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Trouwste user 2022 donderdag 2 maart 2017 @ 12:21:55 #82
7889 tong80
Spleenheup
pi_169239306
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 11:41 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

En Seb Coe, pretty please with sugar on top.
:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 2 maart 2017 @ 12:22:45 #83
7889 tong80
Spleenheup
pi_169239324
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 12:17 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Je bent ook wel een knuppel van een pauperjournalist als je een beetje bij z'n deur gaat staan :')
Wat moet je anders bij een draaideur crimineel ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 2 maart 2017 @ 13:12:19 #84
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_169240140
misschien wil sunfield wel een boekje erover schrijven, mooi voor onder de kerstboom
pi_169240265
quote:
3s.gif Op woensdag 1 maart 2017 23:13 schreef rubbereend het volgende:

[..]


[..]

Ja waarom zou je vragen stellen als je een pakketje de grens over smokkelt? Simon Cope kan beter niet op vakantie gaan naar Thailand.
  Moderator donderdag 2 maart 2017 @ 13:19:10 #86
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_169240301
Een nu Froome nog. Kan niet zijn dat Wiggins dit allemaal deed en vroem niks.
  donderdag 2 maart 2017 @ 13:23:53 #87
14505 OProg
A Life in Music
pi_169240394
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 13:19 schreef Momo... het volgende:
Een nu Froome nog. Kan niet zijn dat Wiggins dit allemaal deed en vroem niks.
Als dat ook is gedaan zit alleen Nibali nog tussen VDB2 en de tourwinst.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 2 maart 2017 @ 13:29:59 #88
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_169240523
quote:
1s.gif Op donderdag 2 maart 2017 13:17 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ja waarom zou je vragen stellen als je een pakketje de grens over smokkelt? Simon Cope kan beter niet op vakantie gaan naar Thailand.
misschien was het wel coke of hero?
pi_169240571
Tien jaar geleden wisten we niet eens dat Engelsen op de weg aan wielrennen deden. Anno 2017 rijden ze de klinkers uit de grond van alle koersen.
Niks aan de hand mensen, doorrijden.
U MAD?
pi_169240938
Maar goed dat na 1998, 2006, 2010 niemand meer zich durfde te wagen aan doping. Het nieuwe wielrennen, dan was het toch leuker toen ze gewoon op pad gingen met de dozen EPO in de teamauto's en bij onraad gewoon een kuil groeven.
  donderdag 2 maart 2017 @ 14:19:32 #91
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_169241532
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 13:12 schreef kaasplankje het volgende:
misschien wil sunfield wel een boekje erover schrijven, mooi voor onder de kerstboom
"Als Sky niet meer de limit is"

_O_ Zou lezen

"Sky was de limit"
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 2 maart 2017 @ 14:22:29 #92
426493 crew  PippenScottie
pi_169241587
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 14:19 schreef Bugno het volgende:

[..]

"Als Sky niet meer de limit is"

_O_ Zou lezen

"Sky was de limit"
Bradley in the Sky with Triamcinolone!
  donderdag 2 maart 2017 @ 14:22:57 #93
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_169241599
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 14:22 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Bradley in the Sky with Triamcinolone!
Dat kan Thijs niet spellen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  donderdag 2 maart 2017 @ 15:16:56 #94
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_169242754
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 13:50 schreef Ericr het volgende:
Maar goed dat na 1998, 2006, 2010 niemand meer zich durfde te wagen aan doping. Het nieuwe wielrennen, dan was het toch leuker toen ze gewoon op pad gingen met de dozen EPO in de teamauto's en bij onraad gewoon een kuil groeven.
we hebben het nieuwe wielrennen wel degelijk gehad, motortjes :D :D :D *O*
  Trouwste user 2022 vrijdag 3 maart 2017 @ 09:29:39 #95
7889 tong80
Spleenheup
pi_169258890
Viktoriya Tereschuk moet haar in 2008 gewonnen olympische bronzen medaille op de moderne vijfkamp inleveren. De Oekranse bleek bij hertesten de sterode turinabol gebruikt te hebben, de oude favoriet van Oost-Duitsland en de Sovjet-Unie.

De wereldkampioene van 2011 - waardoor ze verkozen werd tot Oekrans sportvrouw van het jaar - eindigde in Beijing als derde in de klassieke olympische combinatiesport, bestaande uit schermen, zwemmen, paardrijden en de combinatieloop: hardlopen met onderweg pistoolschieten. Lena Schneborn uit Duitsland won het goud, voor de Britse Heather Fell.

Normaal gesproken zal de Wit-Russische Anastasiya Samusevich van de vierde plek opschuiven naar de bronzen positie. "Zoiets is zeer spijtig en bijzonder zeldzaam in onze sport", reageerde Klaus Schormann, de baas van vijfkampbond UIPM. "We zijn het IOC dankbaar voor het vinden van een manier om ook historische uitslagen eerlijker te maken."

Vijkampster moet olympisch brons inleveren vanwege doping

Een Wit-Russische nu brons :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 3 maart 2017 @ 12:19:50 #96
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_169261602
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 09:29 schreef tong80 het volgende:
Viktoriya Tereschuk moet haar in 2008 gewonnen olympische bronzen medaille op de moderne vijfkamp inleveren. De Oekranse bleek bij hertesten de sterode turinabol gebruikt te hebben, de oude favoriet van Oost-Duitsland en de Sovjet-Unie.

De wereldkampioene van 2011 - waardoor ze verkozen werd tot Oekrans sportvrouw van het jaar - eindigde in Beijing als derde in de klassieke olympische combinatiesport, bestaande uit schermen, zwemmen, paardrijden en de combinatieloop: hardlopen met onderweg pistoolschieten. Lena Schneborn uit Duitsland won het goud, voor de Britse Heather Fell.

Normaal gesproken zal de Wit-Russische Anastasiya Samusevich van de vierde plek opschuiven naar de bronzen positie. "Zoiets is zeer spijtig en bijzonder zeldzaam in onze sport", reageerde Klaus Schormann, de baas van vijfkampbond UIPM. "We zijn het IOC dankbaar voor het vinden van een manier om ook historische uitslagen eerlijker te maken."

Vijfkampster moet olympisch brons inleveren vanwege doping

Een Wit-Russische nu brons :D

:P
de procedure is wel crap, want niemand geeft nog om de uitslag van 2008, sommige mensen die keken, zijn nu al overleden.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 12:22:49 #97
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_169261652
Brits baanwielrennen mogen ze ook wel doorlichten, dat is ook volledig ongeloofwaardig.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 12:34:28 #98
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169261836
Hopelijk gaat Team Britain de Russen achterna
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 maart 2017 @ 12:39:52 #99
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_169261901
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

de procedure is wel crap, want niemand geeft nog om de uitslag van 2008, sommige mensen die keken, zijn nu al overleden.
Sommige mensen die vorige week de Omloop het Nieuwsblad keken zijn ook al overleden, dus ja.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 3 maart 2017 @ 17:31:09 #100
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_169266905

Cees Rein verdient een lintje. Puik werk hoor.

Als ik dit met de jonge Cristiano en Messi vergelijk dan krijg ik een Riis deja vu.
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')