abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 7 februari 2017 @ 14:56:08 #1
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_168734478
Welkom in de FOK-dieetclub!

De dieetclub is er voor mensen die graag af willen vallen of op gewicht willen blijven. Hier vind en geef je elkaar steun, tips en motivatie!

Probeer elkaar niet af te branden, en sta ook open voor tips en nieuwe inzichten. We streven allemaal naar een gezond(er) lichaam en leven en proberen dat op de voor ons meest aangename manier te bereiken. Er zijn tenslotte vele wegen die naar Rome leiden!

SPOILER: Veelgebruikte, awesome, gezonde recepten
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  dinsdag 7 februari 2017 @ 15:00:44 #2
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_168734560
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 14:55 schreef MutedFaith het volgende:
Nee, met een machine hoeft t voor mij niet. Gewoon met je handen in t deeg.
Ik ben gewoon te lui daarvoor denk ik :')
Maak je dan om de paar dagen een brood?
  dinsdag 7 februari 2017 @ 15:07:38 #3
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_168734702
Nee joh. Dat doe ik alleen als ik eters krijg, of als mijn vrouw er om vraagt. Anders eet ik gewoon met frisse tegenzin fabrieksbrood.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  dinsdag 7 februari 2017 @ 15:09:14 #4
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_168734733
Brood, nee dat nooit met plezier gegeten. Boter erop snap ik al helemaal niet :') :+
pi_168734860
Boh, versgebakken brood met cote d'or pasta. Morgen maar weer eens een brood in elkaar draaien, heb nog meel van de molen.
  dinsdag 7 februari 2017 @ 15:26:12 #6
319308 Tink89
To live is to dance
pi_168735063
Ik draai het deeg met m'n keukenmachine en laat het dan een uur rijzen, druk plat, rol op, laat nog een uur rijzen en bak het dan 40 minuten. Zo lekker!
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_168735419
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 15:26 schreef Tink89 het volgende:
Ik draai het deeg met m'n keukenmachine en laat het dan een uur rijzen, druk plat, rol op, laat nog een uur rijzen en bak het dan 40 minuten. Zo lekker!
:9~ :9~
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_168735622
Ik ben daar te lui voor. Haal het gewoon bij de bakker :')
I solemnly swear i'm up to no good
pi_168735878
Zo, weer lekker gesport en gedoucht. Nu lekker door de regen op de scooter naar Eindhoven m'n zus ophalen en dan bij oma eten, wortelstamp met shoarmareepjes, vraag me niet hoe ze het verzint.
  dinsdag 7 februari 2017 @ 16:07:41 #10
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_168735930
Ik kan niet quoten uit een gesloten topic, maar toch nog even over invriezen van vloeibare zaken in ziplockzakjes...

Ik hang zo'n zakje in een ruime beker met een ruime marge over de rand geslagen en lepel daar de nog warme/hete saus of soep in. Dan leg ik het zakje neer (wel oppassen natuurlijk ivm warmte en ivm morsen), maak het plat, zoveel mogelijk lucht eruit en dan afsluiten. Vervolgens gaat het zakje in de gootsteen gevuld met koud water. Voldoende afgekoeld? Dan zakje afdrogen en plat in de vriezer leggen. Als het zakje dan nog geen lek heeft vertoond, kan er weinig misgaan. Immers, eenmaal bevroren zal het zeker niet lekken.

Overigens vries ik bijv. ook gehakt zo in: zo plat en dun mogelijk: des te sneller ingevroren en des te sneller weer ontdooid.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 7 februari 2017 @ 16:13:22 #11
319308 Tink89
To live is to dance
pi_168736053
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 16:07 schreef Lienekien het volgende:
Ik kan niet quoten uit een gesloten topic, maar toch nog even over invriezen van vloeibare zaken in ziplockzakjes...

Ik hang zo'n zakje in een ruime beker met een ruime marge over de rand geslagen en lepel daar de nog warme/hete saus of soep in. Dan leg ik het zakje neer (wel oppassen natuurlijk ivm warmte en ivm morsen), maak het plat, zoveel mogelijk lucht eruit en dan afsluiten. Vervolgens gaat het zakje in de gootsteen gevuld met koud water. Voldoende afgekoeld? Dan zakje afdrogen en plat in de vriezer leggen. Als het zakje dan nog geen lek heeft vertoond, kan er weinig misgaan. Immers, eenmaal bevroren zal het zeker niet lekken.

Overigens vries ik bijv. ook gehakt zo in: zo plat en dun mogelijk: des te sneller ingevroren en des te sneller weer ontdooid.
Dat klinkt veilig, maar wel een stuk omslachtiger dan een bakje. Ik doe dit wel met kipfilets enzo. Die sla ik plat en wikkel ik in folie en dan in een zakje in de diepvries.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  dinsdag 7 februari 2017 @ 16:17:10 #12
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_168736144
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 16:13 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Dat klinkt veilig, maar wel een stuk omslachtiger dan een bakje. Ik doe dit wel met kipfilets enzo. Die sla ik plat en wikkel ik in folie en dan in een zakje in de diepvries.
Omslachtig valt erg mee, het afkoelen gaat gemakkelijker.

Maar goed, ik moet het doen met een vriezer met drie lades en er gaat op deze manier twee keer zoveel in. :Y)
The love you take is equal to the love you make.
pi_168736228
HIer ook alles in ziplocks en zo plat mogelijk. De zakjes van de IKEA vind ik er ideaal voor.
  dinsdag 7 februari 2017 @ 16:51:15 #14
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_168736796
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 16:07 schreef Lienekien het volgende:
Ik kan niet quoten uit een gesloten topic, maar toch nog even over invriezen van vloeibare zaken in ziplockzakjes...

Ik hang zo'n zakje in een ruime beker met een ruime marge over de rand geslagen en lepel daar de nog warme/hete saus of soep in. Dan leg ik het zakje neer (wel oppassen natuurlijk ivm warmte en ivm morsen), maak het plat, zoveel mogelijk lucht eruit en dan afsluiten. Vervolgens gaat het zakje in de gootsteen gevuld met koud water. Voldoende afgekoeld? Dan zakje afdrogen en plat in de vriezer leggen. Als het zakje dan nog geen lek heeft vertoond, kan er weinig misgaan. Immers, eenmaal bevroren zal het zeker niet lekken.

Overigens vries ik bijv. ook gehakt zo in: zo plat en dun mogelijk: des te sneller ingevroren en des te sneller weer ontdooid.
Wel een goede tip om zoveel mogelijk ruimte in de vriezer te kunnen benutten. Nu stapel ik alles in bakjes en boterham zakjes... ^O^
  dinsdag 7 februari 2017 @ 17:01:35 #15
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_168736952
De bestelling van musclemeat is wat tevroeg geleverd. Maar men , was iets meer dan verwacht :') past nog maar net in de vriezer _O-
pi_168737516
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 15:00 schreef _Dizzy_ het volgende:

[..]

Ik ben gewoon te lui daarvoor denk ik :')
Maak je dan om de paar dagen een brood?
Noknead brood. Gooi alles in een kom, goed mengen,minimaal 12 uur laten staan, vormen en in de oven mikken. Heerlijk :D


Die van gisteren :)
  dinsdag 7 februari 2017 @ 17:55:22 #17
319308 Tink89
To live is to dance
pi_168737942
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 17:33 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Noknead brood. Gooi alles in een kom, goed mengen,minimaal 12 uur laten staan, vormen en in de oven mikken. Heerlijk :D

[ link | afbeelding ]
Die van gisteren :)
Recept?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_168738467
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 17:55 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Recept?
430 gram tarwebloem (je kunt ook een deel bloem vervangen door wat meel, ik gooi er vaak een gram of 80 aan meel door ).
1 gram gist (1/4 tl)
8 g zout (1 1/4 tl)
345 g water.

Meng de ingredienten in een grote kom, waarbij je het zout als laatste toevoegt. Dek de kom af met vershoudfolie en laat 12-18 uur staan (kan langer, in de koelkast). Vormen, je kan hem eventueel nog daarna 2 uur laten staan maar dat hoeft niet. Daarna 45 minuten op 250 graden in de oven, goed afkoelen en eet smakelijk.

Voor extra knapperige korst: gebruik een pizzabaksteen, of een gietijzerenpan/ovenschaal met deksel. 30 min met, daarna 15 min zonder deksel bakken
  Licht Ontvlambaar dinsdag 7 februari 2017 @ 18:23:07 #19
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_168738536
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 18:20 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

430 gram tarwebloem (je kunt ook een deel bloem vervangen door wat meel, ik gooi er vaak een gram of 80 aan meel door ).
1 gram gist (1/4 tl)
8 g zout (1 1/4 tl)
345 g water.

Meng de ingredienten in een grote kom, waarbij je het zout als laatste toevoegt. Dek de kom af met vershoudfolie en laat 12-18 uur staan (kan langer, in de koelkast). Vormen, je kan hem eventueel nog daarna 2 uur laten staan maar dat hoeft niet. Daarna 45 minuten op 250 graden in de oven, goed afkoelen en eet smakelijk.
droge gist?
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_168738547
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 18:23 schreef Sjeen het volgende:

[..]

droge gist?
Yes
  Licht Ontvlambaar dinsdag 7 februari 2017 @ 18:24:55 #21
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_168738577
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 18:23 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Yes
merci, dat heb ik allemaal in huis :)
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_168739002
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 18:20 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

430 gram tarwebloem (je kunt ook een deel bloem vervangen door wat meel, ik gooi er vaak een gram of 80 aan meel door ).
1 gram gist (1/4 tl)
8 g zout (1 1/4 tl)
345 g water.

Meng de ingredienten in een grote kom, waarbij je het zout als laatste toevoegt. Dek de kom af met vershoudfolie en laat 12-18 uur staan (kan langer, in de koelkast). Vormen, je kan hem eventueel nog daarna 2 uur laten staan maar dat hoeft niet. Daarna 45 minuten op 250 graden in de oven, goed afkoelen en eet smakelijk.

Voor extra knapperige korst: gebruik een pizzabaksteen, of een gietijzerenpan/ovenschaal met deksel. 30 min met, daarna 15 min zonder deksel bakken
* IJsdraakje maakt notitie
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_168739008
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 18:24 schreef Sjeen het volgende:

[..]

merci, dat heb ik allemaal in huis :)
Nice. Als het brood te sponzig blijkt aan structuur, experimenteer dan met de hoeveelheid water
pi_168739340
De wortelstamp met shoarmareepjes ging prima, netjes 1 bord genomen en een bakje mee voor morgen.

Nou, ik zal eens door de regen vertrekken naar de meeting, ben benieuwd, nothing to lose.
pi_168740576
Zal een keer zo'n rol meenemen. Volgens mij verkopen ze die in de supermarkt ook.
I solemnly swear i'm up to no good
  dinsdag 7 februari 2017 @ 20:58:22 #26
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_168743065
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 17:01 schreef Cue_ het volgende:
De bestelling van musclemeat is wat tevroeg geleverd. Maar men , was iets meer dan verwacht :') past nog maar net in de vriezer _O-
Haha dat had ik ook. Leek kleiner paste echt net. Wat vind je ervan?
  dinsdag 7 februari 2017 @ 20:59:10 #27
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_168743089
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 17:33 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Noknead brood. Gooi alles in een kom, goed mengen,minimaal 12 uur laten staan, vormen en in de oven mikken. Heerlijk :D

[ link | afbeelding ]
Die van gisteren :)
Ziet er goed uit zeg :o

Moet alleen ff gist gaan halen. Zijn dat die dr oetker zakjes toevallig? Heb eigenlijk nog nooit iets gemaakt met gist
pi_168743613
Nou dat was ehm.. apart.
Denk niet dat ik nog een keer ga, teveel over de hogere macht en god enzo. Ben blij dat er mensen zijn die er steun in kunnen vinden, maar voor mij werkt het niet.

Nu nog een mandarijntje en naar bed!
pi_168751149
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 20:59 schreef _Dizzy_ het volgende:

[..]

Ziet er goed uit zeg :o

Moet alleen ff gist gaan halen. Zijn dat die dr oetker zakjes toevallig? Heb eigenlijk nog nooit iets gemaakt met gist
Klopt, dat zijn die :)
  woensdag 8 februari 2017 @ 08:11:12 #30
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_168751378
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 12:59 schreef Cue_ het volgende:
O kwark met peer
L sla / 2 eiwit / yofresh / 300a400gr kippendij
S geeen idee nog Jackie (1000m row, 50thrusters, 30pullups
D vast sperziebonen met kip of bietjes met iets.
T wijn komkommer + wortelen
  Licht Ontvlambaar woensdag 8 februari 2017 @ 08:15:56 #31
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_168751421
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 21:12 schreef Pizzapuntje het volgende:
Nou dat was ehm.. apart.
Denk niet dat ik nog een keer ga, teveel over de hogere macht en god enzo. Ben blij dat er mensen zijn die er steun in kunnen vinden, maar voor mij werkt het niet.

Nu nog een mandarijntje en naar bed!
Ga eens met je huisarts in gesprek anders. Via het Groene kruis (dat al eeuwen niet meer zo heet) zijn er ook vaak groepen waar je samen aan een eetprobleem kunt werken.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  woensdag 8 februari 2017 @ 08:37:58 #32
319308 Tink89
To live is to dance
pi_168751604
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 18:23 schreef Sjeen het volgende:

[..]

droge gist?
Precies wat ik wilde vragen *;

Recept staat genoteerd iig!

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 19:39 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Zal een keer zo'n rol meenemen. Volgens mij verkopen ze die in de supermarkt ook.
Misschien mis ik ergens context, maar een rol wattes?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  woensdag 8 februari 2017 @ 08:50:53 #33
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_168751700
zakjes denkik. Al zitten die ziplock dingen volgens mij niet op een rol.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_168751761
Hier tips voor een lekker makkelijk dessert? Liefst zonder melk of slagroom maar die kan ik eventueel vervangen door soja
pi_168751764
Liefst iets met chocolade haha
  woensdag 8 februari 2017 @ 09:00:49 #36
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_168751823
chocolademousse met avocado.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_168752358
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 09:00 schreef MutedFaith het volgende:
chocolademousse met avocado.
Ja dat is lekker! Ik doe een banaan in stukjes invriezen, dan een avocado en 1 a 2 eetlepels cacao en eventueel wat zoetstof nog. Heerlijk!

Of appel of bosbessen crumble?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_168752574
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 08:37 schreef Tink89 het volgende:


[..]

Misschien mis ik ergens context, maar een rol wattes?
Zip lock zakjes. Of een pak. Geen idee of die dingen op een rol zitten.
I solemnly swear i'm up to no good
  Licht Ontvlambaar woensdag 8 februari 2017 @ 10:05:00 #39
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_168752666
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 08:55 schreef Pizzapuntje het volgende:
Hier tips voor een lekker makkelijk dessert? Liefst zonder melk of slagroom maar die kan ik eventueel vervangen door soja
perencrumble met wat pure chocolade tussen de peren en havermout door de crumble
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  woensdag 8 februari 2017 @ 10:12:57 #40
319308 Tink89
To live is to dance
pi_168752792
Crumble inderdaad, ook lekker van kersen. Kan prima zonder melk.

Maar wilde je een recept voor een verantwoord toetje of wil je alleen dat het lekker is? Want de combinatie kan natuurlijk ook prima.
quote:
1s.gif Op woensdag 8 februari 2017 09:59 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Zip lock zakjes. Of een pak. Geen idee of die dingen op een rol zitten.
Oh haha, nu snap ik het. Ik zat in het broodrecept en moest aan een rol gist of afbakbrood ofzo denken.

En bij de Lidl zitten die dingen in een kartonnen doosje en liggen ze bij de aluminiumfolie enzo. Vind dat fijnere (en goedkopere) zakjes dan die van de AH.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_168752858
Weet je, laat dat toetje maar zitten. Zou het alleen maken omdat mijn bezoek een toetje wil, terwijl ik dat zelf niet hoef..
  woensdag 8 februari 2017 @ 10:29:42 #42
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_168752976
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 10:18 schreef Pizzapuntje het volgende:
Weet je, laat dat toetje maar zitten. Zou het alleen maken omdat mijn bezoek een toetje wil, terwijl ik dat zelf niet hoef..
Jezelf niet onnodig in verleiding brengen ;)
Als ze een toetje willen halen ze dat lekker thuis.
  woensdag 8 februari 2017 @ 10:36:29 #43
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_168753054
Niks mis met toetjes.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_168753062
Ik had gisteren ananas als toetje. Fruittoetjes. O+
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  woensdag 8 februari 2017 @ 10:37:57 #45
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_168753076
Gegrild kakifruit is ook lekker.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_168753146
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 10:37 schreef MutedFaith het volgende:
Gegrild kakifruit is ook lekker.
Ik had er nog nooit van gehoord, nu ben ik geīntrigeerd.
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_168753180
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 10:12 schreef Tink89 het volgende:

Oh haha, nu snap ik het. Ik zat in het broodrecept en moest aan een rol gist of afbakbrood ofzo denken.

En bij de Lidl zitten die dingen in een kartonnen doosje en liggen ze bij de aluminiumfolie enzo. Vind dat fijnere (en goedkopere) zakjes dan die van de AH.
Zal eens kijken waar de lidl hier zit dan. Want eer ik bij de ikea ben duurt nog wel even :)
I solemnly swear i'm up to no good
pi_168753196
Ik ben herstellende van een best wel heftige griep.

Afgelopen zondag niet naar de sportschool gekunnen voor mijn maandelijkse meting. Moet nu zaterdag. Conditie zal wel niet zo goed zijn vanwege die griep vrees ik. Maar ben wel benieuwd wat er aan vet weer af is... En mijn bloeddruk of die wat lager is :@
I solemnly swear i'm up to no good
  woensdag 8 februari 2017 @ 11:01:28 #49
319308 Tink89
To live is to dance
pi_168753418
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 10:46 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik ben herstellende van een best wel heftige griep.

Afgelopen zondag niet naar de sportschool gekunnen voor mijn maandelijkse meting. Moet nu zaterdag. Conditie zal wel niet zo goed zijn vanwege die griep vrees ik. Maar ben wel benieuwd wat er aan vet weer af is... En mijn bloeddruk of die wat lager is :@
Was die zo hoog dan?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  woensdag 8 februari 2017 @ 11:26:37 #50
121741 _Dizzy_
space, the final frontier
pi_168753850
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 10:46 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik ben herstellende van een best wel heftige griep.

Afgelopen zondag niet naar de sportschool gekunnen voor mijn maandelijkse meting. Moet nu zaterdag. Conditie zal wel niet zo goed zijn vanwege die griep vrees ik. Maar ben wel benieuwd wat er aan vet weer af is... En mijn bloeddruk of die wat lager is :@
Je hebt nog een paar dagen om weer een beetje in shape te komen, maar zou het toch wel rustig aan doen, je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen na zo een griep.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')