abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 29 januari 2017 @ 15:54:08 #1
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_168518764
registreer om deze reclame te verbergen
Korte introductie Usenet:

Usenet is een uitgebreid globaal netwerk, dat kan worden bestempeld als een van de snelste en veiligste manieren om data (informatie/bestanden) te delen met andere gebruikers. Tot op zekere hoogte lijkt Usenet op het internet zoals we dat kennen. Waar Usenet oorspronkelijk (eind jaren 80 en jaren 90) vooral werd gebruikt voor het uitwisselen van nieuwsberichten en academische papers, ontwikkelde Usenet zich in de loop der jaren ook tot een geschikt medium om allerlei andere soorten bestanden uit te wisselen, zoals geluidsbestanden en videobestanden.

Waarom Usenet?

Downloaden met Usenet is doorgaans zeer snel, er is een groot aanbod en je hebt de mogelijkheid anoniem te blijven op het moment dat je Usenetprovider een SSL verbinding ondersteunt.

Fantastisch dat Usenet zou je zeggen, waarom gebruiken niet meer mensen het? Het is doorgaans niet gratis, en sommige gebruikers vinden Usenet te complex. In de loop der jaren is Usenetgebruik onder meer onder druk komen te staan met de opkomst van torrentnetwerken. Recentelijk zijn er de streamingdiensten, zoals Netflix, bijgekomen. Usenet is voor velen wat complexer te doorgronden dan deze alternatieven, en goede handleidingen en instructies zijn daarom voor nieuwe gebruikers prettig. Zie daarvoor het onderstaande over hoe je van start gaat met Usenet.

Wat heb je nodig om te starten met Usenet?

Je hebt om te starten met Usenet in essentie 3 dingen nodig: toegang tot een nieuwsserver, een newsreader en een usenet site (of indexer).

1. Toegang tot een nieuwsserver (via een usenetprovider)

Het eerste wat je nodig hebt is toegang tot een nieuwsserver, doorgaans via een abonnement bij een betaalde Usenetprovider. Hieronder een selectie van providers, geordend op retentietijd (van hoog naar laag).

Eweka (3400+ dagen / ¤7,50 per maand)
UsenetServer (3400+ dagen / $7,95 per maand)
Newshosting (3400+ dagen / $10 per maand)
Easynews (3400+ dagen / $9,98 per maand)
NewsDemon (3400+ dagen / ¤9,30 per maand)
BinTube (3200+ dagen / $9,16 per maand)
Free-Usenet (3100+ dagen / $0 – 100 per maand)
Astraweb (3000+ dagen / $10 per maand)
Tweaknews (2500+ dagen / ¤7,95 per maand)
Giganews (2350+ dagen / $4,99 per maand)
Supernews (2350+ dagen / $11,99 per maand)
Pure Usenet (2000+ dagen / $1,83 per maand)
XLned (2000+ dagen / ¤2,24 per maand)
SunnyUsenet (2000+ dagen / ¤1,43 per maand)
Hitnews (1600+ dagen / ¤2,95 per maand)
Usenet Bucket (1600+ dagen / ¤2,95 per maand)
5EuroUsenet (1500+ dagen / ¤5 per maand)
Extreme Usenet (1200+ dagen / ¤4 per maand)
I-telligent (1200+ dagen / ¤4,25 per maand)
Cheapnews (1200+ dagen / ¤4,50 per maand)
SnelNL (1200+ dagen / ¤3,95 per maand)
XSNews (1100+ dagen / ¤4,45 per maand)
Gebruikhet (1100+ dagen / ¤8 per maand)
NewsXS (1000+ dagen / ¤2,95 per maand)
Usenet farm (1000+ dagen / ¤5 per maand)
Newsgrabber (1000+ dagen / ¤5 per maand)
Easy Usenet (900+ dagen / ¤4,95 per maand)
Bulknews (800+ dagen / ¤2,25 per maand)

Kijk goed naar je wensen m.b.t. downloadgrootte, downloadsnelheid, retentie en prijs. Bij sommige providers kan je tevens voor een blockaccount kiezen met een ‘prepaid databundel’ (dus geen abonnementsstructuur met maandelijks terugkerende kosten).

2. Toegang tot een newsreader

Greep uit beschikbare, bekende newsreaders (of hybride newsreaders), welke doorgaans ook voor beginners te doorgronden zijn (na wat gewenning):

- GrabIt
- SABnzbd
- Newsbin Pro
- Spotnet
- Newsleecher
- NZBget
- BinTube

Handleidingen van de verschillende newsreaders vind je o.a. op usenetproviders, snelrennen en binaries4all.

Spotnet is een uiterst prettig programma waarbij anderen voor jou aangeven waar bepaalde bestanden op Usenet te vinden zijn; deze kan je ook direct downloaden .

Hoe werkt Spotnet?

Er zijn twee versies van Spotnet. Voor nieuwe gebruikers is 2.0 mogelijk de meer relevante keuze, al is er een groep gebruikers van de oude stempel die nog altijd Spotnet 1.0 gebruikt. Met Spotnet krijg je een overzicht van spots op een nieuwsserver. Bestanden op nieuwsservers zijn namelijk niet altijd even goed vindbaar; dit komt onder andere doordat de bestandsnamen cryptisch kunnen zijn. Dit is mede gedaan zodat auteursrechtenorganisaties bepaalde bestanden minder makkelijk kunnen terugvinden op de nieuwsservers. Dus in plaats van dat een download “Serie X season 01 episode 01” heet, krijgt dit bestand bijvoorbeeld de naam “4322jds2d20_4324929ndedkwjr204ad1”. Echter, dit is erg moeilijk zoeken natuurlijk. Via Spotnet wordt dit zoeken makkelijk gemaakt; andere gebruikers wijzen je in de goede richting als je op zoek bent naar serie X, zodat jij het goede bestand kan vinden op de usenetservers.
Spotnet 2.0 maakt gebruik van SABnzbd, maar je bent vrij een andere download client te gebruiken. Om Spotnet te gebruiken heb je wel een account bij een usenetaanbieder nodig. Als je gebruikmaakt van Spotnet, is het gebruik van een NZB site (hieronder omschreven) veelal niet meer nodig.

3. NZB sites / Usenet sites

Via een NZB site kan je NZB bestanden vinden, die je vervolgens bij je Newsreader in kan voeren (dit kan doorgaans geautomatiseerd worden) om het juiste bestand op Usenet te lokaliseren en te downloaden. Voor veel NZB-sites moet je een betaald account afsluiten, al zijn er ook gratis mogelijkheden. Enkele bekende NZB sites zijn:

- NZBPlanet.net
- Binsearch.info
- NZBstars.com
- Usenet-crawler.com
- NZBindex.nl
- NZB.cat
- NZB.su
- Gingadaddy
- Spotnet kan (deels) gebruikt worden als vervanging van een NZB site.

Nog handig om te weten: DMCA takedowns

Op het servernetwerk van de meeste Usenetproviders staat een immens groot aantal bestanden (tekstbestanden, muziek, series, films etc.). Het komt met grote regelmaat voor dat hier auteursrechtelijk beschermd materiaal tussen zit. Net zoals internationale auteursrechtenorganisaties illegale content op torrentnetwerken en streamingdiensten offline proberen te halen, gebeurt dit ook met illegale content op Usenet. Dit gebeurt in de vorm van DMCA takedown requests. Hierbij krijgt een usenetprovider het verzoek van een auteursrechtenorganisatie of van de daadwerkelijke eigenaar van bepaalde content, om een bepaald (illegaal) bestand (of reeks bestanden) te verwijderen. De meeste usenetproviders geven gehoor aan deze verzoeken. Het gevolg hiervan is dat klanten ervaren dat bepaalde downloads incompleet zijn, en daarmee veelal onbruikbaar, omdat een deel van het bestand niet langer te downloaden is door de takedown.

Als een usenetprovider geen gehoor geeft aan takedownverzoek, kan het gebeuren dat een auteursrechtenorganisatie de provider voor de rechter daagt. Usenetproviders zijn het doorgaans niet eens met de redenering van de auteursrechtenorganisaties. Op het moment dat er veel notice-and-takedown request binnenkomen bij een usenetprovider wordt het lastig voor desbetreffende provider om tijdig aan alle verzoeken te voldoen. Bij eerdere rechtszaken heeft o.a. Stichting Brein met succes bij de rechter afgedwongen dat bepaalde usenetproviders de toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal moesten blokkeren. Dit werd door desbetreffende usenetproviders veelal als een onmogelijke opgave gezien. Om deze reden heeft enkele jaren terug de Nederlandse provider News-Service Europe besloten haar deuren te sluiten.

Het uploaden van bestanden op Usenet gebeurt doorgaans niet door de usenetproviders zelf, maar door een select groepje uploaders. De usenetproviders claimen het uploaden van illegaal materiaal niet goed te keuren, en zullen daarom doorgaans gehoor geven aan een takedownverzoek. Wél vinden veel providers dat zij niet hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het feit dat er illegale content op hun servers staat; de verantwoordelijkheid ligt hier bij de gebruikers. In de gebruiksvoorwaarden is doorgaans een clausule opgenomen dat het uploaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toegestaan is.

DMCA-takedowns zorgen ervoor dat bepaalde bestanden dus niet altijd even makkelijk te downloaden zijn. Het verschilt per provider in welke mate dit plaatsvindt.

[ Bericht 28% gewijzigd door FredvZ op 08-02-2018 20:01:04 (Nieuwe OP, met dank aan Strohalm) ]
  zondag 29 januari 2017 @ 15:58:03 #2
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_168518891
EDIT: Heb een linkje naar spotnet gezet...

Ik heb vandaag ook flink wat zitten uploaden... vind het wel een leuke nieuwe hobby en ik heb toch muziek te veel hier :P

en ik bedoel...mensen zijn ook altijd wel blij met je posts. *O*

[ Bericht 17% gewijzigd door DevFreak op 30-01-2017 16:24:43 ]
  maandag 30 januari 2017 @ 12:09:00 #3
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_168540028
Wat is nu echt een lekkere usenetprovider met een beetje snelheid (100mbit) en goeie retentie? Heb tijdje XSNews gebruikt, matig tevreden erover, van sommige groepen kan hij toch lastiger downloaden en/of is de retentie minder (zo lijkt het). Heb ff maandje eweka genomen om snelheid te testen (hebd 2,5mb/s abo bij XSNews aangezien dat altijd de max was). Die trekt wel lekker de 100MBit vol, maar lijkt niet heel structureel die snelheid vast te kunnen houden.

Kortom; iets wat goed werkt, lekker hard gaat, en zo'n 900+ dagen retentie. Anyone?
pi_168540337
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
7s.gif Op zondag 29 januari 2017 15:58 schreef DevFreak het volgende:
Ik heb vandaag ook flink wat zitten uploaden... vind het wel een leuke nieuwe hobby en ik heb toch muziek te veel hier :P

en ik bedoel...mensen zijn ook altijd wel blij met je posts. *O*
_O_ Altijd maximaal respect voor al de mensen die uploaden

quote:
2s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:09 schreef Cyanide- het volgende:
Wat is nu echt een lekkere usenetprovider met een beetje snelheid (100mbit) en goeie retentie? Heb tijdje XSNews gebruikt, matig tevreden erover, van sommige groepen kan hij toch lastiger downloaden en/of is de retentie minder (zo lijkt het). Heb ff maandje eweka genomen om snelheid te testen (hebd 2,5mb/s abo bij XSNews aangezien dat altijd de max was). Die trekt wel lekker de 100MBit vol, maar lijkt niet heel structureel die snelheid vast te kunnen houden.

Kortom; iets wat goed werkt, lekker hard gaat, en zo'n 900+ dagen retentie. Anyone?
Ben zelf nog steeds heel tevreden over newsdemon! Maar ik heb nog steeds die super deal van 3 maanden voor 15$ dus moet je even kijken of je 9,30 niet te veel vind per maand.

Ik krijg vaak met sonarr alles wel binnen heeft een retentie van ~3000 en unlimited speed (heb zelf 200Mbit internet en haal gewoon ~25MB/s
  maandag 30 januari 2017 @ 12:32:10 #5
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_168540385
Ik zit al iets langer dan een jaar bij thundernews (UNLIMITED / MO SSL voor ¤5,64 p/m met 3000+ dagen retentie). Werkt prima en heeft algemeen gesproken minder last van DMCA's dan mijn backup (xsnews). En ik trek er meestal rond de 60 a 70MB/s over binnen (Gbit verbinding :P ).

Je moet alleen wel even rondspeuren naar akties. Reguliere prijs is geloof ik 2 of 3 keer zoveel. Maar ze hebben zeer regelmatig akties dat het een stuk goedkoper is (en blijft, zolang je blijft verlengen).

2146ddc1b36ed2cb3789abad74f83aa6.png

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door CrashO op 30-01-2017 12:51:29 ]
  maandag 30 januari 2017 @ 15:03:10 #6
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_168543444
quote:
99s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:32 schreef CrashO het volgende:
Ik zit al iets langer dan een jaar bij thundernews (UNLIMITED / MO SSL voor ¤5,64 p/m met 3000+ dagen retentie). Werkt prima en heeft algemeen gesproken minder last van DMCA's dan mijn backup (xsnews). En ik trek er meestal rond de 60 a 70MB/s over binnen (Gbit verbinding :P ).

Je moet alleen wel even rondspeuren naar akties. Reguliere prijs is geloof ik 2 of 3 keer zoveel. Maar ze hebben zeer regelmatig akties dat het een stuk goedkoper is (en blijft, zolang je blijft verlengen).

[ afbeelding ]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Top, ga 'm ff proberen _O_
pi_169728592
registreer om deze reclame te verbergen
March Madness bij Newsdemon

¤55,50 per jaar

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_169728803
quote:
14s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:11 schreef wolfrolf het volgende:
March Madness bij Newsdemon

¤55,50 per jaar

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
thanx!
pi_169731144
quote:
1s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:18 schreef radeloosje1987 het volgende:

[..]

thanx!
Alstu.

Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds abonnee bij Newsdemon voor ¤14,66 per 4 maanden en naar volle tevredenheid. Dat was een epic deal.

Alweer sinds 29 maart 2014. Bijna 3 jaar! :D
lekker faxen heel de dag echt genot
  donderdag 23 maart 2017 @ 21:31:04 #10
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_169731252
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 21:27 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Alstu.

Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds abonnee bij Newsdemon voor ¤14,66 per 4 maanden en naar volle tevredenheid. Dat was een epic deal.

Alweer sinds 29 maart 2014. Bijna 3 jaar! :D
Ik sinds 30 maart 2014 :D
  donderdag 23 maart 2017 @ 21:31:26 #11
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_169731265
quote:
14s.gif Op donderdag 23 maart 2017 21:31 schreef Beavis het volgende:

[..]

Ik sinds 30 maart 2014 :D
Ha baas, *boks*
lekker faxen heel de dag echt genot
  vrijdag 24 maart 2017 @ 09:11:05 #12
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_169739704
quote:
14s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:11 schreef wolfrolf het volgende:
March Madness bij Newsdemon

¤55,50 per jaar

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kickje
lekker faxen heel de dag echt genot
  zaterdag 25 maart 2017 @ 07:26:48 #13
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_169760836
quote:
14s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:11 schreef wolfrolf het volgende:
March Madness bij Newsdemon

¤55,50 per jaar

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe zit het bij newsdemon met dcma en account sharing?
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
  zaterdag 25 maart 2017 @ 12:21:38 #14
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_169764107
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 07:26 schreef Folkwin het volgende:

[..]

Hoe zit het bij newsdemon met dcma en account sharing?
Is het toegestaan om mijn account te delen?
Het is niet toegestaan om accounts te delen. Als ons systeem meerdere IP-adressen zijn toegang tot uw rekeningen detecteert behouden wij ons het recht voor om uw account te annuleren. Zie onze Algemene Pagina zich hier: Terms Page
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
pi_170425314
Bizarre foutmelding op dog. En newszilla ligt er ook uit!
Farts are jazz to assholes
  zondag 23 april 2017 @ 15:27:11 #16
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_170428402
quote:
2s.gif Op zondag 23 april 2017 13:52 schreef trabant het volgende:
Bizarre foutmelding op dog. En newszilla ligt er ook uit!
Dog was toch al kut!! Newszilla ken ik niet.
Ik heb wel een invite voor NZBCat....belang bij?
pi_170436947
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 15:27 schreef Beavis het volgende:

[..]

Dog was toch al kut!! Newszilla ken ik niet.
Ik heb wel een invite voor NZBCat....belang bij?
Dank voor het aanbod, maar beide problemen zijn inmiddels weer opgelost. Newszilla is een van de servers van Axes 4 All.
Bij dog heb ik nog vijf jaar te gaan qua abo en voor mijn gebruik volstaat het ruimschoots. Om die reden heb ik van een eerdere cat-invite amper gebruik gemaakt. Wat bij een poezenmens als ik natuurlijk wel bevreemdend kan overkomen. *)
Farts are jazz to assholes
  zondag 23 april 2017 @ 20:20:11 #18
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_170437350
quote:
2s.gif Op zondag 23 april 2017 20:08 schreef trabant het volgende:

[..]

Dank voor het aanbod, maar beide problemen zijn inmiddels weer opgelost. Newszilla is een van de servers van Axes 4 All.
Bij dog heb ik nog vijf jaar te gaan qua abo en voor mijn gebruik volstaat het ruimschoots. Om die reden heb ik van een eerdere cat-invite amper gebruik gemaakt. Wat bij een poezenmens als ik natuurlijk wel bevreemdend kan overkomen. *)
^O^

En zo heb ik dus een invite voor een willekeurige geļnteresseerde :)
De eerste die zijn email adres per dm stuurt heeft hem te pakken!!
pi_170474339
Zijn er verder nog andere providers in de aanbieding? Welke vinden jullie het beste?
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
  dinsdag 6 juni 2017 @ 15:48:53 #20
366734 dimmak
deadmeat
pi_171500662
Gebruikt hier iemand Bulknews? Die hebben wel een leuke aanbieding, maar wil weten of het wat is.

https://www.bulknews.eu/nl/
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_171502431
Ook op zoek naar een nieuwe provider met een leuke aanbieding :)
  woensdag 7 juni 2017 @ 16:10:30 #22
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_171527037
denk dat ik maar terug couchpotato ga gebruiken. ben het beu dat radarr heel de tijd vastloopt en error 502 bad gateway geeft op synology.
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  vrijdag 16 juni 2017 @ 23:40:54 #23
434029 KillemWieft
My funk is multilayered!
pi_171743075
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 12:30 schreef relativity het volgende:
Zijn er verder nog andere providers in de aanbieding? Welke vinden jullie het beste?
De afgelopen 15 jaar heb ik vele payservers geprobeerd, maar zit nu ruim 2 jaar bij Supernews en dat bevalt me uitstekend. Niet de goedkoopste, maar de lange retentie (2300+ dagen) en hoge en stabiele downloadsnelheid vind ik die paar euro extra wel waard. De meeste "voordelige" USP's die ik heb gehad vielen in de praktijk toch wel een beetje tegen. Hoge retentie op papier, maar in de praktijk bleek keer op keer dat ze niet eens in de buurt kwamen van de beloofde retentie als het ging om bruikbare (complete) bestanden.

Leuke aanbieding: https://www.supernews.com/special/usenet-special/#

[ Bericht 4% gewijzigd door KillemWieft op 16-06-2017 23:55:00 ]
I'm testing positive for the funk
I'll gladly pee in anybody's cup
And when your cup overflow
I'm testing positive and I'll pee some more
pi_171748179
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:40 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

De afgelopen 15 jaar heb ik vele payservers geprobeerd, maar zit nu ruim 2 jaar bij Supernews en dat bevalt me uitstekend. Niet de goedkoopste, maar de lange retentie (2300+ dagen) en hoge en stabiele downloadsnelheid vind ik die paar euro extra wel waard. De meeste "voordelige" USP's die ik heb gehad vielen in de praktijk toch wel een beetje tegen. Hoge retentie op papier, maar in de praktijk bleek keer op keer dat ze niet eens in de buurt kwamen van de beloofde retentie als het ging om bruikbare (complete) bestanden.

Leuke aanbieding: https://www.supernews.com/special/usenet-special/#
Als je genoeg hebt aan kleine 3 jaar retentie is dit ook een meer dan prima deal.

Frugal Usenet. 5 dollar per maand http://frugalusenet.com
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 13:56:58 #25
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172924991
Wat is een goede backup server? Ik heb reeds Thundernews, maar het valt me op (na paar weken met een defecte NAS te hebben gezeten) dat hij echt de groots mogelijke moeite heeft afleveringen van wat series (bv. GoT of FTWD) te downloaden. Ze worden door SickRage wel gevonden en naar NZBGet gestuurd, maar die kan de artikelen niet downloaden, dus ik vrees dat ze al dmv een notice & takedown zijn verwijderd. En dan heb ik het dus gewoon over afleveringen van de laatste 3 į 4 weken.

Dus resumerend

a) andere backbone dan Thundernews
b) iets minder fanatiek met DMCA zou ook fijn zijn
pi_172966565
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 13:56 schreef Cyanide- het volgende:
Wat is een goede backup server? Ik heb reeds Thundernews, maar het valt me op (na paar weken met een defecte NAS te hebben gezeten) dat hij echt de groots mogelijke moeite heeft afleveringen van wat series (bv. GoT of FTWD) te downloaden. Ze worden door SickRage wel gevonden en naar NZBGet gestuurd, maar die kan de artikelen niet downloaden, dus ik vrees dat ze al dmv een notice & takedown zijn verwijderd. En dan heb ik het dus gewoon over afleveringen van de laatste 3 į 4 weken.

Dus resumerend

a) andere backbone dan Thundernews
b) iets minder fanatiek met DMCA zou ook fijn zijn
Ik zit bij nextgennews, Zuid-Afrikaanse partij, doen niet aan dmca, gewoon blocks te koop. Snelheid prima. Niet top, maar imo niet nodig voor fillprovider (30MB/s oid).

Referrerlink in DM.
జ్ఞ‌ా
  maandag 7 augustus 2017 @ 11:26:32 #27
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172966638
Ah dank, ik heb net (via het topic op Tweakers) een block gekocht bij UsenetExpress, eens kijken hoe dat gaat, en afhankelijk daarvan is dit een goeie opvolger wellicht!
pi_173934153
Weten jullie nog of er überhaupt een server PayPal accepteert?

Ik zie dat Frugal het nog aanbiedt, beter lezen de volgende keer. 8-)

[ Bericht 61% gewijzigd door house_is_a_feeling op 22-09-2017 18:50:10 ]
Rui Pereira: "You're an artist, you don't give a fuck!"
  woensdag 27 september 2017 @ 09:58:32 #29
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_174025745
Welke cliėnt gebruiken jullie eigenlijk onder macOS?

Na sabNZB heb ik Spotnet jarenlang gebruikt onder Windows. Wat is een leuke grafische cliėnt voor macOS? :)
  woensdag 27 september 2017 @ 14:21:49 #30
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_174031012
Niemand? :)
  woensdag 27 september 2017 @ 14:36:29 #31
195885 shiznuts
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
pi_174031321
https://www.binaries4all.com/binreader/ ~ 'Works on Windows, Mac and Linux'
Niet dat ik MacOS gebruik, maar SabNZB is niet echt mijn ding met dat browserbasedness. Dus Spotnet en die zijn de go-to clients hier. Eerder nog gebruik gemaakt van GrabIt, www.shemes.com .
You gotta full send it
  woensdag 27 september 2017 @ 16:33:49 #32
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_174033909
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 14:36 schreef shiznuts het volgende:
https://www.binaries4all.com/binreader/ ~ 'Works on Windows, Mac and Linux'
Niet dat ik MacOS gebruik, maar SabNZB is niet echt mijn ding met dat browserbasedness. Dus Spotnet en die zijn de go-to clients hier. Eerder nog gebruik gemaakt van GrabIt, www.shemes.com .
Meh, heb het even geprobeerd maar vind het niet echt relaxed werken :P

Heb toch maar even VirtualBox van stal gehaald. Werkt toch nog steeds het fijnst :)
pi_175129431
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 21:27 schreef wolfrolf het volgende:

Alstu.

Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds abonnee bij Newsdemon voor ¤14,66 per 4 maanden en naar volle tevredenheid. Dat was een epic deal.

Alweer sinds 29 maart 2014. Bijna 3 jaar! :D
Dat klinkt dan als "erg vertrouwd & goed."
pi_175130173
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 november 2017 11:39 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Dat klinkt dan als "erg vertrouwd & goed."
Still going strong!

trek nog altijd de volle 200mbit van Ziggo (24 megabyte/seconde) bij newsdemon.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175135199
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 november 2017 12:18 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Still going strong!

trek nog altijd de volle 200mbit van Ziggo (24 megabyte/seconde) bij newsdemon.
Zelfde abbo hier, nog steeds erg tevreden mee.
Joined: 2014-03-29 8-)

Ik heb zelf het 400Mbit abbo van ziggo en die trek ik ook nog helemaal vol. :Y
pi_175135554
Wat downloaden jullie eigenlijk zoal? Ben al maanden lid maar heb eigenlijk geen idee wat te downloaden :+.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_175136220
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 17:22 schreef LelijKnap het volgende:
Wat downloaden jullie eigenlijk zoal? Ben al maanden lid maar heb eigenlijk geen idee wat te downloaden :+.
Series van vorige maand:
hk8y49u.jpg

Automatisch gedownload met sonarr.

En films natuurlijk. :Y

[ Bericht 2% gewijzigd door Idenue op 17-11-2017 18:09:44 ]
  vrijdag 17 november 2017 @ 18:13:12 #39
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_175136361
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 17:00 schreef Idenue het volgende:

[..]

Zelfde abbo hier, nog steeds erg tevreden mee.
Joined: 2014-03-29 8-)

Ik heb zelf het 400Mbit abbo van ziggo en die trek ik ook nog helemaal vol. :Y
Joined: 2014-03-30
KPN Glasvezel 500mbit 8-)
  vrijdag 17 november 2017 @ 18:53:46 #40
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_175137139
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 17:22 schreef LelijKnap het volgende:
Wat downloaden jullie eigenlijk zoal? Ben al maanden lid maar heb eigenlijk geen idee wat te downloaden :+.
kijk op trakt bij trending voor inspiratie.
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  vrijdag 17 november 2017 @ 18:57:04 #41
195885 shiznuts
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
pi_175137194
Tegenwoordig moet ik vaak naar torrents grijpen omdat 't elders niet online staat (of compleet is, of alweer weggehaald is). -O-
't Is tegenwoordig voor mijn gebruik haast alleen nog handig voor wat oudere dingen die nog binnen de rententie vallen en gelukkig nog online staan en op torrent netwerken onvoldoende gedeeld wordt om snel binnen te halen.
You gotta full send it
pi_175137347
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 18:57 schreef shiznuts het volgende:
Tegenwoordig moet ik vaak naar torrents grijpen omdat 't elders niet online staat (of compleet is, of alweer weggehaald is). -O-
't Is tegenwoordig voor mijn gebruik haast alleen nog handig voor wat oudere dingen die nog binnen de rententie vallen en gelukkig nog online staan en op torrent netwerken onvoldoende gedeeld wordt om snel binnen te halen.
Ik heb zelf nooit problemen met series of films, andere dingen geen ervaring mee.
Volgens mij ligt het 9 van de 10 keer aan de plek waar je dingen weghaalt, kijk eens naar wat andere indexers zou ik zeggen. :Y
  vrijdag 17 november 2017 @ 19:05:36 #43
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_175137374
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 18:57 schreef shiznuts het volgende:
Tegenwoordig moet ik vaak naar torrents grijpen omdat 't elders niet online staat (of compleet is, of alweer weggehaald is). -O-
't Is tegenwoordig voor mijn gebruik haast alleen nog handig voor wat oudere dingen die nog binnen de rententie vallen en gelukkig nog online staan en op torrent netwerken onvoldoende gedeeld wordt om snel binnen te halen.
geen last van en heb paar van de bekende indexers.
en mijn sonarr RSS Sync Interval staat op 60
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
pi_175137461
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:05 schreef redboyke het volgende:

[..]

geen last van en heb paar van de bekende indexers.
en mijn sonarr RSS Sync Interval staat op 60
Hier RSS op 15 en minimum age op 60, werkt ook. :)

Je moet er toch niet aan denken dat je dagelijks handmatig via torrents moet downloaden? :D
  vrijdag 17 november 2017 @ 19:12:29 #45
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_175137508
Ik heb 500/500 verbinding en download zo nu en dan eens iets O-) . Ik gebruik nog steeds na al die trouwe jaren AltBinz, maar daar loop ik tegen een downloadlimiet aan die ik niet hoger dan 50.000 kB/s kan instellen helaas. Dat is nog steeds 400 Mbps, maar toch.
Als usenet access provider gebruik ik al jaren naar tevredenheid XS News.
pi_175137534
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:12 schreef Juup© het volgende:
Ik heb 500/500 verbinding en download zo nu en dan eens iets O-) . Ik gebruik nog steeds na al die trouwe jaren AltBinz, maar daar loop ik tegen een downloadlimiet aan die ik niet hoger dan 50.000 kB/s kan instellen helaas. Dat is nog steeds 400 Mbps, maar toch.
Probeer nzbget eens!
Powered by Janetje®
  vrijdag 17 november 2017 @ 19:16:23 #47
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_175137590
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:13 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Probeer nzbget eens!
Daar werd ik gek van, ik kreeg het zo snel niet goed aan de praat. Ik zal komende week nog eens goed kijken ;)
pi_175137618
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:16 schreef Juup© het volgende:

[..]

Daar werd ik gek van, ik kreeg het zo snel niet goed aan de praat. Ik zal komende week nog eens goed kijken ;)
Je moet er even voor gaan zitten inderdaad, maar het is wel de moeite waard.
Powered by Janetje®
pi_175137626
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:16 schreef Juup© het volgende:

[..]

Daar werd ik gek van, ik kreeg het zo snel niet goed aan de praat. Ik zal komende week nog eens goed kijken ;)
Gewoon rustig even kijken, als het niet lukt dan gewoon even vragen. :)
  vrijdag 17 november 2017 @ 19:20:17 #50
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_175137669
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:18 schreef Idenue het volgende:

[..]

Gewoon rustig even kijken, als het niet lukt dan gewoon even vragen. :)
Ik ga het z.s.m. proberen ^O^ Nu i.i.g. al gedownload :D

[ Bericht 7% gewijzigd door Juup© op 17-11-2017 19:28:58 ]
pi_175137998
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 november 2017 18:04 schreef Idenue het volgende:

[..]

Series van vorige maand:
[ afbeelding ]

Automatisch gedownload met sonarr.

En films natuurlijk. :Y
Zou inderdaad weer eens wat films kunnen downloaden. Alternatieven zijn toch niet je van het.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_175138004
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 november 2017 18:53 schreef redboyke het volgende:

[..]

kijk op trakt bij trending voor inspiratie.
Edit: gevonden. Thanks voor de tip.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
  vrijdag 17 november 2017 @ 19:38:31 #53
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_175138050
quote:
11s.gif Op vrijdag 17 november 2017 19:36 schreef LelijKnap het volgende:

[..]

Wat is trakt?
soort van site waar je kan bijhouden hoe ver je zit met je series.
zijn ook addons voor zodat het automatisch gaat.
vind het voornamelijk handig om deze pagina te bekijken
https://trakt.tv/shows/trending
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
pi_175267537
Black Friday aanbieding bij Newsdemon! unlimited ¤3,28 per maand.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dat is voordeliger dan mijn huidige deal van ¤14,66 per 4 maanden en het lukt me niet om het abbo aan te passen :(

Nou ja. dan laat ik het maar zo.

Ben in elk geval dik tevreden met Newsdemon, aanradertje mijnerzijds en zeker voor deze centen.

[ Bericht 7% gewijzigd door wolfrolf op 23-11-2017 21:25:24 ]
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175269345
quote:
14s.gif Op donderdag 23 november 2017 21:10 schreef wolfrolf het volgende:
Black Friday aanbieding bij Newsdemon! unlimited ¤3,28 per maand.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dat is voordeliger dan mijn huidige deal van ¤14,66 per 4 maanden en het lukt me niet om het abbo aan te passen :(

Nou ja. dan laat ik het maar zo.

Ben in elk geval dik tevreden met Newsdemon, aanradertje mijnerzijds en zeker voor deze centen.
Nice, ik zag dat ik nog steeds maandelijks betaalde. Gelijk account maar even stop gezet, en een nieuwe gemaakt ^O^
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_175273963
quote:
0s.gif Op donderdag 23 november 2017 22:31 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Nice, ik zag dat ik nog steeds maandelijks betaalde. Gelijk account maar even stop gezet, en een nieuwe gemaakt ^O^
Top!

tevens kickje
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175277987
https://xsusenet.com/ heeft ook Black Friday deals. Afhankelijk van de duur tot 50% korting.

Ik gebruik ze nu i.c.m. mijn Supernews (Giganews) abo als extra backbone, ze gebruiken namelijk de XSNews backbone. Met 50 connecties krijg ik de volle snelheid, dus dat is in ieder geval een dikke prima.

Heb geen ervaring met hun VPN service, dus daar kan ik niet veel over zeggen. Maar voor sommigen is het wellicht een handige toevoeging. Ik gebruik gewoon SSL, voldoende voor mij.
  vrijdag 24 november 2017 @ 16:40:22 #58
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_175282199
quote:
0s.gif Op donderdag 23 november 2017 22:31 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Nice, ik zag dat ik nog steeds maandelijks betaalde. Gelijk account maar even stop gezet, en een nieuwe gemaakt ^O^
ik heb support gemaild en hun hebben mijn account aangepast naar een black friday deal.
had eerst de 15euro per 4 maanden heb nu de black friday yearly gepakt
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  vrijdag 24 november 2017 @ 16:41:18 #59
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175282209
quote:
14s.gif Op donderdag 23 november 2017 21:10 schreef wolfrolf het volgende:
Black Friday aanbieding bij Newsdemon! unlimited ¤3,28 per maand.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dat is voordeliger dan mijn huidige deal van ¤14,66 per 4 maanden en het lukt me niet om het abbo aan te passen :(

Nou ja. dan laat ik het maar zo.

Ben in elk geval dik tevreden met Newsdemon, aanradertje mijnerzijds en zeker voor deze centen.
Top! Gelijk gekocht :9
pi_175283309
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 16:40h schreef redboyke het volgende:

[..]

ik heb support gemaild en hun hebben mijn account aangepast naar een black friday deal.
had eerst de 15euro per 4 maanden heb nu de black friday yearly gepakt
Ook ff support gemailed, kijken of het lukt O-)
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175289716
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 november 2017 17:44 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Ook ff support gemailed, kijken of het lukt O-)
Idem, hopelijk nog op tijd...
pi_175289839
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 22:47 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Idem, hopelijk nog op tijd...
Binnen drie minuten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wįt een service _O_
pi_175289985
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 22:54 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Binnen drie minuten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wįt een service _O_
ik heb geen reactie gehad :(
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175290147
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 november 2017 23:02 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

ik heb geen reactie gehad :(
Ik heb dit gedaan:
Inloggen op Member Center > in de zijbalk "24/7 Support team" > "I would like to change my plan" aanvinken en onderaan Submit. Toen een ticket aangemaakt en het gevraagd in de Message. Priority had ik op Medium gezet.
pi_175294235
Ik wou die van mij ook omzetten maar er staan geen recurring bij het $40 jaarabbo dus dat houd in dat hij ook maar voor 1 jaar is?
Dan hou ik lieven mijn ¤14 per kwartaal. :Y
pi_175294479
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 08:36 schreef Idenue het volgende:
Ik wou die van mij ook omzetten maar er staan geen recurring bij het $40 jaarabbo dus dat houd in dat hij ook maar voor 1 jaar is?
Dan hou ik lieven mijn ¤14 per kwartaal. :Y
Er staat yearly en bij dat block abbo once.

ik kreeg de indruk dat het wel renewed.

ik merk t wel. ik heb nu t 40$ unlimited abbo iig :)

volgend jaar weer een black friday anders :D
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175294552
40$ per jaar is recurring!

zHzWx7t.png
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175294597
Bedankt voor de info, ik ga ook maar omzetten denk ik. :)
pi_175294669
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 09:24 schreef Idenue het volgende:
Bedankt voor de info, ik ga ook maar omzetten denk ik. :)
Niet slecht hoor, ¤33,76 p/j *O*

dubbeltje, eerste rij, alles!!!!11!111 *O*
lekker faxen heel de dag echt genot
  zaterdag 25 november 2017 @ 09:38:55 #70
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175294766
¤33,76 per jaar is een koopje inderdaad _O-
Komt op ¤2,81 per maand voor usenet EN vpn. Ik ga mijn $5 thundernews ook maar eens veranderen naar newsdemon denk ik.
pi_175295821
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 23:10 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Ik heb dit gedaan:
Inloggen op Member Center > in de zijbalk "24/7 Support team" > "I would like to change my plan" aanvinken en onderaan Submit. Toen een ticket aangemaakt en het gevraagd in de Message. Priority had ik op Medium gezet.
Bedankt voor deze tip nog.

ik wist niet van het bestaan van dat formulier af. E-mail reageren ze niet op blijkbaar...
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175296189
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 10:59 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Bedankt voor deze tip nog.

ik wist niet van het bestaan van dat formulier af. E-mail reageren ze niet op blijkbaar...
Gelukt? :)

EDIT: Ah, ik zie het. Nice! _O_

[ Bericht 9% gewijzigd door Flitskikker op 25-11-2017 11:34:46 ]
  zaterdag 25 november 2017 @ 14:39:15 #73
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_175299376
Zo, ik heb inmiddels ook de $40/year abonnement *O*
Bedankt voor de tip :)

[ Bericht 2% gewijzigd door Beavis op 25-11-2017 14:47:04 ]
pi_175300948
Hier ook gelukt, jammer dat ik 12-11 net ¤14.66 heb betaald voor 4 maanden maar daar kan ik wel mee leven. :P
  zaterdag 25 november 2017 @ 16:12:36 #75
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_175301111
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 16:01 schreef Idenue het volgende:
Hier ook gelukt, jammer dat ik 12-11 net ¤14.66 heb betaald voor 4 maanden maar daar kan ik wel mee leven. :P
Das mooi kut!!
Ik zat net aan de andere kant. Ik zou op 30-11 weer moeten betalen. Ik heb 5 dagen ingeleverd....
pi_175301113
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 16:01 schreef Idenue het volgende:
Hier ook gelukt, jammer dat ik 12-11 net ¤14.66 heb betaald voor 4 maanden maar daar kan ik wel mee leven. :P
Beter dan de afgelopen 3 jaar 20 dollar betaald in plaats van de ongewijzigde destijds gunstige europrijs. ;)

Maar goed, het blijft goedkoop _O_
pi_175301138
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 16:12 schreef Beavis het volgende:

[..]

Das mooi kut!!
Ik zat net aan de andere kant. Ik zou op 30-11 weer moeten betalen. Ik heb 5 dagen ingeleverd....
Je hebt niks ingeleverd, gaat pas bij de volgende billing in.
lekker faxen heel de dag echt genot
  zaterdag 25 november 2017 @ 16:18:03 #78
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_175301175
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 16:14 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Je hebt niks ingeleverd, gaat pas bij de volgende billing in.
Bij mij is het al afgeschreven!!
pi_175301182
quote:
4s.gif Op zaterdag 25 november 2017 16:18 schreef Beavis het volgende:

[..]

Bij mij is het al afgeschreven!!
Aha, ok, interesting.

dit bericht kreeg ik:

Hello Rolf,

We will be happy to assist.

We have updated your account plan to: $40.00 Unlimited yearly plan as requested. You will be billed for new price from next billing cycle.
lekker faxen heel de dag echt genot
  zaterdag 25 november 2017 @ 16:21:48 #80
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_175301215
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 16:18 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Aha, ok, interesting.

dit bericht kreeg ik:

Hello Rolf,

We will be happy to assist.

We have updated your account plan to: $40.00 Unlimited yearly plan as requested. You will be billed for new price from next billing cycle.
Mijn bericht:
"I have successfully charged your card and upgraded your account to the $40 yearly plan. You can see the changes come live in next 10-15 minutes, as our server may take some time to refresh your account."
pi_175301286
Nou ja 5 dagen is niet zo veel op 4 maanden toch :P

ik ga zo te zien 5 december over naar het nieuwe prijsplan :) (ik had wat gedoe met het invoeren van mijn CC een tijdje geleden).
lekker faxen heel de dag echt genot
  zaterdag 25 november 2017 @ 16:30:21 #82
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_175301347
Die 5 dagen mogen ze van mij wel hebben :D
pi_175304440
quote:
14s.gif Op donderdag 23 november 2017 21:10 schreef wolfrolf het volgende:
Black Friday aanbieding bij Newsdemon! unlimited ¤3,28 per maand.

of ¤33,76 per jaar voor unlimited

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ben dik tevreden met Newsdemon, aanradertje mijnerzijds en zeker voor deze centen.
Laatste kickje.. actie is nog actief!
lekker faxen heel de dag echt genot
  Forum Admin zaterdag 25 november 2017 @ 20:32:37 #84
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_175305539
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 november 2017 19:35 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Laatste kickje.. actie is nog actief!
Thanks! Ik ga het eens een jaar proberen :) tweaknews heeft sinds het is overgenomen ook veel meer last van takedowns misschien dat het bij newsdemon beter gaat.
  zondag 26 november 2017 @ 21:15:16 #85
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_175326635
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 november 2017 20:32 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:

[..]

Thanks! Ik ga het eens een jaar proberen :) tweaknews heeft sinds het is overgenomen ook veel meer last van takedowns misschien dat het bij newsdemon beter gaat.
Met liefde gedeeld!
#nohomo

[ Bericht 0% gewijzigd door wolfrolf op 26-11-2017 21:25:19 ]
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175327743
Goede deal bij demon! ik heb hem ook meegenomen!

Krijg alleen de VPN nog niet in de OpenVPN client aan de gang.. Heb ik toch liever als de slickvpn client.
Aigh aigh Captain!
  zondag 26 november 2017 @ 21:55:13 #87
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175327882
quote:
15s.gif Op zondag 26 november 2017 21:50 schreef Captain_koek het volgende:
Krijg alleen de VPN nog niet in de OpenVPN client aan de gang.. Heb ik toch liever als de slickvpn client.
Laat me weten als je erachter bent hoe :P
Ik heb openVPN op mijn telefoon en krijg hem daar ook niet aan de praat. Slickvpn op de pc draait wel al prima.
pi_175328724
Ik ben nu net in de lucht!

Probeer even de los angeles OVPN file, die ze laten zien bij ios installatie. En zet je windowsfirewall uit of voeg een regel toe!


ps, ook stonden er door het kopieren spaties voor en achter de gebruikersnaam...
Aigh aigh Captain!
  zondag 26 november 2017 @ 22:35:38 #89
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175329110
Hmmm. LA doet het inderdaad wel meteen :P
Amsterdam dus niet op OpenVPN
  maandag 27 november 2017 @ 18:21:54 #90
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175343362
Newsdemon heeft nu een cybermonday aktie :')
6 Maanden voor $15, dus $2,50 per maand. (zonder vpn). Dat is best cheap

https://www.newsdemon.com/black-friday-usenet-2017.php
pi_175344583
quote:
99s.gif Op maandag 27 november 2017 18:21 schreef CrashO het volgende:
Newsdemon heeft nu een cybermonday aktie :')
6 Maanden voor $15, dus $2,50 per maand. (zonder vpn). Dat is best cheap

https://www.newsdemon.com/black-friday-usenet-2017.php
Ja, sjezus, dat is nog goedkoper dan dat abonnement van black friday :') _O-

¤12,58 per half jaar _O- het is onderhand gratis! ¤2,09 per maand :'), :')

oh sorry zonder vpn. dan is er wel een verschil

[ Bericht 1% gewijzigd door wolfrolf op 27-11-2017 19:25:00 ]
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_175344644
Ik gebruik die VPN niet, maar kan op zich handig zijn om achter de hand te hebben?
lekker faxen heel de dag echt genot
  maandag 27 november 2017 @ 19:23:28 #93
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175344717
Ik heb vrijdag al de versie mčt vpn afgesloten voor $40. Vind ik ook nog steeds een prima prijsje. Voor die $10 per jaar extra dan vpn erbij (tov deze $15 per half jaar deal). Prima :z

Maar dit is wel een heul mooie prijs voor wie alleen usenet wilt.
  maandag 27 november 2017 @ 19:24:50 #94
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175344745
quote:
10s.gif Op maandag 27 november 2017 19:16 schreef wolfrolf het volgende:
¤12,58 per half jaar _O- het is onderhand gratis! ¤1,04 per maand :'), :')
12,58 / 6 = 1,04? :X
Al is ¤2,08 ook geen reet :P
pi_175344754
quote:
99s.gif Op maandag 27 november 2017 19:24 schreef CrashO het volgende:

[..]

12,58 / 6 = 1,04? :X
nee ik deed gedeeld door 12 :')

moeilijk dat rekenen!!
lekker faxen heel de dag echt genot
  maandag 27 november 2017 @ 19:26:22 #96
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175344766
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 19:25 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

nee ik deed gedeeld door 12 :')

moeilijk dat rekenen!!
Waarom zou je leren rekenen als je ook een wiskunde boek en calculator van usenet kan trekken G O-)
pi_175344772
maar voor 7 dubbeltjes de maand hou ik die vpn er wel bij hahaha
lekker faxen heel de dag echt genot
  maandag 27 november 2017 @ 19:51:37 #98
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175345491
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 19:26 schreef wolfrolf het volgende:
maar voor 7 dubbeltjes de maand hou ik die vpn er wel bij hahaha
Wat kan je daar effectief mee? Is het zoals iedere andere VPN? Of puur voor nntp verkeer?
  maandag 27 november 2017 @ 19:54:21 #99
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175345585
quote:
1s.gif Op maandag 27 november 2017 19:51 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Wat kan je daar effectief mee? Is het zoals iedere andere VPN? Of puur voor nntp verkeer?
Gewoon een normale VPN. Heb er gisteren mee lopen testen en werkt prima op me telefoon (openVPN @ android) en op me pc.

Ik denk zelf dat ik het voor usenet ook niet zal gebruiken, aangezien ik max 22MB/s ermee haal, en zonder die VPN 108MB/s (waarmee ik mijn Gbit dus praktisch dichttrek). Maar op de telefoon & laptop is het wel handig voor open wifi's enzo :P
  maandag 27 november 2017 @ 19:58:42 #100
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175345706
Goed om te weten! Thanks :)
pi_175350175
quote:
99s.gif Op zondag 26 november 2017 22:35 schreef CrashO het volgende:
Hmmm. LA doet het inderdaad wel meteen :P
Amsterdam dus niet op OpenVPN
Update: amsterdam werkt wel! ik trek mijn verbinding vol via speedtest.net!

Even de .OVPN file aanpassen naar het serveradress wat op de google kaart staat!

komt dus uit op: w1.ams3.slickvpn.com
Aigh aigh Captain!
  maandag 27 november 2017 @ 22:29:30 #102
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_175350851
quote:
15s.gif Op maandag 27 november 2017 22:07 schreef Captain_koek het volgende:
Update: amsterdam werkt wel! ik trek mijn verbinding vol via speedtest.net!

Even de .OVPN file aanpassen naar het serveradress wat op de google kaart staat!
oh jij held ^O^ . Zo doet hij het inderdaad wel _O_
  zaterdag 30 december 2017 @ 01:29:05 #103
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_176136255
75% korting op xsusenet.com met code: u6ryywPK

Geldig t/m 11 januari 2018 en meerdere malen te gebruiken.
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
pi_176136560
Wat is het nut van VPN bij usenet aangezien kwaadwillenden je IP niet kunnen zien? SSL is afdoende toch?
Op zondag 13 april 2014 19:50 schreef Mss het volgende:
Kloonhommel is echt mijn held van de dag _O_ _O_ _O_
pi_176139420
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 01:49 schreef Kloonhommel het volgende:
Wat is het nut van VPN bij usenet aangezien kwaadwillenden je IP niet kunnen zien? SSL is afdoende toch?
Klopt, er is geen nut voor een VPN aangezien je IP niet in een publieke tracker staat zoals bij torrents. SSL is voldoende.
Powered by Janetje®
pi_176157169
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 december 2017 09:38 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Klopt, er is geen nut voor een VPN aangezien je IP niet in een publieke tracker staat zoals bij torrents. SSL is voldoende.
Oke. Vroeg me al af of ik achterliep op het gebied van usenet. ^O^
Op zondag 13 april 2014 19:50 schreef Mss het volgende:
Kloonhommel is echt mijn held van de dag _O_ _O_ _O_
pi_176158279
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 18:42 schreef Kloonhommel het volgende:

[..]

Oke. Vroeg me al af of ik achterliep op het gebied van usenet. ^O^
Als je SSL gebruikt is je verbinding sowieso al veilig, een VPN zou er alleen voor zorgen dat je in de logs van de usenetprovider anoniem bent. Maar een hoop providers loggen niet eens of maar een paar uur voor het geval er problemen zijn.
Powered by Janetje®
pi_176258708
Is er op dit moment ergens nog een leuke aanbieding?
Powered by Janetje®
  woensdag 3 januari 2018 @ 16:14:06 #109
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_176261529
quote:
5s.gif Op woensdag 3 januari 2018 14:26 schreef Dubbeldrank het volgende:
Is er op dit moment ergens nog een leuke aanbieding?
had je maar moeten lezen tijdens Black Friday.
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
pi_176264353
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 16:14 schreef redboyke het volgende:

[..]

had je maar moeten lezen tijdens Black Friday.
Wat is dit nu weer voor antwoord?
Powered by Janetje®
  woensdag 3 januari 2018 @ 20:49:37 #111
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_176267879
quote:
5s.gif Op woensdag 3 januari 2018 14:26 schreef Dubbeldrank het volgende:
Is er op dit moment ergens nog een leuke aanbieding?
Newsdemon had eerder deze week een leuke nieuwjaarsdeal, Unlimited voor $3.99 per maand, maar die actie is verlopen zie ik ;(

excuses for not sharing eerder.

[ Bericht 3% gewijzigd door wolfrolf op 03-01-2018 20:54:51 ]
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_176268374
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 20:49 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Newsdemon had eerder deze week een leuke nieuwjaarsdeal, Unlimited voor $3.99 per maand, maar die actie is verlopen zie ik ;(

excuses for not sharing eerder.
Ach, het is geen ramp en ook niet voor mezelf. Maar mocht je een mailtje van een aanbieding krijgen dan hoor ik het graag. Weet je toevallig wat de maximum snelheid daar is?
Powered by Janetje®
  woensdag 3 januari 2018 @ 21:18:09 #113
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_176268645
quote:
14s.gif Op woensdag 3 januari 2018 21:07 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Ach, het is geen ramp en ook niet voor mezelf. Maar mocht je een mailtje van een aanbieding krijgen dan hoor ik het graag. Weet je toevallig wat de maximum snelheid daar is?
geen limiet.

mijn 200 mbit trek ik volledig leeg. 24 megabyte p/s (50 connecties)
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_176270170
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 21:18 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

geen limiet.

mijn 200 mbit trek ik volledig leeg. 24 megabyte p/s (50 connecties)
Oh, dat is prima dus!
Powered by Janetje®
  donderdag 4 januari 2018 @ 10:54:06 #115
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_176276373
quote:
14s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:08 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Oh, dat is prima dus!
Zeker, ben al een aantal jaren prima tevreden over NewsDemon.

Onlangs tijdens black friday een jaarlijks unlimited recurring plan afgesloten voor ¤33,76 per jaar, inclusief SlickVPN _O-

Absurd goedkoop.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_176277439
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:54 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Zeker, ben al een aantal jaren prima tevreden over NewsDemon.

Onlangs tijdens black friday een jaarlijks unlimited recurring plan afgesloten voor ¤33,76 per jaar, inclusief SlickVPN _O-

Absurd goedkoop.
Die zag ik ook voorbij komen destijds, maar diegene waar het voor is reageerde niet op tijd. Volgende keer meer geluk. En het is ook zeker een goede aanbieding, zelfs voor $3,99 p/m. :)
Powered by Janetje®
  donderdag 4 januari 2018 @ 15:09:31 #117
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_176281744
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:54 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Zeker, ben al een aantal jaren prima tevreden over NewsDemon.

Onlangs tijdens black friday een jaarlijks unlimited recurring plan afgesloten voor ¤33,76 per jaar, inclusief SlickVPN _O-

Absurd goedkoop.
zo goedkoop dat ik 2 accounts heb nu xD een voor de nas van mijn moeder en een voor mij hoef ik nietmeer te schedulen. weet alleen niet hoe ik slickvpn moet activeren
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  vrijdag 5 januari 2018 @ 09:03:45 #118
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_176295844
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 15:09 schreef redboyke het volgende:

[..]

zo goedkoop dat ik 2 accounts heb nu xD een voor de nas van mijn moeder en een voor mij hoef ik nietmeer te schedulen. weet alleen niet hoe ik slickvpn moet activeren
haha, ja voor dat geld, waarom ook niet _O-
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_176301552
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 15:09 schreef redboyke het volgende:

[..]

zo goedkoop dat ik 2 accounts heb nu xD een voor de nas van mijn moeder en een voor mij hoef ik nietmeer te schedulen. weet alleen niet hoe ik slickvpn moet activeren
SlickVPN kun je activeren via https://www.newsdemon.com/members/
Let op: je kunt alleen gebruikmaken van de "Core"-servers.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 18:13:21 #120
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_176306700
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:54 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Zeker, ben al een aantal jaren prima tevreden over NewsDemon.

Onlangs tijdens black friday een jaarlijks unlimited recurring plan afgesloten voor ¤33,76 per jaar, inclusief SlickVPN _O-

Absurd goedkoop.
is de retentie ook goed?

zit nu bij EWEKA en moet zeggen dat ik de meeste dingen wel gemakkelijk naar binnen toe krijg :Y)
pi_176307313
Eweka, bestaat dat nog :o
జ్ఞ‌ా
  vrijdag 5 januari 2018 @ 18:51:41 #122
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_176307496
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:25 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

SlickVPN kun je activeren via https://www.newsdemon.com/members/
Let op: je kunt alleen gebruikmaken van de "Core"-servers.
vpn werkt voor geen meter kan nieteens connecten.
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
pi_176308431
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 18:51 schreef redboyke het volgende:

[..]

vpn werkt voor geen meter kan nieteens connecten.
Client is buggy ja.
Ik gebruik zelf PIA. Slick dan eventueel als back-up.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 21:21:09 #124
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_176311180
quote:
7s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 18:13 schreef DevFreak het volgende:

[..]

is de retentie ook goed?

zit nu bij EWEKA en moet zeggen dat ik de meeste dingen wel gemakkelijk naar binnen toe krijg :Y)
Is 9,5 jaar voldoende?

3430+ dagen
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_176369524
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 01:29 schreef Folkwin het volgende:
75% korting op xsusenet.com met code: u6ryywPK

Geldig t/m 11 januari 2018 en meerdere malen te gebruiken.
Hoe kun je deze code toepassen, ik kan hem nergens invullen zodat ik de korting krijg.
PSN: HHC-WhiteTiger
Honesty may not win friends, but it can touch hearts.
It's not that I hate you, its just.. that I dont like you
pi_176375417
Ik zie dat er al een 75% kortingscode is voor XSUsenet, maar voor degenen die na 11 januari dit topic bezoeken heb ik nog een 50% korting linkje:

https://my.xsusenet.com/wheel-of-fortune/show-promo/BSMkyFaV

Hij is nog iets meer dan 6 dagen geldig.

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 16:59 schreef White__Tiger het volgende:

[..]

Hoe kun je deze code toepassen, ik kan hem nergens invullen zodat ik de korting krijg.
Probeer mijn link eens maar aan het einde de 75% code?
pi_176438636
quote:
1s.gif Op maandag 8 januari 2018 21:19 schreef Azerdion het volgende:
Ik zie dat er al een 75% kortingscode is voor XSUsenet, maar voor degenen die na 11 januari dit topic bezoeken heb ik nog een 50% korting linkje:

https://my.xsusenet.com/wheel-of-fortune/show-promo/BSMkyFaV

Hij is nog iets meer dan 6 dagen geldig.

[..]

Probeer mijn link eens maar aan het einde de 75% code?
AAh, helemaal vergeten dat ik deze vraag had gesteld. Code van 75% is inmiddels verlopen, maar heb nog wel gebruik kunnen maken van je code voor 50%.
Dank je wel!
PSN: HHC-WhiteTiger
Honesty may not win friends, but it can touch hearts.
It's not that I hate you, its just.. that I dont like you
  zaterdag 13 januari 2018 @ 20:51:14 #128
163977 s0ul1991
Xiaomi fanboy
pi_176482932
Nog deals die actief zijn. Allemaal unlimited data en speed. Retentie is afhankelijk van de provider.

NewsDemon:
¤4,65 per maand
¤42,68 per jaar

NewsgroupDirect:
¤5,75 per maand

SunnyUsenet:
¤35 per jaar

Thundernews:
¤4,72 per maand
¤31,66 per jaar (250gb per maand)

PureUsenet
¤39,99 per jaar

[ Bericht 0% gewijzigd door s0ul1991 op 13-01-2018 20:58:15 ]
pi_176578019
Begrijp ik goed dat NZB sites bespreken wel oké is, zolang we niet linken naar concrete nzb bestanden? In openingspost staan 2 nzb sites maar daarachter een waarschuwing, wat behelst dat precies? Ik ben wel benieuwd naar ervaringen met nzb indexers maar weet niet of ik er naar mag vragen :@
  woensdag 17 januari 2018 @ 23:12:08 #130
195885 shiznuts
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
pi_176578496
Zie geen waarschuwing hoor.

http://nzbindex.nl
https://www.binsearch.info
http://www.nzbstars.com
https://www.usenet-crawler.com

Let wel. Veel wat in groepen wordt gedeeld wordt gecodeerd gedeeld op de nieuwsgroepen. Het kan dus zijn dat je zoekresultaten niets opleveren terwijl 't eigenlijk wel bestaat en te downloaden is. Daarom beter aan een Spotnet of NZB Cat gaan. Wat makkelijker zoeken. Qua torrents ben ik fan van http://rarbg.to en popcorn-time.to of Kodi is ook altijd nog een ding natuurlijk.
You gotta full send it
  donderdag 18 januari 2018 @ 03:00:45 #131
20849 FredvZ
Beroepschagrijn
pi_176580513
quote:
17s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:53 schreef Strohalm het volgende:
Begrijp ik goed dat NZB sites bespreken wel oké is, zolang we niet linken naar concrete nzb bestanden? In openingspost staan 2 nzb sites maar daarachter een waarschuwing, wat behelst dat precies? Ik ben wel benieuwd naar ervaringen met nzb indexers maar weet niet of ik er naar mag vragen :@
Vragen over ervaringen van de sites mag, linken naar nzb's die je met die sites hebt gevonden mag niet.
So we just called him Fred
pi_176618439
Oke, thanks duidelijk!
  vrijdag 26 januari 2018 @ 13:23:46 #133
163977 s0ul1991
Xiaomi fanboy
pi_176758024
Newsdemon heeft Newsgroupdirect overgenomen. Om dat te vieren hebben ze een actie:

¤33 per jaar
¤3,30 per maand

Unlimited speed, unlimited bandwidth, 3400+ dagen retentie, 50 connecties, SSL
pi_176905520
Ik heb het idee dat https://www.eweka.nl een betere retentie hebben dan de meeste andere die ik geprobeerd heb, wat is jullie ervaring daarmee?
pi_176906904
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 15:02 schreef Justin12345 het volgende:
Ik heb het idee dat https://www.eweka.nl een betere retentie hebben dan de meeste andere die ik geprobeerd heb, wat is jullie ervaring daarmee?
Ik kan met Newsdemon ook goed genoeg heel oude dingen binnenhalen. De enige bottleneck zijn de indexers die niet zo ver teruggaan.
pi_177035967
In overleg met de mods een aanvulling op de openingspost gemaakt, voor de Fokkers die nog wat minder thuis zijn in Usenet.

Korte introductie Usenet:

Usenet is een uitgebreid globaal netwerk, dat kan worden bestempeld als een van de snelste en veiligste manieren om data (informatie/bestanden) te delen met andere gebruikers. Tot op zekere hoogte lijkt Usenet op het internet zoals we dat kennen. Waar Usenet oorspronkelijk (eind jaren 80 en jaren 90) vooral werd gebruikt voor het uitwisselen van nieuwsberichten en academische papers, ontwikkelde Usenet zich in de loop der jaren ook tot een geschikt medium om allerlei andere soorten bestanden uit te wisselen, zoals geluidsbestanden en videobestanden.

Waarom Usenet?

Downloaden met Usenet is doorgaans zeer snel, er is een groot aanbod en je hebt de mogelijkheid anoniem te blijven op het moment dat je Usenetprovider een SSL verbinding ondersteunt.

Fantastisch dat Usenet zou je zeggen, waarom gebruiken niet meer mensen het? Het is doorgaans niet gratis, en sommige gebruikers vinden Usenet te complex. In de loop der jaren is Usenetgebruik onder meer onder druk komen te staan met de opkomst van torrentnetwerken. Recentelijk zijn er de streamingdiensten, zoals Netflix, bijgekomen. Usenet is voor velen wat complexer te doorgronden dan deze alternatieven, en goede handleidingen en instructies zijn daarom voor nieuwe gebruikers prettig. Zie daarvoor het onderstaande over hoe je van start gaat met Usenet.

Wat heb je nodig om te starten met Usenet?

Je hebt om te starten met Usenet in essentie 3 dingen nodig: toegang tot een nieuwsserver, een newsreader en een usenet site (of indexer).

1. Toegang tot een nieuwsserver (via een usenetprovider)

Het eerste wat je nodig hebt is toegang tot een nieuwsserver, doorgaans via een abonnement bij een betaalde Usenetprovider. Hieronder een selectie van providers, geordend op retentietijd (van hoog naar laag).

Eweka (3400+ dagen / ¤7,50 per maand)
UsenetServer (3400+ dagen / $7,95 per maand)
Newshosting (3400+ dagen / $10 per maand)
Easynews (3400+ dagen / $9,98 per maand)
NewsDemon (3400+ dagen / ¤9,30 per maand)
BinTube (3200+ dagen / $9,16 per maand)
Free-Usenet (3100+ dagen / $0 – 100 per maand)
Astraweb (3000+ dagen / $10 per maand)
Tweaknews (2500+ dagen / ¤7,95 per maand)
Giganews (2350+ dagen / $4,99 per maand)
Supernews (2350+ dagen / $11,99 per maand)
Pure Usenet (2000+ dagen / $1,83 per maand)
XLned (2000+ dagen / ¤2,24 per maand)
SunnyUsenet (2000+ dagen / ¤1,43 per maand)
Hitnews (1600+ dagen / ¤2,95 per maand)
Usenet Bucket (1600+ dagen / ¤2,95 per maand)
5EuroUsenet (1500+ dagen / ¤5 per maand)
Extreme Usenet (1200+ dagen / ¤4 per maand)
I-telligent (1200+ dagen / ¤4,25 per maand)
Cheapnews (1200+ dagen / ¤4,50 per maand)
SnelNL (1200+ dagen / ¤3,95 per maand)
XSNews (1100+ dagen / ¤4,45 per maand)
Gebruikhet (1100+ dagen / ¤8 per maand)
NewsXS (1000+ dagen / ¤2,95 per maand)
Usenet farm (1000+ dagen / ¤5 per maand)
Newsgrabber (1000+ dagen / ¤5 per maand)
Easy Usenet (900+ dagen / ¤4,95 per maand)
Bulknews (800+ dagen / ¤2,25 per maand)

Kijk goed naar je wensen m.b.t. downloadgrootte, downloadsnelheid, retentie en prijs. Bij sommige providers kan je tevens voor een blockaccount kiezen met een ‘prepaid databundel’ (dus geen abonnementsstructuur met maandelijks terugkerende kosten).

2. Toegang tot een newsreader

Greep uit beschikbare, bekende newsreaders (of hybride newsreaders), welke doorgaans ook voor beginners te doorgronden zijn (na wat gewenning):

- GrabIt
- SABnzbd
- Newsbin Pro
- Spotnet
- Newsleecher
- NZBget
- BinTube

Handleidingen van de verschillende newsreaders vind je o.a. op usenetproviders, snelrennen en binaries4all.

Spotnet is een uiterst prettig programma waarbij anderen voor jou aangeven waar bepaalde bestanden op Usenet te vinden zijn; deze kan je ook direct downloaden .

Hoe werkt Spotnet?

Er zijn twee versies van Spotnet. Voor nieuwe gebruikers is 2.0 mogelijk de meer relevante keuze, al is er een groep gebruikers van de oude stempel die nog altijd Spotnet 1.0 gebruikt. Met Spotnet krijg je een overzicht van spots op een nieuwsserver. Bestanden op nieuwsservers zijn namelijk niet altijd even goed vindbaar; dit komt onder andere doordat de bestandsnamen cryptisch kunnen zijn. Dit is mede gedaan zodat auteursrechtenorganisaties bepaalde bestanden minder makkelijk kunnen terugvinden op de nieuwsservers. Dus in plaats van dat een download “Serie X season 01 episode 01” heet, krijgt dit bestand bijvoorbeeld de naam “4322jds2d20_4324929ndedkwjr204ad1”. Echter, dit is erg moeilijk zoeken natuurlijk. Via Spotnet wordt dit zoeken makkelijk gemaakt; andere gebruikers wijzen je in de goede richting als je op zoek bent naar serie X, zodat jij het goede bestand kan vinden op de usenetservers.
Spotnet 2.0 maakt gebruik van SABnzbd, maar je bent vrij een andere download client te gebruiken. Om Spotnet te gebruiken heb je wel een account bij een usenetaanbieder nodig. Als je gebruikmaakt van Spotnet, is het gebruik van een NZB site (hieronder omschreven) veelal niet meer nodig.

3. NZB sites / Usenet sites

Via een NZB site kan je NZB bestanden vinden, die je vervolgens bij je Newsreader in kan voeren (dit kan doorgaans geautomatiseerd worden) om het juiste bestand op Usenet te lokaliseren en te downloaden. Voor veel NZB-sites moet je een betaald account afsluiten, al zijn er ook gratis mogelijkheden. Enkele bekende NZB sites zijn:

- NZBPlanet.net
- Binsearch.info
- NZBstars.com
- Usenet-crawler.com
- NZBindex.nl
- NZB.cat
- NZB.su
- Gingadaddy
- Spotnet kan (deels) gebruikt worden als vervanging van een NZB site.

Nog handig om te weten: DMCA takedowns

Op het servernetwerk van de meeste Usenetproviders staat een immens groot aantal bestanden (tekstbestanden, muziek, series, films etc.). Het komt met grote regelmaat voor dat hier auteursrechtelijk beschermd materiaal tussen zit. Net zoals internationale auteursrechtenorganisaties illegale content op torrentnetwerken en streamingdiensten offline proberen te halen, gebeurt dit ook met illegale content op Usenet. Dit gebeurt in de vorm van DMCA takedown requests. Hierbij krijgt een usenetprovider het verzoek van een auteursrechtenorganisatie of van de daadwerkelijke eigenaar van bepaalde content, om een bepaald (illegaal) bestand (of reeks bestanden) te verwijderen. De meeste usenetproviders geven gehoor aan deze verzoeken. Het gevolg hiervan is dat klanten ervaren dat bepaalde downloads incompleet zijn, en daarmee veelal onbruikbaar, omdat een deel van het bestand niet langer te downloaden is door de takedown.

Als een usenetprovider geen gehoor geeft aan takedownverzoek, kan het gebeuren dat een auteursrechtenorganisatie de provider voor de rechter daagt. Usenetproviders zijn het doorgaans niet eens met de redenering van de auteursrechtenorganisaties. Op het moment dat er veel notice-and-takedown request binnenkomen bij een usenetprovider wordt het lastig voor desbetreffende provider om tijdig aan alle verzoeken te voldoen. Bij eerdere rechtszaken heeft o.a. Stichting Brein met succes bij de rechter afgedwongen dat bepaalde usenetproviders de toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal moesten blokkeren. Dit werd door desbetreffende usenetproviders veelal als een onmogelijke opgave gezien. Om deze reden heeft enkele jaren terug de Nederlandse provider News-Service Europe besloten haar deuren te sluiten.

Het uploaden van bestanden op Usenet gebeurt doorgaans niet door de usenetproviders zelf, maar door een select groepje uploaders. De usenetproviders claimen het uploaden van illegaal materiaal niet goed te keuren, en zullen daarom doorgaans gehoor geven aan een takedownverzoek. Wél vinden veel providers dat zij niet hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het feit dat er illegale content op hun servers staat; de verantwoordelijkheid ligt hier bij de gebruikers. In de gebruiksvoorwaarden is doorgaans een clausule opgenomen dat het uploaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toegestaan is.

DMCA-takedowns zorgen ervoor dat bepaalde bestanden dus niet altijd even makkelijk te downloaden zijn. Het verschilt per provider in welke mate dit plaatsvindt.
pi_177042248
Ik heb m'n Sonarr weer eens aan geslingerd en ik heb Radarr geļnstalleerd. M'n server (/ alles behalve Plex zelf) heeft een hele tijd uit gestaan i.v.m. ruimtegebrek.

Ik ben nu op zoek naar een relatief goedkope manier om m'n backbones uit te breiden. Ik heb op dit moment Abavia (XS Usenet unlimited en Usenet.farm block) en Giganews (Supernews unlimited). Ik zat te denken aan nog een block account.

Ik heb een belangrijke eis: de retentie moet hoog zijn. M'n Abavia providers zijn namelijk ~1100 dagen en m'n Giganews is volgens mij ~2300. Heb redelijk wat oudere content die ik graag binnen wil halen.

Iemand een suggestie?

quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:08 schreef Strohalm het volgende:
...
Ziet er goed uit, veel informatie!
  Eindredactie Frontpage / Forummod maandag 26 februari 2018 @ 07:57:56 #138
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177453493
Zijn er nog leuke acties op 't moment? Mijn Xsnews-abo verloopt vandaag. Ik ben op zoek naar: jaarabonnement voor 20 a 30 Mbit zonder datalimiet en een leuke prijs.

(en ik zie door de bomen het bos niet meer eigenlijk)
pi_177457124
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 07:57 schreef qltel het volgende:
Zijn er nog leuke acties op 't moment? Mijn Xsnews-abo verloopt vandaag. Ik ben op zoek naar: jaarabonnement voor 20 a 30 Mbit zonder datalimiet en een leuke prijs.

(en ik zie door de bomen het bos niet meer eigenlijk)
Je zou NewsDemon kunnen proberen met de coupon REDDIT50, maar er zijn betere aanbiedingen geweest.
  Eindredactie Frontpage / Forummod maandag 26 februari 2018 @ 11:42:31 #140
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177457178
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 11:39 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Je zou NewsDemon kunnen proberen met de coupon REDDIT50, maar er zijn betere aanbiedingen geweest.
Maar bij NewsDemon zie ik alleen block-accounts. Of kijk ik verkeerd? Ik wil eigenlijk een account met een bepaalde snelheid en geen datalimiet.
pi_177457227
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 11:42 schreef qltel het volgende:

[..]

Maar bij NewsDemon zie ik alleen block-accounts. Of kijk ik verkeerd? Ik wil eigenlijk een account met een bepaalde snelheid en geen datalimiet.
Deze is qua snelheid en data onbeperkt:
https://www.newsdemon.com(...)&couponcode=reddit50

46 dollar per jaar (inclusief korting), dus omgerekend $ 3,83 (of ¤ 3,10) per maand.

Hetzelfde abo maar dan maandelijks opzegbaar:
https://www.newsdemon.com(...)&couponcode=reddit50

Die is $ 5,00 per maand

Deze abo's hebben VPN inbegrepen, ik kan de abo's zonder VPN zo snel niet vinden.
  Eindredactie Frontpage / Forummod maandag 26 februari 2018 @ 13:27:37 #142
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177459433
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 11:45 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Deze is qua snelheid en data onbeperkt:
https://www.newsdemon.com(...)&couponcode=reddit50

46 dollar per jaar (inclusief korting), dus omgerekend $ 3,83 (of ¤ 3,10) per maand.

Hetzelfde abo maar dan maandelijks opzegbaar:
https://www.newsdemon.com(...)&couponcode=reddit50

Die is $ 5,00 per maand

Deze abo's hebben VPN inbegrepen, ik kan de abo's zonder VPN zo snel niet vinden.
Mooi, dat kwam uit op 38 euro. Mooi bedrag, bedankt voor de info!
pi_177477538
100 euro door de plee, nextgennews is ermee opgehouden :(
జ్ఞ‌ా
  dinsdag 27 februari 2018 @ 19:18:37 #144
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_177487280
**********
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 09:38 schreef µ het volgende:
100 euro door de plee, nextgennews is ermee opgehouden :(
zuur :(
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  dinsdag 27 februari 2018 @ 19:30:38 #145
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_177487461
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 09:38 schreef µ het volgende:
100 euro door de plee, nextgennews is ermee opgehouden :(
zo, dat is veel geld ;(
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 27 februari 2018 @ 19:40:14 #146
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_177487616
quote:
2s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 09:38 schreef µ het volgende:
100 euro door de plee, nextgennews is ermee opgehouden :(
:( ;(
Isn't it ironic, don't you think
pi_177489268
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 19:30 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

zo, dat is veel geld ;(
Ja 3TB blokje gekocht, 160GB gebruikt. En die 100eur was in bitcoin, als je deflatie meerekent is het 250 euro :{
జ్ఞ‌ా
  Eindredactie Frontpage / Forummod dinsdag 27 februari 2018 @ 21:04:54 #148
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177490303
Da's behoorlijk zuur.
pi_177491682
Poep gebeurt, zullen we maar zeggen :+.
జ్ఞ‌ా
pi_178201315
Natuurlijk een stomme vraag, maar ik stel hem toch: Ik zoek een software pakket (natuurlijk niet de illegale versie!). Ik heb zelf al een beetje rondgekeken, maar kan niks vinden.

Het betreft HiCAD 2018 - wie kan me in de juiste richting sturen?
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
pi_178201404
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:18 schreef relativity het volgende:
Natuurlijk een stomme vraag, maar ik stel hem toch: Ik zoek een software pakket (natuurlijk niet de illegale versie!). Ik heb zelf al een beetje rondgekeken, maar kan niks vinden.

Het betreft HiCAD 2018 - wie kan me in de juiste richting sturen?
niet de illegale versie?
gewoon hier:

https://www.isdgroup.com/en/products/free_demo_version.html
  vrijdag 30 maart 2018 @ 21:23:44 #152
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_178201407
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:18 schreef relativity het volgende:
Natuurlijk een stomme vraag, maar ik stel hem toch: Ik zoek een software pakket (natuurlijk niet de illegale versie!). Ik heb zelf al een beetje rondgekeken, maar kan niks vinden.

Het betreft HiCAD 2018 - wie kan me in de juiste richting sturen?
Staat netjes op de productpagina nadat je bent ingelogd op je zakelijke ISD account.
*verkapte aanvragen voor illegale software vermommen op deze manier* :')
pi_178201476
quote:
99s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:23 schreef CrashO het volgende:

[..]

Staat netjes op de productpagina nadat je bent ingelogd op je zakelijke ISD account.
*verkapte aanvragen voor illegale software vermommen op deze manier* :')
Haha juist, het vragen om illegale software is toch niet toegestaan... >:)
Ik had eerst wel een Duits forum waar veel op gepost was, maar die is om bepaalde redenen ook offline gegaan. Ik denk dat ze de webhost niet konden betalen ofzo :Y
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 08:58:10 #154
163977 s0ul1991
Xiaomi fanboy
pi_178208235
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:18 schreef relativity het volgende:
Natuurlijk een stomme vraag, maar ik stel hem toch: Ik zoek een software pakket (natuurlijk niet de illegale versie!). Ik heb zelf al een beetje rondgekeken, maar kan niks vinden.

Het betreft HiCAD 2018 - wie kan me in de juiste richting sturen?
Miauw miauw heeft hem. Heb je een invite nodig, dm je mail adres.
pi_178212962
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 08:58 schreef s0ul1991 het volgende:

[..]

Miauw miauw heeft hem. Heb je een invite nodig, dm je mail adres.
Bedankt :)
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
pi_178784464
Er zijn een paar hele interessante kortingsacties voor Koningsdag (zijn de komende dagen ook nog geldig, tot 5 mei).

Eweka Deal: https://eweka.nl/partners

Tweaknews Deal (inclusief VPN): https://tweaknews.eu

Je krijg dus 33% tot 61% korting met deze deals, en korting blijft in principe geldig zolang je lid blijft, dus ook als je langer lid blijft dan een jaar.

Ik dacht ik deel het even!
pi_178803738
GINGADADDY = 50% lifetime korting bij newsdemon :)

Ik had al een account, maar had gevraagd of ze hem alsnog kunnen toepassen. Dat was geen probleem!
Aim at perfection in everything, though in most things it is unattainable. However, they who aim at it, and persevere, will come much nearer to it than those whose laziness and despondency make them give it up as unattainable.
pi_180122112
Newsconnection ligt er ook al 2 dagen uit..
En totaal geen communicatie :') :')
Reageren op mails lijkt ook niet meer nodig te zijn..

Lekker is dat
Prrrrttt
Op dinsdag 12 oktober 2010 19:11 schreef 4EverBlackEyed het volgende:Perry is de oppercavia :')
pi_180122249
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 13:59 schreef PerryVogelbekdier het volgende:
Newsconnection ligt er ook al 2 dagen uit..
En totaal geen communicatie :') :')
Reageren op mails lijkt ook niet meer nodig te zijn..

Lekker is dat
Dat is wel een beetje het risico wat je neemt bij de kleinere aanbieders, ze komen en gaan. Dat praat verder niets goed uiteraard, het blijft vervelend.
Powered by Janetje®
pi_180257569
Ik nam net een kijk in het lijstje op homepage en zag dat er wat kortingsacties waren vanwege 4th of July. Kortingen werken vandaag blijkbaar ook nog ook al is het 5 juli:

Zie:
https://www.usenetserver.com/
https://www.newshosting.com/
pi_180379235
Powered by Janetje®
  woensdag 11 juli 2018 @ 07:41:37 #162
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_180392313
quote:
3s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:47 schreef Dubbeldrank het volgende:
https://tweakers.net/nieu(...)stichting-brein.html

Wat nieuws over Newsconnection.
Goh en geen tweet van Timmie Kuik hierover.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_180393263
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 07:41 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Goh en geen tweet van Timmie Kuik hierover.
Alleen als er propaganda is natuurlijk, verliezen hebben ze het niet over. :P
Powered by Janetje®
pi_181588733
Wederom grootste nieuwsgroepensite offline gehaald door BREIN. :o
Op zondag 13 april 2014 19:50 schreef Mss het volgende:
Kloonhommel is echt mijn held van de dag _O_ _O_ _O_
  vrijdag 31 augustus 2018 @ 06:01:28 #165
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_181589415
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2018 02:23 schreef Kloonhommel het volgende:
Wederom grootste nieuwsgroepensite offline gehaald door BREIN. :o
Ik kan hier niks over vinden op de website van brein... laatste nieuwtje is van die seriehandeldende vrouw. Welke nieuwsgroepensite dan?
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_181590051
Prrrrttt
Op dinsdag 12 oktober 2010 19:11 schreef 4EverBlackEyed het volgende:Perry is de oppercavia :')
pi_181590943
Als je nog gebruik maakt van Nederlandse sites ben je sowieso niet handig bezig. :P
Powered by Janetje®
  vrijdag 31 augustus 2018 @ 09:30:28 #168
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_181591331
lekker faxen heel de dag echt genot
  donderdag 6 september 2018 @ 09:11:39 #169
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_181721547
Wie doet hier nog muziek downloaden op grote schaal? Of toch allemaal een beetje richting streamingdiensten aan het toebewegen?

Ik wil eigenlijk een beetje van Spotify af maar kan geen goede manier vinden om mijn muziek te organiseren.
  donderdag 6 september 2018 @ 15:16:27 #170
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_181727909
voor 3euro per maand doe ik de moeite niet om muziek te downloaden.
spotify is gewoon beste dat er is.
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  vrijdag 7 september 2018 @ 11:25:13 #171
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_181747051
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 15:16 schreef redboyke het volgende:
voor 3euro per maand doe ik de moeite niet om muziek te downloaden.
spotify is gewoon beste dat er is.
ik betaal 10, vind ik echt iets te prijzig. want zoveel luister ik nou ook weer niet.

verder ben ik gestopt met SPotnet 2.0, wat is dat traag zeg!
  vrijdag 7 september 2018 @ 11:30:17 #172
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_181747146
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 september 2018 11:25 schreef DevFreak het volgende:

[..]

ik betaal 10, vind ik echt iets te prijzig. want zoveel luister ik nou ook weer niet.

verder ben ik gestopt met SPotnet 2.0, wat is dat traag zeg!
dan zoek je iemand waar je het familie pack bij kan joinen.
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
  Moderator maandag 17 september 2018 @ 12:26:45 #173
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_181961168
Heeft iemand toevallig een invite voor me voor NZBCat of NZBPlanet? Iets anders mag ook. Ik kan op mijn standaard indexers een en ander niet vinden.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_181965038
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 12:26 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand toevallig een invite voor me voor NZBCat of NZBPlanet? Iets anders mag ook. Ik kan op mijn standaard indexers een en ander niet vinden.
Pm even je email dan stuur ik je een invite voor NZBCat. ;)
Happiness can be found even in the darkest of times if one only remembers to turn on the light :)
  Moderator maandag 17 september 2018 @ 16:38:39 #175
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_181965084
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2018 16:34 schreef psvtje10 het volgende:

[..]

Pm even je email dan stuur ik je een invite voor NZBCat. ;)
Thanks, ik kwam net melden dat ik voor invites van Cat en Planet ben voorzien :)
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  maandag 17 september 2018 @ 19:17:21 #176
93767 Dom_Konijn
Drunken lullabie
pi_181968028
Mmm kan iemand mij ook voorzien van een invite?
  maandag 17 september 2018 @ 19:44:06 #177
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_181968573
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:38 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Thanks, ik kwam net melden dat ik voor invites van Cat en Planet ben voorzien :)
Topshow
pi_182090755
Iemand nog een invite voor me van nzbcat?
History became legend, legend became myth.
  maandag 24 september 2018 @ 18:41:56 #179
163977 s0ul1991
Xiaomi fanboy
pi_182108740
quote:
0s.gif Op zondag 23 september 2018 20:39 schreef valek het volgende:
Iemand nog een invite voor me van nzbcat?
DM mij je mail adres en ik stuur je een invite
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 22:04:41 #180
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_182358538
quote:
14s.gif Op maandag 24 september 2018 18:41 schreef s0ul1991 het volgende:
DM mij je mail adres en ik stuur je een invite
Mag ik ook. O-)
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
  zondag 7 oktober 2018 @ 18:18:04 #181
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_182374990
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 22:04 schreef MyTiredFeet het volgende:

[..]

Mag ik ook. O-)
Stuur mij een DM met je mail adres....
pi_182377309
Iemand nog een invite over voor NZBCat of NZBPlanet?
  zondag 7 oktober 2018 @ 20:36:41 #183
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_182377787
quote:
0s.gif Op zondag 7 oktober 2018 20:12 schreef Oledanmaarweer het volgende:
Iemand nog een invite over voor NZBCat of NZBPlanet?
NZBCat.... stuur een DM met mail adres
  Moderator dinsdag 9 oktober 2018 @ 11:08:35 #184
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182409025
Ik ben nu een tijdje nzb Cat en nzb Planet aan het uitproberen. Ik wil bij een van de twee member worden. Planet kost 8 pond per jaar en Cat 20 dollar. Ik kan nog niet kiezen. Ze zijn allebei al zoveel beter dan onze huidige indexer nzbs.orrg.

Welke indexer heeft jullie voorkeur en waarom?

Hebben deze indexers ook Cyber Monday aanbiedingen? Of geldt dat meer voor providers?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  woensdag 10 oktober 2018 @ 12:24:59 #185
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_182429818
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 oktober 2018 11:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ben nu een tijdje nzb Cat en nzb Planet aan het uitproberen. Ik wil bij een van de twee member worden. Planet kost 8 pond per jaar en Cat 20 dollar. Ik kan nog niet kiezen. Ze zijn allebei al zoveel beter dan onze huidige indexer nzbs.orrg.

Welke indexer heeft jullie voorkeur en waarom?

Hebben deze indexers ook Cyber Monday aanbiedingen? Of geldt dat meer voor providers?
Ik gebruik nog dog (free-tier) en monkey (lifetime). Ik krijg nog alles binnen (uitzondering daar gelaten).
Door netflix en spotify download ik al een stuk minder en vind ik jaarlijks betalen voor een indexer wat teveel van het goede.
pi_182446024
Beter dan nzbs.org? :o
జ్ఞ‌ా
  donderdag 11 oktober 2018 @ 09:50:31 #187
137360 mrPanerai
Bekende Belg!
pi_182446925
Ik zit nog altijd op spotnet, voordeel is de makkelijke interface en dat er meestal wel NL ondertitels bijzitten. Maar het is wel zo traag als dikke stront.

Bestaat er een sneller alternatief ook met een makkelijke interface?
pi_182448099
quote:
2s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 08:41 schreef µ het volgende:
Beter dan nzbs.org? :o
Heeft nzbs.org ondertussen al weer invites beschikbaar?
Powered by Janetje®
  donderdag 11 oktober 2018 @ 13:11:08 #189
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_182450426
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 09:50 schreef mrPanerai het volgende:
Ik zit nog altijd op spotnet, voordeel is de makkelijke interface en dat er meestal wel NL ondertitels bijzitten. Maar het is wel zo traag als dikke stront.

Bestaat er een sneller alternatief ook met een makkelijke interface?
Gebruik Spotnet Classic inderdaad. 2.0 is traag en zit vol met reclame... :r
pi_182450554
quote:
5s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 11:01 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Heeft nzbs.org ondertussen al weer invites beschikbaar?
Nope
జ్ఞ‌ా
  Eindredactie Frontpage / Forummod donderdag 11 oktober 2018 @ 13:19:30 #191
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_182450611
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 09:50 schreef mrPanerai het volgende:
Ik zit nog altijd op spotnet, voordeel is de makkelijke interface en dat er meestal wel NL ondertitels bijzitten. Maar het is wel zo traag als dikke stront.

Bestaat er een sneller alternatief ook met een makkelijke interface?
Ik ken Spotweb zelf niet, maar ik gebruik Spotweb (is neem ik aan hetzelfde) met Sabnzbd. https://www.nzbserver.com/
pi_182451057
quote:
2s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 13:16 schreef µ het volgende:

[..]

Nope
De meeste grote zitten tegenwoordig dicht merk ik, nu ben ik wel goed voorzien maar nzbs.org is toch lastig binnen te komen.
Powered by Janetje®
  Moderator donderdag 11 oktober 2018 @ 14:00:59 #193
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182451438
quote:
5s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 11:01 schreef Dubbeldrank het volgende:

[..]

Heeft nzbs.org ondertussen al weer invites beschikbaar?
Nee en dat gaat ook niet meer gebeuren aldus hun forum. Maar hun content wordt steeds incompleter de laatste maanden. Het gebeurt steeds vaker dat ik delen van series niet kan vinden of dat bestanden incompleet zijn of een andere error vertonen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  woensdag 17 oktober 2018 @ 20:25:30 #194
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_182578239
quote:
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2018 14:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
Nee en dat gaat ook niet meer gebeuren aldus hun forum. Maar hun content wordt steeds incompleter de laatste maanden. Het gebeurt steeds vaker dat ik delen van series niet kan vinden of dat bestanden incompleet zijn of een andere error vertonen.
Gebruik je geen Sonarr of Sickbeard die de afleveringen zelf zoekt en binnenhaalt?
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
  Moderator woensdag 17 oktober 2018 @ 21:11:32 #195
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182579090
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 20:25 schreef MyTiredFeet het volgende:

[..]

Gebruik je geen Sonarr of Sickbeard die de afleveringen zelf zoekt en binnenhaalt?
Jawel, Sickbeard O+
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  dinsdag 6 november 2018 @ 08:33:39 #196
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_182972508
Ah men, Monkey trekt blijkbaar de stekker eruit op de 19e :'(
Iemand een invite over voor cat? ^)
  dinsdag 6 november 2018 @ 09:27:17 #197
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182973052
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 08:33 schreef CrashO het volgende:
Ah men, Monkey trekt blijkbaar de stekker eruit op de 19e :'(

Verdomme! Dat is oprecht kut.
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 10:09:14 #198
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182973528
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 08:33 schreef CrashO het volgende:

Iemand een invite over voor cat? ^)
Ik heb er wel 1 voor je. PM je email adres maar.
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 10:30:00 #199
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_182973789
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 10:09 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Ik heb er wel 1 voor je. PM je email adres maar.
Held. PM send _O_
  dinsdag 6 november 2018 @ 10:32:10 #200
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182973818
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 10:30 schreef CrashO het volgende:

[..]

Held. PM send _O_
je hebt als het goed is mail.
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 10:37:27 #201
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_182973888
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 november 2018 10:32 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

je hebt als het goed is mail.
Jup. Dank _O_ _O_
  dinsdag 6 november 2018 @ 10:48:23 #202
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182974090
Trouwens, bij

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
nu open registratie.
lekker faxen heel de dag echt genot
  Moderator dinsdag 6 november 2018 @ 11:30:09 #203
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182974790
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 10:48 schreef wolfrolf het volgende:
Trouwens, bij

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
nu open registratie.
Een gratis account is daar maar 2 weken geldig (ofzo) toch?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:31:35 #204
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182974813
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:30 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Een gratis account is daar maar 2 weken geldig (ofzo) toch?
Oh zo erg op de hoogte ben ik niet, maar het ziet er wel goed uit daar.
lekker faxen heel de dag echt genot
  Moderator dinsdag 6 november 2018 @ 11:32:32 #205
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182974830
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:31 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Oh zo erg op de hoogte ben ik niet, maar het ziet er wel goed uit daar.
Het is ook een prima site. Hij staat op mijn shortlist van indexers waar ik voor wil betalen. Ik zoek er 1 maar ik kan nog niet kiezen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Moderator dinsdag 6 november 2018 @ 11:33:35 #206
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182974852
Ik wacht trouwens met smart op black friday acties van providers met 3000+ retentie. Als iemand hier daar meer over weet, lees ik het graag.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:35:13 #207
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182974889
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wacht trouwens met smart op black friday acties van providers met 3000+ retentie. Als iemand hier daar meer over weet, lees ik het graag.
Hou de twitter van newsdemon in de gaten kan ik aanraden.
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:37:19 #208
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_182974928
Newsdemon zal over een week of 2 wel weer gaan stunten inderdaad. Zit daar sinds vorig jaar met die $40 per jaar inclusief VPN Black Friday deal. En die bevalt prima :Y)
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:38:28 #209
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182974955
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:37 schreef CrashO het volgende:
Newsdemon zal over een week of 2 wel weer gaan stunten inderdaad. Zit daar sinds vorig jaar met die $40 per jaar inclusief VPN Black Friday deal. En die bevalt prima :Y)
¤33,76 per jaar unlimited genot.

Kan me bijna niet voorstellen dat ze daar nog onder gaan duiken dit jaar _O-
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:39:08 #210
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_182974970
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:38 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

¤33,76 per jaar unlimited genot.

Kan me bijna niet voorstellen dat ze daar nog onder gaan duiken dit jaar _O-
Vorig jaar boden ze toch nog die versie zonder VPN aan, scheelde een tientje :P

*edit*
Cybermonday was dat, 6 maanden voor $15
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:40:27 #211
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182974997
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:39 schreef CrashO het volgende:

[..]

Vorig jaar boden ze toch nog die versie zonder VPN aan, scheelde een tientje :P
Op Cyber Monday inderdaad.

maar die VPN is me onlangs nog handig uit gekomen om op glennis grace te stemmen bij America's Got Talent :') :') :') :') :') :') :')
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 11:42:12 #212
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_182975033
Die "gratis" VPN heeft me al een paar keer gered wanneer TweakFiber weer eens storing had. Ze hebben dit jaar al een paar keer problemen gehad dat ze geDDOSed werden op 1 van hun knooppunten waardoor de hele boel er weer uitlag naar grote delen van het internet.

Kon die dagen meestal via een VPN in Luxemburg overal weer prima op komen. *O*
  Moderator dinsdag 6 november 2018 @ 11:47:58 #213
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182975166
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:39 schreef CrashO het volgende:

[..]

Vorig jaar boden ze toch nog die versie zonder VPN aan, scheelde een tientje :P

*edit*
Cybermonday was dat, 6 maanden voor $15
Die wil ik het liefst. Wij hebben geen vpn nodig. Maar ja, een black friday deal missen omdat er misschien op maandag nog een aanbieding komt is ook een gok.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_182979407
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:37 schreef CrashO het volgende:
Newsdemon zal over een week of 2 wel weer gaan stunten inderdaad. Zit daar sinds vorig jaar met die $40 per jaar inclusief VPN Black Friday deal. En die bevalt prima :Y)
Een maand of 3 geleden heb ik een oude blackfriday link van hen aangeklikt en ook voor +- 4 tientjes een jaar abbo aangeschaft. Prima verbinding
Prrrrttt
Op dinsdag 12 oktober 2010 19:11 schreef 4EverBlackEyed het volgende:Perry is de oppercavia :')
  dinsdag 6 november 2018 @ 15:36:26 #215
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182979633
Oh en mensuh, ik heb nog 5 cat invites op de plank, dus wie het eerst tot het vijfst een Email adres PM't heeft prijs.

:P

En bewaar eventueel geduld, kan ff duren voordat ik je berichtje zie XD
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 6 november 2018 @ 19:25:38 #216
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_182984215
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 08:33 schreef CrashO het volgende:
Ah men, Monkey trekt blijkbaar de stekker eruit op de 19e :'(
Iemand een invite over voor cat? ^)
Nu ben ik echt blij met mijn lifetime VIP bij NZBCat!! :7
  dinsdag 6 november 2018 @ 19:42:44 #217
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_182984682
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 november 2018 19:25 schreef Beavis het volgende:

[..]

Nu ben ik echt blij met mijn lifetime VIP bij NZBCat!! :7
lekker!

heb 2 jaar donated status gekocht, $20
lekker faxen heel de dag echt genot
  woensdag 7 november 2018 @ 08:39:25 #218
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_182993500
quote:
6s.gif Op dinsdag 6 november 2018 19:25 schreef Beavis het volgende:

[..]

Nu ben ik echt blij met mijn lifetime VIP bij NZBCat!! :7
True! Je moet eens terugkijken wat je er destijds voor betaald hebt.
pi_183153476
Is SunnyUsenet nog wat deze dagen?

Hebben een aanbieding voor lifetime unlimited voor maar ¤2.92
Realiteit is een illusie die ontstaat bij een gebrek aan alcohol
pi_183153907
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 21:45 schreef RoaRRR het volgende:
Is SunnyUsenet nog wat deze dagen?

Hebben een aanbieding voor lifetime unlimited voor maar ¤2.92
Ik zie die deal niet staan?
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_183155222
Realiteit is een illusie die ontstaat bij een gebrek aan alcohol
pi_183158462
quote:
1s.gif Op woensdag 14 november 2018 22:48 schreef RoaRRR het volgende:
Via email een aanbod gehad.

https://www.sunnyusenet.com/nl/landing/promo
¤35 per jaar, not bad.

Ik heb geen idee of het een goede aanbieder is verder.
lekker faxen heel de dag echt genot
  donderdag 22 november 2018 @ 20:24:51 #223
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_183310333
Black-Friday aanbieding bij Tweaknews: https://www.tweaknews.eu/nl/landing/aanbieding
30EUR per jaar (levenslang; incl. VPN). Unlimited snelheid en geen download limiet.

De site is heel slecht vertaald (paaket |:( ), maar is officieel Tweaknews.
Werkt als een zonnetje.
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
pi_183310453
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 20:24 schreef Folkwin het volgende:
Black-Friday aanbieding bij Tweaknews: https://www.tweaknews.eu/nl/landing/aanbieding
30EUR per jaar (levenslang; incl. VPN). Unlimited snelheid en geen download limiet.

De site is heel slecht vertaald (paaket |:( ), maar is officieel Tweaknews.
Werkt als een zonnetje.
is dat een beetje degelijke provider?

welke andere zijn populair/goed (lange betrouwbare retentie) ?
  donderdag 22 november 2018 @ 20:57:01 #225
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_183311202
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 20:30 schreef mschol het volgende:

[..]

is dat een beetje degelijke provider?
Op zich een prima provider, maar wel (net als heel erg veel andere providers) onderdeel van Highwinds. Dus wanneer shit geDMCA'd is bij 1 van de Highwinds providers, is hij bij allemaal weg. Dus dan hebben we het over een Eweka,Sunny,Tweak, Easy, Sonic, Pure, etc. Allemaal 1 pot nat. Dus wanneer je hem als "2e provider" wilt gaan gebruiken, zorgt dan dat je andere niet een uit diezelfde pot is :P
  Moderator donderdag 22 november 2018 @ 21:48:00 #226
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_183312527
Goede aanbieding. Ik kan alleen niets over de retentie vinden.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  donderdag 22 november 2018 @ 22:11:15 #227
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_183313103
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 21:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Goede aanbieding. Ik kan alleen niets over de retentie vinden.
Daar zocht ik ook al naar.

Ik gebruik al jaren naar tevredenheid XS News voor ¤8,20 p/m, dus als ik naar een vergelijkbare of betere service over kan gaan voor minder kosten dan doe ik dat :)
De complete gegevens:

98.40¤ per jaar
Ongelimiteerde Snelheid
Onbeperkt Usenet
30 Connecties
99,5% Compleetheid
SSL Toegang
200.000+ Nieuwsgroepen
1100 Dagen Retentie
pi_183314363
Vanaf morgen 12:00 Black Friday-deals van NewsDemon, even in de gaten houden:
https://www.newsdemon.com/black-friday-usenet.php

Ik heb Unlimited + VPN voor 40 dollar per jaar genomen, met deze specificaties:
- Onbeperkte downloadsnelheid
- 50 connecties (ook SSL)
- Gratis VPN
- Server in VS en EU
- Gratis headers
- 99% compleetheid
- Lidmaatschap pauzeren mogelijk
- 3751 dagen retentie
- >107.000 nieuwsgroepen

Ze hadden Cyber Monday (de maandag erna) ook nog een actie voor Unlimited zónder VPN, voor 30 dollar per jaar. Moet je even kijken of je daarop wilt gokken.
pi_183314383
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 21:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Goede aanbieding. Ik kan alleen niets over de retentie vinden.
Staat hier toch:
https://www.tweaknews.eu/nl/benefits

2500 dagen
  Moderator donderdag 22 november 2018 @ 23:01:41 #230
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_183314426
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 23:00 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Staat hier toch:
https://www.tweaknews.eu/nl/benefits

2500 dagen
Dank je :)
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_183314645
quote:
14s.gif Op donderdag 22 november 2018 22:11 schreef Juup© het volgende:

[..]

Daar zocht ik ook al naar.

Ik gebruik al jaren naar tevredenheid XS News voor ¤8,20 p/m, dus als ik naar een vergelijkbare of betere service over kan gaan voor minder kosten dan doe ik dat :)
De complete gegevens:

98.40¤ per jaar
Ongelimiteerde Snelheid
Onbeperkt Usenet
30 Connecties
99,5% Compleetheid
SSL Toegang
200.000+ Nieuwsgroepen
1100 Dagen Retentie
Zie mijn post hierboven, NewsDemon lijkt op bepaalde punten beter te scoren dan wat jij nu hebt; prijs, retentie en connecties bijvoorbeeld.
Afhankelijk van waar je waarde aan hecht en de deals die komen, zou je dus wel voordeliger uit kunnen zijn.

NewsDemon is echter wel van Highwinds (US), en XS News van Abavia (NL). Ook iets om rekening mee te houden.

Ik heb zelf geen ervaring met de mate van verschillen daartussen.
Films met duidelijke bestandsnamen en/of openbaar gespot zijn bij NewsDemon natuurlijk ge-DMCA'd, maar wie weet is dat bij XS ook zo. Van populaire uploads met meerdere reuploads is via goede indexers meestal wel een met ND werkende te vinden.

Iemand die hier ervaring mee heeft? Misschien dan handig om bij XS een block te kopen. Of bij een andere niet-HW-partij zoals TweakNews, XLNed?
  donderdag 22 november 2018 @ 23:30:07 #232
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_183315231
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 23:09 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Zie mijn post hierboven, NewsDemon lijkt op bepaalde punten beter te scoren dan wat jij nu hebt; prijs, retentie en connecties bijvoorbeeld.
Afhankelijk van waar je waarde aan hecht en de deals die komen, zou je dus wel voordeliger uit kunnen zijn.

NewsDemon is echter wel van Highwinds (US), en XS News van Abavia (NL). Ook iets om rekening mee te houden.

Ik heb zelf geen ervaring met de mate van verschillen daartussen.
Films met duidelijke bestandsnamen en/of openbaar gespot zijn bij NewsDemon natuurlijk ge-DMCA'd, maar wie weet is dat bij XS ook zo. Van populaire uploads met meerdere reuploads is via goede indexers meestal wel een met ND werkende te vinden.

Iemand die hier ervaring mee heeft? Misschien dan handig om bij XS een block te kopen. Of bij een andere niet-HW-partij zoals TweakNews, XLNed?
Dank je :)

Het voordeel van XS News in vergelijking met ND is voor mij de snelheid.
ND biedt maximaal 100 Mbit en XSnews 800 Mbit, en dat is voor een ongeduldig persoon zoals ik O-) wel de moeite vind ik zelf :D
pi_183315998
quote:
14s.gif Op donderdag 22 november 2018 23:30 schreef Juup� het volgende:
ND biedt maximaal 100 Mbit
Waar baseer je dit op? Ze zeggen unlimited speed, en ik trek gewoon m'n 200 Mbit-lijn dicht. Geen idee of hij 800 ook haalt, maar hij is zeker niet gecapt op 100.
  vrijdag 23 november 2018 @ 01:10:33 #234
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_183316762
quote:
1s.gif Op donderdag 22 november 2018 20:30 schreef mschol het volgende:

[..]

is dat een beetje degelijke provider?

welke andere zijn populair/goed (lange betrouwbare retentie) ?
3200 dagen retentie volgens de mail, maar op de site staat 2500.

Gebruik het al jaren, maar haal altijd alles compleet binnen.
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
  vrijdag 23 november 2018 @ 08:00:47 #235
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_183317987
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 00:03 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Waar baseer je dit op? Ze zeggen unlimited speed, en ik trek gewoon m'n 200 Mbit-lijn dicht. Geen idee of hij 800 ook haalt, maar hij is zeker niet gecapt op 100.
Ik baseer dat op niet goed lezen van mijn kant |:(
Oftewel, ik keek bij TweakNews i.p.v. bij ND :')
Ik had op tijd naar bed moeten gaan, ik sliep al half denk ik.
pi_183318091
quote:
99s.gif Op donderdag 22 november 2018 20:57 schreef CrashO het volgende:

[..]

Op zich een prima provider, maar wel (net als heel erg veel andere providers) onderdeel van Highwinds. Dus wanneer shit geDMCA'd is bij 1 van de Highwinds providers, is hij bij allemaal weg. Dus dan hebben we het over een Eweka,Sunny,Tweak, Easy, Sonic, Pure, etc. Allemaal 1 pot nat. Dus wanneer je hem als "2e provider" wilt gaan gebruiken, zorgt dan dat je andere niet een uit diezelfde pot is :P
ik zoek er vooral 1 om weer in usenet te duiken, vroeger had ik wel eens eweka
  vrijdag 23 november 2018 @ 08:21:28 #237
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_183318126
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 november 2018 08:00 schreef Juup© het volgende:

[..]

Ik baseer dat op niet goed lezen van mijn kant |:(
Oftewel, ik keek bij TweakNews i.p.v. bij ND :')
Ik had op tijd naar bed moeten gaan, ik sliep al half denk ik.
Dan heb je alsnog verkeerd gekeken gok ik ;). Het abonnement waar de link naar verwijst betreft een unlimited snelheid abonnement (duurste).

Daarnaast las ik net op reddit dat Tweaknews een eigen backbone heeft.
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
  vrijdag 23 november 2018 @ 08:32:22 #238
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_183318215
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 08:21 schreef Folkwin het volgende:

[..]

Dan heb je alsnog verkeerd gekeken gok ik ;). Het abonnement waar de link naar verwijst betreft een unlimited snelheid abonnement (duurste).

Daarnaast las ik net op reddit dat Tweaknews een eigen backbone heeft.
Ik lees bij TweakNews dit:
quote:
Supersnelle Downloads

Downloadsnelheid tot 100 Mbit per seconde.

Tweaknews heeft altijd een account die bij je past. Van goedkope accounts voor af en toe, tot supersnelle accounts om je internetsnelheid op de proef te stellen. Met snelheden van 1 Mbit tot 100 Mbit per seconde biedt Tweaknews altijd de snelheid die je nodig hebt.
. :?
  Moderator vrijdag 23 november 2018 @ 19:16:07 #239
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_183330013
Newsdemon heeft een aanbieding, 40 dollar voor 14 maanden recurring. Dat is 2,50 in euro per maand.

https://www.newsdemon.com/black-friday-usenet.php
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  vrijdag 23 november 2018 @ 19:49:23 #240
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_183330626
Die block aanbiedingen van newsDemon zijn nu ook top. 8 euro voor 1TB is ideaal als filler
  zondag 25 november 2018 @ 19:43:59 #241
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_183367080
Ik heb nog 1 nzbcat invite over!
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_183367118
quote:
7s.gif Op zondag 25 november 2018 19:43 schreef wolfrolf het volgende:
Ik heb nog 1 nzbcat invite over!
oeh, intressant O-)
  zondag 25 november 2018 @ 19:59:00 #243
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_183367479
Gezien het uitblijven van een PM niet interessant genoeg.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_183368217
quote:
7s.gif Op zondag 25 november 2018 19:59 schreef wolfrolf het volgende:
Gezien het uitblijven van een PM niet interessant genoeg.
en waar was die vereiste vermeld?
  zondag 25 november 2018 @ 20:27:37 #245
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_183368240
quote:
1s.gif Op zondag 25 november 2018 20:26 schreef mschol het volgende:

[..]

en waar was die vereiste vermeld?
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 15:36 schreef wolfrolf het volgende:
dus wie het eerst tot het vijfst een Email adres PM't heeft prijs.
pi_183368283
quote:
99s.gif Op zondag 25 november 2018 20:27 schreef CrashO het volgende:

[..]


[..]

ah, een 'eeuwigheid' terug, handig...
  zondag 25 november 2018 @ 21:44:17 #247
8760 Beavis
Proud to be South African!
pi_183370470
quote:
1s.gif Op zondag 25 november 2018 20:28 schreef mschol het volgende:

[..]

ah, een 'eeuwigheid' terug, handig...
Ik heb er ook nog wel een....stuur maar een PM :)
  Moderator maandag 26 november 2018 @ 11:19:22 #248
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_183377556
De Black Friday deal van Newsdemon staat nog steeds zie ik.

Ik wacht nog op een Cyber Monday deal van Planet, Dog of Cat.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  maandag 26 november 2018 @ 11:21:25 #249
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_183377584
quote:
0s.gif Op maandag 26 november 2018 11:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wacht nog op een Cyber Monday deal van Planet, Dog of Cat.
Cat had vrij recent nog een doubling aanbieding en heeft aangegeven daarom niks met Thanksgiving te doen maar pas met kerstmis weer.
  maandag 3 december 2018 @ 09:35:38 #250
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_183509326
Nog een indexer weg...: https://usenetreviewz.com/usenet-crawler-throws-in-the-towel/

Ik heb een paar invites:
10x cat
3x DOGnzb

Stuur een PM/DM met je mailadres en welke site je wil.

[ Bericht 48% gewijzigd door Folkwin op 03-12-2018 09:49:54 ]
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
pi_183514680
quote:
Nee, je citeert een oud bericht. Ik heb deze site enkele dagen geleden nog gebruikt. Site is wel vaker down, ook nu.
  zondag 9 december 2018 @ 11:04:48 #252
61284 Folkwin
Muisje op het kruisje!
pi_183621352
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 14:53 schreef Riparius het volgende:

[..]

Nee, je citeert een oud bericht. Ik heb deze site enkele dagen geleden nog gebruikt. Site is wel vaker down, ook nu.
Je hebt gelijk.. al duurt de down-time nu wel heel erg lang.
"I don't know things I'm supposed to know, but I do know things I'm not supposed to know"
pi_183624535
Misschien ben ik dan wat paranoļde zijn, maar ik heb ze er al lang uitgegooid. Als ze plotseling offline zijn, daarna meldingen komen dat ze er mee stoppen en na een periode van downtime weer up zijn zonder verdere verklaring, dan vertrouw ik ze niet meer. Voor hetzelfde geld heeft een overheidsorgaan de boel overgenomen en is nu data aan het vergaren, iets wat niet bepaald ongewoon is tegenwoordig.
Powered by Janetje®
pi_183625237
quote:
2s.gif Op zondag 9 december 2018 14:59 schreef Dubbeldrank het volgende:
Misschien ben ik dan wat paranoļde zijn, maar ik heb ze er al lang uitgegooid. Als ze plotseling offline zijn, daarna meldingen komen dat ze er mee stoppen en na een periode van downtime weer up zijn zonder verdere verklaring, dan vertrouw ik ze niet meer. Voor hetzelfde geld heeft een overheidsorgaan de boel overgenomen en is nu data aan het vergaren, iets wat niet bepaald ongewoon is tegenwoordig.
Ik wens ze succes met een vpn...
Prrrrttt
Op dinsdag 12 oktober 2010 19:11 schreef 4EverBlackEyed het volgende:Perry is de oppercavia :')
pi_183767928
PFMonkey is ermee gestopt.

quote:
Per the website. Such a shame, I will miss it.
Site Closing November 19th By epsol on November 5th, 2018 at 03:11 PM
I am regretfully announcing the closure of PFM. There are multiple reasons as to why I am closing the site, but the most important is the lack of time to dedicate to the site. I am not much on writing out long good-byes but I would like to thank everyone for their support over the past 6 years.
https://www.reddit.com/r/(...)nkey_closing_nov_19/
  zondag 16 december 2018 @ 17:46:27 #256
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_183768405
quote:
9s.gif Op zondag 16 december 2018 17:21 schreef Gehrman het volgende:
PFMonkey is ermee gestopt.
Wel erg oud nieuws...

quote:
99s.gif Op dinsdag 6 november 2018 08:33 schreef CrashO het volgende:
Ah men, Monkey trekt blijkbaar de stekker eruit op de 19e :'(
Iemand een invite over voor cat? ^)
pi_184435526
Heb nog invites over voor cat!

Graag je emailadres per PM.
Ik kijk hier niet dagelijks dus kan even duren voordat ik je bericht zie.
Realiteit is een illusie die ontstaat bij een gebrek aan alcohol
  dinsdag 22 januari 2019 @ 11:40:00 #258
13633 wolfrolf
ik fax graag
pi_184549776
Toch maar weer bij dog verlengd

Zowel bij cat als nzbgeek allemaal dmca takedowns

Als je geen pc 24/7 met automatische downloader hebt draaien graai je bij die sites consequent naast het net.

Bij Dog is het bij mij juist precies andersom, nagenoeg alles wat ik daar 1 tot enkele dagen na de uitzending van een tv serie (bijvoorbeeld) wil binnenhalen komt ook gewoon binnen.

Dog _O_

Ps. Ik mis pfmonkey :'(
lekker faxen heel de dag echt genot
  Moderator donderdag 7 februari 2019 @ 13:54:27 #259
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_184874736
Zo, ik heb na een tijdje zonder usenet gezeten te hebben weer op usenet, dit keer ook met nzbgeek en sonarr voor de vaste programma's.
Alleen nu wil ik ook graag Mayday / Air Crash Investigation volgen, staat netjes in Sonarr, maar niet op nzbgeek, hij kan niets vinden van wat ik zoek (S18 E10-20 en het vorige maand begonnen S19).

Weet iemand een indexer die dit wel heeft?
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Moderator donderdag 7 februari 2019 @ 14:25:43 #260
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184875202
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 13:54 schreef djkoelkast het volgende:
Zo, ik heb na een tijdje zonder usenet gezeten te hebben weer op usenet, dit keer ook met nzbgeek en sonarr voor de vaste programma's.
Alleen nu wil ik ook graag Mayday / Air Crash Investigation volgen, staat netjes in Sonarr, maar niet op nzbgeek, hij kan niets vinden van wat ik zoek (S18 E10-20 en het vorige maand begonnen S19).

Weet iemand een indexer die dit wel heeft?
S18e10 is te vinden bij nzb planet maar de 7 indexers die ik geprobeerd heb kunnen het niet vinden. Het zou goed kunnen dat het helemaal niet bestaat, dat er iemand een fout in de nummering heeft gemaakt. Dat komt vaker voor helaas.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  donderdag 7 februari 2019 @ 14:38:46 #261
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_184875498
Het zal ook niet helpen dat het internationaal gezien onder 3 titels bekend staat, maar had verwacht dat sonarr daar wel mee om kon gaan
  Moderator donderdag 7 februari 2019 @ 14:48:42 #262
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_184875668
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 14:25 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

S18e10 is te vinden bij nzb planet maar de 7 indexers die ik geprobeerd heb kunnen het niet vinden. Het zou goed kunnen dat het helemaal niet bestaat, dat er iemand een fout in de nummering heeft gemaakt. Dat komt vaker voor helaas.
Ik heb 1 t/m 10 in elk geval gezien, ook wel in heel brakke kwaliteit trouwens.
Maar daarna is het stil, terwijl 9 dagen geleden S19E06 uitgezonden zou moeten zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mayday_episodes#Season_19_(2019)

En daarboven zie je dat S18 echt uit 20 afleveringen bestaat.
S18 11 t/m 20 zijn wel een soort 'best of' denk ik. Maar evengoed.
En van S19 kon ik nog helemaal niets vinden.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 8 februari 2019 @ 10:40:51 #263
272631 redboyke
Say NO to Pre-Orders
pi_184892435
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 14:38 schreef Cyanide- het volgende:
Het zal ook niet helpen dat het internationaal gezien onder 3 titels bekend staat, maar had verwacht dat sonarr daar wel mee om kon gaan
daar kan je een tag voor maken
b!j !ndexers en dan advanced aanvinken en dan aan de bodem
voorbeeld reizen waes word om een of ander vage reden omgezet in travel waes in sonarr dus heb ik een tag waes aangemaakt met must contain reizen waes
dan edit je de serie en zet je er de tag bij

[ Bericht 3% gewijzigd door redboyke op 08-02-2019 10:51:03 ]
Ik ben Belg. Retro trained. ⬆️⬆️⬇️⬇️⬅️➡️⬅️➡️🅱️🅰
pi_184898888
quote:
0s.gif Op donderdag 7 februari 2019 14:48 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik heb 1 t/m 10 in elk geval gezien, ook wel in heel brakke kwaliteit trouwens.
Maar daarna is het stil, terwijl 9 dagen geleden S19E06 uitgezonden zou moeten zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mayday_episodes#Season_19_(2019)

En daarboven zie je dat S18 echt uit 20 afleveringen bestaat.
S18 11 t/m 20 zijn wel een soort 'best of' denk ik. Maar evengoed.
En van S19 kon ik nog helemaal niets vinden.
Op Reddit worden links gedeeld:
https://www.reddit.com/r/aircrashinvestigation/
  Moderator vrijdag 8 februari 2019 @ 17:11:25 #265
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_184899096
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 17:01 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Op Reddit worden links gedeeld:
https://www.reddit.com/r/aircrashinvestigation/
Naar hele wazige sites en in zeer matige kwaliteit, ik wil het graag via Mediaportal bekijken, dus ik heb gewoon bestanden nodig, dit kende ik al, maar merci ;)
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')