abonnement Unibet Coolblue
pi_168397647
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168397753
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 12:47 schreef Szura het volgende:

[..]

Jihadisten die elkaar afschieten terwijl ze zich zouden moeten richten op dat wat ze nog een 'revolutie' durven noemen, perfecte kandidaten voor die award.
nusra dat een vreemde een in de bijt is in rebellen land, is de veroorzaker van de ellende atm, ze zjin uiteraard bang om gesidelined te worden als de gesprekken in astana en het communique serieus wordt geimplementeerd, nusra wordt bv expliciet genoemd in dezelfde rij als isis, dus wat dat betreft is het voor hen een goede timing om wat kleinere visjes op te eten. eigenlijk de isis praktijk om uiteindelijk als enige overgebleven vis, door te zetten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 januari 2017 @ 16:36:42 #3
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168397767
@ReutersWorld
JUST IN: Trump administration has offered Baghdad increased 'assistance' - Iraq PM

And then, take their oil!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168397791
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 16:36 schreef Szura het volgende:
@ReutersWorld
JUST IN: Trump administration has offered Baghdad increased 'assistance' - Iraq PM

And then, take their oil!
fuck yeah!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168397807
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 16:36 schreef Szura het volgende:

And then, take their oil!
People put your oil on fire!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-01-2017 16:38:45 ]
  dinsdag 24 januari 2017 @ 16:43:34 #6
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_168397913
Kinderen kunnen weer naar school in Mosul.

Joepie :')

quote:
De jongen krijgen les in tekenen, geschiedenis, filosofie en maatschappijleer. De meisjes krijgen les in koken, schoonmaken en het ondersteunen van hun toekomstige echtgenoten.
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_168397924
turkse prutsers... oh nee wacht...

een unicum kennelijk

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 23-01-2017 om 21:06:38 #Pt. Video showing T-90 burning after hit by #ISIS #ATGM in Khanasser area. https://t.co/u2PFbGm1Et reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168397984
quote:
selectief lezen is mens eigen.

eigenlijk heb ik met je te doen, als dat het enige is wat jij haalt uit het artikel, maar dat zal wel aan mij liggen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168398041
Het zijn er toch 16.000 toch, hoeveel verblijven nog thuis dan?
pi_168398441
de "coalitie" is om wat voor reden dan ook weer bezig iov al bab.



chechenen kan je ook voor alles inzetten _O-

Chechens serve as Russia's military police in Aleppo

[ Bericht 49% gewijzigd door Slayage op 24-01-2017 17:14:30 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 januari 2017 @ 17:13:57 #11
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_168398572
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 16:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

selectief lezen is mens eigen.

eigenlijk heb ik met je te doen, als dat het enige is wat jij haalt uit het artikel, maar dat zal wel aan mij liggen...
Het viel mij voornamelijk op omdat ik ging lezen met de gedachte : wat fijn dat die kinderen weer onderwijs krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Hopelijk voor hun is er straks een goede toekomst waarin ze kunnen bijdragen aan een beter leven in dat land. En dan lees ik dit en denk : hoezo : * onderwijs * :') Wat een achterlijke scholing krijgen ze daar....
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_168398656
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168398955
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 17:13 schreef deedeetee het volgende:

[..]

Het viel mij voornamelijk op omdat ik ging lezen met de gedachte : wat fijn dat die kinderen weer onderwijs krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Hopelijk voor hun is er straks een goede toekomst waarin ze kunnen bijdragen aan een beter leven in dat land. En dan lees ik dit en denk : hoezo : * onderwijs * :') Wat een achterlijke scholing krijgen ze daar....
Zo was het in Nederland 70 jaar geleden ook, wees blij dat die kinderen weer hun dagelijks leven kunnen oppakken en kom niet met je Westerse kijk bekritiseren
  dinsdag 24 januari 2017 @ 18:02:42 #14
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168399457
Wat een faalhazen die rebellen. Assad kan straks met de bezem door Idlib gaan :')
pi_168399901
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 17:07 schreef Slayage het volgende:
de "coalitie" is om wat voor reden dan ook weer bezig iov al bab.

[ afbeelding ]

chechenen kan je ook voor alles inzetten _O-

Chechens serve as Russia's military police in Aleppo
Wauw een hele vliegtuig om een mortierpositie te bombarderen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168399940
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 18:02 schreef Richestorags het volgende:
Wat een faalhazen die rebellen. Assad kan straks met de bezem door Idlib gaan :')
En dit.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 18:42:27 #17
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_168400260
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 17:32 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Zo was het in Nederland 70 jaar geleden ook,
Nee
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_168400583
quote:
Dit is echt compleet irrelevant.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 19:23:58 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168401139
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 19:28:04 #20
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168401246
MIG29_ twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 19:14:07 Breaking : SAA Tiger Forces full control KherBashieh village Eastern Aleppo CS4 villages and 1 Hill captured Today reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168401342
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 19:28 schreef Zahreddine het volgende:
MIG29_ twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 19:14:07 Breaking : SAA Tiger Forces full control KherBashieh village Eastern Aleppo CS4 villages and 1 Hill captured Today reageer retweet
isis had kennelijk niet verwacht dat de assadisten het rebellen hartland strijd ff on hold zouden plaatsen en isis gebied een prio zou worden. als een mes door boter, zo slecht hebben ze dat front kennelijk gefortificeerd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 januari 2017 @ 19:34:49 #22
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168401385
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 19:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

isis had kennelijk niet verwacht dat de assadisten het rebellen hartland strijd ff on hold zouden plaatsen en isis gebied een prio zou worden. als een mes door boter, zo slecht hebben ze dat front kennelijk gefortificeerd.
Saa en Co zijn gewoon zo slim om de rebellen elkaar te laten afslachten en gebruiken daar nu optimaal gebruik van.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168401423
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 19:34 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Saa en Co zijn gewoon zo slim om de rebellen elkaar te laten afslachten en gebruiken daar nu optimaal gebruik van.
verdeel en heers heeft het regime altijd goed gedaan. echter heeft dit offensief niets met regime beleid te maken, maar door de omstandigheden dat astana en de wapenstilstand hebben gecreeerd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 januari 2017 @ 19:38:58 #24
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168401469
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 07:37 schreef Richestorags het volgende:
IS geslacht in Deir-Ezzor:

MIG29_ twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 00:01:38 Dier Ezor | Video BY ISIS shows when SAA killed most of then during the Battle one of them got Sniped . https://t.co/yS9vzgYYlY reageer retweet
:Y)
Say what?
  dinsdag 24 januari 2017 @ 19:49:49 #25
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168401733
Oh, update :P

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168402098
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 19:49 schreef Szura het volgende:
Oh, update :P

[ afbeelding ]
Qasabin schijnt omsingeld te zijn.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 20:10:57 #27
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168402197
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 20:05 schreef Djibril het volgende:

[..]

Qasabin schijnt omsingeld te zijn.
Niet volgens ISIS. Ook andere bronnen trouwens niet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168402292
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 20:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Niet volgens ISIS. Ook andere bronnen trouwens niet.
https://twitter.com/CengizKrkt/status/823895524784881664

Turkije komt met zulke filmpjes aan. Volgens dit filmpje bevinden ze zich Al Sufinayaih, wat maakt dat Qasabin zo goed als omsingeld is.
pi_168402353
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 20:14 schreef Djibril het volgende:

[..]

https://twitter.com/CengizKrkt/status/823895524784881664

Turkije komt met zulke filmpjes aan. Volgens dit filmpje bevinden ze zich Al Sufinayaih, wat maakt dat Qasabin zo goed als omsingeld is.
het is altijd de vraag hoe betrouwbaar een twitteraar is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 januari 2017 @ 20:21:12 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168402482
En na hoeveel uur ze weer rechtsomkeert hebben gemaakt :'). Hebben we vaker gezien bij die Eufraat Schild-clubjes.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168402539
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 20:21 schreef Szura het volgende:
En na hoeveel uur ze weer rechtsomkeert hebben gemaakt :'). Hebben we vaker gezien bij die Eufraat Schild-clubjes.
allahu akbar
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 januari 2017 @ 20:53:29 #32
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168403590
Zware infighting in Idlib aan de gang

Say what?
  dinsdag 24 januari 2017 @ 20:54:24 #33
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168403642
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 20:53 schreef UpsideDown het volgende:
Zware infighting in Idlib aan de gang

[ afbeelding ]
_O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 20:56:54 #34
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168403746
syriaconflict1 twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 13:39:53 A pro Ahrar-Al-Sham report says that a 'mother of all battles' in Jabal Zawiya, #Idlib has started against #JFS. reageer retweet
syriaconflict1 twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 16:08:07 Reports of mass rebel attacks across #Idlib trying to fight back against #JFS militants. reageer retweet
syriaconflict1 twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 19:42:23 #JFS has used suicide bombers, tanks and heavy artillery in attacks against other rebel groups in #Idlib province. reageer retweet
Say what?
  dinsdag 24 januari 2017 @ 20:58:37 #35
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168403806
SARReport twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 19:28:27 #Idleb #jihadi #Civilwar #UPDATE reports: #AlNusra seizes control over most of North-Western #Aleppo countryside rebel controlled villages https://t.co/IP2ZX8wIHI reageer retweet
Say what?
  dinsdag 24 januari 2017 @ 21:19:40 #36
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168404537
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 21:36:28 #37
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168405191
Gokje: Al Bab naar de SAA en Qabasin naar de SDF
Say what?
pi_168406603
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 21:36 schreef UpsideDown het volgende:
Gokje: Al Bab naar de SAA en Qabasin naar de SDF
Gaat niet gebeuren, Al Bab naar SAA is nog realistisch. Maar als SAA Al Bab al krijgt, waarom zouden ze dan ook niet gelijk Qasabin oppakken.
pi_168406817
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 17:13 schreef deedeetee het volgende:

[..]

Het viel mij voornamelijk op omdat ik ging lezen met de gedachte : wat fijn dat die kinderen weer onderwijs krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Hopelijk voor hun is er straks een goede toekomst waarin ze kunnen bijdragen aan een beter leven in dat land. En dan lees ik dit en denk : hoezo : * onderwijs * :') Wat een achterlijke scholing krijgen ze daar....
Echt h, hoe kunnen ze het zonder wiskunde doen? :+
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_168406881
Als de Tijgers al-Bab pakken mogen ze wat mij betreft wel meteen naar Constantinopel oprukken. Niet stoppen wanneer je het momentum hebt.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 22:27:58 #41
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168407009
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 22:24 schreef Stabiel het volgende:
Als de Tijgers al-Bab pakken mogen ze wat mij betreft wel meteen naar Constantinopel oprukken. Niet stoppen wanneer je het momentum hebt.
En Riyadh, Doha is een bonus.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168411274
Mooi dat al die pro-Turkije users opeens volledig uit dit topic verdwenen zijn. :')

Hopelijk pakt SAA Al Bab mee, de ultieme vernedering, dat een SAA militie krachtiger is als het Turkse leger ;)
pi_168411291
Zelfs de politie auto's zijn identiek aan Turkije, muv. van die woestijnkleur in Syri.. :P



Turkse versie
pi_168413410
dit begint op de isis powergrab te lijken van een paar jaar terug.

Charles_Lister twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 19:59:39 Wow - #Syria's Islamic Council has just labelled #JFS "khawarij" and called on all Syrians to fight the group & for... https://t.co/Pw6jZOhWFZ reageer retweet
Charles_Lister twitterde op dinsdag 24-01-2017 om 20:38:41 #JFS members bizarrely trying to downplay their attacks on #Syria's opposition by claiming 'fighting was minimal' & some groups surrendered. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op woensdag 25-01-2017 om 11:46:16 In a voice message Ahrar al-Sham leader Abo Ammar announces general mobilization of forces to stop attacks and infi... https://t.co/IwYMi6rGXG reageer retweet


[ Bericht 28% gewijzigd door Slayage op 25-01-2017 11:48:49 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168413415
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 22:24 schreef Stabiel het volgende:
Als de Tijgers al-Bab pakken mogen ze wat mij betreft wel meteen naar Constantinopel oprukken. Niet stoppen wanneer je het momentum hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 22:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En Riyadh, Doha is een bonus.
euforie doet gekke dingen met je
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168413461
nu wel officieel kennelijk.

sayed_ridha twitterde op woensdag 25-01-2017 om 09:55:20 Euphrates Shield statement of taking control of al-Seflaniyah https://t.co/bVXbMqbZu6 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168415471
Dan gelijk Ford Transit Connect auto's sturen naar daar om waakzaam en dienstbaar te kunnen zijn.
Want Toyota's hebben geen goede reputatie achtergelaten de afgelopen jaren.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 25 januari 2017 @ 13:44:21 #48
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168416828
quote:
10s.gif Op woensdag 25 januari 2017 10:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

euforie doet gekke dingen met je
Het was dan ook sarcasme.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168418503
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 13:44 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Het was dan ook sarcasme.
dat alleen al de gedachte opkomt toont dat euforie gekke dingen met je doet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168418572
tweets van charles lister.

quote:
Inter-factional fighting in #Idlib/#Aleppo has slowed substantially overnight.

But #JFS has refused an opposition ceasefire proposal.

JFS’s ceasefire rejection, Ahrar alSham leader @Ali_alomar13 issued a private general mobilization for possible war declaration.
en nusra gaat weer vrolijk verder met het bekende spelletje.

quote:
JFS statement blames Suqor al-Sham for killing 6 JFS fighters. + Sounds like war vs. Suqor, Jaish al-Islam & Jaish al-Mujahideen.
en tart ahrar

quote:
Given #JFS's accusations & ceasefire rejection, the below statement is clearly directed at Ahrar al-Sham - fight us, or let us win out.


[ Bericht 20% gewijzigd door Slayage op 25-01-2017 15:13:42 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168418660
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 25 januari 2017 @ 19:04:57 #52
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_168423748
worldonalert twitterde op woensdag 25-01-2017 om 17:44:17 #Aleppo: 3 #ISIS ATGM strikes against Turkish armoured vehicles near #Al_Bab. https://t.co/Tvk9muVL6u reageer retweet
op link klikken voor video
  woensdag 25 januari 2017 @ 19:24:20 #53
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168424177
CivilWarMap twitterde op woensdag 25-01-2017 om 16:41:07 #SDF repelled a #ISIS attack yesterday west of #raqqah. Pictures of a destroyed vehicle and seized weapons. Map: http://syriancivilwarmap.com/ https://t.co/kDPSymsUME reageer retweet
Say what?
  woensdag 25 januari 2017 @ 19:56:07 #54
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168424920
quote:
10s.gif Op woensdag 25 januari 2017 10:17 schreef Slayage het volgende:
nu wel officieel kennelijk.

sayed_ridha twitterde op woensdag 25-01-2017 om 09:55:20 Euphrates Shield statement of taking control of al-Seflaniyah https://t.co/bVXbMqbZu6 reageer retweet
Toch weer claims van herovering door ISIS nu
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 25 januari 2017 @ 20:14:51 #55
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168425469
syriahr twitterde op woensdag 25-01-2017 om 18:46:30 #SOHR Fighting renewed between the major factions in #Idlib after the death and arrest of tens of persons https://t.co/5LdDELr8A9 reageer retweet
Conflicts twitterde op woensdag 25-01-2017 om 20:10:06 SYRIA: Ahrar al-Sham spokesman says Jabhat Fateh al-Sham (al-Nusra) have started an assault on Idlib central prisonhttps://t.co/tj91RZTfOn reageer retweet
Say what?
pi_168428879
quote:
1s.gif Op woensdag 25 januari 2017 19:56 schreef Szura het volgende:

[..]

Toch weer claims van herovering door ISIS nu
Civil war map heeft het nog niet veranderd. Het lijkt nog in Turkse handen te zijn.
  woensdag 25 januari 2017 @ 22:22:37 #57
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  woensdag 25 januari 2017 @ 22:26:14 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168429783
quote:
1s.gif Op woensdag 25 januari 2017 22:00 schreef Djibril het volgende:

[..]

Civil war map heeft het nog niet veranderd. Het lijkt nog in Turkse handen te zijn.
Fijn voor Civil War Map dan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168429868
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 19:04 schreef YazooW het volgende:
worldonalert twitterde op woensdag 25-01-2017 om 17:44:17 #Aleppo: 3 #ISIS ATGM strikes against Turkish armoured vehicles near #Al_Bab. https://t.co/Tvk9muVL6u reageer retweet
op link klikken voor video
Turken verliezen meer en meer. Gaan ze dit nog winnen?
mon citoyens vous serez unis.
pi_168430272
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 22:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Turken verliezen meer en meer. Gaan ze dit nog winnen?
100% dat ze het gaan winnen. Jammer he.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168432065
kan iemand vertalen wat hier gezegd wordt?

worldonalert twitterde op woensdag 25-01-2017 om 18:00:51 #Mosul: Video shows #Iraq|i army/#PMU executing a Sunni man in the desert near #Mosul. #WarCrime https://t.co/nHqKQpN0q4 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168432075
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 22:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Turken verliezen meer en meer. Gaan ze dit nog winnen?
genoeg speelgoed op voorraad geen zorgen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168432586
ISIL is bang voor DJT!!! *O*
  donderdag 26 januari 2017 @ 01:12:19 #64
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168433371
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 22:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

100% dat ze het gaan winnen. Jammer he.
Een Pyrrhusoverwinning ja.
pi_168433994
quote:
VERY BIG news -

Suqor al-Sham, Jaish al-Islam, Jaish al-Mujahideen, Tajamu Fastaqim & Al-Jabhat al-Shamiya have *ALL* joined Ahrar al-Sham.
quote:
Suqor al-Sham, Jaish al-Mujahideen & Jabhat al-Shamiya have all declared (publicly/privately) war vs. JFS. That’ll be hard to change.
quote:
Next 24hrs = crucial.

Wait for response from Ahrar al-Sham & JFS.

Continued JFS advances now bring with them *much* more risk.
https://twitter.com/Charles_Lister/status/824439822924255232
pi_168434808
quote:
10s.gif Op woensdag 25 januari 2017 23:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

genoeg speelgoed op voorraad geen zorgen ;)
Jep maar dat speelgoed moet ook bestuurd worden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168434812
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 22:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

100% dat ze het gaan winnen. Jammer he.
Maakt het allemaal wat makkelijker voor SAA.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168435605
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 08:38 schreef HSG het volgende:

[..]

Jep maar dat speelgoed moet ook bestuurd worden.
aangezien je tegenwoordig ook syriers die dingen ziet besturen, is delegeren ook een optie kennelijk :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168435640
quote:
binnenkort all out war dus tussen nusra en ahrar en co.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 januari 2017 @ 09:55:43 #70
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168435791
JFS z'n hand aan het overspelen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168436015
indrukwekkende channel 4 reportage over de strijd van het iraakse leger in mosul

https://www.channel4.com/news/inside-the-battle-for-mosul
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168436050
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 09:55 schreef Szura het volgende:
JFS z'n hand aan het overspelen?
insallah, maar al qaida is niet zo maar uitgespeeld, of het nou onder de nusra noemer is of onder isis noemer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168436084
of het waar is of niet, is dit wel een goede manier om nusra te framen als "khawarij en vijanden van de revolutie"

Charles_Lister twitterde op woensdag 25-01-2017 om 21:24:17 Reports that 70+ pro-#Assad & #ISIS prisoners have escaped from #Idlib prison during #JFS’s ongoing attack there:https://t.co/mg4M1G1rHi reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168437113
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2017 01:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een Pyrrhusoverwinning ja.
wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168437180
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 08:38 schreef HSG het volgende:

[..]

Maakt het allemaal wat makkelijker voor SAA.
Assad moet weg! Burgers willen en gaan niet onder Assad en dus de SAA leven. Ze gaan liever dood of vluchten naar elders. Turkije gaat een Krimmetje doen in Syrie.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  Moderator donderdag 26 januari 2017 @ 11:36:24 #76
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_168437499
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2017 01:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een Pyrrhusoverwinning ja.
zoveel verliezen leiden ze nu ook weer niet
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  donderdag 26 januari 2017 @ 11:38:38 #77
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168437544
En lijden ook niet.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Moderator donderdag 26 januari 2017 @ 11:39:17 #78
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_168437556
point remains the same
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  donderdag 26 januari 2017 @ 11:41:11 #79
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168437584
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_168437630
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 11:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Assad moet weg! Burgers willen en gaan niet onder Assad en dus de SAA leven. Ze gaan liever dood of vluchten naar elders. Turkije gaat een Krimmetje doen in Syrie.
Alsof het beter wordt als hij weg is (*kucht* Irak *kuch* Afghanistan *kuch* Libi).
mon citoyens vous serez unis.
pi_168437716
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 11:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Alsof het beter wordt als hij weg is (*kucht* Irak *kuch* Afghanistan *kuch* Libi).
Het wordt beter ,omdat Turkije de bevrijder is met slogans o.i.d. zoals 'Allahu Akbar' i.p.v. de VS met 'make America great again'
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  Moderator donderdag 26 januari 2017 @ 11:59:12 #82
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_168437843
quote:
9s.gif Op donderdag 26 januari 2017 11:41 schreef Perrin het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


en het is nog steeds geen phyrrus overwinning

als ze winnen .... maar ze staan er goed voor
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_168437934
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 11:49 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Het wordt beter ,omdat Turkije de bevrijder is met slogans o.i.d. zoals 'Allahu Akbar' i.p.v. de VS met 'make America great again'
Dus een fascistische rijk maar dan onder Erdolf?
mon citoyens vous serez unis.
pi_168438221
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 12:05 schreef HSG het volgende:

[..]

Dus een fascistische rijk maar dan onder Erdolf?
Fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme.
Erdogan is juist iemand die niet nationalistisch is.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168438333
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 12:23 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme.
Erdogan is juist iemand die niet nationalistisch is.
Dat is jou wijs gemaakt.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168438407
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 12:31 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat is jou wijs gemaakt.
Welke van de 2 beweringen? Of allebei?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168438617
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 11:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Assad moet weg! Burgers willen en gaan niet onder Assad en dus de SAA leven. Ze gaan liever dood of vluchten naar elders. Turkije gaat een Krimmetje doen in Syrie.
Daarom gaan er veel burgers ook gewoon terug naar Aleppo. Omdat ze niet onder Assad willen leven.

Okay.
pi_168439512
quote:
14s.gif Op donderdag 26 januari 2017 12:44 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Daarom gaan er veel burgers ook gewoon terug naar Aleppo. Omdat ze niet onder Assad willen leven.

Okay.
Je moet hem niet serieus nemen zie zijn ondertittel ''ILLUMINATI''' :') :')

Hij is zo'n standaard moslim die je ook veel op Marokko.nl ziet, inteelt + geloof is het ideale middel om iemand te laten afdwalen van de realiteit.
pi_168440564
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 13:22 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Je moet hem niet serieus nemen zie zijn ondertittel ''ILLUMINATI''' :') :')

Hij is zo'n standaard moslim die je ook veel op Marokko.nl ziet, inteelt + geloof is het ideale middel om iemand te laten afdwalen van de realiteit.
Zit het leven tegen jongen?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168440606
quote:
14s.gif Op donderdag 26 januari 2017 12:44 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Daarom gaan er veel burgers ook gewoon terug naar Aleppo. Omdat ze niet onder Assad willen leven.

Okay.
Yeah right, er zijn meer burgers vertrokken uit Aleppo dan teruggegaan. Ten tweede vraag ik mij af of het de oorspronkelijke burgers zijn die zgn teruggekeerd zijn.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168441403
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:01 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Yeah right, er zijn meer burgers vertrokken uit Aleppo dan teruggegaan. Ten tweede vraag ik mij af of het de oorspronkelijke burgers zijn die zgn teruggekeerd zijn.
Die komen allemaal hier naartoe om van jouw geld en eigendommen te profiteren.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168441509
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:33 schreef HSG het volgende:

[..]

Die komen allemaal hier naartoe om van jouw geld en eigendommen te profiteren.
Als Assad zich gedragen had was het niet nodig geweest. Nee, hij moest koste wat kost aan de macht blijven met alle doden en vluchtelingen tot gevolg. De enige die hieraan schuldig is Assad.
Een ander voorbeeld is dat Mubarak van Egypte het niet zo ver liet komen en vrijwillig ging aftreden. Dat heeft Egypte veel onnodige doden en ellende bespaard.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168441547
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:38 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Als Assad zich gedragen had was het niet nodig geweest. Nee, hij moest koste wat kost aan de macht blijven met alle doden en vluchtelingen tot gevolg.
Doet de koning van Saudi-Arabi ook. Iedereen die kritiek heeft wordt opgesloten, gemarteld en zelfs gexecuteerd.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168441606
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:39 schreef HSG het volgende:

[..]

Doet de koning van Saudi-Arabi ook. Iedereen die kritiek heeft wordt opgesloten, gemarteld en zelfs gexecuteerd.
Kritiek op wat? De regels in dat land staan vast. Volgens mij wordt SA geregeerd met de regels van de Koran/Islam en niet de regels van de koning. Af en toe wordt er ook een prinsje ter dood veroordeeld, zoals laatst in Koweit ofzo het geval was.
Iran is weer een ander verhaal, daar is een of andere geestelijke de absolute machthebber o.i.d. die zelf regels bedenkt.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168441652
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:42 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Kritiek op wat? De regels in dat land staan vast. Volgens mij wordt SA geregeerd met de regels van de Koran/Islam en niet de regels van de koning. Af en toe wordt er ook een prinsje ter dood veroordeeld, zoals laatst in Koweit ofzo het geval was.
Iran is weer een ander verhaal, daar is een of andere geestelijke de absolute machthebber o.i.d. die zelf regels bedenkt.
Het zijn gewoon fascisten en die konden het niet hebben dat Assad een grote mond had. Dus hebben ze het Syrische bevolking opgehitst om ellende te veroorzaken en daarnaast een IS gecreerd. Ook Erdogan is daar schuldig aan.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168441762
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:45 schreef HSG het volgende:

[..]

Het zijn gewoon fascisten en die konden het niet hebben dat Assad een grote mond had. Dus hebben ze het Syrische bevolking opgehitst om ellende te veroorzaken en daarnaast een IS gecreerd. Ook Erdogan is daar schuldig aan.
Is Putin een fascist? Is de belangrijkste man van Iran een fascist? Is Trump een fascist? Wie is volgens jou behalve Assad geen fascist? Of is Assad ook een fascist?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168441977
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:49 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Is Putin een fascist? Is de belangrijkste man van Iran een fascist? Is Trump een fascist? Wie is volgens jou behalve Assad geen fascist? Of is Assad ook een fascist?
Rijke olielanden en westerlingen vinden het nou eenmaal leuk om andere culturen te vernietigen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168442303
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 11:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Assad moet weg! Burgers willen en gaan niet onder Assad en dus de SAA leven. Ze gaan liever dood of vluchten naar elders. Turkije gaat een Krimmetje doen in Syrie.
Turkije is een papieren tijger.
pi_168443191
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_168443867
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2017 15:10 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Turkije is een papieren tijger.
de haat zit echt diep bij jou he
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168443888
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 14:49 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Is Putin een fascist? Is de belangrijkste man van Iran een fascist? Is Trump een fascist? Wie is volgens jou behalve Assad geen fascist? Of is Assad ook een fascist?
Als een poli figuur van een land iemand niet bevalt is fascist vaak een label die de persoon geplakt krijgt ook al heeft die persoon niks met het fascisme te maken. Zois het voor mij een raadsel wat erdo met het fascisme te maken zou hebben bv. Maar het is tegelijkertijd ook een label wat veel PVV adepten gebruiken voor erdo. Als ik erdo en Wilders naast elkaar zou leggen en ik 1 van hen de label fascist zou geven dan zou dat niet erdo zijn iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168444051
quote:
10s.gif Op donderdag 26 januari 2017 16:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

Als een poli figuur van een land iemand niet bevalt is fascist vaak een label die de persoon geplakt krijgt ook al heeft die persoon niks met het fascisme te maken. Zois het voor mij een raadsel wat erdo met het fascisme te maken zou hebben bv. Maar het is tegelijkertijd ook een label wat veel PVV adepten gebruiken voor erdo. Als ik erdo en Wilders naast elkaar zou leggen en ik 1 van hen de label fascist zou geven dan zou dat niet erdo zijn iig.
Deze gast is geen pvv'er volgens mij.Geen idee wat ie is, i.i.g niet trots op zijn afkomst. Pvv'ers gebruiken het woord fascist niet. Supporters van terroristische organisaties gebruiken meestal het woord fascist.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168444097
quote:
14s.gif Op donderdag 26 januari 2017 12:44 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Daarom gaan er veel burgers ook gewoon terug naar Aleppo. Omdat ze niet onder Assad willen leven.

Okay.
"Veel"
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_168444201
Turkije is een grote faalstaat en zou hoe dan ook ooit in een burgeroorlog terecht komen.

Ik sta aan de kant van de koerden.
Als dat gebeurd mogen alle seculiere inwoners naar het Westen, alle islamisten naar de bergen samen met Erdogan, en de Koerden het onderste deel van Turkije.

Dan voegen we het Seculiere deel toe bij Europa.
pi_168444272
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 16:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Deze gast is geen pvv'er volgens mij.Geen idee wat ie is, i.i.g niet trots op zijn afkomst. Pvv'ers gebruiken het woord fascist niet. Supporters van terroristische organisaties gebruiken meestal het woord fascist.
De PVV vergelijking was alleen. Een voorbeeld ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168444937
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 16:06 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

de haat zit echt diep bij jou he
We hebben hier jaren Turken in volkomen arrogantie zien opereren, lacherig video's van antitank aanvallen zien posten om de incompetentie van het Syrisch leger te benadrukken. En nu zien we een goddelijke, potische rechtvaardigheid plaatsvinden in al-Bab. Al die nationalistische en Turkse Islamisten hebben zo hard die deksel op hun neus gekregen dat we allen nu genieten hier.
pi_168445394
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2017 16:50 schreef Stabiel het volgende:

[..]

We hebben hier jaren Turken in volkomen arrogantie zien opereren, lacherig video's van antitank aanvallen zien posten om de incompetentie van het Syrisch leger te benadrukken. En nu zien we een goddelijke, potische rechtvaardigheid plaatsvinden in al-Bab. Al die nationalistische en Turkse Islamisten hebben zo hard die deksel op hun neus gekregen dat we allen nu genieten hier.
eee gast ga spelen. Eerst werkte isis volgens sommige samen met Turkije. Toen daarna T-Fsa de isisgebieden innam ging het te makkelijk, zie samenwerken bla bla en nu deze tekst hierboven. Conclusie is dat ze altijd smoesjes hebben m.b.t. Turkije. Wat Turkije ook doet he.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168445911
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 17:08 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

eee gast ga spelen. Eerst werkte isis volgens sommige samen met Turkije. Toen daarna T-Fsa de isisgebieden innam ging het te makkelijk, zie samenwerken bla bla en nu deze tekst hierboven. Conclusie is dat ze altijd smoesjes hebben m.b.t. Turkije. Wat Turkije ook doet he.
Turkije heeft ook initieel samengewerkt met IS. Dat ze daarna beef hebben gekregen doet daar niets aan af.
pi_168448736
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2017 16:50 schreef Stabiel het volgende:

[..]

We hebben hier jaren Turken in volkomen arrogantie zien opereren, lacherig video's van antitank aanvallen zien posten om de incompetentie van het Syrisch leger te benadrukken. En nu zien we een goddelijke, potische rechtvaardigheid plaatsvinden in al-Bab. Al die nationalistische en Turkse Islamisten hebben zo hard die deksel op hun neus gekregen dat we allen nu genieten hier.
Voor:


Na:


oO/
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_168457813
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2017 17:26 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Turkije heeft ook initieel samengewerkt met IS. Dat ze daarna beef hebben gekregen doet daar niets aan af.
Niks gedaan, samengewerkt, daarna vijanden geworden.
jaaa joh.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  vrijdag 27 januari 2017 @ 01:00:54 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168459880
Boris Johnson draait weer eens een andere kant op :')

Boris Johnson 2015
https://www.google.nl/amp(...)t-isis?client=safari

Boris Johnson: allies should join Assad and Russia against Isis

Boris Johnson 2016
http://www.telegraph.co.u(...)d-democracy-after-a/

Syria war 'shames humanity' says Boris Johnson as opposition releases plan for 'democracy' after Assad

https://www.google.nl/amp(...)to-end?client=safari

Boris Johnson says Assad must go if Syrians' suffering is to en

Boris Johnson 2017
https://www.theguardian.c(...)yria-bashar-al-assad

Boris Johnson signals shift in UK policy on Syria's Assad

[ Bericht 32% gewijzigd door Szura op 27-01-2017 01:16:47 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168459943
Sommige menen dat de gevechten in Idlib gearrangeerd zijn om de wereld te misleiden.



https://twitter.com/EHSANI22/status/824263575904649216
pi_168460118
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 01:00 schreef Szura het volgende:
Boris Johnson draait weer eens een andere kant op :')

Boris Johnson 2015
https://www.google.nl/amp(...)t-isis?client=safari

Boris Johnson: allies should join Assad and Russia against Isis

Boris Johnson 2016
http://www.telegraph.co.u(...)d-democracy-after-a/

Syria war 'shames humanity' says Boris Johnson as opposition releases plan for 'democracy' after Assad

https://www.google.nl/amp(...)to-end?client=safari

Boris Johnson says Assad must go if Syrians' suffering is to en

Boris Johnson 2017
https://www.theguardian.c(...)yria-bashar-al-assad

Boris Johnson signals shift in UK policy on Syria's Assad
Boris mag de tering krijgen. Vieze leugenaar. Alles wat hij voorheen zei toen hij geen minister was, was totaal anders dan wat hij nu allemaal zegt Een echte leugenaar en bedreiger.
  vrijdag 27 januari 2017 @ 07:15:19 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168460416
Als Turkije het laat liggen maakt de SAA toch gewoon de klus af?

https://www.almasdarnews.(...)ntryside-map-update/
pi_168461799
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 01:12 schreef Stabiel het volgende:
Sommige menen dat de gevechten in Idlib gearrangeerd zijn om de wereld te misleiden.

[ afbeelding ]

https://twitter.com/EHSANI22/status/824263575904649216
overtuigend verhaal
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168461811
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 01:00 schreef Szura het volgende:
Boris Johnson draait weer eens een andere kant op :')
voor politici is het maar hoe de wind staat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 27 januari 2017 @ 18:15:42 #117
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168471227
Tiger Forces nu ook noordwaarts op weg naar Al Bab en eerst Aran

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 27 januari 2017 @ 20:22:23 #118
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168474541
CivilWarMap twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 17:41:22 Preparations by Jaysh al-Thuwar ( #SDF) for an offensive towards Atmeh and Darat Izza. #YPG forces will be likely involved too. https://t.co/yQyGKDgsGa reageer retweet
CivilWarMap twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 19:04:40 US Airstrikes in Idlib Governorate started now. https://t.co/hocDIizAT8 reageer retweet
Say what?
  vrijdag 27 januari 2017 @ 20:23:34 #119
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168474577
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:15 schreef Szura het volgende:
Tiger Forces nu ook noordwaarts op weg naar Al Bab en eerst Aran

[ afbeelding ]
CivilWarMap twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 18:29:44 Syrian Arab Army captured Ayn al Jihash (7km south of Tadif) from #ISISMap: https://t.co/EUgANrPFxx https://t.co/JeDdNFA3IG reageer retweet
Gele vakje
Say what?
pi_168479946
Tulsi Gabbard was in Syri en heeft Assad ontmoet. *O*

Neocons BTFO. :P
  zaterdag 28 januari 2017 @ 10:03:59 #121
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168486395
@NatDefFor
Syrian Army captured the "Ayn al Fijah spring" / #Damascus

@NatDefFor
#SAA captured entire of Ayn al Fijah in Wadi Barada / #Damascus

@MIG29_
Breaking its confirmed , SAA Full control Fejeh Spring and The Town of Ain Al-Fijeh after militants Surrendered

^O^

@MIG29_
Breaking || Eastern Aleppo CS
SAA Tiger Forces control Al-Breaj Village near Ain Al-Jahsh .After clashes will ISIS

Onder Aran, zie maps hierboven.

[ Bericht 19% gewijzigd door Szura op 28-01-2017 10:21:55 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168487557
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 22:43 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Tulsi Gabbard was in Syri en heeft Assad ontmoet. *O*

Neocons BTFO. :P
>:O
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168487576
kennelijk is de aanval weer afgeslagen

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 21:51:28 #DeirEzzor: #ISIS started assault on Regime-held Airbase taking advantage of dusty weather. https://t.co/RK7dx85Dz8 reageer retweet
warsmonitoring twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 20:12:28 Massive strikes on IS, East Aleppo CS. Artillery, helicopters dropping bombs, RuAF... https://t.co/V5HILPwgsl reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168487705
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 10:03 schreef Szura het volgende:
@NatDefFor
Syrian Army captured the "Ayn al Fijah spring" / #Damascus

@NatDefFor
#SAA captured entire of Ayn al Fijah in Wadi Barada / #Damascus

@MIG29_
Breaking its confirmed , SAA Full control Fejeh Spring and The Town of Ain Al-Fijeh after militants Surrendered

^O^
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 11:17:20 Agreement is reached after 39 days of Regime campaign in #WadiBarada: Rebels withdraw from Ain Fijah allowing Regime to control its spring. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168487754
zandstorm in deir kennelijk. zou slecht nieuws kunnen zijn voor het regime

worldonalert twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 11:15:07 #DeirEzzor: Complete media blackout about the situation in #DeirEzzor Airport. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168487906
ik kwam hier iets over tegen gisteren op social media, maar nam het niet serieus, maar nu neemt het aan de overheid gelieerde sabah het ook over. vraag me af of ze inside info hebben en dit toch wel een kern van waarheid heeft.

Daesh suffering setbacks in Syria’s al-Bab, planning on withdrawing from town soon: Turkish army

hurriyet meldt het ook

ISIL preparing to withdraw from al-Bab: Turkish military sources

[ Bericht 22% gewijzigd door Slayage op 28-01-2017 11:43:44 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 28 januari 2017 @ 11:55:17 #127
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168488242
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 11:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 11:17:20 Agreement is reached after 39 days of Regime campaign in #WadiBarada: Rebels withdraw from Ain Fijah allowing Regime to control its spring. reageer retweet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168488287
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 11:55 schreef Szura het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
die dingen gaan in een museum eindigen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168488311
Interesse in het conflict bloedt op bijna alle internet platforms een beetje dood merk ik.
pi_168488342
quote:
15s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 12:00 schreef Stabiel het volgende:
Interesse in het conflict bloedt op bijna alle internet platforms een beetje dood merk ik.
hoe minder sensatie hoe minder animo. we hebben het immers over infotainment voor de meeste mensen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 28 januari 2017 @ 12:04:05 #131
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168488359
Terwijl een van de interessantste ontwikkelingen zich nu ontvouwt: hoe gaan SAA/Rusland en 'rebellen'/Turkije het bij Al Bab regelen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168488411
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 12:04 schreef Szura het volgende:
Terwijl een van de interessantste ontwikkelingen zich nu ontvouwt: hoe gaan SAA/Rusland en 'rebellen'/Turkije het bij Al Bab regelen?
ja dat kan potentieel voor veel sensatie zorgen, maar tot dan is het de satus quo, turken aan het aanmodderen in al bab en de assadisten komen steeds dichterbij. wat dat betreft hoop ik nog steeds dat ze een deal hebben, anders kan het daar vreselijk escaleren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168488762
quote:
15s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 12:00 schreef Stabiel het volgende:
Interesse in het conflict bloedt op bijna alle internet platforms een beetje dood merk ik.
Aleppo was waarschijnlijk het stokpaardje, nu dat over is rest alleen Raqqa nog. Wellicht leeft het nog een beetje op wanneer Idlib aangepakt wordt.
pi_168489163
1 van de tools die het succes van de assadisten in oost aleppo verklaren tegen isis. dat ding is reuze handig :Y)

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168489246
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 28 januari 2017 @ 16:30:58 #136
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168494418
Wie durft er hier te wedden dat de SAA Al-Bab gaat overnemen voor de Turken? :') :')

sayed_ridha twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:12:53 Today the SAA captured al-Buraij & Sheikh Dan villages south of al-Bab in east Aleppo countryside reageer retweet
MIG29_ twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 15:52:48 Breaking SAA Tiger Forces Full control Al-Shikh Dan Village notrh Of Qater Villages in Eastern Aleppo CS reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168495430
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 16:30 schreef Zahreddine het volgende:
Wie durft er hier te wedden dat de SAA Al-Bab gaat overnemen voor de Turken? :') :')

sayed_ridha twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:12:53 Today the SAA captured al-Buraij & Sheikh Dan villages south of al-Bab in east Aleppo countryside reageer retweet
MIG29_ twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 15:52:48 Breaking SAA Tiger Forces Full control Al-Shikh Dan Village notrh Of Qater Villages in Eastern Aleppo CS reageer retweet
wat schuift het? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168495525
dat wordt een heftige burgeroorlog straks nusra en co VS ahrar en co.

Charles_Lister twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:47:44 #pt: As @ryanmofarrell suggests, recent major mergers in northern #Syria represent the increasingly clear emergence of "green" vs. "black." reageer retweet
Charles_Lister twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 17:08:04 #pts: Northern #Syria now contains 4 major armed movements:-Tahrir al-Sham-Ahrar al-Sham-Faylaq al-Sham -FSA https://t.co/BZbLIgZNi0 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:37:52 N. #Syria: Tahrir Al-Sham Corps is born. Zinki, #JFS, Jaish Al-Sunna, Ansar Al-Din & Liwa Al-Haq merged under unifi… https://t.co/ViW22SbJfS reageer retweet
nusra wil net als isis uiteraard monopolist zijn.

sayed_ridha twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 15:22:30 JFS to Ahrar al-Sham: Real solution to problem is to unite militarily and politically under 1 emir https://t.co/4t97vfOWiK reageer retweet


[ Bericht 4% gewijzigd door Slayage op 28-01-2017 17:47:26 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168496180
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 16:30 schreef Zahreddine het volgende:
Wie durft er hier te wedden dat de SAA Al-Bab gaat overnemen voor de Turken? :') :')

sayed_ridha twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:12:53 Today the SAA captured al-Buraij & Sheikh Dan villages south of al-Bab in east Aleppo countryside reageer retweet
MIG29_ twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 15:52:48 Breaking SAA Tiger Forces Full control Al-Shikh Dan Village notrh Of Qater Villages in Eastern Aleppo CS reageer retweet
Zou best kunnen hoor maar vergeet niet dat Turkije ook snel ging met de dorpjes rondom Al Bab. En ik begrijp nog steeds niet waarom dat ze Al Bab niet gewoon omsingeld hebben :? Iemand enig idee? Is dat geografisch niet mogelijk ofzo?
pi_168496469
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 17:55 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Zou best kunnen hoor maar vergeet niet dat Turkije ook snel ging met de dorpjes rondom Al Bab. En ik begrijp nog steeds niet waarom dat ze Al Bab niet gewoon omsingeld hebben :? Iemand enig idee? Is dat geografisch niet mogelijk ofzo?
misschien hadden ze gehoopt/verwacht dat als hen ontsnap mogelijkheid werd gegeven dat ze daar ook voor zouden kiezen. een omsingeling betekent dat ze gedwongen worden om zichzelf dood te vechten.

geografisch is alles mogelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 28 januari 2017 @ 18:20:31 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168496681
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 17:27 schreef Slayage het volgende:
dat wordt een heftige burgeroorlog straks nusra en co VS ahrar en co.

Charles_Lister twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:47:44 #pt: As @ryanmofarrell suggests, recent major mergers in northern #Syria represent the increasingly clear emergence of "green" vs. "black." reageer retweet
Charles_Lister twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 17:08:04 #pts: Northern #Syria now contains 4 major armed movements:-Tahrir al-Sham-Ahrar al-Sham-Faylaq al-Sham -FSA https://t.co/BZbLIgZNi0 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 16:37:52 N. #Syria: Tahrir Al-Sham Corps is born. Zinki, #JFS, Jaish Al-Sunna, Ansar Al-Din & Liwa Al-Haq merged under unifi… https://t.co/ViW22SbJfS reageer retweet
nusra wil net als isis uiteraard monopolist zijn.

sayed_ridha twitterde op zaterdag 28-01-2017 om 15:22:30 JFS to Ahrar al-Sham: Real solution to problem is to unite militarily and politically under 1 emir https://t.co/4t97vfOWiK reageer retweet
Elke week weer een fusie of afscheiding onder die knakkers, vind je het gek dat Rusland en Syri ze het liefst allemaal op een hoop gooien?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168496878
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 18:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Elke week weer een fusie of afscheiding onder die knakkers, vind je het gek dat Rusland en Syri ze het liefst allemaal op een hoop gooien?
das wel overzichtelijker uiteraard ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168498948
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 18:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien hadden ze gehoopt/verwacht dat als hen ontsnap mogelijkheid werd gegeven dat ze daar ook voor zouden kiezen. een omsingeling betekent dat ze gedwongen worden om zichzelf dood te vechten.

geografisch is alles mogelijk.
Ze komen nu van boven en van links. Sluit dan op z'n minst rechts of onder ook nog af, dan is er een ontsnappingsmogelijkheid maar hebben ze wel meer controle.

EDIT: Alleen van links zelfs als ik liveuamap mag geloven.
pi_168501112
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 11:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

>:O
Wie houdt niet van Tulsi en Assadjes? :P
pi_168502001
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 18:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien hadden ze gehoopt/verwacht dat als hen ontsnap mogelijkheid werd gegeven dat ze daar ook voor zouden kiezen. een omsingeling betekent dat ze gedwongen worden om zichzelf dood te vechten.

geografisch is alles mogelijk.
Heel kinderlijk gedacht dan van Turkije. Anders dan Jarabulus en paar dorpen heeft isis altijd tot de dood gestreden.
In manjib trokken ze pas terug toen de Koerden hun de kans gaven om zich terug te trekken met hun familieleden.

Maarja. Turkije...
  zaterdag 28 januari 2017 @ 22:28:10 #146
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168503440
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168508327
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 21:07 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Wie houdt niet van Tulsi en Assadjes? :P
8}
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168508966
quote:
10s.gif Op zondag 29 januari 2017 09:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

8}
Ja toch!!!
  zondag 29 januari 2017 @ 12:41:33 #149
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168512032
Harakat Nour al-Din al-Zenki fighters operating in northern Aleppo under Euphrates Shield announce they are breaking away from their group and joining Faylaq al-Sham, Syria.

https://syria.liveuamap.c(...)i-fighters-operating

Rare switch :P
  zondag 29 januari 2017 @ 15:10:10 #150
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168517192
sayed_ridha twitterde op zondag 29-01-2017 om 14:26:36 Syrian MoD officially announces in statement that Wadi Barada villages have been liberated through SAA operations + reconciliation agreement https://t.co/BrCRi2fCdG reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 29-01-2017 om 12:57:15 Damascus Governor says SAA will focus on East Ghouta after end of operations in Wadi Barada https://t.co/KUByun3JYP reageer retweet
Say what?
pi_168518520
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 29 januari 2017 @ 17:00:33 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168520728
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 15:10 schreef UpsideDown het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 29-01-2017 om 14:26:36 Syrian MoD officially announces in statement that Wadi Barada villages have been liberated through SAA operations + reconciliation agreement https://t.co/BrCRi2fCdG reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 29-01-2017 om 12:57:15 Damascus Governor says SAA will focus on East Ghouta after end of operations in Wadi Barada https://t.co/KUByun3JYP reageer retweet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 januari 2017 @ 17:17:56 #153
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168521157
In Ghouta zal het snel afgelopen zijn. Al die extra soldaten erbij en het leger daar is toch allang niet meer wat het geweest is. Die ook in de groene bussen in Idlib en dan maar eens overwegen een push vanaf Palmyra naar Deir-Ezzor te maken.
  zondag 29 januari 2017 @ 17:20:07 #154
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168521210
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 17:17 schreef Richestorags het volgende:
In Ghouta zal het snel afgelopen zijn. Al die extra soldaten erbij en het leger daar is toch allang niet meer wat het geweest is. Die ook in de groene bussen in Idlib en dan maar eens overwegen een push vanaf Palmyra naar Deir-Ezzor te maken.
Blijft kwetsbaar als de Irakezen niet bij Al Qaim zijn
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 januari 2017 @ 19:01:01 #155
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168524176
MIG29_ twitterde op zondag 29-01-2017 om 18:44:17 Eastern Aleppo CS , Military Source to me: SAA Tiger Forces full control Toman and Mushayrifah Villages after clashes with ISIS reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 29 januari 2017 @ 19:31:23 #156
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168525335
quote:
1s.gif Op zondag 29 januari 2017 17:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Blijft kwetsbaar als de Irakezen niet bij Al Qaim zijn
Het elegante van een offensief richting Deir-Ezzor is dat je de druk op de stad verlicht, zelfs als je het niet bereikt. Op een gegeven moment dwing je IS manschappen weg te halen. Maar goed, met druk via de oostflank is het veel effectiever natuurlijk. Ongelooflijk dat ze zo traag zijn in Irak. Daar vechten ze alleen tegen hooguit twintigduizend IS strijders. De SAA moet het tegen minstens zoveel IS strijders en 100k "rebellen" opnemen :')
  zondag 29 januari 2017 @ 20:11:30 #157
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168526811
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 januari 2017 @ 20:15:02 #158
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168526933
Insluiting van Bab door de Turken wordt hem niet meer
Say what?
  zondag 29 januari 2017 @ 20:20:36 #159
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168527168
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 20:15 schreef UpsideDown het volgende:
Insluiting van Bab door de Turken wordt hem niet meer
Het blijft een lachertje.
  zondag 29 januari 2017 @ 20:30:46 #160
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168527620
Moeten de weg ten zuidwesten van Al Bab eens gaan vrijmaken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 januari 2017 @ 20:31:11 #161
365082 IPA35
Patriarch
pi_168527638
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 29 januari 2017 @ 21:25:13 #162
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168529923
Say what?
pi_168532120
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 20:15 schreef UpsideDown het volgende:
Insluiting van Bab door de Turken wordt hem niet meer
was ogenschijnlijk ook niet op de agenda
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 29 januari 2017 @ 22:37:18 #164
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168532267
quote:
10s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

was ogenschijnlijk ook niet op de agenda
Waarom heeft men dan zoveel opgeofferd voor iets wat ze niet willen?
Say what?
pi_168532312
quote:
5s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:37 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Waarom heeft men dan zoveel opgeofferd voor iets wat ze niet willen?
you tell me...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 29 januari 2017 @ 22:39:14 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168532317
Erdo wilde zelfs Raqqa gaan bevrijden enzo _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 januari 2017 @ 22:40:36 #167
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168532351
quote:
10s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

you tell me...
stupidity?
Say what?
pi_168532372
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:40 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

stupidity?
perhaps?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168532374
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:39 schreef Szura het volgende:
Erdo wilde zelfs Raqqa gaan bevrijden enzo _O-
allahu akbar!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 29 januari 2017 @ 22:43:49 #170
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168532437
Trump snapt dus ook al niet dat de Saudi's helemaal geen bondgenoot zijn in de strijd tegen extremisten

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168532446
wel wat isis geruimd vandaag kennelijk. kan nooit kwaad ;)

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 29-01-2017 om 18:53:53 @QalaatAlMudiq Scores of #ISIS fighters killed by #EuphratesShield forces on Al-Bab front https://t.co/gOLKgXr44y reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168532500
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:43 schreef Szura het volgende:
Trump snapt dus ook al niet dat de Saudi's helemaal geen bondgenoot zijn in de strijd tegen extremisten

[ afbeelding ]
het probleem met de saudisch is hun wahabi doctrine helaas, maar om die wahabi doctrine de 21ste eeuw in te loodsen hebben toch de saudisch nodig. ze zijn het probleem en hebben zelf de oplossing.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168533881
News_Executive twitterde op zondag 29-01-2017 om 23:15:10 Many reports, all so far unconfirmed claiming Syrian President Assad has suffered from a stroke and is in critical condition reageer retweet
  zondag 29 januari 2017 @ 23:37:54 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168534131
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 23:30 schreef Infection het volgende:
News_Executive twitterde op zondag 29-01-2017 om 23:15:10 Many reports, all so far unconfirmed claiming Syrian President Assad has suffered from a stroke and is in critical condition reageer retweet
'Many reports..... unconfirmed..... claiming ....'

:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168534144
quote:
1s.gif Op zondag 29 januari 2017 23:37 schreef Szura het volgende:

[..]

'Many reports..... unconfirmed..... claiming ....'

:')
Even afwachten inderdaad.
  maandag 30 januari 2017 @ 00:01:56 #176
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168534727
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 23:30 schreef Infection het volgende:
News_Executive twitterde op zondag 29-01-2017 om 23:15:10 Many reports, all so far unconfirmed claiming Syrian President Assad has suffered from a stroke and is in critical condition reageer retweet
Syrian regime denies Bashar al-Assad has suffered a stroke after years of 'psychological pressure'
Say what?
  maandag 30 januari 2017 @ 07:05:27 #177
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168536063
5K soldaten vrijgekomen met het bevrijden van Wadi Barada:

https://www.almasdarnews.(...)-wadi-barada-battle/

Qalamoun Shield gaat naar oost Qalamoun, 104e en 105e brigade van de Republikeinse Garde naar Ghouta.
pi_168546337
Blijkbaar nieuw front door o.a. Hezbollah in de buurt van Kuweires

https://mobile.almasdarne(...)outheast-aleppo-map/

[ Bericht 60% gewijzigd door Bieselke op 30-01-2017 17:04:55 (Linkje) ]
  maandag 30 januari 2017 @ 17:54:27 #179
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168547376
Aan de zuid- en oostkant:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 30 januari 2017 @ 18:07:38 #180
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168547724
Met hoeveel man zou IS nog in Aleppo zitten?
  maandag 30 januari 2017 @ 18:44:07 #181
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168548550
Ben benieuwd wie Al Bab gaat pakken, Assad of Turkije..
  maandag 30 januari 2017 @ 19:33:49 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168550009
@watanisy
total 450 militants leave from Serghaya and mountains east of zabadani to idlib

@watanisy
seems only center of zabadani and madaya left in that area

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 30 januari 2017 @ 19:58:17 #183
365082 IPA35
Patriarch
pi_168550657
watanisy twitterde op maandag 30-01-2017 om 19:56:14 army captured Qutbiyah village / east aleppo reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:20:45 #184
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168564994
VS leveren pantserwagens aan rebellen

http://www.telegraaf.nl/b(...)pantserwagens__.html

Om welke rebellen zou het gaan? Hopelijk niet voor de rebellen uit Idlib. :')
pi_168565060
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:20 schreef Charleville het volgende:
VS leveren pantserwagens aan rebellen

http://www.telegraaf.nl/b(...)pantserwagens__.html

Om welke rebellen zou het gaan? Hopelijk niet voor de rebellen uit Idlib. :')
SDF
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:30:17 #186
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_168565218
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:20 schreef Charleville het volgende:
VS leveren pantserwagens aan rebellen

http://www.telegraaf.nl/b(...)pantserwagens__.html

Om welke rebellen zou het gaan? Hopelijk niet voor de rebellen uit Idlib. :')
Jezus, daar gaan we weer :|W

Tenzij het om de Koerden gaat.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:35:42 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168565348
Gewoon slecht dat ANP spreekt van 'rebellen' als ze het over de SDF hebben. Dat is gewoon onjuist. Totaal geen benul bij de auteur.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:39:54 #188
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_168565456
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 22:43 schreef Szura het volgende:
Trump snapt dus ook al niet dat de Saudi's helemaal geen bondgenoot zijn in de strijd tegen extremisten

[ afbeelding ]
Misschien is het in werkelijkheid wel iets anders gegaan? Dat Trump heeft afgedwongen dat S-A zich niet bemoeid met de situatie bemoeit in Syrie, behalve dan het humantaire deel? Het verhaal kan iets opgeleukt zijn om naar de buitenwereld respect naar S-A te blijven tonen?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:42:36 #189
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_168565518
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:35 schreef Szura het volgende:
Gewoon slecht dat ANP spreekt van 'rebellen' als ze het over de SDF hebben. Dat is gewoon onjuist. Totaal geen benul bij de auteur.
Hoe zou je ze dan noemen?

Je weet toch dat de richtlijn bij de NOS (en overige MSM) is dat Assad de bloeddorstige tiran is en de overige gewapende partijen (op IS na) 'rebellen' zijn?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:44:51 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168565568
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:42 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Hoe zou je ze dan noemen?

Je weet toch dat de richtlijn bij de NOS (en overige MSM) is dat Assad de bloeddorstige tiran is en de overige gewapende partijen (op IS na) 'rebellen' zijn?
'Rebellen' impliceert dat ze zich afzetten en strijden tegen het Assad-regime. En dat is totaal niet het geval.

Om het simpel te houden zou ik het gewoon houden op het 'door Koerdische strijders gedomineerde SDF' ofzo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168565584
SDF wordt dus anti-Assad, gewoon omdat de VS dat ook is.
SAA gaat Al Bab niet overnemen, wat ze wel doen is de route Qatar-Turkije proberen te onderbreken, door onder Al-Bab richting het oosten te trekken.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168565826
Komt ie weer met z'n Qatar Turkije route. _O-
pi_168567333
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:35 schreef Szura het volgende:
Gewoon slecht dat ANP spreekt van 'rebellen' als ze het over de SDF hebben. Dat is gewoon onjuist. Totaal geen benul bij de auteur.
dit dus. allemaal debielen/amateurs/stagiaires daar bij het ANP.

dit is overigens gewoon het gevolg van de keuze van de obama adminsitratie om de YPG direct te steunen met wapens. kennelijk is dit de eerste keer dat we het ook hebben over. voertuigen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168567345
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:42 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Hoe zou je ze dan noemen?

Je weet toch dat de richtlijn bij de NOS (en overige MSM) is dat Assad de bloeddorstige tiran is en de overige gewapende partijen (op IS na) 'rebellen' zijn?
onzin...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168568386
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 31 januari 2017 @ 16:28:23 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168568924
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 15:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit dus. allemaal debielen/amateurs/stagiaires daar bij het ANP.

dit is overigens gewoon het gevolg van de keuze van de obama adminsitratie om de YPG direct te steunen met wapens. kennelijk is dit de eerste keer dat we het ook hebben over. voertuigen.
Ach het is die mensen zelf ook niet kwalijk te nemen dat het ANP de laatste jaren volledig is uitgekleed en er geen mensen meer op een specifiek dossier zitten. Als dat nog wel het geval was, krijg je dit soort matige artikelen ook niet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 31 januari 2017 @ 17:24:42 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168570219
Kijk toch eens hoe Assad op sterven ligt

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168571208
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 17:24 schreef Szura het volgende:
Kijk toch eens hoe Assad op sterven ligt

[ afbeelding ]
Misschien speelt Assad tennis en bedoelden ze een groundstroke
Welke onbenul dit soort vals nieuws verspreidt zou een levenslange ban op het internet moeten krijgen.
Racist
pi_168571226
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 17:24 schreef Szura het volgende:
Kijk toch eens hoe Assad op sterven ligt

[ afbeelding ]
Duidelijk een dubbelganger. :{w
  dinsdag 31 januari 2017 @ 20:40:13 #200
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168575466
Yilmaz is weer dood verklaard, dit keer door de gasten van @Raqqa_sl

#Raqqa #ISIS

one of ISIS leaders "Saleh Yahya Ghazali Yilmaz" was killed by airstrike near the city of Tabqa west Raqqa on 28/1//2017.

#Raqqa #ISIS

Yilmaz was a member of the Royal #Netherlands Army before he leave it in 2013 to join ISIS.

#Raqqa #ISIS

And he also trained fighters from the #Chinese group and trained foreign fighters from #UK.

#Raqqa #ISIS

Yilmaz was also one of planned minds of ISIS attacks.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 31 januari 2017 @ 20:51:47 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168575927
Mogelijke planning van de SDF trouwens

De verbinding Raqqa - Deir ez-Zor afsnijden:


Op naar de olievelden:
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 31 januari 2017 @ 21:34:18 #202
365082 IPA35
Patriarch
pi_168577574
Yilmaz is dood!
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_168582066
Germany refuses Turkish demand for access to imagery from campaign against Islamic State

quote:
Germany has ruled out giving Turkey unfiltered access to imagery gathered by Tornado fighter jets operating out of Incirlik air base in southern Turkey as part of the broader fight against Islamic State militants, the Defence Ministry said.

German lawmakers, concerned that Turkey could use the high-resolution aerial imagery in its military campaign against autonomy-seeking Kurds, have put strict limits on how German forces can share the data they gather.

A Defence Ministry spokesman declined comment on a Der Spiegel magazine report quoting a German diplomatic cable as saying that Turkey had linked its approval of German housing investments at the air base to getting access to the imagery.

The issue, emerging a few days before Chancellor Angela Merkel is due to travel to Turkey to meet President Recep Tayyip Erdogan, could cause further strains in the already frayed relationship between the two NATO allies.

The cable described Turkey's push to tie the imagery issue to German plans to build new housing at the base as "blackmail", according to the magazine report. It said two senior Turkish officials, a senior military officer and Erdogan's policy adviser Bo Arslan had personally issued the demand.

The ministry spokesman said the German air force flew its surveillance missions in strict conformity with the underlying parliamentary mandate and provided the imagery "solely to the anti-Islamic State coalition".

He said the German military followed a careful process to ensure the data was not misused for other purposes.
http://uk.reuters.com/art(...)cirlik-idUKKBN15F28I

Wat een vernedering. Je grondgebied dat gebruikt wordt door je NAVO bondgenoten, maar die pertinent weigeren om je van directe intelligentie te voorzien. Turkije. _O-
pi_168582210
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 18:44 schreef Charleville het volgende:
Ben benieuwd wie Al Bab gaat pakken, Assad of Turkije..
Als de conflicten tussen Assas en Turkije wordt vergroot... oefff. Dan gaat Turkije in oorlog met Syrie. Russen worden boos en vallen dus turkije aan. Turkije is een Navo land.

Boem 3e wereldoorlog. ^O^
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_168582320
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 00:26 schreef SecretPret het volgende:
Als de conflicten tussen Assas en Turkije wordt vergroot... oefff. Dan gaat Turkije in oorlog met Syrie. Russen worden boos en vallen dus turkije aan. Turkije is een Navo land.

Boem 3e wereldoorlog. ^O^
Als Turkije aangevallen wordt op Syrische grondgebied dan zijn de NAVO landen niet verplicht te helpen. :W
  woensdag 1 februari 2017 @ 01:04:27 #206
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168582590
Ook Nederlandse politici hebben al aangegeven dat ze niet de kastanjes uit het vuur willen halen als Turkije de NAVO in een conflict met Rusland gaat rommelen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168583330
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 00:35 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Als Turkije aangevallen wordt op Syrische grondgebied dan zijn de NAVO landen niet verplicht te helpen. :W
Zo is het maar net.
  woensdag 1 februari 2017 @ 07:45:31 #208
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168583398
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 00:35 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Als Turkije aangevallen wordt op Syrische grondgebied dan zijn de NAVO landen niet verplicht te helpen. :W
Als Rusland Turkije aanvalt dan.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
  woensdag 1 februari 2017 @ 07:55:47 #210
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168583435
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_168585229
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 20:40 schreef Szura het volgende:

one of ISIS leaders "Saleh Yahya Ghazali Yilmaz" was killed by airstrike near the city of Tabqa west Raqqa on 28/1//2017.
hij was kennelijk ondertussen een leider/commandant geworden.

dit nieuws was een kwestie van tijd uiteraard.

ik zie yilmaz (en mensen als hem) als de verpersoonlijking van wat er voor een groot gedeelte mis is gegaan met de syrische opstand.

begonnen als reactie met nobele intenties tegen een verwerpelijk regime en geeindigd in totale dwaling door zichzelf in te zetten voor een andere verwerpelijke "regime".

uiteindelijk heeft hij gekregen wat hij wilde: "i came here to die"

de tussenpersoon die de interview doet is overigens bilal abdul kerim. ik herkende zijn stem.

[ Bericht 12% gewijzigd door Slayage op 01-02-2017 11:03:47 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168585327
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 00:18 schreef Stabiel het volgende:
Germany refuses Turkish demand for access to imagery from campaign against Islamic State

[..]

http://uk.reuters.com/art(...)cirlik-idUKKBN15F28I
dit is toch bezopen. dit conflict blijft aantonen zien dat niemand te vertrouwen is en iedereen alleen maar bezig is met zijn eigen belang. zelfs wanneer ze zogenaamd "bondgenoten" zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168585370
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 00:26 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Als de conflicten tussen Assas en Turkije wordt vergroot... oefff. Dan gaat Turkije in oorlog met Syrie. Russen worden boos en vallen dus turkije aan. Turkije is een Navo land.

Boem 3e wereldoorlog. ^O^
De NAVO. :')

Ze zullen dan toch eerst de portemonnee moeten gaan trekken, want Trump doet het niet gratis.
pi_168585382
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 00:26 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Als de conflicten tussen Assas en Turkije wordt vergroot... oefff. Dan gaat Turkije in oorlog met Syrie. Russen worden boos en vallen dus turkije aan. Turkije is een Navo land.

Boem 3e wereldoorlog. ^O^
mocht er een conflict komen tussen de russen en turkije zullen alle navo "bondgenoten" turkije laten stikken. ik heb geen illusies dat het anders zal lopen.
zelfs de amerikanen hebben geen ruggengraat de russen tegen te werken. laat staan de individuele niets zeggende europese legertjes
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 februari 2017 @ 10:35:34 #215
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168585496
Zoiets verwacht ik ook op de lange termijn:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168585533
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 10:35 schreef Szura het volgende:
Zoiets verwacht ik ook op de lange termijn:

[ afbeelding ]
balkanisering
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168585559
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 10:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

mocht er een conflict komen tussen de russen en turkije zullen alle navo "bondgenoten" turkije laten stikken. ik heb geen illusies dat het anders zal lopen.
zelfs de amerikanen hebben geen ruggengraat de russen tegen te werken. laat staan de individuele niets zeggende europese legertjes
Als dat zo zou zijn, dan zou de NAVO voortaan niets zeggend zijn omdat de andere bondgenoten de vertrouwen in NAVO wegnemen. > NAVO valt uit elkaar > staten kunnen nu makkelijker oorlog voeren zonder lastig gevallen te worden.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_168585580
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 10:35 schreef Szura het volgende:
Zoiets verwacht ik ook op de lange termijn:

[ afbeelding ]
Waarom is het pijltje bij het Turkse/rebelse gebied groen?
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_168585689
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 10:39 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Als dat zo zou zijn, dan zou de NAVO voortaan niets zeggend zijn omdat de andere bondgenoten de vertrouwen in NAVO wegnemen. > NAVO valt uit elkaar > staten kunnen nu makkelijker oorlog voeren zonder lastig gevallen te worden.
het lijkt erop dat we die kant opgaan. afgeven op europa afgeven op de navo, lijkt de norm. de grote vraag is hoe gaat trump zich opstellen? trump kan de navo versterken, maar ook slopen. vooralsnog zijn de signalen vanuit trump niet best.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168585836
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 07:51 schreef SecretPret het volgende:
Als Rusland Turkije aanvalt dan.
Waarom zou Rusland Turkije aanvallen? Vanwege de ontwikkelingen in Syri? Als dat zo is dan zullen de Russen enkel Turkse militaire doelen op Syrisch grondgebied aanvallen, wat betekent dat de overige NAVO-landen niet verplicht zijn om Turkije uit de brand te helpen. Daar is alleen sprake van als Turkije op eigen grondgebied in een defensieve positie wordt aangevallen.

Maar dit is allemaal hypothetisch en hoogst onwaarschijnlijk. NAVO gaat zich nooit mengen in en om Syri.
pi_168585958
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 10:24 schreef Slayage het volgende:
dit is toch bezopen. dit conflict blijft aantonen zien dat niemand te vertrouwen is en iedereen alleen maar bezig is met zijn eigen belang. zelfs wanneer ze zogenaamd "bondgenoten" zijn.
Dat komt natuurlijk ook omdat de belangen van veel acterende partijen intrinsiek niet met elkaar overeenkomen, zeker niet in het huidige stadium.
pi_168586597
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 10:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat komt natuurlijk ook omdat de belangen van veel acterende partijen intrinsiek niet met elkaar overeenkomen, zeker niet in het huidige stadium.
zeker. daarnaast zijn de duitsers altijd sympathiek geweest richting de PKK. toen turkije voor de wapenstilstand met de PKK in volle strijd was met de orgnaisatie wilden de duiters hun wapaens wel verkopen aan de turkije, maar uiteraard mochten deze wapens niet gebruikt worden tegen de PKK. stel je voor zeg!
er dus niks veranderd in duitse perspectief, de duiters willen de dankzij de turken vergaarde info niet delen met de turken, omdat ze tegen de PKK gebruikt zouden kunnen worden. stel je voor zeg! van je vrienden moet je het hebben zoals gebruikelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 februari 2017 @ 11:36:42 #223
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_168586629
Gelukkig is Yilmaz dood, dat er meer mogen volgen!
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_168586694
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:36 schreef hollandia02 het volgende:
Gelukkig is Yilmaz dood, dat er meer mogen volgen!
waarom gelukkig?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 februari 2017 @ 11:42:37 #225
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_168586749
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom gelukkig?
Omdat het een IS strijder was die Nederland heeft verraden, lijkt me duidelijk.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_168586965
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:42 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Omdat het een IS strijder was die Nederland heeft verraden, lijkt me duidelijk.
heb jij het interview bekeken? deze stelling wordt bij hem neergelegd waarop hij reageert. dit filmpje is van voordat isis bestond overigens
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168587061
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 02:42 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Zelfs de politie auto's zijn identiek aan Turkije, muv. van die woestijnkleur in Syri.. :P

[ afbeelding ]

Turkse versie
[ afbeelding ]
Aah Erdolf geeft zijn bruinhemden bruine politieauto's. :)
mon citoyens vous serez unis.
pi_168587449
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb jij het interview bekeken? deze stelling wordt bij hem neergelegd waarop hij reageert. dit filmpje is van voordat isis bestond overigens
Hij heeft ISIS wel gejoined toen haar verschrikkingen al bekend waren.
pi_168587846
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 12:16 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Hij heeft ISIS wel gejoined toen haar verschrikkingen al bekend waren.
totale dwaling tov waar hij begon idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 februari 2017 @ 13:49:40 #230
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168589801
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

zeker. daarnaast zijn de duitsers altijd sympathiek geweest richting de PKK. toen turkije voor de wapenstilstand met de PKK in volle strijd was met de orgnaisatie wilden de duiters hun wapaens wel verkopen aan de turkije, maar uiteraard mochten deze wapens niet gebruikt worden tegen de PKK. stel je voor zeg!
er dus niks veranderd in duitse perspectief, de duiters willen de dankzij de turken vergaarde info niet delen met de turken, omdat ze tegen de PKK gebruikt zouden kunnen worden. stel je voor zeg! van je vrienden moet je het hebben zoals gebruikelijk.
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom gelukkig?
Eerst huilen over dat de PKK door Duitsland gedoogd word, en dan afvragen waarom hij blij is dat er een IS strijder is gedood.
Hoe stereotype Turks wil je het hebben _O-
pi_168589854
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 11:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom gelukkig?
Omdat die Syrische strijders uit Nederland het land beter kennen, connecties hebben en de taal spreken en daarom ook veel makkelijker een aanslag zouden kunnen plegen.
pi_168593125
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 13:51 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Omdat die Syrische strijders uit Nederland het land beter kennen, connecties hebben en de taal spreken en daarom ook veel makkelijker een aanslag zouden kunnen plegen.
heb je bekeken wat yilmaz te zeggen had op deze stelling.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168593201
kunnen we het "staakt het vuren" weer begraven?

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 14:33:32 #Syria: yesterday witnessed highest death toll since start of "ceasefire" with casualties documented in 8 provinces… https://t.co/84P9OrFD2u reageer retweet
de amerikanen nemen de russische/assadistische doctrine over om ziekenhuizen bakkerijen markten plat te gooien? overigens ben ik benieuwd hoe de trump administratie zal reageren op dit soort "foutjes" ivm obama administratie

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 14:28:24 #Idlib: airstrike seemingly from US-led Coalition targeted & damaged Carlon Hotel used by Red Crescent units.… https://t.co/3jo7cAmdMz reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168593261
dit belooft niet veel goeds

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 12:06:44 #EuphratesShield forces seized Ghuz & Abu Zendin from #ISIS W. of Al-Bab in an apparent attempt to cutoff Al-Bab road for pro-Regime forces https://t.co/zv4Bgf4pLv reageer retweet
_O-

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 1 februari 2017 @ 16:32:57 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168593729
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 16:11 schreef Slayage het volgende:
kunnen we het "staakt het vuren" weer begraven?

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 14:33:32 #Syria: yesterday witnessed highest death toll since start of "ceasefire" with casualties documented in 8 provinces… https://t.co/84P9OrFD2u reageer retweet
de amerikanen nemen de russische/assadistische doctrine over om ziekenhuizen bakkerijen markten plat te gooien? overigens ben ik benieuwd hoe de trump administratie zal reageren op dit soort "foutjes" ivm obama administratie

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 14:28:24 #Idlib: airstrike seemingly from US-led Coalition targeted & damaged Carlon Hotel used by Red Crescent units.… https://t.co/3jo7cAmdMz reageer retweet
De manier waarop ze die totaal mislukte raid in Jemen hebben uitgelegd (groot succes!) belooft weinig goeds :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 1 februari 2017 @ 16:38:02 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168593841
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 16:14 schreef Slayage het volgende:
dit belooft niet veel goeds

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 12:06:44 #EuphratesShield forces seized Ghuz & Abu Zendin from #ISIS W. of Al-Bab in an apparent attempt to cutoff Al-Bab road for pro-Regime forces https://t.co/zv4Bgf4pLv reageer retweet
_O-

[ afbeelding ]
Ghuz ligt in ieder geval nog boven die weg. En SAA kan altijd nog vanuit het zuiden (Aran) komen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 1 februari 2017 @ 17:37:39 #237
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168595292
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 12:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

totale dwaling tov waar hij begon idd
Hij zat al vroeg bij Nusra.
  woensdag 1 februari 2017 @ 17:41:14 #238
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168595383
Overigens verricht de SDF zeer nuttig werk tegen IS op dit moment. Logisch dat Duitsland niet wil dat Erdolf daarin gaat stoken.
pi_168595853
quote:
10s.gif Op woensdag 1 februari 2017 16:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb je bekeken wat yilmaz te zeggen had op deze stelling.
Geen idee, maar terroristen geloven op hun woord is wel het idiootste wat je kan doen.
pi_168596288
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:01 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Geen idee, maar terroristen geloven op hun woord is wel het idiootste wat je kan doen.
precies. enige goede terrorist is een dode terrorist.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  woensdag 1 februari 2017 @ 18:24:37 #241
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168596382
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:01 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Geen idee, maar terroristen geloven op hun woord is wel het idiootste wat je kan doen.
Turkse terroristen worden op hun woord geloofd en verdwaald genoemd, terwijl tegelijkertijd de gehele SDF als terroristen worden weggezet. Natuurlijk zitten er PKK'ers bij de SDF, maar als iemand verantwoordelijk is voor het ontstaan van de PKK is het wel de Turkse staat zelf. Daarnaast als we de Turkse logica uit dit topic hanteren is de PKK ook met goede bedoelingen begonnen (vechten tegen een kwaadaardig regime namelijk de Turkse staat), ze zijn alleen van het padje geraakt gaanderweg.

Does not compute.
  woensdag 1 februari 2017 @ 18:30:16 #242
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168596522
SyriaWar2 twitterde op woensdag 01-02-2017 om 17:52:57 #SAA captured half of laboratory area in #DeirezZor. Heavy clashes now. Pray for the Army! reageer retweet
pi_168596526
quote:
Dutch citizen of Syrian descent
pi_168596531
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:20 schreef marsan het volgende:

[..]

precies. enige goede terrorist is een dode terrorist.
Volgens mijn definitie is Assad een terrorist, hopelijk valt ie snel dood
  woensdag 1 februari 2017 @ 18:31:08 #245
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168596542
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:30 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Dutch citizen of Syrian descent
Foutje.
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:30 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Dutch citizen of Syrian descent
Foutje.
  woensdag 1 februari 2017 @ 18:34:17 #246
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168596610
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:30 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Volgens mijn definitie is Assad een terrorist, hopelijk valt ie snel dood
pi_168596638
CAN'T SODOM THE SADDAM


:')
pi_168597393
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:30 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Volgens mijn definitie is Assad een terrorist, hopelijk valt ie snel dood
Erdogan ook.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168597402
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 19:05 schreef HSG het volgende:

[..]

Erdogan ook.
Klopt. Netanyahu ook. :Y
  woensdag 1 februari 2017 @ 19:08:02 #250
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168597478
ReutersWorld twitterde op woensdag 01-02-2017 om 17:55:46 Syrian opposition figure to deploy all-Arab force in Raqqa offensive https://t.co/3R11NwPthd reageer retweet
Groep is gestationeerd in het noorden van Deir ez-Zor
Say what?
  woensdag 1 februari 2017 @ 19:14:24 #251
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168597622
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 18:30 schreef Richestorags het volgende:
SyriaWar2 twitterde op woensdag 01-02-2017 om 17:52:57 #SAA captured half of laboratory area in #DeirezZor. Heavy clashes now. Pray for the Army! reageer retweet
Waar ligt dat precies? Nog nooit van gehoord.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168608098
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 19:05 schreef justarandomdude het volgende:

[..]

Klopt. Netanyahu ook. :Y
Nee die niet want die beschermt zijn volk. De leiders de extreem rijke golflanden zoals Koeweit en Saudi-Arabi.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 2 februari 2017 @ 08:59:10 #253
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168608907
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 19:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Waar ligt dat precies? Nog nooit van gehoord.
Zou bij de universiteit kunnen zijn?
pi_168609739
turken en isis. twee handen op 1 buik.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 01-02-2017 om 22:07:47 NE #Aleppo: well-equipped #ISIS forces led counter-attack vs pro-Assad including tandem warhead & Otokar Cobra seiz… https://t.co/PCzccRCZOv reageer retweet
goed nieuws voor het regime ^O^

US Senate confirms former Exxon CEO Tillerson as Trump's Secretary of State

[ Bericht 13% gewijzigd door Slayage op 02-02-2017 10:10:16 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168609843
quote:
1s.gif Op woensdag 1 februari 2017 16:32 schreef Szura het volgende:

[..]

De manier waarop ze die totaal mislukte raid in Jemen hebben uitgelegd (groot succes!) belooft weinig goeds :').
alternative facts je weetz })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168610299
mon citoyens vous serez unis.
pi_168610808
quote:
niks nieuws. erdo obama "beleid" tav het regime is schaakmat gezet door de russen. de amerikanen hebben er bewust voor gekozen om de rebellen te laten vallen en vol in te zetten op de YPG en co.
turkije heeft deze luxe positie van de amerikanen niet om te zeggen dat ze maar in zee gaan met een groep mensen die feitelijk de syrische tak is van de PKK. hierdoor stonden de turken er alleen voor met hun steun voor de rebellen.
echter wetende dat ze niks konden uitvoeren in syrie zonder de amerikanen moesten ze wel met de russen in zee gaan om invloed te blijven uitoefenen in het land. zo geschiedde.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168610836
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

niks nieuws. erdo obama "beleid" tav het regime is schaakmat gezet door de russen. de amerikanen hebben er bewust voor gekozen om de rebellen te laten vallen en vol in te zetten op de YPG en co.
turkije heeft deze luxe positie van de amerikanen niet om te zeggen dat ze maar in zee gaan met een groep mensen die feitelijk de syrische tak is van de PKK. hierdoor stonden de turken er alleen voor met hun steun voor de rebellen.
echter wetende dat ze niks konden uitvoeren in syrie zonder de amerikanen moesten ze wel met de russen in zee gaan om invloed te blijven uitoefenen in het land. zo geschiedde.
M.a.w. de Turken hebben keuzes gemaakt wat Turkije verder in het nauw drijft?
mon citoyens vous serez unis.
pi_168610846
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:54 schreef HSG het volgende:

[..]

M.a.w. de Turken hebben keuzes gemaakt wat Turkije verder in het nauw drijft?
welke andere optie hadden ze?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168610857
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke andere optie hadden ze?
Niet met de oorlog bemoeien.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168610884
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:55 schreef HSG het volgende:

[..]

Niet met de oorlog bemoeien.
dat punt waren we in 2011 al gepasseerd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168610933
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat punt waren we in 2011 al gepasseerd
Het is een bewuste keuze die nogal slecht uitpakt.
mon citoyens vous serez unis.
pi_168611111
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:59 schreef HSG het volgende:

[..]

Het is een bewuste keuze die nogal slecht uitpakt.
dit conflict heeft voor elke speler in de regio slecht uitgepakt (muv israel)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168611131
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit conflict heeft voor elke speler in de regio slecht uitgepakt (muv israel)
Dat laatste is ook maar de vraag. Hezbollah is sterker en groter dan ooit.
pi_168611213
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:10 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat laatste is ook maar de vraag. Hezbollah is sterker en groter dan ooit.
hezz en iran zijn wel behoorlijk aan het (financieel) bloeden in het conflict. hoe het uiteindelijk zal uitpakken moeten we zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168611538
Briton Ryan Lock 'killed himself' to avoid IS capture

quote:
A Briton fighting in Syria "turned the gun on himself" to avoid being taken prisoner by so-called Islamic State, Kurdish sources have told the BBC.

Ryan Lock, 20, from Chichester in West Sussex, died on 21 December during a battle for the IS group's stronghold of Raqqa.

He was fighting as a volunteer with the Kurdish armed fighting forces, the YPG.
The YPG told the BBC that "trace of a gunshot wound was found under the chin", suggesting suicide.

Sources said five fighters came under siege by IS - also known as ISIS - in the village of Ja'bar, and they showed "considerable resistance" before they were killed.

After the bodies were retrieved examinations showed that "it seems that the British fighter committed suicide in order not to fall captive with Isis".

A report said the gunshot wound indicated "that the gun made contact with the bottom of the chin".

"This suggests that the fighter committed suicide," it concluded.

'Outstanding bravery'

Kurdish rights activist Mark Campbell, from KurdishQuestion.com, told BBC South: "Ryan Lock may very well have turned his own gun upon himself rather than be taken prisoner by ISIS.

"There are no words to describe the bravery required to take such an action.

"ISIS were robbed of a predictable macabre propaganda opportunity by Ryan's action.

"I personally believe he deserves the very highest of military honours for such outstanding bravery in the face of such a barbaric enemy."

Mr Lock, a chef, had travelled to Syria in August having told friends and family he was going on holiday to Turkey.

Earlier on Tuesday his body was transported into Iraq in preparation to be flown back to the UK.

In a statement to the BBC, his father Jon Plater, from Chichester, said: "Since we heard the devastating news of Ryan, it's been pretty tough, especially the difficulties surrounding the repatriation.

"We are grateful to the YPG for bringing him home."

Mr Lock's body had been in the hands of IS militants.
http://www.bbc.com/news/u(...)440_1421965461179082



Wat een held.
pi_168611612
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:34 schreef Stabiel het volgende:
Briton Ryan Lock 'killed himself' to avoid IS capture

[..]

http://www.bbc.com/news/u(...)440_1421965461179082

[ afbeelding ]

Wat een held.
zelfmoord :{w
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168611889
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

zelfmoord :{w
In dit geval begrijpelijk en moedig. Je eigen natuurlijke instincten negeren omdat je niet ten prooi wilt vallen aan middeleeuwse barbaren is bewonderenswaardig.
pi_168611904
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

In dit geval begrijpelijk en moedig. Je eigen natuurlijke instincten negeren omdat je niet ten prooi wilt vallen aan middeleeuwse barbaren is bewonderenswaardig.
gij zult niet doden :{w
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168611922
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:55 schreef Slayage het volgende:
gij zult niet doden :{w
Gij heeft zelfbeschikkingsrecht.
pi_168611986
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gij heeft zelfbeschikkingsrecht.
dat gebod ken ik niet :{w
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168612222
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 11:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

gij zult niet doden :{w
Geloof niet dat hij zich aan dat gebod hield, gezien hij daar kwam om mee te vechten ;)
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_168612234
quote:
"elite" Regime fighters incl. Tiger Forces backed by Russians fleeing while #ISIS Inghimasis stormed Rasm Sirhan.
Wat een prutsers, gaan ze vluchten :N
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168612281
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:13 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Wat een prutsers, gaan ze vluchten :N
:{w

dat woord mogen we in dit topic alleen gebruiken als we het over turken hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168612326
Syrian army says it will press on against Islamic State near Aleppo

quote:
The Syrian army signaled on Thursday it would press on with operations against Islamic State northeast of Aleppo, in a veiled warning to Turkey which backs a separate military campaign in northern Syria.

Syrian government forces have rapidly driven Islamic State back in the last two weeks, advancing to within 6km (4 miles) of the city of al-Bab that the jihadists are fighting to hold.

The army's gains risk sparking a confrontation with Turkey, which has sent tanks and warplanes across the border to support Syrian insurgents separately fighting IS, also in an attempt to seize al-Bab.

Ankara's offensive, launched last year, aims to drive both IS and Syrian Kurdish fighters away from its borders, as Turkey sees both groups as a security threat.

Syria's military general command said government forces and their allies had recaptured more than 30 towns and villages from Islamic State, and a 16 km (10 mile) stretch of the highway that links Aleppo to al-Bab to the northeast.

"This achievement widens the secured areas around Aleppo city and is the starting point for (further) operations against Daesh (Islamic State)," a military spokesman said in a statement broadcast on state TV.

The military "confirms its commitment to ... protecting civilians and maintaining the unity of the territory of the Syrian Arab Republic," the statement added, in a remark apparently directed at Turkey.
http://www.reuters.com/ar(...)er&utm_medium=Social
pi_168612375
quote:
Ankara's offensive, launched last year, aims to drive both IS and Syrian Kurdish fighters away from its borders, as Turkey sees both groups as a security threat.
isis is weggejaagd van grensgebied. ypg is nog volop actief. ypg wegjagen van grensgebied kunnen ze echt op hun buik schrijven.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 2 februari 2017 @ 12:21:42 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168612410
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:13 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Wat een prutsers, gaan ze vluchten :N
Dit is een bericht van gisteren? Toen trokken ze zich slim terugom ISIS daarna weer kapot te knallen en die plaats weer in te nemen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168612562
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:21 schreef Szura het volgende:

[..]

Dit is een bericht van gisteren? Toen trokken ze zich slim terugom ISIS daarna weer kapot te knallen en die plaats weer in te nemen.
dat ging dan niet vlekkeloos

worldonalert twitterde op woensdag 01-02-2017 om 21:14:38 #Aleppo: Photos show pro-#Assad forces who were killed by #ISIS south of #Al_Bab today. https://t.co/fguIJKd20O reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168612615
turkse prutser :N

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 02-02-2017 om 11:45:09 Important #EuphratesShield reinforcements reached Bzaah front, sparking heavy clashes with #ISIS in city's outskirt… https://t.co/KaNwDpUsLJ reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 02-02-2017 om 11:57:21 @QalaatAlMudiq Aftermath of confrontation between #TSK Leopard 2A4 and #ISIS BMP in Al-Bab region, via @ssysfakb &… https://t.co/m9FmEYJS3K reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168612658
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat ging dan niet vlekkeloos

worldonalert twitterde op woensdag 01-02-2017 om 21:14:38 #Aleppo: Photos show pro-#Assad forces who were killed by #ISIS south of #Al_Bab today. https://t.co/fguIJKd20O reageer retweet
die reactie eronder: Pro assad fanboys be like : they are just taking a nap waiting for lSlS
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 2 februari 2017 @ 13:36:14 #281
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168614124
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat ging dan niet vlekkeloos

worldonalert twitterde op woensdag 01-02-2017 om 21:14:38 #Aleppo: Photos show pro-#Assad forces who were killed by #ISIS south of #Al_Bab today. https://t.co/fguIJKd20O reageer retweet
Zag ook veel ISIS-lijken langskomen, oorlog eist nu eenmaal veel slachtoffers. Op de lange termijn zullen die walgelijke extremisten van ISIS het afleggen tegen de vuurkracht van de tegenstanders.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168614210
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:32 schreef Slayage het volgende:
turkse prutser :N

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 02-02-2017 om 11:45:09 Important #EuphratesShield reinforcements reached Bzaah front, sparking heavy clashes with #ISIS in city's outskirt… https://t.co/KaNwDpUsLJ reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 02-02-2017 om 11:57:21 @QalaatAlMudiq Aftermath of confrontation between #TSK Leopard 2A4 and #ISIS BMP in Al-Bab region, via @ssysfakb &… https://t.co/m9FmEYJS3K reageer retweet
[ afbeelding ]
Maandenlang niet in staat zijn om al-Bab in te nemen is geen gepruts?
pi_168617048
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 13:36 schreef Szura het volgende:

Op de lange termijn zullen die walgelijke extremisten van ISIS het afleggen tegen de vuurkracht van de tegenstanders.
dat sowieso

turks/franstalige twitteraar die kennelijk aardig is geinformeerd mbt TFSA

https://twitter.com/BirSoze

ten oosten al bab

BirSoze twitterde op donderdag 02-02-2017 om 14:20:33 #Syrie: TSK/FSA capture several postions (4 villages & Amiyah) East of #Bzaa/#Bzaah.#Bzaa/#Bzaah. #EuphratesShield https://t.co/DkJegzB9ON reageer retweet


[ Bericht 23% gewijzigd door Slayage op 02-02-2017 16:16:03 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168618094
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 13:40 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Maandenlang niet in staat zijn om al-Bab in te nemen is geen gepruts?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168618650
Blijf verstelt staan dat een terreurgroep zich zo staande kan houden tegen al die groepen en landen die tegen ze vechten.

Boko Haram in Nigeria had ook dorpen in handen, maar die zijn door de Afrikaanse troepen letterlijk bij bosjes doodgeschoten en binnen een zeer korte tijd verslagen.
pi_168629815
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 02-02-2017 om 21:56:55 #EuphratesShield forces started a pincer movement aiming to isolate & take #ISIS-held Al-Bab (last 48 hrs' gains are in purple) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168630174
Kunnen we kort samenvatten hoe het er nu voor staat? Of moeten de strategische zetten nog gemaakt worden, die n lange termijn status tot stand zal brengen?
  donderdag 2 februari 2017 @ 23:35:11 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168630584
Huh? Plan A was juist eerst allerlei gare kutlegertjes trainen en de grens over flikkeren, om ze te laten beroven of vernietigen door sterkere groeperingen :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168630857
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 23:35 schreef Szura het volgende:
Huh? Plan A was juist eerst allerlei gare kutlegertjes trainen en de grens over flikkeren, om ze te laten beroven of vernietigen door sterkere groeperingen :').
true dat. vetted en shitts })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 3 februari 2017 @ 12:57:37 #291
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168638423
Turkish droeftoeters and FSA seized Bzaa from ISIS

https://syria.liveuamap.c(...)eized-bzaa-from-isis

Nou applaus Turkije, na weken vechten een gehucht ingenomen
  vrijdag 3 februari 2017 @ 13:13:40 #292
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168638761
MIG29_ twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 13:10:44 East Homs CS : ReportSyrian Army capture Hayyan Gas Field , and advance northern into other fieldsSAA trops Adva… https://t.co/DXG6IXlyIg reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 3 februari 2017 @ 14:30:34 #293
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168640122
Syria_Protector twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 14:21:55 #Turkish APCs vehicles were destroyed by #ISIS roadside bombs, East and west of #Albab . #Aleppo #Syria https://t.co/lc7WN4IaAe reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168640409
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 12:57 schreef Charleville het volgende:
Turkish droeftoeters and FSA seized Bzaa from ISIS

https://syria.liveuamap.c(...)eized-bzaa-from-isis

Nou applaus Turkije, na weken vechten een gehucht ingenomen
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 12:11:00 Reports of #Bzaah's takeover from #ISIS are premature. #EuphratesShield forces entered the city and still engaged in heavy clashes in center reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 11:58:37 #EuphratesShield forces neutralized and blew up with an ACV-15 one #ISIS SVBIED on #Bzaah front. https://t.co/xahOgSHnZf reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 14:47:36 E. #Idlib: at least 12 killed in new airstrike by US-led Coalition, reportedly targeting #HTS meeting near Sarmin.... reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 3 februari 2017 @ 16:39:49 #295
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168642516
sayed_ridha twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 15:43:40 All reports of Turks-FSA taking control of Bza'ah east of al-Bab are not true, clashes ongoing in outskirts https://t.co/Zy9Ixej81e reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_168659407
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 16:39 schreef Zahreddine het volgende:
sayed_ridha twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 15:43:40 All reports of Turks-FSA taking control of Bza'ah east of al-Bab are not true, clashes ongoing in outskirts https://t.co/Zy9Ixej81e reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 04-02-2017 om 11:16:34 Sporadic clashes in E. outskirts of #Bzaah after yesterday's #EuphratesShield withdrawal. City bombed by #TSK artil reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 04-02-2017 om 11:26:16 Footage showing evacuation of civilians from #Bzaah area and destruction of an #ISIS SVBIED reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_168659490
dit soort bombardement hebben een tijdje niet plaatsgevonden maar de laatste tijd zie je ze steeds vaker.

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-02-2017 om 19:34:07 #Idlib: an airstrike destroyed an oven with flour reserves. Vital facilities deliberately targeted. https://t.co/OAMwmrlsau reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 04-02-2017 12:18:49 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 februari 2017 @ 12:20:02 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168659642
Tiger Forces pakken Aran, onder Al Bab



[ Bericht 67% gewijzigd door Szura op 04-02-2017 12:30:40 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168660058
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 februari 2017 12:20 schreef Szura het volgende:
Tiger Forces pakken Aran, onder Al Bab

[ afbeelding ]
ik kom steeds meer kaartjes tegen dat TFSA grenst met de assadisten, maar volgens mij is dat nog steeds niet het geval.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 februari 2017 @ 12:46:04 #300
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168660178
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 februari 2017 12:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik kom steeds meer kaartjes tegen dat TFSA grenst met de assadisten, maar volgens mij is dat nog steeds niet het geval.
Alleen ten westen van Al Bab, maar dat is al een aantal weken

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 4 februari 2017 @ 12:46:31 #301
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168660188
Dicht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')