Welke? Allemaal bedoel je?quote:Op vrijdag 11 november 2016 10:46 schreef Zelfscanner het volgende:
Iemand enig idee wanneer ze sluiten in NL?
bronquote:‘Primark en Hudson’s Bay naar V&D-pand Hoog Catharijne’
In het voormalige V&D-pand op Hoog Catharijne in Utrecht zullen Primark en Hudson’s Bay zich vestigen. Dat zeggen ingewijden tegen het AD.
Het pand dat 34.000 vierkante meter winkeloppervlakte heeft, zal in de lengte in tweeën worden gesplitst. Vanaf medio 2017 zal het pand grondig verbouwd worden, en de verbouwing moet een jaar later afgerond worden. De nieuwe panden zullen rond kerst 2018 geopend worden. Volgens het AD wordt er deze maand al gestart met de werkzaamheden, waaronder het weghalen van asbest en het leeghalen van de voormalige V&D-winkel.
Aan de Rijnkade, langs de gedempte Catharijne singel, die nu nog gesloten is, zal het pand ‘een metamorfose’ ondergaan. De stadsbuitengracht zal in ere worden hersteld, en het pand komt daarmee aan het water te liggen. Architect Jan Bakers, die in opdracht van IEF Capital en Bouwfonds IM de verbouwing begeleidt, laat aan de krant weten ‘dat het pand zich gaat openbaren aan de singel’. Zo zou er een lunchroom aan de grachtzijde komen, waar La Place voor in de race is.
IEF Capital en Primark laten aan AD weten niet te reageren tot de plannen rond zijn. Hudson’s Bay stelt dat het nog wel even duurt voor het warenhuis naar Utrecht komt.
Dat ziet erg leeg uit. Zelf VD had meer uitstraling dan dit als ik de foto's zo bekijk. Als ik weer in Groningen ben, ga ik wel een kijkje nemenquote:Op zondag 4 december 2016 17:25 schreef Nia het volgende:
Topshelf in het voormalige V&D pand in Groningen is inmiddels open. Vanmiddag voor het eerst binnen geweest. Wat me direct opviel is de leegte tussen de verkoopwaar en het gebrek aan sfeer. Ik voelde me er nogal ongemakkelijk. Voor mij niet een warenhuis om snel weer naar binnen te gaan. Zijn de andere vestigingen op dezelfde manier ingericht?
http://www.focusgroningen(...)n-voormalig-vd-pand/
Of een VD 2.0quote:Hudson Bay blijft voorlopig kwartaal op kwartaal verlies draaien. Dat wordt een Marks and Spencer 2 zo, met veel bombarie naar Nederland en met stille trom binnen een paar jaar weer weg.
Zie ook de Bijenkorf, die qua positionering nog wat hoger is gaan zitten en duidelijke keuzes heeft gemaakt (filialen sluiten, geen Dwaze Dagen meer enz.). Financieel gaat 't daar prima.quote:Op dinsdag 6 december 2016 08:15 schreef Ceased2Be het volgende:
Tussen alle faillissementen door vond ik dit ook wel een apart bericht;
http://www.bd.nl/regio/ti(...)lgestelden-1.6711372
Het midden- en laagsegment valt bij bosjes om, maar voor het hoogsegment is blijkbaar een goede markt.
Stelletje amateuristen. Ik ken iemand die daar nieuw is begonnen. De bedrijfskleding komt van de H&M.quote:Op zondag 4 december 2016 17:25 schreef Nia het volgende:
Topshelf in het voormalige V&D pand in Groningen is inmiddels open. Vanmiddag voor het eerst binnen geweest. Wat me direct opviel is de leegte tussen de verkoopwaar en het gebrek aan sfeer. Ik voelde me er nogal ongemakkelijk. Voor mij niet een warenhuis om snel weer naar binnen te gaan. Zijn de andere vestigingen op dezelfde manier ingericht?
http://www.focusgroningen(...)n-voormalig-vd-pand/
Dit is wel Oisterwijk hè? Niet bepaald een dorp waar ze heel erg op de kleintjes moeten letten.quote:Op dinsdag 6 december 2016 08:15 schreef Ceased2Be het volgende:
Tussen alle faillissementen door vond ik dit ook wel een apart bericht;
http://www.bd.nl/regio/ti(...)lgestelden-1.6711372
Het midden- en laagsegment valt bij bosjes om, maar voor het hoogsegment is blijkbaar een goede markt.
Echt arme stukken heb je er niet echt, maar het is geen luxe villaparkquote:Op dinsdag 6 december 2016 11:26 schreef k_man het volgende:
[..]
Dit is wel Oisterwijk hè? Niet bepaald een dorp waar ze heel erg op de kleintjes moeten letten.
Daar kopen en dan een Topshelf-logotje erop stikken; zoiets?quote:Op dinsdag 6 december 2016 10:09 schreef MCH het volgende:
[..]
Stelletje amateuristen. Ik ken iemand die daar nieuw is begonnen. De bedrijfskleding komt van de H&M.
quote:Op dinsdag 6 december 2016 12:26 schreef female81 het volgende:
[..]
Daar kopen en dan een Topshelf-logotje erop stikken; zoiets?
Wel een iets andere situatie, want er is nog geen Nederlandse winkel open.quote:Op dinsdag 6 december 2016 08:12 schreef Ericr het volgende:
Hudson Bay blijft voorlopig kwartaal op kwartaal verlies draaien. Dat wordt een Marks and Spencer 2 zo, met veel bombarie naar Nederland en met stille trom binnen een paar jaar weer weg.
Ik mis wel een betaalbaar warenhuis a la V&Dquote:Op zondag 4 december 2016 20:06 schreef Cynix ® het volgende:
Waarom denkt de wereld dat we op een V&D 2.0 zitten te wachten?
wow...quote:NIJMEGEN - In de regio Arnhem en Nijmegen zijn in de afgelopen zeven jaar circa vijfhonderd winkels verdwenen. Dat betekent dat er feitelijk een Nijmeegse binnenstad aan winkels is weggevaagd.
Vooral zaken in de categorie mode en luxe (zoals juwelierszaken) en winkels op het gebied van onder meer woninginrichting, verdwenen uit de winkelstraten. Tegelijkertijd neemt het aantal grote winkels, vooral supermarkten, toe.
Dat blijkt uit een onderzoek naar koopstromen in negentien gemeenten in de regio Nijmegen en Arnhem, uitgevoerd door Ecorys/I&O Research.
Leegstand
De leegstand in de winkelstraten is de afgelopen jaren verder opgelopen. Van de grote steden is Arnhem koploper met een leegstand van 40.900 vierkante winkelmeters oftewel 9.6 procent; Nijmegen staat op een tweede plek met 27.880 vierkante meter (leegstandpercentage van 7,4 procent).
Internet
De winkelwagen is nog steeds goed gevuld, maar minder vol dan zeven jaar geleden. Mensen shoppen meer via internet (vooral vrijetijdsartikelen en elektronica) dan zeven jaar geleden. Vooral Nijmegenaren winkelen online: 14 procent koopt via internet. In de hele regio ligt dat percentage op 12 procent. Dat is een verdubbeling in vergelijking met zeven jaar geleden.
maar waar zijn die winkels verdwenen? Ik vermoed ook in grote mate in de kleinere plaatsen rond de stedenquote:
Waarschijnlijk, dat zie je iig ook in de dorpen rondom Den Bosch. Daar is de leegstand soms 30% terwijl het in de stad rond de 10 ligt. Qua vierkante meters wint de stad dan wel weer geloof ik.quote:Op donderdag 8 december 2016 12:06 schreef rubbereend het volgende:
[..]
maar waar zijn die winkels verdwenen? Ik vermoed ook in grote mate in de kleinere plaatsen rond de steden
o? ik heb er nog geen nieuwsbericht van gezien.quote:
AC restaurants worden La Place vestigingenquote:Op maandag 2 januari 2017 09:03 schreef Ceased2Be het volgende:
[..]
o? ik heb er nog geen nieuwsbericht van gezien.
Ah, gevondenquote:Op maandag 2 januari 2017 09:15 schreef MCH het volgende:
[..]
AC restaurants worden La Place vestigingen
Hebben ze ook buiten de snelwegen restaurants dan? Wist ik niet eens, kun je nagaan.quote:Op maandag 2 januari 2017 09:36 schreef Q. het volgende:
AC was toch een verrotte keten met als enige goeie punt de snelweglocaties.
Ik weet niet wat een doorsnee nacht kost in een vd valk maar een goedkope hotelketen erbij is altijd welkom:quote:Op maandag 2 januari 2017 09:26 schreef Ceased2Be het volgende:
[..]
Ah, gevonden
http://nos.nl/artikel/215(...)om-tot-la-place.html
Nou ja, mooi voor ze
quote:Ook zullen de hotels aanmerkelijk goedkoper worden dan de hotels met een toekan op het dak.
AC had juist zo'n gezellige jaren '70 sfeerquote:Op maandag 2 januari 2017 09:58 schreef Leandra het volgende:
Oh, dat is wel interessant, als AC La Place wordt.
Borden patat onder een verhittingslamp.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:02 schreef Perrin het volgende:
[..]
AC had juist zo'n gezellige jaren '70 sfeer
quote:Op maandag 2 januari 2017 10:03 schreef MCH het volgende:
[..]
Borden patat onder een verhittingslamp.
Bizar veelquote:
En daar is de afgelopen 30 jaar weinig aan veranderd... toen ik er een paar jaar terug weer eens (uit noodzaak) ging eten was het net zo'n kleffe taaie zooi als toen ik er midden jaren 80 kwam als mini-ceased.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:03 schreef MCH het volgende:
[..]
Borden patat onder een verhittingslamp.
Thuis zijn ze niet beter gewend,quote:Op maandag 2 januari 2017 10:37 schreef myShizzle het volgende:
Wat is iedereen hier positief over La Place zeg.
Allemaal opgewarmde prefab tegen teveel centen als je het mij vraagt
Och, marketingtechnisch is het prima.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:37 schreef myShizzle het volgende:
Wat is iedereen hier positief over La Place zeg.
Allemaal opgewarmde prefab tegen teveel centen als je het mij vraagt
Tja, eerst de hele binnenstad verneuken tot een gruwelkoopgoot en dan leegstand.quote:
quote:Op maandag 2 januari 2017 10:42 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Och, marketingtechnisch is het prima.
Weinig ketens hebben kwaliteitsvoedsel, maar dat hoeft ook niet om succesvol te zijn.
Het is een stuk minder slecht dan AC.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:37 schreef myShizzle het volgende:
Wat is iedereen hier positief over La Place zeg.
Allemaal opgewarmde prefab tegen teveel centen als je het mij vraagt
Verser dan bij de meeste ketens.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:37 schreef myShizzle het volgende:
Wat is iedereen hier positief over La Place zeg.
Allemaal opgewarmde prefab tegen teveel centen als je het mij vraagt
Vrouwen en rauwkostsaladesquote:Op maandag 2 januari 2017 10:53 schreef CherryLips het volgende:
Ik vind La Place ook primaGa liever daarnaartoe dan naar een Mac of Burger King langs de snelweg.
Het jammere is dat ze daarmee een verwachtingspatroon scheppen wat ze niet kunnen waarmaken.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:48 schreef Perrin het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Het oogt vers, modern en gelikt.
Maar wat verwacht je voor 8 euro per menu?quote:Op maandag 2 januari 2017 11:10 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Het jammere is dat ze daarmee een verwachtingspatroon scheppen wat ze niet kunnen waarmaken.
Een godenmaal gvd!quote:Op maandag 2 januari 2017 11:11 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Maar wat verwacht je voor 8 euro per menu?
Ligt er heel erg aan wie er aan het klooien is met het eten. Ik heb weleens een paar studenten een kipsaté zien cremeren, maar in Maarsbergen staan een paar vaste krachten en daar gaat het altijd wel goed geloof ikquote:Op maandag 2 januari 2017 11:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Een godenmaal gvd!![]()
Nee, ik begrijp prima dat je geen haute cuisine mag verwachten van dat soort tenten. Haute cuisine is sowieso niet aan mij besteed eigenlijk.
Mijn punt is meer dat het er in mijn beleving 'lekkerder uit ziet dan dat het smaakt'. Dat veroorzaakt dan toch lichte teleurstelling. Nou ja, nu niet meer, nu weet ik het wel
Helaas is het wel zo, men neemt maar al te graag genoegen met groothandelsopwarmers, ofwel prefab waar ze saus uit een pak over kappen.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Thuis zijn ze niet beter gewend,
Bedrijfskantines zijn net zo een triest verhaalquote:Op maandag 2 januari 2017 11:33 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Helaas is het wel zo, men neemt maar al te graag genoegen met groothandelsopwarmers, ofwel prefab waar ze saus uit een pak over kappen.
De laatste keer dat ik in een bedrijfskantine heb gegeten moest je nog met guldens betalenquote:Op maandag 2 januari 2017 11:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bedrijfskantines zijn net zo een triest verhaal
Ken bedrijfskantines waar ze er trots op zijn échte unox soep te serveren, hebben ze op hun soepkommen staan.quote:Op maandag 2 januari 2017 11:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
De laatste keer dat ik in een bedrijfskantine heb gegeten moest je nog met guldens betalen
En waar je al weet dat als er vandaag sate op het menu staat je morgen gado-gado soep hebtquote:Op maandag 2 januari 2017 11:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ken bedrijfskantines waar ze er trots op zijn échte unox soep te serveren, hebben ze op hun soepkommen staan.
En desondanks toch een enorme verbetering ten opzichte van AC.... een Toyota is ook geen Mercedes, maar als je van een Dacia komt is het een behoorlijke vooruitgang.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:37 schreef myShizzle het volgende:
Wat is iedereen hier positief over La Place zeg.
Allemaal opgewarmde prefab tegen teveel centen als je het mij vraagt
Wij hebben hier een snackbar (noemt zich cafetaria) die een bord buiten heeft staan VERSE FRITES. Waarmee ze patat uit de koeling bedoelen, dus niet bevroren geweest. Volgens mij heeft die snackbar dat al jaren, maar nu heet het opeens "vers". Blijft gewoon fabriekspatat, farm frites gok ik zomaar.quote:Op maandag 2 januari 2017 11:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ken bedrijfskantines waar ze er trots op zijn échte unox soep te serveren, hebben ze op hun soepkommen staan.
Dat is onzin. Gewoon veranderende consumtenvoorkeuren. Het wordt wel spannend om te kijken in hoeverre de markt van winkelpanden zich weer gaat herstellen nu de economie aantrekt.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, eerst de hele binnenstad verneuken tot een gruwelkoopgoot en dan leegstand.
Ik zeg niet dat het oorzaak en gevolg is, maar dat dit zo gebeurdequote:Op maandag 2 januari 2017 12:16 schreef MCH het volgende:
[..]
Dat is onzin. Gewoon veranderende consumtenvoorkeuren. Het wordt wel spannend om te kijken in hoeverre de markt van winkelpanden zich weer gaat herstellen nu de economie aantrekt.
Dit dus.quote:Op maandag 2 januari 2017 10:37 schreef myShizzle het volgende:
Wat is iedereen hier positief over La Place zeg.
Allemaal opgewarmde prefab tegen teveel centen als je het mij vraagt
Wanneer is iets überhaupt 'vers'? Een appel die je net van de boom hebt getrokken? Jus d'orange die je van sinaasappels perst die 4 weken in de koelcel hebben gelegen?quote:Op maandag 2 januari 2017 15:06 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Dit dus.
Heb er zelf gewerkt en vers is dus echt niet vers. En dan 4,99 voor een broodje zalm vragen... En wat er weg gaat op een dag is ook niet normaal. Heb mij altijd afgevraagd hoe het winst maakt.
Maar ik verwacht wel een keer iemand die met LaPlace de concurrentie aangaat. Het gaat immers niet om de 'mooie' plekjes die ze hebben.
Hoe werkt het dan?quote:Op maandag 2 januari 2017 15:06 schreef Zelfscanner het volgende:
Heb er zelf gewerkt en vers is dus echt niet vers.
Hoe het zou moeten werken (Ja, volgens hun eigen boekje):quote:Op maandag 2 januari 2017 15:30 schreef k_man het volgende:
[..]
Hoe werkt het dan?
Dat zalm niet vers is lijkt me trouwens nogal logisch. Verse zalm bestaat niet in Nederland.
Klopt ook. Patat wordt wel zelf gesneden, maar afbakken was meestal wel een ramp ja. Net als een hamburger maken...quote:Op maandag 2 januari 2017 15:36 schreef djkoelkast het volgende:
De patat en 'eigen' mayo bij de La Place was altijd nog wel redelijk. En de pizza's "mwa", maar al beter dan die bocht van Domino's (want daar zit aan de doos nog meer smaak).
Al hing het bij de patat wel af wie het bakte, er zaten er tussen die er geen reet van konden.
Ik heb het over die kleine bakjes, stonden ook de ingrediënten op. Mogelijk dan Oliehoorn Cleanlabel, dat is nog wel ok voor fabrieksmayo.quote:Op maandag 2 januari 2017 16:40 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Klopt ook. Patat wordt wel zelf gesneden, maar afbakken was meestal wel een ramp ja. Net als een hamburger maken...![]()
Mayo komt in grote emmers binnen net als de Yoghurt. Mayo schijnt van oliehoorn te zijn. Maarja, met laplace stickertje erop.
Eens.quote:Op maandag 2 januari 2017 11:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bedrijfskantines zijn net zo een triest verhaal
Die weet ik niet. Die lagen vooral boven bij de restaurants. Om bijvoorbeeld de eiersalade en tonijn te maken hadden we emmers voorquote:Op maandag 2 januari 2017 17:16 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik heb het over die kleine bakjes, stonden ook de ingrediënten op. Mogelijk dan Oliehoorn Cleanlabel, dat is nog wel ok voor fabrieksmayo.
Het zal mij niks verbazen dat het gewoon van hogere hand afkomst.quote:
Hoezo zou verse zalm niet bestaan in NL?quote:Op maandag 2 januari 2017 15:30 schreef k_man het volgende:
[..]
Hoe werkt het dan?
Dat zalm niet vers is lijkt me trouwens nogal logisch. Verse zalm bestaat niet in Nederland.
Ik vermoed:quote:Op maandag 2 januari 2017 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoezo zou verse zalm niet bestaan in NL?
Wat is jouw definitie van vers?
Verse vis is: vangen, aan land brengen, schoonmaken en bereiden. Alle zalm in Nederland is al diep bevroren geweest.quote:Op maandag 2 januari 2017 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoezo zou verse zalm niet bestaan in NL?
Wat is jouw definitie van vers?
Nou ja, je ze komen niet zelf het water uit wandelen.quote:Op maandag 2 januari 2017 19:25 schreef MCH het volgende:
Sowieso is 98% van de zalm uit Nederland kweekzalm dus vangen is nogal een verkeerd begrip.
quote:Op maandag 2 januari 2017 16:38 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Hoe het zou moeten werken (Ja, volgens hun eigen boekje):
- Spullen vers maken/afbakken. Dus de zalm die komt dagelijks rauw binnen. Moet smorgens afgebakken worden en dan op de broodjes.
- Brood dagelijks vers kneden en afbakken
- Smoothies vers mixen en aan het eind van de dag weggooien.
Hoe het werkelijk gaat:
- Vis gaat ergens smiddags in de oven en vervolgens in een bak waar vervolgens een week uit geschept wordt. (Of tot die op is)
- Overgebleven brood word opgelapt voor de volgende dag. (Water erover en paar min de oven in)
- Smoothies die overblijven gaan terug in de kan en de volgende ochtend weer terug in een schoon glas.
En dan verkochten we nog zelfgemaakte afbak pizza's voor de verkoop. Ging na 3 dagen weer een nieuw velletje en sticker op.
Smooties zijn op het eind van de dag toch altijd met 50% korting? Volgens mij recyclen ze die niet. ook dat opgelapte brood herken ik niet. Ik proef echt wel het verschil tussen vers en opgewarmd.quote:
Iig niet als het om warme maaltijden gaat. Zodra je het kunt op eten, na een eeuwigheid in de rij te hebben gestaan richting de kassa, moet je maar hopen dat het nog een beetje warm is. Geen zin in. De weinige borden warm eten die ik er door de jaren heen heb gehaald vond ik overigens daadwerkelijk lekker.quote:Op woensdag 11 januari 2017 13:16 schreef athlonkmf het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen de formule van LaPlace accepteren...
In de rij staan met je dienblad om je bestelling door te geven en dan nog langer wachten tot jouw bestelling klaar is om vervolgens te betalen...
Betaal eerst, geef je bestelling door, wacht bij je tafel tot je de bestelling op kan halen. Dat is toch veel klantvriendelijker?
Ja dacht het niet he. Hooguit als er veel grote broden voor thuis over bleven ging dit voor 50% weg. Anders koste dat weer te veel prullenbakken.quote:Op woensdag 11 januari 2017 12:26 schreef Coppi het volgende:
[..]
Smooties zijn op het eind van de dag toch altijd met 50% korting? Volgens mij recyclen ze die niet. ook dat opgelapte brood herken ik niet. Ik proef echt wel het verschil tussen vers en opgewarmd.
Nou zeg, dacht dat de smooties nieuw waren. Maar worden de broodjes geborgd? Met een borgpen?quote:Op donderdag 12 januari 2017 19:21 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja dacht het niet he. Hooguit als er veel grote broden voor thuis over bleven ging dit voor 50% weg. Anders koste dat weer te veel prullenbakken.
Smoothies gaan echt de koeling in, want de klant zag het toch niet. Smorgens 1 blender nieuw maken en daar de oude kan doorheen doen zodat niemand het merkt.
Net als de borging voor broodjes. Na 2 uur weg? Dacht het niet. Zetten gewoon weer een nieuw kaartje neer.
Zal vast niet in alle filialen gebeuren.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:09 schreef Coppi het volgende:
[..]
Nou zeg, dacht dat de smooties nieuw waren. Maar worden de broodjes geborgd? Met een borgpen?
Je wordt zelf ook niet al te erg gehinderd door integriteit hè? Als je daar allemaal aan meewerkt. Feitelijk heb je zelf lekker meegeholpen aan de oplichting.quote:Op donderdag 12 januari 2017 19:21 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja dacht het niet he. Hooguit als er veel grote broden voor thuis over bleven ging dit voor 50% weg. Anders koste dat weer te veel prullenbakken.
Smoothies gaan echt de koeling in, want de klant zag het toch niet. Smorgens 1 blender nieuw maken en daar de oude kan doorheen doen zodat niemand het merkt.
Net als de borging voor broodjes. Na 2 uur weg? Dacht het niet. Zetten gewoon weer een nieuw kaartje neer.
Ja Koekkoek, Ik moest toch ergens geld verdienen in deze moeilijke tijd hequote:Op donderdag 12 januari 2017 20:16 schreef k_man het volgende:
[..]
Je wordt zelf ook niet al te erg gehinderd door integriteit hè? Als je daar allemaal aan meewerkt. Feitelijk heb je zelf lekker meegeholpen aan de oplichting.
Klopt ook. Bij enkele worden de broodjes voor de neus gesmeerd.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:15 schreef MCH het volgende:
[..]
Zal vast niet in alle filialen gebeuren.
Die werkten door bezuinigingen ook maar met een beperkte inzet.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:28 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Ja Koekkoek, Ik moest toch ergens geld verdienen in deze moeilijke tijd he![]()
Genoeg aangekaart bij de voedsel en waren autoriteit, maar die doen dus niks.
Ja.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:09 schreef Coppi het volgende:
[..]
Nou zeg, dacht dat de smooties nieuw waren. Maar worden de broodjes geborgd? Met een borgpen?
Tuurlijk. Je werkt nu in een nertsenfokkerij toch?quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:28 schreef Zelfscanner het volgende:
Ja Koekkoek, Ik moest toch ergens geld verdienen in deze moeilijke tijd he![]()
quote:Op donderdag 12 januari 2017 21:24 schreef k_man het volgende:
[..]
Tuurlijk. Je werkt nu in een nertsenfokkerij toch?
Zo de knettertjes, ik moet lachen om je (zo ongeveer voor het eerst)quote:Op donderdag 12 januari 2017 21:24 schreef k_man het volgende:
[..]
Tuurlijk. Je werkt nu in een nertsenfokkerij toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |