leiden?quote:Op zaterdag 1 oktober 2016 12:11 schreef Patapon het volgende:
Haring, hutspot, wittebrood want 3 oktoberviering.
Bah.quote:Op zaterdag 1 oktober 2016 12:11 schreef Patapon het volgende:
Haring, hutspot, wittebrood want 3 oktoberviering.
2 dagen te vroeg.quote:Op zaterdag 1 oktober 2016 12:11 schreef Patapon het volgende:
Haring, hutspot, wittebrood want 3 oktoberviering.
Vanavond ipv morgen is het avondfeest.quote:
Nachtbrakerij.quote:
Tja, vrijdag- en zaterdagnacht in het hoge noorden gewerkt en mega trekquote:
Alcoholistje.quote:
Dat klinkt geweldig! Liggen die in de vriezer? Hele boomstam gegeten?quote:Op maandag 3 oktober 2016 22:49 schreef Amarantha het volgende:
Een chocolade boomstam van de Lidl. Zit praline in en marsepein. Wat een goddelijke combinatie is dat.
Kwam er p.o achter, dacht dat het alleen marsepein was. Maar dit is nog 100x beter.
Haha nee het is een "kleintje" van chocolade van 100 gram, ligt gewoon bij het sinterklaas snoepgoed.quote:Op maandag 3 oktober 2016 23:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat klinkt geweldig! Liggen die in de vriezer? Hele boomstam gegeten?
Van t weekend kijken! Thanksquote:Op maandag 3 oktober 2016 23:07 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Haha nee het is een "kleintje" van chocolade van 100 gram, ligt gewoon bij het sinterklaas snoepgoed.
Hoewel de verpakking mij meer aan kerst doet denken.
quote:Op dinsdag 4 oktober 2016 16:05 schreef Riann het volgende:
Aardappelpuree
Bloemkool
2 kleine kippenworstjes
Lekker hoorquote:Op dinsdag 4 oktober 2016 16:05 schreef Riann het volgende:
Aardappelpuree
Bloemkool
2 kleine kippenworstjes
Je moet eens tegen Miep zeggen dat ze beter de deksel weglaat van de boontjespan.quote:Op dinsdag 4 oktober 2016 23:20 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten:
[ afbeelding ]
Lekker huiselijk maal van een paar uur terug.
Want?quote:Op dinsdag 4 oktober 2016 23:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je moet eens tegen Miep zeggen dat ze beter de deksel weglaat van de boontjespan.
Mogge!quote:Op woensdag 5 oktober 2016 09:54 schreef Iwanius het volgende:
Omdat Robin ze er verlept/doorkookt uit vind zien.
Woensdag:
[ afbeelding ]
Mis goed ingepakt,is het verder prima vertoeven op het terras zonder terrasbranders. Moggu..bijna middag alweer.
Want dan blijven de boontjes groen.quote:
Welkom terugquote:Op woensdag 5 oktober 2016 15:42 schreef uniekhoorn het volgende:
Gestoofde sperziebonen (in wat tomatenpuree, knoflookteentjes, sjalotjes met zout/peper/folie)
Daarbij gebakken aardappelen en gebakken biefstuk met wat champignons.
Frisse zoetezure komkommersalade erbij
Ow en heb net ook snel even appelmoes/compote gemaakt. Dat als sausje erbij dan maar
Om lief te qouten "hehe, eindelijk weer lekkere groentenquote:Op woensdag 5 oktober 2016 18:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Welkom terug
Beval het NL'e eten hier weer?
Uur of 3 eerder:quote:
quote:Op woensdag 5 oktober 2016 15:39 schreef Karzai het volgende:
even het beste biertje van Nederland testen
[ afbeelding ]
We hadden een keer met z'n 3'en per ongeluk het verkeerde afhaalmenu besteld, kwamen we daar, kregen we een complete eettafel vol aan bakjes babi pangang, fu jong hai en weet ik veel wat mee. Heb er nog steeds van in de vriezer liggen.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 21:57 schreef Woestijnvos het volgende:
Ben chinees gaan halen. Zeer lekker, maar ze geven altijd zoveel mee. Ik kan daar twee dagen van eten.
Je onthoud me he als ik bij je mag komen etenquote:Op donderdag 6 oktober 2016 22:31 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had vanavond porchetta (eigenlijk te lang in de oven, dus werd het meer pulled pork, maar ongenadig lekker) met gegrilde polenta, asperges en kastanjechampignons. Met als toetje: koffie-muscatparfait met chocolade-hazelnootmousse, anijsmeringue, chococrumble en dulce de leche. Die kon ik helaas niet mooi op bord leggen omdat hij me na het afkoelen te stevig was geworden, maar lekker was het wel zeg.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is niet rauw he? We aten dat gisteren, gewoon als biefstukje, alleen kon ik het niet op. Dus nu gewoon koud in plakjes gesneden. Net als rosbief eigenlijk. Op geroosterd brood.quote:Op vrijdag 7 oktober 2016 15:50 schreef Iwanius het volgende:
Heerlijk als snack. Btw,zet je die kalf nog even aan of gewoon zo koud en rauw uit de ijskast op brood waarbij je laatstgenoemde warm maakt.
Wat is klapstuk?quote:Op vrijdag 7 oktober 2016 16:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een stuk zwitserse roomvlaai
Nu een cola-berenburgje
zometeen: Hutspot met rookworst en klapstuk. Erbij grove mosterd, zilveruien en dwarsliggers
Heel mooi runderstoofvlees. Heerlijk gegaard met mosterd, foelie, nootmuskaat. Zoo lekker met hutspotquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |