Je onthoud me he als ik bij je mag komen etenquote:Op donderdag 6 oktober 2016 22:31 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had vanavond porchetta (eigenlijk te lang in de oven, dus werd het meer pulled pork, maar ongenadig lekker) met gegrilde polenta, asperges en kastanjechampignons. Met als toetje: koffie-muscatparfait met chocolade-hazelnootmousse, anijsmeringue, chococrumble en dulce de leche. Die kon ik helaas niet mooi op bord leggen omdat hij me na het afkoelen te stevig was geworden, maar lekker was het wel zeg.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is niet rauw he? We aten dat gisteren, gewoon als biefstukje, alleen kon ik het niet op. Dus nu gewoon koud in plakjes gesneden. Net als rosbief eigenlijk. Op geroosterd brood.quote:Op vrijdag 7 oktober 2016 15:50 schreef Iwanius het volgende:
Heerlijk als snack. Btw,zet je die kalf nog even aan of gewoon zo koud en rauw uit de ijskast op brood waarbij je laatstgenoemde warm maakt.
Wat is klapstuk?quote:Op vrijdag 7 oktober 2016 16:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een stuk zwitserse roomvlaai
Nu een cola-berenburgje
zometeen: Hutspot met rookworst en klapstuk. Erbij grove mosterd, zilveruien en dwarsliggers
Heel mooi runderstoofvlees. Heerlijk gegaard met mosterd, foelie, nootmuskaat. Zoo lekker met hutspotquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |