Lekker, bier met zonnebrandmiddel.quote:Op vrijdag 23 september 2016 11:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden bier en kregen dit[ link | afbeelding ]
Wat is een patat flip?quote:Op vrijdag 23 september 2016 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Genietse uniek
Vanmorgen kwark, 2 rijstwafels en kleine appel.
Vanmiddag wordt het een patat flip en kroketburger. Hele dag honger!
Ah okequote:
Ik zou zo elke dag wel willen lunchen als dat kon (het eten dan, niet die drank).quote:Op zaterdag 24 september 2016 12:56 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:
[ afbeelding ]
Een bij eerdere bezoeken genomen combo die ook nu scoort.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren.
quote:Op vrijdag 23 september 2016 20:31 schreef QuattroF het volgende:
Zelfgemaakte pizza uit de oven met mozzarella, geraspte kaas, spinata romana en parmaham, en daarover wat parmezaanse kaas. Was best lekker!
[ afbeelding ]
(Eerste keer dat ik hier een foto plaats, dus hopelijk gaat het goed zo!)
De prijzen bij Express zijn echt niet hoog hoor.quote:Op zaterdag 24 september 2016 14:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou zo elke dag wel willen lunchen als dat kon (het eten dan, niet die drank).
Vrijdag nog genoten van de moksi metie van Madame Jeanette.quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
De prijzen bij Express zijn echt niet hoog hoor.
(vroege) Avondeten:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup…maar weer eens naar de Kruiskade en de Surinaamse keuken i.c.m.een frisje.
Je gaat al ff niet meer luxe uit eten. Zie je alleen bij de Chinees, Surinamer, bistro of Turk. Dat luxe ff zat?quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
De prijzen bij Express zijn echt niet hoog hoor.
(vroege) Avondeten:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup…maar weer eens naar de Kruiskade en de Surinaamse keuken i.c.m.een frisje.
Wat is paleisbanket?quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je gaat al ff niet meer luxe uit eten. Zie je alleen bij de Chinees, Surinamer, bistro of Turk. Dat luxe ff zat?
Ik maakte vnv voor mijn visite en mij linguine met truffelroomsaus, champignons, gerookte kip, pijnboompitten en parmezaan.
Straks koffie en thee met een stukje paleisbanket.
quote:Op zondag 25 september 2016 03:59 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Een white café mocha met een chocolade cheesecake muffin
Ik sta helemaal strak van de suiker
om half tien 's ochtends?quote:Op zondag 25 september 2016 09:28 schreef Kaneelstokje het volgende:
Kikkererwten-mais burgers met een couscous salade.
Nee, dat is het avondeten.quote:
Goed eten daar he. Voor mij momenteel de beste surinamer van Rotterdam-Centrum.quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:24 schreef Tem het volgende:
Vrijdag nog genoten van de moksi metie van Madame Jeanette.
Ja,eigenlijk wel en dat heb ik zo van tijd tot tijd dat ik in iets gewoon helemaal geen zin meer heb en het mij zelfs gaat tegenstaan.Verveling? onverschilligheid? Denk combinatie van beiden. Maar zal wel weer overgaan. Misschien zal je ook gemerkt hebben dat ik al een tijdje geen recensie meer heb geschreven over waar ik geweest ben. Je niet ertoe kunnen zetten er tijd voor te maken. Maar goed, komt wel weer. Geduld.quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Je gaat al ff niet meer luxe uit eten. Zie je alleen bij de Chinees, Surinamer, bistro of Turk. Dat luxe ff zat?
Hoe vergelijkt zoiets nou met het eten van een Chinees restaurant? Minder vette smaak oid?quote:Op zondag 25 september 2016 21:38 schreef vinnypassy het volgende:
Zelfgemaakt Chinees buffet met
- Nasi
- Kipsaté met satésaus
- Babi pangang
- Char siu
- Gebakken banaan
- Foe yong hai
Dit was zo ongelooflijk lekker. Vooral de char siu: was al mijn favoriet altijd, maar die ga ik vaker maken. Ben alleen vergeten foto's te maken... Maar het was lekker, getuige de opmerking van de avond: "Doe nog maar wat extra. Ik zit al vol, maar ik wil niet stoppen met eten." En dat kwam niet bij mij vandaan.
Komende dagen restjes opmaken.
Goed gedaan! Dat geeft een voldaan en heel goed gevoel, al je werk! En krijg er trek vanquote:Op zondag 25 september 2016 21:38 schreef vinnypassy het volgende:
Zelfgemaakt Chinees buffet met
- Nasi
- Kipsaté met satésaus
- Babi pangang
- Char siu
- Gebakken banaan
- Foe yong hai
Dit was zo ongelooflijk lekker. Vooral de char siu: was al mijn favoriet altijd, maar die ga ik vaker maken. Ben alleen vergeten foto's te maken... Maar het was lekker, getuige de opmerking van de avond: "Doe nog maar wat extra. Ik zit al vol, maar ik wil niet stoppen met eten." En dat kwam niet bij mij vandaan.
Komende dagen restjes opmaken.
Nou, de saté, babi pangang en char siu smaakten gewoon naar die van een goede Chinees. Wel iets anders natuurlijk, maar kwam er heel goed bij in de buurt. Ik eet daar echter bijna nooit (denk voor het laatst wel meer dan 2 jaar geleden), dus of het minder vet is? Ik kan me het eten daar niet goed genoeg voor herinneren'. Maar met goed zoeken naar recepten is de smaak behoorlijk goed na te maken in ieder geval.quote:Op zondag 25 september 2016 21:55 schreef 24Fan het volgende:
[..]
Hoe vergelijkt zoiets nou met het eten van een Chinees restaurant? Minder vette smaak oid?
Ziet er lekker uit!quote:Op zondag 25 september 2016 23:59 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Nog even dit welbekende avondhapje halen bij de enige echte nacht-Chinees van Rotterdam.
en op weg naar Huis:
[ afbeelding ]
Is iedereen morgen vrij of zo?
Het schijnt dat het zelfs z'n eigen zwaartekrachtveld had.quote:Op dinsdag 27 september 2016 18:52 schreef MCH het volgende:
Episch, die bal gehakt neemt gewoon het halve bord in beslag.
Char Siu broodjes zien er superlekker uit! Laat alleen maar dat takkie koriander wegquote:Op maandag 26 september 2016 19:45 schreef vinnypassy het volgende:
Restjes van gisteren: stoombroodjes met char siu (plus wat rauwkost en hoison) en een satéflap (gewoon saté in bladerdeeg). Was weer lekker hoor.
[ afbeelding ]
PS Heb het gewoon op bord gegooid, voor een keertje eens geen franjes
Nee, koriander is lekker!quote:Op dinsdag 27 september 2016 22:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Char Siu broodjes zien er superlekker uit! Laat alleen maar dat takkie koriander weg
Ja,had het al een tijd niet op en smaakte zeker erg goed.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |