abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_164952010
Dit is toch allemaal niet bepaald het zelfde als 'afstotelijk'
pi_164952084
quote:
14s.gif Op maandag 29 augustus 2016 03:51 schreef Bertus_Steigerpijp het volgende:

[..]

Ik ben inm 40 en mijn libido word alleen maar sterker. :D
Dat is vervelend, ik dacht altijd dat het testosteron niveau ging dalen na je 30ste en dat je seksdrive daar automatisch minder sterk door werd.
Volgens mij zijn er ook studies over die dit bevestigen.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164952128
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:20 schreef Allures het volgende:
Dit is toch allemaal niet bepaald het zelfde als 'afstotelijk'
Onzichtbaar, dat is geloof ik ook bijna net zo lastig.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164952489
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 04:59 schreef Bertus_Steigerpijp het volgende:

[..]

Jaren lang vernederd... ja dat ben ik ook. Getreiterd op de middelbare en zelfs op mijn beroeps opleiding erna...
Vaak vonden vrouwen mij te lief of hun type niet en dus geen relatie potentieel. Te lief.... :') Mja toch gebeurt het. En dan? Jaar na jaar, keer na keer eindeloos kreeg ik het weer te horen.... 1000x zoals jij zegt.

Moet ik dan een klootzak worden om maar een kans op een relatie te krijgen of geef ik op en snij ik mijn polsen door? Ben ik te lelijk? Wat? Wat is dat met vrouwen als kut smoes...

Nu, ben ik een zelfverzekerd man die geen vrouw nodig heeft. Ik dop mijn boontjes wel alleen. En wat wil, er komen de afgelopen jaren ineens vrouwen met interesse naar mij toe... :')

Sorry not interested. Zelfs niet voor een nachtje want ik wil ze niet het verkeerde idee geven.

Voor jou als tip, ga niet denken aan vrouwen en evt een relatie als je zelf nog niet eens weet wat en hoe, je zit zo in de knoop met je zelf dat je dat eerst op een rijtje moet hebben wil je uberhoubd een kans maken op een gelukkig leven.

[..]

Als je een mens bent en je een knape vrouw ziet, in mijn ogen is het dan normaal dat je denkt dat je haar niet waard bent. Maar elke vrouw heeft een man nodig en dus ook jou. Hoe lelijk je jezelf ook vind. :* Dat laatste zijn jou woorden, niemand walgt van jou!

[..]

Dat heb ik ook gedaan ja... Totdat ik alleen overbleef... Ik heb atm 0 vrienden of kennisen om over de vloer te gaan ofzo. Als je dat wil, keep up the good work. :Y

[..]

Bekend probleem en niets mis mee, 9 van de 10 relaties is toch bs en gaan binnen een jaar weer uit elkaar.

[..]

Vraag het hem eens en als je hem aantrekkelijk vind zou je je ook kunnen afvragen, wil ik wel met een vrouw een relatie...

[..]

Gast, ik kan met meer dan 70% van de bevolking niet omgaan. WTF is iedereen nep, ja en amen en oh het gaat goed hoor.... BS!

[..]

Maak je daar dan helemaal niet druk om. :D Als jij weet dat je je zelf naar behoren verzorgd. Fuck hun. :Y :D

[..]

Jaren lang gehad ja... Vroeg me al sinds de middelbare (94 diploma) af dat ik iets miste, een stofje ofzo in mijn hersenen waardoor ik net de klok mis sloeg. Keer op keer miste ik weer... Tot ik wakker werd in 2015... Dat is evt een verhaal voor later.

[..]

9 van die gesprekken zijn verzinsels en bs. Dus jij bent de enige die eerlijk is.

[..]

Dat is aan jezelf! Jij bent regiseur in je eigen leven. Doe wat jij wil, niemand houd je tegen alleen jijzelf!

[..]

Beauty is in the eye of the beholder! Jij mag jezelf dan misschien atm niet mooi vinden maar andere zullen daar anders over denken. Onderschat jezelf niet!

[..]

Met zo een negative vibe hebben idd weinig mensen zin om bij je langs te komen. Ik ken het probleem. Helaas ben jij enige die dat kan veranderen.

[..]

Vrouwen geven andere signalen af, als je die niet oppakt in het begin zijn ze daarna vrij koud ja. Betekend niet dat jij hun moet negeren. ;) Niet elke vrouw zit er op te wachten maar als jij haar dat kleine beetje extra aandacht geeft kunnen ze over je beginners fouten heen kijken.

[..]

Thats life! get over it. Iedere vrijgezel heeft dat.

[..]

Kan ik het mee eens zijn en ja ook ik heb die gedachte gehad maar dat is niet iets voor dit topic om op in te gaan. :P

[..]

Hoe slechter jij in je vel zit hoe negatiever de enge buitenwereld ook lijkt. 9 van de 10x is dit een foute interpretatie van je brein en niet een werkelijkhied. Je ziet in feite op dat moment wat je wil zien. Niet wat de werkelijkheid is.

[..]

Hoe kan jij voelen wat een vrouw voelt als jij interesse toont? Meer een feitje ala het punt hiervoor.

[..]

Ik ook ;)

[..]

Allemaal aannames van jezelf, ooit met een psych gepraat? En dat bedoel ik niet omdat je gek bent want je bent in mijn ogen juist helemaal normaal. Je zou alleen wat meer uitleg ed kunnen gebruiken over bepaalde aannames die jij hebt en daar is niets mis mee.
Klinkt inderdaad alsof je hetzelfde hebt meegemaakt. Waarschijnlijk een onzichtbaar of onaantrekkelijk uiterlijk in combinatie met een zachte vriendelijke persoonlijkheid dat niemand tot last wil zijn. Dat je te vriendelijk bent, dit is waarschijnlijk teken van een beta persoonlijkheid. Een houding, verlegenheid en onzekerheid dat daar bij past.Dan zien vrouwen (zeker als ze jong zijn) je sowieso over het hoofd tenzij je dit kwa uiterlijk of uitzonderlijke talenten kan compenseren.
Ik ben blij dat je verhaal geen Hollywood wending kreeg, dat alles toch zogenaamd goed is gekomen door hard te werken aan jezelf.
dat vrouwen je nu wel zien staan kan ook te maken hebben dat ze er klaar mee zijn om de badguys en foute mannen te chasen. Dit gebeurd vaak als ze wat ervaringen hebben opgebouwd. Meestal rond de 30 of zo gaan ze dit inzien.
Ken inderdaad het gevoel alsof er iets vreselijks mis met je moet zijn, dat je een magisch iets mist wat anderen wel hebben maar dat je er nooit achter kan komen wat dit precies is.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164952614
quote:
13s.gif Op maandag 29 augustus 2016 05:19 schreef Bertus_Steigerpijp het volgende:

[..]

En het zijn precies dit soort reacties die er voor zorgen dat sommige over het randje gaan. Denk goffer eens na voor je wat plaatst!
Nah hier trek ik mij serieus niets van aan. Denk ook wel dat hij het goed bedoeld met zijn "hardere aanpak"
Maar de reacties hier zouden mij nooit tot het uiterste kunnen drijven.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164952763
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:23 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Onzichtbaar, dat is geloof ik ook bijna net zo lastig.
nee want je hebt dus een karakter om je zichtbaar mee te maken
pi_164952856
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:37 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Nah hier trek ik mij serieus niets van aan. Denk ook wel dat hij het goed bedoeld met zijn "hardere aanpak"
Maar de reacties hier zouden mij nooit tot het uiterste kunnen drijven.
omdat het niet 'echt' is. Het is een houding, een identiteit, een cppingsmechanisme waarbij je je juist veilig voelt. Geen eind van je Latijn wanhoop maat een slachtofferrol. Aangeleerd gedrag
pi_164953561
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:09 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Sommigen vinden mij wel daadwerkelijk lelijk, 1 psych vond mij onaantrekkelijk kwa uiterlijk en heeft dit ook zo verteld en begon een verhaal over "andere kwaliteiten bezitten om er werk van te maken", de rest van de mensen zeggen vaak"valt wel mee" of "ik zie niks bijzonders"
Op dating sites of single vriendinnen van vroegere vrienden vonden mij wel altijd onaantrekkelijk kwa uiterlijk en dit werd mij ook letterlijk verteld.
Een vrouw op kantoor vond mij er op mijn 26ste een puber figuur hebben en eruit zien als 16- 18 met een skinny gezicht.
Verder krijg ik heel vaak opmerkingen of mij zelf wel goed verzorg omdat ik heel wit ben met een zeer mager uiterlijk en smal gezicht. Dit is zeker 15 keer gebeurd. De laatste keer was door een homo uit mijn therapie groep, een hele aardige kerel. Ik vroeg aan hem wat het probleem was aan mijn uiterlijk en hij zei onder andere dat mijn huid spierwit was. (ginger genen) en adviseerde me om een paar keer onder de zonnebank te gaan. Dit is dus niet mogelijk met huidtype 1 en dus probeer ik nu melanotan.
Melanotan lijkt een beetje te werken maar ik ben er niet zeker van. Ik heb veel sproeten in mijn gezicht nu maar ook een beetje gebruind.... een beetje brons/bruin. ik ben iig van een 1/10 na een 3/10 kwa uiterlijk gegaan.
Verder kan ik nog overwegen om mijn kaak recht te zetten want die is erg scheef gegroeid.

Verder ken ik niemand, ik ben geen vrienden, kennissen , familie etc. Ik weet dat ik hier zelf voor gekozen heb. Ik ken alleen mensen van de hulpverlening.
Mensen die je irl afkraken op je uiterlijk hebben sws zelf problemen. Ik begin zelf redelijk lekker in mijn vel te zitten en het valt me geeneens meer heel erg op hoe iemand er uitziet. Alleen als het een lekker mokkeltje is, maar als ik jou zie lopen en je ziet er uit zoals je beschrijft zou ik waarschijnlijk echt niet op of om kijken. Ik ken overigens mensen die zelfvertrouwen lijken te hebben, maar wel mensen volledig afkraken/minderwaardig aankijken. Is dat zelfvertrouwen? Ik gok van niet. Dat is een ander omlaag halen om jezelf beter te voelen.
  Moderator maandag 29 augustus 2016 @ 23:05:08 #159
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_164953611
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:43 schreef Allures het volgende:

[..]

omdat het niet 'echt' is. Het is een houding, een identiteit, een cppingsmechanisme waarbij je je juist veilig voelt. Geen eind van je Latijn wanhoop maat een slachtofferrol. Aangeleerd gedrag
Dit ja.
[i]Breitling - Instruments for Professionals[/i]
pi_164953678
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:43 schreef Allures het volgende:

[..]

omdat het niet 'echt' is. Het is een houding, een identiteit, een cppingsmechanisme waarbij je je juist veilig voelt. Geen eind van je Latijn wanhoop maat een slachtofferrol. Aangeleerd gedrag
Een copingsmechanisme om om te gaan met harde pesterijen van vrouwelijke personen uit mijn jeugd en eigenlijk tot op de dag van vandaag wel doorgaat.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164954105
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 23:07 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Een copingsmechanisme om om te gaan met harde pesterijen van vrouwelijke personen uit mijn jeugd en eigenlijk tot op de dag van vandaag wel doorgaat.
Als iemand iets zegt over je uiterlijk, en je weet dat het zo bedoeld is en het niet alleen je eigen achterdochtige interpretatie is, maak je gewoon een harde sneer terug :) Wordt doorgaans niet verwacht en laat zien dat je je niet laat kennen.
pi_164955512
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2016 23:21 schreef Fatoeman het volgende:

[..]

Als iemand iets zegt over je uiterlijk, en je weet dat het zo bedoeld is en het niet alleen je eigen achterdochtige interpretatie is, maak je gewoon een harde sneer terug :) Wordt doorgaans niet verwacht en laat zien dat je je niet laat kennen.
Uiteraard, maar het probleem is, ik maak nooit die andere kant mee no matter how hard I try.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 05:11:17 #163
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_164957022
Je laatste regel: ...................... Ik ken alleen mensen van de hulpverlening.
En zitten daar geen lekkere meiden bij? _O- _O- _O-
Sorry Deluzion, ik kon het niet laten. Je klinkt zo treurig, ik moest er iets geestigs tegenover zetten.

Tja, als je echt niets wilt doen, wil veranderen, en alleen je libido kwijt wil, dan kan je alleen bij de farmaceutische industrie (met receptje van arts psychiater of zo natuurlijk) terecht. Dan kunnen wij, hoe goed bedoeld dan ook, jou niet helpen.
Vraag mij dan af, waarom je hier een topic opent. Of wil je er gewoon eens over praten? Want de antwoorden die je hier kunt krijgen, kun je ook zelf bedenken. Van je libido af; gooi een bekertje benzine in je kruis en steek dan je schaamhaar aan. Of laat je eens voor 100 euro een kwartiertje in je kruis trappen, zoals die ene in die Dirty Harry film die zich helemaal lens laat slaan om daarna officer Dirty Harry aan te klagen alsof die dat gedaan heeft. Zo reageren de pubers.
En de goedmensen die zeggen: ga voor hulp, psycholoog of arts, doe training, neem zonnebank, eet meer eiwitten en ga krachttraining doen. Maar dan zeg jij .... Ja, maar (ik ben te wit, te dun ... ) En ja maar betekent nee.
Sorry, maar jij wentelt je in zelfmedelijden. Dan ben je niet te helpen en maak je jouw probleem ons probleem. Nu, er zal zeler wel een pilletje voor je zijn, en als je met je probleem bij de juiste mensen aanklopt (arts / psych) zul je dat wel voorgeschreven krijgen. Zeker als je ebij zegt (zoals je in een van je posten schreef) dat je wel eens huilt van ellende EN tegen een boom wil rijden.
Dat (pilletje) gaat wel lukken. En dan ben je iemand zonder zin in seks? Tja, daar zijn e meer van. Meer vrouwen dan mannen weliswaar, maar toch ook mannen. En een leven zonder sex kan best Zonder eten, zonder drinken of zonder slaap, hou je maximaal 3 weken uit. Zonder drinken zelfs maar een week hooguit. Zonder zin in sex kun je heel oud mee worden.
Maar persoonlijk zou ik toch proberen open te staan voor een goede gerichte begeleiding.

Dan, ik heb het al in andere topics hier geschreven, zijn er vrouwen die minder-validen en andere op de een of andere manier gehandicapte mensen sex willen geven, van een snelle neukpartij (hoertjes) tot een paar uurtjes incl. beetje knuffelen, praatje en sex.

Ik gooi "sex voor gehandicapten" in google en vind ONDER ANDERE !! een stukje over een 27 jarige vrouw, waarbij hier de link. Dus denk dat je met een uurtje googlen er wel uit bent.
Tja, als jij denkt dat je te lelijk bent en er nooit eentje zult vinden, dan zul je er iets voor moeten betalen. Maar ja, je bent de enige niet, het beroep van prostituee (of sexzorgverleenster wat veel sympathieker klinkt en ook veel sympathieker is want dan zit er toch een andere motivatie achter) wordt niet voor niks het oudste beroep van de wereld genoemd.

*; :Y :Z :W

[ Bericht 8% gewijzigd door LeesFoknl op 30-08-2016 05:31:12 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings .
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 05:31:46 #164
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_164957039
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings .
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 05:33:58 #165
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_164957041
Nog een, verder moet je zelf maar eens googlen:

http://www.flekszorg.nl/nieuws.html
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings .
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 05:40:49 #166
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_164957052
Heb een documentaire gezien maar vind die nu even niet zo snel terug, van 2 vrouwen uit Goes die ook bij minder validen op bezoek gingen, 2 uurtjes 175 euro.
Maakte een goede en serieuze indruk.

^O^ :W
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings .
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_164958542
_O-

Zoals ik al eerder aangaf was mijn verhoogde libido het resultaat van een bijwerking door het middel melanotan LIF / Melanotan Kuur

Ben gestopt met het inspuiten en zowaar is mijn libido weer geheel 0.

En zowaar voel ik me direct niet meer zo slecht. Ben in staat functioneel te overleven nu. Alles kost minder energie.

Zoals een kerel op een melanotan forum hierover schreef:

"For me, I would give this a sound 10 out of 10. Very easy to use. No undesireable side effects and sex is absolutely incredible. Huge.............HUGE spike in libido and erections that could split diamonds. If these first four days are any indication of the tanning possibilities too, I will be ethnic very shortly."

Eheheh :)

Toegeven in mijn geval ervaarde ik het lang niet zo als die user maar ik had een sexdrive terug van hoe het was in mijn begin twintiger jaren.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164958800
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 22:09 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Sommigen vinden mij wel daadwerkelijk lelijk, 1 psych vond mij onaantrekkelijk kwa uiterlijk en heeft dit ook zo verteld en begon een verhaal over "andere kwaliteiten bezitten om er werk van te maken", de rest van de mensen zeggen vaak"valt wel mee" of "ik zie niks bijzonders"
Op dating sites of single vriendinnen van vroegere vrienden vonden mij wel altijd onaantrekkelijk kwa uiterlijk en dit werd mij ook letterlijk verteld.
Een vrouw op kantoor vond mij er op mijn 26ste een puber figuur hebben en eruit zien als 16- 18 met een skinny gezicht.
Verder krijg ik heel vaak opmerkingen of mij zelf wel goed verzorg omdat ik heel wit ben met een zeer mager uiterlijk en smal gezicht. Dit is zeker 15 keer gebeurd. De laatste keer was door een homo uit mijn therapie groep, een hele aardige kerel. Ik vroeg aan hem wat het probleem was aan mijn uiterlijk en hij zei onder andere dat mijn huid spierwit was. (ginger genen) en adviseerde me om een paar keer onder de zonnebank te gaan. Dit is dus niet mogelijk met huidtype 1 en dus probeer ik nu melanotan.
Melanotan lijkt een beetje te werken maar ik ben er niet zeker van. Ik heb veel sproeten in mijn gezicht nu maar ook een beetje gebruind.... een beetje brons/bruin. ik ben iig van een 1/10 na een 3/10 kwa uiterlijk gegaan.
Verder kan ik nog overwegen om mijn kaak recht te zetten want die is erg scheef gegroeid.

Verder ken ik niemand, ik ben geen vrienden, kennissen , familie etc. Ik weet dat ik hier zelf voor gekozen heb. Ik ken alleen mensen van de hulpverlening.
Vrienden of kennissen kijken niet naar je uiterlijk toch? Maakt mij helemaal niets uit hoe mijn vrienden of vriendinnen er uitzien.

Verder hoor ik niks uitzonderlijke - ik ken mensen die een gezichtsverminking hebben die gewoon daten (en dan heb ik het over neurofybromatose of teacher collins, zoek maar eens op) en relaties hebben.

Als je minder mager wilt worden kun je naar een ditist gaan en gaan sporten - maar mager hoeft helemaal niet per se lelijk te zijn.

Ik heb een beetje het gevoel dat je ieder excuus aangrijpt om er voor te zorgen dat je niet de regie over je eigen leven neemt. Je klinkt als iemand die het leven ondergaat, niet als iemand die leeft. Het leven is maakbaar - je kunt er zelf iets van maken.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_164959006
Ik heb dit topic doorgelezen, en ik wil TS het volgende zeggen: Ik denk dat je met de verkeerde mensen omging. Je bent z gefixeerd op uiterlijk! Als ik zelf kijk naar de personen waarop ik verliefd ben geworden, dan was dat in meer dan de helft van de gevallen omdat we een inhoudelijke klik hadden. Ik vind het aantrekkelijk als iemand straalt, plezier heeft in het leven, passies voor z'n hobbies en zo. Het lijkt erop alsof jij z gefixeerd bent geweest op het uiterlijk, dat je de interne kant hebt verwaarloosd. En dat lijkt me eerder de reden dat je geen partner kunt vinden.

Ten tweede: denk alsjeblieft niet dat je je hele leven al kan uitstippelen. Je kan letterlijk mrgen iemand ontmoeten die je leven verandert.
pi_164990001
quote:
4s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik heb de mazzel dat ik die lust eigenlijk niet heb.
En ook nooit echt gehad.

Kun je de lust beschrijven? Is het meer dat je seks zou willen hebben, of is het dat je zou willen klaarkomen?
Nja, nee niet echt. Ik denk dat mijn liefdeloos bestaan een stuk vervelender voelt. Opgewondenheid is alleen af en toe frustrerend, ik mis aanrakingen, intimiteit of zo... ik weet niet wat het is... maar ondanks dat ik dus niet zeker kan weten of ik iets mis voelt het wel zo.

Mja mijn libido is normaal gesproken extreem laag omdat als ik mezelf zie in de spiegel 100% zeker weet dat er geen enkele vrouw op aarde bestaat die mijn de moeite waard zou vinden, die door mijn uiterlijk heen kan kijken. Daardoor ben ik ook impotent want ik vind mezelf te lelijk om aan seksulateit te doen.
Bovendien komt het bij van twee kanten, zowel ik zelf als anderen vinden mij een onaantrekkelijk uiterlijk hebben.

Als ik het geld had , dan had ik mijn gehele gezicht verbouwd tot ik onherkenbaar was.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164990074
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 10:13 schreef Toeps het volgende:
Ik heb dit topic doorgelezen, en ik wil TS het volgende zeggen: Ik denk dat je met de verkeerde mensen omging. Je bent z gefixeerd op uiterlijk! Als ik zelf kijk naar de personen waarop ik verliefd ben geworden, dan was dat in meer dan de helft van de gevallen omdat we een inhoudelijke klik hadden. Ik vind het aantrekkelijk als iemand straalt, plezier heeft in het leven, passies voor z'n hobbies en zo. Het lijkt erop alsof jij z gefixeerd bent geweest op het uiterlijk, dat je de interne kant hebt verwaarloosd. En dat lijkt me eerder de reden dat je geen partner kunt vinden.

Ten tweede: denk alsjeblieft niet dat je je hele leven al kan uitstippelen. Je kan letterlijk mrgen iemand ontmoeten die je leven verandert.
Deels wel mee eens. vanaf mijn 17de ben ik gestopt met mezelf ontwikkelen omdat de obsessie over mijn uiterlijk alles overheerste.
Hoe ik mezelf zie, kreeg ik ook vaak te horen van anderen, het zit echt niet alleen tussen mijn oren.
Ik kan gewoon niet met mijn uiterlijk leven... dat is het probleem, het lukt gewoon echt niet, ik haat mijn uiterlijk zo ongelooflijk veel. Ik kan letterlijk overgeven als ik mezelf zie in reflecties.
En dat was 15 jaar geleden zo en dat is nu nog steeds zo.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164990173
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:25 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Deels wel mee eens. vanaf mijn 17de ben ik gestopt met mezelf ontwikkelen omdat de obsessie over mijn uiterlijk alles overheerste.
Hoe ik mezelf zie, kreeg ik ook vaak te horen van anderen, het zit echt niet alleen tussen mijn oren.
Ik kan gewoon niet met mijn uiterlijk leven... dat is het probleem, het lukt gewoon echt niet, ik haat mijn uiterlijk zo ongelooflijk veel. Ik kan letterlijk overgeven als ik mezelf zie in reflecties.
En dat was 15 jaar geleden zo en dat is nu nog steeds zo.
Dat is niet normaal. Ik geloof direct dat je misschien niet beeldschoon bent, maar overgeven van je eigen reflectie slaat nergens op. Ik heb ook niets gehoord wat daar aanleiding toe zou geven.

Bovendien ken ik mensen die precies dezelfde uiterlijke kenmerken hebben die jij omschrijft en ook gewoon relaties aangaan. Uiterlijk is niet alles.

Waarom doe je jezelf dit aan en waarom doe je niet iets aan dat gevoel? Je hebt zo te horen meer een geestelijk probleem dan een uiterlijk probleem: ga naar een professional en zorg dat je dat gevoel wegneemt.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_164995885
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:20 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Nja, nee niet echt. Ik denk dat mijn liefdeloos bestaan een stuk vervelender voelt. Opgewondenheid is alleen af en toe frustrerend, ik mis aanrakingen, intimiteit of zo... ik weet niet wat het is... maar ondanks dat ik dus niet zeker kan weten of ik iets mis voelt het wel zo.

Mja mijn libido is normaal gesproken extreem laag omdat als ik mezelf zie in de spiegel 100% zeker weet dat er geen enkele vrouw op aarde bestaat die mijn de moeite waard zou vinden, die door mijn uiterlijk heen kan kijken. Daardoor ben ik ook impotent want ik vind mezelf te lelijk om aan seksulateit te doen.
Bovendien komt het bij van twee kanten, zowel ik zelf als anderen vinden mij een onaantrekkelijk uiterlijk hebben.

Als ik het geld had , dan had ik mijn gehele gezicht verbouwd tot ik onherkenbaar was.
Toch apart dat er vrouwen vrijwillig met je naar bed zijn geweest. :)
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_164998299
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:35 schreef Fascination het volgende:

[..]

Toch apart dat er vrouwen vrijwillig met je naar bed zijn geweest. :)
Precies dit.
pi_165073103
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:35 schreef Fascination het volgende:

[..]

Toch apart dat er vrouwen vrijwillig met je naar bed zijn geweest. :)
:W
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')