abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Moderator zondag 28 augustus 2016 @ 23:01:07 #126
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_164927850
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 22:18 schreef Fatoeman het volgende:

[..]

Weet je wat vaak het typische is aan zulke gasten, dat zie je ook bij de andere bekenden op fok. Ze willen alleen bevestiging, maar aan zichzelf werken met de verkregen tips is weer te moeilijk. Ach ja, een fluwelen handschoentje is tijdelijk lekker, maar op de lange termijn schiet je er geen fuck mee op. Beter gewoon de ijzeren vuist en met je luie flikker van de bank af. Maar ja, buiten de comfortzone hŔ :')
Das een slimme gozer die je dat ooit verteld heeft.
[i]Breitling - Instruments for Professionals[/i]
pi_164928231
Ongelooflijk dat men hier denkt dat ik de hele dag op mijn luie reet zit terwijl ik werk + sport + al het huishouden zelf doe. Bovendien laat ik honden uit voor mensen met kanker 2 keer per week.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
  Moderator zondag 28 augustus 2016 @ 23:28:51 #128
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_164928849
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 23:11 schreef -Deluzion- het volgende:
Ongelooflijk dat men hier denkt dat ik de hele dag op mijn luie reet zit terwijl ik werk + sport + al het huishouden zelf doe. Bovendien laat ik honden uit voor mensen met kanker 2 keer per week.

Het is precies dit soort opgeklopt drama dat je een loser maakt.
[i]Breitling - Instruments for Professionals[/i]
pi_164928926
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 23:28 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Het is precies dit soort opgeklopt drama dat je een loser maakt.
Ik ontkracht enkel het beeld dat veel mensen hier van mij hebben.
Die denken dat ik alleen maar klaag en er niks aan probeer te doen. Terwijl ik er juist teveel aan probeer te doen zonder enig succes.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
  zondag 28 augustus 2016 @ 23:54:11 #130
434472 Flogging
En toen was er koffie!
pi_164929525
Het enige wat je zou kunnen doen is medicatie slikken en het lijkt me niet dat een arts je dat voor gaat schrijven om enkel en alleen je gezonde libido te onderdrukken.
  Moderator maandag 29 augustus 2016 @ 00:59:51 #131
441859 crew  Lenny77
pi_164930518
Kan een psychiater je geen degelijke medicatie voorschrijven?
De huisarts weet hier te weinig van vrees ik.
Wie weet zelfs een neuroloog ofzo? Die zal vast weten met wat je je libido in de hersenen flink kan laten zakken.
Echt castreren zit er vrees ik niet in. Dat zullen ze niet snel doen.

Ik denk wel evenzeer dat je je problemen in je hoofd wel uitvergroot hebt. Stel nou eens dat je qua uiterlijk een 5 bent. Jij zal altijd denken dat je een 0 bent. Terwijl de rest toch een 5 ziet.

Dus ik weet het niet zo. Het zou zonde zijn om je te laten misvormen voor u iets wat grotendeels in je hoofd zit.

En ivm je re´ncarnatie verhaal: als je hier in gelooft dan kan je je idd ook zo in dit leven opstellen dat dit een les is. Dat je in je vorig leven seksueel iets heel ergs hebt gedaan en dat dit nu je karma is. Dus er vrede mee hebben helpt misschien om het rustig te maken. Ik dacht dat er bij het hindoe´sme of boeddhisme zelfs manieren waren om je seksuele energie om te buigen naar andere energie.

Hoe dan ook: spring niet van een brug ofzo. Dat was zo wat het slechtste en domste advies wat iemand kan geven. In mijn ogen kan zoiets echt niet gezegd worden. Je leest genoeg over drama's van mensen die toch zelfmoord plegen omdat er genoeg anderen waren die het aanmoedigden.
Dat wil je toch niet op je geweten hebben zeg...
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  maandag 29 augustus 2016 @ 03:51:04 #132
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931486
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:16 schreef -Deluzion- het volgende:
Ben inmiddels in de 30, en ik had gehoopt dat de drang minder zou zijn dat het sneller zou afnemen. Na een lange periode waarbij mijn libido compleet nihil was en ik me heerlijk voelde is het in deze maand sterk toegenomen en ik merk dat dat frustrerend is.
Vanaf welke leeftijd blijft mijn libido nul of is dat voor elk persoon verschillend?
Ik ben inm 40 en mijn libido word alleen maar sterker. :D
Scheur ik door de brennerpas.
pi_164931488
Ben jij iemand die altijd streeft naar perfectie? Daarin kan de onzekerheid ook een grote rol spelen. Ik ben wel zo iemand die altijd alles perfect probeert te hebben, niemand is perfect natuurlijk, maar daardoor ben ik onzeker over mijn lichaam. Terwijl ik mezelf eigenlijk niet lelijk vind. Het zijn de kleine dingen die me onzeker maken. Als mijn vriend me lang blijft aanstaren dan word ik zenuwachtig, omdat ik bang ben dat hij dan mijn imperfecties bekijkt. Als hij dat merkt aan me, stelt hij me altijd weer gerust. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je niet te streng moet zijn voor jezelf en jezelf zeker niet moet gaan verlagen. Er kan altijd iets gedaan worden aan je uiterlijk, het is het innerlijk dat telt. Desnoods laat je iemand jou een make over geven als jij je daar beter bij zou voelen. Je bent nu 30 jaar, dat is veel te jong om nu al alle hoop verloren te laten gaan. Waar ik in geloof is dat iedereen zijn/haar wederhelft heeft ergens op deze wereld.

Wat betreft het castreren, hier zou je echt spijt van kunnen krijgen. Het kan gewoon zo zijn dat je volgende maand ineens iemand ontmoet hebt, en wie weet wat de plannen verder zijn.
Het enige waar je nu het hardst aan moet werken is dat je zelfverzekerder wordt. Wij vrouwen vinden dat aantrekkelijk aan een man. Na alles wat je hebt doorstaan is dat natuurlijk moeilijk, maar dit is zo belangrijk! Als je hieraan werkt, moet je zelfmedelijden echt vermijden. Het is lekker makkelijk om daarin op te gaan, ik heb het ook gedaan. Maar het helpt je helemaal nergens mee. Denk aan de voordelen in je leven, ik weet dat deze er zijn! En hou daaraan vast. Schrijf ze desnoods op. Dat zal echt verbetering brengen.

Ik weet dat ik zeker niet hetzelfde doormaak als jij, maar ik wil je graag helpen. Jouw verhaal heeft me echt geraakt en ik vind het heel erg dat iemand zoiets doormaakt en zo over zichzelf kan denken. Sorry dat mijn verhaal misschien een beetje onduidelijk is of dat jij je er helemaal niet in kan plaatsen, maar ik moest dit even kwijt aan je. Ik hoop dat je er iets aan hebt.
pi_164931508
quote:
14s.gif Op maandag 29 augustus 2016 03:51 schreef Bertus_Steigerpijp het volgende:

[..]

Ik ben inm 40 en mijn libido word alleen maar sterker. :D
Jongens van d'n bouw hebben dat wel vaker.
  maandag 29 augustus 2016 @ 04:59:57 #135
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931525
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:19 schreef -Deluzion- het volgende:

[..]

Ik zou jou wel eens willen horen praten als je jarenlang vernederd word en afgewezen op uiterlijk door welke vrouw dan ook en ze doen alsof je niet bestaat.
Dat je 1000 keer te horen krijgt dat je hun type niet bent, dat vrienden je proberen te koppelen (tegen je wil in maar omdat ze het anders blijkbaar lullig vinden of zo) en dat je altijd te horen krijgt dat je hun type niet bent. Dat vriendinnen van vrienden vragen waarom ze met zo'n lelijke kneus als jij omgaat. Dat je op elke datingsite nooit de vleeskeuring komt. Dat je kwaad word als je jezelf ziet in de spiegel.
Jaren lang vernederd... ja dat ben ik ook. Getreiterd op de middelbare en zelfs op mijn beroeps opleiding erna...
Vaak vonden vrouwen mij te lief of hun type niet en dus geen relatie potentieel. Te lief.... :') Mja toch gebeurt het. En dan? Jaar na jaar, keer na keer eindeloos kreeg ik het weer te horen.... 1000x zoals jij zegt.

Moet ik dan een klootzak worden om maar een kans op een relatie te krijgen of geef ik op en snij ik mijn polsen door? Ben ik te lelijk? Wat? Wat is dat met vrouwen als kut smoes...

Nu, ben ik een zelfverzekerd man die geen vrouw nodig heeft. Ik dop mijn boontjes wel alleen. En wat wil, er komen de afgelopen jaren ineens vrouwen met interesse naar mij toe... :')

Sorry not interested. Zelfs niet voor een nachtje want ik wil ze niet het verkeerde idee geven.

Voor jou als tip, ga niet denken aan vrouwen en evt een relatie als je zelf nog niet eens weet wat en hoe, je zit zo in de knoop met je zelf dat je dat eerst op een rijtje moet hebben wil je uberhoubd een kans maken op een gelukkig leven.

quote:
Dat je je nooit genoeg voelt en vrouwen als heilige onbereikbare wezens gaat ervaren omdat ze walgen van je.
Als je een mens bent en je een knape vrouw ziet, in mijn ogen is het dan normaal dat je denkt dat je haar niet waard bent. Maar elke vrouw heeft een man nodig en dus ook jou. Hoe lelijk je jezelf ook vind. :* Dat laatste zijn jou woorden, niemand walgt van jou!
quote:
Dat je jezelf gaat wegcijferen om maar niemand tot last te zijn.
Dat heb ik ook gedaan ja... Totdat ik alleen overbleef... Ik heb atm 0 vrienden of kennisen om over de vloer te gaan ofzo. Als je dat wil, keep up the good work. :Y
quote:
Dat iedereen van je vrienden geen problemen heeft met relaties opbouwen.
Bekend probleem en niets mis mee, 9 van de 10 relaties is toch bs en gaan binnen een jaar weer uit elkaar.
quote:
Dat je de enige bent in je appartement die altijd alleen is en dat je vrouwelijke personen naar de boven buurman ziet gaan omdat hij aantrekkelijk is en je afvraagt hoe het zou zijn.
Vraag het hem eens en als je hem aantrekkelijk vind zou je je ook kunnen afvragen, wil ik wel met een vrouw een relatie...
quote:
Dat je met 50% van de bevolking sowieso niet kan omgaan.
Gast, ik kan met meer dan 70% van de bevolking niet omgaan. WTF is iedereen nep, ja en amen en oh het gaat goed hoor.... BS!
quote:
Dat je opmerkingen krijgt of je je wel goed verzorgt of niet ziek bent omdat genen je een extreem wit uiterlijk hebben gegeven.
Maak je daar dan helemaal niet druk om. :D Als jij weet dat je je zelf naar behoren verzorgd. Fuck hun. :Y :D
quote:
Dat je altijd het gevoel hebt dat er iets mis is met je.
Jaren lang gehad ja... Vroeg me al sinds de middelbare (94 diploma) af dat ik iets miste, een stofje ofzo in mijn hersenen waardoor ik net de klok mis sloeg. Keer op keer miste ik weer... Tot ik wakker werd in 2015... Dat is evt een verhaal voor later.
quote:
Dat je er altijd als een loser bij zit als gesprekken over relaties en dergelijke gaan tijdens werkpauzes.
9 van die gesprekken zijn verzinsels en bs. Dus jij bent de enige die eerlijk is.
quote:
Dat je nooit kan deelnemen in het leven alleen maar kan toekijken vanaf de zijlijn
Dat is aan jezelf! Jij bent regiseur in je eigen leven. Doe wat jij wil, niemand houd je tegen alleen jijzelf!
quote:
Dat je alles probeert te veranderen aan je uiterlijk maar er altijd kut blijft uitzien.
Beauty is in the eye of the beholder! Jij mag jezelf dan misschien atm niet mooi vinden maar andere zullen daar anders over denken. Onderschat jezelf niet!
quote:
Dat je 14 jaar lang op jezelf woont en niemand je de moeite waard vind om te bezoeken.
Met zo een negative vibe hebben idd weinig mensen zin om bij je langs te komen. Ik ken het probleem. Helaas ben jij enige die dat kan veranderen.
quote:
Dat vrouwen je dagelijks compleet negeren.
Vrouwen geven andere signalen af, als je die niet oppakt in het begin zijn ze daarna vrij koud ja. Betekend niet dat jij hun moet negeren. ;) Niet elke vrouw zit er op te wachten maar als jij haar dat kleine beetje extra aandacht geeft kunnen ze over je beginners fouten heen kijken.
quote:
Dat je overal stellen ziet lopen en je de feiten op je neus gedrukt krijgt.
Thats life! get over it. Iedere vrijgezel heeft dat.
quote:
Dat je gaat geloven dat je niet menselijk bent.
Kan ik het mee eens zijn en ja ook ik heb die gedachte gehad maar dat is niet iets voor dit topic om op in te gaan. :P
quote:
Dat random vrouwen je een walgelijke blik terug geven als je ze per ongeluk aankijkt
Hoe slechter jij in je vel zit hoe negatiever de enge buitenwereld ook lijkt. 9 van de 10x is dit een foute interpretatie van je brein en niet een werkelijkhied. Je ziet in feite op dat moment wat je wil zien. Niet wat de werkelijkheid is.
quote:
Dat vrouwen zicht beledigd voelen als je interesse toont.
Hoe kan jij voelen wat een vrouw voelt als jij interesse toont? Meer een feitje ala het punt hiervoor.
quote:
Kan zo nog wel even doorgaan.
Ik ook ;)

quote:
Laat maar zitten, iedereen denkt hier dat het aan instelling , houding , gedrag etc moet liggen :')
Sluiten per definitie uit dat je er niet gewoon zwaar kut kan uitzien, volledig onaantrekkelijk 0/10 aesthetics zonder uitstraling om het te compenseren.
Allemaal aannames van jezelf, ooit met een psych gepraat? En dat bedoel ik niet omdat je gek bent want je bent in mijn ogen juist helemaal normaal. Je zou alleen wat meer uitleg ed kunnen gebruiken over bepaalde aannames die jij hebt en daar is niets mis mee.
Scheur ik door de brennerpas.
  maandag 29 augustus 2016 @ 05:01:38 #136
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931529
quote:
3s.gif Op maandag 29 augustus 2016 04:19 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Jongens van d'n bouw hebben dat wel vaker.
Ik ben niet van de bouw. :D ATM zelfs koos. -O-
Scheur ik door de brennerpas.
  maandag 29 augustus 2016 @ 05:05:41 #137
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931538
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 03:54 schreef ladyy__ het volgende:
Ben jij iemand die altijd streeft naar perfectie? Daarin kan de onzekerheid ook een grote rol spelen. Ik ben wel zo iemand die altijd alles perfect probeert te hebben, niemand is perfect natuurlijk, maar daardoor ben ik onzeker over mijn lichaam. Terwijl ik mezelf eigenlijk niet lelijk vind. Het zijn de kleine dingen die me onzeker maken. Als mijn vriend me lang blijft aanstaren dan word ik zenuwachtig, omdat ik bang ben dat hij dan mijn imperfecties bekijkt. Als hij dat merkt aan me, stelt hij me altijd weer gerust. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je niet te streng moet zijn voor jezelf en jezelf zeker niet moet gaan verlagen. Er kan altijd iets gedaan worden aan je uiterlijk, het is het innerlijk dat telt. Desnoods laat je iemand jou een make over geven als jij je daar beter bij zou voelen. Je bent nu 30 jaar, dat is veel te jong om nu al alle hoop verloren te laten gaan. Waar ik in geloof is dat iedereen zijn/haar wederhelft heeft ergens op deze wereld.

Wat betreft het castreren, hier zou je echt spijt van kunnen krijgen. Het kan gewoon zo zijn dat je volgende maand ineens iemand ontmoet hebt, en wie weet wat de plannen verder zijn.
Het enige waar je nu het hardst aan moet werken is dat je zelfverzekerder wordt. Wij vrouwen vinden dat aantrekkelijk aan een man. Na alles wat je hebt doorstaan is dat natuurlijk moeilijk, maar dit is zo belangrijk! Als je hieraan werkt, moet je zelfmedelijden echt vermijden. Het is lekker makkelijk om daarin op te gaan, ik heb het ook gedaan. Maar het helpt je helemaal nergens mee. Denk aan de voordelen in je leven, ik weet dat deze er zijn! En hou daaraan vast. Schrijf ze desnoods op. Dat zal echt verbetering brengen.

Ik weet dat ik zeker niet hetzelfde doormaak als jij, maar ik wil je graag helpen. Jouw verhaal heeft me echt geraakt en ik vind het heel erg dat iemand zoiets doormaakt en zo over zichzelf kan denken. Sorry dat mijn verhaal misschien een beetje onduidelijk is of dat jij je er helemaal niet in kan plaatsen, maar ik moest dit even kwijt aan je. Ik hoop dat je er iets aan hebt.
Mooie post! _O_
Scheur ik door de brennerpas.
  maandag 29 augustus 2016 @ 05:16:17 #138
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931548
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:38 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Zou tijd worden maar dat ga je toch niet doen want naast een crybaby ben je ook een mietje dat liever tig topics nog hierover opent.
Ja en jij bent zo een Cool Guy die anderen die niet goed in hun vel zitten, zoals jij overduidelijk wel zit, maar even verder de grond in moet trappen... Stoere flinke gast ben jij zeg! Held :r

[ Bericht 0% gewijzigd door Bertus_Steigerpijp op 29-08-2016 05:52:38 ]
Scheur ik door de brennerpas.
  maandag 29 augustus 2016 @ 05:19:27 #139
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931550
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 23:28 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Het is precies dit soort opgeklopt drama dat je een loser maakt.
En het zijn precies dit soort reacties die er voor zorgen dat sommige over het randje gaan. Denk goffer eens na voor je wat plaatst!
Scheur ik door de brennerpas.
  maandag 29 augustus 2016 @ 05:36:47 #140
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931556
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 22:18 schreef Fatoeman het volgende:

[..]

Weet je wat vaak het typische is aan zulke gasten, dat zie je ook bij de andere bekenden op fok. Ze willen alleen bevestiging, maar aan zichzelf werken met de verkregen tips is weer te moeilijk. Ach ja, een fluwelen handschoentje is tijdelijk lekker, maar op de lange termijn schiet je er geen fuck mee op. Beter gewoon de ijzeren vuist en met je luie flikker van de bank af. Maar ja, buiten de comfortzone hŔ :')
Ik heb jaren lang dit soort adviezen gekregen maar ik was er heilig van overtuigd dat het niet aan mij lag. Ik had immers adhd, add, borderline symptomen.... keer op keer was ik weer op zoek naar een excuus waarom het me niet lukte. Puur omdat het niet aan mij lag! En niet omdat ik lui was maar omdat ik serieus dacht dat ik iets mankeerde. In mijn kop. Pas vorig jaar werd ik wakker geschud door een stuk in de Metro. Heel onschuldig over een film. Maar wat er werd beschreven deed bij mij de ogen open.... Gvd.... dat ben ik. :o Hoe blind ben ik geweest al die jaren... :@

Hoe stom kan het lopen... Je kan jaren lang verteld worden dat je het zelf moet doen maar oogkleppen ophebben ofzo... Tot je dat ene verhaaltje leest en poef je bent wakker.... En zo voelde het ook serieus. Alsof ik net ontwaakt was van een hele lange slaap... Vervolgens vond ik een opleiding, stage en kreeg daardoor een baan. Helaas is dit maar een unikum. 9 van de 10 mensen die hier mee zitten kan je 1000000x vertellen dat ze het zelf moeten doen maar als het kwartje nooit valt zal er ook nooit wat gebeuren.

Je kan ze veroordelen door ze lui te noemen oid maar wat bereik je daarmee?
Help je ze ook maar voor 1%?
Het beste wat je kan doen is ze stimuleren en heel veel te praten. En ze te laten praten, frustraties uiten is de beste uitlaatklep als het maar door te praten blijft.
Scheur ik door de brennerpas.
  maandag 29 augustus 2016 @ 05:42:11 #141
384782 Bertus_Steigerpijp
Met de vlammen in de pijp,
pi_164931558
Ok er zijn nog tig posts in dit topic waar ik op wil reageren maar ik stop even. :P

Laat, bedtijd en teveel posts van mij achter elkaar..... :@
Scheur ik door de brennerpas.
pi_164931561
Wat praktische tips;

-Koude/koele douche i.p.v. warme/hete douche.

-Koop wat glijmiddel en latex-handschoentjes en ga lekker masturberen man, geniet van je gezonde libido en je man-zijn.

-Blijf lekker actief op sociaal vlak met werken, sporten en honden uitlaten, zorg goed voor jezelf, maar focus jezelf niet meer op het uiterlijk, het innerlijk heeft juist veel meer te bieden.

Succes!!!
With a Song in my heart and a smile on my face...
  maandag 29 augustus 2016 @ 06:42:33 #143
308499 Dven
Voorbeelduser
pi_164931613
quote:
13s.gif Op maandag 29 augustus 2016 05:19 schreef Bertus_Steigerpijp het volgende:

[..]

En het zijn precies dit soort reacties die er voor zorgen dat sommige over het randje gaan. Denk goffer eens na voor je wat plaatst!
Niet dat het mijn woordkeuze zou zijn maar in feite legt hij de vinger wel op de wond en dat recht heeft hij op een forum ook. Wil je dat soort reacties niet dan kan je beter een forum met lotgenoten opzoeken zodat je fijn met elkaar kunt meeleven en niet van andere hoeft te lezen dat ze je een zielig hoopje mens vinden.
pi_164932262
quote:
12s.gif Op zondag 28 augustus 2016 23:01 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Das een slimme gozer die je dat ooit verteld heeft.
Haha :D
  maandag 29 augustus 2016 @ 12:31:16 #145
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_164935729
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:00 schreef LeesFoknl het volgende:

Aan ts-er, een serieuze vraag. Ik begrijp jij vindt jezelf lelijk. Anderen, die jou niet gezien hebben, zeggen dat is niet zo. Ja, dat kunnen die dus helemaal niet weten !!
Maar mijn vraag, mensen in jouw omgeving, die jou kennen, je zien, vinden die jou ook echt zo lelijk. Misschien niet je moeder of zus, die houden teveel van je om dat ooit te zeggen. Maar wat zeggen mensen die toch wat verder van je af staan. Zeggen die; ja verschrikkelijk (maak je svp weg) of meer van .... het valt wel mee.
Overigens, heb 2 maal meegemaakt (M en een V) dat een man en een vrouw een zeer ontsierd gelaat hadden, en opeens zagen ze er 10 x beter uit. Bleek in beide gevallen een kleine ingreep te zijn geweest, een keer een wrat en de andere keer een moedervlek of zo iets laten weghalen.
Kun je daar niets mee? Of een huidspecialist (dermatoloog) vragen?

:W :W
Beste Deluzion, op deze bijdrage van mij heb je (nog) niet gereageerd. Ben toch echt heel nieuwsgierig naar je reaktie, en hoop eigenlijk dat je je realiseert of je er echt zo slecht uitziet. En dat daar ook helemaal niks aan te doen is.
Las iets van "wit". Nu, er zijn hele continenten waar wit zijn als uiterst mooi wordt gezien!
Kan je zonnebanken? Enz enz, is het nou allemaal echt zo hopeloos?

Dus graag een serieuze reaktie, probeer namelijk ook serieus jou te helpen (zoals overigens velen hier, zowel mannen als vrouwen).

^O^ :W
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_164941430
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:31 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Beste Deluzion, op deze bijdrage van mij heb je (nog) niet gereageerd. Ben toch echt heel nieuwsgierig naar je reaktie, en hoop eigenlijk dat je je realiseert of je er echt zo slecht uitziet. En dat daar ook helemaal niks aan te doen is.
Las iets van "wit". Nu, er zijn hele continenten waar wit zijn als uiterst mooi wordt gezien!
Kan je zonnebanken? Enz enz, is het nou allemaal echt zo hopeloos?

Dus graag een serieuze reaktie, probeer namelijk ook serieus jou te helpen (zoals overigens velen hier, zowel mannen als vrouwen).

^O^ :W
Sorry, ik had je post niet gezien denk ik. Ik zal straks reageren als ik klaar ben met dingen.

Wat betreft zonnen, nee ik heb huid type 1 waardoor ik niet kan zonnen maar daar heb ik misschien een oplossing voor gevonden.

Zie hier mijn melanotan topic: LIF / Melanotan Kuur

Sorry, ik ben ignorant geweest.... waarschijnlijk is het gewoon de melanotan bijwerking die mijn libido naar een gezond niveau tilt.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164941639
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 12:31 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Beste Deluzion, op deze bijdrage van mij heb je (nog) niet gereageerd. Ben toch echt heel nieuwsgierig naar je reaktie, en hoop eigenlijk dat je je realiseert of je er echt zo slecht uitziet. En dat daar ook helemaal niks aan te doen is.
Las iets van "wit". Nu, er zijn hele continenten waar wit zijn als uiterst mooi wordt gezien!
Kan je zonnebanken? Enz enz, is het nou allemaal echt zo hopeloos?

Dus graag een serieuze reaktie, probeer namelijk ook serieus jou te helpen (zoals overigens velen hier, zowel mannen als vrouwen).

^O^ :W
Ik ben hier ook benieuwd naar. Ik ken veel mensen die niet in de categorie "standaard mooi" vallen en die gewoon leuke relaties hebben (ik vind iemand lelijk noemen nogal naar en smaken verschillen). Ik heb het dan onder andere over mensen met gezichtverminkende ziektes en dergelijke.

Ik snap heel goed dat het een stuk moeilijker is als je niet enorm gezegend bent qua uiterlijk, maar het is niet de enige doorslaggevende factor. Gebruik je het niet ook als excuus naar jezelf? of zoek je op de verkeerde manier? Of verschiet je je pijlen aan vrouwen die buiten jouw league vallen?
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_164941672
Ga naar de huisarts en waarschijnlijk doorverwijzing naar psych. Er zijn libidoremmers namelijk, alleen worden die voornamelijk verstrekt in combi met therapie.
Misschien blijk je ze niet nodig te hebben en zijn er andere wegen om de frustratie tegen te gaan, misschien zijn ze wel "nodig" als ondersteuning en krijg je ze dan ook gewoon.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_164951301
Wat relaties betreft. Ik wil geen relatie, ik ben daar niet goed genoeg voor dat is overduidelijk en degene die beweren dat dat niet zo is leven in een andere realiteit, dit besef ik me ook heel goed, maar buiten het feit dat ik er niet goed genoeg voor ben wil ik het zelf ook niet.
Ik ben ge´nstitutionaliseerd in het single bestaan, na 14 jaar lang op jezelf wonen zonder dates, zonder vrouwelijke contacten en zo wil ik niet meer anders.

Het was een ander verhaal geweest als ik net als een normaal persoon wel de mogelijkheden en kansen had om relaties op te bouwen vanaf jongere leeftijd. Dat je uitgaat als jong bent 18- 24 of zo af en toe wat relaties hebt en wat ervaring opbouwt in de loop der jaren, misschien gaat samenwonen en levenservaring opdoet, dingen leert en je kennis opdoet hoe je relaties in stand kan houden en wat er voor nodig is. Dat je er zeg maar op een natuurlijke manier in rolt.

Maar nu ik dit allemaal heb overgeslagen heeft ook weinig zin om hier verder over na te denken of het anders te willen.

Daarom was de enige vraag hoe ik mijn libido kon uitschakelen, de rest boeit mij niet.
Ik weet nu dat melanotan in combinatie met zonnig weer waarschijnlijk de boosdoener is.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
pi_164951670
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:00 schreef LeesFoknl het volgende:
Aan ts-er, een serieuze vraag. Ik begrijp jij vindt jezelf lelijk. Anderen, die jou niet gezien hebben, zeggen dat is niet zo. Ja, dat kunnen die dus helemaal niet weten !!
Maar mijn vraag, mensen in jouw omgeving, die jou kennen, je zien, vinden die jou ook echt zo lelijk. Misschien niet je moeder of zus, die houden teveel van je om dat ooit te zeggen. Maar wat zeggen mensen die toch wat verder van je af staan. Zeggen die; ja verschrikkelijk (maak je svp weg) of meer van .... het valt wel mee.
Overigens, heb 2 maal meegemaakt (M en een V) dat een man en een vrouw een zeer ontsierd gelaat hadden, en opeens zagen ze er 10 x beter uit. Bleek in beide gevallen een kleine ingreep te zijn geweest, een keer een wrat en de andere keer een moedervlek of zo iets laten weghalen.
Kun je daar niets mee? Of een huidspecialist (dermatoloog) vragen?

:W :W
Sommigen vinden mij wel daadwerkelijk lelijk, 1 psych vond mij onaantrekkelijk kwa uiterlijk en heeft dit ook zo verteld en begon een verhaal over "andere kwaliteiten bezitten om er werk van te maken", de rest van de mensen zeggen vaak"valt wel mee" of "ik zie niks bijzonders"
Op dating sites of single vriendinnen van vroegere vrienden vonden mij wel altijd onaantrekkelijk kwa uiterlijk en dit werd mij ook letterlijk verteld.
Een vrouw op kantoor vond mij er op mijn 26ste een puber figuur hebben en eruit zien als 16- 18 met een skinny gezicht.
Verder krijg ik heel vaak opmerkingen of mij zelf wel goed verzorg omdat ik heel wit ben met een zeer mager uiterlijk en smal gezicht. Dit is zeker 15 keer gebeurd. De laatste keer was door een homo uit mijn therapie groep, een hele aardige kerel. Ik vroeg aan hem wat het probleem was aan mijn uiterlijk en hij zei onder andere dat mijn huid spierwit was. (ginger genen) en adviseerde me om een paar keer onder de zonnebank te gaan. Dit is dus niet mogelijk met huidtype 1 en dus probeer ik nu melanotan.
Melanotan lijkt een beetje te werken maar ik ben er niet zeker van. Ik heb veel sproeten in mijn gezicht nu maar ook een beetje gebruind.... een beetje brons/bruin. ik ben iig van een 1/10 na een 3/10 kwa uiterlijk gegaan.
Verder kan ik nog overwegen om mijn kaak recht te zetten want die is erg scheef gegroeid.

Verder ken ik niemand, ik ben geen vrienden, kennissen , familie etc. Ik weet dat ik hier zelf voor gekozen heb. Ik ken alleen mensen van de hulpverlening.
Ik ben zo snel als een windhond, zo taai als leer en zo hard als staal
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')