abonnement Unibet Coolblue
pi_163834351
quote:
5s.gif Op maandag 18 juli 2016 17:59 schreef Piet_Piraat het volgende:
Is die staatsgreep nu nog steeds niet afgelopen?
Deze loopt vloeiend over in een genocide...
  Moderator maandag 18 juli 2016 @ 18:03:49 #52
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163834362
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:03 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Deze loopt vloeiend over in een genocide...
lolwhut _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_163834363
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie lan?
een of andere landverrader(s)
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  Moderator maandag 18 juli 2016 @ 18:05:31 #54
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163834397
maar ga maar na, ze hebben een heleboel dingen bezet voor een actie die niet is uitgevoerd

iemand heeft de stekker er voortijdig uitgetrokken, daar hoef je geen aluhoedje voor te hebben ... daarom reageert Erdogan zo overdreven debiel
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 18 juli 2016 @ 18:05:49 #55
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_163834405
quote:
2s.gif Op maandag 18 juli 2016 17:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

we moeten juist knuffelen broer
:{w Ik knuffel alleen seculieren.
pi_163834416
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 17:59 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Ga een IS-kameraad van je knuffelen, 'broer', met je voorliefde voor onthoofdingen.
dat nederlandse, turkije/erdo/akp haters het jammer vinden dat de coup is mislukt, heb ik vrede mee, maar dat er turken zijn die nog steeds geloven in een militaire coup heb ik geen vrede mee. landverraders zijn de ergste "soort" mensen.

het trieste is dat ze niet openlijke durven te zeggen dat ze balen dat de coup is mislukt, maar dat ze dan de code gebruiken "dit was een false flag operatie" of iets van gelijke strekking zoals ik van meerdere kemalistische facebook vrienden langs heb zien komen, die stelden "dit is theater"

ondanks alles zou ik ook jou willen knuffelen broer :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163834432
http://www.telegraaf.nl/b(...)aray_opgepakt__.html
Zelfs de baas van Sneijder is opgepakt.
pi_163834440
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat nederlandse, turkije/erdo/akp haters het jammer vinden dat de coup is mislukt, heb ik vrede mee, maar dat er turken zijn die nog steeds geloven in een militaire coup heb ik geen vrede mee. landverraders zijn de ergste "soort" mensen.

het trieste is dat ze niet openlijke durven te zeggen dat ze balen dat de coup is mislukt, maar dat ze dan de code gebruiken "dit was een false flag operatie" of iets van gelijke strekking zoals ik van meerdere kemalistische facebook vrienden langs heb zien komen, die stelden "dit is theater"

ondanks alles zou ik ook jou willen knuffelen broer :*
Wat gaat er gebeuren met de 7500 opgepakte militairen?
  Moderator / Redactie Sport maandag 18 juli 2016 @ 18:08:41 #59
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163834446
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:03 schreef StaceySinger het volgende:
Turks corruptieschandaal: wat is er gebeurd?

Op 17 december 2013 werd Turkije geschokt door een corruptieschandaal. Wat is er sinds die dag zoal gebeurd?
enkele belangrijke gebeurtenissen op een rij.

2013

17 december. De politieoperatie in het kader van het eerste corruptieonderzoek (van de twee grote corruptieonderzoeken) gaat van start. Aanklagers geven de politie de opdracht de huizen van tientallen verdachten binnen te vallen. In de vroege ochtend worden invallen gedaan op verschillende adressen in İstanbul. Daarmee is de grootste anti-corruptie-operatie in de geschiedenis van de Turkse Republiek een feit. In verscheidene huzien worden miljoenen lira's, euro's en dollars gevonden in schoenendozen.

Er zijn 53 corruptieverdachten. Onder de arrestanten zijn ook zonen van ministers. Dat brengt de regering in verlegenheid.

De spelers in de corruptiezaak worden verdacht van een breed scala aan criminele activiteiten, waaronder goudsmokkel, het aannemen van steekpenningen, het verkrijgen van bouwvergunningen voor beschermde gebieden in ruil voor geld, handel in valse (verblijfs)documenten en exportfraude.

Toenmalig premier en huidig president Recep Tayyip Erdoğan ontkent het corruptieschandaal. Hij spreekt van een "complot" en ''couppoging'' tegen zijn regering. Hij claimt dat ''buitenlandse machten'' en sympathisanten van de Gülen-beweging ''complotten smeden tegen Turkije'' en vergelijkt de strijd tegen hen met die van het Turkse volk tijdens de Turkse Onafhankelijkheidsoorlog (1919-1922).

18 december. Erdoğan begint een grootschalig offensief tegen de ''parallelle structuur''/''parallelle staat'': een zogenaamde machtsstructuur van Gülen-sympathisanten binnen het overheidsapparaat die de corruptiebeschuldigingen verzonnen zou hebben om de regering te werpen.

In eerste instantie worden 29 politieagenten, onder wie vijf commissarissen, ontslagen of overgeplaatst. Zij stonden aan het roer van de operaties die het corruptieschandaal aan het licht brachten. Inmiddels zijn tienduizenden ambtenaren binnen verschillende onderdelen van het overheidsapparaat, onder wie politieagenten, rechters en aanklagers, overgeplaatst, ontslagen of vervolgd.

19 december. De hoogste politiechef van İstanbul, Hüseyin Çapkın, wordt ontslagen, omdat hij niet hard genoeg zou hebben opgetreden tegen de ''landverraders'' die het corruptieschandaal aan het licht brachten.

25 december. De politieoperatie in het kader van het tweede corruptieonderzoek, een nog veel groter onderzoek dan dat van 17 december, wordt tegengehouden door de regering voordat het kan beginnen.

Dit tweede onderzoek, naar 96 verdachten, richtte zich op de familie Erdoğan.

Na de bekendmaking van het onderzoek nemen de ministers van Binnenlandse Zaken (Muammer Güler), Economische Zaken (Zafer Çağlayan), Europese Zaken (Egemen Bağış) en Milieu en Stadsontwikkeling (Erdoğan Bayraktar) ontslag. Bayraktar zegt dat hij door Erdoğan is gedwongen om op te stappen en roept Erdoğan op zelf ook op te stappen.

26 december. Muammer Akkaş, de aanklager achter het corruptieonderzoek van 25 december, wordt uit zijn functie ontheven. De arrestatiebevelen die hij had uitgevaardigd worden niet uitgevoerd door de nieuwe politiechefs die zijn geïnstalleerd door de regering.

27 december. Twee belangrijke namen binnen de regering, İdris Naim Şahin en Ertuğrul Günay, nemen ontslag. Ze zeggen dat de regering tot over haar oren verwikkeld is in het corruptieschandaal.
[ afbeelding ]

2014

25 januari. Erdoğan komt met een plan om de structuur van de Hoge Raad van Rechters en Officieren van Justitie (HSYK), het hoogste gerechtelijke orgaan van Turkije, te veranderen.

14 februari. Zes personen die verdacht worden van onder meer het accepteren van steekpenningen, het witwassen van geld en het omzeilen van internationale sancties tegen Iran, onder wie Süleyman Aslan (voormalig directeur van de staatsbank Halk Bank), worden vrijgelaten. Later worden andere verdachten vrijgelaten.

15 februari. Erdoğans HSYK-plan wordt goedgekeurd door het parlement. De verandering vergroot de macht van de regering over de HSYK.

Intussen worden twintig aanklagers uit hun functie ontheven. Onder hen zijn Akkaş (zie: 26 december 2013), Turan Çolakkadı, Fikret Seçen en Ercan Şafak.

24 februari. De anonieme Turkse actiegroep Haramzadeler (zonen van dieven) en Başçalan (opperdief) begint geluidsopnames van telefoongesprekken tussen onder anderen Erdoğan en mediabazen, ministers en zakenmannen, uit te lekken op het internet. De opnames worden onder meer geplaatst op YouTube. De geluidsopnames onthullen onder meer de omvang en reikwijdte van de enorme druk van Erdoğan op de media, vergaande corruptie binnen het overheidsapparaat en manipulatie van politieke peilingen.

Sommige geluidsopnames geven inzicht in de corruptiepraktijken van Erdoğans zoon Bilal. In enkele geluidsopnames van telefoongesprekken tussen Bilal en zijn vader is te horen dat Erdoğan Bilal de opdracht geeft een grote hoeveelheid contant geld onvindbaar te maken voor de politie. Uiteindelijk besluiten vader en zoon het geld te verspreiden over verscheidene zakenmannen en een significant deel van het geld te ''smelten'' door het uit te geven aan verschillende projecten. De gesprekken vonden plaats op 17 december 2013.

28 februari. De hoofdverdachte van het corruptieschandaal, de Turks-Iraanse multi-miljairdair Reza Zarrab, en vier anderen, onder wie twee ministerszonen, worden vrijgelaten.

21-28 maart. Als reactie op de uitgelekte geluidsopnames worden Twitter (21 maart) en YouTube (28 maart) geblokkeerd. De Twitter-blokkade komt enkele uren na uitspraken van Erdoğan tijdens een campagnetoespraak in Bursa voor de gemeenteraadsverkiezingen van 30 maart: ''We hebben nu een gerechtelijk bevel. We gaan Twitter uitroeien. Het maakt me niet uit wat de internationele gemeenschap zegt. Iedereen zal getuige zijn van de macht van de Turkse Republiek.''

5 mei. Het parlement besluit een commissie op te richten om de corruptiebeschuldigingen tegen de vier ex-ministers te onderzoeken. De commissie bestaat vooral uit leden van Erdoğans regeringspartij, de AKP, en ook de voorzitter van de commissie is een AKP'er. (update: de commissie besluit, op 5 januari 2015, de ex-ministers niet te vervolgen).

22 juli. Meer dan honderd politieagenten, onder wie tientallen chefs en commissarissen die betrokken waren bij de corruptieonderzoeken, worden opgepakt.

De aanhoudingen komen vlak na de oprichting van nieuwe strafrechtbanken (Sulh Ceza Mahkemeleri) en de benoeming van zogenaamde ''superrechters'' om tegenstanders van Erdoğan te vervolgen. Deze rechters hebben een breed scala aan bevoegdheden dankzij een recent ingevoerde wet. Met de nieuwe rechtbanken en ''superrechters'' omzeilt de regering de reguliere rechtsgang. Onafhankelijke advocaten en rechters noemen dat ''een grove schending van de rechtsstaat'' en omschrijven de golf van arrestaties als ''een politiek gemotiveerde daad''.

1 september. De corruptiezaak van 25 december wordt geseponeerd.

17 september. De corruptiezaak van 17 december wordt geseponeerd.

14 december. 27 personen die beschouwd worden als tegenstanders van Erdoğan worden gearresteerd. Onder de arrestanten zijn journalisten, columnisten filmmakers en scriptschrijvers, onder wie de hoofdredacteur van het dagblad Zaman, Ekrem Dumanlı, en de directeur van de tv-zender Samanyolu, Hidayet Karaca. Beide media berichten veelvuldig over het corruptieschandaal.

17 december. Anti-corruptie-protesten in tientallen Turkse steden.

23 december. Het geld dat bij de politie-invallen werd ingenomen op 17 december 2013 wordt met rente teruggegeven aan de corruptieverdachten.

30 december. Vier aanklagers die betrokken waren bij de corruptieonderzoeken worden geschorst.

http://www.zamanvandaag.n(...)ndaal-wat-er-gebeurd
Allemaal nep!!!!!1111!

Right....
pi_163834447
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:01 schreef sp3c het volgende:

[..]

het heeft wat werk nodig nog ja _O-

maar er is wel een ondertoon, Erdogan is voorlopig zijn krediet kwijt hoor internationaal gezien ... dat ga je gelijk zien in bv de houding van de Russen
de isis bomaanslag bij ataturk airport heeft erdo vreselijk veel schade aangebracht, maar die aanslag valt in het niet als je kijkt naar de schade die erdo nu heeft opgelopen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163834456
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:07 schreef empa1010 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)aray_opgepakt__.html
Zelfs de baas van Sneijder is opgepakt.
Zoeken ze nog een opvolger?
Ik ben best goed, ik weet wat buiten spel is, :7
pi_163834459
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat gaat er gebeuren met de 7500 opgepakte militairen?
ik stel voor om deze dezelfde straf te geven als pedofielen in NL.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_163834463
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163834468
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:03 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Deze loopt vloeiend over in een genocide...
nog ff...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 18 juli 2016 @ 18:10:08 #65
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_163834472
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat gaat er gebeuren met de 7500 opgepakte militairen?
Het zal varieren tussen de strop tot een pak slaag. En alles wat ertussen in zit.
Dit, dus.
pi_163834479
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:05 schreef frietenstamp het volgende:

[..]

:{w Ik knuffel alleen seculieren.
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163834486


Midden: de grootste landverrader die Turkije de afgelopen 80 jaar heeft gekend
Rechts (links naast de grootste landverrader die Turkije de afgelopen 80 jaar heeft gekend): zijn grijnzende schoonzoon.
pi_163834493
Raak geïrriteerd van de Turkse Nederlanders, net reed er zo'n dictator lover langs mij met aan de buitenkant de vlag van Turkije met afbeelding van de dictator erbij maar wel lekker van de Nederlandse voordelen genieten gezien die in een auto met Nederlandse kenteken rijdt. Dit soort volk mag van mij zeer snel oprotten...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2016 18:12:25 ]
pi_163834502
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:07 schreef empa1010 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)aray_opgepakt__.html
Zelfs de baas van Sneijder is opgepakt.
daar zullen veel galatasaray supporters blij me zijn _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163834503
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

nog ff...
Oprechte vraag, ik maak mij namelijk best druk om deze voornamelijk mannen.
7500 doden is toch echt een massaslachting. IS, China en Kim zouden er jaloers op zijn.
pi_163834508
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat gaat er gebeuren met de 7500 opgepakte militairen?
Staatsgreep in de gevangenis.
pi_163834509
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:08 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Wat gaat er gebeuren met de 7500 opgepakte militairen?
door de juridische molen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163834512
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:10 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
[ afbeelding ]

Midden: de grootste landverrader die Turkije de afgelopen 80 jaar heeft gekend
Rechts (links naast de grootste landverrader die Turkije de afgelopen 80 jaar heeft gekend): zijn grijnzende schoonzoon.
Ze weten allebei dat ze voor de rest van hun leven niet van die stoel af zullen komen.
  Moderator maandag 18 juli 2016 @ 18:12:13 #74
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_163834514
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:10 schreef Syd het volgende:
Raak geïrriteerd van de Turkse Nederlanders, net reed er zo'n dictator lover langs mij met aan de buitenkant de vlag van Turkije met afbeelding van de dictator erbij maar wel lekker van de Nederlanders voordelen genieten gezien die in een auto met Nederlandse kenteken rijdt. Dit soort volk mag van mij zeer snel oprotten...
zolang ze die onzin niet op jouw auto hangen zie ik niet zo snel het probleem hier
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 18 juli 2016 @ 18:12:21 #75
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_163834517
quote:
7s.gif Op maandag 18 juli 2016 18:11 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Oprechte vraag, ik maak mij namelijk best druk om deze voornamelijk mannen.
7500 doden is toch echt een massaslachting. IS, China en Kim zouden er jaloers op zijn.
Die worden niet allemaal afgemaakt? :D
Dit, dus.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')