FOK!forum / Lifestyle / [CZT #34] Chronisch Ziek Topic
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 19:34
Een algemeen topic voor mensen die Chronisch ziek zijn. Je kunt hier zowel je positieve als negatieve ervaringen kwijt en we proberen elkaar zoveel mogelijk als kan te steunen. Het maakt niet uit welke Chronische ziekte je hebt, iedereen is welkom!

Ben je zelf ziek, ken je iemand die ziek is of ben je chronisch nieuwsgierig met brandende vragen? Aarzel vooral niet om mee te posten!

Er is ook een topic voor chronisch psychische zieken: R&P / Chronisch Psychische Klachten Topic In dit topic kan je spuien over de problemen of issues die jij hebt omtrent je psyche (al dan niet door een chronische ziekte). Zo houden we elk topic gescheiden qua onderwerp en voelt iedereen zich op haar/zijn gemak om te posten.

Om het voor iedereen wat overzichtelijker te houden, zodat je je eventuele vragen gericht kan stellen en om onze soms warrige medicijnhoofdjes wat rust te geven vind je hieronder onze awesome vaste gasten incluis een korte medische samenvatting.

Wil je ook een plekje in het lijstje? Stuur de TS dan even een PM of meldt het in het topic :)

SPOILER
Sylvana
Ik ben Sylvana, 29 jaar en ik heb verschillende chronische ziektes.
Ik heb sinds 2011 Diabetes type1. De eerste jaren spoot ik insuline en lukte het me omdat ik ook psychische problemen heb niet goed om mijn Diabetes te reguleren. Daardoor ben ik een aantal keren in het ziekenhuis beland. De laatste 2 jaar gaat het gelukkig beter en heb ik het goed onder controle. Sinds november 2015 heb ik een insulinepomp, wat het leven een stuk makkelijker maakt omdat ik mijn Diabetes nu veel flexibeler kan reguleren. Naast Diabetes heb ik ook nog Scoliose en de ziekte van Crohn. Voor mijn psychische problematiek volg ik therapie. Ik ben volledig arbeidsongeschikt en krijg een Wajong-uitkering.

LPFAN

Ik ben LPFAN, 27 jaar en mijn nieren werken niet meer. (Of nah ja misschien nog 5%) Hierdoor moet ik 3 keer in de week 3.5 uur aan de dialyse om te overleven. Hierdoor zit ik werkloos thuis. En sinds kort blijkt dat ik ook psoriasis erbij heb.

vannelle

Ik ben vannelle (alhoewel de meeste mensen mij gewoon Richard noemen) en ben 47 jaar oud.
Sinds 1998 heb ik rugproblemen waar het volgende aan gedaan is:
1999 hernia operatie
2003 2 discusprotheses (L4-L5/L5-S1)
2013 dezelfde niveau's vastgezet, artrose verwijderd en zenuwkanalen wijder gemaakt.

Momenteel zenuwschade doordat de artrose de zenuwen te lang klem heeft gehouden en 10 februari begin ik weer met revalidatie met als doe de belangrijkste pijnpunten er uit te pakken waardoor gerichte pijnbestrijding wellicht mogelijk is.

Wat ik ook heb maar verder geen pijn doet is osteoporose, botontkalking dus.
Ook ik zit 100% in de WAO en dat is eerlijk gezegd best wel rustgevend, geen sollicitatieplicht en zo.
Ik zou graag wíllen werken maar UWV snapt gelukkig ook dat dat niet kan.

caroro

Ik ben caroro en ik ben 41 jaar jong.
Ik heb sinds 1995 rugklachten,het begon met 2 hernia's, en nu ben ik 10 operaties een klapvoet en blijvende zenuwschade verder. Ik heb een neurostimulator om pijn te bestrijden.
Ook de rest van mijn lijf heeft me nogal eens in de steek gelaten, dat heeft me ook nog eens 8x op de operatietafel opgeleverd.
Ik ben moeder van 3(18,13 en 3 jaar) en al 24 jaar samen met mijn jeugdvriendje.
O en ik was al nooit echt in de wieg gelegd om te werken :P en daar is het UWV het nu ook 100% mee eens :(

Disana
Ik was gezond en aan het werk tot ik in 2010 stopte met roken waardoor zich Colitis Ulcerosa openbaarde.
In het ziekenhuis liet mijn lichaam me totaal in de steek en lag ik vijf maanden in bed.
Mijn nieren werken nog maar voor eenderde, mijn hart dat twee keer stil bleef staan en een infarct meemaakte werkt ook nog maar voor eenderde. Tevens zijn mijn benen niet ongeschonden het ziekenhuis uitgekomen: ik loop slecht.
Ik heb nog meer, maar deze zaken maken het onmogelijk nog te werken of überhaupt veel te doen.

houdjemond

In september 2015 heeft deze 26-jarige de stempel "Chronische Pancreatitis" gekregen, beter bekend als chronische alvleesklierontsteking.
In totaal was ik meer dan 15 kilo afgevallen, woog ik nog maar 39 kilo en kon ik behalve pijnstillers eten niet veel meer.
Aangezien dit niet langer ging ben ik begin januari 2016 geopereerd en deze operatie, te weten de longitudinale pancreaticojejunostomie :') ,is succesvol geweest!
Nu volgt een lange tijd van revalideren en hopen dat de ontstekingen door de operatie rustig blijven en mij geen verdere pijn meer bezorgen, hoewel ik natuurlijk altijd een chronische ontsteking zou blijven houden.
Verder ben ik een grootverbruiker van Oxycodon en Pancreatine.

Poesopstokje

Vrouw, 24 jaar, naast de diagnoses Asperger en (nog niet behandelde) PTSS heb ik ook een ''slaapstoornis NAO'' in m'n dossier staan.

Al sinds ik me kan herinneren heb ik hele levendige en heftige nachtmerries, gedurende de hele nacht (of middag, ligt eraan wanneer ik slaap :+ ). In combinatie met Hypnagogische hallucinaties en verlammingen.

Meerdere onderzoeken, medicijnen en andere ''middeltjes'' gebruikt, maar tot op heden geen oorzaak/genezing.

Ik ben dus chronisch ziek. Erg weinig energie, altijd moe. Maar ook altijd bang, voor de nacht en het slapen.
Opleiding heb ik niet kunnen doen, ik ben gestrand met een VMBO-TL diploma.
Werken zit er ook niet in. Ik krijg een bijstandsuitkering zonder sollicitatieplicht

Superkimmi
Vrouw, geboren in 1990. Ik heb al sinds de basisschool astma en in de eerste periode vaak last gehad van longontstekingen. Na de puberteit ben ik een aantal jaar vrij stabiel geweest. Maar de laatste paar jaar ben ik onwijs vaak verkouden voor een langere periode. Dit heeft erg veel invloed op mijn energielevel, conditie en algehele lichamelijke toestand, omdat verkouden zijn voor mij echt een ramp is. In maart 2016 is na een nieuwe longontsteking bij mij longfibrose geconstateerd. Omdat mijn longen nog niet onwijs beschadigd zijn zullen de extra gevolgen voorlopig nog wel te overzien zijn. Gedurende 2016 zal ik vaak bij de longarts te vinden zijn om verder te onderzoeken wat mijn baseline scenario is (hoe gaat het met mijn longen als ik niet verkouden ben), wat er precies gebeurt wanneer ik wel verkouden ben en of er verdere medicatie nodig is (en werkt) in de nabije toekomst..

Sararaats
36 jaar.
Ik heb de ziekte van Hashimoto. Dit betekent dat mijn afweersysteem van mijn lichaam mijn schildklier aanvalt.

Heel kort: De ziekte van Hashimoto is een vaak voorkomende vorm van hypothyreoïdie. Het is een auto-immuunziekte, waarbij het afweersysteem van het lichaam de schildklier aanvalt. Hierdoor ontstaan steeds terugkerende ontstekingen, en laat de klier het afweten. De gevolgen daarvan zijn voelbaar over het hele lichaam.

Ik was altijd maar moe en mijn schildklier zwol op.

Ik kreeg L-Thyroxine® 25mcg maar als die niet helpt: radio-actief jodium. Laatste optie is een operatie.

Jaimy_Luca
32 jaar inmiddels.
Ik heb diabetes type 2. Nog niet kunnen accepteren, daarom moet ik sinds een poosje insuline spuiten. Begon met 8EH, zit inmiddels op 60EH... Daarnaast nog 2 tabletjes Metformine.
Ik heb daarnaast autisme/contactstoornis en psychische problemen (en heel vroeger nog gediagnosticeerd met Schizoaffectieve stoornis).
Ik slaap vaak slecht wat m'n psyche zwak maakt en ik rare dingen kan denken/doen.
En ik heb PDS. Wat ervoor zorgt dat ik soms 6 keer per dag naar de wc kan, soms gelijk a la seconde moet als ik buikpijn heb. En dat ik soms lang weg ben.

PrisTheShiz
29 jaar, vrouw (in tegenstelling tot wat mijn profiel zegt,fulltime werkzaam bij de overheid, hts studie afgerond, woon samen met partner. Heb 1 huisdier, ook gelijk mijn lust en leven.

Ik mag leven met de volgende diagnoses:
-Prikkelbare darm syndroom
-Migraine
-Traag werkende schildklier sinds 2016
-Galblaas verwijderd in 2015 vanwege galstenen en kolieken
-Burnout gehad in 2015

Toto69
21 jaar

- Chronische open wond zitvlak sedert eind 2011, acht operaties aan gehad. Aandoening heet Sinus Pilonidalis.
2bd28f75dad7d6fa22a5004b22102daf.jpg
_Hestia_woensdag 22 juni 2016 @ 19:58
Ik lan niet quoten uit een gesloten topic, maar dankjewel nog Pos O+
Als ik vrijdag nog niks gehoord heb zal ik zelf wel ff bellen.
En ja ik bof echt met mn buuf. Alleen jammer dat ze dus gaat verhuizen (volgende week woensdag weer een kijker)
Nouja hopen dat ik weer een fijne buur terug krijg :)
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 20:17
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 19:58 schreef Sylvana het volgende:
Ik lan niet quoten uit een gesloten topic, maar dankjewel nog Pos O+
Als ik vrijdag nog niks gehoord heb zal ik zelf wel ff bellen.
En ja ik bof echt met mn buuf. Alleen jammer dat ze dus gaat verhuizen (volgende week woensdag weer een kijker)
Nouja hopen dat ik weer een fijne buur terug krijg :)
''Beter een goede buur dan een verre vriend.'' :Y
Giawoensdag 22 juni 2016 @ 20:18
Even wat reacties:
Ik heb destijds 4 hersteloperaties gehad, laatste keer in het Radboud. Ook een tijd bekkenbodemfysio gehad, mocht niet baten. Het is niet zo dat ik aan huis gekluisterd ben, maar ik voel heel laat dat ik naar het toilet moet, en dan moet ik ook direct kunnen gaan. Met diarree kan ik de deur niet uit, behalve als ik laxeer. Dit doe ik, uit voorzorg, als we een dagje uit gaan, bijvoorbeeld naar zee. Gaan werken is lastig, omdat je dan een toilet moet delen, met veel mensen. Dagelijks laxeren is geen optie, zeer ongezond. Enige oplossing zou zijn een stoma. Maar dit komt door een medische fout (met succes aangeklaagd), een stoma zou voor mij een straf zijn. Daarnaast is dat ook erg ontstekingsgevoelig en dat mag weer niet vanwege die kunstklep.
Ook een zogenaamde gracilis plastiek kan ook niet vanwege die klep. Had iets met magneet of zo te maken.
Thuis werken zou prima kunnen, maar dan wel in loondienst. Zelfstandige is geen optie; ik ben, na kanker en hartproblemen namelijk niet meer te verzekeren. En de kans dat, ijn klachten erger worden, neemt naarmate ik ouder word, toe.

Ik wil gaan kijken of ik, als vrijwilliger, vanuit huis, taalles kan geven aan vluchtelingen.

Wat betreft de kanker weet ik niet of ik echt schoon ben. In de de schildwachtklier zaten micrometastasen. Ik mag niet in een mri, vanwege de klep, dus moet vertrouwen op mijn lichaam. Heb in elk geval nog minimaal een jaar arimidex(anti-hormoon)

Dus, ja een heel gedoe. Ik maak er maar het beste van.
We hebben vorig jaar een oud huis gekocht met een grote tuin en één slaapkamer en badkamer beneden. Da's wel ideaal. Kids zitten boven, wij beneden.

Heb Toto even een pm gestuurd over mijn vorige post, vanwege nieuw topic. Hoop dat hij er mee geholpen kan worden.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 20:20
Ik heb respect voor je Gia _O_
Zoveel ellende meegemaakt (en nog steeds) en toch zo positief zijn.
Adrianewoensdag 22 juni 2016 @ 20:34
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:18 schreef Gia het volgende:
Even wat reacties:
Ik heb destijds 4 hersteloperaties gehad, laatste keer in het Radboud. Ook een tijd bekkenbodemfysio gehad, mocht niet baten. Het is niet zo dat ik aan huis gekluisterd ben, maar ik voel heel laat dat ik naar het toilet moet, en dan moet ik ook direct kunnen gaan. Met diarree kan ik de deur niet uit, behalve als ik laxeer. Dit doe ik, uit voorzorg, als we een dagje uit gaan, bijvoorbeeld naar zee. Gaan werken is lastig, omdat je dan een toilet moet delen, met veel mensen. Dagelijks laxeren is geen optie, zeer ongezond. Enige oplossing zou zijn een stoma. Maar dit komt door een medische fout (met succes aangeklaagd), een stoma zou voor mij een straf zijn. Daarnaast is dat ook erg ontstekingsgevoelig en dat mag weer niet vanwege die kunstklep.
Ook een zogenaamde gracilis plastiek kan ook niet vanwege die klep. Had iets met magneet of zo te maken.
Thuis werken zou prima kunnen, maar dan wel in loondienst. Zelfstandige is geen optie; ik ben, na kanker en hartproblemen namelijk niet meer te verzekeren. En de kans dat, ijn klachten erger worden, neemt naarmate ik ouder word, toe.

Ik wil gaan kijken of ik, als vrijwilliger, vanuit huis, taalles kan geven aan vluchtelingen.

Wat betreft de kanker weet ik niet of ik echt schoon ben. In de de schildwachtklier zaten micrometastasen. Ik mag niet in een mri, vanwege de klep, dus moet vertrouwen op mijn lichaam. Heb in elk geval nog minimaal een jaar arimidex(anti-hormoon)

Dus, ja een heel gedoe. Ik maak er maar het beste van.
We hebben vorig jaar een oud huis gekocht met een grote tuin en één slaapkamer en badkamer beneden. Da's wel ideaal. Kids zitten boven, wij beneden.

Heb Toto even een pm gestuurd over mijn vorige post, vanwege nieuw topic. Hoop dat hij er mee geholpen kan worden.
Welkom Gia. Je maakt behoorlijk wat mee.
-sabine-woensdag 22 juni 2016 @ 20:45
Wow Gia. Ik hoop dat het van je afschrijven je net zoveel doet als bij mij.
Fijn dat toto misschien de oplossing heeft. Dat gun ik iedereen.

Ik heb teveel van mijzelf geëist. Kei- en keikapot. En een chagrijn. Bah. Ik heb dit niet vaak, maar als ik zo ben, bergen ze zich beter. Ik sta reserve op school, dus kan me het zwelgen ook veroorloven even.
Ik hoop dat ik kan slapen ondanks de pijn. Morgen weer een dag, nieuwe ronde, andere kansen.

Dankjulliewel voor het lezen van dit gezeur en geklaag. :@
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 20:57
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:45 schreef -sabine- het volgende:
Wow Gia. Ik hoop dat het van je afschrijven je net zoveel doet als bij mij.
Fijn dat toto misschien de oplossing heeft. Dat gun ik iedereen.

Ik heb teveel van mijzelf geëist. Kei- en keikapot. En een chagrijn. Bah. Ik heb dit niet vaak, maar als ik zo ben, bergen ze zich beter. Ik sta reserve op school, dus kan me het zwelgen ook veroorloven even.
Ik hoop dat ik kan slapen ondanks de pijn. Morgen weer een dag, nieuwe ronde, andere kansen.

Dankjulliewel voor het lezen van dit gezeur en geklaag. :@
daar is dit topic voor! iedereen zit er wel eens doorheen.. ik hoop ook dat je lekker slaapt. :*
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 21:17
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:18 schreef Gia het volgende:
Even wat reacties:
Ik heb destijds 4 hersteloperaties gehad, laatste keer in het Radboud. Ook een tijd bekkenbodemfysio gehad, mocht niet baten. Het is niet zo dat ik aan huis gekluisterd ben, maar ik voel heel laat dat ik naar het toilet moet, en dan moet ik ook direct kunnen gaan. Met diarree kan ik de deur niet uit, behalve als ik laxeer. Dit doe ik, uit voorzorg, als we een dagje uit gaan, bijvoorbeeld naar zee. Gaan werken is lastig, omdat je dan een toilet moet delen, met veel mensen. Dagelijks laxeren is geen optie, zeer ongezond. Enige oplossing zou zijn een stoma. Maar dit komt door een medische fout (met succes aangeklaagd), een stoma zou voor mij een straf zijn. Daarnaast is dat ook erg ontstekingsgevoelig en dat mag weer niet vanwege die kunstklep.
Ook een zogenaamde gracilis plastiek kan ook niet vanwege die klep. Had iets met magneet of zo te maken.
Thuis werken zou prima kunnen, maar dan wel in loondienst. Zelfstandige is geen optie; ik ben, na kanker en hartproblemen namelijk niet meer te verzekeren. En de kans dat, ijn klachten erger worden, neemt naarmate ik ouder word, toe.

Ik wil gaan kijken of ik, als vrijwilliger, vanuit huis, taalles kan geven aan vluchtelingen.

Wat betreft de kanker weet ik niet of ik echt schoon ben. In de de schildwachtklier zaten micrometastasen. Ik mag niet in een mri, vanwege de klep, dus moet vertrouwen op mijn lichaam. Heb in elk geval nog minimaal een jaar arimidex(anti-hormoon)

Dus, ja een heel gedoe. Ik maak er maar het beste van.
We hebben vorig jaar een oud huis gekocht met een grote tuin en één slaapkamer en badkamer beneden. Da's wel ideaal. Kids zitten boven, wij beneden.

Heb Toto even een pm gestuurd over mijn vorige post, vanwege nieuw topic. Hoop dat hij er mee geholpen kan worden.
Jeetje, ben er ff stil van. Knuffel.

quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:45 schreef -sabine- het volgende:
Wow Gia. Ik hoop dat het van je afschrijven je net zoveel doet als bij mij.
Fijn dat toto misschien de oplossing heeft. Dat gun ik iedereen.

Ik heb teveel van mijzelf geëist. Kei- en keikapot. En een chagrijn. Bah. Ik heb dit niet vaak, maar als ik zo ben, bergen ze zich beter. Ik sta reserve op school, dus kan me het zwelgen ook veroorloven even.
Ik hoop dat ik kan slapen ondanks de pijn. Morgen weer een dag, nieuwe ronde, andere kansen.

Dankjulliewel voor het lezen van dit gezeur en geklaag. :@
Daar is dit topic voor! Dikke knuffel :*
Adrianewoensdag 22 juni 2016 @ 21:18
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:45 schreef -sabine- het volgende:
Wow Gia. Ik hoop dat het van je afschrijven je net zoveel doet als bij mij.
Fijn dat toto misschien de oplossing heeft. Dat gun ik iedereen.

Ik heb teveel van mijzelf geëist. Kei- en keikapot. En een chagrijn. Bah. Ik heb dit niet vaak, maar als ik zo ben, bergen ze zich beter. Ik sta reserve op school, dus kan me het zwelgen ook veroorloven even.
Ik hoop dat ik kan slapen ondanks de pijn. Morgen weer een dag, nieuwe ronde, andere kansen.

Dankjulliewel voor het lezen van dit gezeur en geklaag. :@
Graag gedaan :o
Ik hoop ook dat je kunt slapen vannacht.
:*
Adrianewoensdag 22 juni 2016 @ 21:22
Ik heb vannacht heel slecht geslapen. Ik werd wakker van de pijn en kon daarna niet meer slapen. Ik lag alleen maar te malen. Over mijn werk, mijn operatie, onze pubers, de vakantie.
Ik wilde dat het een half jaar verder was. Dan was het een en ander al achter de rug.

Dus, voor vannacht nieuwe ronde, nieuwe kansen.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 21:36
Adriane & Sabine *; *; *;
Pinnenmutskewoensdag 22 juni 2016 @ 21:37
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 21:22 schreef Adriane het volgende:
Ik heb vannacht heel slecht geslapen. Ik werd wakker van de pijn en kon daarna niet meer slapen. Ik lag alleen maar te malen. Over mijn werk, mijn operatie, onze pubers, de vakantie.
Ik wilde dat het een half jaar verder was. Dan was het een en ander al achter de rug.

Dus, voor vannacht nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Knuffie.

Hier is het niet veel beter. Last van de warmte en vooral moe.

But hey, morgen een nieuwe dag.

Ondanks het 'ziek zijn' probeer ik vrolijk te zijn.

Ik krijg heel veel liefde van de kids (6 in totaal, 4 van mijn zus en 2 van broer. Den Olle (de jongste van broer) is een kapoentje.

En joepie, er komen al tomaten en komkommers aan de planten in onze serre.
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 22:04
Zo, ik heb gestoomd vandaag. Eens zien of ik morgen verkouden ben...

SPOILER
Verkouden is bij mij altijd:
1 tranend oog (meestal rechts (voor de kijker links)) om de 5 minuten,
neus vol snot,
niezen.
En soms lichte hoofdpijn (door snot in het hoofd?).

En wordt dus altijd aangekondigt door een rauwe keel (geen keelpijn, hoewel ik die maandagochtend wel had).
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 22:07
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 22:04 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Zo, ik heb gestoomd vandaag. Eens zien of ik morgen verkouden ben...

SPOILER
Verkouden is bij mij altijd:
1 tranend oog (meestal rechts (voor de kijker links)) om de 5 minuten,
neus vol snot,
niezen.
En soms lichte hoofdpijn (door snot in het hoofd?).

En wordt dus altijd aangekondigt door een rauwe keel (geen keelpijn, hoewel ik die maandagochtend wel had).
Uhh ja wat je noemt is een typische verkoudheid ;)
Adrianewoensdag 22 juni 2016 @ 22:21
Ook voor jullie een knuf *;
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 22:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 22:07 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Uhh ja wat je noemt is een typische verkoudheid ;)
Even voor de zekerheid erbij gezet, dat er geen verwarring is of ik nu wel of niet echt verkouden ben.

Ik weet vrij zeker dat ik morgen niet verkouden ben omdat ik heb gestoomd vandaag. (Wat volgens Superkimmi dus onmogelijk is. :P)
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 22:35
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 22:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Even voor de zekerheid erbij gezet, dat er geen verwarring is of ik nu wel of niet echt verkouden ben.

Ik weet vrij zeker dat ik morgen niet verkouden ben omdat ik heb gestoomd vandaag. (Wat volgens Superkimmi dus onmogelijk is. :P)
En als je nou morgen (of later deze week) tóch verkouden wordt? Meld je dat hier dan ook even?
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 22:35
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 22:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Even voor de zekerheid erbij gezet, dat er geen verwarring is of ik nu wel of niet echt verkouden ben.

Ik weet vrij zeker dat ik morgen niet verkouden ben omdat ik heb gestoomd vandaag. (Wat volgens Superkimmi dus onmogelijk is. :P)
Ik ben het met Superkimmi eens. Het zal heus wel helpen hoor maar voorkomen doet het niet.
KapiteinIglowoensdag 22 juni 2016 @ 23:38
:Z slaap lekker iedereen *O*
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 01:05
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 22:35 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

En als je nou morgen (of later deze week) tóch verkouden wordt? Meld je dat hier dan ook even?
Was ik vandaag al, plus keelpijn. Maar het heerst, dus.

Vanmiddag wordt het 31 graden, zit je daar te niezen! Gekkenhuis!.

Maar voor wie verbaasd is dat ik positief blijf....
Dat komt doordat bij mij nog altijd alles uiteindelijk is 'opgelost'.

Ik ben nu model voor een kapster in opleiding. Ze weet dat ik kaal ben geweest, maar hoe erg is dat? Na 4 jaar is het weer lang. Dus, verprutst ze het, knippen we het kort.
Voor mijn klep moesten al mijn tanden eruit, en die groeien niet meer aan. Da's minder.
Aan de chemo heb ik neuropathie overgehouden, vooral aan mijn voeten. Da's het ergste, maar is mee te leven.
Maar, er zijn altijd ergere dingen.
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 03:52
Klopt, er zijn altijd ergere dingen.

Ik heb een paar uur heerlijk geslapen en voel mij al een stuk beter. Nu even wachten tot de oxy werkt en nog een paar uur slaap hopen te pakken.

Dank voor de opbeurende woorden.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 06:45
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 03:52 schreef -sabine- het volgende:
Klopt, er zijn altijd ergere dingen.

Ik heb een paar uur heerlijk geslapen en voel mij al een stuk beter. Nu even wachten tot de oxy werkt en nog een paar uur slaap hopen te pakken.

Dank voor de opbeurende woorden.
Mooi. Dan hoop ik dat rest van de nacht ook zo goed is gegaan.

Ik heb tot half 6 geslapen. Ben nog steeds moe en voel nu al dat het een benauwde dag gaat worden.
Sterkte voor iedereen die last heeft van dit weer.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 06:54
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 01:05 schreef Gia het volgende:

[..]

Was ik vandaag al, plus keelpijn. Maar het heerst, dus.

Vanmiddag wordt het 31 graden, zit je daar te niezen! Gekkenhuis!.

Maar voor wie verbaasd is dat ik positief blijf....
Dat komt doordat bij mij nog altijd alles uiteindelijk is 'opgelost'.

Ik ben nu model voor een kapster in opleiding. Ze weet dat ik kaal ben geweest, maar hoe erg is dat? Na 4 jaar is het weer lang. Dus, verprutst ze het, knippen we het kort.
Voor mijn klep moesten al mijn tanden eruit, en die groeien niet meer aan. Da's minder.
Aan de chemo heb ik neuropathie overgehouden, vooral aan mijn voeten. Da's het ergste, maar is mee te leven.
Maar, er zijn altijd ergere dingen.
Dat snap ik dat je op deze manier positief kunt blijven, en toch vind ik het knap, omdat het nogal stapelt.

En dat er altijd ergere dingen zijn klopt, maar dat is niet relevant.
KapiteinIglodonderdag 23 juni 2016 @ 07:09
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:18 schreef Gia het volgende:
Even wat reacties:
Ik heb destijds 4 hersteloperaties gehad, laatste keer in het Radboud. Ook een tijd bekkenbodemfysio gehad, mocht niet baten. Het is niet zo dat ik aan huis gekluisterd ben, maar ik voel heel laat dat ik naar het toilet moet, en dan moet ik ook direct kunnen gaan. Met diarree kan ik de deur niet uit, behalve als ik laxeer. Dit doe ik, uit voorzorg, als we een dagje uit gaan, bijvoorbeeld naar zee. Gaan werken is lastig, omdat je dan een toilet moet delen, met veel mensen. Dagelijks laxeren is geen optie, zeer ongezond. Enige oplossing zou zijn een stoma. Maar dit komt door een medische fout (met succes aangeklaagd), een stoma zou voor mij een straf zijn. Daarnaast is dat ook erg ontstekingsgevoelig en dat mag weer niet vanwege die kunstklep.
Ook een zogenaamde gracilis plastiek kan ook niet vanwege die klep. Had iets met magneet of zo te maken.
Thuis werken zou prima kunnen, maar dan wel in loondienst. Zelfstandige is geen optie; ik ben, na kanker en hartproblemen namelijk niet meer te verzekeren. En de kans dat, ijn klachten erger worden, neemt naarmate ik ouder word, toe.

Ik wil gaan kijken of ik, als vrijwilliger, vanuit huis, taalles kan geven aan vluchtelingen.

Wat betreft de kanker weet ik niet of ik echt schoon ben. In de de schildwachtklier zaten micrometastasen. Ik mag niet in een mri, vanwege de klep, dus moet vertrouwen op mijn lichaam. Heb in elk geval nog minimaal een jaar arimidex(anti-hormoon)

Dus, ja een heel gedoe. Ik maak er maar het beste van.
We hebben vorig jaar een oud huis gekocht met een grote tuin en één slaapkamer en badkamer beneden. Da's wel ideaal. Kids zitten boven, wij beneden.

Heb Toto even een pm gestuurd over mijn vorige post, vanwege nieuw topic. Hoop dat hij er mee geholpen kan worden.
Wat een verhaal :@, is niet niks. Ik kan me een beetje inleven in hoe het is om meteen bij een wc te moeten kunnen. Ik heb Prikkelbare darm syndroom en als ik moet poepen moet ik ook echt meteen. Gister van de stress weer alle ontlasting vloeibaar (fijn op mijn werk). En standaard als ik naar ikea ga is het ook een probleem, ligt aan de lucht ofzo haha.

Maar ik kan de deur nog wel uit een jij niet meer dus dat is wel een verschil. :{ Ik leef met je mee! En nog welkom van mij! :* :*
Pinnenmutskedonderdag 23 juni 2016 @ 08:44
Welkom Gia. Ik 'ken' je van het mammapoli-topic.

Wat een verhaal zeg. Dan klaag ik over mijn 'benullige' schildklier.

Maar goed, ik wens jullie een fijne dag en op tijd schuilen voor het onweer.

Wat mijzelf betreft: het gaat redelijk.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 08:50
Is het buiten bijna 30 graden zit ik hier bij dialyse te klappertanden onder een deken :')
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 09:15
Over zeuren en klagen: ik kan me dat in mijn situatie niet veroorloven. Ik ben met mijn klachten zo beperkt dat ik weinig reserves heb. Als ik zou gaan zeuren en klagen, zou ik moedeloos worden en down. Ik kies ervoor om zo positief mogelijk naar mijn situatie te blijven kijken, en probeer blij te zijn met alles dat goed gaat.
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 09:43
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:15 schreef Disana het volgende:
Over zeuren en klagen: ik kan me dat in mijn situatie niet veroorloven. Ik ben met mijn klachten zo beperkt dat ik weinig reserves heb. Als ik zou gaan zeuren en klagen, zou ik moedeloos worden en down. Ik kies ervoor om zo positief mogelijk naar mijn situatie te blijven kijken, en probeer blij te zijn met alles dat goed gaat.
je hebt groot gelijk.

Soms breekt mijn lijntje, weet ik nu weer. Veel werk, veel studie en toe aan vakantie. Ik ben ervan overtuigd dat klagen de pijn geen goed doet, dus vanaf vandaag is het glas weer halfvol. ^O^
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 09:46
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:43 schreef -sabine- het volgende:

[..]

je hebt groot gelijk.

Soms breekt mijn lijntje, weet ik nu weer. Veel werk, veel studie en toe aan vakantie. Ik ben ervan overtuigd dat klagen de pijn geen goed doet, dus vanaf vandaag is het glas weer halfvol. ^O^
Oh, maar ik vind dat jij best mag klagen hoor. Ik hoop alleen dat je ook naar de zegeningen kijkt, naar alles wat nog kan. Werk, studie en vakantie is in mijn ogen heel veel. Hopelijk kun je tijdens je vakantie uitrusten.
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 09:50
ff klagen: ik heb zo belabberd slecht geslapen! veels te warm, last van een irritante bromvlieg en een mug.. en dan is het vandaag ook nog eens stik en stik benauwd.. ons huisje warmt altijd heel snel op en zeker de slaapkamer, dus bijslapen zit er ook niet in. weet gewoon niet hoe ik de dag door moet komen..
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 09:56
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 22:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Even voor de zekerheid erbij gezet, dat er geen verwarring is of ik nu wel of niet echt verkouden ben.

Ik weet vrij zeker dat ik morgen niet verkouden ben omdat ik heb gestoomd vandaag. (Wat volgens Superkimmi dus onmogelijk is. :P)
Als er echt een wondermiddeltje bestond om verkoudheid te voorkomen, zou ik er bij zweren. als ik verkouden ben, ben ik het dik 2 maanden en dan gaat mn conditie weer helemaal terug naar nul.. ik ben zo erg verkouden dat ik liever een been breek of de buikgriep heb ofzo. Geloof me, ik heb me helemaal ingelezen in verkoudheden en probeer al zo'n 15 jaar alles wat verkoudheden zou moeten voorkomen of verminderen. Verkoudheid is een virus en tegen heel veel virussen bestaat geen middeltje, die moet je uitzitten.

Ik wil niet zeggen dat het jou niet kan helpen, dat stomen, maar dan is het niet de officiele ziekte verkoudheid die eraan kwam of die je ermee voorkomen hebt. het zou een allergie kunnen zijn, een irritatie ofzo. Reden waarom ik hier zo op inga is omdat heel veel mensen dit soort dingen verwarren met een echte verkoudheid, die zo vervelend kan zijn als flinke griep, ook voor mensen zonder longproblemen. En omdat dit zo is, wordt het bij mij vaak afgedaan als: hoe kan het dat je zo lang last heb? moet je nu al naar bed? moet je echt weer een dagje thuisblijven? Ah joh, een verkoudheid, IK had laatste echte griep, dan piep je wel anders }:|
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 10:04
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:46 schreef Disana het volgende:

[..]

Oh, maar ik vind dat jij best mag klagen hoor. Ik hoop alleen dat je ook naar de zegeningen kijkt, naar alles wat nog kan. Werk, studie en vakantie is in mijn ogen heel veel. Hopelijk kun je tijdens je vakantie uitrusten.
Klopt. Het zijn wel zaken die ik zelf geregeld heb en waarvoor ik veel inlever.
Maar ik heb het allemaal wel en ik kan het bijna altijd aan. Daarom voelt klagen voor mij ook bezwaarlijk.

Ik was gestart met medische fitnes en dat gaat niet goed. Mijn knieën zijn vertieft door de simpelste oefeningen. Voordat dat herstelt duurt wel drie maanden. Ik schrok toen ik eergisteren de trap niet meer op kon. Ik heb toestemming voor een traplift, maar ben daar niet aan toe. Ik hoopte fitter te worden van het gymen, niet slechter. Dat frustreert tijdelijk. Vandaag ziek van school thuis, dat wil je niet als chronisch zieke. Dat is hier laatst ook al langsgekomen.

Dankjewel voor de blikwisseling. ;)
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 10:06
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:50 schreef superkimmi het volgende:
ff klagen: ik heb zo belabberd slecht geslapen! veels te warm, last van een irritante bromvlieg en een mug.. en dan is het vandaag ook nog eens stik en stik benauwd.. ons huisje warmt altijd heel snel op en zeker de slaapkamer, dus bijslapen zit er ook niet in. weet gewoon niet hoe ik de dag door moet komen..
je verwachtte het al he. En dat niet goed slapen, bah.
Sterkte voor vandaag. ^O^
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 10:10
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:04 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Klopt. Het zijn wel zaken die ik zelf geregeld heb en waarvoor ik veel inlever.
Maar ik heb het allemaal wel en ik kan het bijna altijd aan. Daarom voelt klagen voor mij ook bezwaarlijk.

Ik was gestart met medische fitnes en dat gaat niet goed. Mijn knieën zijn vertieft door de simpelste oefeningen. Voordat dat herstelt duurt wel drie maanden. Ik schrok toen ik eergisteren de trap niet meer op kon. Ik heb toestemming voor een traplift, maar ben daar niet aan toe. Ik hoopte fitter te worden van het gymen, niet slechter. Dat frustreert tijdelijk. Vandaag ziek van school thuis, dat wil je niet als chronisch zieke. Dat is hier laatst ook al langsgekomen.

Dankjewel voor de blikwisseling. ;)
Ik weet eigenlijk niet wat medische fitness is? Maar ik zou denken dat dat is afgestemd op je klachten, en wat ik van jou lees is dat het je klachten alleen maar erger maakt - dat lijkt me niet de bedoeling.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 10:15
Positief blijven helpt enorm idd. Negatief zijn helpt niet. Wordt het niet anders van.

Net ff weer gezellig gebabbelt met de dokter. Ik blijf mijn boulliontje en extra vocht houden. Ik plas toch alles weer uit.
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 10:18
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:10 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik weet eigenlijk niet wat medische fitness is? Maar ik zou denken dat dat is afgestemd op je klachten, en wat ik van jou lees is dat het je klachten alleen maar erger maakt - dat lijkt me niet de bedoeling.
Maar dat is nou net het probleem. Ik moet bewegen en kan niet bewegen. Ik moet sterker worden om te kunnen blijven functioneren, maar mijn lijf redt dat bljkbaar weer niet.
Mentaal kan ik veel, lichamelijk bijna niets meer.

Klaar over mij.

Doooooorrrrrr.
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 10:26
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:06 schreef -sabine- het volgende:

[..]

je verwachtte het al he. En dat niet goed slapen, bah.
Sterkte voor vandaag. ^O^
dankje! :*

Net boodschappen gedaan, want dat is het enige dat vandaag wel echt moest dus kon er maar vanaf zijn.. nou dat heb ik geweten, in de supermarkt bewust de langste rij genomen om nog ff niet naar buiten te hoeven :@
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 10:28
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:18 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Maar dat is nou net het probleem. Ik moet bewegen en kan niet bewegen. Ik moet sterker worden om te kunnen blijven functioneren, maar mijn lijf redt dat bljkbaar weer niet.
Mentaal kan ik veel, lichamelijk bijna niets meer.

Klaar over mij.

Doooooorrrrrr.
das ook gewoon klote, als je lichaam geen zin meer heeft terwijl je zelf nog zo graag wil. :*
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 10:37
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:18 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Maar dat is nou net het probleem. Ik moet bewegen en kan niet bewegen. Ik moet sterker worden om te kunnen blijven functioneren, maar mijn lijf redt dat bljkbaar weer niet.
Mentaal kan ik veel, lichamelijk bijna niets meer.

Klaar over mij.

Doooooorrrrrr.
Het mag best over jou gaan hoor :) Is er helemaal niets meer dat bij je fysieke conditie past? Ik loop zelf bij een oefentherapeut en doe aangepaste oefeningen die niet belasten.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 10:37
Hooi.

Niet verkouden hier. *O* Terwijl ik dat wel had moeten zijn. Ben 2 dagen in de buurt van een zeer verkouden/ziek persoon geweest en vriend is nu (en gister) ook niet lekker.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 10:38
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 21:22 schreef Adriane het volgende:
Ik heb vannacht heel slecht geslapen. Ik werd wakker van de pijn en kon daarna niet meer slapen. Ik lag alleen maar te malen. Over mijn werk, mijn operatie, onze pubers, de vakantie.
Ik wilde dat het een half jaar verder was. Dan was het een en ander al achter de rug.

Dus, voor vannacht nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Hoe heb je vannacht geslapen?
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 10:59
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:37 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Hooi.

Niet verkouden hier. *O* Terwijl ik dat wel had moeten zijn. Ben 2 dagen in de buurt van een zeer verkouden/ziek persoon geweest en vriend is nu (en gister) ook niet lekker.
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:56 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Als er echt een wondermiddeltje bestond om verkoudheid te voorkomen, zou ik er bij zweren. als ik verkouden ben, ben ik het dik 2 maanden en dan gaat mn conditie weer helemaal terug naar nul.. ik ben zo erg verkouden dat ik liever een been breek of de buikgriep heb ofzo. Geloof me, ik heb me helemaal ingelezen in verkoudheden en probeer al zo'n 15 jaar alles wat verkoudheden zou moeten voorkomen of verminderen. Verkoudheid is een virus en tegen heel veel virussen bestaat geen middeltje, die moet je uitzitten.

Ik wil niet zeggen dat het jou niet kan helpen, dat stomen, maar dan is het niet de officiele ziekte verkoudheid die eraan kwam of die je ermee voorkomen hebt. het zou een allergie kunnen zijn, een irritatie ofzo. Reden waarom ik hier zo op inga is omdat heel veel mensen dit soort dingen verwarren met een echte verkoudheid, die zo vervelend kan zijn als flinke griep, ook voor mensen zonder longproblemen. En omdat dit zo is, wordt het bij mij vaak afgedaan als: hoe kan het dat je zo lang last heb? moet je nu al naar bed? moet je echt weer een dagje thuisblijven? Ah joh, een verkoudheid, IK had laatste echte griep, dan piep je wel anders }:|
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 11:01
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 07:09 schreef PrisTheShiz het volgende:

Maar ik kan de deur nog wel uit een jij niet meer dus dat is wel een verschil. :{ Ik leef met je mee! En nog welkom van mij! :* :*
Dan heb je me verkeerd begrepen. Ik kan gewoon de deur uit.
Eigenlijk kan ik gewoon alles doen, maar óf thuis, óf wanneer het mij uitkomt.
Op gezette tijden ergens moeten zijn, is lastig. Ik kan niet beloven dat ik er op tijd ben.
Als ik werk zou hebben, waar een wc zou zijn, alleen voor mij, plus douche, dan zou dat al helpen. Daarbij moet het niet uitmaken als ik te laat kom, of niet kom door diarree.
Maar het ergste, wat dat betreft, is de winderigheid.
Ik heb een secretaresse-opleiding gedaan en gewerkt op een afdeling met overwegend vrouwen. Dat is wel zo'n gebitch, onder elkaar, dan zie ik de bui al hangen als ik daar rond loop te 'ruften'. En ik kan er echt niks aan doen.
Ben in het begin ook behoorlijk depressief geweest hierdoor.
Je wordt ook wel inventief. Als ik, bijvoorbeeld, in de rij sta bij een kassa en ik voel wat ontsnappen, dan kijk ik andere mensen aan met een blik van "it wasn't me"

De hartkwaal en kanker is er later bij gekomen. Hierdoor heb ik nu chronisch pijn aan mijn voeten en ben snel uitgeblust. Maar vooralsnog maak ik er het beste van. Ik kan gaan liggen wanneer ik wil. En Fokken, natuurlijk. :P

Ik zou willen dat ik een telebaan zou kunnen krijgen. Alle mogelijkheden zijn er, alleen de werkgevers willen daar nog niet aan. Ja, voor mensen die al 10 jaar in dienst zijn en dan 3 dagen thuis en 1 of 2 op kantoor. Omdat ik me niet kan verzekeren kan ik niet voor mezelf beginnen. Dan loop ik het risico de WAO, die ik nu heb, kwijt te raken. En bij opnieuw ziek of verergering van de klachten, ben ik dan niet meer verzekerd.

Vandaar mijn plan om, na de verbouwing hier, Nederlands te gaan leren aan buitenlandse vrouwen, vluchtelingen, bijvoorbeeld. De mannen leren het nog wel via werk of zo, maar de vrouwen blijven te veel onder elkaar of thuis, waardoor ze de taal niet of nauwelijks leren en daardoor hun kinderen ook niet. Lijkt me dankbaar vrijwilligerswerk. Hoop ik wel dat het UWV, wat dit betreft, meewerkt. Ik heb namelijk geen zin om stapels lijsten in te moeten vullen.
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 11:05
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:50 schreef superkimmi het volgende:
ff klagen: ik heb zo belabberd slecht geslapen! veels te warm, last van een irritante bromvlieg en een mug.. en dan is het vandaag ook nog eens stik en stik benauwd.. ons huisje warmt altijd heel snel op en zeker de slaapkamer, dus bijslapen zit er ook niet in. weet gewoon niet hoe ik de dag door moet komen..
Ja, daar heb ik ook last van.
Ik slaap dan op de dekens. We hebben van de week een plafondventilator (met afstandsbediening) gekocht. Die moet nog wel opgehangen worden. De staande ventilator die ik had, staat nu boven, bij de jongste op de kamer. Die kan ook zo slecht tegen de warmte.
Tegen muggen smeer ik me in, zodra ik er één hoor. Anders lig ik de hele nacht wakker en kan ik daarna dagen krassen. Die krengen moeten altijd mij hebben, niet mijn man.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 11:07
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 09:56 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Als er echt een wondermiddeltje bestond om verkoudheid te voorkomen, zou ik er bij zweren. als ik verkouden ben, ben ik het dik 2 maanden en dan gaat mn conditie weer helemaal terug naar nul.. ik ben zo erg verkouden dat ik liever een been breek of de buikgriep heb ofzo. Geloof me, ik heb me helemaal ingelezen in verkoudheden en probeer al zo'n 15 jaar alles wat verkoudheden zou moeten voorkomen of verminderen. Verkoudheid is een virus en tegen heel veel virussen bestaat geen middeltje, die moet je uitzitten.

Ik wil niet zeggen dat het jou niet kan helpen, dat stomen, maar dan is het niet de officiele ziekte verkoudheid die eraan kwam of die je ermee voorkomen hebt. het zou een allergie kunnen zijn, een irritatie ofzo. Reden waarom ik hier zo op inga is omdat heel veel mensen dit soort dingen verwarren met een echte verkoudheid, die zo vervelend kan zijn als flinke griep, ook voor mensen zonder longproblemen. En omdat dit zo is, wordt het bij mij vaak afgedaan als: hoe kan het dat je zo lang last heb? moet je nu al naar bed? moet je echt weer een dagje thuisblijven? Ah joh, een verkoudheid, IK had laatste echte griep, dan piep je wel anders }:|
En toch is wat ik beschreef een verkoudheid (was LPFAN het mee eens). Mensen kunnen ook een gewone verkoudheid hebben hoor, het hoeft niet altijd net zo erg/naar te zijn als een goeie griep hebben. Het is bij mij geen irritatie of allergie.

Ze zeggen wel vaker: "Met een gewone verkoudheid kun je best gaan werken", omdat veel mensen die gewone verkoudheid aangrijpen om ziek thuis te blijven.
Ik snap dat het bij jou anders is door longproblemen, dat daarom een verkoudheid ernstiger is qua symptomen en duur. Maar ik heb altijd gewone verkoudheidjes, zoals beschreven in de spoiler. En die heb ik dus tegengehouden.

Maar dit is gewoon weer iets wat blijkbaar anders moet zijn bij mij. Bij mij werkt stomen wél om een verkoudheid tegen te houden. Ik weet ook niet waarom het bij mij wel werkt. Wat dat betreft snap ik er ook niks van.

Ik vermoed zelf dat het komt omdat ik echt met kokend heet water plus een heel sterk(e) (geurende) olie stoom. Dat brand het schijnbaar weg? (Want het doet wel pijn als ik iets te vroeg begin of iets teveel olie (gaat met drupjes) erdoor heb gedaan.) Ik heb een bakje met mondstuk erop wat alleen de mond en de neus omsluit, dat kan ook meehelpen.

Het spijt me oprecht... dat het mij wel helpt en dat jij alles uit de kast heb moeten trekken om niet verkouden te worden en je het alsnog wordt. :{
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 11:16
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:18 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Maar dat is nou net het probleem. Ik moet bewegen en kan niet bewegen. Ik moet sterker worden om te kunnen blijven functioneren, maar mijn lijf redt dat bljkbaar weer niet.
Mentaal kan ik veel, lichamelijk bijna niets meer.

Klaar over mij.

Doooooorrrrrr.
Ik heb die klachten ook en heb de WII weer geïnstalleerd. Hierop doe ik wii-fit. Dat zijn spelletjes waarbij je, bijna moeiteloos, toch alle spieren oefent. Het is leuk om te doen en het programma spoort je ook aan. Wanneer je op een bepaald niveau komt, unlock je nieuwe levels of nieuwe spelletjes, maar je kunt ook de beginnersspellen blijven doen.
Voor mij werkt het. Heb er ook echt spierpijn door.

Daarnaast doe ik Taoïstische Tai Chi.
http://www.taoist.org/nl/
Dit kan ik iedereen in dit topic aanraden.
Het zijn langzame, zachte bewegingen, die samen 'de set' vormen en je leert de basisoefeningen, die je ook heel goed thuis kunt doen. Ik ben hier in oktober mee begonnen en je merkt echt, als je regelmatig gaat (schiet er bij mij nogal eens bij in...) dat je evenwicht beter wordt en je spieren sterker.
Daarnaast is het heel ontspannend en altijd een gezellige bijeenkomst. Als je niet kunt, hoef je niet af te melden, wat ook wel prettig is. Ik heb dan altijd weer het gevoel dat ik moet uitleggen waarom ik niet geweest ben. Moet ik echt afleren.
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 11:21
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:07 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

En toch is wat ik beschreef een verkoudheid (was LPFAN het mee eens). Mensen kunnen ook een gewone verkoudheid hebben hoor, het hoeft niet altijd net zo erg/naar te zijn als een goeie griep hebben. Het is bij mij geen irritatie of allergie.

Ze zeggen wel vaker: "Met een gewone verkoudheid kun je best gaan werken", omdat veel mensen die gewone verkoudheid aangrijpen om ziek thuis te blijven.
Ik snap dat het bij jou anders is door longproblemen, dat daarom een verkoudheid ernstiger is qua symptomen en duur. Maar ik heb altijd gewone verkoudheidjes, zoals beschreven in de spoiler. En die heb ik dus tegengehouden.

Maar dit is gewoon weer iets wat blijkbaar anders moet zijn bij mij. Bij mij werkt stomen wél om een verkoudheid tegen te houden. Ik weet ook niet waarom het bij mij wel werkt. Wat dat betreft snap ik er ook niks van.

Ik vermoed zelf dat het komt omdat ik echt met kokend heet water plus een heel sterk(e) (geurende) olie stoom. Dat brand het schijnbaar weg? (Want het doet wel pijn als ik iets te vroeg begin of iets teveel olie (gaat met drupjes) erdoor heb gedaan.) Ik heb een bakje met mondstuk erop wat alleen de mond en de neus omsluit, dat kan ook meehelpen.

Het spijt me oprecht... dat het mij wel helpt en dat jij alles uit de kast heb moeten trekken om niet verkouden te worden en je het alsnog wordt. :{
Ik vind het fijn voor je dat je niet ziek geworden bent, begrijp me niet verkeerd. Ik probeerde met mijn post alleen een stuk onbegrip en vooral mythes over verkoudheid aan te stippen.. ben nogal een expert geworden op dat gebied, zoals iedereen dat na een tijdje wordt als ze een chronische ziekte hebben.

En ik geloof je wel dat de symptomen bij mensen die geen longproblemen hebben vaak minder zijn, maar als voorbeeld: mijn man riep ook altijd; als ik verkouden ben, dan ben ik het hoogstens 2 dagen en hoest ik 3x en dan is t over.. Tot vorige maand, toen was hij ineens 2 weken echt niet lekker, daarna nog een week veel snot en vervolgens ook nog 2 weken flink uithoesten.. Had ie simpelweg nog nooit gehad dus is er mee naar de dokter gegaan. (voor hetzelfde geld zit er iets in de longen verkeerd) en die was heel duidelijk: u bent verkouden, dat moet je nou eenmaal uitzitten.

edit: en LPFAN was t ook met mij eens, staat in diezelfde post :P :P
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 11:25
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:01 schreef Gia het volgende:

[..]

Dan heb je me verkeerd begrepen. Ik kan gewoon de deur uit.
Eigenlijk kan ik gewoon alles doen, maar óf thuis, óf wanneer het mij uitkomt.
Op gezette tijden ergens moeten zijn, is lastig. Ik kan niet beloven dat ik er op tijd ben.
Als ik werk zou hebben, waar een wc zou zijn, alleen voor mij, plus douche, dan zou dat al helpen. Daarbij moet het niet uitmaken als ik te laat kom, of niet kom door diarree.
Maar het ergste, wat dat betreft, is de winderigheid.
Ik heb een secretaresse-opleiding gedaan en gewerkt op een afdeling met overwegend vrouwen. Dat is wel zo'n gebitch, onder elkaar, dan zie ik de bui al hangen als ik daar rond loop te 'ruften'. En ik kan er echt niks aan doen.
Ben in het begin ook behoorlijk depressief geweest hierdoor.
Je wordt ook wel inventief. Als ik, bijvoorbeeld, in de rij sta bij een kassa en ik voel wat ontsnappen, dan kijk ik andere mensen aan met een blik van "it wasn't me"

De hartkwaal en kanker is er later bij gekomen. Hierdoor heb ik nu chronisch pijn aan mijn voeten en ben snel uitgeblust. Maar vooralsnog maak ik er het beste van. Ik kan gaan liggen wanneer ik wil. En Fokken, natuurlijk. :P

Ik zou willen dat ik een telebaan zou kunnen krijgen. Alle mogelijkheden zijn er, alleen de werkgevers willen daar nog niet aan. Ja, voor mensen die al 10 jaar in dienst zijn en dan 3 dagen thuis en 1 of 2 op kantoor. Omdat ik me niet kan verzekeren kan ik niet voor mezelf beginnen. Dan loop ik het risico de WAO, die ik nu heb, kwijt te raken. En bij opnieuw ziek of verergering van de klachten, ben ik dan niet meer verzekerd.

Vandaar mijn plan om, na de verbouwing hier, Nederlands te gaan leren aan buitenlandse vrouwen, vluchtelingen, bijvoorbeeld. De mannen leren het nog wel via werk of zo, maar de vrouwen blijven te veel onder elkaar of thuis, waardoor ze de taal niet of nauwelijks leren en daardoor hun kinderen ook niet. Lijkt me dankbaar vrijwilligerswerk. Hoop ik wel dat het UWV, wat dit betreft, meewerkt. Ik heb namelijk geen zin om stapels lijsten in te moeten vullen.
Dit vind ik het oneerlijke aan het systeem zoals we het nu hebben. Supergoed dat er verzekeringen zijn als je (deels) arbeidsongeschikt bent, supergoed dat er wordt opgelet of mensen er geen oneigenlijk gebruik van maken.. Maar als je zelf probeert om te doen wat je wel kan, om deel te nemen aan de maatschappij met de dingen die nog wel lukken, dan heb je kans om veel kwijt te raken.. das toch krom..

En idd, er wordt al jaren gesproken over 'het nieuwe werken' maar in de praktijk blijft het grootste deel vd bedrijven nogal old school..
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 11:27
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:07 schreef Jaimy_Luca het volgende:

Het spijt me oprecht... dat het mij wel helpt en dat jij alles uit de kast heb moeten trekken om niet verkouden te worden en je het alsnog wordt. :{
Ik geloof dit wel, hoor. Moest vroeger thuis ook altijd stomen van mijn moeder, met eucalyptusolie en een handdoek over je hoofd. Dan liep de snot uit alle holtes!
Had daar wel altijd een hekel aan, mijn hele gezicht en haar werd dan nat door die damp.

Waar heb jij die spullen gehaald, mondkapje en zo. Ben daar wel in geïnteresseerd, omdat een simpele verkoudheid voor mij, mijn hart, erg vermoeiend kan zijn. En ik voel dit ook altijd aankomen.
Stond dinsdag op met hele lichte keelpijn en heb sinds woensdag alleen maar lopen te snotteren en niezen. Dus niet ziek, maar gewoon zo'n lam gevoel.
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 11:35
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:25 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Dit vind ik het oneerlijke aan het systeem zoals we het nu hebben. Supergoed dat er verzekeringen zijn als je (deels) arbeidsongeschikt bent, supergoed dat er wordt opgelet of mensen er geen oneigenlijk gebruik van maken.. Maar als je zelf probeert om te doen wat je wel kan, om deel te nemen aan de maatschappij met de dingen die nog wel lukken, dan heb je kans om veel kwijt te raken.. das toch krom..

En idd, er wordt al jaren gesproken over 'het nieuwe werken' maar in de praktijk blijft het grootste deel vd bedrijven nogal old school..
Komt ook wel een beetje door de betutteling hier in Nederland. Een werkplek thuis moet dan door de werkgever worden ingericht zodat die ergonomisch verantwoord is. Voor mij is mijn eigen bureautje en stoel goed genoeg.
Als je dan betaald zou krijgen op basis van de hoeveelheid werk, daar moeten toch bedragen aan gehangen kunnen worden..., dan hoeft de baas ook niet te controleren of je wel op de juiste tijden werkt en/of pauze neemt.
Geef mij een hoeveelheid tikwerk en ik kan het tikken wanneer dat mij uitkomt en stuur het dan terug. En dan betaald worden 'per tarief', zoals dat dan heet.

Maar goed, ik maak me wat dat betreft geen illusies. Die ommekeer zal nog lang op zich laten wachten, vrees ik. Maar ik vermaak me verder prima.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 11:49
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 20:18 schreef Gia het volgende:
Even wat reacties:
Ik heb destijds 4 hersteloperaties gehad, laatste keer in het Radboud. Ook een tijd bekkenbodemfysio gehad, mocht niet baten. Het is niet zo dat ik aan huis gekluisterd ben, maar ik voel heel laat dat ik naar het toilet moet, en dan moet ik ook direct kunnen gaan. Met diarree kan ik de deur niet uit, behalve als ik laxeer. Dit doe ik, uit voorzorg, als we een dagje uit gaan, bijvoorbeeld naar zee. Gaan werken is lastig, omdat je dan een toilet moet delen, met veel mensen. Dagelijks laxeren is geen optie, zeer ongezond. Enige oplossing zou zijn een stoma. Maar dit komt door een medische fout (met succes aangeklaagd), een stoma zou voor mij een straf zijn. Daarnaast is dat ook erg ontstekingsgevoelig en dat mag weer niet vanwege die kunstklep.
Ook een zogenaamde gracilis plastiek kan ook niet vanwege die klep. Had iets met magneet of zo te maken.
Thuis werken zou prima kunnen, maar dan wel in loondienst. Zelfstandige is geen optie; ik ben, na kanker en hartproblemen namelijk niet meer te verzekeren. En de kans dat, ijn klachten erger worden, neemt naarmate ik ouder word, toe.

Ik wil gaan kijken of ik, als vrijwilliger, vanuit huis, taalles kan geven aan vluchtelingen.

Wat betreft de kanker weet ik niet of ik echt schoon ben. In de de schildwachtklier zaten micrometastasen. Ik mag niet in een mri, vanwege de klep, dus moet vertrouwen op mijn lichaam. Heb in elk geval nog minimaal een jaar arimidex(anti-hormoon)

Dus, ja een heel gedoe. Ik maak er maar het beste van.
We hebben vorig jaar een oud huis gekocht met een grote tuin en één slaapkamer en badkamer beneden. Da's wel ideaal. Kids zitten boven, wij beneden.

Heb Toto even een pm gestuurd over mijn vorige post, vanwege nieuw topic. Hoop dat hij er mee geholpen kan worden.
Welkom nog Gia.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 12:00
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:21 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Ik vind het fijn voor je dat je niet ziek geworden bent, begrijp me niet verkeerd. Ik probeerde met mijn post alleen een stuk onbegrip en vooral mythes over verkoudheid aan te stippen.. ben nogal een expert geworden op dat gebied, zoals iedereen dat na een tijdje wordt als ze een chronische ziekte hebben.

En ik geloof je wel dat de symptomen bij mensen die geen longproblemen hebben vaak minder zijn, maar als voorbeeld: mijn man riep ook altijd; als ik verkouden ben, dan ben ik het hoogstens 2 dagen en hoest ik 3x en dan is t over.. Tot vorige maand, toen was hij ineens 2 weken echt niet lekker, daarna nog een week veel snot en vervolgens ook nog 2 weken flink uithoesten.. Had ie simpelweg nog nooit gehad dus is er mee naar de dokter gegaan. (voor hetzelfde geld zit er iets in de longen verkeerd) en die was heel duidelijk: u bent verkouden, dat moet je nou eenmaal uitzitten.

edit: en LPFAN was t ook met mij eens, staat in diezelfde post :P :P
Zo'n echte verkoudheid heb ik - net als griep - inderdaad nog nooit gehad. Alleen maar simpele verkoudheidjes die je niet beroerd doen voelen. (Alleen dat tranende oog elke x minuten is wat irritant, lijkt net of ik dan uit 1 oog aan het huilen ben. :+)

Maar sinds ik dus zo stoom op mijn manier zodra ik een rauwe keel heb heb ik geen simpel verkoudheidje meer gehad. Ik sloeg het 1 keer over, de volgende dag inderdaad verkouden.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 12:03
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:27 schreef Gia het volgende:

[..]

Ik geloof dit wel, hoor. Moest vroeger thuis ook altijd stomen van mijn moeder, met eucalyptusolie en een handdoek over je hoofd. Dan liep de snot uit alle holtes!
Had daar wel altijd een hekel aan, mijn hele gezicht en haar werd dan nat door die damp.

Waar heb jij die spullen gehaald, mondkapje en zo. Ben daar wel in geïnteresseerd, omdat een simpele verkoudheid voor mij, mijn hart, erg vermoeiend kan zijn. En ik voel dit ook altijd aankomen.
Stond dinsdag op met hele lichte keelpijn en heb sinds woensdag alleen maar lopen te snotteren en niezen. Dus niet ziek, maar gewoon zo'n lam gevoel.
Spul gekregen van mijn moeder. Weet niet waar zij het (al jaren geleden) gekocht heeft. (Doosje van de olie ziet er errug oud uit. :P) Zal ik het haar vragen?
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 12:22
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 12:03 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Spul gekregen van mijn moeder. Weet niet waar zij het (al jaren geleden) gekocht heeft. (Doosje van de olie ziet er errug oud uit. :P) Zal ik het haar vragen?
Zoiets?

http://www.safe-products.nl/contents/nl/d566_Inhalators.html
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 12:23
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 12:03 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Spul gekregen van mijn moeder. Weet niet waar zij het (al jaren geleden) gekocht heeft. (Doosje van de olie ziet er errug oud uit. :P) Zal ik het haar vragen?
Dank je. Misschien kan dit meer mensen helpen.
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 12:34
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:16 schreef Gia het volgende:

[..]

Ik heb die klachten ook en heb de WII weer geïnstalleerd. Hierop doe ik wii-fit. Dat zijn spelletjes waarbij je, bijna moeiteloos, toch alle spieren oefent. Het is leuk om te doen en het programma spoort je ook aan.

Knip

gezellige bijeenkomst. Als je niet kunt, hoef je niet af te melden, wat ook wel prettig is. Ik heb dan altijd weer het gevoel dat ik moet uitleggen waarom ik niet geweest ben. Moet ik echt afleren.
Een zak met botten. Zo beschrijf ik mijn lijf. Ik houd alle botten op spierkracht bijeen. Doe ik dat niet gecontroleerd, gaat er wat half of helemaal uit de kom. Behalve als ik lig staat er constante spanning op mijn lichaam. Bijvoorbeeld als het regent, span ik door het horen van het geluid, alweer alles aan. Als ik in de auto bij een bocht naar rechts mijn linkerschouder niet vastpak, ligt hij ernaast. Soms zelfs tijdens het lopen al.
Vroeger had ik het circus ingekund.

Ik neem de WII en alle andere adviezen mee naar de praktijk zo. En daar maken we een aangepast plan, alweer.
Pinnenmutskedonderdag 23 juni 2016 @ 12:38
benauwd zeg. gelukkig kan ik altijd bij de mama in de schaduw zitten. ik kan natuurlijk ook in de gemeenschappelijke hof gaan zitten waar ik woon maar dat is niet zo aangenaam.

met mijn schildklier gaat het veel beter. af en toe zit die dwars maar ik neem trouw mijn pillekes.

zit nu aan 75 microgram.
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 12:38 schreef sararaats het volgende:
benauwd zeg. gelukkig kan ik altijd bij de mama in de schaduw zitten. ik kan natuurlijk ook in de gemeenschappelijke hof gaan zitten waar ik woon maar dat is niet zo aangenaam.

met mijn schildklier gaat het veel beter. af en toe zit die dwars maar ik neem trouw mijn pillekes.

zit nu aan 75 microgram.
Fijn Sara. ^O^
MsMessydonderdag 23 juni 2016 @ 12:42
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 12:34 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Een zak met botten. Zo beschrijf ik mijn lijf. Ik houd alle botten op spierkracht bijeen. Doe ik dat niet gecontroleerd, gaat er wat half of helemaal uit de kom. Behalve als ik lig staat er constante spanning op mijn lichaam. Bijvoorbeeld als het regent, span ik door het horen van het geluid, alweer alles aan. Als ik in de auto bij een bocht naar rechts mijn linkerschouder niet vastpak, ligt hij ernaast. Soms zelfs tijdens het lopen al.
Vroeger had ik het circus ingekund.

Ik neem de WII en alle andere adviezen mee naar de praktijk zo. En daar maken we een aangepast plan, alweer.
Wel herkenbaar. Bij mij zijn het alleen geen gewrichten die uit de kom gaan, maar heb er wel altijd pijn in. De constante spanning heb ik ook, vooral bij slecht weer kan het echt een crime zijn. Schouders die voortdurend steken van pijn, knieschijven die niet op hun plek blijven, heiligbeengewricht wat zeurt, been wat trekt, enz.

Ik noem mezelf een ikea-bouwpakket. Met de standaard ontbrekende plank en drie schroefjes. Er lijkt altijd wel iets niet soepel te gaan in mijn lijf of niet stabiel te zijn.

En voor iedereen toch even een knuffel *;
_Hestia_donderdag 23 juni 2016 @ 13:07
Vandaag bij de diabetesverpleegkundige geweest en alles was weer goed ^O^
Hba1c was gedaald van 50 naar 48, maar die zit al 2.5 jaar tussen de 43 en 51, dus had ook niet anders verwacht ;)
De volgende keer in oktober naar de internist en dan 3 maanden daarna weer naar dvk toe. Dus dat is pas volgend jaar ;)
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 13:15
Blegh mijn shunt was weer opstandig vandaag.
KapiteinIglodonderdag 23 juni 2016 @ 13:34
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 11:01 schreef Gia het volgende:

[..]

Dan heb je me verkeerd begrepen. Ik kan gewoon de deur uit.
Eigenlijk kan ik gewoon alles doen, maar óf thuis, óf wanneer het mij uitkomt.
Op gezette tijden ergens moeten zijn, is lastig. Ik kan niet beloven dat ik er op tijd ben.
Als ik werk zou hebben, waar een wc zou zijn, alleen voor mij, plus douche, dan zou dat al helpen. Daarbij moet het niet uitmaken als ik te laat kom, of niet kom door diarree.
Maar het ergste, wat dat betreft, is de winderigheid.
Ik heb een secretaresse-opleiding gedaan en gewerkt op een afdeling met overwegend vrouwen. Dat is wel zo'n gebitch, onder elkaar, dan zie ik de bui al hangen als ik daar rond loop te 'ruften'. En ik kan er echt niks aan doen.
Ben in het begin ook behoorlijk depressief geweest hierdoor.
Je wordt ook wel inventief. Als ik, bijvoorbeeld, in de rij sta bij een kassa en ik voel wat ontsnappen, dan kijk ik andere mensen aan met een blik van "it wasn't me"

De hartkwaal en kanker is er later bij gekomen. Hierdoor heb ik nu chronisch pijn aan mijn voeten en ben snel uitgeblust. Maar vooralsnog maak ik er het beste van. Ik kan gaan liggen wanneer ik wil. En Fokken, natuurlijk. :P

Ik zou willen dat ik een telebaan zou kunnen krijgen. Alle mogelijkheden zijn er, alleen de werkgevers willen daar nog niet aan. Ja, voor mensen die al 10 jaar in dienst zijn en dan 3 dagen thuis en 1 of 2 op kantoor. Omdat ik me niet kan verzekeren kan ik niet voor mezelf beginnen. Dan loop ik het risico de WAO, die ik nu heb, kwijt te raken. En bij opnieuw ziek of verergering van de klachten, ben ik dan niet meer verzekerd.

Vandaar mijn plan om, na de verbouwing hier, Nederlands te gaan leren aan buitenlandse vrouwen, vluchtelingen, bijvoorbeeld. De mannen leren het nog wel via werk of zo, maar de vrouwen blijven te veel onder elkaar of thuis, waardoor ze de taal niet of nauwelijks leren en daardoor hun kinderen ook niet. Lijkt me dankbaar vrijwilligerswerk. Hoop ik wel dat het UWV, wat dit betreft, meewerkt. Ik heb namelijk geen zin om stapels lijsten in te moeten vullen.
Dan heb ik je inderdaad verkeerd begrepen, sorry. Maar je bent wel positief hoor, goed om te horen want het lijkt me niet altijd makkelijk.

Ik moest gister 5x naar de wc achter elkaar, net zolang tot ik alles kwijt ben. Moet zeggen dat ik dat ook niet fijn vind op mijn werk maar dat dat wel het ergste is. :@
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 14:02
quote:
Ja die bovenste is precies hetzelfde! ^O^

De olie is denk ik in het buitenland gekocht, gezien de verpakking. Het heet: "Olbas Oil, inhalant decongestant, immediate relief for catarrh, colds and sinuses." Groene verpakking met groene plant erop, bovenaan de naam (Olbas Oil) in witte letters in een oranje driehoek.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 14:14
Dit is de nieuwe verpakking:

Olbas_Oil_Inhalant_Decongestant_-_28ml__64197_zoom.PNG
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 15:23
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 12:34 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Een zak met botten. Zo beschrijf ik mijn lijf. Ik houd alle botten op spierkracht bijeen. Doe ik dat niet gecontroleerd, gaat er wat half of helemaal uit de kom. Behalve als ik lig staat er constante spanning op mijn lichaam. Bijvoorbeeld als het regent, span ik door het horen van het geluid, alweer alles aan. Als ik in de auto bij een bocht naar rechts mijn linkerschouder niet vastpak, ligt hij ernaast. Soms zelfs tijdens het lopen al.
Vroeger had ik het circus ingekund.

Lijkt me vreselijk. Ik heb alleen maar pijn aan mijn voeten, en de gewrichten (vanwege de hormoonkuur). Neuropathie is blijvend, die gewrichtspijn gaat, als het goed is, weer over als ik met die medicatie moet stoppen. Is ook wel weer spannend, want ik ben zo bang dat dan die kanker weer terug komt. Maar mag nog een jaar, misschien langer. Liever dat (schijn)veilige gevoel met stramme gewrichten, dan het risico op opnieuw kanker.
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 15:54
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 13:34 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Dan heb ik je inderdaad verkeerd begrepen, sorry. Maar je bent wel positief hoor, goed om te horen want het lijkt me niet altijd makkelijk.

Ik moest gister 5x naar de wc achter elkaar, net zolang tot ik alles kwijt ben. Moet zeggen dat ik dat ook niet fijn vind op mijn werk maar dat dat wel het ergste is. :@
Ik heb een keer, op de camping (buitenland waar niemand mij kende) in mijn broek gepoept omdat ik de wc niet haalde. Ook een keer, vroeger, ging ik mijn zoon van voetballen halen, 400 meter van huis of zo. Moest ik op de terugweg zo erg naar de wc, dat ik op een paaltje ben gaan zitten om het op te houden, mijn man gebeld en die is me met de auto komen halen. Tussen de auto en de voordeur het alsnog niet gehaald, maar goed, ik was thuis.
Dat zijn van die vervelende dingen, die, gelukkig niet vaak gebeuren, maar wel heel vernederend zijn als het gebeurt.

En tja, dan zie je ook nog eens niks aan me, dus heel veel mensen denken dat ik onterecht ben afgekeurd. En da's soms echt moeilijk. Het is ook niet iets wat je zomaar even aan vreemden vertelt.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 15:57
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 15:54 schreef Gia het volgende:

[..]

Ik heb een keer, op de camping (buitenland waar niemand mij kende) in mijn broek gepoept omdat ik de wc niet haalde. Ook een keer, vroeger, ging ik mijn zoon van voetballen halen, 400 meter van huis of zo. Moest ik op de terugweg zo erg naar de wc, dat ik op een paaltje ben gaan zitten om het op te houden, mijn man gebeld en die is me met de auto komen halen. Tussen de auto en de voordeur het alsnog niet gehaald, maar goed, ik was thuis.
Dat zijn van die vervelende dingen, die, gelukkig niet vaak gebeuren, maar wel heel vernederend zijn als het gebeurt.

En tja, dan zie je ook nog eens niks aan me, dus heel veel mensen denken dat ik onterecht ben afgekeurd. En da's soms echt moeilijk. Het is ook niet iets wat je zomaar even aan vreemden vertelt.
Lijkt me heel gênant ja :(
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 15:57
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 14:14 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Dit is de nieuwe verpakking:

[ afbeelding ]
Dank je. Zag dat het online te koop is. Ga het zeker bestellen. Kost geen drol.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 15:59
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 10:38 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Hoe heb je vannacht geslapen?
Redelijk. Tot half zes, daarna was ik wakker. Ik ben nog steeds moe.

Vanochtend was ik al bekaf toen ik op het werk aankwam. Ik heb een elektrische fiets, maar ik dacht echt dat de motor stuk was ofzo.
Mijn collega wilde me al meteen weer naar huis sturen. Ik moest nog wat afmaken en ben wel op tijd weer naar huis gegaan.
Gelukkig heb ik nu wel weekend en hoef ik niet zoveel.

Volgende week weer bloedprikken. Ik ben benieuwd.
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 16:03
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 15:54 schreef Gia het volgende:

[..]

Ik heb een keer, op de camping (buitenland waar niemand mij kende) in mijn broek gepoept omdat ik de wc niet haalde. Ook een keer, vroeger, ging ik mijn zoon van voetballen halen, 400 meter van huis of zo. Moest ik op de terugweg zo erg naar de wc, dat ik op een paaltje ben gaan zitten om het op te houden, mijn man gebeld en die is me met de auto komen halen. Tussen de auto en de voordeur het alsnog niet gehaald, maar goed, ik was thuis.
Dat zijn van die vervelende dingen, die, gelukkig niet vaak gebeuren, maar wel heel vernederend zijn als het gebeurt.

En tja, dan zie je ook nog eens niks aan me, dus heel veel mensen denken dat ik onterecht ben afgekeurd. En da's soms echt moeilijk. Het is ook niet iets wat je zomaar even aan vreemden vertelt.
Zie het plaatje in de OP, ik denk dat dat het meest herkenbare is voor bijna iedereen hier. we zien er allemaal normaal uit DUS zijn we niet ziek. :{
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 16:04
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 15:59 schreef Adriane het volgende:

[..]

Redelijk. Tot half zes, daarna was ik wakker. Ik ben nog steeds moe.

Vanochtend was ik al bekaf toen ik op het werk aankwam. Ik heb een elektrische fiets, maar ik dacht echt dat de motor stuk was ofzo.
Mijn collega wilde me al meteen weer naar huis sturen. Ik moest nog wat afmaken en ben wel op tijd weer naar huis gegaan.
Gelukkig heb ik nu wel weekend en hoef ik niet zoveel.

Volgende week weer bloedprikken. Ik ben benieuwd.
geniet van de rust in het weekend! beetje bijtanken :*
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 16:06
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 15:54 schreef Gia het volgende:

[..]

Ik heb een keer, op de camping (buitenland waar niemand mij kende) in mijn broek gepoept omdat ik de wc niet haalde. Ook een keer, vroeger, ging ik mijn zoon van voetballen halen, 400 meter van huis of zo. Moest ik op de terugweg zo erg naar de wc, dat ik op een paaltje ben gaan zitten om het op te houden, mijn man gebeld en die is me met de auto komen halen. Tussen de auto en de voordeur het alsnog niet gehaald, maar goed, ik was thuis.
Dat zijn van die vervelende dingen, die, gelukkig niet vaak gebeuren, maar wel heel vernederend zijn als het gebeurt.

En tja, dan zie je ook nog eens niks aan me, dus heel veel mensen denken dat ik onterecht ben afgekeurd. En da's soms echt moeilijk. Het is ook niet iets wat je zomaar even aan vreemden vertelt.
Dat is inderdaad erg vernederend. En mensen vinden zoveel.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 16:10
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 15:57 schreef Gia het volgende:

[..]

Dank je. Zag dat het online te koop is. Ga het zeker bestellen. Kost geen drol .
8-) sorry, moet gewoon grinniken, omdat juist jij dit zegt.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 16:11
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 16:04 schreef superkimmi het volgende:

[..]

geniet van de rust in het weekend! beetje bijtanken :*
Ga ik zeker doen :*
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 16:30
Pffff heb last van mijn arm. Denk dat ik een zenuwtje heb geraakt met prikken :{
_Hestia_donderdag 23 juni 2016 @ 16:43
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 16:30 schreef LPFAN het volgende:
Pffff heb last van mijn arm. Denk dat ik een zenuwtje heb geraakt met prikken :{
Ai dat is kut :(

Mn dvk had mn pomp uitgelezen omdat thuis niet lukte (kut programma :( )
Zou ze de gegevens nog mailen. Is ze vergeten en nu kreeg ik automatische reactie dat ze al op vakantie is :(

SPOILER
ik verdwijn weer ff onder de radar, ff tijd voor mezelf zoeken. Knuffel voor iedereen :*
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 16:30 schreef LPFAN het volgende:
Pffff heb last van mijn arm. Denk dat ik een zenuwtje heb geraakt met prikken :{
Dat is echt niet fijn.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 16:50
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 16:43 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ai dat is kut :(

Mn dvk had mn pomp uitgelezen omdat thuis niet lukte (kut programma :( )
Zou ze de gegevens nog mailen. Is ze vergeten en nu kreeg ik automatische reactie dat ze al op vakantie is :(

SPOILER
ik verdwijn weer ff onder de radar, ff tijd voor mezelf zoeken. Knuffel voor iedereen :*
Balen! Maar dikke kans dat ze haar mail toch nog leest. Ik lees hem meestal ook nog 1 of 2 dagen om de urgente zaken er nog uit te filteren.
SPOILER
dikke knuffel *;
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 16:53
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 16:43 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ai dat is kut :(

Mn dvk had mn pomp uitgelezen omdat thuis niet lukte (kut programma :( )
Zou ze de gegevens nog mailen. Is ze vergeten en nu kreeg ik automatische reactie dat ze al op vakantie is :(

SPOILER
ik verdwijn weer ff onder de radar, ff tijd voor mezelf zoeken. Knuffel voor iedereen :*
Das klote :( Knuffel!
_Hestia_donderdag 23 juni 2016 @ 17:02
Dankjullie O+
Maar verder wel blij met hoe mn afspraak ging, zie mn berichtje ervoor eerder vandaag. Heb het gelukkig goed onder controle, zelfs nu met die ontsteking.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:02 schreef Sylvana het volgende:
Dankjullie O+
Maar verder wel blij met hoe mn afspraak ging, zie mn berichtje ervoor eerder vandaag. Heb het gelukkig goed onder controle, zelfs nu met die ontsteking.
Gelukkig!
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:02 schreef Sylvana het volgende:
Dankjullie O+
Maar verder wel blij met hoe mn afspraak ging, zie mn berichtje ervoor eerder vandaag. Heb het gelukkig goed onder controle, zelfs nu met die ontsteking.
Fijn!

Blijft gekut bij je LPFAN.
Leuke dag morgen. ^O^
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 17:27
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:22 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Fijn!

Blijft gekut bij je LPFAN.
Leuke dag morgen. ^O^
Ach ja het went :P
Pinnenmutskedonderdag 23 juni 2016 @ 17:30
plakkerig warme knuffels voor iedereen.

hopelijk koelt het vannacht af want broeikas op mijn slaapkamer.
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:30 schreef sararaats het volgende:
plakkerig warme knuffels voor iedereen.

hopelijk koelt het vannacht af want broeikas op mijn slaapkamer.
Ja hier ook. Pff. Als t zo blijft slaap ik in de woonkamer met de achterdeur open.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 17:56
Hier valt het mee gelukkig
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 17:56
Ben je een middagje offline, gelijk het halve topic vol :D

Met veel nare berichten en ongemakken helaas.. Voor iedereen die het kan gebruiken een flinke knuff O+

Hier ook last van de benauwdheid, enorme hoofdpijn door het drukkende weer.
Ook lichamelijk weer helemaal op, vanavond maar weer na GTST op bed dacht ik zo.
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 17:58
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:56 schreef LPFAN het volgende:
Hier valt het mee gelukkig
Ik vind dit weer heerlijk, het is een weldaad voor mijn spieren.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 18:01
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:58 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik vind dit weer heerlijk, het is een weldaad voor mijn spieren.
Dan is het voor jouw wel lekker ja ;)

Ik kan heel slecht tegen dit weer, ik zweet niet en ik heb een lichte zonneallergie, en dan moet ik van de dermatoloog de zon ook nog in ook _O-
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 18:02
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:01 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Dan is het voor jouw wel lekker ja ;)

Ik kan heel slecht tegen dit weer, ik zweet niet en ik heb een lichte zonneallergie, en dan moet ik van de dermatoloog de zon ook nog in ook _O-
Vervelend, maar zoveel schijnt de zon niet eens, de helft van de tijd is het bewolkt.
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:02 schreef Disana het volgende:

[..]

Vervelend, maar zoveel schijnt de zon niet eens, de helft van de tijd is het bewolkt.
Maar wel erg benauwd, ik zweet me te pletter :')
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:03 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Maar wel erg benauwd, ik zweet me te pletter :')
Ja, het is wel benauwd. Maar ik vind het lekker als ik stilzit, dan is het net een warme deken.
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 18:05
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:04 schreef Disana het volgende:

[..]

Ja, het is wel benauwd. Maar ik vind het lekker als ik stilzit, dan is het net een warme deken.
Voor jouw spieren is het wel fijn inderdaad :)
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 18:22
Grappig hoe het weer op iedereen een andere werking heeft. Op dit soort dagen zou ik het liefst weer naar het buitenland verhuizen :')
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 18:24
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:22 schreef superkimmi het volgende:
Grappig hoe het weer op iedereen een andere werking heeft. Op dit soort dagen zou ik het liefst weer naar het buitenland verhuizen :')
Hoe reageren je longen op goede vrieskou?
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 18:28
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:24 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Hoe reageren je longen op goede vrieskou?
Ik heb ooit bij -15 de post bezorgd, met gevoelstemperatuur -22 vanwege snijdende wind. Had van veel dingen last toen, maar niet van benauwdheid :). Het grootste probleem zit hem in de luchtvochtigheid. In Kenia op de savanne had ik bij +40 ook geen last van benauwdheid
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 18:29
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:28 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Ik heb ooit bij -15 de post bezorgd, met gevoelstemperatuur -22 vanwege snijdende wind. Had van veel dingen last toen, maar niet van benauwdheid :). Het grootste probleem zit hem in de luchtvochtigheid. In Kenia op de savanne had ik bij +40 ook geen last van benauwdheid
Dat is het nadeel van zo'n vochtig klimaat.. 's Winters ''waterkou'' en 's zomers vaak benauwd vochtig weer..
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 18:29
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:58 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik vind dit weer heerlijk, het is een weldaad voor mijn spieren.
Mooi! Heerlijk genieten voor jou dus :)
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 18:31
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:03 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Maar wel erg benauwd, ik zweet me te pletter :')
Idem hier. Gelukkig is het beneden goed te doen. Boven is het om af te pikken.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 18:32
Doe vannacht iig wel mijn raam open
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 18:32
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 16:10 schreef Adriane het volgende:

[..]

8-) sorry, moet gewoon grinniken, omdat juist jij dit zegt.
Haha, mag hoor. Ik heb een gezonde dosis zelfspot.
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 17:30 schreef sararaats het volgende:
plakkerig warme knuffels voor iedereen.

hopelijk koelt het vannacht af want broeikas op mijn slaapkamer.
Knuffel graag op gepaste afstand! Pfft wat is het heet.
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:01 schreef LPFAN het volgende:

Dan is het voor jouw wel lekker ja ;)

Ik kan heel slecht tegen dit weer, ik zweet niet en ik heb een lichte zonneallergie, en dan moet ik van de dermatoloog de zon ook nog in ook _O-
Ik kan mijn warmte wel kwijt, zweet loopt in straaltjes over mijn gezicht. Maar net effe heerlijk gedoucht. Merk wel dat mijn hart sneller gaat. Klept tikt harder.

Was trouwens wel grappig: Vorige week was er een vriend van mijn oudste zoon hier en die zat naast me. Zat ie op een gegeven moment om zich heen te kijken en naar mijn armen en zei: Ik hoor een klok, maar zie er geen en ook geen horloge?
Wij allemaal lachen. Is mijn klep. Net een zwitsers zakhorloge.
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 18:34
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:32 schreef Gia het volgende:

[..]

Haha, mag hoor. Ik heb een gezonde dosis zelfspot.

[..]

Knuffel graag op gepaste afstand! Pfft wat is het heet.

[..]

Ik kan mijn warmte wel kwijt, zweet loopt in straaltjes over mijn gezicht. Maar net effe heerlijk gedoucht. Merk wel dat mijn hart sneller gaat. Klept tikt harder.

Was trouwens wel grappig: Vorige week was er een vriend van mijn oudste zoon hier en die zat naast me. Zat ie op een gegeven moment om zich heen te kijken en naar mijn armen en zei: Ik hoor een klok, maar zie er geen en ook geen horloge?
Wij allemaal lachen. Is mijn klep. Net een zwitsers zakhorloge.
Je had het eerder over het verliezen van je tanden, omdat die klep er kwam.
Ik begrijp niet helemaal hoe dat zit :@ Wil je dat uitleggen?
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 18:36
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:02 schreef Disana het volgende:

[..]

Vervelend, maar zoveel schijnt de zon niet eens, de helft van de tijd is het bewolkt.
Hier, in het zonnige zuiden, heeft het rond het middaguur even geregend, maar de rest van de dag volop zon. Nu ook nog. Straks wel lekker om buiten te zitten.
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:32 schreef LPFAN het volgende:
Doe vannacht iig wel mijn raam open
Ik heb op de slaapkamer de schuifpui helemaal open en dan het rolluik dicht, maar met kieren. Boven, de deur naar het platdak open, tuindeuren open en alle tussendeuren. Hoop ik dat het vanavond een beetje afgekoeld is als ik naar bed ga.
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 18:39
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:36 schreef Gia het volgende:

[..]

Hier, in het zonnige zuiden, heeft het rond het middaguur even geregend, maar de rest van de dag volop zon. Nu ook nog. Straks wel lekker om buiten te zitten.

[..]

Ik heb op de slaapkamer de schuifpui helemaal open en dan het rolluik dicht, maar met kieren. Boven, de deur naar het platdak open, tuindeuren open en alle tussendeuren. Hoop ik dat het vanavond een beetje afgekoeld is als ik naar bed ga.
LPFAN en ik wonen allebei in Groningen, vandaar dat ik wist hoe het weer bij haar is ;)

Ja, 's nachts is deze temperatuur soms minder aangenaam onder de dekens.

Nog een reden dat ik het fijn vind is trouwens dat ik straks naar een openluchtconcert hier praktisch om de hoek ga. Dan is het wel lekker om luchtig gekleed buiten te zitten.
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:36 schreef Gia het volgende:

[..]

Hier, in het zonnige zuiden, heeft het rond het middaguur even geregend, maar de rest van de dag volop zon. Nu ook nog. Straks wel lekker om buiten te zitten.

[..]

Ik heb op de slaapkamer de schuifpui helemaal open en dan het rolluik dicht, maar met kieren. Boven, de deur naar het platdak open, tuindeuren open en alle tussendeuren. Hoop ik dat het vanavond een beetje afgekoeld is als ik naar bed ga.
Hey, in die bui heb ik gefietst. Ik was onderweg naar huis. Was heerlijk!
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 18:52
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:34 schreef Poesopstokje het volgende:
Je had het eerder over het verliezen van je tanden, omdat die klep er kwam.
Ik begrijp niet helemaal hoe dat zit :@ Wil je dat uitleggen?
Ja, dat was ook minder, inderdaad.
In 1999 liep ik vol vocht, van mijn kleine teen naar boven. Echt keihard oedeem. De huisarts rommelde wat aan met allerlei medicatie. 5 x in 3 weken bij hem geweest, niets hielp. Dus vroeg ik om een verwijzing voor een internist. Ik was echt bijna dood, zo voelde ik me. Had het heel, heel zwaar. Veel erger nog dan ik me tijdens de chemotijd voelde. Ik nam dus mijn moeder mee, en mijn tas met pyjama, toiletspullen enz... want ik wist echt wel dat het niet goed met me ging. De internist had het zo gevonden, stuurde me ter plekke naar de cardioloog en jahoor, die nam me direct op. Moest ook direct stoppen met roken. (nooit meer gedaan, ook)
Ik ben toen ingesteld op medicatie en die sloeg goed aan. Heb 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Bij het ontslag kreeg ik wel te horen dat ik wel rekening moest houden met een openhartoperatie tzt.

Tzt was 2002. Toen begon hij over die operatie. Voordat ik op de wachtlijst kon, moest echter eerst de kaakchirurg groen licht geven. En dat vond ik ook vreemd, inderdaad. De cardioloog legde uit dat wanneer ik een kunsthartklep zou krijgen, waarop de kans heel groot was, een ontsteking in de mond levensgevaarlijk kan zijn. Via de mond en keelholte is een bacterie in no time bij die klep en kan zich daarop hechten en vermenigvuldigen, waardoor die vast gaat lopen. Heel veel mensen denken dat een kunstklep met een batterijtje of zo werkt, maar dat is niet zo. Het is een rondje van zo'n 3 cm, met daarin twee klepjes die met een pinnetje aan de rand vastzitten. Ze kunnen maar naar één kant open. Door de bloedsomloop wordt de klep geopend en stroomt het bloed in de linkerkamer. Door het samentrekken van de kamers wil het bloed weer omhoog en daardoor sluit de klep. En dat open en dicht gaan, dat kun je horen.

Maar goed, ik dus naar de kaakchirurg. Ik had altijd al behoorlijk bloederig tandvlees, ook wel door het roken, maar mijn tanden waren best goed. De kaakchirurg noemde 2 opties, of 2 maal per week naar de mondhygiënist, levenslang óf, en dit raadde hij aan, alles eruit. Eigenlijk zij hij dat de andere optie eigenlijk geen optie was, want dat houdt niemand vol. Daar komt de klad in met alle gevaren van dien. Het trekken liet hij aan mijn eigen tandarts over. Heb die man nog nooit zo zien zweten. 27 gezonde tanden trekken!
Dus, in sept 2002 kreeg ik mijn eerste gebit, noodgebit, waarmee je een jaar moet doen. Dit om het tandvlees te laten slinken. Jaar later kreeg ik een blijvend gebit. Dit zag er erg mooi uit, moet ik zeggen. En toen mocht ik op de wachtlijst. Ik ben in maart 2004 geopereerd en nog steeds 'alive and ticking' (Heb ik lang als onderschrift gehad)

Overigens, mag je mij alles vragen. Het is niet leuk om zoveel mee te moeten maken, maar als ik anderen kan helpen door ervaring te delen, dan doe ik dat graag.
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 18:53
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:44 schreef Adriane het volgende:

[..]

Hey, in die bui heb ik gefietst. Ik was onderweg naar huis. Was heerlijk!
Ik moest vlug de was binnen halen. Had ik net hangen.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 18:56
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:52 schreef Gia het volgende:

[..]

Ja, dat was ook minder, inderdaad.
In 1999 liep ik vol vocht, van mijn kleine teen naar boven. Echt keihard oedeem. De huisarts rommelde wat aan met allerlei medicatie. 5 x in 3 weken bij hem geweest, niets hielp. Dus vroeg ik om een verwijzing voor een internist. Ik was echt bijna dood, zo voelde ik me. Had het heel, heel zwaar. Veel erger nog dan ik me tijdens de chemotijd voelde. Ik nam dus mijn moeder mee, en mijn tas met pyjama, toiletspullen enz... want ik wist echt wel dat het niet goed met me ging. De internist had het zo gevonden, stuurde me ter plekke naar de cardioloog en jahoor, die nam me direct op. Moest ook direct stoppen met roken. (nooit meer gedaan, ook)
Ik ben toen ingesteld op medicatie en die sloeg goed aan. Heb 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Bij het ontslag kreeg ik wel te horen dat ik wel rekening moest houden met een openhartoperatie tzt.

Tzt was 2002. Toen begon hij over die operatie. Voordat ik op de wachtlijst kon, moest echter eerst de kaakchirurg groen licht geven. En dat vond ik ook vreemd, inderdaad. De cardioloog legde uit dat wanneer ik een kunsthartklep zou krijgen, waarop de kans heel groot was, een ontsteking in de mond levensgevaarlijk kan zijn. Via de mond en keelholte is een bacterie in no time bij die klep en kan zich daarop hechten en vermenigvuldigen, waardoor die vast gaat lopen. Heel veel mensen denken dat een kunstklep met een batterijtje of zo werkt, maar dat is niet zo. Het is een rondje van zo'n 3 cm, met daarin twee klepjes die met een pinnetje aan de rand vastzitten. Ze kunnen maar naar één kant open. Door de bloedsomloop wordt de klep geopend en stroomt het bloed in de linkerkamer. Door het samentrekken van de kamers wil het bloed weer omhoog en daardoor sluit de klep. En dat open en dicht gaan, dat kun je horen.

Maar goed, ik dus naar de kaakchirurg. Ik had altijd al behoorlijk bloederig tandvlees, ook wel door het roken, maar mijn tanden waren best goed. De kaakchirurg noemde 2 opties, of 2 maal per week naar de mondhygiënist, levenslang óf, en dit raadde hij aan, alles eruit. Eigenlijk zij hij dat de andere optie eigenlijk geen optie was, want dat houdt niemand vol. Daar komt de klad in met alle gevaren van dien. Het trekken liet hij aan mijn eigen tandarts over. Heb die man nog nooit zo zien zweten. 27 gezonde tanden trekken!
Dus, in sept 2002 kreeg ik mijn eerste gebit, noodgebit, waarmee je een jaar moet doen. Dit om het tandvlees te laten slinken. Jaar later kreeg ik een blijvend gebit. Dit zag er erg mooi uit, moet ik zeggen. En toen mocht ik op de wachtlijst. Ik ben in maart 2004 geopereerd en nog steeds 'alive and ticking' (Heb ik lang als onderschrift gehad)

Overigens, mag je mij alles vragen. Het is niet leuk om zoveel mee te moeten maken, maar als ik anderen kan helpen door ervaring te delen, dan doe ik dat graag.
Ik heb ook de kans idd als ik een nieuwe nier krijg dat mijn gebit er uit moet, Als ik een ontsteking daar heb word ik niet geopereerd.
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 18:58
Tijdens die bui kwamen mijn katten ineens heel snel naar binnen :P
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:07
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:58 schreef superkimmi het volgende:
Tijdens die bui kwamen mijn katten ineens heel snel naar binnen :P
Hahaha :P
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 19:08
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:56 schreef LPFAN het volgende:

Ik heb ook de kans idd als ik een nieuwe nier krijg dat mijn gebit er uit moet, Als ik een ontsteking daar heb word ik niet geopereerd.
Maar, dan gaat het alleen over een gebitsontsteking tijdens de operatie? Toch niet als je de nier al hebt? In dat geval zou je ervoor kunnen zorgen dat je tanden en tandvlees tiptop in orde is voor de operatie. Even veelvuldig naar de mondhygiënist.

Ik ken een vrouw die een nieuwe nier heeft, is ook haar enige nier en zij heeft nog haar eigen tanden. En zo fraai zien die er niet uit, eigenlijk.

Maar als het wel moet, tanden eruit, ze maken tegenwoordig heel fraaie gebitten, waaraan je niet ziet dat het nep is. En eten met een kunstgebit went redelijk snel.
Nog een bijkomend voordeel, je hoeft niet meer naar de tandarts. Dat spaar je toch mooi elk half jaar uit.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:15
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:08 schreef Gia het volgende:

[..]

Maar, dan gaat het alleen over een gebitsontsteking tijdens de operatie? Toch niet als je de nier al hebt? In dat geval zou je ervoor kunnen zorgen dat je tanden en tandvlees tiptop in orde is voor de operatie. Even veelvuldig naar de mondhygiënist.

Ik ken een vrouw die een nieuwe nier heeft, is ook haar enige nier en zij heeft nog haar eigen tanden. En zo fraai zien die er niet uit, eigenlijk.

Maar als het wel moet, tanden eruit, ze maken tegenwoordig heel fraaie gebitten, waaraan je niet ziet dat het nep is. En eten met een kunstgebit went redelijk snel.
Nog een bijkomend voordeel, je hoeft niet meer naar de tandarts. Dat spaar je toch mooi elk half jaar uit.
Zo als ik het begrepen heb, ook na de operatie omdat dan je hele imuunsysteem plat ligt, maar je mag je eigen tanden gewoon houden ja als er niks aan de hand is. Ik had altijd een sterk gebit maar door dialyse is het heel hard achter uit gegaan, dus het zou me niks verbazen als ik een kunstgebit moet.
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 19:17
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:52 schreef Gia het volgende:

[..]

Ja, dat was ook minder, inderdaad.
In 1999 liep ik vol vocht, van mijn kleine teen naar boven. Echt keihard oedeem. De huisarts rommelde wat aan met allerlei medicatie. 5 x in 3 weken bij hem geweest, niets hielp. Dus vroeg ik om een verwijzing voor een internist. Ik was echt bijna dood, zo voelde ik me. Had het heel, heel zwaar. Veel erger nog dan ik me tijdens de chemotijd voelde. Ik nam dus mijn moeder mee, en mijn tas met pyjama, toiletspullen enz... want ik wist echt wel dat het niet goed met me ging. De internist had het zo gevonden, stuurde me ter plekke naar de cardioloog en jahoor, die nam me direct op. Moest ook direct stoppen met roken. (nooit meer gedaan, ook)
Ik ben toen ingesteld op medicatie en die sloeg goed aan. Heb 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Bij het ontslag kreeg ik wel te horen dat ik wel rekening moest houden met een openhartoperatie tzt.

Tzt was 2002. Toen begon hij over die operatie. Voordat ik op de wachtlijst kon, moest echter eerst de kaakchirurg groen licht geven. En dat vond ik ook vreemd, inderdaad. De cardioloog legde uit dat wanneer ik een kunsthartklep zou krijgen, waarop de kans heel groot was, een ontsteking in de mond levensgevaarlijk kan zijn. Via de mond en keelholte is een bacterie in no time bij die klep en kan zich daarop hechten en vermenigvuldigen, waardoor die vast gaat lopen. Heel veel mensen denken dat een kunstklep met een batterijtje of zo werkt, maar dat is niet zo. Het is een rondje van zo'n 3 cm, met daarin twee klepjes die met een pinnetje aan de rand vastzitten. Ze kunnen maar naar één kant open. Door de bloedsomloop wordt de klep geopend en stroomt het bloed in de linkerkamer. Door het samentrekken van de kamers wil het bloed weer omhoog en daardoor sluit de klep. En dat open en dicht gaan, dat kun je horen.

Maar goed, ik dus naar de kaakchirurg. Ik had altijd al behoorlijk bloederig tandvlees, ook wel door het roken, maar mijn tanden waren best goed. De kaakchirurg noemde 2 opties, of 2 maal per week naar de mondhygiënist, levenslang óf, en dit raadde hij aan, alles eruit. Eigenlijk zij hij dat de andere optie eigenlijk geen optie was, want dat houdt niemand vol. Daar komt de klad in met alle gevaren van dien. Het trekken liet hij aan mijn eigen tandarts over. Heb die man nog nooit zo zien zweten. 27 gezonde tanden trekken!
Dus, in sept 2002 kreeg ik mijn eerste gebit, noodgebit, waarmee je een jaar moet doen. Dit om het tandvlees te laten slinken. Jaar later kreeg ik een blijvend gebit. Dit zag er erg mooi uit, moet ik zeggen. En toen mocht ik op de wachtlijst. Ik ben in maart 2004 geopereerd en nog steeds 'alive and ticking' (Heb ik lang als onderschrift gehad)

Overigens, mag je mij alles vragen. Het is niet leuk om zoveel mee te moeten maken, maar als ik anderen kan helpen door ervaring te delen, dan doe ik dat graag.
Jeetje :o Wat een rollercoaster!
Ik ben blij dat JIJ blij bent met je nieuwe gebit :)
Bedankt voor de uitleg! O+
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 19:17
LP heeft te lang in de zon gezeten, ze heeft er een kleur van :D
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:20
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:17 schreef Poesopstokje het volgende:
LP heeft te lang in de zon gezeten, ze heeft er een kleur van :D
_O-
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:21
Maar Gia ik wil nog ff zeggen dat ik diep respect heb hoe je met alles omgaat!
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 19:26
Lpfan modje? :o
-sabine-donderdag 23 juni 2016 @ 19:35
Mooi kado LPFAN.
Succes.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:38
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:26 schreef Toto69 het volgende:
Lpfan modje? :o
:Y van Lifestyle
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:35 schreef -sabine- het volgende:
Mooi kado LPFAN.
Succes.
Thanks!
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 19:41
Leuk LPFAN!
Veel succes ^O^
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:42
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:41 schreef MarieAlice het volgende:
Leuk LPFAN!
Veel succes ^O^
Thanks!
Adrianedonderdag 23 juni 2016 @ 19:50
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 18:52 schreef Gia het volgende:

[..]

Ja, dat was ook minder, inderdaad.
In 1999 liep ik vol vocht, van mijn kleine teen naar boven. Echt keihard oedeem. De huisarts rommelde wat aan met allerlei medicatie. 5 x in 3 weken bij hem geweest, niets hielp. Dus vroeg ik om een verwijzing voor een internist. Ik was echt bijna dood, zo voelde ik me. Had het heel, heel zwaar. Veel erger nog dan ik me tijdens de chemotijd voelde. Ik nam dus mijn moeder mee, en mijn tas met pyjama, toiletspullen enz... want ik wist echt wel dat het niet goed met me ging. De internist had het zo gevonden, stuurde me ter plekke naar de cardioloog en jahoor, die nam me direct op. Moest ook direct stoppen met roken. (nooit meer gedaan, ook)
Ik ben toen ingesteld op medicatie en die sloeg goed aan. Heb 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Bij het ontslag kreeg ik wel te horen dat ik wel rekening moest houden met een openhartoperatie tzt.

Tzt was 2002. Toen begon hij over die operatie. Voordat ik op de wachtlijst kon, moest echter eerst de kaakchirurg groen licht geven. En dat vond ik ook vreemd, inderdaad. De cardioloog legde uit dat wanneer ik een kunsthartklep zou krijgen, waarop de kans heel groot was, een ontsteking in de mond levensgevaarlijk kan zijn. Via de mond en keelholte is een bacterie in no time bij die klep en kan zich daarop hechten en vermenigvuldigen, waardoor die vast gaat lopen. Heel veel mensen denken dat een kunstklep met een batterijtje of zo werkt, maar dat is niet zo. Het is een rondje van zo'n 3 cm, met daarin twee klepjes die met een pinnetje aan de rand vastzitten. Ze kunnen maar naar één kant open. Door de bloedsomloop wordt de klep geopend en stroomt het bloed in de linkerkamer. Door het samentrekken van de kamers wil het bloed weer omhoog en daardoor sluit de klep. En dat open en dicht gaan, dat kun je horen.

Maar goed, ik dus naar de kaakchirurg. Ik had altijd al behoorlijk bloederig tandvlees, ook wel door het roken, maar mijn tanden waren best goed. De kaakchirurg noemde 2 opties, of 2 maal per week naar de mondhygiënist, levenslang óf, en dit raadde hij aan, alles eruit. Eigenlijk zij hij dat de andere optie eigenlijk geen optie was, want dat houdt niemand vol. Daar komt de klad in met alle gevaren van dien. Het trekken liet hij aan mijn eigen tandarts over. Heb die man nog nooit zo zien zweten. 27 gezonde tanden trekken!
Dus, in sept 2002 kreeg ik mijn eerste gebit, noodgebit, waarmee je een jaar moet doen. Dit om het tandvlees te laten slinken. Jaar later kreeg ik een blijvend gebit. Dit zag er erg mooi uit, moet ik zeggen. En toen mocht ik op de wachtlijst. Ik ben in maart 2004 geopereerd en nog steeds 'alive and ticking' (Heb ik lang als onderschrift gehad)

Overigens, mag je mij alles vragen. Het is niet leuk om zoveel mee te moeten maken, maar als ik anderen kan helpen door ervaring te delen, dan doe ik dat graag.
Heftig!

[ Bericht 8% gewijzigd door Adriane op 24-06-2016 06:47:24 ]
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 19:55
Verder ben ik een beetje in huilmodus. Nek en rug en hoofd doen pijn en mijn ribben ook en ik kan me niet concentreren en ik slaap normaal vier uur, maar alles doet zo'n pijn en is zo afmattend dat ik de hele dag zou kunnen maffen. En dat er dan nooit iemand is. Ik bedoel, okee, te voet dan naar de winkel. Til ik de pakken melk wel, auw rib. Kat plaste in huis van de stress? Okee, opruimen. Terwijl ik soms gewoon dan wil dat er iemand iets overneemt.

Jeps. Egocentrisme, I know.

SPOILER
en er is nu een nieuwe auto besteld, maar die andere was mijn eerste, heb ik in leren rijden, eerste keer in de sneeuw, alle ritjes met wijlen mijn lief waren in die auto, zoveel nachtelijke ritje om mijn hoofd leegte maken... en ik wou er nog vijf jaar mee rijden en dus serieuze hap uit budget en dan de rekening van de ambulance en van de vier scans die ze genomen hebben omdat neuro en radiologie en orthopedie het niet eens raakten..,
Dus mja. Sorry voor het gebrek aan reacties :@
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 19:57
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:55 schreef MarieAlice het volgende:
Verder ben ik een beetje in huilmodus. Nek en rug en hoofd doen pijn en mijn ribben ook en ik kan me niet concentreren en ik slaap normaal vier uur, maar alles doet zo'n pijn en is zo afmattend dat ik de hele dag zou kunnen maffen. En dat er dan nooit iemand is. Ik bedoel, okee, te voet dan naar de winkel. Til ik de pakken melk wel, auw rib. Kat plaste in huis van de stress? Okee, opruimen. Terwijl ik soms gewoon dan wil dat er iemand iets overneemt.

Jeps. Egocentrisme, I know.

SPOILER
en er is nu een nieuwe auto besteld, maar die andere was mijn eerste, heb ik in leren rijden, eerste keer in de sneeuw, alle ritjes met wijlen mijn lief waren in die auto, zoveel nachtelijke ritje om mijn hoofd leegte maken... en ik wou er nog vijf jaar mee rijden en dus serieuze hap uit budget en dan de rekening van de ambulance en van de vier scans die ze genomen hebben omdat neuro en radiologie en orthopedie het niet eens raakten..,
Dus mja. Sorry voor het gebrek aan reacties :@
Heel begrijpelijk allemaal hoor, niks egocentrisch aan!
Het zit je ook wel enorm tegen, daar mag je heus om huilen en boos om zijn.
Sterkte :*
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 19:58
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:42 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks!
Wat??? Je bent blauw!!! :o
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 19:59
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:58 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Wat??? Je bent blauw!!! :o
Ja :P
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 20:00
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:55 schreef MarieAlice het volgende:
Verder ben ik een beetje in huilmodus. Nek en rug en hoofd doen pijn en mijn ribben ook en ik kan me niet concentreren en ik slaap normaal vier uur, maar alles doet zo'n pijn en is zo afmattend dat ik de hele dag zou kunnen maffen. En dat er dan nooit iemand is. Ik bedoel, okee, te voet dan naar de winkel. Til ik de pakken melk wel, auw rib. Kat plaste in huis van de stress? Okee, opruimen. Terwijl ik soms gewoon dan wil dat er iemand iets overneemt.

Jeps. Egocentrisme, I know.

SPOILER
en er is nu een nieuwe auto besteld, maar die andere was mijn eerste, heb ik in leren rijden, eerste keer in de sneeuw, alle ritjes met wijlen mijn lief waren in die auto, zoveel nachtelijke ritje om mijn hoofd leegte maken... en ik wou er nog vijf jaar mee rijden en dus serieuze hap uit budget en dan de rekening van de ambulance en van de vier scans die ze genomen hebben omdat neuro en radiologie en orthopedie het niet eens raakten..,
Dus mja. Sorry voor het gebrek aan reacties :@
Geen sorry zeggen :* Denk nu maar even om jezelf. Willen je ouders je niet meehelpen?
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 20:06
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:55 schreef MarieAlice het volgende:
Verder ben ik een beetje in huilmodus. Nek en rug en hoofd doen pijn en mijn ribben ook en ik kan me niet concentreren en ik slaap normaal vier uur, maar alles doet zo'n pijn en is zo afmattend dat ik de hele dag zou kunnen maffen. En dat er dan nooit iemand is. Ik bedoel, okee, te voet dan naar de winkel. Til ik de pakken melk wel, auw rib. Kat plaste in huis van de stress? Okee, opruimen. Terwijl ik soms gewoon dan wil dat er iemand iets overneemt.

Jeps. Egocentrisme, I know.

SPOILER
en er is nu een nieuwe auto besteld, maar die andere was mijn eerste, heb ik in leren rijden, eerste keer in de sneeuw, alle ritjes met wijlen mijn lief waren in die auto, zoveel nachtelijke ritje om mijn hoofd leegte maken... en ik wou er nog vijf jaar mee rijden en dus serieuze hap uit budget en dan de rekening van de ambulance en van de vier scans die ze genomen hebben omdat neuro en radiologie en orthopedie het niet eens raakten..,
Dus mja. Sorry voor het gebrek aan reacties :@
Jij hebt alle recht daartoe. Als mensen moeten huilen dan moeten ze huilen. Dan maakt het in principe niks uit waarom je moet huilen. (Al was het omdat je een klein beetje van iets gemorst heb ofzo.) Verdriet is verdriet...
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 20:06
Hier hangt de was nog steeds buiten. Nog niet geregend vandaag. :o
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 20:07
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:59 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja :P
Gefeliciteerd. *O* *O* *O*
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 20:08
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:07 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Gefeliciteerd. *O* *O* *O*
Thanks!
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 20:09
Pff 25 graden binnen en dan is de slaapkamer nog warmer.. Ik hou t echt niet meer uit van benauwdheid, loop helemaal te shaken en barstende koppijn
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 20:11
Toen ik de oproep las moest ik stiekem al aan je denken LPFAN! Tof!! :D moeten we ons nu ineens anders gedragen hier? :P
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 20:13
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:09 schreef superkimmi het volgende:
Pff 25 graden binnen en dan is de slaapkamer nog warmer.. Ik hou t echt niet meer uit van benauwdheid, loop helemaal te shaken en barstende koppijn
Wat bij mij helpt is af en toe even polsen en gezicht onder de koude kraan. Zou dat bij jou ook helpen?

quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:11 schreef superkimmi het volgende:
Toen ik de oproep las moest ik stiekem al aan je denken LPFAN! Tof!! :D moeten we ons nu ineens anders gedragen hier? :P
Haha tof! Ik ben idd ook benaderd of ik wou modden ;p voel me erg vereerd ;p en nee hoor tuurlijk niet :P
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 20:15
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:13 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Wat bij mij helpt is af en toe even polsen en gezicht onder de koude kraan. Zou dat bij jou ook helpen?

[..]

Haha tof! Ik ben idd ook benaderd of ik wou modden ;p voel me erg vereerd ;p en nee hoor tuurlijk niet :P
Voor de warmte heb ik idd koude washandjes, koelelementen en de kraan, maar het neemt natuurlijk de benauwdheid zelf niet weg. Gelukkig is t inmiddels buiten net iets koeler dan binnen dus alles kan tegen elkaar open.

En ik snap de keuze voor jou! Altijd actief in dit forum en volgens mij nooit negatief..
#ANONIEMdonderdag 23 juni 2016 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:09 schreef superkimmi het volgende:
Pff 25 graden binnen en dan is de slaapkamer nog warmer.. Ik hou t echt niet meer uit van benauwdheid, loop helemaal te shaken en barstende koppijn
Meh, naar om te horen.. morgen is het gelukkig weer voorbij, maar dan moet je eerst de nacht nog doorkomen.. Sterkte!

Ik kruip zo op bed, ben oververmoeid. M'n benen zijn lam en zwaar en m'n rug krampt aan alle kanten :X
Morgen een leuke dag voor de boeg *O*
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 20:21
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:18 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Meh, naar om te horen.. morgen is het gelukkig weer voorbij, maar dan moet je eerst de nacht nog doorkomen.. Sterkte!

Ik kruip zo op bed, ben oververmoeid. M'n benen zijn lam en zwaar en m'n rug krampt aan alle kanten :X
Morgen een leuke dag voor de boeg *O*
Slaap lekker!! En heeeel veeel plezier morgen! :D
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 20:23
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:15 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Voor de warmte heb ik idd koude washandjes, koelelementen en de kraan, maar het neemt natuurlijk de benauwdheid zelf niet weg. Gelukkig is t inmiddels buiten net iets koeler dan binnen dus alles kan tegen elkaar open.

En ik snap de keuze voor jou! Altijd actief in dit forum en volgens mij nooit negatief..
Aah thanks ;) Vind het hier nog erg benauwd.

quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:18 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Meh, naar om te horen.. morgen is het gelukkig weer voorbij, maar dan moet je eerst de nacht nog doorkomen.. Sterkte!

Ik kruip zo op bed, ben oververmoeid. M'n benen zijn lam en zwaar en m'n rug krampt aan alle kanten :X
Morgen een leuke dag voor de boeg *O*
Tot morgen! ;)
carorodonderdag 23 juni 2016 @ 20:42
Ooooo LPFan is blauw *O* leuk!

Sterkte Marie Alice, daar zijn we voor hier met zn allen!
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 20:54
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:42 schreef caroro het volgende:
Ooooo LPFan is blauw *O* leuk!

Sterkte Marie Alice, daar zijn we voor hier met zn allen!
Thanks!
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 20:57
Zo dan, ging net ff stofzuigen en ging bijna van mijn stokje door de warmte :{ Wou ook nog ff dweilen maar doe dat morgenochtend wel.
Giadonderdag 23 juni 2016 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 19:21 schreef LPFAN het volgende:
Maar Gia ik wil nog ff zeggen dat ik diep respect heb hoe je met alles omgaat!
Lief hoor, van jullie allemaal, maar ik heb er niks aan om in een hoekje weg te kruipen. De klachten die ik nog heb, worden daar niet minder van.

Het is ook gewoon niet anders. Het wordt niet meer beter, hooguit slechter naarmate ik ouder wordt. Ben al 52. Dus ik probeer zoveel mogelijk te genieten van alle grote en kleine dingen om me heen.

En ik hou mezelf altijd voor dat er mensen zijn die er veel erger aan toe zijn, die ook verder moeten.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 21:00
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:58 schreef Gia het volgende:

[..]

Lief hoor, van jullie allemaal, maar ik heb er niks aan om in een hoekje weg te kruipen. De klachten die ik nog heb, worden daar niet minder van.

Het is ook gewoon niet anders. Het wordt niet meer beter, hooguit slechter naarmate ik ouder wordt. Ben al 52. Dus ik probeer zoveel mogelijk te genieten van alle grote en kleine dingen om me heen.

En ik hou mezelf altijd voor dat er mensen zijn die er veel erger aan toe zijn, die ook verder moeten.
Zo denk ik er ook over hoor maar daarom is het nog wel knap ;)
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 21:19
Ik ga zo ijskoud douchen hoor! Blegh, net ff bed opgemaakt en zweet me echt rot. Heb geen dekbed erin gedaan, veel te warm!
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 21:20
quote:
4s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:19 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik ga zo ijskoud douchen hoor! Blegh, net ff bed opgemaakt en zweet me echt rot. Heb geen dekbed erin gedaan, veel te warm!
Je kan beter lauw douchen dan ijskoud. Dan koel je meer af.
Jaimy_Lucadonderdag 23 juni 2016 @ 21:21
Er mag hier wel een onwijze onweersbui met een hoop regen voorbij komen... Koelt het misschien iets af.
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 21:36
Thanks allen.

Ouders...
SPOILER
ouders zouden mssn wel komen helpen, maar dat slaat dan meteen door van helpen naar 'mijn huishouden overnemen'. Ik bedoel, keukenkastjes opnieuw indelen, helft van mijn kleren weg want 'die zijn toch niet mooi', mijn facturen van energie en telefonie en mijn bankafschriften zitten bekijken en dan op alles kritiek geven.
En dan ook, helpen, maar geen rekening houden met wat helpt. Zoals gisteren, lig je met een hersenschudding op bed, zwiert ze de gordijnen open 'want het is zo'n mooie heldere dag!' Of dan komt ze binnen en ipv dan even naar de winkel voor me te gaan, moet ik mee, gaan we naar de aldi, de delhaize, de action en de spar want 'ik wil alles eens vergelijken en wat tijd samen is toch fijn!' En dan komen we terug bij mij, wil ze per se samen dvd van een concert kijken. Als ik dan zeg dzt ik echt doodop ben, in een donkere stille kamer moet en wil dat ze heel stil doet, dan ben ik een ondankbaar wicht, heb ik van haar geprofiteerd, wel haar laten betalen in de winkel (eu, neen, ze had mijn portemonnee in haar tas zitten en wou die niet eruit halen...)
En verder mja. Ik ben nu ziek, met dat ongeval hebben ze van de artsen dus ook te horen gekregen vannhet melanoom en dan is het enige dat ik niet zielig moet doen, dat het veel erger is voor haar, want zij zou een kind kunnen verliezen. Allez ja, 'als het een echt erge kanker zou zijn'.
:*
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 21:37
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:20 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Je kan beter lauw douchen dan ijskoud. Dan koel je meer af.
Idd! Net zoals ijskoude drankjes minder goed zijn dan kamertemperatuur. :)

Hier is het zwaar aan het onweren nu.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 21:40
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:36 schreef MarieAlice het volgende:
Thanks allen.

Ouders...
SPOILER
ouders zouden mssn wel komen helpen, maar dat slaat dan meteen door van helpen naar 'mijn huishouden overnemen'. Ik bedoel, keukenkastjes opnieuw indelen, helft van mijn kleren weg want 'die zijn toch niet mooi', mijn facturen van energie en telefonie en mijn bankafschriften zitten bekijken en dan op alles kritiek geven.
En dan ook, helpen, maar geen rekening houden met wat helpt. Zoals gisteren, lig je met een hersenschudding op bed, zwiert ze de gordijnen open 'want het is zo'n mooie heldere dag!' Of dan komt ze binnen en ipv dan even naar de winkel voor me te gaan, moet ik mee, gaan we naar de aldi, de delhaize, de action en de spar want 'ik wil alles eens vergelijken en wat tijd samen is toch fijn!' En dan komen we terug bij mij, wil ze per se samen dvd van een concert kijken. Als ik dan zeg dzt ik echt doodop ben, in een donkere stille kamer moet en wil dat ze heel stil doet, dan ben ik een ondankbaar wicht, heb ik van haar geprofiteerd, wel haar laten betalen in de winkel (eu, neen, ze had mijn portemonnee in haar tas zitten en wou die niet eruit halen...)
En verder mja. Ik ben nu ziek, met dat ongeval hebben ze van de artsen dus ook te horen gekregen vannhet melanoom en dan is het enige dat ik niet zielig moet doen, dat het veel erger is voor haar, want zij zou een kind kunnen verliezen. Allez ja, 'als het een echt erge kanker zou zijn'.
:*
SPOILER
Wat een vreselijke ouders heb jij zeg sorry dat ik het zeg :{
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 21:55
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:36 schreef MarieAlice het volgende:
Thanks allen.

Ouders...
SPOILER
ouders zouden mssn wel komen helpen, maar dat slaat dan meteen door van helpen naar 'mijn huishouden overnemen'. Ik bedoel, keukenkastjes opnieuw indelen, helft van mijn kleren weg want 'die zijn toch niet mooi', mijn facturen van energie en telefonie en mijn bankafschriften zitten bekijken en dan op alles kritiek geven.
En dan ook, helpen, maar geen rekening houden met wat helpt. Zoals gisteren, lig je met een hersenschudding op bed, zwiert ze de gordijnen open 'want het is zo'n mooie heldere dag!' Of dan komt ze binnen en ipv dan even naar de winkel voor me te gaan, moet ik mee, gaan we naar de aldi, de delhaize, de action en de spar want 'ik wil alles eens vergelijken en wat tijd samen is toch fijn!' En dan komen we terug bij mij, wil ze per se samen dvd van een concert kijken. Als ik dan zeg dzt ik echt doodop ben, in een donkere stille kamer moet en wil dat ze heel stil doet, dan ben ik een ondankbaar wicht, heb ik van haar geprofiteerd, wel haar laten betalen in de winkel (eu, neen, ze had mijn portemonnee in haar tas zitten en wou die niet eruit halen...)
En verder mja. Ik ben nu ziek, met dat ongeval hebben ze van de artsen dus ook te horen gekregen vannhet melanoom en dan is het enige dat ik niet zielig moet doen, dat het veel erger is voor haar, want zij zou een kind kunnen verliezen. Allez ja, 'als het een echt erge kanker zou zijn'.
:*
doet me denken aan een uitspraak: het krijgen van een kind maakt je nog geen ouder, net als pingelen op de piano je geen pianist maakt.. jouw ouders gedragen zich namelijk niet bepaald als ouders..

Heb dat helaas ook vaak zat gehad. Mijn moeder en ik krijgen eindelijk een betere band nu, ze is zelfs helemaal hierheen gekomen voor een week toen we hoorden dat mn schoonmeoder niet beter zou worden.. maar vroeger was mijn moeder ook niet echt een moeder. Haar reactie op dat ik een potentieel vrij ernstige chronische ziekte heb kreeg als reactie: aj aj...
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 21:56
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:40 schreef LPFAN het volgende:

[..]

SPOILER
Wat een vreselijke ouders heb jij zeg sorry dat ik het zeg :{
SPOILER
Goh... mneen. Het is een kwestie van onkunde en niet van onwil. Ze zien me wel graag, en financieel en materieel ben ik nooit echt wat tekortgekomen. Maar het was meer zo dat ze er telkens wat voor terugvroegen. 'Ja en nu moet je dat, want wij hebben die boeken voor school betaald.' En dat ze eigenlijk vroeger teveel problemen zelf hadden en dus er vaak niet waren en nogal uiteindelijk voor zichzelf zorgen. Vooral mijn moeder dan. Maar dat doet ze niet uit kwaadwilligheid, maar omdat ze niet anders kan.
Disanadonderdag 23 juni 2016 @ 21:58
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:54 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks!
Succes met je nieuwe job, LPFAN.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 22:01
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:56 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

SPOILER
Goh... mneen. Het is een kwestie van onkunde en niet van onwil. Ze zien me wel graag, en financieel en materieel ben ik nooit echt wat tekortgekomen. Maar het was meer zo dat ze er telkens wat voor terugvroegen. 'Ja en nu moet je dat, want wij hebben die boeken voor school betaald.' En dat ze eigenlijk vroeger teveel problemen zelf hadden en dus er vaak niet waren en nogal uiteindelijk voor zichzelf zorgen. Vooral mijn moeder dan. Maar dat doet ze niet uit kwaadwilligheid, maar omdat ze niet anders kan.
Hmm oke.. Lijkt wel alsof ze geen emotie kunnen voelen.

quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:58 schreef Disana het volgende:

[..]

Succes met je nieuwe job, LPFAN.
Thanks!
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 22:01
dubbel
MarieAlicedonderdag 23 juni 2016 @ 22:02
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:55 schreef superkimmi het volgende:

[..]

doet me denken aan een uitspraak: het krijgen van een kind maakt je nog geen ouder, net als pingelen op de piano je geen pianist maakt.. jouw ouders gedragen zich namelijk niet bepaald als ouders..

Heb dat helaas ook vaak zat gehad. Mijn moeder en ik krijgen eindelijk een betere band nu, ze is zelfs helemaal hierheen gekomen voor een week toen we hoorden dat mn schoonmeoder niet beter zou worden.. maar vroeger was mijn moeder ook niet echt een moeder. Haar reactie op dat ik een potentieel vrij ernstige chronische ziekte heb kreeg als reactie: aj aj...
Wat fijn dat het nu wat beter gaat tussen jullie :) reageert ze nu ook al wat beter op je ziekte ook?
superkimmidonderdag 23 juni 2016 @ 23:01
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:02 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Wat fijn dat het nu wat beter gaat tussen jullie :) reageert ze nu ook al wat beter op je ziekte ook?
Ik zie haar niet zo vaak (behalve dus dat ze er een weekje was, maar toen ging t vooral over mn schoonmoeder), dus het onderwerp blijft een beetje achterwege. Denk dat ze t misschien moeilijk kan beseffen ofzo. Gelukkig genoeg mensen om mij heen die me met alles willen helpen. Aan liefde geen gebrek.

Pff ik ga proberen te slapen. In ieder geval liggen. Het heeft hier vanavond weer geregend met onweer maar qua benauwheid hielp t niks. Zit al een de max qua medicijnen vandaag en ben best bang dat ik nog out ga, dus dan is liggen sowieso wel verstandig.
LPFANdonderdag 23 juni 2016 @ 23:11
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:01 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Ik zie haar niet zo vaak (behalve dus dat ze er een weekje was, maar toen ging t vooral over mn schoonmoeder), dus het onderwerp blijft een beetje achterwege. Denk dat ze t misschien moeilijk kan beseffen ofzo. Gelukkig genoeg mensen om mij heen die me met alles willen helpen. Aan liefde geen gebrek.

Pff ik ga proberen te slapen. In ieder geval liggen. Het heeft hier vanavond weer geregend met onweer maar qua benauwheid hielp t niks. Zit al een de max qua medicijnen vandaag en ben best bang dat ik nog out ga, dus dan is liggen sowieso wel verstandig.
Hopelijk kan je een beetje slapen. :*
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 00:51
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:58 schreef Gia het volgende:

[..]

Lief hoor, van jullie allemaal, maar ik heb er niks aan om in een hoekje weg te kruipen. De klachten die ik nog heb, worden daar niet minder van.

Het is ook gewoon niet anders. Het wordt niet meer beter, hooguit slechter naarmate ik ouder wordt. Ben al 52. Dus ik probeer zoveel mogelijk te genieten van alle grote en kleine dingen om me heen.

En ik hou mezelf altijd voor dat er mensen zijn die er veel erger aan toe zijn, die ook verder moeten.
Welkom Gia! Wel heftig hoor, wat je allemaal meegemaakt hebt. Ik denk er exact hetzelfde over als hetgeen je hierboven omschrijft.

Heb mijn portie ook gehad en dan ben ik pas begin 30. Één operatie met complicaties en hoppa, daar ging / ga ik.
twiFightvrijdag 24 juni 2016 @ 02:02
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:36 schreef MarieAlice het volgende:
SPOILER
ouders zouden mssn wel komen helpen, maar dat slaat dan meteen door van helpen naar 'mijn huishouden overnemen'. Ik bedoel, keukenkastjes opnieuw indelen, helft van mijn kleren weg want 'die zijn toch niet mooi', mijn facturen van energie en telefonie en mijn bankafschriften zitten bekijken en dan op alles kritiek geven.
En dan ook, helpen, maar geen rekening houden met wat helpt. Zoals gisteren, lig je met een hersenschudding op bed, zwiert ze de gordijnen open 'want het is zo'n mooie heldere dag!' Of dan komt ze binnen en ipv dan even naar de winkel voor me te gaan, moet ik mee, gaan we naar de aldi, de delhaize, de action en de spar want 'ik wil alles eens vergelijken en wat tijd samen is toch fijn!' En dan komen we terug bij mij, wil ze per se samen dvd van een concert kijken. Als ik dan zeg dzt ik echt doodop ben, in een donkere stille kamer moet en wil dat ze heel stil doet, dan ben ik een ondankbaar wicht, heb ik van haar geprofiteerd, wel haar laten betalen in de winkel (eu, neen, ze had mijn portemonnee in haar tas zitten en wou die niet eruit halen...)
En verder mja. Ik ben nu ziek, met dat ongeval hebben ze van de artsen dus ook te horen gekregen vannhet melanoom en dan is het enige dat ik niet zielig moet doen, dat het veel erger is voor haar, want zij zou een kind kunnen verliezen. Allez ja, 'als het een echt erge kanker zou zijn'.
Dat klinkt op vele fronten behoorlijk bekend. Ik merk daar veel verschil in met mijn broer en vooral schoonzus. Als die komen helpen dan vragen ze wat ik nodig heb. Aan het einde zeggen ze "ik heb nog 20 minuten, kan ik nog wat voor je doen?". Ideaal. Mijn moeder vraag ik om de was op te vouwen en dan is het stil en dan ren ik in paniek naar haar toe, want als het stil is heeft ze steevast weer iets in haar bol gekregen en loopt ze van alles om te gooien.

Ze is ook een notoire hypochonder en helemaal fan van alles dat homeopathisch is. En als ik dan iets vertel over mijn ziekte of hoe het gaat dan begint ze steevast na een paar seconden over haar eigen leed. Maar dat zijn allemaal zelfbedachte kjwaaltjes. En dan moet je verhalen aanhoren over aardstraling en aura's en schadelijke straling en dat gluten opeens giftig zijn en bla bla bla. Prima dat zij daar gelukkig van wordt hoor, maar ik word daar -letterlijk- doodmoe van en kan dat maar een halfuurtje aanhoren voordat ik rust nodig heb.

Met medicatie had ze daar een stuk minder last van, maar ja, artsen en medicijnen vindt ze de as van het kwaad; artsen willen nl. niet mensen achter de homeopathische middelen komen want daar kunnen ze niets aan verdienen, aldus mijn moeder. Maar als op een potje "100% natuurlijk" staat kan het kanker al genezen.

Maar dat jouw moeder jouw ziektes bagatelliseerd is wel zwaar kut :{
Adrianevrijdag 24 juni 2016 @ 06:59
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday, dear LPFAN
Happy birthday to you

Fijne dag vandaag! :*
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 07:21
Pijnlijk Marie, Kimmi en Twi, juist je ouders zouden het meest bezorgd/meelevend moeten zijn. ;(
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 07:21
Ennn van harte gefeliciteerd LPFAN! *O*
Pinnenmutskevrijdag 24 juni 2016 @ 07:26
LPFAN! Gefeliciteerd met wat het ook is. Oh je verjaardag!

Maak er ondanks je ziekte een knaldag van en ik drink er eentje voor jou!
vannellevrijdag 24 juni 2016 @ 08:01
Mensen die geen begrip hebben sluit ik zelf buiten, je hebt er geen ene moer aan.
Familie of niet: Gewoon foetsie als er geen begrip is.
Het is al lastig genoeg, moet je jezelf ook nog gaan verantwoorden en hopen op begrip?
Ben er zelf ook wel eens op gestuit maar heb ook direct gezegd dat ik wel wat medewerking en begrip verwacht, anders heeft het geen nut om dingen te delen.
En dat hou ik ook vol, mensen met domme opmerkingen gaan maar even apart staan, of ze nou familie zijn of niet.

En daarom vind ik het verhaal van Marie best erg, het kan zo veel beter.
Gewoon echt jammer, ik hoop dat je ooit (meer) begrip krijgt.
Dit lijkt nergens op iig.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 08:56
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag w/
carorovrijdag 24 juni 2016 @ 09:00
Er is er één jarig hoera hoera,
Dat kun je wel zien dat is LPFan!

Van harte gefeliciteerd en nog vele mooie gezonde jaren gewenst :*
soapievrijdag 24 juni 2016 @ 09:24
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag!!
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 09:49
Thanks allemaal!
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 09:53
gefeliciteerd LPFAN! Geniet van deze dag! Leg haar maar goed in de watten Poesopstokje :)
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 09:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:53 schreef superkimmi het volgende:
gefeliciteerd LPFAN! Geniet van deze dag! Leg haar maar goed in de watten Poesopstokje :)
Haha :P thanks
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 09:54
Feli met je bday!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 09:54
In other news: brexit :') allemaal paniek hiero
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 09:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:54 schreef Toto69 het volgende:
In other news: brexit :') allemaal paniek hiero
oh god ja, jij zit daar natuurlijk nu! ik ben echt een politiek junkie dus ben een soort van jaloers :P
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 09:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:54 schreef Toto69 het volgende:
Feli met je bday!
Thanks!

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:54 schreef Toto69 het volgende:
In other news: brexit :') allemaal paniek hiero
Oh dat zal idd ja!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 10:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:58 schreef superkimmi het volgende:

[..]

oh god ja, jij zit daar natuurlijk nu! ik ben echt een politiek junkie dus ben een soort van jaloers :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:59 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks!

[..]

Oh dat zal idd ja!
Ja, op het werk is het ook een hele discussie :'), ze willen vanmiddag om 15.30 zelfs een special meeting gaan houden om erover te praten :D :')

gelukkig ben ik om 14.00 vrij voor de verandering :7
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 10:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:02 schreef Toto69 het volgende:

[..]

[..]

Ja, op het werk is het ook een hele discussie :'), ze willen vanmiddag om 15.30 zelfs een special meeting gaan houden om erover te praten :D :')

gelukkig ben ik om 14.00 vrij voor de verandering :7
kan nog best belangrijk voor je zijn, als expat :P
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 10:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:06 schreef superkimmi het volgende:

[..]

kan nog best belangrijk voor je zijn, als expat :P
Zolang ik nog 3 maanden kan blijven vind ik het wel goed.
Jaimy_Lucavrijdag 24 juni 2016 @ 10:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 09:49 schreef LPFAN het volgende:
Thanks allemaal!
Gefeliciteerd met je verjaardag. 🎉🎈🎉🎈🎉 *O*
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 10:16
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:07 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Zolang ik nog 3 maanden kan blijven vind ik het wel goed.
Hoezo nog 3 maanden?
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 10:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:16 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Gefeliciteerd met je verjaardag. 🎉🎈🎉🎈🎉 *O*
Thanks!
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 10:18
Disana succes vandaag!
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 10:18
Ik ben zo blij dat het niet zo benauwd meer is. Voel aan de hoeveelheid slijm in mn keel dat het nog wel even duurt voordat alles weer schoon is vanbinnen, maar ik voel me al wel een stuk beter dan gisteren.
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 10:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:18 schreef LPFAN het volgende:
Disana succes vandaag!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 10:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:16 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Hoezo nog 3 maanden?
Schatting. Dan zit ik hier een half jaar en wil ik vast wel weer wat anders. :P
Jaimy_Lucavrijdag 24 juni 2016 @ 10:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:18 schreef LPFAN het volgende:
Disana succes vandaag!
Ook van mij!
-sabine-vrijdag 24 juni 2016 @ 10:43
Succes Disana en feli LPFAN
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 10:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:20 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Schatting. Dan zit ik hier een half jaar en wil ik vast wel weer wat anders. :P
_O-

quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:43 schreef -sabine- het volgende:
Succes Disana en feli LPFAN
Thanks!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 10:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:49 schreef LPFAN het volgende:

[..]

_O-

[..]

Thanks!
Nou zeg :o
Zo leuk is het nou ook weer niet :6
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:50 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Nou zeg :o
Zo leuk is het nou ook weer niet :6
Ja sorry maar het is grappig dat je er dan weer zat van bent ;p
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 11:07
veel succes vandaag Disana!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 11:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:59 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja sorry maar het is grappig dat je er dan weer zat van bent ;p
Tja... kutweer elke dag ;( werk is ook niet dat je zegt 'wauw, awesome', stad is wel ok. al met al niet een 10/10 waardoor ik eeuwig wil blijven.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 11:27
Dank jullie wel lieve mensen.

Wat de oncologisch chirurg te zeggen had viel nogal tegen: het staat al vast dat ik langer dan 3 dagen in het ziekenhuis kom te liggen. Dat is omdat mijn calcium na de verwijdering van 3,5 bijschildklieren acuut zal dalen omdat mijn botten al het kalk zullen opnemen, en die daling is gevaarlijk. Daarom zal ik aan een kalkinfuus komen te liggen en de chirurg kon onmogelijk zeggen wanneer dat genoeg is.

Ik had op 3 dagen gerekend, nu moet ik langere verzorging van mijn katten regelen. Oh en het kan ook nog wel even duren voordat ik word opgenomen, want de chirurg wil eerst nog een echo van mijn hals en een gesprek met de nefroloog. Ze gaan in het UMCG niet over een nacht ijs.

Hoorde ook dat mijn cardioloog heel blij met me is. Ik doe het goed, daar had hij een opgetogen brief over geschreven. Dat vind ik wel weer leuk.
-sabine-vrijdag 24 juni 2016 @ 11:31
Dat laatste is zeker mooi Disana. Top.

Het njet over een nacht ijs gaan is goed. Succes met de kattenopvang vinden.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 11:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:27 schreef Disana het volgende:
Dank jullie wel lieve mensen.

Wat de oncologisch chirurg te zeggen had viel nogal tegen: het staat al vast dat ik langer dan 3 dagen in het ziekenhuis kom te liggen. Dat is omdat mijn calcium na de verwijdering van 3,5 bijschildklieren acuut zal dalen omdat mijn botten al het kalk zullen opnemen, en die daling is gevaarlijk. Daarom zal ik aan een kalkinfuus komen te liggen en de chirurg kon onmogelijk zeggen wanneer dat genoeg is.

Ik had op 3 dagen gerekend, nu moet ik langere verzorging van mijn katten regelen. Oh en het kan ook nog wel even duren voordat ik word opgenomen, want de chirurg wil eerst nog een echo van mijn hals en een gesprek met de nefroloog. Ze gaan in het UMCG niet over een nacht ijs.

Hoorde ook dat mijn cardioloog heel blij met me is. Ik doe het goed, daar had hij een opgetogen brief over geschreven. Dat vind ik wel weer leuk.
Hmm balen dat je dan langer moet blijven maar wel goed dat ze er zo mee omgaan. En leuk dat hij blij met je is!
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 11:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:31 schreef -sabine- het volgende:
Dat laatste is zeker mooi Disana. Top.

Het njet over een nacht ijs gaan is goed. Succes met de kattenopvang vinden.
Dat met de katten is een beetje lastig omdat de meeste mensen op enig moment op vakantie gaan.
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:34 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat met de katten is een beetje lastig omdat de meeste mensen op enig moment op vakantie gaan.
jammer dat je aan de andere kant vh land woont, had het graag gedaan!

Maar wel heftig nieuws hoor.. sterkte! :*
Adrianevrijdag 24 juni 2016 @ 11:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:27 schreef Disana het volgende:
Dank jullie wel lieve mensen.

Wat de oncologisch chirurg te zeggen had viel nogal tegen: het staat al vast dat ik langer dan 3 dagen in het ziekenhuis kom te liggen. Dat is omdat mijn calcium na de verwijdering van 3,5 bijschildklieren acuut zal dalen omdat mijn botten al het kalk zullen opnemen, en die daling is gevaarlijk. Daarom zal ik aan een kalkinfuus komen te liggen en de chirurg kon onmogelijk zeggen wanneer dat genoeg is.

Ik had op 3 dagen gerekend, nu moet ik langere verzorging van mijn katten regelen. Oh en het kan ook nog wel even duren voordat ik word opgenomen, want de chirurg wil eerst nog een echo van mijn hals en een gesprek met de nefroloog. Ze gaan in het UMCG niet over een nacht ijs.

Hoorde ook dat mijn cardioloog heel blij met me is. Ik doe het goed, daar had hij een opgetogen brief over geschreven. Dat vind ik wel weer leuk.
Dat is wel een teleurstelling, maar het is alleen maar goed dat ze er zo over nadenken. :*
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:34 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat met de katten is een beetje lastig omdat de meeste mensen op enig moment op vakantie gaan.
Waar woon je ook al weer in Groningen? Anders wil ik wel voor je katten zorgen.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:54 schreef superkimmi het volgende:

[..]

jammer dat je aan de andere kant vh land woont, had het graag gedaan!

Maar wel heftig nieuws hoor.. sterkte! :*
Dat is lief van je. Ik heb een folder achter de hand van een poezenverzorgingsdienst, maar ik laat het natuurlijk liever door een bekende doen.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:59 schreef Adriane het volgende:

[..]

Dat is wel een teleurstelling, maar het is alleen maar goed dat ze er zo over nadenken. :*
Is ook zo hoor. Het is gewoon dat dit al sinds begin van dit jaar speelt; dat is best lang.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:02 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Waar woon je ook al weer in Groningen? Anders wil ik wel voor je katten zorgen.
Dat is een lief aanbod, maar ik woon helemaal in de Korrewegwijk dus dat is voor jou nogal ver. Ik verzin wel iets, dit bijvoorbeeld

http://oppasvoordepoes.nl/
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:05 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat is een lief aanbod, maar ik woon helemaal in de Korrewegwijk dus dat is voor jou nogal ver. Ik verzin wel iets, dit bijvoorbeeld

http://oppasvoordepoes.nl/
Korrewegwijk is prima te doen! Ik heb bij oppasvoordepoes gewerkt en vind het nogal duur. Dus ik wil het wel met alle liefde voor je doen.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:07 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Korrewegwijk is prima te doen! Ik heb bij oppasvoordepoes gewerkt en vind het nogal duur. Dus ik wil het wel met alle liefde voor je doen.
Ja, het is zeker duur, als ik het goed zie is het 13 euro per dag voor 2 poezen. Wat een fijn idee dat jij het eventueel ook wil doen, ik hou je in gedachten.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:09 schreef Disana het volgende:

[..]

Ja, het is zeker duur, als ik het goed zie is het 13 euro per dag voor 2 poezen. Wat een fijn idee dat jij het eventueel ook wil doen, ik hou je in gedachten.
Jah en dan krijgen je katten hoog uit 5 minuten aandacht. Laat het me maar weten!
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:12 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah en dan krijgen je katten hoog uit 5 minuten aandacht. Laat het me maar weten!
Ik denk erover na, maar als geen van mijn vrienden kan neem ik je aanbod waarschijnlijk wel aan.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:13 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik denk erover na, maar als geen van mijn vrienden kan neem ik je aanbod waarschijnlijk wel aan.
Is goed ;)
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:13 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Is goed ;)
Ik vind het een geruststellende gedachte.

Het begint hier klam warm te worden. Toch vind ik het jammer dat de temperatuur na vandaag weer zo gaat zakken.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:16 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik vind het een geruststellende gedachte.

Het begint hier klam warm te worden. Toch vind ik het jammer dat de temperatuur na vandaag weer zo gaat zakken.
Fijn, ik doe het graag voor je!

Ja het is benauwd :( Ik vind het niet erg dat het weer gaat zakken :P
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 12:20
hier ook benauwd.. weer helemaal bezweet terug vd supermarkt. in huis nu wel goed te doen gelukkig
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:20 schreef superkimmi het volgende:
hier ook benauwd.. weer helemaal bezweet terug vd supermarkt. in huis nu wel goed te doen gelukkig
Gisteren had ik er helemaal geen last van, maar vandaag lijkt het broeieriger.
Adrianevrijdag 24 juni 2016 @ 12:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:07 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Korrewegwijk is prima te doen! Ik heb bij oppasvoordepoes gewerkt en vind het nogal duur. Dus ik wil het wel met alle liefde voor je doen.
Dit vind ik super!
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:24 schreef Adriane het volgende:

[..]

Dit vind ik super!
Vind het niet meer dan normaal, ik woon redelijk dichtbij, op de fiets ben ik er zo, en kan haar mooi uit de brand helpen zo ;)
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:27 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Vind het niet meer dan normaal, ik woon redelijk dichtbij, op de fiets ben ik er zo, en kan haar mooi uit de brand helpen zo ;)
Leuk trouwens dat jij voor die oppascentrale hebt gewerkt. Lijkt me dankbaar werk, zorgen voor beestjes.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:28 schreef Disana het volgende:

[..]

Leuk trouwens dat jij voor die oppascentrale hebt gewerkt. Lijkt me dankbaar werk, zorgen voor beestjes.
Jah is het ook alleen heb het maar een maand volgehouden, Je hebt zo'n strak tijdschema dat je amper tijd hebt om dat beestje een aai te geven. Was constant zo bang dat ik te laat kwam ergens.
Adrianevrijdag 24 juni 2016 @ 12:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:04 schreef Disana het volgende:

[..]

Is ook zo hoor. Het is gewoon dat dit al sinds begin van dit jaar speelt; dat is best lang.
Het lange wachten sucks.

Ik ben ook nog aan het wachten en nu heb ik bloedarmoede.
Ik ben benieuwd hoeveel invloed dat op de operatie (de wachttijd) heeft. Ik zal het woensdag horen.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:32 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah is het ook alleen heb het maar een maand volgehouden, Je hebt zo'n strak tijdschema dat je amper tijd hebt om dat beestje een aai te geven. Was constant zo bang dat ik te laat kwam ergens.
Oh dat is minder, ik kan me voorstellen dat je dat niet volhield.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:32 schreef Adriane het volgende:

[..]

Het lange wachten sucks.

Ik ben ook nog aan het wachten en nu heb ik bloedarmoede.
Ik ben benieuwd hoeveel invloed dat op de operatie (de wachttijd) heeft. Ik zal het woensdag horen.
Ben benieuwd wat voor jou de uitslag zal zijn. Hopelijk komt er iets goeds uit.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:33 schreef Disana het volgende:

[..]

Oh dat is minder, ik kan me voorstellen dat je dat niet volhield.
Jah, was erg lastig. Zij was niet tevreden over mij en ik hield het gewoon niet meer vol, dus ben er toen weggegaan.
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 12:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:35 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah, was erg lastig. Zij was niet tevreden over mij en ik hield het gewoon niet meer vol, dus ben er toen weggegaan.
Als ik je inhuur zal ik heel tevreden over je zijn, ik weet het zeker :D
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 12:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:35 schreef Disana het volgende:

[..]

Als ik je inhuur zal ik heel tevreden over je zijn, ik weet het zeker :D
Hahaha :P Komt vast goed. Ik ben gek op katten O+
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 15:03
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag *O*
En veel plezier met Pos vandaag!

Disana wat een tegenvaller dat je daarna langer in het zkh moet blijven ;( Maar aan de andere kant wel positief dat ze zo zorgvuldig zijn vind ik.

Corticosteroïden injectie zit er in ^O^
Damn wat deed dat godsgruwelijk zeer :o
Nu maar hopen dat het werkt. En mn bloedsuiker niet ontregeld raakt. Basaal staat al op 150% nu.

Die aanvraag vergoeding voor reiskosten naar therapie is al goedgekeurd ^O^
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 15:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:03 schreef Sylvana het volgende:
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag *O*
En veel plezier met Pos vandaag!

Disana wat een tegenvaller dat je daarna langer in het zkh moet blijven ;( Maar aan de andere kant wel positief dat ze zo zorgvuldig zijn vind ik.

Corticosteroïden injectie zit er in ^O^
Damn wat deed dat godsgruwelijk zeer :o
Nu maar hopen dat het werkt. En mn bloedsuiker niet ontregeld raakt. Basaal staat al op 150% nu.

Die aanvraag vergoeding voor reiskosten naar therapie is al goedgekeurd ^O^
Thanks!

Geloof gelijk dat die zeer doet, Hopelijk was die niet voor niets! Nice dat de reiskosten zijn goedgekeurd!
Adrianevrijdag 24 juni 2016 @ 15:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:03 schreef Sylvana het volgende:
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag *O*
En veel plezier met Pos vandaag!

Disana wat een tegenvaller dat je daarna langer in het zkh moet blijven ;( Maar aan de andere kant wel positief dat ze zo zorgvuldig zijn vind ik.

Corticosteroïden injectie zit er in ^O^
Damn wat deed dat godsgruwelijk zeer :o
Nu maar hopen dat het werkt. En mn bloedsuiker niet ontregeld raakt. Basaal staat al op 150% nu.

Die aanvraag vergoeding voor reiskosten naar therapie is al goedgekeurd ^O^
Fijn dat ie erin zit!
En ook ^O^ wbt de reiskosten!
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 15:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:03 schreef Sylvana het volgende:
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag *O*
En veel plezier met Pos vandaag!

Disana wat een tegenvaller dat je daarna langer in het zkh moet blijven ;( Maar aan de andere kant wel positief dat ze zo zorgvuldig zijn vind ik.

Corticosteroïden injectie zit er in ^O^
Damn wat deed dat godsgruwelijk zeer :o
Nu maar hopen dat het werkt. En mn bloedsuiker niet ontregeld raakt. Basaal staat al op 150% nu.

Die aanvraag vergoeding voor reiskosten naar therapie is al goedgekeurd ^O^
Vind ik ook hoor Sylvana, ik ben blij dat ze zo voorzichtig zijn.

Die injectie zal zeer zeker pijnlijk zijn geweest, ik herinner me de pijn van een diepe injectie in mijn gebroken pols - allemachtig wat deed dat zeer. Ik hoop voor jou dus dat je er veel baat bij zult hebben.
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 15:12
Dankjulliewel! :* En ik hoop het ook. Want ik ben er aardig klaar mee al.

Kreeg toevallig ook net nog een berichtje via de site van wehelpen van dat meisje. Met de vraag waarom ik specifiek op haar hulpvraag gereageerd had. Terwijl ik dat volgens mij ook al in mn voorstelstukje wel gezegd had. Nu nog maar een keer gereageerd, maar ik word er wel een beetje onzeker van omdat ze eerst zei dat ze deze week zou bellen voor een afspraak :@
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 15:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:12 schreef Sylvana het volgende:
Dankjulliewel! :* En ik hoop het ook. Want ik ben er aardig klaar mee al.

Kreeg toevallig ook net nog een berichtje via de site van wehelpen van dat meisje. Met de vraag waarom ik specifiek op haar hulpvraag gereageerd had. Terwijl ik dat volgens mij ook al in mn voorstelstukje wel gezegd had. Nu nog maar een keer gereageerd, maar ik word er wel een beetje onzeker van omdat ze eerst zei dat ze deze week zou bellen voor een afspraak :@
Oh, dat klinkt een beetje onzeker van haar. Misschien vindt ze het eng?
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 15:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:13 schreef Disana het volgende:

[..]

Oh, dat klinkt een beetje onzeker van haar. Misschien vindt ze het eng?
Hmm ja dat zou ook kunnen natuurlijk. #nietaltijdmeteenallesopmezelfbetrekken :@
Giavrijdag 24 juni 2016 @ 15:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:20 schreef superkimmi het volgende:
hier ook benauwd.. weer helemaal bezweet terug vd supermarkt. in huis nu wel goed te doen gelukkig
Ja, ik ook. Zo meteen de bbq schoonmaken en aansteken en dan lekker in de tuin, onder de bomen. Daar is het het koelst.

LPFAN gefeliciteerd.
Disana, tegenvaller, maar houd moed.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 15:44
Gaan zo lekker buiten zitten als Poes komt. Het is binnen maar benauwd.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 15:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:43 schreef Gia het volgende:

[..]

Ja, ik ook. Zo meteen de bbq schoonmaken en aansteken en dan lekker in de tuin, onder de bomen. Daar is het het koelst.

LPFAN gefeliciteerd.
Disana, tegenvaller, maar houd moed.
Thanks!
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 15:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:43 schreef Gia het volgende:

[..]

Ja, ik ook. Zo meteen de bbq schoonmaken en aansteken en dan lekker in de tuin, onder de bomen. Daar is het het koelst.

LPFAN gefeliciteerd.
Disana, tegenvaller, maar houd moed.
Heerlijk, heb zelf ook buiten gezeten en in dat beetje wind is het fijn.

En dank je.
Pinnenmutskevrijdag 24 juni 2016 @ 16:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:44 schreef LPFAN het volgende:
Gaan zo lekker buiten zitten als Poes komt. Het is binnen maar benauwd.
doe haar de groetjes.

ik wens je een knalffestje toe ;)
KapiteinIglovrijdag 24 juni 2016 @ 16:37
Hallo, ik heb niet bijgelezen. Wilde even delen dat ik bloed ben wezen prikken voor de schildklier (vanwege benauwdheid en hartkloppingen). Moet nog een keer omhoog met thyrax, nu 75ug. Maandag ga ik op vakantie dus dan zal ik wat minder posten ;-).
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 18:13
Hoi van Poes en mij :P
Jaimy_Lucavrijdag 24 juni 2016 @ 18:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 18:13 schreef LPFAN het volgende:
Hoi van Poes en mij :P
:W
Jaimy_Lucavrijdag 24 juni 2016 @ 18:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:37 schreef PrisTheShiz het volgende:
Hallo, ik heb niet bijgelezen. Wilde even delen dat ik bloed ben wezen prikken voor de schildklier (vanwege benauwdheid en hartkloppingen). Moet nog een keer omhoog met thyrax, nu 75ug. Maandag ga ik op vakantie dus dan zal ik wat minder posten ;-).
Alvast fijne vakantie. ^O^
Jaimy_Lucavrijdag 24 juni 2016 @ 18:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 12:07 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik heb bij oppasvoordepoes gewerkt en vind het nogal duur.
Lijkt mij oprecht een schitterende baan!
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 18:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 18:24 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Lijkt mij oprecht een schitterende baan!
Als je niet zo op tijd staat wel ja
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 18:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:37 schreef PrisTheShiz het volgende:
Hallo, ik heb niet bijgelezen. Wilde even delen dat ik bloed ben wezen prikken voor de schildklier (vanwege benauwdheid en hartkloppingen). Moet nog een keer omhoog met thyrax, nu 75ug. Maandag ga ik op vakantie dus dan zal ik wat minder posten ;-).
Balen zeg dat de thyrax opgehoogd moet worden. Maar hopelijk werkt het wel. Fijne vakantie alvast! :*

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 18:13 schreef LPFAN het volgende:
Hoi van Poes en mij :P
Hoi :W

Met mn bloedsuikerwaarde gaat het nog goed gelukkig, zat net op 4.8 ( met basaal dus op 150%) Hopelijk blijft dat zo :D

Wel wat raars nog, want de buurman stond een uur geleden aan de deur met een zakje van de apotheek dat bij hem was gebracht maar voor mij was ( terwijl ik ook gewoon thuis was en nooit medicijnen thuis laat bezorgen?) Ik open maken, zit daar die vloeistof voor die injectie in met op het doosje een sticker "aan de arts overhandigen" Terwijl de huisarts gewoon een flesje met dat spul zelf had. Maar de apotheek was al dicht, dus nou moet ik daar volgende week dus maar weer naar toe om het terug te brengen. Maar beetje raar hoor :?

Edit: Meisje heeft weer teruggemaild, reageerde met "oh superleuk" en woensdag ga ik naar haar huis om te kijken of het klikt ^O^ Ik moet alleen niet alleen met de trein, maar ook nog een stukje met de bus. Dus moet wel maar even kijken hoe het zit met reiskostenvergoeding dan? Als ze elke week wil afspreken wordt anders wel duur.

[ Bericht 2% gewijzigd door _Hestia_ op 24-06-2016 20:40:03 ]
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 20:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 18:52 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Balen zeg dat de thyrax opgehoogd moet worden. Maar hopelijk werkt het wel. Fijne vakantie alvast! :*

[..]

Hoi :W

Met mn bloedsuikerwaarde gaat het nog goed gelukkig, zat net op 4.8 ( met basaal dus op 150%) Hopelijk blijft dat zo :D

Wel wat raars nog, want de buurman stond een uur geleden aan de deur met een zakje van de apotheek dat bij hem was gebracht maar voor mij was ( terwijl ik ook gewoon thuis was en nooit medicijnen thuis laat bezorgen?) Ik open maken, zit daar die vloeistof voor die injectie in met op het doosje een sticker "aan de arts overhandigen" Terwijl de huisarts gewoon een flesje met dat spul zelf had. Maar de apotheek was al dicht, dus nou moet ik daar volgende week dus maar weer naar toe om het terug te brengen. Maar beetje raar hoor :?

Edit: Meisje heeft weer teruggemaild, reageerde met "oh superleuk" en woensdag ga ik naar haar huis om te kijken of het klikt ^O^ Ik moet alleen niet alleen met de trein, maar ook nog een stukje met de bus. Dus moet wel maar even kijken hoe het zit met reiskostenvergoeding dan? Als ze elke week wil afspreken wordt anders wel duur.
Wat een raar verhaal van die medicijnen, dat is toch niet goed. Ik zou er zeker iets van zeggen.

Fijn dat het meisje positief reageerde maar inderdaad, het is wel te hopen dat ze iets voor je reiskosten kan doen.
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 20:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 20:42 schreef Disana het volgende:

[..]

Wat een raar verhaal van die medicijnen, dat is toch niet goed. Ik zou er zeker iets van zeggen.

Fijn dat het meisje positief reageerde maar inderdaad, het is wel te hopen dat ze iets voor je reiskosten kan doen.
Ja precies, anders gaat het hem toch niet worden ben ik bang voor. Dat zou jammer zijn.
En ik ga er zeker wat van zeggen bij de apotheek ja :Y
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 21:31
Zo poes is net weg. Was erg gezellig!
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 21:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 21:31 schreef LPFAN het volgende:
Zo poes is net weg. Was erg gezellig!
Mooi zo *O*
Vier je je verjaardag verder niet dan? Of van het weekend nog?
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 21:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 21:31 schreef LPFAN het volgende:
Zo poes is net weg. Was erg gezellig!
Leuk!!

Het weer hier is stukken verbeterd, net zelfs wat onkruid geplukt bij mn schoonouders. Morgen mn broer helpen met verhuizen dus ik hoop dat mn longen dan weer schoon voelen. Hij heeft ook een longziekte dus hoop hetzelfde voor hen
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 21:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 21:37 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Mooi zo *O*
Vier je je verjaardag verder niet dan? Of van het weekend nog?
Nee vier het niet.
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 22:08
Wat is die LP toch een tof wijf! _O_ O+
Was enorm gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!!

Heb vluchtig bijgelezen, iedereen een :* voor alle nare berichten, enge prikken en uitslagen.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:08 schreef Poesopstokje het volgende:
Wat is die LP toch een tof wijf! _O_ O+
Was enorm gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!!

Heb vluchtig bijgelezen, iedereen een :* voor alle nare berichten, enge prikken en uitslagen.
Hahahah ik bloos er van! Was echt gezellig! Jij bent ook top! Zeker voor herhaling vatbaar.
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 22:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:10 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Hahahah ik bloos er van! Was echt gezellig! Jij bent ook top! Zeker voor herhaling vatbaar.
Fijn fijn O+
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:16 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Fijn fijn O+
Thanks nog voor het lekkere eten en dat je de afwas hebt gedaan. Erg lief!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:21 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks nog voor het lekkere eten en dat je de afwas hebt gedaan. Erg lief!
Graag gedaan hoor, kleine moeite, groot plezier ;)
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:23 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Graag gedaan hoor, kleine moeite, groot plezier ;)
;)
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:23 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Graag gedaan hoor, kleine moeite, groot plezier ;)
Maar toch erg lief!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 22:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 10:18 schreef superkimmi het volgende:
Ik ben zo blij dat het niet zo benauwd meer is. Voel aan de hoeveelheid slijm in mn keel dat het nog wel even duurt voordat alles weer schoon is vanbinnen, maar ik voel me al wel een stuk beter dan gisteren.
Hoe voel je je inmiddels? Beetje opgeknapt?

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:27 schreef Disana het volgende:
Dank jullie wel lieve mensen.

Wat de oncologisch chirurg te zeggen had viel nogal tegen: het staat al vast dat ik langer dan 3 dagen in het ziekenhuis kom te liggen. Dat is omdat mijn calcium na de verwijdering van 3,5 bijschildklieren acuut zal dalen omdat mijn botten al het kalk zullen opnemen, en die daling is gevaarlijk. Daarom zal ik aan een kalkinfuus komen te liggen en de chirurg kon onmogelijk zeggen wanneer dat genoeg is.

Ik had op 3 dagen gerekend, nu moet ik langere verzorging van mijn katten regelen. Oh en het kan ook nog wel even duren voordat ik word opgenomen, want de chirurg wil eerst nog een echo van mijn hals en een gesprek met de nefroloog. Ze gaan in het UMCG niet over een nacht ijs.

Hoorde ook dat mijn cardioloog heel blij met me is. Ik doe het goed, daar had hij een opgetogen brief over geschreven. Dat vind ik wel weer leuk.
Bah, naar bericht hoor.. Sterkte ermee!
En wat fijn dat LP op je poezels wil passen, een hele zorg minder!

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:03 schreef Sylvana het volgende:
LPFAN gefeliciteerd met je verjaardag *O*
En veel plezier met Pos vandaag!

Disana wat een tegenvaller dat je daarna langer in het zkh moet blijven ;( Maar aan de andere kant wel positief dat ze zo zorgvuldig zijn vind ik.

Corticosteroïden injectie zit er in ^O^
Damn wat deed dat godsgruwelijk zeer :o
Nu maar hopen dat het werkt. En mn bloedsuiker niet ontregeld raakt. Basaal staat al op 150% nu.

Die aanvraag vergoeding voor reiskosten naar therapie is al goedgekeurd ^O^
Auw auw auw.. klinkt heel pijnlijk ;( Hoe gaat het nu met je?
En hoera voor de reiskosten *O* En fijn ook dat het meisje heeft terugggemaild. Gaat zij jouw reiskosten betalen? Anders wordt het wel een duur grapje :@

[q
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:43 schreef Gia het volgende:

[..]

Ja, ik ook. Zo meteen de bbq schoonmaken en aansteken en dan lekker in de tuin, onder de bomen. Daar is het het koelst.

LPFAN gefeliciteerd.
Disana, tegenvaller, maar houd moed.
Lekker gegeten Gia? :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:37 schreef PrisTheShiz het volgende:
Hallo, ik heb niet bijgelezen. Wilde even delen dat ik bloed ben wezen prikken voor de schildklier (vanwege benauwdheid en hartkloppingen). Moet nog een keer omhoog met thyrax, nu 75ug. Maandag ga ik op vakantie dus dan zal ik wat minder posten ;-).
Hele fijne vakantie toegewenst! Waar ga je heen?

quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 21:39 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Leuk!!

Het weer hier is stukken verbeterd, net zelfs wat onkruid geplukt bij mn schoonouders. Morgen mn broer helpen met verhuizen dus ik hoop dat mn longen dan weer schoon voelen. Hij heeft ook een longziekte dus hoop hetzelfde voor hen
Quote ik je voor de tweede keer :') Succes met verhuizen morgen!
quote:
img]http://i.fokzine.net/p/1s.gif[/img] Op vrijdag 24 juni 2016 12:32 schreef Adriane het volgende:

[..]

Het lange wachten sucks.

Ik ben ook nog aan het wachten en nu heb ik bloedarmoede.
Ik ben benieuwd hoeveel invloed dat op de operatie (de wachttijd) heeft. Ik zal het woensdag horen.
He bah, word je niet in de gaten gehouden?? Ik hoop dat het meevalt en je operatiedatum niet in de knoei komt..
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 22:39
Ik heb het vandaag prima volgehouden!
Opstaan was wel weer een crime, ondanks dat ik om 21.00 al lag kwam de wekker toch weer te vroeg om 06.30
Eenmaal op het werk ging het prima, weer veel complimenten gekregen O+

En natuurlijk vanmiddag bij LPFAN op visite geweest, was echt enorm leuk! Ook daar kreeg ik energie van, vandaar dat ik nu nog de fut heb om te FOK!ken :P

Vanmorgen wel op een verkeerde stoel gezeten waardoor m'n rug weer enorm is verkrampt :{w Verdorie gisteren net bij de fysio geweest.

Nu maar lang uit op de bank.

Goed weekend iedereen! :*
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:39 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik heb het vandaag prima volgehouden!
Opstaan was wel weer een crime, ondanks dat ik om 21.00 al lag kwam de wekker toch weer te vroeg om 06.30
Eenmaal op het werk ging het prima, weer veel complimenten gekregen O+

En natuurlijk vanmiddag bij LPFAN op visite geweest, was echt enorm leuk! Ook daar kreeg ik energie van, vandaar dat ik nu nog de fut heb om te FOK!ken :P

Vanmorgen wel op een verkeerde stoel gezeten waardoor m'n rug weer enorm is verkrampt :{w Verdorie gisteren net bij de fysio geweest.

Nu maar lang uit op de bank.

Goed weekend iedereen! :*
Bankhangse!
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:39 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik heb het vandaag prima volgehouden!
Opstaan was wel weer een crime, ondanks dat ik om 21.00 al lag kwam de wekker toch weer te vroeg om 06.30
Eenmaal op het werk ging het prima, weer veel complimenten gekregen O+

En natuurlijk vanmiddag bij LPFAN op visite geweest, was echt enorm leuk! Ook daar kreeg ik energie van, vandaar dat ik nu nog de fut heb om te FOK!ken :P

Vanmorgen wel op een verkeerde stoel gezeten waardoor m'n rug weer enorm is verkrampt :{w Verdorie gisteren net bij de fysio geweest.

Nu maar lang uit op de bank.

Goed weekend iedereen! :*
Klinkt als een lekker dagje! Topper!! Nu lekker uitrusten, jij ook goed weekend!

En met mij alles stukken beter. Net zelfs een halfuur met de hond gelopen
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:48 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Klinkt als een lekker dagje! Topper!! Nu lekker uitrusten, jij ook goed weekend!

En met mij alles stukken beter. Net zelfs een halfuur met de hond gelopen
*O*
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 22:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:48 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Klinkt als een lekker dagje! Topper!! Nu lekker uitrusten, jij ook goed weekend!

En met mij alles stukken beter. Net zelfs een halfuur met de hond gelopen
Goed om te horen :Y Ik hoop dat je je gauw weer topfit voelt :*

Ik ben nog aan het nastuiteren haha, nog een bak koffie en dan lekker lang uitslapen morgen.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:52 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Goed om te horen :Y Ik hoop dat je je gauw weer topfit voelt :*

Ik ben nog aan het nastuiteren haha, nog een bak koffie en dan lekker lang uitslapen morgen.
Ik ben nog helemaal niet moe _O-
Disanavrijdag 24 juni 2016 @ 22:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:39 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik heb het vandaag prima volgehouden!
Opstaan was wel weer een crime, ondanks dat ik om 21.00 al lag kwam de wekker toch weer te vroeg om 06.30
Eenmaal op het werk ging het prima, weer veel complimenten gekregen O+

En natuurlijk vanmiddag bij LPFAN op visite geweest, was echt enorm leuk! Ook daar kreeg ik energie van, vandaar dat ik nu nog de fut heb om te FOK!ken :P

Vanmorgen wel op een verkeerde stoel gezeten waardoor m'n rug weer enorm is verkrampt :{w Verdorie gisteren net bij de fysio geweest.

Nu maar lang uit op de bank.

Goed weekend iedereen! :*
Fijn dat het werk goed ging, het is mooi dat je hebt doorgezet toen je het even niet meer zag zitten.

En leuk dat LPFAN en jij plezier gehad hebben. Dan was het alle inspanning ook wel waard.

Slaap lekker straks.
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 22:58
Ook al ben ik niet moe nog, ik duik er in, anders zit ik morgen als een zombie in die stoel ;p

Slaap lekker iedereen O+
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 23:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:56 schreef Disana het volgende:

[..]

Fijn dat het werk goed ging, het is mooi dat je hebt doorgezet toen je het even niet meer zag zitten.

En leuk dat LPFAN en jij plezier gehad hebben. Dan was het alle inspanning ook wel waard.

Slaap lekker straks.
Ja daar ben ik ook blij om, en vooral omdat jullie me er doorheen hebben gesleept O+
Soms is zo'n meltdown even nodig, ook om alles weer even in perspectief te kunnen zien.

En het was zeker leuk bij LP, wel even spannend, maar de klik was er gelijk!
Volgende keer gaan we naar jou ;)
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 23:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:58 schreef LPFAN het volgende:
Ook al ben ik niet moe nog, ik duik er in, anders zit ik morgen als een zombie in die stoel ;p

Slaap lekker iedereen O+
Goed idee ;) Weltrusten en alvast succes voor morgen!
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 23:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:01 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ja daar ben ik ook blij om, en vooral omdat jullie me er doorheen hebben gesleept O+
Soms is zo'n meltdown even nodig, ook om alles weer even in perspectief te kunnen zien.

En het was zeker leuk bij LP, wel even spannend, maar de klik was er gelijk!
Volgende keer gaan we naar jou ;)
Jaaa idd!
LPFANvrijdag 24 juni 2016 @ 23:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:02 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Goed idee ;) Weltrusten en alvast succes voor morgen!
Thanks! Truste!
KapiteinIglovrijdag 24 juni 2016 @ 23:24
LPFAN mod?
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:24 schreef PrisTheShiz het volgende:
LPFAN mod?
haha je hebt inderdaad niet bijgelezen :P
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 22:36 schreef Poesopstokje het volgende:
Auw auw auw.. klinkt heel pijnlijk Hoe gaat het nu met je?
En hoera voor de reiskosten En fijn ook dat het meisje heeft terugggemaild. Gaat zij jouw reiskosten betalen? Anders wordt het wel een duur grapje
Ik heb wel weer extra last van mn voet nu. Kon er van de week redelijk op staan, maar nu doet het echt weer erg zeer. Maar met mn bloedsuiker gaat het gelukkig wel goed, voor het eten 4.8 en nu 7.7. Dus heb mn tijdelijke basaal maar weer uitgezet, vannacht maar even extra meten of het dan nog goed zit. Maar zou wel raar zijn als het nou nog heel erg gaat stijgen.

En daar moeten we het volgende week maar even over hebben over die reiskosten, anders wordt het idd een duur geintje. Dan zoek ik toch maar wat anders wat gewoon hier in de stad is.

Echt leuk dat het zo goed klikte tussen jou en LPFAN en zo te lezen ben je erg lief geweest voor haar O+

Trusten iedereen!
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 23:25
ik ga ook mn bedje in! morgen vroeg op om naar mn broer te gaan. Trusten!
#ANONIEMvrijdag 24 juni 2016 @ 23:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:25 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik heb wel weer extra last van mn voet nu. Kon er van de week redelijk op staan, maar nu doet het echt weer erg zeer. Maar met mn bloedsuiker gaat het gelukkig wel goed, voor het eten 4.8 en nu 7.7. Dus heb mn tijdelijke basaal maar weer uitgezet, vannacht maar even extra meten of het dan nog goed zit. Maar zou wel raar zijn als het nou nog heel erg gaat stijgen.

En daar moeten we het volgende week maar even over hebben over die reiskosten, anders wordt het idd een duur geintje. Dan zoek ik toch maar wat anders wat gewoon hier in de stad is.

Echt leuk dat het zo goed klikte tussen jou en LPFAN en zo te lezen ben je erg lief geweest voor haar O+

Trusten iedereen!
En zij voor mij hoor ;)

Jammer dat je voet nog zo'n zeer doet.. zo'n spuit lijkt me ook extreem pijnlijk :X Heb er vroeger eentje in m'n staartbeen gehad, klein trauma aan over gehouden :X
Beterschap met je voet! :*
superkimmivrijdag 24 juni 2016 @ 23:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:25 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik heb wel weer extra last van mn voet nu. Kon er van de week redelijk op staan, maar nu doet het echt weer erg zeer. Maar met mn bloedsuiker gaat het gelukkig wel goed, voor het eten 4.8 en nu 7.7. Dus heb mn tijdelijke basaal maar weer uitgezet, vannacht maar even extra meten of het dan nog goed zit. Maar zou wel raar zijn als het nou nog heel erg gaat stijgen.

En daar moeten we het volgende week maar even over hebben over die reiskosten, anders wordt het idd een duur geintje. Dan zoek ik toch maar wat anders wat gewoon hier in de stad is.

Echt leuk dat het zo goed klikte tussen jou en LPFAN en zo te lezen ben je erg lief geweest voor haar O+

Trusten iedereen!
it get's worse before it get's better neem ik aan? WEl fijn dat je suikers zich goed houden, dat is een zorg minder. slaap lekker!
_Hestia_vrijdag 24 juni 2016 @ 23:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:27 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

En zij voor mij hoor ;)

Jammer dat je voet nog zo'n zeer doet.. zo'n spuit lijkt me ook extreem pijnlijk :X Heb er vroeger eentje in m'n staartbeen gehad, klein trauma aan over gehouden :X
Beterschap met je voet! :*
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:28 schreef superkimmi het volgende:

[..]

it get's worse before it get's better neem ik aan? WEl fijn dat je suikers zich goed houden, dat is een zorg minder. slaap lekker!
Dankjulliewel :*
En idd moet het eerst slechter gaan voordat het beter gaat. Als het goed is moet het nou met een week of 2 week echt over zijn.
LPFANzaterdag 25 juni 2016 @ 07:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:24 schreef PrisTheShiz het volgende:
LPFAN mod?
Haha ja :P
KapiteinIglozaterdag 25 juni 2016 @ 09:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 07:08 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Haha ja :P
Ik zie het, nog een *O* voor je verjaardag! :@
KapiteinIglozaterdag 25 juni 2016 @ 09:11
Bijgelezen trouwens. Wat een verhalen allemaal, hier gaat alles redelijk goed. Morgeb omhoog met de thyrax en dan hopelijk minder benauwd.

Offtopic:
SPOILER
Heb het druk nog. Vanavond foute feest q-music, morgen bbq-en met de familie en dan maandag het vliegtuig in. Met als bestemming Dominicaanse Republiek ;)
Fijne dag voor iedereen
*O*
-sabine-zaterdag 25 juni 2016 @ 09:11
Fijne vakantie Pris.
Hopelijk werkt de spuit snel Sylvana. Ariana een knuf.
Fijn dat jullie, POS en LPFAN het zo leuk en energiegevend gehad hebben. Kimmie niet te druk maken met de verhuizing. In de soep roeren is ook helpen.

Fijn weekend allemaal. :*
KapiteinIglozaterdag 25 juni 2016 @ 09:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 09:11 schreef -sabine- het volgende:
Fijne vakantie Pris.
Hopelijk werkt de spuit snel Sylvana. Ariana een knuf.
Fijn dat jullie, POS en LPFAN het zo leuk en energiegevend gehad hebben. Kimmie niet te druk maken met de verhuizing. In de soep roeren is ook helpen.

Fijn weekend allemaal. :*
Dankje O+
LPFANzaterdag 25 juni 2016 @ 09:41
quote:
[img]http://i.fokzine.net/p/1s.gif/img] Op zaterdag 25 juni 2016 09:07 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik zie het, nog een *O* voor je verjaardag! :@
Thanks!


Pfff heb geen oog dicht gedaan vannacht. Nu koppijn ;(
Jaimy_Lucazaterdag 25 juni 2016 @ 10:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 09:41 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks!


Pfff heb geen oog dicht gedaan vannacht. Nu koppijn ;(
Das balen. Beterschap met de hoofdpijn.
LPFANzaterdag 25 juni 2016 @ 11:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 10:18 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Das balen. Beterschap met de hoofdpijn.
Thanks.

Getver wat ben ik moe :{ Straks maar mijn bed weer ff in.
#ANONIEMzaterdag 25 juni 2016 @ 12:58
Mooie quote Sabine; in de soep roeren is ook helpen ^O^

Pris, veel plezier met alle leuke drukke dingen ;)

LP; da's kut.. Toch te druk gehad gisteren? :@ Lekker bijslapen straks!
Jaimy_Lucazaterdag 25 juni 2016 @ 12:59
Ik hoorde er vandaag weer eentje hoor. Mensen op een invalide-parkeerplek. "Die mensen zijn niet invalide, maar minder valide. Als ze invalide zouden zijn geweest zouden ze de hele dag op bed liggen."

SPOILER
Recht uit de mond van mijn vriend...
Deed me verdrietig voelen omdat het voelde alsof hij mij ook niet als ziek ziet, omdat er niks aan mij te zien is.

SPOILER
"Maar jij bent ook niet ziek, je hebt alleen een gebruiksaanwijzing."
LPFANzaterdag 25 juni 2016 @ 13:07
quote:
15s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 12:59 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik hoorde er vandaag weer eentje hoor. Mensen op een invalide-parkeerplek. "Die mensen zijn niet invalide, maar minder valide. Als ze invalide zouden zijn geweest zouden ze de hele dag op bed liggen."

SPOILER
Recht uit de mond van mijn vriend...
Deed me verdrietig voelen omdat het voelde alsof hij mij ook niet als ziek ziet, omdat er niks aan mij te zien is.

SPOILER
"Maar jij bent ook niet ziek, je hebt alleen een gebruiksaanwijzing."
Vervelend maar je verhalen over je vriend horen hier niet thuis.

Poesopstokje: nee hoor, buren hielden me weer eens wakker!

Grrrr zit nog te wachten op de taxi. Kwart voor bestelt...
Disanazaterdag 25 juni 2016 @ 13:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 11:42 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks.

Getver wat ben ik moe :{ Straks maar mijn bed weer ff in.
Komt dat door de drukte van gisteren?

Ik heb zelf prima geslapen na alle stress van het bezoek aan de chirurg.
superkimmizaterdag 25 juni 2016 @ 13:23
We zitten nu ff te lunchen. de longen houden het redelijk. Het is nu wel handig dat mn broer iets vergelijkbaars heeft want ze snappen t dan makkelijker als je ff gaat zitten, of idd overstapt op de kledig inpakken ipv meubels. Of idd in de soep roeren! ;)
Giazaterdag 25 juni 2016 @ 13:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 13:15 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Nee want het is gewoon ontopic. :)
Het is wel ontopic, aangezien heel veel mensen zo reageren. Die snappen niet wat het is om chronische klachten te hebben. Ik heb WAO, en hoor vaak opmerkingen als 'als je kunt lopen, kun je ook werken', 'als je niet de hele dag op bed hoeft te liggen, hoor je niet in de WAO thuis'.

Ik haal er mijn schouders over op. Zij zijn geen keuringsarts en weten niet wat ik voor moeite moet doen om normaal te kunnen functioneren. Zij voelen niet de pijn die ik 24 uur per dag voel, maar waar ik niet over klaag. Lak aan hebben, echt, gewoon lak aan hebben. Als je er verdrietig door wordt, laat je het je leven beheersen. Dat moet je zulke mensen niet gunnen.
Het is al erg genoeg dat je er mee moet leven, laat dat leven dan niet nog verder verpesten door zulke (eigenlijk nog zieker dan ons) mensen.
Jaimy_Lucazaterdag 25 juni 2016 @ 13:30
Het gaat er dus om dat er mensen zijn die vinden dat je zo'n invaliden-parkeerkaart niet hoort te hebben als je nog "gewoon" kan lopen. (Ze liep overigens niet "gewoon", ze waggelde (vriend's woorden(!).)

Daar gaat het dus om.