abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_162990507
23r4gzr.jpg

SPT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
pi_162990759
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 11:33 schreef Nattekat het volgende:
Tot nu toe lukt het aardig. Zijn altijd wel ploegen zwaar onderschat (Tsjechie) of overschat (Frankrijk).
Engeland wordt ook altijd overschat. Bijna elk toerooi geld mee gewonnen, en dit keer ook weer. _O-

Had ook 2-1 goed bij Frankrijk - RoemeniŽ (@11,5, helaas maar 4 euro ingezet _O-), maar andere bets verloren (ingezet op gelijkspel bij wedstrijden van Zwitserland en Wales) en nu hopen dat ItaliŽ volhoudt. Ingezet op winst ItaliŽ(@3.1) en op 1-2 (@14,). :D Ook ingezet op ItaliŽ als winnaar van het toernooi (@19),dat ga ik gedeeltelijk terughalen als ze vandaag winnen. Voorlopig sta ik op winst. :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 13 juni 2016 @ 22:11:41 #3
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162990850
Oef, bijna Pelle.
Oi!
  maandag 13 juni 2016 @ 22:13:55 #4
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162990978
In vorige topic zei iemand dat Pelle slecht speelde :') Hij wint al zijn duels en al twee grote kansen gehad.
Oi!
pi_162991134
Gaat zo 0-2 worden. BelgiŽ speelt echt weer heerlijk naÔef.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_162991393
Een spits reken ik af op doelpunten als je twee zulke grote kansen mist speel je slecht in mijn ogen. 😈
  maandag 13 juni 2016 @ 22:25:07 #7
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162991627
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 22:21 schreef lytsewiete het volgende:
Een spits reken ik af op doelpunten als je twee zulke grote kansen mist speel je slecht in mijn ogen. 😈
Verschillen we daarin van mening :)
Oi!
  maandag 13 juni 2016 @ 22:32:30 #8
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162992125
Had verwacht dat of Candreva of Shaarawy een gele kaart zou pakken op de manier zoals Chielini en Eder dat net deden.
Oi!
pi_162993152
Met de gele kaart zit het niet mee maar dit is toch lekker.
  maandag 13 juni 2016 @ 22:50:23 #10
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162993188
Pelle _O_
Oi!
  maandag 13 juni 2016 @ 22:52:53 #11
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_162993359
Pellegod _O_
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_162994253
Nieuwe MLB picks:

Indians @1.72
Rangers @2.16
Diamondbacks -1,5 @2.28
Blue Jays -1,5 @2.07
Tigers @1.87
Cubs @2.10

Redelijke hoge odds allemaal.
pi_162996951
Ik maak altijd verkeerde beslissingen.
De Bruyne to score of Pelle to score... 3x raden welke ik had gedaan :')
JAAA MOOI
  dinsdag 14 juni 2016 @ 07:12:11 #14
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_162996966
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 07:08 schreef Max-Westerman het volgende:
Ik maak altijd verkeerde beslissingen.
De Bruyne to score of Pelle to score... 3x raden welke ik had gedaan :')
Die had ik dus ook beiden ingevuld :D

Nondeju 2 euro weg |:(
  dinsdag 14 juni 2016 @ 10:29:39 #15
54310 Keano
PSV / Celtic
pi_162999465
Iceland knocked out in group stage @ 2.20 (3/10)

En vanavond 3/10 op combo Portugal/Oostenrijk
"These four walls saw the rise and fall and your midnight getaway"
pi_163006139
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 10:29 schreef Keano het volgende:
Iceland knocked out in group stage @ 2.20 (3/10)

Geen risicootje met de 4 beste nummers 3 die ook doorgaan?
i'm black, i'm white, i'm a facking zebra
  dinsdag 14 juni 2016 @ 16:02:42 #17
54310 Keano
PSV / Celtic
pi_163008005
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 14:37 schreef el-blanchito het volgende:

[..]

Geen risicootje met de 4 beste nummers 3 die ook doorgaan?
Daarom ook small
"These four walls saw the rise and fall and your midnight getaway"
  dinsdag 14 juni 2016 @ 19:52:39 #18
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_163013915
Over 1,5 doet het wel goed dit EK :D

Nu ook weer binnen bij Oos - Hon.

Nog even kijken wat ik vanavond ga doen bij Portugal. Ronaldo to score 1.78, ook niet heel hoog :o
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_163015999
Niet hele hoge odd voor Ronaldo maar ik speel hem wel.
pi_163019124
5/10 over 2.5 @ Portugal - IJsland. @ 1.65
pi_163019260
Ik ben mee voor de over.
pi_163020730
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 22:18 schreef Wedden het volgende:
5/10 over 2.5 @ Portugal - IJsland. @ 1.65
Hoeveel had je ingezet ?
pi_163020888
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 22:55 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Hoeveel had je ingezet ?
Dat staat er toch? 5/10.
sig verwijderd door FA
pi_163024973
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 23:00 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Dat staat er toch? 5/10.
Ik weet niet wat voor jou je max bet is als je bijv 10/10 bet
pi_163026919
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 08:04 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik weet niet wat voor jou je max bet is als je bijv 10/10 bet
Dat is ook de bedoeling?
Rossoneri siamo noi.
pi_163030855
5/10 = 500 euro
10/10 = 1000 euro
  woensdag 15 juni 2016 @ 13:21:11 #27
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_163031141
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 13:07 schreef Wedden het volgende:
5/10 = 500 euro
10/10 = 1000 euro
Zieke BR heb je dan _O_
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
  woensdag 15 juni 2016 @ 13:22:18 #28
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_163031159
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 08:04 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik weet niet wat voor jou je max bet is als je bijv 10/10 bet
Dat maakt toch ook helemaal niet uit? :P

Of 5/10 nou 50 euro is of 500 het blijft hetzelfde
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_163047885
France -0.5 (0-0) @2.35 (5/10)
pi_163048525
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 13:22 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Dat maakt toch ook helemaal niet uit? :P

Of 5/10 nou 50 euro is of 500 het blijft hetzelfde
in absolute zin kan er meer winst worden behaald dus maakt het wel uit.
pi_163048936
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 22:33 schreef Wedden het volgende:
France -0.5 (0-0) @2.35 (5/10)
*O*
pi_163049314
Pfff dat was spannend
Ik had Frankrijk weer op een 1-0 achterstand gezet :7
JAAA MOOI
  donderdag 16 juni 2016 @ 09:29:52 #33
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163054386
quote:
11s.gif Op woensdag 15 juni 2016 23:00 schreef Max-Westerman het volgende:
Pfff dat was spannend
Ik had Frankrijk weer op een 1-0 achterstand gezet :7
ja ik ook.

1000 euro in de 89e minuut
pi_163062275
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 22:10 schreef heiden6 het volgende:
Engeland wordt ook altijd overschat. Bijna elk toerooi geld mee gewonnen, en dit keer ook weer.
fail.png

_O-
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_163065642
Weet iemand een goede site voor beginners?
pi_163065664
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:03 schreef Fluffypinkcupcake het volgende:
Weet iemand een goede site voor beginners?
Www.unibet.net
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 juni 2016 @ 18:07:53 #37
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163065744
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 15:49 schreef heiden6 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O-
39477c4a5a.jpg

Smakelijk ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_163065820
quote:
10s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Smakelijk ^O^
Tijdens de wedstrijd nog iets veranderd waardoor ik uiteindelijk 4 van deze zakken kenkervieze chips kan kopen. :D Maar met dank aan Engeland tijdens dit en vorige toernooien kan ik er een paar kasten mee vullen. ;)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_163065856
quote:
10s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Smakelijk ^O^
:D
pi_163095853
Half Time Croatia to win @ 2.90 (6/10)
In de rust Full Time draw @ 5.75 (3/10)

Die pingel kwam heel goed uit...

[ Bericht 0% gewijzigd door Klingon op 18-06-2016 11:46:34 ]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 17 juni 2016 @ 20:16:11 #41
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163095888
"Necid scoort penalty in blessuretijd nadat de wedstrijd gestaakt is door vuurwerk uit het Kroatische vak" @ 40 ook binnen hier, 6/10 *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 juni 2016 @ 20:18:19 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_163095937
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:16 schreef heywoodu het volgende:
"Necid scoort penalty in blessuretijd nadat de wedstrijd gestaakt is door vuurwerk uit het Kroatische vak" @ 40 ook binnen hier, 6/10 *O*
@ 40 maar? :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 17 juni 2016 @ 20:18:48 #43
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163095945
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

@ 40 maar? :D
Ja, maar dat een steward geraakt zou worden door vuurwerk stond @ 75 :9~
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 juni 2016 @ 20:21:22 #44
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_163096016
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, maar dat een steward geraakt zou worden door vuurwerk stond @ 75 :9~
Dat had minstens 100 moeten zijn _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_163096956
2ajt6yt.jpg

6/10
pi_163097154
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:57 schreef Wedden het volgende:
[ afbeelding ]

6/10
Heb een tientje ingezet @1.50 maar ik ben er niet zo zeker van. Vorige keer 20 ingezet en ik zat m wel een beetje te knijpen :')
Voetballend vind ik Spanje heel erg tegenvallen. Met name qua effectiviteit/scorend vermogen. Maargoed, we gaan het zien *O*
pi_163097206
Snap ik, maar Turkije speelt alleen met veel inzet maar met weinig kwaliteit. Dat Spanje de eerste pot matig speelde (qua afronding, niet qua opbouw) zegt me niet zo heel veel.
Ik vind de odd echt sappig. Lager dan 1.75 had ik het niet gespeeld.
pi_163098288
Gaat hard zo.
pi_163098299
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:57 schreef Wedden het volgende:
[ afbeelding ]

6/10
_O_
pi_163100131
Ik heb,

Frankrijk,Engeland,Spanje,Portugal groepswinnaar + Zweden en Polen eindigen op plek 1-2 in de groep in een combi @40.87 met een inzet van 20 euro.

Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.

Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?
pi_163100290
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 22:34 schreef Chunees het volgende:
Ik heb,

Frankrijk,Engeland,Spanje,Portugal groepswinnaar + Zweden en Polen eindigen op plek 1-2 in de groep in een combi @40.87 met een inzet van 20 euro.

Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.

Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?
Misschien alleen dat Morata topscorer van Spanje winst maakt
JAAA MOOI
pi_163106070
Gratis opt in weddenschap op BelgiŽ bij Unibet, §10 inzet. Als Belgie niet wint krijg je de §10 zondagavond terug in bonusgeld, 1x turnover.
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_163107710
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 10:46 schreef komrad het volgende:
Gratis opt in weddenschap op BelgiŽ bij Unibet, §10 inzet. Als Belgie niet wint krijg je de §10 zondagavond terug in bonusgeld, 1x turnover.
^O^
pi_163109012
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 10:46 schreef komrad het volgende:
Gratis opt in weddenschap op BelgiŽ bij Unibet, §10 inzet. Als Belgie niet wint krijg je de §10 zondagavond terug in bonusgeld, 1x turnover.
ik zag het ja
20 euro op de Belgen gezet
JAAA MOOI
  zaterdag 18 juni 2016 @ 15:48:36 #55
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163111854
In principe BelgiŽ -1 @5.5
  zaterdag 18 juni 2016 @ 16:04:22 #56
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163112380
Hoepla
  zaterdag 18 juni 2016 @ 16:17:52 #57
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163112899
Verstand van
pi_163113442
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 16:04 schreef BeamofLight het volgende:
Hoepla
netjes
JAAA MOOI
pi_163116035
Over [email protected] ijs-hon
4/10
pi_163117758
Aron Einer Gunnarsson to get a card @4,25 (2/10)


EDIT: geblesseerd eraf :'(

[ Bericht 58% gewijzigd door bombmannl op 18-06-2016 19:23:07 ]
pi_163118746
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 18:10 schreef Wedden het volgende:
Over [email protected] ijs-hon
4/10
Eitje ;)
pi_163120839
5/10 Portugal -1 @ 2.5 (3/10)
pi_163121266
Portugal to win 3/10 @1,78

Cristiano Ronaldo to score 3/10 @1,93

Total cards over 3,5 5/10 @1,68
pi_163123441
Fuchs to get a card, 2 min. geleden 3/10 ingezet @ 5.25 😂

Nu nog een doelpunt van Portugal...
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:30:12 #65
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163123827
Jaaa overstapje van Fuchs bij een vrije trap in de 74e minuut bij een 0-0 stand @ 58 binnen, net nog even snel ingezet _O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 18 juni 2016 @ 22:31:39 #66
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163123882
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:30 schreef heywoodu het volgende:
Jaaa overstapje van Fuchs bij een vrije trap in de 74e minuut bij een 0-0 stand @ 58 binnen, net nog even snel ingezet _O-
heb jij denk ik echt niet gedaan, volgend mij roep jij maar wat
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:32:15 #67
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163123906
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:31 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

heb jij denk ik echt niet gedaan, volgend mij roep jij maar wat
Nee hoor :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 18 juni 2016 @ 22:33:24 #68
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163123962
Ik 100 op pingel voor Portugal

Net 2 minuten geleden
pi_163124142
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:33 schreef BeamofLight het volgende:
Ik 100 op pingel voor Portugal

Net 2 minuten geleden
ook op een gemiste strafschop :P
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:38:26 #70
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163124229
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:33 schreef BeamofLight het volgende:
Ik 100 op pingel voor Portugal

Net 2 minuten geleden
Wow _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 18 juni 2016 @ 22:42:52 #71
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163124474
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:38 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wow _O_
en BAM gelijk 50 op Ronaldo to miss via rechter paaltje
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:43:17 #72
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163124499
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:42 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

en BAM gelijk 50 op Ronaldo to miss via rechter paaltje
Ik wilde hem net posten, mooi dat jij ook scherp was en snel even in kon zetten :9~
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_163124817
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 20:59 schreef bombmannl het volgende:
Portugal to win 3/10 @1,78

Cristiano Ronaldo to score 3/10 @1,93

Total cards over 3,5 5/10 @1,68
Jammer van die penalty. :')
pi_163133304
Gister wat op Mexico gezet tegen Chili, gezien ik Mexico een stuk betere indruk vond maken op de Copa.

Dus ik vanochtend even ontspannen op staan en kijken of ik daadwerkelijk gewonnen heb: 7-0 afgegaan tegen Chili de tering.

Blij eigenlijk dat wij destijds van die Mexicaantjes maar mooi gewonnen hadden op t WK.
pi_163134395
Vanmiddag op een gelijkspel tussen Zwitserland - Frankrijk, is voor beide genoeg.
  zondag 19 juni 2016 @ 12:54:23 #76
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_163135253
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:18 schreef De-Hamster het volgende:
Vanmiddag op een gelijkspel tussen Zwitserland - Frankrijk, is voor beide genoeg.
.

[ Bericht 5% gewijzigd door vincenzo78 op 20-06-2016 11:17:47 ]
  zondag 19 juni 2016 @ 12:54:44 #77
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163135264
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:18 schreef De-Hamster het volgende:
Vanmiddag op een gelijkspel tussen Zwitserland - Frankrijk, is voor beide genoeg.
haha
Zou t maar niet doen
  zondag 19 juni 2016 @ 12:56:24 #78
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163135305
Onder 17,5 auto to finish @F1 is echt gratis geld
pi_163135351
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:56 schreef BeamofLight het volgende:
Onder 17,5 auto to finish @F1 is echt gratis geld
Heb ik ook al op ingezet.


Het ging eerder dit weekend in de GP2 al mis in bocht 1.

quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:54 schreef vincenzo78 het volgende:

[..]

Vanavond bedoel je. Of zit je ergens anders op de wereld?
Oh, foutje, ik dacht dat het de 15 uur wedstrijd was. Stond in mijn app boven RoemeniŽ.
  zondag 19 juni 2016 @ 13:26:56 #80
106019 Max-Westerman
max-westerman
pi_163135918
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:18 schreef De-Hamster het volgende:
Vanmiddag op een gelijkspel tussen Zwitserland - Frankrijk, is voor beide genoeg.
Het is genoeg ja maar ik denk ook dat Frankrijk zich nog wel wil bewijzen
JAAA MOOI
  zondag 19 juni 2016 @ 13:28:44 #81
454594 Wedden
van wel?
pi_163135948
quote:
11s.gif Op zondag 19 juni 2016 13:26 schreef Max-Westerman het volgende:

[..]

Het is genoeg ja maar ik denk ook dat Frankrijk zich nog wel wil bewijzen
Alle value op de under of op de draw is wel weg. Lekker vanaf blijven.
  zondag 19 juni 2016 @ 13:40:02 #82
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_163136211
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:56 schreef BeamofLight het volgende:
Onder 17,5 auto to finish @F1 is echt gratis geld
Welke bookie kun je die bet plaatsen? :o
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_163136295
quote:
11s.gif Op zondag 19 juni 2016 13:40 schreef Blistering het volgende:

[..]

Welke bookie kun je die bet plaatsen? :o
Unibet @1.40
  zondag 19 juni 2016 @ 13:50:35 #84
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_163136495
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 13:43 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Unibet @1.40
Kan hem niet vinden maar zal wel scheel zijn. Even verder zoeken.

edit: Ah, gevonden.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 juni 2016 @ 13:51:27 #85
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163136517
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 12:56 schreef BeamofLight het volgende:
Onder 17,5 auto to finish @F1 is echt gratis geld
Ik wacht even tot vanmiddag na de race om te zien waar ik op ingezet heb.

Maar serieus, welke odd?

Edit: 1.4, meh, het zijn geen kleuters zoals in de GP2 en deze odd lijkt me al flink ingesteld op dit circuit.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zondag 19 juni 2016 @ 14:20:11 #86
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163137101
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 13:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik wacht even tot vanmiddag na de race om te zien waar ik op ingezet heb.

Maar serieus, welke odd?

Edit: 1.4, meh, het zijn geen kleuters zoals in de GP2 en deze odd lijkt me al flink ingesteld op dit circuit.
40% rente maat
Krijg je alleen in Kenia en Tanzania
  zondag 19 juni 2016 @ 14:39:47 #87
454594 Wedden
van wel?
pi_163137578
5/10 op een wat gecompliceerde bet.
Ong. 75% van inzet op Frankrijk - Zwitserland 0-0 ruststand @ 2.34
Ong. 25% van inzet op Frankrijk - Zwitserland 1-0 ruststand @ 4.1

Resultaat:
Inzet terug bij ruststand van 1-0 voor Frankrijk, winst met een gemiddelde odd van rond de 1.72 bij een ruststand van 0-0
  zondag 19 juni 2016 @ 14:58:14 #88
454594 Wedden
van wel?
pi_163138125
Safety car @ 1.1 _O-
Dit wordt een leuke race.
  zondag 19 juni 2016 @ 14:59:51 #89
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163138186
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 14:58 schreef Wedden het volgende:
Safety car @ 1.1 _O-
Dit wordt een leuke race.
heb je mijn 40% meegepakt ?
  zondag 19 juni 2016 @ 15:00:31 #90
454594 Wedden
van wel?
pi_163138206
quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2016 14:59 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

heb je mijn 40% meegepakt ?
Ja. Alleen niet full stake ;)
  zondag 19 juni 2016 @ 15:11:47 #91
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163138493
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 15:00 schreef Wedden het volgende:

[..]

Ja. Alleen niet full stake ;)
goed gedaan haha
Verwachtte er al 3 af nu
  zondag 19 juni 2016 @ 16:24:58 #92
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163140367
T kan nog!!
  zondag 19 juni 2016 @ 16:40:47 #93
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_163140839
Gratis geld zeggen ze dan..
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_163144106
quote:
Vettel:'' Ik denk dat veel mensen geld hebben verloren, omdat ze geld hadden ingezet op een safety car. Ik had er zelf ook wel een paar verwacht."
http://www.telegraaf.nl/t(...)_bij_GP_Baku___.html
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 19 juni 2016 @ 20:42:52 #95
106019 Max-Westerman
max-westerman
pi_163146060
Per ongeluk 9 euro op Griezmann to score gezet :')
Dus hup *O*
JAAA MOOI
  zondag 19 juni 2016 @ 20:45:48 #96
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163146177
quote:
stond vooraf op 1.12 die SC

Echt ongelooflijk dat er werkelijk he le maal geen kut gebeurde
pi_163146374
SWI-FRA
Total goals 1st half under 0,5 @2.20 2/10
  zondag 19 juni 2016 @ 21:26:22 #98
454594 Wedden
van wel?
pi_163147784
28mfm8z.jpg

Toch maar even wat gehandeld, want ik ben er niet gerust op.

-knip-
Helaas, was niet nodig geweest. Maar ja... het is niet anders.

[ Bericht 20% gewijzigd door Wedden op 19-06-2016 21:46:08 ]
pi_163148403
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 20:51 schreef bombmannl het volgende:
SWI-FRA
Total goals 1st half under 0,5 @2.20 2/10
En binnen :)
pi_163148465
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 20:42 schreef Max-Westerman het volgende:
Per ongeluk 9 euro op Griezmann to score gezet :')
Dus hup *O*
Welke odds kreeg je ervoor?
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 19 juni 2016 @ 21:52:50 #101
454594 Wedden
van wel?
pi_163148576
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:48 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Welke odds kreeg je ervoor?
Ik denk rond de 3.3, gok ik zo. Ben ook wel benieuwd.
pi_163148604
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:52 schreef Wedden het volgende:

[..]

Ik denk rond de 3.3, gok ik zo. Ben ook wel benieuwd.
Das wel ok. Succes dan maar ^O^
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 19 juni 2016 @ 21:54:14 #103
454594 Wedden
van wel?
pi_163148618
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:53 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Das wel ok. Succes dan maar ^O^
Ik was het niet he. Ik gok alleen zijn notering.
  zondag 19 juni 2016 @ 21:55:38 #104
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163148662
Denk 3,75
pi_163148671
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:54 schreef Wedden het volgende:

[..]

Ik was het niet he. Ik gok alleen zijn notering.
Ah ok. Met 3,3 had ik vooraf ook wel een gokje overwogen.......en ben ik nu blij dat ik niet op Griezman ingezet heb.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 19 juni 2016 @ 22:10:53 #106
106019 Max-Westerman
max-westerman
pi_163149164
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:48 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Welke odds kreeg je ervoor?
2.95
Dus het zou wel mooi zijn als hij scoort
JAAA MOOI
  zondag 19 juni 2016 @ 22:12:31 #107
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163149229
Oe die scheurt alles af
  maandag 20 juni 2016 @ 11:46:50 #108
454594 Wedden
van wel?
pi_163158746
Rusland-Wales over 2 @ 2.06 (5/10) bij SBObet
(asian over, dus geld terug bij precies 2 goals)
pi_163164753
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 22:34 schreef Chunees het volgende:
Ik heb,

Frankrijk,Engeland,Spanje,Portugal groepswinnaar + Zweden en Polen eindigen op plek 1-2 in de groep in een combi @40.87 met een inzet van 20 euro.

Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.

Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?
  maandag 20 juni 2016 @ 15:35:16 #110
454594 Wedden
van wel?
pi_163165026
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:26 schreef Chunees het volgende:

[..]

Ik weet niet waarom je na het plaatsen van een serie bets nog commentaar wil horen, maar goed.
Portugal wordt denk ik geen groepswinnaar, dus die bet lijkt me lost.
Sowieso een combo met alleen maar favorieten is zelden winnend als de odd in totaal zo hoog is.
Morata is een goede spot en is kansrijk.
De andere bets lijken me kansloos.
pi_163165366
10tje op Rusland
pi_163165664
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:46 schreef BredeBroeder het volgende:
10tje op Rusland
Die Russen kunnen er echt geen klote van.
pi_163165735
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 15:56 schreef Maastoren het volgende:

[..]

Die Russen kunnen er echt geen klote van.
beetje vertrouwen
pi_163165887
Slowakije-Engeland: 10 euro op een gelijkspel met England Win No Bet @1.5
Als je naar de stand kijkt, dan is een gelijkspel een logische uitslag en ik zie Slowakije niet snel winnen van Engeland
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  maandag 20 juni 2016 @ 16:13:08 #115
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163166069
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 16:05 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Slowakije-Engeland: 10 euro op een gelijkspel met England Win No Bet @1.5
Als je naar de stand kijkt, dan is een gelijkspel een logische uitslag en ik zie Slowakije niet snel winnen van Engeland
Vind ik niet, Engeland moet winnen in principe. Wat als Wales wint van Rusland, dan zakt Engeland naar 2e plek als ze gelijkspelen. Runner up B speelt tegen Runner up F, dat kan wel eens Portugal zijn
pi_163170128
Russia-Wales Total cards over 3,5 @1,62 4/10

Eriksson trekt snel kaarten (laatste 3 duels al 18 x geel) en beide ploegen zullen op scherpst van de snede spelen. Russen moeten komen. Als de eerste kaart snel valt nog een kleine bet op over 4,5/over 5,5.

[ Bericht 71% gewijzigd door bombmannl op 20-06-2016 19:40:33 ]
pi_163170323
Slowakije - Engeland BTS @2.30
Russia - Wales BTS @2.10
Most Offsides Russia @3.75 (low)
Wales under 2.5 offsides @2.00 (low)

Beide matchen zie ik wel een BTS vallen. Daarnaast heeft Wales me toch wel een beetje positief verrast. Zullen toch minimaal een punt willen overhouden aan deze wedstrijd om in ieder geval die tweede plek veilig te stellen (er van uitgaande dat Engeland niet zal verliezen van Slowakije).

Rusland zal wel moeten om nog hoop te kunnen hebben op een volgende ronde, die zullen dan waarschijnlijk ook wel redelijk op de aanval gaan.
Daarom vind ik de most offsides bet wel een mooie @3.75. Wales pas 1x buitenspel gehad in de eerste twee wedstrijden. Daarbij verwacht ik dat Wales wat afwachtender zal spelen dan Rusland.

Ik pak ze wel allebei low, gezien ik nooit echt op stats bet.
pi_163177135
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:35 schreef PizzametKebab het volgende:
Slowakije - Engeland BTS @2.30
Russia - Wales BTS @2.10
Most Offsides Russia @3.75 (low)
Wales under 2.5 offsides @2.00 (low)
:+
pi_163177544
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:27 schreef bombmannl het volgende:
Russia-Wales Total cards over 3,5 @1,62 4/10

Eriksson trekt snel kaarten (laatste 3 duels al 18 x geel) en beide ploegen zullen op scherpst van de snede spelen. Russen moeten komen. Als de eerste kaart snel valt nog een kleine bet op over 4,5/over 5,5.
Jammer

In totaal toch nog 6/10 winst deze avond door m'n live bets :)
pi_163182552
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:41 schreef Vak113 het volgende:

[..]

:+
Zeg t is jongen, wat wil je bereiken met deze reactie? Iemand even extra uitlachen?

Maar t was niet best idd, Engeland en Rusland stelden allebei met name teleur.
pi_163183182
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:35 schreef PizzametKebab het volgende:

[..]

Zeg t is jongen, wat wil je bereiken met deze reactie? Iemand even extra uitlachen?

Maar t was niet best idd, Engeland en Rusland stelden allebei met name teleur.
Niet op in gaan, zitten altijd zielige figuren tussen.

Voor vanavond denk ik 5/10 op poland to win @1.94 en Germany to win met handicap -1 of -2.

Vind de selectie van poland echt vele malen beter dan Ukrain. Daarnaast speelt Ukrain nergens meer voor. Durf m alleen niet met handicap te pakken want poland scoort toch vrij moeilijk

En Duitsland zie ik wel met 2-0/3-0 winnen. Dus of -1 @1.85 of -2 @3.25. Tevens 5/10

Wat denken jullie van vanavond?
pi_163183819
Wat een kutwedstrijd zeg gister, viel bijna in slaap bij eng-slo, rusland viel ook tegen.

Verwacht vanavond wel dat duitsland eroverheen walst met handicap, en polen heeft ook een goede kans om te winnen.
  dinsdag 21 juni 2016 @ 11:49:10 #123
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163183862
quote:
7s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:10 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Niet op in gaan, zitten altijd zielige figuren tussen.

Voor vanavond denk ik 5/10 op poland to win @1.94 en Germany to win met handicap -1 of -2.

Vind de selectie van poland echt vele malen beter dan Ukrain. Daarnaast speelt Ukrain nergens meer voor. Durf m alleen niet met handicap te pakken want poland scoort toch vrij moeilijk

En Duitsland zie ik wel met 2-0/3-0 winnen. Dus of -1 @1.85 of -2 @3.25. Tevens 5/10

Wat denken jullie van vanavond?
eens met de best, oneens met de odds

Coach oekraine kondigt ook nu effe aan ermee te kappen, lekkere motivatie daar allemaal

Dus Polen @1,98
Duitsland -1 @ 1,96
pi_163193439
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:49 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

eens met de best, oneens met de odds

Coach oekraine kondigt ook nu effe aan ermee te kappen, lekkere motivatie daar allemaal

Dus Polen @1,98
Duitsland -1 @ 1,96
Ik ben 10/10 op Duitsland - 1 gegaan. In de eerste 40 minuten al meer dan 6 grote scoringskansen en maar 1 gescoord...
Nope
  dinsdag 21 juni 2016 @ 18:45:26 #125
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163193602
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:41 schreef MrRiot het volgende:

[..]

Ik ben 10/10 op Duitsland - 1 gegaan. In de eerste 40 minuten al meer dan 6 grote scoringskansen en maar 1 gescoord...
ja maar kommt gut
  dinsdag 21 juni 2016 @ 19:26:10 #126
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163194991
Hoop ik toch maar want heb [email protected] Polen 0-3 @ 20

En om te coveren een bet op Duitsland -1 @2

......
pi_163195071
Die Duitsers mogen wel even gaan scoren
pi_163195344
Nicht gut

edit: Nja, gelukkig heb ik ook de Polen tip meegepakt, maar wat een pot van onze oosterburen...

Wat denken jullie voor de volgende 2 potten?

[ Bericht 90% gewijzigd door MrRiot op 21-06-2016 20:00:36 ]
Nope
  dinsdag 21 juni 2016 @ 19:54:59 #129
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163195937
Ongelofelijke aantal kansen...
pi_163196077
Spanje en KroatiŽ gaan beide door bij een gelijkspel, net als bij Zwitserland - Frankrijk twijfel ik of ik er op in moet zetten. Toen wel gedaan, maar nu meer twijfel.
pi_163196193
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:59 schreef Typisch het volgende:
Spanje en KroatiŽ gaan beide door bij een gelijkspel, net als bij Zwitserland - Frankrijk twijfel ik of ik er op in moet zetten. Toen wel gedaan, maar nu meer twijfel.
Als KroatiŽ verliest staan ze waarschijnlijk toch nog 2e in de poule en beide ploegen spelen niet echt statisch.

Lichte voorkeur voor Spanje. Blijf er denk ik vanaf
pi_163196226
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:03 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Als KroatiŽ verliest staan ze waarschijnlijk toch nog 2e in de poule en beide ploegen spelen niet echt statisch.

Lichte voorkeur voor Spanje. Blijf er denk ik vanaf
Ja same, ik laat hem aan mij voorbij gaan. Net door Polen quitte gespeeld, de Duitsers werkte (weer eens) niet mee.
pi_163196291
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:04 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ja same, ik laat hem aan mij voorbij gaan. Net door Polen quitte gespeeld, de Duitsers werkte (weer eens) niet mee.
Ja drama met die duitsers :X
pi_163196358
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:06 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Ja drama met die duitsers :X
Modric en Mandzukic doen niet mee lees ik net, misschien toch een klein betje wagen. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-06-2016 20:08:14 ]
pi_163196489
Zijn jullie trouwens ook een beetje actief in de tennis?
Nope
  dinsdag 21 juni 2016 @ 20:13:38 #136
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163196536
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:12 schreef MrRiot het volgende:
Zijn jullie trouwens ook een beetje actief in de tennis?
yep
pi_163196794
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:08 schreef Typisch het volgende:

[..]

Modric en Mandzukic doen niet mee lees ik net, misschien toch een klein betje wagen. :+
Klein betje idd, wel risico dat het gelijk blijft en beide ploegen "het wel prima" vinden. Ff kijken hoe ze de wedstrijd ingaan
pi_163196972
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:12 schreef MrRiot het volgende:
Zijn jullie trouwens ook een beetje actief in de tennis?
Voor Tennis wed tips moet je bij Mark de J. zijn.
Rip City
pi_163197185
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:26 schreef RipCity het volgende:

[..]

Voor Tennis wed tips moet je bij Mark de J. zijn.
Die is al een aantal weken niet meer online geweest jammer genoeg, had goede tips idd. :')
Nope
  dinsdag 21 juni 2016 @ 20:42:44 #140
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163197682
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:12 schreef MrRiot het volgende:
Zijn jullie trouwens ook een beetje actief in de tennis?
Zekers, Cepede verneukte het vandaag voor mij
pi_163197871
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:42 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zekers, Cepede verneukte het vandaag voor mij
Mijn anti-Nederlanders scheme werkt nog steeds :s)
Nope
  dinsdag 21 juni 2016 @ 20:50:59 #142
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163197972
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:48 schreef MrRiot het volgende:

[..]

Mijn anti-Nederlanders scheme werkt nog steeds :s)
Werkt altijd bij vrouwen excl Bertens. Lachwekkend niveau
  dinsdag 21 juni 2016 @ 22:14:35 #143
454594 Wedden
van wel?
pi_163201509
Turkije - Tsjechie over 2 @ 1.7 (1-0)
5/10
pi_163204237
Zowel IJsland als Portugal is morgen door met een gelijkspel :D Iets om rekening mee te houden
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  dinsdag 21 juni 2016 @ 23:55:50 #145
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_163205269
Wat een EK tot dusver 8)7
pi_163205612
Vind het maar saaie wedstrijden, wel dik gewonnen vandaag maarja, de wedstrijden zelf zijn bagger
pi_163207240
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 00:10 schreef BredeBroeder het volgende:
Vind het maar saaie wedstrijden, wel dik gewonnen vandaag maarja, de wedstrijden zelf zijn bagger
Ok.
sig verwijderd door FA
pi_163263416
Voor de tennisliefhebbers:

ATP Nottingham

G. Muller to beat Cuevas in straight sets @1.94

Muller haast niet te breken met een zeer sterke service, Cuevas niet echt heel stabiel op gras, al won hij gister wel verrassend maar niet terecht van Baghdatis.

Kwalificaties Wimbledon:

Y. Nishioka to beat Q. Halys @2.30

De jonge Japanner is een behoorlijk talent die de laatste tijd goede prestaties weet neer te zetten. Zijn service is niet vlammend qua snelheid maar de plaatsing is wel ontzettend goed. Geef hem een zeer goed kans tegen Halys.

R. Albot to beat J. Kovalik @1.88

Albot heeft een zeer goede streak met een overwinning op de Challenger van Fergana. Zal ongeveer gelijk op gaan, maar geef het voordeel aan Albot omdat ik Kovalik een betere speler vind voor het gravel.
pi_163295732
KroatiŽ draw no bet @ 2
(5/10)
pi_163299275
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 20:58 schreef Wedden het volgende:
KroatiŽ draw no bet @ 2
(5/10)
Deze vervalt na 90 min. (Aangezien DNB).
Nu nog 5/10 op Kroatie to qualify
pi_163300657
Pfff. Niet te geloven.
  zaterdag 25 juni 2016 @ 23:53:07 #152
106019 Max-Westerman
max-westerman
pi_163301457
Ik denk dat vandaag een goede dag voor de bookies was
JAAA MOOI
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 25 juni 2016 @ 23:55:39 #153
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_163301525
Eigenlijk moet je in deze fase van het toernooi weinig meer proberen, verrassingen zijn afgelopen en de verhoudingen zijn bekend.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_163302306
All-in gegaan op Wales to score last. No goal no bet @1.42
Toch nog een aardige winst gelukkig op de kleine bet op KroatiŽ na
  zondag 26 juni 2016 @ 08:17:53 #155
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_163304771
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 00:22 schreef bombmannl het volgende:
All-in gegaan op Wales to score last. No goal no bet @1.42
Toch nog een aardige winst gelukkig op de kleine bet op KroatiŽ na
Ok, fijn man.
sig verwijderd door FA
pi_163327557
Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.
d op 4 assists
Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?


Griezmann staat nu op 5
Morata is sws binnen
De bruyne staat samen met hazzard op 4 assist van alle landen

[ Bericht 21% gewijzigd door Chunees op 26-06-2016 23:07:09 ]
  maandag 27 juni 2016 @ 06:59:36 #157
106019 Max-Westerman
max-westerman
pi_163332722
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 22:57 schreef Chunees het volgende:
Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.
d op 4 assists
Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?


Griezmann staat nu op 5
Morata is sws binnen
De bruyne staat samen met hazzard op 4 assist van alle landen
ga je iedere week onze mening vragen?
JAAA MOOI
pi_163338048
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 06:59 schreef Max-Westerman het volgende:

[..]

ga je iedere week onze mening vragen?
:Y
  maandag 27 juni 2016 @ 13:18:01 #159
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163338192
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 22:57 schreef Chunees het volgende:
Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.
d op 4 assists
Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?


Griezmann staat nu op 5
Morata is sws binnen
De bruyne staat samen met hazzard op 4 assist van alle landen
Je hebt al ingezet. Wat heeft het voor zin om onze mening te geven
pi_163338243
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 13:18 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je hebt al ingezet. Wat heeft het voor zin om onze mening te geven
Dat is bij iedereen haast zo hoor..
  maandag 27 juni 2016 @ 19:01:16 #161
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163346119
Ik snap betfair niet. Had 15 euro gezet op eindstand ita - spa 1-0. Maar door de vroege goal besloot ik winst te pakken. Maar nu gooit die alles op lay?

2zfo4js.jpg
Rossoneri siamo noi.
  maandag 27 juni 2016 @ 19:02:46 #162
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163346165


[ Bericht 100% gewijzigd door ForzaMilan op 27-06-2016 19:03:15 ]
Rossoneri siamo noi.
  maandag 27 juni 2016 @ 19:06:37 #163
6941 APK
Factual, I think.
pi_163346326
Heb je op 'Cash out' oid geklikt?
Je kunt beter zelf een bedrag aan de lay kant invullen tot je een (voor elk resultaat groen) bedrag ziet staan waar je tevreden mee bent.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 27 juni 2016 @ 19:09:42 #164
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163346454
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 19:06 schreef APK het volgende:
Heb je op 'Cash out' oid geklikt?
Je kunt beter zelf een bedrag aan de lay kant invullen tot je een (voor elk resultaat groen) bedrag ziet staan waar je tevreden mee bent.
Ja had op cash out geklikt. Dan kon ik 49 EU krijgen. Vond dat prima bedragje want was meer dan 3x mijn inzet.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 27 juni 2016 @ 19:17:52 #165
6941 APK
Factual, I think.
pi_163346855
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 19:09 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ja had op cash out geklikt. Dan kon ik 49 EU krijgen. Vond dat prima bedragje want was meer dan 3x mijn inzet.
Als ik jouw getallen invul kom ik op een winst van §17.93 bij elk resultaat.

uazqYeW.png
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 27 juni 2016 @ 19:19:39 #166
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163346941
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 19:17 schreef APK het volgende:

[..]

Als ik jouw getallen invul kom ik op een winst van §17.93 bij elk resultaat.

[ afbeelding ]
Kijk na de wedstrijd wel ff m'n saldo.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 27 juni 2016 @ 19:20:46 #167
6941 APK
Factual, I think.
pi_163347015
Dat zou je nu moeten kunnen zien, het is tenslotte een cash out :P
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 27 juni 2016 @ 19:22:24 #168
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163347110
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 19:20 schreef APK het volgende:
Dat zou je nu moeten kunnen zien, het is tenslotte een cash out :P
Ja dat is net hoog als het moment voordat ik die bet plaatste.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 27 juni 2016 @ 21:46:30 #169
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163353613
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 19:20 schreef APK het volgende:
Dat zou je nu moeten kunnen zien, het is tenslotte een cash out :P
Ja je had gelijk over die 17.93. Alleen is er pas bijgeschreven na de wedstrijd.
Rossoneri siamo noi.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 13:31:39 #170
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163366560
Vrouwentennis Wimbledon:
Ben fervent volger van vrouwentennis. Heb bij elke wedstrijd gekeken naar gras courts stats, H2H stats en stats op andere courts. Zoals je ziet zijn dit niet allemaal favorietenbets.

14:30 Alison Riske – Roberta Vinci @3.05 [5/10]

14:30 Cagla Buyukakcay – Caroline Garcia @1.17 [10/10]

14:30 Elena Vesnina – Tamira Paszek @3.25 [5/10]

16:00 Karin Knapp – Ana Konjuh @2.44 [5/10]

18:00 Timea Bacsinszky - Luksika Kumkhum @ 1.21 [10/10]

18:00 Heather Watson – Annika Beck @3.05 [5/10]
Rossoneri siamo noi.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 14:05:24 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163367304
Over het algemeen eens, alleen zou ik Garcia en Bacszinsky laten schieten, te lage quote. Verder heb ik toch voor Vesnina gekozen, heeft een prima voorbereiding op zitten, winst tegen Watson, Bencic en Brengle. Alleen verloren van Ka. Pliskova wat geen schande is op gras. H2H is laatste pot in 2012 dus dat is zegt vrij weinig
  dinsdag 28 juni 2016 @ 14:14:30 #172
360079 ForzaMilan
Forza Milan
pi_163367524
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 14:05 schreef Frozen-assassin het volgende:
Over het algemeen eens, alleen zou ik Garcia en Bacszinsky laten schieten, te lage quote. Verder heb ik toch voor Vesnina gekozen, heeft een prima voorbereiding op zitten, winst tegen Watson, Bencic en Brengle. Alleen verloren van Ka. Pliskova wat geen schande is op gras. H2H is laatste pot in 2012 dus dat is zegt vrij weinig
Even kijken tijdens de wedstrijd hoe het loopt. Misschien nog een livebet erop als vesnina goed oogt.
Rossoneri siamo noi.
pi_163391865
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 14:14 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Even kijken tijdens de wedstrijd hoe het loopt. Misschien nog een livebet erop als vesnina goed oogt.
Edit: hoowww, reactie was van gister.
pi_163400524
Er was in dit topic ook iemand die veel verdiende aan de zwakke prestaties van Engeland op het Ek. Ook full retard op Ijsland gegaan?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 29 juni 2016 @ 21:50:42 #175
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163400587
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2016 21:48 schreef lytsewiete het volgende:
Er was in dit topic ook iemand die veel verdiende aan de zwakke prestaties van Engeland op het Ek. Ook full retard op Ijsland gegaan?
Nu ze gewonnen hebben durf ik er wel op te wedden dat hij flink op IJsland heeft ingezet ja.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:30:50 #176
209721 Downstar
Moeimaker
pi_163466406
Hmmm vanavond lastige pot.

Ik twijfel nog over inzet op ItaliŽ @3.95.

Duitsland speelt veel korte passes in de afgelopen wedstrijden.

ItaliŽ heeft vaak wel verdedigend en goed schuivend team op dat soort passjes... lastig 😃
pi_163513408
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:30 schreef Downstar het volgende:
Hmmm vanavond lastige pot.

Ik twijfel nog over inzet op ItaliŽ @3.95.

Duitsland speelt veel korte passes in de afgelopen wedstrijden.

ItaliŽ heeft vaak wel verdedigend en goed schuivend team op dat soort passjes... lastig 😃
Ik snap werkelijk niks van deze onderbouwing. Korte passes en ItaliŽ heeft vaak wel verdedigend en goed schuivend team.

Snel verdiend als deze manier van redeneren zou werken.
  maandag 4 juli 2016 @ 17:05:22 #178
209721 Downstar
Moeimaker
pi_163515011
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2016 16:03 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Ik snap werkelijk niks van deze onderbouwing. Korte passes en ItaliŽ heeft vaak wel verdedigend en goed schuivend team.

Snel verdiend als deze manier van redeneren zou werken.
Niet heel helder nu ik het weer lees hahaha.
Doelde meer op het feit dat ik ItaliŽ wel opgewassen zag tegen Duitsland.

Aangezien ze die korte passjes vrij goed dicht kunnen zetten.
ItaliŽ in de counter en een 1-0 ofzo had dan wat mij betreft goed mogelijk geweest.

Odd van 3,95 voor ItaliŽ vond ik nog vrij hoog. Vandaar toch maar een gokje gewaagd.
Helaas zonder succes achteraf ;)
pi_163564362
Ik ben kampioen geworden met Everton maar twijfel nu wat te doen. Veel spelers willen een nieuw contract en per speler bijna een miljoen extra salaris. Mijn huidige salarishuis is 9,5 miljoen dus dan zou er al snel 50% bij komen.
Ergens wil ik al die zeikerds dumpen maar ik heb wel een heerlijke selectie nu. En als ik er 1 het geef gaat de rest helemaal klagen.
  woensdag 6 juli 2016 @ 19:31:00 #180
454594 Wedden
van wel?
pi_163564398
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 19:29 schreef Zocalo het volgende:
Ik ben kampioen geworden met Everton maar twijfel nu wat te doen. Veel spelers willen een nieuw contract en per speler bijna een miljoen extra salaris. Mijn huidige salarishuis is 9,5 miljoen dus dan zou er al snel 50% bij komen.
Ergens wil ik al die zeikerds dumpen maar ik heb wel een heerlijke selectie nu. En als ik er 1 het geef gaat de rest helemaal klagen.
uhhhh over welk spel heb je het?
pi_163566202
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 19:31 schreef Wedden het volgende:

[..]

uhhhh over welk spel heb je het?
FM, verkeerde topic :')
pi_163577919
Bij unibet hebben ze de weddenschap both teams to score, weet iemand wat daar de geldigheid van is? unibet medewerkers hebben geen idee.
pi_163578841
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 12:26 schreef Buddy_Vedder het volgende:
Bij unibet hebben ze de weddenschap both teams to score, weet iemand wat daar de geldigheid van is? unibet medewerkers hebben geen idee.
Dat allebei de team een keer moeten scoren: 1-1, 2-2, 2-1, 1-2, 3-2 enzovoorts.
pi_163578893
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 13:15 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Dat allebei de team een keer moeten scoren: 1-1, 2-2, 2-1, 1-2, 3-2 enzovoorts.
Ja duhh dat snapte mijn linkerteen ook nog wel, ik wilde weten of de weddenschap een ft geldigheid heeft of dat ook et mee telt.
  donderdag 7 juli 2016 @ 13:19:09 #185
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163578912
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 13:18 schreef Buddy_Vedder het volgende:

[..]

Ja duhh dat snapte mijn linkerteen ook nog wel, ik wilde weten of de weddenschap een ft geldigheid heeft of dat ook et mee telt.
nee tot 90 minuten
pi_163578932
Alle weddenschappen bij Unibet hebben een FT geldigheid, tenzij anders vermeld (dan staat er 'including extra time' bij)
pi_163578938
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 13:18 schreef Buddy_Vedder het volgende:

[..]

Ja duhh dat snapte mijn linkerteen ook nog wel, ik wilde weten of de weddenschap een ft geldigheid heeft of dat ook et mee telt.
90 minuten en je vraagt de geldigheid, toch logisch dat ik dat antwoord geef dan..
  donderdag 7 juli 2016 @ 13:24:07 #188
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_163579021
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 13:18 schreef Buddy_Vedder het volgende:

[..]

ik wilde weten of de weddenschap een ft geldigheid heeft of dat ook et mee telt.
En dan stel je zelf ook een domme vraag terug :')
90 minuten natuurlijk. Zo lang duurt een normale wedstrijd namelijk ;)
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_163579736
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juli 2016 13:24 schreef Fok-it het volgende:

[..]

En dan stel je zelf ook een domme vraag terug :')
90 minuten natuurlijk. Zo lang duurt een normale wedstrijd namelijk ;)
Unibet heeft mij inmiddels laten weten dat de weddechap geld voor de gehele wedstrijd uitgezonderd penaltys.

De weddenschap is alleen 90 minuten geldig als hij onder het kopje full time staat.
  donderdag 7 juli 2016 @ 14:07:22 #190
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_163579817
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 14:02 schreef Buddy_Vedder het volgende:

[..]

Unibet heeft mij inmiddels laten weten dat de weddechap geld voor de gehele wedstrijd uitgezonderd penaltys.

De weddenschap is alleen 90 minuten geldig als hij onder het kopje full time staat.
Wat is het voordeel ervan? Enige optie om in BTS in de verlenging te krijgen is als hef na 90 minuten 0-0 staat. Kan je toch net zo goed normaal BTS spelen? Hogere quote lijkt me ook
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_163580337
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juli 2016 14:02 schreef Buddy_Vedder het volgende:

[..]

Unibet heeft mij inmiddels laten weten dat de weddechap geld voor de gehele wedstrijd uitgezonderd penaltys.

De weddenschap is alleen 90 minuten geldig als hij onder het kopje full time staat.
Dan heb je een incompetente medewerker gesproken. Er zijn heel veel weddenschappen die niet onder die kop staan die enkel voor 90 minuten geldig zijn. Both teams to score is er een van.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  Moderator / Redactie Sport donderdag 7 juli 2016 @ 14:56:29 #193
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_163580625
RIP winst :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_163612699
Meer dan 2,5 sets @ 2.65 bij Williams - Kerber ??
  vrijdag 8 juli 2016 @ 23:08:28 #195
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163612878
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 23:01 schreef Chunees het volgende:
Meer dan 2,5 sets @ 2.65 bij Williams - Kerber ??
ja
  zaterdag 9 juli 2016 @ 10:32:16 #196
454594 Wedden
van wel?
pi_163617734
Frankrijk -1 (asian) @ 3.5 (7/10)
  zondag 17 juli 2016 @ 22:54:13 #197
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_163817866
Vraagje van een newbie. Ik heb geld gezet op een wedstrijd, waarvan de odds nogal dramatisch aan het veranderen zijn. Bij Oakland tegen Toronto zijn de eerste twee pitchers van de A's al na een innings uitgevallen. Gevolg is dat ik mijn bet op winst van de Blue Jays voor weinig geld kan afdekken met een gok op de andere ploeg. Is dat verstandig om te doen?
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
  zondag 17 juli 2016 @ 23:34:50 #198
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_163819075
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 22:54 schreef Dwersdriever het volgende:
Vraagje van een newbie. Ik heb geld gezet op een wedstrijd, waarvan de odds nogal dramatisch aan het veranderen zijn. Bij Oakland tegen Toronto zijn de eerste twee pitchers van de A's al na een innings uitgevallen. Gevolg is dat ik mijn bet op winst van de Blue Jays voor weinig geld kan afdekken met een gok op de andere ploeg. Is dat verstandig om te doen?
Toch maar gedaan. Twaalf euro ingezet en ik krijg afhankelijk van de uitslag 19,50 of 15,00 euro terug.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_163843958
Ik zou dit dus niet doen. Punt 1 is je ingezette bedrag niet dusdanig dat je met afdekken wat kan bereiken (niet lullig bedoeld maar als je er een paar honderd op hebt staan is het wellicht want ander, nu hebben we het over 1 happy meal). Waar het om gaat is dat je pre match een winnaar uitzoekt, vervolgens gebeuren er dingen die in je voordeel zijn dus waarom dan een deel van je winst opgeven? Dit gaat je op lange termijn teveel kosten als je dit blijft doen.
pi_163849253
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 23:11 schreef FortunaHome het volgende:
Ik zou dit dus niet doen. Punt 1 is je ingezette bedrag niet dusdanig dat je met afdekken wat kan bereiken (niet lullig bedoeld maar als je er een paar honderd op hebt staan is het wellicht want ander, nu hebben we het over 1 happy meal). Waar het om gaat is dat je pre match een winnaar uitzoekt, vervolgens gebeuren er dingen die in je voordeel zijn dus waarom dan een deel van je winst opgeven? Dit gaat je op lange termijn teveel kosten als je dit blijft doen.
Wat voor de ťťn veel geld is, is voor de ander niet veel. Snap je gedachtegang voor die 3-7 euro wel, maar wie weet wat hij kan missen of wat hij veel vindt. Misschien denkt hij per week 10je te pakken en lekker wat biertje kan gaan drinken in de kroeg.
pi_163864058
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 09:15 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Wat voor de ťťn veel geld is, is voor de ander niet veel. Snap je gedachtegang voor die 3-7 euro wel, maar wie weet wat hij kan missen of wat hij veel vindt. Misschien denkt hij per week 10je te pakken en lekker wat biertje kan gaan drinken in de kroeg.
Ik snap je punt maar in Nederland kan voor haast niemand een tientje zoveel zijn dat je niet meer relax op je stoel zit, dat bedoel ik eigenlijk :)
pi_163864408
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 20:39 schreef FortunaHome het volgende:

[..]

Ik snap je punt maar in Nederland kan voor haast niemand een tientje zoveel zijn dat je niet meer relax op je stoel zit, dat bedoel ik eigenlijk :)
Je moet dan ook geen geld inzetten als je bang bent om het te verliezen
pi_163942916
iemand tips voor seizzoenweddenschap?

ado eindigt in onderste 3 plekken op 5.00 likt me wel mooie
pi_163946558
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 23:02 schreef Chunees het volgende:
iemand tips voor seizzoenweddenschap?

ado eindigt in onderste 3 plekken op 5.00 likt me wel mooie
Lijken mij ook mooie odds. Denk dat ik die ook mee pak.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 24 juli 2016 @ 17:26:26 #205
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_163978597
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2016 20:39 schreef FortunaHome het volgende:

[..]

Ik snap je punt maar in Nederland kan voor haast niemand een tientje zoveel zijn dat je niet meer relax op je stoel zit, dat bedoel ik eigenlijk :)
Het lijkt me niet verstandig om met grote bedragen te gaan gokken voor ik een beetje door heb hoe het werkt :-)

Vooralsnog zit ik op een rendement van 15 procent bij het gokken op honkbal. Da's toch een stuk beter dan de bank me te bieden heeft. De winst is helaas verdampt bij pogingen te gokken op de Tour de France. Dat zijn interessante lessen. Ben nu terug waar ik begonnen ben.

Het aardige is in ieder geval dat wedstrijden die me normaal niet echt kunnen boeien, nu ineens erg interessant zijn om naar te kijken. Doel is echter om een leuker rendement te boeken op een stukje van mijn geld dan de bank biedt.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_163998449
Wat denken jullie van Wout Poels voor goud bij de wegwedstrijd in Rio? Odd staat op 26.00, ik denk dat hij geen topfavoriet is zoals ze bij de NOS zeggen maar hij is uitstekend in vorm en heeft in LBL laten zien een grote klassieker te kunnen afmaken.
  maandag 25 juli 2016 @ 15:24:16 #207
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_163999961
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 14:13 schreef HappyInn het volgende:
Wat denken jullie van Wout Poels voor goud bij de wegwedstrijd in Rio? Odd staat op 26.00, ik denk dat hij geen topfavoriet is zoals ze bij de NOS zeggen maar hij is uitstekend in vorm en heeft in LBL laten zien een grote klassieker te kunnen afmaken.
In het Britse blad Cycling Weekly tipte Poels vorige week als winnaar. Volgens dat blad past het parcours goed bij hem.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
  donderdag 28 juli 2016 @ 22:37:06 #208
99045 Terreros85
Of toch niet?
pi_164077122
Seizoensweddenschap: Excelsior degradeert op 2.50 bij Unibet. Dat team is echt heel matig. Promovendi doen het altijd wel aardig in de eredivisie. Heb ook wat gezet op Excelsior als nummer laatst in de eredivisie.
De zwemmer zwemt, hij zwemt in zee
pi_164157570
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 15:24 schreef Dwersdriever het volgende:

[..]

In het Britse blad Cycling Weekly tipte Poels vorige week als winnaar. Volgens dat blad past het parcours goed bij hem.
Ik zag net dat de odd van 26.00 naar 15.00 is gegaan, zonder dat Poels heeft gekoerst. Blij dat ik dus heb ingezet.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 10:59:54 #210
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_164171834
Nog een beginnersvraagje. Ik heb bij het aanmelden een bonus geaccepteerd van Unibet. Nu verwacht ik eigenlijk niet dat ik binnen 30 dagen aan de voorwaarden voldoe. Ik neem aan dat dan van mijn account alleen het bonusbedrag wordt afgeschreven?

Verder ben ik op dit moment druk met de Olympische Spelen. Een interessante tip is misschien de voetbalwedstrijd tussen Frankrijk en Colombia bij de vrouwen, laatstgenoemde is bij Unibet 26.00 terwijl die de laatste ontmoeting met Frankrijk hebben gewonnen volgens de statistieken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dwersdriever op 02-08-2016 19:19:28 ]
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 13:41:33 #211
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_164175536
Met alleen die statistiek is het niet interessant.
Oi!
pi_164175609
En als je de naam al niet kan schrijven moet je er ook niet op wedden :Y
pi_164176696
ATP Atlanta:

Fratangelo to beat Sijsling @1.61

Normaal gesproken zou je willen onderbouwen, maar Sijsling is heel droevig de laatste tijd, zelfs op zijn ondergrond gravel verliest hij nog van een nobody.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 19:18:04 #214
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_164183072
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 13:41 schreef mrclvm het volgende:
Met alleen die statistiek is het niet interessant.
Ah, Ok. Zoals gezegd ik ben nieuw.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 19:30:07 #215
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_164183306
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 19:18 schreef Dwersdriever het volgende:

[..]

Ah, Ok. Zoals gezegd ik ben nieuw.
Je moet dan eerder kijken als dat gebeurt; waarom is dat gebeurd? Speelde Frankrijk met een B/C/D-team?
pi_164190162
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 14:30 schreef HulkHeld het volgende:
ATP Atlanta:

Fratangelo to beat Sijsling @1.61

Normaal gesproken zou je willen onderbouwen, maar Sijsling is heel droevig de laatste tijd, zelfs op zijn ondergrond gravel verliest hij nog van een nobody.
Gelukkig nog wat opgezet na de eerste break, nu 6-1 en 3-0 voor Fratangelo !!
pi_164206411
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 23:47 schreef macca728 het volgende:

[..]

Gelukkig nog wat opgezet na de eerste break, nu 6-1 en 3-0 voor Fratangelo !!
:)
pi_164243775
Een paar bets op rugby sevens op de spelen gezet:

New Zealand to win gold 2/10 @ 3.5

Rieko Ioane, top try scorer 1/10 @ 7

Australia-France
GB - Kenya
USA - Argentina 2/10 @ 12.45
pi_164327559
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 16:55 schreef HappyInn het volgende:

[..]

Ik zag net dat de odd van 26.00 naar 15.00 is gegaan, zonder dat Poels heeft gekoerst. Blij dat ik dus heb ingezet.
Wat zul jij blij zijn geweest dat je hebt ingezet op Poels :')
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:40:26 #220
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_164328031
quote:
9s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:20 schreef Syntix het volgende:

[..]

Wat zul jij blij zijn geweest dat je hebt ingezet op Poels :')
Misschien heeft hij wel gelayed en is hij blij ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_164349228
Zag gisteren op fb iemand voorbij komen met een combibet van 10 wedstrijden. kon van vijf euro vijftienduizend maken. Had er acht binnen. Man u op winst plus ibra to score werd nr 9. Laatste sheffield VS aston villa draw /away. Je raadt het al 86e minuut 1-0....
pi_164362140
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:36 schreef lytsewiete het volgende:
Zag gisteren op fb iemand voorbij komen met een combibet van 10 wedstrijden. kon van vijf euro vijftienduizend maken. Had er acht binnen. Man u op winst plus ibra to score werd nr 9. Laatste sheffield VS aston villa draw /away. Je raadt het al 86e minuut 1-0....
Gewoon uitcashen
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 14:36:43 #223
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_164363325
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:36 schreef lytsewiete het volgende:
Zag gisteren op fb iemand voorbij komen met een combibet van 10 wedstrijden. kon van vijf euro vijftienduizend maken. Had er acht binnen. Man u op winst plus ibra to score werd nr 9. Laatste sheffield VS aston villa draw /away. Je raadt het al 86e minuut 1-0....
ik zou willen dat ik iedere week afhankelijk was van alleen de 10e wedstrijd
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 14:46:18 #224
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_164363636
Allemaal betten op Sevilla vanavond, Real mist heel wat sterren.
Dab on it wagwan
pi_164365343
quote:
6s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:46 schreef Bolasie het volgende:
Allemaal betten op Sevilla vanavond, Real mist heel wat sterren.
Ik denk dat Sevilla nog geen schijn van kans heeft. Krychowiak en Gameiro zijn ook vertrokken bij Sevilla. Benzema kan wss wel spelen en anders hebben ze Morata die ik niet heel veel vind onderdoen. @2.10 vind ik wel een kruidig aanbod voor Real.
pi_164464479
voor vanavond

Gelijkspel @ 3.60 ( 888sport ) 4/10
Eindstand 1-1 @ 7.50 ( ) 1/10
Sťbastien Haller scoort
pi_164468586
Heereveen 1X
PSG to win

@2.05
pi_164730403
FK Rostov - Ajax

10/10 op To qualify for the group stage: FK Rostov @1.90 bij Marathonbet

Ajax is een team dat (helaas) echt vaak teleurstelt. In Amsterdam waren ze duidelijk de betere maar toen deden ze zichzelf ook ernstig te kort. Ook op de 1X2 markt ligt de value duidelijk bij Rostov. Ik kies nog voor de 'veilige' bet met de to qualify. De fair odd voor deze bet is naar mijn mening 1.75
Edensnator over 'n out
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 11:05:03 #229
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_164863001
Tvp.
Oi!
pi_164869980
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 12:35 schreef Edensnator het volgende:
FK Rostov - Ajax

10/10 op To qualify for the group stage: FK Rostov @1.90 bij Marathonbet

Ajax is een team dat (helaas) echt vaak teleurstelt. In Amsterdam waren ze duidelijk de betere maar toen deden ze zichzelf ook ernstig te kort. Ook op de 1X2 markt ligt de value duidelijk bij Rostov. Ik kies nog voor de 'veilige' bet met de to qualify. De fair odd voor deze bet is naar mijn mening 1.75
Dit was inderdaad een prima value bet, zelf ook nog wat aangeklikt voor het weekend:

29p2007.png
pi_164874848
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:20 schreef E-Dubble het volgende:

[..]

Dit was inderdaad een prima value bet, zelf ook nog wat aangeklikt voor het weekend:

[ afbeelding ]
Dag 100 euro.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 10:32:27 #232
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_164885652
Hoezo zou je daar 100 euro op willen zetten?
Oi!
pi_164885682
100 euro op een 8-fold..
CCpnefiVEAA4pVR.jpg
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 10:42:32 #234
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_164885792
Ligt er natuurlijk ook aan wat zijn bankroll is maar hoeveel geld ik ook zou hebben ik zou nooit 100 euro op een 8-fold zetten haha.

Alsnog succes met je bet natuurlijk E-Dubble.
Oi!
pi_164885894
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 15:48 schreef Chunees het volgende:
voor vanavond

Gelijkspel @ 3.60 ( 888sport ) 4/10
Eindstand 1-1 @ 7.50 ( ) 1/10
Sťbastien Haller scoort
Ik dacht even dat heb je mooi gedaan, maar toen zag ik de datum.
pi_164887894
Was ook toen niet verkeerd.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 12:46:04 #237
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_164887936
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 10:42 schreef mrclvm het volgende:
Ligt er natuurlijk ook aan wat zijn bankroll is maar hoeveel geld ik ook zou hebben ik zou nooit 100 euro op een 8-fold zetten haha.

Alsnog succes met je bet natuurlijk E-Dubble.
Is al fout gegaan, Utrecht heeft maar 1 geel gepakt
pi_164894595
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 10:42 schreef mrclvm het volgende:
Ligt er natuurlijk ook aan wat zijn bankroll is maar hoeveel geld ik ook zou hebben ik zou nooit 100 euro op een 8-fold zetten haha.

Alsnog succes met je bet natuurlijk E-Dubble.
Ik vind het gewoon leuk om beetje sporten te volgen, het is ook maar extra geld, vind het mooi als ik win maar als ik verlies vind ik het niet eens zo erg :P
pi_164894599
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:46 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Is al fout gegaan, Utrecht heeft maar 1 geel gepakt
Ja inderdaad, volgende keer beter he :P
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:18:40 #240
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_164896781
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 18:20 schreef E-Dubble het volgende:

[..]

Ik vind het gewoon leuk om beetje sporten te volgen, het is ook maar extra geld, vind het mooi als ik win maar als ik verlies vind ik het niet eens zo erg :P
Oke dat kan ook natuurlijk. Ieder zijn ding. Zet anders gewoon 100 euro op een leuke single bet met een odd van 2+. Je kan je sport volgend met iets meer spanning en je hebt meer kans dat je er nog wat geld mee wint. Maar zoals ik al zei, ieder zijn ding natuurlijk.
Oi!
pi_164898202
Go Ahead Eagles - Ajax

4/10 op GAE +1.5 AH @1.816 bij Pinny

De Eagles hebben een slechte start van de competitie maar deze wedstrijd zou weleens de ommezwaai kunnen zijn. Tegen Ajax thuis zullen ze net iets dieper gaan dan normaal. Deze wedstrijd leeft al weken onder de seizoenskaarthouders. Daar komt nog eens bij dat Ajax bijna een historisch slecht elftal heeft dit seizoen. Fair odd is 1.70 naar mijn mening . Medium stake
Edensnator over 'n out
pi_164900566
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:13 schreef Edensnator het volgende:
Go Ahead Eagles - Ajax

4/10 op GAE +1.5 AH @1.816 bij Pinny

De Eagles hebben een slechte start van de competitie maar deze wedstrijd zou weleens de ommezwaai kunnen zijn. Tegen Ajax thuis zullen ze net iets dieper gaan dan normaal. Deze wedstrijd leeft al weken onder de seizoenskaarthouders. Daar komt nog eens bij dat Ajax bijna een historisch slecht elftal heeft dit seizoen. Fair odd is 1.70 naar mijn mening . Medium stake
Ik speel GAE to score 1 or more @1.67 [5/10].

Zie Ajax wel een tegendoelpunt krijgen morgen. Matige vorm en cillessen weg dus spelen waarschijnlijk met onana of boer. GAE zullen er wel vol opklappen.
Rossoneri siamo noi.
pi_164963781
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:40 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ik speel GAE to score 1 or more @1.67 [5/10].

Zie Ajax wel een tegendoelpunt krijgen morgen. Matige vorm en cillessen weg dus spelen waarschijnlijk met onana of boer. GAE zullen er wel vol opklappen.
Onana heeft je daar wel effe genaaid, zoals eigenlijk iedere Nigeriaan dat doet met je geld _O-
pi_166066553
Ik log net weer eens in op Betfair, maar zie de lay mogelijkheden niet meer. Is dit veranderd of kijk ik niet goed? :')
pi_166066822
Ik vroeg me af die odds worden die handmatig aangepast na een onverwachte actie? bij unibet in mij geval. Of is dat allemaal geautomatiseerd en nergens op gebaseerd?
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_166067491
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 20:36 schreef Mansjester het volgende:
Ik log net weer eens in op Betfair, maar zie de lay mogelijkheden niet meer. Is dit veranderd of kijk ik niet goed? :')
Die zijn er nog gewoon.
sig verwijderd door FA
pi_166068378
quote:
1s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 20:59 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Die zijn er nog gewoon.
Hoe kan ik het krijgen? Ik kijk straks wel bij instellingen.
  woensdag 19 oktober 2016 @ 21:42:05 #248
6941 APK
Factual, I think.
pi_166069261
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 21:21 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Hoe kan ik het krijgen? Ik kijk straks wel bij instellingen.
Heb je op 'Sportsbook' geklikt ipv op 'Exchange' ?
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_166069416
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 21:42 schreef APK het volgende:

[..]

Heb je op 'Sportsbook' geklikt ipv op 'Exchange' ?
Jup. Zo ziet het eruit

7e69bb6432.jpg
  woensdag 19 oktober 2016 @ 21:47:55 #250
6941 APK
Factual, I think.
pi_166069494
Dan moet je op exchange klikken om de lay odds te zien ;)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_166069556
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 21:47 schreef APK het volgende:
Dan moet je op exchange klikken om de lay odds te zien ;)
Ohhhh, dacht dat je juist bedoelde dat ik Sportsbook moest hebben :D Maar bedankt!
pi_166071253
Waar kan je live betten op anytime goalscorer?
pi_166071660
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 22:31 schreef Chunees het volgende:
Waar kan je live betten op anytime goalscorer?
Unibet
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_166071693
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 22:44 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Unibet
daar kan je alleen live betten op next goalscorer
pi_166072372
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 22:45 schreef Chunees het volgende:

[..]

daar kan je alleen live betten op next goalscorer
Ohja sorry, my bad. Denk dat dit nergens kan eigenlijk omdat het voor de live trader teveel gezeik oplevert om odds te updaten.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_166072498
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 22:31 schreef Chunees het volgende:
Waar kan je live betten op anytime goalscorer?
Napoleongames
pi_166072614
quote:
1s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 23:28 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Napoleongames
Dat is hetzelfde aanbod als Unibet en is ook alleen next goalscorer (in live)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_166088305


[ Bericht 100% gewijzigd door bombmannl op 20-10-2016 19:30:54 ]
  vrijdag 21 oktober 2016 @ 20:40:27 #259
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_166112804
Quoteringen Jong PSV en met name Jong Ajax winnen vanavond waren wel erg hoog gezien hun plaats op de ranglijst. En zie daar. Allebei achter... Benieuwd naar de eindstand
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
pi_166113590
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2016 20:40 schreef Bayswater het volgende:
Quoteringen Jong PSV en met name Jong Ajax winnen vanavond waren wel erg hoog gezien hun plaats op de ranglijst. En zie daar. Allebei achter... Benieuwd naar de eindstand
Jong PSV zonder Sam Lammers en Jong Ajax bakt er weinig van in uitwedstrijden..
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  vrijdag 21 oktober 2016 @ 21:17:47 #261
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_166114181
Jong PSV staat inmiddels voor maar daar viel het wel mee met 2.60 ofzo. Quotering Ajax op 3.50 winnen was apart.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
  woensdag 26 oktober 2016 @ 14:20:06 #262
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_166218283
quote:
Unibet hoeft verlies Nederlandse gokker niet te vergoeden

Een Nederlander die een groot geldbedrag heeft verloren met gokken bij het op Malta gevestigde Unibet krijgt dat geld niet terug. Als argument voerde de man aan dat hij werd omgeleid via Nederlandse site naar een buitenlands domein en Unibet in Nederland geen online gokvergunning heeft.

De man blijkt volgens het vonnis van het Gerechtshof Amsterdam maar liefst 2,2 miljoen euro te hebben ingezet in een periode van ongeveer anderhalf jaar. Uiteindelijk bleef hij zitten met een verlies van 184.671 euro.

In februari 2012 werd hij opgenomen in een crisistraject van de GGZ Friesland. En in maart van dat jaar werd hij opgenomen op de afdeling intensive care van Verslavingszorg Noord Nederland voor de duur van drie weken. Hij heeft geldleningen moeten afsluiten bij vrienden en familie. Ook zijn relatie is stukgegaan.

De speler verwijt Unibet tegenover hem onrechtmatig te hebben gehandeld, door het ‘zonder vergunning gelegenheid te hebben gegeven tot deelname aan de kansspelen’. Ook zou Unibet geen nazorg hebben gegeven.

De vordering werd vorig jaar bij de behandeling door de rechtbank al afgewezen. Unibet stelde toen dat het bedrijf niet gevestigd is in Nederland en de Nederlandse rechter dus niet bevoegd is om over de kwestie te oordelen.

De rechtbank velde toch een oordeel met als argument dat Unibet op de Nederlandse markt werd gedoogd. De speler werd desondanks niet in het gelijk gesteld. De man had moeten weten dat er risico’s aan het spelen van online gok spellen verbonden zijn.

Ook het Hof trekt deze conclusie. Hoewel online gokken gericht op Nederland (nu nog) illegaal is, leidt dat niet tot nietigheid van een overeenkomst die spelers aangaan bij online gokken. En dus is Unibet niet verplicht enig bedrag aan de speler terug te betalen. Het Hof wijst onder meer op het feit dat de speler bovenmatige bedragen heeft ingezet, waaronder in ťťn uur 243.250 euro.
:')

Hoe zit het eigenlijk met de Nederlandse gokmarkt ? Halverwege dit jaar leek er ineens een doorbraak aan te komen, maar nu is het weer angstvallig stil.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 26 oktober 2016 @ 14:27:01 #263
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_166218392
quote:
3s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 14:20 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

:')

Hoe zit het eigenlijk met de Nederlandse gokmarkt ? Halverwege dit jaar leek er ineens een doorbraak aan te komen, maar nu is het weer angstvallig stil.
Prinsjesdag 2016 werd aangekondigd dat er een wijziging, welke aangenomen is in juli 2016, komt in kansspelwet. Hierdoor kan er online gegokt worden. Maar wanneer dat precies in werking gaat zou ik niet weten. Wellicht per 1 januari 2017 als ze opschieten?
pi_166409819
Gisteren m'n saldo verneukt met de Europa League verdomme.
Vanavond m'n laatste geld maar aan de JL spenderen.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 4 november 2016 @ 11:19:49 #265
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166409986
quote:
3s.gif Op woensdag 26 oktober 2016 14:20 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

:')

Hoe zit het eigenlijk met de Nederlandse gokmarkt ? Halverwege dit jaar leek er ineens een doorbraak aan te komen, maar nu is het weer angstvallig stil.
Hoe langer dat allemaal uitgesteld wordt, hoe beter. Straks krijg je gehalveerde odds zoals in Frankrijk en nog een stuk of twee bookmakers waar je louter op wat voetbal en Formule 1 in mag zetten ofzo. Alsjeblieft niet.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 4 november 2016 @ 13:41:07 #266
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_166412766
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2016 11:19 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Hoe langer dat allemaal uitgesteld wordt, hoe beter. Straks krijg je gehalveerde odds zoals in Frankrijk en nog een stuk of twee bookmakers waar je louter op wat voetbal en Formule 1 in mag zetten ofzo. Alsjeblieft niet.
Gehalveerde odds ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 4 november 2016 @ 15:12:01 #267
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166414290
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 november 2016 13:41 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Gehalveerde odds ?
Niet letterlijk natuurlijk, maar dat ze bijvoorbeeld belasting door gaan rekenen in de odds en je voor 50/50 bets, ik noem maar wat, odds van 1.8/1.8 krijgt ofzo :')
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 4 november 2016 @ 15:20:32 #268
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_166414477
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2016 15:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Niet letterlijk natuurlijk, maar dat ze bijvoorbeeld belasting door gaan rekenen in de odds en je voor 50/50 bets, ik noem maar wat, odds van 1.8/1.8 krijgt ofzo :')
Oh dat soort shit :').!!
Laten we het hopen van niet zeg.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 november 2016 @ 15:22:01 #269
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_166414499
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2016 15:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Niet letterlijk natuurlijk, maar dat ze bijvoorbeeld belasting door gaan rekenen in de odds en je voor 50/50 bets, ik noem maar wat, odds van 1.8/1.8 krijgt ofzo :')
Wat het al is op heel veel sites die wel wat verdienen :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 4 november 2016 @ 15:23:38 #270
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166414541
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 november 2016 15:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat het al is op heel veel sites die wel wat verdienen :P
Maar niet op de wat meer serieuze sites, zoals Pinnacle, 5Dimes, SBO etc :+

1.8/1.8 odds, of beter gezegd zulke marges, betekent natuurlijk niet dat er helemaal nooit iets moois tussen kan zitten, maar de kans is wel aanzienlijk kleiner.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166544519
Ik heb grotere gokjes gewonnen maar dit vind ik ook wel een mooie die ik gezet heb.

30882808415_e0c5e9ed18_b.jpg

Jammer dat ik hier maar 3,- op had gezet maar ik hou het altijd klein. Geen gekke dingen.

30766651172_0d093b3bfe_b.jpg

En als tip voor zondag, Zowel Gibraltar als Cyprus hebben nog niets gewonnen. Nu acht ik Cyprus sterker maar je weet het nooit. Ik ga voor Gibraltar met die ods.

30247220133_956ee492c9_o.jpg

En en vanavond heb ik mijn geluk op Belgie gezet. Nederland speelt met zo veel afmeldingen dat dat nooit wat kan worden. Belgie toch nog 2.45
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
pi_166544857
Sowieso heb ik altijd belachelijk veel geluk op Unibet. Vorige week ook een golftournooi waar ik totaal geen verstand van heb. Ik koos de nummer 5 op de lijst als winnaar en een paar dagen later hoppa :D Zo lang je je inzet klein houd en geen gekke dingen doet is het een leuk extra zakcentje voor mij.

30581693930_bf9e1b2393_b.jpg
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
pi_166545036
Volgens de prognoses is de winkans van BelgiŽ een stuk groter. We gaan dus winnen vanavond. :P
Zelf zet ik niet in, succes voor degene die dat wel doen ^O^
pi_166545081
quote:
0s.gif Op woensdag 9 november 2016 20:21 schreef sneakydesert het volgende:
Volgens de prognoses is de winkans van BelgiŽ een stuk groter. We gaan dus winnen vanavond. :P
Zelf zet ik niet in, succes voor degene die dat wel doen ^O^
Ik ook op Belgie. Nederland speelt ook met een team wat onzettend veel afmeldingen heeft en Belgie komt bijna op volle oorlogssterkte.
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 november 2016 @ 20:28:12 #275
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_166545255
582378b578ea2.jpg

Te hoge odd om te laten liggen :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_166905443
Vannacht even live gebet op basketball wedstrijden. Alleen maar op 2 punter, 3 punter of vrije worp constant. Ik had 20,- op mn account gezet en dit is het resultaat.

31210080506_75519f3cdf_o.jpg

Telkens had ik mazzel met die 3 punter voor zeker 4.5 odds. Ik stond zelfs even boven de 1000,- :D Nu 700,- over laten maken en 200,- in allerlei nieuwe bets gestopt.
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
pi_166905733
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 07:31 schreef Wiebeldak het volgende:
Vannacht even live gebet op basketball wedstrijden. Alleen maar op 2 punter, 3 punter of vrije worp constant. Ik had 20,- op mn account gezet en dit is het resultaat.

[ afbeelding ]

Telkens had ik mazzel met die 3 punter voor zeker 4.5 odds. Ik stond zelfs even boven de 1000,- :D Nu 700,- over laten maken en 200,- in allerlei nieuwe bets gestopt.
Prima. Puur geluk imo, volgende keer is het andersom.
sig verwijderd door FA
pi_166917784
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2016 08:52 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Prima. Puur geluk imo, volgende keer is het andersom.
Nee hoor. Ik zou nooit zelf 700,- inzetten. Ik maak zo nu en dan 20,- over en doe alleen kleine bets. Tot nu toe heb ik zo'n 2500,- winst in ongeveer 6 maanden tijd. Het duurde dan ook een uur of 3 tot dat ik die 700,- winst had. Telkens 10 euro op een 2 of 3 punter als volgende score en 2 keer pakte ik een vrije worp met ods van 5.5 :D Zelfs voor een 2 punter krijg je meestal al 1.52 en die valt ontzettend vaak. Ik snap ook niet dat ze dat toestaan want dat is echt makkelijk geld maken daar.
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
pi_166925973
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2016 08:52 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Prima. Puur geluk imo, volgende keer is het andersom.
En ik flik het gewoon weer met een beetje winst die ik had laten staan alleen nu nog veel meer :D

30900145530_5239ac83b0_o.jpg
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
pi_166926278
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 08:44 schreef Wiebeldak het volgende:

[..]

En ik flik het gewoon weer met een beetje winst die ik had laten staan alleen nu nog veel meer :D

[ afbeelding ]
Wat wil je nu horen?
sig verwijderd door FA
  zondag 27 november 2016 @ 10:16:27 #281
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_166926644
quote:
1s.gif Op zondag 27 november 2016 09:33 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Wat wil je nu horen?
hij wil dat we hem aanbidden.
Hungarian GP "Was that who I think it was?" Ricciardo is reported to have asked his Red Bull engineers over team radio. "Sore loser."
Bahrein GP “Such a dickhead” Hamilton over maxxie
  zondag 27 november 2016 @ 14:38:23 #282
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_166931100
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 08:44 schreef Wiebeldak het volgende:

[..]

En ik flik het gewoon weer met een beetje winst die ik had laten staan alleen nu nog veel meer :D

[ afbeelding ]
Aftertimen wordt niet heel erg gewaardeerd. Dus als je jubelreacties verwacht zou ik je screentjes voor jezelf houden
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_166931706
Gefeliciteerd :)
hhhhh
pi_166961712
quote:
10s.gif Op zondag 27 november 2016 14:38 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Aftertimen wordt niet heel erg gewaardeerd. Dus als je jubelreacties verwacht zou ik je screentjes voor jezelf houden
Haha is goed. Maar zo veel geluk had ik tot op heden nog nooit gehad. En dat met mijn 20,- :D

quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 14:57 schreef DaveDave09 het volgende:
Gefeliciteerd :)
Tnx! Een collega van mij had ook al 1100,- te pakken dit weekend. Het had nog veel mooier kunnen zijn als sparta had gewonnen ipv gelijkt gespeeld. Die verziekte een serie van 10! met odds van 50 plus.
Zo werkt het overigens best wel goed, zonder haast maar wel met spoed.
Mijn Youtube kanaal die nog niet echt veel voorstelt.
  zaterdag 3 december 2016 @ 18:08:55 #285
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167077732
Wellicht hoort het hier niet thuis;

Maar ik heb met Advent Calendar §1,35 Free Spins Bonus gekregen. Maar hoe speel ik dat vrij?
pi_167078818
Dat kan je alleen doen door games te blijven spelen dacht ik, maar het verlies gaat wel eerst van je normale saldo af.
  zaterdag 3 december 2016 @ 19:39:27 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167079992
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2016 18:54 schreef macca728 het volgende:
Dat kan je alleen doen door games te blijven spelen dacht ik, maar het verlies gaat wel eerst van je normale saldo af.
Jups, toch maar even nagevraagd in chat.

Bonus money dien je x25 rond te spelen. Als je dan 2 euro kreeg moet je 50 euro rondspelen om dat te kunnen cashen...
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 3 december 2016 @ 19:42:33 #288
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_167080071
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2016 19:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Jups, toch maar even nagevraagd in chat.

Bonus money dien je x25 rond te spelen. Als je dan 2 euro kreeg moet je 50 euro rondspelen om dat te kunnen cashen...
In het ergste geval verlies je je 2 euro bonus dan dus, ach.. :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zaterdag 3 december 2016 @ 19:45:23 #289
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167080140
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2016 19:42 schreef heywoodu het volgende:

[..]

In het ergste geval verlies je je 2 euro bonus dan dus, ach.. :+
Ben na wat winst er maar mee gekapt, heeft geen zin om 50 euro in te zetten in hoop dat je minimaal break even speelt
pi_167190636
bon1

1.45 PAOK Salonika
1.36 Villarreal
1.36 Manchester Utd
3.00 FK Austria Vienna
1.80 Celta de Vigo
1.48 Southampton FC

bon2

PAOK Salonika - FC Slovan Liberec
Will both teams score in the match?
1.87 Yes
Villarreal - Steaua Bucharest
Will both teams score in the match?
2.15 Yes
Osmanlispor - FC Zurich
Will both teams score in the match?
1.80 Yes
APOEL - Olympiakos Piraeus
Will both teams score in the match?
1.91 Yes
Maccabi Tel Aviv - Dundalk
Will both teams score in the match?
1.87 Yes
FC Viktoria Plzen - FK Austria Vienna
Will both teams score in the match?
1.55 Yes
SK Rapid Vienna - Athletic Club
Will both teams score in the match?
1.70 Yes

wat vinden jullie ervan?
  donderdag 8 december 2016 @ 15:20:32 #291
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_167190665
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:18 schreef Chunees het volgende:
bon1

1.45 PAOK Salonika
1.36 Villarreal
1.36 Manchester Utd
3.00 FK Austria Vienna
1.80 Celta de Vigo
1.48 Southampton FC

bon2

PAOK Salonika - FC Slovan Liberec
Will both teams score in the match?
1.87 Yes
Villarreal - Steaua Bucharest
Will both teams score in the match?
2.15 Yes
Osmanlispor - FC Zurich
Will both teams score in the match?
1.80 Yes
APOEL - Olympiakos Piraeus
Will both teams score in the match?
1.91 Yes
Maccabi Tel Aviv - Dundalk
Will both teams score in the match?
1.87 Yes
FC Viktoria Plzen - FK Austria Vienna
Will both teams score in the match?
1.55 Yes
SK Rapid Vienna - Athletic Club
Will both teams score in the match?
1.70 Yes

wat vinden jullie ervan?
huis en wijf erop
  donderdag 8 december 2016 @ 15:52:35 #292
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167191395
Zoveel btts zou ik niet doen
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 december 2016 @ 15:56:53 #293
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_167191492
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 15:18 schreef Chunees het volgende:
bon1

1.45 PAOK Salonika
1.36 Villarreal
1.36 Manchester Utd
3.00 FK Austria Vienna
1.80 Celta de Vigo
1.48 Southampton FC

bon2

PAOK Salonika - FC Slovan Liberec
Will both teams score in the match?
1.87 Yes
Villarreal - Steaua Bucharest
Will both teams score in the match?
2.15 Yes
Osmanlispor - FC Zurich
Will both teams score in the match?
1.80 Yes
APOEL - Olympiakos Piraeus
Will both teams score in the match?
1.91 Yes
Maccabi Tel Aviv - Dundalk
Will both teams score in the match?
1.87 Yes
FC Viktoria Plzen - FK Austria Vienna
Will both teams score in the match?
1.55 Yes
SK Rapid Vienna - Athletic Club
Will both teams score in the match?
1.70 Yes

wat vinden jullie ervan?
Je wordt miljonair. Al is die kans hier net zo groot als bij de staatsloterij ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_167216216
Vanavond MVV, Oss, Malaga, Groningen over 5.5 C. Odd van 8. 25 inleg
pi_167223357
En binnen. Malaga ff afgedekt nu bij 1-0. Eerste tip hier meteen kassa.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 10 december 2016 @ 13:08:09 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_167232013
Rico Verhoeven - Badr Hari
Verhoeven @1,75 [2,5/10]

Reden: mensen die er wel verstand van hebben lijken het er wel redelijk unaniem en goed onderbouwd over eens wie er gaat winnen :s)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_167232343
Voor mensen bij Unibet:

In de advent kalender vandaag na accepteren een refund in bonusgeld tot 10 euro van een verloren livebet met odd van minimaal 1.40
pi_167312296
Ik ook, na even zoeken staat bij de adventcalender, dat beide(zowel de actie zelf als de free bet bonus) geldig zijn tot 10 december 23:59


Edit ik had het over de actie van 10 december waarbij je 10 euro moest live wedden en dan een 10 euro free bet kreeg.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
  dinsdag 13 december 2016 @ 22:26:08 #299
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167312339
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:25 schreef icloud het volgende:

[..]

Ik ook, na even zoeken staat bij de adventcalender, dat beide(zowel de actie zelf als de free bet bonus) geldig zijn tot 10 december 23:59
Advent calendar is dan ook elke dag iets anders. Dus je zal er snel bij moeten zijn
pi_167312395
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:26 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Advent calendar is dan ook elke dag iets anders. Dus je zal er snel bij moeten zijn
Het is toch idioot, dat je 10 euro moet live wedden(gedaan) en je vervolgens een 10 euro free bet krijgt die je op dezelfde dag moet gebruiken!
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
  dinsdag 13 december 2016 @ 22:29:00 #301
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167312437
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:28 schreef icloud het volgende:

[..]

Het is toch idioot, dat je 10 euro moet live wedden(gedaan) en je vervolgens een 10 euro free bet krijgt die je op dezelfde dag moet gebruiken!
Nee hoor, je moet de bonus offer accepteren op 10 december en dan heb je maandje of zo tijd om free bet te gebruiken
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')