http://www.aldi-nord.de/aldi_frische_backwaren_531.htmlquote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Het nieuwe lidl in NL is beter dan DE. Vooral de warme bakker kan DE nog veel van leren.
Aldi in DE vertikt nog steeds een bakkerij afdeling.
En wat is er mis met de warme bakker van Lidl DE?quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Het nieuwe lidl in NL is beter dan DE. Vooral de warme bakker kan DE nog veel van leren.
Aldi in DE vertikt nog steeds een bakkerij afdeling.
Maar overal waar ik kom is Lidl zwaar aan het expanderen. In 97 opende ze de eerste vestiging in NL en dat zijn er nu meer dan 400. Ze zijn erg goed met GFA, en hun marktaandeel is duidelijk groter dan Aldi.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 21:03 schreef davedavy het volgende:
[..]
Nja aan het vermogen van de eigenaren te zien deden ze het niet slecht de afgelopen 15 jaar Het schijnt een enorm uitgekookte familie te zijn. Ook al zijn het een van de rijkste der welt
En die croissants zijn met boter, niet met margarine, kosten 34 cent en zijn beter dan van de meeste bakkers waar je drie a vier keer zoveel betaald.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:32 schreef MCH het volgende:
In Beieren zag ik een Aldi waar ze een soort broodautomaat hadden. Je drukt op een knop en er komt een brood(je) uit. Croissants kwamen in een bakje evenals warme pizzasnacks.
De Aldi in Haren heeft gewoon een afbakafdeling hoor.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Het nieuwe lidl in NL is beter dan DE. Vooral de warme bakker kan DE nog veel van leren.
Aldi in DE vertikt nog steeds een bakkerij afdeling.
Sowieso vind ik Duitsers geen meesters in het bakken van croissants.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En die croissants zijn met boter, niet met margarine, kosten 34 cent en zijn beter dan van de meeste bakkers waar je drie a vier keer zoveel betaald.
De meeste bakkers kunnen geen fatsoenlijke croissant maken hier. Sprak met iemand van de bakkersschool en we kregen het over croissants. Met margarine maken was veel makkelijker zei hij en blijkbaar vinden de docenten dat ook primaquote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En die croissants zijn met boter, niet met margarine, kosten 34 cent en zijn beter dan van de meeste bakkers waar je drie a vier keer zoveel betaald.
Er is geen aldi DE, je hebt Aldi Nord (blauw, zoals in NL) en Aldi Sued (Oranje), Sued is véél beter dan Nord, luxere producten, betere wijnen, afbakautomaat voor brood.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:05 schreef Zelfscanner het volgende:
Het nieuwe lidl in NL is beter dan DE. Vooral de warme bakker kan DE nog veel van leren.
Aldi in DE vertikt nog steeds een bakkerij afdeling.
Blijft Aldi Nord bewust sober? Zit daar een gedachte achter?quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er is geen aldi DE, je hebt Aldi Nord (blauw, zoals in NL) en Aldi Sued (Oranje), Sued is véél beter dan Nord, luxere producten, betere wijnen, afbakautomaat voor brood.
Het brood is trouwens verdomt goed, beter dan bij het gros van de warme bakkers in NL
Triest niet, dat ze geen enkele liefde voor het vak en mooie producten hebben.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:39 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De meeste bakkers kunnen geen fatsoenlijke croissant maken hier. Sprak met iemand van de bakkersschool en we kregen het over croissants. Met margarine maken was veel makkelijker zei hij en blijkbaar vinden de docenten dat ook prima
Ik heb geen idee wat er achter zit.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:41 schreef MCH het volgende:
[..]
Blijft Aldi Nord bewust sober? Zit daar een gedachte achter?
Ook in D?quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar overal waar ik kom is Lidl zwaar aan het expanderen. In 97 opende ze de eerste vestiging in NL en dat zijn er nu meer dan 400. Ze zijn erg goed met GFA,
Ik ben meer dan van de Lidl, vanwege het eerder genoemde groente en fruit. Bij de Aldi zit veel al in plastic enzo, dat vind ik niets. Enige reden dat ik bij de Aldi kom is kippendijfiletquote:Ik ben geen fan van Lidl, vind de producten bij Aldi Sued beter maar zakelijk gezien doet de lidl het erg goed
Ja nogal. Hij keek mij ook aan alsof hij water zag branden toen ik begon over bloem, gist, melk en pindaolie etc toen we het over oliebollen hadden "daar heb je toch mix voor?"quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Triest niet, dat ze geen enkele liefde voor het vak en mooie producten hebben.
Ja, kom nog wel eens bij Lidl, in Kalkar bijvoorbeeld hebben ze een erg ruime, mooie vestiging.quote:
Je hebt het over Aldi NL, ja, daar heb je nog veel erg veel achenebbis vestigingen.quote:Ik ben meer dan van de Lidl, vanwege het eerder genoemde groente en fruit. Bij de Aldi zit veel al in plastic enzo, dat vind ik niets. Enige reden dat ik bij de Aldi kom is kippendijfilet
Dan kan je toch janken, of niet dan?quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:45 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ja nogal. Hij keek mij ook aan alsof hij water zag branden toen ik begon over bloem, gist, melk en pindaolie etc toen we het over oliebollen hadden "daar heb je toch mix voor?"
Lidl maakt steeds meer producten zelf. Nou ja, Schwarz dan. Dit doen ze om dat de no-name producten onder steeds meer prijsdruk kwaliteit inleveren. Daarnaast om de ingredienten te kunnen controleren (bewuster) en natuurlijk om die marge ook nog te verdienen. De producten die lidl nu al zelf maakt, daar kan aldi niet aan tippen.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar overal waar ik kom is Lidl zwaar aan het expanderen. In 97 opende ze de eerste vestiging in NL en dat zijn er nu meer dan 400. Ze zijn erg goed met GFA, en hun marktaandeel is duidelijk groter dan Aldi.
Ze doen dit in UK, in Oosteuropa, overal. Keihard groeien en allemaal in privebezit.
De Albrecht familie, eigenaren van de Aldi zijn rijk, maar ook intern aan het strijden om de erfenis.
Ik ben geen fan van Lidl, vind de producten bij Aldi Sued beter maar zakelijk gezien doet de lidl het erg goed
Schwarz maakt producten zelf? Das nieuw voor mij, weet je wat ze zelf maken?quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:51 schreef XL het volgende:
[..]
Lidl maakt steeds meer producten zelf. Nou ja, Schwarz dan. Dit doen ze om dat de no-name producten onder steeds meer prijsdruk kwaliteit inleveren. Daarnaast om de ingredienten te kunnen controleren (bewuster) en natuurlijk om die marge ook nog te verdienen. De producten die lidl nu al zelf maakt, daar kan aldi niet aan tippen.
Bijvoorbeeld chocolade uit ubach palenberg, binnenkort ook ijs vanuit die locatie.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Schwarz maakt producten zelf? Das nieuw voor mij, weet je wat ze zelf maken?
Ja gvd, die handelingen stellen toch niks voor. Zeker niet als het je beroep is...quote:Op donderdag 18 augustus 2016 22:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan kan je toch janken, of niet dan?
De holding van lidl/kauflandquote:Op donderdag 18 augustus 2016 23:01 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ja gvd, die handelingen stellen toch niks voor. Zeker niet als het je beroep is...
Wie of wat is Schwarz dan?
Tja, ze zijn groot genoeg, kennen hun vraag, Schwarz is meer dan alleen Lidl, ook Kaufland. de chocolade van AldiSued is trouwens echt goedquote:Op donderdag 18 augustus 2016 23:00 schreef XL het volgende:
[..]
Bijvoorbeeld chocolade uit ubach palenberg, binnenkort ook ijs vanuit die locatie.
Begrijp uit dat artikel dat het vooral om zekerheid van levering gaat.quote:Op donderdag 18 augustus 2016 23:00 schreef XL het volgende:
[..]
Bijvoorbeeld chocolade uit ubach palenberg, binnenkort ook ijs vanuit die locatie.
http://www.wiwo.de/untern(...)sorger/12239862.html
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |