abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 19 mei 2016 @ 21:58:52 #1
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162336517
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Is dat restaurant met de michelinster, het simpele eetcafé of je lokale chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 19 mei 2016 @ 21:59:37 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162336538
Mooi verslag in het vorige topic over eten bij Heston Blumenthal. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_162336806
Slotje graag! Nieuw topic moet geopend worden door LP'er.
  donderdag 19 mei 2016 @ 22:12:41 #4
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162337060
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 22:06 schreef MCH het volgende:
Slotje graag! Nieuw topic moet geopend worden door LP'er.
Moet dat? Waar staat die regel?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_162338954
quote:
14s.gif Op donderdag 19 mei 2016 21:59 schreef golfer het volgende:
Mooi verslag in het vorige topic over eten bij Heston Blumenthal. ^O^
Post gelijk even het laatste verslag hier. Is wat makkelijker dan weer naar het vorige topic te gaan.

Of beter: laat degene haar verslag hier nog eens posten :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  donderdag 19 mei 2016 @ 23:18:48 #6
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162339564
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2016 23:01 schreef mascara-klodder het volgende:

Of beter: laat degene haar verslag hier nog eens posten :)
Dat dus graag.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_162343197
quote:
14s.gif Op donderdag 19 mei 2016 21:59 schreef golfer het volgende:
Mooi verslag in het vorige topic over eten bij Heston Blumenthal. ^O^
Werkelijk prachtig _O_

Vaak zo eten lijkt me stom en aanstellerig, maar 1 keer zo heerlijk los gaan bij een diner: onvergetelijk.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 20 mei 2016 @ 06:41:32 #8
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162343200
Ik zou ook graag een keer bij Heston eten. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_162343318
Hoe doe ik dat? Topic is gesloten dus bericht inclusief linkjes kopieren kan niet meer.... Zie ook geen quoteknop ofzo...

===

Enkele jaren geleden zag ik op 24kitchen een documentaire waar een sterrenchef een "perfect" kerstdiner bereidde volgens zijn herinneringen. Gefascineerd heb ik gekeken en daarna zei ik tegen mijn man (toen nog vriend): "ooit wil ik daar gaan eten".
Dit jaar kwam het ter sprake, volgend jaar zouden we ons 5jarig huwelijk daar vieren maar toen we in gesprek raakte met mijn ouders werden die ook enthousiast en zo kwam het dat ik 3 maanden geleden voor mijn pc zat te wachten om te kunnen reserveren om 12 uur in de middag voor een weekend in mei. Dat lukte met veel moeite, want het is als kaartjes bemachtigen voor een popconcert.

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje, waarin ik enkele vragen kreeg om te beantwoorden. Of ik iets meer kon vertellen over onze leukste vakantieherinneringen, de rol van ijs in onze vakanties en bijvoorbeeld wat voor gebak we graag aten. Ook de vraag of ik iets kon vertellen over onze tafelgasten. Het riep een hoop verwachtingen op, maar we waren allemaal wel wat sceptisch of ze een diner echt zo persoonlijk zouden maken om iets te doen met die antwoorden.

Zaterdag zijn we naar Londen gevlogen om daar een huurauto te nemen naar Maidenhead. In de middag zijn we alvast naar Bray gereden om te kijken waar het was. Ik wist ondertussen dat er ook 2 pubs waren onder zijn naam en in 1 van die 2 zijn we gaan lunchen, wat erg leuk was. Daarna ook maar even in de andere pub gekeken (deze heeft ook 1 ster) en daar een cocktail gedronken van o.a. skittles washed wodka, suikerspin, marshmallows en knettersnoepjes. Echt heel grappig en een leuk voorproefje van wat er 's avonds zou komen.

Later met de taxi terug gegaan.
De rode draad door het menu was de dag dat je op vakantie gaat. Heston heeft geprobeerd herinneringen uit zijn vakantie te combineren met je eigen herinneringen wat erg leuk was.

De start is de dag voor vertrek: het inpakken van de auto, de stress voor de vakantie en zijn moeder gaf zijn vader dan altijd een gin and tonic om bij te komen.
Onze "change of air" was een meringue gepocheerd in vloeibare stikstof. Deze was koud met een berg smaak. Als je hem in je mond nam werd je een "draak" van een mens, want de rook kwam uit je mond.

Daarna een luchtig bolletje van bieten en mierikswortel. De gin and tonic werd een gerecht met divers kruiden en selderij en daarbij een glas gin met diverse kruiden er in.

Hierna begon het dag te worden, wat zich kenmerkte doordat het lampje boven onze tafel van donkergeel naar steeds lichter ging (einde van de dag werd dit weer donkerder).
We kregen als ontbijt eerst thee, welke tegelijk koud en warm was (ene kant warm, andere koud koud) doordat er een soort gelei in zat, maar dit proefde je niet en veranderde de consistentie ook nauwelijks.


Daarna stonden er ineens verpakkingen met cornflakes op tafel. Er werd uitgelegd dat hier een cadeautje in zat, een puzzel, die we moesten oplossen. De eerste die de puzzel oploste won een prijs. In de doosjes zat inderdaad stukjes hout die samen een soort doosje maakte met een gleuf. Ik eiste de prijs op :D en kreeg een plastic munt die in dit doosje werd gestopt en ik moest deze goed bewaren. Vervolgens kregen we "melk" die bij de cornflakes hoorde. De smaken samen maakte dat je cornflakes at, maar het smaakte naar een hartig engels ontbijt met tomaat, eieren, toast...



Na dit gerechtje kwam de ober naar mij toe, dat hij een beter dekseltje had voor mijn doosje. Ik kreeg een dekseltje wat er precies hetzelfde uit zag, dus ik vroeg hem het verschil "niks, hij was gewoon beter". Dus ik kijken en uiteindelijk bedacht ik hem om te draaien. Om daar het logo te zien van het hotel waar mijn man en ik onze beste vakantie ooit hebben gehad. Dat was echt heel gaaf <3


Vervolgens gingen we naar zee. We kregen een hoorn met daarin een ipod die zeegeluiden afspeelde en ons eerste gerecht was gebouwd op zeezand (met glas er tussen) en was net de zee.
Bij het gerecht kregen we een ansichtkaart met "groetjes uit Australië", waar mijn ouders op vakantie zijn geweest met een vakantiefoto.
Ijsjes (met hartige smaak) volgde en ineens zag ik dat er iets geschreven was op het stokje van de ijs van mijn vader. Hierop stond "happy birthday"( hij was pas jarig geweest) en idem voor mijn moeder (die bijna jarig is). _/-\o_

En daarna een kunstwerkje waar hete bouillon over heen ging. Het was een rots met daarop een krab, welke smolt in de bouillon en een soep werd.

Een grote vaas werd op tafel gezet waarbij verteld werd dat we naar het bos vertrokken. In de vaas was een bos gemaakt. Het was ondertussen 3 uur in de middag volgens het "verhaal". We roken al iets en toen werd er een schitterend gerecht neergezet en een vloeistof over de vaas gegoten waardoor alles in de rook kwam te staan en de geur van het bos tevoorschijn kwam.


Voor mij het hoogtepunt van de avond, dit gerecht was zo wauw <3

Tijdens het ontdekken van het bos ontdekte we de "mockturtle" uit Alica in Wonderland en mochten we thee drinken met hem. Met een sandwich uiteraard. We kregen een gouden horloge ,welke we in heet water hingen en dit werd een bouillon. Deze goten we vervolgens over het gerechtje uit.


En toen "eindelijk tijd voor diner" volgens de bediening. We kregen een menukaart. In Engeland was het gebruikelijk om een vast 3 gangendiner te hebben in de tijd dat Heston jong was en dus geen keuze.


En dus aten we een redelijk normaal 3 gangen diner, wat fantastisch smaakte. En we eindigde met whiskygums en konden koffie bestellen.


Dit was het dessert van het diner in het diner. Het was een wijnrank. wat ik begreep is het een bepaalde wijnsoort die bestaat uit diverse druifsoorten waarvan hij de smaken allemaal uit elkaar heeft getrokken en ieder bolletje is een aparte smaak. Allerlei verschillende texturen, smaken. Soms hard en knapte het in je mond uit elkaar, dan weer zacht. Koud en warm, allemaal tegenstellingen. Voor mij het tweede echte hoogtepunt van de avond.



En met de avond ten einde gingen we naar bed. Op tafel werd een kussen neergelegd wat zweefde boven de tafel, volgens mij door magnetisme. Hierop lagen kleine schuimpjes en we kregen een gerecht dat "counting sheep" heette.


En ik had nog steeds die munt :D Dus kwamen ze met een groot poppenhuis dat het restaurant voorstelde, maar dan als snoepwinkel. Dit kon open en binnenin waren allemaal laatjes. Ik mocht met mijn munt snoep gaan kopen in de snoepwinkel. "like a kid in a sweetshop". De munt ging aan de zijkant in het gebouw en de laatjes begonnen te bewegen waarna er een laatje open bleef staan met daarin chocolaatjes enzo. Deze werd in een snoeptasje gedaan en hierbij werd koffie geserveerd.




5.5 uur later was het avontuur ten einde en zijn we met de taxi weer naar huis gegaan, nadat we nog even in de keuken mochten kijken.
Echt een absolute droom is hiermee uitgekomen. Een geweldige ervaring en zo bizar om al je zintuigen bespeeld te zien worden op zo'n avond...

====

[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2016 07:51:59 ( Post vorige topic toegevoegd) ]
pi_162344442
_O_
pi_162344556
Oh wow!!!
Wat een ervaring _O_
  vrijdag 20 mei 2016 @ 12:21:32 #12
16632 Xlarge
========
pi_162349218
Wow ^O^
  Moderator vrijdag 20 mei 2016 @ 12:24:02 #13
9859 crew  Karina
Woman
pi_162349282
Wat leuk dat ze het zo persoonlijk hadden gemaakt. Wat een topshow joh _O_
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_162349349
pi_162442127
Waar?
Yama Japanese Cuisine, Rotterdam

Wanneer?
Gister, 22 mei 2016

Wat at je?

Amuse: Ei-pudding met garnalenpasta


Heldere japanse bouillon met garnaal


Boven, glazen kommetje tonijn
Links daarvan tofu van doperwt
In het schelpje de lekkerste zeewiersalade die ik ooit gehad heb.
Rundvlees met bieslookbloesem
Tartaar van garnaal met visseneitjes










Kroket van kreeft, asperges, octopus, kreeftenschaar.


10 Verschillende groente, iberico, gedroogde eidooier, met sesam-mosterddip.






Verschillende sushi


Granita van aardbei, dorayaki, pannekoekje met kokos en groenetheepoeder.

Impressie?
Minilot en ik waren erg erg enthousiast. Kunstwerkjes, heerlijke gerechten. Subtiele, mooie smaken. Zowel de bereiding vanaf de bar waar we zaten, als de gerechten prachtig om te zien. Isegrim was minder enthousiast. Het is niet haar soort keuken; te licht, niet bevredigend genoeg.

Leuke mensen, lekker eten. Erg lekkere sake bij de gerechten.

Kosten?
¤265 met drie personen, voor vijf gangen menu, twee keer Sake-arrangement, paar glazen wijn en frisdrank.

Cijfer?
8,5 - zeker voor herhaling vatbaar. Isegrim gaat de volgende keer kapsalon eten en dan ga ik alleen met minilot :+
  maandag 23 mei 2016 @ 19:23:36 #16
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162442371
:9 ^O^

Seht gut aus! Op zijn tijd hou ik ook wel van zulk eten :Y
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 23 mei 2016 @ 19:24:37 #17
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162442396
Sorry voor de hap uit het pannenkoekje. :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_162442657
quote:
2s.gif Op maandag 23 mei 2016 19:15 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Waar?
Yama Japanese Cuisine, Rotterdam

Wanneer?
Gister, 22 mei 2016

Wat at je?
[ afbeelding ]
Amuse: Ei-pudding met garnalenpasta

[ afbeelding ]
Heldere japanse bouillon met garnaal

[ afbeelding ]
Boven, glazen kommetje tonijn
Links daarvan tofu van doperwt
In het schelpje de lekkerste zeewiersalade die ik ooit gehad heb.
Rundvlees met bieslookbloesem
Tartaar van garnaal met visseneitjes

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Kroket van kreeft, asperges, octopus, kreeftenschaar.

[ afbeelding ]
10 Verschillende groente, iberico, gedroogde eidooier, met sesam-mosterddip.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Verschillende sushi

[ afbeelding ]
Granita van aardbei, dorayaki, pannekoekje met kokos en groenetheepoeder.

Impressie?
Minilot en ik waren erg erg enthousiast. Kunstwerkjes, heerlijke gerechten. Subtiele, mooie smaken. Zowel de bereiding vanaf de bar waar we zaten, als de gerechten prachtig om te zien. Isegrim was minder enthousiast. Het is niet haar soort keuken; te licht, niet bevredigend genoeg.

Leuke mensen, lekker eten. Erg lekkere sake bij de gerechten.

Kosten?
¤265 met drie personen, voor vijf gangen menu, twee keer Sake-arrangement, paar glazen wijn en frisdrank.

Cijfer?
8,5 - zeker voor herhaling vatbaar. Isegrim gaat de volgende keer kapsalon eten en dan ga ik alleen met minilot :+
Nice, die amuse lijkt op die wij ook hebben gehad en die kroket (tempura) ook.

Wel mooi gemaakt weer hoor _O_ Die rundvlees met bieslookbloesem is prachtig gevonden. Soort waterlelies.

Ik had hetzelfde als Isegrim, kon nog wel een kapsalon achteraan maar dat zou afdoen aan de de verfijning.
pi_162443030
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 19:24 schreef Isegrim het volgende:
Sorry voor de hap uit het pannenkoekje. :')
Och erm, had je nog zo'n trek? _O-
We have far more in common than that which devides us..
  maandag 23 mei 2016 @ 19:55:21 #20
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_162443295
Nee, de hoeveelheid was het niet. :P Het is meer de lichtheid van de smaken die voor mij persoonlijk onbevredigend is.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 23 mei 2016 @ 20:02:19 #21
300082 roos85
JUICHEN!
pi_162443542
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 07:29 schreef Secricible het volgende:
Hoe doe ik dat? Topic is gesloten dus bericht inclusief linkjes kopieren kan niet meer.... Zie ook geen quoteknop ofzo...

===

Enkele jaren geleden zag ik op 24kitchen een documentaire waar een sterrenchef een "perfect" kerstdiner bereidde volgens zijn herinneringen. Gefascineerd heb ik gekeken en daarna zei ik tegen mijn man (toen nog vriend): "ooit wil ik daar gaan eten".
Dit jaar kwam het ter sprake, volgend jaar zouden we ons 5jarig huwelijk daar vieren maar toen we in gesprek raakte met mijn ouders werden die ook enthousiast en zo kwam het dat ik 3 maanden geleden voor mijn pc zat te wachten om te kunnen reserveren om 12 uur in de middag voor een weekend in mei. Dat lukte met veel moeite, want het is als kaartjes bemachtigen voor een popconcert.

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje, waarin ik enkele vragen kreeg om te beantwoorden. Of ik iets meer kon vertellen over onze leukste vakantieherinneringen, de rol van ijs in onze vakanties en bijvoorbeeld wat voor gebak we graag aten. Ook de vraag of ik iets kon vertellen over onze tafelgasten. Het riep een hoop verwachtingen op, maar we waren allemaal wel wat sceptisch of ze een diner echt zo persoonlijk zouden maken om iets te doen met die antwoorden.

Zaterdag zijn we naar Londen gevlogen om daar een huurauto te nemen naar Maidenhead. In de middag zijn we alvast naar Bray gereden om te kijken waar het was. Ik wist ondertussen dat er ook 2 pubs waren onder zijn naam en in 1 van die 2 zijn we gaan lunchen, wat erg leuk was. Daarna ook maar even in de andere pub gekeken (deze heeft ook 1 ster) en daar een cocktail gedronken van o.a. skittles washed wodka, suikerspin, marshmallows en knettersnoepjes. Echt heel grappig en een leuk voorproefje van wat er 's avonds zou komen.

Later met de taxi terug gegaan.
De rode draad door het menu was de dag dat je op vakantie gaat. Heston heeft geprobeerd herinneringen uit zijn vakantie te combineren met je eigen herinneringen wat erg leuk was.

De start is de dag voor vertrek: het inpakken van de auto, de stress voor de vakantie en zijn moeder gaf zijn vader dan altijd een gin and tonic om bij te komen.
Onze "change of air" was een meringue gepocheerd in vloeibare stikstof. Deze was koud met een berg smaak. Als je hem in je mond nam werd je een "draak" van een mens, want de rook kwam uit je mond.

Daarna een luchtig bolletje van bieten en mierikswortel. De gin and tonic werd een gerecht met divers kruiden en selderij en daarbij een glas gin met diverse kruiden er in.

Hierna begon het dag te worden, wat zich kenmerkte doordat het lampje boven onze tafel van donkergeel naar steeds lichter ging (einde van de dag werd dit weer donkerder).
We kregen als ontbijt eerst thee, welke tegelijk koud en warm was (ene kant warm, andere koud koud) doordat er een soort gelei in zat, maar dit proefde je niet en veranderde de consistentie ook nauwelijks.
[ afbeelding ]

Daarna stonden er ineens verpakkingen met cornflakes op tafel. Er werd uitgelegd dat hier een cadeautje in zat, een puzzel, die we moesten oplossen. De eerste die de puzzel oploste won een prijs. In de doosjes zat inderdaad stukjes hout die samen een soort doosje maakte met een gleuf. Ik eiste de prijs op :D en kreeg een plastic munt die in dit doosje werd gestopt en ik moest deze goed bewaren. Vervolgens kregen we "melk" die bij de cornflakes hoorde. De smaken samen maakte dat je cornflakes at, maar het smaakte naar een hartig engels ontbijt met tomaat, eieren, toast...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Na dit gerechtje kwam de ober naar mij toe, dat hij een beter dekseltje had voor mijn doosje. Ik kreeg een dekseltje wat er precies hetzelfde uit zag, dus ik vroeg hem het verschil "niks, hij was gewoon beter". Dus ik kijken en uiteindelijk bedacht ik hem om te draaien. Om daar het logo te zien van het hotel waar mijn man en ik onze beste vakantie ooit hebben gehad. Dat was echt heel gaaf <3
[ afbeelding ]

Vervolgens gingen we naar zee. We kregen een hoorn met daarin een ipod die zeegeluiden afspeelde en ons eerste gerecht was gebouwd op zeezand (met glas er tussen) en was net de zee.
[ afbeelding ] Bij het gerecht kregen we een ansichtkaart met "groetjes uit Australië", waar mijn ouders op vakantie zijn geweest met een vakantiefoto.
Ijsjes (met hartige smaak) volgde en ineens zag ik dat er iets geschreven was op het stokje van de ijs van mijn vader. Hierop stond "happy birthday"( hij was pas jarig geweest) en idem voor mijn moeder (die bijna jarig is). _/-\o_

En daarna een kunstwerkje waar hete bouillon over heen ging. Het was een rots met daarop een krab, welke smolt in de bouillon en een soep werd.

Een grote vaas werd op tafel gezet waarbij verteld werd dat we naar het bos vertrokken. In de vaas was een bos gemaakt. Het was ondertussen 3 uur in de middag volgens het "verhaal". We roken al iets en toen werd er een schitterend gerecht neergezet en een vloeistof over de vaas gegoten waardoor alles in de rook kwam te staan en de geur van het bos tevoorschijn kwam.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor mij het hoogtepunt van de avond, dit gerecht was zo wauw <3

Tijdens het ontdekken van het bos ontdekte we de "mockturtle" uit Alica in Wonderland en mochten we thee drinken met hem. Met een sandwich uiteraard. We kregen een gouden horloge ,welke we in heet water hingen en dit werd een bouillon. Deze goten we vervolgens over het gerechtje uit.
[ afbeelding ]

En toen "eindelijk tijd voor diner" volgens de bediening. We kregen een menukaart. In Engeland was het gebruikelijk om een vast 3 gangendiner te hebben in de tijd dat Heston jong was en dus geen keuze.
[ afbeelding ]

En dus aten we een redelijk normaal 3 gangen diner, wat fantastisch smaakte. En we eindigde met whiskygums en konden koffie bestellen.
[ afbeelding ]

Dit was het dessert van het diner in het diner. Het was een wijnrank. wat ik begreep is het een bepaalde wijnsoort die bestaat uit diverse druifsoorten waarvan hij de smaken allemaal uit elkaar heeft getrokken en ieder bolletje is een aparte smaak. Allerlei verschillende texturen, smaken. Soms hard en knapte het in je mond uit elkaar, dan weer zacht. Koud en warm, allemaal tegenstellingen. Voor mij het tweede echte hoogtepunt van de avond.

[ afbeelding ]

En met de avond ten einde gingen we naar bed. Op tafel werd een kussen neergelegd wat zweefde boven de tafel, volgens mij door magnetisme. Hierop lagen kleine schuimpjes en we kregen een gerecht dat "counting sheep" heette.
[ afbeelding ]

En ik had nog steeds die munt :D Dus kwamen ze met een groot poppenhuis dat het restaurant voorstelde, maar dan als snoepwinkel. Dit kon open en binnenin waren allemaal laatjes. Ik mocht met mijn munt snoep gaan kopen in de snoepwinkel. "like a kid in a sweetshop". De munt ging aan de zijkant in het gebouw en de laatjes begonnen te bewegen waarna er een laatje open bleef staan met daarin chocolaatjes enzo. Deze werd in een snoeptasje gedaan en hierbij werd koffie geserveerd.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

5.5 uur later was het avontuur ten einde en zijn we met de taxi weer naar huis gegaan, nadat we nog even in de keuken mochten kijken.
Echt een absolute droom is hiermee uitgekomen. Een geweldige ervaring en zo bizar om al je zintuigen bespeeld te zien worden op zo'n avond...

====
Wow O+ Wat een prachtig verslag en wat een ervaring moet het geweest zijn zeg _O_
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 23 mei 2016 @ 20:05:01 #22
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_162443643
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 19:24 schreef Isegrim het volgende:
Sorry voor de hap uit het pannenkoekje. :')
Ik vroeg me al af of dat hoorde of niet :D
  maandag 23 mei 2016 @ 20:44:07 #23
456593 Jinkx
It's Monsoon season!
pi_162444830
@ Secricible: wauw, wat fantastisch om mee te maken
  maandag 23 mei 2016 @ 23:08:52 #24
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_162449681
quote:
2s.gif Op maandag 23 mei 2016 19:15 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Waar?
Yama Japanese Cuisine, Rotterdam

Wanneer?
Gister, 22 mei 2016

-knip-

Cijfer?
8,5 - zeker voor herhaling vatbaar. Isegrim gaat de volgende keer kapsalon eten en dan ga ik alleen met minilot :+
Of met ons erbij, want dit is ook wel een keukensoort waar we erg veel van houden. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_162449851
Is dat nou een heel stuk gember op dat groentebord?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')