Nouja ik beschouw mijzelf als een grote eter met anderhalf pizza, drie dubbele hamburgers etc. Maar Iwanius is wel de overtreffende trap. Ik zou zeggen dit hou je niet vol jaar in jaar uit samen met die pafferts en drankjes! Iets zegt me dat Iwanius soms ook wel wat van overdrijven/aandikken houdt (geen aanval maar mijn gedachten Iwanius ).quote:Op maandag 4 juli 2016 23:27 schreef MCH het volgende:
We hoeven inmiddels toch niet meer onze verbazing uit te spreken over de porties van Iwanius na de 17 haringen en 4 liter Paulaner.
dat is gewoon zijn sport!quote:Op maandag 4 juli 2016 22:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Heb je dat allemaal in je eentje als lunch gegeten?
2 Grote flessen vers sap (na 1 zit ik vol)
Yoghurt met fruit
4 Dubbele boterhammen
Kleine salade
Flammkuchen
Tenzij Iwanius zichzelf in meervoud aanspreekt, hebben we het hier dus over meerdere mensenquote:Sterker nog men dekte bij aankomst ook gelijk met eigen meegenomen
servetten en bestek een tafel waaraan wij aan konden plaatsnemen.
4 halve litersquote:Op maandag 4 juli 2016 23:27 schreef MCH het volgende:
We hoeven inmiddels toch niet meer onze verbazing uit te spreken over de porties van Iwanius na de 17 haringen en 4 liter Paulaner.
Kijk,Bik die leest tenminste goed. Daarbij kon je ook bijvoorbeeld twee dezelfde bakjes yogurt met dat fruit zien.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 10:14 schreef Blik het volgende:
Als jullie nou goed zouden lezen dan zou je het volgende gelezen hebben
Tenzij Iwanius zichzelf in meervoud aanspreekt, hebben we het hier dus over meerdere mensen
Ja. Andere doelgroep.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:05 schreef MutedFaith het volgende:
Nouja, ik kan me ook niet echt voorstellen dat 'raw vegan' en jij bij elkaar passen. Dus het had me best verbaasd als je er heul lyrisch over geweest was.
Je staat nu ook op de shit-list van Iwanius.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:29 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het toch wel een minpuntje dat je eten alleen beoordeeld op aanblik en het niet eens wilt proeven. Dan ga je daar al heel erg bevooroordeeld heen en eigenlijk is dit dan ook geen echte restaurant-recensie. Het hele plaatje klopt misschien niet, maar het beetje voer dat ze voorzetten kan wel heel lekker zijn. En dan kan je alsnog een onvoldoende geven voor aanblik en portiegrootte, maar nu kan je niets zeggen over een wel heel belangrijk aspect van eten: de smaak.
Ik neem aan dat hij niet zo rancuneus is.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:34 schreef static het volgende:
[..]
Je staat nu ook op de shit-list van Iwanius.
En trek je conclusie anders lekker na één gang onaangeroerd terugsturen. Nu zou ik als restaurant ook zoiets hebben van watdefuck.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:29 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het toch wel een minpuntje dat je eten alleen beoordeeld op aanblik en het niet eens wilt proeven. Dan ga je daar al heel erg bevooroordeeld heen en eigenlijk is dit dan ook geen echte restaurant-recensie. Het hele plaatje klopt misschien niet, maar het beetje voer dat ze voorzetten kan wel heel lekker zijn. En dan kan je alsnog een onvoldoende geven voor aanblik en portiegrootte, maar nu kan je niets zeggen over een wel heel belangrijk aspect van eten: de smaak.
Maar Iwanius heeft 40 jaar horecaervaring, die kan proeven met z'n ogen.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:29 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het toch wel een minpuntje dat je eten alleen beoordeeld op aanblik en het niet eens wilt proeven. Dan ga je daar al heel erg bevooroordeeld heen en eigenlijk is dit dan ook geen echte restaurant-recensie. Het hele plaatje klopt misschien niet, maar het beetje voer dat ze voorzetten kan wel heel lekker zijn. En dan kan je alsnog een onvoldoende geven voor aanblik en portiegrootte, maar nu kan je niets zeggen over een wel heel belangrijk aspect van eten: de smaak.
Als je hoofdgerecht 2 vierkante centimeter peer met 3 blauwe bessen is. Onbewerkt, rauwkost. Dan kun je toch gewoon zeggen: Dit voldoet niet aan mijn verwachtingen en de prijs die je ervoor verlangt. Neem maar weer mee.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:29 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het toch wel een minpuntje dat je eten alleen beoordeeld op aanblik en het niet eens wilt proeven. Dan ga je daar al heel erg bevooroordeeld heen en eigenlijk is dit dan ook geen echte restaurant-recensie. Het hele plaatje klopt misschien niet, maar het beetje voer dat ze voorzetten kan wel heel lekker zijn. En dan kan je alsnog een onvoldoende geven voor aanblik en portiegrootte, maar nu kan je niets zeggen over een wel heel belangrijk aspect van eten: de smaak.
Als je al een tijdje meeloopt in het hele culinaire wereldje en kennis hebt van ingredienten,smaken e.d. dan voor de zoveelste keer, hoef ik echt niet alles te proeven om een indruk te hebben hoe iets moet smaken. En 99, van de 100 keer heb ik gelijk.quote:Op woensdag 6 juli 2016 00:29 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het toch wel een minpuntje dat je eten alleen beoordeeld op aanblik en het niet eens wilt proeven. Dan ga je daar al heel erg bevooroordeeld heen en eigenlijk is dit dan ook geen echte restaurant-recensie. Het hele plaatje klopt misschien niet, maar het beetje voer dat ze voorzetten kan wel heel lekker zijn. En dan kan je alsnog een onvoldoende geven voor aanblik en portiegrootte, maar nu kan je niets zeggen over een wel heel belangrijk aspect van eten: de smaak.
Ik vond het echt heerlijk daar.quote:Op woensdag 6 juli 2016 17:13 schreef DarkerThanBlack het volgende:
Lol, over hipster tenten gesproken. Ik was laatst trouwens bij de hipster tent La Taqueria geweest, wat een teleurstelling, smakeloos en droog, luister voortaan ook niet meer wat er op Fok wordt aangeraden.
Dit schurkt wel een beetje tegen eetpiraterij aan.quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:55 schreef Iwanius het volgende:
Ik heb ook niet de volle mep betaalt.Wat denk jij dan...
Heb je die schotels gezien, daar hoor je geld bij te krijgen joh.quote:Op woensdag 6 juli 2016 17:17 schreef MCH het volgende:
[..]
Dit schurkt wel een beetje tegen eetpiraterij aan.
Dus ik kan nu ook naar dat restraurant gaan en hetzelfde zeggen met dit topic uitgeprint onder m'n arm?quote:Op woensdag 6 juli 2016 18:13 schreef Asschen_sukar het volgende:
[..]
Heb je die schotels gezien, daar hoor je geld bij te krijgen joh.
Dit topic is met stip het leukste topic om mee te lurken, naast de briljante recensies zijn de discussies hier vaak net zo mooi om te volgen.
Lijkt me verstandiger om niet te gaan eigenlijkquote:Op woensdag 6 juli 2016 18:40 schreef MCH het volgende:
[..]
Dus ik kan nu ook naar dat restraurant gaan en hetzelfde zeggen met dit topic uitgeprint onder m'n arm?
'Miep'had dit geregeld en wilde erheen en daarom schoof ik haar ook mijn gerechten toe. Maar zelfs zij vond het lachwekkend wat we kregen maar at er wel van uit beleefdheid.quote:Op woensdag 6 juli 2016 13:26 schreef FutureFairytale het volgende:
Lijkt me ook niks maar waarom ging je er eigenlijk heen? Je weet dat het niet jouw ding ging, volgens mij ging je er al met een veroordelend gevoel heen. Dan zou ik gewoon niet gaan. Zoveel andere restaurants die wel meer je smaak zijn.
Ik raadde het ook af maar kreeg toen van o.a. Isegrim die ik verder niks verwijt hoor de wind van voren. Of was het FFT? Maar goed,zo heeft iedereen zijn voorkeuren.. Moet kunnen.quote:Op woensdag 6 juli 2016 17:13 schreef DarkerThanBlack het volgende:
Lol, over hipster tenten gesproken. Ik was laatst trouwens bij de hipster tent La Taqueria geweest, wat een teleurstelling, smakeloos en droog, luister voortaan ook niet meer wat er op Fok wordt aangeraden.
Zal moeilijk gaan wat zoals de header al zei is het een pop-up concept dus niks staat van tevoren vast en het wordt elke keer ergens anders gehouden en idem dito voor de keuken die men dan opvoert. Soort van 'secret' concept om zo de hype van "belangrijk"te creeeren en waar mensen dan intrappen en denken iets geweldigs te krijgen.quote:Op woensdag 6 juli 2016 18:40 schreef MCH het volgende:
Dus ik kan nu ook naar dat restraurant gaan en hetzelfde zeggen met dit topic uitgeprint onder m'n arm?
Nou... als je mijn vorige recensies las over Jonge de Jong bezocht ik die ook twee keer. Je weet wel, De Jong bij de Hofbogen,het restaurant van 'Beppie'( RobinOok) Bij die 'bolle'heb ik ook een vegetarisch menu gekozen en ook dat was oke.. En gisteren dus met de lunch die Catering van het Land waar ik ook jars kreeg met bio-sap en boterhammen met bio beleg. Erg goed vond ik dat!!quote:Op woensdag 6 juli 2016 18:42 schreef Aphrodyte het volgende:
Iwanius; je geeft duidelijk aan niets met vegetariërs of "hipsters " te hebben of ooit te hebben gehad.
Je gaat alleen met tegenzin naar zulke restaurants.
Niet heel gek; toch?
En daarvoor nog eerst even dit:quote:
quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:35 schreef Iwanius het volgende:
Lunch bestaande uit allemaal side-dishes dit keer.
Ook 5 stuks?quote:Op woensdag 6 juli 2016 22:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik wil die hotdogs heel graag proberen
Nee dat lukt me niet. Maar ik geloof dat die man hele lekkere toppings heeft. Pepers, sambal, kaas, relish, mosterdquote:
Ingewikkeld gedoe; wat is er mis met mayo, ketchup/curry?quote:Op woensdag 6 juli 2016 22:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik wil die hotdogs heel graag proberen
Bedankt voor de uitlegquote:[b]Op woensdag 6 juli 2016 21:26 schreef Iwanius het volgende;
Nou... als je mijn vorige recensies las over Jonge de Jong bezocht ik die ook twee keer. Je weet wel, De Jong bij de Hofbogen,het restaurant van 'Beppie'( RobinOok) Bij die 'bolle'heb ik ook een vegetarisch menu gekozen en ook dat was oke.. En gisteren dus met de lunch die Catering van het Land waar ik ook jars kreeg met bio-sap en boterhammen met bio beleg. Erg goed vond ik dat!!
Dus ik sta wel open voor de vegi-keuken,sterker nog[i] ik ben gek op echt vernieuwende keukens of chefkoks die buiten kaders denken en echt iets moois weten te bereiden uit simpele ingrediënten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |